martine johansen |oslo

Første natten kunne vært bedre

 • 04.07.2017 - 11:22

Klokken er 07:00 her i Rhodos og gjett hvem som ikke har sovet enda? Meg. Jeg ligger i sengen og prøver egentlig å finne ut hva jeg skal gjøre med det.  Flyturen gikk utrolig fint om man ser bort i fra den siste halv timen da det var ganske kaldt. Jeg angret også sekundet jeg byttet setebetet fra vinduet til ytterste, men familien fikk i alle fall sitte sammen. Det er ikke nett her jeg bor og jeg klarer heller ikke å dele mobilnettet. Kjedelig å ikke kunne blogge på kveldene eller morningene... 

 

Da jeg landet på flyplassen ble jeg hentet av 3 av dem jeg skal jobbe med. De hadde kjørt scooter dit så jeg tok taxi til hotellet. Det virker som scootere er veldig populært her nede så kanskje jeg skal skaffe meg en selv. Jeg har jo kjørt scooter i 4 år og det er jo så utrolig deilig i varmen.

 

Nå bor jeg på et hotell rett ved barstreet sammen med mange av de jeg skal jobbe med. Jeg skulle kanskje prøvd å sovet litt i stedet for å blogge nå, men jeg har prøvd. Virkelig prøvd. På den korte tiden jeg har vært her har jeg fått rundt 10 myggstikk. Kombiner kløing med at man er overtrøtt og du får en veldig dårlig match.  

Nå merker jeg det ble mye klaging, men det skyldes nok at jeg ikke har sovet noe i natt. Jeg vurderer å stå opp av sengen og finne en internettcafè for å poste innlegget til dere, men jeg er redd jeg ikke vil finne veien tilbake til hotellet etterpå. Jeg regner med jeg er en av de få som faktisk er våken nå så jeg finnner nok heller ingen til å vise meg. 

 

Dag 1 kort oppsumert: Jeg har ikke sett noe av Rhodos fordi det var mørkt da jeg kom, jeg har møtt 3 jeg skal jobbe med og de var kjempe hyggelige, har ikke fått sovet, 10 myggstikk og null internett.

En ting som er bra det er at det kan bare gå oppover! Jeg smiler litt når jeg skriver fordi jeg syter sånn. Sånn på ekte så har jeg det egentlig ganske greit. Jeg har tross alt fått eget hotellrom med sminkebord, det er 30 grader og jeg kan være her nede i hele 2 måneder om jeg vil. Livet er flott! 

Halv time etter jeg la fra meg macen sovnet jeg og våknet nå. Klokken er 12 så jeg tenkte bare å oppdatere dere før jeg drar nedover til stranden<3 Jeg har nettopp hatt snakket med sjefen min og funnet ut hva jeg skal gjøre her nede. Dette høres utrolig gøy ut! Noen av problemene mine er også løst allerede. Jeg har kjøpt myggspray, krem for kløe og jeg har fått internettpassordet :D:D Jeg har også møtt mange fler jeg skal jobbe med og alle virker så herlige!  

Flytte til Rhodos?

 • 03.07.2017 - 22:10

Etter mitt forrige innlegg fikk jeg noen meldinger der dere lurte på om jeg skulle flytte til Rhodos. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg ikke nevnte noe om hvor jeg faktisk skal flytte. Sannheten er at jeg faktisk ikke vet hvor jeg skal bo. Det er bare en liten stund siden jeg luftet tankene om å flytte hjem til Bodø igjen. Men både jeg og mamma fant ut at det ville blitt for kjedelig for meg. Det ville bare resultert i at jeg hadde reist til Oslo annen hver helg. Jeg trives i Oslo, så hvorfor flytte? Grunnen til å flytte hjem var jo veldig klar. Jeg ville spare penger slik at jeg kan flytte til USA om noen måneder. Sparing skal jeg nok klare veldig fint i Oslo også! 

 

Jeg blir boende i Oslo når jeg kommer hjem, men eksakt hvor får tiden vise. Forteller dere mer når jeg vet mere selv. For å være ærlig har dette vært noe som har stresset meg den siste tiden. Jeg har per dags dato ikke en boplass. Man kan vel kanskje si at jeg flytter til Rhodos for en stund. I Rhodos blir jeg boende i to måneder, og det føles utrolig godt. Jeg føler jeg har rukket å gjøre alt jeg skulle gjøre. Nå ser jeg fram til en lang "ferie" i varmen.

 

Nå sitter jeg på flyplassen med en venninne. Hennes fly var forsinket så vi holder hverandre med selskap en liten stund. Jeg stresser jo så klart med at jeg må rekke Tax-free, men Rikke mener jeg har all verdens av tid. Det er litt over en time til flyet mitt går, og jeg kan umulig være den eneste som ville stresset nå. Jeg har masse jeg skal kjøpe så uansett hva hun sier går jeg nå haha... Vi skulle holde hverandre med selskap, men her sitter jeg nå med macen på fanget. Av og til synes jeg litt synd på vennene mine som må vente på at jeg skal blogge. 

 

Vi snakkes når jeg er kommet fram til varme strøk <3

 

Jeg har flyttet ut

 • 03.07.2017 - 10:55

God morgen alle sammen. Gjett hvilken dag det er i dag? Det er endelig dagen jeg drar til Rhodos. Jeg sitter nå i sengen hos Mathilde og det er her jeg har bodd de siste to dagene. Det har jo skjedd en stor endring som jeg ikke har fortalt dere om. Jeg har flyttet ut av leiligheten! Det føles rart og trist, men også veldig godt. Jeg var innom å hentet noen ting i går kveld som jeg hadde glemt igjen og det var rart å ikke skulle sove der. Det er jo første leiligheten etter jeg flyttet hjemmefra og det har vært et veldig fint år med guttene. Jeg føler meg klar til å flytte det er ikke det, men det har selv om vært et veldig fint og trykt sted å bo. 

 

Nå satt jeg nettopp på en vask med klær og snart skal jeg dra å møte Andrea og Sofie. Det verste med å flytte må jo faktisk være å flytte bort fra dem. Det har vært en drøm og ha de som naboer og henge der. Jeg kommer til å savne å ha dem så nært meg. (Jeg lover å komme like mye på besøk, om ikke mer) 

Over til noe gøy! Jeg reiser i dag:D:D Endelig. Jeg har litt reisefeber, men det er ikke uvanlig. Flyet mitt går ikke før sent i kveld så jeg skal prøve å bruke dagen fornuftig. Jeg har pakket og kjøpt det meste jeg trenger så det eneste som gjenstår er nok å være rundt venner. Det er jo vennene mine jeg kommer til å savne når jeg skal være borte så lenge. Jeg skulle ønske hele gjengen pakket kofferten å ble med meg. DET hadde vært noe! Jeg gleder meg så til å komme ned i varmen og jeg har allerede fler som venter på meg når jeg kommer fram. Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg litt. Vi blogges senere<3

 

                                          

                                         

                                          

                                          

                                          

                                         

                                         Processed with VSCO with jm1 preset

                                                               

                                                  Noen minner fra leiligheten som jeg fant i arkivet. Det har vært et fint år! 

Tips til en bedre søndag

 • 02.07.2017 - 12:48

                     


For mange føles det ut som at helgen er over når lørdagskvelden begynner å ta slutt, men det er den langt ifra. Søndager er den dagen flest har fri og den dagen man sitter med minst planer. Det er deilig å ha en dag med null planer og bare ligge hjemme å se film/serie, men det er også gøy å finne på noe den siste dagen i helgen. Jeg har samplet noen punkter dere kanskje får bruk for i dag, let's go! 


7 TIPS TIL EN BEDRE SØNDAG

 


♥ Lag en deilig middag. De gangene jeg er ute ender jeg alltid med å kjøpe med take away og feit mat fordi let's be honest, det er det som frister mest. Sannheten er at når man lager mat hjemme og litt sunnere så føler i alle fall jeg meg mye bedre etterpå. 

♥ Hjemmespa. Rens huden, ta ansiktsmaske, tannbleking, barbere leggene og vandre rundt i morgenkåpen. Gjør det som får deg til å føle deg fresh og ekstra klar til en ny uke. 

♥ Rydd og sorter klesskapet. Det er lite som er bedre enn når man har sortert i alle klærne sine og så tar det egentlig ikke så lang tid som man tror. 

♥ Gå en tur, kjør, ta buss eller trikk til et turområde. Ta med deg en venn, prat og nyt at sommeren er her. 

♥ Se en film eller dra på kino. Søndager er perfekte dager for filmkveld, alene eller med venner. Kutt opp grønnsaker og lag en dipp og sett på yndlingsfilmen din. Mine favoritter på søndager er helt klar disneyfilmer! Tarzan eller løvenes konge blir jeg aldri lei av. 

♥ Planlegg uken som kommer. Jeg liker å vite på forhånd hva jeg skal gjøre de neste dagene, slik at jeg rekker alt jeg skal og vil gjøre. Det er snart ny uke med jobb og noen har kanskje ferie allerede. Planlegg slik at du både rekker å være å gjøre det du skal og være sosial.  


 

Å elske er en menneskerett

 • 01.07.2017 - 21:14

Hei alle sammen. Nå ligger jeg på sofaen i stua. Her blir jeg liggende i noen timer om jeg ikke står opp snarest. Du vet når man først slapper av i kroppen og det føles ut som du aldri skal få slappet nok av. Slik har jeg hatt det den siste halv timen siden jeg sto opp. Jeg kom hjem for ca 2 timer siden og planen var egentlig å oppdatere dere med en gang. Jeg la meg i sofaen og kan ikke huske at jeg sovnet engang. Jeg var utrolig trøtt, så de to timene med søvn var veldig deilig. Det er ikke rart at jeg ble sliten etter dagen. Det har vært så utrolig varmt og jeg har stått rett opp og ned i ganske mange timer i solen. Jeg skal ikke klage så mye på været når dagen har vært så fin som den har vært. 

 

Da jeg våknet i dag sminket jeg meg, pakket de siste tingene mine og dro å møtte noen venner. Vi har sett på toget, spist på fridays og hengt i pride park. Det har vært så utrolig varmt i dag og jeg visste faktisk ikke at det kunne bli så varmt i Oslo... Det føltes virkelig ut som jeg var i Thailand noen tider av dagen i dag. Nå skal jeg skifte klær og så vet jeg faktisk ikke va planen er. Jeg er i alle fall klar for å feire pride. Uansett om det er med fest på byen eller edru hjemme. 

 

HAPPY      PRID

Jeg har også fått handlet inn Gopro i dag og føler meg veldig klar for ferie. Jeg kan ikke love dere fler blogginnlegg om dagen i Rhodos, men filmer skal det bli mer av framover. Det vet jeg fler av dere liker å se! 

Det dere har ventet på

 • 01.07.2017 - 11:03

Nå har jeg endelig startet på et innlegg jeg vet mange av dere har ventet på. Mitt år som utvekslingstudent. Jeg har begynt med del 1 og det blir nok både del 2 og del 3. Det er mye jeg vil vise og mye som skjedde på året jeg bodde i Arizona. Om det er noe spesielt dere lurer på så må dere bare spørre så skal jeg svare på det i innleggene. Jeg vet jeg har en del yngre lesere og det er nok dere som har ønsket et innlegg om året mest. Kanskje jeg kan inspirere dere til å gjøre det samme? Jeg sitter i alle fall igjen med utrolig mange fine minner som jeg aldri ville vært foruten. Å dra på utveksling fikk meg til å vokse og lære mye. Jeg er så utrolig glad jeg turte å gjøre det. 

Nå skal jeg sminke meg å møte noen venner for å se pridetoget. Jeg gleder meg til å se på for jeg har aldri sett det før. Feiringen har aldri vært like stor hjemme i Bodø så dagen i dag har jeg gledet meg til. Jeg har ikke bestemt meg helt om jeg skal gå i toget eller bare se på, men jeg regner med jeg gjør begge delene kanskje. Jeg må spise og sminke meg nå så jeg rekker det før jeg skal møte de andre. Vi blogges <3 

 

Til innleggene er ferdig får dere en liten smakebit med bildene under↓


Harry i Rhodos?

 • 30.06.2017 - 15:16

Hei fininger! Jeg tenkte bare å stikke innom med en liten oppdatering til dere. Jeg føler meg litt tom og stresset i dag, men samtidig klarer jeg aldri stresse. Jeg har jo ikke noe å stresse over sånn egentlig. Jeg er snart ferdigpakket og skal reise om 2 dager. Det er nok bare fordi jeg begynner å få litt reisefeber og er spent. Jeg gleder meg så utrolig mye til mandag og til jeg kommer fram til Hellas. Jeg reiser jo som sagt alene, men det er så utrolig mange flotte mennesker der nede allerede. Jeg tror det kommer til å bli utrolig gøy og ikke minst nytt. Jeg har aldri vært i Rhodos før så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det er der nede. 

 

Jeg har hørt fra flere at det er veldig harry der nede, men jeg velger å ikke gjøre meg en formening om det før jeg kommer ned selv. Kanskje barstreeten ikke er den fineste, men jeg vil tro det er mer å gjøre enn å bare feste der nede. Så klart ser jeg for meg at det blir en del festing. Jeg skal jo tross alt jobbe på en uteplass, men jeg skal utforske og gjøre så mye mer. Jeg vil utforske øya og finne skjulte skatter. Jeg har hørt at det er utrolig billig å leie bil der nede så det er noe jeg har lyst å gjøre. I morgen skal jeg dra å kjøpe meg gopro og jeg gleder meg masse til å filme og ta dere med på denne ferien. Nå skal jeg fortsette å pakke litt så jeg kan bruke litt tid ute i solen i dag<3 Håper dere får en super fredag! 
Lenge siden jeg har spist en like god frokost vi spiste i dag! 


Slik ser det altså ut nå! I morgen flytter jeg så det er bare å stå på i dag. Heldigvis er jeg snart ferdig, wii. 


Jeg har også sortert i sminken min. Det trengtes virkelig! Jeg bruker ikke halvparten og noe av var ikke mitt engang, lurer på hvordan det har havnet i min sminkemappe? Nå har jeg i alle fall kastet en del sminke og klar for å kjøpe litt nytt på tax free'en på flyplassen

Jeg trenger deres hjelp

 • 30.06.2017 - 12:14

                         

Hei og god morgen alle sammen<3 Ja for meg startet dagen nå. Klokken 12. Jeg klarer ikke stå opp tidligere og det føles ut som kroppen aldri vil stå opp. Jeg kunne lett sovet noen timer lengre nå, men jeg kan ikke sove bort mer av dagen. Jeg kjenner at jeg gleder meg til ferie og til jeg er pakket og klar med alt. Jeg har kun å pakke klærne jeg skal ha med meg til Rhodos og resten av klærne i en annen eske. Nå ligger alt slengt utover gulvet i stuen og det er vanskeligere enn det høres ut som! Jeg er så dårlig på å pakke... Hva trenger jeg med meg og hva trenger jeg ikke? Jeg vurderer nesen 2 kofferter siden jeg uansett har betalt for det på flyet, men vi får se hva jeg orker drasse med meg. Jeg vil helst ha kun en koffert. Mindre å holde styr på og jeg tviler på at jeg får bruk for så mye klær. Om dere har noen pakketips så tar jeg imot all hjelp. Det er meldt ca 35 grader hver dag og det er hva jeg pakker etter. Tusen takk for tips på forhånd :D  

 

Da jeg tenkte på hva jeg kunne blogge om i dag, tenkte jeg først å poste noen sanger og fortelle hva hver av dem betydde for meg. Vi har vell alle sanger som kjennes ekstra på kroppen? En sang som minner deg om noe bra, trist, en ferie eller en venn. Men så kom jeg på at ville de fortsatt betydd like mye om alle viste det? Selv om en sang kanskje ikke er så personlig i seg selv når man hører den, så er minnene jeg har med sangene det. Jeg skulle av og til ønske at jeg kunne oppleve mye av det igjen. Jeg har veldig mange sanger som minner meg om spesielle perioder. Enten fordi de har stått på i bakgrunnen, jeg har hørt på den i bilen eller når jeg har gått ute. Kanskje jeg velger å poste noen sanger en dag. Så kunne dere få gjettet om det var til et trist eller et bra minne? Kjærlighet eller vennskaps minne? 

Har du noen slike sanger? Noen du vil dele? 

TORSDAG + nofilter

 • 29.06.2017 - 12:13


Jeg må nevne at etter jeg startet med tannblekingen (som jeg var litt skeptisk for i starten) har jeg fått mye hvitere tenner. Se nå bare over! Dette bildet er ikke redigert. Nå vil jeg bare prøve å slutte å snuse, så jeg kan ha hvite tenner hele tiden.

God morgen alle sammen<3 Jeg sov 3 timer natten vi hadde i  Tønsberg og jobbet til 11 i går kveld, derfor sov jeg til nå. Det var så deilig å ikke høre vekkeklokken og ligge lenge i sengen. Eller! Om man ser bort i fra mannen som blåste søppel i bakgården i 10 tiden haha.... Jeg skulle til å si noe ut av vinduet, men så kom jeg på at det egentlig ikke var så tidlig og det var bare en hverdag. Nå er jeg uansett våken og skal snart spise frokost. Jeg har begynt å redigere vloggen og jeg gleder meg veldig til å vise dere filmen. Jeg har virkelig fått filmet det meste av turen denne gangen, så det kan bli gøy for dere å se. 

 

Da jeg våknet hadde jeg fått melding fra posten om at to pakker er kommet fram. Nelly var i alle fall en av pakkene, men det kom ikke som et sjokk. Nelly er alltid så rask med leveringstiden! Spesielt nå når jeg bor i Oslo. Jeg rekket til og meg kanskje å levere tilbake og bytte om noe jeg har bestilt ikke passer. Når jeg først snart snakker om klær så må jeg jo nevne klessalget jeg har på tise. SORRY til dere jeg ikke har svart og ikke har sendt klærne til. Jeg skjønte vell egentlig ikke så mye av appen og plutselig skrev fler at jeg måtte åpne "safe payment". Noe jeg ikke viste hva var, men nå vet jeg! Jeg lover å sette meg ned i dag og lese over alt. Det er gøy at så mange vil kjøpe og jeg skulle ønske jeg hadde fler av hvert plagg... Nå rumler magen, så vi blogges senere <3 Dere er best! 

Fest med de beste

 • 28.06.2017 - 14:19Hei alle sammen. Jeg er nettopp kommet hjem fra Tønsberg. Jeg ligger under dyna i sengen med godterposen ved siden av. Jeg må bare starte med å si: FOR EN KVELD! Jeg har hatt det så utrolig gøy. Dit skal jeg definitivt dra tilbake når jeg er hjemme fra Rhodos. Det var først og fremst utrolig fint der og utestedet var også perfekt. Jeg har også vært superflink å filmet masse, nesten litt for masse. Jeg har begynt å redigere, men det er ikke lett med over 1 time med film. Jeg vil tro det blir kjedelig å se en vlogg som er så lang, så jeg skal prøve å få redigert bort det uinteressante. Festen startet allerede klokken 5 og jeg var ikke i seng før klokken 5 i natt. Shitt for en lang dag når jeg tenker meg om. Det var masse god mat, drinker og utrolig fint selskap. Det er så gøy å få muligheten til å være med på arrangement som dette. Jeg er veldig takknemlig. 

 

For en gangs skyld la jeg igjen mobilen på hotellrommet i går og det er jeg veldig glad for i dag. Deilig å våkne uten å stresse over hva jeg kan ha lagt ut noen steder. Sofie og Andrea derimot... Haha! Hjelper kanskje ikke at jeg ikke legger ut noe når jeg er med på halvparten av deres snapper. Fylleangsten siger seg sakte innpå kjenner jeg, men det går heldigvis fort over. 

Nå skal jeg sove 1 time så skal jeg faktisk dra på jobb. Formen er kjempefin og det er jeg veldig glad for. Det hadde vært kjipt å måtte jobbe om jeg var dårlig. Vi blogges<3 

Hvordan komme seg over exen

 • 28.06.2017 - 10:16

Jeg har som sikkert flere av dere har hatt en ex. Jeg har forsåvidt fortsatt en ex. Noen ganger kan det være lett å komme over ex'en og andre ganger ikke. Jeg har kun hatt 1 kjæreste, men jeg har hatt gutter jeg har datet. Selv om du kanskje var den som gjørde det slutt, kan det fortsatt være vanskelig å komme over en person. 

                       

Vi jenter er jo eksperter på å snoke og lete etter tegn vi kanskje ikke vil se. Det er nok flere gutter som er like, men jeg vet best hvordan vi jenter kan være. 

Du har lyst å følge ex'en på sosiale medier slik at du har muligheten til å se hva han driver med. Du vil se om han har det gøy eller sitter med den samme kjipe følelsen som du gjør. For det første er instagram, snap og facebook langt i fra det som er virkeligheten. Uansett hvordan man føler seg, så kan et bilde ute på nett lure folk til å tro det motsatte. 

Ut ifra hva jeg har lært så er det beste å kutte ut all kontakt, selv om en del av deg fortsatt vil følge med. Slett han på alle sosiale medier og telefonnummeret om nødvendig. Hvorfor utsette deg selv å plutselig ringe exen på fylla, i håp om at han kanskje har endret mening? Om du allerede har lært nummeret hans utenat så lagre nummeret for "IKKE RING". Det vet jeg fler av mine venninner som har gjort. 

En liten fakta: Før jeg og en venninne skulle ut på byen ga hun meg telefonen hennes slik at jeg kunne endre noen kontakter. Jeg endret gutten hun ikke ville ringe til et annet navn. Når vi dro ut hadde hun null anelse over hvem av kontakte hun hadde faktisk var han. 

Vær opptatt. Uansett situasjon hvor man er lei seg er den beste løsningen å holde seg opptatt. Det siste hodet vil er å stelle seg å møte jentene for vors før byen, men kroppen har så godt av det. Du trenger ikke drikke, for da kan følelsene fort ta overhånd. Kos deg, tenk på noe annet og bruk tiden din med gode venner. 

Slutt å vær bitter. Hva så om han har funnet seg en ny? Du blir ikke lykkelig av å være bitter på at han kom seg over deg først. Nå gir det deg bare en større mulighet til å komme deg ut på markedet igjen. Haha for et fælt ord å bruke egentlig. Markedet. Tenk så mange det er der ute! Jeg er sikker på at det finnes en spesiell for oss alle. 

Slutt å prøve å gjøre han sjalu. Dette punket er så utrolig viktig og det er så mange gutter og jenter som gjør dette. Legger ut bilde eller gjør ting FOR at exen skal se det. De verste bildene er når folk legger ut koselige kveldsbilder og skriver, «nå skal vi kose oss» men sannheten var at du lå alene å så serie. Du bruker mer energi på å gjøre exen sjalu, enn å faktisk bruke tiden din på det som får deg til å føle deg bra. 

Slett bilder. Da jeg og exen gjorde det slutt slettet jeg alt av bilder jeg hadde ute på sosiale medier. Det hjalp. Eller skal jeg være helt ærlig angrer jeg litt på at jeg ikke lagret de først, for det er jo koselige minner å ha. Uansett hvordan forholdet endte, så har det jo vært en del av livet ditt. Så lifetip fra meg; Lagre bildene et sted du ikke ser dem hele tiden og slett bildene som er ute. 

Mitt siste innlegg

 • 27.06.2017 - 16:22

Nå er vi ankommet hotellet vi skal bo på. Jeg får dele rom med Andrea og vi har faktisk ikke sovet på rom sammen siden før innsjekk i Mexico. Vi har det så koselig og jeg gleder meg utrolig mye til i kveld. I dag er en perfekt dag å feste på siden det er så fint vær. Vi har nettopp fikset oss ferdig å skal snart dra nedover til utestedet. Det starter klokken 5 og fortsetter til langt på natt. Utestedet gjør i alle fall det, vi får se hvor lenge jeg holder ut før jeg blir trøtt. 

Planen var egentlig at jeg, Andrea og Morten skulle ta toget til Tønsberg, men endte vi opp i bussen med resten av gjengen i stedet. Håper dere får en kjempefin tirsdag, så blogges vi nok mer i morgen. Kanskje jeg rekker en liten oppdatering senere, men jeg tviler. Så dette blir nok siste innlegg for dagen. Nå må jeg legge fra meg macen så jeg rekker å slette håret. Vi blogges mer i morgen <3

 

 

Det lengste og korsteste i livet

 • 27.06.2017 - 13:00

Hey guys! Nå sitter jeg på toget til Tønsberg. Det er så fint vær ute i dag, så denne dagen kan ikke bli annet enn fin. Jeg har begynt å vlogge så dere skal få bli med på reisen. Videoen kommer nok ut i løpet av uken<3 I går da jeg tok sol tenkte jeg at tiden gikk så utrolig sakte. Hvert minutt føltes plutselig dobbelt så lang. Jeg kan vell ikke være den eneste som synes det er kjedelig å ligge stille i solarium? Jeg blir i alle fall fort rastløs, så solarium er faktisk for meg et "ork" å dra til. Anyway jeg har kommet med noen flere punker til ting man gjør som gjør at tiden føles dobbelt så lang eller dobbelt så kort. Sikkert noen som ville byttet plass på noen av punktene, men dette er slik jeg føler det. Er det noen av punktene vi er like på? 

 

                     

De lengste minuttene

♣ Solarium

 ♣ Når man må vente på noen

♣ Fly

♣ Kø på butikker

♣ Barbere leggene

♣ Siste skoletime

♣ T-banen hjem når jeg har planer

♣ Pakke ut av kofferter

 

De korteste minuttene

 ♥ Matpausene på jobb/skole

♥ Tiden på morningen 

♥ Vasking av håret hos frisøren

♥ Et gøy vors

♥ Helg

♥ ferie

♥ Serier på kveldene

♥ Massasjetime 

 

                      

Klessalg - Jeg selger klærne mine!

 • 26.06.2017 - 21:19

Flere av dere har kanskje sett noen episoder fra kollektivet. I den ene episoden fikk vi besøk av Jenny Skavlan og hun lærte oss å bruke appen Tise. Appen er så lett å bruke og den kommer definitivt til å bli brukt framover. Nei dette er ikke spons. (siden dere ofte tror det når jeg anbefaler noe) Jeg har masse klær som jeg aldri bruker, så nå skal jeg selge noen av de. Mye av klærne er aldri brukt og noe er kun brukt et par ganger.

For å finne klessalget må dere laste ned appen Tise. Jeg heter martinejoha :)

Min første gang

 • 26.06.2017 - 16:22

Nå har jeg endelig laget "min første gang" innlegg. Det er en del av dere som har spurt etter det så nå får dere endelig høre om mine første ganger. Puberteten var en vanskelig og rar tid. Alt var så nytt og det var mye jeg følte var utrolig flaut, men også veldig spennende. 


Første møte med alkohol: Jeg var invitert hjem til en venninne som jeg hadde gått i samme klasse hele barneskolen. Vi var gode venner og spilte handball sammen. Vi to og noen fler venninner hadde planlagt å ha en jentekveld og denne gangen var det med alkohol. Vi hadde kjøpt sprit av noen eldre kompiser som jeg gjemte godt i vesken da jeg skulle dra fra mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig bra første gang med alkohol. Jeg kastet ikke opp, gjorde ikke noe spesielt flaut, men så er det lite som er flaut når man er omringet av gode venner. Eneste jeg kanskje dreit meg litt ut med var å ringe gutten jeg holdt på med på den tiden. Han var to år eldre enn meg og jeg skulle helt sikkert bare tøffe meg for han. For alkohol på den tiden var jo så tøft;) Haha, han var i alle fall veldig hjelpsom og fikk meg til å dra hjem å legge meg.  Jeg var ganske ung da jeg startet å drikke. Jeg var i idrettsmiljøet, men hadde også veldig mange "byen venner" som vi pleide å kalle dem. Jeg husker jeg til og med ville slutte på sport en periode, slik at jeg kunne feste mer haha... Glad jeg aldri sluttet for å feste.

 

Første gang jeg hadde sex: Første gangen jeg hadde sex var med en gutt jeg var veldig forelsket i. Vi er fortsatt venner den dag i dag og det er superkoselig. Jeg vet ikke helt om jeg var klar for å ha sex, men gjorde det kanskje bare for å gjøre det? Jeg husker ikke helt. Det var i alle fall ikke en "ille" første gang og jeg er glad for at han var den gutten jeg valgte å gjøre det med. 
Min første bh:  Jeg og bestevenninna var på bytur og gikk innom undertøys-avdelingen på lindex. Vi prøvde hver vår bh, den minste størrelsen de hadde 65AA i babyblå med snoopy merke om jeg ikke tar helt feil. Jeg sendte melding til mamma for å spørre om jeg fikk lov å kjøpe og så klart fikk jeg jo lov til det. Jeg brukte den ikke ofte, fordi jeg var livredd for at noen skulle se det. Om jeg var så uheldig at noen skulle se den på skolen en dag, kunne det ta flere uker før jeg tok den på igjen. Haha snakk om forandringer da - Noen år etterpå var det pushup og utringet singlett for alle pengene. 

 

Første kjæreste: Jeg hadde ofte kjærester på barneskolen, men de forholdene besto mest av chatting via msn. Jeg møtte ikke guttene ofte og jeg gjorde det som regel slutt etter kort tid over melding. Bortsett fra dem så har jeg kun hatt en kjæreste. Jeg var så sinnsykt forelsket og det tok meg lang tid å komme meg over han. 
 


 

Første gang jeg fikk mensen: Jeg var sent ute i forhold til flere av venninne mine. Puberteten er en rar fase for man vil ikke være den første, men heller ikke den siste. Jeg vil tro jeg var en av de sene, men jeg klarte meg fint. Jeg skulle sove over hos bestevenninna mi den natten. Pappa skulle kjøre meg og jeg skulle bare på do før vi skulle dra og det var da jeg oppdaget det. Jeg turte ikke si noe til verken mamma eller pappa, men slengte med meg noen bind som kanskje var mamma eller storesøsteren mine sine. Jeg sendte melding til mamma da jeg kom fram og fortalte det, men ville helst ikke snakke så mye mer om det. Jeg syntes mensen var utrolig flaut og jeg kan ikke forstå hvorfor. Jeg visste lite om det og jeg synes virkelig vi burde hatt mer seksualundervisning på skolen. Jeg kan huske at vi kanskje hadde seksualundervisning 2 ganger på 3 år på ungdomsskolen. DET er for dårlig. 

I don't wanna wait for nobody

 • 26.06.2017 - 15:17
                                    
Hei alle sammen, beklager for sen blogging. Planen i dag var å stå opp tidlig for å få blogget og pakket litt før jeg skulle dra å trene. Vekkeklokken ble satt på slumring i noen timer og da jeg endelig klarte å komme meg opp av sengen dro jeg på trening. I går lå jeg våken til langt på natt. Jeg var trøtt, men skulle plutselig finne masse ny musikk og bestille masse sommerklær. Nå har jeg tatt en pause fra pakkingen og skal fortsette etter jeg har oppdatert dere. I morgen reiser jeg til Tønsberg med Andra og Sofie og jeg gleder meg utrolig masse. Vi reiser ikke langt, men hva er vell bedre enn å feste på et nytt sted, sove på hotell og være rundt godt selskap?
 
Jeg tror denne uken kommer til å gå utrolig fort. Håper bare den ikke går for fort fordi jeg har masse jeg må fikse før jeg reiser. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme ned i varmen. Det er jo varme dager her i Oslo, men det kan ikke sammenlignes med syden. Føler meg litt for gammel for ordet syden, men det er den beste beskrivelsen av en varm plass. Jeg skal også kjøpe meg gopro før jeg reiser, så jeg lover dere at jeg skal være flink å filme der nede. Jeg håper jeg får til å blogge et par ganger hver dag, selv om det sikkert skjer noe hele tiden. Jeg skal prøve så god jeg kan<3 Nå skal jeg pakke og legge fra meg macen. Jeg kan sitte i timesvis når jeg først setter med ned, men det har jeg ikke tid til i dag! Vi blogges senere 

Jeg så på henne og sprang

 • 25.06.2017 - 12:10God morgen fine lesere! Jeg ligger fortsatt i sengen og må snart hoppe i dusjen å gjøre meg klar for dagen. Det ble en sen kveld i går, men formen er på topp i dag så det går fint. Det ble ikke festing i går og det føles utrolig deilig i dag. Ingen hangover og masse energi! Jeg var sammen med Sofie og Andrea mesteparten av dagen. Vi spiste, gikk en tur og hang hjemme hos dem. Jeg får så mye mer igjen av lørdager som dette, enn de jeg bruker på byen. Jeg er litt lei av å dra ut, selv om jeg gleder meg veldig til å feste i Rhodos - det blir noe helt annet der nede. Det er en uke til jeg flytter så dagen i dag er nødt til å bli brukt til pakking. Jeg føler jeg sier jeg skal pakke i hvert innlegg. Dere må vell tanke at jeg aldri blir ferdig, men det er fordi jeg mister konsentrasjonen hver gang. Jeg starter og plutselig finner jeg noe annet å holde på med og glemmer helt av pakkingen. Som at jeg plutselig i går skulle prøve alle klærne før jeg pakket de ned. Det tok jo en eeevighet! 
Da vi var på tur hjem kjørte en tuktuk forbi oss. Jeg måtte selvfølgelig stoppe opp å knipse et bilde, se så fin! Mamma bestilte også flybilletter til Thailand i går og tenk om noen måneder kan jeg kjøre rundt i slike taxier hver eneste dag. Jeg gleder meg helt sykt! Gøy hvor mye en taxi kan ha å si på humøret, eller kanskje bare mitt humør? haha.

 

Planen var egentlig å ta trikken ned til Aker brygge for å ta bilder og sette oss på en restaurant. Den planen ble fort snudd da vi kom ned til sentrum for da fristet VG lista plutselig mer. Det er jo sosialt og mange brae artister. Jeg var glad vi tok turen dit, til tross for at det ble litt vell mye kaos på slutten. Jeg fikk sjokk da Grunde plutselig tredde opp på scenen i går, så utrolig rått! Jeg og Andrea stoppet opp, så på hverandre, sprang mot scenen og ropte på Grunde. Haha vi fikk en del blikk på oss, men sånn er det å være fan av starboy. Han får til det meste og jeg ble veldig glad av å se han på scenen i går. Jeg må også nevne at det var utrolig gøy å se så mange av dere der<3 Tusen takk for praten og bildene, dere er så utrolig snille og søte!!

 

Jeg møtte Sana fra skam

 • 23.06.2017 - 15:02

For noen uker siden møtte jeg og Marte Sana fra skam og jeg hadde helt glemt å fortelle dere og vise dere bilde. Det skjer jo at folk spør meg om å ta bilde sammen, men nå var det plutselig jeg som ville ta bilde med noen. Det tok meg noen sekunder før jeg "turte" å gå å spørre. Hun så veldig opptatt ut og det var nok en av grunnene til at jeg nesten droppet det hele.

 

Jeg kan forstå mennesker som stirrer og tar snikbilder, i stedet for å ikke komme bort å spørre. Vi er jo totalt fremmede. Jeg vet jo hvem hun er, men hun hadde sikkert ingen aning om hvem jeg var. Jeg vet vell egentlig ikke hvem hun er jeg heller. Jeg vet hvem Sana er, skuespilleren. Både serien og skuespillerene virker veldig ekte, rart å tenke på at de er nok helt ulike i virkeligheten. Det er rart det å være en offentlig person. De som kommer bort å spør om å ta bilde med meg vet jo hvem jeg er, men jeg vet lite om dere. Noen av dere har kanskje lest bloggen, sett paradise og vet en del om meg allerede. Jeg skriver jo til dere og har dialoger i kommentarfeltet, men det er bare over nett. Jeg ser ingen ansikt og blir sjeldent kjent med dere som personer. 
 

Det er utrolig koselig når dere kommer bort og jeg blir alltid så glad av å prate med dere <3

Hvem prøver jeg å lure

 • 23.06.2017 - 10:13

Hei og god morgen alle sammen. Jeg er nettopp kommet hjem fra Drammen og om en time skal jeg ha PT time med @solveigmarit. Når jeg kom hjem fra tusenfryd i går la jeg meg å sov med en gang og våknet brått bare 15 minutter før jeg skulle på jobbmøte. Planen var egentlig å dra hjem etter møte, på grunn av at jeg hadde en del jeg skulle gjøre og formen var ikke helt på topp. Den planen gikk fort i vasken da jeg kom fram. Hvem prøver jeg å lure? Takker sjeldent nei til gratis alkohol, flotte mennesker og en fest! Jeg ble i alle fall med på jobbfesten noen timer og jeg hadde det utrolig gøy. Jeg tok relativt tidlig kveld og sov allerede før klokken 1. Hadde det ikke vært for PT timen og at jeg skulle til Drammen, hadde jeg nok festen lengre. 

Turen til tusenfryd i går var så utrolig gøy! Jeg stresset over ingen grunn at jeg ikke skulle tørre å ta de store karusellene. Jeg tok alle de store vi gikk forbi og adrenalinet var på topp hele dagen. Det var utrolig deilig vær i går og jeg var omringet med en veldig fin gjeng. Hadde det ikke vært for at jeg skal reise snart, ville turen tilbake skjedd ganske rask. Selve tusenfryd var mye mindre enn jeg husket, men så var jeg jo også ganske liten da jeg var der sist.

Når det skal sies er kanskje tusenfryd en plass der mest 13-16 åringer bruker fritiden sin på denne tiden. Det var ikke lett å skulle gå fra sted til sted uten å bli stoppet. Det gjorde det kanskje ikke noe bedre at jeg Morten, Sofie og Isabell gikk ved siden av hverandre haha. Det er utrolig koselig når folk vil ta bilde, men når det kommer en skoleklasse hvert 5 minutt, så skal dere tro det tar lang tid å ta et bilde med vær enkel. Jeg tenkte av og til at jeg skulle si nei, men hadde ikke samvittighet til det. Det er jo så utrolig gøy når dere kommer bort og jeg setter veldig stor pris på det. Det er uvant å skulle være en person folk stopper å tar bilde med, men det er veldig gøy.

Nå skal jeg slappe litt av så jeg er klar til trening! Jeg gleder meg allerede til å komme hjem så jeg kan sove litt, for søvn har det blitt lite av den siste tiden. Ha en kjempefin dag og god helg<3Dette har jeg gledet meg til lenge

 • 22.06.2017 - 09:27God morgen fininger! Så her tidlig har jeg nok ikke blogget på en stund nå, er dere ikke litt stolt? Nå har jeg nettopp begynt å stelle meg, men tar meg en liten pause for å oppdatere dere. Jeg hadde vekkeklokken på halv 8 og klarte å komme meg på trening allerede klokken 8 i dag, Applaus! Det var en veldig deilig start på dagen og jeg føler meg veldig klar for alt som skal skje i dag. Jeg har planer fra klokken 10 til i sent i kveld. Det blir en hektisk dag, men det er slik jeg liker det. Dagen i dag skal starte med noe utrolig gøy. Om en time møter jeg Sofie og Morten og drar på tusenfryd! Jeg gleder meg så utrolig mye og jeg har hatt lyst å dra siden jeg flyttet til Oslo. Jeg har bare vært der 1 eller 2 ganger før og det er flere år siden. Jeg elsker karuseller, tror jeg i alle fall. Helt ærlig tror jeg ikke at jeg er like tøff nå som jeg en gang var. Vi får se haha! Jeg husker da jeg var liten og ville ta alt av karuseller og aldri var redd. Nå derimot. Jeg tenker jeg det verste og i går kveld satt jeg å så på ulykker som hadde skjedd på fornøyelsesparker... Lite smart dagen før jeg skal i en karusell. 

 

Jeg drar på tusenfryd med en veldig fin gjeng så denne dagen kommer til å bli fin. Det kan skje noe med oss mennekser når som helst så i dag skal jeg prøve å senke skuldrene og bare kose meg. Vi blogges senere flotte dere<3


 

JEG ER SINGEL + PAKKETIPS

 • 20.06.2017 - 14:01

Hei alle sammen<3 Jeg reiser om under 2 uker til Rhodos og jeg har allerede begynt å pakke smått til ferien. Jeg skal jo være der alt fra 1 til 2 måneder så det jeg pakker med meg er viktig. Jeg satt meg ned å tenkte over ting jeg trengte å ha med og nå tenker jeg å dele noen av pakketipsene mine med dere! Det er nok mange av dere som skal reise bort i sommer og kanskje punktene under vil hjelpe. 

 

♥ Finn fram outfits når du pakker. Jeg har flere ganger endt opp med å ta med meg alt for mange underdeler enn overdeler eller omvendt, og tatt med meg underdeler og overdeler som ikke passer i det hele tatt. De siste gangene jeg har reist har jeg prøvd å funnet klær som passer sammen, da blir det mye enklere når jeg først er på ferie. 

 

♥ Ikke pakk ned klær du ikke bruker. Hvem har vell ikke pakket ned klær fra klesskapet som man ikke bruker lengre og tenkt at ferien kunne være et perfekt tidspunkt å bruke dem på. Det ender som regel opp med at de blir liggende i kofferten til du er tilbake hjemme igjen. Ta med favorittklærne dine og det du liker å bruke.

 

♥ Nok badetøy. Badetøy bruker man så å si hver eneste dag, i alle fall om man skal på strandferie. Det er ikke godt å ta på seg en våt bikini og noen ganger kan det være deilig å bytte til en tørr bikini før man går opp å spiser lunsj i løpet av dagen. Jeg har ofte meg med en ekstra bikini når jeg drar på stranden.

 

♥ Aloe vera, fuktighetskrem og solkrem. Dette er noe av det viktigste jeg pakker med meg når jeg reiser. Jeg smører meg alltid inn i fuktighetskrem etter jeg har dusjet på kvelden. Solkrem er et must om man vil ta vare på huden sin. Om du en dag glemmer av å smøre på solkrem i løpet av dagen og blir brent er Aloe vera også utrolig viktig. 

 

♥ Høyttaler. Det er så deilig å kunne sette på musikk når man skal stelle seg, slappe av på hotellet/leiligheten eller vorser før man tar seg en tur på byen. 

 

♥Slippers. Om du skal på strandferie er slippers noe som er viktig! Ballerinasko eller sneakers på stranden funker jo ikke. De blir ødelagt fort og full av sann. Det er jo så mye lettere å ha på seg sko man kan skylle etter en dag på stranden. 

 

Her har dere noen fine tips som dere kanskje kan ta til hjelp om dere skal på ferie i sommer! 

 

Jeg er sikker på at jeg må gjenta meg selv i nesten hvert eneste innlegg før alle får det med seg. Jeg er helt singel og det bildet på instagram var bare tull. Haha dette er så sinnsykt typisk meg. Jeg gjør ting uten å tenke over hva jeg faktisk gjør og ender opp med å angre meg rett etterpå. Hvorfor tulle om noe sånt uansett? For å få litt flere lesere den ene dagen haha... Gøy å se hvor mye et bilde kan ha å si for at folk trykker seg inn.  

Shoot med André

 • 20.06.2017 - 10:14

God morgen flotte lesere<3 Jeg ligger nå i sengen og tenkte bare å slenge ut et innlegg før jeg drar å trener. I går var jeg hos André og tok en haug med bilder! Under ser dere to av bildene, flere får dere se en annen dag. Jeg ble veldig fornøyd med bildene og jeg gleder meg til å vise dere fler. Vi tok en del forskjellige type bilder og vi hadde det veldig gøy under shooten. Over til noe helt annet. Jeg er litt flau over meg selv og det var jeg i går også. Jeg tenker så klart på innlegget i går. Det er gøy å se hvor mange som engasjerer seg og klikker seg inn når noe nytt skjer i livet. Jeg og André er altså ikke noe annet enn venner og bildet i går var bare på tull. Jeg regner med det var flere om skjønte at det var en tull, men jeg fikk også masse gratulasjoner. Til og med se & hør ville intervjuet meg etter gårsdagens innlegg. Når jeg fikk meldingen av dem, det var da jeg virkelig kjente på at jeg ble flau over meg selv. 

Snakk om å være dobbeltmoralsk da... Det er ikke lenger enn 3 dager siden jeg skrev et blogginnlegg om clickbait hvor jeg også skrev at dette ikke var noe jeg skulle fortsette med. Dette er jo min blogg og jeg velger jo selv hva jeg vil dele og ikke dele. Det er jo ingen "regel" på at man alltid skal fortelle sannheten, men jeg har jo lyst å være ærlig med dere og ikke lyve for clicks. Jeg er singel og har kanskje aldri vært mere singel enn det jeg er nå. Det er nesten litt flaut å tenke på hvor lite kontakt jeg har med gutter om man ser bort i fra kompisene mine. Jeg har ikke datet siden i fjor, men det går egentlig helt greit. Jeg trives som singel og bare ha meg selv å tenke på. 

 

Anyway! Jeg beklager litt med tanke på innelgget jeg skrev for noen dager siden, men gjort er gjort. Nå er sannheten ute og jeg legger saken bak meg og prøver å skaffe tillitten deres igjen haha. 

 

 

Scars

 • 19.06.2017 - 15:08

Til dere nye lesere så tenkte jeg å vise dere noe jeg har blogget om før. I fjor på halloween testet jeg noe jeg aldri har testet ut, nemlig latex! Jeg trodde helt ærlig at dette var utrolig vanskelig og noe vi ikke kom til å klare. Vi testet å laget et sår på foten dagen før selve festen, men prøvde ikke i ansiktet. På bildene under er det vårt første forsøk og jeg er ganske stolt! Det ble kult ikke sant? I år vil jeg toppe denne looken. Det er heldigvis lenge til halloween så jeg har masse tid til øving. Om dere ønsker å vite hvordan jeg gjorde sminken unner kan jeg fikse en video til dere! :D Latex er noe jeg vil lære mer om. Jeg elsker å se på youtubevideoer der de bruker latex og skaper alt mye kult. Nå skal jeg fortsette å pakke ned sakene mine, bye <3Jeg er tilbake

 • 19.06.2017 - 10:48God morgen fine lesere<3 Nå ligger jeg i sengen og har nettopp spist frokost og pratet med mamma. Jeg har tatt meg en liten ferie denne helgen fra bloggen. Jeg har vært sliten og hatt en del å gjøre. Det har føltes godt å ikke sette seg med macen når jeg har kommet hjem fra en lang dag og lagt meg i sengen. Dere har kanskje ikke merket det, for jeg har jo tross alt blogget hver eneste dag. Jeg har merket det selv, både på statistikken og på tiden jeg har hatt til annet. Nå er jeg tilbake og klar for en ny uke. 

 

Jeg prøver også sakte men sikkert å få tilbake døgnrytmen min. Den siste uken har jeg ikke lagt meg før klokken 3 og flere ganger mye senere. Det er jo så fint vær ute for tiden og det å sove bort dagene er ikke et alternativ lengre. I går var planen å legge seg før 12, men plutselig var klokken 1 og jeg lå fortsatt våken i sengen. Heldigvis sovnet jeg litt over 1 og hadde vekkeklokken på klokken 10. Jeg våknet før vekkeklokken og føler meg nå veldig uthvilt. Nå må jeg fortsette å legge meg til normal tid for det er da jeg føler meg best. 

 

Jeg har ikke vært ute i helgen og det føles utrolig godt. Jeg er veldig klar for en ny uke og har masse planer de neste dagene. Nå skal jeg dra å kjøpe noen flytteesker og så skal jeg hjem å begynne å pakke ned tingene mine. Vi blogges <3 

Ikke siden Mexico

 • 18.06.2017 - 13:34

I går gjorde jeg noe jeg ikke har gjort siden Mexico, nemlig dagsfylla! Det var også første gang jeg var på bubbles and brunch i Oslo og jeg ble virkelig positivt overrasket. Bubbles and brunch er noe de arrangerer annen hver eller en gang i måneden her i Oslo. Jeg er egentlig litt usikker hvor ofte, men det er i alle fall en stor fest. Navnet sier vell det meste! Det var veldig bra gjennomført med både underholdning, pynt og sted. Jeg kjente virkelig på at jeg gledet meg til å dra til Rhodos da vi kom inn på festen. Varme, musikk, mennesker, underholdning og drinker! Kan det bli bedre? Jeg velger fest på dagen over fest på kvelden anytime. Jeg vet ikke hva jeg liker så godt med det, men jeg føler alle er så glade og har mye mer med energi. Samtidig som man fester får man jo også solet seg. Det verste med solen er kanskje sminken. Det er umulig og ikke få den til å renne... Neste gang dropper i alle fall jeg hudsminken. Vi var også utrolig heldige med været. Den siste uken har været vært veldig opp og ned hver eneste dag, men i går var solen på topp hele dagen - snakk om flaks! Jeg lar bildene tale for seg selv, se så idyllisk <3

 


Det beste med å bo i Oslo.

 • 17.06.2017 - 11:43Jeg blir bare mer og mer opptatt av livet som det faktisk er, ikke som det skulle vært. 

Nå er det snart 11 måneder siden jeg flyttet til Oslo, sykt å tenke på hvor fort tiden har gått egentlig. På denne tiden i fjor hadde jeg enda ikke bestemt meg for hva jeg skulle gjøre, men en ting var sikkert og det var at jeg ikke ville fortsette med det jeg gjorde. Det var ikke at jeg ikke hadde det fint i Bodø, for det hadde jeg virkelig. Jeg begynte bare å stresse med å fullføre skolen slik at jeg kunne komme meg inn på skole i USA. Jeg startet på skolen, men hadde egentlig aldri motivasjonen jeg burde hatt. Jeg kjente virkelig på at jeg ikke var klar og jeg angrer nå i ettertid. Skolen ble aldri fullført og grunnen til det var deltagelsen min i paradise hotel. Jeg angrer ikke på at jeg valgte Mexico ovenfor skole for jeg sitter igjen med en utrolig fin opplevelse og et minne for livet. Skole kan man fullføre når som helst, men en gratis tur til Mexico med ukjente og like mennesker som meg selv vil jeg nok aldri oppleve igjen. Jeg er bare 20 år og har nesten hele livet foran meg (håper jeg) derfor ble skolen nedprioritert. 

 

Nå har jeg altså bodd i Oslo snart i 1 år og jeg trives utrolig godt. Det er alltid nye steder å dra og jeg blir kjent med nye mennesker hele tiden. Jeg tenkte jeg kunne skrive noen punkter om hva det beste med å bo i Oslo i forhold til Bodø er. Let's go! 

♥ Kollektivtransport. I Bodø er buss det siste alternativet jeg ville tatt om jeg skulle dratt en plass. Buss er det eneste vi bruker i Bodø, null trikk eller t-bane. Ikke at vi trenger t-bane da, for så stor by er det ikke. Jeg vet ikke hvorfor det er blitt sånn, men jeg tar aldri buss hjemme. Jeg er altså avhengig av bil hjemme. I Oslo derimot tar jeg buss eller trikk nesten hver eneste dag. Jeg har ingenting i mot det, men jeg har vell ikke noe annet valg heller haha. Det er for det første utrolig mye billigere og de går mye oftere. Uansett hvor jeg skal kommer jeg meg dit utrolig enkelt. 

♥ Billige flybilletter utenlands! Det er billigere for meg å reise til London enn å reise hjem til Bodø noen ganger og det sier jo litt! Når jeg skulle reise før måtte jeg alltid innom Oslo først og da ble plutselig reisen mye dyrere. Nå kan jeg sette meg på et direktefly mange flere steder enn jeg kunne før. 

♥ Jeg er mer anonym. Jeg var i alle fall det. Etter paradise er det så klart flere som vet hvem jeg er, men det er fortsatt en stor del som ikke vet det. Nå høres jeg kanskje diva ut, men Bodø er ikke en så stor plass. Jeg vil ikke påstå at det er som noen sier "alle kjenner alle", men det er klart at det er mindre mennesker og flere vet hvem hverandre er. 

♥ Utelivet! Det er så utrolig mange utesteder å velge i mellom og så mye forskjellige type steder. Det er flere av dem som er 23 års steder, men også mange der aldersgrensen er 20. Lokalene er også større og kulere enn hva jeg er vandt til hjemme i Nord. Det er klart jeg har det gøy når jeg er ute i Bodø, men det er mest på grunn av folkene tror jeg. 

♥ Parker! Nå når sommeren er kommet er parker noe av det koseligste jeg vet om. Det er parker over alt og det er så koselig å grille, henge med venner, prate og sole seg en fin sommerdag. Det er kanskje flaut å si, men jeg kan sikkert telle på 1 hånd hvor mange ganger jeg har sittet i en park i Bodø. Vi har jo parker, men det har ikke vært like populært hjemme. Kanskje det bare min vennekrets som aldri har gjort det? I don't know. Parkkulturen er i alle fall mye større her.

♥ Søndager. Det er alltid så mye som skjer på Søndager. Det er faktisk en dag hvor utrolig mange drar ut. Søndager hjemme i Bodø ble ofte brukt på sofaen eller i sengen hjemme, hos kompiser eller venninner. Nå er søndager nesten lik som en Fredag, det er altså mye som skjer. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg gjør noe hver eneste søndag, for av og til er det faktisk utrolig deilig å gjøre absolutt ingenting. 
Det var noen punkter jeg kom på i farten. Etter jeg skrev innlegget følte jeg litt at grunnen til noen av punktene er kanskje hva man gjør det til selv. Det er klart man kan gjøre mange av punktene i Bodø også. Dette er bare hvordan det er blitt for min del og hvordan det å flytte hit har påvirket hverdagen min. Jeg tenker å lage et innlegg om hva det verste med å bo i Oslo i forhold til Bodø er en annen dag. Er det noe dere lurer på som er forskjellig mellom byene?Allting er meget usikkert

 • 16.06.2017 - 17:51Allting er meget usikkert, og det er nettopp det som beroliger meg.

Jeg skulle ønske jeg visste hva jeg ville i livet. Jeg skulle ønske noen andre kunne bestemme hvor jeg skulle dra, hva jeg skulle gjøre og så gjorde jeg det. Jeg vil gjøre noe nytt, men samtidig trives jeg veldig som ting er nå. Noen ganger føler jeg at tiden går forbi meg og at jeg ikke gjør noe fornuftig ut av den. Jeg ser mennesker som studerer, reiser og opplever hele tiden. Jeg vil fullføre skolen, men samtidig vil jeg ikke starte før det føles rett. Jeg vil gjøre det som føles rett og det jeg har mest lyst til, men det er vanskelig å vite hva jeg vil. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil bo i Oslo ut 2018. Jeg vil flytte alene eller med en venninne langt bort - helst en varm plass. Jeg skulle ønske alt var planlagt og ikke så usikkert. For det er nettopp det der er, usikkert. Man vil aldri kunne vite at man gjør eller gjorde det rette før man faktisk tester. Noen ganger angrer man, men følger man magefølelsen blir det som regel alltid rett. Jeg har til nå i livet gjort ting jeg ikke har vært 100% sikker på og i de fleste tilfellene har alt endt opp med å bli kjempebra. Jeg må bare stole på at meg selv og fortsette å drømme. Jeg tror drømmer aldri kan bli for store. 

Nå reiser jeg snart til Rhodos og det gleder jeg meg veldig til. Jeg var veldig usikker først om jeg skulle reise og være borte i 2 måneder, eller om jeg kun skulle dra nedover på en kort ferie. Nå er bilettene bestilt. Enveisbillett. Planen er å være der i 2 måneder, men hvem vet? Kanskje jeg kommer hjem igjen om 1 måned. Jeg håper og tror jeg vil trives og blir lenge, men jeg reiser tross alt alene så man vet jo aldri. Jeg har også fått ryddet rommet i dag og jeg føler at 10kg er borte fra skuldrene. Nå skal jeg dra på trening med Rebecca så vi blogges<3

Stort prosjekt foran meg

 • 16.06.2017 - 14:40


Jeg lar bildene tale for seg selv. ROT ROT ROT! 

 

Altså wow! Hvor skal man egentlig starte? Jeg har virkelig et stort prosjekt foran meg i dag. Jeg skal sortere, rydde, pakke og bestille biletter til Rhodos. Jeg reiser om 2 uker (!!) og jeg begynner endelig å glede meg masse. Jeg kan ærlig si at de siste to dagene har jeg stresset litt med hvordan jeg skal få tid til alt, men så kom jeg på at det jeg har igjen tar ikke all verdens tid. Grunnen til at jeg stresser litt er jo på grunn av at jeg må pakke ned alt jeg eier og har. Når jeg kommer hjem fra Hellas skal jeg ikke bo her mer og noen skal flytte inn dagen jeg reiser. Jeg trodde virkelig ikke jeg hadde så mye klær og ting som det jeg har, men jeg finner ting jeg hadde glemt jeg hadde over alt. Flybiletter skal jeg bestille i løpet av dagen og jeg har allerede begynt smått å pakke til Hellas. Jeg gleder meg bare til alt er gjort og jeg sitter på flyet. Da kan jeg endelig slappe av og ha null beskymringer. 

 

Jeg har en stor søppelsekk med klær jeg aldri bruker og jeg vurderer å selge mye av det. Noen av klærne har til og meg fortsatt merkelappen på og noen av kjolene jeg brukte i Mexico vurderer jeg også å selge. Er det noe dere vil jeg skal informere om på bloggen, let me know! Nå skal jeg bare sette i gang slik at jeg kan gjøre noe gøy senere i kveld<3 Vi blogges

Jeg og Rebecca er fortsatt venner.

 • 15.06.2017 - 21:04
Slik ble altså første photoshoot seende ut, haha... 

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos Andrea med Rebecca. Jeg har hatt en kjempefin dag og humøret har virkelig vært på topp i dag. Det er endelig sommertemperatur i Oslo og hva er vell bedre enn det? Da jeg våknet dro jeg å trente med Rebecca. Etter trening dro jeg hjem å dusjet, pakket litt og dro tilbake til Rebecca. Det er lenge siden vi har hengt bare oss to og det var derfor veldig godt med en ordentlig jentedag i dag. Vi har vært i parken og praten har gått i ett. 

Litt senere møtte vi Andrea og spilte vi inn en videoblogg til dere! Hva vi laget video om får dere se når jeg legger den ut, men jeg tror dere vil like den. Dere får i alle fall bli bedre kjent med oss i filmen. Det er fortsatt usikkert om vi tørr å ha med alt som ble sagt eller om noe skal klippes bort da det kanskje ble litt for privat haha. Jeg skal i alle fall redigere den i dag og i morgen, så den kommer ut i løpet av de neste dagene. Stay tuned! 

 

Tilbake til overskriften! Det er så utrolig mange som spør om jeg og Rebecca fortsatt er venner på grunn av at dere aldri ser bilder av oss sammen. Ja vi er fortsatt venner og ingenting har skjedd mellom oss. Vi gjør mye forskjellig og henger når vi begge kan. Alt dokumenteres ikke alltid på bloggen vet dere vell :) 

 

Nå skal jeg legge fra meg macen og henge med jentene, vi blogges<3

 

Hit må jeg dra tilbake

 • 15.06.2017 - 11:49

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart på trening. Jeg har sovet utrolig godt i natt og jeg følte meg veldig uthvilt da jeg våknet. Det er så deilig de dagene jeg våkner med masse energi, spesielt når det er masse jeg skal få gjort. I går hadde jeg en veldig fin kveld. Jeg og bestevenninna gikk tur rundt Sognsvannet og det var utrolig fint der. Hvorfor har jeg aldri tatt meg turen hit før? Mamma tipset meg for lenge siden å dra dit, men har aldri endt opp med å gjøre det før i går. Det var en perfekt tur før leggetid og jeg må tilbake dit for en joggetur før jeg reiser. 

Det beste var å komme seg bort fra byen. Bort fra all stresset, bilene og bråket som er i sentrum. Det var folk der, men ikke for mye på tiden vi dro dit. Vi gikk å pratet og før vi tenkte over det var vi allerede rundt hele vannet. Tiden går så utrolig fort når man prater og er rundt rolige omgivelser. Jeg hadde ikke mobilen oppe en eneste gang. Jeg tenkte ikke på å poste noe på på snapchat, facebook eller instagram og det var deilig. (Måtte selvfølgelig knipse et par bilder med kamera til dere) Det var så utrolig fint der og jeg må definitivt dra tilbake snart. 

Nå skal jeg skifte til treningsklær og dra å trene <3 Vi blogges senere 

Kompleks for ørene mine

 • 14.06.2017 - 09:50God morgen alle sammen. Jeg våknet nettopp og det er sol ut, jippi! Endelig, denne dagen kommer til å bli fin. Jeg og Andrea tok som sagt en del bilder i går og når jeg ser på bildene over tenker jeg på tanker jeg hadde for noen år siden. Jeg hatet ørene mine og brukte alltid å ha hestehalen klemt over ørene og ville alltid skjule dem. Jeg har jo ikke så store ører, men de var store nok til å gi meg et ekstra kompleks på tiden man kanskje var ekstra usikker på seg selv. Nå kunne jeg ikke brydd meg mindre nå og kan like gjerne gå med stram hestehale hvor ørene er veldig synlige. Tenk å irritere seg over noe så uviktig som ører?? Haha jeg ler av det nå, og bra man vokser opp å bryr seg mindre om slik. Kanskje det er flere av dere som har hatt komplekser for noe før og vokst ifra det? Tell me :D 

Nå skal jeg møte en venninne så skal vi dra å trene. Deilig start på dagen! Vi blogges senere<3 

Intervju med VGTV

 • 13.06.2017 - 21:16


Hei alle sammen. Det er endelig begynt å bli finere vær i Oslo. Det er varmt og har regnet litt, men det kommer seg! Det er i alle fall meldt veldig fint senere til uken - det gleder jeg meg til. Nå ligger jeg i sengen til Mathilde. Det kom vell ikke som et sjokk at jeg er her, gjør det vel? Jeg vil si jeg har to hjem her i Oslo, siden jeg sover annen hver dag hos bestevenninna. Jeg hater å sove alene så hvorfor ikke være på overnatting når man har mulighet. Nå venter jeg på at hun skal spise ferdig middag så skal vi dra å ta sol. I dag har jeg surret litt hjemme, begynt å pakke litt smått og vært med Andrea. Vi har tatt masse bilder og slappet av hjemme hos henne. 

 

Jeg har vært utrolig trøtt i dag og har holdt på å sovne nesten hver halvtime. Jeg la meg ganske sent i går og sto opp ganske tidlig, på grunn av et intervju med VGTV. Intervjuet gikk dårlig om jeg skal være ærlig og jeg føler alltid jeg svarer så dårlig på spørsmål, spesielt når alt som går i tankene mine er at jeg skal svare rett. Det er lett å prate før kamera kommer på, men med en gang jeg får kamera foran meg blir jeg nervøs. Hvem skulle trodd det etter paradise? Man skulle tro jeg var blitt vant til det, men det tar vell kanskje lengre tid for noen. Det er i alle fall veldig gøy å få lov å være på ting som dette, og jeg blir nok bare tryggere for hver gang. Morten som intervjuet meg var veldig lett å snakke med og gjorde intervjuet bedre enn jeg hadde forventet. Nå er Mathilde ferdig å spise så vi blogges i morgen<3 

Jeg er heldig som har deg.

 • 13.06.2017 - 13:18

 

I dag har den kuleste mannen jeg vet om bursdag, nemlig pappa!  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN <3
I dag har pappa bursdag og jeg vil derfor gi han litt ekstra oppmerksomhet på dagen, selv om han uansett vet hva jeg føler. Det er jo ikke hva vi viser til alle som betyr noe, men hva vi sier til hverandre og føler inni oss. Jeg får ikke vært med pappa på selve dagen hans, men jeg var så heldig å fikk lov å være hjemme å feire både mamma og pappa for en uke siden.  Jeg har alltid sett opp til pappa og hva han har gjort i livet. Han har jobbet hardt for å nå målene sine og har oppnådd veldig mye bra i livet til nå. Han har spillet mot noen av verdens største fotballspillere, spillet på landslaget og han har imponert de øverste. På grunn av han har jeg fått opplevd å bo i Norge, Danmark og England. Uten hans hjelp og støtte ville jeg nok aldri flyttet til USA heller. Han setter alltid familien først og støtter oss uansett hvordan valg vi tar og har tatt. Han har vært fotballtreneren min da jeg spilte fotball og har alltid vært min største støttespiller. 

 

Du klarer kanskje ikke å løse alle problemene jeg noen gang har, men tusen takk for at du alltid prøver så godt du kan. Tusen takk for at du er så flink til å lytte og støtte både meg, mamma og Henrikke. Jeg håper jeg er like heldig som mamma og finner en mann som deg en dag. Håper dagen din blir perfekt! Jeg er uendelig glad i deg. 

Han krasjet i meg

 • 12.06.2017 - 14:02

                          

Det var nok flere av dere som så storyen min på fredag der dere så en krasjet bil. Jeg skulle i utgangspunktet bare en kort tur ut, før jeg skulle hjem å stelle meg. Slik ble det altså ikke.  Jeg sto utenfor leiligheten til en kompis og ventet på at han skulle komme ned. Jeg hadde ikke skrudd av bilen, men hadde stoppet opp og blinket inn til siden. Jeg sto ikke lenge i ro før det smalt. Er det mulig tenkte jeg? Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, samtidig som jeg fikk veldig vondt i meg på grunn av mannen. Dette måtte jo bare skje med meg... Jeg hadde jo ikke verdens beste tid og var allerede sent ute til vors. Jeg hadde ikke begynt å stelle meg og sto fortsatt med vått hår. Kompisen min som eier bilen kom ut like etter krasjet så heldigvis slapp jeg å fylle ut masse skjemaer og styre noe særlig med det.. 

 

Heldigvis for meg skjedde dette rett utenfor leiligheten demmers. Når Ulrik kom ned så gikk jeg opp til Tine og startet å ordne meg litt. 1 og en halv time etterpå var jeg tilbake i leiligheten med Mathilde og Marte. Stakkars mamma som ringte meg og var ganske så stresset for at jeg hadde krasjet.

 

Jeg har snart hatt lappen i 1 år, så det var kanskje på tide at noe skjedde meg meg? ;) Neida... Jeg har aldri fått bot eller krasjet selv og jeg prøver å holde det slik. 


 

last day :(

 • 11.06.2017 - 15:57

Hei alle sammen <3 Jeg sitter nå i sengen med Mathilde og Marte. Vi har nettopp spist mat og snart blir det godis og film. Formen er overraskende bra etter i går og jeg hadde en veldig fin kveld. Vi vorset hos en kompis jeg jobber med og dro videre på NOX etterpå. For å være ærlig var vorset bedre enn selve byen. Jeg begynner å bli litt lei av NOX og føler alt skal handle om status der. Jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hvordan bord man har, hva man drikker eller hvordan type folk man er med. Jeg er med de jeg har det gøy med og da er jeg egentlig mer enn fornøyd. Anyways, jeg sov hos en venninne i natt og våknet veldig sent i dag. Jeg kom til Mathilde i halv 3 tiden og har siden da lagt i sengen. Resten av søndagen skal tilbringes med jentene, spesielt siden Marte reiser i morgen:( 
 

Jeg har også fått spørsmål om bilen jeg la ut på snapchat i går. Det gikk fint og heldigvis var det ikke min feil. Jeg tenkte å skrive et innlegg om det senere, så kan jeg forklare hele hendelsen. 


Nå skal jeg legge fra meg macen å se film, vi blogges senere <3

En forandring

 • 10.06.2017 - 11:33

God morgen alle sammen<3 Jeg ligger nå i sengen med Marte og Mathilde. Vi våknet for en time siden og skal snart på polet. Jeg har egentlig bare lyst å sove resten av dagen, men vi har ting vi må gjøre før kvelden kommer. I går dro vi ut på dattera til hagen. Jeg hadde aldri vært der før, så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Jeg drar jo nesten alltid ut på de samme utestedene i Oslo, men etter i går blir det en forandring på det. Jeg elsker jo uteplasser hvor man faktisk kan snakke uten at man må rope til hverandre. Jeg hadde en utrolig gøy kveld på byen i går og det hadde jentene også! Jeg skal definitivt tilbake dit igjen. 

Jeg tenkte bare å stikke kjapt innom før vi stikker til byen. Vi har allerede begynt å filme litt, så forhåpentligvis blir det en vlogg av dagen vår om vi husker å filme. Nå skal jeg legge fra meg macen for nå venter jentene på meg. Vi blogges senere <3 

 

Jeg blir flau av meg selv.

 • 09.06.2017 - 22:02


Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har hatt en kjempefin dag til tross for at været ikke har vært på topp. Jeg sto opp ganske sent som dere vet og surret egentlig bare rundt i leiligheten til klokken 5 tiden. Da møtte jeg Mathilde og Marte for å spise middag. Vi dro å spiste på vegan loving hut. Jeg blir like overrasket hver gang jeg bestiller mat der i fra, for det smaker så utrolig godt! Hvem skulle tro det var helt vegansk og hvordan klarer de å lage "kjøttet" så godt. Uansett om dere spiser kjøtt eller ikke, anbefaler jeg virkelig denne resturanten. Det er ikke så stort der, men veldig koselig - spesielt de som jobber der, de er alltid så glade. 

 

Etter vi hadde spist dro jeg å møtte Ulrik og Tine, de jeg skal flytte inn med. Jeg kjørte dem til Drammen og kjørte tilbake til Oslo igjen. Jeg kødder ikke når jeg sier jeg har surret rundt i 40 minutter i sentrum da jeg var tilbake. Jeg klarte jo selvfølgelig å kjøre feil første utkjøring og slet derfor veldig med å finne veien til Majorstuen... Jeg som trodde google maps ville hjelpe meg, men neida. Jeg klarte meg hele veien fra Drammen til Oslo på kortere tid enn hva jeg brukte fra sentrum til Majorstuen. Haha litt flaut å innrømme, men det er ikke barebare å kjøre her i Oslo. Anyway! Nå er jeg hos Mathilde med Marte. Snart skal vi en tur på byen. Planen var egentlig å holde seg edru, men det endret seg fort da jeg kom hit. Jeg har jo ikke sett Marte på lenge og vil derfor ikke droppe å bli med dem ut<3 Vi blogges i morgen 

 

Det var foresten jeg og Marte som startet å blogge samtidig. Vi startet i samme klasse på vgs og laget hver vår blogg på skolen en dag. Hun har blogget siden da, mens jeg har vært litt av og på. Nå har hun nettop byttet bloggplatform, på grunn av at hun bor i London og skriver på engelsk. Bloggen hennes finner HER 
*funfact: hun er faktisk ekskjæresten til Morten;) det var henne jeg fortalte Rebecca om inne på hotellet. 

Hvorfor skal jeg flytte fra Morten?

 • 09.06.2017 - 13:16Hei og god morgen alle sammen<3 Jeg våknet ikke før nå, men det er kanskje ikke så rart når jeg la meg klokken 5 i natt. Marte er på besøk og vi satt derfor våken hos Mathilde til ganske sent i går. Når jeg kom hjem i natt og egentlig bare skulle lagt meg med en gang, fristet jo så klart ex on the beach mere... Derfor ble jeg liggende i natt for å se en episode, så en til. Så sovnet jeg til slutt. Planen i dag vet jeg enda ikke, men noe må vi finne på. Om dere har noen ideer på hva vi kan gjøre i regnet - ROP UT! Det er så kjedelig at været ikke er på topp. Jeg hadde sett fram til at Marte skulle komme og vi kunne tilbringe dagene i parken. Heldigvis er det meldt fint vær i morgen så jeg får håpe det holder seg slik. 

 

Jeg fikk en kommentar på blogger i går og personen lurte på om jeg ikke skulle bo med Morten lengre. Har vi kranglet? Jeg kan starte med å si at vi ikke har kranglet og det har jeg ikke med noen av guttene jeg bor med. Jeg er fortsatt like god venn med de alle, men akkurat nå føles det å flytte ut som det beste valget. Om 3 uker pakker jeg sakene mine å reiser bort i 2 måneder til Rhodos. Derfor er det jo litt kjedelig å skulle betalte boplass to måneder uten at jeg skal være her. Jeg er så heldig som har en kompis som kan overta leiligheten og gjør det mulig for meg å flytte ut så raskt. Jeg trives veldig med de jeg bor med og jeg kan ærlig innrømme at det skal bli rart og trist å flytte fra dem, vi har jo tross alt bodd sammen i 1 år. Nå bor jeg også rett ved siden av Andrea og Sofie så det blir også trist å skal flytte i fra dem. Heldigvis er det utrolig lett å komme seg fra A til B her i Oslo og det kommer derfor ikke til å bli et problem.

 

Selv om det kommer til å bli rart å flytte, gleder jeg meg veldig til å komme inn i ny leilighet. Jeg gleder meg til å bo på andre siden av Oslo og bli bedre kjent med de jeg skal flytte med. Jeg flytter ikke inn i ny leilighet før i September, så det er jo fortsatt en god stund til. Jeg sier opp leiligheten min etter Juni og neste uke er jeg nødt til å begynne å pakke. Jeg skal heldigvis ikke ta med meg så mye annet enn klærne mine, et speil, et nattbord og litt småting. Jeg tenkte veldig mye fram og tilbake i starten om jeg skulle flytte eller ikke, men nå er valget tatt og jeg sitter igjen med en god magefølelse. Det skal bli rart å bo med nye mennesker, men jeg ser veldig fram til å bo i nye omgivelser.

 

Nå skal jeg lage meg frokost og komme meg til Majorstuen, hvor Marte og Mathilde holder til. Vi blogges<3

Nærmere englene kommer vi ikke

 • 07.06.2017 - 07:00

//Skrevet på flyet fra Bodø til Oslo

 

Når jeg først sitter fastspent i flyet, da er det greit. For nærmere englene kommer vi jo ikke. 

Nå sitter jeg på flyet hjem, til mitt andre hjem. Det har vært noen fine dager i Bodø og jeg er veldig glad jeg dro hjem. Nå står en del jobbing på planen, møte venner og pakking. Jeg reiser jo til Rhodos om ikke lenge, men før det skal jeg jo flytte ut av leiligheten. Shitt tiden flyr, det er allerede et halvt år siden jeg reiste til Mexico. Det går egentlig helt fint at tiden går fort, for jeg gleder meg veldig til å reise bort igjen. Tiden får bare ikke lov å gå alt for fort, jeg vil fortsatt leve i nuet og oppleve ting før jeg reiser. 
Jeg var en av de første som sjekket inn på flyet og valgte et sete på en helt ledig rad, det innerste sete med vinduet. Jeg var også en av de siste som gikk inn på flyet. Jeg stresser aldri med å være den første, vi har jo alle fått tildelt hvert vårt sete uansett - så hvorfor springe å prøve å komme først i køen. Det var masse folk og flyet var helt fult, trodde jeg i alle fall. Neida, gjett hvem som fikk 3 seter for seg selv - MEG! De eneste to ledige setene igjen på flyet. Jeg var ganske trøtt og så for meg å sitte rett opp og ned, men nå kan jeg strekke meg over den gode plassen jeg har. 

 Jeg har ofte en dårlig følelse når jeg setter meg på et fly, kanskje spesielt de gangene jeg reiser alene. Jeg klarer ikke forstå hvordan en maskin kan bære så tungt. Men det er jo faktisk sant det de sier, fly er mindre risiko enn å kjøre en bil. Det har jo alltid gått bra, så jeg må bare legge fra meg tankene om at det ikke gjør det. Jeg har ikke flyskrekk for da hadde jeg nok ikke klart å holde meg så rolig som jeg gjør, men å ta fly er nok ikke det gøyeste jeg vet om.

 

Nå sitter jeg med ryggen inntil vinduet, macen på fanget og føttene godt plassert i setene ved siden av. I dag hadde jeg flaks, for denne flyturen ble bedre enn forventet.

Jeg gleder meg veldig til å komme hjem, spesielt siden bestevenninna står klar for å henge. Jeg har ikke sett henne på litt over en uke, men det er uansett lenge til å være oss. Jeg savner alltid noen når jeg drar et sted, for alle de som står meg nært vil nok aldri være på samme sted. Litt trist å tenke på, men da er det ekstra godt når vi først sees. 

Jeg forelsket meg

 • 06.06.2017 - 16:46

Hei alle sammen. Siste dag i Bodø kunne jo nesten ikke blitt bedre. Det er kjempefint vær ute og varmeste dagen på lenge. Det er ikke som i Oslo, men det forventer man ikke så tidlig i Nord. Da jeg våknet i dag dro jeg til byen med mamma, før jeg dro på besøk hos en venninne etterpå. Bettina er en av mine beste venninner og hun har nettopp kjøpt seg hund, som kjæresten hentet bare for 2 dager siden. Jeg forelsket meg i henne på sekundet, noe så søtt skal du lete lenge etter! Jeg skulle ønske jeg hadde tid til et husdyr, for da hadde jeg kjøpt meg en hund med en gang. Jeg er vokst opp med hund, og det er nesten ingenting som er bedre enn å møte en søt og logrende hund da man kommer hjem. Bare det å kunne gå en tur blir automatisk mye gøyere om man har en hund med seg. Uansett hvor mye jeg har lyst å kjøpe nå, vet jeg at jeg ikke har tid til det. Jeg er alt for mye borte og jeg vet jo heller ikke hva jeg kommer til å gjøre de neste årene. Hund og leilighet får komme når jeg setter meg litt til ro. 

 

Nå driver mamma og pappa og griller burger (fiskeburger til meg), så jeg skal snart ut å sette meg og tilbringe litt tid med familien. Det er så fint vær her i Bodø, så det å skal dra hjem i dag er noe jeg har lite lyst til... Får håpe været i Oslo snur seg og blir bedre. Jeg har hatt det utrolig fint hjemme og fått møtt mange jeg ikke har sett på lenge. Tiden går alltid så fort når jeg er her, så jeg er veldig glad jeg valgte å være litt lengre enn sist. Nå skal jeg spise middag med familien, så vi blogges senere <3

 Dette har jeg ikke gjort på lenge

 • 05.06.2017 - 23:15


Hei alle sammen! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem og ligger som et slakt i sengen med Julie. I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye da været ikke har vært på topp. Jeg har redigert litt på en film fra Mexico da jeg og Rebecca var på utsiden, vært en tur i bursdag til søskenbarnet mitt og nå nettopp kommet hjem fra fisketur. Vi planla i går at vi skulle dra å fiske i dag, men var veldig i tvil da det aldri ville slutte å regne. Vi kledde på oss å kjørte til Saltstraumen selv om været ikke var på topp da vi dro hjemmefra. Saltstraumen er en ganske kjent plass i Norge, og det er alltid mange turister som kommer hit hver sommer. Regner med flere av dere kanskje har hørt om stedet? 

 

Det sluttet å regne da vi kom fram og vi hadde det veldig koselig på tur. Jeg har sikkert ikke fisket på snart 2 år, så det var derfor veldig gøy å gjøre det i dag. Vi jentene fikk 4 helt greie store fisker, mens Vegard fisket opp 3 fisker på størrelse med kroken! Gjett hvem som var storfornøyde da vi forlot. Siden vi ikke hadde tenkt spise eller bruke fisken til noe, valgte vi å kaste de ut en etter en da vi fisket de opp. Jeg synes det er unødvendig og drepe fisken bare for å gjøre det.  I dag skal jeg prøve å legge meg tidligere enn hva jeg har gjort de siste dagene. Jeg reiser jo i morgen, så jeg har ikke lyst å sove bort hele dagen. Jeg sjekket værmeldingen før i dag og det er så klart meldt dårlig vær resten av uken i Oslo, mens her i Bodø er det nesten sommertemperatur... Dårlig planlegging fra min side, skulle bestilt hjemreisen senere til uken. Jaja, det skal bli godt å komme hjem igjen <3 Jeg savner vennene mine i Oslo! Haha er det mulig... Her hadde jeg stilt opp kamera og tatt på selvutløser. Etter to bilder var tatt holdt kamera på å falle ned fra steinen som jeg satt det på. Jeg var heldig som rakk det, for vist ikke ville det falt i havet. 

NORD - NORGE

 • 05.06.2017 - 15:36


 

3 bilder fra i går da vi var å kjørte tur. Her var jeg med 3 gode venninner jeg har kjent nesten hele livet. Vi vokste opp sammen, gikk samme fotballlag, handballag, klasse og bor i samme gate. Det er godt å være hjemme å møte venner man har kjent lenge. Vi gjør alle forskjellige ting, og såklart møter ikke jeg dem like mye jeg en gang gjorde. Uansett hvordan veier man velger å ta i livet, er det godt å catche up når vi først er i samme by. Det er en ting jeg merker hver gang jeg reiser bort og kommer hjem til Bodø. Jeg satt med samme følelese når jeg flyttet til USA og kom tilbake, og jeg sitter med samme følelse nå etter jeg har flyttet til Oslo. Det er ingenting som er forandret her, og det føles ut som jeg flyttet for 1 måned siden. Den største forskjellen er nok at fler har flyttet og ikke lengre bor her. Jeg er en person som aldri ville klart å bodd på et sted hele livet. Jeg tror det er viktig å oppleve mer, det er viktig å oppleve. Det er når jeg har reist, flyttet og utfordret meg selv jeg har lært mest. Jeg ville ikke vært foruten noe av det jeg har gjort i livet mitt til nå. Jeg er også glad det fortsatt er mange av vennene mine som bor her, for da er det ekstra godt å komme hjem. Det hadde jo vært ganske kjedelig om jeg ikke hadde noen igjen i denne byen. 
 

Jeg er en person som blir utrolig lett kjent med mennesker, og fort glad i folk. Jeg elsker å gjøre ting på egenhånd, for da vet jeg at jeg kommer til å bli kjent med flere og oppleve mer. Jeg synes det er viktig å ta vare på de vennene man alltid har hatt, og sette pris på tiden man hadde og har framover sammen. Jeg blir nok ikke å flytte hjem til Bodø med de første årene, men Bodø vil alltid være hjemme. Jeg kunne sett for meg å flytte tilbake når jeg er klar for familieliv, men fram til da vil jeg oppleve, flytte og reise masse. 

Hva ønsker dere framover?

 • 05.06.2017 - 12:50

God morgen fine lesere. Mobilen min ble fri for strøm i natt og jeg våknet ikke før nå, typisk når jeg først hadde planer om å stå opp tidlig for å finne på noe. Jeg trengte nok de ekstra timene med søv og føler meg veldig uthvilt nå. Først må jeg starte med å si tusen takk for all den fine responsen jeg fikk på vloggen jeg la ut i i går. Det er veldig gøy at så mange likte videoen, og vil jeg skal lage fler. Nå har jeg jo kjøpt meg ny mac, så jeg lover det blir mange videoer framover. Jeg elsker å redigere, og ønsker bare å bli flinkere og flinkere. Om det er noen spesielle videoer dere vil se, så gjerne kom med forslag! Jeg har et par ideer til et par videoer som kommer ut, men det er alltid gøy å se hva dere ønsker. Jeg beklager også for dere som trykte dere inn den første timen da videoen lå ute, for da kunne den ikke spilles av. Jeg var ute å kjørte da jeg fikk en snap av at den ikke kunne spilles av, og jeg var rask med å snu å kjøre rett hjem å fikse. Jeg hater når jeg gjør feil som det der... Er jo ingenting som er kjedeligere enn å trykke seg inn, og videoen man vil se ikke kan sees. 

 

I morgen reiser jeg hjem til Oslo og jeg kjenner jeg gleder meg. Jeg har det utrolig bra her i Bodø, og jeg føler virkelig jeg klarer å slappe av. Det eneste jeg stresser med er nesten det å komme meg hjem, for jeg vet jeg har en del ting som skal gjøres. Jeg slapper kanskje litt for mye av når jeg er her. Det er alltid noe som skjer hjemme i Oslo, så når jeg er her merker jeg hvor sliten jeg faktisk er. Nå har jeg fått hentet inn mye energi og motiviasjon, derfor skal det bli deilig å dra tilbake i morgen. I dag skal jeg bruke mye av dagen min på å være med venner. Barndomsvennene mine bor fortsatt her i Bodø og det er ikke så ofte jeg ser dem - derfor vil jeg prøve å bruke mest mulig tid med dem nå når jeg kan. Jeg tror ikke jeg kommer hjem til Bodø på en stund nå, på grunn av at jeg har en del planer. Jeg vil derfor prøve å bruke tiden godt, men det er jo heller ikke alltid så lett - spesielt ikke når man sover til halv 1 eller senere hver dag. haha, jeg får prøve så godt jeg kan. Nå skal jeg stelle meg og komme meg ut, vi blogges <3 

 

Endelig har jeg kjøpt den

 • 03.06.2017 - 17:06


 

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen å ser fotballkamp, og guess what! Jeg blogger fra en helt ny macbook pro, åå jeg kunne ikke vært mer glad! Da jeg våknet i dag dro jeg, mamma og pappa til byen for å finne en mac, kort tid etterpå var den kjøpt og betalt. Det svir litt å bruke så mye penger på en gang, men det var virkelig nøvendig. Nå slipper dere å høre meg klage på det ene og det andre, for nå blir jeg å passe på denne som min egen baby. Jeg lover det blir masse videoer framover! Jeg har allerede begynt å redigere på en, woho dette blir så bra. Jeg klarer ikke beskrive forskjellen fra å blogge fra den gamle til den nye, men det er virkelig en drøm å skrive nå. 

Nå er jeg nødt å sove merker jeg. Jeg har vært på underskudd med søvn i noen dager, og nå merker jeg at det er vanskelig å holde øynene oppe. Jeg skal sove, og så finne på noe - tror jeg. Jeg er jo bare i Bodø noen få dager, men selv om føler jeg for å slappe av og ikke gjøre så mye. Jeg merker at jeg klarer å slappe mere av her i Bodø, enn jeg noen gang har gjort i Oslo. Jeg føler meg så trygg her, og det er godt å være med familien. Jeg holder på å sovne mens jeg skriver, så vi blogges mer senere <3 Take a look on my baby!!

 Bak ser dere min gamle Mac. Den ser faktisk litt bedre ut enn den er. Jeg er så glad jeg slipper å blogge fra den framover, nå blir alt så mye enklere. 

Jeg måtte lyve til dere.

 • 03.06.2017 - 14:23

Hei alle sammen <3 Nå sitter jeg i stuen, hjemme hos mamma og pappa i Bodø. At jeg skulle reise hit var faktisk ikke en spontan tur, jeg har bare ikke kunne fortalt dere om det.  Formen i dag er utrolig bra, heldige meg som sjeldent er hangover. Jeg skal være her noen ekstra dager denne gangen, før jeg drar tilbake til Oslo. Det skal bli utrolig deilig å være  hjemme og jeg gleder meg masse til å ha null planer og bare slappe av. Grunnen til at jeg ikke kunne fortelle dere at jeg skulle hjem, var fordi det var en overaskelse. Storesøsteren min hadde stelt i stand overaskelsesbursdag for mamma og pappa i går, og derfor måtte jeg holde skjult om at jeg skulle komme. I hele går var jeg kun inne hos en kompis, da jeg var ganske redd for å bli sett av noen som ville fortalt mamma eller pappa det. Jeg fikk også veldig dårlig tid med de mest i går, og fikk derfor ikke oppdatert dere. De fant ikke ut at jeg hadde kommet hjem, så da gjorde jeg en god jobb. Mamma fylte nettopp 45, og pappa fyller snart 45. Jeg er heldig som har så unge og spreke foreldre. 

 

Det var utrolig gøy, og mamma som alltid har kontroll på alt ble faktisk lurt. Hun ringte meg  ca 1 time før festen og spurte om jeg ikke kunne komme hjem snart, spesielt siden jeg skal være borte meste parten av sommeren. 1 time senere var vi alle samlet, og det var virkelig et stort smil på pappa og mamma da de tok av seg båndet. Det var venner og familie fra bodø, og fler hadde reist fra lofoten. Jeg hadde ikke sett mange av familien siden i fjor, og det var nok derfor ekstra godt å ta seg en lang fest sammen. Det virket som de fleste hadde en veldig bra kveld, men ikke så vanskelig med alle de fine menneskene. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg koste meg så mye på en fest.

 

Jeg hadde det i alle fall veldig gøy i går, og formen er fortsatt på topp i dag. Hvem skulle tro det etter en 2 dagers. Nå skal jeg spise rundstykker og feire mitt siste innkjøp! Det svei i lommeboka, men det føles sinnsykt deilig og veldig nødvendig! Viser dere etterpå, noen som kan tenke seg til hva jeg har kjøpt? 

 

Og klarer dere gjette hvilket tema vi hadde i bursdagen? 

FINALEFEST

 • 01.06.2017 - 14:13


Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og har nå alt klart til i kveld. Har kjøpt meg nye sko, vin og kjole får jeg låne av Sofie. Jeg gleder meg masse til festen, spesielt nå når finværet er tilbake. Jeg får besøk av en venninne som er makeup artist senere som skal sminke meg for kvelden, for er det noe jeg ikke er flink til - så er det nettopp sminke. Jeg skulle så ønske jeg kunne tegne den rette eyeliner og legge den perfekte øyeskyggen, men sannheten er vel at det er gørr kjedelig. Jeg sminker meg så lite som mulig, og når jeg først sminker meg sover jeg som regel med den haha. Alt med sminke er stress, eneste positive er jo at man ser finere ut. Jeg er blitt flinkere enn jeg var for ca to år siden såklart, men det er fortsatt en lang vei å gå. Jeg  Jeg er i alle fall veldig glad for at noen skal hjelpe meg med looken i kveld.

 

Nå skal jeg komme med i dusjen og spise litt mat, Vi blogges senere <3

Baywatch førpremiere

 • 01.06.2017 - 11:48
Hei alle sammen og god morgen! Jeg våknet for en liten time siden, da jeg ikke sovnet før ganske sent i går. Over ser dere noen bilder og en liten snutt fra kvelden i går. Jeg tok over 300 bilder, (shitt) så det var ikke lett å plukke ut noen. Disse var de eneste jeg la over i innlegget i går, og jeg glemte selvfølgelig minnekortet mitt hos Andrea... Derfor har jeg ikke flere bilder her, så kanskje det kommer noen flere senere om det er ønskelig. I går var vi en gjeng som dro samlet på førpremieren til Baywatch. Jeg har aldri sett den gamle Baywatch serien, men har såklart hørt og vist hva det var. Plakaten av Pamela i rød badedrakt har kanskje flere av dere sett på plakater på gutterommet og sikkert noen jenterom?  Haha det har i allefall jeg.


Jeg har faktisk aldri vært på en førpremiere, eller premiere til en kino før. Jeg har egentlig aldri vært så veldig glad i å dra på kino, men etter i går kommer jeg definitivt til å dra igjen. Ikke bare pågrunn av den lille fesen vi hadde før filmen, men pågrunn av kinosalen. Det var så god plass med setene og den beste kinoen jeg har vært på siden USA. 
 
Jeg hadde det utrolig gøy i går. Alle gikk rundt å smilte og lo, så det virket som de fleste hadde en veldig bra kveld. Før filmen startet var det loddtrekning og gjett hvem sitt sete som ble ropt opp? Mitt! Haha, jeg var så glad da jeg sprang ned og hentet premieren. Lite som skulle til for å glede meg i går, da jeg allerede var i veldig godt humør. 
 
 
Filmen Baywatch får nok ikke høyeste terningkast fra min side, men den var fordeom utrolig morsom. Det var en veldig humoristisk og spennende film. Det beste med filmen var jo å kunne se på Zac Efron i bar overkropp i nesten 2 timer, hvem klager på det? 

Alt i alt så hadde jeg en utrolig fin og morsom kveld! Nå kommer Rebecca snart, så skal vi dra en tur til byen for å handle inn litt til i kveld. Det er jo finalefest i dag og jeg gleder meg masse. Det er trist og godt på samme tid at alt er ferdig, og jeg håper virkelig at festen i kveld blir gøy. Det tror jeg nok den blir uansett, da vi er en utrolig fin gjeng som feirer sammen. Jeg lover å ta masse bilder til dere, så dere får se i morgen. Kanskje jeg også lager en liten film? Jeg skal i alle fall ha med kamera, så får vi se hva jeg finner ut av<3 Vi blogges senere, dere er best! 

For en fin kveld

 • 01.06.2017 - 01:14For en fin kveld jeg har hatt! Vi har vært på førpremiere til Baywatch. Det var det blant annet flammekaster, dj, rød løpet, drinker og mer! Jeg tok med kamera og tok masse bilder, gleder meg til å vise dere i morgen <3 Nå er jeg hos Andrea og Sofie med Morten, Kevin, Andrea og Stian. Jeg tenkte bare å stikke innom med en kort oppdatering før jeg legger meg i sofaen med de andre igjen. Nå skal vi spise, se film og legge oss. I morgen er finalefesten og den må vi være opplagt for! Jeg forteller dere alt om kvelden og viser dere bilder i morgen. Sov godt fine leesere, vi blogges <3

Meg og mine boys

 • 31.05.2017 - 10:48Hei og godmorgen alle sammen<3 Jeg er lys våken og veldig klar for dagen, perfekt siden jeg allerede har masse planer. Det blir en travel dag med planer fra morgen til kveld, men jeg liker sånne dager mye bedre enn de da jeg har null. Etter jeg har blogget skal jeg ta meg en løpetur, noe som kommer til å gi med mye energi hele dagen. Etterpå skal jeg på grand hotel å hente noen badedrakter til girlsa til eventet vi skal på i kveld, deretter skal jeg klippe meg. Jeg er så usikker på om jeg bare skal stusse det, eller faktisk klippe en del? Jeg savner litt det korte håret mitt, men savner også brunt og langt. Jeg er veldig fristet til å klippe det kort, men tviler på at det blir å skje i dag. 

 

I går kveld var jeg på guttekveld hos Sofie og Andrea, uten jentene. Sofie er på ferie i barcelona og Andrea hadde lagt seg på grunn av jobb. Haha stakkars jentene som har besøk 24/, men det er nok koselig også! Det ble nok en sen kveld i går, men koste meg masse så det går bra. Vi så episoden da i kom og utfallet av kveldens episode kunne jo faktisk ikke blitt verre... Nå er det bare å vente å se, kanskje det ordner seg? Hope so 

 

I kveld skal jeg på et arrangement med flere av ph jentene, det gleder jeg meg veldig til! Forteller dere mer senere om hva vi skal. Nå må jeg få i meg litt frokost og komme meg ut<3

Ufiltrert

 • 30.05.2017 - 08:50

God morgen alle sammen. Jeg gleder meg allrede til klokken 2, da jeg kan komme hjem igjen å legge meg. Jeg er så trøtt og vil egentlig bare sove, men jeg kan ikke nå... Jeg skal å møte en kompis for å kjøre rundt angående jobben, må derfor putte på litt sminke og kaste litt vann i anstiktet. 

 

Bildene over er fra gårdagen hos Andrea. Jeg dro dit etter jobb og skulle egentlig bare innom en snartur for å fikse noe. Jeg var faktisk påtur hjem litt over 12, men måtte dra tilbake fordi jeg glemte kamera mitt. Da ble jeg sittende en stund og var ikke hjemme før 3 tiden. Tiden går fort i godt selskap! Det er så koselig å tilbringe tid sammen, selv om det av og til bare er å ligge på hver sin side av sofaen å blogge. Jeg og Andrea hadde egentlig tenkt å ta bilder i dag tidlig, men været var meldt dårlig og kvelden ble senere enn planlagt. Jeg la meg med en gang jeg kom hjem i går, men klarte ikke sovne før klokken var rundt 5. Jeg hater når jeg ligger i sengen å merker jeg er trøtt, men kroppen vil ikke slappe av eller sovne. Jeg rekker bare å stikke raskt innom nå, vi blogges mer senere<3 Dere er best 

Tom for ideer.

 • 28.05.2017 - 12:07

Jeg skulle egentlig skrive til dere i går, men da var jeg alt for trøtt. Jeg tenker alltid bedre på kveldene, det er da de beste ideene kommer - det føles i alle fall slik. Det føltes ganske meningsløst å skrive et innlegg i dag tidlig, for det føltes veldig tomt. Ikke tomt på en dårlig måte, bare tom for ideer. Jeg føler det av og til er bedre å ikke poste, enn å bare poste for å poste - om dere skjønner?  Jeg har masse tanker i hode fra jeg våkner til jeg legger meg, men det er for det meste overfladiske ting som at jeg gleder meg til ferie, sol og sommer. Når jeg tenker meg om er livet i seg selv ganske overfladisk. Lønn ut i fra følgere på instagram og populæritet får deg inn på utesteder. Jeg vil tro det ser enda mer overfladisk ut fra utsiden, men det er jo slik det har blitt. Det er sol ute, men det nevner jeg jo i alle innleggene mine. Jeg skal jo alltid få meg i innleggene om hvor fint vær vi har. Er det grunnen til humøret mitt for tiden? Jeg kan ikke legge skjul på at det er i varmen jeg trives og har det best. 

 

I går kveld gikk jeg alene til butikken, noe som egentlig ikke burde være et problem. Jeg er jo vant til å tusle rundt i Bodø, der alt føles ganske trygt. Her snur jeg meg hele tiden og skvetter av den minste lyden. Jeg hater at jeg føler deg slik, men jeg kan heller ikke gjøre så mye med det. Det er jo bare på kveldene jeg føler deg slik og det har aldri hent meg noe på kvelden, for at jeg skal føle det sånn her. Det var alltid veldig trygt hjemme i samme by som familien, men jeg liker meg faktisk bedre her. Siden jeg flyttet til Oslo har jeg vokst utrolig mye, møtt nye mennesker, lært og feilet. I går kveld tenkte jeg også på å flytte igjen. Ikke i Oslo, men til en annen by eller land. Det var jo det som var planen hele tiden, gå ferdig skolen og flytte tilbake til USA. Nå er jeg litt usikker, for jeg føler meg bare mer og mer hjemme her. Det skremmer meg å skulle flytte når plutselig ting begynner å falle på plass. Kanskje nettopp det er en av grunnene til at jeg tenkte på å flytte i går. Nå er ikke alt like spennende lengre. Kanskje jeg trenger noe nytt og utfordrene? Jeg klarte jo å flytte alene til andre siden av jorda da jeg var 16 år, så det klarer jeg nok igjen. Når det blir vil tiden vise, jeg blir nok boende her ut 2017 i alle fall. Jeg er lykkelig og har det veldig bra for tiden. Hvem skulle tro at å melde seg på paradise ville endre så mye, til det positive vell å merke. Hvem skulle tro man ble bedre kjent med seg selv med å være med på et slikt program. Etter jeg har vært der selv, vet jeg hvor utrolig lett det er. Når jeg tenker meg om er det jo ikke så rart, et menneske er jo ikke i stand til å se seg selv utenfra - noe vi alle som har deltatt nå har fått. Samtidig som at man er kritisk meg seg selv, får man også høre hva de rundt deg tenker om en. Jeg tenker av og til på hvordan ting ville vært nå om jeg takket nei da TV3 ringte 1 desember. Jeg er veldig glad jeg takket ja, men jeg var heller aldri i tvil. 

Nå sitter jeg på t-banen og utrolig nok er dette en av plassene hvor jeg finner mest ro. Det er mennesker på nesten hvert eneste sete, men alt føles selvom veldig fredfult. Det kan ha noe med musikken i ørene mine gjøre, men tiden går alltid så fort her. T-bane turen som tar 30 minutter føles plutselig ut som 5 minutter når jeg sitter å skriver. Nå er jeg framme, så vi blogges mer senere<3 

Han har det jeg ser etter hos en mann

 • 24.05.2017 - 20:01

Hei alle sammen! Som de fleste dager har dagen min vært utrolig fin. Jeg har koset meg fra jeg våknet  i dag og koser meg fortsatt utrolig mye. I skrivende stund er jeg hos et vennepar av meg - Ulrik og Tine. Da jeg våknet i dag dro jeg og Sofie å trente og etterpå dro jeg i Frognerparken med noen venner. Vi satt i parken i mange timer, grillet og nøt det fine været. Sommeren er virkelig her og jeg kan ikke få beskrive hvor glad jeg er for det. Sommeren er virkelig den årstiden jeg har det best med meg selv og lager de beste minnene. 

 

Nå sitter jeg vi i stuen til Ulrik og Tine. De spiller på tv spill, Rebecka følger med, jeg blogger og Ole lager mat. Han er kokk og lager tidenes fiskemåltid til oss nå, gud så heldige vi er. Jeg gleder meg utrolig mye til å spise og det lukter så godt her nå. En mann som lager mat er virkelig noe jeg ser etter i en potensiell kjæreste. Jeg er ikke så flink på kjøkkenet - eller jeg ville nok klart å lage en grei middag, men saken er vell at jeg ikke gidder. Jeg har aldri syntes det har vært gøy med matlaging, derfor ville det vært perfekt med en mann som likte det og enda bedre - VÆRE FLINK! Nå skal jeg legge fra meg macen og være litt sosial igjen. Vi blogges mer senere<3 Dere er best Rebecka 

Jeg reiser til Thailand

 • 24.05.2017 - 14:24

 

Jeg har ikke fortalt dere det, men jeg skal reise tilbake til Thailand. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært der, men det har alltid vært og kommer nok alltid til å være mitt favorittland. Jeg elsker været, folkene, stedene, maten og egentlig alt. Jeg er også så heldig som har en bestefar som har hus der nede, det får meg til å føle meg litt hjemme når jeg er der. Vi har klær liggende der og jeg har min egen seng. De siste årene har vi dratt til Hua Hin hvor bestefar har hus, men vi drar alltid på utflukter og innom Bankok når vi først reiser. Jeg har vært i Thailand nesten hvert år siden jeg var 8 år og jeg begynner derfor å bli kjent godt kjent i byen Hua Hin. Jeg har virkelig forelsket meg i det landet. 

 

Sist gang jeg var i Thailand var jeg bare med mamma, pappa og et venneparr. Jeg hadde det overaskende utrolig gøy med dem. Jeg var litt skeptisk da jeg bestemte meg for å dra, med tanke på at jeg trodde jeg kom til å kjede meg i lengden. Det gjorde jeg langt ifra, vi hadde noen utrolige gøye uker sammen. Denne gangen reiser jeg ned med de samme + storesøsteren min og det skal bli enda gøyere. Jeg og søsteren min har ikke vært der sammen på en god stund, derfor gleder jeg meg eksta mye til denne turen. Det er fortsatt en stund til vi reiser,  før den tid har jeg masse morsomme ting som skal skje. Jeg skal jo reise til varmere strøk i hele 2 måneder og blir sikkert en reise til etter det, før jeg reiser til Thailand. Jeg og søsteren min har enda ikke bestilt biletter, da vi ikke vet hvor lenge vi vil være der enda. Vi vet ikke om vi skal feire nyttår eller julaften der, eller kanskje begge deler? Vi bestiller nok bilettene i løpet av de neste ukene. Jeg elsker å ha ting å se fram mot og Thailand er definitivt min favoritt happening hvert år. 
Treningsmotivasjon

 • 24.05.2017 - 11:59

 

Hei og god morgen. Jeg sov litt lengre enn forventet i dag, siden jeg la meg ganske sent i går. Snart kommer Sofie, så skal vi dra å trene. To dager på rad med trening, hva skjer? Det er alltid de samme rutinene hvert år. Når sommeren kommer, DA begynner jeg å trene og motivasjonen er på topp. Jeg klager ikke da, for jeg trenger ikke mer enn en måned før jeg føler meg fornøyd. Jeg føler jeg er i gode rutiner nå og det føles godt, om du ser bort i fra at jeg sov til halv 11 i dag. Jeg har egentlig aldri vært glad i å sove lenge, for jeg føler jeg sover bort dagen. Nå når det er så fint vær ute vil jeg jo helst få med meg dagene og ikke ligge inne å sove. Det er bare en ting å gjøre med det og det er å legge seg tidligere, enn hva jeg har gjort de siste dagene. 

 

Jeg åpnet en mail i dag om finalefesten, der vi fikk beskjed om at det var et åpent arrangement. Jeg kan ærlig si jeg ikke var så happy da jeg åpnet mailen, for dette er jo trossalt vår sisste kveld. Jeg hadde gledet meg til å være kun oss deltagere, produksjonen og de nærmeste vennene av oss. Det var jo så utrolig gøy sist gang...  Missforstå meg ikke, det kommer nok til å bli bra med en stor fest også, men det blir nok ikke det samme. Ute med masse folk man ikke kjenner er man jo hver helg og jeg føler en finalefest burde være lukket, men hva vet vell jeg. Nå skal jeg prøve å ikke tenke så negativt og heller satse på at det blir morro, for det blir det nok uansett. Det er bare 1 uke igjen til feiringen og jeg gleder meg fortsatt utrolig masse! 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
VB roomie 

Blurry photos and sun

 • 23.05.2017 - 22:07Hei alle sammen! Hvordan har dere det? For en fin dag jeg har hatt i dag, det har vært så utrolig deilig med sommervær i Oslo og helt fri fra planer og jobb. Over ser dere 3 bilder fra den lange shooten jeg hadde. Juupp... Slik ble altså dagens outfitbilder seende ut. Jeg hadde selvfølgelig ikke på autofokus da jeg ga kamera til min trofaste fotograf Mathilde, derfor ble det en lang photoshoot med kun blurry bilder. Jeg tenkte først å ikke poste noen av dem, men alt trenger ikke være så perfekt hele tiden.

Jeg var å hentet en pakke fra posten, masse fine bilder som jeg skal vise dere snart. Jeg trodde først det var en liten pakke og fikk derfor litt sjokk da mannen i kassen ga meg esken, den var jo nesten like stor som meg. Minte mer virkelig om når vi hadde vært på IKEA da vi nettopp hadde flyttet hit. Da gikk jeg med en eske større enn dette på hode, fra slottet og helt til leiligheten ved generius. Ikke så veldig kjent i Oslo på den tiden, vi kunne jo tross alt bare tatt bussen eller trikken haha! Når jeg kjøper pynteting drømmer jeg meg alltid bort å tenker på den dagen jeg skal kjøpe noe eget. Til dagen jeg har en leilighet jeg skal innrede, pusse opp og gjøre akkurat hva jeg vil med. Det blir nok ikke enda, da jeg aldri bestemmer meg over hva jeg skal i livet. Det er ikke vits å planlegge noe med meg, for 2 sekunder senere vil jeg plutselig gjøre det motsatte. En ting er sikkert og det er at jeg neppe blir boende i Oslo i flere år. Hadde jeg vist at jeg skulle være i Oslo i noen år, ville nok det å kjøpe vært det beste, men ikke når jeg har lyst å flytte en del. Jeg er jo heller ikke i stand til å kjøpe noe eget som ting er nå, men hvem har vell det i en alder av 20? Ikke så mange. 

 


 

Vi kjøpte mat og gikk til Operataket og spiste. Hvor deilig er det ikke å kunne gå rundt i kjole sent på kvelden, uten å fryse. Det var overraskende lite folk på operataket i dag. Som regel er det masse folk der på dager som dette, men det var sikkert mange som grillet og gjorde andre ting i dag. Vi ble sittende en stund før vi tuslet hjemover. Nå er vi hos Mathilde, men stikker snart å tar sol og drar hjem til meg. Håper dere alle har hatt en kjempefin dag<3

 Fineste utsikten jeg har spist til på lenge i alle fall!

Sint, lei meg og redd.

 • 23.05.2017 - 15:43

 

Da jeg våknet i dag ringte Mathilde meg og fortalte om det som skjedde i går kveld. Jeg kjente klumpen i halsen med en gang, livet er så sinnsykt urettferdig. To av mine nærmeste bor i London og det er også en av grunnen til at dette gikk ekstra inn på meg. Alle mine tanker går til alle pårørende... Jeg får så vondt i meg og det er vanskelig å sette ord på følelser, når ting som dette skjer. Jeg kom over en artikkel på VG med overskriften "Saffie (8) drept i terrorangrepet" og jeg klarer ikke trykke meg inn engang. Hvordan klarer mennesker dette og hvorfor finnes det så vonde mennesker i verden.. Jeg har fått med meg at IS har tatt på seg skylden og det kom vel ikke som et sjokk. Om det er de som står bak det eller ikke, får de uansett det de vil. Pr og masse mediaoppstyr. Jeg blir så utrolig sint, lei meg og redd. 

 

Jeg føler man aldri kan være trygg, uansett hvor man er i verden. Det verste med å vokse opp er at venner og familie går forskjellige veier. Vi bor ikke alle i samme by lengre, jeg ser ikke alle jeg er glade i hver uke og man vet aldri hvor neste angrep slår inn. Jeg selv har ikke vært redd for at noe skal skje med meg, men min største frykt er å miste noen jeg bryr meg om. Tanker som dette kan holde meg våken om nettene. Det er så mange grusomme mennesker der ute, vi lever i en syk verden. 

 

Nå sitter jeg hos Sofie å blogger. Etter jeg våknet til en slik nyhet, måtte jeg få tankene bort på noe annet -  derfor dro vi å trente. Det er så deilig å trene når man har tusen følelser og tanker som surrer rundt i hodet. Snart skal jeg komme meg hjem for å dusje, så får vi se hva resten av dagen skal brukes til. Det er utrolig fint vær ute, så jeg skal ikke sitte inne. Vi blogges senere<3 Dere er best!
Han gjorde dagen min bedre

 • 22.05.2017 - 22:00

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i stuen med Trym, som er en av guttene jeg bor med. Da jeg kom hjem i dag hadde han ryddet og vasket leiligheten. Dere skal tro jeg var glad da jeg åpnet døren, U the best Trym! Jeg satt faktisk og gruet meg på t banen til å komme hjem, (tuller ikke engang) fordi jeg viste det var så rotete. Det er virkelig ingenting som slår nyvasket leilighet og det var den beste overaskelsen jeg kunne fått i dag. Etter jeg har blogget kommer nok resten av kvelden min til å bestå av vasking og rydding. Nå skal rommet mitt bli så rent som det aldri har vært før, da kommer jeg til å sove ekstra godt i natt.

 

Finalefesten er forresten neste torsdag og jeg trenger sårt et antrekk! Jeg vet ikke hva jeg skal gå for og hvor jeg skal bestille. Lang kjole, kort, stram, løs, bukse??? Dilemma. En ting er sikkert og det er at jeg skal ha klart antrekket i god stund før selve festen. Da premierefesten var visste jeg ikke hva jeg skulle ha på meg før 10 minutter før festen startet, altså hva tenkte jeg på? Slik skal det altså ikke bli denne gangen. Jeg vil føle meg FAB! (Er alltid fab tho, men ekstra) Om noen av dere vet om en bra side å bestille festkjoler på, rop ut! Tar imot all hjelp.


Det er alltid snakk om å ikke bruke mobilbilder i blogginnlegg, meen til syvende og sisst who cares? Må da være lov en gang i blant!  

Grunnen til at jeg takket nei

 • 22.05.2017 - 15:54


Jeg vet ikke om jeg tok det rette valget, men det kommer jeg aldri til å finne ut.

 

Husker dere jeg fortalte dere om at jeg var på et møte for rundt 2 uker siden. Nå har jeg endelig bestemt meg og jeg takket nei. Jeg var ganske sikker at jeg kom til å takke ja til tilbudet først, men etter mye tenking har jeg kommet fram til at det ikke var noe jeg ville. Det jeg har tenkt på de siste ukene har vært om jeg skulle bytte plattform til bloggen eller ikke. Jeg ble kontaktet og har vært veldig usikker siden da. Jeg kan ærlig innrømme at det fristet veldig mye, det var jo derfor det tok litt tid å finne ut hva jeg skulle gjøre. Jeg føler det var både positive, men også negative ting med å bytte. Jeg er ikke ny i "bloggverden", men veldig ny når det kommer til topplisten. Derfor var jeg ikke sikker på at det var lurt å bytte nå, kanskje en dag i framtiden? Jeg har en god magefølelse på at jeg gjorde det rette for meg, med å holde meg her på blogg.no.

 

Nå er det en god stund siden jeg sjekket ut av hotellet, men jeg føler jeg fortsatt klarer meg godt. Det er veldig gøy at dere fortsatt liker å lese om meg, livet mitt og tankene mine. Jeg har alltid elsket å blogge og har hatt blogger siden jeg var 14 år. Den store drømmen er jo å kunne leve av dette. Kunne jobbe med noe jeg virkelig brenner for og trives med! Vi får se hvordan ting går, men er det en ting som er sikkert - så er det at jeg kommer til å gi alt. 

 

Jeg får ikke takket dere lesere nok, for dere gjør virkelig dagene mine bedre. Alle oppmuntringene, ideene og fine tilbakemeldingene dere kommer med hver eneste dag. Jeg setter stor pris på hver og en av dere og lover å levere så godt som jeg klarer. Ha en fin mandag<3 

Håper jeg sjekker inn

 • 22.05.2017 - 11:58

Hei og god morgen fine lesere. Det er mandag som betyr ny uke på paradise og topp motivasjon på bloggen fra min side. Jeg har nettopp spist frokost og sett på sommerklær og bikinier på nett. Jeg har en del sommerklær her hjemme, men noe nytt til jeg reiser hadde ikke skadet. Er jeg den eneste som elsker å shoppe sommerklær, kontra klær til resten av året? Kanskje ikke det beste når vi bor i Norge og det er de klærne man bruker minst i løpet av hele håret. Jeg føler man kan mikse og style sommerklær mye mer enn hva man kan med feks vinterklær. Snart slipper vi utejakker og bukser. Jeg gleder meg til å sprade rundt i bikini og sommerkjoler dagen lang!

 

Det er semifinale på paradise denne uken. Hvor sykt er ikke det? Snart er årets sessong over, tiden har gått så utrolig fort. Jeg gleder meg veldig til å følge med på skjermen denne uken. Jeg håper de beste vinner, men mest av alt håper jeg at jeg sjekker inn og havner i finalen:D 

 

I går brukte jeg søndagen på å slappe av. Jeg spiste pizza, så film og sov en del. Det var litt kjedelig å bruke dagen inne siden været var så fint, men når formen ikke er på topp - da må man kjenne på kroppen og slappe av. Hodepinen kommer og går i dag også, men føler meg bedre enn i går. Legen sa det kunne ta en uke før den gikk over, så jeg får bare stole på han. Om han har rett går den nok helt over i løpet av dagen eller i morgen. Vi blogges <3

 


3 snapper fra i går kveld. Det er så deilig at temperaturen fortsatt er ganske grei på kveldene, perfekt for en powerwalk før leggetid<3  

Legebesøk og piller

 • 21.05.2017 - 18:25 

Hei alle sammen<3 Sen oppdatering jeg vet, men dagen har blitt brukt til mye venting og soving. Jeg sov over hos Mathilde i natt og dro direkte fra henne til legevakten da vi våknet. Vi sto ikke opp før klokken 1 i dag, noe som i seg selv egentlig var veldig deilig. Jeg følte meg veldig utvilt, men angret med en gang jeg så været. Hodepinen var ikke gått over så jeg har nå brukt 3 og en halv time på legevakten. Veldig kjedelig å bruke dagen i et venterom på en dag som dette, men det var nødvendig. Jeg har utsatt denne timen litt for lenge... Jeg har snakket om å dra til legen siden onsdag, men jeg utsetter det alltid. Det er jo ingenting som er kjedeligere enn å vente på legetime. Jeg har bare tatt ibux og håpet det skulle gi seg av seg selv, men det gjorde det jo aldri. Nå får jeg bare håpe at smertestillende jeg fikk i dag hjelper og at jeg føler meg bedre snart. 

 

Jeg fikk også hentet ny resept på p piller, woho! Nå skal jeg bli flinkere med å ta de og andre "nødvendige" piller. Jeg er elendig når det gjelder å huske ting hver morgen og derfor ender jeg ofte opp med å ta p pillen hver 3 dag. Poenget med p pillen blir jo borte og grunnen til at jeg går på de er jo for at jeg kan styre når jeg skal ha mensen eller ikke. Jeg reiser snart og derfor passet det bra med ny resept. Jeg vil helst slippe unna mensen når jeg er i syden. Jeg har også tenkt å starte med skin repair og betakaroten igjen. Nå ligger alt dette i en boks ved siden av sengen min, derfor håper jeg å huske å ta de denne gangen. Denne sommeren vil jeg bli brun, null mensen og fin hud. Snakk om overfladiske ting, men det gjør at jeg føler meg mye bedre. 

 

Jeg har startet på ukens spørsmål innlegget, men poster det ikke før i kveld. Derfor kan dere fortsatt stille spørsmål om det er noe dere lurer på, så slenger jeg det med i innlegget<3 Tivoliet i byen drar i kveld, derfor håper jeg at formen blir bedre. Jeg elsker karuseller og satser på at jeg får dratt innom en tur senere. Nå skal jeg få i meg litt mat, så dusje og finne på noe. Vi blogges<3
 

Dette må dere teste!

 • 20.05.2017 - 16:07 

Nå har jeg nettopp spist lunsj med Mathilde og skal snart ut å gå en tur før vi tar sol. Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Hellas, så jeg har lyst på litt farge på kroppen før den tid. Det er ikke så mye sol ute i dag, men det er veldig fin temperatur - perfekt vær for powerwalk. Det er så deilig å kjenne at sommeren begynner å nærme seg! Jeg gleder meg veldig til tiden framover nå og til å dele alt med dere. Den neste måneden kan faktisk ikke gå fortere, jeg vil til reise til varme strøk nå. Jeg har ikke snakket så mye om sommerplanene min enda, men tenker å skrive et lengre innlegg om det en annen dag<3 Jeg vet flere av dere har spurt spørsmål angående dette, så et innlegg om planene kommer snart! 

Jeg testet ut noe jeg aldri har smakt før i dag. Nemlig avokado på ost , NAM så digg! Det må dere teste ut om dere ikke har gjort det. Det kommer til å bli en ny favoritt framover. En annen litt "uvanlig" ting jeg pleier å spise er grillkrydder på ost, selv om osten ikke er smeltet. Ser kanskje ikke så digg ut, men jeg lover det var det.  

Beste stedet å våkne etter byen

 • 20.05.2017 - 12:07
God morgen alle sammen<3 Jeg har nettopp spist rundstykke med ost og kakao (beste hangover frokosten som finnes) og ligger nå tilbake i sengen i gjen. Det er lørdag og fint vær, så jeg tenker jeg må komme meg ut en tur snart. Det første jeg tenkte på da jeg våknet var at jeg ville ha Smoothie. Smoothie exchange har jeg cravet siden torsdag, det er så godt og friskt. Jeg er nødt å dra innom å kjøpe en etterpå. For dere som aldri har testet det ut, do it! Jeg har alltid tenkt at de ikke var så god som alle sa, men så testet jeg smoothien dems for noen uker siden - nå er jeg frelst. 

 

På bildene over ser dere hvor jeg våknet opp i dag. Kanskje litt feil å si, for jeg sover jo alltid her haha! Men jeg setter ekstra stor pris på det de gangene jeg har vært ute. Jeg elsker at vinduet strekker seg fra den ene siden av sengen, til den andre! Jeg har tatt opp begge vinduene på rommet nå og det er så deilig med frisk luft, spesielt etter en lang natt på byen. Rommet mitt kommer jeg definitivt å savne litt når jeg flytter. Det er ganske lite, men utrolig koselig. Det er varmt ute og formen blir bare bedre og bedre. Bursdagen i går var utrolig gøy, til tross for at jeg fortsatt slet litt med formen. Vi ringte inn til legevakten på natten, men der var det enda lengre kø enn det var tidligere. Jeg må nok dra innom i dag, for "strømmen" i hode som jeg fortalte om gir seg jo ikke. Etter bursdagen dro vi på en uteplass på løkka som var utrolig gøy og annerledes enn nox, som jeg alltid er på. Jeg liker å teste ut nye steder og perfekt å dra et sted hvor jeg kunne gå hjem når jeg ble trøtt. Jeg er veldig glad i dag for at jeg dro rett hjem etter byen og ikke endte opp på nach. 

 

Nå skal jeg stå opp av sengen å kle på meg, jeg vil ikke kaste bort dagen på å ligge i sengen. Jeg har allerede ligget her og slappet av noen timer, så nå er det på tide å gjøre noe. Vi blogges<3 

Legebesøk og bursdag

 • 19.05.2017 - 20:09

Hei fine lesere. Jeg tenkte bare å stikke innom med en rask oppdatering til dere! Jeg har nettopp sminket meg og gjort meg klar for å dra i en bursdag. To av mine bodøvenniner fyller år og jeg gleder meg masse til feiringen. Det er så koselig når alle jentene er samlet. Formen er ikke helt på topp om dagene, vet ikke helt hva som er galt. Jeg har vært utrolig slapp og sliten i kroppen, men det verste er hver gang jeg røyser meg. Det føles nesten ut som strøm som går igjennom hode i 4 sekunder, så går det over igjen. Jeg vet ikke om det kan ha noe med at jeg ikke spiser kjøtt lengre og trenger mer vitaminer, eller om at det er noe helt annet. Jeg tenker jo såklart alltid det verste, spesielt siden jeg har følt meg slik noen dager. Jeg dro innom legevakten etter jobb for å ta noen tester, men det var utrolig lang kø - derfor dro jeg hjem igjen. Jeg tenker jeg kan dra i morgen om det ikke går over, da har jeg bedre tid. 

 

Nå må jeg dra så jeg rekker bursdagen, vi blogges i morgen<3 GOD HELG 

Han trakk fram en kniv av ryggsekken.

 • 19.05.2017 - 15:03

Nå skal jeg fortelle dere om en hendelse jeg og Rebecca var vitne til for noen dager siden. Jeg var helt sikker på at jeg hadde skrevet om det før, men så igjennom arktivet og det stemte jo ikke. Det er mye rart som skjer her jeg bor, men dette var noe jeg ikke ser hver dag. 

 

Jeg og Rebecca skulle ut å ta noen bilder, men endte tilbake i leiligheten kort tid etterpå. Det var ganske kaldt ute, så vi valgte derfor å stille oss i gaten hvor jeg bor - i steden for å finne en finere location lengre unna. Jeg bor midt i sentrum og det er alltid mye som skjer her. Det er mye folk og jeg kan ærlig si at jeg ikke alltid føler meg hundre prosent trygg. Det er noe med sentrum og Oslo som skremmer meg litt - vet ikke hva det er, men jeg får en klomp i magen flere ganger når jeg tusler alene og da spesielt på natten. Nå skulle jeg ikke fortelle så mye om det, men hendelsen vi så. Jeg hadde ikke tatt mer enn to bilder av Rebecca da det kom to personer gående forbi oss. Damen ropte etter mannen og han ropte tilbake. Jeg vet ikke helt hva det var, men jeg merket at stemningen var ganske amper. De var sinte å skrek høyt. Det virket som om det var flere innblandet, for de pratet om en annen mann - om at han ikke skulle røre dama igjen. Han roper ut "Jeg skulle kuttet av han halsen" og hun roper noe tilbake, som jeg ikke klarte å høre hva var. De var begge nesten over veien, før han snur seg rundt. Han roper at kommer til å gjøre det og slenger ryggsekken fra ryggen til magen. Opp fra sekken dreger han ut en stor kniv, som var en blanding av en sabel/kvin - hva vet vel jeg. Han begynte å løpe mot veien han kom fra, med kniven oppe. 

 

Dette skjedde 10 meter fra meg og Rebecca, så dere skal tro vi var redde. Det ble ikke tatt noen flere bilder den dagen, da vi begge var enige om å dra hjem var det eneste vi ville. Vi sa ikke stort før vi kom inn i leiligheten, men det var ikke før vi kom hjem at vi klarte å puste ordentlig ut. Jeg skal jo alltid leke så kul i "skumle" situasjoner, derfor sto jeg igjen helt til han trakk fram kvinen. Da han tok den opp av sekken var jeg rask med å følge etter Rebecca, for dette var ikke normalt og i alle fall ikke noe jeg ville være nærme.

 

Hvordan det endte vet vi ikke, for jeg og Rebecca kom oss veldig fort bort. Jeg har sjekket litt på nettet, men ikke funnet noe angående dette. Jeg håper og tror han roet seg ned og at det endte bra. Vi begge snakket om det etterpå og var veldig glad det gikk bra. Man vet aldri hva mennesker kan være i stand til å gjøre, og for alt vi viste kunne han blitt sur fordi vi så på og hadde kamera oppe. 

 

Jeg har alltid sagt at jeg ikke har vært redd for diverse ting, men denne gangen kjente jeg virkelig at hjerte dunket fort. Jeg håper det gikk bra. 

 

Orgasme på morgenen

 • 19.05.2017 - 07:50God morgen fine lesere. Jeg har nettopp spist frokost og sitter nå i stuen med en kopp te. I natt har jeg ikke sovet så veldig godt, først slet jeg veldig med å sovne og natten ble ikke noe bedre. Jeg har våknet typ 4 ganger i løpet av natten og har hatt vanskeligheter for å sovne igjen når jeg først våknet. Jeg har drømt så utrolig mye i natt - eller jeg vil ikke kalle det en drøm, men mareritt. Jeg har aldri opplevd å ha så mange vonde drømmer som det jeg har hatt de siste dagene, så jeg håper virkelig ikke det fortsetter. Alt føles så virkelig og jeg blir så sinnsykt glad hver gang jeg våkner og jeg merker at det ikke er virkeligheten. Jeg setter også utrolig stor pris på ting etter å ha forestilt meg noe så ille og som virket så realistisk. 

 

Jeg trodde ikke natten kunne bli noe verre, men så våknet jeg brått klokken 7. Jeg våkner av høye stønnelyder. Først tror jeg noen har satt på porno inne på rommet mitt, for det føltes virkelig ut som det kom fra mitt eget rom. Jeg bor i en bakgård som gjør at alt blir veldig lytt om man har vinduet oppe. Dette er ikke første gangen jeg har opplevd dette og sikkert ikke siste. Det er bra folk koser seg kl halv 7 på morgenen da:D

 

Nå skal jeg stelle meg og svare på noen nødvendige mailer. Håper dere alle får en kjempefin fredag. Tenk at det er helg allerede? Det føles ut som det nettopp var fredag, dagene går så utrolig fort! Det var også morsomt å lese igjennom kommentarene deres i går om hvem dere tror og håper vinner. Det er flere som håper jeg kommer inn igjen og det setter jeg veldig stor pris på. Det er ikke så alt for lenge igjen av sesongen, så snart får dere svaret<3 Dere er best. 

6 morsomme fakta om sex

 • 18.05.2017 - 11:07

1. G punktet.  Kvinnenes sensuelle punkt fikk sitt navn av professor Beverley Whipple. Forslaget var "The Whipple Tickle" 
 

2. Folk som snakker åpent om sex. Er stort sett mer fornøyd med sitt sexliv enn de som holder munn.
 

3. Attraksjon topper løgn. Du har visstnok mye vanskeligere for å lyve til en person du er seksuelt tiltrukket av, enn en du ikke er gira på. Du synes heller ikke at personer eller ting er så stygge når du er opphisset.
 

4. Mister jomfrudommen. Ifølge Durex er gjennomsnittsalderen globalt 17 år. 

 

5. I en seng fra IKEA. Visstnok skal en av 10 babyer i Europa være unnfanget i en seng fra IKEA. Eller kanskje en sovesofa. 

 

6. Østrogen gir bedre hår. Kvinner kan få mer skinnende hår og finere hud av å ha sex fordi kroppen produserer mer østrogen. 

 

//Denne innformasjonen fant jeg HER 

Trakk vinnerloddet

 • 17.05.2017 - 19:24

Hei alle sammen. Hvordan har dagen deres vært til nå? Min dag har vært utrolig fin. Jeg spiste frokost på hotellet med foreldrene mine , før vi gikk rundt i byen å så på toget og slottet. Hotellfrokost andre gang på 1 uke, kan det blir bedre?  Jeg er så glad for å ha mamma og pappa her og vi har koset oss masse i dag. 

 

Jeg har ikke feiret 17 mai en annen plass enn i Bodø på mange år, så det var gøy å feire her i Oslo. I Oslo har jeg heller aldri feiret før. Her er det mye mer som skjer, jeg fikk se slottet, toget jeg ser på tv vært år og ikke minst kongen på den store dagen! Det var veldig mange turister i byen i dag, det er så gøy at folk reiser langt for å oppleve Norge sin nasjonaldagen. 

 

I kveld skal jeg på tivoli med noen venner, det blir gøy! Jeg elsker 17 mai og i dag føler jeg meg litt yngre enn hva jeg kanskje gjorde i fjor, da champagne rokost og fest på kvelden var planene. I år har jeg tilbringt mye tid med mamma og pappa, ikke drukket alkohol og i kveld blir det tivoli. Jeg håper dere koser dere resten av dagen med venner og familie :D

Jeg føler meg veldig heldig som er født, oppvokst og bor i Norge. Jeg trakk virkelig vinnerloddet da jeg ble født. 

Hit må dere dra å spise i Oslo

 • 17.05.2017 - 08:03


God morgen alle sammen og gratulerer så masse med dagen! I dag våknet jeg med masse energi og et stort smil om munnen. Det er 17 mai, foreldrene min er i Oslo og jeg våknet i nytt sengetøy. (som foresten er det beste jeg vet) Jeg har nettop stellet meg og gjort meg klar for den store dagen. Jeg skulle ønske jeg hadde den fine lofotbunaden min i Oslo, men det ble ikke denne gangen. Jeg skal jo jobbe senere, derfor tenkte jeg å spare den til en annen anledning. Mamma og pappa er jo i Oslo, så snart skal jeg møte de på hotellet for en fantastisk frokost. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med dem i dag og jeg er virkelig heldig som har dem her.

 

I går var vi å spiste på Asia på Aker Brygge og det var fantastisk god mat der. Jeg skjønner nå at jeg må bli flinkere å utforske nye resturanter, for TGIF kan ikke måle seg med hva vi spiste i går. Det er noe jeg liker med å ha besøk av mamma og pappa, de tar med alltid ut for å spise når de kommer. Asia hadde stort utvalg av både vegetar og veganske retter, noe jeg også synes er kjempebra. Vi bestilet masse forskjellig til forett, før vi endte opp med hver vår hoverett.  Denne resturanten anbefales om du bor eller skal til Oslo en gang. 

 

Nå må jeg gå så jeg rekker trikken! GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN <3 
Fineste <3

 

Jeg skal flytte.

 • 16.05.2017 - 16:22
Klokken er halv 4 og dette er min første oppdatering siden mandag morgen, det beklager jeg for. Jeg har rett å slett ikke orket å sitte på macen, men heller prioritert mye søvn, film og ikke minst jobb. I dag har jeg fri fra jobb og planen var egentlig å dra ut å ta noen fine bilder, men det er ikke det beste været for photoshoot i Oslo idag. 

 

Det regner ute, men det gjør egentlig ingenting. I dag har jeg muligheten til å slappe av hjemme med god samvittighet, rydde og vente på at flyet til mamma og pappa skal lande. Jeg gleder meg utrolig masse til å få besøk av dem. Det er ikke alt for lenge siden jeg var hjemme i Bodø, men jeg vet jeg ikke får sett dem så mye de neste måndene. De drar allerede i morgen og jeg er nødt å jobbe i morgen, så i kveld skal vi ut å spise sammen. Vi skal på Asia, noe som er perfekt for min del som prøver å holde meg unna kjøtt. Jeg har ikke nevnt det til dere før, men på torsdag har jeg ikke spist kjøtt på en måned. Det går overaskende nok utrolig bra og og "lysten" på kjøtt er nesten ikke der. Jeg har prøvd mye nytt og testet flere av vegetaralternativene de selger over alt. Jeg vet enda ikke om dette er noe jeg kommer til å fortsette med, men jeg har lyst prøve uansett. Jeg føler meg i i alle fall veldig fin i formen og har masse energi. Jeg må fortsatt lese meg mer opp på nettet om dette - slik at jeg får i meg alt kroppen trenger. Jeg setter stor pris på tips fra dere lesere, om dere vet om noen digge vegetarrettter! 

 

Om en måned tar jeg to måneder fri fra min "faste" jobb. Jeg skal reise bort denne sommeren. I fjor reiste jeg til USA i en måned, både til California og Ariona. Jeg husket hvor gøy jeg hadde det når jeg var borte og hvor mye jeg skulle ønske at jeg var der lengre.  Denne sommeren vil jeg oppleve noe nytt, gjøre noe nytt og møte nye mennesker. Jeg har aldri vært på ferie alene. Jeg har reist alene, men det har alltid vært noen "på andre siden" å ventet på meg. Denne gangen pakker jeg kofferten å reiser helt alene. Det beste med å reise alene er jo at du bestemmer akkurat selv hva og når du skal gjøre noe. Jeg føler man blir bedre kjent med nye mennesker når man reiser alene, da har du ingen annen valg enn å snakke med nye - med mindre du faktisk vil være alene hele ferien. Jeg liker å gjøre ting på egenhånd, uavhening av hva alle rundt meg gjør. Det er når jeg gjør ting alene at jeg virkelig utfordrer meg selv og lærer mest. 

 

En annen ting jeg ikke har fortalt dere, eller jeg har kanskje det? Jeg kan ikke huske, men jeg flytter snart. Om en måned flytter jeg ut av leiligheten jeg snart har bodd i i 1 år. Det er litt trist, men samtidig gleder jeg meg utrolig masse. Hvor jeg skal bo er ikke 100% sikkert, men jeg vet det ordner seg. Jeg kommer ikke til å være i Oslo denne sommeren, men utenlands. Jeg blir borte 2 måneder, Juli og August. Jeg ser utrolig mye fram mot sommeren nå og den siste månden kan faktisk ikke gå fortere. Jeg gleder meg til forandringer, en ny hverdag og til å møte nye mennesker. Nå virker det nesten som om jeg ikke har det bra her jeg er nå, men slik er det jo absolutt ikke. Jeg elsker å være i Oslo og jeg kunne ikke tenkt meg å flytte fra Oslo slik som ting er nå. Det er jo ikke før i år at jeg virkelig føler jeg begynner å komme meg på plass her. Jeg bor nå med fantastiske gutter, nabo med Sofie og Andrea og bestevenninna har også nå flyttet hit. Ting er fantastisk, men jeg trenger forandringer av og til. 

HAPPY SUNDAY

 • 15.05.2017 - 08:54
Hei og god morgen fra en veldig uthvilt Martine. I går skulle jeg og Mathilde legge oss å se en film, men det ble ikke som planlagt. Etter vi hadde spist kvelds, la jeg meg i sengen for å finne en film mens Mathilde ryddet opp. Heldige meg blir tatt vare på, når jeg er fyllesyk. Det tok nok ikke lengre tid enn 2 minutter før jeg sovnet. Jeg kan ikke huske at jeg sovnet, men Mathilde sa jeg sov allerede da hun kom på rommet. Jeg tror det var til det beste da, kroppen trengte nok et par timer ekstra søvn i natt. Jeg føler meg i topp form í dag og i morgen kommer mamma og pappa, det skal bli så godt! Jeg gleder meg til å se dem<3

 

Nå må jeg stelle meg ferdig så jeg rekker bussen til jobb! Vi blogges  

Jeg festet i 18 timer.

 • 14.05.2017 - 20:46Hei og god morgen alle sammen (Eller god kveld for dere normale mennesker) Jeg sitter nå på kjøkkenet å venter på at rundstykkene skal bli ferdig. Jeg har typ sovet i hele dag og våknet klokken 7, da vi ikke la oss for å sove før 4 tiden. Jeg dro på vors hos ei venninne i går, før vi tok turen videre på Nox. Det var utrolig gøy ute i går, lenge siden jeg har kost meg så masse! Jeg endte selvfølgelig med å dra på nach igjen, haha! Nå begynner endelig kroppen min å holde ut lengre, jeg sluknet jo egentlig alltid av før vi kommer oss på nach. Jeg hadde det i alle fall helt perfekt i går og veldig glad jeg dro ut i går, siden jeg hadde mine tvil tidligere på dagen. 

Det gøyeste med nachspiel er jo om du sover over og våkner med de samme menneskene dagen etterpå. Det var i alle fall en veldig fin start på min søndag. Nå skal jeg få i meg noe mat og se på film med Mathilde. Vi blogges mer senere <3
Før...


Etter...

Jeg vil ikke forlate.

 • 13.05.2017 - 10:49


Dagen antrekk people! Passion for fashion;) 


God morgen fine lesere <3 Vi har nettopp spist frokost og ligger begge to strakt ut i sengen. Det ble en sen kveld i går, så gjett om vi skal hjem å sove etter vi har sjekket ut. Det har vært veldig deilig å være her i natt, bare det å koble av og skru av mobiltelefonen. Vi satt å pratet til langt ut på natt, med breezer og musikk på høyttaleren -  kvelder som det her er minnerike. Jeg skulle ønske vi hadde rommet en dag til, for akkurat nå vil jeg bare ligge i sengen resten av dagen. Sånn ble det ikke denne gangen, men koselig har det vært uansett! Nå skal vi rydde og sjekke ut av rommet, så skal vi til Mathilde å sove. Jeg har planer om å dra ut i kveld, så håper formen blir mye bedre i løpet av dagen. Vi blogges etter noen timer med søvn, dere er best!

 

Datenight på hotell

 • 12.05.2017 - 18:31

Hei alle sammen:) Hvordan har dere det? Akkurat nå sitter jeg nydusjet på hotell, med ansiktsmaske på og med bestevenninna. Vi har booket hotellrom for natten, aah så deilig! Vi bor på Scandic Solli, som ligger veldig sentralt i Oslo. For et fint hotellrom vi fikk! Vi kommer nok til å sove som to prinsesser i juniorsuiten i natt. Vi har begge fri denne helgen og tenkte det hadde vært koselig å gjøre noe annet. Åh, jeg gleder meg til hotellfrokost imorgen! Det er noe av det beste med å bo på hotell, haha. Jeg vet enda ikke om vi skal ta turen ut ikveld eller bare slappe av på hotellet. Man vet aldri med oss to, vi finner ut av det i siste sekund. 

Da jeg våknet i dag dro jeg på byen og handlet inn litt nødvendigheter. Etter byturen var jeg i et urolig spennende møte. Jeg forteller dere med en gang jeg får lov, men jeg skal gjøre noe veldig kult snart. Jeg elsker hvor mange morsomme muligheter jeg får for tiden. Jeg setter utrolig stor pris på alt som skjer for tiden, det er så mye gøy! Nå skal jeg legge bort mobilen og bloggen for idag, og bare nyte denne dagen med bestevenninna<3 

 Husk om du har lyst å prøve ansiktsmasken gir rabattkoden martinefacemask dere 30% på www.maybeauty.no :)

 


//Sponset

Det er lite som irriterer meg mer

 • 11.05.2017 - 15:56

Hei alle sammen! Nå er jeg nettopp kommet på jobb. Jeg overnattet hos Mathilde i natt, siden jeg måtte låne macen hennes til å redigere filmen til dere. Jeg sto opp halv 10 i dag og har sottet med filmen i hele dag. Nå er den endelig ferdig, men den tar jo en evighet å laste opp... Jeg irriterer meg så over tregt nett, lite som irriterer meg mer. Jeg måtte ta med macen på jobb, så den driver å laster opp nå. Håper det tar kortere tid enn vist på imovie. Jeg beklager for at ting tar litt tid. 

Dette var mitt tredje forsøk på å spille inn en film, men nå er den endelig ferdig og redigert. Jeg merker at jeg ikke er så utrolig komfortabel med å snakke til et kamera enda, men jeg håper det blir bedre etterhvert. Man skulle tro at det var blitt enklere etter paradise siden vi gjorde det flere ganger dagli, men da snakket man jo til en person bak kamera. Jeg får bare bli flinkere til å filme mere framover, for øvelse gjør vell mester;)

 

Playboy?

 • 09.05.2017 - 11:09God morgen alle sammen! Jeg skulle egentlig stå opp for en time siden, men hadde ikke sjans var alt for trøtt. Nå har jeg fått sovet litt lengre og føler meg veldig klar for en ny dag. For dere som følger meg på snap og insta, så vet dere at jeg var på en shoot for ikke så lenge siden. Jeg fikk noen av bildene på mail i går og dette er et av de. Christoffer som tok bildene har masse forskjellige utstyr, masker og utkledning så derfor endte jeg opp med kaninører på noen av bildene! Jeg vet ikke helt hva jeg syns om bilde enda, men det var litt kult haha - litt playboy feeling da, men men. Jeg viser dere resten av bildene en annen dag.

 

Nå skal jeg spise frokost og kanskje dra på en joggetur. Jeg skal reise bort i 2 måneder om ikke så alt for lenge, derfor prøver jeg å trene litt før den tid. Jeg skal fortelle dere mer senere hva og hvorfor jeg reiser, men jeg venter til alt er i boks først!  Jeg tror dere vil komme til å like hva jeg skal og jeg tar selvfølgelig bloggen og dere med på reisen. Det er ikke lenge til alt er i boks, så snart får dere vite hva jeg skal. Vi blogges senere<3 Dere er best 

Hvorfor bry seg?

 • 07.05.2017 - 21:10

Mange av dere har spurt meg hvor jeg jobber og jeg jobber på pizzabakeren. Jeg tar i mot bestillinger, lager og kjører ut pizza. Jeg trives veldig godt der og mye har nok med kollegane mine å gjøre. Jeg jobber med min beste venninne og flere av mine nærmeste der. Jeg er i tilegg veldig god venn med sjefen min, noe jeg var før jeg startet også. 

 

I går var jeg på jobb og skulle kjøre ut pizza. Jeg synes alltid det er gøy å være sjåfør - det gjør at jobbdagen blir mer variert, men i går var det ikke like gøy. Jeg kjørte innom for å levere pizza og det som møtte meg var utrolig trist. Jeg ville egentlig bare snu i døren og lukke øynene. Jeg så det var noen som trengte hjelp, men tenkte først at jeg ikke kunne gjøre noe. Jeg skjønte fort da jeg satt meg i bilen og etter en telefonsamtale med mamma, at dette ikke var noe jeg kunne overse. For om jeg overså det, ville nok den neste gjøre det samme. Hvem ville da strukket ut en hand og hjulpet til? Det tar så lite av tiden til en person. Det var bare en kort telefon samtale, det trenger ikke være mer avansert. Jeg kan ikke fortelle spesifikt hva det var, men jeg måtte hjelpe til. 

 

Det er så mange som overser og tenker at det ikke er deres problem. Tenk hvordan samfunnet ville vært, om vi bare brydde oss om oss selv? Jeg vet at det er mange der ute som sitter alene, uten venner og familie. Hvem skal hjelpe en person som ikke har noen, når oss utenfor ikke hjelper til en gang? 

 

Da jeg kom tilbake ringte jeg politiet (såklart ikke 112) og lurte på hva jeg eventuelt burde gjøre i en slik situasjon og om de kunne hjelpe. Det at dem svarer at de ikke har noe med det å gjøre syntes jeg var dumt. For hva vet vel de om jeg kom til å fortsette å ringe en annen plass, eller å bare la det gå? Jeg tenker at har man muligheten å hjelpe der det trengs, bør man ikke skyve problemet over på noen andre. Jeg fikk i alle fall beskjed om å ringe legevakten, noe Erik kollegaen og kompisen min gjorde. Vi fikk beskjed om at de skulle sjekke det opp og det er jeg utrolig glad for. Hvordan det gikk og hva som skjer framover, vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg har prøvd og sitter igjen med en god følelse om at jeg ikke bare ignorerte det jeg så. Jeg håper alt ordner seg. Det handler om å være et godt menneske, gjør det ikke? 

 

Et spennende møte

 • 07.05.2017 - 14:44
Hei alle sammen:) Hvordan har dere det? Jeg er nettopp kommet hjem fra et veldig spennende møte. Hva det går ut på kan jeg ikke fortelle så mye om nå, men det vi har snakket om virket veldig bra. Dere vil komme til å se og merke hva som skal skje, om jeg takker ja. Det er mye jeg trenger å sette meg inn i, men jeg vet at det vil gå bra - legger jeg bare nok tid og energi inn i det. 

 

Nå skal jeg snart ta meg en løpetur før jeg skal på jobb klokken 5. Jeg var ferdig på jobb ganske sent i går og var ikke hjemme i leiligheten før rundt 12. Jeg fikk derfor ikke blogget så mye i går. Jeg merker hvor vanskelig det er å skal kombinere to jobber samtidig, men jeg prøver og failer av og til. Jeg skal kjøpe meg en ny mac neste uke, da den jeg har nå ikke fungerer helt som den skal. Jeg kan for det første ikke redigere filmer eller legge inn bilder, for at disken er såppas full som den er og virus over alt. Jeg har også klart å ødelegge skjermen, så halve skjermen er bare svart. Dette gjør bloggingen mye vanskeligere for meg. (skjemmes litt hvor uforsiktig jeg har vært med den) Jeg skal i alle fall få sjekket opp hva det koster å fikse min mac, før jeg kjøper meg en ny. Jeg skal få gjort alt dette i løpet av neste uke, så når alt e fikset kommer det til å bli flere videoer framover. Jeg vet dere synes det er gøy å følge meg litt tettere i hverdagen enn hva dere gjør gjennom et blogginnlegg. Jeg tenker det vil bli mere vlogs og tanker igjennom videoer framover. 

 

Jeg tenkte bare å forklare dere hva planene mine framover er, så får vi se hvordan det går. Jeg har i alle fall troen på at dere vil like det:) Håper dere alle få en kjempefin dag. 

Jeg gjør som resten av befolkningen.

 • 06.05.2017 - 16:09

//Inneholder spons

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i leiligheten med Mathilde for å få blogget til dere. Jeg må dra om en halvtime på jobb og på en dag som dette, suger det rett å slett... Det er 23 grader og stor sol i Oslo. Jeg måtte jo som resten av befolkningen poste bilde på snap, med gradern midt på bilde. Det er jo sånn det alltid er, når den første snøen kommer og når temperaturen stiger haha. Humøret mitt er på topp og jeg får bare prøve å tenke positivt om at jeg må jobbe i dag. Vi er heldigvis bare i Mai, så det kommer til å bli mange fine sommerdager fremover. 
 

Jeg og Mathilde dro innom smoothie change, før vi gikk en tur i sentrum. Det er folk overalt i dag og jeg merker hvor glad alle er. Det er jo ikke så rart, for hva er vell bedre enn helg og sommervær? Jeg dro innom postkontoret og hentet en pakke fra Junkyard i går, tskjorten og shortsen ser dere på bildene under. Jeg elsker levis shortsene, de er så behagelige og kule! Mange har spurt meg om hvor dongerishortsen jeg brukte så masse i Mexico var fra og det er den samme som jeg har her - bare i en annen farge. Både tskjorten og shorten blir nok mye brukt framover. Håper dere alle får en kjempefin lørdag! Min skal tilbringes bak disken og lage pizza;) 


Sko fra junkyard. 

 Tskjorte finner dere HER

Shorts finner dere HER.

Sov i 12 timer.

 • 06.05.2017 - 13:45

Hei og godmorgen alle sammen! Jeg våknet faktisk for en halvtime siden. Jeg hadde jo store planer om å stå opp tidlig for å utnytte det fine været, før jeg skal på jobb - slik ble det ikke i dag. Jeg har sovet i 12 timer, shitt... Jeg var på jobb i over 9 timer i går og har ikke sovet så godt de siste nettene, så det var nok nødvendig den søvnen jeg fikk i natt. Jeg merker at jeg må bli flinkere å legge med om nettene, for at hverdagen skal gå rundt. Jeg jobber jo 100% samtidig som jeg har denne bloggen, som er en 24/7 jobb. Den siste måneden har jeg vært konstant på jobb, men jeg gjør noe jeg elsker - så det er absolutt verdt det! 

Jeg skal ikke på jobb før klokken 5 i dag, så snart kommer Mathilde på besøk - så får vi vært litt ute i det fine været. Jeg fikk nettopp høre at det var 22 grader og stor sol ute, så nå må jeg virkelig stå opp av sengen og få med meg litt av dagen. Håper alle får en super dag<3 


 

En timeout

 • 05.05.2017 - 22:09

Nå sitter jeg hos Julie, en god venninne av meg - faktisk den gamleste venninnen jeg har. Vi skal ha en rolig kveld her hjemme, det merker jeg at jeg trenger. Julie får meg alltid i godt humør og det er deilig å være alene sammen. Jeg setter vennskapet vårt utrolig høyt - Vi har holdt sammen siden vi møttes i barnehagen. Vi er ikke de personene med mest tid til å møtes hele tiden, men det endrer uansett ingenting. Nå skal jeg legge fra meg macen og holde meg unna sosiale mediaer for kvelden. Jeg har hatt masse tanker i dag og trenger rett å slett bare å puste ut og slappe av med en god venninne. Noen ganger sier kroppen ifra og i dag er dagen. Vi blogges i morgen <3

  

Hva gjorde jeg med Stian Blipp?

 • 04.05.2017 - 20:00

 

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i soffaen hjemme og gjør alt jeg kan for å holde øynene oppe. Jeg er så utrolig sliten og trøtt nå, at jeg egentlig bare har lyst å gå å legge meg. Jeg hadde egentlig tenkt å få meg noen timer søvn nå, men da vet jeg at jeg ikke får sove i kveld. Jeg tenker derfor det er bedre å holde meg våken nå å legge meg tidlig. Jeg hadde vekkeklokken på allerede halv 8 i dag tidlig, siden vi skulle dra å møte Stian og crewet. Jeg, Sofie, Andrea, Morten, Marcus, Kevin og Grunde skal nemlig være med på Stian Blipp show! Jeg viste ikke helt hva jeg takket ja til, når jeg først fikk spørsmålet om å være med. Jeg var ikke så veldig giret da jeg våknet i dag, men det endte opp med å bli en utrolig morsom og gøy dag - jeg angrer ikke et sekund. 

 

Vi skulle springe maraton på 4 mil, mot en av norges raskeste. Først må jeg bare si at de som springer så lenge og så fort, de er maskiner. Jeg prøvde å holde følge med han, men det var jo umulig. Det at noen klarer å holde et så høyt tempo i flere timer, er nesten uvirkelig - de bør være stolt. Vi var 7 fra paradise og Stian på vårt lag mot han ene maratonløperen. Vi sprang ikke hele tiden, men hadde rulering. Vi kjørte en buss vedsiden av så når noen var sliten, hoppet personen inn i bussen og en ny hoppet ut. Hvordan det gikk skal jeg ikke avsløre nå, det får dere se på tv om 2 uker. Tror dere vi 8 klarte å slå han? Eller er en maratonløper faktisk raskere enn 8 ikke så godt trente mennesker? Jeg vet i alle fall en ting og det er at jeg har utrolig dårlig kondis... Jeg har jo alltid likt å løpe, men treningen har nok blitt nedprioritert den siste tiden. 

 

Jeg må også stoppe opp å tenke over hvor heldig jeg er noen ganger. Det går ikke helt opp for meg hvor mye muligheter jeg har fått, den siste tiden. Bare i år har jeg fått være med på tv2 hjelper deg, paradise hotel, godkveld norge, nå stian blipp show og mye mer! Det er så gøy og jeg nyter virkelig tiden i livet mitt nå, for den varer ikke evig. 


Små hverdagsgleder

 • 03.05.2017 - 18:57Hei alle sammen:) Jeg er nettopp kommet hjem fra jobb og sitter nå å ser dagens episode med Sofie og Andrea. Etter jeg har sett episoden må jeg rett hjem å stelle meg. Jeg skal møte en kompis og ha en liten shoot, viser dere bildene senere om de blir kule. Når jeg gikk på jobb i dag tidlig dro jeg innom å  kjøpte sjokolade til Mathilde. Jeg spiste selvfølgelig opp hennes i natt da jeg sov der. Jeg gjør alltid det, haha! Jeg spiser først alt jeg har kjøpt, så spiser jeg opp det hun ikke spiser opp. Jeg er et matvrak. Da jeg hadde gjort alt jeg skulle gjøre på jobb og det var lite å gjøre, skrev jeg også noen koselig lapper til henne. Noen timer senere kom Mathilde på jobb og da hadde hun kjøpt is og druer til oss, haha. Bestevenninner tenker likt. Vi lo godt da vi oppdaget at begge skulle prøve å gjøre noe koselig for hverdandre, på samme tid. Små hverdagsgleder som gjør jobbdagen litt bedre. 

Jeg ser også at mange syntes videoen til meg og Morten var gøy, men noen tror også det var et pr stunt. Nei vi er ikke noe mer enn venner, det er ikke et pr stunt. For å få med dere filmer jeg legger ut, før de kommer på bloggen - subsribe youtubekontoen min:) Nå er episoden ferdig så jeg er nødt å dra hjem! Vi blogges <3

Jeg elsker dager som dette!

 • 02.05.2017 - 17:12

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Håper dere har det bra:) For en fin dag det har vært og fortsatt er i Oslo. 20 grader og stor sol. Da jeg våknet i dag ordnet jeg meg å dro til Vigelandsparken med fine folk. Vi kjøpte inn drikke og frukt og satt i noen timer i solen. Det er så deilig at sommeren nærmer seg og at jeg bor i Oslo. Jeg merker at sommeren kommer mye fortere her enn hva den gjorde i Bodø. Det var jo til og med 20 grader i April noen dager - ahh det er så deilig! Jeg merker i alle fall at humøret mitt er på topp på dager som dette. 

Jeg og Morten har spilt inn video til dere og håper den blir like bra som vi har tenkt. Jeg skal redigere den så fort som mulig, så håper den blir ferdig til i morgen. Snart skal jeg dra å møte noen bodøvenninner. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre enda, men det er alltid koselig å møtes. Jeg tenkte bare å komme med en liten oppdatering til dere før jeg drar på farten igjen. Nå må jeg redigere litt på filmen, før jeg må komme meg avgårde. Vi blogges flotte lesere! 

Jeg savner Mexico, men mest menneskene jeg reiste med.

 • 02.05.2017 - 11:46

Hei og god morgen fine lesere. Jeg ligger fortsatt i sengen og har nettopp spist frokost. Jeg skulle finne noen bilder jeg kunne poste og blogge om til dere nå, siden jeg ikke har fått tatt noen bilder i dag. Jeg kom over et par bilder fra Mexico 2014, da jeg reiste dit på springbreak. Jeg husker denne turen like godt som den siste. Turene kan ikke sammenlignes, men de var minnerike begge to. 

Jeg reiste ned dit med vertsmor, vertsfar, vertsbesteforeldre og den ene vertsbroren min. Jeg kalte og kaller dem fortsatt for familien min. Ringer jeg dem nå, kaller jeg fortsatt dem for mom and dad. Jeg er så glad jeg har dem og ville ikke byttet ut året mitt i USA for noen ting. Familien eier et privatfly som vi reiste med, tenk så kult! Før vi landet i Mexico fløy vi over å så ned på alt som var. Jeg husker hvor heldig jeg følte meg - jeg fikk oppleve så utrolig mye på kort tid. Jeg drømmer meg bort når jeg ser disse bildene, mens jeg sutrer litt over hvor alle de andre bilde ble av? Jeg tok jo hundrevis av bilder den turen. Vi var på stranden hver dag, spiste på forskjellige meksikanse resturanter og gikk masse turer. Jeg vil tro jeg har bildene på en hard disk, men ingen aning hvor den ligger - finner den nok en vakker dag! 

Jeg savner Mexico, men mest av alt savner jeg menneskene jeg reiste med. Jeg har ikke møtt hele familien siden jeg flyttet sommeren 2014, men besøkte broren min i Arizona sist sommer. Jeg husker jeg var litt nervøs når jeg skulle ned dit, for ville det være det samme? Det var jo lenge siden jeg hadde sett han, men når han hentet meg på flyplassen var det som om jeg aldri dro. Hele familien min flyttet fra staten og huset jeg bodde i rett etter jeg flyttet, noe jeg syntes var utrolig trist. Det var jo i den byen og det huset jeg hadde alle minnene i. Nå bor de i Montana og var derfor jeg ikke fikk tid å møte alle sist jeg var i USA. Jeg vet jeg alltid vil ha dem der uasett hvor lang tid det tar før vi ses, men jeg håper det ikke blir lenge til.

 

You build a life for several years and leave it for 10 months. You build a life for 10 months and leave it forever. Which one is harder? 

 

/untouched 
Vikinguke på pærra

 • 01.05.2017 - 23:47

Hei alle sammen. Nå er jeg endelig kommet hjem fra jobb! Denne dagen har føltes utrolig lang og det var også masse å gjøre på jobb i dag, måtte jobbe overtid for å få tid til alt. Nå skal jeg lage meg middag og se dagens episode av paradise. Jeg gleder meg til denne uken på paradise, tror den kommer til å bli veldig gøy! Det er så sinnsykt kult tema dennne uken - vikinguke! Grunde kom jo inn i dag for tredje gang - fighter! 

Jeg må legge fra meg macen og lage meg mat nå, jeg er så så sulten. Jeg har ikke rukket å spise på jobb og der merkes på kroppen. Jeg skal spise, se paradise og legge meg med en gang. I morgen har jeg fri, så jeg skal prøve å få spilt inn en video til dere! Vi blogges

 

 

 

Redusert søndag.

 • 30.04.2017 - 12:21

Hei og god morgen! Jeg og Helene kom nettopp hjem fra butikken og nå ligger vi i sengen igjen. Vi har ikke sovet et eneste sekund i natt. Det sier litt om at vi har hatt en utrolig gøy kveld! Vi kom hjem fra nach i 10 tiden i dag. Det er så uvant meg å klare å holde ut lenge, men jeg føler jeg er blitt flinkere med alkoholen her i Oslo. Her vet jeg at ikke hvem som helst kan kjøre meg hjem eller vet hvor jeg bor, sånn som i Bodø. Nå trenger jeg mat, deretter myye søvn. Dagen i dag skal brukes til å sove, spise og sove litt igjen.

Jeg hadde det kjempegøy ute i går og ble faktisk kjent med to flotte mennesker. Elsker når man føler man klikker med noen med en gang! Skal kanskje møte dem allerede i dag igjen, men vi får se hvordan formen utvikler seg. Tenkte bare å stikke innom i dag, for tror jeg tar meg en dag pause etter dette innlegget - det trenger jeg. Vi blogges<3

UT I OSLO

 • 29.04.2017 - 21:56

Hei alle sammen! Nå sitter jeg og Helene å vorser hos henne. Vi skal ut på Nox i kveld! Jeg har ikke vært med Helene på lenge så denne kvelden kan bli bra, vi har det alltid så gøy sammen. Jeg har jo heller ikke vært ute i Oslo på lenge, på grunn av jobb - derfor gleder jeg meg ekstra mye! Helene bor på Solli som ikke er så langt unna meg, men jeg brukte nesten 1 time på å komme meg hit - forteller mer om det i morgen. Nå skal vi fortsette med vorse, så kommer Teele og en venninne hit snart. Jeg beklager for mobilbilder, men jeg la igjen kamera hjemme. Jeg og Sofie skal jo spille inn vlogg i morgen, så jeg kunne ikke la kamerat ligge hos helene i natt. Nå skal jeg legge fra meg macen så jeg ikke er så usosial, jeg ville bare stikke innom å oppdatere dere fininger! 

Vi blogges mer i morgen <3 

PENGER FOR SEX OG PENISBILDER.

 • 29.04.2017 - 11:31

 

Nå er det snart 2 måneder siden deltagerne ble sluppet, og jeg har siden da fått meldinger tikket inn på sosiale mediaer - hver dag. De fleste meldingene jeg får er oppmuntrende meldinger om paradisedeltagelsen min og om meg som person, men så har vi den delen jeg ikke bruker et sekund på å svare - de jeg blokkerer med en gang. De meldingene/snapchattene med de omtalte "dickpics" og sextilbudene. For det første når skal gutter/menn forstå at aboslutt INGENTING er sexy med de bildene. Jeg skjønner ikke hva som får dere menn til å tro at bare for at jeg har vært med på paradise hotel og er blitt en offentlig person, er det greit av dere å spørre etter blowjobs - eller sex. Jeg vet at man kan få et stempel av være med på paradise hotel, men jeg er faen ikke et objekt som kan brukes for penger. Det er gutter så langt ned som i 13 års alderen og opp til 50 år, som spør om dette. Jeg skjønner ikke hva som går igjennom hodene til enkelte mennesker. Jeg blir mest opprørt når det er småe gutter, hvor er foreldrene?? Da jeg var 13 år hadde foreldrene mine mere oversikt over hva jeg gjorde på nett, enn hva enkelte har den dag i dag. Jeg er dritt lei disse meldingene. 

Jeg har fått tilbydd penger. Masse penger, for å "stille opp" for disse mennene. En sexscene hvor jeg skulle få 10k per 2 minutt, haha nei takk! Da jobber jeg heller noen ekstra helger for penger, enn å stille opp for dere. Jeg håper noen av dere menn leser dette og tenker dere en ekstra gang, før dere spyr ut meldinger om dette. Det er ingen jenter som skal behandles som et objekt eller noe som kan kjøpes. Det er ikke slik at man skal godta eller synes det er greit, bare fordi at man er blitt en offentlig person. 

 

FACEBOOKSIDEN MIN 

STAY TUNED

 • 28.04.2017 - 21:45

 

Hei alle sammen<3 Nå sitter jeg i stuen med Sophie å hører på musikk. Jeg har vært på jobb siden klokken 10 i dag, derfor har jeg ikke fått blogget. Jeg glemte selvfølgelig macen hos Sofie i går og fikk derfor ikke forhandskrevet noe til dere, beklager for det. I går var vi en gjeng ut å spiste for å feire Christian, roomien min. Vi var på Bølgen & Moi. Jeg spiste blåskjell, NAAAM! Det er så sinnsykt godt. De fleste rundt meg var nok ikke helt enig, de ville ikke smake en gang:( Jeg er glad jeg ikke er kresen i matveien og elsker å prøve nye ting. Det er lite jeg ikke liker, eneste jeg kommer på nå er brunost liksom haha. Da jeg var mindre var jeg faktisk veldig skeptisk til å prøve ut noe nytt. Jeg ville ikke ha smør på brødskiven engang, jeg ble kvalm av det. Jeg kan huske jeg kjeftet litt på pappa stakkars de gangen jeg fikk med meg søsteren min sin matpakke, der det var smør på! (Jeg skal være heldig som i det hele tatt hadde noen som laget matpakke og frokost til meg hver dag) Jeg er veldig glad jeg endret meg i matveien i alle fall! 

 

Jeg holder på å redigere dialekt challenge filmen til dere! Sophie er på besøk og Rebecca kommer snart, derfor tenker jeg å bruke tiden på dem i kveld. Spesielt siden Sophie reiser allerede i morgen. Filmen kommer ut i kveld eller tidlig i morgen, stay tuned <3

 

Link til facebooksiden min finner dere HER.

Der legger jeg ut innleggene mine og om dere skal kontakte meg noen steder, er det den beste plassen. 

DIALEKTCHALLENGE

 • 27.04.2017 - 15:47

 

Hei alle sammen. Nå sitter jeg hos Sofie vi har nettopp fulgt Soph på et møte og tatt bilder. Soph kom med toget til meg halv 8 i dag tidlig. Det var veldig koselig å se henne igjen og hun blir her fram til Lørdag. Vi sov noen timer da hun kom, før vi dro til Sofie. Nå skal vi begge blogge før vi skal spille inn dialektchallenge til dere!  Om dere har noen forslag til dialekter og setninger så kom med dem nå :D

Etter vi har spilt inn videoen skal vi dra å trene og i kveld skal vi ute å spise, forteller mer senere<3 

KONKURANSE

 • 26.04.2017 - 17:43

Jeg og Erik har en konkuranse på gang her på jobb :) hvem laget den fineste tipskoppen;) dere bestemmer! Vinneren får dra hjem 3 timer tidligere fra jobb (neida)

GRAFFITIVEGGEN SKAL RIVES.

 • 26.04.2017 - 15:04

Hei alle sammen! Beklager for sen blogging, men jeg har ikke hatt tid før nå. Da jeg våknet i dag gikk jeg til Andrea, så dro vi å trente. Det var en veldig deilig start på dagen. Jeg og pappa har også fikset AS, slik at jeg får betalt skatt framover. Jeg skal ikke ha baksmell på noe jeg tjener inn år i alle fall. Nå er vi nettopp kommet tilbake til Andrea og Sofie. Vi er en stor gjeng fra ph her nå og det er så koselig når vi alle e samlet. Vi har vært å tatt masse bilder, legger ut resten senere.  Jeg skal på jobb om 3 timer og har derfor stresset i dag med å få gjort alt før jeg må dra.

Vi tok bilder ved blå i dag. Jeg har tatt bilder der før og elsker all graffitien de har der. Det er så trist at de skal rive bygget nå... Jeg så da vi fikk at de hadde hatt demonstrasjon for at det ikke skulle rives, men den må åpenbart ikke ha funket. Jeg håper de holder på sjarmen med graffiti veggene og ikke gjør det alt for moderne. Det er jo en av yndlingsplassene mine å ta bilder i Oslo:(

Nå skal jeg komme meg hjem å gjøre med klar til jobb<3 Vi blogges Jeg sov bedre før.

 • 25.04.2017 - 09:43

                   

 

God morgen alle sammen:) Jeg håper dere har sovet bedre enn hva jeg har. Jeg har våknet hver halvtime siden klokken 6 i dag. Jeg er så redd for å forsove meg, derfor holder jeg på sånn her ofte når jeg har åpning. På morningene savner jeg alltid tiden før, hvor jeg kunne sove til jeg våknet. Jeg sov alltid bedre da, det var ingenting å stresse over. Jeg savner det, men samtidig føltes dagene veldig meningsløse på den tiden. Jeg sov så lenge jeg ville og hadde ingenting å stå opp til. Jeg hadde ikke klart å hatt det slik i lengden. I går var jeg hos Mathilde og Julie. Vi spiste vegetariansk taco, noe som var veldig godt. Jeg husker ikke hva det het, men det var stekt ost istedenfor kjøtt. Om jeg har noen vegetarianere som leser bloggen min vet dere nok hva jeg snakker om! Jeg dro hjem i 11 tiden for å legge med tidlig, men ble såklart liggene våken i 2 timer før jeg la meg. 

Tbanen går om 15 minutter og jeg har enda ikke stått opp av sengen... Det er så deilig å bare ligge her! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne ligget her i 2 døgn, uten å måtte gjøre noe. Neida jeg burde ikke klage, men jeg har mistet mange timer søvn i det siste. Jeg føler jeg er på etterskudd og kommer til å sovne stående snart. Etter jobb skal jeg sove, uten tvil. Det sier jeg jo alltid på morningene da, at så fort jeg får sjansen skal jeg tilbake til sengen. Jeg vil jo holde dere oppdatert også og ikke bare ligge i sengen og jobbe hver dag. Derfor drar jeg ut tar bilder etter jobb om det fortsatt er sol ute. Ingenting er som en blogg med mobilbilder og gamle bilder i hvert innlegg, der er vi alle enig? Jeg skal bli flinkere;)

Hele innlegget handler jo bare om at jeg ikke vil stå opp. Jeg regner med flere av dere forstår meg! Jeg er nettopp våknet og skylder på det:) Nå skal jeg stå opp å stelle meg litt før jeg går til tbanen<3 Vi blogges senere (Om jeg ikke sover igjen) 

Jeg er avhengig

 • 24.04.2017 - 19:50

 

Hei alle sammen<3 Nå ligger jeg i sengen og har nettopp sett dagens episode av paradise. Det er så gøy at det er Mr og Miss paradise denne uken, jeg gleder meg til å se alle sammen opptre. Det er ikke bare negativt med å være utenfor hotellet på denne tiden;) Jeg er så sinnsykt glad jeg kom meg unna denne uken. Isabelle er jo en av de to deltagerne som sjekker inn i dag, derfor blir denne uken ekstra gøy å følge med på. 

Jeg ligger som sakt i sengen. Jeg la meg her da jeg kom fra jobb og har ingen planer om å røyse meg med det første, haha! Jeg er så sliten i kroppen i dag, men det er kanskje ikke rart siden jeg endelig jobber igjen. Fra August til Desember i fjor hadde jeg kun skole 2 dager i uken, ellers hadde jeg fri. Dette året har jeg hatt en eviglang ferie føles det ut som. Det er utrolig deilig å være tilbake på jobb å tjene penger, men jeg merker det veeeldig i kroppen.

Jeg tar tilbake at jeg ikke har planer om å røyse meg. Jeg har ligget  her 1 og en halv time og jeg er allerede rastløs. Kanskje jeg går en tur til bestevenninna eller trener. Førstenevnte fristet mest! Spesielt siden jeg har spist sjokolade nå hehe. Jeg er nødt å kutte ut (ned) godteri snart. Det kan umulig være sunt å pakke i seg så mye jeg gjør om dagene. Jeg sier alltid jeg skal holde meg borte fra det, men så sprekker jeg. Jeg føler meg mer avhengig av sukker, enn jeg er av snusen. Har jeg lite penger en lørdag dropper jeg heller snusen ovenfor godis på en filmkveld.. Jeg er udugelig!!! Jeg orker ikke si jeg skal ha godtestopp heller, for det skjer uansett aldri. (Jeg skal prøve fra og med i dag. Dere får lov å kjefte på meg om jeg ikke holder meg. Nå er vi sammen om dette, kanskje det blir enklere slik? I hope so.)

Nå skal jeg gå til Mathilde, sengen frister ikke lengre... Vi blogges! 

 BODØBESØK I OSLO

 • 22.04.2017 - 14:38

 

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i leiligheten med Bettina og Mathilde på besøk. Jeg og Bettina har vært å gått rundt i sentrum, mens Mathilde sto nettopp opp. Jeg skal på jobb om en time, men først skal jeg bli med dem på polet. Kjedelig å må jobbe når det er så fint vær i Oslo. Jeg føler i tillegg at alle skal ut i kveld, derfor er det litt kjedelig å må stå på jobb hele dagen. Jeg vet jeg kommer til å være glad for det når lønningen kommer, fordi jeg har lyst å spare opp litt penger og faktisk gjøre noe i sommer. 

Nå skal jeg på Oslo s, så drar jeg på jobb<3 Vi blogges

Bettina sin blogg finner du HER

VIDEOBLOGG PÅ VEI

 • 21.04.2017 - 18:52Hei alle sammen<3 I dag da jeg våknet dro jeg og Sofie å trente, det var deilig det. Det er lenge siden jeg har trent og jeg merker hvor mye mer energi jeg får av det. Etter treningen dro jeg hjem å dusjet og dro tilbake til Sofie og Andrea. Jeg, Morten, Andrea og Sofie har spilt inn videoblogg til dere. Noen som har noen ideer om hva den handler om? Jeg gir dere et hint; Paradise hotel;)  

Nå sitter vi alle 3 med hver vår pc og blogger. Noen venninner av Andrea er på besøk, men synes litt synd i dem nå haha. For en gjeng vi er å være med, alle stirrer ned i pcen. Jeg blogger mer senere, nå skal jeg legge fra meg macen. Jeg drar hjem om ikke så alt for lenge å begynner å redigere til dere.  Jeg vet jeg har lovet en annen video, men den utsetter jeg litt. Jeg lover den kommer en dag. Dette blir siste gangen jeg sier jeg skal gjøre noe, før jeg vet jeg kommer til å gjøre det raskt. 


Håper dere alle får en fin fredag! Jeg skal i alle fall ta det rolig. Dette er første fridagen min denne uken, derfor er det deilig å slappe av når kan. Vi blogges<3

 

Jeg nekter å gi kundene mine rabatt!

 • 19.04.2017 - 19:37

Hei! Nå sitter jeg på t-banen igjen, på tur hjem fra jobb. Mobilblogging og musikk på ørene som vanlig. Jeg merker jeg er ekstra trøtt i dag. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg var oppe så sent og sto opp tidlig. I dag på jobb kom det en mann innom med kuponger. Han ga meg en bunke med rabattkuponger til Sirkus her i Oslo! Jeg tok dem imot, så strekte han ut handen enda en gang og ga meg en større bunke og ba meg dele de ut til kunder.

Jeg skal ikke lyve å si at jeg aldri har vært på sirkus, for det har jeg. Jeg har støttet det flere ganger, men ikke på noen år. Etter jeg leste et innlegg fra en toppblogger, begynte jeg å lese meg opp. Jeg har sett dokumentarer og lest rundt for å prøve å finne ut hva dyrene går igjennom. Jeg har funnet utrolig mye fakta. Det er alt for lett å finne ut hva som foregår bak "kullissene" til at sirkus faktisk fortsatt får lov å holde på i år 2017. Plis ikke støtt dem!

Jeg synes det er helt grusomt at mennesker kan gjøre så mye vondt mot et stakkars, uskyldig dyr. De kan på ingen måte forsvare seg, og si "nei dette vil jeg ikke". Tenker de aldri på at dyr har også tanker og følelser? Jeg blir rett å slett lei meg når jeg ser en sirkus-plakat. Kjære lesere tenk dere om en ekstra gang neste gang dere vil kjøpe et sirkusbilett.

Jeg skulle likt å sett at et menneske hadde klart å bli behandlet på den måten, uten å se like miserabel ut som dyrene på sirkus gjør. Lenket fast hver dag, blitt pisket hvis de ikke klarte et triks og reise mange timer i et lite bur.

Jeg nekter å gi mine kunder rabatt

Jeg nekter å være medvirkende til at folk skal støtte denne galskapen.

Jeg støtter dyrenes rettigheter!

//Google.

Dette er blitt min ting.

 • 19.04.2017 - 10:29

God morgen flotte lesere<3 Nå er jeg (som alltid) på farten igjen. På t-banen rettere sagt, med musikk på ørene. Jeg begynner å bli vant med mobilblogging, (på t-banen spesielt) det er liksom blitt min ting. Jeg må bare innse det at jeg jobber hver eneste dag, da blir det sånn her av og til. Jeg må bli flinkere å forhåndsskrive litt til dere, men jeg føler tiden ikke strekker til. Nå lyver jeg. Livet mitt er ikke så stress, selv om det kanskje av og til føles sånn. Uansett! Nå er jeg på tur til jobb, jeg jobber til 5. Etter jobb skal jeg rett hjem å redigere paradisefilmen jeg har laget til dere, håper dere kommer til å like den.

I går var en veldig koselig kveld! Hvorfor drar jeg ikke oftere ut på kveldene? Varmt var det også, siden varmelampene var over oss. Det var så koselig å kunne sitte ute i "varmen". Nå gleder jeg meg veldig til sommeren. Neste stopp er Ulsrud, hvor jeg jobber. Turen går alltid fortere når jeg blogger. Jeg liker å høre på musikk og skrive til dere. Tusen takk for at dere er så snille og gode med meg foresten, dere er best! Vi blogges<3

Fridays såklart

 • 18.04.2017 - 22:33

Endte opp på Fridays såklart, nå går tiden videre for biljard <3

NYINNFLYTTET

 • 18.04.2017 - 11:03

På bildene under hadde vi nettop flyttet til Oslo. Det var sommer, vi var turister hver dag og koset oss i ny by. Jeg savner følelsen hvor alt var nytt. Jeg er så utrolig glad jeg flyttet til Oslo. Jeg trives her! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Vårruller etter jobb

 • 17.04.2017 - 23:04

Hei fine lesere! Nå er jeg akkurat ferdig på jobb, deilig. Jeg, Julie og Mathilde stoppet innom deli for middag, siden vi alle hadde senvakt. Jeg har aldri testet ut vårrullene her, men de var jo veldig gode. De skal jeg definitivt kjøpe igjen. Dagene på jobb går så utrolig fort, spesielt når jeg jobber med gode venner.

Nå skal vi kjøre tilbake til Oslo. Vi blogges<3

Jeg er sliten.

 • 16.04.2017 - 18:36

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på flyet på tur hjem til Oslo. Jeg sitter med blandet følelser med at jeg reiser hjem allerede, dagene har fløget forbi. Jeg føler ikke jeg har hatt nok tid med verken familien eller venner. Sånn blir det noen ganger, nå må jeg komme meg hjem å jobbe. Jeg merker hvor deilig det er å reise hjem, når man har flyttet ut. Frokost og middag servert hver eneste dag. Jeg har noen som lager nattmat til meg, når jeg kommer hjem full og sliten etter en fest. (takk mamma<3) Jeg setter virkelig pris på tiden hjemme, med familien og vennene mine. Selv om jeg har planer fra jeg står opp nesten og alltid er på farten, er det deilig de timene jeg bare slapper helt av hjemme. Henrikke storesøsteren min er i Thailand, så jeg fikk ikke møtt henne når jeg var hjemme. Kjedelig, men jeg vet heldigvis at hun har det fint på ferie.

Det har vært to sinnsykt gøye bursdager mens jeg har vært hjemme. For dere som har meg på snap, har nok fått med dere det. Jeg spammet ned story i går haha! Følg meg martinejooh, for oftere oppdateringer. Jeg har det så fint når jeg er omringet av gode venner. Det er fort at ting kan bli litt overfladisk i Oslo noen ganger. Hjemme i Bodø tenker jeg ikke så mye. Jeg stresser ikke med gjesteliste, hvor jeg skal dra eller om jeg flauer meg litt ut på byen. Her har jeg mine nærmeste, som ikke bryr seg om følgerne eller "famen". Jeg er heldig som har to hjem.

Jeg lurer på når jeg er tilbake neste gang. Jeg håper det ikke er så lenge til, selv om jeg sikkert ikke er tilbake før sommeren. Framover skal jeg fokusere mye på bloggen, jobb, komme meg i form og bruke tiden min fornuftig.

Nå skal jeg prøve å sove litt, jeg er så sliten. Vi blogges i kveld<3

Black and gold party

 • 15.04.2017 - 18:54

Hei! Nå sitter jeg på vors med jentene, sjokk haha. Jeg er så dårlig på å planlegge. Jentene merker jeg legger energi på bloggen denne gangen, da jeg snakker ofte om den. At jeg faktisk prioriterer bloggen i stedefor vors, sier jo litt! Jeg får litt dårlig samvittighet siden vi ikke ses så ofte, men jeg vil jo heller ikke skuffe dere. Jeg håper dere har tålmodighet med meg. Nok om det. I kveld skal vi i black and gold bursdag, det blir så gøy. Eric som er en av de som feirer er så flink å stelle i stand fester. Det skal være show og kåringer, det kan ikke bli annet enn bra.

Nå må jeg legge fra mobilen og være med jentene<3 Vi blogges!

Sol i hjembyen

 • 15.04.2017 - 15:37

Hei alle sammen. Beklager for sen blogging. Jeg merker jeg beklager hver dag, men sånn har det blitt denne helgen. Jeg reiser hjem til Oslo i morgen, så da skal jeg bli flinkere å oppdatere dere. Nå sitter jeg hos Bettina, med Sofie. Jeg var med familien på café tidligere i dag, før jeg hentet Sofie og dro tilbake på city nord. Vi har handlet inn vin og shoppet litt.

Ikveld skal jeg i en ny bursdag, jeg gleder meg! Lover å ta flere bilder ikveld, for på torsdag tok jeg ikke et eneste. Det er mange som skal ut i dag. Ikke rart med tanke på det fine været, i tilegg er det jo påske. Jeg storkoser meg i hjembyen, men det blir godt å komme hjem i morgen også<3

 

Mobilblogging har reddet meg masse i det siste, da jeg alltid er på farten. Jeg har jo i tilegg klart å ødelegge minnekortet til kameraet mitt, så det må jeg fikse når jeg kommer hjem. Vi blogges senere<3

Jeg elsker Bodø

 • 14.04.2017 - 22:38

Heihei. Hvordan har dere det? Sorry for at jeg ikke har kommet med et innlegg om takene om min utskjekk. Jeg er jo som dere vet i Bodø og blir bare her til søndag. Derfor vil jeg tilbringe mest tid med venner, å prioritere andre ting enn å sitte inne å skrive. Jeg lover å komme med det så fort som mulig! I dag har jeg spist middag med familien, deretter har jeg vært på tur og grillet. Jeg elsker Bodø på dager som dette. Jeg elsker Nord-Norge, det er så fint her!

Jeg merker jeg savner Bodø litt, men jeg kunne aldri tenkt meg å flytte hjem nå. Jeg har det så fint i Oslo, at jeg blir nok der en god stund. Jeg har jo snakket om å flytte til utlandet, men jeg vet ikke hvor og hva jeg skal gjøre. Vi får se om 2018 kommer med noen kule muligheter.

Nå skal jeg se parsermonien med noen kompiser. Vi blogges<3

                       

                       


 

#nofilter ;)

BURSDAGSFEIRING I BODØ

 • 13.04.2017 - 18:47Hei alle sammen! Nå er jeg nettopp kommet på vors hos Julie, men måtte såklart poste et innlegg til dere først <3 Jeg er hjemme i Bodø, JAY! Jeg blir her til søndagen, deilig med påskeferie. Jeg kunne ikke fortelle dere det, fordi jeg skulle overaske Bettina. I kveld skal vi i bursdag til Morten og Espen. Jeg gleder meg utrolig mye og vet det kommer til å bli en super kveld. Det er bare kjentfolk som skal i bursdagen, derfor gleder jeg meg ekstra mye. I tilegg har jo vb (verdens beste) bursdag og jeg gleder meg til å feire han<3 GRATULERER MED DAGEN MORTEN! Nå må jeg legge fra meg macen og vorse med jentene! Vi blogges 
 

Jacuzzi, vin og pærra

 • 12.04.2017 - 10:03

God morgen alle sammen. Har dere det fint? Nå sitter jeg hjemme i leiligheten min. Jeg kom hjem fra overnatting for ca 1 time siden. Jeg og Mathilde var hos Sarah i natt, en venninne fra trondheim som er på besøk. Vi badet i jacuzzi, drakk litt (mye), hørte på musikk og så paradise. Det var en utrolig gøy og fin kveld. Vi ville såklart aldri opp av jacuzzien, det var så deilig å bare ligge der. En slik kveld må vi definitiv ha igjen. Heldigvis kommer hun tilbake i sommer og da skal det gjentas. 

Broren til Sarah var også "servitør" for oss i går, haha stakkars.. Var vel ikke så gøy når vi alle 3 ropte på han en etter en, når vi ville ha mer drikke vært 15 minutt. Jeg skulle egentlig blogge og poste bilder i går, men nettet fungerte ikke. Kanskje like greit siden det var etter vi hadde drukket, at jeg skulle begynne å skrive. 

Formen er overaskende veldig fin i dag. Passer perfekt siden jeg har masse å gjøre. Nå skal jeg rydde og spise litt før jeg drar på jobb<3 Vi blogges 

 

 

Tiden går alt for fort

 • 10.04.2017 - 08:49

God morgen alle sammen<3 Nå har jeg nettop spist frokost og gjort meg klar for jobb. Jeg har ikke strøm på kamera, så tenkte jeg kunne finne noen gøye bilder fra arkivet. 

Her kommer 4 bilder fra en shoot jeg og Marte hadde for snart 5 år siden. Vi gikk første året på videregående og vi hadde begge opprettet hver vår blogg. Vi hadde planlagt før skolen å ta med kamera, siden vi hadde en del fritimer den dagen. Vi var flink å planlegge, så vi skulle få tid til bloggbilder. Klassevennene våre merket hvordan dager vi skulle ta bilder, for det var en av de få gangene vi faktisk orket å sminke oss. Dagene hvor vi ikke skulle ta bilder gikk vi i koseklær, null sminke og håret oppsatt.  

Jeg husker hvor fornøyd jeg var når vi så på bildene i klasserommet etterpå. Jeg har ikke forandret meg så alt for mye på 5 å, men jeg ser jo såklart yngre ut. 

Nå må jeg legge fra meg macen og gå til t-banen, så jeg rekker jobb<3 Vi blogges 

 

Glad jeg takket nei

 • 09.04.2017 - 09:45

God morgen! Nå sitter jeg på t-banen på tur til jobb. Mobilblogging igjen, siden jeg har vært på farten de siste to dagene.

Jeg fikk invitasjon til å være med ut i går, men idag er jeg veldig glad for at jeg takket nei. I går hadde jeg såklart glemt nøklene i leiligheten og dro derfor å overnattet hos Mathilde.

I dag har jeg min første åpningsvakt. Jeg gruer meg litt, men Mathilde er heldigvis med for å hjelpe meg. Det beste med den nye jobben min er nok at bestevenninna også jobber der, da blir vaktene automatisk mye gøyere og dagene går fortere.

Lover å komme med et bedre innlegg etter jobb<3 Vi blogges

KJ10 SNAKKES DER

 • 06.04.2017 - 21:40Hei alle sammen:) Nå sitter jeg å blogger på vors, mens de andre drikker. Snart drar vi videre på KJ10 hvor vi arrangerer fest i kveld. Håper å se flere av dere der i kveld. Jeg gleder meg masse og håper det blir en veldig fin kveld. I morgen må vi stå opp allerede klokken 10, det kommer til å bli tungt... Jeg gleder meg til å fortelle dere alt, men akkurat nå kan jeg ikke. Nå må jeg legge fra meg macen og feste videre. Tenkte bare å stikke innom å oppdatere om dagen min<3 Vi blogges 

Aldri igjen

 • 05.04.2017 - 12:15

Hei og god morgen. Jeg er hos Mathilde. Vi har nettop spist frokost og sitter nå å ser på serie.

I går fikk jeg nok og begynte å ta av vippene selv. Jeg tok coconutolje og gnidde rundt vippene. Mange datt av, av seg selv. Men jeg mistet også mange av mine egne vipper - AU! Jeg var så sår og hadde så vondt i går at jeg avsluttet mens jeg fortsatt hadde 2-3 vipper igjen på hvert øye. Da jeg våknet imårrest var jeg ganske hoven, så jeg klarer ikke å fjerne noe mer nå.

JA, jeg vet man aldri skal gjøre det hjemme. Men jeg har ikke tid å dra til giovaneklinikken å fjerne de ordentlig, og jeg var så ufattelig lei... Nå har jeg lært at jeg aldri skal ta vippeextensions igjen, i så fall skal jeg fjerne de ordentlig.

Jeg blogger fra mobilen nå, siden jeg såklart har glemt macladeren hjemme. Jeg lurer på hvordan innlegget blir seende ut på PC, men håper det blir brukelig. Det gjør jo bloggingen mye lettere, om jeg bare trenger mobilen❤ vi blogges

TV2 HJELPER DEG

 • 04.04.2017 - 19:00

Hei alle sammen. Hvordan går det med dere? Jeg har hatt en travel dag siden jeg sto opp halv 9, men den har selv om vært veldig bra. Nå ligger jeg endelig på soffaen å slapper av. Jeg har nettop lagt ut en konkurranse på instagram, der man kan vinne 1000 kroner på brun og blid appen. For å delta går dere inn på min konto og gjør det som står under bildet. Instagramen min er martinejoh. 

Da jeg våknet i mårrest ble jeg hentet i taxi og dro rett til Grand hotel med Martine, Alex, Sofie, Kevin og Grunde. Der møtte vi noen folk fra tv2 hjelper deg og testet ut forskjellige "produkter". Produktene vi testet ut er noe jeg lenge har hatt lyst å prøve, men ikke tort. Jeg ble overrasket over et så bra resultat. Episoden kommer ut om 2 uker tror jeg, gir dere beskjed når jeg vet mer. Jeg har som dere vet sottet på vippeextensions, da skal man jo egentlig ikke bade med hodet under vann. Jeg er så lei av de vippene at jeg faktisk ikke brydde meg lengre, haha.. Jeg elsker jo å bade. Nå må jeg snart dra å fjerne vippene, for de ser ikke så bra ut lengre. 

Noen som klarer å gjette hva vi testet? 

OVERRASKET

 • 03.04.2017 - 21:57

God kveld alle sammen:) Nå har jeg nettop kommet hjem, har vært å tatt sol. Tidligere i dag var jeg å trente og det var utrolig deilig. Jeg begynner endelig å bli frisk og jeg ble ganske overrasket da jeg klarte å jogge milen. Jeg trodde det skulle bli tyngre å starte igjen, spesielt siden jeg har vært syk og har hatt en liten pause. Nå har jeg sottet meg noen mål med både trening og matveien. Jeg føler meg mye bedre når jeg er i god form. Humøret blir bedre, jeg sover bedre og selvtilitten øker.  

Nå skal jeg lage meg noe mat, før jeg skal se dagens episode igjen med gjengen. Jeg så episoden tidligere i dag og den var utrolig gøy. Ikke mitt stolteste øyeblikk på slutten av episoden, men tenker å skrive mer om det i morgen. Håper dere har hatt en kjempefin mandag<3 


MESTERKOKK GRUNDE

 • 03.04.2017 - 14:01

 

Da har mesterkokken disket opp middag til meg, Martine, Sofie, Alex, Kevin og seg selv. NAM det var deilig! Det er lenge siden jeg har spist hjemmelaget mat nå. Den siste tiden har det blitt mye ferdigmat og resturant besøk, framover skal jeg bli flinkere til å lage maten selv. 

Vi 6 arrangerer fest på torsdag, Temaet er black and white og stedet er KJ10, som ligger i Karl Johan. Håper å se mange av dere der<3

Arrangementet finner der HER!


Bowling med god kveld norge

 • 03.04.2017 - 12:50

Hei alle sammen. Nå har jeg nettop kommet hjem fra bowling med noen fra parragjengen og god kveld Norge. Jeg har ikke bowlet på lenge fordi jeg ikke trodde jeg likte det, men det er jo så gøy. Spesielt da jeg vant over jentene;) Nå skal vi lage middag sammen, tror Grunde disker opp kylling og grønnsaker. 

Jeg, Sofie og Martine tenker å lage en videoblogg i løpet av dagen eller i morgen, er det noen videoer dere ønsker? Challenge eller en video der vi snakker om et spesielt tema, rop ut! I morgen kommer det en konkuranse på instagram, stay tuned<3 Vi blogges 


JEG ELSKER HAN

 • 03.04.2017 - 08:00

God morgen fine lesere. Først må jeg bare starte med å fortelle at innlegget mitt 1 april var en aprilspøk. De fleste av dere skjønte det, men det var noen jeg klarte å lure. Jeg fikk noen telefonen fra kjente som lurte på hvorfor jeg i alle dager skulle operere meg haha. Jeg personlig kunne aldri funnet på å tatt silikon. Det er ikke fordi jeg er så sinnsykt imot det, men fordi jeg selv er fornøyd og ikke synes jeg trenger større pupper til min kropp. 

 Jeg har sovet så godt i natt og er veldig klar for en ny uke. Jeg vet ikke helt hva planene for dagen er, men jeg skal i alle fall ikke kaste den bort inne. Uken som var har vært utrolig gøy. Mye av det som har skjedd kan jeg ikke fortelle så mye om, men det skjer fortsatt mye spennende fortiden og jeg gleder meg til å vise dere. Nå skal jeg spise frokost og finne ut hva jeg skal gjøre i dag<3 

Jeg slenger med to sanger fra favorittartisten. Jeg elsker Ed Sheeran. Stemmen hans er så fin og behagelig. Spesielt happier, den har gått på repeat de siste ukene. 

Vi blogges<3


FOR EN DAG

 • 02.04.2017 - 23:18

Hei alle sammen<3 Beklager for sen blogging, men jeg har vært opptatt med Alias og jentesnakk. Denne søndagen har vært utrolig fin. Jeg har vært med Rikke og Julie hele dagen, og det har vært tidenes solvær her i Oslo. For en dag! Jeg elsker Oslo. Tenk at man kan gå ute i t-skjorte i april, veldig deilig. Hjemme i Bodø derimot er det fremdeles full vinter. Det er med andre ord digg å bo lenger sør i landet, spesielt for meg som hater kulde. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Julie, sammen med Rikke. Vi slapper bare av, og om litt tenker jeg å ta turen hjem. Alt i alt har dette vært en skikkelig fin dag. Satser på flere slike dager med knallfint vær. Vi blogges fininger!
fæns<333  

DET BURDE VÆRT OMVENDT

 • 02.04.2017 - 18:17


Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg håper alle som bor i Oslo har brukt dagen ute i finværet. Jeg våknet opp til burger av bursdagsbarnet i dag. Skulle tro det var omvendt, men snille Julie lot meg sove lenge da hun viste jeg var syk og hadde sovet lite de siste dagene. Da vi hadde spist frokost dro jeg hjem og dusjet, sminket meg og dro tilbake igjen. 

Nå sitter jeg og Rikke i leiligheten til Julie, mens hun er og spiser middag med søsteren. Vi har vært ute og tatt bilder og drukket en øl i solen. Nå skal vi spise middag å vente på at bursdagsbarnet kommer tilbake. Poster bilder av dagen senere <3 Vi blogges!

JEG SKAL TA SILIKON

 • 01.04.2017 - 18:19

Jeg har lenge tenk å fortelle dere dette, men ventet pågrunn av at jeg har vært redd for tilbakemeldingene. Nå har jeg fått opperasjonstime og 23 april skjer der.

Jeg vet det er mange som kommer til å reagere. Jeg tror mange vil reagere fordi jeg alltid har vært imot det. Dette er noe jeg har tenkt på lenge og jeg håper dere vil respektere valget mitt.

Jeg tenker å lage et lengre innlegg om dette en annen dag. Nå skal jeg lage meg middag og slappe av resten av kvelden <3 vi blogges

SØNDAGSFØLELSE

 • 31.03.2017 - 13:27Hei alle sammen. Nå sitter jeg og Lunde å ser gårdagens episode. Jeg ble mye bedre utover dagen i går og valgte derfor å ta meg et glass vin og dra på byen med gjengen. Det var en utrolig gøy kveld og er veldig glad jeg ombestemte meg i siste liten. Det var ingen som trodde jeg kom til å klare å holde meg hjemme haha, vennene mine kjenner meg alt for godt. Jeg er veldig fin i formen i dag og håper jeg er helt frisk etter helgen.  

I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse, derfor blir det nok en veldig rolig dag. Jeg vet ikke helt hva vi skal resten av dagen, men vi finner nok på noe kult.

Vi blogges<3

DROPPER ALKOHOLEN

 • 30.03.2017 - 12:26

 

Hei og god morgen. Jeg håper dere har sovet godt, i motsetning til meg selv.. Jeg sovnet ikke før 7 i dag. Jeg klarte ikke slutte å hoste og måtte stå opp av sengen x antall ganger. Kan jeg plis bare bli frisk snart? Heldigvis føler jeg meg litt bedre i formen i dag, men hoster fortsatt en del. Om noen har noen tips om tørrhoste, rop ut! Jeg trenger mer søvn.

Sofie har bursdag, så vi er en gjeng som skal feire henne i dag. Jeg gleder meg til å samle oss og feste. For min del blir det ikke så mye festing i dag, da jeg velger å droppe alkohol og byen. Jeg kan ikke utsette kroppen for mer nå, da kommer jeg aldri til å frisk. Jeg har storte forventninger selv om og jeg tror det blit en veldig fin kveld. 

Nå skal jeg spise frokost og dusje, vi blogges<3


Når det minst passer seg

 • 29.03.2017 - 21:25Hei fine lesere<3 Hvordan har dere det? Formen min begynner endelig å bli bedre. Jeg er så utrolig lei av å være syk. Det har bare gått 4 dager, men det føles mye lengre. Jeg vil bli frisk, trene og lukte igjen. Jeg er nesten aldri syk og når det MINST passer seg kommer såklart influensen. Jeg er heldigvis ikke alene om det, da Sofie også er blitt syk. 

 I dag har jeg vært på møte, spist på fridays og hengt med pærragjengen. Nå skal jeg ha jentekveld med Sofie og Martine, det blir koselig. Vi skal se paradise og spise snacks. Vi snakkes i morgen! 

  

20 GRADER I OSLO

 • 26.03.2017 - 16:53Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Håper dere har en bedre dag enn meg. Man skulle ikke tro det var noe å klage over når man har fri, det er 20 grader og omringet i godt selskap. For dere som følger meg på snapchat har sett hvordan de siste 3 dagene har sett ut (Følg meg martinejooh) Mye festing, lite mat og lite soving, da er det klart man blir sliten. Må bare beklage for dårlig oppdatering i helgen, men jeg har ikke klart å strekke til. En 3-dagers blir det lenge til jeg gjør igjen! 

I dag har jeg, Mathilde, Amalie og Jørgen spist på Max og vært på operataket. Nå sitter vi hjemme hos meg og prøver å finne ut hva vi skal bruke resten av søndagen til. Vi skrives senere<3 

Min første spons

 • 25.03.2017 - 14:59

Jeg satt i går å bladde igjennom arkivet på bloggen. Der fant jeg mange gamle og minnerike bilder. Jeg la best merke til bildene under. Selv om jeg ikke hadde hatt denne bloggen lenge, hadde jeg en del lesere daglig. Jeg ble sponset av Junkyard.

Jeg kan fortsatt huske hvor stolt og glad jeg var da jeg skulle hente pakken. Jeg hadde fått gratis klær og jeg gledet meg til å ta bilder å vise leserne.  

Man kan se på redigeringen og bildene at jeg var ganske ny i gamet;) Haha til tross for noen fordommer mot bloggen, gjorde jeg det og jeg digger at jeg ikke brydde meg om hva alle andre sa. 
          

KLARE FOR KVELDEN

 • 23.03.2017 - 19:44


Hei fine lesere. Nå er vi alle klare for vors, men jeg og Sofie måtte såklart oppdatere bloggen først. Jeg gleder meg massee til kvelden. Det er nok spesielt siden det er lenge siden jeg, Amalie og Mathilde har festet sammen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi kommer oss avgårde. Vi skrives i morgen<3 
 

SAMBOEREN MIN ER I FARE

 • 23.03.2017 - 17:40

Hei alle sammen. Har dere det fint? For en fin dag det har vært i Oslo! Det er sol og varmt ute, så jeg har ingenting å klage over. I dag har jeg vært på photoshoot rundt omkring i Oslo. Jeg tar ikke meg selv så veldig høytydelig da jeg stiller meg opp midt på Karl Johan for å knipse bilder. Jeg tror bildene ble utrolig kule, viser dere når jeg får de tilsendt.

Nå sitter jeg, Amalie og Sofie i stuen og slapper av. I kveld skal vi en tur på byen, tror vi tenker oss til Horgans. Håper dere alle får en fin torsdagskveld og følger med på parsermonien i kveld. Ex partneren og samboeren min er i fare, hjelp...  


                Processed with VSCO with f2 preset

HVA SKJER NÅR JENTENE ER I FARE

 • 20.03.2017 - 23:48

Processed with VSCO with jm1 preset

God kveld fine lesere<3 Nå har jeg nettop lagt meg i sengen og hele gjengen er dratt hjem. Dagens episode var gøy og nå begynner det "endelig" å bli litt drama inne på hotellet. Denne uken på paradise kommer til å bli veldig spennende og det er mye som skjer! Det er bare å glede dere. Jeg må jo ikke glemme å nevne at Lunde endelig har kommet inn på hotellet. Alltid gøy med nye mennesker, men hva skjer når jentene plutselig er i fare? 

Jeg har sotte på vekkeklokke og er klar til å våkne tidlig i morgen også, vi skrives mere da!
ALLIANSEMØTE

 • 20.03.2017 - 19:33Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg har hatt en kjempefin dag. Jeg dro å trenet i mårrest, deretter kom Sofie og Andrea og vi dro å tok masse bilder på løkka. La familia har overtaket og aliansen uten navn (enda) driver nå å vasker og rydder hos meg og Morten, DIGG! 

Snart kommer mange fra ph for å se dagens episode sammen. Det er så gøy når vi samler oss å ser ilag. Ikke like heldig når man sier noe "dumt" om personen som sitter ved siden av seg da, heh. Heldigvis ler vi av alt nå i ettertid og er blitt en veldig fin gjeng. Jeg skal huske å ta noen bilder i kveld, så kommer det et til innlegg senere <3  

 


 

SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER PÅ VIDEO

 • 20.03.2017 - 12:07Hei alle sammen! Nå har jeg nettop spist frokost og skal snart dra på trening. Da jeg kom hjem fra jobb i går gikk jeg rett å la meg, derfor kom det ingen innlegg på kvelden. Jeg skal bli flinkere å oppdatere dere mere og komme med litt mer spennende innlegg. Føler jeg kun har kommet med korte og uintresante innlegg den siste uken, men jeg lover å skjerpe meg. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan ha spørsmålrunde her på bloggen, derfor tenker jeg å ha en nå. 

Jeg svarer på video i løpet av uken! 

 

Jeg har også laget meg facebookside. Den finner dere HER 

PARADISE SPOILER

 • 19.03.2017 - 17:20

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i stuen for å oppdatere dere før jeg drar på jobb. Jeg har ikke gjort så mye i dag. Jeg sov hos noen venninner i går og da jeg kom hjem dro jeg på macern med Sofie og Andrea. Det var så deilig å våkne i mårrest uten hangover. Jeg trodde jeg kom til å bli rastløs iløpet av kvelden i går, men det var faktisk utrolig deilig å bare være hjemme med girlsa! 

Neste helg er det fest både fredag og lørdag, så nok festing blir det på frøkna framover uansett. I morgen er det mandag og det betyr INSJEKK PÅ PARADISE! Noen av dere har nok allerede fått med dere hvem som sjekker inn og for dere som ikke har dere, kommer det nå en spoiler. Martine Lunde sjekker inn. Det skal bli utrolig gøy. Hun er en herlig jente så det er bare å glede dere til å se henne på skjermen framover. 

Vi skrives<3 

Dagen i går

 • 18.03.2017 - 10:25

Hei alle sammen! Sorry for dårlig oppdatering i går. Jeg dro tidlig hjemmefra og kom ikke hjem før klokken var over 12 på kvelden. Dagen i går var veldig koselig og gøy. Jeg dro først til byen med noen venninner og var på cafè. På kvelden dro jeg til Lillestrøm hos en kompis. Vi spiste taco og spillet kort hele kvelden. Jeg klarte selvfølgelig å tape en av rundene, så jeg måtte kjøre spørsmålsrunde i 5 minutter live på instagram. Den endte opp med å bli populær blandt flere av dere, så det blir jeg nok å gjøre igjen. Uten at jeg trenger å tape i noe kortspill, haha.


Nå må jeg legge fra meg macen, sminke meg og komme meg på jobb! Vi skrives i kveld 


 

SOL OG FREDAG

 • 17.03.2017 - 11:56Hei og god morgen alle sammen! Jeg har nettopp spist frokost og driver nå å sminker meg. Jeg skal dra å møte to venninner i byen. Det er så fint vær i Oslo i dag og det må utnyttes. Den ene venninnen min Simone, har jeg ikke møt på veldig lenge. Hun bor i Bergen så det skal bli deilig å prate med henne igjen! 

Så noen parsermonien i går foresten? Det gjorde såklart jeg. Det er så annerledes å følge med i år, når man vet alt som skjer. Gøy er det uansett! Merker jeg har fått spillerollen inne på hotellet haha. Nordlending med full kontroll;) Det er så gøy å se hva som blir tatt med og ikke. Gårdagens esisode kan jeg ikke klage på, men mange får vell en oppfatning på at jeg er litt bitch.. Spesielt da jeg og Morten diskuterer på rommet! Er vell bare sånn der er når man er nordlending, man høres litt strengere ut. Jaja får bare leve med det.

Venter på at tiden skal gå

 • 16.03.2017 - 19:01

Hei alle sammen! Har dere det fint? Jeg har hatt en super dag i dag. Som jeg nevnte tidligere våknet jeg tidlig og dro på møte. Etter møte kom Rebecca og vi dro til byen å shoppet. Det har ikke vært sol i dag, men det begynner selv om å bli varmere i luften og det er så deilig! Vi dro deretter å møtte Amalie, en venninne fra Bodø som også har flyttet til Oslo. 
Bomberjacket fra Junkyard, finner dere HER.       Caps fra Junkyard finner dere HER.


Nå har vi nettop spist og venter egentlig bare på at tiden skal gå. Hvorfor går Paradise så sykt seint?? Jeg har hørt rykter om at fra og med neste uke, kan man se episodene klokken 3 på viaplay! Jeg må sjekke det opp, for det hadde vært perfekt. Jeg kommer meg jo aldri tidlig i seng og jeg klarer ikke vente til dagen etterpå for å se episoden. 


PARSERMONI

 • 16.03.2017 - 11:22

 

Nå har jeg nettop kommet hjem fra et spennende møte. Det skal bli gøy å kunne fortelle dere hva planene er, men det blir uheldigvis litt lengre til enn forventet. Nå har jeg nettop laget meg frokost og sitter i stuen å oppdaterer mail og sosiale mediaer. Senere i dag skal jeg vise dere hva jeg fikk i posten for noen dager siden. Det har bare tatt litt lengre tid enn jeg sa, dagene har gått i et den sisste tiden. Beklager for det! Nå skal jeg spise opp maten min og dra å trene. 

Gårdagens episode var veldig spennende og dagens episode blir nok enda mer nervepirrende. Det er jo parsermoni! Hvem tror du ryker i dag og hvem er dine favoritter til nå? 

 

         

 

KAOS

 • 15.03.2017 - 16:39

Hei alle sammen! Nå er jeg nettop kommet hjem til leiligheten igjen. Jeg har vært i byen med Rebecca, Marcus og Kevin. Det er så fint vær i dag og var derfor veldig deilig å komme seg litt ut. Da vi satt på Max kom det noen søte jenter bort og ville ta bilde av oss. Det var utrolig rart og gøy på samme tid. Jeg tenker ikke på at vi er blitt offentlige personer på den måten og når en jente da kommert bort å klemmer oss blir jeg litt beskjeden. Det er utrolig gøy når dere gjør det, men jeg er bare ikke vandt til det. 

Jeg har ikke store planer for dagen annet enn å få gjort klar noen blogginnlegg, rydde i leiligheten (igjen) og se pærra. Leiligheten har vært kaos siden vi kom hjem. Vi er jo 4 stykker som bor her, men den siste tiden har det føltes ut som 10. Det er fult hus fra morgen til kveld. Vi rydder og vasker, men etter bare 2 timer er det bombet igjen. Jeg skal ikke klage da. Jeg hater jo å være alene og det er derfor veldig godt å ha mange å henge med.

GLADNYHET!

 • 14.03.2017 - 17:09

Hei. Det kommer vel ikke som et sjokk om jeg sier jeg fortsatt ligger i sengen. Jeg har ikke sovet mer, men jeg føler det er så mye som må gjøres. Jeg prøver å få sett igjennom alle bildene fra gårdagen, svare alle, redigere film og sjekke mailer. Jeg prøver å få gjort det meste nå, så jeg kan legge meg tidlig i kveld med god samvittighet. 

Da vi våknet imårrest dro jeg og Mathilde å spiste frokost/lunsj på Egon. Det var deilig å slippe å lage maten selv. Da vi ventet på maten fikk jeg en telefon om en veldig gøy mulighet som jeg takket ja til. Ååå jeg gleder meg til jeg kan fortelle dere hva som skal skje. Heldigvis er det ikke så lenge jeg trenger å holde det skjult. CAN'T WAIT!  

jeg kan ikke tro det

 • 12.03.2017 - 19:06

Hei! Sorry for sen oppdatering alle sammen, men dagen i dag har vært veldig tung. Kvelden i går var utrolig gøy. Så gøy at vi ikke var hjemme før halv 10 imårrest! Jeg har sovet maks 1 time, rart jeg ikke er mer trøtt. Jeg har vært ganske redusert i hele dag, derfor har jeg ikke fått gjort så mye. Jeg har vært hos frisøren da, endelig! Denne frisørtimen var veldig nødvendig og det er lenge siden jeg har følt meg så fornøyd etter en frisørtime. Tusen takk til Lotte som rakk å ta imot bestilling og kunne fikse håret mitt i siste liten. 

Jeg kan ikke tro det! Tenk at paradise hotel starter i morgen. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg pakket kofferten å hadde hele opplevelsen forran meg. Nå er det over og i morgen er det premierefest. Jeg gleder meg så sinnsykt masse.Ikke i går heller

 • 11.03.2017 - 16:18

Hei flotte lesere. Nå sitter jeg med Morten, Marte og Mathilde i stuen. I dag har vi ikke gjort annet enn å dra en tur på polet og jeg har hentet en pakke i posten. Jeg lager et innlegg i løpet av helgen til dere om hva jeg fikk i posten. 

I går var planen å dra ut helt til klokken 11. Mathilde kom sent med flyet og jo lengre jeg og Marte satt å ventet, jo mindre giret ble vi. Da Mathilde kom fram fjernet vi sminken, tok på oss koseklær og dro på butikken i stedet. Jeg er veldig glad vi valgte å være inne da vi våknet i mårrest. 

I kveld skal vi faktisk ut, haha. Vi skal i en bursdag og feire en venninne av oss. Jeg håper det blir en fin kveld<3 Vi snakkes IT'S FRIDAY

 • 10.03.2017 - 17:20

Hei fine lesere. Nå sitter jeg og Marte på hver vår mac og blogger. Marte sin blogg finner dere HER! I dag har vi gått rundt i byen, Marte har vært hos frisøren og vi har også spilt inn videoblogger. Den ene challengen vi gjorde er noe av det verste jeg har gjort, no joke! Jeg har alltid hatt lyst å prøve challengen, men aldri turt. Nå har jeg gjort den og jeg kommer aldri til å gjøre den igjen. Gled dere til masse tårer og latter. 

Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme. I kveld kommer Mathilde til Oslo, endelig. Det skal bli så deilig å være samlet alle tre igjen! Vi tenker oss kanskje ut en tur og om ikke blir det en rolig fredagskveld hjemme. 

Håper dere alle får en fin fredagskveld<3
Hva skal dere i kveld? 

7am in the morning

 • 10.03.2017 - 08:34

God morgen. Klokken er bare 8, vi har fri og er allerede lys våken. Det har vi vært en stund da. Jeg og Marte sovnet tidlig og ble vekt tidlig av gjengen som kom fra nachspiel halv 7. Sånn er det å bo i kollektiv. Klager ikke da, synes det er gøy å få høre om kvelden deres. Vi prøvde begge å legge oss for å sove igjen etterpå, men det var en tapt sak.

Nå sitter vi bare her, på hver vår mac og spiser frukt. Dette må være det tidligste jeg har stått opp på flere måneder. Det føles overaskende veldig deilig!

 

Vegan dinner

 • 09.03.2017 - 20:45

God kveld. Nå sitter jeg og Marte i stuen å ser tv. Vi har nettop spist middag, ris og bønner. Nam! Lover det smaker bedre enn det ser ut som. Koser meg med besøk og ser fram til en veldig bra helg. 

I kveld skal vi bare slappe av og spise snacks. Vi vurderte en liten stund å dra ut, men jeg er veldig glad vi bestemte oss for å holde oss hjemme. Det kommer til å skje mye de neste dagene, så jeg stresser ikke om jeg ikke får meg med alt. 

Vi skrives mer i morgen<3 håper dere får en fin torsdagskveld! Hva skal dere ikveld? 

Denne dagen blir fin

 • 09.03.2017 - 11:30

Hei fine lesere. Nå har jeg nettopp laget meg lunsj etter en treningsøkt. Snart skal jeg en kort tur til Drammen, før jeg drar hjem og henter Marte på togstasjonen. Hun har vært på ferie i Thailand og skal være på besøk i helgen. Jeg gleder meg såå til å tilbringe tid med henne igjen. Vi har så sinnsykt masse å snakke om. Har ikke sett henne siden jeg besøkte henne i London i November (Shitt så fort tiden går). Dere som har fulgt bloggen min, husker nok det. Jeg vet ikke helt hva vi kommer til å finne på, men vi finner alltid på mye gøy når vi er sammen. 

Jeg fikk ikke blogget i går og jeg beklager for det. Jeg våknet, dro rett for å trene og deretter videre på jobb. Da jeg kom hjem fra jobb var Kevin og Alex kommet til Oslo for å overraske alle, så var derfor masse folk hjemme i leiligheten da jeg kom hjem. Det er så godt å være med alle og jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen så jeg rekker toget til Drammen. Vi skrives mer senere<3

  

6 DAGER IGJEN

 • 07.03.2017 - 16:59

Hei fine lesere. Nå har jeg nettop svart på en del mail og spist middag. Jeg har fikset meg jobb i dag og i morgen skal jeg på opplæringsvakt, hurra! Og vet dere hva? Jeg hadde vekkeklokke i dag tidlig klokken halv 9 og jeg var oppe av sengen 9. Applaus til meg! Jeg har ikke gjort så utrolig mye i dag, dro en tur til byen og fikset noen småting og snart skal jeg på trening med Rebecca.

 

Tenk at det bare er 6 dager igjen til premieren??? Jeg klarer ikke vente lengre. 13 Mars 22:30 Smeller det! 


Hvor fett er ikke årets fellesbilde? Jeg elsker at jentene er i fokus og har makten. Jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake til dagen jeg reiste til Mexico og oppleve alt pånytt, men det går desverre ikke. Heldigvis er det bare 6 dager igjen til det begynner og da får jeg gjenoppleve litt av det. Det skal bli så gøy!


                          
Haha jeg hater og elsker dette bilde på samme tid. Kroppen, poseringen, tattoveringene og bilde i helhet ELSKER JEG! Men hva skjer med ansiktet?? Kjenner ikke meg selv igjen. Jeg skjønner hvorfor media syns jeg ser bitchy ut... Kunne de ikke valgt et bilde jeg hadde øynene åpne i alle fall? 

 

BILDER FRA LØRDAGEN

 • 06.03.2017 - 16:23


Beskriver kvelden veldig bra. Andrea er irritert for at ingen tar et bra bilde til bloggen, soph stresser med å ordne kamera klart så vi kan ta flere bilder og jeg holder meg for ørene når jentene roper. På vors med mest jenter er støynivået alltid ti hakk høyere. 

 

Lørdagen var utrolig gøy og jeg er så glad for at jeg har møtt så mange fine mennesker. Vi er en flott gjeng og jeg ser fram til tiden framover med alle. 

Jeg må skjerpe meg

 • 06.03.2017 - 16:10

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg håper dere har en bedre start på uken enn hva jeg har. Dagen i dag har føltes utrolig lang og rar til nå. Når jeg tenker meg om, har jeg vært kvalm siden jeg våknet og jeg vet ikke hva det kommer av. Jeg er sliten og jeg vil egentlig bare legge meg og sove til i morgen. Jeg er tom for energi og går rundt i stuen i morgenkåpen fortsatt. Det er lov å syte litt av og til, men nå er det bare en ting å gjøre og det er å ta seg sammen. Jeg kan ikke gå rundt å føle meg som en stygg taper (to be honest) lengre. 

       
          
 

 1.  Begynne å jobbe. Dette må være det viktigste punket! Jeg er nødt til å begynne å jobbe og komme meg opp om morningen. Jeg er nødt til å føle meg til nytte og gjøre noe ut av dagen. Jeg er lei av å være hjemme. 
   
 2. Spise sunnere. Matvanene mine er så dårlige. Det kan gå flere timer før jeg spier og når jeg først spiser, er det dårlig mat. Pizza, godteri and you name it... Jeg trenger et sunnere og  mer variert kosthold for at energien skal være på topp og jeg skal føle meg bedre. 
   
 3. Trene mer. Trening gir meg så mye energi og jeg føler meg alltid bedre etter en treningsøkt. Uansett om økten varer i 30 minutt eller 90, føles det godt etterpå. Trener jeg mer blir neste punkt også mye lettere. 
   
 4. Fikse døgnrytmen. Å sove til langt på formiddagen eller å legge seg når de aller fleste står opp om morgenen, funker desverre ikke. Jeg er nødt til å komme meg i seng om kvelden og faktisk stå opp når alarmen ringer. 

 5.  Planlegge. Hvit jeg planlegger dagene mine får jeg som regel gjort hva jeg ønsker å gjøre. Selv om jeg ikke har jobb enda så må jeg klare å stå opp til normal tid, da blir alt så mye lettere. Jeg får mer tid til bloggen, forhåpentligvis trening og dagene føles kanskje ikke så ensformig når jeg har en "liste" som skal følges å utføres. 

PIZZA OG KINO

 • 05.03.2017 - 19:54

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen med Grunde, Andrea og Sofie på besøk. Vi har vært ute å spist og snart skal vi dra på kino. Vi skal se fifthy shades darker. Håper andre filmen blir bedre enn den første. Den var bra, men ikke den beste filmen jeg har sett. Jeg tror at grunnen til at filmene er blitt så populær er pågrunn av innhold og ikke hvordan filmen er laget. 

Bilder fra gårdagen kommer i kveld eller i morgen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi rekker kinoen:)


Hva skal dere gjøre i dag? 

De fikk bare tro jeg var dum

 • 05.03.2017 - 14:04

Innlegget har blitt postet før, men sikkert en del nye lesere siden den gang. Jeg er påtur til byen nå, men kan ikke fortelle så mye mer om hva jeg skal  - Derfor reposter jeg nå. 

Har du noen gang følt at du er helt nytteløs? Det har jeg gjort. Mange ganger. Jeg har aldri hatt en fast jobb lengre enn ett år. Jeg har startet på skolen, ikke klart å henge med, droppet ut og nå står jeg igjen med et stort studielån.

 

Jeg har siden barneskolen vært veldig ukonsentrert i skoletimene. Jeg har hatt vanskeligheter for å sitte i ro over lengre perioder, følge med på det lærerne sier og klare å holde konsentrasjonen oppe over lengre tid. Da jeg startet på Videregående skole hadde jeg gått 10 år grunnskole, men allerede da hadde jeg STORE kunnskapshull og jeg stilte svakt i forhold til flere av mine klassevenner. 

 

Første året på videregående gikk helt ok. Var selvfølgelig litt lei på slutten og det var nok den største årsaken til at jeg valgte å ta et utvekslingsår i USA. Tredjeåret mitt startet også helt greit, men sank fort og drastisk. Klarte ikke å finne motivasjon til å gjøre noen ting. En av grunnene til det er nok fordi det skjedde mye i livet mitt på den tiden. Både psykisk og fysisk.  

 

Tror dere jeg velger selv å gå fra eksamen med en halv side, med halvferdig tekst? Bare fordi jeg ikke gidder? Nei. Da tar dere feil. Jeg synes det er kjempe kjipt og trist. Jeg vegrer meg alltid før jeg skal levere inn det jeg har skrevet. Jeg venter gjerne til alle andre har gått før jeg tør å levere mitt arbeid. Det er dumt, men jeg får det bare ikke til. (Og tro meg, jeg har virkelig prøvd.)

 

En av de tingene som har irritert meg mest er det alle andre sier og tenker når jeg forteller hvilken karakter jeg fikk, eller hva jeg skrev på de ulike oppgavene. "Haha, du er så dårlig på skolen". Ja, jeg er vel det. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker å gjøre det bra, hvis det var det dere trodde. Jeg vil så gjerne. Jeg vil være den jenta med toppkarakterer. Tilslutt ble det bare til at jeg jattet med, og gadd ikke forklare hvorfor jeg strøyk/fikk dårlig karakter. De fikk bare tro at jeg var dum.

 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke alltid har gjort mitt beste. Mange ganger har det vært fordi det er så vanskelig å fortsette når jeg gang på gang har prøvd, og resultatet blir alltid det samme. FAILURE. Jeg har det bedre når jeg ikke går skole. Skole stresser meg og jeg synes det er vanskelig å forklare hvorfor. Det er vanskelig å skal forklare hvorfor til en person som ikke klarer å forstå. Jeg klarer ikke å ta til meg kunnskap i et klasserom fullt av andre ungdommer. Noen taster på pcen, noen tygger tyggis, noen hvisker høyt bak meg. Det er UMULIG å konsentrere seg da?!

 

Hvis jeg har prøve, innlevering eller et prosjekt som må gjøres, så har jeg ikke samvittighet til å gjøre annet enn å sitte inne å øve. Meen så klarer jeg det ikke, og blir heller sittende hjemme og ikke får gjort noe ut av dagen. Skjønner dere? Den tiden kunne jeg brukt på å pugge og øve, men selvom jeg prøver så går det bare ikke. Det er veldig frustrerende, og en vanskelig situasjon å være i. 

 

I August 2016 flyttet jeg til Oslo for å fullføre videregående. Jeg gikk på Sonans i et halvt år, før jeg fikk beskjed om at jeg skulle inn på Paradise hotel. Jeg hadde allerede mistet motivasjonen til å fortsette på skolen. Om jeg skal være helt ærlig med meg selv og dere, hadde jeg nok ikke så stor motivasjon da jeg startet heller. Men jeg lovet meg selv at jeg skulle prøve mitt beste for å få studiekompetansen i boks. Desember kom, og jeg visste at jeg måtte ta et valg. Enten å reise til Mexico i 2 måneder og henge etter med mye skolearbeid, eller å være hjemme å fortsette på skolen. Jeg valgte å gjøre det jeg selv ville, og det som føltes best for meg. Det ble alternativ 3: droppe ut av skolen å reise. Både da og nå føles det ut som at jeg har tatt det riktige valget. Jeg tror nok jeg kommer til å fullføre en dag. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg vil. Skole kan man begynne på og slutte med når som helst, derfor kommer jeg ikke til å stresse med å starte neste gang. 

 

Jeg er heldig som har foreldre som forstår. Jeg er heldig som har foreldre som bryr seg og støtter meg. Jeg er heldig som har foreldre som kjenner meg og vet hva som er best for meg. 

NEI jeg synes ikke det er kult å gjøre det dårlig på skolen, det er ikke flaut og jeg er absolutt ikke dum bare for jeg ikke får toppkarakterer. Skolen er laget i et mønster som ikke passer alle. Dette er ikke noe nytt. Alle vet det og alle ser det. 


         

PARTYTIME

 • 04.03.2017 - 13:37

Hei! Det ble en sen kveld i går og våknet derfor sent i dag. Nå ligger jeg bare i sengen og prøver å få med meg alt som havner i felleschatten. Sofie har booket hotelrom som vi skal vorse på i dag, før turen går videre til Nox i kveld. Jeg har ikke vært ute i Oslo siden nyttårsaften, så jeg gleder meg masse til kvelden. Nå skal jeg spise og komme jeg på trening. 

Skal prøve å få oppdatere dere før jeg stikker på vors i kveld! 

God helg alle sammen:)

  

SMÅGODT

 • 03.03.2017 - 20:44

Hei party people. Nå sitter jeg hos venninnen min Marte, vi har handlet inn snacks og er veldig klar for en rolig fredagskveld. I dag har jeg bare slappet av og surret litt rundt i Oslo. Sophie og Rebecca sov over etter gårsdagens vinkveld, og vi sto alle sammen sent opp og lagde frokost med resten av gjengen hjemme. Litt utover dagen dro jeg å møtte Marte og flere kompiser. Noen av dem har jeg ikke sett på lenge, så det var koselig å catche up! 

I morgen skal jeg ut med ph gjengen (sjokk haha). Jeg vet det kommer til å bli sinnsykt gøy, spesielt siden det er første festen sammen uten kamera. Veldig spent på om vi alle er like eller om noen har holdt tilbake inne på hotellet! Vi skrives i morgen. Håper dere alle får en super fredag <3

 

        

        

//Sponset av smågodt ;)


Hva skal dere gjøre i kveld? 

BLÅ

 • 03.03.2017 - 11:49
 

Vin med jentene mine

 • 02.03.2017 - 19:56

 

God kveld fine folk! Nå sitter jeg, Rebecca og Sophie hjemme hos meg. Vi drikker vin og mimrer. Det er så deilig å kunne prate om alt og med noen som forstår. Det er jo ikke til å legge skjul på at de fleste samtalene handler om Paradise i kveld. Det er så mye sykt som har skjedd og vi gleder oss så sinnsykt til det starter, det burde dere også. Jeg ville bare komme med en kort oppsumering til dere, før vi skal fortsette jentekvelden. Vi snakkes i morgen! 

 Savner varmen

 • 02.03.2017 - 16:01

 

Hvordan har dere det? Jeg håper dere har det fint. Akkurat nå ligger jeg på sofaen med en kopp kakao. Jeg måtte ha noe varmt å drikke etter en lang dag ute i kulden. Det er så sinnsykt kaldt i Oslo! Kan våren komme fortere og snøen forsvinne snart? 

Jeg har litt forskjellige følelser over det å være tilbake i Norge. Det er jo utrolig deilig å kunne møte alle igjen og snakke med venner/familie, men HERREGUD så kaldt det er. Jeg savner sol og varme allerede.. Jeg savner det å kunne sprade rundt i bikini, bade i bassenget, slappe av på solsengen og ikke minst det at jeg ikke trenger tenke på hva jeg skal kle på meg.
 


Hvem velger skinnjakke med korte armer i minusgrader?? Haha... Jeg hopper på første fly tilbake til Mexico. (Jeg hadde selvfølgelig på meg vinterjakke når vi ikke tok bilder.)

2016

 • 31.12.2016 - 14:57

 

Noen høydepunkter fra 2016!

Januar - Thailand

2. Januar reiste jeg alene ned til Thailand for å være med mamma og pappa. Bestefar har hus i Hua Hin og vi drar derfor ofte på ferie dit. Det var en veldig nødvendig ferie, som jeg trengte på denne tiden. Herregud som jeg savner sol og varme nå. 

     
     

JUNI - CALIFORNIA OG ARIZONA

Ord kan ikke beskrive hvor gøy jeg hadde det på denne turen. Jeg besøkte to av mine nærmeste som da bodde i California. Soling, Shopping, turer, festing og kjendiser hehe;) Kan det bli bedre? I Arizona fikk jeg møte familie og venner. (jeg vil alltid anse min vertsfamilie, som min egen) Dette må være en av de beste feriene jeg noen gang har vært på.   

                
 
AUGUST - FLYTTET TIL OSLO
 
                
 

Herregud så rart det er å se meg selv uten sleeven. Jeg føler meg så naken.  Jeg husker godt denne tiden av året. Det var ikke lenge siden vi alle hadde flyttet til Oslo, mye som skjedde hver dag og jeg følte meg litt "lost" i den store byen. (Etter et halvt år i Oslo, merker jeg at byen ikke er så stor som jeg trodde) Det var noen rolige, men morsomme dager uten skole og jobb. 

 

                

OKTOBER - BURSDAGSFEIRING OG BODØ 

Jeg fylte 20 år!! Hadde en stor bursdagsfeiring i Oslo med fantstiske venner, dro hjem å feiret litt i Bodø og mamma kom til Oslo på besøk.

    
   
   
   
   
   
 

 

NOVEMBER - LONDON

   
Reiste ned til mine bestis Marte og Amalie, som bor i London. Så kom også Mathilde på overaskelse! Jeg er så heldig som har så flotte venner. Vi var der en uke og hadde det utrolig gøy. Så gøy at jeg så å si ikke tok noen bilder, annet enn en photoshoot jeg og Marte hadde. Snapchat derimot, den ble spammet ned daglig av videoer av oss, døgne rundt. Snapchat - martinejooh

 

DESEMBER - HOME FOR CHRISTMAS 


 Jeg har fått gjort mye, lært mye og vokst utrolig masse. Jeg har blitt mer selvsikkert, lært å gi litt mer faen. Overlykkelig over å ha så fantastiske mennesker i livet mitt. Jeg gleder meg til hva neste år har å komme med. 

HOME FOR CHRISTMAS

 • 26.12.2016 - 12:12

Hei! 26 Desember allerede? Det siste halvåret har gått så utrolig fort. Nå er det ikke lenge igjen av 2015 og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til året som kommer. Jeg har så utrolig mange morsomme planer. Året som har var, er det beste året på lenge og jeg vet at året som kommer blir like bra, om ikke bedre. 

Jeg er fortsatt hjemme i Bodø og skal være her til 30. Det har vært deilig å være med familie og møte venner igjen. 

 

SLOW SONGS

 • 24.11.2016 - 21:54
    Elsk...

             
 
             
 
             
 
             


Jeg hadde en lang periode hvor jeg hatet rolige sanger. Hat blir kanskje ikke det rette å si, Men jeg har ungått dem. Jeg hadde for en stund siden ikke en roligliste på spotify engang. Jeg hørte mye rap og r&b. (det jeg hører mest på nå også) Jeg tror det kan handle om hvordan det føltes innvendig når jeg hørte rolige sanger. Rolige sanger når man er nedfor gjør bare ting tusen ganger verre.

Men, nå. De får meg til å smile, føle og tenke. De gjør meg roligere på kveldene, eksamenslesingen lettere og jeg får lyst å forelske meg. På ekte. Forelskelse er en rar følelse, for når vet man at man begynner å forelske seg? Jeg kjenner på sommerfuglene av og til. 

YOU WISH

 • 21.11.2016 - 14:23

 

                

                

                

                
 

LYKKELIG.

 • 11.11.2016 - 20:56

 

Jeg skulle så ønske jeg kunne fortelle, forklare og vise dere. 

Hadde noen fortalt meg hvordan ting skulle være nå for et halvt år siden, ville jeg aldri trodd personen. Jeg er så lykkelig og glad for at jeg flyttet til Oslo. Jeg har som dere sett ikke blogget like ofte som jeg gjorde da jeg startet opp bloggen igjen. Det har sine grunner, men hvem vet? Kanskje jeg velger å blogge for fult en dag. 

Mye skjer om dagene og jeg våkner hver dag med et smil om munnen. (nesten heh) Denne perioden i livet mitt har jeg lyst å dokumentere, men ikke for "alle". Jeg har tatt i bruk dagboken min igjen og jeg skriver i den nesten hver dag. Jeg elsker å skrive og se tilbake på følelser og tanker jeg har hatt. 

Over til noe mer overfladisk. JEG HAR VÆRT HOS FRISØREN! såå fornøyd med fargen og har for andre gang i livet mitt krøller. Jeg skulle ønske jeg klarte å krølle håret mitt selv for denne looken likte jeg! Blir kanskje feil å si at jeg skulle ønske, når jeg ikke engang har prøvd ordentlig. Litt for lat kanskje? Nå skal jeg lage meg noe digg å spise, vi skrives <3 
 

FEELS

 • 02.11.2016 - 22:41

 

Hemmeligeten bak lykke er å ha noe å gjøre.

 

HALLOWEENLOOK

 • 01.11.2016 - 23:08Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset


Bildene over var før jeg fikk blendet ut sårene med blod ordentlig. Bildene under skjuler latexen mye bedre. Jeg ble så fornøyd med looken i år. Årene før har jeg ikke orket å kle meg skummel da jeg trodde sminke som dette var vanskelig. Til neste år tenker vi at vi skal utfordre oss mere, for looken vi gikk for i år var langt fra vanskelig. 

Processed with VSCO with c1 preset

HERREGUD for en bra kveld vi hadde! Kvelden ble ikke helt som planlagt, men endte opp med å bli utrolig gøy. Vi skulle egentlig dra på byen etter vorse/festen, men endte opp med å være der hele kvelden. Var en stor husfest med masse morsomme og hyggelige folk. 

INSTAGRAM LATELY

 • 26.10.2016 - 20:38

 

SNAPCHAT - MARTINEJOOH
 

GRAND HOTEL

 • 26.10.2016 - 20:23

 

Heihei! Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen for å se på Bodøglimt mot Rosenborg, heia glimt! Om de vinner havner de i cupfinalen, noe som ville vært utrolig gøy. 

Mamma har kommet til Oslo og vi har begge booket oss inn på hotell i natt. Vi ligger på Grand hotel i Karl Johan. For et fint og luksuriøst hotel. Dumt vi bare skal sove over en natt. Kanskje jeg sniker meg til to? hehe.. Neida, I wish. Må spare penger. 

I dag har jeg vært i byen med Helene. Vi har funnet ut ka vi skal være på halloween og testet ut latex. Jeg ble positivt overasket over hvor bra vi klarte det til å være første gangen. I morgen skal vi teste ut hele sminkelooken, slik at vi er sikker på at det blir bra på selve dagen. I wil show you guys! Tror det blir veldig kult og skummelt. For første gang på lenge skal jeg kle meg skummelt. De siste årene har gått i morsomme kostymer. I was a cow last year. 

GOD MORGEN

 • 21.10.2016 - 13:29

 

Heihei! Nå har jeg nettop spist frokost og lagt meg igjen. Planen var egentlig å dusje og stelle meg etter frokost, men sengen fristet mer. I dag reiser jeg på hyttetur og jeg gleder meg masse. Det skal bli deilig å koble av litt utenfor byen og være med venner. 

I går feiret jeg bursdag med familie og venner her hjemme. Er så deilig å møte alle igjen og jeg er glad jeg valgte å dra en tur hjem nå og ikke vente helt til julen. Planen var egentlig å legge seg tidlig i går, men jeg dro heller ut på byen med en kompis (edru vell å merke). Endte opp med å bli en veldig bra kveld OG jeg ble 800 kroner rikere. Rich bitch! Fikk betalt for å kjøre en fyr fra Bodø til Saltstraumen. Passet bra når jeg hadde så fint selskap og at jeg elsker å kjøre tur. Vi ville nok sikkert kjørt en times tid etter byen uansett. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg. Om noen timer er de jeg reiser med ferdig på jobb og da kjører vi. Vi ses i løpet av helgen babes. 

 


Foodpics<33 

Siden jeg nettop har fylt 20, har jeg aldri prøvd ut utestedene her i Bodø. Vi var på damadi i går og jeg ELSKET det stedet. De hadde en sittegruppe med en gang man kom inn og vi var rask med å sette oss der. Masse puter, røkelse, og utrolig kule lamper. Hipsterstyle. Jeg lurer på hvordan det er der på lørdager? Jeg hadde elsket å kunne tilbringt en hel lørdag på gulvet her. 

SIDEN SIST

 • 19.10.2016 - 18:54

Heihei. Lenge siden nå, beklager (or nah). Tenkte å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort den siste tiden. Føles ut som jeg ikke har blogget på en måned, men er jo ikke så lenge siden jeg la  ut noe her. 

Jeg har ikke orket å prioritere bloggen den siste uken. Jeg har hatt masse besøk, vært på skolen, og mye på farten. I know you guys still love me<333 

 

Fylt 20 år og drukket masse.  I need a break now! 

Feiret bursdag. TUUSEN TAKK til alle mine fantastiske venner som tok seg turen. Dette var den beste helgen i Oslo til nå. Jeg føler meg så heldig som har så fine og gode venner. 

Fortsettet på tattoveringen. Nå er nesten hele forsiden ferdig. Er sååå fornøyd og gleder meg til å gjøre undersiden ferdig. Pengene må bare komme i boks først! Reist hjem til Bodø. Jeg kom i går med siste flyet og blir her til søndag. Veldig deilig å være hjemme igjen, kjøre bil, møte venner, familie og ikke minst slippe å betale maten min selv. 


Fått meg ny mobil. ENDELIG! Dette er vel den 3 mobilen på kort tid nå og håper det blir den siste på en god stund. Har kjøpt idiotforsikring heldigvis. Typpisk at når man først kjøper forsikring, ødelegger man den ikke.  

6 TING JEG SER FRAM TIL

 • 06.10.2016 - 13:09

 

1. BURSDAGEN MIN, 11 OKTOBER! Å være Oktoberbarn er ikke alltid like gøy året man fyller 18 og 20 år. Heldigvis bodde jeg i USA første halvår når vennene mine fylte 18, så gikk egentlig helt greit. Dette året derimot... Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har droppet å dratt ut, klaget og prøvd å sneke meg inn på byen til nå.(kids, don't do it) Gleder meg til å sjekke ut utelivet i Oslo framover! 

2. FORTSETTE PÅ TATOVERINGEN

3. FÅ BESØK AV VENNER. Herregud så heldig og takknemlig jeg er for at jeg har så fantastiske venner. Jeg og Trym skal feire bursdagen vår her i Oslo neste lørdag. Vi innviterte venner som nå bor rundt omkring i landet. Bergen,Tromsø, Narvik, Bodø, Trondheim. Og det er 70 som kommer! Hvor sykt er ikke det?? Når venner ringte meg å fortalte de hadde bestilt fly og hotell, hoppet jeg av glede. I'm blessed!

4. BURSDAGSFEIRING 14 OKTOBER. Når jeg endelig blir 20 år må det jo feires. Vi har leid Horgans fra klokken 8 til 11, etter det kan hvem som helst komme inn. Gleder meg til å samle alle herlige menneskene vi har innvitert. Jeg tipper det kommer til å bli min beste helg i Oslo til nå. Jeg har sett fram til denne helgen så lenge og nå er det bare 1 uke igjen! Bildene er fra min sweet sixteen. Tenk at det er 4 år siden? Shitt tiden går alt for fort. Dritunge.

5. HJEM TIL BODØ, 18 OKTOBER. Jeg drar hjem tirsdag og blir til søndag. Jeg gleder meg såå til å komme hjem til mamma og pappa. Få servert middag og kose meg i deres selskap. Jeg gleder meg også masse til å besøke familie, venner og kjøre bil igjen. 


 

6. REISE TIL MARTE I LONDON 15 November! Nå er det utrolig lenge siden jeg har sett henne, og jeg gleder meg såå mye til å komme på besøk. Vi er veldig like på mange ting og vi finner alltid på mye gøy sammen. Hun fyller 20 år når jeg er der, så bursdagsfeiring skal vi også ha. JEG GLEDER MEG. Funfact: Vi startet blogg samtidig 1 vgs, da vi gikk i samme klasse og brukte mye av fritimene vi hadde til photoshoot og blogging. Jeg tok pause året etter da jeg flyttet (eller sluttet heh) og hun har faktisk holdt på siden da. Bloggen finner dere HER.


 

KRANGEL I LESESALEN - FUCKING BLOND BITCH

 • 05.10.2016 - 18:43

 

Hei. Nå har jeg nettop kommet hjem til leiligheten. Droppet å dra på café, siden jeg er nødt til å spare penger framover. Jeg tok heller med meg matpakke og gikk til et bibliotek som ikke lå så langt unna hvor jeg bor. Det må jeg gjøre flere ganger for herregud hvor mye jeg fikk gjort på de timene jeg var der. Det er noe med det å jobbe rundt andre som jobber. Ikke like lett å sette seg ned å se på andre ting å bli distrahert. Jeg tenker jeg skal begynne å gå hit i alle fall 2 ganger i uken. Det har jeg mer enn nok tid til, siden jeg kun har undervisning 2 dager i uken. 

Overskriften: Enkelte folk altså.  "you stink" startet det hele med og tilslutt satt halve lesesalen og ropte "shut up"  til dem. Han ene åpnet vinduet da personen ved siden av kom med kommentaren. Etter en av vaktene kom å ba dem forlate om de ikke holdt opp, ble det stille i maks 10 minutter. Til han ene ropte ut til han andre at han skulle komme seg hjem til landet han var fra, at det var han som stinket og masse unødvendige og barnslige kommentarer. Det hele endte med at han ene reiste seg og ba han andre om å møte han utenfor. Såklart klarte han ikke overse og reiste seg å gikk etter. Ingen av dem kom tilbake, så lurer på hvordan det endte. Og til dere som lurte: Nei, jeg klarte såklart ikke holde munn selv. Kom med en uskyldig kommentar om at de plis kunne være så snille å være stille, fordi jeg prøvde å jobbe. Da fikk jeg smelt i trynet "You fucking blond bitch" Da snudde jeg meg bare og lot være å si noe tilbake. Virket ikke som det hjalp uansett, da det bare ble værre når man svarte disse menneskene.

Nå skal jeg se de siste klippene som er kommet ut av SKAM, så skal jeg lage meg middag. 

 

SNEAKPEEK PÅ NY TATTOVERING

 • 05.10.2016 - 12:28

Heihei. Beklager for dårlig blogging igjen, men jeg har ikke fått tid. Eller det er løyn, for jeg har hatt mye tid, men. Hvorfor beklager jeg egentlig? Det er jo min blogg og jeg velger jo selv hvor mye jeg orker å blogge. Det er ingen fasit på at man er nødt å blogge hver dag eller så mye som 3 ganger dagli, for å ha en blogg. Jeg blogger for min egen del. (litt venner og familie da) Blogger for minnene og for at jeg synes det er en gøy hobby å drive med. Noen uker vil det være mye blogging, andre uker ikke. Kommer helt ann på hva jeg gjør og hva jeg husker å dokumentere. 

I går etter skolen starter jeg på tatoveringen på armen og jeg er såå fornøyd. Gleder meg til å gjøre den ferdig, da skal jeg vise dere. 

I dag skulle jeg egentlig stå opp tidlig for å dra å trene, men jeg følte meg ikke helt i form i går kveld. Jeg valgte heller å sove litt ekstra i dag. Jeg laget meg en god frokost i mårrest med omelett og yogurt. Nå skal jeg snart dusje å dra å sette meg på en rolig café å gjøre litt skolarbeid. Jobber mye bedre når jeg ikke sitter hjemme. Kanskje jeg skriver mer senere, kanskje ikke.  

MORNINGSELFIE 7AM

 • 03.10.2016 - 11:09

Heihei. I dag våknet jeg av en melding fra skolen om at vi ikke hadde norskundervisning, for en lettelse. Det gjorde den tunge morgenen litt bedre, jeg bli flinkere å legge meg!! Siden vi ikke hadde norsk i dag er jeg allerede hjemme fra skolen og spiser lunsj. 

Etter jeg har spist skal jeg sove 1 time for så å dra tilbake til skolen, for å ha 4 timer historie. Etter skolen skal jeg dra å møte opp med Trym. Han skal tattovere seg, gleder meg til å se resultatet.

 

BILDEDRYSS FRA HELGEN

 • 02.10.2016 - 15:47

Hei babes! 

Beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men jeg har fått besøk fra Bodø og jeg ville derfor prioritere å være sammen med henne. Helgen har gått i ett, men herregud så morsomt det har vært. 

På fredag kom Oda og Helene til meg og spiste taco sammen med gutta. Vi drakk litt vin og dro videre på en bijardbar. Det var litt skuffende der, i og med at musikken de spilte ikke falt helt i smak. Vi dro heller hjem igjen og koste oss videre der. 

På lørdag skulle jeg egentlig dra til Svergie, men forsov meg. Jeg, Helene og Oda dro på Aker Brygge og spiste deilig mat i stedet for. Senere hadde vi vorspiel hjemme hos meg, og dro videre ut på byen. Alt i alt har dette vært en kjempefin helg! Dagen i dag skal brukes til å slappe av, og kanskje dra på kino for å se Kongens Nei. 
 

Har noen av dere sett Kongens Nei?


Haha snakkes 
 

BARBIEDOP?

 • 28.09.2016 - 13:39

Heihei i dag våknet jeg halv 1... Jeg hater å sove lenge. Føler jeg kaster bort dagen, selv om jeg ikke har mange planer uansett. Formen er litt bedre i dag enn i går. Det er grunnen til dårlig blogging de siste dagene. Formen har ikke vært på topp, så jeg har ikke orket å kommet meg ut av pysjen engang. Jeg vaser rundt her hjemme i hjertebuksen og kakao i handen dagen lang. 

Siden formen mitt er blitt litt bedre i dag, tenkte jeg å få i meg frokost og så gå en lang tur. Jeg har aldri gått mye tur hjemme i Bodø, men etter jeg flyttet hit har jeg gjort det nesten hver dag. Er så koselig og i tilegg blir jeg kjent med område jeg bor i. 

Jeg har også tatt tannbkleking 2 ganger til, Men ser ikke store forskjeller. Skulle tatt før og etter bilde, da hadde jeg iallefall hatt noe å sammenligne tennern mine med nå. Får ta et bilde i dag og så et nytt et, etter fler behandlinger.  

Jeg har også skolearbeid jeg må få gjort i dag. Lurer på om jeg skal starte med det nå etter frokost, så ta en pause og gå tur etter en liten stund. Jepp, that's my plan! Snakkes. 

For lat til å ta noen bilder i dag, så tenkte jeg skulle klare å finne et passende bilde i arkivet. Fant ikke noe jeg kunne "late som" var tatt i dag, heh... Så her får dere en liten trowback av mitt liv som solavhengig. Tipper jeg ikke følte meg brun her engang!!! Ikke de flotteste bildene, men et lite innblikk i min mørke periode får dere iallefall. Kunne vært barbiedop, men heldigvis bare solarium og selvbruning. 

MUSS OG KLEM MARJOH 

Jeg har fått spørsmål om navnet "marjoh"  i kommentarfeltet, men det er ikke kulere enn de tre første bokstavene mine i fornavnet og i etternavnet. Har blitt kalt marjoh så lenge jeg kan huske. Uvant å bli kalt Martine av venner nå. 

MOOD

 • 25.09.2016 - 22:55

My bestfriend. Pizza in bed on a saturday night. 00:10

2011

 • 22.09.2016 - 19:26

14 og fjortizz. har jeg forandret meg? 

SONY DSC
 

GIRL'S NIGHT OUT

 • 20.09.2016 - 22:53


Nå har jeg nettop kommet fra trening og spist kveldsmat. Jeg har vært på skolen i dag, fra halv 9 til halv 5. Da jeg kom hjem fra skolen sov jeg litt og så dro jeg å trente. Ikke så veldig innholdsrik dag med andre ord. Vi snakkes mer i morgen. Skal få spilt inn spørsmålsrunden denne uken (sorry for at jeg er verdens treigeste....) 

FY FAEN.

 • 20.09.2016 - 15:59

hahah hvordan er det mulig å være blind?? 


 2012 - 2014, haha SNAKKES!
 

TUSEN TAKK til browrehab som reddet brynene mine i går. De har vært ulik så lenge jeg kan huske. Kan faktisk ikke huske at de noen gang har vært lik! Jeg har hatt alt fra en tynn strek, sædcelle, shavet og mono. Brynen mine har fått vært igjennom sitt, men endelig er de blitt tvillinger!! LOVING LIFE


 

HVORDAN KUNNE DE?

 • 19.09.2016 - 21:48

 

Jeg har alltid klaget på at jeg ikke har hatt drømmer, ikke som jeg husker neste morgen i alle fall. Når vennene mine fortalte om hva de hadde drømt om, så satt jeg der og det eneste jeg husket var at jeg sovnet, og så plutselig ringte vekkeklokken... De siste ukene, spesielt etter jeg har flyttet til Oslo (Tilfeldig?) har jeg drømt masse, hver eneste natt. Jeg har flere vonde drømmer enn gode da, men det er en annen sak. I går drømte jeg at to av mine venninner døde da vi svømte i havet og en hai kom (jeg kom meg unna med å sloss med den, heh...) I natt hadde jeg en ny drøm og denne klarte jeg verken å skjønne når jeg var i drømmen, eller etter jeg hadde våknet. 

Jeg er gudmor til verdens skjønneste lille jente på 1 og et halvt år. I drømmen fant jeg ut at hele familien hadde lurt meg til å tro at det var tante sin baby, men egentlig var hun min. Jeg var moren til Selma. (som hun heter) Jeg hadde gått gravid og født henne. Tante hadde fått ansvaret da de mente jeg var for ung (tror jeg?) Jeg bodde fortsatt hjemme hos mamma og pappa da jeg fant ut av dette. Jeg gråt, hylte og det gikk ikke an å prate til meg. Hvordan kunne de holde noe så stort hemmelig? Hvorfor fikk jeg ikke lov til å ta vare på min egen unge og hvorfor visste jeg ikke at hun var min datter, før så lenge etterpå? Haha... Jeg skjønte det ikke og skjønner meg ikke helt på drømmen min nå heller. Nå tenker dere sikkert, "men du ville jo merket om du hadde fått en baby", men dere alle vet hvordan drømmer er. I de fleste tilfeller er de ganske så urealistiske.  


Bilde fra google 

I dag har jeg savnet de der hjemme litt ekstra. Tenker jeg må ta meg en tur til Bodø i Oktober. Da har jeg fylt 20, så jeg kan dra ut, og det er halvveis til jeg skal hjem i julen. Gleder meg! 

 

 

SUNDAY

 • 19.09.2016 - 21:41

Unblogged pictures from our sundaywalk  


 

NÆR DØDEN FØLELSE

 • 18.09.2016 - 15:58

Nå skal jeg fortelle dere om dagen i går. Det skjedde noe som virkelig fikk meg til å se døden i øynene. (Høres jo faktisk utrolig dramatisk ut, men det var det jo å) Jeg og Ulrik var på en liten roadtrip i går. Vi var på tur over lyskrysset da det kommer en bil i sikkert 120 km i timen mot oss fra siden. Han trodde vell han skulle rekke å komme seg over veien før det ble rødt, noen han langt ifra gjorde. Vi måtte bråstoppe, mens han måtte gasse på mer for å ikke treffe oss. Det var ikke mange centimeter før vi krasjet. Vi var begge i sjokk og stum etter vi kom oss over krysset. Vi var vel ikke de eneste vil jeg tro. Hele trafikken stoppet opp og fikk med seg det som skjedde. Tok et par sekunder før det gikk opp for oss at vi faktisk kom oss hel ut av det. Noen mennesker skulle FAEN ikke hatt lov å være i trafikken!!! Merker jeg blir irritert når jeg skriver om det nå.

Til noe annet. Jeg har vært på loppemarked og tivoli i helgen også.  Jeg har en trang for å alltid kjøpe meg noe når jeg er på marked, så av alt jeg så, endte jeg opp med 2 rosa krystallsteiner... Haha! Jeg satser på at de skal bringe lykke framover. Lørdagenskvelden ble brukt til å se serie og slappe av.


 De hadde også en utstilling der masse gamle biler var til salgs. Hvor kul var ikke denne bobilen? Tenk å kunne dratt på roadtrip med denne på sommeren. ONE DAY!

Denne valgte jeg å betale 90(!!) kroner for å ta, men det var verdt det! GØY. De har plassert goproen helt feil, i forhold til hvor vi som sitter på karusellen ser. Det skumleste var når jeg festet blikket ned mot bakken, da vi var påtur nedover. Lover jeg tenkte vi kom til å treffe bakken nesten hver gang. Jeg skulle ønske jeg var like tøff som jeg var da jeg var mindre. Føler jeg er blitt mer pysete jo eldre jeg blir.


 

MORGENSEX

 • 18.09.2016 - 12:33

God morgen fine lesere. Det var så deilig å sove lenge i dag. Hadde det ikke vært for de spreke naboene mine og at det er så lytt i bakgården, hadde jeg nok sove lengre. Jeg våknet brått i dag av høy stønning og roping. Man skulle dro de lå rett utenfor vinduet mitt, så godt hørte jeg dem. Det er ekstremt mye ekko i bakgården vi bor i, som forsterker alle lydene... haha, noen som fikk en bra start på dagen iallefall. 

Nå skal jeg fikse meg litt frokost, så skrives vi senere! Må fortelle dere noe skummelt som skjedde i går...

My face this morning :       


Har dere blitt vekt på samme måte før? 

VIDEOBLOGG COMING UP

 • 16.09.2016 - 18:17

Guttene er dratt på vorspiel og jeg har leiligheten for meg selv i kveld. Har begynt å redigere en film fra dagen i dag! Håper å bli ferdig med den i kveld, om ikke poster jeg den i morgen. 

Det skal bli deilig å ha leiligheten for meg selv resten av kvelden. Sprade rundt med høy musikk, lage mat, redigere og egentlig bare ha mye meg tid. Bor med utrolig godt selskap, men jeg er glad i meg tid av og til. Skal lage meg litt mat nå så skal jeg redigere. Vi skrives seinere 

 

HVA ER DET Å GJØRE I OSLO?

 • 16.09.2016 - 13:28

Hei. Det har vært en rolig morgen i (nora)kollektiv. Det ble litt sent i går så vi alle sov ganske lenge i dag. 

Nå sitter vi i stuen å prøver å finne ut hva vi skal gjøre i dag. Noen forslag? Føler vi har vært på de fleste kjente turistplassene i Oslo. Sikkert ikke, men de vi vet av iallefall. Været er like strålende i dag, så vi vil ut på nye spennende eventyr! TIPS OSS

 

TATTOVERINGSTIME

 • 15.09.2016 - 19:30

Hei alle sammen. Været er fortsatt like fint her så vi har vær turister i dag også. Vi tok trikken til Bislett og gikk rundt i St. Hansgaugen parken. Jeg hadde aldri vært der før, så det var gøy å få sett litt rundt i område der. Det er jo så mange fine og koselig plasser å dra til i Oslo. Gruer meg til sommeren er over og det blir kaldt ute... Vi orket ikke ta trikk hjem siden det var så fint vær, så tilbaketuren gikk vi igjennom Akerselva.

Når vi var på tur hjem gikk vi innom en tattoveringstudio og nå har både jeg og Trym bestilt time. 28 og 29 September skjer det, jeg gleder meg. Alltid like skummelt når man skal tattovere seg, men jeg har tenkt veldig lenge på hva jeg vil ha nå, så tror det kommer til å bli veldig fint. Gleder meg til å vise dere! 
Mathilde var også med på deler av turen.


Nå har jeg nettop laget meg middag og skal dra å trene etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Frister litt å legge seg i sengen å slappe av ikveld, men det er så mye bedre å komme hjem fra en god treningsøkt å dusje og legge seg.  
Kyllingkjøttdeig, mais, sopp, løk og sweet and sour saus. NAM!

DA VAR DET GJORT

 • 15.09.2016 - 12:45

"Det er 1 av 10 som blir fornøyd med bilde, så ikke bli skuffet" hehe... Det hadde han rett i, men hey masse rabatter på meg nå!
Ser ut som jeg nettop har kommet ut av rehab...

PINK LIPS

 • 15.09.2016 - 11:44

NYX soft matte lip cream. Jeg har fargen Cannes og den er perfekt til hverdags. Nå er jeg på tur til skolen for å arbeide litt. Må også skaffe meg studentkort i dag, er det mulig å være treig? Vi skrives senere! 

JENNY FROM THE BLOCK

 • 14.09.2016 - 23:18

Godkveld. Nå sitter vi med ansiktsmaske og veldig sliten etter trening. Denne dagen har vært fin og håper jeg får gjort like mye gøy i morgen. Jeg begynner virkelig å føle meg hjemme i leiligheten nå og det er deilig. Rart å si at vi bare har bodd her litt over 1 måned. Føles ut som mange fler. Jeg er heldig som har fått de beste roomisene, hvem klager vell når man bor med 3 gutter. 

Dere som har meg på snap, har vel allerede fått med dere hvordan stemningen er i leiligheten i kveld. Jeg har danset rundt i leiligheten synget for full hals til gamle låter. Jeg ELSKER gamle sanger. Listen som har gått på i kveld er -> GIRLSNIGHT
 

SOMMER I OSLO

 • 14.09.2016 - 18:35

Hei alle flotte lesere. Nå er vi kommet inn i leiligheten etter en kjempefin dag. Etter vi så værmeldingen i går, planla vi å utnytte dagen i dag til å være mye ute. Det er fortsatt sommervær og vi er i midten av September. Jeg elsker Oslo. Jeg angret på at jeg ikke tok på meg shorts i dag, for det var vært så varmt. Vi har vært ordentlig turister i dag og jeg merker hvor fort jeg begynner å bli kjent i byen allerede. 

Jeg vet ikke helt hva resten av dagen skal brukes til, men jeg får vell gjøre litt mer skolearbeid? Heh... Er så mye som frister mer når man er hjemme. Skal dra på skolen i morgen å gjøre litt arbeid, selv om jeg ikke har undervisning. Er 10 ganger mer effektiv når jeg sitter rundt flere studenter og på et roligere sted. 

Håper dere liker bildene!

 

ER DET LOV Å SI?

 • 14.09.2016 - 13:14

Godmorgen! Eller er det lov å si det når klokken er over 1? Det har vært en rolig morgen her i kollektivet. Det var deilig å få sovet noen ekstra timer i natt, jeg trengte det. Nå sitter Christian og Morten å spiller fifa, mens jeg har startet litt med religion. Det er det eneste faget jeg skal opp i eksamen i år, så jeg vil prøve å jobbe litt ekstra med det dette halve året. 

Det er fortsatt ganske varmt i Oslo om dagene, men det blir ikke på det varmeste før i 3-4 tiden. Derfor skal vi dra en tur til parken senere. Skal ta med kamera og få tatt litt bilder til dere. Nå skal jeg jobbe mer med skole, snakkes senere.
 

BILDER FRA LØRDAGEN

 • 12.09.2016 - 08:31

Innflytningsfest hos Nora i helgen. Ble tatt så sinnsykt mange bilder så var vanskelig å skulle velge ut noen... Her får dokker et lite innblikk av kvelden. Utrolig morsom kveld, men nå trenger kroppen noen uker hvile haha! Flipcup, GØY.  

JEG MÅ BLI FLINKERE

 • 11.09.2016 - 18:47

God kveld. Nå sitter jeg i stuen å ser fotballkamp, spiser frokost/lunsj/middag/kvelds og facetimer med Mathilde. Jeg har ikke gjort annet enn å sitte her, siden jeg kom fra Drammen. Jeg har begynt å se over bildene fra i går, men de kommer ikke ut før i morgen. Vi bloggees

Jeg må bli flinkere å lage middag selv. 

LIVET ER JÆVLIG BRA.

 • 11.09.2016 - 14:27

En fin søndag. Jeg har festet (mye) hele helgen, men formen er selv om på topp. 

Jeg kom hjem fra Drammen for ikke så lenge siden. Jeg har koset meg i den fine byen og håper jeg får med meg noen tilbake dit snart. Jeg husker hvor mye jeg hatet alenetid før. I frykt om å sitte med negative tanker, ville jeg helst omringe meg med venner eller familie så ofte som mulig. Nå elsker jeg alenetid. I dag har jeg gått rundt i en helt ny by alene, med musikk på ørene og koset meg. Jeg spiste lunsj i parken og satt å tenkte litt over hvor mye livet mitt har forandret seg, den siste tiden. Jeg tilater meg endelig å føle lykke og føle meg bra. Jeg er lykkelig. Det er lenge siden jeg har følt meg slik. Livet er jævlig bra. 

Jeg har sovet minimalt i natt så jeg skal ta igjen litt tapt søvn nå. Jeg tok forresten masse bilder i går som kommer ut i kveld om jeg orker å se igjennom alle. Vi skrives!  

SILIKON?

 • 11.09.2016 - 08:48Godmorgen herlige lesere<3 Nå er jeg straks på tur ut døren, men tenkte å slenge inn et innlegg til dere først. Gårdagen var utrolig gøy, men jeg er så utrolig sliten nå. Snakkes når jeg kommer hjem fra Drammen.

BEFORE AND AFTER DRINKING

 • 10.09.2016 - 12:47

Jeg klarer aldri å stelle meg, legge meg i sengen min, kle av meg klærne eller skoene når jeg kommer hjem fra byen. Jeg våknet opp med alle klærne på nede i stuen klokken 7 i dag. Jeg er snrt 20 år, jeg må lære meg å drikke med måte. 

FUCK alkohol. 

Nå skal jeg se mere serie, ville bare stikke innom å vise ansikt. bye

STRESS

 • 09.09.2016 - 16:51

Heihei. I dag har jeg stresset rundt i Oslo for å finne noe jeg kan ha på meg til kveldens festligheter. Jeg hater å stresse med å finne ut hva jeg skal ha på meg samme dag som jeg skal noe. Jeg ender som regel alltid opp med å ikke finne noe, eller hastkjøper jeg noe å synes det er stygt sekundet jeg kommer hjem. Jeg ble heldigvis litt fornøyd med antrekket i dag. Skal prøve å få tatt noen bilder i kveld, så kan jeg vise dere i morgen. 

Jeg våknet opp i mårrest til at min søster hadde ryddet og vasket i leiligheten for oss, deilig! Hun sov forresten her i natt. Heldige henne hadde vært på Kanye West konsert i New York!  Hun reiste ganske tidlig hjem i dag, men vi fikk spist frokost på Oslo s sammen, før jeg dro på shopping. 

Nå skal jeg snart begynne å stelle meg å gjøre meg klar for kvelden. Forhåpentligvis blir den bra!

Vi snakkes i morgen! 
 

FAVOURITES

 • 09.09.2016 - 12:35

Noen gamle og nye favoritter. 
 

 

 

AGNOSTISISME

 • 08.09.2016 - 12:48

Agnostisisme - Sannheten om gud er ukjent. 

Hei. Om ikke lenge skal jeg ha 3 timer undervisning i Religion. Jeg har gått igjennom det vi hadde sist uke og litt om hva vi skal gå i gjennom i dag, så henger jeg litt bedre med i timene. 

Jeg merker hvor mye mer jeg får gjort på skolen, enn jeg klarer å gjøre hjemme. Konsentrasjonen blir bedre her og enkelt å spørre lærerne om hjelp, om jeg skulle trenge det. Skal springe på butikken å kjøpe litt mat nå, vi snakkes! 
 

NORGE ER ET FRITT LAND BEFOLKET AV UFRIE MENNESKER

 • 07.09.2016 - 22:39

God kveld. Nå ligger jeg i sengen og skal snart legge meg. Har trent i dag og gått tur. Jeg dro til Akerselva og sprang 4x4 bakkeløp + en runde etter hver bakke. Opp gressbakken og ned tappene. (som dere ser bilde av under) Jeg elsker at det fortsatt er varmt i Oslo og prøver å utnytte de dagene jeg kan trene ute. 

Når jeg kom hjem fra trening laget jeg meg en supergod kveldsmat. Viser dere i morgen!
Jeg vet ikke om dere klarer å lese skiltet, men det står "Norge er et fritt land befolket av ufrie mennesker" Hva synes dere? Bestemmer staten for mye? Jeg selv mener at noen ting kunne blitt gjort annerledes, men at vi helt klart har det veldig fint. Noen klager på skatt, men vi har muligheten til gratis skole, gratis sykehus, får eldrehjelp og mye mer. Dette er noe andre bare kan drømme om. Vi er heldig. GODNATT FINE LESERE <3

10 MINUTTER FØLTES SOM 40

 • 07.09.2016 - 15:47

Hei. Nå har jeg nettop spist lunsj og tenkte jeg kunne oppdatere dere litt, før jeg setter i gang med skolearbeid. Kom hjem fra IKEA for en halv time siden. Vi har vært effektiv i dag og fikk kjøpt alt vi trengte til leiligheten. Nå har jeg endelig kjøpt et stort speil som jeg skal ha på rommet. 

Det tar jo alltid lengre tid enn forventet når man skal til IKEA. Selv om man bare har tenkt å kjøpe en eller to ting, ender man ofte opp med mye småting som man går forbi. Nå skal jeg spare penger, siden jeg enda ikke har fått meg jobb... 
De 10 minuttene fra busstoppet til leiligheten, var de lengste 10 minuttene jeg har gått... 20 kg vekt. Hode mitt verker
 

APARTMENT TOUR?

 • 07.09.2016 - 11:31God morgen. Nå har jeg nettop sett en episode av Kardashians. Har bare 5 episoder igjen så har jeg sett alt. Tørr ikke begynne på noe nytt etter dette for jeg blir alt for fort hektet. Framover skal jeg starte å se dokumentarer som er realitert til fagene jeg tar. Lærerene har lagt ut masse linker til filmsnutter vi kan se. Får automatisk mere igjen av å se dokumentarer enn realityprogram. Lærer jo ingenting av å se på Kardashian familien sin drama, men gøy er det! 

Jeg skal begynne på en innlevering i Religion snart og etterpå dra å trene. Jeg og Christian skal en tur på IKEA senere og kjøpe litt småting til rommet. Vil dere ha room tour eller kanskje apartment tour på film? I så fall kan jeg fikse det iløpet av uken. 

Vi skrives mer senere.  

VARSEL: HØY BABEFAKTOR

 • 06.09.2016 - 22:38

Hej hej hej jag är bare 14 år

SONY DSC

             SONY DSCSONY DSCSONY DSC
             

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

HAHA er det mulig... 

BILDEDRYSS

 • 06.09.2016 - 21:39

Hei alle herlige lesere. Takk for at dere holder ut, til tross for hvor lite jeg klarer å blogge hver dag... 

Nå driver guttene å lager pannekaker, så måtte jo såklart hjelpe litt til og få de med på en liten shoot. Skal prøve å legge meg tidlig idag slik at jeg får gjort alt jeg skal gjøre i morgen. I dag har jeg vært på skolen, ryddet litt og facetimet med Mathilde store deler av ettermiddagen. Etter jeg har blogget ferdig skal jeg stelle meg og se litt serie. Vi snakkes mer i morgen. Skal bli flinkere å oppdatere dere, lover. 

Spørsmålsrunden er enda ikke besvar, så om det er noe dere lurer på, har dere fortsatt sjansen! Svar på video kommer i løpet av uken. 


 

LATE NIGHT PHOTOS

 • 05.09.2016 - 21:42


 

MÅL OG PLANER FOR UKEN

 • 05.09.2016 - 16:37


Hei. Da var jeg i gang med en ny skoleuke. Jeg merker hvor fort vi allerede er kommet i gang med fagene, men jeg føler jeg har kontroll over hva jeg skal jobbe med. Har en del planer og mål jeg skal gjennomføre denne uken. Jeg må dra til IKEA å kjøpe et speil, skrive ut masse bilder, pynte på rommet og gjøre masse skolearbeid. Dette året skal jeg prøve å ikke komme på etterskudd i fagene, så jeg gjør det lettere for meg selv når jeg skal ha eksamen. 

Jeg har en del lesestoff som jeg skal ha lest før timene i morgen, så det skal jeg gjøre nå. Vi snakkes! 


 

DU TRENGER IKKE FLYTTE DEG NÆRMERE.

 • 05.09.2016 - 12:22

 

Du vet de morningene du rekker å spise en god frokost, stelle deg og slappe av før skolen. Du har planlagt å ta bussen som går 15 minutter før oppmøte, men det er fortsatt lenge til den går. I dag var en slik dag for meg.

Jeg gikk ned til trikkestoppet 40 minutter før skolen startet, men jeg kom selv om for sent. Jeg vet jo hvordan trikk jeg skal ta for å komme meg dit jeg skal, hvordan klarer jeg å surre meg inn på feil da? 

Jeg ender opp på Majorstuen og må skynde meg å ta bussen tilbake til sentralstasjonen, for så å ta presse meg inn i den alt for fulle trikken. Den trikken som alltid er stappet med mennesker. Den trikken der alle sitteplassene og ståplassene er tatt. Vi står nærmere oppå hælene til hverandre, for å få plass.

                  
Du står tett inntil meg og jeg flytter meg bort fra deg for en grunn. Du trenger ikke flytte deg nærmere igjen, når vi begge vet at du har mer enn nok plass der du allerede står. 

Det blir siste gang jeg tar feil trikk til skolen.

TACOSØNDAG

 • 04.09.2016 - 19:32

Hei! Nå har vi nettop spist taco jeg har dusjet og stelt meg. Nå skal jeg se serie og slappe av. Skal prøve å legge med tidlig idag og tror ikke det blir et problem, da jeg allerede er supertrøtt. Dette var faktisk det første måltidet vi alle 4 laget sammen, hurra! Blir fort til at man lager sin egen mat hver dag, da vi alle har forskjellige timeplaner. 

 

LØRDAGEN I BILDER

 • 04.09.2016 - 13:02

Fikk ikke blogget i går, da jeg var opptatt hele dagen. Har hvert en veldig fin helg og fint vær fra morgen til kveld. I dag skal jeg slappe av og gjøre meg klar til en ny skoleuke. Skrives senere! Haha... ​Vi brukte 40 minutter på å bli tegnet og ser dere resultatet?... (Det var de 500 kronene) 


MATSTREIF

 • 02.09.2016 - 17:42

Hei, kom nettop inn døren. Jeg har vært sammen med noen av jentene på Norges største matfestival, på rådhusplassen. Der hadde de alt fra food trucks, matboder og Nordisk mesterskap i baking og konditori. Det har hvert utrolig varmt og fint vær i dag, og det gjør meg glad. Jeg håper ikke sommeren er helt over, for jeg gruer meg litt til vinteren. Jeg har hørt at det er kaldere i Sør om vinteren, enn det er i Nord. Jeg som syntes det er så kaldt i Nord...  

Nå er hyllen endelig kommet opp på veggen. Jeg har hvert å sett etter et stort speil for å ha på rommet, men fant ingenting. Tenker jeg drar til IKEA i morgen der har de nok hva jeg leter etter.  Skulle ønske rommet mitt var litt større. Har funnet så mange fine bilder jeg har lyst å henge opp, men det er ikke veggplass til det. 

Nå skal jeg rydde litt og så skal jeg dra å trene. Vi snakkes! 

Ikke glem  ->SPØRSMÅLASRUNDEN <- 

SNART ER ALT PÅ PLASS

 • 02.09.2016 - 11:47

Hei fine lesere! Det har vært en rolig morgen. Jeg har spist en god frokost, stelt meg og jobbet litt med skole. Jeg merker hvor godt jeg sover når jeg har trent, som jeg gjorde i går. Nå er det bare å holde motivasjonen oppe. Det klarer jeg. 

Om 10 minutter kommer Sebastian. Husker dere hyllene jeg slet med? De skal han komme å hjelpe meg med. Endelig! Jeg gleder meg til jeg får alt på plass. Skal vise dere bilder når alt er ferdig. Greit å ha gode guttevenner som hjelper til.

Over til noe annet. Jeg driver å sparer ut øyenbrynene mine nå. Har kjøpt olje for å få de til å vokse fortere. Har aldri vært fornøyd med dem, så skal få noen profosjonelle til å hjelpe meg. Gleder meg til å få orden på dem. Jeg har hatt alt fra en strek, til nesten sammenvokste øyenbryn... Men var det ikke en stund det var trendy med bryn like tynn som en strek? heh. 

Vi skrives senere. 
SPØRSMÅLSRUNDE

 • 01.09.2016 - 17:22

I dag har vært en rolig dag. Jeg har vært på skolen og kjøpt de siste bøkene jeg trenger, og slappet av hjemme med guttene. Nå skal vi spise middag og etterpå dra å trene. Jeg tenkte jeg kunne ha spørsmålsrunde, siden jeg nettop har startet opp bloggen igjen. 

Svarer på video neste Søndag, spør i vei! 

ME, MYSELF AND I

 • 01.09.2016 - 17:14

                                     
                                          Noen bilder fra jeg og Marte var i Oslo for nettop 1 år siden. 

 
  
 
 

                
                
                

SPONTANTUR TIL LONDON

 • 31.08.2016 - 19:02

Hei herlige lesere. En ting jeg elsker med å bo i Oslo, er at det er så mye billigere å reise utenlands. Jeg satt nettop å så på biletter til London, siden Marte bor der og nå er turen bestilt. Det tok ikke lengre enn 10 minutter før jeg tenkte jeg ville dra, til bilettene var bestilt. Lenge leve spontaniteten! 

Marte vet enda ikke at jeg har bestilt og jeg gleder meg til å fortelle henne det! (håper du ikke leser dette før jeg får snakket med deg;) )

Jeg reiser ikke før 15 November. Hun blir 20 år 17.November og jeg gleder meg til å feire dagen med henne. 

GLEDER MEG TIL Å SE DEG VENNEN!!

Har du vært i London før? 

ALL PINK

 • 31.08.2016 - 14:18

Hei. I dag sto jeg tidlig opp å dro på skolen. Har fått kjøpt inn litt skolesaker og skrevet ut hefter jeg trenger fremover. Merket at det ble veldig mye rosa da jeg valgte ut skolesakene, men hvem liker ikke rosa? Jeg har kun kjøpt norskboken til nå. I løpet av uken skal jeg få kjøpt de andre jeg trenger også. 

Jeg spiste lunsj i stad og skal nå sette meg ned, for å gjøre litt skolearbeid. Selv om jeg kun har 2 dager med undervisning, har jeg masse jeg må gjøre på egenhånd. Greit å få gjort litt skolearbeid hver dag. Da slipper jeg å måtte repitere alt i slutten av året.  

Senere i dag tenkte jeg å dra på SATS. Jeg har ikke fått trenet på noen dager nå og det merkes. Får så utrolig mye mer energi av å trene og sover mye bedre om natten da. Flere som har det slik? Vi skrives ikveld.  

GIR OPP FØR DAG 2

 • 30.08.2016 - 12:24

Hei! Nå er jeg halvveis ut i dag 2 på skolen. Vi har nettop fått lunsj og jeg sitter på klasserommet å spiser nå. Jeg trives allerede veldig godt og lærerne er så flinke! Jeg får lyst å lære av de og det er noe helt annet, fra hva jeg er vant med fra videregående. Til nå er yndlingslæreren min han jeg har i Spansk. Han gjør timene utrolig gøy, og jeg har etter 7 timer lært utrolig masse. 

Det er andre dag og jeg går allerde i hettegenser og kosebukse. Jeg hater å gå i stramme bukser, spesielt når jeg skal sitte i ro lenge. Jeg kastet eller la igjen mesteparten av koseklærne mine da jeg flyttet. Jeg hadde som mål å prøve å stelle meg mer, enn hva jeg gjorde før. Hvem prøver jeg å lure? I mårrest tok jeg på meg en bukse og en topp først, men rett før jeg gikk ut døren skiftet jeg. Mye mer behagelig og jeg slipper å glede meg til å komme hjem, for å skifte. Hjemme går jeg mest i shorts eller store tskjorter, digg. 

Senere skal jeg dra å kjøpe strømpebukser, så får jeg begynne å gå med kjole på skolen. Kjole er faktisk mer behagelig å gå med enn kosebukse. Hva synes du om å stelle seg på skolen? 

ER DET MULIG!

 • 27.08.2016 - 18:45Idag tok vi trikken til Vigelandsparken. Jeg har ikke vært der siden jeg var liten, og Mathilde har aldri vært der før. Derfor tenkte jeg at det hadde vært koselig å gjøre sammen. Vi gikk inn i parken og skulle ta noen fine bilder. Gjett hva som skjedde? Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme batteriet OG minnekortet til kameraet.. Typisk meg! Jaja, det får holde med mobilbilder idag. 

Kan ikke huske at "Sinnataggen" var så liten, haha.. Men det er spennende å se på slike statuer. Lurer litt hvorfor kunsteren har valgt å lage alle menneskene nakne, men tror også det er derfor parken er så kjent. Uansett, været har vært helt nydelig idag så vi har stoorkoset oss! Planen for resten av dagen er å dra til Vegan loving hut å bestille mat, deretter skal vi bare dra hjem til leiligheten og slappe av. Gleder meg til å teste ut ny mat! 

Kan ikke få sagt nok hvor deilig det er å ha bestevenninna på besøk!! Skulle bare ønske at hun ikke måtte dra tilbake imorgen allerede.. Heldigvis kommer hun tilbake neste måned så da har jeg noe å se fram til. 

Det er veldig mange kule skulpturer i Frognerparken, men den jeg liker aller best er den som ligger øverst og innerst. Det er en skulptur der mange mennesker er "klemt" inn i hverandre og lager et høyt tårn.  

Har dere noen gang vært i Vigelandsparken før? Hvis ikke så anbefaler jeg dere til å ta turen innom!

HUN ER KOMMET!

 • 27.08.2016 - 14:55

Endelig i samme by igjen! Siden hun kom så sent på kvelden, ble gårdagen brukt til en god kveldsmat, kveldstur og film. I dag skal vi dra til byen en tur og slappe av resten av kvelden. No alcohol for us!
Vi snakkes senere!

CRAZY STALKER!

 • 26.08.2016 - 13:46

Jeg har blokkert han, så har han laget seg ny bruker. Han spør meg om jeg vil at han skal slutte, jeg svarer ja og han fortsetter selvom. Han har sendt meg nøyaktig adresse på hvor han bor og daglie bilder av seg selv naken. Dette har pågått nå i noen uker og jeg begynner å bli ganske lei. 

Tips til hva man kan gjøre?? Hjelper jo ikke blokke, da han uansett lager ny bruker.

 

VERDENS BESTE NYHET!

 • 25.08.2016 - 21:44


Nå sitter jeg i stuen og har nettop laget meg middag. Enkel og rask "fishbowl". Dagen i dag har vært ganske rolig. Vi har alle vært hjemme, helt til vi dro å trenet. 

Når jeg kom hjem fra trening, fikk jeg en melding av bestevenninna. Mathilde kommer på besøk!!! Jeg tror ikke dere skjønner hvor glad jeg ble av meldingen. Gleder meg sånn til helgen nå. Hadde egentlig ingen planer, men nå når hun kommer skal vi fylle dagene med mye gøy. Det blir så bra. 
 
 


Hva har dere gjort idag? 
 

FRA ET NYDELIG TIL ET GRUSOMT SYN

 • 24.08.2016 - 16:38

Hei! Nå har jeg nettop kommet inn døren. Har levert ut litt søknader idag, vandret rundt i Grunerløkka og endte tilslutt opp ved Akerselva. Jeg hadde kjøpt med meg loff og ble stående å mate alle fuglene som var der, i nesten 1 time. Synes det er fascinerende hvordan dyr oppfører seg. Hvordan de er mot mennesker, de små "krigene" de har imellom og hvordan de generelt er. I starten kom de ikke nærmere enn 5 meter og til slutt turte de å spise brødet, mens jeg hold i det. Elsker parkene i Oslo! (de fleste gangene i alle fall) TILBAKE TIL OVERSKRIFTEN! Da jeg sto og matet endene, satt det 4 personer, 10 meter bak meg. Det var ikke før jeg snudde meg og skulle gå hjem, at jeg la ordentlig merke til dem. Det jeg så i sidesynet, var ikke det jeg forventet meg, langt ifra. To damer og en barnevogn (der jeg er ganske sikker på, at en baby lå) Hun ene satt med buksen nede, med en sprøyte i låret. Jeg tror jeg stoppet opp og frøys i et sekund, mens jeg stirret. De la ikke merke til meg, så jeg valgte å bli stående et par sekunder til, mens jeg knipset et lite snikbilde (Føltes rart å ta opp mobilen for å ta bilde, men håper det var det rette).  

Har sendt mail, med bilde til politiet. Jeg håper at det ordner seg. Håper politiet svarer med at de vet hvem det er og at det ikke var en unge der... Men jeg tror ikke det er det svaret jeg kommer til å få. Jeg sitter fortsatt med en diger klump i halsen, når jeg skrivet dette. Huff!! Jeg merket at flere gikk forbi dem og at ingen reagerte, eller så lite som kastet et blikk bort på dem. Kanskje man blir vant til syn som dette i Oslo? Idiotisk. Jeg håper jeg aldri blir "vant" til det. 

Huff... Håper jeg ikke må være vitne til det samme igjen...
 

PRODUKTIV DAG

 • 23.08.2016 - 23:45

Hei! Denne dagen har vært utrolig fin. Det har vært så varmt og fint vær i hele dag. Jeg har fått sett rundt på skolen, skrudd på hyllene, (ikke helt ferdig...) trenet og hengt med venner. Skulle ønske jeg kunne våkne til dette været hver dag, det gjør noe med humøret mitt. Jeg håper jeg får muligheten de neste årene å flytte tilbake til USA, kanskje neste år? Det får tiden vise. Til nå storkoser jeg meg veldig, med å bo i hovedstaden. 
okeiokei, nå skal dere få høre! For det første, er dette noe av det kjedeligste jeg gjør. (Glad jeg snart er ferdig) Etter mye skruing og jeg tror jeg begynner å se en slutt på dette prosjektet. Tror dere ikke jeg har skrudd fast de som skal holde opp hyllen, på feil side??? Så jeg måtte skru hver eneste skrue opp igjen og starte helt pånytt... Er det mulig! 
Jeg har enda ikke fått opp hyllene, siden jeg manglet noe som trengtes i veggen, før skruene skulle skrues inn. I morgen skal jeg dra å kjøpe borrmaskin, skal få de opp da. Har nettop kommet hjem fra Grunerløkka, har stellet meg og er klar for å legge meg. Tidlig opp for PT time i morgen. Vi snakkes!

ROLIG MORGEN

 • 23.08.2016 - 13:09

 

Har nettop spist lunsj og sitter nå å drikker te, mens jeg ser på Keeping up with the Kardashians. (favoritt serie!) Har de siste ukene snart sett igjennom alt. Kan ikke tro at jeg ikke har sett på dette før?? 

Er snart på tur ut døren, skal dra med en venninne til Sonans. Vil se hvor det ligger, hvor klassene mine skal være og bli kjent med område før jeg begynner. De jeg bor med har allerede startet på skolen, så har vært en rolig morgen i leiligheten, deeilig. Nå er det ikke lenge til skolen starter og jeg gleder meg overraskende utrolig mye. 
      
Snakkes senere! 

MANDAGSMILEN

 • 22.08.2016 - 20:35

 

Nå sitter jeg nydusjet i sengen og har nettop spist middag. Dagen i dag ble ikke helt som planlagt. Fikk ikke opp hyllene på rommet idag heller... Må få gjort det snart! Hater at ting er halvferdig, får ikke gjort det like koselig og pyntet som jeg vil nå. Får prøve igjen i morgen. 

Fikk trenet idag og dere skal tro jeg var glad, da milen ikke var så lang som jeg hadde trodd. Elsker å løpe når jeg trener, men merker at jeg trenger litt mer muskeltrening framover. På onsdag har jeg fått oppsatt en PT time, så håper å få lært mange nye øvelser. Skal ha 3 PT timer framover, så får vell sotte opp et program som jeg kan fortsette med utover høsten. 

(rip macen som jeg har klart å ødelagt på den ene siden... Blakk student, så får bare leve med det) 


Nå skal jeg kle på meg skoene og ta trikken opp til Grunerløkka for å møte jentene, som også flyttet hit for å studere i år. Er så glad for at jeg har så mange gode venner i samme by. 

FINDINGS

 • 21.08.2016 - 16:56

Herregud for en helg!!!

Helgen som var droppet jeg Parken i Bodø og dro på findings, med de jeg bor med. Jeg har hatt det så gøy denne helgen, fra morgen til kveld. Jeg fant ut 2 uker før jeg flyttet at jeg skulle droppe Parken og heller dra hit og jeg angrer ikke et sekund. For et show det var! Ble kjent med så mange kule mennesker (hva noen av de het og hvor jeg finner de igjen, vet jeg ikke. Får vel bare  satse på å ses av tilfeldigheter igjen.)

I skrivende stund sitter jeg med de samme tankene som jeg hadde sist helg. Skal jeg slutte å drikke? No joke. Jeg hater dagene etter jeg har vært ute. Fyllenerver, slapp,  skjelven og null energi. Kanskje jeg ikke trenger å slutte, bare passe på inntaket litt bedre? haha... Om litt over 1 måned blir jeg 20år. En ting som er ganske så sikkert, er at fram til da, skal denne frøkna holde seg edru. 

Fredagen dro jeg rett fra Findings og hjem, mens igår møtte jeg på en gjeng og stakk på byen. Resten av dagen i dag skal gå til Kardashians og spise godis. Vi skrives i morgen.Var du på Findings eller har vært? 

STARTER OPP IGJEN!

 • 21.08.2016 - 16:31

 

Ny by, nytt hjem og nye omgivelser. Jeg har hatt tanken på å starte opp bloggen en stund nå, spesielt på grunn av at jeg har flyttet til Oslo. Oppdater de der hjemme om hva jeg gjør om dagene, ha en side jeg kan se tilbake på minner, reiser og gøye ting som kommer til å skje framover. Jeg er vell over gjennomnitte glad i å ta bilder og har over lengre perioder skrevet dagbok, så det å ha et sted hvor jeg får poste og skrive hva jeg vil, passer perfekt. 

Jeg trives allerede utrolig mye og gleder meg til å se hva dette året har å bringe. Håper på mye nye bekjentskaper, sene kvelder, byturer og ikke bare fullføre fagene jeg tar opp, men også oppnå de karakterene jeg jobber mot. Fagene jeg skal ta opp er norsk, nynorsk, spansk, historie, religion. Jeg tar religion på et halv år og resten på 1 år. Blir rart å skal starte på skolen igjen, men jeg gleder meg utrolig masse og motivasjonen er på topp! 

Skrivende stund sitter jeg i sengen min, hører på kardashians, spiser pizza og ser litt på bilder fra helgen. Har kun vært oppe av sengen 2 ganger i dag. Den ene gangen måtte jeg på do, den andre gangen for å dra på butikken. Normal søndag? I alle fall for meg, om jeg har vært ute natten før.

 
Noe spesielt dere vil jeg skal skrive eller lage videoblogg om? Kom med tips, så lager jeg! 

 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no