hits

martine johansen |oslo

For en fin kveld

 • 01.06.2017 - 01:14For en fin kveld jeg har hatt! Vi har vært på førpremiere til Baywatch. Det var det blant annet flammekaster, dj, rød løpet, drinker og mer! Jeg tok med kamera og tok masse bilder, gleder meg til å vise dere i morgen <3 Nå er jeg hos Andrea og Sofie med Morten, Kevin, Andrea og Stian. Jeg tenkte bare å stikke innom med en kort oppdatering før jeg legger meg i sofaen med de andre igjen. Nå skal vi spise, se film og legge oss. I morgen er finalefesten og den må vi være opplagt for! Jeg forteller dere alt om kvelden og viser dere bilder i morgen. Sov godt fine leesere, vi blogges <3

Dette irriterer meg

 • 31.05.2017 - 15:32


Ting som irriterer meg 

 

♥ Folk som sitter KONSTANT på mobiltelefonen. Hvorfor vil du finne på noe, om du ikke engang gidder å få med deg hva jeg sier - for du er for opptatt av det som skjer på skjermen. Dette punktet har jeg øverst, og med GOD grunn. 

 

♥ Når jeg har brukt lang tid på å skrive et innlegg, for så å klare å trykke meg ut av det, å miste alt.. Ahh, det er ingenting som irriterer meg mer! Spesielt hvis det er ett innlegg jeg ble veldig fornøyd med. Dette skjer oftere enn dere tror, omkring 3 ganger i uken. 

 

♥ Når jeg har avtale med noen, og personen ikke er klar før 1 time senere. Jeg er så utålmodig av meg. hvis vi har en avtale om å trene kl 4, så mener jeg virkelig klokken 4. hvorfor ikke planlegge ett annet klokkeslett, om man vet at man ikke er klar til den tid. man har bedre ting å bruke tiden sin på enn å vente på andre til en hver tid. vil tro det er mange som er enige, og kanskje kjenner seg igjen? tid er noe av det dyrebareste man har, så ikke kast den bort!!  

 

♥ Om jeg har tatt på meg treningsklær, går ned til Sats, for så å finne ut av at det er stengt! HVORFOR stenger de så utrolig tidlig? Nå på sommeren går det jo bra, for da kan jeg jo bare trene ute. Når det derimot snør, regner og er kaldt ute, så frister det lite å ta seg en løpetur. 

 

♥ Når jeg har gledet meg lenge til en fest, arrangemant, date eller egentlig hva som helst, og verken sminken eller håret går min vei. Hvorfor er man alltid finest når man ikke møter noen og har null planer, men når man skal noe blir man aldri like fin. det er noe som virkelig er irriterende!!! noen som er enige?

 

♥ Når jeg planlegger å stå opp tidlig for å gjøre noe, men sover over vekkeklokken og våkner brått midt på dagen. Altså, jeg hater å sove lenge å kaste bort dagene mine i sengen. Det blir ikke noe bedre av at jeg våkner opp til 26 grader og sol ute, ahh.. 

 

♥ Folk som er dømmende. Folk som dømmer ut ifra hvordan man ser ut, kler seg eller har hørt fra andre! Bli kjent med personen og gjør deg en formening etter det!  

 

 Om jeg har hatt dårlig tid på morgenen og ikke finner nøkkelen til leiligheten. Det ender opp meg at jeg må gå rundt i hele Oslo for å finne noen av guttene, for å låne nøkkelen slik at jeg kan komme meg inn. Det har hendt at jeg har stjelt nøkkelen til Morten, da har han endt opp i min situasjon. Det har ikke alltid blitt tatt like godt imot. Sorry VB <3 

 

Meg og mine boys

 • 31.05.2017 - 10:48Hei og godmorgen alle sammen<3 Jeg er lys våken og veldig klar for dagen, perfekt siden jeg allerede har masse planer. Det blir en travel dag med planer fra morgen til kveld, men jeg liker sånne dager mye bedre enn de da jeg har null. Etter jeg har blogget skal jeg ta meg en løpetur, noe som kommer til å gi med mye energi hele dagen. Etterpå skal jeg på grand hotel å hente noen badedrakter til girlsa til eventet vi skal på i kveld, deretter skal jeg klippe meg. Jeg er så usikker på om jeg bare skal stusse det, eller faktisk klippe en del? Jeg savner litt det korte håret mitt, men savner også brunt og langt. Jeg er veldig fristet til å klippe det kort, men tviler på at det blir å skje i dag. 

 

I går kveld var jeg på guttekveld hos Sofie og Andrea, uten jentene. Sofie er på ferie i barcelona og Andrea hadde lagt seg på grunn av jobb. Haha stakkars jentene som har besøk 24/, men det er nok koselig også! Det ble nok en sen kveld i går, men koste meg masse så det går bra. Vi så episoden da i kom og utfallet av kveldens episode kunne jo faktisk ikke blitt verre... Nå er det bare å vente å se, kanskje det ordner seg? Hope so 

 

I kveld skal jeg på et arrangement med flere av ph jentene, det gleder jeg meg veldig til! Forteller dere mer senere om hva vi skal. Nå må jeg få i meg litt frokost og komme meg ut<3

Slutt å oppsøke dem.

 • 30.05.2017 - 18:51Vil dere vite en av tingene jeg gjorde før Paradise startet på skjermen? Jeg lastet ned Jodel. Det gjorde vi alle, for vi visste vi kom til å bli skrevet om. For dere som enda ikke vet hva jodel er, så er det en app der hvem som helst kan skrive innlegg og kommentarer anonymt, uten å trenge hverken konto eller et navn. Vi visste det kom til å komme hat og vi visste det kom til å bli fine kommentarer. Det vi kanskje ikke visste var hvordan man selv ville takle å lese alt. Jeg slettet appen etter en stund da jeg ikke følte behovet for å ha den. For uansett hvor mange fine ting det sto om meg eller andre, så satt den ene negative kommentaren igjen litt ekstra. Det er ikke slik at jeg husker noen av de negative nå eller at jeg ble oppriktig lei meg, men jeg så bare ikke grunnen til å oppsøke det - det ga meg jo ingen verdens ting tilbake. 

 

Ja. Jeg kan skjønne hvorfor flere fortsatt har appen, men hvorfor tillate seg selv å føle seg dårlig. Hvorfor la dem vinne? Slutt å oppsøke negative kommentarer, for de vil alltid være der. Om andre bruker sin verdifulle tid på deg, hat eller elsk - har du allerede vunnet. Ja, for tid er verdifult. Du får den aldri igjen, så hvorfor kaste den bort på det negative? Selv om det dukker opp fine komentarer, er som regel Jodel 70% negativitet. Det er blitt "kult" å slenge dritt. Det er blitt "kult" å hate på den personen alle hater på. Seerne endrer favoritter og de dem missliker like fort som nattesøvnen tar. Alt dette kun ut i fra hva de ser på tv, men aller mest hva de leser at andre synes og mener. Jodel er blitt en stor gjeng med flokkdyr, hvor en starter noe negativt og plutselig slenger hele "gjengen" seg etter og er enig.  

 

Hvorfor sløse bort tid på noe som ikke gir deg verdi. Hvorfor søke, scrolle og lese noe som ikke gir deg annet enn en klump i halsen. Legg det bort.

 

Vi må bli flinkere til å ta til oss det fine. De fine ordene, meldingene, bildene og smilene. Det er de fine tilbakemeldingene det er flest av. Hvorfor skal en negativ ting om deg, overgå alle de 10 fine? Jeg synes de som skriver fine ting bør få oppmerksomhet og ros. Det finnes så mange fine tilbakemeldinger som blir oversett på grunn av all negativiteten. Sett pris på det fine og prøv å overse det negative.  

GIRLPOWER

 • 30.05.2017 - 15:59

//AnnonseHusker dere jeg fortalte dere om en pakke jeg fikk i posten for noen dager siden? Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg bestilte. Jeg er superfornøyd med innkjøpet og de er virkelig fine på veggen. Plakatene og rammene bestilte jeg fra Desenio.no. De har utrolig fine priser og utrolig stort utvalg. Jeg kan sitte i timevis å bare scrolle igjennom, for jeg vil nesten ha alt! Jeg plukket ut noen favoritter og bestilte dem hjem, nå skal dere få se noen av bildene.  

Kevin var så snill å kom å hjalp meg. Elsker at han har vært mer her i Oslo enn hjemme i Stord, siden vi kom hjem fra Mexico. 
Disse to bildene ble mine favoritter, passet veldig bra sammen og til meg. Jeg elsker palmer, det minner meg om varme, ferie og ikke minst California. Jeg har jo som flere av dere vet to store palmer i sleeven + en liten en på ankelen. Det sier jo litt om hvor glad jeg er i de. Kan man egentlig være glad i trær haha, det gir lykkefølelse i alle fall. 

Siden jeg skal flytte snart er det grunnen til at jeg har kjøpt inn litt interiør til den nye leiligheten. Jeg bestilte to bilder til søsteren min, de to bildene over og to ekstra til meg. Jeg har ikke så mye plass på veggen til å henge dem opp nå, noe som er litt kjipt. Jeg vil bare komme meg på plass og få det fint. 


Da jeg tok bilde av damen opp av esken, skjønte ingen av de jeg viste bilde til hva det var. Haha, trudde ikke det var så vanskelig. Dere ser vel at det er en kvinne? Rygg og sideboob. Jeg elsker kropp og spesielt kvinnekroppen (don't hate me boys) Det er et veldig uskyldig, men fint bilde. Da jeg bestilte bilde av en naken kvinne, måtte jeg selvfølgelig slenge med en girlpower plakat. INGENTING slår girlpower, ikke for oss jenter i alle fall. Jenter trenger å større hverandre og holde sammen. 

 

Siden jeg ble så fornøyd med bildene denne gangen, kommer jeg definitivt til å kjøpe fler! Jeg fant jo så mange jeg vil ha, derfor må jeg bare finne plass på veggen og bestille fler. 

 

Koden MARTINEJOH25 gir dere 25% rabatt mellom 30 Mai - 1 Juni. 

Link til nettsiden her!

Ufiltrert

 • 30.05.2017 - 08:50

God morgen alle sammen. Jeg gleder meg allrede til klokken 2, da jeg kan komme hjem igjen å legge meg. Jeg er så trøtt og vil egentlig bare sove, men jeg kan ikke nå... Jeg skal å møte en kompis for å kjøre rundt angående jobben, må derfor putte på litt sminke og kaste litt vann i anstiktet. 

 

Bildene over er fra gårdagen hos Andrea. Jeg dro dit etter jobb og skulle egentlig bare innom en snartur for å fikse noe. Jeg var faktisk påtur hjem litt over 12, men måtte dra tilbake fordi jeg glemte kamera mitt. Da ble jeg sittende en stund og var ikke hjemme før 3 tiden. Tiden går fort i godt selskap! Det er så koselig å tilbringe tid sammen, selv om det av og til bare er å ligge på hver sin side av sofaen å blogge. Jeg og Andrea hadde egentlig tenkt å ta bilder i dag tidlig, men været var meldt dårlig og kvelden ble senere enn planlagt. Jeg la meg med en gang jeg kom hjem i går, men klarte ikke sovne før klokken var rundt 5. Jeg hater når jeg ligger i sengen å merker jeg er trøtt, men kroppen vil ikke slappe av eller sovne. Jeg rekker bare å stikke raskt innom nå, vi blogges mer senere<3 Dere er best 

Dette gjør meg glad

 • 29.05.2017 - 10:38


                       


Jeg har samlet noen punker over ting som gjør meg glad. Dette var et litt vanskelig innlegg, for det finnes så utrolig mye der ute som gjør meg oppriktig glad. Jeg kunne skrevet ned punkter i flere timer, men det er det ingen som orker å lese, og jeg orker ikke skrive ned alt heller haha. Jeg har valgt ut noen "få" punker til dere, enjoy<3

 

Festivaler på sommeren. Konserter, drinker, godt selskap og fint vær. Kan det bli bedre? Nå gleder jeg meg masse til sommeren for jeg har allerede to festivaler planlagt i år.

 

En god frokost eller kvelds. En god forkost i et varmt land med fin utsikt til, ahh. Fikk et bilde av mamma og pappa i går av at de satt på ballkongen å spiste frokost på cruiset de er på, DET så deilig ut. 

 

Roadtrip. Er det noe jeg savner fra Bodø, så er det virkelig bilen til mamma og pappa. Det å plukke opp venner etter en lang dag for å kjøre tur er magiskt. Spesilt mens gamle klassikere spilles og snacks. 

 

Positive tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for. Det er så godt å få skryt noen ganger, det gir meg så mye motivasjon! 

 

Når jeg ser tilbake på gamler bilder, og mimrer tilbake på alt jeg har gjort og opplevd. Jeg er så glad jeg alltid har vært flink og likt å ta bilder, med bilder og filmer kan jeg reise litt tilbake i tid.

 

Gode samtaler betyr så mye for meg, og gir meg så mye. 

 

Venner. Jeg er så heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt. Det er så godt å vite at man har hverandre, selv om man ikke ser hverandre på en stund. Jeg blir så glad når vi alle tilbringer tid sammen, om det er å dra på byen eller har en chill kveld hjemme spiller ingen rolle. 

 

Bodø. Det vil alltid være hjemme, trygt og godt. 

 

KJÆRLIGHET! Er det egentlig noe som er bedre enn kjærlighet? Nyforelsket og smile av den minste og uviktigste tekstmelding fra den spesielle. 

 

Nytt og rent sengetøy. Hvor deilig er det ikke å komme hjem fra en lang dag, dusje og legge seg i nytt sengetøy. 

 

Tanken på framtiden. Jeg tror det er bra å ha drømmer, og drømmer blir aldri for store. The best is yet to come!

 

Følelsen etter en god treningsøkt.

 

Musikk. Jeg finner mye glede og trøst i sanger. Jeg liker mye forskjellige, men aller mest r&b og hip hop. Jeg brenner for sanger med en god og dyp tekst. 

 

Reiser. Om det er å reiste til en annen by i Norge, eller å reise til andre siden av jorden. Det er så deilig å sette seg på et fly og tenke på alt man har i vente.  

 

Stå opp tidlig, selv om jeg har fri. Jeg hater å sove bort dagene, og blir derfor veldig glad når jeg klarer å våkne tidlig. Stå opp av sengen og spise frokost, for så å komme seg ut å gjøre noe.

 

Når det går bra med bloggen. Jeg elsker de dagene jeg har masse å skrive om, og aldri går tom for ideer. Da blir jeg automatisk mye gladere og får masse energi. 

 

Planer. Når jeg vet jeg har ting å se fram mot, en reise, en fest eller en jentekveld. Jeg liker å være spontan, men det er så godt å ha noe å se fram mot. 

                            

Når verden raser sammen

 • 28.05.2017 - 20:47

Jeg har fått en del spørsmål om kroppen min siden jeg ble "Et kjent ansikt". Flere av dere har nok scrollet litt på instagram og her på bloggen, derfor skjønner jeg godt at dere er nysgjerrige. Det er så mange lesere som skriver til meg og lurer på hvordan de skal bli tynn. De lurer på hvordan de skal få smalere lår, tynnere mage og målet dems er å se ut som en annnen. Jeg har vært der selv og jeg vet det kan bety utrolig mye der og da, men til syvende å sist er det nok det minst viktigste i livet. Jeg har skrevet et innlegg på bloggen før om den perioden i livet mitt, men velger å poste det igjen. Kanskje dere får litt mer forståelse på hvorfor ting ble som de ble. Husk at det viktigste er å være sunn og frisk jenter og gutter. Det gjør meg trist at når noen kommenterer goals eller drømmekroppen på gamle bilder, det dere ser var en sliten og langt ifra en sunn kropp. Jeg ser så jævlig mye deiligere ut nå enn da.

 

 

 

 

                          ♥

Det hender jeg fortsatt våkner på grunn av det. Våkner av en vond drøm. Jeg svetter, vil gråte, panikken slår inn og jeg tørr ikke legge meg igjen. Det skjedde igjen, i natt. 

Løgner, sviker, taper. Hvilket ord? Egentlig gir jeg faen nå, du er ikke verdt min tid lengre.Hvordan skal jeg klare å elske noen igjen? Hvordan skal jeg klare å ha en person i livet mitt, som jeg trenger så sårt? Hvorfor skal jeg stole på den neste? Vil jeg klare å åpne meg til noen, knytte meg til noen, eller bruke tiden min på en ny? 

Det var slitsomt. Fysisk og psykisk. Hvorfor prøvde jeg å være noen jeg ikke er? Hvorfor raste jeg ned i vekt? Gjorde jeg det for å føle meg bedre? Nei. Jeg var desperat. Desperat etter bekreftelse om at jeg var god nok. 

Hvor var du da jeg trengte deg mest?. Hva skjedde med "bare dæ"?.

Alle undret på hvorfor. Hvorfor jeg ikke kunne la deg gå og aldri snakke med deg igjen. Jeg klarte det ikke. Du hadde en kontroll over meg. En kontroll som førte til at det alltid var jeg som måtte beklage. Det var jeg som satt igjen å gråt. Det var jeg som ble syk. 

 

"Love makes you blind" 

Når kjærligheten inntreffer blir man blind for alt. Man ser håp, lykke og en spennende fremtid. Jeg var redd. Redd for at jeg aldri skulle finne noen å elske på samme måte. Jeg trodde (egentlig ikke) at hver gang var den siste. Jeg var redd for at jeg aldri skulle klare å komme meg over deg. Jeg tok feil og glad er jeg for det

"Det er så vanskelig for den som elsker å gå ved siden av den som bare er glad i."


 

For alle gangen jeg lå våken om natten. For alle gangen jeg måtte lyve til familie og venner. For alle gangene jeg lå alene å gråt og for alle gangene jeg måtte late som alt var helt fint. FUCK DEG. 

Jeg er så glad for at jeg ikke trenger å late som lengre. Jeg våkner opp glad. Jeg drar ut med vennene mine, går på skolen, spiser, ler og er oppriktig glad i livet. Nå er jeg kun meg! Og vet dere hva? Det er mer enn godt nok.

 TAKK. Takk for at dere alltid stiller opp og er der for meg. 

Jeg har de så bra nå, bedre enn på lenge faktisk. 

 


"Every challenge makes you stronger"

Tom for ideer.

 • 28.05.2017 - 12:07

Jeg skulle egentlig skrive til dere i går, men da var jeg alt for trøtt. Jeg tenker alltid bedre på kveldene, det er da de beste ideene kommer - det føles i alle fall slik. Det føltes ganske meningsløst å skrive et innlegg i dag tidlig, for det føltes veldig tomt. Ikke tomt på en dårlig måte, bare tom for ideer. Jeg føler det av og til er bedre å ikke poste, enn å bare poste for å poste - om dere skjønner?  Jeg har masse tanker i hode fra jeg våkner til jeg legger meg, men det er for det meste overfladiske ting som at jeg gleder meg til ferie, sol og sommer. Når jeg tenker meg om er livet i seg selv ganske overfladisk. Lønn ut i fra følgere på instagram og populæritet får deg inn på utesteder. Jeg vil tro det ser enda mer overfladisk ut fra utsiden, men det er jo slik det har blitt. Det er sol ute, men det nevner jeg jo i alle innleggene mine. Jeg skal jo alltid få meg i innleggene om hvor fint vær vi har. Er det grunnen til humøret mitt for tiden? Jeg kan ikke legge skjul på at det er i varmen jeg trives og har det best. 

 

I går kveld gikk jeg alene til butikken, noe som egentlig ikke burde være et problem. Jeg er jo vant til å tusle rundt i Bodø, der alt føles ganske trygt. Her snur jeg meg hele tiden og skvetter av den minste lyden. Jeg hater at jeg føler deg slik, men jeg kan heller ikke gjøre så mye med det. Det er jo bare på kveldene jeg føler deg slik og det har aldri hent meg noe på kvelden, for at jeg skal føle det sånn her. Det var alltid veldig trygt hjemme i samme by som familien, men jeg liker meg faktisk bedre her. Siden jeg flyttet til Oslo har jeg vokst utrolig mye, møtt nye mennesker, lært og feilet. I går kveld tenkte jeg også på å flytte igjen. Ikke i Oslo, men til en annen by eller land. Det var jo det som var planen hele tiden, gå ferdig skolen og flytte tilbake til USA. Nå er jeg litt usikker, for jeg føler meg bare mer og mer hjemme her. Det skremmer meg å skulle flytte når plutselig ting begynner å falle på plass. Kanskje nettopp det er en av grunnene til at jeg tenkte på å flytte i går. Nå er ikke alt like spennende lengre. Kanskje jeg trenger noe nytt og utfordrene? Jeg klarte jo å flytte alene til andre siden av jorda da jeg var 16 år, så det klarer jeg nok igjen. Når det blir vil tiden vise, jeg blir nok boende her ut 2017 i alle fall. Jeg er lykkelig og har det veldig bra for tiden. Hvem skulle tro at å melde seg på paradise ville endre så mye, til det positive vell å merke. Hvem skulle tro man ble bedre kjent med seg selv med å være med på et slikt program. Etter jeg har vært der selv, vet jeg hvor utrolig lett det er. Når jeg tenker meg om er det jo ikke så rart, et menneske er jo ikke i stand til å se seg selv utenfra - noe vi alle som har deltatt nå har fått. Samtidig som at man er kritisk meg seg selv, får man også høre hva de rundt deg tenker om en. Jeg tenker av og til på hvordan ting ville vært nå om jeg takket nei da TV3 ringte 1 desember. Jeg er veldig glad jeg takket ja, men jeg var heller aldri i tvil. 

Nå sitter jeg på t-banen og utrolig nok er dette en av plassene hvor jeg finner mest ro. Det er mennesker på nesten hvert eneste sete, men alt føles selvom veldig fredfult. Det kan ha noe med musikken i ørene mine gjøre, men tiden går alltid så fort her. T-bane turen som tar 30 minutter føles plutselig ut som 5 minutter når jeg sitter å skriver. Nå er jeg framme, så vi blogges mer senere<3 

Nights with you

 • 27.05.2017 - 15:01

MØ - Nights with you 

 

Lose the tension

Even though the world is mad

And you feel out of control

But you're the best thing

When you let it all fly

Bang your head

And put your hands in the air, oh, babe Tilbake på skjermen

 • 27.05.2017 - 13:05 

After a long break, I'M BACK 

 

Torsdag 1 Juni 23:30 er jeg tilbake på skjermen igjen! Wii som jeg gleder meg :D Dette har jeg holdt hemmelig for dere en stund, men nå kan jeg endelig røpe hemmeligheten. Jeg gleder meg veldig mye til det starter og denne gangen kan ingen sende meg hjem, haha! Til dere som har lengtet etter meg i Mexico og til dere som var glad jeg forlot, I'M BACK BITHES. For dere som fulgte med på livet etter  paradise i fjor, så vil jeg tro dette topper fjorårets konsept.

Over får dere en liten sneakpeek på hva dere har i vente, mer enn det kan jeg ikke vise dere nå. Programmet vil sendes på viafree. Hvor ofte er jeg usikker på, men kommer tilbake til dere med en gang jeg vet. Håper dere gleder dere like mye som meg, dette blir konge! 

 

Nå skal jeg komme meg i dusjen og dra til Sofie. 23 grader og sol i Oslo, derfor vil jeg bruke minst mulig tid inne i leiligheten. Vi blogges<3 

 

Slik har dere aldri sett meg før - musikkvideo

 • 27.05.2017 - 09:55
 
Jeg kom over en video på facebook i går som virkelig fikk meg til å smile. Øverst til høyre hjørne ser dere en ung og uviten Martine Johansen. Jeg husker hvor glad jeg var i å spille inn filmer allerede på denne tiden. Vi jentene kunne stå forran webkamera på kontoret til mamma i timesvis. Vi spilte inn musikkvideoer, vi var skuespillere og vi lagde videoblogger. På denne tiden var de største beskymringene at bestevenninna skulle gå fra SFO samtidig som meg, at pappa skulle lage pannekaker til middag snart, ikke bli sein til dansetimen og at alle bamsene fikk plass i sengen - det var tider det!
 
 
Julie er jenta nederst til høyre. Hun var den første jeg ble kjent med da vi flyttet tilbake til Norge og vi startet i samme barnehage. Vi var som søsken da vi var små - uadskillige! Vi planla hva vi skulle ha på oss hver kveld, så vi kunne være like på skolen. Vi kjøpte derfor alltid samme sekker, klær, sko og leker. Julie er fortsatt en av mine nærmeste den dag i dag og jeg setter utrolig stor pris på vennskapet vårt. Jeg føler meg nesten litt gammel når noen spør når vi ble kjent. "Tjaa vi ble kjent for 16 år siden vi, haha."  
 
Håper dere får en kjempefin start på lørdagen med denne gamle filmen:) 
 
50 Cent - Candy shop ft. Olivia
 

Hun fortjente ikke en finaleplass.

 • 26.05.2017 - 16:17

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg om Paradise hotel. Jeg har bevist holdt med litt unna å skrive om det, men jeg vet at flere av dere er nysgjerrig på mine meninger. Jeg har holdt meg litt unna meningene mine på bloggen, da jeg ikke har hatt lyst å dele de med alle i frykt om at noen ska bli sure eller lei seg. Når jeg tenker meg om så er det jo bare et spil -  meningene mine har ingenting personlig om personenene å gjøre, jeg tenker kun spillmessig når jeg ser programmet nå. 

 

Martine fikk sitteplass da hun klarte demonoppdraget og da var det kun 2 sitteplasser igjen. Det var et sinnsykt bra spill fra hennes side og hun fortjente virkelig plassen. Nå står Morten og Martine sammen og det synes jeg er utrolig gøy. Hvem hadde trodd det? De har begge spillet på hver sin allianse siden dag en, men nå spiller de sammen. Kan de stole på hverandre? Det vil tiden vise. Jeg føler i alle fall de ville stått veldig sterkt sammen i en eventuelt finale, da de begge har jobbet hardt for å bli på hotellet og spilt veldig bra. 

 


 

Når Petter og Teele fra paralell hotell skulle bestemme hvilken gutt som skulle få sitteplass, var det jo ikke noen tvil om at det kom til å stå mellom Morten og Kevin. Jeg føler virkelig at Kevin og Morten er de to guttene som har spilt best denne sesongen. De har klart å spille ærlig, blitt godt likt av de fleste og tatt smarte avgjørelser - for å komme dit dem er i dag. Når kevin fikk sitteplass ble jeg veldig glad, for det var fortjent. Han har virkelig jobbet fra dag 1, lagd mye liv og spilt bra. Han har jo fra starten klar å sende ut oss i la familia en etter en, så noe må han jo ha gjort rett. Jeg skulle såklart ønske Morten fikk den, men han står uansett veldig sterkt nå også. 

 Samtidig som Petter og Teele bestemte en sitteplass til guttene, skulle alle på hotellet få bestemme hvem som skulle få sitteplas av jentene. Utfallet ble ikke helt slik som jeg så for meg, da jeg tenkte at Henote eller Andrea kom til å få den. Grunde viste jo ikke på dette tidspunktet at han ikke kunne stå med Martine på sermonien og står nå svakere enn hva han ville gjort med Henote. Jeg tror valget til de fleste, spesielt guttene var mest taktisk. Det er jo bedre å stå i finalen mot en helt ny enn å stå mot en jente som har vært med fra start. 

 


 

Det er dumt det å være ny på hotellet, for jeg føler ikke de fortjener plassen like mye som de som har vært der lengst. Det er jo synd, for man bestemmer jo faktisk ikke selv når man skal sjekke inn. Hva skal egentlig til for å fortjene en finaleplass? Jeg synes det er vanskelig å bedømme en person som nettopp har kommet inn, om hun fortjener den eller ikke. Det blir  kanskje feil å bare utelukke de nye, da de ikke har hatt annet valg enn å komme inn sent - det er jo slik spillet fungerer. Jeg synes det var dumt å se Henote forlate hotellet i går og jeg skulle gjerne sett henne på en av stolene, på gårsdagen siste parrsermoni. Det som er gøy er jo at to bestevenninner går inn i finaleuken sammen. Hvor kult hadde det ikke vært for dem, om de sto med hver sin partner i finalen? Jeg gleder meg til å se hva som skjer. 

 Jeg skulle ønsket å sett Grunde og Henote sammen inn i finaeluken, men er veldig glad for at Andrea fikk bli hos Kevin i går. At Andrea har klart seg fra dag 1 og helt til finaleuken gjør med utrolig glad! Eneste startjenta som er igjen nå og jeg håper virkelig hun holder seg helt til finalen. #teamandreaogkevin

 

Nå er det bare en uke igjen av årets sesong og jeg gleder meg virkelig til neste uke. Det er kun 4 deltagere som vil stå igjen i slutten av uken, hvem fortjener finaleplassen? 

Vegetar anbefaling

 • 25.05.2017 - 20:11


Til lunsj i dag testet jeg ut veggie platty fra Subway. Jeg har hørt mye bra om den, men aldri testet den ut selv. Den var utrolig god og veldig mye smak i. Det som er så bra med kjøttfri kjøtt (Om man kan kalle det det) er at det er mye mer smak, på grunn av at de tilsettes mer krydder. Uansett om dere spiser kjøtt eller ikke anbefaler jeg dere denne baguetten. Nå har jeg jo vært pescetarianer i litt over 1 måned og har derfor testet mange nye ting den siste tiden. Det er jo egentlig litt rart, fordi man trenger jo ikke la vær å spise kjøtt for å spise noe kjøttfritt. For dere kjøttelskere så ville dere ikke merket at det ikke var kjøtt dere spiste. Slik er det jo egentlig med alt som er vegetar, synes i alle fall jeg. For dere som ikke vet hva pescetarianer er så betyr det at jeg spiser fisk, men ikke kjøtt. 


I dag har jeg bare vært rundt og gått i Oslo med M. Det er jo Kristi himmelfartsag og fint vær, derfor har jeg prøvd å nyte hele dagen ute. Nå jobber jeg, så vi blogges mer i kveld eller i morgen<3 
NOE NYTT

 • 25.05.2017 - 14:42Kjole finner du HER // Caps finner du HER

MINE TANKER I VENTETIDEN FØR PARADISE HOTEL

 • 25.05.2017 - 11:36

Dette innlegget skrev jeg på over en lengre periode, før min deltagelse til Paradise Hotel ikke var bestemt. Jeg tenkte det ville være gøy for dere å lese og jeg har heller ikke sett noen har gjort noe lignende før. Håper dere synes det er interessant å lese om. 

 

26 September 23:00

Hvor skal jeg i det hele tatt begynne? Da var første intervju unnagjort. Jeg følte selv det gikk veldig bra, men kanskje de andre sitter igjen med akkurat samme følelse. Vi hadde gruppeintervju med 13 jenter og noen damer fra tv3. Vi ble stilt spørsmålet om hvem vi trodde kom til å bli vår største konkurrent inne på hotellet, hvis alle kom med. Over halvparten av jentene pekte på meg, det må vel telle bra? I hope so. Jeg vet ikke hva jeg så for meg før jeg dro, men jeg endte opp med å bli positivt overrasket. Det går ikke helt opp for meg hva jeg styrer med for tiden. Nå kan jeg bare vente og håpe. Jeg har en god magefølelse på at det skal gå min vei, men hvem vet?

                            

   
 

9 November 01:55
I dag fikk jeg telefonen! Jeg hadde ikke stått opp av sengen og var fortsatt i halvveis i dvale da den ringte. Jeg hadde mine tvil når jeg våknet siden jeg fikk beskjed om at de skulle ringe før 10.november om jeg kom med. Jeg er nå videre til neste audition, et skritt nærmere et paradis i Mexico. Jeg snakket med Henrikke storesøsteren min om paradise i dag. Hvordan skal jeg forholde meg til tiden framover, hvordan skal jeg fortelle mamma og pappa det og vil jeg virkelig dette? Det er ingen tvil om at jeg vil til Mexico. 

Jeg håper tiden framover til neste intervju går fort. Heldigvis reiser jeg til London om under en uke. Det skal bli godt å koble litt av fra skole og livet her i Oslo. Mye som har skjedd den siste tiden og jeg skulle ønske jeg kunne blogget som vanlig, men jeg føler ikke blogg passer inn i livet mitt for tiden. For hva skal jeg skrive? Jeg vil ikke fortelle dere om personen jeg møter og jeg kan heller ikke fortelle om Paradise. Jaja, bloggingen får gå som den går. Jeg har bestilt time til lege allerede på torsdag, så det skal bli godt å få unnagjort. 

Neste intervju møter jeg flere fra produksjonen. Jeg gruer meg litt, men samtidig gleder jeg meg til å få vite om jeg reiser eller ikke. Jeg sa fra første intervju at blir jeg valgt så reiser jeg uten tvil, men kommer jeg ikke med går det også fint. Jeg tar det tilbake, haha! Nå har jeg giret meg såpass mye opp og fått opp forhåpningene og forventningene til de neste månedene. En hver person ville nok blitt litt skuffet om ting ikke ble som de hadde håpet. Dette er en lang prosess der man virkelig får tenkt seg om. 

Nå ble det plutselig mange tanker her og jeg merker jeg må prøve å tenke på noe annet de neste ukene, det får bli som det blir. Godnatt. (Hvor teit er egentlig ikke dette. Her sitter jeg å skriver ned et innlegg som jeg tenker jeg skal poste ETTER paradise og jeg vet ikke om jeg kommer med en gang) 

 

 

Siste og det avgjørende intervjuet. 24 November 22:20                

Da var det siste intervjuet unnagjort. Jeg trodde jeg skulle være mer nervøs enn jeg var, men det gikk veldig bra. Hele prosessen tok nesten 4 timer og jeg fikk derfor unnagjort litt skolearbeid. Flink student! Vi hadde shoot og tok bilde som skal være på nattbordet inne på paradise, snakket med psykolog og med personer fra tv3. Jeg hadde et lite håp om at jeg skulle møte eller se de andre jentene som også skulle i dag, men det gjorde jeg ikke. Det var veldig strengt og de passet godt på at vi ikke skulle møte på hverandre.

Nå er det bare å vente å se. De sa de kom til å ringe mellom 1-8. desember, uansett om vi er med eller ikke. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har ikke den samme gode magefølelsen som jeg hadde fra første og andre intervju. Kanskje jeg bare ikke vil få opp håpet, i tilfelle jeg ikke blir en av de som blir valgt i år.

Heldigvis er det ikke lenge til jeg får svar på om jeg er med og det er jeg glad for. Jeg gleder meg til å få det endelige svaret om jeg er med eller ikke, for da kan jeg endelig begynne å planlegge på ordentlig. 

Nå er det også bare 2 uker til jeg reiser hjem til mamma og pappa og forhåpentligvis skal jeg fortelle dem nyheten om at jeg reiser, bare få uker etterpå til Mexico. Det blir en rar jul med mye følelser og tanker. Jeg tenker mye på familien når jeg tenker på alt dette, men jeg tenker også at jeg er nødt til å ta valget jeg selv vil. Såklart spiller det en utrolig stor rolle hva familien synes og tenker, men til syvende og sist er det jo mitt valg og mitt liv. åh... nå får jeg dårlig samvittighet  av å tenke på det... Jeg håper så inderlig at de støtter valget mitt og ikke blir alt for sint. 

Nå kommer tankene jeg tror alle tenker. Drar jeg om jeg får muligheten? Hva vil mamma og pappa si? Hva vil besteforeldrene mine tenke? Er det sant det halve befolkningen sier? Er man med på Paradise, er man stokk dum, arveløs og eier null selvrespekt. Jeg tenker nei. Vi lever ett liv, så hvorfor ikke gjøre det man selv vil? Jeg vet jeg nettopp fylte 20 år og er enda i kategorien "ung og dum" men la meg være dum og ta valg utenom det vanlige. Det er meningsløst å skal sitte å tenke over hva alle andre mener hele tiden. Gjør det du vil og det som gjør deg glad, alltid.

 

Jeg er en av deltagerne til Paradise Hotel 2017!! 1 DESEMBER 2016 1400

12:17 Ringte Sandra, som har vært min kontaktperson den siste tiden. JEG ER MED FOR FAEN!! Endelig kan jeg puste ut og glede meg på ordentlig. Jeg trodde ikke jeg skulle bli SÅ glad for å få telefonen om at jeg var med, men herregud det ble jeg. Neste uke skal jeg skrive under kontrakt, ta sprøyer og forhåpentligvis få beskjed om jeg er med fra start eller ikke. Jeg håper jeg kommer inn fra start, om ikke håper jeg på en av de første ukene. Jeg føler det er en fordel å være med fra start. Du blir kjent med gruppen fra dag èn og har derfor en større mulighet til å komme lengre i spille. Jeg har så lyst å ringe og skrive til de nærmeste og fortelle nyheten, men som alle vet er jo ikke det lov. 

Jeg driver allerede å ser på kjoler og sommerklær på nettet. Jeg pakker kofferten som om at jeg skal være fra start til slutt. Derfor trenger jeg en kjole til hver parsermoni og såklart finalekjole. Jeg vil tro at hver deltager hvert år har pakker et finale antrekk, selv om man aldri vet hva som kommer til å skje der inne. Bedre å være på den sikre siden. Haha veldig store forventninger nå. Pappa tror ikke at jeg kommer til å klare å henge med i spillet, men vi får se! Kommer jeg til å angre? Blir dette en fin opplevelse? Jeg er redd for å ikke finne noen jeg klikker med eller bli sendt ut første uken. ææh, NU SKJER DET! 

 

Haha hvor forventningsfull var jeg ikke her da? Er så gøy å se tilbake på. Føles som en evighet ,samtidig som jeg føler jeg alt skjedde nettopp. Intervjuene, telefonene, ventingen.  Nå er det over. Nei det er jo ikke over, men jeg er tilbake til Norge. Jeg er tilbake til gamle rutiner. Jeg har fått være med på et sykt gøy eventyr og møtt utrolig mange fine mennesker. Det er så gøy å se hvor lyst jeg faktisk hadde til å reise, men det hadde jeg jo. Paradise var alt jeg tenkte på de to månedene, det var vanskelig å konsentrere seg om noe annet. Det er virkelig et eventyr man aldri opplever igjen og jeg er så SINNSYKT heldig som ble valgt til startjente. 

 

Jeg angrer ikke.

Han har det jeg ser etter hos en mann

 • 24.05.2017 - 20:01

Hei alle sammen! Som de fleste dager har dagen min vært utrolig fin. Jeg har koset meg fra jeg våknet  i dag og koser meg fortsatt utrolig mye. I skrivende stund er jeg hos et vennepar av meg - Ulrik og Tine. Da jeg våknet i dag dro jeg og Sofie å trente og etterpå dro jeg i Frognerparken med noen venner. Vi satt i parken i mange timer, grillet og nøt det fine været. Sommeren er virkelig her og jeg kan ikke få beskrive hvor glad jeg er for det. Sommeren er virkelig den årstiden jeg har det best med meg selv og lager de beste minnene. 

 

Nå sitter jeg vi i stuen til Ulrik og Tine. De spiller på tv spill, Rebecka følger med, jeg blogger og Ole lager mat. Han er kokk og lager tidenes fiskemåltid til oss nå, gud så heldige vi er. Jeg gleder meg utrolig mye til å spise og det lukter så godt her nå. En mann som lager mat er virkelig noe jeg ser etter i en potensiell kjæreste. Jeg er ikke så flink på kjøkkenet - eller jeg ville nok klart å lage en grei middag, men saken er vell at jeg ikke gidder. Jeg har aldri syntes det har vært gøy med matlaging, derfor ville det vært perfekt med en mann som likte det og enda bedre - VÆRE FLINK! Nå skal jeg legge fra meg macen og være litt sosial igjen. Vi blogges mer senere<3 Dere er best Rebecka 

Jeg reiser til Thailand

 • 24.05.2017 - 14:24

 

Jeg har ikke fortalt dere det, men jeg skal reise tilbake til Thailand. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært der, men det har alltid vært og kommer nok alltid til å være mitt favorittland. Jeg elsker været, folkene, stedene, maten og egentlig alt. Jeg er også så heldig som har en bestefar som har hus der nede, det får meg til å føle meg litt hjemme når jeg er der. Vi har klær liggende der og jeg har min egen seng. De siste årene har vi dratt til Hua Hin hvor bestefar har hus, men vi drar alltid på utflukter og innom Bankok når vi først reiser. Jeg har vært i Thailand nesten hvert år siden jeg var 8 år og jeg begynner derfor å bli kjent godt kjent i byen Hua Hin. Jeg har virkelig forelsket meg i det landet. 

 

Sist gang jeg var i Thailand var jeg bare med mamma, pappa og et venneparr. Jeg hadde det overaskende utrolig gøy med dem. Jeg var litt skeptisk da jeg bestemte meg for å dra, med tanke på at jeg trodde jeg kom til å kjede meg i lengden. Det gjorde jeg langt ifra, vi hadde noen utrolige gøye uker sammen. Denne gangen reiser jeg ned med de samme + storesøsteren min og det skal bli enda gøyere. Jeg og søsteren min har ikke vært der sammen på en god stund, derfor gleder jeg meg eksta mye til denne turen. Det er fortsatt en stund til vi reiser,  før den tid har jeg masse morsomme ting som skal skje. Jeg skal jo reise til varmere strøk i hele 2 måneder og blir sikkert en reise til etter det, før jeg reiser til Thailand. Jeg og søsteren min har enda ikke bestilt biletter, da vi ikke vet hvor lenge vi vil være der enda. Vi vet ikke om vi skal feire nyttår eller julaften der, eller kanskje begge deler? Vi bestiller nok bilettene i løpet av de neste ukene. Jeg elsker å ha ting å se fram mot og Thailand er definitivt min favoritt happening hvert år. 
Treningsmotivasjon

 • 24.05.2017 - 11:59

 

Hei og god morgen. Jeg sov litt lengre enn forventet i dag, siden jeg la meg ganske sent i går. Snart kommer Sofie, så skal vi dra å trene. To dager på rad med trening, hva skjer? Det er alltid de samme rutinene hvert år. Når sommeren kommer, DA begynner jeg å trene og motivasjonen er på topp. Jeg klager ikke da, for jeg trenger ikke mer enn en måned før jeg føler meg fornøyd. Jeg føler jeg er i gode rutiner nå og det føles godt, om du ser bort i fra at jeg sov til halv 11 i dag. Jeg har egentlig aldri vært glad i å sove lenge, for jeg føler jeg sover bort dagen. Nå når det er så fint vær ute vil jeg jo helst få med meg dagene og ikke ligge inne å sove. Det er bare en ting å gjøre med det og det er å legge seg tidligere, enn hva jeg har gjort de siste dagene. 

 

Jeg åpnet en mail i dag om finalefesten, der vi fikk beskjed om at det var et åpent arrangement. Jeg kan ærlig si jeg ikke var så happy da jeg åpnet mailen, for dette er jo trossalt vår sisste kveld. Jeg hadde gledet meg til å være kun oss deltagere, produksjonen og de nærmeste vennene av oss. Det var jo så utrolig gøy sist gang...  Missforstå meg ikke, det kommer nok til å bli bra med en stor fest også, men det blir nok ikke det samme. Ute med masse folk man ikke kjenner er man jo hver helg og jeg føler en finalefest burde være lukket, men hva vet vell jeg. Nå skal jeg prøve å ikke tenke så negativt og heller satse på at det blir morro, for det blir det nok uansett. Det er bare 1 uke igjen til feiringen og jeg gleder meg fortsatt utrolig masse! 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
VB roomie 

Blurry photos and sun

 • 23.05.2017 - 22:07Hei alle sammen! Hvordan har dere det? For en fin dag jeg har hatt i dag, det har vært så utrolig deilig med sommervær i Oslo og helt fri fra planer og jobb. Over ser dere 3 bilder fra den lange shooten jeg hadde. Juupp... Slik ble altså dagens outfitbilder seende ut. Jeg hadde selvfølgelig ikke på autofokus da jeg ga kamera til min trofaste fotograf Mathilde, derfor ble det en lang photoshoot med kun blurry bilder. Jeg tenkte først å ikke poste noen av dem, men alt trenger ikke være så perfekt hele tiden.

Jeg var å hentet en pakke fra posten, masse fine bilder som jeg skal vise dere snart. Jeg trodde først det var en liten pakke og fikk derfor litt sjokk da mannen i kassen ga meg esken, den var jo nesten like stor som meg. Minte mer virkelig om når vi hadde vært på IKEA da vi nettopp hadde flyttet hit. Da gikk jeg med en eske større enn dette på hode, fra slottet og helt til leiligheten ved generius. Ikke så veldig kjent i Oslo på den tiden, vi kunne jo tross alt bare tatt bussen eller trikken haha! Når jeg kjøper pynteting drømmer jeg meg alltid bort å tenker på den dagen jeg skal kjøpe noe eget. Til dagen jeg har en leilighet jeg skal innrede, pusse opp og gjøre akkurat hva jeg vil med. Det blir nok ikke enda, da jeg aldri bestemmer meg over hva jeg skal i livet. Det er ikke vits å planlegge noe med meg, for 2 sekunder senere vil jeg plutselig gjøre det motsatte. En ting er sikkert og det er at jeg neppe blir boende i Oslo i flere år. Hadde jeg vist at jeg skulle være i Oslo i noen år, ville nok det å kjøpe vært det beste, men ikke når jeg har lyst å flytte en del. Jeg er jo heller ikke i stand til å kjøpe noe eget som ting er nå, men hvem har vell det i en alder av 20? Ikke så mange. 

 


 

Vi kjøpte mat og gikk til Operataket og spiste. Hvor deilig er det ikke å kunne gå rundt i kjole sent på kvelden, uten å fryse. Det var overraskende lite folk på operataket i dag. Som regel er det masse folk der på dager som dette, men det var sikkert mange som grillet og gjorde andre ting i dag. Vi ble sittende en stund før vi tuslet hjemover. Nå er vi hos Mathilde, men stikker snart å tar sol og drar hjem til meg. Håper dere alle har hatt en kjempefin dag<3

 Fineste utsikten jeg har spist til på lenge i alle fall!

Sint, lei meg og redd.

 • 23.05.2017 - 15:43

 

Da jeg våknet i dag ringte Mathilde meg og fortalte om det som skjedde i går kveld. Jeg kjente klumpen i halsen med en gang, livet er så sinnsykt urettferdig. To av mine nærmeste bor i London og det er også en av grunnen til at dette gikk ekstra inn på meg. Alle mine tanker går til alle pårørende... Jeg får så vondt i meg og det er vanskelig å sette ord på følelser, når ting som dette skjer. Jeg kom over en artikkel på VG med overskriften "Saffie (8) drept i terrorangrepet" og jeg klarer ikke trykke meg inn engang. Hvordan klarer mennesker dette og hvorfor finnes det så vonde mennesker i verden.. Jeg har fått med meg at IS har tatt på seg skylden og det kom vel ikke som et sjokk. Om det er de som står bak det eller ikke, får de uansett det de vil. Pr og masse mediaoppstyr. Jeg blir så utrolig sint, lei meg og redd. 

 

Jeg føler man aldri kan være trygg, uansett hvor man er i verden. Det verste med å vokse opp er at venner og familie går forskjellige veier. Vi bor ikke alle i samme by lengre, jeg ser ikke alle jeg er glade i hver uke og man vet aldri hvor neste angrep slår inn. Jeg selv har ikke vært redd for at noe skal skje med meg, men min største frykt er å miste noen jeg bryr meg om. Tanker som dette kan holde meg våken om nettene. Det er så mange grusomme mennesker der ute, vi lever i en syk verden. 

 

Nå sitter jeg hos Sofie å blogger. Etter jeg våknet til en slik nyhet, måtte jeg få tankene bort på noe annet -  derfor dro vi å trente. Det er så deilig å trene når man har tusen følelser og tanker som surrer rundt i hodet. Snart skal jeg komme meg hjem for å dusje, så får vi se hva resten av dagen skal brukes til. Det er utrolig fint vær ute, så jeg skal ikke sitte inne. Vi blogges senere<3 Dere er best!
Natten før - Video

 • 23.05.2017 - 11:57
God morgen fine lesere<3 I går kveld fant jeg en kort videosnutt fra natten før jeg reiste til Mexico. Jeg kan høre på stemmen og husker fortsatt hvor spent jeg var. Når jeg ser filmen nå, føles det ut som en evighet siden! Det er snart 5 måneder siden, sykt hvor fort tiden går. Hode mitt var helt tomt og jeg sov ikke et eneste sekund den natten - Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. 
 
Jeg har en del videoer på mobilen fra Mexico, så tenker å samle de alle i en film snart. Håper dere liker filmen!  

Han gjorde dagen min bedre

 • 22.05.2017 - 22:00

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i stuen med Trym, som er en av guttene jeg bor med. Da jeg kom hjem i dag hadde han ryddet og vasket leiligheten. Dere skal tro jeg var glad da jeg åpnet døren, U the best Trym! Jeg satt faktisk og gruet meg på t banen til å komme hjem, (tuller ikke engang) fordi jeg viste det var så rotete. Det er virkelig ingenting som slår nyvasket leilighet og det var den beste overaskelsen jeg kunne fått i dag. Etter jeg har blogget kommer nok resten av kvelden min til å bestå av vasking og rydding. Nå skal rommet mitt bli så rent som det aldri har vært før, da kommer jeg til å sove ekstra godt i natt.

 

Finalefesten er forresten neste torsdag og jeg trenger sårt et antrekk! Jeg vet ikke hva jeg skal gå for og hvor jeg skal bestille. Lang kjole, kort, stram, løs, bukse??? Dilemma. En ting er sikkert og det er at jeg skal ha klart antrekket i god stund før selve festen. Da premierefesten var visste jeg ikke hva jeg skulle ha på meg før 10 minutter før festen startet, altså hva tenkte jeg på? Slik skal det altså ikke bli denne gangen. Jeg vil føle meg FAB! (Er alltid fab tho, men ekstra) Om noen av dere vet om en bra side å bestille festkjoler på, rop ut! Tar imot all hjelp.


Det er alltid snakk om å ikke bruke mobilbilder i blogginnlegg, meen til syvende og sisst who cares? Må da være lov en gang i blant!  

Grunnen til at jeg takket nei

 • 22.05.2017 - 15:54


Jeg vet ikke om jeg tok det rette valget, men det kommer jeg aldri til å finne ut.

 

Husker dere jeg fortalte dere om at jeg var på et møte for rundt 2 uker siden. Nå har jeg endelig bestemt meg og jeg takket nei. Jeg var ganske sikker at jeg kom til å takke ja til tilbudet først, men etter mye tenking har jeg kommet fram til at det ikke var noe jeg ville. Det jeg har tenkt på de siste ukene har vært om jeg skulle bytte plattform til bloggen eller ikke. Jeg ble kontaktet og har vært veldig usikker siden da. Jeg kan ærlig innrømme at det fristet veldig mye, det var jo derfor det tok litt tid å finne ut hva jeg skulle gjøre. Jeg føler det var både positive, men også negative ting med å bytte. Jeg er ikke ny i "bloggverden", men veldig ny når det kommer til topplisten. Derfor var jeg ikke sikker på at det var lurt å bytte nå, kanskje en dag i framtiden? Jeg har en god magefølelse på at jeg gjorde det rette for meg, med å holde meg her på blogg.no.

 

Nå er det en god stund siden jeg sjekket ut av hotellet, men jeg føler jeg fortsatt klarer meg godt. Det er veldig gøy at dere fortsatt liker å lese om meg, livet mitt og tankene mine. Jeg har alltid elsket å blogge og har hatt blogger siden jeg var 14 år. Den store drømmen er jo å kunne leve av dette. Kunne jobbe med noe jeg virkelig brenner for og trives med! Vi får se hvordan ting går, men er det en ting som er sikkert - så er det at jeg kommer til å gi alt. 

 

Jeg får ikke takket dere lesere nok, for dere gjør virkelig dagene mine bedre. Alle oppmuntringene, ideene og fine tilbakemeldingene dere kommer med hver eneste dag. Jeg setter stor pris på hver og en av dere og lover å levere så godt som jeg klarer. Ha en fin mandag<3 

Håper jeg sjekker inn

 • 22.05.2017 - 11:58

Hei og god morgen fine lesere. Det er mandag som betyr ny uke på paradise og topp motivasjon på bloggen fra min side. Jeg har nettopp spist frokost og sett på sommerklær og bikinier på nett. Jeg har en del sommerklær her hjemme, men noe nytt til jeg reiser hadde ikke skadet. Er jeg den eneste som elsker å shoppe sommerklær, kontra klær til resten av året? Kanskje ikke det beste når vi bor i Norge og det er de klærne man bruker minst i løpet av hele håret. Jeg føler man kan mikse og style sommerklær mye mer enn hva man kan med feks vinterklær. Snart slipper vi utejakker og bukser. Jeg gleder meg til å sprade rundt i bikini og sommerkjoler dagen lang!

 

Det er semifinale på paradise denne uken. Hvor sykt er ikke det? Snart er årets sessong over, tiden har gått så utrolig fort. Jeg gleder meg veldig til å følge med på skjermen denne uken. Jeg håper de beste vinner, men mest av alt håper jeg at jeg sjekker inn og havner i finalen:D 

 

I går brukte jeg søndagen på å slappe av. Jeg spiste pizza, så film og sov en del. Det var litt kjedelig å bruke dagen inne siden været var så fint, men når formen ikke er på topp - da må man kjenne på kroppen og slappe av. Hodepinen kommer og går i dag også, men føler meg bedre enn i går. Legen sa det kunne ta en uke før den gikk over, så jeg får bare stole på han. Om han har rett går den nok helt over i løpet av dagen eller i morgen. Vi blogges <3

 


3 snapper fra i går kveld. Det er så deilig at temperaturen fortsatt er ganske grei på kveldene, perfekt for en powerwalk før leggetid<3  

Ukens spørsmål

 • 21.05.2017 - 20:18

Hvor høy er du?

Jeg er 162 cm høy, noen vil nok rette på meg å si liten. Det er ofte når jeg møter mennesker og får høre at dem trodde jeg var høyere enn jeg faktisk er. Det kan ha noe med at man ser større ut på tv og bilder enn man er i virkeligheten.

 

Har du silikon? 

Dette spørsmålet har jeg fått ofte etter ph startet å sendes på tv. Mye kan nok ha med at jeg ikke var så sjenert når det gjaldt kroppen min og det å være naken. Jeg har aldri tenkt så mye over det å vise pupper. Pupper er pupper og det er jo ingen fasit på hvordan de skal se ut, men svar på spørsmålet. Nei, jeg har ikke silikon og har ingen planer om å ta det heller. 

 

 

Har du vært forelsket i Morten?

Jeg har aldri vært forelsket i Morten. Helt siden vi ble kjent har det bare vært et vennskapelig forhold mellom oss. Vi har et lignende søskenforhold, der Morten er storebroren min som passer på meg. Jeg var utrolig takknemlig når jeg så han i Mexico første dagen på hotellet, det var veldig trygt. Var jeg lei meg, var han den første jeg kom til. 

  

Får dere mobilen tilbake med en gang dere sjekker ut av hotellet? Og hvis du får beskjed om at du skal sjekke inn igjen, får du mobilen tilbake da? Når får dere de tilbake? 

Når man sjekker ut av hotellet leverer man inn mobilen. Vi får telefonen tilbake når vi sjekker inn igjen eller når vi skal reise tilbake til Norge. 

 

Skal du ikke bo med Morten lengre? Håper ikke dere har kranglet...

Vi har ikke kranglet, men jeg skal dessverre ikke bo med Morten lengre. (Det har jeg heller ikke gjort siden Mexico nesten, han bor jo så å si hos kjære Sofie haha<33) Jeg flytter ut om en måned, men jeg blir fortsatt boende i Oslo og kommer fortsatt til å ha kontakt med guttene jeg bor med. Jeg har jo snart bodd her i 1 år og har egentlig bare lyst på en forandring. 

 

Er det flere fra Paradise som skal jobbe på GG i Rhodos? 

Jeg vet ikke om noen andre som skal ned fra vår sessong, men jeg vet at det skal deltagere fra den svenske og den danske sessongen. Grabbarne Grus er jo møtestedet for realitydeltagere vært år, haha! Jeg er veldig spent på om jeg kommer til å trives eller ikke. Magefølelsen er utrolig bra i alle fall!

 


 

Har du alltid vært blond? 

Morsomt at du spør, for jeg har faktisk hatt mange forskjellige farger på håret. Jeg farget håret mitt brunt for første gang da jeg gikk i 9ende klasse. Jeg farget det fort tilbake, da jeg ikke syns jeg kledde det så godt på den tiden. Så farget jeg det brunt for 2 år siden og da hadde jeg det slik en god stund. Jeg merker jeg savner fargen og jeg følte virkelig at brunt hår passet til de blåe øynene mine. Vi får se, kanskje jeg farger det tilbake etter sommeren? 

  

Hvor har du kjøpt shortsen og tskjorten? 

T skjorten finner dere HER   //  Shortsen finner dere HER 

 


 

 

Hvor mange tattoveringer har du? Kan du vise alle? 

Jeg ser på sleeven på armen som 1 tattovering og har derfor til sammen 8 tattoveringer. Jeg har tenkt å lage en video til dere hvor viser dere alle tattoveringene, samtidig som jeg forteller når og hvor jeg tok dem. Håper dere vil like den:) 

Legebesøk og piller

 • 21.05.2017 - 18:25 

Hei alle sammen<3 Sen oppdatering jeg vet, men dagen har blitt brukt til mye venting og soving. Jeg sov over hos Mathilde i natt og dro direkte fra henne til legevakten da vi våknet. Vi sto ikke opp før klokken 1 i dag, noe som i seg selv egentlig var veldig deilig. Jeg følte meg veldig utvilt, men angret med en gang jeg så været. Hodepinen var ikke gått over så jeg har nå brukt 3 og en halv time på legevakten. Veldig kjedelig å bruke dagen i et venterom på en dag som dette, men det var nødvendig. Jeg har utsatt denne timen litt for lenge... Jeg har snakket om å dra til legen siden onsdag, men jeg utsetter det alltid. Det er jo ingenting som er kjedeligere enn å vente på legetime. Jeg har bare tatt ibux og håpet det skulle gi seg av seg selv, men det gjorde det jo aldri. Nå får jeg bare håpe at smertestillende jeg fikk i dag hjelper og at jeg føler meg bedre snart. 

 

Jeg fikk også hentet ny resept på p piller, woho! Nå skal jeg bli flinkere med å ta de og andre "nødvendige" piller. Jeg er elendig når det gjelder å huske ting hver morgen og derfor ender jeg ofte opp med å ta p pillen hver 3 dag. Poenget med p pillen blir jo borte og grunnen til at jeg går på de er jo for at jeg kan styre når jeg skal ha mensen eller ikke. Jeg reiser snart og derfor passet det bra med ny resept. Jeg vil helst slippe unna mensen når jeg er i syden. Jeg har også tenkt å starte med skin repair og betakaroten igjen. Nå ligger alt dette i en boks ved siden av sengen min, derfor håper jeg å huske å ta de denne gangen. Denne sommeren vil jeg bli brun, null mensen og fin hud. Snakk om overfladiske ting, men det gjør at jeg føler meg mye bedre. 

 

Jeg har startet på ukens spørsmål innlegget, men poster det ikke før i kveld. Derfor kan dere fortsatt stille spørsmål om det er noe dere lurer på, så slenger jeg det med i innlegget<3 Tivoliet i byen drar i kveld, derfor håper jeg at formen blir bedre. Jeg elsker karuseller og satser på at jeg får dratt innom en tur senere. Nå skal jeg få i meg litt mat, så dusje og finne på noe. Vi blogges<3
 

Jeg kysset mitt største kjendiscrush

 • 20.05.2017 - 18:23Jeg har hatt bloggen noen år nå, men får flere og nye lesere hver dag. Derfor tenker jeg at et "ting dere kanskje ikke visste om meg" innlegg ville vært gøy for dere nye lesere. Sikkert noe dere "gamle" lesere heller ikke visste. 

 

♥ Jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå og jeg elsker det! Jeg føler virkelig jeg kan gjøre hva jeg vil og når jeg vil, uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Jeg tror for eksempel ikke at jeg ville reist til Hellas i 2 måneder om jeg hadde hatt en kjæreste. Når sant skal sies, hvis den rette dukker opp lar jeg ikke sjansen gå, men så kresen som jeg er - blir det nok lenge til.

  ♥ Jeg er helt avhengig av fake-vipper når jeg skal ut på byen. Det er ikke så altfor lenge siden jeg startet med det, men nå klarer jeg ikke å dra på byen uten. Føler meg liksom litt naken, haha. Rart at man kan være så opptatt av en så overfladisk ting. 


♥ Jeg er venstrehendt og høyrehendt. Jeg skriver kun med venstre, men bruker begge hendene når jeg feks sminker meg, pusser tennene eller bowler, haha.


♥ ​Før kjøpte jeg flere klær i en størrelse mindre enn jeg bruker, slik at jeg skulle få motivasjon til å trene og at de skulle passe bedre. ER DET MULIG? haha... Det endte opp med at klærne aldri ble brukt og ble lagt bakerst i skapet.


  ♥ Jeg har aldri vært fan av middag, men ELSKER frokost og kvelds. Jeg kunne levd på rundstykker og pålegg til hvert måltid om det var mulig. Jeg er alltid den siste som er ferdig når vi spiser frokost eller kvelds, og slik har det vært helt siden jeg var lita. Får aldri nok av brødmat, haha. Heldig som har en familie som alltid har vært, og fortsatt er glad i å stelle i stand frokostbord.
 
  ♥ Jeg trives i mitt eget selskap. Jeg kan godt være alene en fredagskveld, spise potetgull og slappe av med en film. Når det skal sies er det kun i små doser. Er jeg alene en kveld er jeg veldig klar for å være sosial neste dag.

♥ Jeg har kysset mitt største kjendiscrush;)   

 

Noe av dette visste dere nok fra før, men var det noe dere ikke visste? Er vi like på noen punkter? Haha, hva skjedde med armen her da 
 

Dette må dere teste!

 • 20.05.2017 - 16:07 

Nå har jeg nettopp spist lunsj med Mathilde og skal snart ut å gå en tur før vi tar sol. Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Hellas, så jeg har lyst på litt farge på kroppen før den tid. Det er ikke så mye sol ute i dag, men det er veldig fin temperatur - perfekt vær for powerwalk. Det er så deilig å kjenne at sommeren begynner å nærme seg! Jeg gleder meg veldig til tiden framover nå og til å dele alt med dere. Den neste måneden kan faktisk ikke gå fortere, jeg vil til reise til varme strøk nå. Jeg har ikke snakket så mye om sommerplanene min enda, men tenker å skrive et lengre innlegg om det en annen dag<3 Jeg vet flere av dere har spurt spørsmål angående dette, så et innlegg om planene kommer snart! 

Jeg testet ut noe jeg aldri har smakt før i dag. Nemlig avokado på ost , NAM så digg! Det må dere teste ut om dere ikke har gjort det. Det kommer til å bli en ny favoritt framover. En annen litt "uvanlig" ting jeg pleier å spise er grillkrydder på ost, selv om osten ikke er smeltet. Ser kanskje ikke så digg ut, men jeg lover det var det.  

Beste stedet å våkne etter byen

 • 20.05.2017 - 12:07
God morgen alle sammen<3 Jeg har nettopp spist rundstykke med ost og kakao (beste hangover frokosten som finnes) og ligger nå tilbake i sengen i gjen. Det er lørdag og fint vær, så jeg tenker jeg må komme meg ut en tur snart. Det første jeg tenkte på da jeg våknet var at jeg ville ha Smoothie. Smoothie exchange har jeg cravet siden torsdag, det er så godt og friskt. Jeg er nødt å dra innom å kjøpe en etterpå. For dere som aldri har testet det ut, do it! Jeg har alltid tenkt at de ikke var så god som alle sa, men så testet jeg smoothien dems for noen uker siden - nå er jeg frelst. 

 

På bildene over ser dere hvor jeg våknet opp i dag. Kanskje litt feil å si, for jeg sover jo alltid her haha! Men jeg setter ekstra stor pris på det de gangene jeg har vært ute. Jeg elsker at vinduet strekker seg fra den ene siden av sengen, til den andre! Jeg har tatt opp begge vinduene på rommet nå og det er så deilig med frisk luft, spesielt etter en lang natt på byen. Rommet mitt kommer jeg definitivt å savne litt når jeg flytter. Det er ganske lite, men utrolig koselig. Det er varmt ute og formen blir bare bedre og bedre. Bursdagen i går var utrolig gøy, til tross for at jeg fortsatt slet litt med formen. Vi ringte inn til legevakten på natten, men der var det enda lengre kø enn det var tidligere. Jeg må nok dra innom i dag, for "strømmen" i hode som jeg fortalte om gir seg jo ikke. Etter bursdagen dro vi på en uteplass på løkka som var utrolig gøy og annerledes enn nox, som jeg alltid er på. Jeg liker å teste ut nye steder og perfekt å dra et sted hvor jeg kunne gå hjem når jeg ble trøtt. Jeg er veldig glad i dag for at jeg dro rett hjem etter byen og ikke endte opp på nach. 

 

Nå skal jeg stå opp av sengen å kle på meg, jeg vil ikke kaste bort dagen på å ligge i sengen. Jeg har allerede ligget her og slappet av noen timer, så nå er det på tide å gjøre noe. Vi blogges<3 

Legebesøk og bursdag

 • 19.05.2017 - 20:09

Hei fine lesere. Jeg tenkte bare å stikke innom med en rask oppdatering til dere! Jeg har nettopp sminket meg og gjort meg klar for å dra i en bursdag. To av mine bodøvenniner fyller år og jeg gleder meg masse til feiringen. Det er så koselig når alle jentene er samlet. Formen er ikke helt på topp om dagene, vet ikke helt hva som er galt. Jeg har vært utrolig slapp og sliten i kroppen, men det verste er hver gang jeg røyser meg. Det føles nesten ut som strøm som går igjennom hode i 4 sekunder, så går det over igjen. Jeg vet ikke om det kan ha noe med at jeg ikke spiser kjøtt lengre og trenger mer vitaminer, eller om at det er noe helt annet. Jeg tenker jo såklart alltid det verste, spesielt siden jeg har følt meg slik noen dager. Jeg dro innom legevakten etter jobb for å ta noen tester, men det var utrolig lang kø - derfor dro jeg hjem igjen. Jeg tenker jeg kan dra i morgen om det ikke går over, da har jeg bedre tid. 

 

Nå må jeg dra så jeg rekker bursdagen, vi blogges i morgen<3 GOD HELG 

Han trakk fram en kniv av ryggsekken.

 • 19.05.2017 - 15:03

Nå skal jeg fortelle dere om en hendelse jeg og Rebecca var vitne til for noen dager siden. Jeg var helt sikker på at jeg hadde skrevet om det før, men så igjennom arktivet og det stemte jo ikke. Det er mye rart som skjer her jeg bor, men dette var noe jeg ikke ser hver dag. 

 

Jeg og Rebecca skulle ut å ta noen bilder, men endte tilbake i leiligheten kort tid etterpå. Det var ganske kaldt ute, så vi valgte derfor å stille oss i gaten hvor jeg bor - i steden for å finne en finere location lengre unna. Jeg bor midt i sentrum og det er alltid mye som skjer her. Det er mye folk og jeg kan ærlig si at jeg ikke alltid føler meg hundre prosent trygg. Det er noe med sentrum og Oslo som skremmer meg litt - vet ikke hva det er, men jeg får en klomp i magen flere ganger når jeg tusler alene og da spesielt på natten. Nå skulle jeg ikke fortelle så mye om det, men hendelsen vi så. Jeg hadde ikke tatt mer enn to bilder av Rebecca da det kom to personer gående forbi oss. Damen ropte etter mannen og han ropte tilbake. Jeg vet ikke helt hva det var, men jeg merket at stemningen var ganske amper. De var sinte å skrek høyt. Det virket som om det var flere innblandet, for de pratet om en annen mann - om at han ikke skulle røre dama igjen. Han roper ut "Jeg skulle kuttet av han halsen" og hun roper noe tilbake, som jeg ikke klarte å høre hva var. De var begge nesten over veien, før han snur seg rundt. Han roper at kommer til å gjøre det og slenger ryggsekken fra ryggen til magen. Opp fra sekken dreger han ut en stor kniv, som var en blanding av en sabel/kvin - hva vet vel jeg. Han begynte å løpe mot veien han kom fra, med kniven oppe. 

 

Dette skjedde 10 meter fra meg og Rebecca, så dere skal tro vi var redde. Det ble ikke tatt noen flere bilder den dagen, da vi begge var enige om å dra hjem var det eneste vi ville. Vi sa ikke stort før vi kom inn i leiligheten, men det var ikke før vi kom hjem at vi klarte å puste ordentlig ut. Jeg skal jo alltid leke så kul i "skumle" situasjoner, derfor sto jeg igjen helt til han trakk fram kvinen. Da han tok den opp av sekken var jeg rask med å følge etter Rebecca, for dette var ikke normalt og i alle fall ikke noe jeg ville være nærme.

 

Hvordan det endte vet vi ikke, for jeg og Rebecca kom oss veldig fort bort. Jeg har sjekket litt på nettet, men ikke funnet noe angående dette. Jeg håper og tror han roet seg ned og at det endte bra. Vi begge snakket om det etterpå og var veldig glad det gikk bra. Man vet aldri hva mennesker kan være i stand til å gjøre, og for alt vi viste kunne han blitt sur fordi vi så på og hadde kamera oppe. 

 

Jeg har alltid sagt at jeg ikke har vært redd for diverse ting, men denne gangen kjente jeg virkelig at hjerte dunket fort. Jeg håper det gikk bra. 

 

Orgasme på morgenen

 • 19.05.2017 - 07:50God morgen fine lesere. Jeg har nettopp spist frokost og sitter nå i stuen med en kopp te. I natt har jeg ikke sovet så veldig godt, først slet jeg veldig med å sovne og natten ble ikke noe bedre. Jeg har våknet typ 4 ganger i løpet av natten og har hatt vanskeligheter for å sovne igjen når jeg først våknet. Jeg har drømt så utrolig mye i natt - eller jeg vil ikke kalle det en drøm, men mareritt. Jeg har aldri opplevd å ha så mange vonde drømmer som det jeg har hatt de siste dagene, så jeg håper virkelig ikke det fortsetter. Alt føles så virkelig og jeg blir så sinnsykt glad hver gang jeg våkner og jeg merker at det ikke er virkeligheten. Jeg setter også utrolig stor pris på ting etter å ha forestilt meg noe så ille og som virket så realistisk. 

 

Jeg trodde ikke natten kunne bli noe verre, men så våknet jeg brått klokken 7. Jeg våkner av høye stønnelyder. Først tror jeg noen har satt på porno inne på rommet mitt, for det føltes virkelig ut som det kom fra mitt eget rom. Jeg bor i en bakgård som gjør at alt blir veldig lytt om man har vinduet oppe. Dette er ikke første gangen jeg har opplevd dette og sikkert ikke siste. Det er bra folk koser seg kl halv 7 på morgenen da:D

 

Nå skal jeg stelle meg og svare på noen nødvendige mailer. Håper dere alle får en kjempefin fredag. Tenk at det er helg allerede? Det føles ut som det nettopp var fredag, dagene går så utrolig fort! Det var også morsomt å lese igjennom kommentarene deres i går om hvem dere tror og håper vinner. Det er flere som håper jeg kommer inn igjen og det setter jeg veldig stor pris på. Det er ikke så alt for lenge igjen av sesongen, så snart får dere svaret<3 Dere er best. 

Hva skjedde med La familia?

 • 18.05.2017 - 17:51 

Uke 10 er snart over på paradise og neste uke er semifinaleuka. Det er sykt hvor fort tiden har gått. Jeg føler det er en evighet siden jeg røk ut og siden paradise startet, men samtidig har det gått veldig fort. (Om det i det hele tatt ga en mening? ) Jeg skulle ønske vi kunne ta tilbake tiden, til dagen før innsjekk. Tilbake til dagene da startjentene var samlet alene på et hotell, forventningsfulle og giret på å møte guttene. Jeg er veldig glad jeg har fått lov å være med i år og hvem vet? Kanskje dere ser meg på skjermen igjen ;) Grunde og Henote har allerede sikret seg en plass i semifinalen og det er noe som gjør meg veldig glad! Begge to er så utrolig snille og elsker de sammen som parr. Nå er det bare å vente å se, hvem blir de andre parrene? Det er gøy å se hvordan ting er på hotellet nå, i forhold til hvordan ting var da jeg røk. Hva skjedde egentlig med La familia og Det hvite hus? Begge alliansene er så å si borte inne på hotellet nå og alle gjør det de må for å overleve. Ida og Teele er satt i fare denne uken, de to nyeste på hotellet. Ble de satt i den posisjonen på grunn av at de er nye eller var det for å svekke Morten og Kevin?  Jeg synes det var lite som skjedde noen uker der inne, men sist uke og denne uken merker man at folk virkelig spiller. Endelig er det mye spilling på paradise hotel. Det tok bare litt lengre tid, vi var jo tross alt en vennegjeng på sydenferie;) 

 

Jeg gleder meg til de to siste ukene på skjermen nå. Semifinalen og finaleuken! Selv om jeg vet hva som skjer, er det like spennende å se på. Jeg tenkte faktisk at det ikke kom til å være like gøy å følge med i år, siden man selv er med og vet det ene og det andre. Tvert i mot! Denne sessongen har vært den gøyeste å følge med på for min del. I fjor så jeg mange episoder, men langt i fra alle. I år blir det noe helt annet - det er jo vennene mine som er på skjermen:D De ukene jeg selv var med var det også gøy å følge med, for man vet jo ikke hva som skjer over alt på hotellet til en hver tid. Det er mye som er blitt sagt og gjort, som jeg aldri kunne tenkt meg til ville skjedd. #Altkanskjepåparadise 

 

Hvem heier du på i år og hvem håper du drar fra Mexico som vinner av paradise? Håper du noen slipper kula? Jeg synes det er så gøy å høre hva dere tenker:D 

6 morsomme fakta om sex

 • 18.05.2017 - 11:07

1. G punktet.  Kvinnenes sensuelle punkt fikk sitt navn av professor Beverley Whipple. Forslaget var "The Whipple Tickle" 
 

2. Folk som snakker åpent om sex. Er stort sett mer fornøyd med sitt sexliv enn de som holder munn.
 

3. Attraksjon topper løgn. Du har visstnok mye vanskeligere for å lyve til en person du er seksuelt tiltrukket av, enn en du ikke er gira på. Du synes heller ikke at personer eller ting er så stygge når du er opphisset.
 

4. Mister jomfrudommen. Ifølge Durex er gjennomsnittsalderen globalt 17 år. 

 

5. I en seng fra IKEA. Visstnok skal en av 10 babyer i Europa være unnfanget i en seng fra IKEA. Eller kanskje en sovesofa. 

 

6. Østrogen gir bedre hår. Kvinner kan få mer skinnende hår og finere hud av å ha sex fordi kroppen produserer mer østrogen. 

 

//Denne innformasjonen fant jeg HER 

Trakk vinnerloddet

 • 17.05.2017 - 19:24

Hei alle sammen. Hvordan har dagen deres vært til nå? Min dag har vært utrolig fin. Jeg spiste frokost på hotellet med foreldrene mine , før vi gikk rundt i byen å så på toget og slottet. Hotellfrokost andre gang på 1 uke, kan det blir bedre?  Jeg er så glad for å ha mamma og pappa her og vi har koset oss masse i dag. 

 

Jeg har ikke feiret 17 mai en annen plass enn i Bodø på mange år, så det var gøy å feire her i Oslo. I Oslo har jeg heller aldri feiret før. Her er det mye mer som skjer, jeg fikk se slottet, toget jeg ser på tv vært år og ikke minst kongen på den store dagen! Det var veldig mange turister i byen i dag, det er så gøy at folk reiser langt for å oppleve Norge sin nasjonaldagen. 

 

I kveld skal jeg på tivoli med noen venner, det blir gøy! Jeg elsker 17 mai og i dag føler jeg meg litt yngre enn hva jeg kanskje gjorde i fjor, da champagne rokost og fest på kvelden var planene. I år har jeg tilbringt mye tid med mamma og pappa, ikke drukket alkohol og i kveld blir det tivoli. Jeg håper dere koser dere resten av dagen med venner og familie :D

Jeg føler meg veldig heldig som er født, oppvokst og bor i Norge. Jeg trakk virkelig vinnerloddet da jeg ble født. 

Hit må dere dra å spise i Oslo

 • 17.05.2017 - 08:03


God morgen alle sammen og gratulerer så masse med dagen! I dag våknet jeg med masse energi og et stort smil om munnen. Det er 17 mai, foreldrene min er i Oslo og jeg våknet i nytt sengetøy. (som foresten er det beste jeg vet) Jeg har nettop stellet meg og gjort meg klar for den store dagen. Jeg skulle ønske jeg hadde den fine lofotbunaden min i Oslo, men det ble ikke denne gangen. Jeg skal jo jobbe senere, derfor tenkte jeg å spare den til en annen anledning. Mamma og pappa er jo i Oslo, så snart skal jeg møte de på hotellet for en fantastisk frokost. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med dem i dag og jeg er virkelig heldig som har dem her.

 

I går var vi å spiste på Asia på Aker Brygge og det var fantastisk god mat der. Jeg skjønner nå at jeg må bli flinkere å utforske nye resturanter, for TGIF kan ikke måle seg med hva vi spiste i går. Det er noe jeg liker med å ha besøk av mamma og pappa, de tar med alltid ut for å spise når de kommer. Asia hadde stort utvalg av både vegetar og veganske retter, noe jeg også synes er kjempebra. Vi bestilet masse forskjellig til forett, før vi endte opp med hver vår hoverett.  Denne resturanten anbefales om du bor eller skal til Oslo en gang. 

 

Nå må jeg gå så jeg rekker trikken! GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN <3 
Fineste <3

 

Jeg skal flytte.

 • 16.05.2017 - 16:22
Klokken er halv 4 og dette er min første oppdatering siden mandag morgen, det beklager jeg for. Jeg har rett å slett ikke orket å sitte på macen, men heller prioritert mye søvn, film og ikke minst jobb. I dag har jeg fri fra jobb og planen var egentlig å dra ut å ta noen fine bilder, men det er ikke det beste været for photoshoot i Oslo idag. 

 

Det regner ute, men det gjør egentlig ingenting. I dag har jeg muligheten til å slappe av hjemme med god samvittighet, rydde og vente på at flyet til mamma og pappa skal lande. Jeg gleder meg utrolig masse til å få besøk av dem. Det er ikke alt for lenge siden jeg var hjemme i Bodø, men jeg vet jeg ikke får sett dem så mye de neste måndene. De drar allerede i morgen og jeg er nødt å jobbe i morgen, så i kveld skal vi ut å spise sammen. Vi skal på Asia, noe som er perfekt for min del som prøver å holde meg unna kjøtt. Jeg har ikke nevnt det til dere før, men på torsdag har jeg ikke spist kjøtt på en måned. Det går overaskende nok utrolig bra og og "lysten" på kjøtt er nesten ikke der. Jeg har prøvd mye nytt og testet flere av vegetaralternativene de selger over alt. Jeg vet enda ikke om dette er noe jeg kommer til å fortsette med, men jeg har lyst prøve uansett. Jeg føler meg i i alle fall veldig fin i formen og har masse energi. Jeg må fortsatt lese meg mer opp på nettet om dette - slik at jeg får i meg alt kroppen trenger. Jeg setter stor pris på tips fra dere lesere, om dere vet om noen digge vegetarrettter! 

 

Om en måned tar jeg to måneder fri fra min "faste" jobb. Jeg skal reise bort denne sommeren. I fjor reiste jeg til USA i en måned, både til California og Ariona. Jeg husket hvor gøy jeg hadde det når jeg var borte og hvor mye jeg skulle ønske at jeg var der lengre.  Denne sommeren vil jeg oppleve noe nytt, gjøre noe nytt og møte nye mennesker. Jeg har aldri vært på ferie alene. Jeg har reist alene, men det har alltid vært noen "på andre siden" å ventet på meg. Denne gangen pakker jeg kofferten å reiser helt alene. Det beste med å reise alene er jo at du bestemmer akkurat selv hva og når du skal gjøre noe. Jeg føler man blir bedre kjent med nye mennesker når man reiser alene, da har du ingen annen valg enn å snakke med nye - med mindre du faktisk vil være alene hele ferien. Jeg liker å gjøre ting på egenhånd, uavhening av hva alle rundt meg gjør. Det er når jeg gjør ting alene at jeg virkelig utfordrer meg selv og lærer mest. 

 

En annen ting jeg ikke har fortalt dere, eller jeg har kanskje det? Jeg kan ikke huske, men jeg flytter snart. Om en måned flytter jeg ut av leiligheten jeg snart har bodd i i 1 år. Det er litt trist, men samtidig gleder jeg meg utrolig masse. Hvor jeg skal bo er ikke 100% sikkert, men jeg vet det ordner seg. Jeg kommer ikke til å være i Oslo denne sommeren, men utenlands. Jeg blir borte 2 måneder, Juli og August. Jeg ser utrolig mye fram mot sommeren nå og den siste månden kan faktisk ikke gå fortere. Jeg gleder meg til forandringer, en ny hverdag og til å møte nye mennesker. Nå virker det nesten som om jeg ikke har det bra her jeg er nå, men slik er det jo absolutt ikke. Jeg elsker å være i Oslo og jeg kunne ikke tenkt meg å flytte fra Oslo slik som ting er nå. Det er jo ikke før i år at jeg virkelig føler jeg begynner å komme meg på plass her. Jeg bor nå med fantastiske gutter, nabo med Sofie og Andrea og bestevenninna har også nå flyttet hit. Ting er fantastisk, men jeg trenger forandringer av og til. 

HAPPY SUNDAY

 • 15.05.2017 - 08:54
Hei og god morgen fra en veldig uthvilt Martine. I går skulle jeg og Mathilde legge oss å se en film, men det ble ikke som planlagt. Etter vi hadde spist kvelds, la jeg meg i sengen for å finne en film mens Mathilde ryddet opp. Heldige meg blir tatt vare på, når jeg er fyllesyk. Det tok nok ikke lengre tid enn 2 minutter før jeg sovnet. Jeg kan ikke huske at jeg sovnet, men Mathilde sa jeg sov allerede da hun kom på rommet. Jeg tror det var til det beste da, kroppen trengte nok et par timer ekstra søvn i natt. Jeg føler meg i topp form í dag og i morgen kommer mamma og pappa, det skal bli så godt! Jeg gleder meg til å se dem<3

 

Nå må jeg stelle meg ferdig så jeg rekker bussen til jobb! Vi blogges  

Jeg festet i 18 timer.

 • 14.05.2017 - 20:46Hei og god morgen alle sammen (Eller god kveld for dere normale mennesker) Jeg sitter nå på kjøkkenet å venter på at rundstykkene skal bli ferdig. Jeg har typ sovet i hele dag og våknet klokken 7, da vi ikke la oss for å sove før 4 tiden. Jeg dro på vors hos ei venninne i går, før vi tok turen videre på Nox. Det var utrolig gøy ute i går, lenge siden jeg har kost meg så masse! Jeg endte selvfølgelig med å dra på nach igjen, haha! Nå begynner endelig kroppen min å holde ut lengre, jeg sluknet jo egentlig alltid av før vi kommer oss på nach. Jeg hadde det i alle fall helt perfekt i går og veldig glad jeg dro ut i går, siden jeg hadde mine tvil tidligere på dagen. 

Det gøyeste med nachspiel er jo om du sover over og våkner med de samme menneskene dagen etterpå. Det var i alle fall en veldig fin start på min søndag. Nå skal jeg få i meg noe mat og se på film med Mathilde. Vi blogges mer senere <3
Før...


Etter...

Jeg vil ikke forlate.

 • 13.05.2017 - 10:49


Dagen antrekk people! Passion for fashion;) 


God morgen fine lesere <3 Vi har nettopp spist frokost og ligger begge to strakt ut i sengen. Det ble en sen kveld i går, så gjett om vi skal hjem å sove etter vi har sjekket ut. Det har vært veldig deilig å være her i natt, bare det å koble av og skru av mobiltelefonen. Vi satt å pratet til langt ut på natt, med breezer og musikk på høyttaleren -  kvelder som det her er minnerike. Jeg skulle ønske vi hadde rommet en dag til, for akkurat nå vil jeg bare ligge i sengen resten av dagen. Sånn ble det ikke denne gangen, men koselig har det vært uansett! Nå skal vi rydde og sjekke ut av rommet, så skal vi til Mathilde å sove. Jeg har planer om å dra ut i kveld, så håper formen blir mye bedre i løpet av dagen. Vi blogges etter noen timer med søvn, dere er best!

 

Datenight på hotell

 • 12.05.2017 - 18:31

Hei alle sammen:) Hvordan har dere det? Akkurat nå sitter jeg nydusjet på hotell, med ansiktsmaske på og med bestevenninna. Vi har booket hotellrom for natten, aah så deilig! Vi bor på Scandic Solli, som ligger veldig sentralt i Oslo. For et fint hotellrom vi fikk! Vi kommer nok til å sove som to prinsesser i juniorsuiten i natt. Vi har begge fri denne helgen og tenkte det hadde vært koselig å gjøre noe annet. Åh, jeg gleder meg til hotellfrokost imorgen! Det er noe av det beste med å bo på hotell, haha. Jeg vet enda ikke om vi skal ta turen ut ikveld eller bare slappe av på hotellet. Man vet aldri med oss to, vi finner ut av det i siste sekund. 

Da jeg våknet i dag dro jeg på byen og handlet inn litt nødvendigheter. Etter byturen var jeg i et urolig spennende møte. Jeg forteller dere med en gang jeg får lov, men jeg skal gjøre noe veldig kult snart. Jeg elsker hvor mange morsomme muligheter jeg får for tiden. Jeg setter utrolig stor pris på alt som skjer for tiden, det er så mye gøy! Nå skal jeg legge bort mobilen og bloggen for idag, og bare nyte denne dagen med bestevenninna<3 

 Husk om du har lyst å prøve ansiktsmasken gir rabattkoden martinefacemask dere 30% på www.maybeauty.no :)

 


//Sponset

VIDEOEN ER UTE

 • 12.05.2017 - 10:01
ENDELIG! Jeg beklager for at den har tatt så lang tid<3 Husk å subscribe 
  

FEIL.

 • 11.05.2017 - 19:05

ENDELIG:D:D Etter mange timer med tregt nett er videoen endelig ute. Jeg har irritert meg over hvor lang tid det tok i hele dag, så nå kan jeg endelig puste ut og slappe av! Håper dere liker filmen og fikk svar på spørsmålene dere har stilt:) 

 

Husk å subscribe til youtoube kontoen min, der kommer videoene mine ut før de kommer på bloggen. Jeg setter også stor pris på om dere kommer med forslag til innlegg og videoer dere ønsker fra meg, på forhånd takk<3 Nå er jeg på jobb og skal være her til i kveld. Siste vakt denne uken, det skal bli deilig med en frihelg. Jeg håper været snur seg og at det blir varmere og finere enn hva det er meldt til nå. Det er så typisk at når jeg først har fri er det dårlig vær og når jeg har jobb fra morgen til kveld, er det 23 grader og sommervær ute... Sommeren kan ikke komme fort nok! Snart skal jeg fortelle dere mine sommerplaner - det gleder jeg meg til. Den

 

ER DET MULIG????? åå jeg orker ikke mer. Den kommer ut så fort som det lar seg gjøre. 

 

Det er lite som irriterer meg mer

 • 11.05.2017 - 15:56

Hei alle sammen! Nå er jeg nettopp kommet på jobb. Jeg overnattet hos Mathilde i natt, siden jeg måtte låne macen hennes til å redigere filmen til dere. Jeg sto opp halv 10 i dag og har sottet med filmen i hele dag. Nå er den endelig ferdig, men den tar jo en evighet å laste opp... Jeg irriterer meg så over tregt nett, lite som irriterer meg mer. Jeg måtte ta med macen på jobb, så den driver å laster opp nå. Håper det tar kortere tid enn vist på imovie. Jeg beklager for at ting tar litt tid. 

Dette var mitt tredje forsøk på å spille inn en film, men nå er den endelig ferdig og redigert. Jeg merker at jeg ikke er så utrolig komfortabel med å snakke til et kamera enda, men jeg håper det blir bedre etterhvert. Man skulle tro at det var blitt enklere etter paradise siden vi gjorde det flere ganger dagli, men da snakket man jo til en person bak kamera. Jeg får bare bli flinkere til å filme mere framover, for øvelse gjør vell mester;)

 

Hvorfor jeg slettet bildet på Instagram.

 • 10.05.2017 - 19:29Jeg har fått en del spørsmål om hvilket bilde jeg la ut, og hvorfor jeg slettet det. Jeg skal prøve å forklare så godt som det lar seg gjøre, men sannheten er at jeg ikke vet helt selv hvorfor. Bildet over lå ute på Instagram i maks 10 minutter før jeg slettet det. Jeg stresset litt over hva folk ville si og hva mamma sa, hun var nok bare redd for at jeg skulle få mye kritikk. 

 

De første jeg tenkte på når jeg slettet bildet var den eldre generasjonen, samt de av dere lesere som er noen år yngre. Jeg vet jo at over halvparten av de som følger livet mitt er jenter som er yngre enn meg og jeg vil jo ikke oppfates som en "dårlig" person. Jeg tok bilde på en shoot med en kompis som har masse utstyr og kostymer. Jeg har sett bilder med pistoler før og tenkte det hadde vært gøy å tatt et likt bilde. Jeg ser ikke på det som noe annet enn en sunn kropp og et kult bilde. Det er ikke slik at alt trenges å realiseres eller overtenkes, det er jo bare et bilde - etter min mening da. Det er for det første ikke en ekte pistol og for det andre er jo ikke dette noe jeg ser for meg ville skjedd i virkeligheten. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å legge det ut på nytt, ikke med det første i alle fall. Jeg vil rett å slett ikke ha den kritikken på meg. Nå er jeg jo veldig dobbeltmoralsk siden jeg legger dette ut på bloggen, men her får jeg forklart meg rundt bilde - om folk forhåpentligvis leser og ikke bare ser bildene. (Det er jo ofte jeg kun ser bildene til bloggere) 

 

Jeg har i tilegg alltid lengtet etter den slanke kroppen, men det har endelig gått opp for meg at å være sunn og fornøyd med den man er er det beste. Nå kommer jeg sikkert til å få kritikk for å mene at jeg ikke er slank eller tynn, men det er langt i fra det jeg mener. Jeg vet at jeg er slank og jeg mener heller ikke at de som er større enn meg, ser dårligere ut. Jeg har bare alltid hatt et litt feil syn på min egen kropp. Jeg hadde for eksempel aldri klart å legge ut dette bilde for 1 år siden, null sjans. Fuck janteloven, jeg ser fantastisk ut. 

 

Jeg tror mye av grunnen til at jeg slettet bilde er vel fordi jeg bor i Norge. Jeg føler man har "lov" til å gjøre mindre her, enn kanskje hva man har i andre land. Er det slik at man blir dømt fortere her?

 

Jeg prøvde å leke litt med redigeringen, i håp om å gjøre det mindre ille, men da ble det kanskje verre? Jeg vet ikke helt hva som gjør bildet så ille, men hva vet vel jeg. Jeg er bare 20 år og tenker kanskje ikke så langt før jeg poster noe eller skriver noe. Jeg gjør ting om det føles rett, det har jeg alltid gjort. Jeg er også veldig sta, som gjør en situasjon som denne veldig vanskelig. Jeg selv mener jo at det ikke er noe galt med dette bilde, men jeg vet det er en stor gruppe som ikke mener det samme som meg. Jeg ville jo legge det ut, men vil heller ikke bli framstilt på en måte som jeg ikke kan stå for. Jeg velger å la vær å legge ut bilde noen plass etter dette og heller ha det for meg selv, som et morsomt minne fra en kul photoshoot.

Nå kommer spørsmålet til dere: Hva tenker du om bilder med pistoler og lettkledde bilder på nett? 

Slettet bildet etter 10 minutter.

 • 10.05.2017 - 12:11
Jakke - Zara // Bukse - Carlings // Tskjorte finner dere HER  // Sko - Junkyard  

 

Hei alle sammen<3 Nå er jeg nettopp kommet på jobb og skal være her til klokken 5. Jeg har begynt å redigere paradisefilmen til dere, så den kommer nok ut i løpet av kvelden. Det snør i Oslo og det er så typpisk... Sist helg jobbet jeg hver eneste dag, men denne helgen har jeg selvfølgelig fri hver dag. Jaja, det blir nok deilig med fri uansett. Jeg har booket hotell fra fredag til lørdag og jeg gleder meg. Det er så deilig å sove på hotell! Hotellfrokost og gode senger, er det lite som slår. 

 

I går postet jeg et bilde på instagram, men valgte å slette det etter 10 minutter. Jeg turte ikke la det ligge lengre ute da jeg var redd for kritikken. Jeg lå å tenkte på det i natt og jeg kom fram til at det er jo bare et bilde? Det er jo ikke alt som trengs å realiserer. Jeg ser ofte bilder på nett og så prøver jeg å ta like. På den måten kan jeg bruke mine egne bilder og ikke andres, om det gir mening? Jeg blir i alle fall å skrive et lengre innlegg om det senere, så får jeg høre hva dere syns. 

Nå skal jeg fortsette å jobbe, så blogges vi i kveld <3 Jeg merker hvor mye jeg gleder meg til ferie nå, slik at jeg får jobbet mer med bloggen. Jeg har følt at jeg har blogget veldig halveis den siste tiden og det beklager jeg for. Jeg vil jo ta bloggen og dere serriøst, men det er ikke barebare når man jobber. Jeg får se hva framtiden bringer og håpe på det beste! Vi blogges. Dere er best 

Min nye favorittmaske

 • 09.05.2017 - 15:30

//spons

For noen dager siden testet jeg The Incredible Face Mask fra maybeauty og jeg er utrolig fornøyd. Jeg har lenge hatt lyst å teste den ut fordi jeg har hørt så mye bra om den. Nå har jeg endelig fått testet den ut og den kommer definitivt til å bli godt brukt framover. Perfekt nå mot sommeren når jeg skal gå med lite sminke.  


7 Gode grunner til å bruke The Incredible Face Mask

 

 • Face mask suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling.

 •  Forebygger Acne

 •  Fjerner hudormer

 • Heiser bort død hud og urenheter fra din hud

 • Gir deg veldig rent og strålende hud!

 • Ikke testet på dyr og innholder kun naturlige ingredienser

 • Siden masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden får man jevnere og mer langvarig brunfarge når man bruker ansiktsmasken før man soler seg - perfekt nå før man soler.
   Den er veldig utrolig lett å påføre, spesielt med penselen som følges med. Unngår unødvendig gris og penselen vaskes lett av etter bruk. 

 Etter jeg hadde påført masken satt jeg meg ned med druer, pepsi og skam på skjermen. Det er så deilig å koble av å pleie seg selv av og til. Jeg føler jeg stresser fra A til B hver eneste dag, så litt alenetid på kvelden setter jeg utrolig stor pris på. Nå er jo en ny skam sessong tilbake på skjermen og jeg elsker at Sana fikk hovedrollen, jeg lærer mye av denne tvserien. 

 


Etter 30-45 minutter var masken tørr og klar til å fjernes. Jeg trengte ikke ta tiden da det var lett å merke når den var klar til å ta av. Masken ble gummiaktig og tørr. Det føles utrolig deilig å ta den av og jeg merket hvor myk og glødende huden ble med en gang.


 

Ikke det flotteste bilde å skal se på, men se så kult. Man kan se hudormene igjen på masken, da vet man virkelig at den fungerer. (og litt ansiktshår, haha) 

 Se hvor fin og ren huden ble da. Huden ble så ekstremt frisk, glødende og sinnsykt myk. Jeg digget den ansiktsmasken! Mine eneste forventninger til masken var at den skulle få bort noen av de sorte prikkene i nesepartiet, noe den absolutt gjorde! Så jeg kan faktisk ærlig si at jeg er ganske fornøyd og imponert over denne masken og kommer nok til å fortsette å bruke den 1 gang i uken fremover. 

 


Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode.  Bruk koden: martinemask eller kjøp ved å trykke på linken HER

Playboy?

 • 09.05.2017 - 11:09God morgen alle sammen! Jeg skulle egentlig stå opp for en time siden, men hadde ikke sjans var alt for trøtt. Nå har jeg fått sovet litt lengre og føler meg veldig klar for en ny dag. For dere som følger meg på snap og insta, så vet dere at jeg var på en shoot for ikke så lenge siden. Jeg fikk noen av bildene på mail i går og dette er et av de. Christoffer som tok bildene har masse forskjellige utstyr, masker og utkledning så derfor endte jeg opp med kaninører på noen av bildene! Jeg vet ikke helt hva jeg syns om bilde enda, men det var litt kult haha - litt playboy feeling da, men men. Jeg viser dere resten av bildene en annen dag.

 

Nå skal jeg spise frokost og kanskje dra på en joggetur. Jeg skal reise bort i 2 måneder om ikke så alt for lenge, derfor prøver jeg å trene litt før den tid. Jeg skal fortelle dere mer senere hva og hvorfor jeg reiser, men jeg venter til alt er i boks først!  Jeg tror dere vil komme til å like hva jeg skal og jeg tar selvfølgelig bloggen og dere med på reisen. Det er ikke lenge til alt er i boks, så snart får dere vite hva jeg skal. Vi blogges senere<3 Dere er best 

UKEN SOM GIKK

 • 08.05.2017 - 18:38

UKENS SANG

 
Jeg elsker virkelig denne sangen, ahh den er så fin! Stemmen, teksten og melodien. 


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Det kommer vell ikke som et sjokk at det var innlegget om meg og Morten. Dere har lenge lurt på om det var noe i mellom oss og nå fikk dere endelig svaret. Det er jo fortsatt noen som tror det er et PR stunt. Jeg har hørt en historie om at jeg sjekker inn igjen og vi begynner å date inne på hotellet og at det er derfor vi ikke kan fortelle dere det, haha! Jeg og Morten er veldig friendzoned og om dere leser Sofie sin blogg, får dere vite litt om han og henne. Innlegget om meg og Morten finner dere HER


 

 

UKENS TANKE

Jeg er nødt å slappe mere av. Jeg stresser igjennom dagene hver eneste dag. Jeg jobber 100% både på "vanlig" jobb og denne jobben. Dagene ender opp med at jeg må sitte våken til langt på natt for å få gjort alt jeg skal. Det lønner seg ikke når vekkeklokken ringer klokken 8 dagen etterpå, fordi jeg må på jobb igjen... Heldigvis tar jeg ferie i Juli og det skal bli utrolig deilig. UKENS NEDTUR

Da jeg kom hjem fra jobb igår fikk jeg beskjed om at en venninne av meg var død.. Vi ble kjent like etter jeg flyttet til Oslo og hun var alltid så god å snill mot meg og alle andre. Jeg snakket med henne for to uker siden og jeg angrer så på at vi ikke møttes. Ta vare på hverandre, livet er urettferdig:( Hvil i fred Teddy<3 

 

UKENS OPPTUR

Det er uten tvil været vi har hatt i Oslo. Tenk at det kan være 23 grader og sol i Mai? Nå misunner jeg de som har vokst opp Sør - Norge, i Bodø er det alltid så kaldt. Nei nå lyver jeg litt. Jeg er glad jeg vokste opp i Nord- Norge haha!  

AKKURAT NÅ

Jeg kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden og har nettopp spist middag. Snart skal jeg ut å jogge før jeg skal møte Rebecca. Håper å få redigert ferdig paradisevideoen i løpet av dagen eller i morgen, så jeg kan poste den senest onsdag. Jeg gleder meg sånn til jeg får kjøpt meg ny mac og kan lage filmer oftere. Nå bruker jeg bestevenninna mi sin mac. 

SOLNEDGANG, BØLGER OG TÅRER.

 • 08.05.2017 - 11:14Jeg kom over noen bilder på macen min som vekte liv i noen minner i meg. Jeg husker den dagen som om det var i går. Jeg merker jeg blir litt sjelven av å tenke på det, men samtidig veldig takknemlig. Jeg kan le når jeg prater om det nå i ettertid, men det kunne gått så utrolig galt. Hva var det vi tenkte på? 

Jeg hadde løget om jeg ikke sa jeg var redd, for det var jeg - utrolig redd også. Det var noen sekunder ute på havet at jeg nesten ville gi opp, men aldri i livet om jeg hadde gjort det. Det er i slike situasjoner du setter pris på alt du har i livet og innser hva som faktisk er viktig for deg.

 

Jeg og Sondre en kompis av meg hadde vært ute på hver vårt paddle board. Det hadde vært utrolig fint vær i Bodø den dagen. Havet var stille og solen skinte, perfekt å dra ut på havet å ta bilder - tenkte vi. Vi lå lenge der ute. Vi tok bilder, pratet og koste oss. Før vi viste ordet av det var solen nede og bølgene begynte å bli store. Vi begynte å tenke på å komme oss tilbake til land, men det var lettere sagt enn gjort. Jeg trodde ikke det kunne bli verre til jeg plutselig mistet åren min. Da lå vi der, på hvert vårt brett med bare en åre. Det var nesten umulig å komme seg noen vei. 

 

Vi byttet på å bruke den ene åren vi hadde igjen, mens den andre måtte padle med hendene. Jeg husker så godt hvor mye jeg ropte og så etter Sondre. Jeg var så redd for at noe galt skulle skje. Vi kom oss 10 meter framover og ble slått tilbake 8 meter av bølgene. Det føltes som en evighet. Det var blitt svart ute og vi klarte ikke holde oss samlet lengre. Jeg har glimt av at jeg padler, mens jeg snur meg å roper mot Sondre - som var maange meter bak meg uten åre. Jeg kom meg tilslutt på et berg som lå i havet. Selv om jeg visste at jeg endelig var på land klarte jeg ikke å slappe av, Sondre var jo fortsatt der ute - uten åre fordi jeg klarte å miste den! Jeg ropte og skrek å prøvde fortvilt og veive med hennende, i håp om at noen skulle legge merke til oss. Jeg husker tårene kom. Jeg hadde ikke følelse i kroppen og klarte ikke tenke klart. 

 

Sondre var nesten kommet seg til berget da vi så et skarpt lys mot oss, endelig tenkte jeg. Noen fra land hadde sett oss, håpet vi i alle fall. Vi viste ikke om de hadde ringt etter hjelp eller om de i det hele tatt hadde sett oss, men vi fortsatte å rope og veive med henende. Vi hadde ikke noe annet valg enn å sitte å vente. Etter en stund så vi en stor båt som kom kjørende mot oss. Mannen som så oss hadde tilkalt redningsskøyta. Det var ikke før vi kom oss ombord og ble kastet i en dusj begge to, for å få blodsirkulasjonen i kroppen at jeg klarte å puste ut. Det føltes som om alt skjedde så utrolig fort, men samtidig en evighet. Vi ble kjørt til legevakten for sjekk og jeg fikk ringt mamma og pappa med en gang.

Dagen etter dro vi å kjøpte en gave og skrev et kort til mannen som ringte etter hjelp og takket. Jeg vet ikke hva vi hadde gjort uten hans hjelp. Jeg er utrolig takknemlig for at det gikk så fint! 

 

Bildene under var bare halv time/time før bølgene slo inn. Uviten om hva vi hadde i vente. Se så fint det var da! Det var vindstille og ikke en eneste bølge. Jeg har lært av denne turen. Havet er ikke noe man skal kødde om. 

Link til avisen:  HER SITTER PADLERNE OG VENTER PÅ HJELP 

          

          

          

         

Hvorfor bry seg?

 • 07.05.2017 - 21:10

Mange av dere har spurt meg hvor jeg jobber og jeg jobber på pizzabakeren. Jeg tar i mot bestillinger, lager og kjører ut pizza. Jeg trives veldig godt der og mye har nok med kollegane mine å gjøre. Jeg jobber med min beste venninne og flere av mine nærmeste der. Jeg er i tilegg veldig god venn med sjefen min, noe jeg var før jeg startet også. 

 

I går var jeg på jobb og skulle kjøre ut pizza. Jeg synes alltid det er gøy å være sjåfør - det gjør at jobbdagen blir mer variert, men i går var det ikke like gøy. Jeg kjørte innom for å levere pizza og det som møtte meg var utrolig trist. Jeg ville egentlig bare snu i døren og lukke øynene. Jeg så det var noen som trengte hjelp, men tenkte først at jeg ikke kunne gjøre noe. Jeg skjønte fort da jeg satt meg i bilen og etter en telefonsamtale med mamma, at dette ikke var noe jeg kunne overse. For om jeg overså det, ville nok den neste gjøre det samme. Hvem ville da strukket ut en hand og hjulpet til? Det tar så lite av tiden til en person. Det var bare en kort telefon samtale, det trenger ikke være mer avansert. Jeg kan ikke fortelle spesifikt hva det var, men jeg måtte hjelpe til. 

 

Det er så mange som overser og tenker at det ikke er deres problem. Tenk hvordan samfunnet ville vært, om vi bare brydde oss om oss selv? Jeg vet at det er mange der ute som sitter alene, uten venner og familie. Hvem skal hjelpe en person som ikke har noen, når oss utenfor ikke hjelper til en gang? 

 

Da jeg kom tilbake ringte jeg politiet (såklart ikke 112) og lurte på hva jeg eventuelt burde gjøre i en slik situasjon og om de kunne hjelpe. Det at dem svarer at de ikke har noe med det å gjøre syntes jeg var dumt. For hva vet vel de om jeg kom til å fortsette å ringe en annen plass, eller å bare la det gå? Jeg tenker at har man muligheten å hjelpe der det trengs, bør man ikke skyve problemet over på noen andre. Jeg fikk i alle fall beskjed om å ringe legevakten, noe Erik kollegaen og kompisen min gjorde. Vi fikk beskjed om at de skulle sjekke det opp og det er jeg utrolig glad for. Hvordan det gikk og hva som skjer framover, vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg har prøvd og sitter igjen med en god følelse om at jeg ikke bare ignorerte det jeg så. Jeg håper alt ordner seg. Det handler om å være et godt menneske, gjør det ikke? 

 

Hva lurer dere på om paradise hotel?

 • 07.05.2017 - 15:39

 

I morgen skal jeg spille inn paradise hotel videoen til dere og trenger derfor å vite hva dere vil jeg skal prate om. Jeg vil jo at dere skal få svar på det dere lurer på, så jeg ikke bare babler i vei om ting dere syns er uinteresant. Jeg blir å prate om utsjekken min, hvordan jeg hadde det og om jeg følte jeg røk på en ordentlig måte. Jeg kommer også til å fortelle dere om hele opplevelsen i seg selv - hvordan jeg hadde det før, under og etter innspillingen.

Nå har dere muligheten til å få svar på alt dere lurer på. Alt fra det minste spørsmålet til det største!  (utenom hvem som ryker og hvem som vinner, det har jeg ikke lov å fortelle dere) 

Et spennende møte

 • 07.05.2017 - 14:44
Hei alle sammen:) Hvordan har dere det? Jeg er nettopp kommet hjem fra et veldig spennende møte. Hva det går ut på kan jeg ikke fortelle så mye om nå, men det vi har snakket om virket veldig bra. Dere vil komme til å se og merke hva som skal skje, om jeg takker ja. Det er mye jeg trenger å sette meg inn i, men jeg vet at det vil gå bra - legger jeg bare nok tid og energi inn i det. 

 

Nå skal jeg snart ta meg en løpetur før jeg skal på jobb klokken 5. Jeg var ferdig på jobb ganske sent i går og var ikke hjemme i leiligheten før rundt 12. Jeg fikk derfor ikke blogget så mye i går. Jeg merker hvor vanskelig det er å skal kombinere to jobber samtidig, men jeg prøver og failer av og til. Jeg skal kjøpe meg en ny mac neste uke, da den jeg har nå ikke fungerer helt som den skal. Jeg kan for det første ikke redigere filmer eller legge inn bilder, for at disken er såppas full som den er og virus over alt. Jeg har også klart å ødelegge skjermen, så halve skjermen er bare svart. Dette gjør bloggingen mye vanskeligere for meg. (skjemmes litt hvor uforsiktig jeg har vært med den) Jeg skal i alle fall få sjekket opp hva det koster å fikse min mac, før jeg kjøper meg en ny. Jeg skal få gjort alt dette i løpet av neste uke, så når alt e fikset kommer det til å bli flere videoer framover. Jeg vet dere synes det er gøy å følge meg litt tettere i hverdagen enn hva dere gjør gjennom et blogginnlegg. Jeg tenker det vil bli mere vlogs og tanker igjennom videoer framover. 

 

Jeg tenkte bare å forklare dere hva planene mine framover er, så får vi se hvordan det går. Jeg har i alle fall troen på at dere vil like det:) Håper dere alle få en kjempefin dag. 

Jeg gjør som resten av befolkningen.

 • 06.05.2017 - 16:09

//Inneholder spons

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i leiligheten med Mathilde for å få blogget til dere. Jeg må dra om en halvtime på jobb og på en dag som dette, suger det rett å slett... Det er 23 grader og stor sol i Oslo. Jeg måtte jo som resten av befolkningen poste bilde på snap, med gradern midt på bilde. Det er jo sånn det alltid er, når den første snøen kommer og når temperaturen stiger haha. Humøret mitt er på topp og jeg får bare prøve å tenke positivt om at jeg må jobbe i dag. Vi er heldigvis bare i Mai, så det kommer til å bli mange fine sommerdager fremover. 
 

Jeg og Mathilde dro innom smoothie change, før vi gikk en tur i sentrum. Det er folk overalt i dag og jeg merker hvor glad alle er. Det er jo ikke så rart, for hva er vell bedre enn helg og sommervær? Jeg dro innom postkontoret og hentet en pakke fra Junkyard i går, tskjorten og shortsen ser dere på bildene under. Jeg elsker levis shortsene, de er så behagelige og kule! Mange har spurt meg om hvor dongerishortsen jeg brukte så masse i Mexico var fra og det er den samme som jeg har her - bare i en annen farge. Både tskjorten og shorten blir nok mye brukt framover. Håper dere alle får en kjempefin lørdag! Min skal tilbringes bak disken og lage pizza;) 


Sko fra junkyard. 

 Tskjorte finner dere HER

Shorts finner dere HER.

Sov i 12 timer.

 • 06.05.2017 - 13:45

Hei og godmorgen alle sammen! Jeg våknet faktisk for en halvtime siden. Jeg hadde jo store planer om å stå opp tidlig for å utnytte det fine været, før jeg skal på jobb - slik ble det ikke i dag. Jeg har sovet i 12 timer, shitt... Jeg var på jobb i over 9 timer i går og har ikke sovet så godt de siste nettene, så det var nok nødvendig den søvnen jeg fikk i natt. Jeg merker at jeg må bli flinkere å legge med om nettene, for at hverdagen skal gå rundt. Jeg jobber jo 100% samtidig som jeg har denne bloggen, som er en 24/7 jobb. Den siste måneden har jeg vært konstant på jobb, men jeg gjør noe jeg elsker - så det er absolutt verdt det! 

Jeg skal ikke på jobb før klokken 5 i dag, så snart kommer Mathilde på besøk - så får vi vært litt ute i det fine været. Jeg fikk nettopp høre at det var 22 grader og stor sol ute, så nå må jeg virkelig stå opp av sengen og få med meg litt av dagen. Håper alle får en super dag<3 


 

En timeout

 • 05.05.2017 - 22:09

Nå sitter jeg hos Julie, en god venninne av meg - faktisk den gamleste venninnen jeg har. Vi skal ha en rolig kveld her hjemme, det merker jeg at jeg trenger. Julie får meg alltid i godt humør og det er deilig å være alene sammen. Jeg setter vennskapet vårt utrolig høyt - Vi har holdt sammen siden vi møttes i barnehagen. Vi er ikke de personene med mest tid til å møtes hele tiden, men det endrer uansett ingenting. Nå skal jeg legge fra meg macen og holde meg unna sosiale mediaer for kvelden. Jeg har hatt masse tanker i dag og trenger rett å slett bare å puste ut og slappe av med en god venninne. Noen ganger sier kroppen ifra og i dag er dagen. Vi blogges i morgen <3

  

7 Dårlige egenskaper og vaner

 • 05.05.2017 - 14:55 

1. Jeg har dårlig tålmodighet. Jeg er en person som gjør ting veldig raskt. Om det er å dusje, sminke meg eller kle på meg - så bruker jeg veldig liten tid. Det er som regel alltid jeg som er ferdig først av vennene mine, når vi skal gjøre noe eller dra et sted. Jeg satt virkelig tålmodigheten min på prøve nede i Mexico, for der var det venting hver eneste dag. Av en eller annen grunn gjorde den ventingen ikke så mye. Det var deilig å koble litt av, men av og til ble det for lenge å vente.. 
 

2. SNUS. Jeg har snuset nå i snart 4 år. (Jeg snuset ikke det året jeg var i USA) Tenk hvor mye penger jeg har brukt på å kjøpe en boks hver 3 dag! Heldigvis er jeg blitt flinkere i det siste å bruke mindre. Skal jeg en plass i noen timer, legger jeg heller igjen boksen hjemme. Målet mitt er å slutte i løpet av 2017. 

 

3. Ubesluttsom. Jeg klarer sjeldent å bestemme meg for noe. Jeg er så sinnsykt ubesluttsom når det gjelder det meste. Det ene sekundet kan jeg være helt sikker på at jeg skal gjøre noe eller vil noe, men plutselig endrer jeg mening og vil gjøre det helt motsatte. Jeg har en indre diskusjon med meg selv flere ganger i uken, om jeg skal ta noen valg. Haha høres jo helt sykt ut, men slik har det alltid vært. 

 

4. Jeg roter alltid vekk nøklene mine. Jeg bruker jo forskjellige jakker, gensere og vesker hver dag, så det er jo egentlig ikke så rart. Det ender opp med at jeg må forlate huset uten nøkkel noen ganger, for så å være avhengig av at noen er hjemme når jeg kommer hjem. Hvordan skal jeg klare å bo alene, når jeg ikke klarer å holde styr på nøkkelen en gang? Jeg må bli flinkere å legge den på samme plass hver gang jeg kommer inn døren hjemme. 

 

5. Vanskeligheter for å stole på mennesker. Jeg blir fort kjent med mennesker, men sliter med å tro at alle vil meg godt. Jeg er det helt motsatte av naiv med andre ord. Det er både en bra og en dårlig egenskap, for det er ikke alltid at de man tror vil deg godt - virkelig vil deg det beste. Jeg er redd for å åpne meg for mye til nye mennesker, spesielt gutter. Det har nok mye med fortid å gjøre. Jeg har skrevet litt om det her

 

6. Rot i klesskapet. Det er nesten ikke vits å rydde i klærne mine. Når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg, drar jeg ut et plagg og legger det øverst igjen. Det er ikke alltid jeg har så god tid, så når jeg først stresser ender klærne opp overalt. 

 

7. Blir utrolig fort lei. Jeg blir utrolig fort lei av ting. Jeg mister konsentrasjonen og blir rastløs. Dette er nok en av grunnene til at jeg ikke får skole nå. Jeg har jo også skrevet om det før, det at jeg har hatt rundt 5 blogger. Hver gang jeg har startet opp, har jeg sluttet før det har gått et år. Denne gangen er ting annerledes. (håper jeg) Motivasjonen er på topp og jeg elsker hva jeg gjør. Jeg tror mye av grunnen til dette er at jeg har dere. Jeg har aldri hatt så mye lesere og respons som jeg har nå og det gjør det også mye gøyere å blogge. Jeg har også mange venner som blogger, som gjør det lettere å dra å ta bilder og finne på ting. Det er ikke alltid like gøy å skal dra opp kamera hver gang man er med venner som ikke er så "fan" å bli lagt ut bilder på nett, det skjønner jeg såklart - man er jo forskjellige. Det er derfor ikke alt jeg legger ut på nett. 
 

Er du lykkelig?

 • 05.05.2017 - 08:54

Tenk bare hvor lykkelig du ville ha vært om du mistet alt det du har nå - og fikk det tilbake igjen.

Mange glemmer den lille lykken mens de forgjeves venter på den store. 

Nøkkelen til lykke er å la hver situasjon være som den er i stedet for slik du syns den burde være.


 

Det er ikke hva vi har, hvem vi er, hvor vi er eller hva vi driver med som først og fremst avgjør om vi er lykkelige eller ikke. Det er hva vi tenker om det.

 

 

Facebook 

Hva gjorde jeg med Stian Blipp?

 • 04.05.2017 - 20:00

 

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i soffaen hjemme og gjør alt jeg kan for å holde øynene oppe. Jeg er så utrolig sliten og trøtt nå, at jeg egentlig bare har lyst å gå å legge meg. Jeg hadde egentlig tenkt å få meg noen timer søvn nå, men da vet jeg at jeg ikke får sove i kveld. Jeg tenker derfor det er bedre å holde meg våken nå å legge meg tidlig. Jeg hadde vekkeklokken på allerede halv 8 i dag tidlig, siden vi skulle dra å møte Stian og crewet. Jeg, Sofie, Andrea, Morten, Marcus, Kevin og Grunde skal nemlig være med på Stian Blipp show! Jeg viste ikke helt hva jeg takket ja til, når jeg først fikk spørsmålet om å være med. Jeg var ikke så veldig giret da jeg våknet i dag, men det endte opp med å bli en utrolig morsom og gøy dag - jeg angrer ikke et sekund. 

 

Vi skulle springe maraton på 4 mil, mot en av norges raskeste. Først må jeg bare si at de som springer så lenge og så fort, de er maskiner. Jeg prøvde å holde følge med han, men det var jo umulig. Det at noen klarer å holde et så høyt tempo i flere timer, er nesten uvirkelig - de bør være stolt. Vi var 7 fra paradise og Stian på vårt lag mot han ene maratonløperen. Vi sprang ikke hele tiden, men hadde rulering. Vi kjørte en buss vedsiden av så når noen var sliten, hoppet personen inn i bussen og en ny hoppet ut. Hvordan det gikk skal jeg ikke avsløre nå, det får dere se på tv om 2 uker. Tror dere vi 8 klarte å slå han? Eller er en maratonløper faktisk raskere enn 8 ikke så godt trente mennesker? Jeg vet i alle fall en ting og det er at jeg har utrolig dårlig kondis... Jeg har jo alltid likt å løpe, men treningen har nok blitt nedprioritert den siste tiden. 

 

Jeg må også stoppe opp å tenke over hvor heldig jeg er noen ganger. Det går ikke helt opp for meg hvor mye muligheter jeg har fått, den siste tiden. Bare i år har jeg fått være med på tv2 hjelper deg, paradise hotel, godkveld norge, nå stian blipp show og mye mer! Det er så gøy og jeg nyter virkelig tiden i livet mitt nå, for den varer ikke evig. 


PARADISE HAR PÅVIRKET LIVET MITT I OSLO.

 • 04.05.2017 - 18:02Jeg hadde en samtale med noen venninner for noen dager siden, der vi pratet om det å få seg nye venner. Det er ikke til å legge skjul på at når man flytter til et nytt sted, som er så langt unna sin egen hjemby - kjenner man plutselig ikke så mange lengre. 
Jeg har aldri vært avhengig av å ha mange venner, men har egentlig alltid hatt det. Jeg har drevet på med idretter så lenge jeg kan huske og det er noe av det mest sosiale man kan ha som hobby - Så det hadde blitt feil av meg å si at ting plutselig endret seg, det har bare endret seg i ny by. 
 

Når jeg flyttet til Oslo kjente jeg bare vennene mine fra Bodø, som også hadde flyttet hit. Jeg startet på sonans, som i seg selv ikke er veldig sosialt. Jeg viste når jeg startet der at det ikke var plassen for å få seg masse venner - det hadde jeg hørt og fikk bevist. Jeg tok ikke initiativ til å bli kjent med så mange heller, det ble bare sånn. Jeg hadde kun skole to dager i uken, så det var lenge mellom hver gang jeg så klassevenninnene mine. Slik jeg fikk intrykk av miljøet der,  var det slik at de fleste kun var der for å gjøre skole. Det er ikke det sosiale som man får på høyere utdanning, med fester, arrangementer og studentuke. De fleste ville helst sitte med et par seter mellomrom fra hverandre - det ble til at jeg gjorde det samme. 

 

Jeg hadde heller ikke jobb forrige halvår og fylte ikke 20 år før sent på året, som gjorde at jeg ikke dro ut på byen så ofte. Jeg ble kanskje venn med maks 10 stykker på et halvt år, altså ikke så mye å skryte over. Jeg synes egentlig at det er litt rart, med tanke på at jeg er en veldig utadvent person. Jeg elsker jo å bli kjent med nye mennesker, men denne gangen var det vanskeligere enn jeg trodde. 
 

Nå har alt endret seg. Vennekretsen min i Oslo har vokst så utrolig mye, takket være min deltagelse i paradise hotel. Først og fremst er det ikke en eneste av deltagerne jeg ikke liker og over halvparten bor i Oslo. Flere vet hvem jeg er, som gjør at flere tar kontakt. Det er så hyggelig når folk skriver og jeg er alltid åpen for et nytt vennskap. Jeg hadde det BRA i Oslo i fjor, utrolig bra - det var ikke det det sto på. Jeg hadde gode venner og de menneskene jeg ble kjent med, betydde mye for meg. Jeg hadde dessuten noen av mine beste venner fra Bodø her i Oslo. Det var veldig trygt og jeg følte meg fort hjemme i denne lille storbyen. Oslo tok meg godt i mot og jeg angret ikke et sekund på at jeg flyttet i fjor. Sannheten er bare at det automatisk er mye mer å gjøre nå. Ting er ikke så ensformig som det kanskje var i fjor. Det er alltid en vinkveld, filmkveld, fest, arrangement eller resturantbesøk å være med på. Det tar lang tid å komme seg til rette i en ny by. Det tar lang tid å finne de rette vennene og det rette miljøet, men jeg føler jeg er på god vei. 

Når kjærligheten ikke kan beskrives med ord.

 • 04.05.2017 - 01:12

I går hadde to av de som står meg nærmest bursdag. Mammaen min og gudmorungen min. På slike dager kjenner jeg på savnet hjem litt ekstra. Jeg skulle ønske jeg kunne være med de og gi de begge en stor klem. 

 

Mamma er den jeg alltid ringer og den dama jeg ser mest opp til. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne ved min side, hver eneste dag. Jeg får så mye støtte, omsorg, trøst og glede fra henne. Jeg er så stolt av å ha en mamma som alltid har stilt opp. Hun var treneren min i alle år på handball. Hun var med på alle reiser, kamper og treninger. Trening hadde vi nesten hver dag og turer var det flere helger i måneden. Hun har alltid stått på sidelinjen å heiet på meg, uansett hva jeg har gjort - det er jeg utrolig takknemmlig for. Hun gir meg så mye motivasjon og håp. Hun er den som får det negative til å bli positivt og en vond dag til å bli en bra. Det å få høre at jeg ligner på mammaen min, er noe av det fineste komplimentet jeg får. Jeg håper jeg ser like bra ut og blir like kul som deg, når jeg blir like gammel. Du stråler mamma<3 Gratatulerer så mye med dagen til den flotteste dama på jord. Jeg elsker deg! 


Jeg husker fortsatt dagen tante spurte meg om å bli gudmor. Jeg husker hvor stolt og glad jeg ble. Jeg husker hvordan livet mitt var på den tiden og det å bli gudmor til Selma endret så utrolig mye. Jeg var så takknemmlig. Jeg følte lykke på en helt annen måte - hun gir meg så mye lykke. Jeg følte meg så voksen. Jeg følte et ansvar. Et ansvar om å være der for noen og muligheten til å være der for noen.   

Sist jeg var hjemme i Bodø fikk jeg ikke møtt henne så lenge, siden de skulle reise på påskeferie. Når jeg skulle si hade begynte jeg å gråte og typisk meg begynner jeg å gråte igjen nå. Jeg føler jeg går glipp av så mye, hun vokser for fort. Fra hver gang jeg møter henne, er hun blitt noen måneder eldre. Når man er små er noen måneder en evighet. Hun er noe av det nydeligste jeg har møtt og jeg håper hun får alt hun ønsker seg i livet og litt mer. Gratulerer så mye med dagen gudmor sitt gull. Jeg elsker deg! 

 


 

Små hverdagsgleder

 • 03.05.2017 - 18:57Hei alle sammen:) Jeg er nettopp kommet hjem fra jobb og sitter nå å ser dagens episode med Sofie og Andrea. Etter jeg har sett episoden må jeg rett hjem å stelle meg. Jeg skal møte en kompis og ha en liten shoot, viser dere bildene senere om de blir kule. Når jeg gikk på jobb i dag tidlig dro jeg innom å  kjøpte sjokolade til Mathilde. Jeg spiste selvfølgelig opp hennes i natt da jeg sov der. Jeg gjør alltid det, haha! Jeg spiser først alt jeg har kjøpt, så spiser jeg opp det hun ikke spiser opp. Jeg er et matvrak. Da jeg hadde gjort alt jeg skulle gjøre på jobb og det var lite å gjøre, skrev jeg også noen koselig lapper til henne. Noen timer senere kom Mathilde på jobb og da hadde hun kjøpt is og druer til oss, haha. Bestevenninner tenker likt. Vi lo godt da vi oppdaget at begge skulle prøve å gjøre noe koselig for hverdandre, på samme tid. Små hverdagsgleder som gjør jobbdagen litt bedre. 

Jeg ser også at mange syntes videoen til meg og Morten var gøy, men noen tror også det var et pr stunt. Nei vi er ikke noe mer enn venner, det er ikke et pr stunt. For å få med dere filmer jeg legger ut, før de kommer på bloggen - subsribe youtubekontoen min:) Nå er episoden ferdig så jeg er nødt å dra hjem! Vi blogges <3

Sannheten om forholdet til meg og Morten - VIDEO.

 • 03.05.2017 - 09:28

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetDette innlegget er nok det mest etterspurte innlegget siden Paradise hotel. Jeg og Morten har daglig fått spørsmål om forholdet vårt. Er vi kjærester eller venner og bor vi fortsatt sammen? Svarene får dere NÅ. HUSK HD!

 


 


 

Jeg elsker dager som dette!

 • 02.05.2017 - 17:12

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Håper dere har det bra:) For en fin dag det har vært og fortsatt er i Oslo. 20 grader og stor sol. Da jeg våknet i dag ordnet jeg meg å dro til Vigelandsparken med fine folk. Vi kjøpte inn drikke og frukt og satt i noen timer i solen. Det er så deilig at sommeren nærmer seg og at jeg bor i Oslo. Jeg merker at sommeren kommer mye fortere her enn hva den gjorde i Bodø. Det var jo til og med 20 grader i April noen dager - ahh det er så deilig! Jeg merker i alle fall at humøret mitt er på topp på dager som dette. 

Jeg og Morten har spilt inn video til dere og håper den blir like bra som vi har tenkt. Jeg skal redigere den så fort som mulig, så håper den blir ferdig til i morgen. Snart skal jeg dra å møte noen bodøvenninner. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre enda, men det er alltid koselig å møtes. Jeg tenkte bare å komme med en liten oppdatering til dere før jeg drar på farten igjen. Nå må jeg redigere litt på filmen, før jeg må komme meg avgårde. Vi blogges flotte lesere! 

Jeg savner Mexico, men mest menneskene jeg reiste med.

 • 02.05.2017 - 11:46

Hei og god morgen fine lesere. Jeg ligger fortsatt i sengen og har nettopp spist frokost. Jeg skulle finne noen bilder jeg kunne poste og blogge om til dere nå, siden jeg ikke har fått tatt noen bilder i dag. Jeg kom over et par bilder fra Mexico 2014, da jeg reiste dit på springbreak. Jeg husker denne turen like godt som den siste. Turene kan ikke sammenlignes, men de var minnerike begge to. 

Jeg reiste ned dit med vertsmor, vertsfar, vertsbesteforeldre og den ene vertsbroren min. Jeg kalte og kaller dem fortsatt for familien min. Ringer jeg dem nå, kaller jeg fortsatt dem for mom and dad. Jeg er så glad jeg har dem og ville ikke byttet ut året mitt i USA for noen ting. Familien eier et privatfly som vi reiste med, tenk så kult! Før vi landet i Mexico fløy vi over å så ned på alt som var. Jeg husker hvor heldig jeg følte meg - jeg fikk oppleve så utrolig mye på kort tid. Jeg drømmer meg bort når jeg ser disse bildene, mens jeg sutrer litt over hvor alle de andre bilde ble av? Jeg tok jo hundrevis av bilder den turen. Vi var på stranden hver dag, spiste på forskjellige meksikanse resturanter og gikk masse turer. Jeg vil tro jeg har bildene på en hard disk, men ingen aning hvor den ligger - finner den nok en vakker dag! 

Jeg savner Mexico, men mest av alt savner jeg menneskene jeg reiste med. Jeg har ikke møtt hele familien siden jeg flyttet sommeren 2014, men besøkte broren min i Arizona sist sommer. Jeg husker jeg var litt nervøs når jeg skulle ned dit, for ville det være det samme? Det var jo lenge siden jeg hadde sett han, men når han hentet meg på flyplassen var det som om jeg aldri dro. Hele familien min flyttet fra staten og huset jeg bodde i rett etter jeg flyttet, noe jeg syntes var utrolig trist. Det var jo i den byen og det huset jeg hadde alle minnene i. Nå bor de i Montana og var derfor jeg ikke fikk tid å møte alle sist jeg var i USA. Jeg vet jeg alltid vil ha dem der uasett hvor lang tid det tar før vi ses, men jeg håper det ikke blir lenge til.

 

You build a life for several years and leave it for 10 months. You build a life for 10 months and leave it forever. Which one is harder? 

 

/untouched 
Vikinguke på pærra

 • 01.05.2017 - 23:47

Hei alle sammen. Nå er jeg endelig kommet hjem fra jobb! Denne dagen har føltes utrolig lang og det var også masse å gjøre på jobb i dag, måtte jobbe overtid for å få tid til alt. Nå skal jeg lage meg middag og se dagens episode av paradise. Jeg gleder meg til denne uken på paradise, tror den kommer til å bli veldig gøy! Det er så sinnsykt kult tema dennne uken - vikinguke! Grunde kom jo inn i dag for tredje gang - fighter! 

Jeg må legge fra meg macen og lage meg mat nå, jeg er så så sulten. Jeg har ikke rukket å spise på jobb og der merkes på kroppen. Jeg skal spise, se paradise og legge meg med en gang. I morgen har jeg fri, så jeg skal prøve å få spilt inn en video til dere! Vi blogges

 

 

 

Jeg skulle jeg ønske jeg hadde fri.

 • 01.05.2017 - 20:57

(EDIT. Innlegget skulle egentlig bli publisert med en gang, men har ikke blitt publisert på grunn av innstillinger! BEKLAGER) Hei alle sammen. Nå sitter jeg på t banen på tur på jobb. Jeg skulle ønske jeg hadde fri som de fleste i dag, men såklart jobber jeg på en så fin dag som dette. Heldigvis er det rød dag og jeg kommer ikke til å angre på at jeg jobber så mye når juni lønnen kommer.

 

Jeg møtte Andrea og tok noen bilder, før vi måtte dra hjem til henne så jeg rakk å legge over bildene før jobb. Jeg føler fortsatt ikke at formen er helt på topp, men jeg overlever. Jeg er tom for p-piller så det er nok mensensmerter. Jeg har hoppet over alt for mange måneder nå så det er kanskje like greit. Det må nok være det eneste som er dumt med å være jente. Det å føde er nok verre, men det skjer ikke hver måned og du får jo et barn - tenk så fint! Jeg trenger heldigvis ikke tenke på å føde nå, det er jo lenge til.

 

Jeg håper alle dere som bor i Oslo utnytter dagen til å være ute, for herregud for et vær vi har i dag! Det er utrolig varmt og null skyer på himmelen. Jeg angret fort på klesvalget da vi skulle ta bilder, jeg ble så varm der vi sto. Jeg måtte uansett få tatt bilder i jakken siden jeg skal ha konkuranse der en av dere kan vinne en lik jakke ved å delta. Jakken er fra pinkyswear og er den er så fin.  Jeg informerer dere når jeg legger ut konkurransen, men den blir i løpet av uken! Jeg håper dere alle får en fin dag, uansett vær! Dere er best. Vi blogges<3 

Mine favorittapper på mobilen

 • 01.05.2017 - 11:51

  
 

Øverst har jeg sortert noen apper som passer sammen, som jeg skal vise dere lengre ned i innlegget. Raden under er alt jeg bruker hver eneste dag. Jeg sjekker mail, youtube og bloggen flere ganger dagli. Notatappen bruker jeg når jeg kommer på en idé til et innlegg eller vil skrive uten at jeg har nett, da kan jeg skrive der og så skrive inn på bloggen senere. Det er som oftes når jeg sitter uten nett og hører på musikk at de beste ideene kommer opp. 

Nederse raden er de jeg bruker mest. Egenlig bruker jeg ikke den mailen så mye, men gmailen mest - har bare ikke endret på de. (gjør det med en gang) Instagram er definitivt den appen jeg bruker mest tid på når jeg er på mobilen. Jeg er ikke så aktiv på snapchat, bortsett fra å legge ut innlegg fra bloggen på story. Jeg kan være veeldig aktiv de gangene jeg først starter å poste på story når jeg er ute på byen, men det er en annen sak. Jeg bruker den ikke mye til å sende snapper til personer. 

 


 


Appene jeg bruker for å kontakte folk og oppdatere meg på hva familie og venner gjør. 

 Appene jeg bruker for bilder og kamera. Når jeg tenker meg om bruker jeg egentlig bare de 3 øverste, men layout og imovie en sjelden gang. Jeg redigerer nesten alle bildene mine til instagram på vsco. De bildene jeg har på bloggen som er tatt med mobilen, er som regel også redigert i vsco. Jeg elsker filterene de har der. 

 

 

mCASH og mobilepay er perfekt for meg som roter bort bankkortet mitt hele tiden. Med de appene kan jeg betale fra mobilen, perfekt! De har reddet meg mange ganger. Jeg synes man skulle kunne brukt disse appene til å betale i alle butikker, i alle fall matbutikker - de er så geniale! 

 
Appene jeg bruker når jeg skal komme meg fra a til b. Google maps er jeg avhengig av når jeg går alene på nye steder og skal prøve å finne fram, jeg roter meg alltid bort. Heldigvis begynner jeg å bli ganske så kjent i Oslo, så jeg trenger ikke bruke den så mye her. Rutereise appen ELSKER jeg! Skriver bare inn hvor jeg skal, så finner den fram hvor jeg skal ta buss/trikk fra og når de går. 

 

Jeg håper dere likte innlegget og fikk noen tips til hvordan apper dere skal bruke, for å komme dere igjennom hverdagene;) Haha! Nå skal jeg spise frokost og så møte Andrea. Jeg er ikke helt i form i dag vet ikke helt hvorfor, men jeg håper den blir bedre i løpet av dagen. Jeg skal jo på jobb senere, hater å ikke føle meg på topp da. Skriver til dere før jeg stikker på jobb<3 Ha det fint! 

 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no