hits

martine johansen |oslo

Favoritt godteri

  • 27.06.2017 kl.08:57



God morgen fine lesere<3 Nå skal jeg snart dra på trening. Grunnen til at jeg er våken nå er fordi om noen timer reiser jeg og Andrea til Tønsberg. Jeg gleder meg til å komme fram, spesielt siden jeg aldri har vært der før. Sofie er allerede dratt og hun er jo der i fra, så jeg gleder meg til hun skal vise oss rundt. Vi blir bare til i morgen, men jeg tror det blir en veldig bra tur uansett. I går fant jeg plutselig ut på natten at jeg trengte godis, flaks at jeg har en butikk rett rundt hjørne som er åpent 24/7. Smarties og smågodt er det beste som fins! Spesielt lakrisfiskene i smågodtposen. Jeg klarte å være sunn i 2 dager haha... Jaja bra jeg vet hvordan man koser seg maks. 

Det var rart å legge seg på rommet i natt. Det er helt tomt nå. Ingen bilder på veggene og alle klærne er pakket ned. Nå merkes det på kroppen at tiden for å flytte er snart her! Jeg er så spent på hvordan ting blir seende ut når jeg kommer hjem fra Rhodos. Det som frister mest er å pakke kofferten å flytte langt bort, men det kan jeg ikke nå. Jeg har et prosjekt som skal skje etter sommer og da er jeg nødt å være i Oslo. Jeg tror nok det blir et bra halvår i Oslo etter sommeren også, må bare finne den perfekte boplassen for meg. 

 

Nå skal jeg stikke på trening, så vi snakkes <3 

3 Kommentarer

denungebergenseren

27.06.2017 kl. 09:37
Så utrolig fin blogg du har, og så fine bilder du bruker! :D

Har en ukens blogg på min blogg, om du vil så er det bare å trykke innpå og melde seg på! :D

Hi

27.06.2017 kl. 09:41
Hei lurte på når du skal til Rhodos for Rebecca og Petter har allerede dratt? Skal dere ikke være der sammen. Og hvem skal dra ditt, skal Sofie og Morten også? Kan du lage et innlegg om hvem som skal dra og sånn?

MartineJohansen

28.06.2017 kl. 10:21
Hi: Rebecca reiser ned dagen etter jeg kommer og Petter skal være der nede sammen med meg :D Jeg reiser ned alene

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no