hits

martine johansen |oslo

SØNDAGSFØLELSE

 • 31.03.2017 - 13:27Hei alle sammen. Nå sitter jeg og Lunde å ser gårdagens episode. Jeg ble mye bedre utover dagen i går og valgte derfor å ta meg et glass vin og dra på byen med gjengen. Det var en utrolig gøy kveld og er veldig glad jeg ombestemte meg i siste liten. Det var ingen som trodde jeg kom til å klare å holde meg hjemme haha, vennene mine kjenner meg alt for godt. Jeg er veldig fin i formen i dag og håper jeg er helt frisk etter helgen.  

I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse, derfor blir det nok en veldig rolig dag. Jeg vet ikke helt hva vi skal resten av dagen, men vi finner nok på noe kult.

Vi blogges<3

DROPPER ALKOHOLEN

 • 30.03.2017 - 12:26

 

Hei og god morgen. Jeg håper dere har sovet godt, i motsetning til meg selv.. Jeg sovnet ikke før 7 i dag. Jeg klarte ikke slutte å hoste og måtte stå opp av sengen x antall ganger. Kan jeg plis bare bli frisk snart? Heldigvis føler jeg meg litt bedre i formen i dag, men hoster fortsatt en del. Om noen har noen tips om tørrhoste, rop ut! Jeg trenger mer søvn.

Sofie har bursdag, så vi er en gjeng som skal feire henne i dag. Jeg gleder meg til å samle oss og feste. For min del blir det ikke så mye festing i dag, da jeg velger å droppe alkohol og byen. Jeg kan ikke utsette kroppen for mer nå, da kommer jeg aldri til å frisk. Jeg har storte forventninger selv om og jeg tror det blit en veldig fin kveld. 

Nå skal jeg spise frokost og dusje, vi blogges<3


Når det minst passer seg

 • 29.03.2017 - 21:25Hei fine lesere<3 Hvordan har dere det? Formen min begynner endelig å bli bedre. Jeg er så utrolig lei av å være syk. Det har bare gått 4 dager, men det føles mye lengre. Jeg vil bli frisk, trene og lukte igjen. Jeg er nesten aldri syk og når det MINST passer seg kommer såklart influensen. Jeg er heldigvis ikke alene om det, da Sofie også er blitt syk. 

 I dag har jeg vært på møte, spist på fridays og hengt med pærragjengen. Nå skal jeg ha jentekveld med Sofie og Martine, det blir koselig. Vi skal se paradise og spise snacks. Vi snakkes i morgen! 

  

VIDEOBLOGG - SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 29.03.2017 - 17:48
 
ENDELIG! Dere vil ikke tro hvor lang tid jeg og Sofie har brukt på denne videoen. Først spilte vi videobloggen inn, så klarte jeg å selvfølgelig å slette den. Deretter spilte vi den inn på nytt og redigerte den. Såklart klarte vi å overføre til imovie rett fra minnekortet, så vi fikk ikke lagret den på macen... Dere som følger oss på snap fikk nok med dere dette i går. I dag har vi redigert den PÅ NYTT og nettop ventet 4 (!!)timer for at den skulle lastes opp på youtube...  Håper neste videoblogg blir mindre stress! 
 
Håper dere koser dere med filmen <3
 

Behind the scenes from Paradise hotel

 • 28.03.2017 - 10:03

Hei alle sammen. Jeg beklager for dårlig oppdatering, men jeg er ikke i den beste formen for tiden. Jeg har blitt syk og har ikke klart å gjøre så mye annet enn å slappe av. Det er ikke så rart etter den lange partyhelgen jeg hadde. I går var jeg med Martine og Sofie hos Martine. 

Så dere episoden i går? Jeg skjemte her jeg satt... Jeg og Grunde er jo blitt kjempegode venner nå og det var ikke gøy at jeg gikk bak ryggen hans på den måten. Heldigvis vet Grunde nå at jeg ikke mente det noe personlig. 

I dag skal jeg og Sofie spille inn svarene til spørsmålsrunden på video sammen. Svarene tok litt lengre tid enn forventet, siden vi begge har blitt syk. Formen er ikke på topp, men vi klarer å fikse en video til dere! 

Håper dere alle får en fin tirsdag <3 Vi blogges

 

20 GRADER I OSLO

 • 26.03.2017 - 16:53Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Håper dere har en bedre dag enn meg. Man skulle ikke tro det var noe å klage over når man har fri, det er 20 grader og omringet i godt selskap. For dere som følger meg på snapchat har sett hvordan de siste 3 dagene har sett ut (Følg meg martinejooh) Mye festing, lite mat og lite soving, da er det klart man blir sliten. Må bare beklage for dårlig oppdatering i helgen, men jeg har ikke klart å strekke til. En 3-dagers blir det lenge til jeg gjør igjen! 

I dag har jeg, Mathilde, Amalie og Jørgen spist på Max og vært på operataket. Nå sitter vi hjemme hos meg og prøver å finne ut hva vi skal bruke resten av søndagen til. Vi skrives senere<3 

Min første spons

 • 25.03.2017 - 14:59

Jeg satt i går å bladde igjennom arkivet på bloggen. Der fant jeg mange gamle og minnerike bilder. Jeg la best merke til bildene under. Selv om jeg ikke hadde hatt denne bloggen lenge, hadde jeg en del lesere daglig. Jeg ble sponset av Junkyard.

Jeg kan fortsatt huske hvor stolt og glad jeg var da jeg skulle hente pakken. Jeg hadde fått gratis klær og jeg gledet meg til å ta bilder å vise leserne.  

Man kan se på redigeringen og bildene at jeg var ganske ny i gamet;) Haha til tross for noen fordommer mot bloggen, gjorde jeg det og jeg digger at jeg ikke brydde meg om hva alle andre sa. 
          

KLARE FOR KVELDEN

 • 23.03.2017 - 19:44


Hei fine lesere. Nå er vi alle klare for vors, men jeg og Sofie måtte såklart oppdatere bloggen først. Jeg gleder meg massee til kvelden. Det er nok spesielt siden det er lenge siden jeg, Amalie og Mathilde har festet sammen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi kommer oss avgårde. Vi skrives i morgen<3 
 

SAMBOEREN MIN ER I FARE

 • 23.03.2017 - 17:40

Hei alle sammen. Har dere det fint? For en fin dag det har vært i Oslo! Det er sol og varmt ute, så jeg har ingenting å klage over. I dag har jeg vært på photoshoot rundt omkring i Oslo. Jeg tar ikke meg selv så veldig høytydelig da jeg stiller meg opp midt på Karl Johan for å knipse bilder. Jeg tror bildene ble utrolig kule, viser dere når jeg får de tilsendt.

Nå sitter jeg, Amalie og Sofie i stuen og slapper av. I kveld skal vi en tur på byen, tror vi tenker oss til Horgans. Håper dere alle får en fin torsdagskveld og følger med på parsermonien i kveld. Ex partneren og samboeren min er i fare, hjelp...  


                Processed with VSCO with f2 preset

VIPPER OG PÆRRA

 • 22.03.2017 - 22:18

Hei alle sammen. Nå ligger jeg i soffaen med Mathilde og Amailie. Amalie er på besøk og Mathilde har faktisk flyttet hit nå. Jeg har ikke sett Amalie siden jeg dro på besøk hos henne i london, i November. Det er altså godt å være samlet igjen. 

I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg dro til giovaneklinikken i Slepeden da jeg våknet. Der fikk jeg nye vipper og tok spraytan. Jeg har ikke prøvd noen av delene før, så jeg var litt skeptisk først. Jeg ente opp utrolig fornøyd og skjønner når folk sier man blir avhenig. Jeg føler vipper er perfekt for meg som sjeldent sminker meg. 

Deretter møtte jeg Amalie og Mathilde. Vi har sett dagens episode av pærra og slappet av her hjemme. Episoden ble mye bedre enn forventet. Såklart begynner jeg jo å grine IGJEN når jeg ser den, haha... Nå skal jeg legge fra meg macen å henge videre. Følg med på Paradise hotel ikveld, det blir en tårefull pandoras. 

Viser dere vippene i morgen<3 Ha en fin kveld 

FIND MY CLOTHES

 • 22.03.2017 - 14:31

"Hvor har du kjøpt jakken?" 


Jakken finner dere HER

Lang tskjorte(kjole) finner dere HER

Bukse fra Gina tricot og sko fra Junkyard. 

 Caps finner dere HER 

Jakke finner dere HER

Bukse fra Bikbok

 

//inneholder affiliateslenker

#Growsomeballs

 • 22.03.2017 - 10:52

 

Det kommer alltid til å være de som tror de vet

de som tror de forstår, men husk at du vet best

så får de si hva de vil 

 

 

Hashtaggen grosambahls har surret rundt den siste uken på sosiale medier. Jeg sank litt (mye) lengre ned i soffaen da jeg utalte meg sist torsdag. Hva er det jeg sier? Jeg mener jo ikke noe av det og jeg kan i alle fall ikke stå for det i ettertid. JA det ble gråting på parsermonien, mye gråting. Det skal da for faen være lov å vise følelser, uansett situasjon. Jeg sa på episoden at jeg synes det er usexy at gutter gråter, men det er det aldeles ikke. Det er fint å vise følelser. Det er utrolig fint, uansett kjønn. 

Det er ingen som forstår hvordan vi har det. Ingen vil forstå hvor knyttet man blir der inne, på kort tid. Vi har jo bare hverandre, sant?  Vi er "stengt inne" på et hotell på andre siden av jorden. Vi er alle der for samme grunn. Oppleve noe nytt, møte nye mennseker og få et ubeskrivelig fint minne. Ingen vil hjem.

Jeg skjønner jeg kommer til å få kommentarer på episoden i dag, når vi jentene gråter så mye som vi gjør. Det går ikke ann å beskrive hvordan det var og ingen vil forstå heller. Det er en psykisk påkjenning å være der inne. 

Inne på hotellet er det ikke alltid like lett å få fram hva man mener og av og til kommer ting ut feil. Denne episoden har jeg gruet meg veldig til. Jeg er så spent på hvordan alt blir seende ut på episoden. STARTJENTENE

 • 21.03.2017 - 13:26


Jeg fikk tilsendt noen bilder fra sist parsermoni i dag. Here they are! Her er bare startjentene samlet og nå er vi en ekstra jente inne på hotellet. Hva tror dere vil skje? Og hva håper dere vil skje? Det er skummelt å være i fare.
 

Behandling

 • 21.03.2017 - 13:20

//SponsetFor to uker siden var jeg i Drammen å fylte i leppene mine. Nå blir det vell full kaos, for det er jo ikke akseptert i dagens samfunn. Jeg gjorde det fordi jeg selv ville og ikke for noen andre. Jeg har gjort det et par ganger før, men jeg passer alltid på at det skal se naturlig ut. Denne gangen fylte jeg "bare" 0,5 og resultatet ble kjempebra. Marit, som jeg bruker å gå til, er utrolig hyggelig og flink. Hun vet hvordan resultat jeg vil ha og jeg er alltid fornøyd etter et besøk hos henne. 

Kontoret til Marit er veldig hjemmekoselig og det demper veldig angsten til dem som har sprøyteskrekk. Jeg vil ikke oppfordre dere til å ta fillers, men om dere skulle ønske det er Marit den rette dama å dra til. Jeg har sett så mange jenter med de såkalte andeleppene. Jenter som bare velger det billigste og første stedet de finner på google. Jeg gjorde research før jeg valgte sted og jeg tar heller et 20 minutters tog til Drammen, istedefor å ende opp misfornøyd og uten et naturlig resultat. Marit Iren Haugen 

Nedre Storgate 43, Drammen 

tlf/sms 41405407
For mer innformasjon, trykk HER 

SPOILER TIL DAGENS EPISODE

 • 21.03.2017 - 13:14Hei alle sammen! Nå har jeg nettop ryddet litt på rommet og snart kommer Rebecca hit. Vi skal ut i solen å ta noen bilder. Dagens episode gleder jeg meg til, temaet er så kult og spillet er virkelig i gang inne på hotellet nå. For dere som ikke har fått med dere det, sendes episodene på viafree klokken 3 hver dag. Deilig å kunne se episoden tidligere, så slipper jeg å se den så sent. Det er sikkert flere enn meg som gjesper på kvelden for episoden starter jo så sent på tv... 

Noen som kan tenke seg til temaet for kveldens episode er? 

HVA SKJER NÅR JENTENE ER I FARE

 • 20.03.2017 - 23:48

Processed with VSCO with jm1 preset

God kveld fine lesere<3 Nå har jeg nettop lagt meg i sengen og hele gjengen er dratt hjem. Dagens episode var gøy og nå begynner det "endelig" å bli litt drama inne på hotellet. Denne uken på paradise kommer til å bli veldig spennende og det er mye som skjer! Det er bare å glede dere. Jeg må jo ikke glemme å nevne at Lunde endelig har kommet inn på hotellet. Alltid gøy med nye mennesker, men hva skjer når jentene plutselig er i fare? 

Jeg har sotte på vekkeklokke og er klar til å våkne tidlig i morgen også, vi skrives mere da!
ALLIANSEMØTE

 • 20.03.2017 - 19:33Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg har hatt en kjempefin dag. Jeg dro å trenet i mårrest, deretter kom Sofie og Andrea og vi dro å tok masse bilder på løkka. La familia har overtaket og aliansen uten navn (enda) driver nå å vasker og rydder hos meg og Morten, DIGG! 

Snart kommer mange fra ph for å se dagens episode sammen. Det er så gøy når vi samler oss å ser ilag. Ikke like heldig når man sier noe "dumt" om personen som sitter ved siden av seg da, heh. Heldigvis ler vi av alt nå i ettertid og er blitt en veldig fin gjeng. Jeg skal huske å ta noen bilder i kveld, så kommer det et til innlegg senere <3  

 


 

SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER PÅ VIDEO

 • 20.03.2017 - 12:07Hei alle sammen! Nå har jeg nettop spist frokost og skal snart dra på trening. Da jeg kom hjem fra jobb i går gikk jeg rett å la meg, derfor kom det ingen innlegg på kvelden. Jeg skal bli flinkere å oppdatere dere mere og komme med litt mer spennende innlegg. Føler jeg kun har kommet med korte og uintresante innlegg den siste uken, men jeg lover å skjerpe meg. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan ha spørsmålrunde her på bloggen, derfor tenker jeg å ha en nå. 

Jeg svarer på video i løpet av uken! 

 

Jeg har også laget meg facebookside. Den finner dere HER 

PARADISE SPOILER

 • 19.03.2017 - 17:20

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i stuen for å oppdatere dere før jeg drar på jobb. Jeg har ikke gjort så mye i dag. Jeg sov hos noen venninner i går og da jeg kom hjem dro jeg på macern med Sofie og Andrea. Det var så deilig å våkne i mårrest uten hangover. Jeg trodde jeg kom til å bli rastløs iløpet av kvelden i går, men det var faktisk utrolig deilig å bare være hjemme med girlsa! 

Neste helg er det fest både fredag og lørdag, så nok festing blir det på frøkna framover uansett. I morgen er det mandag og det betyr INSJEKK PÅ PARADISE! Noen av dere har nok allerede fått med dere hvem som sjekker inn og for dere som ikke har dere, kommer det nå en spoiler. Martine Lunde sjekker inn. Det skal bli utrolig gøy. Hun er en herlig jente så det er bare å glede dere til å se henne på skjermen framover. 

Vi skrives<3 

Dagen i går

 • 18.03.2017 - 10:25

Hei alle sammen! Sorry for dårlig oppdatering i går. Jeg dro tidlig hjemmefra og kom ikke hjem før klokken var over 12 på kvelden. Dagen i går var veldig koselig og gøy. Jeg dro først til byen med noen venninner og var på cafè. På kvelden dro jeg til Lillestrøm hos en kompis. Vi spiste taco og spillet kort hele kvelden. Jeg klarte selvfølgelig å tape en av rundene, så jeg måtte kjøre spørsmålsrunde i 5 minutter live på instagram. Den endte opp med å bli populær blandt flere av dere, så det blir jeg nok å gjøre igjen. Uten at jeg trenger å tape i noe kortspill, haha.


Nå må jeg legge fra meg macen, sminke meg og komme meg på jobb! Vi skrives i kveld 


 

SOL OG FREDAG

 • 17.03.2017 - 11:56Hei og god morgen alle sammen! Jeg har nettopp spist frokost og driver nå å sminker meg. Jeg skal dra å møte to venninner i byen. Det er så fint vær i Oslo i dag og det må utnyttes. Den ene venninnen min Simone, har jeg ikke møt på veldig lenge. Hun bor i Bergen så det skal bli deilig å prate med henne igjen! 

Så noen parsermonien i går foresten? Det gjorde såklart jeg. Det er så annerledes å følge med i år, når man vet alt som skjer. Gøy er det uansett! Merker jeg har fått spillerollen inne på hotellet haha. Nordlending med full kontroll;) Det er så gøy å se hva som blir tatt med og ikke. Gårdagens esisode kan jeg ikke klage på, men mange får vell en oppfatning på at jeg er litt bitch.. Spesielt da jeg og Morten diskuterer på rommet! Er vell bare sånn der er når man er nordlending, man høres litt strengere ut. Jaja får bare leve med det.

Venter på at tiden skal gå

 • 16.03.2017 - 19:01

Hei alle sammen! Har dere det fint? Jeg har hatt en super dag i dag. Som jeg nevnte tidligere våknet jeg tidlig og dro på møte. Etter møte kom Rebecca og vi dro til byen å shoppet. Det har ikke vært sol i dag, men det begynner selv om å bli varmere i luften og det er så deilig! Vi dro deretter å møtte Amalie, en venninne fra Bodø som også har flyttet til Oslo. 
Bomberjacket fra Junkyard, finner dere HER.       Caps fra Junkyard finner dere HER.


Nå har vi nettop spist og venter egentlig bare på at tiden skal gå. Hvorfor går Paradise så sykt seint?? Jeg har hørt rykter om at fra og med neste uke, kan man se episodene klokken 3 på viaplay! Jeg må sjekke det opp, for det hadde vært perfekt. Jeg kommer meg jo aldri tidlig i seng og jeg klarer ikke vente til dagen etterpå for å se episoden. 


PARSERMONI

 • 16.03.2017 - 11:22

 

Nå har jeg nettop kommet hjem fra et spennende møte. Det skal bli gøy å kunne fortelle dere hva planene er, men det blir uheldigvis litt lengre til enn forventet. Nå har jeg nettop laget meg frokost og sitter i stuen å oppdaterer mail og sosiale mediaer. Senere i dag skal jeg vise dere hva jeg fikk i posten for noen dager siden. Det har bare tatt litt lengre tid enn jeg sa, dagene har gått i et den sisste tiden. Beklager for det! Nå skal jeg spise opp maten min og dra å trene. 

Gårdagens episode var veldig spennende og dagens episode blir nok enda mer nervepirrende. Det er jo parsermoni! Hvem tror du ryker i dag og hvem er dine favoritter til nå? 

 

         

 

HVORDAN DET VAR Å DELE SENG MED TO GUTTER

 • 15.03.2017 - 20:18


Jeg har fått spørsmål om hvordan det var å dele rom med to gutter, inne på paradise allerede første natten. Jeg har bare en ting å si, det var utrolig gøy. Jeg, Morten og Marcus klikket utrolig godt fra vi ble partnere. Som jeg sa, det beste var å vente til slutt. Det var ingen tvil om at jeg kom til å velge Morten i går og det var det vel ikke for dere heller. Som Marcus sa, han følte jo han var mer partner med Morten enn med meg haha! Marcus viste hele tiden at jeg ikke kom til å velge han. Jeg fortalte han at jeg kom til å hjelpe han om han ikke måtte hjem etter parsplitten og det måtte han jo ikke. Nå får vi se hva som skjer framover... Dagens episode kommer til å bli så spennende. Mye gøy som skjer i dag.

Husk følge med på dagens episode på TV3 22:30


Haha, jeg ser kanskje ikke like happy ut som det jeg var! 

KAOS

 • 15.03.2017 - 16:39

Hei alle sammen! Nå er jeg nettop kommet hjem til leiligheten igjen. Jeg har vært i byen med Rebecca, Marcus og Kevin. Det er så fint vær i dag og var derfor veldig deilig å komme seg litt ut. Da vi satt på Max kom det noen søte jenter bort og ville ta bilde av oss. Det var utrolig rart og gøy på samme tid. Jeg tenker ikke på at vi er blitt offentlige personer på den måten og når en jente da kommert bort å klemmer oss blir jeg litt beskjeden. Det er utrolig gøy når dere gjør det, men jeg er bare ikke vandt til det. 

Jeg har ikke store planer for dagen annet enn å få gjort klar noen blogginnlegg, rydde i leiligheten (igjen) og se pærra. Leiligheten har vært kaos siden vi kom hjem. Vi er jo 4 stykker som bor her, men den siste tiden har det føltes ut som 10. Det er fult hus fra morgen til kveld. Vi rydder og vasker, men etter bare 2 timer er det bombet igjen. Jeg skal ikke klage da. Jeg hater jo å være alene og det er derfor veldig godt å ha mange å henge med.

PREMIEREFESTEN

 • 14.03.2017 - 18:22
For en kveld vi alle hadde i går/natt. Alle virket så glade og fornøyde! Festen tok helt av og det var så deilig at alle slapp seg løs og feiret premieren på best mulig måte. Jeg ble litt emosjonell da vi kom inn i salen hvor bildene og episoden skulle vises. Kan være for at jeg hadde en del alkohol innabords, men det er virkelig en fin opplevelse å få være med på. Jeg skulle bare ønske dere der ute kunne forstå hvor mye som ligger bak en sesong, det er sykt. 

Jeg måtte såklart se episoden igjen da jeg våknet i dag tidlig. Jeg fikk med meg episoden, men det var ikke like lett å høre hva alle sa til en hver tid. 

Nå skal jeg gå i dusjen å tilbake i sengen igjen. Jeg kjenner jeg trenger å ta det med ro i dag. Jeg er så sliten i kroppen. Mathilde reiser hjem til Bodø i dag, men heldigvis ikke lenge til hun er tilbake igjen! Og vet dere hva?? Da flytter hun hit og det gleder jeg meg til. Vi blogger i morgen!

 
Så dere premieren i går? Hva synes dere? :D 

GLADNYHET!

 • 14.03.2017 - 17:09

Hei. Det kommer vel ikke som et sjokk om jeg sier jeg fortsatt ligger i sengen. Jeg har ikke sovet mer, men jeg føler det er så mye som må gjøres. Jeg prøver å få sett igjennom alle bildene fra gårdagen, svare alle, redigere film og sjekke mailer. Jeg prøver å få gjort det meste nå, så jeg kan legge meg tidlig i kveld med god samvittighet. 

Da vi våknet imårrest dro jeg og Mathilde å spiste frokost/lunsj på Egon. Det var deilig å slippe å lage maten selv. Da vi ventet på maten fikk jeg en telefon om en veldig gøy mulighet som jeg takket ja til. Ååå jeg gleder meg til jeg kan fortelle dere hva som skal skje. Heldigvis er det ikke så lenge jeg trenger å holde det skjult. CAN'T WAIT!  

Chillichallenge

 • 14.03.2017 - 16:17

 

Hei alle flotte lesere! Jeg er utrolig sliten etter premierefesten i går. HERREGUD for en kveld! Kommer med et innlegg om alt senere, nå skal jeg sove litt mer. Til da kan dere kose dere med chillichallengen til meg og Marte. Vi ses:) 

                 


 

PREMIEREFEST

 • 13.03.2017 - 11:55

FØLG MED PÅ TV3 22:30 !


Endelig er dagen kommet. Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid. Jeg husker såvidt hva vi gjorde første dagen inne på hotellet! Snart skal jeg møte alle deltagerne for litt info, deretter skal jeg hjem å gjøre meg klar til premierefest. Premierefesten er på stratos, passer perfekt for meg siden jeg bor rett ved. Jeg håper kvelden blir bra!

Dette blir tidenes sessong av Paradise hotel og det er bare å gjøre dere klar til drama, kjærlighet og tårer.


Outfit

 • 12.03.2017 - 22:46

affiliateslenker


Kjolen finner dere HER

jeg kan ikke tro det

 • 12.03.2017 - 19:06

Hei! Sorry for sen oppdatering alle sammen, men dagen i dag har vært veldig tung. Kvelden i går var utrolig gøy. Så gøy at vi ikke var hjemme før halv 10 imårrest! Jeg har sovet maks 1 time, rart jeg ikke er mer trøtt. Jeg har vært ganske redusert i hele dag, derfor har jeg ikke fått gjort så mye. Jeg har vært hos frisøren da, endelig! Denne frisørtimen var veldig nødvendig og det er lenge siden jeg har følt meg så fornøyd etter en frisørtime. Tusen takk til Lotte som rakk å ta imot bestilling og kunne fikse håret mitt i siste liten. 

Jeg kan ikke tro det! Tenk at paradise hotel starter i morgen. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg pakket kofferten å hadde hele opplevelsen forran meg. Nå er det over og i morgen er det premierefest. Jeg gleder meg så sinnsykt masse.Ikke i går heller

 • 11.03.2017 - 16:18

Hei flotte lesere. Nå sitter jeg med Morten, Marte og Mathilde i stuen. I dag har vi ikke gjort annet enn å dra en tur på polet og jeg har hentet en pakke i posten. Jeg lager et innlegg i løpet av helgen til dere om hva jeg fikk i posten. 

I går var planen å dra ut helt til klokken 11. Mathilde kom sent med flyet og jo lengre jeg og Marte satt å ventet, jo mindre giret ble vi. Da Mathilde kom fram fjernet vi sminken, tok på oss koseklær og dro på butikken i stedet. Jeg er veldig glad vi valgte å være inne da vi våknet i mårrest. 

I kveld skal vi faktisk ut, haha. Vi skal i en bursdag og feire en venninne av oss. Jeg håper det blir en fin kveld<3 Vi snakkes IT'S FRIDAY

 • 10.03.2017 - 17:20

Hei fine lesere. Nå sitter jeg og Marte på hver vår mac og blogger. Marte sin blogg finner dere HER! I dag har vi gått rundt i byen, Marte har vært hos frisøren og vi har også spilt inn videoblogger. Den ene challengen vi gjorde er noe av det verste jeg har gjort, no joke! Jeg har alltid hatt lyst å prøve challengen, men aldri turt. Nå har jeg gjort den og jeg kommer aldri til å gjøre den igjen. Gled dere til masse tårer og latter. 

Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme. I kveld kommer Mathilde til Oslo, endelig. Det skal bli så deilig å være samlet alle tre igjen! Vi tenker oss kanskje ut en tur og om ikke blir det en rolig fredagskveld hjemme. 

Håper dere alle får en fin fredagskveld<3
Hva skal dere i kveld? 

7am in the morning

 • 10.03.2017 - 08:34

God morgen. Klokken er bare 8, vi har fri og er allerede lys våken. Det har vi vært en stund da. Jeg og Marte sovnet tidlig og ble vekt tidlig av gjengen som kom fra nachspiel halv 7. Sånn er det å bo i kollektiv. Klager ikke da, synes det er gøy å få høre om kvelden deres. Vi prøvde begge å legge oss for å sove igjen etterpå, men det var en tapt sak.

Nå sitter vi bare her, på hver vår mac og spiser frukt. Dette må være det tidligste jeg har stått opp på flere måneder. Det føles overaskende veldig deilig!

 

Vegan dinner

 • 09.03.2017 - 20:45

God kveld. Nå sitter jeg og Marte i stuen å ser tv. Vi har nettop spist middag, ris og bønner. Nam! Lover det smaker bedre enn det ser ut som. Koser meg med besøk og ser fram til en veldig bra helg. 

I kveld skal vi bare slappe av og spise snacks. Vi vurderte en liten stund å dra ut, men jeg er veldig glad vi bestemte oss for å holde oss hjemme. Det kommer til å skje mye de neste dagene, så jeg stresser ikke om jeg ikke får meg med alt. 

Vi skrives mer i morgen<3 håper dere får en fin torsdagskveld! Hva skal dere ikveld? 

Kjære "Freia". Paradise hotell er annet enn et billig porrshow

 • 09.03.2017 - 16:41

Tidligere idag fikk jeg tilsendt et leserinnlegg som var publisert i AN. Det var mest rettet mot meg og Morten, men også mot de andre deltakerne. Jeg tenkte derfor at jeg måtte svare på uttalelsene dine, kjære "Freia":)

 Kjære "Freia". Jeg ser du skriver at vi går rett i fella. Hva mener du med det? Hvilken felle? På hvilken måte utnytter TV3 oss? Vi har fått en gratis tur til Mexico. Vi har levd på et luksushotell i 2 måneder. Et hotell du bare kan drømme om å oppleve. Vi har knyttet bånd og blitt kjent med mennesker fra hele Norge. Aldri i livet om jeg ville vært foruten denne opplevelsen. 

Kjære "Freia". Jeg håper du følger med på programmet i år. Jeg håper det irriterer deg å se ungdommer som er sikre på seg selv, tør å vise seg frem, ler, fester, danser og har det gøy. Jeg håper du en dag opplever det samme. 

Kjære "Freia" jeg beklager for at AN valgte å poste en tosiders artikkel om oss og ikke om deg. 

"Kan det være at Martine skal onanere to av guttene samtidig - en såkalt Dobbel Northug foran hele Nordens befolkning?" Haha jeg må bare le. Jeg håper for din del at det skjer, så noe av det du skriver kan stemme og du sitter igjen med en god følelse. 

Du sier alle kvinner bør ta avstand, men det har seg heldigvis slik at kvinner bestemmer over sin egen kropp, og fordi ei jente valgte å ta en northug på tv skjermen betyr det ikke at hennes liv er mindre verdt enn nabo jenta som gjorde det samme på ungdoms rommet. 

Kjære "Freia" jeg håper du ser dette og har et klokt svar å komme med.

Denne dagen blir fin

 • 09.03.2017 - 11:30

Hei fine lesere. Nå har jeg nettopp laget meg lunsj etter en treningsøkt. Snart skal jeg en kort tur til Drammen, før jeg drar hjem og henter Marte på togstasjonen. Hun har vært på ferie i Thailand og skal være på besøk i helgen. Jeg gleder meg såå til å tilbringe tid med henne igjen. Vi har så sinnsykt masse å snakke om. Har ikke sett henne siden jeg besøkte henne i London i November (Shitt så fort tiden går). Dere som har fulgt bloggen min, husker nok det. Jeg vet ikke helt hva vi kommer til å finne på, men vi finner alltid på mye gøy når vi er sammen. 

Jeg fikk ikke blogget i går og jeg beklager for det. Jeg våknet, dro rett for å trene og deretter videre på jobb. Da jeg kom hjem fra jobb var Kevin og Alex kommet til Oslo for å overraske alle, så var derfor masse folk hjemme i leiligheten da jeg kom hjem. Det er så godt å være med alle og jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen så jeg rekker toget til Drammen. Vi skrives mer senere<3

  

6 DAGER IGJEN

 • 07.03.2017 - 16:59

Hei fine lesere. Nå har jeg nettop svart på en del mail og spist middag. Jeg har fikset meg jobb i dag og i morgen skal jeg på opplæringsvakt, hurra! Og vet dere hva? Jeg hadde vekkeklokke i dag tidlig klokken halv 9 og jeg var oppe av sengen 9. Applaus til meg! Jeg har ikke gjort så utrolig mye i dag, dro en tur til byen og fikset noen småting og snart skal jeg på trening med Rebecca.

 

Tenk at det bare er 6 dager igjen til premieren??? Jeg klarer ikke vente lengre. 13 Mars 22:30 Smeller det! 


Hvor fett er ikke årets fellesbilde? Jeg elsker at jentene er i fokus og har makten. Jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake til dagen jeg reiste til Mexico og oppleve alt pånytt, men det går desverre ikke. Heldigvis er det bare 6 dager igjen til det begynner og da får jeg gjenoppleve litt av det. Det skal bli så gøy!


                          
Haha jeg hater og elsker dette bilde på samme tid. Kroppen, poseringen, tattoveringene og bilde i helhet ELSKER JEG! Men hva skjer med ansiktet?? Kjenner ikke meg selv igjen. Jeg skjønner hvorfor media syns jeg ser bitchy ut... Kunne de ikke valgt et bilde jeg hadde øynene åpne i alle fall? 

 

BILDER FRA LØRDAGEN

 • 06.03.2017 - 16:23


Beskriver kvelden veldig bra. Andrea er irritert for at ingen tar et bra bilde til bloggen, soph stresser med å ordne kamera klart så vi kan ta flere bilder og jeg holder meg for ørene når jentene roper. På vors med mest jenter er støynivået alltid ti hakk høyere. 

 

Lørdagen var utrolig gøy og jeg er så glad for at jeg har møtt så mange fine mennesker. Vi er en flott gjeng og jeg ser fram til tiden framover med alle. 

Jeg må skjerpe meg

 • 06.03.2017 - 16:10

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg håper dere har en bedre start på uken enn hva jeg har. Dagen i dag har føltes utrolig lang og rar til nå. Når jeg tenker meg om, har jeg vært kvalm siden jeg våknet og jeg vet ikke hva det kommer av. Jeg er sliten og jeg vil egentlig bare legge meg og sove til i morgen. Jeg er tom for energi og går rundt i stuen i morgenkåpen fortsatt. Det er lov å syte litt av og til, men nå er det bare en ting å gjøre og det er å ta seg sammen. Jeg kan ikke gå rundt å føle meg som en stygg taper (to be honest) lengre. 

       
          
 

 1.  Begynne å jobbe. Dette må være det viktigste punket! Jeg er nødt til å begynne å jobbe og komme meg opp om morningen. Jeg er nødt til å føle meg til nytte og gjøre noe ut av dagen. Jeg er lei av å være hjemme. 
   
 2. Spise sunnere. Matvanene mine er så dårlige. Det kan gå flere timer før jeg spier og når jeg først spiser, er det dårlig mat. Pizza, godteri and you name it... Jeg trenger et sunnere og  mer variert kosthold for at energien skal være på topp og jeg skal føle meg bedre. 
   
 3. Trene mer. Trening gir meg så mye energi og jeg føler meg alltid bedre etter en treningsøkt. Uansett om økten varer i 30 minutt eller 90, føles det godt etterpå. Trener jeg mer blir neste punkt også mye lettere. 
   
 4. Fikse døgnrytmen. Å sove til langt på formiddagen eller å legge seg når de aller fleste står opp om morgenen, funker desverre ikke. Jeg er nødt til å komme meg i seng om kvelden og faktisk stå opp når alarmen ringer. 

 5.  Planlegge. Hvit jeg planlegger dagene mine får jeg som regel gjort hva jeg ønsker å gjøre. Selv om jeg ikke har jobb enda så må jeg klare å stå opp til normal tid, da blir alt så mye lettere. Jeg får mer tid til bloggen, forhåpentligvis trening og dagene føles kanskje ikke så ensformig når jeg har en "liste" som skal følges å utføres. 

PIZZA OG KINO

 • 05.03.2017 - 19:54

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen med Grunde, Andrea og Sofie på besøk. Vi har vært ute å spist og snart skal vi dra på kino. Vi skal se fifthy shades darker. Håper andre filmen blir bedre enn den første. Den var bra, men ikke den beste filmen jeg har sett. Jeg tror at grunnen til at filmene er blitt så populær er pågrunn av innhold og ikke hvordan filmen er laget. 

Bilder fra gårdagen kommer i kveld eller i morgen. Nå skal jeg legge fra meg macen, så vi rekker kinoen:)


Hva skal dere gjøre i dag? 

De fikk bare tro jeg var dum

 • 05.03.2017 - 14:04

Innlegget har blitt postet før, men sikkert en del nye lesere siden den gang. Jeg er påtur til byen nå, men kan ikke fortelle så mye mer om hva jeg skal  - Derfor reposter jeg nå. 

Har du noen gang følt at du er helt nytteløs? Det har jeg gjort. Mange ganger. Jeg har aldri hatt en fast jobb lengre enn ett år. Jeg har startet på skolen, ikke klart å henge med, droppet ut og nå står jeg igjen med et stort studielån.

 

Jeg har siden barneskolen vært veldig ukonsentrert i skoletimene. Jeg har hatt vanskeligheter for å sitte i ro over lengre perioder, følge med på det lærerne sier og klare å holde konsentrasjonen oppe over lengre tid. Da jeg startet på Videregående skole hadde jeg gått 10 år grunnskole, men allerede da hadde jeg STORE kunnskapshull og jeg stilte svakt i forhold til flere av mine klassevenner. 

 

Første året på videregående gikk helt ok. Var selvfølgelig litt lei på slutten og det var nok den største årsaken til at jeg valgte å ta et utvekslingsår i USA. Tredjeåret mitt startet også helt greit, men sank fort og drastisk. Klarte ikke å finne motivasjon til å gjøre noen ting. En av grunnene til det er nok fordi det skjedde mye i livet mitt på den tiden. Både psykisk og fysisk.  

 

Tror dere jeg velger selv å gå fra eksamen med en halv side, med halvferdig tekst? Bare fordi jeg ikke gidder? Nei. Da tar dere feil. Jeg synes det er kjempe kjipt og trist. Jeg vegrer meg alltid før jeg skal levere inn det jeg har skrevet. Jeg venter gjerne til alle andre har gått før jeg tør å levere mitt arbeid. Det er dumt, men jeg får det bare ikke til. (Og tro meg, jeg har virkelig prøvd.)

 

En av de tingene som har irritert meg mest er det alle andre sier og tenker når jeg forteller hvilken karakter jeg fikk, eller hva jeg skrev på de ulike oppgavene. "Haha, du er så dårlig på skolen". Ja, jeg er vel det. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker å gjøre det bra, hvis det var det dere trodde. Jeg vil så gjerne. Jeg vil være den jenta med toppkarakterer. Tilslutt ble det bare til at jeg jattet med, og gadd ikke forklare hvorfor jeg strøyk/fikk dårlig karakter. De fikk bare tro at jeg var dum.

 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke alltid har gjort mitt beste. Mange ganger har det vært fordi det er så vanskelig å fortsette når jeg gang på gang har prøvd, og resultatet blir alltid det samme. FAILURE. Jeg har det bedre når jeg ikke går skole. Skole stresser meg og jeg synes det er vanskelig å forklare hvorfor. Det er vanskelig å skal forklare hvorfor til en person som ikke klarer å forstå. Jeg klarer ikke å ta til meg kunnskap i et klasserom fullt av andre ungdommer. Noen taster på pcen, noen tygger tyggis, noen hvisker høyt bak meg. Det er UMULIG å konsentrere seg da?!

 

Hvis jeg har prøve, innlevering eller et prosjekt som må gjøres, så har jeg ikke samvittighet til å gjøre annet enn å sitte inne å øve. Meen så klarer jeg det ikke, og blir heller sittende hjemme og ikke får gjort noe ut av dagen. Skjønner dere? Den tiden kunne jeg brukt på å pugge og øve, men selvom jeg prøver så går det bare ikke. Det er veldig frustrerende, og en vanskelig situasjon å være i. 

 

I August 2016 flyttet jeg til Oslo for å fullføre videregående. Jeg gikk på Sonans i et halvt år, før jeg fikk beskjed om at jeg skulle inn på Paradise hotel. Jeg hadde allerede mistet motivasjonen til å fortsette på skolen. Om jeg skal være helt ærlig med meg selv og dere, hadde jeg nok ikke så stor motivasjon da jeg startet heller. Men jeg lovet meg selv at jeg skulle prøve mitt beste for å få studiekompetansen i boks. Desember kom, og jeg visste at jeg måtte ta et valg. Enten å reise til Mexico i 2 måneder og henge etter med mye skolearbeid, eller å være hjemme å fortsette på skolen. Jeg valgte å gjøre det jeg selv ville, og det som føltes best for meg. Det ble alternativ 3: droppe ut av skolen å reise. Både da og nå føles det ut som at jeg har tatt det riktige valget. Jeg tror nok jeg kommer til å fullføre en dag. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg vil. Skole kan man begynne på og slutte med når som helst, derfor kommer jeg ikke til å stresse med å starte neste gang. 

 

Jeg er heldig som har foreldre som forstår. Jeg er heldig som har foreldre som bryr seg og støtter meg. Jeg er heldig som har foreldre som kjenner meg og vet hva som er best for meg. 

NEI jeg synes ikke det er kult å gjøre det dårlig på skolen, det er ikke flaut og jeg er absolutt ikke dum bare for jeg ikke får toppkarakterer. Skolen er laget i et mønster som ikke passer alle. Dette er ikke noe nytt. Alle vet det og alle ser det. 


         

PARTYTIME

 • 04.03.2017 - 13:37

Hei! Det ble en sen kveld i går og våknet derfor sent i dag. Nå ligger jeg bare i sengen og prøver å få med meg alt som havner i felleschatten. Sofie har booket hotelrom som vi skal vorse på i dag, før turen går videre til Nox i kveld. Jeg har ikke vært ute i Oslo siden nyttårsaften, så jeg gleder meg masse til kvelden. Nå skal jeg spise og komme jeg på trening. 

Skal prøve å få oppdatere dere før jeg stikker på vors i kveld! 

God helg alle sammen:)

  

SMÅGODT

 • 03.03.2017 - 20:44

Hei party people. Nå sitter jeg hos venninnen min Marte, vi har handlet inn snacks og er veldig klar for en rolig fredagskveld. I dag har jeg bare slappet av og surret litt rundt i Oslo. Sophie og Rebecca sov over etter gårsdagens vinkveld, og vi sto alle sammen sent opp og lagde frokost med resten av gjengen hjemme. Litt utover dagen dro jeg å møtte Marte og flere kompiser. Noen av dem har jeg ikke sett på lenge, så det var koselig å catche up! 

I morgen skal jeg ut med ph gjengen (sjokk haha). Jeg vet det kommer til å bli sinnsykt gøy, spesielt siden det er første festen sammen uten kamera. Veldig spent på om vi alle er like eller om noen har holdt tilbake inne på hotellet! Vi skrives i morgen. Håper dere alle får en super fredag <3

 

        

        

//Sponset av smågodt ;)


Hva skal dere gjøre i kveld? 

BLÅ

 • 03.03.2017 - 11:49
 

Vin med jentene mine

 • 02.03.2017 - 19:56

 

God kveld fine folk! Nå sitter jeg, Rebecca og Sophie hjemme hos meg. Vi drikker vin og mimrer. Det er så deilig å kunne prate om alt og med noen som forstår. Det er jo ikke til å legge skjul på at de fleste samtalene handler om Paradise i kveld. Det er så mye sykt som har skjedd og vi gleder oss så sinnsykt til det starter, det burde dere også. Jeg ville bare komme med en kort oppsumering til dere, før vi skal fortsette jentekvelden. Vi snakkes i morgen! 

 Savner varmen

 • 02.03.2017 - 16:01

 

Hvordan har dere det? Jeg håper dere har det fint. Akkurat nå ligger jeg på sofaen med en kopp kakao. Jeg måtte ha noe varmt å drikke etter en lang dag ute i kulden. Det er så sinnsykt kaldt i Oslo! Kan våren komme fortere og snøen forsvinne snart? 

Jeg har litt forskjellige følelser over det å være tilbake i Norge. Det er jo utrolig deilig å kunne møte alle igjen og snakke med venner/familie, men HERREGUD så kaldt det er. Jeg savner sol og varme allerede.. Jeg savner det å kunne sprade rundt i bikini, bade i bassenget, slappe av på solsengen og ikke minst det at jeg ikke trenger tenke på hva jeg skal kle på meg.
 


Hvem velger skinnjakke med korte armer i minusgrader?? Haha... Jeg hopper på første fly tilbake til Mexico. (Jeg hadde selvfølgelig på meg vinterjakke når vi ikke tok bilder.)

#PÆRRA2017

 • 02.03.2017 - 11:50

It's out! Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg. Mange av dere har nok allerede sett hvorfor, men om ikke kan jeg fortelle dere at jeg er med på årets Paradise hotel. For de som kjenner meg, kom ikke dette som det store sjokket. Jeg har flere ganger snakket om å melde meg på, derfor tok jeg sjansen allerede året jeg fylte 20. 

Det er deilig å være tilbake til kalde Norge, men herregud som jeg savner alt.  Om 11 dager er premieren, 13 Mars. Jeg grugleder meg! Det blir rart å se seg selv på tv i så mange forskjellige situasjoner. Jeg tror (vet) at dette blir en syk sessong, så det er bare å glede dere. 

                  

                                


Spente og veldig klar for alt vi hadde i vente. Jentene mine <3   Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere bloggen framover nå, spesielt når programmet starter. Jeg kommer til å poste videoer eller innlegg hver dag og håper dere vil følge meg på reisen. 

 

Skal du følge meg på Paradise hotel i år? 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no