//spons

For noen dager siden testet jeg The Incredible Face Mask fra maybeauty og jeg er utrolig fornøyd. Jeg har lenge hatt lyst å teste den ut fordi jeg har hørt så mye bra om den. Nå har jeg endelig fått testet den ut og den kommer definitivt til å bli godt brukt framover. Perfekt nå mot sommeren når jeg skal gå med lite sminke.  


7 Gode grunner til å bruke The Incredible Face Mask

 

  • Face mask suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling.

  •  Forebygger Acne

  •  Fjerner hudormer

  • Heiser bort død hud og urenheter fra din hud

  • Gir deg veldig rent og strålende hud!

  • Ikke testet på dyr og innholder kun naturlige ingredienser

  • Siden masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden får man jevnere og mer langvarig brunfarge når man bruker ansiktsmasken før man soler seg - perfekt nå før man soler.
     Den er veldig utrolig lett å påføre, spesielt med penselen som følges med. Unngår unødvendig gris og penselen vaskes lett av etter bruk. 

 Etter jeg hadde påført masken satt jeg meg ned med druer, pepsi og skam på skjermen. Det er så deilig å koble av å pleie seg selv av og til. Jeg føler jeg stresser fra A til B hver eneste dag, så litt alenetid på kvelden setter jeg utrolig stor pris på. Nå er jo en ny skam sessong tilbake på skjermen og jeg elsker at Sana fikk hovedrollen, jeg lærer mye av denne tvserien. 

 


Etter 30-45 minutter var masken tørr og klar til å fjernes. Jeg trengte ikke ta tiden da det var lett å merke når den var klar til å ta av. Masken ble gummiaktig og tørr. Det føles utrolig deilig å ta den av og jeg merket hvor myk og glødende huden ble med en gang.


 

Ikke det flotteste bilde å skal se på, men se så kult. Man kan se hudormene igjen på masken, da vet man virkelig at den fungerer. (og litt ansiktshår, haha) 

 Se hvor fin og ren huden ble da. Huden ble så ekstremt frisk, glødende og sinnsykt myk. Jeg digget den ansiktsmasken! Mine eneste forventninger til masken var at den skulle få bort noen av de sorte prikkene i nesepartiet, noe den absolutt gjorde! Så jeg kan faktisk ærlig si at jeg er ganske fornøyd og imponert over denne masken og kommer nok til å fortsette å bruke den 1 gang i uken fremover. 

 


Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode.  Bruk koden: martinemask eller kjøp ved å trykke på linken
HER
  
 

Øverst har jeg sortert noen apper som passer sammen, som jeg skal vise dere lengre ned i innlegget. Raden under er alt jeg bruker hver eneste dag. Jeg sjekker mail, youtube og bloggen flere ganger dagli. Notatappen bruker jeg når jeg kommer på en idé til et innlegg eller vil skrive uten at jeg har nett, da kan jeg skrive der og så skrive inn på bloggen senere. Det er som oftes når jeg sitter uten nett og hører på musikk at de beste ideene kommer opp. 

Nederse raden er de jeg bruker mest. Egenlig bruker jeg ikke den mailen så mye, men gmailen mest - har bare ikke endret på de. (gjør det med en gang) Instagram er definitivt den appen jeg bruker mest tid på når jeg er på mobilen. Jeg er ikke så aktiv på snapchat, bortsett fra å legge ut innlegg fra bloggen på story. Jeg kan være veeldig aktiv de gangene jeg først starter å poste på story når jeg er ute på byen, men det er en annen sak. Jeg bruker den ikke mye til å sende snapper til personer. 

 


 


Appene jeg bruker for å kontakte folk og oppdatere meg på hva familie og venner gjør. 

 Appene jeg bruker for bilder og kamera. Når jeg tenker meg om bruker jeg egentlig bare de 3 øverste, men layout og imovie en sjelden gang. Jeg redigerer nesten alle bildene mine til instagram på vsco. De bildene jeg har på bloggen som er tatt med mobilen, er som regel også redigert i vsco. Jeg elsker filterene de har der. 

 

 

mCASH og mobilepay er perfekt for meg som roter bort bankkortet mitt hele tiden. Med de appene kan jeg betale fra mobilen, perfekt! De har reddet meg mange ganger. Jeg synes man skulle kunne brukt disse appene til å betale i alle butikker, i alle fall matbutikker - de er så geniale! 

 
Appene jeg bruker når jeg skal komme meg fra a til b. Google maps er jeg avhengig av når jeg går alene på nye steder og skal prøve å finne fram, jeg roter meg alltid bort. Heldigvis begynner jeg å bli ganske så kjent i Oslo, så jeg trenger ikke bruke den så mye her. Rutereise appen ELSKER jeg! Skriver bare inn hvor jeg skal, så finner den fram hvor jeg skal ta buss/trikk fra og når de går. 

 

Jeg håper dere likte innlegget og fikk noen tips til hvordan apper dere skal bruke, for å komme dere igjennom hverdagene;) Haha! Nå skal jeg spise frokost og så møte Andrea. Jeg er ikke helt i form i dag vet ikke helt hvorfor, men jeg håper den blir bedre i løpet av dagen. Jeg skal jo på jobb senere, hater å ikke føle meg på topp da. Skriver til dere før jeg stikker på jobb<3 Ha det fint! 

 
Hei og God morgen alle sammen. Nå sitter jeg på t-banen på tur til jobb, med musikk på ørene:)

Har dere sett gårsdagens episode? Om dere ikke har sett den, kommer det en spoiler. Det var en veldig spennende episode. At Aleksander ble myrdet på festen, kom så brått på alle sammen. Vi hadde aldri måtte "miste" noen under en fest. Det var derfor mange tårer på samtlige inne på hotellet i natt. I tillegg var Alex en stor del i gruppa, som var tung å miste. Ting ser ganske mørkt ut for la familia, men jeg har troa! Har du?

Vi blogges <3
Hei alle sammen. Nå sitter jeg på t-banen på vei til jobb. Jeg hadde nettop dratt til qadis med Kevin og Rebecca, for å møte noen av deltagerne. Turen dit ble ganske så kort. Så kort at jeg måtte forlate i hastverk, etter bare 5 minutter.

Jeg hadde åpning på jobb i dag og måtte låne nøkkelen til Mathilde, da jeg ikke har fått egen enda. Det vi ikke tenkte på var at hun trengte den selv, siden hun hadde stengevakt. Vi skulle egentlig stengt nå og jeg skulle egentlig vært en helt annen plass, typisk.. Haha!

For det første så hadde jeg jo ikke nøkkelen med meg, så måtte først dra hjem å hente den. For det andre tar det 25 minutter med t-banen dit. For det tredje liker jeg jo egentlig å ta t-banen, så jeg skal ikke klage:)) (Og nå fikk jeg noe å blogge om, haha)

Jeg husket heldigvis å slenge med meg headset hjemme. Uten headset liker jeg ikke t-banen egentlig. Vi får snakkes senere, nå skal jeg høre på musikk<3
Heia! Nå er jeg påtur på jobb og siden det tar 30 minutter med t-banen, tenkte jeg å skrive et 10 ting dere kanskje ikke visste om meg innlegg. Here you go<3

1. Da jeg var 16 år flyttet jeg til Arizona for å gå high school.

2. Jeg har hatt denne bloggen i 5år, men ikke blogget fast i løpet av de årene.

3. Jeg har aldri brukket noe

4. Jeg har hatt brunt år.

5. Jeg er 162 cm høy.

6. Jeg har drevet på med fotball, handball og dansing i mange år. Jeg var også veldig flink, om jeg får lov å skryte litt.

7. Jeg har en storesøster. Hun er 24 år og bor i Bodø

8. Jeg blir veldig fort kjent med mennesker og det skal ikke mye til for jeg genuint bryr meg om dem og blir glad i dem.

9. Jeg har hatt 9 piercinger. 4 i ørene, 1 i hver nippel, 2 i navelen og 1 i tungen. Jeg har ingen i ørene lengre, siden jeg tok dem ut før de hadde grodd ferdig. Piercingen i tungen har jeg også tatt ut. Nå har jeg kun 2 i navlen (oppe og nede) og 1 i hver nippel.

10. Jeg har bodd i 4 land. England, Danmark, USA og Norge.
Hei alle sammen. Nå sitter jeg hjemme med Mathilde å ser på Kardashians. Vi har nettopp spist frokost og snart skal vi begynne å gjøre oss klar for jobb. Det var så deilig å sove lenge i dag, siden jeg har gått glipp av mange timer med søvn de siste to ukene.

Skam er ENDELIG tilbake!! Da jeg våknet i dag så jeg at første klipp var blitt publisert. Sana er hovedrollen, men er det virkelig siste sesongen? Jeg kan ikke tro at de skal slutte med skam da det er så populært. Kanskje de vil gi seg mens de fortsatt er på topp?

Håper alle får en fin lørdag. Jeg skal i alle fall bruke den på jobb og sove når jeg kommer hjem<3
På lørdag var jeg å shoppet litt med Mathilde og Amalie, de har vært her i helgen. Jeg tenke å poste innkjøpsinnlegg, men så er det vel greit om jeg tester det så jeg kan fortelle dere min mening om produktene. Nå tenkte jeg å skrive min mening om smilelap og ansiktsmasken fra the body shop. Smilelab har jeg prøvd et par ganger før, men har aldri fullført hele behandlingen. I tilegg har de forbedret den og gjort den dyrere (hva faen....) siden jeg prøvde sist. 

Ansiktmaske har jeg tatt et par ganger, men vet ikke om de fra h&m i det hele tatt tels? Husker jeg kjøpte de da jeg var mindre og syns det var så gøy. Spesielt de man kunne rive av. Det er bra å ta vare på huden sin, spesielt nå når jeg er ung. Jeg har blitt mye flinkere med det det siste året. Spesielt når det kommer til solarium. Jeg tar så å si aldri tar sol lengre. Stakkars huden min før og hva den måtte gjennomgå. 


Stripsene er veldig enkle å bruke og behandlingen tar bare 30 minutter.  Jeg så ikke så stor forskjell etter bare 1 gang, men håper å se det etter et par behandlinger til. Gir dere beskjed om hva jeg synes videre!DENNE ansiktsmasken altså!!  Lenge siden jeg har følt meg så ren i huden. Ansiktsmasken ga utrolig mye fuktighet, samtidig som huden ble myk og glødende. No more facial mask from h&m

Ansiktmasken får dere kjøpt  HER

Smilelap får dere kjøpt HER


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits