hits

martine johansen |oslo

Min ønskeliste

 • 27.02.2018 - 13:08

Annonse - alle annonselenker er fra Nelly 

Hei dere! Hvordan har dere det? Er dere like lei av kulden som meg? Denne vinteren har aldri føltes lengre enn den har i år. Jeg gruer meg til å gå ut av døren, og kollektivtransport som jeg egentlig liker vil jeg helst unngå. Jeg savner bilen til mamma og pappa, og jeg savner å kunne gå ute uten å fryse. Det er heldigvis ikke lenge igjen til påsken, og da blir det forhåpentligvis litt mildere ute. Jeg håper i alle fall det. 

Alle plaggene under har jeg bestilt eller planer å bestille. Jeg trenger bare litt oversikt over hva jeg allerede har først. Nelly har fått utrolig mye nytt og fint i det siste, og jeg gleder meg så til det er varmere ute og valg av av outfit blir enklere. Det hjelper nesten ikke med et kult antrekk når man uansett må ha vinterjakker over. Nå ble det mye snakk om været, men er det rart når det er den kaldeste uken på år. Over til noe helt annet; JEG HAR FÅTT SENGEN MIN I DAG(!!), så i kveld skal jeg sove hjemme. Det er rart, men mest godt at ting endelig faller på plass. Det har vært mange planer og tanker om hva jeg skulle gjøre i år, og at jeg endte opp i Oslo er jeg nå glad for. Nå skal jeg dra på trening og så skal jeg få en taxi hit og hente eskene mine. De neste dagene kommer til å føles som julaften, for jeg har glemt halvparten av klærne mine. Siden i sommer har jeg brukt 1/4 del av klærne mine, så jeg gleder meg veldig til å endelig pakke ut. Det er de små gledene i en ellers kjedelig periode som motiverer meg. Håper dere får en kjempefin dag♥

Bukse HER kjole HER jakke HER 

1 HER 2 HER 3 HER 


1 HER 2 HER 3 HER 

Under er noen favoritter jeg allerede har, men som jeg også vil vise dere. Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvor disse plaggene er fra, så here you go♥


Kjolen jeg brukte i bursdagsfesten til meg og Andrea finner du HER ♦ Favoritt settet mitt! Link til buksen HER og genseren HER 

1 HER 2 HER 3 HER 

Bukse HER sko HER t skjorte HER 

Link til salget på Nelly finner du HER. 15-25 % ♥ Kjøper du 2 plagg får du 15%, 3 ⇒ 20%, 4 ⇒ 25%

Yesterday's look

 • 26.02.2018 - 11:37

Hei babes ♥ Jeg kom nettopp hjem til Andrea og Sofie, og snart skal jeg skifte å dra på trening. Det er fortsatt kjempefint vær i Oslo, men herregud så kaldt det er. Jeg har gruet meg til denne uken, for i følge værmeldingen skal det være den kaldeste uken på flere år. Jeg som trodde jeg flyttet fra kulden. Jeg er så lei av vinteren og gleder meg veldig til våren kommer om ikke lenge. Jeg har mest lyst å holde meg inne resten av uken, men det skal og kan jeg dessverre ikke. 

I går var jeg på innspilling store deler av dagen og resultatet kommer ut om ikke lenge. I løpet av de neste 2 ukene får dere se! Jeg tror og håper det blir veldig kult, så jeg gleder meg til å vise dere. Jeg sov lite lørdags natt, så i går sovnet jeg faktisk klokken 7(!!). Det sier vell sitt. Jeg er glad jeg fikk meg en god natt søvn, for nå er jeg veldig uthvilt for en ny uke. Jeg flytter inn i ny leiligheten og mamma og pappa kommer også på besøk i helgen, så jeg har mye å se fram mot. Nå skal jeg komme meg på trening. Vi ses 
SKO HER ♦ T SKJORTE ♦ HER ♦ BUKSE HER 

Favoritter fra februar

 • 24.02.2018 - 13:01

God morgen babes ♥ Jeg kom nettopp tilbake til leiligheten etter en liten tur i byen. Jeg har lett etter klær som jeg trenger til i morgen, men det enkle er ofte det beste. Jeg har en dårlig uvane med å skulle kjøpe nye klær om det skjer noe spesielt, men så finner jeg som regel alltid noe hjemme. Jeg har jo en del klær nå, men man blir vell bare lei av sitt egen klesskap. Nå skal jeg spise frokost før jeg drar til byen igjen, og så senere på jobb. I kveld skal jeg kanskje ut å ta noen drinker, men jeg får se hvor giret jeg er på det i kveld. Jeg skal i alle fall ikke feste lenge siden jeg skal tidlig opp å spille inn noen greier i morgen. Jeg håper dere alle får en kjempefin lørdag! Vi snakkes 

Nye briller 

Sko fra Din sko 

Planleggingsbok. Denne har jeg brukt utrolig mye den siste måneden! Perfekt for meg med dårlig hukommelse, og i tillegg er den utrolig fin. 

Nøkkelring til leiligheten. Det minste, men også det beste kjøpet. Det er sikkert forståelig siden jeg endelig har funnet et bra bosted. Morsdagsgave 

Lofoten

 • 23.02.2018 - 12:15

Hei dere♥ Av en eller annen grunn var blogg nede da jeg var i Lofoten, så jeg har fortsatt masse bilder å vise dere. Jeg savner familien allerede, og jeg hadde det så gøy de dagene jeg var på besøk. Jeg hadde ikke besøkt dem på lenge, men jeg merker det ikke kommer til å bli like lenge til neste gang. Nå har jeg nettopp spist frokost og snart skal jeg til byen for å handle inn noen nødvendigheter. Jeg skal blant annet hente de nye brillene mine som kom i dag, og jeg skal få nøkler til leiligheten. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å flytte inn nå. Det har vært fint å bo sammen med Andrea og Sofie, men det har vært trangt haha. Jeg gleder meg mest til å pakke opp alle klærne mine som fortsatt ligger i esker i boden, og jeg gleder meg til å få litt alenetid. Jeg trives best med mennesker rundt meg, men av og til er det veldig godt å trekke seg tilbake. Det har jeg ikke hatt så mye rom for de siste månedene, men nå er det heldigvis ikke lenge til jeg faktisk får det. Jeg har også fri i dag, så i kveld skal jeg ut å ta et par drinker med Sofie og Andrea. Vi henger mye sammen, men det er ikke så ofte vi tar oss tid til å faktisk gjøre noe annet enn å være i leiligheten. Nå må jeg dra så jeg rekker alt jeg skal gjøre i dag! Vi snakkes 


Frokost hos bessa (farmor) ♥​Akvariet i Lofoten ♥​

Kvelds med mamma før vi brukte kvelden på serie og pakking. Det er en drøm å jobbe hjemmefra (aka sette klistremerker på klubber haha)

Tegn på en god og en dårlig venn.

 • 21.02.2018 - 10:03

Har du noen gang opplevd at en god venninne plutselig ikke er like god? Du vet ikke hva du skal gjøre eller hvorfor ting har blitt som det har blitt, men du har merket lenge at du snart ikke holder ut med personen. En unnskyldning kan være "men vi har jo vært venner så lenge jeg kan huske"  bare for å holde i gang forholdet. Det er ikke en lov som sier at du ikke kan kutte ut venner selv om dere har vært venner lenge. Det er viktig å ikke la seg bli tråkket på, og det er viktig å ta vare på de som virkelig er der for deg. Det er ikke vanskelig å være en god venn, og jeg håper du har flere av dem enn du har dårlige. Jeg har skrevet en liste over hva jeg føler er en god venn, og hva jeg føler ikke er det. Jeg håper dere liker listene.  

 

 9 tegn på en god venn 

- En god venn støtter og motiverer deg til å gjøre noe bedre. 

- En god venn er en du kan ringe å snakke om problemene dine, uten å være redd for at det skal plage personen.

- En god venn er i stand til å glede seg på dine vegne. De blir ikke misunnelig eller sjalu om du får tilbud om noe, men de er i stand til å glede seg på dine vegne. 

- En god venn hjelper deg gjerne. De hjelper deg ofte, spesielt hvis du er i knipe, og du hjelper dem tilbake. Det er tosidig respekt i forholdet mellom dere, altså akkurat slik et godt vennskap skal være. De motiverer deg og hjelper deg til å nå dine mål sånn at du kan få lykkes.

- En god venn trenger ikke gjøre noe for å være sammen med deg. Dere kan sitte på hver deres side å se tv, lese en bok eller holde på med sitt. Det holder å bare være sammen med hverandre

- En god venn bryr seg om dine valg og planer, og opptatt av hva du skal. 

- En god venn aksepterer deg for den du er og lar deg være deg selv. De tar deg for den du er, selv om du ikke nødvendigvis er så populær som det resten er. De er alltid ved din side og støtter deg både i mot- og medbakker.

- En god venn er til å stole på. Du skal ikke være redd for å fortelle noe til en venn

- En god venn framsnakker deg når han/henne er sammen med andre. Du trenger ikke være redd for hva din venn sier om deg når dem er med andre. Du kan stole trygt på at han/henne ikke baksnakker deg når du ikke er tilstede. 

 

 9 tegn på en dårlig venn 

- En som ditcher deg om noe morsommere dukker opp eller noen kulere personer vil henge. 

- Snakker nedlatende om deg bak ryggen din. 

- De suger energien ut av deg. Du merker energien din forsvinner. Du tar mindre initiativ, gleden forsvinner og du er kanskje deprimert og trist? Et godt forhold er når begge part kan få vokse personlig. 

- En som alltid er opptatt om du virkelig trenger en person. Personen har aldri tid til å snakke med deg, og lar være å svare om sender melding eller ringer. 

- Leter etter feil ved deg. Dette kommer av at de mest sannsynlig er sjalue på deg, men er flinke til å skjule det. Det er derfor de lyver om seg selv fordi de tror det gir dem bedre selvtillit.

- En som alltid må være bedre enn deg. Uansett hva du forteller eller skal gjøre, så må personen ha gjort noe bedre eller skal gjøre noe bedre.

- Du får all skylda og må alltid må forsvare deg. Det skal ikke være sånn at du alene er problemet til alt som oppstår. Du føler alltid at du taper. Har dere en diskusjon eller planlegger hva dere skal gjøre, og du alltid må gi etter eller taper diskusjonen. Vennskapet går veldig en vei, og du er ikke sikker på om du vil merke om du gir slipp på vennskapet. 

- Du føler du gir å gir, men aldri får noe tilbake. Denne er kanskje verst. De vil ha oppmerksomhet å støtte i det de gjør, men ikke interessert i å gi noe tilbake.

- De inkluderer deg ikke. Er du feks i en vennegruppe, og du føler ofte på at du er den som blir holdt utenfor. De unngår å invitere deg med på ting, holder hemmeligheter for deg. Du prøver å fortelle om hvordan du føler det, men de vil ikke lytte og kommer meg unnskyldninger. 

Rare ting vi mennesker gjør

 • 19.02.2018 - 09:49

God morgen dere ♥ Nå er jeg tilbake på kontoret og skal snart fortsette pakkingen. I går kveld lå jeg å noterte på mobilen, og fullførte en av de mange listene jeg har startet på. Det er ofte jeg kommer på ideer til blogginnlegg når jeg ikke har mulighet til å skrive, og da noterer jeg alltid på mobilen. Jeg har altså en del lister der, og det er godt på dager da jeg ikke gjør så mye eller jobber. Jeg håper dere kjenner dere igjen i noen av punktene, og det tror jeg egentlig dere gjør også. Gjerne kommenter om dere kommer på noen rare ting vi mennesker gjør, eller noe du rare vaner du selv har.

 

× Sier hade opp til flere ganger. Når du forlater et sted og roper hade til alle når du går ut døren, så roper noen tilbake, og så roper du igjen hade

× Finner på unnskyldninger i stedet for å si nei. Vi er for redde for å skuffe eller bli "presset" til å gjøre noe vi egentlig ikke gidder eller vil. 

× Har et eget ord for utepils. Det er jo den samme som man drikker inne, er det ikke?

× Setter oss så langt unna mennesker vi kan på offentlige steder.

× Ler falsk av en spøk du egentlig ikke forstod 

× Ignorerer en melding for så å svare en uke senere "oi jeg har ikke sett at du har skrevet til meg" 

× Later som du ikke ser noen du kjenner. Går en omvei, stirrer ned i mobilen, later som du snakker i mobilen, kun for å unngå øyekontakt og å bli stoppet. 

× Tekster dine venner for å se hva de skal ha på seg på byen for at det skal bli enklere å velge for deg.

× Sier "hva?" selv om vi hørte hva personen sa.

× Sier "au" selv om du kanskje ikke fikk så  vondt. 

× Lukker kjøleskapsdøren rolig for å se hvordan det ser ut når døren er igjen.

× Stalker seg selv om man får en ny venn eller følger, kun for å få en ide om hva de kanskje synes om deg. 

Det var vanskeligere enn jeg trodde.

 • 18.02.2018 - 17:25

Hei dere♥ Nå har jeg nettopp jobbet noen timer, og sett serie samtidig. Jeg pakker godteri som skal sendes om ikke lenge, og med serie i bakgrunnen går dette overraskende lett. Jeg er her i hovedsak for å tjene mest mulig penger, så jeg kan kjøpe møbler og interiør når jeg flytter inn i nytt bosted. Det var litt vanskeligere enn jeg trodde å jobbe her, for jeg vil jo også være med familien min. Jeg tok meg derfor "fri" i går og fram til klokken 5 i dag, men nå skal jeg prøve å jobbe så mye som mulig de neste dagene. Jeg har heldigvis tilgang til bil, så jeg kjører fort fram og tilbake når jeg tar pauser. I dag har jeg vært med familien, vært på akvarium og på café. Det er så godt å være tilbake i Lofoten, og jeg kan ikke forstå at det er over et år siden sist. Jeg slapper av og er alltid så utrolig glad innvendig når jeg er her. Jeg har også en utrolig kul og snill familie, så det forklarer jo kanskje saken litt. Nå skal jeg dra å spise middag hos bessa (farmor), og hun har laget ørret. Det er en annen ting jeg elsker meg å være hjemme. Jeg spiser så utrolig mye god mat som jeg vanligvis ikke lager selv hjemme. 

 

Noen bilder fra jeg var å spiste med kusinen og fetteren min i går ♥ Singel begge to for dere på samme alder. Hermann (@hermannaron) er nettopp fylt 18 og Frida (@frida.serine) er 16 år. Fine familien min! UKENS SPØRSMÅL

 • 18.02.2018 - 11:24

Vil du flytte tilbake til Bodø? 

Ikke med det første, men kanskje når jeg blir eldre. Jeg tror ikke jeg blir å være i Oslo for alltid, men hvem vet ♥

Hva ville du ønsket deg om du kunne få det du ville i hele verden? Det kan være et talent også

Kanskje å være skikkelig skikkelig smart! At jeg kunne lese noe, og så husket det resten av livet. Det eller å synge klokkerent, men det føler jeg er et alt for standard svar. 

Kjenner du noen som har vært i fengsel? 

Ja 

Hva synes du om at Sofie sier hun aldri kunne bodd med deg, og hvis hun hadde havnet i et kollektiv med ei som deg, så hadde hun flyttet ut? Sårer det ikke? 

Om jeg skal være ærlig så tenkte jeg ikke så mye over det først, men etterhvert som kommentarene kom inn svei det litt. Jeg vet Sofie ikke skrev noen ting for å være frekk eller ødelegge for meg, men det var ikke morro å høre hvordan dere tolket innlegget. Det var kanskje ikke det lureste å skrive når jeg var på boligjakt, men nå har jeg boplass så da gjør det vell ingenting. Sofie har også flere ganger spurt om jeg vil flytte til Trondheim med henne, så jeg er kanskje ikke så ille å bo med like vell?

Hvordan er forholdet dit til Martine Lunde? Hva synes du egentlig om henne ? 

Det er bra det, men vi har ikke noe spesiell kontakt. Hun er en flott jente som er koselig å henge med når vi først ses. 

Hva heter du på snap? Er den åpen?

Jeg heter martinejooh! (2 oo'er) Ja jeg pleier å ha den åpen meste parten av tiden, så det er bare å skrive om det skulle være noe :D Jeg prøver å svare de fleste, med mindre det kun er spam 

Hvorfor måtte alle fra paradise gå til psykolog? 

Det er fordi tv3 vil gi mest mulig oppfølging tror jeg. Det var en stor forandring i livene våre fra vi kom hjem til vi dro, i alle fall for mange. Vi gikk til psykolog for å lufte følelser og tanker, og jeg tror nok det hjalp veldig for mange. Personlig fikk jeg kanskje ikke så mye ut av timene, men det var godt å snakke med noen som viste hvordan det kunne føles.

Skulle ikke du flytte eller dra på ferie til LA? 

Jo det var planen, men da jeg satt meg ned for å få oversikt over pengene endret planene seg. Jeg kunne fint reist, men da hadde jeg risikert å ikke hatt penger når jeg kom tilbake. Jeg vil ikke stå uten leilighet igjen, og jeg vil heller ikke bruke alle pengene jeg har på en ferie. Jeg utsetter det hele og sparer penger. Det er jo gøy å gjøre noe sånt når man faktisk kan bli med på ting, og ikke måtte sitte inne hver kveld på grunn av penger. 

Hva synes du om at Sofie fikset håret helt likt som deg? 

Haha når du sier det så ble det ikke så ulikt, i alle fall ikke på bildene. Sofie hadde utgangspunkt med å bli lysere (inkludert meg selv), men håret vårt tar ikke like godt farge lengre.  

Twins XD

Skal du flytte inn i kollektiv, og flytter du med noen du kjenner? 

Ja det skal jeg. Jeg har faktisk ikke møtt jentene jeg skal bo med, så jeg er veldig spent egentlig! Det blir nok bra uansett :D 

Drømmedestinasjon som du allerede har reist til? 

Thailand, uten tvil!

Angret du på at du ble med på paradise? 

Nei det gjør jeg ikke. Kanskje noen dager haha, men det er fordi jeg er så ubesluttsom:) Jeg tror ikke det er noen ting i livet jeg ikke angrer på en eller annen gang, null tull. Jeg føler paradise har gitt meg mer enn det har tatt skade (ikke at det har tatt så mye skade) 

Hvor er høy er du? 

Jeg er 1.62 i følge passet mitt 

Har du blitt satt på glattcelle før? 

Nei 

Kan du skrive et innlegg om alt godteriet du hadde? 

Haha jeg orker ikke å skrive et helt innlegg, for så mye er det ikke å skrive om. Mamma, mor og far eier et et selskap som produserer godteri. Alt du kan tenke deg av konfekt, drops, sjokolade og egentlig all godis. Jeg får derfor mye godteri om jeg skulle ønske det, og derfor tok jeg med en del til Sofie og Andrea. 

ENDELIG

 • 17.02.2018 - 18:36

Hei alle sammen ♥ Nå sitter jeg hos bestemor med to av søskenbarnene mine. Vi har vært på restaurant og snart skal jeg kjøre fetteren min på vors. Jeg merker det er lenge siden jeg har sett dem, og hvor mye som har forandret seg. Jeg tenker nesten ikke over at jeg selv blir eldre, men merker det godt når jeg ser de som er yngre enn meg. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med dem de neste dagene. For å komme hit måtte jeg mellomlande i Bodø siden det ikke går direktefly fra Oslo. Planen var egentlig å sitte på flyplassen å vente til neste fly, men da jeg landet hadde mamma sendt melding og invitert meg med på café. Det passet meg perfekt med en liten bytur før jeg tok flyet videre, og så fikk jeg også møtt tante som var på jobb. Nå må jeg dra så jeg rekker å kjøre Hermann, fetteren min på vors. Vi snakkes! Se så fin mamma og pappa er! GOALS ♥​Vors på soverommet.

 • 17.02.2018 - 10:54

Vors på soverommet er virkelig undervurdert, og ofte mye bedre enn å stresse seg fra det ene stedet til det andre. Noen ganger er det deilig å kunne stelle seg, snakke og starte kvelden rolig før byen. Vi hadde ikke planlagt kvelden noe særlig, men det er kanskje derfor den endte så bra. Jeg føler alltid det er de spontane kveldene som blir de beste, men da har man ikke store forventninger heller. Vi stellet oss og drakk hjemme hos Mathilde, og dro senere på kvelden å møtte flere venner på Heidis. Det er et utested jeg ikke har vært så mye på, men som alltid overrasker meg. Det er mye liv og bra musikk, og vi møtte utrolig mange hyggelige mennesker. Dagen i går var ikke like morsom, men kvelder som det gjør alt verdt det. En rolig fredag

 • 17.02.2018 - 10:24

God morgen alle sammen ♥ Hvordan går det med dere? De fleste av dere har vell vinterferie, og jeg har tatt meg en liten ferie jeg også. Jeg reiser til Lofoten i dag og blir der helt til onsdag. Jeg gleder meg så til å møte familien igjen og til å være i nord. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var hjemme (Lofoten) på ferie, så det skal bli veldig godt å komme fram. Jeg er født og oppvokst i Bodø, men så å si hele familien min bor i Lofoten. Jeg er både konfirmert og døpt i Kabelvåg, og det kommer nok alltid til å føles som hjemme. I alle fall nesten. Home is where the heart is er mer enn bare et ordtak. 

I går var en tung dag for min del, men jeg droppet klagingen og tok meg en dag fri fra blogg. Jeg takler svært dårlig å føle meg dårlig, og i går ballet det bare på seg utover dagen. Jeg dro ut med bestevenninna på torsdag, og jeg angrer ikke et sekund. Vi hadde det utrolig gøy og danset fra vi kom til utestedet stengte. Jeg vet ikke om jeg har dratt ut på en torsdag i Oslo før, men det var veldig godt å slippe kø og ikke alt for mange mennesker. I går jobbet jeg og da jeg kom hjem hadde Sofie vasket og ryddet leiligheten. Det er koselig å komme hjem til tente stearinlys og en ro jeg ikke alltid føler på ellers. Jeg har nå bodd sammen med Sofie og Andrea i 2 måneder, og det skal bli trist å flytte ut neste uke. Det skal bli godt med eget rom og få tingene mine på plass, men hverdagen med dem har vært utrolig fin. Vi dro på butikken og det som skulle bli en jobbkveld for Sofie ble plutselig alt annet enn jobb. Noen kvelder er det godt å bare snakke, dele tanker og være med en god venninne. En rolig og nødvendig fredag før jeg skulle ut å reise i dag. 


En hyggelig gave

 • 15.02.2018 - 10:30

God morgen fine dere ♥ Tusen takk for alle meldinger angående boplass situasjonen min. Jeg er fortsatt like glad i dag som i går, og det er koselig å høre at dere også er det. I går sovnet jeg sekundet jeg la hodet ned på puten, og det var godt å legge seg uten  noen bekymringer. Det føltes i alle fall sånn i går. Jeg skal skrive under kontrakten i dag, og så tror jeg at jeg flytter inn så fort jeg får satt inn møbler. Det er ikke store plassen jeg har å jobbe med, men jeg skal nok klare å gjøre det hjemmekoselig. Jeg viser dere bilder når jeg har fått alt på plass. Håper dere får en kjempefin dag ♥ 

 

Mennesker overrasker meg hver eneste dag, og i går fikk jeg en varsel jeg ikke hadde sett for meg. Singel på Valentine var ikke så ille like vell... 


 

Mat igjen + en god nyhet!

 • 14.02.2018 - 20:34

Hei dere♥  Hvordan har deres Valentine vært? Jeg håper dere har kost dere og koser dere fortsatt med kjæreste, alene eller med venner. Min dag har vært utrolig fin og akkurat nå lever jeg på en rosa sky. Jeg har en god nyhet å fortelle dere. 

Det blir matbilder i dag også, men det er luksus å ha mamma på besøk i Oslo. Det var vanskelig å få bord i dag, og jeg kunne først ikke forstå hvorfor. Jeg hadde nesten glemt at det var Valentine, men da vi kom på det forklarte det situasjonen godt. Vi endte opp på Egon, som egentlig ikke er en restaurant jeg ville dratt til. Jeg er glad vi dro dit for maten i dag smakte også utrolig godt. Jeg har virkelig hatt gode matopplevelser de siste dagene, men det har dere kanskje forstått til nå. Jeg har foresten også en utrolig god nyhet! JEG HAR ENDELIG FÅTT MEG BOPLASS (igjen)!! Jeg er så sinnsykt glad nå og jeg gleder meg så til innflytning. Nå skal jeg feire at jeg etter 8 måneder med koffert og esker i boden til Sofie og Andrea, så skal jeg endelig få meg et sted jeg skal bo en lang stund. ENDELIG sier jeg bare ♥♥♥ PERFEKT VALENTINE  Enkelt valg

 • 14.02.2018 - 09:27

God morgen og god valentine alle sammen ♥ Jeg er tilbake til leiligheten, og sitter nå i stuen med Andrea. Det var ikke mange dager jeg fikk på hotellet, men det var utrolig deilig selv om. Vi hadde vekkeklokken på halv 7 i dag tidlig, og vi rakk derfor en lang og god frokost før vi tok toget inn til Oslo. Jeg hadde valget om å sove lengre eller spise hotellfrokost, og valget var derfor veldig enkelt. Jeg har aldri vært på hotell med like god frokost som dette, og jeg har testet ut mange hotelfrokoster. Jeg er fortsatt utrolig mett, og trist for at frokosten i morgen ikke blir halvparten så god. Nå skal jeg sminke meg og skifte klær, før jeg skal dra å møte mamma igjen. Hun reiser hjem i kveld, så jeg vil derfor utnytte de siste timene vi har sammen.Håper dere får en kjempefin dag!  


Før 


Under (ikke like delikat ) 

Valentines på forskudd

 • 13.02.2018 - 20:37

I morgen har jeg planer hele dagen, så i dag valgte jeg å feire valentine på forskudd. Mamma er på bankett, men roomservice og sengen fristet mye mer i kveld. Jeg er en håpløs romantiker og elsker dager som i morgen. Alt som har med kjærlighet å gjøre synes jeg er vakkert. Jeg lurer på hvordan forhold jeg en dag ender opp i, og hvilken mann jeg finner meg.  Det er ikke så mange gutter som er så romantiske av seg, så jeg ser for meg at jeg blir den i forholdet. Jeg trenger ikke gaver og en dyr middag, men gi meg mat, kjærlighet og mye kos så vil alt være perfekt. Dagen skal handle om kjærlighet, ikke gaver. Husk det! 

 Jeg har nettopp spist verdens beste pizza, chevre (meny under). Jeg kommer ikke over hvor god den var, og jeg er nødt å finne et sted med samme pizza i Oslo. Jeg hadde smakt osten for noen uker tilbake, men tok en sjanse da jeg valgte den på pizzaen. Jeg angrer ikke et sekund, og er nå mett og klar for å fortsette kvelden i sengen. Å være alene på hotell er undervurdert, men så hadde det også vært hakket bedre meg en på siden av meg. Kan dere føle at jeg føler litt ekstra på singellivet i dag? haha. Jeg vet ikke hvorfor, men kanskje fordi jeg er alene, det er valentine i morgen eller på grunn av fifthy shades filmen jeg så for noen dager siden? Jeg trives jo egentlig best alene, i alle fall nå - tror jeg. FOOD HEAVEN

 • 13.02.2018 - 09:57

Thon hotellene skuffer nesten aldri, og i dag var ingen unntak. Jeg er så utrolig mett nå, men gleder meg allerede til frokost igjen i morgen. Hotellet har blitt kåret til en av de beste i Norge og nå forstår jeg hvorfor. De hadde alt jeg ønsket, og litt mer. Jeg og mamma skal snart på et foredrag, og vi var nettopp å sjekket om alt var klart på standen. Jeg har sett litt av hva vi skal i dag og jeg gleder meg veldig. Nå står mamma klar, så vi ses ♥Fra hotellsengen

 • 12.02.2018 - 23:01

God morgen dere ♥ Jeg sov som en engel i natt og føler med veldig uthvilt i dag, og klar for en dag på jobb med mamma. Hun skal jobbe og jeg skal observere, og kanskje lære litt. Jeg er litt usikker hva vi skal gjøre, men det er Thon som har opplegget for de neste dagene. Mamma satt opp en bod/stand i går, så jeg er spent på hvordan dagen blir. Det er gøy å gjøre noe nytt i alle fall. Vi bor på Thon hotel og jeg gleder meg så til å teste hotellfrokosten vi snart skal spise. Det er seriøst det beste med å sove på hotell, og at jeg sover så mye bedre. Jeg skjønner ikke hvorfor det er slik, for jeg føler sengen min hjemme er bedre å sove i. Det er bare noe med kroppen min når jeg sjekker inn på hotell. Jeg slapper av og blir satt i feriemodus med en gang. 

Jeg kom fram klokken 8 i går og da dro vi direkte å spiste middag på hotellet. Det ble ørret på oss begge og maten smakte himmelsk. Vi var begge trøtte etter en lang dag, så resten av kvelden ble brukt til serie i sengen. Nå står mamma klar for å dra til frokosthallen, så vi snakkes mer senere! Håper dere får en kjempefin dag♥


Kjærligheten

 • 12.02.2018 - 16:28Lykke. 

Lykke for meg er å fokusere på det beste med meg. 

Lykke for meg er å legge meg i nyvasket sengetøy.

Lykke for meg er å reise, men også å komme hjem fra en reise. 

Lykke for meg er å være rundt mine nærmeste, familie eller venner. 

Lykke for meg er å se auditions av talentfulle mennesker. Jeg blir så inspirert! 

Lykke for meg er å møte nære venninner som jeg har mistet kontakten med, men hvor alt blir som før når vi møtes. Kjærlighet. 

Kjærligheten skremmer meg. 

Kjærlighet føler jeg på hver eneste dag. 

Kjærlighet stresser meg ikke, for jeg vet den er der ute. 

Kjærligheten jeg kan gi er enorm, og vanskelig å gi slipp på. 


Det er godt å tenke og føle på hva som gjør meg glad. Jeg føler tiden går utrolig fort og jeg prøver hver dag å forbedre meg. Forbedre meg på hvordan jeg takler situasjoner, og hvordan jeg tenker om meg selv. Har du en dårlig dag er det til syvende og sist kun deg selv som kan endre på det. Du har kanskje ikke den jobben du drømmer om. Du fikk kanskje ikke den frisyren du ønsket. Sminken din satt kanskje ikke perfekt . Du krangler kanskje med kjæresten og føler at verden skal gå under, men det gjør den ikke. Det viktigste på dager hvor du føler deg dritt eller noe i livet ditt er vanskelig, er å tenke på de positive tingene. Skriv ned en liste og fokuser på hva som skal til for at du skal være lykkelig.

Jeg er snart på tur ut døren, men hadde lyst å dele litt tanker først. Jeg har spist, trent, smurt meg inn i den nye fuktighetskremmen jeg kjøpte i dag, tatt på meg mascara, sprayet litt parfyme og kledd på meg en enkel outfit. Jeg skal på to visninger og så skal jeg møte mamma. Jeg har ikke sett henne siden Thailand så det skal bli veldig godt meg litt mammatid. Vi skal bo på hotell, spise god mat, dele tanker og kose oss maks. Dagen i dag har vært fin og rolig, og det tror jeg de neste dagene blir også. Jeg senker skuldrene og slapper ekstremt av når jeg er rundt familien min. Det er deilig for kroppen og ikke minst viktig for meg. 

TACONIGHT

 • 12.02.2018 - 09:36

God morgen flotte! Etter en lang dag på jobb kom jeg hjem til en nyvasket leilighet, og til Andrea som sto å laget taco. Helgen kunne ikke avsluttet på et bedre vis♥ Før jeg flyttet inn med Andrea og Sofie spiste jeg aldri taco, men nå er det fast rutine i helgene (og alle andre dager). Det er ikke ofte vi alle er hjemme samtidig og spiser derfor ikke middag sammen, men da er det ekstra koselig når vi først gjør det. Kvelden i går ble brukt til å se mange youtube videoer av fine auditions og of course Harry Styles, drømmetypen til Andrea. I dag skal jeg på 3 visninger og i kveld kommer mamma til Oslo. Jeg gleder meg så til å sjekke inn på hotell med henne, og til å koble helt ut. Mamma er her for å jobbe, så de neste dagene skal jeg tilbringe med henne og på jobb litt utenfor Gardemoen. Nå skal jeg komme meg på trening! 

ÆLSKA DÆ

 • 11.02.2018 - 19:09

♥ Tusen takk for at du e en fantastisk mamma, og bestevenninne ikke minst. En dårlig dag blir plutselig ikke så ille etter en telefonsamtale med dæ.

♥ Tusen takk for at du alltid stilla opp. 

♥ Tusen takk for at du alltid har troa på mæ og støtta alle valgan mine

♥ Tusen takk for at du gifta dæ med en så fantastisk mann, og at han fikk lov å bli pappaen min

♥ Tusen takk for alt du har lært og kommer til å lær mæ

♥ Tusen takk for alle åran du har trent mæ og resten av laget. 

♥ Du e virkelig en supermamma 

♥  Gratulerer så mye med morsdagen.

Ælska dæ og gleda mæ til du kommer i mårra! 


Den sterke kjærligheten.

 • 11.02.2018 - 10:33

Filmen vi så i går var så klart fifty shades freed. Jeg hadde sett de to første filmene, så jeg følte nesten det var obligatorisk å se fortsettelsen. Jeg hørte fra flere at filmen ikke skulle være noe særlig, men så hadde jeg ikke høye forventninger heller. Jeg synes verken første eller andre filmen var spesielt bra, men det er noe med de filmene som jeg liker. Jeg synes filmen var helt ok, men Andrea derimot hun hatet filmen. Jeg har aldri sett noen så glad for at en film var ferdig som henne i går haha... Selve filmen er kanskje litt rart bygd opp, og de klipper veldig fra scene til scene, men den er fin på en spesiell måte. Kanskje det er den sterke kjærligheten mellom Anastasia og Christian jeg liker så godt? Ikke vet jeg, men jeg synes ikke den var så ille som mange skal ha det til. 

 

Jeg koste meg i alle fall masse i går, og jeg blir like overrasket hver gang jeg drar på kino i Oslo. Jeg glemmer helt av at det ikke er som i Bodø, men at alt er mye større og bedre her (sorry fram kino heh). Jeg har aldri dratt mye på kino hjemme, men nå har jeg lyst å dra tilbake å se en annen film så fort som mulig. Setene er så utrolig gode og man kan til og med sitte å drikke vin under filmen om man vil. Jeg likte sikkert filmen litt ekstra også fordi alt rundt meg var så perfekt. En lørdagskveld tilbragt i en kinosal er noe jeg må gjøre igjen. Nå skal jeg dra på jobb, vi snakkes senere♥SUNDAY

 • 11.02.2018 - 10:11

God morgen flotte lesere, og gratulerer til alle mødre der ute♥ Det var så godt å våkne uthvilt i dag og til denne frokosten. I går var jeg på en sen kino, og etterpå dro jeg og Andrea hjem hit å slappet av. Jeg sa på en visning jeg var på at jeg festet av og til, men når jeg tenker over svaret mitt er det jo helt feil. Jeg er jo nesten aldri ute lengre og føler ikke behovet for det heller. Det er så klart gøy med en fest i ny og ned, men det er deiligere å våkne en søndag uten hangover. I dag skal jeg på jobb og så skal jeg på to visninger i kveld. Dere husker kanskje jeg skrev at jeg hadde fått meg boplass? Det ble ikke som jeg hadde trodd. Jeg skulle gjerne fortalt dere hvorfor, men jeg er litt usikker selv. Jeg tror jeg vet grunnen, men det er ingenting jeg kan gjøre med saken! Utrolig kjedelig, men sånn ble det denne gangen (igjen). Jeg krysser fingrene for at det dukker noe opp snart, og det gjør det nok også!

Perfekt start

 • 10.02.2018 - 15:23

Hei dere ♥ Jeg kom nettopp hjem til leiligheten og sitter nå i stuen å snakker på facetime. Jeg dro hjemmefra 10 minutter etter vekkeklokken ringte i dag tidlig, og nå har jeg trent, dusjet og spist. Jeg har hatt en effektiv og fin start på lørdagen og bedre skal den bli. Jeg startet dagen med cardio og hot MOJO, som er en sykt digg yoga time. Har dere mulighet å dra på en lik time anbefaler jeg dere å teste den ut, håper og tror dere vil like den. Jeg er egentlig ikke så fan av yoga selv, men disse timene synes jeg er så gode. Jeg testet ut hot yoga for første gang da jeg bodde i USA, og har startet litt smått igjen nå i det siste. Det er sinnsykt avslappende samtidig som det er bra trening. Du svetter helt ekstremt mye og det er kanskje derfor jeg liker timen så godt. 

Etter timen dro jeg og venninnen min Marte å spiste en sen lunsj på juicery hvor jeg aldri har spist før, og det var så godt. Jeg har så mye energi og føler meg så ren i kroppen nå. Det er så deilig å dusje og ta badstue etter man har trent, og ikke minst spise med en gang. Det er lett å skyve bort de to tingene om man venter til man kommer hjem. Jeg er i alle fall litt treg med å dusje noen ganger. Nå skal jeg begynne å sminke meg og så skal jeg dra å møte Mathilde i byen. Det er et par ting jeg trenger, men vi blir nok ikke lenge. Jeg er ikke en av de som bruker frilørdagene mine på et kjøpesenter, i alle fall ikke i Oslo. I kveld skal jeg på kino og selv om jeg har hørt mye dårlig om selve filmen, så gleder jeg meg. 

Og ja jeg har ikke barbert meg på en stund haha. Føler jeg må påpeke for det er alltid en som skal komme med en kommentar. Jeg glemte barberhøvelen min i Bodø og har ikke orket å kjøpe ny, og mamma tar den med når hun kommer i morgen. Personlig ser jeg ikke problemet med hår under armene (eller andre steder), men de fleste reaksjonene til venninner har ikke vært like. Jeg merket jeg følte meg litt ukomfortabel da jeg sto i dusjen med mange andre i dag, men så tar jeg meg selv i å bli flau over hvorfor jeg i det hele tatt legger energi på det. Det er mest sannsynlig ingen som bryr seg, og om de gjør det så who cares. Føler bare mange ser på det som uhygienisk, men samma! Jeg trives best med glattbarbert kropp da, så det er det første jeg skal gjøre når jeg møter mamma på mandag. 
VLOGG KAUNAS DEL 2

 • 09.02.2018 - 19:57

Jeg har helt glemt å publisere del 2, men nå er den endelig ute. Vi var ikke så flinke til å filme de to siste dagene, men jeg fikk uansett satt sammen noen klipp å laget en kort vlogg. Håper dere liker den ♥ Del 1 finner dere HER 

Trykk på bilde for å komme til vloggen!

ENDELIG!!

 • 09.02.2018 - 10:07

ÆÆH jeg er så sinnsykt glad nå! Gjett hva som skjedde i går? Jeg fikk meg endelig boplass. Jeg dro på visning etter jobb og rett etter jeg kom hjem fikk jeg melding om at rommet var mitt om jeg ønsket det. Siden August i fjor har jeg vært halvveis på flyttefot, men nå er det endelig min tur å finne et sted jeg skal være en stund. Jeg har bare meg selv å takke for at det har tatt tid, for planene mine har endret seg like fort som jeg har laget dem. Det rette for meg var å komme meg på plass her i Oslo og jeg er så glad alt endelig falt på plass. Jeg gleder meg til å flytte inn og jeg tror virkelig det kommer til å bli bra. Heldigvis er februar en kort måned, så det er ikke lenge til innflytning♥ Jeg er bare glad jeg endelig vet hvor jeg skal bo og at leiligheten jeg dro på visning til var en bra match!! 

 

FAVORITT PÅ TRAVLE DAGER

 • 08.02.2018 - 20:36

 

 

Hei alle sammen ♥ Jeg kom nettopp hjem fra jobb og skal snart lage meg middag. Planen var egentlig å dra på trening nå, men siden sats stenger om en time orker jeg ikke. Det er så kjedelig at Sats stenger tidlig, spesielt på dager hvor jeg jobber sent. Vi har heldigvis stor plass i stuen så treningen gjør jeg hjemme i dag. Jeg og Andrea trente sammen for et par uker siden her hjemme og det var utrolig gøy. Jeg glemmer av hvor lettvint det kan være og med en venninne er alt mye morsommere! Før trodde jeg ikke at man kunne få en god treningsøkt uten å dra på senter, men jeg trener nesten like bra hjemme som på senter. Du trenger faktisk ikke betale 100 tusen kroner eller kort til treningssenter for å få en bra kropp. Når jeg trener hjemme liker jeg å følge videoer jeg finner på nett. Det kan være lettere å gi seg om man ikke har et opplegg, så videoene under er to økter som har hjulpet meg på travle dager.

Gi meg tilbakemelding om dere også liker dem♥

 


 

Hvordan det har vært å flytte for seg selv.

 • 08.02.2018 - 10:07


 

Nå har jeg skrevet en liste med fordeler og ulemper med å flytte hjemmefra. Når man bor med venner er ikke alle ulempene så ulemper lengre, for Jeg, Andrea og Sofie er flinke til å hjelpe hverandre. Vasking feks det blir automatisk mye gøyere når man er flere. Når er av oss er syk er vi også raske med å dra på butikken om det skulle trengs. Jeg vet at mange av dere som leser bloggen min fortsatt bor hjemme, så nå kan dere få et lite innblikk om hvordan det har vært å flytte for seg selv. 

👎

 Alle regningene.

Det er ikke like lett å spare penger når man nå har flere regninger som skal betales. Husleie, strøm, internett og varmtvann ikke minst. 

Vasking

Klærne vasker seg ikke selv, og ikke leiligheten heller. Det var luksus å bo hjemme å nesten være uviten om at klær må vaskes, for klærne mine lå alltid på rommet mitt brettet og nyvasket kort tid etter jeg hadde kastet dem til vask.  

Når man blir syk. 

Jeg er vel ikke den eneste som lengter etter mamma og pappa om jeg blir syk. Kjærligheten fra dem gjør allting så mye bedre av en eller annen grunn. 

Middag. 

Det er ingen som lager middag klar til du er ferdig på jobb, og du må også vende deg til å spise middag alene. 

Pengebruk. 

Nå må jeg bruke penger på kjedelige ting som dopapir, såpe og vaskeutstyr. 

👍

Frihet.

Dette er kanskje det beste punktet, men så hadde jeg også mye frihet når jeg fortsatt bodde hjemme. Det er ingen som vekker deg om du har sovet for lenge, og det er ingen som bryr seg om du velger å sitte våken til lang på natt. Nå slipper mamma og pappa å sove dårlig om jeg ikke har kommet meg hjem på kveldene (med mindre de vet at jeg er ute en kveld haha...).

Middag. 

Jeg kan spise når jeg vil og hva jeg vil.  

Besøk. 

Jeg kan ha besøk når jeg vil uten å tenke på at vi må være stille for at mamma og pappa sover. Jeg kan invitere til middag, sleepover og vorspiel når som helst. 

Vasking. 

Jeg kan vaske og rydde når jeg vil. Det er ingen som forteller deg at du må gjør det. Har du lyst å dra ut en kveld og vente med vaskingen til dagen etter så kan du lett gjøre det. 

Voksenlivet. 

Det er en god følelse å føle seg selvstendig å føle at du klarer deg selv. Du lærer utrolig mye når du flyttet hjemmefra! Jeg har snart bodd uten mamma og pappa i 1 og et halv år, men jeg lærer fortsatt mye. 

Godt å komme hjem.

Det er alltid godt å komme hjem til mamma og pappa. Det er ikke ofte jeg  har tid til å reise hjem, men når jeg først gjør det koser jeg meg maks. Jeg setter pris på de små tingene som jeg ikke la merke til før, og forholdet til foreldrene mine har bare blitt bedre. Det kan nok også ha med å gjøre at jeg er blitt eldre. 

Kryss fingrene for meg

 • 07.02.2018 - 10:53God morgen dere ♥ Jeg har nettopp drukket opp smoothien min og sitter nå i stuen med Morten å ser tv. Det har vært en rolig morgen og for en gangs skyld var alle hjemme da jeg våknet. Vet dere hvem som la seg først i kollektivet i går? Meg. Det tror jeg aldri har skjedd før, men det var så deilig å sove lenge i natt. Både Morten, Sofie og Andrea er blitt syke, og jeg prøver derfor å gjøre alt for å unngå å bli syk selv. I går bestilte jeg også flybilletter hjem til Bodø, og tiden fram til da kan ikke gå fortere. Denne gangen skal jeg ikke være i Bodø så lenge, for jeg reiser nemlig direkte til Lofoten. Jeg har hele familien min i der så jeg gleder meg så til å se alle igjen. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg var å hilset på, så nå var det virkelig på tide å ta seg turen. Nå må jeg gå slik at jeg rekker jobb, men kryss fingrene for meg - jeg får svar fra utleieren senere i dag. 

SUNN MAT I FARTA

 • 06.02.2018 - 16:16

Hei alle sammen! Et sent innlegg fra meg i dag, men jeg har vært opptatt og på visninger fram til nå. I dag var faktisk første gang jeg har dratt på visning alene, og det gikk over alle forventninger. Jeg krysser fingrene for at jeg får den ene leiligheten jeg så på, for den hadde virkelig alt jeg har ønsket meg. Det var ingen møbler der og gulvet var heller ikke helt ferdig, men størrelsen og område var perfekt. Jeg får heldigvis svar senest i morgen, så jeg trenger ikke tenke så lenge på den. Jeg prøver å ikke planlegge for mye i hodet mitt, for da blir jeg bare skuffet om det ikke er vi som får den, men det er lov å håpe så klart!! Nå har jeg nettopp spist litt mat og snart skal jeg ta meg en liten powernap. Jeg kjøpte foresten noen nytt i dag, spirer (vet ikke om det heter det en gang), og det var utrolig godt sammen med lompene. Jeg spottet merke om at det var sunt og økologisk, så jeg slengte det i handlekurven og fikk testet det i dag.  

Her er hva jeg brukte for å lage lunsjen min i dag. Perfekt mat om man ikke er kjempesulten, og til en ekstra god lunsj på jobb/skolen. Er dere ikke enige i at dagen blir så sykt mye bedre om man har en god lunsj?  

Livet etter paradise

 • 05.02.2018 - 19:58

                  

Det er flere som har ønsket et innlegg om hvordan livet etter paradise har vært. Nå er det snart 1 år siden vår sesong gikk på tv, og snart kommer nye deltagere som annonsørene og media vil ha en bit av. Det åpnet seg en ny verden for meg for 1 år siden. Jeg ble snakket om, tatt bilde av, stoppet på gata, ble dømt, tjente masse penger på å legge ut bilder og jeg fikk betalt for å feste. Er det sånn som mange tror? Kan man melde seg på paradise hotel, ikke gjøre noen ting og tjene masse penger? Absolutt ikke. Jeg skal ikke legge skjul på at det kan være lett å tjene penger tiden programmet går på skjermen, men det er ikke lett for alle og det varer ikke evig. 

 ♦Forhåndsdømt. Jeg kan oppleve at enkelte dømmer meg før de faktisk kjenner meg. Det er ikke sånn at alle som melder seg på paradise hotel er kjempedum og ikke eier selvrespekt. 

 Mindre fritid. Det er selvfølgelig helt opp til meg selv at jeg har mindre fritid, men det å blogge tar tid. Det er mange som tror det bare er å slenge ut et innlegg og noen bilder, men det ligger mye mer arbeid bak. Det er ikke alltid lett å skrive 2-3 interessante innlegg om dagen, spesielt ikke på dager hvor du egentlig har lyst å sette på en film og slappe av. Jeg synes det er utrolig gøy og det er heldigvis mer positive ting å si om blogging enn det er negativt. 

♥ Sosiale medier. Det er faktisk ikke garantert at man får masse følgere av å være med på et tv program, men jeg var heldig. Jeg gikk opp 55 tusen følgere da Paradise gikk på skjermen. Jeg tenker nesten ikke over det nå lengre, men det er helt sykt mange mennesker. Tusen takk dere♥

Spons. Det var utrolig gøy i starten ( det er det fortsatt), så jeg utnyttet meg virkelig av tilbudene. Jeg fikk tilbud om dyre behandlinger som jeg ikke har følt behovet for, men når det var gratis ville jeg plutselig ha ALT. Vippe og hår extensions, spraytan, fillers og fake negler. Jeg fant fort ut at det ikke var alle behandlinger jeg trengte eller ville ha, men det var absolutt gøy å teste det ut.               

Jobbmuligheter. Jeg fikk en utrolig morsom sommerjobb på Rhodos. Jeg "jobbet" i 7 uker, bodde gratis og fikk betalt for å feste. En drøm for en 20 år gammel jente som liker å møte nye mennesker, være i varmen og feste (seff). Dette punket er nok det som er mest "vanlig" å gjøre etter deltagelse på et realityprogram, men jeg er glad jeg ikke hørte på alle rundt meg. 

♥ Venner. Jeg har ikke kontakt med mange fra vår sesong, men jeg har kontakt med de jeg føler jeg trenger. Jeg har virkelig fått venner for livet. 

Som dere ser så har det meste etter paradise vært posititvt, men det hadde jeg egentlig regnet med. Hadde jeg trodd noe annet ville jeg nok aldri takket ja. 

 
All fake ;)

Etterlengtet date

 • 05.02.2018 - 14:36

Hei alle sammen! Hvordan har helgen deres vært? Jeg håper dere har hatt det fint ♥ Da jeg kom hjem i går satt jeg meg først ned for å blogge, men så gikk jeg inn på finn for å sjekke hvordan ting lå til med leiligheten. Jeg leter jo fortsatt som dere vet etter et sted å bo fra Mars, men det skal ikke være lett. Jeg fikk beskjed i går at jeg ikke fikk rommet jeg så å si trodde jeg hadde fått, så det ble en litt kjedelig avslutning på helgen. Jeg droppet derfor planene om å blogge, for jeg prøver å ikke bli for negativ her. Det var mest kjipt i går og i dag går det jo fint, så å sove på tankene var nok det beste. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg lar det gå inn på meg, men jeg føler bare jeg søker og drar på visning, men aldri finner eller får noe. Jeg får bare fortsette å lete, så ordner det seg nok snart. Jeg er så glad jeg har venninner som lar meg leie og bo hos dem i mellomtiden. Jeg trives jo veldig med Andrea og Sofie, så tiden før jeg finner noe eget er ikke så ille den. 

 

I går kveld skrev Bettina til meg og sa hun var i Oslo, så i dag måtte vi ses. Jeg har ikke sett henne siden Rhodos så det var virkelig en etterlengtet date. Vi hadde mye å snakke om og jeg merket hvor mye jeg har savnet den jenta. Jeg ble kjent med henne i Rhodos, men visste hvem hun var fra før av på grunn av Paradise hotel Sverige. Vi klikket fort og hang mye sammen i sommer. Hun er på vei tilbake til Stockholm nå, men  jeg er glad vi rakk å møtes først. Nå skal jeg og Sofie snart dra på trening, så uken kunne nok ikke startet bedre. Spesielt etter den kjedelige avslutningen på helgen. Vi ses! 

UKENS SPØRSMÅL

 • 04.02.2018 - 08:20

Du har skrevet noen innlegg om en gutt du var sammen med før, men det har aldri virket så positivt. Han virker slem. Hvordan har forholdet preget deg? Hvordan er forholdet ditt til han i dag? Kan du fortelle hva han heter? 

Først kan jeg vel starte med å si at jeg ikke kommer til å røpe et navn. Det hadde blitt for dumt når han har null mulighet til å forsvare seg selv. Selv om det kanskje ikke er så mye å forsvare seg, men dere skjønner. Hvordan forholdet har preget meg er vanskelig å svare på, for han var ikke den første som behandlet meg dårlig. Jeg har møtt andre som ikke bare har villet meg godt, så jeg holder nok derfor mye følelser tilbake, selv om det heller ikke er noe man klarer helt å bestemme selv. Jeg er kanskje mer ops på dem jeg møter og mer forsiktig, men det tar jeg bare positivt. Uten å rettferdiggjøre alt som har skjedd (som jeg alltid gjør) så ser jeg ikke på han som en slem person, men en person med dårlige valg kanskje? Forholdet vårt er ikke så ille det, men vi har ikke noe spesiell kontakt i dag. Vi har et par felles venner, så jeg møtte han faktisk da jeg var hjemme før nyttår. Det ble et litt langt svar, men det er mange av dere som har lurt på akkurat dette. 

Er det rart for deg at Morten nå er kjæreste med Sofie med tanke på at dere bodde sammen før? 

Rart? Hvorfor skulle det være det? Jeg og Morten har alltid bare vært venner og vi bor nesten sammen fortsatt, så store endringer har ikke skjedd. Her hadde vi nettopp flyttet til Oslo og jeg husker denne tiden så godt. Jeg savner da Oslo var helt nytt og spennende. En liten funfact: Jeg viste ikke hvordan jeg kom meg fra Oslo city til slottet uten google maps, så for dere som er kjent i Oslo sier det seg vel selv hvor lite jeg viste om byen. Det å flytte fra å kun bo med mamma og pappa til en leilighet med 3 gutter var en stor forandring. Det var mye morro og litt lite rydding (Ja jeg tar på meg 1/4 av skylden haha), men alt i alt var det en veldig fin periode i livet mitt. 

 

Om du skulle operert en ting hva ville du valgt: Silikon i puppene eller rompa, Nesen, tissen. Du MÅ svare 

Haha morsomt at du sier jeg må svare. Det betyr kanskje at du har fått med deg før at jeg ikke kommer til operere meg, med mindre jeg må på grunn av ulykke eller noe annet. Men om jeg måtte valgt en ting, så ville jeg valgt silikon i puppene. Nese virker som den skumleste operasjonen. Jeg hadde aldri turt å fikle med ansiktet mitt. (Utenom fillers i leppene som er et naturlig stoff)

Hvor mange gutter har du hooket med i år? 

Hadde ikke tenkt å ta med spørsmålet først, men dere er nysgjerrige og det teller vel egentlig ingen rolle. Det er en person 

Spiser du fortsatt ikke kjøtt? Når sluttet du og hvordan går det i så fall? 

Nei det gjør jeg ikke. Det går bra og det er ikke noe jeg tenker på lengre, så det har aldri vært er problem. Jeg sluttet Mars 2017! Snart 1 år ♥

Har du fortsatt ikke fått mensen? Leste at du trodde du var gravid siden du ikke har hatt det på lenge. 

Nei det har jeg utrolig nok ikke. Det begynner å bli et par måneder siden sist, men jeg stresser ikke alt for mye med det. Jeg har tatt graviditetstest og vært hos legen. Alt er fint med med meg og gravid er jeg heller ikke, så det har sikkert bare med at jeg sluttet på p-piller å gjøre. 

Når gråt du sist og til hvem? 

Hmm... Det var for 2 uker siden da jeg snakket med mamma i telefonen. Det var samme kveld som jeg skrev innlegget om at jeg følte jeg hadde blitt en person jeg ikke ville være. 

Hva er det beste du vet å spise? 

Jeg er definitivt et frokostmenneske. Rundstykker, røkt laks, eggerøre og frukt NAM! Til middag må det være Thai mat og taco slår heller aldri feil. 

Har du noen gang gått til psykolog? 

Nei.

Hvordan har du det? 

Takk som spør! Jeg har det utrolig fint :D Jeg er inne i en god periode når det gjelder det meste og har så mange fine mennesker i livet mitt, så jeg har absolutt ingenting å klage på. 

Hvor er bikinien fra? 

Den er fra Nelly, link HER  ♥

No more

 • 03.02.2018 - 18:00

 

Ser dere noe nytt med bloggen? 

Jeg skulle bli den jenta han ikke kunne miste.

 • 03.02.2018 - 13:57

Kjærlighet. 

Et utrolig sterkt og sårbart ord. 

Har dere noen gang tenkt på hvor langt man er villig til å strekke seg for kjærligheten? Jeg har tenkt mye på det. 

Jeg strakk meg for langt og håper jeg aldri gjør det igjen. 

For hundrede gang prøvde jeg og han å få oss til å funke.

Denne gangen måtte det gå, for jeg så ikke for meg et liv uten han. 

Rart å tenke på den dag i dag, men det var en gang. 

Husk det om du er i samme situasjon. Det finnes alltid en ny.

Vi prøvde igjen og jeg prøvde enda hardere.

Denne gangen måtte jeg bli bra nok for han. 

Jeg skulle bli den jenta han ikke kunne miste.

Jeg spiste mindre og mindre

og trente mer og mer. 

Jeg brukte fler tusen kroner på victoria secret.

Det måtte han jo bare like. 

Det tror jeg han gjorde også, men bare ikke godt nok.  

Hva vet vell jeg? Jeg sitter fortsatt med spørsmålene jeg aldri fikk svar på. 

Jeg mistet energi og jeg ble mer og mer ulykkelig.

Tankene med han gjorde meg lykkelig og tankene uten han gjorde meg kanskje enda lykkeligere. 

Rart hvordan vi mennesker holder fast til noe som sårer en. 

Jeg mistet kontrollen og du tok over.

Vi hadde det fint en stund, veldig fint.

Jeg trodde oppriktig at nå skulle det gå.  

Så kom den dagen det skjedde igjen. Jeg fant ut at han var med en annen. 

Hvordan kunne han være utro nå? Denne gangen skulle vi jo klare det. 

Jeg tar tilbake vi. Jeg var alltid der. 

Hvordan kunne han ikke komme hjem til hans egen leilighet? Jeg lå å ventet hele natten.

Jeg hadde på meg settet han likte så godt. 

Jeg tok det på kun for hans skyld. 

Halvtime etter dette bildet ble tatt sendte du meldingen. Rart hvordan et bilde kan få fram så mange følelser. 

Nå var jeg jo bra nok, i alle fall nesten - trodde jeg.

Han sendte melding og sa han skulle på nach og at jeg derfor bare skulle dra hjem.

Jeg gråt og ville egentlig ikke dra, men jeg dro hjem. 

Han trodde kanskje han klarte å lure meg, men jeg forstod mer enn jeg ga utrykk for. 

Jeg sa hver gang at jeg trodde han, men jeg gjorde egentlig ikke det. 

Jeg tror til og med han til slutt begynte å tro sine egne løyner. 

Etter den kvelden lovet jeg meg selv å stenge ute alle følelsene. 

Han og meg var over, for godt. 

Det var da det gikk opp for meg. Det var ikke meg det var noe galt med.

Kjærlighet skremmer meg. Jeg er redd noen skal ta i fra meg kontrollen igjen. 

Mine verste uvaner DEL 2

 • 03.02.2018 - 10:43

Så gøy at dere likte disse innleggene og bra det var gøy å skrive dem også. Her har dere del to♥ 

Denne listen skulle egentlig bli publisert i går, men så trengte de meg på jobb helt til halv 11. Jeg kom derfor hjem mye senere enn planlagt og da var første pri helt klart mat. Jeg er så heldig som kom hjem til tente stearinlys, taco og godt selskap. Sofie er en reddende engel! Nå har jeg nettopp våknet å sitter i stuen å hører på musikk. Jeg skal snart komme meg på trening og i kveld skal jeg på jobb. Det er med andre ord ingenting spesielle ting som skjer i dag bortsett i fra det, men det er godt med helger som dette også. For noen dager siden skrev jeg et personlig innlegg som jeg tror jeg kommer til å poste senere. Det er et sårt tema, men jeg tror flere av dere har godt av å høre mye av det. Jeg vet at mange av dere er eller har vært i samme situasjon, så jeg håper noe av det vil hjelpe. Det er litt rart å dele noe så sårbart med så mange mennesker, men også betryggende at dere alltid er så støttende. Tusen takk for at dere er verdens beste lesere♥

Jeg er veldig ubesluttsom. Til tider er dette utrolig irriterende, eller egentlig hele tiden.

♦ Lett påvirkelig. Dette punktet passer godt med det over. Det må være lett å være venn med meg, for jeg sier som regel ja til det meste. 

♦ Snakker for fort. Om jeg er stresset, lei meg eller giret så har jeg en tendens til å snakke utrolig fort. Jeg snakket ikke bare fort, men jeg blander ordene og kanskje hopper over ord. Vennene mine står alltid som et stort spørsmålstegn etterpå. 

♦ Vasker håret hver dag. Den siste tiden har jeg faktisk blitt flinkere på dette, men jeg vasker håret så å si hver eneste dag. Det er ikke sunt for håret og håret mitt blir serriøst fett etter en dag. Det er en ond sirkel 

♦ Ikke legge meg når jeg er trøtt. Jeg kan være kjempetrøtt og holde øynene oppe kan være en kamp på kveldstid, MEN jeg velger selvom å trykke videre på en til serie, scrolle på instagram eller høre en til episode podscast. 

♦ Sammenligner meg med andre. Jeg blir irritert hver kan jeg tar meg selv å tenke "jeg skulle ønske jeg var som hun. Det kommer aldri til å skje, så hvorfor bruke tid på å ønske man var noen andre? Det eneste jeg kan gjøre er å være den beste versjonen av meg selv og det er mer enn godt nok. 

Holde meg til en godterbit. Spiser jeg en sjokoladebit kan jeg finne på å dra å kjøpe meg en hel pose senere. Siden jeg allerede har spirt godteri, så hvorfor ikke kjøre på. Den logikken er jo faktisk helt på tryne haha

Del 2 finner dere HER 

Mine verste uvaner DEL 1

 • 02.02.2018 - 11:19

Jeg har nettopp vært på trening og snart skal jeg og Sofie begynne å vaske leiligheten. De som kjenner meg vet nok hvor kjedelig jeg synes dette er, men må man så må man. Det blir uansett utrolig deilig å komme hjem fra jobb og til nyvasket leilighet. Nå sitter jeg å spiser frokost med Morten og ser på youtubefilmer. En veldig rolig og deilig morgen, akkurat som jeg liker det! En liste over uvanene mine har jeg aldri hatt før, så jeg tenkte det kunne vært gøy å dele med dere. Denne listen var faktisk utrolig morsom å lage, så når jeg først var i gang fant jeg mange uvaner. Jeg velger derfor å dele opp innlegget i 2 deler, så slipper dere å få alt det negative med en gang haha... Del 2 er ferdig, så neste innlegg kommer allerede i kveld ♥

 

Rutiner på trening Jeg kan være utrolig flink å trene en uke, men uken etter kan jeg droppe treningen hver dag. Jeg savner de rutinene jeg hadde da jeg drev med idrett. Jeg trenger noen som pusher meg litt. Det er derfor veldig godt å bo med Sofie som faktisk kommer seg på trening selv om hun egentlig ikke har så lyst. Jeg er i en god periode nå, så jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde på de gode rutiner. 

 

♦ Rydde opp etter meg Jeg har faktisk blitt mye flinkere etter jeg flyttet inn med Sofie og Andrea, men det er ikke perfekt enda. Soverommet mitt er derfor bombet med klær over alt haha...

 

Sitte pent på en stol. Jeg har en tendens til å alltid måtte ta opp den ene foten min når jeg sitter. Jeg blir for rastløs til å sitte rett opp og ned. Jeg blir dessuten høyere med å ta opp den ene foten, så det er egentlig win win. Det passer seg ikke alltid å sitte med en fot oppe og det er da merker jeg at det er blitt til en uvane.

 

♦ Ikke holde meg til planen Jeg kan legge tusen planer før jeg går å legger meg, men bryter dem allerede da vekkeklokken ringer og jeg skrur den av og fortsetter å sove. 

 

Snus. Jeg er så forbanna sur på meg selv fordi jeg startet igjen. Jeg sluttet jo en liten periode før jeg reiste til Thailand, men så var det den der feriesnusen jeg absolutt skulle kjøpe. Jeg cravet derfor snus resten av ferien og kjøpte så klart 2 ruller på tax free på vei tilbake. Da jeg var i Thailand lastet jeg til og med jodel for å se om noen hadde snus, men så følte jeg meg dum og slettet appen igjen. 

 

♦ Å svare meldinger. Jeg er elendig på dette punktet. Jeg kan lese en melding og tror jeg svarer, men plutselig en uke senere skal skrive til personen oppdager jeg det. Det må være utrolig slitsomt haha

Møte venner. Dette er kanskje ikke en uvane, men mer noe jeg irriterer meg over. Jeg føler ikke tiden strekker til og det er alltid noen jeg savner, til og med de som bor i samme by som meg. Det er vel bare slik det blir når man blir eldre. Alle jobber med sitt og har derfor ikke like mye tid som før

Mine verste bilder

 • 02.02.2018 - 07:42

God morgen alle sammen! Jeg tenkte å gjøre starten på helgen deres litt morsommere enn vanlig, så i dag har jeg gjort en liten innsats med bildene til innlegget. Jeg pleier egentlig å ha bildene som ikke kom på bloggen, men denne uken har jeg ikke tatt så mange bilder. Bildene som ikke kom på bloggen er som regel siste bildene som har blitt tatt av meg og dermed ikke alltid SÅ stygge. Denne gangen har jeg faktisk brukt litt tid for å lete fram noen blinkskudd. Jeg har funnet et par gullkorn som trenger å se sollys. Kos dere på vei til jobb, med frokosten deres eller ligger du kanskje fortsatt i sengen å scroller på mobilen.

La oss starte med det jeg synes er det verste: 
             
Skulle være et fint bilde fra Thailand med meg og pappa, men jeg virker ikke så lykkelig over å bli tatt bilde av haha. 


En veldig vanlig snap som jeg ofte sender til venner. 


Hvordan beskrive hangover med et bilde. 


Veldig klar for graduation:)


Uken før russetiden starter har vi noe som heter ståk-uka. Mandag-fredag har vi utkledning på skolen og dere ser kanskje hva temaet denne dagen var?


Lurer dere på hvordan jeg ser ut med pose på hode? Her har dere svaret haha! Elsker dette bildet 


Her har dere meg etter en kveld på byen og etter mange timer med gråting :) Disse to bildene var faktisk tatt fra vi spilte inn kollektivet rett etter Mexico. Hele gjengen så en paradise episode da vi kom hjem fra byen og dette er resultatet. Episoden vi så var da jeg ofret Rebecca og hun røyk. Jeg følte meg så slem og jeg kunne ikke forså hvordan jeg kunne gjøre noe sånt... Heldigvis var det bare alkoholen (okeida, det var kanskje litt slemt)Just a random snap to my friends. 

Jeg vil hylle tynne jenter.

 • 01.02.2018 - 17:04

Tykke mennesker, Tynne mennesker, Normale mennesker - hva nå enn normalt er. Jeg har tenkt mye rundt dette temaet, men vært redd for å skrive noe feil. Redd for å tråkke noen på tærne og redd for å ordlegge meg feil. Jeg er lei av hvordan enkelte alltid skal hylle overvekt og til det punktet hvor tynne mennesker blir satt i dårlig lys. JA det er bra at vi setter fokus på at alle kropper er fine, men må man på under hvert eneste bilde skal skrive lange tekster føler jeg fokuset blir borte. Hvordan kan man normalisere noe når vi alltid må påpeke feilene. Har du litt ekstra på kroppen og vil legge ut et bilde? Legg det ut. Vi trenger ikke alltid ha en forklaring eller tekst til hvorfor akkurat du la ut det bilde.

Jeg vil hylle alle tynne jenter som daglig får slengt i tryne at de er dårlige forbilder. De er dårlige forbilder på grunn av måten de velger å leve livet sitt på. Det er feil at de liker sunn mat, trener og holder seg aktiv. Det er feil om disse jentene legger ut et lettkledd bilde og det er feil om de gir treningstips. Det går nesten ikke å legge ut tips til en sunn middag før noen skal komme med hatkommentarer. Det har blitt en trend å hylle tykke jenter og slå hardt mot dem som er det motsatte. Jeg er helt for å fremme sunne kropper i alle fasonger, men å hylle fedme og en usunn livsstil er jeg ikke for. 

Når det skal sies, så vil jeg ikke kun hylle tynne jenter. Jeg vil hylle kvinnekroppen, guttekroppen og hylle alle som tørr å vise seg fram til tross for samfunnet vi lever i. Vær stolt av deg selv og den du er. Du er bra nok♥

Til Martine 13 år.

 • 01.02.2018 - 12:25

 SONY DSC

Jeg kom over dette bilde i arkivet og oppdaget hvor mye som har forandret seg. Det er når jeg ser på gamle bilder at jeg ser hvor mye jeg har vokst. Det kan av og til føles som om jeg har vært lik hele livet, men så tenker jeg på alt jeg har lært og da vet jeg at det er feil. Jeg lærer nye ting hver dag og jeg skulle av og til ønske jeg kunne gå tilbake i tid, tilbake til denne tiden. Bildet over ble knipset da jeg og bestevenninna var i Trondheim på besøk hos tante. Jeg kjøpte mine første stringtruser den helgen og følte meg så voksen. De hello kitty trusene fra h&m. Vi tok bilder og poset med mocca snus og øl, for det var det som var det kule på den tiden. Vi hadde ikke begynt å drikke på denne tiden, men jeg hadde smått fått øynene opp for eldre gutter. Om jeg bare viste da alt jeg vet nå. Det hadde kanskje ikke vært like morro å vite svarene på alt og det er jo av feilene jeg har lært. Nå har jeg kommet med en liste jeg skulle gitt til 13 år gamle Martine. 


♥ Fortsett å gjør det bra på idretten og ikke slutt før du føler deg helt klar. Du har store opplevelser i vente! 

♥ Mamma og pappa er ikke så strenge som du skal ha det til. Du får lov til mye og tøyer grensene kanskje litt for ofte. Vær snill og sett pris på alt dem gjør for deg. Det er ikke mange år til du skal klare deg på egenhånd, nesten i alle fall.

♥ Du kommer til å møte gutter som ikke er bra nok for deg. Ikke la deg bli trampet på eller behandlet dårlig. 

♥ Prøv å ikke bruk så mye tid på å bli likt. Du har så utrolig mange gode og snille venner rundt deg. Bruk heller tid på dem som er verdt tiden din.

♥ Du trenger ikke bruke all din fritid på skolen, men litt ekstra enn det du gjør nå klarer du. Jeg vet du har mye annet å tenke på, men jeg vet også at du kan om du vil. Du kommer til å sette så utrolig stor pris på det. 
♥ Fortsett å stol på deg selv og drømmene dine. Tørr å ta sjanser og vil du fortsatt melde deg på paradise hotel når du blir 20 år, meld deg på. 

♥ Drikk litt mindre og litt saktere.

♥ Stol på deg selv og ikke la noen fortelle deg at du ikke kan.

♥ Husk at hvor fin du er definerer ikke hvor tynn du er. 

♥ De jentene som snakker nedlatende om deg er bare sjalu. Du vil om noen år oppdage at dem plutselig vil være venn med deg.

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no