hits

martine johansen |oslo

Video fra gårsdagens date

  • 14.07.2017 kl.18:37

Hei alle sammen! Nå er jeg bare en rask tur innom hotellet for å poste videoen til dere. Jeg skal snart ut å spise middag med Petter før vi tar turen ut. Nei jeg og Petter er ikke kjærester for dere som fortsatt lurer på det. Vi er begge her nede for å jobbe og henger derfor mye sammen. Videoen er endelig ferdig redigert så nå kan jeg fortelle dere om daten jeg var på i går. Jeg og Bettina pakket sekken på morningen og kjørte rundt hele Rhodos. FOR EN DAG! Jeg er så glad vi gjorde det for nå har jeg virkelig fått sett hvor stor og fin øyen er. Vi stoppet mange ganger på turen, noe som var veldig nødvendig. Vi stoppet for å drikke, bade, spise og se på de fine stedene vi kjørte forbi. Om du skal eller er i Rhodos anbefaler jeg virkelig å leie en bil eller en scooter for å oppleve mer av øyen. Det er så mange som reiser til Rhodos og bare ser barstreet og sentrum stranden. Da kan jeg forstå at Rhodos kanskje ikke er det fineste stedet, men det er jo så mye mer å se og gjøre. Vi kjørte i over 6 timer til sammen og det var så verdt det! Vi tenkte først å kjøre hver vår scooter, men endte opp med å kjøre kun en. Det er jeg også veldig glad for, for da hadde vi muligheten til å prate hele turen.

Noen vil sikkert påpeke at vi ikke brukte hjelm og det forstår jeg veldig godt. Det er IDIOTISK (sorry språkbruket), men samtidig gjorde vi ikke noe med det. Jeg er nok nødt å skaffe meg hjelm her nede om jeg skal kjøre mer. Per dags dato har jeg enda ikke skaffet meg scooter og jeg er ikke sikker på at jeg kommer til å gjøre det heller. Det er veldig kort i mellom avstandene og jeg merker hvor lat man blir av scooter her nede. De fleste kjører når de bare skal 500 meter bort i gaten. Jeg tenker det er bedre å ikke skaffe seg scooter, så kan jeg heller gå litt. Håper dere liker filmen! Vi blogges <3 (Videoen tok foresten 5 timer å laste opp så jeg håper jeg finner en plass hvor de har bedre nett neste gang...) 


8 Kommentarer

Mathias Folke Nordby

14.07.2017 kl. 18:53
Stilig ! :) UTrolig pen du er også :)

Ønsker deg en super duper fin helg ! :D

MartineJohansen

15.07.2017 kl. 13:32
Mathias Folke Nordby: Tusen takk <3 Deg å!

Jano

14.07.2017 kl. 20:19
Aha Roadtrip :D amazing

Du må fortelle mer om Bettina :)

MartineJohansen

15.07.2017 kl. 13:33
Jano: www.devote.se/bettina Her er bloggen hennes om du vil vite mer om henne! :D Hun kommer nok også til å være mye på bloggen framover

Navn

14.07.2017 kl. 23:29
har du vært i gamlebyen?

MartineJohansen

15.07.2017 kl. 13:33
Navn: Ja :D Det er så fint der!

Laila Monica Nikolaisen Ribsskog

15.07.2017 kl. 01:59
Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

Halla

15.07.2017 kl. 17:14
Det var veldig bra filmet👍 Har du klippet videoen selv? Da er du flink

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no