Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Håper dere har en bedre dag enn meg. Man skulle ikke tro det var noe å klage over når man har fri, det er 20 grader og omringet i godt selskap. For dere som følger meg på snapchat har sett hvordan de siste 3 dagene har sett ut (Følg meg martinejooh) Mye festing, lite mat og lite soving, da er det klart man blir sliten. Må bare beklage for dårlig oppdatering i helgen, men jeg har ikke klart å strekke til. En 3-dagers blir det lenge til jeg gjør igjen! 

I dag har jeg, Mathilde, Amalie og Jørgen spist på Max og vært på operataket. Nå sitter vi hjemme hos meg og prøver å finne ut hva vi skal bruke resten av søndagen til. Vi skrives senere<3 
Jeg satt i går å bladde igjennom arkivet på bloggen. Der fant jeg mange gamle og minnerike bilder. Jeg la best merke til bildene under. Selv om jeg ikke hadde hatt denne bloggen lenge, hadde jeg en del lesere daglig. Jeg ble sponset av Junkyard.

Jeg kan fortsatt huske hvor stolt og glad jeg var da jeg skulle hente pakken. Jeg hadde fått gratis klær og jeg gledet meg til å ta bilder å vise leserne.  

Man kan se på redigeringen og bildene at jeg var ganske ny i gamet;) Haha til tross for noen fordommer mot bloggen, gjorde jeg det og jeg digger at jeg ikke brydde meg om hva alle andre sa. 
          

Hei fine lesere. Nå er vi alle klare for vors, men jeg og Sofie måtte såklart oppdatere bloggen først. Jeg gleder meg massee til kvelden. Det er nok spesielt siden det er lenge siden jeg, Amalie og Mathilde har festet sammen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi kommer oss avgårde. Vi skrives i morgen<3 
 
Hei alle sammen. Har dere det fint? For en fin dag det har vært i Oslo! Det er sol og varmt ute, så jeg har ingenting å klage over. I dag har jeg vært på photoshoot rundt omkring i Oslo. Jeg tar ikke meg selv så veldig høytydelig da jeg stiller meg opp midt på Karl Johan for å knipse bilder. Jeg tror bildene ble utrolig kule, viser dere når jeg får de tilsendt.

Nå sitter jeg, Amalie og Sofie i stuen og slapper av. I kveld skal vi en tur på byen, tror vi tenker oss til Horgans. Håper dere alle får en fin torsdagskveld og følger med på parsermonien i kveld. Ex partneren og samboeren min er i fare, hjelp...  


                Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with jm1 preset

God kveld fine lesere<3 Nå har jeg nettop lagt meg i sengen og hele gjengen er dratt hjem. Dagens episode var gøy og nå begynner det "endelig" å bli litt drama inne på hotellet. Denne uken på paradise kommer til å bli veldig spennende og det er mye som skjer! Det er bare å glede dere. Jeg må jo ikke glemme å nevne at Lunde endelig har kommet inn på hotellet. Alltid gøy med nye mennesker, men hva skjer når jentene plutselig er i fare? 

Jeg har sotte på vekkeklokke og er klar til å våkne tidlig i morgen også, vi skrives mere da!

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg har hatt en kjempefin dag. Jeg dro å trenet i mårrest, deretter kom
Sofie og Andrea og vi dro å tok masse bilder på løkka. La familia har overtaket og aliansen uten navn (enda) driver nå å vasker og rydder hos meg og Morten, DIGG! 

Snart kommer mange fra ph for å se dagens episode sammen. Det er så gøy når vi samler oss å ser ilag. Ikke like heldig når man sier noe "dumt" om personen som sitter ved siden av seg da, heh. Heldigvis ler vi av alt nå i ettertid og er blitt en veldig fin gjeng. Jeg skal huske å ta noen bilder i kveld, så kommer det et til innlegg senere <3  

 


 


Hei alle sammen! Nå har jeg nettop spist frokost og skal snart dra på trening. Da jeg kom hjem fra jobb i går gikk jeg rett å la meg, derfor kom det ingen innlegg på kvelden. Jeg skal bli flinkere å oppdatere dere mere og komme med litt mer spennende innlegg. Føler jeg kun har kommet med korte og uintresante innlegg den siste uken, men jeg lover å skjerpe meg. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan ha spørsmålrunde her på bloggen, derfor tenker jeg å ha en nå. 

Jeg svarer på video i løpet av uken! 

 

Jeg har også laget meg facebookside. Den finner dere HER 
Hei alle sammen! Nå sitter jeg i stuen for å oppdatere dere før jeg drar på jobb. Jeg har ikke gjort så mye i dag. Jeg sov hos noen venninner i går og da jeg kom hjem dro jeg på macern med Sofie og Andrea. Det var så deilig å våkne i mårrest uten hangover. Jeg trodde jeg kom til å bli rastløs iløpet av kvelden i går, men det var faktisk utrolig deilig å bare være hjemme med girlsa! 

Neste helg er det fest både fredag og lørdag, så nok festing blir det på frøkna framover uansett. I morgen er det mandag og det betyr INSJEKK PÅ PARADISE! Noen av dere har nok allerede fått med dere hvem som sjekker inn og for dere som ikke har dere, kommer det nå en spoiler. Martine Lunde sjekker inn. Det skal bli utrolig gøy. Hun er en herlig jente så det er bare å glede dere til å se henne på skjermen framover. 

Vi skrives<3 
Hei alle sammen! Sorry for dårlig oppdatering i går. Jeg dro tidlig hjemmefra og kom ikke hjem før klokken var over 12 på kvelden. Dagen i går var veldig koselig og gøy. Jeg dro først til byen med noen venninner og var på cafè. På kvelden dro jeg til Lillestrøm hos en kompis. Vi spiste taco og spillet kort hele kvelden. Jeg klarte selvfølgelig å tape en av rundene, så jeg måtte kjøre spørsmålsrunde i 5 minutter live på instagram. Den endte opp med å bli populær blandt flere av dere, så det blir jeg nok å gjøre igjen. Uten at jeg trenger å tape i noe kortspill, haha.


Nå må jeg legge fra meg macen, sminke meg og komme meg på jobb! Vi skrives i kveld 


 


Hei og god morgen alle sammen! Jeg har nettopp spist frokost og driver nå å sminker meg. Jeg skal dra å møte to venninner i byen. Det er så fint vær i Oslo i dag og det må utnyttes. Den ene venninnen min Simone, har jeg ikke møt på veldig lenge. Hun bor i Bergen så det skal bli deilig å prate med henne igjen! 

Så noen parsermonien i går foresten? Det gjorde såklart jeg. Det er så annerledes å følge med i år, når man vet alt som skjer. Gøy er det uansett! Merker jeg har fått spillerollen inne på hotellet haha. Nordlending med full kontroll;) Det er så gøy å se hva som blir tatt med og ikke. Gårdagens esisode kan jeg ikke klage på, men mange får vell en oppfatning på at jeg er litt bitch.. Spesielt da jeg og Morten diskuterer på rommet! Er vell bare sånn der er når man er nordlending, man høres litt strengere ut. Jaja får bare leve med det.
Hei alle sammen! Har dere det fint? Jeg har hatt en super dag i dag. Som jeg nevnte tidligere våknet jeg tidlig og dro på møte. Etter møte kom Rebecca og vi dro til byen å shoppet. Det har ikke vært sol i dag, men det begynner selv om å bli varmere i luften og det er så deilig! Vi dro deretter å møtte Amalie, en venninne fra Bodø som også har flyttet til Oslo. 
Bomberjacket fra Junkyard, finner dere
HER.       Caps fra Junkyard finner dere HER.


Nå har vi nettop spist og venter egentlig bare på at tiden skal gå. Hvorfor går Paradise så sykt seint?? Jeg har hørt rykter om at fra og med neste uke, kan man se episodene klokken 3 på viaplay! Jeg må sjekke det opp, for det hadde vært perfekt. Jeg kommer meg jo aldri tidlig i seng og jeg klarer ikke vente til dagen etterpå for å se episoden. 

 

Nå har jeg nettop kommet hjem fra et spennende møte. Det skal bli gøy å kunne fortelle dere hva planene er, men det blir uheldigvis litt lengre til enn forventet. Nå har jeg nettop laget meg frokost og sitter i stuen å oppdaterer mail og sosiale mediaer. Senere i dag skal jeg vise dere hva jeg fikk i posten for noen dager siden. Det har bare tatt litt lengre tid enn jeg sa, dagene har gått i et den sisste tiden. Beklager for det! Nå skal jeg spise opp maten min og dra å trene. 

Gårdagens episode var veldig spennende og dagens episode blir nok enda mer nervepirrende. Det er jo parsermoni! Hvem tror du ryker i dag og hvem er dine favoritter til nå? 

 

         

 
Hei alle sammen! Nå er jeg nettop kommet hjem til leiligheten igjen. Jeg har vært i byen med Rebecca, Marcus og Kevin. Det er så fint vær i dag og var derfor veldig deilig å komme seg litt ut. Da vi satt på Max kom det noen søte jenter bort og ville ta bilde av oss. Det var utrolig rart og gøy på samme tid. Jeg tenker ikke på at vi er blitt offentlige personer på den måten og når en jente da kommert bort å klemmer oss blir jeg litt beskjeden. Det er utrolig gøy når dere gjør det, men jeg er bare ikke vandt til det. 

Jeg har ikke store planer for dagen annet enn å få gjort klar noen blogginnlegg, rydde i leiligheten (igjen) og se pærra. Leiligheten har vært kaos siden vi kom hjem. Vi er jo 4 stykker som bor her, men den siste tiden har det føltes ut som 10. Det er fult hus fra morgen til kveld. Vi rydder og vasker, men etter bare 2 timer er det bombet igjen. Jeg skal ikke klage da. Jeg hater jo å være alene og det er derfor veldig godt å ha mange å henge med.
Hei. Det kommer vel ikke som et sjokk om jeg sier jeg fortsatt ligger i sengen. Jeg har ikke sovet mer, men jeg føler det er så mye som må gjøres. Jeg prøver å få sett igjennom alle bildene fra gårdagen, svare alle, redigere film og sjekke mailer. Jeg prøver å få gjort det meste nå, så jeg kan legge meg tidlig i kveld med god samvittighet. 

Da vi våknet imårrest dro jeg og Mathilde å spiste frokost/lunsj på Egon. Det var deilig å slippe å lage maten selv. Da vi ventet på maten fikk jeg en telefon om en veldig gøy mulighet som jeg takket ja til. Ååå jeg gleder meg til jeg kan fortelle dere hva som skal skje. Heldigvis er det ikke så lenge jeg trenger å holde det skjult. CAN'T WAIT!  
Hei! Sorry for sen oppdatering alle sammen, men dagen i dag har vært veldig tung. Kvelden i går var utrolig gøy. Så gøy at vi ikke var hjemme før halv 10 imårrest! Jeg har sovet maks 1 time, rart jeg ikke er mer trøtt. Jeg har vært ganske redusert i hele dag, derfor har jeg ikke fått gjort så mye. Jeg har vært hos frisøren da, endelig! Denne frisørtimen var veldig nødvendig og det er lenge siden jeg har følt meg så fornøyd etter en frisørtime. Tusen takk til Lotte som rakk å ta imot bestilling og kunne fikse håret mitt i siste liten. 

Jeg kan ikke tro det! Tenk at paradise hotel starter i morgen. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg pakket kofferten å hadde hele opplevelsen forran meg. Nå er det over og i morgen er det premierefest. Jeg gleder meg så sinnsykt masse.


Hei flotte lesere. Nå sitter jeg med Morten, Marte og Mathilde i stuen. I dag har vi ikke gjort annet enn å dra en tur på polet og jeg har hentet en pakke i posten. Jeg lager et innlegg i løpet av helgen til dere om hva jeg fikk i posten. 

I går var planen å dra ut helt til klokken 11. Mathilde kom sent med flyet og jo lengre jeg og Marte satt å ventet, jo mindre giret ble vi. Da Mathilde kom fram fjernet vi sminken, tok på oss koseklær og dro på butikken i stedet. Jeg er veldig glad vi valgte å være inne da vi våknet i mårrest. 

I kveld skal vi faktisk ut, haha. Vi skal i en bursdag og feire en venninne av oss. Jeg håper det blir en fin kveld<3 Vi snakkes 


Hei fine lesere. Nå sitter jeg og Marte på hver vår mac og blogger. Marte sin blogg finner dere HER! I dag har vi gått rundt i byen, Marte har vært hos frisøren og vi har også spilt inn videoblogger. Den ene challengen vi gjorde er noe av det verste jeg har gjort, no joke! Jeg har alltid hatt lyst å prøve challengen, men aldri turt. Nå har jeg gjort den og jeg kommer aldri til å gjøre den igjen. Gled dere til masse tårer og latter. 

Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme. I kveld kommer Mathilde til Oslo, endelig. Det skal bli så deilig å være samlet alle tre igjen! Vi tenker oss kanskje ut en tur og om ikke blir det en rolig fredagskveld hjemme. 

Håper dere alle får en fin fredagskveld<3
Hva skal dere i kveld? 
God morgen. Klokken er bare 8, vi har fri og er allerede lys våken. Det har vi vært en stund da. Jeg og Marte sovnet tidlig og ble vekt tidlig av gjengen som kom fra nachspiel halv 7. Sånn er det å bo i kollektiv. Klager ikke da, synes det er gøy å få høre om kvelden deres. Vi prøvde begge å legge oss for å sove igjen etterpå, men det var en tapt sak.

Nå sitter vi bare her, på hver vår mac og spiser frukt. Dette må være det tidligste jeg har stått opp på flere måneder. Det føles overaskende veldig deilig!

 
God kveld. Nå sitter jeg og Marte i stuen å ser tv. Vi har nettop spist middag, ris og bønner. Nam! Lover det smaker bedre enn det ser ut som. Koser meg med besøk og ser fram til en veldig bra helg. 

I kveld skal vi bare slappe av og spise snacks. Vi vurderte en liten stund å dra ut, men jeg er veldig glad vi bestemte oss for å holde oss hjemme. Det kommer til å skje mye de neste dagene, så jeg stresser ikke om jeg ikke får meg med alt. 

Vi skrives mer i morgen<3 håper dere får en fin torsdagskveld! Hva skal dere ikveld? 
Hei fine lesere. Nå har jeg nettopp laget meg lunsj etter en treningsøkt. Snart skal jeg en kort tur til Drammen, før jeg drar hjem og henter Marte på togstasjonen. Hun har vært på ferie i Thailand og skal være på besøk i helgen. Jeg gleder meg såå til å tilbringe tid med henne igjen. Vi har så sinnsykt masse å snakke om. Har ikke sett henne siden jeg besøkte henne i London i November (Shitt så fort tiden går). Dere som har fulgt bloggen min, husker nok det. Jeg vet ikke helt hva vi kommer til å finne på, men vi finner alltid på mye gøy når vi er sammen. 

Jeg fikk ikke blogget i går og jeg beklager for det. Jeg våknet, dro rett for å trene og deretter videre på jobb. Da jeg kom hjem fra jobb var Kevin og Alex kommet til Oslo for å overraske alle, så var derfor masse folk hjemme i leiligheten da jeg kom hjem. Det er så godt å være med alle og jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen så jeg rekker toget til Drammen. Vi skrives mer senere<3

  
Hei fine lesere. Nå har jeg nettop svart på en del mail og spist middag. Jeg har fikset meg jobb i dag og i morgen skal jeg på opplæringsvakt, hurra! Og vet dere hva? Jeg hadde vekkeklokke i dag tidlig klokken halv 9 og jeg var oppe av sengen 9. Applaus til meg! Jeg har ikke gjort så utrolig mye i dag, dro en tur til byen og fikset noen småting og snart skal jeg på trening med Rebecca.

 

Tenk at det bare er 6 dager igjen til premieren??? Jeg klarer ikke vente lengre. 13 Mars 22:30 Smeller det! 


Hvor fett er ikke årets fellesbilde? Jeg elsker at jentene er i fokus og har makten. Jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake til dagen jeg reiste til Mexico og oppleve alt pånytt, men det går desverre ikke. Heldigvis er det bare 6 dager igjen til det begynner og da får jeg gjenoppleve litt av det. Det skal bli så gøy!


                          
Haha jeg hater og elsker dette bilde på samme tid. Kroppen, poseringen, tattoveringene og bilde i helhet ELSKER JEG! Men hva skjer med ansiktet?? Kjenner ikke meg selv igjen. Jeg skjønner hvorfor media syns jeg ser bitchy ut... Kunne de ikke valgt et bilde jeg hadde øynene åpne i alle fall? 

 

Beskriver kvelden veldig bra. Andrea er irritert for at ingen tar et bra bilde til bloggen, soph stresser med å ordne kamera klart så vi kan ta flere bilder og jeg holder meg for ørene når jentene roper. På vors med mest jenter er støynivået alltid ti hakk høyere. 

 

Lørdagen var utrolig gøy og jeg er så glad for at jeg har møtt så mange fine mennesker. Vi er en flott gjeng og jeg ser fram til tiden framover med alle. 
Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg håper dere har en bedre start på uken enn hva jeg har. Dagen i dag har føltes utrolig lang og rar til nå. Når jeg tenker meg om, har jeg vært kvalm siden jeg våknet og jeg vet ikke hva det kommer av. Jeg er sliten og jeg vil egentlig bare legge meg og sove til i morgen. Jeg er tom for energi og går rundt i stuen i morgenkåpen fortsatt. Det er lov å syte litt av og til, men nå er det bare en ting å gjøre og det er å ta seg sammen. Jeg kan ikke gå rundt å føle meg som en stygg taper (to be honest) lengre. 

       
          
 

 1.  Begynne å jobbe. Dette må være det viktigste punket! Jeg er nødt til å begynne å jobbe og komme meg opp om morningen. Jeg er nødt til å føle meg til nytte og gjøre noe ut av dagen. Jeg er lei av å være hjemme. 
   
 2. Spise sunnere. Matvanene mine er så dårlige. Det kan gå flere timer før jeg spier og når jeg først spiser, er det dårlig mat. Pizza, godteri and you name it... Jeg trenger et sunnere og  mer variert kosthold for at energien skal være på topp og jeg skal føle meg bedre. 
   
 3. Trene mer. Trening gir meg så mye energi og jeg føler meg alltid bedre etter en treningsøkt. Uansett om økten varer i 30 minutt eller 90, føles det godt etterpå. Trener jeg mer blir neste punkt også mye lettere. 
   
 4. Fikse døgnrytmen. Å sove til langt på formiddagen eller å legge seg når de aller fleste står opp om morgenen, funker desverre ikke. Jeg er nødt til å komme meg i seng om kvelden og faktisk stå opp når alarmen ringer. 

 5.  Planlegge. Hvit jeg planlegger dagene mine får jeg som regel gjort hva jeg ønsker å gjøre. Selv om jeg ikke har jobb enda så må jeg klare å stå opp til normal tid, da blir alt så mye lettere. Jeg får mer tid til bloggen, forhåpentligvis trening og dagene føles kanskje ikke så ensformig når jeg har en "liste" som skal følges å utføres. 
Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen med Grunde, Andrea og Sofie på besøk. Vi har vært ute å spist og snart skal vi dra på kino. Vi skal se fifthy shades darker. Håper andre filmen blir bedre enn den første. Den var bra, men ikke den beste filmen jeg har sett. Jeg tror at grunnen til at filmene er blitt så populær er pågrunn av innhold og ikke hvordan filmen er laget. 

Bilder fra gårdagen kommer i kveld eller i morgen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi rekker kinoen:)


Hva skal dere gjøre i dag? 
Hei! Det ble en sen kveld i går og våknet derfor sent i dag. Nå ligger jeg bare i sengen og prøver å få med meg alt som havner i felleschatten. Sofie har booket hotelrom som vi skal vorse på i dag, før turen går videre til Nox i kveld. Jeg har ikke vært ute i Oslo siden nyttårsaften, så jeg gleder meg masse til kvelden. Nå skal jeg spise og komme jeg på trening. 

Skal prøve å få oppdatere dere før jeg stikker på vors i kveld! 

God helg alle sammen:)

  
Hei party people. Nå sitter jeg hos venninnen min Marte, vi har handlet inn snacks og er veldig klar for en rolig fredagskveld. I dag har jeg bare slappet av og surret litt rundt i Oslo. Sophie og Rebecca sov over etter gårsdagens vinkveld, og vi sto alle sammen sent opp og lagde frokost med resten av gjengen hjemme. Litt utover dagen dro jeg å møtte Marte og flere kompiser. Noen av dem har jeg ikke sett på lenge, så det var koselig å catche up! 

I morgen skal jeg ut med ph gjengen (sjokk haha). Jeg vet det kommer til å bli sinnsykt gøy, spesielt siden det er første festen sammen uten kamera. Veldig spent på om vi alle er like eller om noen har holdt tilbake inne på hotellet! Vi skrives i morgen. Håper dere alle får en super fredag <3

 

        

        

//Sponset av smågodt ;)


Hva skal dere gjøre i kveld?  
 

God kveld fine folk! Nå sitter jeg, Rebecca og Sophie hjemme hos meg. Vi drikker vin og mimrer. Det er så deilig å kunne prate om alt og med noen som forstår. Det er jo ikke til å legge skjul på at de fleste samtalene handler om Paradise i kveld. Det er så mye sykt som har skjedd og vi gleder oss så sinnsykt til det starter, det burde dere også. Jeg ville bare komme med en kort oppsumering til dere, før vi skal fortsette jentekvelden. Vi snakkes i morgen! 

 


 

Hvordan har dere det? Jeg håper dere har det fint. Akkurat nå ligger jeg på sofaen med en kopp kakao. Jeg måtte ha noe varmt å drikke etter en lang dag ute i kulden. Det er så sinnsykt kaldt i Oslo! Kan våren komme fortere og snøen forsvinne snart? 

Jeg har litt forskjellige følelser over det å være tilbake i Norge. Det er jo utrolig deilig å kunne møte alle igjen og snakke med venner/familie, men HERREGUD så kaldt det er. Jeg savner sol og varme allerede.. Jeg savner det å kunne sprade rundt i bikini, bade i bassenget, slappe av på solsengen og ikke minst det at jeg ikke trenger tenke på hva jeg skal kle på meg.
 


Hvem velger skinnjakke med korte armer i minusgrader?? Haha... Jeg hopper på første fly tilbake til Mexico. (Jeg hadde selvfølgelig på meg vinterjakke når vi ikke tok bilder.)
 

Noen høydepunkter fra 2016!

Januar - Thailand

2. Januar reiste jeg alene ned til Thailand for å være med mamma og pappa. Bestefar har hus i Hua Hin og vi drar derfor ofte på ferie dit. Det var en veldig nødvendig ferie, som jeg trengte på denne tiden. Herregud som jeg savner sol og varme nå. 

     
     

JUNI - CALIFORNIA OG ARIZONA

Ord kan ikke beskrive hvor gøy jeg hadde det på denne turen. Jeg besøkte to av mine nærmeste som da bodde i California. Soling, Shopping, turer, festing og kjendiser hehe;) Kan det bli bedre? I Arizona fikk jeg møte familie og venner. (jeg vil alltid anse min vertsfamilie, som min egen) Dette må være en av de beste feriene jeg noen gang har vært på.   

 
AUGUST - FLYTTET TIL OSLO
 
                
 

Herregud så rart det er å se meg selv uten sleeven. Jeg føler meg så naken.  Jeg husker godt denne tiden av året. Det var ikke lenge siden vi alle hadde flyttet til Oslo, mye som skjedde hver dag og jeg følte meg litt "lost" i den store byen. (Etter et halvt år i Oslo, merker jeg at byen ikke er så stor som jeg trodde) Det var noen rolige, men morsomme dager uten skole og jobb. 

 

                

OKTOBER - BURSDAGSFEIRING OG BODØ 

Jeg fylte 20 år!! Hadde en stor bursdagsfeiring i Oslo med fantstiske venner, dro hjem å feiret litt i Bodø og mamma kom til Oslo på besøk.

    
   
   
   
   
   
 

 

NOVEMBER - LONDON

   
Reiste ned til mine bestis Marte og Amalie, som bor i London. Så kom også Mathilde på overaskelse! Jeg er så heldig som har så flotte venner. Vi var der en uke og hadde det utrolig gøy. Så gøy at jeg så å si ikke tok noen bilder, annet enn en photoshoot jeg og Marte hadde. Snapchat derimot, den ble spammet ned daglig av videoer av oss, døgne rundt. Snapchat - martinejooh

 

DESEMBER - HOME FOR CHRISTMAS 


 Jeg har fått gjort mye, lært mye og vokst utrolig masse. Jeg har blitt mer selvsikkert, lært å gi litt mer faen. Overlykkelig over å ha så fantastiske mennesker i livet mitt. Jeg gleder meg til hva neste år har å komme med. 
Hei! 26 Desember allerede? Det siste halvåret har gått så utrolig fort. Nå er det ikke lenge igjen av 2015 og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til året som kommer. Jeg har så utrolig mange morsomme planer. Året som har var, er det beste året på lenge og jeg vet at året som kommer blir like bra, om ikke bedre. 

Jeg er fortsatt hjemme i Bodø og skal være her til 30. Det har vært deilig å være med familie og møte venner igjen. 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits