hits

martine johansen |oslo

Å elske er en menneskerett

  • 01.07.2017 kl.21:14

Hei alle sammen. Nå ligger jeg på sofaen i stua. Her blir jeg liggende i noen timer om jeg ikke står opp snarest. Du vet når man først slapper av i kroppen og det føles ut som du aldri skal få slappet nok av. Slik har jeg hatt det den siste halv timen siden jeg sto opp. Jeg kom hjem for ca 2 timer siden og planen var egentlig å oppdatere dere med en gang. Jeg la meg i sofaen og kan ikke huske at jeg sovnet engang. Jeg var utrolig trøtt, så de to timene med søvn var veldig deilig. Det er ikke rart at jeg ble sliten etter dagen. Det har vært så utrolig varmt og jeg har stått rett opp og ned i ganske mange timer i solen. Jeg skal ikke klage så mye på været når dagen har vært så fin som den har vært. 

 

Da jeg våknet i dag sminket jeg meg, pakket de siste tingene mine og dro å møtte noen venner. Vi har sett på toget, spist på fridays og hengt i pride park. Det har vært så utrolig varmt i dag og jeg visste faktisk ikke at det kunne bli så varmt i Oslo... Det føltes virkelig ut som jeg var i Thailand noen tider av dagen i dag. Nå skal jeg skifte klær og så vet jeg faktisk ikke va planen er. Jeg er i alle fall klar for å feire pride. Uansett om det er med fest på byen eller edru hjemme. 

 

HAPPY      PRID

Jeg har også fått handlet inn Gopro i dag og føler meg veldig klar for ferie. Jeg kan ikke love dere fler blogginnlegg om dagen i Rhodos, men filmer skal det bli mer av framover. Det vet jeg fler av dere liker å se! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no