Hei alle sammen! Nå sitter jeg i leiligheten med Bettina og Mathilde på besøk. Jeg og Bettina har vært å gått rundt i sentrum, mens Mathilde sto nettopp opp. Jeg skal på jobb om en time, men først skal jeg bli med dem på polet. Kjedelig å må jobbe når det er så fint vær i Oslo. Jeg føler i tillegg at alle skal ut i kveld, derfor er det litt kjedelig å må stå på jobb hele dagen. Jeg vet jeg kommer til å være glad for det når lønningen kommer, fordi jeg har lyst å spare opp litt penger og faktisk gjøre noe i sommer. 

Nå skal jeg på Oslo s, så drar jeg på jobb<3 Vi blogges

Bettina sin blogg finner du
HER


Hei alle sammen<3 I dag da jeg våknet dro jeg og Sofie å trente, det var deilig det. Det er lenge siden jeg har trent og jeg merker hvor mye mer energi jeg får av det. Etter treningen dro jeg hjem å dusjet og dro tilbake til Sofie og Andrea. Jeg, Morten, Andrea og Sofie har spilt inn videoblogg til dere. Noen som har noen ideer om hva den handler om? Jeg gir dere et hint; Paradise hotel;)  

Nå sitter vi alle 3 med hver vår pc og blogger. Noen venninner av Andrea er på besøk, men synes litt synd i dem nå haha. For en gjeng vi er å være med, alle stirrer ned i pcen. Jeg blogger mer senere, nå skal jeg legge fra meg macen. Jeg drar hjem om ikke så alt for lenge å begynner å redigere til dere.  Jeg vet jeg har lovet en annen video, men den utsetter jeg litt. Jeg lover den kommer en dag. Dette blir siste gangen jeg sier jeg skal gjøre noe, før jeg vet jeg kommer til å gjøre det raskt. 


Håper dere alle får en fin fredag! Jeg skal i alle fall ta det rolig. Dette er første fridagen min denne uken, derfor er det deilig å slappe av når kan. Vi blogges<3

 
Hei! Nå sitter jeg på t-banen igjen, på tur hjem fra jobb. Mobilblogging og musikk på ørene som vanlig. Jeg merker jeg er ekstra trøtt i dag. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg var oppe så sent og sto opp tidlig. I dag på jobb kom det en mann innom med kuponger. Han ga meg en bunke med rabattkuponger til Sirkus her i Oslo! Jeg tok dem imot, så strekte han ut handen enda en gang og ga meg en større bunke og ba meg dele de ut til kunder.

Jeg skal ikke lyve å si at jeg aldri har vært på sirkus, for det har jeg. Jeg har støttet det flere ganger, men ikke på noen år. Etter jeg leste et innlegg fra en toppblogger, begynte jeg å lese meg opp. Jeg har sett dokumentarer og lest rundt for å prøve å finne ut hva dyrene går igjennom. Jeg har funnet utrolig mye fakta. Det er alt for lett å finne ut hva som foregår bak "kullissene" til at sirkus faktisk fortsatt får lov å holde på i år 2017. Plis ikke støtt dem!

Jeg synes det er helt grusomt at mennesker kan gjøre så mye vondt mot et stakkars, uskyldig dyr. De kan på ingen måte forsvare seg, og si "nei dette vil jeg ikke". Tenker de aldri på at dyr har også tanker og følelser? Jeg blir rett å slett lei meg når jeg ser en sirkus-plakat. Kjære lesere tenk dere om en ekstra gang neste gang dere vil kjøpe et sirkusbilett.

Jeg skulle likt å sett at et menneske hadde klart å bli behandlet på den måten, uten å se like miserabel ut som dyrene på sirkus gjør. Lenket fast hver dag, blitt pisket hvis de ikke klarte et triks og reise mange timer i et lite bur.

Jeg nekter å gi mine kunder rabatt

Jeg nekter å være medvirkende til at folk skal støtte denne galskapen.

Jeg støtter dyrenes rettigheter!

//Google.
God morgen flotte lesere<3 Nå er jeg (som alltid) på farten igjen. På t-banen rettere sagt, med musikk på ørene. Jeg begynner å bli vant med mobilblogging, (på t-banen spesielt) det er liksom blitt min ting. Jeg må bare innse det at jeg jobber hver eneste dag, da blir det sånn her av og til. Jeg må bli flinkere å forhåndsskrive litt til dere, men jeg føler tiden ikke strekker til. Nå lyver jeg. Livet mitt er ikke så stress, selv om det kanskje av og til føles sånn. Uansett! Nå er jeg på tur til jobb, jeg jobber til 5. Etter jobb skal jeg rett hjem å redigere paradisefilmen jeg har laget til dere, håper dere kommer til å like den.

I går var en veldig koselig kveld! Hvorfor drar jeg ikke oftere ut på kveldene? Varmt var det også, siden varmelampene var over oss. Det var så koselig å kunne sitte ute i "varmen". Nå gleder jeg meg veldig til sommeren. Neste stopp er Ulsrud, hvor jeg jobber. Turen går alltid fortere når jeg blogger. Jeg liker å høre på musikk og skrive til dere. Tusen takk for at dere er så snille og gode med meg foresten, dere er best! Vi blogges<3
Endte opp på Fridays såklart, nå går tiden videre for biljard <3
På bildene under hadde vi nettop flyttet til Oslo. Det var sommer, vi var turister hver dag og koset oss i ny by. Jeg savner følelsen hvor alt var nytt. Jeg er så utrolig glad jeg flyttet til Oslo. Jeg trives her! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Hei fine lesere! Nå er jeg akkurat ferdig på jobb, deilig. Jeg, Julie og Mathilde stoppet innom deli for middag, siden vi alle hadde senvakt. Jeg har aldri testet ut vårrullene her, men de var jo veldig gode. De skal jeg definitivt kjøpe igjen. Dagene på jobb går så utrolig fort, spesielt når jeg jobber med gode venner.

Nå skal vi kjøre tilbake til Oslo. Vi blogges<3
Hei alle sammen. Nå sitter jeg på flyet på tur hjem til Oslo. Jeg sitter med blandet følelser med at jeg reiser hjem allerede, dagene har fløget forbi. Jeg føler ikke jeg har hatt nok tid med verken familien eller venner. Sånn blir det noen ganger, nå må jeg komme meg hjem å jobbe. Jeg merker hvor deilig det er å reise hjem, når man har flyttet ut. Frokost og middag servert hver eneste dag. Jeg har noen som lager nattmat til meg, når jeg kommer hjem full og sliten etter en fest. (takk mamma<3) Jeg setter virkelig pris på tiden hjemme, med familien og vennene mine. Selv om jeg har planer fra jeg står opp nesten og alltid er på farten, er det deilig de timene jeg bare slapper helt av hjemme. Henrikke storesøsteren min er i Thailand, så jeg fikk ikke møtt henne når jeg var hjemme. Kjedelig, men jeg vet heldigvis at hun har det fint på ferie.

Det har vært to sinnsykt gøye bursdager mens jeg har vært hjemme. For dere som har meg på snap, har nok fått med dere det. Jeg spammet ned story i går haha! Følg meg martinejooh, for oftere oppdateringer. Jeg har det så fint når jeg er omringet av gode venner. Det er fort at ting kan bli litt overfladisk i Oslo noen ganger. Hjemme i Bodø tenker jeg ikke så mye. Jeg stresser ikke med gjesteliste, hvor jeg skal dra eller om jeg flauer meg litt ut på byen. Her har jeg mine nærmeste, som ikke bryr seg om følgerne eller "famen". Jeg er heldig som har to hjem.

Jeg lurer på når jeg er tilbake neste gang. Jeg håper det ikke er så lenge til, selv om jeg sikkert ikke er tilbake før sommeren. Framover skal jeg fokusere mye på bloggen, jobb, komme meg i form og bruke tiden min fornuftig.

Nå skal jeg prøve å sove litt, jeg er så sliten. Vi blogges i kveld<3
Hei! Nå sitter jeg på vors med jentene, sjokk haha. Jeg er så dårlig på å planlegge. Jentene merker jeg legger energi på bloggen denne gangen, da jeg snakker ofte om den. At jeg faktisk prioriterer bloggen i stedefor vors, sier jo litt! Jeg får litt dårlig samvittighet siden vi ikke ses så ofte, men jeg vil jo heller ikke skuffe dere. Jeg håper dere har tålmodighet med meg. Nok om det. I kveld skal vi i black and gold bursdag, det blir så gøy. Eric som er en av de som feirer er så flink å stelle i stand fester. Det skal være show og kåringer, det kan ikke bli annet enn bra.

Nå må jeg legge fra mobilen og være med jentene<3 Vi blogges!
Hei alle sammen. Beklager for sen blogging. Jeg merker jeg beklager hver dag, men sånn har det blitt denne helgen. Jeg reiser hjem til Oslo i morgen, så da skal jeg bli flinkere å oppdatere dere. Nå sitter jeg hos Bettina, med Sofie. Jeg var med familien på café tidligere i dag, før jeg hentet Sofie og dro tilbake på city nord. Vi har handlet inn vin og shoppet litt.

Ikveld skal jeg i en ny bursdag, jeg gleder meg! Lover å ta flere bilder ikveld, for på torsdag tok jeg ikke et eneste. Det er mange som skal ut i dag. Ikke rart med tanke på det fine været, i tilegg er det jo påske. Jeg storkoser meg i hjembyen, men det blir godt å komme hjem i morgen også<3

 

Mobilblogging har reddet meg masse i det siste, da jeg alltid er på farten. Jeg har jo i tilegg klart å ødelegge minnekortet til kameraet mitt, så det må jeg fikse når jeg kommer hjem. Vi blogges senere<3
Heihei. Hvordan har dere det? Sorry for at jeg ikke har kommet med et innlegg om takene om min utskjekk. Jeg er jo som dere vet i Bodø og blir bare her til søndag. Derfor vil jeg tilbringe mest tid med venner, å prioritere andre ting enn å sitte inne å skrive. Jeg lover å komme med det så fort som mulig! I dag har jeg spist middag med familien, deretter har jeg vært på tur og grillet. Jeg elsker Bodø på dager som dette. Jeg elsker Nord-Norge, det er så fint her!

Jeg merker jeg savner Bodø litt, men jeg kunne aldri tenkt meg å flytte hjem nå. Jeg har det så fint i Oslo, at jeg blir nok der en god stund. Jeg har jo snakket om å flytte til utlandet, men jeg vet ikke hvor og hva jeg skal gjøre. Vi får se om 2018 kommer med noen kule muligheter.

Nå skal jeg se parsermonien med noen kompiser. Vi blogges<3

                       

                       


 

#nofilter ;)


Hei alle sammen! Nå er jeg nettopp kommet på vors hos Julie, men måtte såklart poste et innlegg til dere først <3 Jeg er hjemme i Bodø, JAY! Jeg blir her til søndagen, deilig med påskeferie. Jeg kunne ikke fortelle dere det, fordi jeg skulle overaske Bettina. I kveld skal vi i bursdag til Morten og Espen. Jeg gleder meg utrolig mye og vet det kommer til å bli en super kveld. Det er bare kjentfolk som skal i bursdagen, derfor gleder jeg meg ekstra mye. I tilegg har jo vb (verdens beste) bursdag og jeg gleder meg til å feire han<3 GRATULERER MED DAGEN MORTEN! Nå må jeg legge fra meg macen og vorse med jentene! Vi blogges 
 
God morgen alle sammen. Har dere det fint? Nå sitter jeg hjemme i leiligheten min. Jeg kom hjem fra overnatting for ca 1 time siden. Jeg og Mathilde var hos Sarah i natt, en venninne fra trondheim som er på besøk. Vi badet i jacuzzi, drakk litt (mye), hørte på musikk og så paradise. Det var en utrolig gøy og fin kveld. Vi ville såklart aldri opp av jacuzzien, det var så deilig å bare ligge der. En slik kveld må vi definitiv ha igjen. Heldigvis kommer hun tilbake i sommer og da skal det gjentas. 

Broren til Sarah var også "servitør" for oss i går, haha stakkars.. Var vel ikke så gøy når vi alle 3 ropte på han en etter en, når vi ville ha mer drikke vært 15 minutt. Jeg skulle egentlig blogge og poste bilder i går, men nettet fungerte ikke. Kanskje like greit siden det var etter vi hadde drukket, at jeg skulle begynne å skrive. 

Formen er overaskende veldig fin i dag. Passer perfekt siden jeg har masse å gjøre. Nå skal jeg rydde og spise litt før jeg drar på jobb<3 Vi blogges 

 

 
God morgen alle sammen<3 Nå har jeg nettop spist frokost og gjort meg klar for jobb. Jeg har ikke strøm på kamera, så tenkte jeg kunne finne noen gøye bilder fra arkivet. 

Her kommer 4 bilder fra en shoot jeg og Marte hadde for snart 5 år siden. Vi gikk første året på videregående og vi hadde begge opprettet hver vår blogg. Vi hadde planlagt før skolen å ta med kamera, siden vi hadde en del fritimer den dagen. Vi var flink å planlegge, så vi skulle få tid til bloggbilder. Klassevennene våre merket hvordan dager vi skulle ta bilder, for det var en av de få gangene vi faktisk orket å sminke oss. Dagene hvor vi ikke skulle ta bilder gikk vi i koseklær, null sminke og håret oppsatt.  

Jeg husker hvor fornøyd jeg var når vi så på bildene i klasserommet etterpå. Jeg har ikke forandret meg så alt for mye på 5 å, men jeg ser jo såklart yngre ut. 

Nå må jeg legge fra meg macen og gå til t-banen, så jeg rekker jobb<3 Vi blogges 

 
God morgen! Nå sitter jeg på t-banen på tur til jobb. Mobilblogging igjen, siden jeg har vært på farten de siste to dagene.

Jeg fikk invitasjon til å være med ut i går, men idag er jeg veldig glad for at jeg takket nei. I går hadde jeg såklart glemt nøklene i leiligheten og dro derfor å overnattet hos Mathilde.

I dag har jeg min første åpningsvakt. Jeg gruer meg litt, men Mathilde er heldigvis med for å hjelpe meg. Det beste med den nye jobben min er nok at bestevenninna også jobber der, da blir vaktene automatisk mye gøyere og dagene går fortere.

Lover å komme med et bedre innlegg etter jobb<3 Vi blogges


Hei alle sammen:) Nå sitter jeg å blogger på vors, mens de andre drikker. Snart drar vi videre på KJ10 hvor vi arrangerer fest i kveld. Håper å se flere av dere der i kveld. Jeg gleder meg masse og håper det blir en veldig fin kveld. I morgen må vi stå opp allerede klokken 10, det kommer til å bli tungt... Jeg gleder meg til å fortelle dere alt, men akkurat nå kan jeg ikke. Nå må jeg legge fra meg macen og feste videre. Tenkte bare å stikke innom å oppdatere om dagen min<3 Vi blogges 
Hei og god morgen. Jeg er hos Mathilde. Vi har nettop spist frokost og sitter nå å ser på serie.

I går fikk jeg nok og begynte å ta av vippene selv. Jeg tok coconutolje og gnidde rundt vippene. Mange datt av, av seg selv. Men jeg mistet også mange av mine egne vipper - AU! Jeg var så sår og hadde så vondt i går at jeg avsluttet mens jeg fortsatt hadde 2-3 vipper igjen på hvert øye. Da jeg våknet imårrest var jeg ganske hoven, så jeg klarer ikke å fjerne noe mer nå.

JA, jeg vet man aldri skal gjøre det hjemme. Men jeg har ikke tid å dra til giovaneklinikken å fjerne de ordentlig, og jeg var så ufattelig lei... Nå har jeg lært at jeg aldri skal ta vippeextensions igjen, i så fall skal jeg fjerne de ordentlig.

Jeg blogger fra mobilen nå, siden jeg såklart har glemt macladeren hjemme. Jeg lurer på hvordan innlegget blir seende ut på PC, men håper det blir brukelig. Det gjør jo bloggingen mye lettere, om jeg bare trenger mobilen❤ vi blogges
Hei alle sammen. Hvordan går det med dere? Jeg har hatt en travel dag siden jeg sto opp halv 9, men den har selv om vært veldig bra. Nå ligger jeg endelig på soffaen å slapper av. Jeg har nettop lagt ut en konkurranse på instagram, der man kan vinne 1000 kroner på brun og blid appen. For å delta går dere inn på min konto og gjør det som står under bildet. Instagramen min er martinejoh. 

Da jeg våknet i mårrest ble jeg hentet i taxi og dro rett til Grand hotel med Martine, Alex, Sofie, Kevin og Grunde. Der møtte vi noen folk fra tv2 hjelper deg og testet ut forskjellige "produkter". Produktene vi testet ut er noe jeg lenge har hatt lyst å prøve, men ikke tort. Jeg ble overrasket over et så bra resultat. Episoden kommer ut om 2 uker tror jeg, gir dere beskjed når jeg vet mer. Jeg har som dere vet sottet på vippeextensions, da skal man jo egentlig ikke bade med hodet under vann. Jeg er så lei av de vippene at jeg faktisk ikke brydde meg lengre, haha.. Jeg elsker jo å bade. Nå må jeg snart dra å fjerne vippene, for de ser ikke så bra ut lengre. 

Noen som klarer å gjette hva vi testet? 
God kveld alle sammen:) Nå har jeg nettop kommet hjem, har vært å tatt sol. Tidligere i dag var jeg å trente og det var utrolig deilig. Jeg begynner endelig å bli frisk og jeg ble ganske overrasket da jeg klarte å jogge milen. Jeg trodde det skulle bli tyngre å starte igjen, spesielt siden jeg har vært syk og har hatt en liten pause. Nå har jeg sottet meg noen mål med både trening og matveien. Jeg føler meg mye bedre når jeg er i god form. Humøret blir bedre, jeg sover bedre og selvtilitten øker.  

Nå skal jeg lage meg noe mat, før jeg skal se dagens episode igjen med gjengen. Jeg så episoden tidligere i dag og den var utrolig gøy. Ikke mitt stolteste øyeblikk på slutten av episoden, men tenker å skrive mer om det i morgen. Håper dere har hatt en kjempefin mandag<3 

 

Da har mesterkokken disket opp middag til meg, Martine, Sofie, Alex, Kevin og seg selv. NAM det var deilig! Det er lenge siden jeg har spist hjemmelaget mat nå. Den siste tiden har det blitt mye ferdigmat og resturant besøk, framover skal jeg bli flinkere til å lage maten selv. 

Vi 6 arrangerer fest på torsdag, Temaet er black and white og stedet er KJ10, som ligger i Karl Johan. Håper å se mange av dere der<3

Arrangementet finner der HER!

Hei alle sammen. Nå har jeg nettop kommet hjem fra bowling med noen fra parragjengen og god kveld Norge. Jeg har ikke bowlet på lenge fordi jeg ikke trodde jeg likte det, men det er jo så gøy. Spesielt da jeg vant over jentene;) Nå skal vi lage middag sammen, tror Grunde disker opp kylling og grønnsaker. 

Jeg, Sofie og Martine tenker å lage en videoblogg i løpet av dagen eller i morgen, er det noen videoer dere ønsker? Challenge eller en video der vi snakker om et spesielt tema, rop ut! I morgen kommer det en konkuranse på instagram, stay tuned<3 Vi blogges 

God morgen fine lesere. Først må jeg bare starte med å fortelle at innlegget mitt 1 april var en aprilspøk. De fleste av dere skjønte det, men det var noen jeg klarte å lure. Jeg fikk noen telefonen fra kjente som lurte på hvorfor jeg i alle dager skulle operere meg haha. Jeg personlig kunne aldri funnet på å tatt silikon. Det er ikke fordi jeg er så sinnsykt imot det, men fordi jeg selv er fornøyd og ikke synes jeg trenger større pupper til min kropp. 

 Jeg har sovet så godt i natt og er veldig klar for en ny uke. Jeg vet ikke helt hva planene for dagen er, men jeg skal i alle fall ikke kaste den bort inne. Uken som var har vært utrolig gøy. Mye av det som har skjedd kan jeg ikke fortelle så mye om, men det skjer fortsatt mye spennende fortiden og jeg gleder meg til å vise dere. Nå skal jeg spise frokost og finne ut hva jeg skal gjøre i dag<3 

Jeg slenger med to sanger fra favorittartisten. Jeg elsker Ed Sheeran. Stemmen hans er så fin og behagelig. Spesielt happier, den har gått på repeat de siste ukene. 

Vi blogges<3

Hei alle sammen<3 Beklager for sen blogging, men jeg har vært opptatt med Alias og jentesnakk. Denne søndagen har vært utrolig fin. Jeg har vært med Rikke og Julie hele dagen, og det har vært tidenes solvær her i Oslo. For en dag! Jeg elsker Oslo. Tenk at man kan gå ute i t-skjorte i april, veldig deilig. Hjemme i Bodø derimot er det fremdeles full vinter. Det er med andre ord digg å bo lenger sør i landet, spesielt for meg som hater kulde. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Julie, sammen med Rikke. Vi slapper bare av, og om litt tenker jeg å ta turen hjem. Alt i alt har dette vært en skikkelig fin dag. Satser på flere slike dager med knallfint vær. Vi blogges fininger!
fæns<333  

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg håper alle som bor i Oslo har brukt dagen ute i finværet. Jeg våknet opp til burger av bursdagsbarnet i dag. Skulle tro det var omvendt, men snille Julie lot meg sove lenge da hun viste jeg var syk og hadde sovet lite de siste dagene. Da vi hadde spist frokost dro jeg hjem og dusjet, sminket meg og dro tilbake igjen. 

Nå sitter jeg og Rikke i leiligheten til Julie, mens hun er og spiser middag med søsteren. Vi har vært ute og tatt bilder og drukket en øl i solen. Nå skal vi spise middag å vente på at bursdagsbarnet kommer tilbake. Poster bilder av dagen senere <3 Vi blogges!
Jeg har lenge tenk å fortelle dere dette, men ventet pågrunn av at jeg har vært redd for tilbakemeldingene. Nå har jeg fått opperasjonstime og 23 april skjer der.

Jeg vet det er mange som kommer til å reagere. Jeg tror mange vil reagere fordi jeg alltid har vært imot det. Dette er noe jeg har tenkt på lenge og jeg håper dere vil respektere valget mitt.

Jeg tenker å lage et lengre innlegg om dette en annen dag. Nå skal jeg lage meg middag og slappe av resten av kvelden <3 vi blogges


Hei alle sammen. Nå sitter jeg og Lunde å ser gårdagens episode. Jeg ble mye bedre utover dagen i går og valgte derfor å ta meg et glass vin og dra på byen med gjengen. Det var en utrolig gøy kveld og er veldig glad jeg ombestemte meg i siste liten. Det var ingen som trodde jeg kom til å klare å holde meg hjemme haha, vennene mine kjenner meg alt for godt. Jeg er veldig fin i formen i dag og håper jeg er helt frisk etter helgen.  

I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse, derfor blir det nok en veldig rolig dag. Jeg vet ikke helt hva vi skal resten av dagen, men vi finner nok på noe kult.

Vi blogges<3
 

Hei og god morgen. Jeg håper dere har sovet godt, i motsetning til meg selv.. Jeg sovnet ikke før 7 i dag. Jeg klarte ikke slutte å hoste og måtte stå opp av sengen x antall ganger. Kan jeg plis bare bli frisk snart? Heldigvis føler jeg meg litt bedre i formen i dag, men hoster fortsatt en del. Om noen har noen tips om tørrhoste, rop ut! Jeg trenger mer søvn.

Sofie har bursdag, så vi er en gjeng som skal feire henne i dag. Jeg gleder meg til å samle oss og feste. For min del blir det ikke så mye festing i dag, da jeg velger å droppe alkohol og byen. Jeg kan ikke utsette kroppen for mer nå, da kommer jeg aldri til å frisk. Jeg har storte forventninger selv om og jeg tror det blit en veldig fin kveld. 

Nå skal jeg spise frokost og dusje, vi blogges<3Hei fine lesere<3 Hvordan har dere det? Formen min begynner endelig å bli bedre. Jeg er så utrolig lei av å være syk. Det har bare gått 4 dager, men det føles mye lengre. Jeg vil bli frisk, trene og lukte igjen. Jeg er nesten aldri syk og når det MINST passer seg kommer såklart influensen. Jeg er heldigvis ikke alene om det, da Sofie også er blitt syk. 

 I dag har jeg vært på møte, spist på fridays og hengt med pærragjengen. Nå skal jeg ha jentekveld med Sofie og Martine, det blir koselig. Vi skal se paradise og spise snacks. Vi snakkes i morgen! 

  


Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Håper dere har en bedre dag enn meg. Man skulle ikke tro det var noe å klage over når man har fri, det er 20 grader og omringet i godt selskap. For dere som følger meg på snapchat har sett hvordan de siste 3 dagene har sett ut (Følg meg martinejooh) Mye festing, lite mat og lite soving, da er det klart man blir sliten. Må bare beklage for dårlig oppdatering i helgen, men jeg har ikke klart å strekke til. En 3-dagers blir det lenge til jeg gjør igjen! 

I dag har jeg, Mathilde, Amalie og Jørgen spist på Max og vært på operataket. Nå sitter vi hjemme hos meg og prøver å finne ut hva vi skal bruke resten av søndagen til. Vi skrives senere<3 
Jeg satt i går å bladde igjennom arkivet på bloggen. Der fant jeg mange gamle og minnerike bilder. Jeg la best merke til bildene under. Selv om jeg ikke hadde hatt denne bloggen lenge, hadde jeg en del lesere daglig. Jeg ble sponset av Junkyard.

Jeg kan fortsatt huske hvor stolt og glad jeg var da jeg skulle hente pakken. Jeg hadde fått gratis klær og jeg gledet meg til å ta bilder å vise leserne.  

Man kan se på redigeringen og bildene at jeg var ganske ny i gamet;) Haha til tross for noen fordommer mot bloggen, gjorde jeg det og jeg digger at jeg ikke brydde meg om hva alle andre sa. 
          

Hei fine lesere. Nå er vi alle klare for vors, men jeg og Sofie måtte såklart oppdatere bloggen først. Jeg gleder meg massee til kvelden. Det er nok spesielt siden det er lenge siden jeg, Amalie og Mathilde har festet sammen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi kommer oss avgårde. Vi skrives i morgen<3 
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits