hits

martine johansen |oslo

Jeg gråt på vei til jobb

 • 29.11.2017 - 13:02

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos frisøren, drikker kakao og prater litt sladder. Vilde holder på å legge farge i håret mitt, så da utnytter jeg tiden til å blogge litt. Jeg fikk som forventet litt sjokk da jeg tok av extensione og jeg var på gråten i noen sekunder (hahalol). Tenk at hår kan ha så mye å si? Det er jo bare hår - et utseende. Jeg prøver å vende meg til mitt ekte hår, for nå skal ikke extensione på igjen - ikke på en stund i alle fall. Det blir nok kjempedeilig og jeg kjenner faktisk allerede at det korte håret var deilig. 

 

Jeg må tipse dere om en instagramkonto jeg nettopp oppdaget, eller jeg fant den ikke selv. Det var Mathilde som viste med den da vi satt på t-banen på vei til jobb. Jeg lo så mye at jeg gråt. Enkelte poster syntes jeg var utrolig morsomme, så jeg er spent på hva dere synes. Det finnes jo utrolig mye forskjellig type humor, men dette falt jeg for! 
 

Jeg har valgt ut noen av mine favorittposter til dere! Enjoy 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


       

ÅRETS VINTERFAVORITTER

 • 02.11.2017 - 09:07

Hei og god morgen flotte lesere! Nå har jeg nettopp stått opp av sengen og skal snart møte Sofie. Vi skal trene sammen før jeg må dra på jobb. Det føles deilig å være oppe tidlig og det skal bli enda deiligere å bli ferdig med treningsøkten tidlig på dagen. Er det bare meg som føler at vinteren kom veldig fort i år? Det føles nok slik hvert år, men i år var jeg ikke helt forberedt. Jeg har nettopp bestilt meg vinterjakke, men fikk en kjempefin faux jakke i posten i går så jeg klarer meg. Jeg vet det kan være vanskelig å finne hva man vil ha, så nå tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt vinterjakker fra Nelly! De har fått så utrolig mye fint i år og jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe alt. Jeg er så klart opptatt av å ha en fin jakke, men det viktigste er at den også skal varme. 

Det beste med alle jakkene under er at alle er uten ekte pels! Jeg kan ikke forså at folk fortsatt kjøper ekte pels når man vet så mye om hvor ille det er for dyrene. Jeg kjøpte for 4 år siden en canada goose jakke og som jeg nå anser som et veldig dårlig kjøp. Jeg kjøpte den vel i hovedgrunn for at det var "kult" på den tiden og tenkte ikke så mye over pelsen. Den har holdt seg godt og ser fortsatt fin ut, men når tok den opp av flytteesken la jeg den fort ned igjen. Den kommer nok ikke til å bli brukt verken denne vinteren eller neste. Hva jeg gjør med den vet jeg ikke enda, men jeg vil i alle fall ikke være med på å reklamere for pels. Tenk så mange jakker man kan kjøpe til samme pris som en med ekte pels. Jeg synes det er mye morsommere å kunne unne seg en ny jakke i året, i stedet for å kjøpe en dyr jakke du føler du må ha i flere år. 


#neitilpels


1. HER 579,- 2. HER 1.395,- 3. HER 995,-


1. HER 1.095,- 2. HER 799,- 3. HER 699,- 

1. HER 699,- 2. HER 995,- 3. HER 345,- (SALG 50%)

Noe av det kjedeligste jeg vet om!

 • 22.10.2017 - 20:04

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen å ser på skal vi danse. Jeg var ute igår så har ikke sett siste episode før nå. Formen var ikke helt på topp da jeg våknet i dag, men nå har jeg endelig klart å fått i meg litt mat. Mathilde kom på besøk etter jobb og så bestilte vi Max burger fra foodora. Vi testet begge halloumi burgeren og den var utrolig god. Det blir definitivt noe jeg bestiller igjen!  

I går spilte jeg inn en get to know me tag til dere og den er allerede redigert ferdig. Nå er det snart en time siden jeg begynte å laste opp på youtube, og den har kun lastet 10%. Jeg håper nettet blir litt bedre i løpet av dagen, for det pleier å være litt av og på. Tregt nett er noe av det kjedeligste jeg vet om! Jaja uheldigvis ikke så mye jeg kan gjøre med det enn å vente. Videoen kommer ut i løpet av kvelden eller i morgen tidlig i alle fall! 

 

Nå skal vi se nyeste episode av Riverdale. Det er en Netflix serie som jeg blitt hekta på. Hele første sesong er ute, men kun 2 episoder av sesong 2. Vi blogges i morgen eller senere om filmen får lastet opp! 

 

Klarer du å ikke gråte?

 • 29.09.2017 - 12:38
Hei fine lesere. Jeg har nettopp spist lunsj og tenkte nå å tipse dere om noe jeg så i dag tidlig. Jeg kan sitte i timevis å scrolle nedover youtube. Jeg elsker at det finnes så mye forskjellig og at nettsiden er blitt så populær. I dag startet jeg dagen med å sette på sanger på youtube, samtidig som jeg prøvde å blogge. Plutselig kom jeg over dette klippet og jeg klarte ikke bla forbi, så jeg tok pause fra bloggingen og ga full konsentrasjon i 4 og et halvt minutt. Det var verdt det. Jeg har sett videoen en gang før, men det er lenge siden nå. Jeg kan fortelle dere at jeg startet dagen i dag med å gråte, for en finere og mer rørende video skal man lete lenge etter. Jeg skal ikke fortelle mer enn at dere burde se denne. Nå skal jeg ringe mamma og snakke om alt mellom himmel og jord. 
 
Klarer du å ikke gråte? 

Bringer noen av disse låtene deg minner?

 • 15.09.2017 - 11:46
God morgen alle sammen<3 Det er fredag igjen og nok en uke har flydd forbi. Jeg føler dette året har gått så utrolig fort. Tenk at vi snart er i Oktober? Jeg tenker ofte over hva jeg har gjort, for av og til føles det ut som jeg ikke har gjort så mye, men når jeg først tenker over det har jeg aldri gjort mer. Jeg føler av og til at livet mitt er satt på vent på grunn av skole, men jeg har jo så mange mennesker i livet mitt som sitter i samme situasjon. Skole har man all verdens av tid til å fullføre og for noen tar det lengre tid enn for andre. Jeg er helt sikker på at man kan komme seg langt uten skole, men samtidig vet jeg at skole er utrolig viktig. Jeg får bare se. Dette året har det åpnet utrolig mange nye dører, jeg har møtt mange fine mennesker og jeg har lært mye om meg selv. Det er rart å tenke på at mange av de jeg henger mest med og prater mest med, er mennesker jeg i fjor ikke viste hvem var. 
 
 
I går viste jeg dere sanger jeg hører på nå fortiden, men nå tenkte jeg å vise dere noen gamle klassikere. Dette er sanger som fort blir satt på om jeg er på roadtrip med venner. Alle sangene bringer meg så mange gamle minner og tro det eller ei, så kan jeg alle sangene under utenatt haha! Jeg kunne være inne på Youtube i timevis da jeg var yngre og dette var noen av sangene jeg hørte mye på. Bringer noen av disse låtene deg minner? 
 

 
 

 

 

 

 

 

 
 

Låter som går på repeat

 • 14.09.2017 - 09:10God morgen flotte lesere<3 Nå sitter jeg i sengen å hører på musikk med headset på og prøver å ikke trykke for hardt på tastaturet. Mathilde sover rett ved siden av meg, så jeg prøver å ikke vekke henne -  spesielt siden hun først har fri fra jobb. I dag skal jeg møte en venninne som jeg ikke har sett på lenge, men først skal jeg en tur til Drammen. I går så jeg ferdig første sesong av Riverdale og det var litt trist når siste episode var ferdig. Serien var så utrolig bra og jeg anbefaler den på det sterkeste. Det er en Netflix original og serien har litt gossip girl vibe (som også er en av mine favoritt serier). Andre sesongen slippes ikke før 11 Oktober og vet dere hva annet som skjer den dagen? Jeg har bursdag :D Får håpe jeg ikke blir liggende inne å se serie hele bursdagen, for jeg gleder meg så til neste sesong kommer ut. Jeg har fått kommentarer på hvordan musikk jeg hører på, så her har dere noen av sangene som går på repeat om dagene. Jeg hører på veldig mye forskjellig og i alle sjangre, så enjoy!

♥    DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller    ♥

♥       I can´t fall in love without you - Zara Larsson    ♥
 
♥    Alt e precis som det ska va - SödraSidan    ♥

♥    WizKid - Come Closer ft. Drake    ♥

♥    Lämna han - Cherrie    ♥

♥    Softar på livet - Soldåd    ♥


♥    Mi Gente - J Balvin, Willy William   ♥
 

♥    Pallar inte med dig - Alpis, Shivano    ♥

♥    Nicki Minaj, Drake, Lil Wayne - No Frauds   ♥

♥    Kendrick Lamar - Loyalty ft Rihanna    ♥

♥    YCee - Juice ft. Maleek Berry    ♥

Det vises vel ikke at jeg har tilbragt nesten hele sommeren med kun svensker? Listen min på spotify har i alle fall vokst en del. Nå skal jeg sminke meg, spise frokost og dra til togstasjonen - skriver når jeg er hjemme igjen<3

Jeg klarte ikke mer. Tom for ord

 • 26.08.2017 - 18:48

//Lørdag 12:13 

 

Jeg ligger fortsatt i sengen. Det er lørdag og klokken har allerede passert 12. Det er helg og da er sene morgener i sengen veldig deilig. I går startet jeg på en film, men måtte avslutte den når jeg kom halvveis. Jeg klarte ikke mer og trengte noen timer søvn og pause fra hva jeg så, før jeg kunne se den ferdig. Dette er første filmen jeg noen gang har sett som jeg har måttet se på over to dager. Nå har jeg sett filmen ferdig og jeg er tom for ord. For en sterk og trist film. Jeg har hørt om filmen før, men av en eller annen grunn har jeg aldri sett den før nå. Jeg er glad jeg aldri så den på kino, for jeg vet ikke om jeg ville klart det. På kino er det ikke like lett å skru ned lyden eller sette på pause. Jeg vurderte å ikke se hele fordi det gjorde så vondt, men det er en film som er viktig å se. Jeg lærte mye om hvordan det var før og selv om det var tungt hjelper det ikke alltid å lukke øynene. 
 

Hvordan kunne mennesker være så onde? Det gikk virkelig opp for meg hvor mange mennesker som måtte slite for livet sitt og hvor stort raseskille var før verden. Mørkhudede ble ikke behandlet som mennesker og hadde for noen ingen verdi. Jeg syns det er helt hjerteskjærende. Hvordan klarte dem? Hvor var samvittigheten. Jeg har aldri følt så mye etter å ha sett en film. Trist, sint og sjokkert. Filmen vant Golden Globe for beste drama og det er så fortjent. Vi har fortsatt ikke vunnet kampen, men er på god vei. Når jeg ser rasisme i dagens samfunn blir jeg sjokkert. Hvordan verden lever disse menneskene i? 

 

12 Years a slave

Det er noen år siden den kom ut så det er kanskje fler av dere som allerede har sett den. Har du ikke sett den, anbefaler jeg den på det sterkeste. Det er en tøff film å se, men utrolig lærerik. Den er basert på en sann historie, så dette var realiteten før. Det er helt uvirkelig.

Jeg satt igjen med så mange følelser.

 • 25.06.2017 - 20:32

Nå skal jeg komme med en anbefaling til en serie jeg så ferdig for en uke siden. Det er ikke mange episoder og kun en sesong ute. Det er en ny og veldig bra Netflix serie. Jeg ble tipset om serien av en venninne og jeg var hektet etter første episode. 

                     

   13 Reasons why 

Serien handler om jente tar sitt eget liv fordi hun føler seg mobbet og utestengt. Hun etterlater seg 13 kassetter hvor hver kassett er siktet til en spesiell person. Det er menneskene i kassettene hun mener bør ta på seg skylden for hennes død. Serien får deg til å føle mye og man kommer veldig tett på skuespillerne. Det er en trist serie på grunn av det vi ser i episodene er realiteten den dag i dag. 

Budskapet i serien er så utrolig bra og den viser hvor viktig det er å passe på hverandre. Det er så viktig at flere skjønner at de kan være med på å gjøre en forskjell. En forskjell som kan ha stor betydning for noen andre. 
 

Jeg satt igjen med så mange følelser etter hver eneste episode. Det var ganger der jeg skrudde av lyden og holdt for øynene, da det ikke var alt jeg ville eller trengte å se. Ved å bare vise at du bryr deg og lytter til en person kan bety så lite for en, men så utrolig mye for en annen. 

 

Jeg anbefaler virkelig denne serien til alle aldre. Alle sliter med sitt og serien viser hvor lett det er å dømme før man vet. Vær snille og ikke vær redd for å skaffe hjelp om du sliter. Det er helt lov å være åpen om at man trenger hjelp, selv om man ikke vil virke svak eller redd for hva andre skal tro om deg. Det er både unge og eldre som trenger en ekstra skulder å lene seg på iblant. 
 

2 Gode tips til sommeren + Konkurranse

 • 18.06.2017 - 12:51

Samarbeid med Beautybrands 
 


Selvbruning. Det er ikke til å legge skjul på at man ikke starter sommeren med en dyp og fin brunfarge. Da sol er skadelig i store mengder, passer det perfekt med litt selvbruning. Jeg fikk tilsendt en Sunz selvbruning fra beautybrands og jeg likte den veldig godt. Jeg har bare testen den et par ganger, men jeg har vært fornøyd de gangene jeg har testet. Den er enkel å påføre, ga et jevnt resultat, har ikke fått skjolder til nå og vet dere hva det beste er? DEN LUKTER GODT! Det er faktisk ikke ofte man kan si om selvbruning. Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruninger, men de fleste har luktet selvbruning og det er en av grunnene til at jeg ikke fortsatte å bruke de. Denne selvbruningen er uten parabener og har kokos lukt derfor kan jeg nå kan lukte godt og være brun. Jeg skal i alle fall ha en jevn og dyp farge igjennom hele sommeren. 


 

På bildet under hadde jeg kun sprayet meg med et tynt lag fordi jeg ikke ville blir for brun siden det fortsatt er ganske tidlig på sommeren. Jeg vil ikke være svart når sommeren starter, men heller ikke bleik på de første park og strandturene. 

  
                                              Om du vil kjøpe selvbruningen, trykk her.                                    

 

Tannbleking. Jeg har prøvd mange forskjellige stripes før, men denne virket mye bedre enn hva jeg har prøvd før. Jeg har bare testet den i 2 uker. Noen ganger hver dag og andre dager annen hver dag. Jeg ser stor forskjell allerede, men jeg kommer også tilbake til dere med et innlegg om 1 måned for å se hvordan resultat jeg har oppnådd da. Den er organisk og naturlig. Jeg fikk litt sjokk når jeg leste at den består av 100% aktivert kull fra kokosnøttskall. Tenk så kult? Hvem skulle trodd at man kunne bleke tennerne med det. Kokosnøttskallet bleker, polerer og fjerner misfarge. Jeg som snuser (huff... Jeg vet jeg må slutte) er tannbleking absolutt noe som får meg til å følge meg mer fresh! Jeg har nå synlige hvitere tenner enn hva jeg hadde før bruk. KONKURRANSE 

Legg ut bilde eller video på instagram av at du bruker Coco, eventuelt resultat. Tagg bildet med #cocobyskintechnologies og du er med i trekningen av et gavekort på 2000,- fra beautybrands. Dette er bare to av de gode produktene de selger og de har så utrolig mye mer, så denne konkurransen ville jeg ikke gått glipp av:D 

 

Du finner tannblekingen her

Produktene som er verdt å teste - Decrusto

 • 08.06.2017 - 19:52

                                                                                                                                    //Samarbeid med Decrusto
 
Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har nettopp redigert ferdig en film til dere og denne kommer dere til å elske. Dere skal få en anbefaling av meg til to ansiktsmasker som jeg har vært så heldig å fått testet ut. Jeg er utrolig fornøyd, så jeg har virkelig gledet meg til å vise dere produktene. Jeg er bare blitt mer og mer forsiktig med huden min den siste tiden for det er jo så utrolig viktig - spesielt nå mot sommeren. Hvem vil ikke ha frisk og ren hud når man skal på stranden i ferien? Flere av mine venninner har fått testet ut maskene og det tok ikke lang tid før de bestilte hjem produktene selv.

 

 

Beauty Ghost 

Utrolig enkel å bruke: Rist tuben - smør masken på - vent til masken er helt tørr - peel off.

Ansiktsmasken fra Decrusto har unike ingredienser som gir huden næring, oksygen, strammer og gir ekstra boost. Masken har peel off effekt, men den fjerner ikke hudormer siden dette er en næringsmaske. Beauty Ghost stimulerer huden, gir den ny glød og gjør det lille ekstra for huden. Denne masken og masken under passer alle aldre, jenter og gutter. Jeg anbefaler å bruke masken 1-2 ganger i uken for det beste resultatet. Masken var utrolig lett å påføre og like lett å ta av. En liten funfact til dere: Dette er den første masken i verden med stabilisert Oksygen!

 

The Original Black Peel Off Mask

Denne masken fra Decrusto fjerner hudormer og urenheter. Denne masken påfører jeg ikke i hele ansiktet, men i T-sonen (panne, nese og hake) Denne masken bør du unngå å få nært øyne, hårfestet og øyenbryn. La masken virke i 25-30 minutter, til du ser at den er helt tørr. Denne anbefaler jeg også 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat. Etter jeg har brukt denne masken et par ganger, har jeg en renere og sunnere hud uten hudormer.


Akkurat nå er det over 30% rabatt på alle produktene hos Decrusto 

Den hvite masken finner der her og den svarte finner dere her! 

Alle produktene inneholder ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er vegansk. Verken produktet eller ingrediensene er testet på dyr, noe som jeg synes er veldig viktig. Bruk ansiktsmaskene for en hyggelig, nyttig og morsom stund med venner eller alene. 

#decrusto #peeloffmask #BeautyGhost #spøkelsesmaske #skincare #hvitmaske #whitemask #oxygenmask #mydecrusto

Vegetar fajita - step by step

 • 03.06.2017 - 21:12

Paprika, løk, krydder, rømme, salsa og guacamole 

 

Hei fine lesere. Nå har jeg nettopp spist middag med familien, deilig vegetar fajita. Vegetar til meg selv, resten av gjengen laget vanlig med kylling. Jeg hadde aldri testet ut OUMPH sitt merke, men ble veldig fornøyd. Det var lite smak før vi tilsatte krydder, men når det var gjort smakte det utrolig godt. Jeg har sovet noen timer i dag, så nå føler jeg meg litt mer opplagt til å finne på noe. Eller jeg er litt både og, om jeg orker eller om jeg skal legge meg i sengen å se serie. Jeg kan kanskje ikke bruke dagen hjemme, når det er en del jeg vil møte før jeg drar tilbake til Oslo igjen. En ting er sikkert og det er at jeg ikke skal ut i dag, så det blir en rolig kveld. Regner med jeg tar meg en kjøretur snart. Jeg må bare få sagt igjen hvor deilig det er med ny mac! Det er en drøm å skrive, og til tross for overprising er den verdt hver eneste krone.  Håper dere får en fin lørdag, vi blogges <3

Vegetar anbefaling

 • 25.05.2017 - 20:11


Til lunsj i dag testet jeg ut veggie platty fra Subway. Jeg har hørt mye bra om den, men aldri testet den ut selv. Den var utrolig god og veldig mye smak i. Det som er så bra med kjøttfri kjøtt (Om man kan kalle det det) er at det er mye mer smak, på grunn av at de tilsettes mer krydder. Uansett om dere spiser kjøtt eller ikke anbefaler jeg dere denne baguetten. Nå har jeg jo vært pescetarianer i litt over 1 måned og har derfor testet mange nye ting den siste tiden. Det er jo egentlig litt rart, fordi man trenger jo ikke la vær å spise kjøtt for å spise noe kjøttfritt. For dere kjøttelskere så ville dere ikke merket at det ikke var kjøtt dere spiste. Slik er det jo egentlig med alt som er vegetar, synes i alle fall jeg. For dere som ikke vet hva pescetarianer er så betyr det at jeg spiser fisk, men ikke kjøtt. 


I dag har jeg bare vært rundt og gått i Oslo med M. Det er jo Kristi himmelfartsag og fint vær, derfor har jeg prøvd å nyte hele dagen ute. Nå jobber jeg, så vi blogges mer i kveld eller i morgen<3 
Min nye favorittmaske

 • 09.05.2017 - 15:30

//spons

For noen dager siden testet jeg The Incredible Face Mask fra maybeauty og jeg er utrolig fornøyd. Jeg har lenge hatt lyst å teste den ut fordi jeg har hørt så mye bra om den. Nå har jeg endelig fått testet den ut og den kommer definitivt til å bli godt brukt framover. Perfekt nå mot sommeren når jeg skal gå med lite sminke.  


7 Gode grunner til å bruke The Incredible Face Mask

 

 • Face mask suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling.

 •  Forebygger Acne

 •  Fjerner hudormer

 • Heiser bort død hud og urenheter fra din hud

 • Gir deg veldig rent og strålende hud!

 • Ikke testet på dyr og innholder kun naturlige ingredienser

 • Siden masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden får man jevnere og mer langvarig brunfarge når man bruker ansiktsmasken før man soler seg - perfekt nå før man soler.
   Den er veldig utrolig lett å påføre, spesielt med penselen som følges med. Unngår unødvendig gris og penselen vaskes lett av etter bruk. 

 Etter jeg hadde påført masken satt jeg meg ned med druer, pepsi og skam på skjermen. Det er så deilig å koble av å pleie seg selv av og til. Jeg føler jeg stresser fra A til B hver eneste dag, så litt alenetid på kvelden setter jeg utrolig stor pris på. Nå er jo en ny skam sessong tilbake på skjermen og jeg elsker at Sana fikk hovedrollen, jeg lærer mye av denne tvserien. 

 


Etter 30-45 minutter var masken tørr og klar til å fjernes. Jeg trengte ikke ta tiden da det var lett å merke når den var klar til å ta av. Masken ble gummiaktig og tørr. Det føles utrolig deilig å ta den av og jeg merket hvor myk og glødende huden ble med en gang.


 

Ikke det flotteste bilde å skal se på, men se så kult. Man kan se hudormene igjen på masken, da vet man virkelig at den fungerer. (og litt ansiktshår, haha) 

 Se hvor fin og ren huden ble da. Huden ble så ekstremt frisk, glødende og sinnsykt myk. Jeg digget den ansiktsmasken! Mine eneste forventninger til masken var at den skulle få bort noen av de sorte prikkene i nesepartiet, noe den absolutt gjorde! Så jeg kan faktisk ærlig si at jeg er ganske fornøyd og imponert over denne masken og kommer nok til å fortsette å bruke den 1 gang i uken fremover. 

 


Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode.  Bruk koden: martinemask eller kjøp ved å trykke på linken HER

Mine favorittapper på mobilen

 • 01.05.2017 - 11:51

  
 

Øverst har jeg sortert noen apper som passer sammen, som jeg skal vise dere lengre ned i innlegget. Raden under er alt jeg bruker hver eneste dag. Jeg sjekker mail, youtube og bloggen flere ganger dagli. Notatappen bruker jeg når jeg kommer på en idé til et innlegg eller vil skrive uten at jeg har nett, da kan jeg skrive der og så skrive inn på bloggen senere. Det er som oftes når jeg sitter uten nett og hører på musikk at de beste ideene kommer opp. 

Nederse raden er de jeg bruker mest. Egenlig bruker jeg ikke den mailen så mye, men gmailen mest - har bare ikke endret på de. (gjør det med en gang) Instagram er definitivt den appen jeg bruker mest tid på når jeg er på mobilen. Jeg er ikke så aktiv på snapchat, bortsett fra å legge ut innlegg fra bloggen på story. Jeg kan være veeldig aktiv de gangene jeg først starter å poste på story når jeg er ute på byen, men det er en annen sak. Jeg bruker den ikke mye til å sende snapper til personer. 

 


 


Appene jeg bruker for å kontakte folk og oppdatere meg på hva familie og venner gjør. 

 Appene jeg bruker for bilder og kamera. Når jeg tenker meg om bruker jeg egentlig bare de 3 øverste, men layout og imovie en sjelden gang. Jeg redigerer nesten alle bildene mine til instagram på vsco. De bildene jeg har på bloggen som er tatt med mobilen, er som regel også redigert i vsco. Jeg elsker filterene de har der. 

 

 

mCASH og mobilepay er perfekt for meg som roter bort bankkortet mitt hele tiden. Med de appene kan jeg betale fra mobilen, perfekt! De har reddet meg mange ganger. Jeg synes man skulle kunne brukt disse appene til å betale i alle butikker, i alle fall matbutikker - de er så geniale! 

 
Appene jeg bruker når jeg skal komme meg fra a til b. Google maps er jeg avhengig av når jeg går alene på nye steder og skal prøve å finne fram, jeg roter meg alltid bort. Heldigvis begynner jeg å bli ganske så kjent i Oslo, så jeg trenger ikke bruke den så mye her. Rutereise appen ELSKER jeg! Skriver bare inn hvor jeg skal, så finner den fram hvor jeg skal ta buss/trikk fra og når de går. 

 

Jeg håper dere likte innlegget og fikk noen tips til hvordan apper dere skal bruke, for å komme dere igjennom hverdagene;) Haha! Nå skal jeg spise frokost og så møte Andrea. Jeg er ikke helt i form i dag vet ikke helt hvorfor, men jeg håper den blir bedre i løpet av dagen. Jeg skal jo på jobb senere, hater å ikke føle meg på topp da. Skriver til dere før jeg stikker på jobb<3 Ha det fint! 

 

La familia ryker

 • 11.04.2017 - 09:54

Hei og God morgen alle sammen. Nå sitter jeg på t-banen på tur til jobb, med musikk på ørene:)

Har dere sett gårsdagens episode? Om dere ikke har sett den, kommer det en spoiler. Det var en veldig spennende episode. At Aleksander ble myrdet på festen, kom så brått på alle sammen. Vi hadde aldri måtte "miste" noen under en fest. Det var derfor mange tårer på samtlige inne på hotellet i natt. I tillegg var Alex en stor del i gruppa, som var tung å miste. Ting ser ganske mørkt ut for la familia, men jeg har troa! Har du?

Vi blogges <3

Forlot etter bare 5 minutter

 • 10.04.2017 - 22:03

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på t-banen på vei til jobb. Jeg hadde nettop dratt til qadis med Kevin og Rebecca, for å møte noen av deltagerne. Turen dit ble ganske så kort. Så kort at jeg måtte forlate i hastverk, etter bare 5 minutter.

Jeg hadde åpning på jobb i dag og måtte låne nøkkelen til Mathilde, da jeg ikke har fått egen enda. Det vi ikke tenkte på var at hun trengte den selv, siden hun hadde stengevakt. Vi skulle egentlig stengt nå og jeg skulle egentlig vært en helt annen plass, typisk.. Haha!

For det første så hadde jeg jo ikke nøkkelen med meg, så måtte først dra hjem å hente den. For det andre tar det 25 minutter med t-banen dit. For det tredje liker jeg jo egentlig å ta t-banen, så jeg skal ikke klage:)) (Og nå fikk jeg noe å blogge om, haha)

Jeg husket heldigvis å slenge med meg headset hjemme. Uten headset liker jeg ikke t-banen egentlig. Vi får snakkes senere, nå skal jeg høre på musikk<3

10 ting dere ikke visste om meg

 • 08.04.2017 - 14:06

Heia! Nå er jeg påtur på jobb og siden det tar 30 minutter med t-banen, tenkte jeg å skrive et 10 ting dere kanskje ikke visste om meg innlegg. Here you go<3

1. Da jeg var 16 år flyttet jeg til Arizona for å gå high school.

2. Jeg har hatt denne bloggen i 5år, men ikke blogget fast i løpet av de årene.

3. Jeg har aldri brukket noe

4. Jeg har hatt brunt år.

5. Jeg er 162 cm høy.

6. Jeg har drevet på med fotball, handball og dansing i mange år. Jeg var også veldig flink, om jeg får lov å skryte litt.

7. Jeg har en storesøster. Hun er 24 år og bor i Bodø

8. Jeg blir veldig fort kjent med mennesker og det skal ikke mye til for jeg genuint bryr meg om dem og blir glad i dem.

9. Jeg har hatt 9 piercinger. 4 i ørene, 1 i hver nippel, 2 i navelen og 1 i tungen. Jeg har ingen i ørene lengre, siden jeg tok dem ut før de hadde grodd ferdig. Piercingen i tungen har jeg også tatt ut. Nå har jeg kun 2 i navlen (oppe og nede) og 1 i hver nippel.

10. Jeg har bodd i 4 land. England, Danmark, USA og Norge.

SKAM ER TILBAKE

 • 08.04.2017 - 13:41

Hei alle sammen. Nå sitter jeg hjemme med Mathilde å ser på Kardashians. Vi har nettopp spist frokost og snart skal vi begynne å gjøre oss klar for jobb. Det var så deilig å sove lenge i dag, siden jeg har gått glipp av mange timer med søvn de siste to ukene.

Skam er ENDELIG tilbake!! Da jeg våknet i dag så jeg at første klipp var blitt publisert. Sana er hovedrollen, men er det virkelig siste sesongen? Jeg kan ikke tro at de skal slutte med skam da det er så populært. Kanskje de vil gi seg mens de fortsatt er på topp?

Håper alle får en fin lørdag. Jeg skal i alle fall bruke den på jobb og sove når jeg kommer hjem<3

TANNBLEKNING OG ANSIKTSMASKE - ANBEFALING

 • 25.09.2016 - 21:18

På lørdag var jeg å shoppet litt med Mathilde og Amalie, de har vært her i helgen. Jeg tenke å poste innkjøpsinnlegg, men så er det vel greit om jeg tester det så jeg kan fortelle dere min mening om produktene. Nå tenkte jeg å skrive min mening om smilelap og ansiktsmasken fra the body shop. Smilelab har jeg prøvd et par ganger før, men har aldri fullført hele behandlingen. I tilegg har de forbedret den og gjort den dyrere (hva faen....) siden jeg prøvde sist. 

Ansiktmaske har jeg tatt et par ganger, men vet ikke om de fra h&m i det hele tatt tels? Husker jeg kjøpte de da jeg var mindre og syns det var så gøy. Spesielt de man kunne rive av. Det er bra å ta vare på huden sin, spesielt nå når jeg er ung. Jeg har blitt mye flinkere med det det siste året. Spesielt når det kommer til solarium. Jeg tar så å si aldri tar sol lengre. Stakkars huden min før og hva den måtte gjennomgå. 


Stripsene er veldig enkle å bruke og behandlingen tar bare 30 minutter.  Jeg så ikke så stor forskjell etter bare 1 gang, men håper å se det etter et par behandlinger til. Gir dere beskjed om hva jeg synes videre!DENNE ansiktsmasken altså!!  Lenge siden jeg har følt meg så ren i huden. Ansiktsmasken ga utrolig mye fuktighet, samtidig som huden ble myk og glødende. No more facial mask from h&m

Ansiktmasken får dere kjøpt  HER

Smilelap får dere kjøpt HER

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no