hits

martine johansen |oslo

VLOGG KAUNAS

 • 31.01.2018 - 20:22
DEL 1 FRA KAUNAS - Reisen, restaurantbesøk, sightseeing og fyllaprat 


 

Jeg er lei.

 • 31.01.2018 - 09:55


BUKSE HER ♥ SKO HER ♥ TSKJORTE HER

God morgen alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem til Sofie og Andrea, siden jeg sov hos Mathilde i natt. Da jeg gikk til bussen i dag tidlig ble jeg nok en gang overrasket over hvor mye været påvirker meg. De siste ukene har jeg gått meg så lei på dette været... Det snør den ene dagen og så begynner det å regne igjen. Det går helt greit at det snør, men dette sørpe været er så utrolig kjedelig... Jeg gleder meg så sykt til varmere tider, for været på denne tiden av året i Oslo er ikke det beste. Tenk at vi allerede er i Februar i morgen da? Jeg synes det er rart at det ikke er lengre enn 4 måneder til sommerferien. Jeg følte sommerferien var nettopp, men det gjør meg ingenting at det ikke er lenge til. Dagen i dag ble også mye bedre da jeg kom på meldingen jeg fikk i går. Jeg har endelig fått boplass, i alle fall sånn halvveis. Jeg forteller mer om det senere! Nå skal jeg spise frokost og så skal jeg dra på jobb. I kveld kommer vloggen fra Kaunas ut, men bare del 1. Jeg har begynt å redigere på andre del, men den blir nok ikke ferdig i dag. 

Happy girl

 • 30.01.2018 - 16:07


 

Hei alle sammen! Jeg sitter fortsatt i stuen med Sofie og Morten, men alle 3 sitter på hver sin mac og driver med sitt. Det er godt å ha selskap, men også kunne trekke seg tilbake og ikke nødvendigvis trenge å prate hele tiden. Jeg har sittet på samme plass siden tidlig morgen, men snart kan jeg endelig dra på trening. Jeg bestemte meg for å redigere den første vloggen før jeg gjorde noe som helst og den er faktisk snart klar. Det er så godt å føle at man har vært produktiv og etter trening skal jeg begynne på andre filmen. Det kommer faktisk ut 3 filmer fra Kaunas, så det sier seg selv at vi var flinke med å dokumentere denne ferien. Jeg synes også at reisevlogg kan være morsommere enn å bare se på bilder. Det gir deg mer innblikk av hvordan vi egentlig hadde, for et fint bilde til Instagram kan de fleste klare. Et tilgjort bilde på Instagram trenger ikke nødvendigvis å være realiteten. Husk det. Siden det er Tirsdag, dårlig vær og ikke den beste dagen i uken (i følge meg selv), så passet det fint med en liste over ting som gjør meg glad. 

Dette gjør meg glad 

♥ Nyvasket sengetøy. Jeg sover alltid som en engel da!

♥ Lønn. Trenger vell ikke utdype denne noe mer? 

♥ Fult kjøleskap. Finnes det egentlig noe bedre? Dette er nesten det beste med å komme hjem til mamma og pappa. Det og omsorgen helt klart. 

♥ Når jeg gjør noe snilt for noen. Dette punktet er kanskje litt selvskryt, men det er så sant. Det kan være alt fra å hjelpe en ukjent til en god venninne. Følelsen man sitter igjen med av å se at det du har gjort hjalp og at noen andre blir glad.

♥ Reising. Jeg sitter å redigerer vloggen fra Kaunas nå og jeg blir så glad av klippene. Det er noe med alle bekymringene som blir borte når man reiser. Jeg blir i alle fall mye mer avslappet, motivert og kreativ på ferie. Jeg gleder meg til å vise dere vlogg fra ferien. 

♥ Når jeg får til noe jeg har jobbet lenge for. Det kan være å spare nok penger til å gjøre noe spesielt, trening eller pusher meg til å gjøre noe jeg har vært redd for. 

♥ Når sminken og håret er on point. Det er kanskje et overfladisk punkt, men jeg hadde løyet om jeg sa det ikke gjorde meg glad. 

♥ Kjærlighet. Lite slår sommerfugler i magen, har jeg rett? 

♥ Familien. Jeg elsker å sitte på facetime med mamma og pappa. De får meg alltid i godt humør og er utrolig flink til å motivere meg. Bildene som havnet i papirkurven

 • 30.01.2018 - 11:39

God morgen ♥ Det blir kanskje feil å starte med god morgen når klokken er halv 12, men det føles fortsatt som morgen her i kollektivet. Det et sjeldent vi alle 4 ( teller med Morten som egentlig også bor her) sitter i stuen sammen på denne tiden av døgnet. Jeg har postet et bildet på instastory om dere vil se hvordan disse morningene egentlig er.  I dag har jeg fri, så snart skal jeg dra å trene og så skal jeg begynne å redigere. Jeg og Andrea filmet masse da vi var i Kaunas og jeg gleder meg til å sette meg ned å redigere. Jeg tipper det er 4 timer som må kuttes ned til 15 min, så jeg har litt arbeid foran meg. Jeg liker heldigvis å redigere filmer så da gjør det egentlig ingenting. Nå har jeg nettopp hentet noen bilder fra papirkurven, kun fordi dere liker disse innleggene så godt. Det passer egentlig bra at dere liker dem, for da får jeg bruk for disse bildene også. 


 

 
 


Dette har jeg holdt hemmelig for dere.

 • 29.01.2018 - 13:08

HEMMELIGHETER JEG ALDRI HAR FORTALT 

♥ Noen dager kan jeg slite ekstremt med selvtilliten. Det kan være alt fra personligheten min til utseende. Jeg har generelt ganske grei selvtilit, men av en eller annen grunn kan den bli borte fra tid til annen. Det er godt med gode venner på dager som dette, for de minner meg på hvor sterk psykisk jeg egentlig er. Dette punktet tror jeg de fleste kan kjenne seg igjen i.

♥ Jeg strøyk på oppkjøringen til bil 2 ganger. Den andre ganger var den verste og jeg var helt sikker på at jeg skulle gi opp. Jeg gjorde ikke det og det er jeg glad for i dag. Skal du klare noe må du jobbe for det! 

♥ Jeg er husredd. Jeg inviterer derfor alltid venner på overnatting om jeg er alene hjemme. Jeg får en følelse om at jeg ikke er alene eller at det skal komme noen uvedkommende. Den minste lyden kan freake meg ut og må derfor snakke med noen i telefonen eller holde meg opptatt om jeg først er alene.


♥ Jeg møter bestevenninna mi hver eneste dag, enten det er på jobb eller på fritiden (hun er sjefen min). Selv om vi henger mye sammen, ringer vi også hverandre flere ganger om dagen. Det virker som det aldri finnes en ende på hva vi har å snakke om. 

♥ Om jeg først blir interessert i en gutt blir jeg veldig interessert. Vennene mine ler alltid av meg når jeg begynner å bable i vei om en ny gutt og sier alltid det samme "Sier du det samme om en måned, så kan vi begynne å interesse oss sammen med deg". Jeg blir fort lei og finner noe som er lite tiltrekkende eller noe jeg aldri kunne sett for meg noe langvarig med. So judgmental :// 

♥  Jeg sliter med konsentrasjonen min og kan sjeldent gjøre flere ting samtidig. Blogger jeg må jeg ha veldig lav musikk eller null musikk. Står tv på i bakgrunnen klarer jeg ikke få med meg begge tingene, for jeg må fokusere på en ting av gangen. Har jeg holdt på med en ting for lenge trenger jeg som regel et lite avbrekk. Det kan være alt fra å ta meg noe å drikke, scrolle litt på mobilen eller bare gå en runde i stuen haha.


♥ Jeg teller og regner alltid med hjelp av fingrene. Jeg er ikke så god i matte, så denne teknikken har jeg gjort siden jeg lærte den på barneskolen.

♥  Jeg er nattens dronning og det er lite som er kjedeligere enn å legge seg på kveldene. Jeg har alltid mest energi og mest motivasjon på kveldene, men jeg prøver å bli flinkere til å legge med tidligere. Det har ikke alltid vært slik, for da jeg var yngre var det helt motsatt. Jeg var alltid den på jentekvelder som la meg først og sto opp først. Jeg kunne til og med finne på å legge meg før vi rakk å sette på en film. 

♥ Jeg har mistet mensen. Jeg har ikke hatt mensen siden Oktober. De siste månedene har jeg konstant trodd at jeg har vært gravid. Jeg har tatt 4 graviditetstester og vært hos legen, så gravid er jeg mest sannsynlig ikke. Jeg har ikke turt å fortelle dere det før jeg hadde vært hos legen i tilfelle jeg var gravid. Jeg fikk vite at grunnen er nok at jeg har sluttet på p-piller. Jeg skal snart sette inn pstav, så da kommer nok mensen tilbake (uheldigvis).

 

Noe dere ikke viste fra før? 

ÅRETS PARADISE HOTEL DELTAGERE

 • 29.01.2018 - 11:31

For en morsom start på uken! Det er ikke til å legge skjul på at jeg er glald i Paradise hotel. Jeg har sett de fleste sesongene og synes reality er noe av det morsomste man kan følge med på. Nå er alle deltagerne som starter på Paradise hotel sluppet. Jeg tror denne sesongen blir utrolig gøy og veldig ulik vår sesong. Jeg tror jentene og guttene har mye å by på og det virket som de har få sperrer. Det er gøy for det hadde mange i vår sesong (Noe som var like greit for min del). Jeg tror årets sesong består av mer drama, fyll og sex. Dette blir gøy! Jeg tror det blir ekstra gøy å følge med når man har vært deltager selv. Nå kan jeg relatere meg mer og legger nok merke til de små detaljene. Jeg gleder meg til premieren i Mars

                                                     


 

Ødelagt døgnrytme

 • 28.01.2018 - 17:56

Hei og god morgen fine lesere (ja det føles som morgen for meg). I dag har vært en rar dag og jeg har ikke før nå følt meg helt tilstedet. Jeg og Andrea kom fram til Oslo klokken 9 i dag tidlig og da hadde vi ikke sovet et eneste sekund. Vi holdt hverandre våken et par timer med Sofie, (skjønner ikke hvorfor. Skulle lagt oss meg en gang) før vi til slutt sluknet uten at vi merket det. Vi har lagt oss tidig hele ferien, så det var ikke rart at vi var trøtt da vi kom hjem i dag. Jeg våknet nettopp og fikk sjokk da jeg så på klokken... Jeg trodde aldri jeg skulle sove så lenge, men så har jeg egentlig ikke sovet så mange timer heller. Det er bare veldig sent å våkne nå. Nå er jeg uthvilt, men hvordan jeg skal klare å sovne i natt lurer jeg fortsatt på. Jeg skulle bare holdt meg våken eller hatt vekkeklokken på!

 

Nå sitter jeg i stuen med Sofie å ser et nytt program på tv2 Livsstil. Det er ekser, kjærester eller gifte par som får høre sannheter og løyner om hverandre. Utrolig gøy program faktisk! Vi skal gå en tur med Celine nå så vi snakkes ♥ Jeg er fortsatt litt søvnig, så jeg lurer på om jeg skal legge meg igjen når jeg er tilbake. Bedre å klare å sove tidlig og våkne tidligere i morgen, enn å sitte lenge våken i natt. Jeg krysser fingrer og tær for at jeg får sove 

Fra fiender til bestevenner.

 • 27.01.2018 - 20:55

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan vi har hatt det på tur, hvorfor vi valgte å dra sammen og hvordan det er å reise med Andrea. Hvem skulle trodd på denne tiden i fjor at Andrea skulle være en av mine bestevenner samme tid året etter. Jeg er utrolig glad vi fortsatte å møtes etter vi kom hjem, for nå virker hverdagen i Oslo veldig kjedelig uten henne. 

Det var kanskje rart for dere på utsiden å se at jeg plutselig begynte å henge masse med Sofie og Andrea. Var det ikke dem to jeg kjempet mest om å få ut av hotellet? Først må dere huske på at Paradise Hotel er langt i fra virkeligheten. Det er et spill og vi blir nesten tvunget til å spille mot hverandre. Vi var en veldig fin jentegjeng inne på hotellet, men som dere så ble vi etterhvert delt opp i grupper. Det startet med at jeg, Rebecca og Soph spilte mot Sofie og Andrea. Hvordan ting endret seg på utsiden til at de som var mine fiender plutselig ble mine bestevenner skjedde veldig naturlig. De flyttet inn i en leilighet gaten over meg og vi begynte derfor å henge mer og mer. På utsiden snudde alt seg og nå står både Sofie og Andrea meg nærmest. 

Jeg har nå bodd en stund sammen med Sofie og Andrea. (Takk for at dere åpner hjemmet deres for meg) Det var derfor veldig naturlig at jeg og Andrea tok oss en weekendtur sammen. Sofie reiser oftere enn hun er hjemme så litt sjalue har vi vært. Nå har vi fått en liten dose ferie, så nå er det vår tur til å komme hjem til henne igjen. Jeg og Andrea er veldig forskjellige, men vi utfyller hverandre utrolig bra og går derfor veldig godt overens. Nå høres vi ut som det ekteparret på tur, men det har vi kanskje vært også. Vi har vært i seng tidlig hver dag og oppe tidlig dagen etter. Jeg har blitt vekt hver eneste morgen vell å merke, for Andrea er serriøst oppe av sengen før vekkeklokken ringer. Jeg skjønner ikke hvordan hun får det til, men når hun har vekket meg har hun allerede kommet halvveis i fiksingen. Andrea har også fikset med alt vi har gjort her nede, for jeg har ikke engang søkt opp Kaunas på nettet enda. Jeg tror man trenger en som er flink å organisere på ferie, for hadde jeg reist sammen med noen helt lik meg ville reisen ikke gått like fint. Jeg liker å ta ting som det kommer, men på korte ferier trenger man litt planlegging. Det sier litt når jeg allerede på flyturen mister det dyreste jeg har med meg... Vi har hatt en utrolig fin tur sammen og jeg er så glad vi valgte å reise. Kaunas har gått over alle forventningene våre og vi blir definitivt å komme tilbake. Neste gang vil jeg tilbake på sommeren vell å merke, men vinteren her er ikke så ille den heller. 

Tusen takk for at du har vært en perfekt reisepartner og for at du holder ut med meg♥

UKENS SPØRSMÅL

 • 27.01.2018 - 17:15

Hvordan er egentlig Kaunas? Aldri hørt om byen før dere skrev om det på bloggen.

Jeg hadde heller aldri hørt om byen før nå! Hele reisen går over alle forventninger og det er faktisk en utrolig fin by. Det er mye å gjøre og mye fint å se. Det er ikke en stor by, så det er lett å komme seg fra a til b. Det er også utrolig billig for det meste. Vi tok taxi i 10 minutter og betalte 40 kroner. Vi betalte også 100 kroner for en 3 retters middag på en av de dyreste restaurantene. I dag sjekket vi ut shoppingsenteret og det var utrolig bra! Jeg kommer nok til å komme tilbake hit. 

Har du alltid vært tynn og hvordan klarer du det?

Ja det har jeg. Jeg har høy forbrenning haha

Hvorfor piercet du niplene dine?

Jeg gjorde det egentlig ganske spontant. Jeg har aldri tenkt spesielt over det eller tenkt at det var spesielt fint, men jeg fikk plutselig for meg at det var noe jeg skulle ha. Jeg tenker ikke over dem lengre, men glad jeg har de. Det blir kanskje rart å si at jeg er glad for at jeg har dem, for det hadde kanskje ikke gjort en forskjell å «mistet» dem heller.

Har dere vlogget fra turen?

Ja vi har filmet MASSE! Jeg tror det blir 2 vlogger og en film fra fredags kveld.

Angrer du på noen av tatoveringene dine?

Jeg hadde løyet om jeg så nei. Jeg går ikke å tenker så mye over det i hverdagen, men det er en spesiell tatovering jeg har lyst å ta cover up på. Den tatoveringen angret jeg på sekundet jeg fikk den, så jeg må snart gjøre noe med det!

Det er åpenbart at du og Sofie er uvenner. Når Morten og Sofie kom hjem fra Bali reiser du og Andrea med en gang. Hvordan trur du det er for Andrea og være imellom dere?

Haha jeg skjønner fortsatt ikke hvor folk har dette i fra. Jeg og Andrea har planlagt denne turen en god stund siden og Sofie fikk besøk av moren hennes denne helgen.

Hva skjedde med han du drev å møtte etter sommeren? 

Det skjedde vel egentlig ikke så mye. Det funket rett og slett ikke! 

Har du noen i kikkerten eller hva man skal kalle det? 

Hmm, kanskje det

Er du enebarn?

Nei jeg har en storesøster :D

Si en ting du virkelig angrer på i livet ditt. 

VELDIG lett spørsmål. Jeg angrer på at jeg har farget håret mitt så mye som jeg har gjort. Jeg har byttet fra brunt til blondt 3 ganger og farget det utrolig mye utenom også... Jeg blir trist av å se på disse bildene. Se så langt og tykt hår jeg en gang hadde. 

Har du funnet boplass?

Nei ikke enda, men jeg har vært på noen visninger. Jeg venter fortsatt på svar fra den siste jeg var på. Jeg krysser fingrene for at rommet blir mitt, for det hadde virkelig alt jeg ser etter.

Har du lyst på barn? 

ABOSLUTT! Jeg gleder meg faktisk veldig til den dagen kommer, men forhåpentligvis skjer det ikke før om noen år. 

Hva skal du i sommer?

Jeg har veldig lyst å jobbe i Rhodos igjen, så jeg krysser fingrene for at jeg kan reise tilbake.

Breakfast in bed

 • 27.01.2018 - 10:49

God morgen fine lesere ♥ Jeg har nettopp spist en utrolig god frokost i sengen og tatt meg en dusj. Da vi kom hjem i natt sprang vi ned og leverte inn bestilling til frokost og det er jeg så glad for i dag. Vi hadde litt (mye heh) alkohol i blodet og overgikk nok oss selv, så vi bestilte alt som hørtes godt ut! Det var virkelig verdt det for det var en fin start på lørdagen. I går dro vi å spiste på en av de dyreste restaurantene de har i Kaunas og jeg ler fortsatt av å tenke på hele besøket. Vi har vlogget hele kvelden og jeg gleder meg så til den er redigert og dere få se. Dere har mye gøy i vente! Nå skal vi snart begynne å fikse oss for å dra på shopping. Senere skal vi dra på spa og få massasje, så i dag har vi en ordentlig kosedag. Jeg skulle ønske ferien ikke tok slutt for jeg har det så bra her. 


Jeg gledet meg ikke til dette.

 • 26.01.2018 - 17:57Hei flotte lesere og god helg♥ I dag har jeg ikke orket å redigere bildene til dette innlegget, men det er ikke på grunn av latskap. Nettet er ikke å skryte av her nede, men så trenger ikke alle bilder ha et filter, spesielt ikke disse. Jeg vet dere setter pris på mange bilder uansett om de ikke alltid er perfekte. Jeg skriver foresten dette innlegget for tredje gang nå, på grunn av at nettet har forsvunnet hver gang. Det er ikke så gøy å måtte skrive om det samme om igjen, men jeg prøver igjen. Nå lagrer jeg heldigvis innlegget for vært 5 minutt. I dag har vi hatt en utrolig fin og innholdsrik dag. Vi ble hentet på hotellet klokken 11 av en guide og har brukt mye av dagen med han og rundt i byen. Å bli guidet sto kanskje ikke øverst på ønskelisten min denne ferien. Jeg trodde egentlig ikke jeg var så interessert i å gjøre turer som dette på ferie, men nå har jeg lært. Det var faktisk veldig gøy å lære mer om historien til byen og i til legg fikk jeg se deler av Kaunas som vi ikke ville sett uten han. Jeg har hatt en kjempefin dag! Turen startet ikke så bra siden det regnet, men så gikk vi innom et museum/rådhus først. (Kommer tilbake til det under) Når vi var ferdige der hadde det heldigvis sluttet å regne, så resten av turen hadde vi kun fint vær. Vi avsluttet sightseeingen med å spise lunsj og så dra tilbake til hotellet. Nå driver
 vi å fikser oss for snart skal vi ut å spise. Tiden begynner å renne i fra oss, men multitasking er vi jenter god til!


De første bildene under er fra rådhuset/museum. Se så utrolig fint! Når jeg gikk inn i lokalet fikk jeg en bryllupsvibe med en gang. Tenk å feire bryllupet sitt her da? Hvitt trekk på stolene, runde bord og et langbord fremst med de nærmeste. Dj, blomster, champagne, fine folk. Jeg så for meg det fine bryllupet da vi var her inne. Jeg tror ikke jeg fikk med meg noe av det guiden sa de minuttene haha wops! 

Dette var et av rommene i underetasjen. Her kan jeg fikse meg og gjøre siste finish før bryllupet mitt! hehe jeg er litt rar, men det er lov å drømme seg litt bort. enig? Jeg bør kanskje tenke på å finne meg en mann før jeg begynner å planlegge mere. Det er enda lenge til et forhåpentligvis bryllup skal skje. Jeg har heller ingen planer om å finne meg en mann med det første heller. 
RUSSETIDEN

 • 26.01.2018 - 14:28

                                                                           

   Tryvann 2015

RUSS 2015

Nå tenkte jeg å dele litt minner og bilder fra min russetid. Det er mange av dere som lurer på hvordan min feiring var, om jeg var på buss, hvilken treff jeg var på, hvor mye penger jeg brukte osv. Det er snart 3 år siden nå, men minnene er fortsatt ganske ferske. Jeg kan starte med å si at russetiden var virkelig noe for seg selv. Det var gøy, sosialt og en utrolig minnerik tid. Jeg er så glad vi har en feiring som dette i Norge, men synd presset kan være stort for noen. Det er også kjedelig at tiden foregår tiden hvor skolen er viktigst. Hvor er egentlig logikken i det? Hvor mye penger jeg brukte kan jeg ikke svare på, for det vet jeg faktisk ikke. Når jeg hører hvor mye penger enkelte i Oslo brukte, så var min russetid utrolig billig i forhold. Jeg var på buss, men ikke på en buss som de har i Sør. I Oslo virker russetiden som alt for enkelte. Det brukes flere milioner på russetiden. Det skal være dekknavn og klær og sang. Deretter slipper de det egentlige navnet og klær, sang og buss til det. I Bodø har vi en russecamp hvor vi parkerer alle bussene. Vi ruller ikke (kjører bussene) og bussene våre står samme plass hele russetiden. Noen av bussene kunne ikke kjøres en gang, så de måtte taues inn til campen. Det høres kanskje rart ut for noen, siden rulling for enkelte nesten er hele russetiden. Jeg synes å feire tiden i en russecamp var utrolig morsomt for da var alle samlet. Er det ikke det alt går ut på? Feire at man er ferdig med 13 års skolegang med alle dine klassevenner? 

 

Her har dere russediktet mitt som jeg for så vidt er litt flau over haha... Jeg tvilte litt på om jeg skulle dele, men det er jo kun på gøy så hvorfor ikke. 
                                  

Russegruppa jeg var med i het Trophies 2015. Vi har alltid vært en stor jentegjeng, så det å sette sammen en russegruppe kunne nok ikke vært lettere. 

 

Jeg blir så glad av disse bildene! Herregud for en sinnsykt fin gjeng. Russetiden med disse råe menneskene var en drøm. Russelåta vår finner dere HER (for dere spesielt interesserte)
                                                             Innsiden av russebussen vår FØR 
      
            

                                                                         ETTER

             


Jeg var kun på et russetreff, Tryvann og resten av tiden i Bodø. Jeg er glad vi dro en stor gjeng sammen, for jeg tror ikke treffet hadde vært like gøy uten kjente. Jeg hadde en utrolig bra start på russetiden i Oslo og jeg er veldig glad jeg valgte å reise, for det var gøy å se hvordan feiringen foregår i Sør. Alt med russetiden i sør er så mye større, men om det er verdt pengene er en annen sak. Det må være gøy å være på en satsebuss, men tror aldri jeg hadde orket å bruke så mye penger som enkelte gjør/gjorde. Jeg fikk litt av alt i min russetid og jeg var mer enn fornøyd. 
              


 

Gjett hvem som hadde russefrokosten på 17 Mai for alle jentene? Mine foreldre og foreldrene til en god venninne (hun på bildet under). Gjett hvem som ikke var å se på frokosten? MEG. Jeg lå fortsatt i dyp søvn på et nach jeg hadde havnet på, men heldigvis fikk noen av jentene tak i meg til slutt og jeg ble hentet av pappa. Jeg var fortsatt full da jeg kom fram, så maten ble så å si slukt på rekordtid før jeg tilslutt sovnet på gulvet. Jeg var sliten, veldig sliten den dagen haha. Til dere som er russ i år: Ta vare på hverandre og nyt tiden. Den er over før du vet ordet av det.
                           

Sightseein

 • 26.01.2018 - 08:56

God morgen alle sammen! Nå ligger jeg godt plantet under dynen i sengen. Vi har nettopp spist frokost og skal om en time bli hentet for Sightseein. Klokken er 10, så vi er en time foran dere i Norge. Vi er tidlig oppe i dag, men det er fordi vi har masse planer hele dagen. Jeg liker å ha opplegg for dagene når jeg reiser, spesielt når man ikke skal være så lenge. Jeg vil utnytte hver eneste dag! Jeg er fortsatt ganske trøtt og trengte litt ekstra tid i sengen, mens Andrea står allerede å sminker seg til Gossip Girl på badet. Jeg gleder meg til å se litt mer av byen og jeg tror faktisk vi får sett det meste i dag. Byen er ikke så stor, men det blir gøy å lære litt om historien og kulturen her. Vi tar masse bilder og filmer, så det er bare å glede dere! Jeg har sovet så utrolig godt i natt, men det var kanskje ikke så rart siden jeg kun sov 1 og en halv time i går. Nå er jeg veldig uthvilt og klar for en ny dag i Kaunas. Vi hadde en utrolig fin dag i går og dagen i dag blir nok like fin, om ikke bedre. I kveld har vi booket bord til en exclusive restaurant og jeg er faktisk veldig spent på hvordan det er der. Maten er så utrolig billig her, så da må vi utnytte det litt. I går kveld bestilte vi 3 pepsi, 1 lemonade, to forretter og to hovedretter. Til sammen ble alt dette under 200 kroner! Dette var også en av de dyre restaurantene de hadde her, i følge trip adviser. Det sier vel sitt! 

Nå må jeg begynne å sminke meg, så jeg blir ferdig! Dere hører fra meg senere 

3 RETTERS LUNSJ

 • 25.01.2018 - 20:16

Som jeg fortalte i mitt forrige innlegg så dro vi direkte ut for lunsj da vi kom.Vi var begge utrolig sultne og hadde på et punkt lyst å bestille halve menyen. Vi behersket oss, men endte opp med 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter. Jeg skal love dere vi var mette da vi forlot, noe jeg for såvidt fortsatt er siden vi nettopp var å spiste igjen. Det blir nok siste gang vi booker to bort på en dag. Det er heldigvis ferie, så da er det lov å kose seg litt ekstra ( Som om jeg ikke gjør det allerede i hverdagene...) Vi dro til et sted som het Piano Piano. Det lå rett rundt hjørnet fra hotellet vårt, så det passet perfekt siden været ikke er på topp. Det var et utrolig koselig sted, med utrolig hyggelige ansatte. Vi havnet ikke i matkoma uten grunn, for maten smakte himmelsk. Min favoritt ble helt klart kaken til slutt.Vi var på tur til å ikke bestille dessert siden vi allerede var mette, men så klarte vi ikke la være. Det er alltid plass til litt søtt i dessertmagen, er det ikke? 

Framme i...

 • 25.01.2018 - 16:17

Hei alle sammen! Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter en utrolig god og stor lunsj. Vi begge var utrolig sulten da vi dro for å spise, så det resulterte i en 3 retters middag i stedet. Kommer tilbake til det senere! Vi har i alle fall ankommet Kaunas by, som ligger i Litauen. Vi er her kun for å kose oss, spise god mat og slappe av. En veldig etterlengtet jentetur med andre ord. Vi har sjekket inn på et utrolig koselig og sentralt hotell, og vi trives allerede veldig. Flyturen gikk utrolig rask og da jeg våknet var halvparten av menneskene allerede forlatt flyet. Jeg hadde ikke merket at vi hadde landet, så jeg skvatt litt da Andrea plutselig pikket meg i armen. Jeg stresset søvnig ut av flyet og oppdaget først på vei ut at capsen min var borte. Jeg sprang inn i flyet igjen for å sjekke, men fant den ikke og gikk ut igjen. Det var kanskje ikke så rart da jeg sjekket feil sete, jeg trodde vi satt 2 rader lengre fram enn vi gjorde. Når vi sto å ventet på kofferten merket jeg at jeg ikke hadde kameraet mitt, så da skal jeg love dere jeg begynte å stresse igjen. Jeg fikk heldigvis hjelp og 5 minutter senere hadde jeg både capsen og kamera mitt tilbake. Jeg har ikke møtt noen som surrer mer enn det jeg gjør på reise! Man skulle kanskje tro at jeg hadde lært etter som jeg har reist en del, men neida... Jeg må skjerpe meg der! Nå skal vi bare slappe av på hotellrommet og nyte at vi har ferie ♥ Vi snakkes Da reiser vi

 • 25.01.2018 - 07:44

God morgen babes! Nå sitter jeg å spiser frokost på en café på Gardemoen. Vi har allerede sjekket inn, handlet på tax free og snart skal vi gå til gaten. Vi reiser med et flyselskap vi aldri har reist med før, ikke som vi klarer å huske i alle fall. Vi måtte derfor betalte 560 kroner ekstra når vi skulle sjekke inn bagasjen vår. Vi skulle sjekket inn i natt eller før vi kom på flyplassen, men det viste ingen av oss. Kjipe penge, men nå har vi lært til neste gang. Frokosten jeg nettopp kjøpte kostet meg også 100 kroner, en vann og en yoghurt. Jeg var nødt å få i meg litt mat siden jeg ikke rakk frokost hjemme, så jeg får leve med flyplassprisene. Nå er det nok klaging, men jeg måtte bare fortelle. Vi er endelig på tur nå og jeg gleder meg så masse til ferie med Andrea. Jeg ble vekt i dag tidlig klokken 5, bare 1 og en halv time etter jeg la meg. Jeg begynte å pakke ned i kofferten klokken 1 i natt og satt våken til halv 4 for å se Kardashians. Ingen andre enn meg selv klarer å gjøre noe sånt dagen før man skal reise haha... Jeg er overraskende ikke så trøtt nå, men jeg blir nok å sovne med en gang vi setter oss på flyet. Nå skal jeg dra å finne meg et headsett, for mitt gamle var ødelagt så det kastet jeg i natt. Vi snakkes når vi er framme ♥ 

 REISEFEBER

 • 24.01.2018 - 13:42Hei alle sammen. Nå sitter jeg hjemme i leiligheten, snakker på facetime med Mathilde og planlegger en tur i Februar. I går var jeg på en visning til en kjempefin leiligheten, så jeg krysser fingrene for at rommet blir mitt. Jeg skulle heldigvis få beskjed allerede i dag om den blir min, så ventetiden er ikke så lang. Jeg prøver fortsatt å lete etter flere boplasser, så om dere har noen tips tar jeg gjerne i mot dem. I morgen reiser jeg og Andrea endelig og det skal bli så godt med noen dager ferie. Jeg gleder meg til å sove på hotell, spise hotellfrokost, dra på fine restauranter og sightseeing. Jeg har som dere vet fortsatt ikke mobiltelefon, men senere i dag får jeg fikset det. Jeg er så glad det ordnet seg i dag, for å være mobilfri på reise er nok ikke det beste. Jeg skulle aldri skrevet på bloggen i går at jeg kom til å få bot på trikken snart, for tror dere ikke jeg fikk bot i går. Jeg får prøve å sende mail og vise kontoutskrift for kjøp av billett, for om ikke er det kjipe penger å betale. Et månedskort er i tillegg utrolig dyrt, men jeg får håpe på det beste. Nå skal jeg begynne å pakke, så snakkes vi senere ♥

Early summer

 • 23.01.2018 - 13:27

Jeg synes kontrastene med sommer outfit og snøen var ganske kult, men absolutt ikke noe jeg kunne hatt på meg ute nå. Det var så kaldt de få minuttene vi tok bildene, men hva gjør man ikke for et kult bilde? Jeg gleder meg til sommeren og jeg er så glad den kommer tidlig i Oslo. I fjor var det jo sommertemperatur mange dager i April til og med. Det er bare å drømme om når man bor i Nord. Jeg har allerede noen planer for hva jeg vil i sommer, så framover blir det mye sparing og lavt budsjett. Jeg har lyst å spare opp nok slik at jeg har råd til å ta meg noen uker fri og reise. Jeg er glad jeg droppet LA og føler det var det rette valget, for nå har jeg mulighet å jobbe masse og spare mer. To av mine bestevenninner flytter til Berlin i sommer, så dit kommer jeg definitivt til å dra på besøk. Jeg har også lyst å dra tilbake til Rhodos og da får jeg heldigvis jobbet litt, samtidig som jeg er på ferie. Det var virkelig den beste sommerjobben jeg har hatt, til tross for at det kanskje er litt harry der. Jeg bryr meg ikke så mye om hva andre mener om det stedet, så lenge jeg koser meg så er det det som betyr noe. Jeg har nettopp kommet hjem fra trening, så jeg er nødt til å løpe i dusjen♥ Dere hører fra meg senere 

Søndags kveld

 • 23.01.2018 - 12:58

Noen bilder fra filmdaten jeg og Andrea hadde på søndag. Det var så deilig å ligge på sofaen å slappe helt av etter en lang uke, spesielt siden jeg var ute lørdags kveld. Kvelder som dette er gull verdt! Vi så hot girls wanted, som er en dokumentar om jenter i pornoindustiren. Den var utrolig lærerik, men også en dokumentar jeg helst ikke vil se igjen. Det er sykt å se og høre om alt de går igjennom og tankene deres når de nettopp har startet, til de har vært i miljøet en stund. De nye pornostjernene får utrolig mye oppmerksomhet i starten, men etterhvert mister mange av dem popularitet og får derfor ikke like mye tilbud. Det de velger å takke ja til da ødelegger mange av dem. Jeg anbefaler alle å se dokumentaren. Dere finner den på Netflix! 
Kontraster

 • 23.01.2018 - 09:47

God morgen alle sammen. Sofie kom hjem for ikke så lenge siden, så nå er det endelig full leilighet. Veldig koselig å være alle 3 igjen ♥  Vi sto opp av sengen før klokken 8 da hun kom og nå har vi nettopp vært på 3 forskjellige butikker. Det skal ikke være lett når de ikke har alt man trenger på en matbutikk, men nå er i alle fall kjøleskapet fylt opp igjen. I går startet både jeg og Andrea sent på jobb, så vi valgte derfor å dra ut å ta litt bilder. Jeg ville ta noen kule bilder med sommeroutfit i snøen, men jeg skal love dere det var kaldt de få minuttene vi knipset bildene. Dette blir nok ikke å skje igjen før det i alle fall er 10+ grader haha... Nå skal vi spise frokost og så dra å trene. Senere skal jeg også på visning, så forhåpentligvis finner jeg en boplass snart. Glad jeg får noen med meg, for om ikke hadde jeg nok ikke funnet fram. Jeg har fortsatt ikke mobil, så det er mye av de hverdagslige tingene som jeg sliter med. Jeg har merket veldig de siste dagene hvor mye jeg faktisk bruker mobilen. Jeg hører (hørte) på musikk konstant når jeg tar kollektivtransport og uten mobil får jeg heller ikke vist fram billetten min. Det er vel bare snakk om tid før jeg får bot snart, men la oss håpe det ikke skjer. Musikk når jeg er alene og ikke hjemme er det jeg savner mest, men jeg klarer meg. I går da jeg tok nattbussen hjem fra en venninne var det halvfull buss. Alle rundt med satt med øynene ned i skjermen eller headsett i øret. Det er nesten flaut å innrømme hvor avhengig jeg er, så det er kanskje like greit at jeg er uten noen dager. Nå er jeg mer tilstede og legger merke til mer ting enn jeg ville gjort med mobil i hånda. Nå må jeg skifte til treningsklær, vi ses ♥

Natural

 • 22.01.2018 - 14:51

Altså jeg elsker disse bildene! Så rent og naturlig. Jeg og Andrea tok dem i dag tidlig før frokost. Nå sitter vi i stuen å hører på Ed Sheeran og blogger før vi begge skal på jobb om en time. Jeg merker jeg begynner å grue meg til jeg skal flytte ut, for jeg har virkelig kost meg her med Andrea. I morgen kommer også Sofie hjem og det blir så koselig å se henne igjen! Tenk at det er under 1 år siden jeg traff dem begge og nå er de blitt til en av mine nærmeste. Paradise ga meg ikke bare en opplevelse, men også venner for livet. Jeg håper i alle fall det. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg ble valgt av tv3. Jeg og Andrea reiser bort i helgen og til et sted jeg aldri hadde trodd jeg skulle reise til. En by i Europa som jeg aldri hadde hørt om, men som virker utrolig koselig. Flybillettene ble bestilt i dag, så nå er det bare å pakke kofferten og vente 3 netter til. Nå må jeg dra på jobb.Håper dere får en kjempefin start på uken♥

mobilfri

 • 21.01.2018 - 15:52

Hei alle sammen. Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt det utrolig gøy og valgte å brøyte min hvite måned i går, men det var absolutt verdt det. Gjett hvem som mistet både mobilen og kortet sitt i går? ME. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. Det kom vel ikke som et sjokk for dere heller... Jeg måtte le litt når jeg skulle skrive inn overskriften, for akkurat samme overskrift har jeg hatt før. Den dagen jeg mistet mobilen min sist:) Et større vimsehue skal du lete lenge etter. Det var derfor ikke mulig for meg å slette fyllevideoene på snapchat da jeg våknet, så beklager for hva enn jeg har lagt ut. Jeg tørr ikke se. Å slette videoer er blitt en fast rutine på søndags morgen, men nå er det forsent uansett. Jeg og Petter gikk hjem i dag tidlig fra nach og sitter nå hjemme med Andrea. Kvelden i går ble veldig spontan, men det er som regel de kveldene som blir de beste. Det føles som en evighet siden jeg hadde det så gøy på byen i Oslo! Spesielt på Nox som jeg egentlig er litt lei av. Det beste er at jeg ikke merker på kroppen at jeg har vært ute, utenom noen uforklarige blåmerker på kroppen. 

Jeg fikk nettopp melding om at noen har funnet mobilen min, så nå er søndagen reddet. Jeg må komme meg til Solli for å hente den og dra til Mathilde etterpå. Dere hører fra meg senere ♥

UKENS SPØRSMÅL

 • 20.01.2018 - 18:39

Tjener du noe på bloggen? 

Ja jeg tjener penger, men mest produkter, klær og sko :)

Har du det bra? 

Takk som spør! Jeg har det utrolig fint for tiden. Jeg har en følelse på at 2018 kommer til å bli et fint år, så jeg føler meg motivert og positiv. Jeg jobber også med å akseptere meg selv, alt fra skavankene og de ubetydelige tingene. Jeg er på god vei ♥

Hvor gammel var du første gang du drakk? 

Jeg er litt usikker, men kanskje tror det var året jeg fylte 15 så 14 år. Jeg føler selv at jeg kanskje var litt for ung. Jeg var en liten rebell da jeg var yngre, men jeg klarte meg veldig bra! 

Hvordan reagerte du da du fikk beskjed om at du skulle være med på PH? 

Haha kanskje litt flaut å innrømme, men jeg gråt da jeg fikk telefonen. Jeg følte og føler meg fortsatt utrolig heldig som fikk lov til å oppleve det fantastiske hotellet. 

                         Processed with VSCO with f2 preset

Har du noen gang hatt skikkelig kjærlighetssorg? Hvordan taklet du det? 

Ja det var en periode i livet mitt hvor det å miste han betydde alt. Jeg tror nok jeg hadde taklet det bedre nå, men jeg kan ikke si med sikkerhet. Jeg var ung og det var min første store kjærlighet, så det var kanskje ikke så rart at jeg taklet det som jeg gjorde. Det skjedde også mye som ikke skulle skjedd, men alt i alt var det utrolig lærerikt. Når du har kjærlighetssorg så tror du ikke det finnes noen ny der ute, men det gjør det. Jeg lover

Hvilken alder er det lurest å melde seg på ph? 

Du må være 20 år for å melde deg på, men hvordan alder som er best er individuelt tror jeg. Jeg er glad jeg var med når jeg var 20, selv om jeg kanskje hadde vært eldre og dermed litt smarte om jeg ventet. 

Hvor bor du for tiden? 

Jeg bor fortsatt sammen med Andrea og Sofie ♥

Hvor er favorittstedet ditt å dra på ferie? 

Hua Hin i Thailand. Jeg elsker den byen og landet. 

Hvilken orginasasjon reiste du på utveksling med? 

Jeg reiste med EF. Det er synd at det finnes så mange skrekkhistorier fra den orginasasjonen, for jeg kunne ikke hatt et bedre år enn jeg hadde. 

Kan du lage et innlegg om hva som er turn off og turn on på jenter også? Du har en del gutter som leser bloggen din. 

Ja det kan jeg så klart prøve å lage! Tusen takk for tips ♥

Hva er favorittmaten din? 

Nesten all sjømat, thai mat og taco! Jeg liker så å si alt jeg får servert, så det er vanskelig å velge en rett. 

Hva er det kuleste du har gjort? 

Hmm... Å flytte til USA som 16 åring. Jeg er stolt av meg selv! 

Har du godt forhold til foreldrene dine? 

Ja og jeg føler bare det blir bedre og bedre. Jeg ringer til og med mamma flere ganger om dagen, så det sier vel sitt.

Har du tips for hvordan man har penger nok til å reise så mye som du gjør? Må man ha en stor blogg og tjene masse penger eller går det å kun spare? 

Jeg har for det første ikke betalt alle reisene jeg har var på i fjor selv. Da jeg reiste til Mexico dekket tv3 alt. Når jeg reiste til Rhodos bodde jeg gratis og betalte kun flybilletter og mat. Jeg fikk også betalt tiden jeg var der. Thailandturen jeg nettopp var på fikk jeg i julegave hos foreldrene mine. Jeg hadde et fint år med mye reising, men det kostet ikke min lommebok så mye. Du trenger absolutt ikke en stor blogg for å tjene penger til å reise. Jobb og spar opp, så får du det til:)

Ville du vært med Sofie og Morten på ferie? Er du glad for at Andrea er hjemme med deg, nå når Sofie og Morten er bortreist? 

Haha lett spørsmål. Så klart skulle jeg ønske jeg også var på ferie med dem nå, men jeg har nettopp kommet fra ferie og jeg har det kjempefint hjemme med Andrea. Det hadde vært litt tomt uten henne, så ja jeg er glad hun er hjemme. 

Har du de samme bestevennene nå som du hadde på ungdomsskolen? 

Både ja og nei. Jeg har mistet kontakten med fler, men det er alltid utrolig koselig når vi først møtes igjen. Det er ikke bare bare å skulle holde kontakten når man bor i forskjellige byer og lever forskjellige liv. Jeg har også merket at jeg har sklidd ifra enkelte, uten at det har skjedd noen drastiske endringer. 

DRAMMEN

 • 20.01.2018 - 16:55Hei babes! Først må jeg bare spørre dere om en ting. Er dere også lei av at jeg startet vært innlegg med  hei babes eller er det bare meg? Jeg synes alltid starten på innleggene er det verste, men jeg kan bli flinkere til å variere. Nå har jeg nettopp laget middag og satt meg ned i sofaen hjemme. Det er så deilig å komme hjem igjen etter å ha vært lenge ute, spesielt nå på vinteren. Jeg rakk ikke frokost i dag tidlig før jeg reiste til Drammen, så det var også veldig godt med mat merket jeg. Filetbitene (soyaprodukt) fra halsas kok forblir en favoritt og jeg blir seriøst aldri lei. Jeg spiser nesten det samme til middag hver dag for tiden haha. Dere er nødt å teste den(det?) uansett om du spiser kjøtt eller ikke for jeg tror mange vil like det. En ting jeg har tenkt på er de menneskene som på liv og død ikke kan få i seg vegetarprodukter. Jeg har til og med møtt mennesker hvor de ikke smakte forskjell på en type vegetarprodukt og vanlig kjøtt, men velger fortsatt å kjøpe produktet med kjøtt. Jeg klarer ikke forstå hvorfor, men jaja noen har vel bestemt seg for å boikotte alt av vegetarprodukter av en eller annen grunn. Men hey hvorfor gidde bry seg om miljøet og dem som kommer etter oss:) Vi har dem som skal kritisere på alt bare at man sier at man ikke spiser kjøtt, så har du dem som på trass bestiller ekstra kjøtt om dem er rundt folk som ikke spiser det. Veganere, Vegetarianere, pescetarianere og gudene vet hva mer de kaller oss. Hvorfor må det hete en spesiell ting? Jeg spiser ikke kjøtt, men jeg liker ikke å kategorisere meg på den måten. Vi mennesker er rare. Jeg skulle ønske vi klarte å leve etter vår egen dømmekraft, ikke bli påvirket og godta at vi er forskjellige. Jeg sier ikke jeg er perfekt, for det tror jeg ingen er. Jeg prøver hele tiden å være den beste versjonen av meg selv, men jeg kan som alle andre gjøre eller si feile ting. Sånn som nå, dømmer deg som ikke kjøpte vegetarproduktet, selv om du ikke smakte forskjell. 

 

Jeg kom meg overraskende fort opp da vekkeklokken ringte i dag, selv om jeg kun hadde sovet 5 timer. Jeg synes alltid det er lettere å våkne når jeg føler meg motivert. Jeg er kanskje ikke den eneste som har det slik?  Hvem har ikke våknet av seg selv lys våken dagen du skal ut å reise, har bursdag eller det skal skje noe spennende. Så ja, jeg er motivert om dagen og det føles godt. Det er ikke en spesiell grunn og egentlig er det litt rart med tanke på planene som har gått i vasken. Jeg vil ikke snakke i koder, så jeg velger å dele dette med dere allerede nå. Jeg tror ikke det blir LA på en stund likevel. Jeg føler det riktige valget er å vente med alt før jeg får spart meg opp med penger. Jeg hadde også mye ferie og reiste mye i 2017, så det gjør meg ingenting å vente litt. Jeg trenger også boplass i Oslo og det er min førstepri, ingen tvil om det. Nå ser jeg fram mot å komme meg ordentlig på plass for en gangs skyld. Det siste halvåret for meg har enkelt å greit vært et kaos. Jeg har alltid hatt et koselig hjem å bo i det er ikke det, men jeg trenger noe som er mitt. I alle fall halvveis mitt. Jeg vet at når den tid kommer (så fort det lar seg gjøre) så kommer nok ting til å falle mer på plass, jeg håper det. Det var lenge siden jeg har skrevet fritt på bloggen nå. Det var godt å lufte litt tanker og snakke med dere igjen. De siste dagene har gått til mye tenking angående akkurat dette, så nå vet dere hvordan ting er. Jeg håper og tror jeg har tatt det rette valget for meg selv, så får vi se hva som skjer. Jeg er positiv og stolt over meg selv. Håper dere får en kjempefin lørdag. 

 

Nå skal jeg rydde litt, hente en pakke i posten, handle litt og så får jeg se hva som skjer i kveld. Jeg tror kanskje jeg skal ut med noen venner, men jeg er ikke helt sikker ♥ Dette må jenter deale med, men gutter ikke.

 • 19.01.2018 - 15:12

Så utrolig gøy at så mange av dere likte mitt forrige innlegg og kjente dere igjen. Lister er alltid gøy å skrive og spesielt når det er om ting jeg har god peiling på. Og når jeg har gode venninner som hjelper til. Jeg skal på jobb snart, så et hverdagsinnlegg i dag hadde ikke vært like morsomt. Hva jeg har brukt dagen min på er å spise, se tv, blogge og trent litt. Når dette innlegget postes er jeg på vei til jobb og er ikke ferdig før 9 i kveld, så derfor passet det bra at dere ville ha en til liste. Overskriften sier vel hva denne listen skal handle om, nemlig hva vi jenter må deale med som ikke gutter trenger. Noen av punktene kunne vi sikkert klart oss uten og noen ting er nok likt med guttene, men jeg tror dere er enig i fler av dem. Håper dere får en kjempefin start på helgen♥

 

Mensen. Gutter, dere skulle bare vist hvordan ordentlige mensensmerter kjennes. 

Å føde et barn. Hvorfor kunne ikke mennesker vært lagd slik at begge kjønn kunne blitt gravid.  

Dickpics. Hvorfor gutter fortsatt gjør dette er et stort mysterium. Ush veldig lite attraktivt!

Barbering. Finnes det noe som er kjedeligere enn å barbere hele kroppen flere ganger i uken. Jeg kan i alle fall ikke gå flere dager med glattbarberte legger uten å måtte shave på nytt. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg orker å shave ofte heller, spesielt ikke nå når det er vinter. 

Stresset med at vi kanskje er gravid. Jeg er vel ikke den eneste som tenker at de minste symptomene kan tyde på at man er gravid. Dette kan til og med skje på tider jeg vet jeg mest sannsynlig ikke kan være gravid.

Blir grabbet tak i. Med det mener jeg når en gutt går forbi oss på byen og grabber tak i rompa vår. Noen gutter er ekstreme på dette og det finner ingenting som er mer turn off, spør du meg! 

Kle oss på en bestemt måte for å ikke bli voldtatt. I russetiden ble vi anbefalt å ha på sykkelbukse under russebuksa, fordi sykkelbukse var vanskelig å få av. 

Månedlige breakouts. Mensen, humørsvigninger og tillegg til dette våkne opp til flere nye kviser. 

Får betalt mindre. Dette gjelder så klart ikke alle jobber, men det er fortsatt mange jobber hvor menn får betalt mer enn kvinner. 

♥ Nye trender. Det skal ikke være lett å være jente å holde tritt til alle nye trender. Must have sminke, klær og sko. Ikke rart lønningen vår fort blir borte. 

♥ Overtenking. Vi jenter er ekstreme på dette. Enten det skulle gjelde noe en venninne sa eller kjæreste, familie eller kollega. Jeg kan ta meg selv i å bli flau eller lei meg over å tenke på en ting som har skjedd for flere måneder siden.

ting vi jenter gjør som gutter ikke forstår

 • 19.01.2018 - 12:19

♥ Hvordan vi kan bruke flere timer på å henge med en venninne, men sekundet vi kommer hjem ringer vi dem og snakker enda en time. 

♥ Hvorfor vi tar på oss vonde og høyhælte sko når vi skal ut, men begynner å klage noen timer senere. 

♥ Hvorfor vi går på do sammen. Det høres kanskje litt rart ut, men på badet får vi snakke fritt og om hva vi vil. Og være på badet er også den eneste plassen vi er safe fra alle guttene. Enough said. Noen ganger blir vi faktisk så gode venner at vi velger å treffes en annen gang.

♥ Hvorfor vi smiler og ser bort på så mange bilder. Det kan skyldes dårlig sminkedag eller så må vi bare forsikre oss at i alle fall et av bildene er brukbare. 

♥ Hvorfor vi betaler en drøss med penger for å få brynene våre fikset. Gutter skjønner kanskje ikke at fine bryn er veien til lykke. 

♥ Hvordan vi tar på stramme bukser. Dere gutter tenker kanskje vi kunne kjøpt en størrelse større, men da hadde ikke buksa vært like fin. Ynglingsbuksa må derfor hoppes inn i. 

♥ Hvorfor vi pakker en hel koffert når vi bare skal bort en liten helg. Vi vet aldri hva vi kanskje måtte trenge den helgen. Skal vi ut må vi også ha med oss minst 3 forskjellige antrekk, for det er alltid greit med alternativer. Dette gjelder også sko, for vi liker å forhøre oss med jentene vi drar ut med hva dem velger. 

♥ Hvorfor vi legger sminke over sminke. Har vi dårlig tid en morgen og glemte å fjerne sminken fra dagen før, da kan det fort ty til at vi sminker over det man allerede har i ansiktet. 

♥ Hvorfor vi bruker så mye tid og tanker til sosiale medier. Vi følger fler jenter enn vi følger gutter og kan drømme oss bort og bli inspirert av alle de fine jentene der ute. 

♥ Hvordan vi alltid klarer å miste hårstrikk og hårklyper. Det er et spørsmål jeg selv stiller meg fra tid til annen. 

♥ Hvorfor vi pakker vesken full av viktige, men mest uviktige ting. Sannsynligheten for at vi får bruk for alt er liten, men bedre å være på den sikre siden ikke sant? 

♥ Noen ganger bruker vi tiden vår på å stalke gamle eks-kjærester og deres nye kjærester. Vi gjør det bare for å sjekke om han har det fint, kun det ;)

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? 

REPEAT

 • 18.01.2018 - 16:05Nå tenkte jeg å komme med litt sangtips til dere. Det er flere som lurer på hvilken type musikk jeg hører på og nå har jeg endelig samlet opp en liten liste til dere. Jeg hører for det meste på spillelister som jeg finner på nettet, så en konkret spilleliste har jeg dessverre ikke å gi dere. Jeg skal sette meg ned å lage en liste snart for da har jeg all min musikk samlet på et sted. Den siste tiden har jeg fått masse nye sanger på hjernen, så det er derfor jeg tipser dere nå. Jeg kan sitte lenge å kun høre på musikk og lete etter sanger, spesielt på youtube med musikkvideoer. Jeg er avhengig av å ha bra musikk når jeg blogger, sitter på t-banen eller trener. Jeg regner med jeg ikke er den eneste? Har dere noen bra spillelister, sanger eller musikkvideoer å dele med meg blir jeg glad♥

 

                                  MINE 10 BESTE SANGER FOR TIDEN ♥ 

                                       Cardi b - bodak yellow

                                     G-Eazy & Halsey - Him & I 

                                   Eminem - River ft. Ed Sheeran

                                 Never be the same - Camila Cabello 

                                        Dead - Madisoon Beer 

                                    Liife - Desiigner, Gucci Mane 

                                      Lemon - N.E.R.D , Rihanna

                                 Miss My Woe - Gucci Mane, Rico Love 

                           Meant to Be - Bebe Rexha, Florida Georgia Line

             Anything U Want - Sevyn Streeter, Wiz Khalifa, Jeremih, Ty Dolla $ign


Fra frisørstolen - før & etter

 • 18.01.2018 - 14:31

Hei kjære lesere. Dagen i dag startet med at ringeklokken ringte lenge, før jeg til slutt sleit meg opp av sengen. De siste dagene har jeg slitt med å sove og slitt enda mer med å våkne. Jeg merker det er på tide å komme seg på treningsenteret igjen, for det gjør virkelig noe med søvnen og selvfølelsen min. Jeg rakk ikke gjøre annet enn å vaske ansiktet, ta på meg mascara, hoppe i kosedressen og gå til bussen for å rekke frisørtimen. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem og jeg er så glad. Jeg føler meg så utrolig fin og stelt. Det er morsomt å tenke på hvor lite som skal til for at selvfølelsen øker. Da jeg kom fram følte jeg meg mindre pen og ustelt, men da jeg forlot kunne humøret ikke vært bedre! Hårfargen jeg har nå kommer jeg til å ha en lang stund framover. Jeg kan ikke huske sist gang jeg ble så fornøyd etter et frisørbesøk. Dette var virkelig en fin start på dagen. Jeg farger fortsatt håret hos beste @vildehelenee på Hendrix Hair. 

Nå skal jeg ringe pappa og få hjelp med å bestille flybilletter til LA. Nå skjer det virkelig! Jeg er så motivert for de neste månedene.                       ♥      ONE HAPPY GIRL      ♥

Hva synes dere om håret? 

En forandring

 • 17.01.2018 - 13:33

Nå sitter jeg og Andrea å ser Gossip girl, samtidig som vi sitter på hver vår mac (as always). Jeg tar meg selv i å grue meg mer og mer til jobb for hver time som går, men egentlig gruer jeg meg uten grunn. Det frister bare å være hjemme, lage en god middag senere og se serie. Alt i livet kan ikke være like gøy og jeg trenger de ekstra pengene, så jeg må bare prøve å tenke positivt. I morgen skal jeg til frisøren og jeg gleder meg så mye. Jeg har vært veldig mye fram og tilbake om jeg har likt hårfargen jeg har nå, men mesteparten av tiden har jeg følt den har blitt litt for... oransje? Er nok bare meg selv som tenker over det, men snart skal jeg i alle fall få gjort noe med fargen. Jeg er litt usikker på hva jeg vil gjøre, men jeg vet jeg vil fortsette med mitt korte hår. Kanskje vi legger noen striper eller så helfarger vi det. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre tar jeg i mot all hjelp. Det blir veldig spennende å se hvordan resultatet blir. Vi ses <3

 


TIPS TIL EN SUNN MIDDAG

 • 16.01.2018 - 19:21

Det var mange som ble glad da jeg tipset om en sunn lunsj, så nå får dere tips til en sunn middag. Jeg er veldig enkel i matveien og lager mye av det samme når jeg lager middag. Jeg liker så å si alt, men får ikke meg selv til å bruke lang tid på kjøkkenet. Spesielt ikke når jeg lager mat bare til meg selv. En venninne av meg laget noe lignende det her en gang, så i dag måtte jeg prøve selv. Jeg prøvde å kontakte henne, men utålmodig som jeg er laget jeg bare det som jeg husket. Det ble nok en litt enklere versjon av hva hun laget, men det ble kjempegodt!

Det jeg brukte til retten er:

♥ Soyaprodukter (filetbitene)

♥ Grønnsaker

♥ Cottage cheese,

♥ 1 egg

♥ Ost

♥ Litt salt.

♥ 20 minutter på 200 grader. ♥ 

Jeg flytter til...

 • 16.01.2018 - 14:45

... LOS ANGELES 

Jeg vet ikke hvorfor jeg har ventet med å fortelle dere dette, men jeg var vel redd det kanskje ikke skulle bli noe av.  I dag har jeg sjekket at jeg fortsatt har visum og jeg har sett på flybilletter. Flybillettene var overraskende ikke så dyre, så jeg blir nok å bestille i løpet av de neste dagene. Det er ikke lengre enn en måned til jeg flytter, så snart må alt være i boks. Jeg gleder meg så til å komme til varmere strøk og til å utforske staten. Jeg har også planer om å besøke vertsfamilien min, så dette har jeg virkelig gledet meg til å fortelle dere. Planene mine er ikke så store så jeg tar 1 måned av gangen. Jeg har funnet mange rom på Airbnb og for 1 måned har prisen ligget på alt fra 3-6000 i måneden, så det er nesten billigere i LA enn i Oslo. Jeg har som dere vet ikke lov å oppholdet meg der lengre enn 3 måneder, men hvem vet? Kanskje jeg kommer hjem igjen allerede om 1 måned. Jeg har hatt lyst å flytte tilbake til USA helt siden jeg flyttet hjem i 2015. Nå har jeg ikke skole eller en jobb som holder meg igjen i Norge, så jeg tar en sjanse å ser hva som skjer. Er jeg heldig får jeg lov å jobbe og da muligheten til å være der lengre. Jeg har mange ganger hatt lyst å trekke meg fordi ting har vært og fortsatt er litt uklart, men hvor kjedelig hadde det ikke vært om alt i livet var planlagt for deg? Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen. 

 

Sengen før 10

 • 16.01.2018 - 12:50

Jeg har nettopp kommet meg opp av sengen og satt meg i stuen med Andrea. Formen min er ikke på topp i dag og det er utrolig kjedelig, spesielt siden jeg har helt fri fra jobb i dag. Det er kanskje like greit å slippe å jobbe i dag. Jeg la meg i sengen før klokken var 10 i går og det er ny rekord. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg la meg så tidlig, men jeg vet ikke helt hva som er verst egentlig. Faktum at jeg legger meg alt for sent hver natt eller at jeg snart har ligget i sengen i 14 timer (sovet 10 av dem) haha... Nesen min er tett, jeg har fått to munnsår (ingenting er verre) og jeg har vondt i kroppen. I dag ble det en liten dårlig start på dagen med dette innlegget, men jeg måtte bare få det ut! Jeg bor ikke lengre hjemme så ingen foreldre å få sympati fra. Jeg håper og regner med at formen blir bedre i løpet av dagen. Jeg skal i alle fall bruke tiden godt her hjemme, lage meg en god frokost og så skal jeg bestille klær. Nettshopping på dager som dette er gull verdt! 

TACO NIGHT

 • 15.01.2018 - 18:26

I går etter jobb dro jeg hjem til leiligheten og da var Andrea allerede kommet tilbake til Oslo. Det var godt å ha henne hjemme igjen og bare slappe av sammen foran tv. Først satt vi på en film, men som vanlig sliter vi begge å følge med. Når vi har tid til overs på kvelden sitter vi som regel på macen for å få unnagjort det vi ikke har rukket resten av dagen. Hva enn vi setter på her hjemme så blir det stående på i bakgrunnen, samtidig som vi snakker eller gjør noe helt annet. Det var uansett koselig med en etterlengtet jentekveld. Jeg lager nesten aldri taco selv, så de få gangene jeg har spist taco i Oslo er faktisk hjemme hos Andrea og Sofie. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke lager det oftere, det er jo så godt!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og hadde egentlig tenkt å sette meg ned for å spise og se en film, men nettet fungerer plutselig ikke og jeg vet ikke hvordan man fikser det... Noen som har tips til hvordan man får nettet tilbake? Jeg har prøvd å skru boksen av og på, men det hjalp ikke! Takk på forhånd<3 Nå skal jeg spise grøt, så snakkes vi senereTURN ON PÅ GUTTER

 • 15.01.2018 - 10:34

Hei og god morgen kjære lesere<3 Nå har jeg nettopp stått opp og skal snart dra på jobb. Først må jeg bare si hvor utrolig godt jeg har sovet i natt. Jeg hørte heller ikke vekkeklokken når jeg sover med noen, så Mathilde har sikkert vekket meg allerede 5 ganger. Nå er jeg halvveis våken og snart klar til å røyse meg opp av sengen. På fredag postet jeg en liste over hva jeg syner er turn off på gutter. Den finner du HER. Nå har jeg funnet noen punkter over hva jeg synes er turn on. Av en eller annen grunn så var det lettere å skriv den første listen, enn det var å skrive denne. Jeg har uansett prøvd og punktene kan du lese under. 

 

Lukter godt. Trenger vel egentlig ikke utdype denne noe mer?
 

Aktiv livsstil. En gutt som liker å gå turen, stå på ski, trene og finne på ting. 
 
Klesstil. 

Flink med barn. Det har aldri vært et spørsmål om jeg vil ha barn eller ikke, men om jeg kan få det er et annet spørsmål. En mann som er flink med barn og ikke minst er glad i å være rundt barn er veldig tiltrekkende. 

♥ Tatoveringer. Dette punktet kom vel ikke som et sjokk? 

Intelligent.  Gutter som er interresante å snakke med og noen jeg kan lære ting av. Det er lite som slår en samtale jeg har med smarte mennesker. 


God hygiene. Dette punktet tok jeg med på turn off, men da skrev jeg dårlig hygiene. 

Humor. 

 

♥ Mannemann. Haha hvordan skal jeg forklare dette punket da. Jeg er fra nord og langt ifra en oslobærte som man kan kalle det, så en pappagutt som ikke klarer å gå ute i regnet er ikke noe for meg. Følte jeg satt mennesker veldig i bås nå, men var vanskelig å forklare. 

♥ Glad i dyr. Jeg er jo ekstremt opptatt og glad i dyr selv, så om gutten jeg møter er glad i dyr føler jeg er viktig. 

God med hendene. En massasje etter en lang dag på jobb er ikke feil ;) 

Hvit måned

 • 14.01.2018 - 17:29

Andre helgen i Januar og min hvite måned går overraskende fortsatt veldig fin. Jeg ble invitert på en jentekveld i går, men jeg møtte opp og valgte å ikke drikke. Det føles veldig godt i kroppen i dag at jeg lot vær, så resten av måneden kommer nok også til å gå fint. Jeg sparer penger og ikke minst kroppen for den giften. Nå har jeg nettopp kommet tilbake til leiligheten etter jeg har vært på jobb. Andrea er også kommet hjem fra Larvik, så det var godt å se henne igjen. Snart skal vi lage middag og sette på en film i stuen. Jeg tror vi trenger å tenke på noe annet enn blogg av og til, tenke på hva som er viktig og ikke viktig. Jeg vil bygge opp en blogg med å være ærlig, så da følger jeg det som føles rett. 

 

Takk for at dere gir forståelse, selv om jeg ikke kan ta tilbake det jeg har gjort. Jeg har virkelig lært og aldri kommer jeg noen gang til å ty til tiltak som dette for likes. Nå skal vi lage middag, så snakkes vi senere <3 

Unnskyld.

 • 14.01.2018 - 13:14

Jeg innrømmer det. Jeg har ikke vært helt meg selv i 2017. Jeg har blitt revet med på ting, kanskje prøvd litt for hardt å passe inn og pushet grenser. Jeg har følt meg flau over bloggen min. Ikke bare en, men mange ganger. Det er absolutt ikke noe man skal være over arbeidet sitt. Jeg ble i starten av året slengt inn i en verden jeg ville være en del av, men så gikk det for langt. Jeg nekter å holde på sånn som jeg har gjort.


Jeg har tenkt konstant på noe jeg kunne poste, sjekket lesertallene hele tiden og følt meg dårlig om jeg har hatt lite lesere. Jeg har fått tips om hvordan man kan få flere lesere fort og tips til PR stunt å utføre. Jeg elsker det jeg driver med, men den siste tiden har jeg ikke gjort det som jeg selv ønsker. Jeg nekter å bruke stemmen jeg har fått på det jeg har brukt den på. Jeg er så mye mer enn en deltager i paradise hotel og jeg bryr meg om helt andre ting enn hva jeg har framstilt det som noen ganger. Jeg er ferdig med å være en person jeg ikke vil være og jeg er ferdig med å vise en uekte versjon av meg. 


Jeg har eksponert meg på en måte jeg skulle ønske jeg ikke gjorde. Jeg har delt ting jeg skulle ønske jeg ikke delte. Jeg skulle holdt igjen på mye privatliv og jeg skulle droppet å gjøre ting bare for klikk. Ligger jeg på topplisten et par dager fordi jeg har deltatt på et PR stunt om å ha gjort noe straffbart? Eller hatt en SWIPE UP med hvor mange jeg har ligget med, eller litt paradise hotel drama, så vil jeg heller ligge på 40.plass med mindre lesere. Jeg vet ikke hvordan det er med alle, men jeg vet at det er mye som foregår som jeg ikke vil ta del av. Ikke nå lengre. 

 

Noen av dere husker kanskje snapchatten jeg og Andrea postet for en ukes tid tilbake? En snapchat av Sofie og Morten liggende i sengen, hvor det så ut som dem hadde sex? Den lå ute lenge, etter jeg første sletten den fordi det føltes feil. Det dere tror skjedde på snapchat og generelt hele situasjonen, skjedde aldri. Jeg deltok på et PR stunt. Ja. Nå er det sagt og for en lettelse. Jeg har gått lenge inne med den, tenkt og følt på hvordan vei jeg ikke vil gå.

Jeg kunne aldri, hånden på hjerte aldri lagt ut en sexvideo av min bestevenninne om hun ikke ville. Noe jeg tror mange er enige i. Jeg ville ikke gjort det mot noen andre heller. Spesielt ikke hatt det liggende ute i nesten en hel dag. Det sier seg jo nesten selv at man er helt blåst om han hadde gjort noe sånn. Dårlig venninne hadde jeg også vært om jeg viste Sofie var både lei seg og ikke syntes det var greit. Ikke bare hadde det vært dårlig mot min venninne, men også mot dere det faktisk har skjedd med. Det har vært så mye snakk om dette i media den siste tiden og at jeg da etter alt jeg vet fortsatt deltok, så skammer jeg meg.


Etter at jeg fikk lest disse kommentarene og pratet ordentlig om det med to av mine bestevenninner fikk jeg nok. Helt ærlig har jeg ikke tenkt så mye over denne saken siden det skjedde. Jeg har unngått å lese kommentarer før jeg begynte å lese kommentarene i Sofie sitt innlegg. Jeg fikk lese hva folk syntes om oss og det vi gjorde. Det som gikk mest inn på meg var kommentarene fra alle dere som faktisk har opplevd noe lignende. Jeg synes det er feil å få hat kommentarer eller sympati kommentarer for noe som bare var et stunt for å få flere lesere. Jeg er så skuffet over oss som har misbrukt den "makten". 
Jeg nekter å fortsette sånn her og i tillegg være et dårlig forbilde, som jeg faktisk er for noen jenter der ute. Jeg nekter også å gråte over kommentarer om meg for noe som ikke er sant. 

                                                  

Jeg beklager til alle dere som har fulgt bloggen min siden dag en. Jeg dreit meg ut. Og sist men ikke minst så vil jeg beklage til dere som har opplevd dette selv. Jeg beklager for at vi gjorde "narr" av dere. Det er absolutt ikke greit. Jeg forventer ikke at dere forstår, men jeg håper dere vil tilgi meg. Jeg har alt jeg trenger og ærlighet med meg selv og dere er viktigere enn å ligge høyere oppe på topplisten.  

Hey world

 • 13.01.2018 - 16:12

Hei flotte lesere. Jeg hadde egentlig et annet innlegg jeg skulle poste nå, men så lot jeg være. Jeg følte ikke for noe annet enn et hverdagsinnlegg nå. For skal jeg fortelle dere noe? Jeg satt våken til klokken var over 5 i natt og jeg våknet ikke før kvart på 4. Jeg innså en del ting i natt og på grunn av det klarte jeg ikke sove. Jeg har skrevet masse og jeg har prøvd å få tankene på noe annet å sett svenske hollywoodfruer. Det er faktisk utrolig gøy å følge med på om dere trenger en ny serie. Til tross for at jeg kanskje trengte de ekstra timene i natt så liker jeg ikke dager som dette. Dager jeg våkner mitt på dagen og det føles ut som jeg har gått glipp av en hel masse greier.  Heldigvis skjer det ikke så ofte, så jeg har ingen grunn til å stresse. Jeg innså selv i natt at jeg kom til å sove lenge i dag, men så lenge? Ahh... Jaja life goes on. Jeg skulle gjøre yoga i dag tidlig og jeg skulle til byen med bestevenninna, men det var vi ta en annen gang. Jeg kan kanskje ikke si at jeg angrer på at jeg satt våknet i natt heller, for tiden jeg hadde med bestevenninnene og alene hjemme senere var gull verdt. Dere har vell alle hatt en av de kveldene? Nå skal jeg hoppe i dusjen å møte Mathilde, for jeg skal farge håret hennes. Ønsk meg lykke til! 

 

Ukens spørsmål kommer ut senere, så er det noe dere lurer på så spør i kommentarfeltet <3 

Motstå fristelser

 • 12.01.2018 - 16:40

Jeg glemte at jeg knipset noen bilder i går, så de trengte jeg å vise dere nå. Jeg liker alenetid, men om det går over en dag trenger jeg å være sosial. I går reiste Andrea til Larvik, men allerede samme kveld inviterte jeg Mathilde på sleepover. Hun kom hit etter jobb, så dro vi på butikken og hjem igjen og hadde en etterlengtet filmkveld. Jeg angrer litt i dag for at vi kjøpte absolutt alt som fristet, for å holde seg unna alle fristelsene som nå ligger i skapet er vanskelig. Neste gang skal jeg kjøpe litt mindre på cheatday, så slipper jeg ha det liggende i skapene hjemme. 

Nå er jeg på t-banen på vei mot jobb, så dette blir siste innlegg for dagen. Håper alle får en kjempefin fredagskveld<3 Dere er best! Rema 1000 fikk før nyttår masse nytt utvalg av smågodt og nesten alt du ser i skålen er faktisk vegansk. Det eneste som ikke er vegansk er den som ligger under den rosa øverste og sjokoladen. Nå kan jeg spise smågodt med god samvittighet. Jeg prøver å kutte ut alt som inneholder gelatin, så dette tiltaket fra Candy king gledet meg. De nye smakene smaker også utrolig godt, så de anbefaler jeg på det sterkeste.

TURN OFF PÅ GUTTER

 • 12.01.2018 - 13:50

Jeg fikk spørsmål på bloggen om hva jeg synes er turn off på gutter, så nå har jeg samlet opp en liten liste. Er du gutt å gjør noen av disse tingene så ikke bli for hårsår, for det er også turn off ;) Hehe neida, joda. 

 

♥ Jakt. Jeg har til og med sluttet å følge alle som driver meg jakt på Instagram. Dette har ingenting med at jeg ikke spiser kjøtt, for jeg synes faktisk at dem som jakter selv og spiser kjøtt er bedre enn dem som støtter kjøttindustrien. MEN jeg er i mot å drepe dyr, enkelt og greit. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg ikke spiser kjøtt likevel haha... 

Rytme. Denne er kanskje litt frekk å ta med, men jeg gjør det uansett. Jeg føler det er viktig med rytme i kroppen, så kan du ikke klappe i takt havner du lengre ned på listen min. 

Alt for selvgod/dårlig selvtillitt. Snakker seg selv opp i skyene og har behovet for å rakke ned på andre. Det går ikke å diskutere med disse personene en gang, for sannsynligheten for at de aksepterer at de har feil er liten. 

♥ Smatting. 

♥ Lat. Du trenger ikke være en som drar på treningssenteret hver dag, men ligger du i sofaen eller på sengen hele dagen er det litt turn off. Dette punktet gjelder kanskje spesielt når man er på ferie. Greit at man skal slappe av når man reiser, men jeg er den typen som har vekkeklokken tidlig så jeg får gjort mest mulig ut av dagene. 

Klengete. Gutter som må være rundt deg konstant. Jeg trenger space, okei? 

♥ Kresen i matveien. Greit nok at du ikke liker noe, men sier du at du ikke liker noe før du har prøvd? Så synes jeg du skal prøve det først. 

♥ Ikke har noen plan i livet. Jeg vet selv ikke hva jeg vil eller skal gjøre enda, men jeg har i alle fall drømmer og ambisjoner. 
♥ Ikke har egne meninger. Om jeg skulle fått til svar; Ja, vi gjør det du vil. Jeg mener det du mener hadde det blitt litt kjedelig i lengden.

♥ Dårlig hygiene. Trenger jeg egentlig utdype denne? 

                                      Og jeg lurer på hvorfor jeg fortsatt er singel haha. Del 2 med turn on på gutter kommer i morgen;)

 

Jentene har forlatt meg.

 • 12.01.2018 - 12:39Etter så mange snusfrie dager er det lett å glemme hvor avhengig man egentlig var. Dersom fristelse dukker opp, ikke gi etter og tro at du kan klare å snuse bare litt. Dette var meldingen på varselen som kom opp på mobilen min i går. Husker dere jeg sa i November en dag at jeg skulle slutte slutte å snuse? Vel jeg klarte meg faktisk ganske bra den første måneden, men så skulle jeg reise til Thailand og kjøpte meg derfor en "feriesnus". Hva nå enn det er... Pappa hadde rett når han sa det ikke var så smart, for resten av ferien cravet jeg snus. Jeg lastet til og med ned Jodel i Thailand for å se om noen hadde snus. Det er et nytt nivå. Jeg kjøpte derfor 10 bokser da jeg reiste hjem til Norge igjen. 5 til meg selv og 5 ga jeg bort. Nå har jeg en boks igjen og etter den er jeg ferdig for godt. 
Jeg har vel kanskje vært litt flau over at jeg ikke klarte det og jeg trodde helt ærlig ikke at jeg var så avhengig som jeg er. Jeg klarte det fint i November, så jeg vet jeg kan om jeg vil.

 

Litt rar start på helgen, men jeg følte at jeg måtte fortelle dere det. Jeg føler nesten det blir lettere om jeg er ærlig, for den siste tiden har jeg skjult at jeg har begynt igjen. Jeg slutter jo kun for min egen del, så å skjule det for dem rundt meg har jo ikke akkurat hjulpet. Nå sitter jeg i stuen og våknet for ikke alt for lenge siden. Det var godt å sove litt lenge i dag, for jeg har ikke fått så mye søvn de siste 3 dagene. Jeg har lagt meg sent og stått opp tidlig for å dra på jobb dagen etter. I går dro Andrea til Larvik, så nå er jeg alene i leiligheten. Jeg tar hintet jenter;) Neida, men det er litt rart å være her uten dem. Selv om jeg ikke har bodd her lenge, føler jeg meg faktisk som hjemme. Det har jeg vel egentlig gjort når jeg ikke har bodd her også. Det er nok bare sånn det blir når man er hos gode venner som lar deg føle deg som hjemme. I går kom Mathilde på besøk etter jobb, så helt alene har jeg ikke vært så lenge. Vi så et par episoder av Riverdale og Black Mirror. Nå har jeg sett ferdig begge seriene, så nå får jeg bare vente til det kommer fler episoder ut. Jeg er mest giret på nye episoder fra  Black Mirror da! Det er en av de kuleste seriene jeg har sett på lenge og de har så mange gode budskap i episodene. Anbefaler deg å starte på serien om du ikke allerede har gjort det. 

 

Nå skal jeg spise frokost, så snakkes vi senere<3

Bildene som havnet i papirkurven

 • 11.01.2018 - 20:53

Dette er KUN for dere, kjære lesere. Det beste med disse innleggene er at jeg slipper bruke tid på bilder. Jeg sletter flere bilder enn jeg tar vare på for å si det sånn og her er et par av dem. Mathilde kommer snart på besøk, så nå jeg skal hoppe i dusjen og gjøre det koselig i stuen. Andrea reiser  også til Larvik snart, så jeg er hjemme alene i helgen. Jeg skal bare slappe av, spise god mat og være hjemme. Det er deilig å ikke ha noen spesielle planer. Vi snakkes! YOGA CHALLENGE

 • 11.01.2018 - 10:21

Hei og god morgen<3 Da var videoen endelig ute! Håper dere liker den og gjerne gi en kommentar om dere vil se del 2. 

 

5 tips som hjelper deg å sovne fortere.

 • 10.01.2018 - 19:43

Hei babes! Halvveis inn i uken allerede og det føles godt. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og sitter nå i sofaen i stuen. Jeg må bare si at det faktisk er overraskende godt å være tilbake på jobb. Det er ikke noe jeg gleder meg spesielt til når jeg våkner, men når jeg først er på jobb har jeg det gøy. Jeg jobber med så mange kule mennesker og da går tiden automatisk fortere. Etter jeg har blogget skal jeg dra å møte Mathilde for å spille biljard. Vi skal på buddha bar som ligger bare 5 minutter fra her. Jeg er ikke så flink, men det er utrolig gøy selv om.

 

I går skrev jeg noen tips til å sovne fortere. Jeg har selv hatt perioder hvor jeg har slitt med søvn og da vet jeg at et innlegg som dette hadde hjulpet veldig. Det har aldri vært ille, men nok til at jeg har mistet de viktigste timene med søvn før eventuelt jobb og skole. Ingenting er kjedeligere enn å høre vekkeklokken ringe og du vet du må stå opp, men du vet også at du kun har fått 4 timer med søvn. Sliter du med å sove så har jeg kommet med noen tips som jeg føler hjelper! Håper du liker dem og at dem hjelper♥

                                      
 

Unngå powernap. Sliter du med å sovne på kvelden bør du droppe powernap på dagen. Er du trøtt når du kommer hjem fra jobb så lag deg mat, kom deg ut i frisk luft eller hold deg opptatt. Det gjør at du er mye søvnigere når kvelden kommer.  
 

Podcast. I Thailand introduserte søsteren min meg for podcaster. Jeg hadde så klart hørt om det før, men aldri hørt noen som interesserte meg spesielt. Jeg hørte en del på Sword and scale før leggetid i starten, men etter en del mareritt (haha) byttet jeg til Lisa & Tønne sin. Jeg har faktisk satt på en episode hver kveld siden jeg kom hjem til Norge igjen. De tar opp utrolig mye spennende temaer og man blir godt kjent med dem begge. Jeg husker aldri slutten av episodene, for da ligger jeg nok allerede i dyp søvn. Det er veldig beroligende og bare ligge å høre på noen snakke, men slippe å holde øynene oppe for å følge med på en skjerm. 
 

Ta en pause fra sengen. Dette tipset husket jeg å ha lest et sted på nettet en gang og det hjelper mye! Har du ligget i sengen en lang periode, men ikke klart å sovne? Ikke stress, for da vil det kanskje være enda vanskeligere å sovne. Stå opp av sengen og drikk et glass vann, spis noe lite eller les noen sider av en bok. Jeg har gjort alle 3 punktene før og jeg lover det hjalp. 
 

Trening. Den siste tiden har jeg vært veldig flink med dette punket og det merkes veldig på nattesøvnen min. New year new me? Vi får håpe det varer, for jeg får så mye positivt ut av trening. Det trenger ikke være en hard treningsøkt på senter, men bare det å komme seg ut for å gå en tur hjelper masse. 
 

Ha rommet mørkt og kaldt. Jeg er egentlig ikke så fan av å ha det kaldt rundt meg, men når man legger seg under dynen blir det uansett fort varmt. Har du det helt mørkt på rommet hjelper det også mye. 

FOODPORN

 • 10.01.2018 - 10:28

God morgen babes! Nå har jeg nettopp stått opp av sengen og satt meg i stuen. Planen var egentlig å stå opp tidligere i dag, men så valgte jeg å sitte våken til klokken var over 3 i natt. Fra vekkeklokken ringte klokken 9 til den plutselig var 10 var derfor veldig kort. Jeg er heldigvis oppe nå og angrer ikke på at jeg satt våken i går, for jeg rakk å bli ferdig med det jeg skulle. Først må jeg bare si hvor utrolig godt det er å bo med Andrea. Vi har vært utrolig effektive og motiverte siden jeg flyttet inn, så det er en drøm å være samboere. I går spilte vi inn yoga challenge til dere og det er uten tvil den morsomste videoen jeg har spilt inn til nå. Jeg har lenge hatt lyst å teste challengen, men ikke funnet noen som ville være med. Nå er videoen spilt inn og jeg har faktisk allerede redigert den ferdig. Det er bare å glede dere for den kommer ut i kveld 

 

I går hadde både jeg og Andrea fri fra jobb, men vi valgte selv om å stå opp tidlig. Vi hadde en veldig produktiv dag og gjorde utrolig mye gøy. En av tingene vi gjorde var å dra innom Raw café med en venninne av oss. En café jeg aldri hadde hørt om, men som er blitt min favoritt på dagen. All maten de serverte var økologisk og uten hvitt sukker, gluten og melk. Jeg er så glad Andrea fant denne cafén og at vi tok turen innom, for dit blir vi nok å dra tilbake om ikke lenge. Ahh jeg elsket det stedet! Ikke bare fordi at maten både var sunn og vegansk, men det smakte også utrolig godt.

Nå skal jeg dra på jobb! Vi snakkes senere <3
 

Jenter skal like gutter.

 • 09.01.2018 - 18:46

Hun har fått seg jentekjæreste! Hvordan går det med foreldrene? Liker han plutselig gutter nå? Det er sikkert kun fordi faren er homo. Han skal gifte seg meg en gutt. Hørt at Sara er lesbisk? Nei huff er det sant? Stakkars familie. 

Møtt noen kjekke gutter i det siste, Martine?

Hva med en jente? men nei jeg er fortsatt like singel.

Du er vel ikke sånn

 

Har du noen gang tenkt hvor fordommene mot homofile kommer fra? Det er jo bare oss mennesker som har satt dem, de sperrende for å elske. Elske et annet menneske uavhengig av kjønnet. Jeg tror nok mange fler hadde likt samme kjønn hadde det bare vært mer normalt. Samfunnet har blitt bedre enn det en gang var, men vi har fortsatt en lang vei å gå. Tenk på tiden du vokste opp. Hva lekte du med når du var liten? Jeg lekte med Barbie. Jeg lekte med Barbie hvor Ken som var drømmekjæresten. Jeg elsket å kle meg ut og fremføre skuespill. Det var alltid jentene og guttene som giftet seg. Jeg så aldri teater, filmer eller bøker hvor en mann endelig fant drømmemannen sin. Hvordan var det når du vokste opp? 

 

Jeg føler vi unge er mer åpne og at de fleste fordommene henger litt igjen i generasjonene over oss. Jeg har i alle fall opplevd mest negativ omtale blant eldre. Jeg tror og håper at en dag vil det være like normalt å like samme kjønn, som det er å like det motsatte. Jeg håper at vi en dag kommer til det punket hvor det ikke lenger er nødvendig å komme ut av skapet.
 

Jeg tror for mange er tanken om å like samme kjønn utrolig fjernt. Det skremmer mange å være rundt homofile og tanken om å like samme kjønn skremmer oss. Når jeg hører folk si "Nei jeg er så langt i fra homofil som du får det" rister jeg på hodet.  Jeg har aldri vært interessert eller kjent sommerfugler i magen med samme kjønn, men jeg kan ikke utelukke at det kan skje. Hva vet vel jeg om hvem jeg møter en dag? Det eneste jeg vet er at jeg håper jeg finner noen å elske, uansett kjønn. 


Q&A UTVEKSLING

 • 09.01.2018 - 10:26

Ville du anbefalt å reise på utveksling?

ABSOLUTT! 
Hva var det rareste med å komme hjem til Norge igjen?

Uten tvil at alle vennene mine plutselig hadde billappen 

Var familien din rik siden dokker hadde et privatfly? 

Det sier kanskje seg selv at de hadde nok penger i alle fall. 

Følte du det var vanskelig å skulle snakke engelsk hele tiden? 

Nei faktisk ikke og det kommer fra meg! Jeg er ikke så god i engelsk, men etter kort tid tenkte jeg nesten ikke over det. Etter en måneds tid drømte jeg til og med på engelsk. 

Hvor skulle dere reise når dere flydde med privatflyet?

Vi reiste til Mexico på springbreak. Første gang jeg reiste til Mexico var faktisk i et privatfly og det er kult å tenke på!

Hvor lenge før du skulle reise søkte du? 

Jeg er litt usikker, men kanskje et halvt år. Det er lenge siden så jeg husker ikke helt. 

Hvorfor valgte du Arizona? 

Jeg valgte California på første valg og Arizona på andrevalg. Det virket som en fin stat å flytte til og på grunn av varmen så klart. 

Hva er ditt favorittminne fra året?

Jeg klarer ikke velge et, så jeg plukker ut et par favorittminner. Bryllupet til foreldrene mine, graduation, turene til California, country thunder (festival), Mexico og så klart da mamma og pappa overrasket meg på skolen. 

Hadde du kjæreste tiden du bodde der?

Nei det hadde jeg ikke:) 

Røyket vennene dine hasj og var det lovlig? 

Ja det var vel lovlig for medisinsk bruk. Ja, jeg vet om noen som fikk det hos legen.

Hadde du noen ganger hjemlengsel?

Hmm jeg husker ikke helt! Kanskje en sjelden gang, men ikke noe ille. Jeg tror det må ha vært på slutten av året i så fall 

Hvor lang tid tok det for deg å få gode venner?

Jeg fikk utrolig fort venner. Jeg startet på fotball allerede dagen etter jeg kom, som far før skolestart. Jentene tok meg ogdt imot og vi hang etter trening første dagen, så jeg syntes det var lett å bli kjent med folk :D

Har du fortsatt kontakt med de?

Jeg har kontakt med noen, men ikke så mange. Vi følger hverandre på instagram og kommenterer av og til, but that's it med enkelte. Jeg møtte vertsbroren min og en venninne da jeg reise til USA i fjor sommer og jeg skal møte resten av familien om under 3 måneder. (forhåpentligvis) Selv om det er lenge siden vi har sett hverandre, føles det akkurat likt som når jeg forlot dem. 

GIVEAWAY

 • 08.01.2018 - 16:05

Hei flotte lesere♥ Nå har jeg nettopp spist middag og skal snart dra på trening. I dag har jeg slappet av hjemme og ryddet litt i noen av eskene i boden. I en av eskene fant jeg denne klokken som en av dere nå har muligheten til å vinne. Klokken er ubrukt og jeg hadde helt glemt at jeg hadde den. Jeg synes den er så fin og skulle gjerne hatt den selv, men jeg synes dere fortjener en liten gave som takk for alt. Jeg setter stor pris på alle som trykker seg inn her hver eneste dag, uansett om man legger igjen en kommentar eller ikke. Jeg trekker vinneren allerede onsdag klokken 17:00! Den som vinner får både klokken, 3 reimer (lett å bytte), esken og posen til reimene. 

Det du må gjøre: 

♥ Følg thewsociety på Instagram

♥ Følg meg martinejoh på instagram

♥ Kommenter her når du har gjort det.

♥ Husk mail så jeg kan kontakte deg et sted. 

                                                                                                     ♥ LYKKE TIL !

Til deg som reiser på utveksling!

 • 08.01.2018 - 13:33

                                                                           
              
15 eller 16 år og full av forventninger. Det er ikke lenge til du skal ut å reise, så jeg tenkte derfor å fortelle litt om min opplevelse. Jeg kunne aldri tenkt meg til at det skulle bli som det ble, men å reise er det beste valget jeg har tatt. Jeg var 16 år da jeg flyttet hjemmefra og til andre siden av jorden. Som de fleste som søkte drømte jeg om å havne i California og kanskje det er din drøm også? Jeg ville dit på grunn av kjendisene, det var staten jeg viste mest om, det var der jeg hadde sett mest bilder og filmer fra, California dream, strandstat og mye mer. Jeg ønsket å komme til en storby og til det jeg trodde var drømmestedet å flytte til. Jeg havnet i staten Arizona, i en liten by som het Show Low. Jeg skulle plutselig flytte til en mindre by enn jeg allerede bodde i. 

                                                           

Jeg kan starte med å si at jeg tok helt feil. Det handler ikke om hvor i USA du havner, men hva du gjør ut av oppholdet ditt. Hvor gøy er det ikke å havne et sted du kanskje aldri ville reist på ferie til? Jeg havnet et sted hvor jeg fikk litt av alt kan man si. På vinteren kunne vi kjøre en time en vei å stå slalåm, men kjørte vi 4 timer den andre veien var det rundt 40 grader og sol. Hvor sykt er ikke det? Byen var mindre enn jeg var vant med hjemme i Norge, men det gjorde absolutt ingenting. Jeg fikk mulighet til å utforske og virkelig bli kjent med byen jeg flyttet til. Skolen var stor, men ikke for stor. Det ga meg derfor også mulighet til å bli kjent med fler på en helt annen måte. 

 

Det kan være skummelt å skulle forlate venner og familie, men prøv å tenk på alt det positive. Vennene og familien din vil være der når du er tilbake. Det lover jeg. De er også bare en telefonsamtale unna om det skulle være noe. Har du enda ikke fått vertsfamilie gjør det absolutt ingenting. Jeg fikk ikke min familie før jeg var på camp i USA, 2 uker før jeg faktisk skulle møte dem. Jeg havnet i den flotteste familien man kan tenke seg og jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noe annet. Jeg ser fortsatt på dem som min familie og jeg kalte både vertsmoren min og vertsfaren min for mom and dad. Jeg ble fort en del av familien og jeg slapp den tett inn på livet mitt. Det var litt skummelt i starten, men å få et fint forhold til familien betydde mye for meg. Jeg håper du også havner i en familie du trives i. 

                                                               

Tørr å gå ut av komfortsonen din og vær deg selv. Noe jeg lærte på mitt år var at det alltid vær være noen som misliker deg. Det vil alltid være noen du synes ser kulere og penere ut, så hvorfor ikke være den beste versjonen av seg selv? Ja jeg vet det kan høres litt cheesy ut, men det er så sykt sant.                                                

                                                         
Bruk tiden din på venner og familie. Året er over før du vet ordet av det og du får ikke tiden tilbake. Året jeg bodde i USA er året jeg brukte minst tid på sosiale medier. Jeg kan ikke huske å ha sittet en eneste kveld i sengen for å se serie eller film en gang. Selv om du snart skal flytte hjemmefra betyr det ikke at du er på egenhånd. Du vil få regler og det kommer til å være ting du kanskje ikke får lov å være med på. Det kan være kjedelig å takke for eksempel nei til en fest, men du er faktisk bare 15/16 år. Det er vertsforeldrene dine som bestemmer, akkurat som dine foreldre hjemme i Norge setter grenser. Jeg hadde en familie som var veldig lik min hjemme i Norge. De var ikke religiøs og jeg fikk egentlig lov til det meste, så lenge jeg var ærlig med familien. En åpen dialog er alltid det beste i lange løp. Vet vertsfamilien din at de kan stole på deg får du mest sannsynlig også lov til mer. 

                                                   Jeg inviterte ofte venner på besøk. Dette var fra en sleepover jeg og 3 venninner hadde på trampolinen en kveld. Å ligge under åpen himmel med gode venner i USA var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse. 

               

Jeg havnet i en familie med 5 brødre. 2 som var eldre enn meg og 3 som var yngre. Drømmesituasjonen for min del! Jeg brukte mye tid på æ være med de små da jeg var hjemme og de eldste på skolen. De tok meg så godt i mot og lærte meg det som var vært å lære. Får du vertssøsken kommer dere kanskje til å havne diskusjoner i løpet av oppholdet, men ikke ta det personlig. Du blir en del av familien og hvem diskuterer ikke litt med familiemedlemmer? 

                                                                                     Bryllupet til vertsforeldrene mine 
                                                      

Vær med på det som skolen arrangerer. Det er ikke som i Norge hvor det som skjer på skolen på fritiden ikke alltid er så kult, det var det i alle fall ikke på skolen jeg gikk på. Arrangerte skolen en kamp, fest, samling eller tema dag deltok nærmere hele skolen. Mye av min fritid brukte jeg faktisk på skolen med venner.  

                                                                     

Det du snart skal oppleve er virkelig en once in a lifetime opplevelse. Det er 5 år siden jeg reiste og følelsene for det året er fortsatt like sterke. Du kommer til å vokse så utrolig mye på kort tid. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                       
             
Uansett om du er så god eller glad i sport, tørr å meld deg på noe. Det er utrolig sosialt og ga meg så mye fine minner.  Det er ikke som i Norge hvor du spiller en type sport året rundt, men nå har du faktisk mulighet å delta på 2 sporter i løpet av året. Vil du være cheerleader et halvår og fotballspiller det andre halvåret? Da kan du fint gjøre det. Det er kun skolelag og hver sport varer kun et semester. Jeg deltok første halvår på fotball og friidrett det andre halvåret og jeg kunne ikke vært mer glad for valgene.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Dra på sleepover, tørr å takke ja når venner inviterer deg med på ting, gjør noe du aldri har gjort før, sett pris på alt du får oppleve og viktigst av alt føl på hvor utrolig heldig du er. Det er ikke alle som har mulighet eller tørr å reise, så du skal også være utrolig stolt av deg selv som tørr å ta denne sjansen. 
                                   
                                              

De fleste vennene dine har mest sannsynlig billappen allerede. Det kommer til å være uvant å se 16 åringer kjøre bil. Du kommer til å gå fra å være avhengig av familie eller kollektivtransport, til å kunne kjøre på roadtrip med venner. Det husker jeg at jeg syntes var utrolig gøy.  Blir du invitert på en fest? Forsikre deg om at de som kjører ikke har drukket, for det skjedde faktisk mer enn jeg kan telle på to hender. Fyllekjøring er nok ikke like tabubelagt i USA som det er i Norge, men det er akkurat like farlig. Det er ikke verdt å sitte på noen som drikker, uansett hvor kort kjøreturen er. Er valget å sitte på noen som har drukket eller komme en halvtime for sent, så kommer du for sent. Vertsfamilien din vil forstå og vill være glad for valget du tok. 

                                                       

Dra på skolefestene som arrangeres, for jeg lover de er også verdt det. Jeg var både på homecoming som var i starten av året og prom som var i slutten. Hele skolen samles og det var virkelig som man ser på film. Her hadde vi nettopp plassert prom crossanten på hverandre, som er blomsten jeg har på hånden og han på dressen sin. De fleste guttene og jentene som går sammen matcher og bare hele opplegget rundt skolefestene er så utrolig spennende. Åå som jeg savner det nå! 

                                                      

Plutselig er året forbi og din tid for å reise hjem til Norge er kommet. Du har brukt et helt år på å bygge et liv og plutselig skal du forlate det og alle du har møtt. Det kommer til å bli tungt, veldig tungt. Jeg følte på en kjærlighetssorg som jeg aldri har følt før. Jeg kjente ikke på noen sted at jeg ville forlate. Amerikanske er så utrolig lite dømmende og veldig lett å bli kjent med. Jeg håper virkelig du finner deg gode venner når du flytter. 

                                                      

Det som kanskje overrasket meg mest var hvor lite jeg hadde gått glipp av. Det var også det som skremte meg mest med å flytte. Jeg var redd jeg skulle komme hjem til Norge og alt var forandret, men vet dere hva? Alt var det samme. For meg hadde det skjedd utrolig mye nytt og spennende, men det var som om tiden hadde stått stille når jeg var bortreist. Det var på en måte veldig beroligende, men det åpnet også øynene mine for reising så mye mer. Det er så mye der ute som jeg vil oppleve, se og gjøre. Jeg er så misunnelig på deg som skal ut å reise i år, men unner deg virkelig alt du har i vente. Jeg håper du får et minnerik år og venner for livet. Kos deg og nyt! 
 

                                                       Exchange isn't a year in your life, it's a life in a year. 

                                                          En liten throwback fra mamma og pappa overrasket meg på skolen. 


 

STORT SALG!

 • 07.01.2018 - 13:14

Dette innlegget tok lengre tid enn forventet, så nå er jeg nødt å løpte! T-banen går om 10 minutter og jeg må rekke jobb. Vi snakkes når jeg er hjemme i kveld! Kos dere med det store salget fram til da <3 Jeg har valgt ut noen favoritter til dere og regner med noe faller i smak. 

                                                                    Svarte høye HER  //  Hvite sneakers HER  // Rosa HER 


                                                                    Bluse HER   // Svart kjole HER // Blomster kjole HER 


                                                                   Rosa genser HER // Oransje HER // Blomsterbluse HER


                                                                            Skjerf HER // Nøkkelring HER // Deksel HER

Sunn og enkel lunsj

 • 07.01.2018 - 11:44

God morgen babes! Jeg våknet for ikke lenge siden og sitter nå i sofaen med girlsa. Jeg trives så med å bo her og sov som en engel i natt. Morten derimot fikk ikke sovet i leiligheten eller med Sofie, for Andrea hadde lillesøsteren på besøk i natt. Morten klarer seg nok og dem reiser heldigvis bort i dag, så da får jeg og Andrea hvert vårt rom. Det skal bli deilig! Hvem har ikke satt seg et nyttårsforsett om å trene mer og spise sunnere? Jeg vet av erfaring at det kan være lett å falle ut, spesielt om man går tom for måltider. Jeg har selv sagt at jeg skal bli flinkere i 2018. Jeg har ikke satt meg noen konkrete mål, men et sunnere kosthold har jeg lyst å få. Jeg er fæl med å spise godsaker i hverdagen, så søtsaker er noe jeg har spist døgnet rundt i 2017 (og alle andre år). I går handlet jeg inn masse sunn og god mat og fylte kjøleskapet. Har jeg kun tilgjengelig sunn mat er det også mye lettere å spise sunt. Nå skal dere få en enkel oppskrift til en lunsj/frokost/kvelds. Dette spiste jeg etter trening i går og det var så godt! 

Nå skal jeg spise frokost og komme meg på jobb<3 Vi snakkes senere UKENS SPØRSMÅL

 • 06.01.2018 - 12:32


Er det sant at du slo til Martine Lunde på paradise hotel, men at det ikke ble vist på tv fordi det ikke er lov? Det var derfor du ikke fikk lov å sjekke inn igjen? Moren til venninna mi jobber i produksjonen.

Dette kan jeg avkrefte med en gang. Hadde jeg slått til noen ville jeg blitt kastet ut av hotellet med en gang, da dette ikke er lov. 

Hva er din naturlige hårfarge? 
Mørk blond. 

Hvor mange har du hatt sex med? 

Dette spørsmålet er ikke vits å spørre om lengre. Jeg kommer ikke til å svare!

Når du flytter ut fra Sofie og Andrea skal du flytte til utlandet da? 

Ja det skal jeg:-)

Har du og Morten datet før? 

Nei

Hva er ditt beste slanketips? 

Jeg er kanskje ikke rette personen til å spørre dette spørsmålet, siden jeg ikke har så mye kunnskap. MEN mitt beste slanketips er nok å ikke slanke seg. Jeg tror det beste i det lange løp er å ikke gå på dietter, for da er det lett å falle ut eller legge på seg når du spiser normalt igjen. Spis sunn og regelmessig mat og tren når du føler for det. Ikke hopp over måltider, for da ender du opp med å kanskje spise mer enn du vanligvis ville gjort. 

Når startet du denne bloggen? 

Jeg opprettet denne bloggen for 7 år siden. Mitt første innlegg var 8 Oktober 2010. Jeg slettet alle de gamle innleggene da jeg reiste til Mexico av en eller annen grunn. Jeg har fortsatt alle innleggene i arkivet, men ikke ute på nett. Når det skal sies så har jeg heller ikke blogget i 7 år. 

Hva heter du på snap? Har du åpen snap?

martinejooh. Ja, den siste måneden har jeg kun hatt åpen snap. Jeg svarer også de fleste som skriver, men ikke om det er spam. 
Har du bodd i noen andre land enn Norge? 

Ja, jeg har bodd i 4 land. England, Danmark, USA og Norge. 

Hva er mellomnavnet ditt? 

Jeg har ingen mellomnavn. Jeg heter kun Martine Johansen:D 

Hvem misliker du av deltagerne fra sesongen din?

Det er ingen fra min sesong som jeg ikke liker. Vi var en veldig fin gjeng og jeg har ingen grunn til å mislike noen. 

Hvilken idretter har du gått på? 

Jeg har spillet fotball, handball og danset i over 10 år. 

I'M BACK

 • 06.01.2018 - 11:05

I'M BACK! Det er så deilig å være tilbake i Oslo igjen. Jeg er veldig klar til å få tilbake hverdagen nå. Nå sitter jeg alene i stuen å ser tv, Andrea dro nettopp på jobb og Sofie og Morten sover fortsatt. Jeg fikk beskjed om å vekke Sofie 9, men det skal ikke være lett å få dem to opp. I dag er planen å hente noen klær på løkka, trene og dra på jobb. Jeg har ikke jobbet på snart 1 måned, så jeg gleder meg faktisk til det! Jeg skal dessuten også jobbe med bestevenninna og da er det alltid gøy. Vet dere en ting som er sykt digg med Oslo, i forhold til Bodø? Lyset! Det var så mye lettere å våkne i dag når det var lyst ute. Senere har jeg og Sofie planer om å ta bilder ute også, men vi får se om vi rekker det nå. 

Nå skal jeg dra til leiligheten jeg bodde før og hente litt klær! Så snakkes vi når jeg er tilbake <3

Nå er det nok.

 • 05.01.2018 - 15:37

Hei flotte lesere. Nå har jeg nettopp pakket kofferten og snart skal jeg kjøre til Tante. Vi skal spise taco før dem skal gjøre meg til flyplassen. Jeg er SÅ klar for å komme meg hjem. Jeg gleder meg til å komme tilbake til jobb, venner og ikke minst rutiner. Jeg våknet klokken 9 i dag, for da skulle jeg kjøre mor og far på flyplassen. Da jeg kom hjem skulle jeg bare "slappe" av i sengen litt, men jeg sovnet før jeg viste ordet av det igjen. Vet dere når jeg våknet igjen? Klokken 3. Er det mulig?? Jeg virkelig hater å sove lenge. Det føles ut som jeg har sovet over et døgn og at jeg ligger etter med alt jeg har å gjøre. Jeg skulle møte noen venner tidligere i dag, men det får jeg altså ikke tid til. Det er karma fordi jeg har klaget over at vennene mine har sovet så lenge. For første gang på lenge er jeg gla ferien er over. Jeg har hatt ferie siden 12 desember, så det begynner å bli en stund nå. I morgen skal jeg sette på vekkeklokken klokken 8 og da skal jeg opp av sengen. 

 

Nå skal jeg dra å hente søsteren min og dra til tante, vi snakkes når jeg er i Oslo <3 

En telefonsamtale.

 • 04.01.2018 - 19:22

Hei babes! Nå har jeg besøk av noen venner og vi sitter i stuen å ser handballkamp. Jeg ser egentlig aldri kamp og følger vel egentlig ikke så mye med nå heller. Jeg har alltid elsket å spille selv, men å følge med på tv er ikke så gøy. Jeg kan følge med om jeg ser live, spesielt om det er noen kjentfolk som spiller. Det passet egentlig bra at de ande ville se kamp, for det gir meg muligheten til å oppdatere dere litt. Om 2 timer kommer mor og far (besteforeldre) på besøk å jeg gleder meg så til å se dem. De reiser til Thailand allerede i morgen, så det blir ikke lange tiden vi får sammen. Det blir uansett godt å se dem igjen. 

 

De siste to timene har vært stressende for min del. Jeg takler heller ikke stress og begynner å gråte hver gang, og så blir jeg irritert fordi jeg gråter. Det hjelper jo ingenting. En mobiltelefon til mamma var heldigvis alt som skal til, så nå kan jeg endelig tenke og puste klart igjen. Jeg er så vimsete og det irriterer meg. Jeg kunne unngått mye stress hadde jeg bare fått kontroll på enkelte ting. Det er uheldigvis ikke noe jeg kan gjøre med denne saken, men mamma og pappa hjalp veldig med å få kontroll på følelsene. Nå skal jeg være litt sosial med jentene så snakkes vi senere. 


Dere lurer kanskje på hva jeg spiser når jeg er alene hjemme? Dette ble dagens første måltid, enkelt og greit. De hadde salg på salatbaren så det ble både gårdagens og dagens middag. Når jeg kommer hjem til Oslo skal jeg bli flinkere å lage middager. Det er mitt nyttårsforsett! 

Jeg har flyttet!

 • 04.01.2018 - 13:56Jepp dere leste rett, jeg har flyttet igjen! Noen av dere har kanskje allerede hørt om dette og jeg tror jeg kan huske å ha nevnt det til dere før. Jeg er i Bodø fortsatt, men i morgen når jeg kommer hjem til Oslo skal jeg ikke tilbake til Løkka igjen. Jeg har flyttet inn i leiligheten til Sofie og Andrea. Jeg gleder meg veldig til de neste ukene, men er også spent på hvordan det blir. Jeg skal ikke legge skjul på at de er flinkere med de hverdagslige tingene enn meg, men de er også eldre og har bodd lengre for seg selv. Jeg må derfor skjerpe meg litt med å rydde og vaske litt ekstra, men det vet jeg at jeg får til. Vi er også flinke til å motivere og hjelpe hverandre om det skulle være noe, så jeg tror det blir utrolig gøy å bo under samme tak. Vi er en fin trio. Nå får vi se hvor sterkt vennskapet vårt er eller om vi ikke er venner etter dette. Neida, det skal nok gå veldig fint. Jeg har heller ikke flyttet inn for godt, for 3 (4 med Morten) personer på 2 soverom er kanskje ikke den beste situasjonen. Jeg skal kun bo der i Januar, for som jeg har fortalt før skal jeg ut av Norge i Februar. Jeg gleder meg så til alt er i boks og jeg endelig kan fortelle hva jeg skal. 

 

Klokken er 2 og jeg har enda ikke spist frokost, så det er jeg nødt til å gjøre nå. Jeg er skrubbsulten, men har utsatt å dra på butikken for å kjøpe mat.  Av en eller annen grunn suger det å kjøpe mat nå når jeg er hjemme, men det er også første gang jeg er hjemme uten foreldrene mine siden jeg flyttet ut. Jeg har vel blitt litt bortskjemt alle gangene jeg har kommet hjem, så det er rart når jeg plutselig skal gjøre alt selv. Jeg er ikke spesielt glad i å lage mat heller, så jeg er spent på hva jeg finner på butikken. Vi snakkes senere! 


Nyter hver dag.

 • 03.01.2018 - 18:55

Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle gå tur med noen venner, men slik ble altså ikke planene. Det var kanskje litt optimistisk av meg å tro at vi skulle møtes klokken 12, når jeg vet at vennene mine har snudd døgnet rundt haha... Jeg har nesten gjort det selv, men klarer uansett å våkne om jeg setter på vekkeklokken. Selv om vennene mine sov dro jeg uansett ut i skogen for å gå tur. Det er så deilig å komme seg litt ut og spesielt når været er så fint. Det har vært masse snø siden jeg kom til Bodø og det er jeg så glad for. Hver morgen har jeg vært nødt til å måke snø utenfor, men det har jeg gjort med glede. Jeg vet at vinteren i Oslo ikke er det samme som her, så jeg nyter hver eneste dag jeg har igjen. Det blir også lenge til neste gang jeg kommer tilbake. Jeg vet ikke engang når jeg skal tilbake, men jeg vet det blir lenge til. 

 

Alle bildene er tatt bare 10 minutter gåavstand hjemmefra. Se så fint! Det er så sinnsykt godt å være hjemme på ferie, selv om jeg er mye alene i huset.  Mamma og pappa er fortsatt i Thailand. Jeg trives med å være alene hjemme, men jeg kjenner nå at det hadde vært godt å få dem hjem.  Jeg er jo alene resten av året i Oslo, så jeg skulle ønske dem var hjemme med meg nå. I morgen kommer mor og far (bestemor og bestefar som bor i Lofoten) til Bodø og da skal jeg til Tante på besøk, så litt familietid blir det også denne gangen. Man skulle kanskje tro at jeg var lei av å være med familien etter en lang ferie sammen, men nei det er jeg altså ikke. Det er kanskje ikke så rart når jeg har så unge og kule foreldre. Jeg er heldig. Nå skal jeg kjøre til en kompis<3 Dere må se serien for å forstå.

 • 03.01.2018 - 11:44

God morgen alle sammen. Jeg har nettopp hentet hunden til søsteren min og skal snart hente noen venner for å gå tur. Jeg sov så utrolig godt i natt, men det er kanskje ikke så rart siden jeg sover i mamma og pappa sin seng. Jeg sover alltid her når dem er bortreist og sengen deres er så utrolig god. Jeg har jo også en amazing seng selv oppe, men jeg har enda ikke bevegd meg i andre etasjen denne ferien. Ja jeg har vært her siden fredag, men jeg har alt jeg trenger her nede. Jeg prøver også å bruke minst mulig av huset, så slipper jeg å rydde så mye før jeg reiser igjen.

I går før jeg sovnet så jeg to episoder av Black Mirror. Det var en kompis av meg viste meg serien dagen jeg kom til Bodø og nå har jeg sett noen episoder. Det eneste jeg klarer å tenke på når jeg ser episodene er hvor mye jeg skulle ønske jeg levde før teknologien. Misforstå meg ikke, teknologien har gitt meg mulighet til å tjene penger på sosiale medier og jeg er ikke den som bruker lite teknologi heller. Det at vi har muligheten til å fly og kjøre er jo også utrolig glad for at vi har. Jeg vet bare at sosiale medier og teknologien bare blir større og større med årene, så hvordan verden ser ut om 20 år er skummelt å tenke på. Teknologien har allerede gjort alt mye enklere i hverdagen, men jeg tror det er viktig å tenke på hva som er ekte og hva som ikke er det. Det er så mye der ute som man heller burde bruke tiden på, men jeg er redd vi glemmer det litt bort fra til til annen. I serien viser de hvordan verden kan se ut i framtiden og mye av det skremmer meg... Jeg tror dere må se serien så vil dere skjønne hva jeg mener. 

 

Nå må jeg få i meg litt frokost så snakkes vi når jeg er tilbake <3 

Jeg forstår meg ikke på deg.

 • 02.01.2018 - 16:49

Jeg skjønner meg ikke på mennesker som... 

♥ Har lukket instagram, men vsco i bioen. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk har lukket instagramprofil uansett, de fleste godtar alle som sender forespørsel uansett. På vsco poster de fleste også drøyere og mer bilder, så den ser jeg i alle fall ikke...
 

♥ Følger noen for så å å unfollow om de ikke følger tilbake. Har du lyst å følge noen hvorfor bry seg om de følger tilbake? Er det bare meg som tenker sånn?
 

♥ Folk som stresset fremst i køen når man skal ombord på flyet. Vi har alle fått utdelt et sete uansett, så det har jo ingenting å si hvem som kommer først inn. Flyet går heller ikke i fra deg, selv om du venter 2 minutter før du springer fram i køen. 
 

♥ Handler julegaver på julaften. Jeg har fler venner som har jobbet på julaften før, så det er fra dem jeg har hørt dette. Det har vært flest menn og det er som regel dama di mangler gave til, men hva har du gjort de siste ukene og månedene? Jula kom vel litt fort fort for noen haha. 
 

♥ Går skole bare for å få stipend, men gjør ingenting for å bestå eller fullføre. De går derfor om igjen år etter år. Altså det kan jo umulig være godt å tenke på all lånet du sitter igjen med. Jeg har selv gjort tabben med å gå skole uten å gi full innsats og det er jo så kjedelig å tenke på i ettertid. 

♥ Folk som forsyner seg langt mer mat enn de orker å spise på feks buffe. Greit nok at du har betalt for å spise så mye du vil, men hva med å tenke på at maten du ikke spiser må kastes? 

 

♥ Mennesker som kaster mat som er fult spiselig. Leste faktisk dette på en blogg i dag. Hun hadde kastet 4 søppelsekker med mat fordi maten var usunn og det var nytt år. Kan du ikke heller bare gi bort maten din? Regner egentlig også med at du kjøper inn halvparten av det du har kastet i løpet av de neste ukene uansett. 
 

♥ Folk som "kritiserer" folk som ikke spiser kjøtt. Jeg blir ikke fristet av at du holder et kjøttstykke foran meg. Jeg får lov å spise om jeg vil, men jeg holder meg unna for en grunn. Det er ikke vanskelig for meg å se at du spiser kjøtt, så hvorfor er det vanskelig for deg å se at jeg ikke spiser det? haha... Dette punket er faktisk det jeg virkelig ikke skjønner meg på folk. Kan man ikke bare respektere andre sine valg. 

Min nyttårsaften

 • 02.01.2018 - 13:12

Hei alle sammen. Jeg fortalte litt om feiringen i går, men viste ikke så mange bilder. Jeg hadde virkelig en fin feiring og jeg skulle ønske jeg kunne oppleve samme kveld igjen. Jeg feiret med gode venner, spiste en utrolig (!) god middag og alle stedene jeg dro til hadde jeg det gøy. Jeg er så glad jeg valgte å feire nyttår i Bodø dette året, spesielt siden jeg feiret i Oslo sist år. 


Jeg brukte lang tid på badet alene og sminket meg. Jeg la ut all sminken min på vasken og satt på musikk på høytaleren. Jeg liker jo som regel å sminke meg med venner, men på søndag var det veldig godt å bare surre rundt alene noen timer. 


Her ser dere nyttårskjolen min! Den har jeg faktisk brukt på julaften 3 år på rad og jeg er fortsatt ikke lei av den. Den er veldig enkel og fin, så hvorfor bytte den ut? Ingen andre enn meg selv legger merke til at jeg har brukt den selv, men ville de merket det hadde det heller ikke gjort noe. Perfekt når man skal spise en del også haha!


Siden alle skulle spise kalkun, ble dette min erstatning. Det ser jo nesten ut som kulkun gjorde det ikke? Det var første gang jeg testet denne typen, men det smakte utrolig godt. Jeg spiste tilbehørene med resten av gjengen, men hadde med medbrakt for å bli ordentlig mett. Dette blir jeg nok å spise til neste år også om jeg skal være med noen som serverer kalkun. Å være veggis på nyttårsaften har aldri vært lettere, selv om det også er den første!
Godt nyttår babes

 • 01.01.2018 - 18:29

Hei babes og godt nyttår! Hvordan var nyttårsfeiringen deres? Jeg håper dere koste dere med venner, familie og raketter. Jeg hadde i alle fall en kjempefin start på året. Jeg fant en fin løsning og fikk møtt mange jeg ønsket å se. Jeg var først på et vors hos en venninne, så dro jeg på hjemmefest og deretter 2 utesteder. Jeg var med andre ord litt over alt! Jeg våknet også opp hos en fremmed i dag heh, fin start på nyåret? I stedet for å prøve å komme meg hjem i går valgte jeg heller å dra på nach. Jeg tror jeg sovnet fort etter jeg kom og våknet i samme stilling i stolen i dag tidlig, med både jakke og skoene på haha er det mulig! Jeg hadde ikke strøm på mobilen heller, så jeg måtte gå hjem til moren til Mathilde og fikk sovet noen timer. Jeg kom meg hjem til slutt da, heldigvis.  

 

Jeg hadde veldig få forventninger til kvelden, men det endte opp med å bli en av de morsommte kveldene jeg har hatt på lenge. Spontane kvelden er som regel de beste. Jeg var også utrolig gla hele dagen og var omringet med så utrolig fine mennesker. Jeg var også med jentegjengen jeg var mye med når jeg bodde her, så det var gøy å være med dem igjen. Jeg hadde savnet dem masse! Nå er Mathilde, Amalie og Sofie hos meg og vi sitter egentlig bare i sofaen og prater. Det er alltid så mye nytt å fortelle etter en kveld på byen, spesielt siden ingen av oss var med hverandre i går. Rart å ikke feire med mine bestiser, men jeg prøvde å møte de jeg ikke har muligheten til å se så ofte ellers. Vi skal snart kjøre til sentrum for å kjøpe oss mat, så blir vi nok å være hjemme hos meg resten av kvelden. Vi snakkes i morgen<3

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no