Hei og God morgen alle sammen. Nå sitter jeg på t-banen på tur til jobb, med musikk på ørene:)

Har dere sett gårsdagens episode? Om dere ikke har sett den, kommer det en spoiler. Det var en veldig spennende episode. At Aleksander ble myrdet på festen, kom så brått på alle sammen. Vi hadde aldri måtte "miste" noen under en fest. Det var derfor mange tårer på samtlige inne på hotellet i natt. I tillegg var Alex en stor del i gruppa, som var tung å miste. Ting ser ganske mørkt ut for la familia, men jeg har troa! Har du?

Vi blogges <3
Hei alle sammen. Nå sitter jeg på t-banen på vei til jobb. Jeg hadde nettop dratt til qadis med Kevin og Rebecca, for å møte noen av deltagerne. Turen dit ble ganske så kort. Så kort at jeg måtte forlate i hastverk, etter bare 5 minutter.

Jeg hadde åpning på jobb i dag og måtte låne nøkkelen til Mathilde, da jeg ikke har fått egen enda. Det vi ikke tenkte på var at hun trengte den selv, siden hun hadde stengevakt. Vi skulle egentlig stengt nå og jeg skulle egentlig vært en helt annen plass, typisk.. Haha!

For det første så hadde jeg jo ikke nøkkelen med meg, så måtte først dra hjem å hente den. For det andre tar det 25 minutter med t-banen dit. For det tredje liker jeg jo egentlig å ta t-banen, så jeg skal ikke klage:)) (Og nå fikk jeg noe å blogge om, haha)

Jeg husket heldigvis å slenge med meg headset hjemme. Uten headset liker jeg ikke t-banen egentlig. Vi får snakkes senere, nå skal jeg høre på musikk<3
Heia! Nå er jeg påtur på jobb og siden det tar 30 minutter med t-banen, tenkte jeg å skrive et 10 ting dere kanskje ikke visste om meg innlegg. Here you go<3

1. Da jeg var 16 år flyttet jeg til Arizona for å gå high school.

2. Jeg har hatt denne bloggen i 5år, men ikke blogget fast i løpet av de årene.

3. Jeg har aldri brukket noe

4. Jeg har hatt brunt år.

5. Jeg er 162 cm høy.

6. Jeg har drevet på med fotball, handball og dansing i mange år. Jeg var også veldig flink, om jeg får lov å skryte litt.

7. Jeg har en storesøster. Hun er 24 år og bor i Bodø

8. Jeg blir veldig fort kjent med mennesker og det skal ikke mye til for jeg genuint bryr meg om dem og blir glad i dem.

9. Jeg har hatt 9 piercinger. 4 i ørene, 1 i hver nippel, 2 i navelen og 1 i tungen. Jeg har ingen i ørene lengre, siden jeg tok dem ut før de hadde grodd ferdig. Piercingen i tungen har jeg også tatt ut. Nå har jeg kun 2 i navlen (oppe og nede) og 1 i hver nippel.

10. Jeg har bodd i 4 land. England, Danmark, USA og Norge.
Hei alle sammen. Nå sitter jeg hjemme med Mathilde å ser på Kardashians. Vi har nettopp spist frokost og snart skal vi begynne å gjøre oss klar for jobb. Det var så deilig å sove lenge i dag, siden jeg har gått glipp av mange timer med søvn de siste to ukene.

Skam er ENDELIG tilbake!! Da jeg våknet i dag så jeg at første klipp var blitt publisert. Sana er hovedrollen, men er det virkelig siste sesongen? Jeg kan ikke tro at de skal slutte med skam da det er så populært. Kanskje de vil gi seg mens de fortsatt er på topp?

Håper alle får en fin lørdag. Jeg skal i alle fall bruke den på jobb og sove når jeg kommer hjem<3
På lørdag var jeg å shoppet litt med Mathilde og Amalie, de har vært her i helgen. Jeg tenke å poste innkjøpsinnlegg, men så er det vel greit om jeg tester det så jeg kan fortelle dere min mening om produktene. Nå tenkte jeg å skrive min mening om smilelap og ansiktsmasken fra the body shop. Smilelab har jeg prøvd et par ganger før, men har aldri fullført hele behandlingen. I tilegg har de forbedret den og gjort den dyrere (hva faen....) siden jeg prøvde sist. 

Ansiktmaske har jeg tatt et par ganger, men vet ikke om de fra h&m i det hele tatt tels? Husker jeg kjøpte de da jeg var mindre og syns det var så gøy. Spesielt de man kunne rive av. Det er bra å ta vare på huden sin, spesielt nå når jeg er ung. Jeg har blitt mye flinkere med det det siste året. Spesielt når det kommer til solarium. Jeg tar så å si aldri tar sol lengre. Stakkars huden min før og hva den måtte gjennomgå. 


Stripsene er veldig enkle å bruke og behandlingen tar bare 30 minutter.  Jeg så ikke så stor forskjell etter bare 1 gang, men håper å se det etter et par behandlinger til. Gir dere beskjed om hva jeg synes videre!DENNE ansiktsmasken altså!!  Lenge siden jeg har følt meg så ren i huden. Ansiktsmasken ga utrolig mye fuktighet, samtidig som huden ble myk og glødende. No more facial mask from h&m

Ansiktmasken får dere kjøpt  HER

Smilelap får dere kjøpt HER


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits