hits

martine johansen |oslo

Harry i Rhodos?

 • 30.06.2017 - 15:16

Hei fininger! Jeg tenkte bare å stikke innom med en liten oppdatering til dere. Jeg føler meg litt tom og stresset i dag, men samtidig klarer jeg aldri stresse. Jeg har jo ikke noe å stresse over sånn egentlig. Jeg er snart ferdigpakket og skal reise om 2 dager. Det er nok bare fordi jeg begynner å få litt reisefeber og er spent. Jeg gleder meg så utrolig mye til mandag og til jeg kommer fram til Hellas. Jeg reiser jo som sagt alene, men det er så utrolig mange flotte mennesker der nede allerede. Jeg tror det kommer til å bli utrolig gøy og ikke minst nytt. Jeg har aldri vært i Rhodos før så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det er der nede. 

 

Jeg har hørt fra flere at det er veldig harry der nede, men jeg velger å ikke gjøre meg en formening om det før jeg kommer ned selv. Kanskje barstreeten ikke er den fineste, men jeg vil tro det er mer å gjøre enn å bare feste der nede. Så klart ser jeg for meg at det blir en del festing. Jeg skal jo tross alt jobbe på en uteplass, men jeg skal utforske og gjøre så mye mer. Jeg vil utforske øya og finne skjulte skatter. Jeg har hørt at det er utrolig billig å leie bil der nede så det er noe jeg har lyst å gjøre. I morgen skal jeg dra å kjøpe meg gopro og jeg gleder meg masse til å filme og ta dere med på denne ferien. Nå skal jeg fortsette å pakke litt så jeg kan bruke litt tid ute i solen i dag<3 Håper dere får en super fredag! 




Lenge siden jeg har spist en like god frokost vi spiste i dag! 


Slik ser det altså ut nå! I morgen flytter jeg så det er bare å stå på i dag. Heldigvis er jeg snart ferdig, wii. 


Jeg har også sortert i sminken min. Det trengtes virkelig! Jeg bruker ikke halvparten og noe av var ikke mitt engang, lurer på hvordan det har havnet i min sminkemappe? Nå har jeg i alle fall kastet en del sminke og klar for å kjøpe litt nytt på tax free'en på flyplassen

Jeg trenger deres hjelp

 • 30.06.2017 - 12:14

                         

Hei og god morgen alle sammen<3 Ja for meg startet dagen nå. Klokken 12. Jeg klarer ikke stå opp tidligere og det føles ut som kroppen aldri vil stå opp. Jeg kunne lett sovet noen timer lengre nå, men jeg kan ikke sove bort mer av dagen. Jeg kjenner at jeg gleder meg til ferie og til jeg er pakket og klar med alt. Jeg har kun å pakke klærne jeg skal ha med meg til Rhodos og resten av klærne i en annen eske. Nå ligger alt slengt utover gulvet i stuen og det er vanskeligere enn det høres ut som! Jeg er så dårlig på å pakke... Hva trenger jeg med meg og hva trenger jeg ikke? Jeg vurderer nesen 2 kofferter siden jeg uansett har betalt for det på flyet, men vi får se hva jeg orker drasse med meg. Jeg vil helst ha kun en koffert. Mindre å holde styr på og jeg tviler på at jeg får bruk for så mye klær. Om dere har noen pakketips så tar jeg imot all hjelp. Det er meldt ca 35 grader hver dag og det er hva jeg pakker etter. Tusen takk for tips på forhånd :D  

 

Da jeg tenkte på hva jeg kunne blogge om i dag, tenkte jeg først å poste noen sanger og fortelle hva hver av dem betydde for meg. Vi har vell alle sanger som kjennes ekstra på kroppen? En sang som minner deg om noe bra, trist, en ferie eller en venn. Men så kom jeg på at ville de fortsatt betydd like mye om alle viste det? Selv om en sang kanskje ikke er så personlig i seg selv når man hører den, så er minnene jeg har med sangene det. Jeg skulle av og til ønske at jeg kunne oppleve mye av det igjen. Jeg har veldig mange sanger som minner meg om spesielle perioder. Enten fordi de har stått på i bakgrunnen, jeg har hørt på den i bilen eller når jeg har gått ute. Kanskje jeg velger å poste noen sanger en dag. Så kunne dere få gjettet om det var til et trist eller et bra minne? Kjærlighet eller vennskaps minne? 

Har du noen slike sanger? Noen du vil dele? 

VLOGG - TØNSBERG

 • 29.06.2017 - 18:20

Nå har jeg endelig fått redigert sammen vloggen fra Tønsberg. Håper dere liker den, husk HD <3 Om det er noe dere vil jeg skal fortsette med gjerne si ifra!

 

TORSDAG + nofilter

 • 29.06.2017 - 12:13


Jeg må nevne at etter jeg startet med tannblekingen (som jeg var litt skeptisk for i starten) har jeg fått mye hvitere tenner. Se nå bare over! Dette bildet er ikke redigert. Nå vil jeg bare prøve å slutte å snuse, så jeg kan ha hvite tenner hele tiden.

God morgen alle sammen<3 Jeg sov 3 timer natten vi hadde i  Tønsberg og jobbet til 11 i går kveld, derfor sov jeg til nå. Det var så deilig å ikke høre vekkeklokken og ligge lenge i sengen. Eller! Om man ser bort i fra mannen som blåste søppel i bakgården i 10 tiden haha.... Jeg skulle til å si noe ut av vinduet, men så kom jeg på at det egentlig ikke var så tidlig og det var bare en hverdag. Nå er jeg uansett våken og skal snart spise frokost. Jeg har begynt å redigere vloggen og jeg gleder meg veldig til å vise dere filmen. Jeg har virkelig fått filmet det meste av turen denne gangen, så det kan bli gøy for dere å se. 

 

Da jeg våknet hadde jeg fått melding fra posten om at to pakker er kommet fram. Nelly var i alle fall en av pakkene, men det kom ikke som et sjokk. Nelly er alltid så rask med leveringstiden! Spesielt nå når jeg bor i Oslo. Jeg rekket til og meg kanskje å levere tilbake og bytte om noe jeg har bestilt ikke passer. Når jeg først snart snakker om klær så må jeg jo nevne klessalget jeg har på tise. SORRY til dere jeg ikke har svart og ikke har sendt klærne til. Jeg skjønte vell egentlig ikke så mye av appen og plutselig skrev fler at jeg måtte åpne "safe payment". Noe jeg ikke viste hva var, men nå vet jeg! Jeg lover å sette meg ned i dag og lese over alt. Det er gøy at så mange vil kjøpe og jeg skulle ønske jeg hadde fler av hvert plagg... Nå rumler magen, så vi blogges senere <3 Dere er best! 

Fest med de beste

 • 28.06.2017 - 14:19



Hei alle sammen. Jeg er nettopp kommet hjem fra Tønsberg. Jeg ligger under dyna i sengen med godterposen ved siden av. Jeg må bare starte med å si: FOR EN KVELD! Jeg har hatt det så utrolig gøy. Dit skal jeg definitivt dra tilbake når jeg er hjemme fra Rhodos. Det var først og fremst utrolig fint der og utestedet var også perfekt. Jeg har også vært superflink å filmet masse, nesten litt for masse. Jeg har begynt å redigere, men det er ikke lett med over 1 time med film. Jeg vil tro det blir kjedelig å se en vlogg som er så lang, så jeg skal prøve å få redigert bort det uinteressante. Festen startet allerede klokken 5 og jeg var ikke i seng før klokken 5 i natt. Shitt for en lang dag når jeg tenker meg om. Det var masse god mat, drinker og utrolig fint selskap. Det er så gøy å få muligheten til å være med på arrangement som dette. Jeg er veldig takknemlig. 

 

For en gangs skyld la jeg igjen mobilen på hotellrommet i går og det er jeg veldig glad for i dag. Deilig å våkne uten å stresse over hva jeg kan ha lagt ut noen steder. Sofie og Andrea derimot... Haha! Hjelper kanskje ikke at jeg ikke legger ut noe når jeg er med på halvparten av deres snapper. Fylleangsten siger seg sakte innpå kjenner jeg, men det går heldigvis fort over. 

Nå skal jeg sove 1 time så skal jeg faktisk dra på jobb. Formen er kjempefin og det er jeg veldig glad for. Det hadde vært kjipt å måtte jobbe om jeg var dårlig. Vi blogges<3 













Hvordan komme seg over exen

 • 28.06.2017 - 10:16

Jeg har som sikkert flere av dere har hatt en ex. Jeg har forsåvidt fortsatt en ex. Noen ganger kan det være lett å komme over ex'en og andre ganger ikke. Jeg har kun hatt 1 kjæreste, men jeg har hatt gutter jeg har datet. Selv om du kanskje var den som gjørde det slutt, kan det fortsatt være vanskelig å komme over en person. 

                       

Vi jenter er jo eksperter på å snoke og lete etter tegn vi kanskje ikke vil se. Det er nok flere gutter som er like, men jeg vet best hvordan vi jenter kan være. 

Du har lyst å følge ex'en på sosiale medier slik at du har muligheten til å se hva han driver med. Du vil se om han har det gøy eller sitter med den samme kjipe følelsen som du gjør. For det første er instagram, snap og facebook langt i fra det som er virkeligheten. Uansett hvordan man føler seg, så kan et bilde ute på nett lure folk til å tro det motsatte. 

Ut ifra hva jeg har lært så er det beste å kutte ut all kontakt, selv om en del av deg fortsatt vil følge med. Slett han på alle sosiale medier og telefonnummeret om nødvendig. Hvorfor utsette deg selv å plutselig ringe exen på fylla, i håp om at han kanskje har endret mening? Om du allerede har lært nummeret hans utenat så lagre nummeret for "IKKE RING". Det vet jeg fler av mine venninner som har gjort. 

En liten fakta: Før jeg og en venninne skulle ut på byen ga hun meg telefonen hennes slik at jeg kunne endre noen kontakter. Jeg endret gutten hun ikke ville ringe til et annet navn. Når vi dro ut hadde hun null anelse over hvem av kontakte hun hadde faktisk var han. 

Vær opptatt. Uansett situasjon hvor man er lei seg er den beste løsningen å holde seg opptatt. Det siste hodet vil er å stelle seg å møte jentene for vors før byen, men kroppen har så godt av det. Du trenger ikke drikke, for da kan følelsene fort ta overhånd. Kos deg, tenk på noe annet og bruk tiden din med gode venner. 

Slutt å vær bitter. Hva så om han har funnet seg en ny? Du blir ikke lykkelig av å være bitter på at han kom seg over deg først. Nå gir det deg bare en større mulighet til å komme deg ut på markedet igjen. Haha for et fælt ord å bruke egentlig. Markedet. Tenk så mange det er der ute! Jeg er sikker på at det finnes en spesiell for oss alle. 

Slutt å prøve å gjøre han sjalu. Dette punket er så utrolig viktig og det er så mange gutter og jenter som gjør dette. Legger ut bilde eller gjør ting FOR at exen skal se det. De verste bildene er når folk legger ut koselige kveldsbilder og skriver, «nå skal vi kose oss» men sannheten var at du lå alene å så serie. Du bruker mer energi på å gjøre exen sjalu, enn å faktisk bruke tiden din på det som får deg til å føle deg bra. 

Slett bilder. Da jeg og exen gjorde det slutt slettet jeg alt av bilder jeg hadde ute på sosiale medier. Det hjalp. Eller skal jeg være helt ærlig angrer jeg litt på at jeg ikke lagret de først, for det er jo koselige minner å ha. Uansett hvordan forholdet endte, så har det jo vært en del av livet ditt. Så lifetip fra meg; Lagre bildene et sted du ikke ser dem hele tiden og slett bildene som er ute. 

Mitt siste innlegg

 • 27.06.2017 - 16:22

Nå er vi ankommet hotellet vi skal bo på. Jeg får dele rom med Andrea og vi har faktisk ikke sovet på rom sammen siden før innsjekk i Mexico. Vi har det så koselig og jeg gleder meg utrolig mye til i kveld. I dag er en perfekt dag å feste på siden det er så fint vær. Vi har nettopp fikset oss ferdig å skal snart dra nedover til utestedet. Det starter klokken 5 og fortsetter til langt på natt. Utestedet gjør i alle fall det, vi får se hvor lenge jeg holder ut før jeg blir trøtt. 

Planen var egentlig at jeg, Andrea og Morten skulle ta toget til Tønsberg, men endte vi opp i bussen med resten av gjengen i stedet. Håper dere får en kjempefin tirsdag, så blogges vi nok mer i morgen. Kanskje jeg rekker en liten oppdatering senere, men jeg tviler. Så dette blir nok siste innlegg for dagen. Nå må jeg legge fra meg macen så jeg rekker å slette håret. Vi blogges mer i morgen <3

 





 

Det lengste og korsteste i livet

 • 27.06.2017 - 13:00

Hey guys! Nå sitter jeg på toget til Tønsberg. Det er så fint vær ute i dag, så denne dagen kan ikke bli annet enn fin. Jeg har begynt å vlogge så dere skal få bli med på reisen. Videoen kommer nok ut i løpet av uken<3 I går da jeg tok sol tenkte jeg at tiden gikk så utrolig sakte. Hvert minutt føltes plutselig dobbelt så lang. Jeg kan vell ikke være den eneste som synes det er kjedelig å ligge stille i solarium? Jeg blir i alle fall fort rastløs, så solarium er faktisk for meg et "ork" å dra til. Anyway jeg har kommet med noen flere punker til ting man gjør som gjør at tiden føles dobbelt så lang eller dobbelt så kort. Sikkert noen som ville byttet plass på noen av punktene, men dette er slik jeg føler det. Er det noen av punktene vi er like på? 

 

                     

De lengste minuttene

♣ Solarium

 ♣ Når man må vente på noen

♣ Fly

♣ Kø på butikker

♣ Barbere leggene

♣ Siste skoletime

♣ T-banen hjem når jeg har planer

♣ Pakke ut av kofferter

 

De korteste minuttene

 ♥ Matpausene på jobb/skole

♥ Tiden på morningen 

♥ Vasking av håret hos frisøren

♥ Et gøy vors

♥ Helg

♥ ferie

♥ Serier på kveldene

♥ Massasjetime 

 

                      

Favoritt godteri

 • 27.06.2017 - 08:57



God morgen fine lesere<3 Nå skal jeg snart dra på trening. Grunnen til at jeg er våken nå er fordi om noen timer reiser jeg og Andrea til Tønsberg. Jeg gleder meg til å komme fram, spesielt siden jeg aldri har vært der før. Sofie er allerede dratt og hun er jo der i fra, så jeg gleder meg til hun skal vise oss rundt. Vi blir bare til i morgen, men jeg tror det blir en veldig bra tur uansett. I går fant jeg plutselig ut på natten at jeg trengte godis, flaks at jeg har en butikk rett rundt hjørne som er åpent 24/7. Smarties og smågodt er det beste som fins! Spesielt lakrisfiskene i smågodtposen. Jeg klarte å være sunn i 2 dager haha... Jaja bra jeg vet hvordan man koser seg maks. 

Det var rart å legge seg på rommet i natt. Det er helt tomt nå. Ingen bilder på veggene og alle klærne er pakket ned. Nå merkes det på kroppen at tiden for å flytte er snart her! Jeg er så spent på hvordan ting blir seende ut når jeg kommer hjem fra Rhodos. Det som frister mest er å pakke kofferten å flytte langt bort, men det kan jeg ikke nå. Jeg har et prosjekt som skal skje etter sommer og da er jeg nødt å være i Oslo. Jeg tror nok det blir et bra halvår i Oslo etter sommeren også, må bare finne den perfekte boplassen for meg. 

 

Nå skal jeg stikke på trening, så vi snakkes <3 

Klessalg - Jeg selger klærne mine!

 • 26.06.2017 - 21:19

Flere av dere har kanskje sett noen episoder fra kollektivet. I den ene episoden fikk vi besøk av Jenny Skavlan og hun lærte oss å bruke appen Tise. Appen er så lett å bruke og den kommer definitivt til å bli brukt framover. Nei dette er ikke spons. (siden dere ofte tror det når jeg anbefaler noe) Jeg har masse klær som jeg aldri bruker, så nå skal jeg selge noen av de. Mye av klærne er aldri brukt og noe er kun brukt et par ganger.

For å finne klessalget må dere laste ned appen Tise. Jeg heter martinejoha :)

Min første gang

 • 26.06.2017 - 16:22

Nå har jeg endelig laget "min første gang" innlegg. Det er en del av dere som har spurt etter det så nå får dere endelig høre om mine første ganger. Puberteten var en vanskelig og rar tid. Alt var så nytt og det var mye jeg følte var utrolig flaut, men også veldig spennende. 


Første møte med alkohol: Jeg var invitert hjem til en venninne som jeg hadde gått i samme klasse hele barneskolen. Vi var gode venner og spilte handball sammen. Vi to og noen fler venninner hadde planlagt å ha en jentekveld og denne gangen var det med alkohol. Vi hadde kjøpt sprit av noen eldre kompiser som jeg gjemte godt i vesken da jeg skulle dra fra mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig bra første gang med alkohol. Jeg kastet ikke opp, gjorde ikke noe spesielt flaut, men så er det lite som er flaut når man er omringet av gode venner. Eneste jeg kanskje dreit meg litt ut med var å ringe gutten jeg holdt på med på den tiden. Han var to år eldre enn meg og jeg skulle helt sikkert bare tøffe meg for han. For alkohol på den tiden var jo så tøft;) Haha, han var i alle fall veldig hjelpsom og fikk meg til å dra hjem å legge meg.  Jeg var ganske ung da jeg startet å drikke. Jeg var i idrettsmiljøet, men hadde også veldig mange "byen venner" som vi pleide å kalle dem. Jeg husker jeg til og med ville slutte på sport en periode, slik at jeg kunne feste mer haha... Glad jeg aldri sluttet for å feste.

 

Første gang jeg hadde sex: Første gangen jeg hadde sex var med en gutt jeg var veldig forelsket i. Vi er fortsatt venner den dag i dag og det er superkoselig. Jeg vet ikke helt om jeg var klar for å ha sex, men gjorde det kanskje bare for å gjøre det? Jeg husker ikke helt. Det var i alle fall ikke en "ille" første gang og jeg er glad for at han var den gutten jeg valgte å gjøre det med. 




Min første bh:  Jeg og bestevenninna var på bytur og gikk innom undertøys-avdelingen på lindex. Vi prøvde hver vår bh, den minste størrelsen de hadde 65AA i babyblå med snoopy merke om jeg ikke tar helt feil. Jeg sendte melding til mamma for å spørre om jeg fikk lov å kjøpe og så klart fikk jeg jo lov til det. Jeg brukte den ikke ofte, fordi jeg var livredd for at noen skulle se det. Om jeg var så uheldig at noen skulle se den på skolen en dag, kunne det ta flere uker før jeg tok den på igjen. Haha snakk om forandringer da - Noen år etterpå var det pushup og utringet singlett for alle pengene. 

 

Første kjæreste: Jeg hadde ofte kjærester på barneskolen, men de forholdene besto mest av chatting via msn. Jeg møtte ikke guttene ofte og jeg gjorde det som regel slutt etter kort tid over melding. Bortsett fra dem så har jeg kun hatt en kjæreste. Jeg var så sinnsykt forelsket og det tok meg lang tid å komme meg over han. 
 


 

Første gang jeg fikk mensen: Jeg var sent ute i forhold til flere av venninne mine. Puberteten er en rar fase for man vil ikke være den første, men heller ikke den siste. Jeg vil tro jeg var en av de sene, men jeg klarte meg fint. Jeg skulle sove over hos bestevenninna mi den natten. Pappa skulle kjøre meg og jeg skulle bare på do før vi skulle dra og det var da jeg oppdaget det. Jeg turte ikke si noe til verken mamma eller pappa, men slengte med meg noen bind som kanskje var mamma eller storesøsteren mine sine. Jeg sendte melding til mamma da jeg kom fram og fortalte det, men ville helst ikke snakke så mye mer om det. Jeg syntes mensen var utrolig flaut og jeg kan ikke forstå hvorfor. Jeg visste lite om det og jeg synes virkelig vi burde hatt mer seksualundervisning på skolen. Jeg kan huske at vi kanskje hadde seksualundervisning 2 ganger på 3 år på ungdomsskolen. DET er for dårlig. 

I don't wanna wait for nobody

 • 26.06.2017 - 15:17
                                    
Hei alle sammen, beklager for sen blogging. Planen i dag var å stå opp tidlig for å få blogget og pakket litt før jeg skulle dra å trene. Vekkeklokken ble satt på slumring i noen timer og da jeg endelig klarte å komme meg opp av sengen dro jeg på trening. I går lå jeg våken til langt på natt. Jeg var trøtt, men skulle plutselig finne masse ny musikk og bestille masse sommerklær. Nå har jeg tatt en pause fra pakkingen og skal fortsette etter jeg har oppdatert dere. I morgen reiser jeg til Tønsberg med Andra og Sofie og jeg gleder meg utrolig masse. Vi reiser ikke langt, men hva er vell bedre enn å feste på et nytt sted, sove på hotell og være rundt godt selskap?
 
Jeg tror denne uken kommer til å gå utrolig fort. Håper bare den ikke går for fort fordi jeg har masse jeg må fikse før jeg reiser. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme ned i varmen. Det er jo varme dager her i Oslo, men det kan ikke sammenlignes med syden. Føler meg litt for gammel for ordet syden, men det er den beste beskrivelsen av en varm plass. Jeg skal også kjøpe meg gopro før jeg reiser, så jeg lover dere at jeg skal være flink å filme der nede. Jeg håper jeg får til å blogge et par ganger hver dag, selv om det sikkert skjer noe hele tiden. Jeg skal prøve så god jeg kan<3 Nå skal jeg pakke og legge fra meg macen. Jeg kan sitte i timesvis når jeg først setter med ned, men det har jeg ikke tid til i dag! Vi blogges senere 

Video fra tusenfryd

 • 25.06.2017 - 20:54
Hei alle sammen<3 Nå er videoen ute fra tusenfryd, woho. Jeg vil tilbake før jeg reiser igjen. Det var en så gøy dag! Jeg må si jeg er stolt over Morten. Etter jeg fortalte kort hvordan man redigerte på imovie satt han sammen denne filmen. Nå er det bare å følge med på youtubekontoen hans for jeg tror det kommer mange flere filmer framover. Jeg er på jobb så vi blogges mer senere <3

Jeg satt igjen med så mange følelser.

 • 25.06.2017 - 20:32

Nå skal jeg komme med en anbefaling til en serie jeg så ferdig for en uke siden. Det er ikke mange episoder og kun en sesong ute. Det er en ny og veldig bra Netflix serie. Jeg ble tipset om serien av en venninne og jeg var hektet etter første episode. 

                     

   13 Reasons why 

Serien handler om jente tar sitt eget liv fordi hun føler seg mobbet og utestengt. Hun etterlater seg 13 kassetter hvor hver kassett er siktet til en spesiell person. Det er menneskene i kassettene hun mener bør ta på seg skylden for hennes død. Serien får deg til å føle mye og man kommer veldig tett på skuespillerne. Det er en trist serie på grunn av det vi ser i episodene er realiteten den dag i dag. 

Budskapet i serien er så utrolig bra og den viser hvor viktig det er å passe på hverandre. Det er så viktig at flere skjønner at de kan være med på å gjøre en forskjell. En forskjell som kan ha stor betydning for noen andre. 
 

Jeg satt igjen med så mange følelser etter hver eneste episode. Det var ganger der jeg skrudde av lyden og holdt for øynene, da det ikke var alt jeg ville eller trengte å se. Ved å bare vise at du bryr deg og lytter til en person kan bety så lite for en, men så utrolig mye for en annen. 

 

Jeg anbefaler virkelig denne serien til alle aldre. Alle sliter med sitt og serien viser hvor lett det er å dømme før man vet. Vær snille og ikke vær redd for å skaffe hjelp om du sliter. Det er helt lov å være åpen om at man trenger hjelp, selv om man ikke vil virke svak eller redd for hva andre skal tro om deg. Det er både unge og eldre som trenger en ekstra skulder å lene seg på iblant. 
 

Jeg så på henne og sprang

 • 25.06.2017 - 12:10



God morgen fine lesere! Jeg ligger fortsatt i sengen og må snart hoppe i dusjen å gjøre meg klar for dagen. Det ble en sen kveld i går, men formen er på topp i dag så det går fint. Det ble ikke festing i går og det føles utrolig deilig i dag. Ingen hangover og masse energi! Jeg var sammen med Sofie og Andrea mesteparten av dagen. Vi spiste, gikk en tur og hang hjemme hos dem. Jeg får så mye mer igjen av lørdager som dette, enn de jeg bruker på byen. Jeg er litt lei av å dra ut, selv om jeg gleder meg veldig til å feste i Rhodos - det blir noe helt annet der nede. Det er en uke til jeg flytter så dagen i dag er nødt til å bli brukt til pakking. Jeg føler jeg sier jeg skal pakke i hvert innlegg. Dere må vell tanke at jeg aldri blir ferdig, men det er fordi jeg mister konsentrasjonen hver gang. Jeg starter og plutselig finner jeg noe annet å holde på med og glemmer helt av pakkingen. Som at jeg plutselig i går skulle prøve alle klærne før jeg pakket de ned. Det tok jo en eeevighet! 




Da vi var på tur hjem kjørte en tuktuk forbi oss. Jeg måtte selvfølgelig stoppe opp å knipse et bilde, se så fin! Mamma bestilte også flybilletter til Thailand i går og tenk om noen måneder kan jeg kjøre rundt i slike taxier hver eneste dag. Jeg gleder meg helt sykt! Gøy hvor mye en taxi kan ha å si på humøret, eller kanskje bare mitt humør? haha.

 

Planen var egentlig å ta trikken ned til Aker brygge for å ta bilder og sette oss på en restaurant. Den planen ble fort snudd da vi kom ned til sentrum for da fristet VG lista plutselig mer. Det er jo sosialt og mange brae artister. Jeg var glad vi tok turen dit, til tross for at det ble litt vell mye kaos på slutten. Jeg fikk sjokk da Grunde plutselig tredde opp på scenen i går, så utrolig rått! Jeg og Andrea stoppet opp, så på hverandre, sprang mot scenen og ropte på Grunde. Haha vi fikk en del blikk på oss, men sånn er det å være fan av starboy. Han får til det meste og jeg ble veldig glad av å se han på scenen i går. Jeg må også nevne at det var utrolig gøy å se så mange av dere der<3 Tusen takk for praten og bildene, dere er så utrolig snille og søte!!

 

Flyttet 7 ganger og bodd i 4 land på 20 år

 • 24.06.2017 - 17:25

                                Jeg er født og oppvokst i Norge, men jeg har flyttet 7 ganger i løpet av mine 20 år.      

                            

 Først bodde jeg i Sentrum av Bodø. Så flyttet jeg til England, så Danmark, tilbake til Bodø igjen, så til USA, deretter tilbake til Bodø og nå bor jeg i Oslo.  

 

Norge, Bodø

Jeg ble født i Bodø, men bodde ikke i Norge i 1 år en gang før jeg flyttet med familien. Jeg er oppvokst litt utenfor byen, men bodde veldig sentralt uansett. Det var kort vei til alt jeg skulle på og kunne gå eller sykle dit jeg ville. Jeg er veldig glad i Bodø og det var en veldig fin by å vokse opp i. Det var trygt og godt. Jeg drev på med fotball, handball og dans i mange år og det var alltid noe å finne på på fritiden. Jeg brukte mye av tiden min i idrettshaller og var sosial så ofte jeg kunne.  

 

England

Hele familien flyttet til England fordi pappa skulle spille fotball for Southampton. Vi bodde i et hus i Southampton i et veldig fint nabolag. Det er i alle fall hva jeg har sett ut i fra bilder og videoer. Først bodde i faktisk på hotell i flere måneder. Jeg fylte mitt første år på det hotellet. Jeg har sett bilder og de stelte virkelig i stand en koselig feiring til meg. Jeg husker ikke så mye fra jeg bodde der, på grunn av at jeg var ganske liten. Jeg kan huske noe av det, men jeg vet ikke om det er super  hukommelse (noe jeg langt i fra har) eller at jeg tror jeg husker ting fordi jeg har sett bilder. 

 

Danmark
Nok en gang pakket hele familien og flyttet. Pappa skulle nå spille for et nytt fotballag, Helsingborg. Han spilte i Svergie, men vi bodde i Danmark. Det går båt som krysser grensen ofte og hvorfor vi bodde i Danmark i stedet for er jeg litt usikker. Vi bodde i en by mellom Hornbach og Helsingør. Danmark husker jeg litt mere fra. Her gikk jeg i barnehage og en funfact; Jeg snakket faktisk dansk. Når jeg var 4 år flyttet vi tilbake til Bodø igjen. Jeg var fortsatt preget av dansken da jeg startet i barnehage i Bodø og det hendte at de voksne måtte ringe mamma og spørre hva jeg spurte dem om. 

 

USA  

Jeg flyttet til USA da jeg var 16 år på utveksling. Helt alene til en ukjent familie som jeg kun hadde mailet med et par ganger. Når jeg tenker tilbake på det blir jeg stolt, for jeg var tross alt ganske ung. Jeg bodde i byen Show Low i Arizona i kun 1 år fordi jeg måtte tilbake å fullføre skolen. Jeg har startet på et innlegg fra utvekslingsåret mitt og det kommer ut i løpet av uken. Jeg vet det er mange som lurer på det, spesielt siden jeg har en del yngre lesere. Kanskje dere blir litt inspirert til å gjøre det samme? 

 

Norge, Oslo

Nå har jeg snart bodd i Oslo 1 år og jeg trives utrolig godt. Jeg føler jeg har kommet meg på plass. Jeg føler litt på ironien, med tanke på at jeg ikke har boplass snart haha. Jeg har så utrolig mange fine mennesker rundt meg hver eneste dag, både nye og gamle venner. Jeg er allerede blitt ganske så kjent med byen, men finner nye steder og besøke ofte. Jeg har lyst å se og oppleve mer av Oslo før jeg velger å flytte. Jeg kunne godt tenkt meg å flytte bort et halvt år eller 3 måneder, men jeg vil tilbake til Oslo etterpå. 

 

Jeg er veldig glad og føler meg heldig som har fått lov å oppleve så mye allerede i en alder av 20. En ting er sikkert og det er at jeg skal flytte mer i løpet av livet mitt. 

UKENS SPØRSMÅL

 • 24.06.2017 - 13:43

Kunne du vært kjæreste med samme kjønn? Er du tiltrukket til jenter? Dette spørsmålet har jeg fått overraskende mye, lurer på hvorfor? Jeg er heterofil og ikke tiltrukket av jenter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var det for tenk så mange det hadde vært der ute? 

Kunne du vært sammen med en gutt som ikke hadde tatoveringer? Det kunne jeg. Det er klart jeg synes tatoveringer er tiltrekkende, men finner man den rett så finner man den. Det er ingenting å si om om mannen i mitt liv har tatoveringer eller ikke.


                    

Hva synes Morten om at du skal flytte? Jeg tror han gleder seg veldig! Neida. Vet dere hva? Det vet jeg faktisk ikke, for jeg har egentlig ikke sport. Jeg skal spørre han når jeg møter han senere. Jeg synes det er kjedelig at vi ikke skal bo sammen lengre og det har vært et veldig gøy år sammen. Han er jo den jeg har mest kontakt med av guttene jeg bor med og Morten er en veldig god venn å ha. Han er som en storebror som alltid passer på meg.  

                     


Hvem fra paradise har du lite/ingen kontakt med? Det er mange skal jeg være ærlig. Det er noen jeg ikke har møtt uten om premiere og finalefesten og noen har jeg kun sett et par ganger. Hele gjengen har en snapchatgruppe hvor enkelte er ganske aktive, så jeg får jo med meg litt av hva som skjer i livene til flere av dem. 

Hvor lenge skal du være i Rhodos? Det spørsmålet kan jeg ikke svare på for det vet jeg ikke. Jeg har bestilt enveisbilett så tiden vil vise. Trives jeg godt er planen å være der i hele 2 måneder. 

 

Nå til dags er det ikke alltid man ser om folk har operert, men har du det? Hva tenker du eventuelt om det? Etter jeg har flyttet til Oslo merker jeg faktisk hvor "vanlig" operasjoner er, misforstå meg ikke for det er jo ikke helt normalisert. Det er så mange jeg kjenner eller vet om som har operert seg eller vil/skal operere seg. Jeg har selv aldri operert før og det er ikke noe jeg har lyst eller har hatt lyst til før. Når det kommer til hva jeg tenker om operasjoner, så er det ganske enkelt. Hver enkelt skal få bestemme selv og gjør det du vil og for deg selv, men vær 100% sikker før du tar et inngrep. 

                      

Er du fornøyd med kroppen din? Hva veier du? Ja og nei. Jeg trives i kroppen min og gleder meg til å tre på meg bikinien om bare en uke! Men det er klart at jeg ønsker jeg hadde trent litt mer, kanskje litt rompe og mage haha. Jeg har faktisk ikke veid meg på lenge, så det vet jeg faktisk ikke.

 

Hva trener du og hvor ofte trener du? Det er veldig forskjellig fra uke til uke. Noen ganger 4-5 ganger i uken og noen ganger 1 gang. Før trente jeg kun kondisjon og løp på tredemøllen hver gang jeg trente. Nå har jeg blitt flinkere på styrkeøvelser og fokuserer mer på muskler enn cardio. PT time anbefales om du ikke helt vet hva du driver med når du er på treningssenteret. Jeg har i alle fall lært mye av @solveigmarit. 

 

Hadde du sluppet kulen hvis du og Grunde vant paradise hotel? Det er faktisk en situasjon jeg aldri har tenkt på. Jeg vet helt ærlig ikke. Om noen hadde sport meg direkte, ville jeg nok svart ja for de fleste sier jo de ville sluppet kulen. Jeg tror at hadde jeg vært i situasjonen hadde jeg nok ikke sluppet kulen, men hvem vet? 

                       

Om du skulle endret på utseende ditt, hva ville du gjort? Uhh vanskelig spørsmål. Det trenger vell ikke være drastiske endringer, som å operere? Om ikke ville den største endringen vært å farge håret brunt. Jeg savner å ha brunt hår og hadde det ikke vært for at det er sommer nå ville jeg nok farget det tilbake. Det er lite vits for meg å farge håret brunt rett før jeg reiser til syden, da mitt hår blir utrolig fort solbleiket. 

 

SPØRSMÅLASRUNDE

 • 23.06.2017 - 15:49

Jeg var innom youtube kontoen min tidligere i dag og la merke til en ting. Det er 3-4 måneder siden jeg la ut min forrige spørsmålsrunde og det er mye som har skjedd siden da. Sist spørsmålsrunde hadde jeg med Sofie og da vi spilte inn var vi begge syk og veldig slitne. Jeg svarer på video i løpet av helgen, så nå har dere noen dager på å spørre hva dere måtte ønske! 


Jeg møtte Sana fra skam

 • 23.06.2017 - 15:02

For noen uker siden møtte jeg og Marte Sana fra skam og jeg hadde helt glemt å fortelle dere og vise dere bilde. Det skjer jo at folk spør meg om å ta bilde sammen, men nå var det plutselig jeg som ville ta bilde med noen. Det tok meg noen sekunder før jeg "turte" å gå å spørre. Hun så veldig opptatt ut og det var nok en av grunnene til at jeg nesten droppet det hele.

 

Jeg kan forstå mennesker som stirrer og tar snikbilder, i stedet for å ikke komme bort å spørre. Vi er jo totalt fremmede. Jeg vet jo hvem hun er, men hun hadde sikkert ingen aning om hvem jeg var. Jeg vet vell egentlig ikke hvem hun er jeg heller. Jeg vet hvem Sana er, skuespilleren. Både serien og skuespillerene virker veldig ekte, rart å tenke på at de er nok helt ulike i virkeligheten. Det er rart det å være en offentlig person. De som kommer bort å spør om å ta bilde med meg vet jo hvem jeg er, men jeg vet lite om dere. Noen av dere har kanskje lest bloggen, sett paradise og vet en del om meg allerede. Jeg skriver jo til dere og har dialoger i kommentarfeltet, men det er bare over nett. Jeg ser ingen ansikt og blir sjeldent kjent med dere som personer. 
 

Det er utrolig koselig når dere kommer bort og jeg blir alltid så glad av å prate med dere <3

Hvem prøver jeg å lure

 • 23.06.2017 - 10:13

Hei og god morgen alle sammen. Jeg er nettopp kommet hjem fra Drammen og om en time skal jeg ha PT time med @solveigmarit. Når jeg kom hjem fra tusenfryd i går la jeg meg å sov med en gang og våknet brått bare 15 minutter før jeg skulle på jobbmøte. Planen var egentlig å dra hjem etter møte, på grunn av at jeg hadde en del jeg skulle gjøre og formen var ikke helt på topp. Den planen gikk fort i vasken da jeg kom fram. Hvem prøver jeg å lure? Takker sjeldent nei til gratis alkohol, flotte mennesker og en fest! Jeg ble i alle fall med på jobbfesten noen timer og jeg hadde det utrolig gøy. Jeg tok relativt tidlig kveld og sov allerede før klokken 1. Hadde det ikke vært for PT timen og at jeg skulle til Drammen, hadde jeg nok festen lengre. 

Turen til tusenfryd i går var så utrolig gøy! Jeg stresset over ingen grunn at jeg ikke skulle tørre å ta de store karusellene. Jeg tok alle de store vi gikk forbi og adrenalinet var på topp hele dagen. Det var utrolig deilig vær i går og jeg var omringet med en veldig fin gjeng. Hadde det ikke vært for at jeg skal reise snart, ville turen tilbake skjedd ganske rask. Selve tusenfryd var mye mindre enn jeg husket, men så var jeg jo også ganske liten da jeg var der sist.

Når det skal sies er kanskje tusenfryd en plass der mest 13-16 åringer bruker fritiden sin på denne tiden. Det var ikke lett å skulle gå fra sted til sted uten å bli stoppet. Det gjorde det kanskje ikke noe bedre at jeg Morten, Sofie og Isabell gikk ved siden av hverandre haha. Det er utrolig koselig når folk vil ta bilde, men når det kommer en skoleklasse hvert 5 minutt, så skal dere tro det tar lang tid å ta et bilde med vær enkel. Jeg tenkte av og til at jeg skulle si nei, men hadde ikke samvittighet til det. Det er jo så utrolig gøy når dere kommer bort og jeg setter veldig stor pris på det. Det er uvant å skulle være en person folk stopper å tar bilde med, men det er veldig gøy.

Nå skal jeg slappe litt av så jeg er klar til trening! Jeg gleder meg allerede til å komme hjem så jeg kan sove litt, for søvn har det blitt lite av den siste tiden. Ha en kjempefin dag og god helg<3







Dette har jeg gledet meg til lenge

 • 22.06.2017 - 09:27



God morgen fininger! Så her tidlig har jeg nok ikke blogget på en stund nå, er dere ikke litt stolt? Nå har jeg nettopp begynt å stelle meg, men tar meg en liten pause for å oppdatere dere. Jeg hadde vekkeklokken på halv 8 og klarte å komme meg på trening allerede klokken 8 i dag, Applaus! Det var en veldig deilig start på dagen og jeg føler meg veldig klar for alt som skal skje i dag. Jeg har planer fra klokken 10 til i sent i kveld. Det blir en hektisk dag, men det er slik jeg liker det. Dagen i dag skal starte med noe utrolig gøy. Om en time møter jeg Sofie og Morten og drar på tusenfryd! Jeg gleder meg så utrolig mye og jeg har hatt lyst å dra siden jeg flyttet til Oslo. Jeg har bare vært der 1 eller 2 ganger før og det er flere år siden. Jeg elsker karuseller, tror jeg i alle fall. Helt ærlig tror jeg ikke at jeg er like tøff nå som jeg en gang var. Vi får se haha! Jeg husker da jeg var liten og ville ta alt av karuseller og aldri var redd. Nå derimot. Jeg tenker jeg det verste og i går kveld satt jeg å så på ulykker som hadde skjedd på fornøyelsesparker... Lite smart dagen før jeg skal i en karusell. 

 

Jeg drar på tusenfryd med en veldig fin gjeng så denne dagen kommer til å bli fin. Det kan skje noe med oss mennekser når som helst så i dag skal jeg prøve å senke skuldrene og bare kose meg. Vi blogges senere flotte dere<3


 

Er vi virkelig i Norge?

 • 21.06.2017 - 18:56

Hei alle sammen! For en fin dag det har vært i dag, i alle fall i Oslo. Det har vært varmt og jeg har kost med i hele dag. Da jeg våknet dro jeg å trente og etterpå dro jeg, Sofie og Mathilde til botanisk hage på tøyen. Det var så utrolig fint der og jeg kan ikke tro at vi ikke har tatt turen dit før nå. Det kan ha noe med været å gjøre. Det er jo mye koseligere å dra på slike ting nå når det er varmt. Lurer på om det er like fint på vinteren? Jeg skal prøve å dra tilbake på den tiden også. Vi tok masse bilder og jeg gleder meg veldig til å vise dere. 

 

Det var ulike drivhus med forskjellige type klima i hvert drivhus. I det ene drivhuset var det kaktuser og det minnet meg veldig om Arizona. Jeg savner det og jeg håper jeg får tid å ta meg turen dit snart. Nå er det 1 år siden jeg var der og besøkte vertsbroren min og noen venner og det var virkelig en fin og gøy ferie. Jeg gleder meg også ekstra til å reise til Hellas nå etter jeg har sett palmer, planter og kjent på et annet klima. Det var flere ganger jeg stoppet opp og tenkte "er vi virkelig i Norge?" for det var så fint! Kanskje litt overdriving for dere i Oslo som er vandt til det, men det føltes slik for meg som er å vokst opp i en mindre by. 

 

Nå sitter jeg i sofaen hos Sofie og ser Kardashians, mens vi begge to prøver å få blogget litt. Jeg må sikkert gjenta meg etter innlegget jeg skrev før i dag. Så klart mener jeg ikke alle menn, men det forstår man jo om man leser hele innlegget. De det er rettet til er jo menn som ikke klarer å oppføre seg.  

 

Håper dere fortsatt får en kjempefin Onsdag<3




Menn er ubehagelige og slitsomme.

 • 21.06.2017 - 14:03

Jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle være en av de, men nå sitter jeg her. Klar for å blottlegge følelsene og tankene mine. Jeg har tenkt og følt på mye i lang tid.

Jeg var usikker på om jeg skulle skrive et innlegg. Eller om det lureste var å holde tankene for meg selv. Først tenkte jeg at det å være en feminist ikke var noe viktig for meg og heller ikke noe som ble oppfattet positivt å være. Sannheten er kanskje at de unge i dag vet for lite om feminisme og ideologien bak. 

Jeg tenkte vell som mange andre at det betyr at man hater alle menn, for det er jo kanskje det man hører mest om? Jeg har følt på at samfunnet har fortalt oss at å kalle seg feminist er noe man absolutt ikke bør gjøre. Men hvordan kan man være mot feminisme? Feminisme vil ha likhet.

Det er klart at jeg føler vi i Norge er kommer lengre enn mange land, men det betyr ikke at vi er likestilt. 

Det som først fikk meg til å interessere meg mer over feminisme var nok i Mexico. Det var en av de første gangen jeg fikk spørsmål stilt direkte om jeg var feminist eller ikke. Svarer mitt kom med i introen til programmet og svaret mitt kunne nok vært bedre.

Jeg visste lite om dette temaet, men skjønte da at jeg nå ville lære mer. Jeg husker jeg stresset med svaret for jeg ville ikke si noe feil. Jeg sa det var viktig med likestilling mellom menn og kvinner. Noen vil sikkert påpeke at jeg etterpå sier at kvinner er det sterkeste kjønnet, for var ikke jeg nettopp for likestilling? Jeg synes kvinner er det sterkeste kjønnet nå og nettopp på grunn av at vi ikke er likestilt. Kvinner generelt gjennomgår mer enn menn, ut i fra min personlige mening. 

Jeg tenkte ikke så mye mer på dette før jeg kom hjem til Norge igjen. Jeg ønsket da å vite mer og begynte å lese mer og høre om det. Det var spesielt et intervju som fikk meg til å føle på de følelsene og det var intervjuet med Zara Larsson på Skavlan. Der hun sier "macho-kulturen og menn generelt er ekle, ubehagelige og slitsomme." Jeg er helt enig og det vet jeg mange av mine venninner også er.  Intervjuet finner du her.

Enten dere vil innrømme det eller ikke, så er det jo faktisk sånn det er. Hvor ofte får ikke vi jenter tilsendt dickpicks, blir sport om å sende nakenbilde, blir berørt på byen, blir snakket nedlatende til til og hvor ofte skjer dette motsatt vei? Sjeldent. Kvinner blir fortsatt banket opp hjemme, voldtatt og verbalt misbrukt hver eneste dag. 

La oss snakke om seksuell frihet. Navn på kvinner kontra navn på menn som har mye sex. Listen over negative seksuelle beskrivelser dominerer kvinner. Kvinner - Hore, løs, billig og menn - player, Don Juan, pikenes jens. 

Det er ofte man hører om de som sier de er for likestilling, men ikke er feminist. Make sense? Nei. Grunnen til at dette er fordi jeg føler at man får unødvendig pes om man faktisk kaller seg feminist. Ingen vil kalle seg feminist for de mener de er for ekstreme. Setter man seg inn i hva det handler om så er det ikke ekstremt. Det er fakta. Både menn og kvinner er feminister. Det betyr jo bare at de er for likestilling.

Nå er det også viktig å få fram at det også er menn der ute og dessverre ikke få som blir undertrykt av kvinner. Både hjemme men også på jobb. Dette er dessverre enda mer tabu å snakke om. På samme måte som jeg snakker negativt om menn som ikke respekterer kvinner. Gjelder dette selvfølgelig kvinner som ikke respekterer menn. 

Jeg kommer også over et innlegg som jeg syntes var veldig bra. Mange av disse punktene er så sanne! Innlegget finner du her

Feminisme trengs. Det er ikke subjektiv mening, det er fakta. Jeg tror det er mange som kan og vil kalle seg for feminister om de viste nok om hva det betydde.  
 

                                  

                                                                         Nå ble det mye linker her, men dette klippet er verdt å se. 

3 Pics from the shoot

 • 21.06.2017 - 09:48

Hvis enhver gransker sine tanker, vil han finne at de alltid gjelder fortid eller fremtid. Vi tenker nesten ikke på nåtiden. Nåtiden er aldri målet; fortid og nåtid er hjelpemidler, fremtiden er vårt mål. 








                                          Bilder tatt av @andreingvoldstad

JEG ER SINGEL + PAKKETIPS

 • 20.06.2017 - 14:01

Hei alle sammen<3 Jeg reiser om under 2 uker til Rhodos og jeg har allerede begynt å pakke smått til ferien. Jeg skal jo være der alt fra 1 til 2 måneder så det jeg pakker med meg er viktig. Jeg satt meg ned å tenkte over ting jeg trengte å ha med og nå tenker jeg å dele noen av pakketipsene mine med dere! Det er nok mange av dere som skal reise bort i sommer og kanskje punktene under vil hjelpe. 

 

♥ Finn fram outfits når du pakker. Jeg har flere ganger endt opp med å ta med meg alt for mange underdeler enn overdeler eller omvendt, og tatt med meg underdeler og overdeler som ikke passer i det hele tatt. De siste gangene jeg har reist har jeg prøvd å funnet klær som passer sammen, da blir det mye enklere når jeg først er på ferie. 

 

♥ Ikke pakk ned klær du ikke bruker. Hvem har vell ikke pakket ned klær fra klesskapet som man ikke bruker lengre og tenkt at ferien kunne være et perfekt tidspunkt å bruke dem på. Det ender som regel opp med at de blir liggende i kofferten til du er tilbake hjemme igjen. Ta med favorittklærne dine og det du liker å bruke.

 

♥ Nok badetøy. Badetøy bruker man så å si hver eneste dag, i alle fall om man skal på strandferie. Det er ikke godt å ta på seg en våt bikini og noen ganger kan det være deilig å bytte til en tørr bikini før man går opp å spiser lunsj i løpet av dagen. Jeg har ofte meg med en ekstra bikini når jeg drar på stranden.

 

♥ Aloe vera, fuktighetskrem og solkrem. Dette er noe av det viktigste jeg pakker med meg når jeg reiser. Jeg smører meg alltid inn i fuktighetskrem etter jeg har dusjet på kvelden. Solkrem er et must om man vil ta vare på huden sin. Om du en dag glemmer av å smøre på solkrem i løpet av dagen og blir brent er Aloe vera også utrolig viktig. 

 

♥ Høyttaler. Det er så deilig å kunne sette på musikk når man skal stelle seg, slappe av på hotellet/leiligheten eller vorser før man tar seg en tur på byen. 

 

♥Slippers. Om du skal på strandferie er slippers noe som er viktig! Ballerinasko eller sneakers på stranden funker jo ikke. De blir ødelagt fort og full av sann. Det er jo så mye lettere å ha på seg sko man kan skylle etter en dag på stranden. 

 

Her har dere noen fine tips som dere kanskje kan ta til hjelp om dere skal på ferie i sommer! 

 

Jeg er sikker på at jeg må gjenta meg selv i nesten hvert eneste innlegg før alle får det med seg. Jeg er helt singel og det bildet på instagram var bare tull. Haha dette er så sinnsykt typisk meg. Jeg gjør ting uten å tenke over hva jeg faktisk gjør og ender opp med å angre meg rett etterpå. Hvorfor tulle om noe sånt uansett? For å få litt flere lesere den ene dagen haha... Gøy å se hvor mye et bilde kan ha å si for at folk trykker seg inn. 



 

Shoot med André

 • 20.06.2017 - 10:14

God morgen flotte lesere<3 Jeg ligger nå i sengen og tenkte bare å slenge ut et innlegg før jeg drar å trener. I går var jeg hos André og tok en haug med bilder! Under ser dere to av bildene, flere får dere se en annen dag. Jeg ble veldig fornøyd med bildene og jeg gleder meg til å vise dere fler. Vi tok en del forskjellige type bilder og vi hadde det veldig gøy under shooten. Over til noe helt annet. Jeg er litt flau over meg selv og det var jeg i går også. Jeg tenker så klart på innlegget i går. Det er gøy å se hvor mange som engasjerer seg og klikker seg inn når noe nytt skjer i livet. Jeg og André er altså ikke noe annet enn venner og bildet i går var bare på tull. Jeg regner med det var flere om skjønte at det var en tull, men jeg fikk også masse gratulasjoner. Til og med se & hør ville intervjuet meg etter gårsdagens innlegg. Når jeg fikk meldingen av dem, det var da jeg virkelig kjente på at jeg ble flau over meg selv. 

Snakk om å være dobbeltmoralsk da... Det er ikke lenger enn 3 dager siden jeg skrev et blogginnlegg om clickbait hvor jeg også skrev at dette ikke var noe jeg skulle fortsette med. Dette er jo min blogg og jeg velger jo selv hva jeg vil dele og ikke dele. Det er jo ingen "regel" på at man alltid skal fortelle sannheten, men jeg har jo lyst å være ærlig med dere og ikke lyve for clicks. Jeg er singel og har kanskje aldri vært mere singel enn det jeg er nå. Det er nesten litt flaut å tenke på hvor lite kontakt jeg har med gutter om man ser bort i fra kompisene mine. Jeg har ikke datet siden i fjor, men det går egentlig helt greit. Jeg trives som singel og bare ha meg selv å tenke på. 

 

Anyway! Jeg beklager litt med tanke på innelgget jeg skrev for noen dager siden, men gjort er gjort. Nå er sannheten ute og jeg legger saken bak meg og prøver å skaffe tillitten deres igjen haha. 

 





 

Now you know.

 • 19.06.2017 - 21:36



Sorry for dårlig blogging de siste dagene, men dette har vært en av grunnene til det. 

Scars

 • 19.06.2017 - 15:08

Til dere nye lesere så tenkte jeg å vise dere noe jeg har blogget om før. I fjor på halloween testet jeg noe jeg aldri har testet ut, nemlig latex! Jeg trodde helt ærlig at dette var utrolig vanskelig og noe vi ikke kom til å klare. Vi testet å laget et sår på foten dagen før selve festen, men prøvde ikke i ansiktet. På bildene under er det vårt første forsøk og jeg er ganske stolt! Det ble kult ikke sant? I år vil jeg toppe denne looken. Det er heldigvis lenge til halloween så jeg har masse tid til øving. Om dere ønsker å vite hvordan jeg gjorde sminken unner kan jeg fikse en video til dere! :D Latex er noe jeg vil lære mer om. Jeg elsker å se på youtubevideoer der de bruker latex og skaper alt mye kult. Nå skal jeg fortsette å pakke ned sakene mine, bye <3



Jeg er tilbake

 • 19.06.2017 - 10:48



God morgen fine lesere<3 Nå ligger jeg i sengen og har nettopp spist frokost og pratet med mamma. Jeg har tatt meg en liten ferie denne helgen fra bloggen. Jeg har vært sliten og hatt en del å gjøre. Det har føltes godt å ikke sette seg med macen når jeg har kommet hjem fra en lang dag og lagt meg i sengen. Dere har kanskje ikke merket det, for jeg har jo tross alt blogget hver eneste dag. Jeg har merket det selv, både på statistikken og på tiden jeg har hatt til annet. Nå er jeg tilbake og klar for en ny uke. 

 

Jeg prøver også sakte men sikkert å få tilbake døgnrytmen min. Den siste uken har jeg ikke lagt meg før klokken 3 og flere ganger mye senere. Det er jo så fint vær ute for tiden og det å sove bort dagene er ikke et alternativ lengre. I går var planen å legge seg før 12, men plutselig var klokken 1 og jeg lå fortsatt våken i sengen. Heldigvis sovnet jeg litt over 1 og hadde vekkeklokken på klokken 10. Jeg våknet før vekkeklokken og føler meg nå veldig uthvilt. Nå må jeg fortsette å legge meg til normal tid for det er da jeg føler meg best. 

 

Jeg har ikke vært ute i helgen og det føles utrolig godt. Jeg er veldig klar for en ny uke og har masse planer de neste dagene. Nå skal jeg dra å kjøpe noen flytteesker og så skal jeg hjem å begynne å pakke ned tingene mine. Vi blogges <3 

Ikke siden Mexico

 • 18.06.2017 - 13:34

I går gjorde jeg noe jeg ikke har gjort siden Mexico, nemlig dagsfylla! Det var også første gang jeg var på bubbles and brunch i Oslo og jeg ble virkelig positivt overrasket. Bubbles and brunch er noe de arrangerer annen hver eller en gang i måneden her i Oslo. Jeg er egentlig litt usikker hvor ofte, men det er i alle fall en stor fest. Navnet sier vell det meste! Det var veldig bra gjennomført med både underholdning, pynt og sted. Jeg kjente virkelig på at jeg gledet meg til å dra til Rhodos da vi kom inn på festen. Varme, musikk, mennesker, underholdning og drinker! Kan det bli bedre? Jeg velger fest på dagen over fest på kvelden anytime. Jeg vet ikke hva jeg liker så godt med det, men jeg føler alle er så glade og har mye mer med energi. Samtidig som man fester får man jo også solet seg. Det verste med solen er kanskje sminken. Det er umulig og ikke få den til å renne... Neste gang dropper i alle fall jeg hudsminken. Vi var også utrolig heldige med været. Den siste uken har været vært veldig opp og ned hver eneste dag, men i går var solen på topp hele dagen - snakk om flaks! Jeg lar bildene tale for seg selv, se så idyllisk <3

 














2 Gode tips til sommeren + Konkurranse

 • 18.06.2017 - 12:51

Samarbeid med Beautybrands 
 


Selvbruning. Det er ikke til å legge skjul på at man ikke starter sommeren med en dyp og fin brunfarge. Da sol er skadelig i store mengder, passer det perfekt med litt selvbruning. Jeg fikk tilsendt en Sunz selvbruning fra beautybrands og jeg likte den veldig godt. Jeg har bare testen den et par ganger, men jeg har vært fornøyd de gangene jeg har testet. Den er enkel å påføre, ga et jevnt resultat, har ikke fått skjolder til nå og vet dere hva det beste er? DEN LUKTER GODT! Det er faktisk ikke ofte man kan si om selvbruning. Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruninger, men de fleste har luktet selvbruning og det er en av grunnene til at jeg ikke fortsatte å bruke de. Denne selvbruningen er uten parabener og har kokos lukt derfor kan jeg nå kan lukte godt og være brun. Jeg skal i alle fall ha en jevn og dyp farge igjennom hele sommeren. 


 

På bildet under hadde jeg kun sprayet meg med et tynt lag fordi jeg ikke ville blir for brun siden det fortsatt er ganske tidlig på sommeren. Jeg vil ikke være svart når sommeren starter, men heller ikke bleik på de første park og strandturene. 

  
                                              Om du vil kjøpe selvbruningen, trykk her.                                    

 

Tannbleking. Jeg har prøvd mange forskjellige stripes før, men denne virket mye bedre enn hva jeg har prøvd før. Jeg har bare testet den i 2 uker. Noen ganger hver dag og andre dager annen hver dag. Jeg ser stor forskjell allerede, men jeg kommer også tilbake til dere med et innlegg om 1 måned for å se hvordan resultat jeg har oppnådd da. Den er organisk og naturlig. Jeg fikk litt sjokk når jeg leste at den består av 100% aktivert kull fra kokosnøttskall. Tenk så kult? Hvem skulle trodd at man kunne bleke tennerne med det. Kokosnøttskallet bleker, polerer og fjerner misfarge. Jeg som snuser (huff... Jeg vet jeg må slutte) er tannbleking absolutt noe som får meg til å følge meg mer fresh! Jeg har nå synlige hvitere tenner enn hva jeg hadde før bruk. 



KONKURRANSE 

Legg ut bilde eller video på instagram av at du bruker Coco, eventuelt resultat. Tagg bildet med #cocobyskintechnologies og du er med i trekningen av et gavekort på 2000,- fra beautybrands. Dette er bare to av de gode produktene de selger og de har så utrolig mye mer, så denne konkurransen ville jeg ikke gått glipp av:D 

 

Du finner tannblekingen her

Det beste med å bo i Oslo.

 • 17.06.2017 - 11:43



Jeg blir bare mer og mer opptatt av livet som det faktisk er, ikke som det skulle vært. 

Nå er det snart 11 måneder siden jeg flyttet til Oslo, sykt å tenke på hvor fort tiden har gått egentlig. På denne tiden i fjor hadde jeg enda ikke bestemt meg for hva jeg skulle gjøre, men en ting var sikkert og det var at jeg ikke ville fortsette med det jeg gjorde. Det var ikke at jeg ikke hadde det fint i Bodø, for det hadde jeg virkelig. Jeg begynte bare å stresse med å fullføre skolen slik at jeg kunne komme meg inn på skole i USA. Jeg startet på skolen, men hadde egentlig aldri motivasjonen jeg burde hatt. Jeg kjente virkelig på at jeg ikke var klar og jeg angrer nå i ettertid. Skolen ble aldri fullført og grunnen til det var deltagelsen min i paradise hotel. Jeg angrer ikke på at jeg valgte Mexico ovenfor skole for jeg sitter igjen med en utrolig fin opplevelse og et minne for livet. Skole kan man fullføre når som helst, men en gratis tur til Mexico med ukjente og like mennesker som meg selv vil jeg nok aldri oppleve igjen. Jeg er bare 20 år og har nesten hele livet foran meg (håper jeg) derfor ble skolen nedprioritert. 

 

Nå har jeg altså bodd i Oslo snart i 1 år og jeg trives utrolig godt. Det er alltid nye steder å dra og jeg blir kjent med nye mennesker hele tiden. Jeg tenkte jeg kunne skrive noen punkter om hva det beste med å bo i Oslo i forhold til Bodø er. Let's go! 

♥ Kollektivtransport. I Bodø er buss det siste alternativet jeg ville tatt om jeg skulle dratt en plass. Buss er det eneste vi bruker i Bodø, null trikk eller t-bane. Ikke at vi trenger t-bane da, for så stor by er det ikke. Jeg vet ikke hvorfor det er blitt sånn, men jeg tar aldri buss hjemme. Jeg er altså avhengig av bil hjemme. I Oslo derimot tar jeg buss eller trikk nesten hver eneste dag. Jeg har ingenting i mot det, men jeg har vell ikke noe annet valg heller haha. Det er for det første utrolig mye billigere og de går mye oftere. Uansett hvor jeg skal kommer jeg meg dit utrolig enkelt. 

♥ Billige flybilletter utenlands! Det er billigere for meg å reise til London enn å reise hjem til Bodø noen ganger og det sier jo litt! Når jeg skulle reise før måtte jeg alltid innom Oslo først og da ble plutselig reisen mye dyrere. Nå kan jeg sette meg på et direktefly mange flere steder enn jeg kunne før. 

♥ Jeg er mer anonym. Jeg var i alle fall det. Etter paradise er det så klart flere som vet hvem jeg er, men det er fortsatt en stor del som ikke vet det. Nå høres jeg kanskje diva ut, men Bodø er ikke en så stor plass. Jeg vil ikke påstå at det er som noen sier "alle kjenner alle", men det er klart at det er mindre mennesker og flere vet hvem hverandre er. 

♥ Utelivet! Det er så utrolig mange utesteder å velge i mellom og så mye forskjellige type steder. Det er flere av dem som er 23 års steder, men også mange der aldersgrensen er 20. Lokalene er også større og kulere enn hva jeg er vandt til hjemme i Nord. Det er klart jeg har det gøy når jeg er ute i Bodø, men det er mest på grunn av folkene tror jeg. 

♥ Parker! Nå når sommeren er kommet er parker noe av det koseligste jeg vet om. Det er parker over alt og det er så koselig å grille, henge med venner, prate og sole seg en fin sommerdag. Det er kanskje flaut å si, men jeg kan sikkert telle på 1 hånd hvor mange ganger jeg har sittet i en park i Bodø. Vi har jo parker, men det har ikke vært like populært hjemme. Kanskje det bare min vennekrets som aldri har gjort det? I don't know. Parkkulturen er i alle fall mye større her.

♥ Søndager. Det er alltid så mye som skjer på Søndager. Det er faktisk en dag hvor utrolig mange drar ut. Søndager hjemme i Bodø ble ofte brukt på sofaen eller i sengen hjemme, hos kompiser eller venninner. Nå er søndager nesten lik som en Fredag, det er altså mye som skjer. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg gjør noe hver eneste søndag, for av og til er det faktisk utrolig deilig å gjøre absolutt ingenting. 




Det var noen punkter jeg kom på i farten. Etter jeg skrev innlegget følte jeg litt at grunnen til noen av punktene er kanskje hva man gjør det til selv. Det er klart man kan gjøre mange av punktene i Bodø også. Dette er bare hvordan det er blitt for min del og hvordan det å flytte hit har påvirket hverdagen min. Jeg tenker å lage et innlegg om hva det verste med å bo i Oslo i forhold til Bodø er en annen dag. Er det noe dere lurer på som er forskjellig mellom byene?



Allting er meget usikkert

 • 16.06.2017 - 17:51



Allting er meget usikkert, og det er nettopp det som beroliger meg.

Jeg skulle ønske jeg visste hva jeg ville i livet. Jeg skulle ønske noen andre kunne bestemme hvor jeg skulle dra, hva jeg skulle gjøre og så gjorde jeg det. Jeg vil gjøre noe nytt, men samtidig trives jeg veldig som ting er nå. Noen ganger føler jeg at tiden går forbi meg og at jeg ikke gjør noe fornuftig ut av den. Jeg ser mennesker som studerer, reiser og opplever hele tiden. Jeg vil fullføre skolen, men samtidig vil jeg ikke starte før det føles rett. Jeg vil gjøre det som føles rett og det jeg har mest lyst til, men det er vanskelig å vite hva jeg vil. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil bo i Oslo ut 2018. Jeg vil flytte alene eller med en venninne langt bort - helst en varm plass. Jeg skulle ønske alt var planlagt og ikke så usikkert. For det er nettopp det der er, usikkert. Man vil aldri kunne vite at man gjør eller gjorde det rette før man faktisk tester. Noen ganger angrer man, men følger man magefølelsen blir det som regel alltid rett. Jeg har til nå i livet gjort ting jeg ikke har vært 100% sikker på og i de fleste tilfellene har alt endt opp med å bli kjempebra. Jeg må bare stole på at meg selv og fortsette å drømme. Jeg tror drømmer aldri kan bli for store. 

Nå reiser jeg snart til Rhodos og det gleder jeg meg veldig til. Jeg var veldig usikker først om jeg skulle reise og være borte i 2 måneder, eller om jeg kun skulle dra nedover på en kort ferie. Nå er bilettene bestilt. Enveisbillett. Planen er å være der i 2 måneder, men hvem vet? Kanskje jeg kommer hjem igjen om 1 måned. Jeg håper og tror jeg vil trives og blir lenge, men jeg reiser tross alt alene så man vet jo aldri. Jeg har også fått ryddet rommet i dag og jeg føler at 10kg er borte fra skuldrene. Nå skal jeg dra på trening med Rebecca så vi blogges<3

Stort prosjekt foran meg

 • 16.06.2017 - 14:40






Jeg lar bildene tale for seg selv. ROT ROT ROT! 

 

Altså wow! Hvor skal man egentlig starte? Jeg har virkelig et stort prosjekt foran meg i dag. Jeg skal sortere, rydde, pakke og bestille biletter til Rhodos. Jeg reiser om 2 uker (!!) og jeg begynner endelig å glede meg masse. Jeg kan ærlig si at de siste to dagene har jeg stresset litt med hvordan jeg skal få tid til alt, men så kom jeg på at det jeg har igjen tar ikke all verdens tid. Grunnen til at jeg stresser litt er jo på grunn av at jeg må pakke ned alt jeg eier og har. Når jeg kommer hjem fra Hellas skal jeg ikke bo her mer og noen skal flytte inn dagen jeg reiser. Jeg trodde virkelig ikke jeg hadde så mye klær og ting som det jeg har, men jeg finner ting jeg hadde glemt jeg hadde over alt. Flybiletter skal jeg bestille i løpet av dagen og jeg har allerede begynt smått å pakke til Hellas. Jeg gleder meg bare til alt er gjort og jeg sitter på flyet. Da kan jeg endelig slappe av og ha null beskymringer. 

 

Jeg har en stor søppelsekk med klær jeg aldri bruker og jeg vurderer å selge mye av det. Noen av klærne har til og meg fortsatt merkelappen på og noen av kjolene jeg brukte i Mexico vurderer jeg også å selge. Er det noe dere vil jeg skal informere om på bloggen, let me know! Nå skal jeg bare sette i gang slik at jeg kan gjøre noe gøy senere i kveld<3 Vi blogges

VIDEO MED ANDREA OG REBECCA

 • 16.06.2017 - 09:46

Fleip eller fakta! Let's go
 

Jeg og Rebecca er fortsatt venner.

 • 15.06.2017 - 21:04












Slik ble altså første photoshoot seende ut, haha... 

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos Andrea med Rebecca. Jeg har hatt en kjempefin dag og humøret har virkelig vært på topp i dag. Det er endelig sommertemperatur i Oslo og hva er vell bedre enn det? Da jeg våknet dro jeg å trente med Rebecca. Etter trening dro jeg hjem å dusjet, pakket litt og dro tilbake til Rebecca. Det er lenge siden vi har hengt bare oss to og det var derfor veldig godt med en ordentlig jentedag i dag. Vi har vært i parken og praten har gått i ett. 

Litt senere møtte vi Andrea og spilte vi inn en videoblogg til dere! Hva vi laget video om får dere se når jeg legger den ut, men jeg tror dere vil like den. Dere får i alle fall bli bedre kjent med oss i filmen. Det er fortsatt usikkert om vi tørr å ha med alt som ble sagt eller om noe skal klippes bort da det kanskje ble litt for privat haha. Jeg skal i alle fall redigere den i dag og i morgen, så den kommer ut i løpet av de neste dagene. Stay tuned! 

 

Tilbake til overskriften! Det er så utrolig mange som spør om jeg og Rebecca fortsatt er venner på grunn av at dere aldri ser bilder av oss sammen. Ja vi er fortsatt venner og ingenting har skjedd mellom oss. Vi gjør mye forskjellig og henger når vi begge kan. Alt dokumenteres ikke alltid på bloggen vet dere vell :) 

 

Nå skal jeg legge fra meg macen og henge med jentene, vi blogges<3

 

Clickbait for å få flere lesere

 • 15.06.2017 - 15:24

La oss snakke om clickbait overskriftene vi bloggere driver med. Det er null grunn til å skjule det når dere allerede er fult klar over at det skjer. Jeg har gjort det og nesten hver eneste blogger har gjort det en eller flere ganger. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt clickbait overskrifter et par ganger. Jeg har tatt meg selv i å skrive overskrifter som ikke har hatt noen som helst sammenheng med selve innlegget før. Jeg har hatt en overskrift som kanskje har sammenheng med to setninger jeg har hatt i innlegget. Jeg synes alltid det er litt flaut etterpå og tenker jeg ikke skal gjøre det igjen. Nå har jeg fått nok og jeg vil ikke gjøre det mer. Vil jeg oppnå en stor blogg med å "lure" leserne til å trykke seg inn, eller faktisk jobbe hardt å vise leserne som trykker seg inn at det er interessante innlegg. Det er ikke alltid det er interessante innlegg engang. Jeg skriver jo bare om livet mitt og ting jeg liker og det er kanskje ikke alltid like interessant å lese om for alle. Jeg vet at jeg aldri kommer til å ha en blogg som vil passe alle. Jeg vil ikke komme til å skrive innlegg som vil treffe alle aldre og som interesserer alle. Jeg skriver om det jeg synes er interresant og det jeg liker. Vi er alle forskjellige og det er umulig å treffe alle. 

 

Grunnen til at clickbait skjer er jo for å få lesere. Det er jo leserne som avgjør om du vil lykkes eller ikke. Uten lesere er blogg bare en hobby. Det er en hobby, men lykkes man kan man også ha hobbyen sin som jobb. Jeg har blogget mange ganger før paradise og da har det kun vært en hoppy. Jeg tjente aldri penger og hadde ikke særlig mange lesere. Jeg gjorde det fordi jeg syntes det var gøy og det synes jeg jo fortsatt. Jeg elsker å blogge. Jeg elsker at jeg er så flink å ta bilder uansett hva jeg gjør. Jeg er utrolig glad jeg lager filmer når jeg reiser og gjør gøye ting. Jeg setter utrolig stor pris på alle minnene jeg har lagret i arkivet på bloggen, på forskjellige harddisker og på macen. Jeg vil fortsette med å blogge uansett hvor mange lesere jeg ender opp med. Jeg slutter dagen jeg ikke finner glede i det jeg gjør. 

 

Jeg har mange lesere nå og jeg er veldig klar over grunnen til det. Jeg var deltager i Paradise hotel. Jeg vet også at det er få som klarer seg når paradise er over. Det er jo den samme reglen hvert eneste år ikke sant? Mars - Juni er det ofte nye ansikter å se på topplisten og de fleste er paradisedeltagere. Det er ikke til å legge skjul på at vi klatrer opp på topplisten fortere enn dem som har blogger i flere år. Jeg tenker at det er gøy med forandringer og jeg blir veldig glad når jeg ser feks Sofie og Martine så høyt på topplisten som det de er nå. Sophie, Andrea og Sofie har jo også skaffet seg side2 kontrakt, tenk dere det! Gud forby oss bloggere som klarer oss. Det er jo det dere vil er det ikke? Å se oss bloggere faile og miste lesere. Det er ikke alle som ønsker det, men jeg ser støtt og stadig kommentarer om at dere gleder dere til den dagen kommer. Vil den noen gang komme? Hvem klarer seg? Det har ingen av oss garanti på. Vi kan ikke gjøre annet enn å vente å se. 

Nå bytter jeg litt tema igjen for innlegget skulle jo handle om clickbait for å få flere lesere sant? Haha. Nå skal jeg dusje å finne på noe hyggelig med Rebecca. Ja vi er fortsatt venner selv om hun ikke nevnes på bloggen hver dag. Det er ikke alltid alt blir dokumentert må dere huske<3 Dere er best! 

 

Hit må jeg dra tilbake

 • 15.06.2017 - 11:49









Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart på trening. Jeg har sovet utrolig godt i natt og jeg følte meg veldig uthvilt da jeg våknet. Det er så deilig de dagene jeg våkner med masse energi, spesielt når det er masse jeg skal få gjort. I går hadde jeg en veldig fin kveld. Jeg og bestevenninna gikk tur rundt Sognsvannet og det var utrolig fint der. Hvorfor har jeg aldri tatt meg turen hit før? Mamma tipset meg for lenge siden å dra dit, men har aldri endt opp med å gjøre det før i går. Det var en perfekt tur før leggetid og jeg må tilbake dit for en joggetur før jeg reiser. 

Det beste var å komme seg bort fra byen. Bort fra all stresset, bilene og bråket som er i sentrum. Det var folk der, men ikke for mye på tiden vi dro dit. Vi gikk å pratet og før vi tenkte over det var vi allerede rundt hele vannet. Tiden går så utrolig fort når man prater og er rundt rolige omgivelser. Jeg hadde ikke mobilen oppe en eneste gang. Jeg tenkte ikke på å poste noe på på snapchat, facebook eller instagram og det var deilig. (Måtte selvfølgelig knipse et par bilder med kamera til dere) Det var så utrolig fint der og jeg må definitivt dra tilbake snart. 

Nå skal jeg skifte til treningsklær og dra å trene <3 Vi blogges senere 

Hva tenker jeg om Soph sitt innlegg?

 • 14.06.2017 - 14:27



Juupp... Katta er ute av sekken guys! Jeg skrev i innlegget mitt i går at jeg ikke hadde rett til å uttale meg når ingenting av dramaet som har oppstått har handlet om meg. Henote tok det første steget, Lunde og Isabell det neste og nå eskalerte det hele med at Soph uttalte seg.

 

Jeg sitter i en posisjon hvor jeg ikke vil uttale meg for mye da jeg er god venn med begge partene. Jeg skjønner frustrasjonen og jeg skulle ønske alt som har skjedd aldri skjedde. Jeg skulle ønske vi alle kom like godt overens, var snille med hverandre og at alle var venner, men slik blir det nok aldri - det forstår vi alle. Jeg husker når snappene kom ut og jeg ringte bestevenninna mi med en gang. Jeg ville si noe i gruppen, men var kanskje for feig. Jeg takler ikke drama, men jeg takler definitivt ikke mobbing heller. 

 

Jeg synes det er utrolig bra at Sophie står opp for meg selv. Hun er faktisk den sterkeste jenta jeg noen gang har møtt. Tenk så utrolig mye ufortjent hat og drittslenging hun har gått igjennom. Nå tenker jeg ikke bare på det som sto i innlegget for det er så utrolig mye mer. Jeg husker Sophie ringte meg fra Mexico og fortalte hvordan hun hadde hatt det etter jeg røk. Det gjorde utrolig vondt å høre det hun sa og jeg ble sur på meg selv for at jeg røk og ikke var der med henne. Hun kom inn på hotellet igjen bare 4 dager før jeg røk. Vi skulle jo endelig begynne å spille sammen igjen, men så langt kom vi aldri. Jeg kommer alltid til å støtte Sophie for hun er en veldig god person. Jeg er også enig i det Sophie skriver i innlegget sitt at Martine har fått mye unødvendig hat etter finalen. Det er et fuckings spill og at kula ble sluppet måtte faktisk til etter denne sesongen. Jeg unnet virkelig Kevin litt av pengepremien, men de pengene har han jo "heldigvis" fått vipset nå.

 

Fikk dere for lite drama inne på hotellet er det bare å hente popcornet å følge med på utsiden. 


Innlegget til Sophie finner der HER 


                                                                                PIZ AND LOVE 



 

Sommerkroppen?

 • 14.06.2017 - 13:08



Da var nok en PT time unnagjort og det føles sinnsykt godt. Jeg begynte litt sent med treningen denne sommeren og jeg angrer litt nå når sommeren allerede er her. Jeg har faktisk ikke noen unnskyldning, for tid har det vært nok av. Sommerkroppen har jeg uansett, det har vi alle. Det viktigste er ikke å ha den største rompa og den flateste magen, men bare å akseptere seg selv for hvordan man ser ut. Jeg trener med Solveig Marit og hun er utrolig dyktig og lett å trene med. Jeg er ikke så flink til å pushe meg selv på trening og gir meg utrolig lett når det blir litt tungt. Jeg er heller ikke så flink på styrkeøvelser og det er grunnen til at jeg har skaffet meg PT. Jeg pusher meg alltid litt mer og lærer mye med henne. Solveig jobber som PT på SATS og om dere vil trene med henne send en DM på instagrammen hennes @solveigmarit :D

 

Jeg fikk forresten sjokk når jeg så datoen i dag. Er det virkelig bare 2 og en halv uke til jeg flytter? Jeg reiser til Rhodos snart og det er så mye jeg skal gjøre før den tid. Jeg begynner å stresse litt, selv om det kanskje ikke tar så lang tid å pakke ut av rommet. Nå skal jeg dra innom Posten å hente en pakke og så skal jeg kjøpe noen flytteesker. Det er utrolig fint vær ute i dag, men jeg må neste bare prioritere å pakke litt. Det er heldigvis meldt fint vær resten av uken, så å bruke noen timer på pakking i dag skader ikke. 

Tightsen jeg har på meg kan dere foresten kjøpe på www.vincerefitness.com og rabattkoden Mjohansen15 gir dere 15% 

 









Kompleks for ørene mine

 • 14.06.2017 - 09:50



God morgen alle sammen. Jeg våknet nettopp og det er sol ut, jippi! Endelig, denne dagen kommer til å bli fin. Jeg og Andrea tok som sagt en del bilder i går og når jeg ser på bildene over tenker jeg på tanker jeg hadde for noen år siden. Jeg hatet ørene mine og brukte alltid å ha hestehalen klemt over ørene og ville alltid skjule dem. Jeg har jo ikke så store ører, men de var store nok til å gi meg et ekstra kompleks på tiden man kanskje var ekstra usikker på seg selv. Nå kunne jeg ikke brydd meg mindre nå og kan like gjerne gå med stram hestehale hvor ørene er veldig synlige. Tenk å irritere seg over noe så uviktig som ører?? Haha jeg ler av det nå, og bra man vokser opp å bryr seg mindre om slik. Kanskje det er flere av dere som har hatt komplekser for noe før og vokst ifra det? Tell me :D 

Nå skal jeg møte en venninne så skal vi dra å trene. Deilig start på dagen! Vi blogges senere<3 

Intervju med VGTV

 • 13.06.2017 - 21:16


Hei alle sammen. Det er endelig begynt å bli finere vær i Oslo. Det er varmt og har regnet litt, men det kommer seg! Det er i alle fall meldt veldig fint senere til uken - det gleder jeg meg til. Nå ligger jeg i sengen til Mathilde. Det kom vell ikke som et sjokk at jeg er her, gjør det vel? Jeg vil si jeg har to hjem her i Oslo, siden jeg sover annen hver dag hos bestevenninna. Jeg hater å sove alene så hvorfor ikke være på overnatting når man har mulighet. Nå venter jeg på at hun skal spise ferdig middag så skal vi dra å ta sol. I dag har jeg surret litt hjemme, begynt å pakke litt smått og vært med Andrea. Vi har tatt masse bilder og slappet av hjemme hos henne. 

 

Jeg har vært utrolig trøtt i dag og har holdt på å sovne nesten hver halvtime. Jeg la meg ganske sent i går og sto opp ganske tidlig, på grunn av et intervju med VGTV. Intervjuet gikk dårlig om jeg skal være ærlig og jeg føler alltid jeg svarer så dårlig på spørsmål, spesielt når alt som går i tankene mine er at jeg skal svare rett. Det er lett å prate før kamera kommer på, men med en gang jeg får kamera foran meg blir jeg nervøs. Hvem skulle trodd det etter paradise? Man skulle tro jeg var blitt vant til det, men det tar vell kanskje lengre tid for noen. Det er i alle fall veldig gøy å få lov å være på ting som dette, og jeg blir nok bare tryggere for hver gang. Morten som intervjuet meg var veldig lett å snakke med og gjorde intervjuet bedre enn jeg hadde forventet. Nå er Mathilde ferdig å spise så vi blogges i morgen<3 

Jeg er heldig som har deg.

 • 13.06.2017 - 13:18

 

I dag har den kuleste mannen jeg vet om bursdag, nemlig pappa!  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN <3




I dag har pappa bursdag og jeg vil derfor gi han litt ekstra oppmerksomhet på dagen, selv om han uansett vet hva jeg føler. Det er jo ikke hva vi viser til alle som betyr noe, men hva vi sier til hverandre og føler inni oss. Jeg får ikke vært med pappa på selve dagen hans, men jeg var så heldig å fikk lov å være hjemme å feire både mamma og pappa for en uke siden.  Jeg har alltid sett opp til pappa og hva han har gjort i livet. Han har jobbet hardt for å nå målene sine og har oppnådd veldig mye bra i livet til nå. Han har spillet mot noen av verdens største fotballspillere, spillet på landslaget og han har imponert de øverste. På grunn av han har jeg fått opplevd å bo i Norge, Danmark og England. Uten hans hjelp og støtte ville jeg nok aldri flyttet til USA heller. Han setter alltid familien først og støtter oss uansett hvordan valg vi tar og har tatt. Han har vært fotballtreneren min da jeg spilte fotball og har alltid vært min største støttespiller. 

 

Du klarer kanskje ikke å løse alle problemene jeg noen gang har, men tusen takk for at du alltid prøver så godt du kan. Tusen takk for at du er så flink til å lytte og støtte både meg, mamma og Henrikke. Jeg håper jeg er like heldig som mamma og finner en mann som deg en dag. Håper dagen din blir perfekt! Jeg er uendelig glad i deg. 

Drama mellom deltagerne?

 • 13.06.2017 - 12:11



Jeg hadde først tenkt å ikke skrive noe om dette, men etter flere spørsmål fra dere tenkte jeg at jeg kunne skrive om det. Paradise er nå over og for å være ærlig føles det ut som en evighet siden for min del. Jeg røk ganske tidlig og var hjemme i Norge allerede 2 Februar. Det er lenge siden jeg sluttet å være med i programmet og nå er programmet også ferdig. Selv om paradise er over er det mange av dere som er nysgjerrige om hva som skjer nå og det skjønner jeg så klart. Dere har fulgt oss alle sammen veldig lenge, men ting er nok ikke det samme som de en gang var. 

 

Det er allerede noen av som har skrevet om "dramaet" mellom oss deltagerne, men de har ikke skrevet om min side av saken. Jeg har fått nok av de fleste deltagerne og jeg takler rett å slett ikke å henge så mye med noen av dem lengre. Neeida haha! Jeg er utrolig glad i mange av dem og det er ingen jeg misliker. Det er noen jeg ikke har sett etter Mexico bortsett ifra premiere og finalefesten, og så er det noen jeg ser flere ganger i uken og noen møter jeg bare tilfeldig. Det har ikke noe personlig med noen av dem å gjøre, men det har rett å slett bare blitt sånn. Vi gjør alle forskjellige ting og det er ikke lett å skal holde kontakten med så mange mennesker. 

 

Jeg kan såvidt jeg vet si at jeg ikke har eller hatt noe drama eller krangler med noen av deltakerne. Jeg har alltid prøvd å holde meg nøytral, spesielt siden det aldri har vært noen store ting som har skjedd. Det er klart at når vi er så mange deltagere så er det ikke alle som går overens like godt. Nå når paradise er over er det kanskje vanskeligere å holde kontakten like godt og spesielt når paradise kanskje var det eneste to personer hadde tilfelles. 

 

Såvidt jeg vet er det ikke drama mellom deltagerne nå, men det er jo ikke alle som er like gode venner. Hvorfor det har blitt slik er det mange grunner til. Vi er forskjellige, er på ulike stadier i livet, bor ikke på samme plass, vi har gått tilbake til gamle rutiner og noen klikker rett å slett bare ikke sammen. 

Vi har selv valgt å være offentlige personer, men jeg synes også det er greit å ha noen ting privat. Det er ikke alt som trenges å skrive om offentlig og jeg er i alle fall ikke i en posisjon der jeg har rett til å uttale meg. Ting som har skjedd har ikke jeg vært innblandet i og derfor kan ikke jeg bestemme hva dere skal få vite og ikke vite. Om jeg skal være ærlig skjønner jeg veldig godt at det ikke skrives om. Om det første skulle blitt skrevet om hadde saken blitt mye større enn den trengte å være. 

Et eksempel på dette er jo dramaet som oppsto for 2 år siden. Det er vel kanskje flere av dere som husker det? Om dere ikke husker det får det bare ligge for jeg vil ikke skrive noe særlig mye rundt det. Saken var at en veldig privat krangel kom ut på nett og begge partene uttalte seg på bloggene sine. Noe som egentlig kunne diskutert på privaten ble til et drama hele Norge plutselig skulle ha en formening om. Det er underholdene for de utenfor, men utrolig slitsom for de som står oppi det hele. 

Jeg føler at det viktigste er å være snill og støtte hverandre. Vi er alle i samme situasjon så hvorfor ikke bare heie på hverandre og ønske at alle skal lykkes med det dem ønsker? Jeg skulle jo først ikke skrive noe om dette, men nå ser jeg at det ble veldig mye tekst. Jeg avslutter her og håper dere skjønner hvorfor ingen vil gå ut med "smådrama" som oppstår av og til. 

Jeg sa over her at Paradise var over, men det er jo faktisk ikke helt sant. Paradise kollektivet holder fortsatt på og en ny episode kom ut i dag. Så for dere som elsker litt drama mellom oss deltagerne bør dere se dagens episode. Episoden ligger ute på viafree. 

VLOGG

 • 12.06.2017 - 17:04

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp redigert ferdig vloggen vi laget på lørdag. Jeg var litt usikker om jeg skulle poste den eller ikke siden det endte opp med å bli en ganske rolig dag. Vi glemte dessuten å filme store deler av dagen, men tenkte dere kunne få se uansett. Det er mange som lurer på hvor jeg redigerer filmene mine og denne filmen er faktisk filmet og redigert med mobilen! Trenger ikke være vanskeligere enn det. Bruker Imovie når jeg redigerer, uansett om det er på macen eller på mobilen. Kos dere med filmen! Husk HD:)

Trykk her for å komme til Marte sin blogg. 

Her ser dere hvordan appen ser ut på mobilen:


Han krasjet i meg

 • 12.06.2017 - 14:02

                          

Det var nok flere av dere som så storyen min på fredag der dere så en krasjet bil. Jeg skulle i utgangspunktet bare en kort tur ut, før jeg skulle hjem å stelle meg. Slik ble det altså ikke.  Jeg sto utenfor leiligheten til en kompis og ventet på at han skulle komme ned. Jeg hadde ikke skrudd av bilen, men hadde stoppet opp og blinket inn til siden. Jeg sto ikke lenge i ro før det smalt. Er det mulig tenkte jeg? Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, samtidig som jeg fikk veldig vondt i meg på grunn av mannen. Dette måtte jo bare skje med meg... Jeg hadde jo ikke verdens beste tid og var allerede sent ute til vors. Jeg hadde ikke begynt å stelle meg og sto fortsatt med vått hår. Kompisen min som eier bilen kom ut like etter krasjet så heldigvis slapp jeg å fylle ut masse skjemaer og styre noe særlig med det.. 

 

Heldigvis for meg skjedde dette rett utenfor leiligheten demmers. Når Ulrik kom ned så gikk jeg opp til Tine og startet å ordne meg litt. 1 og en halv time etterpå var jeg tilbake i leiligheten med Mathilde og Marte. Stakkars mamma som ringte meg og var ganske så stresset for at jeg hadde krasjet.

 

Jeg har snart hatt lappen i 1 år, så det var kanskje på tide at noe skjedde meg meg? ;) Neida... Jeg har aldri fått bot eller krasjet selv og jeg prøver å holde det slik. 


 

11.06.2017

 • 12.06.2017 - 12:06

Dager som dette, som er så vanlige, men så viktige. Vi så akkurat den siste SKAM-episoden og den ga meg tårer i øynene. Venner ass. Så ofte tatt som en selvfølge, men det er så sinnsykt mye verdt. Vi endrer oss, vi vokser, vi feiler - og jeg er så glad for at jeg fortsatt kan ligge i stillhet med godis og to personer som har vært med på så mye. To jeg kan være borte fra og komme hjem til som om jeg har vært her hele tiden.

I fjor var jeg borte fra Martine i et helt år før hun kom til London på bursdagen min. Etter å nesten ikke ha vært hjemme i Norge de siste årene merker man fort hvor forskjellig noen vennskap er. Hvor sterke de er. 

Jeg vet om mennesker som aldri har hatt noen nære venner, men de har mange. Det må være dritt. Jeg har vel vært heldig, for de nære jeg har nå har jeg alltid hatt - gjennom vanskelige og fine år. 

Så hva prøver jeg å si?

Jeg håper at dere tar vare på de fine menneskene i livet ditt, de gode. Jeg håper at du forteller det til dem også.

Også håper jeg at du kvitter deg med de som ikke får deg til å føle deg bra. De du ikke kan være deg selv med. Det er så slitsomt å være med mennesker fordi du føler du må, og ikke fordi du vil. Det vet jeg. Ikke kast bort tiden din på det - den er verdt mer. 

 





Gjesteinnlegg - Martefre.com 

Dagens outfit

 • 11.06.2017 - 22:57

 

Hei alle sammen:) Har dere hatt en fin søndag til nå? Jeg har hatt en veldig rolig, men koselig dag. Etter jeg kom til Mathilde har vi egentlig bare slappet av. Vi har spist, sett film, spist litt mer, sett skam, spist litt mer og snakket en del. Nå lager Mathilde nachos til oss og jeg gleder meg til å spise enda mer. Som om ikke vi har puttet i oss nok i dag, anyway det er søndag og da er det lov å kose seg litt ekstra. Håper resten av søndagen blir like fin for dere som for meg. Jeg sa jo jeg skulle fortelle om hendelsen i går da noen krasjet i meg. Det har jeg ikke fått startet å skrive enda, dagen derpå er det ikke alltid like lett å konsentrere seg. Jeg har i alle fall aldri klart å skrive lange innlegg dagen derpå.  Hjernen funker ikke helt på slike dager.

Nå er nachosen klar så vi blogges i morgen<3 Dere er best! 






DETTE TROR JEG DU TRENGER

 • 11.06.2017 - 19:03

Gjesteinnlegg - MARTEFRE.COM

London. Onsdag. 22:43

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg vet ikke om det er samtalen med Mathilde fra tidligere i dag. 

Jeg vet ikke om det er fordi jeg var ute i går og har hatt alt for mye tid til å tenke i dag.

Jeg vet ikke om det er fordi jeg sitter i senga alene på rommet med rolig musikk.

Jeg skulle bare så gjerne ønske at dere kunne forstå, virkelig forstå, hvor viktig det er å gjøre det du vil. Det du har lyst til akkurat nå. Ikke fordi kjæresten din har lyst, ikke fordi foreldre presser deg, ikke fordi bestevenninna de skal gjøre det.

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå, virkelig forstå, at dette er livet ditt. Valgene du tar nå, veien du velger å gå, menneskene du velger å omgås med. Det er alt ditt valg. Du er din egen person. Du har dine egne drømmer, mål og verdier. Hvorfor er du så redd?

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå, vi er alle bare en gjeng med mennesker - mennesker som ikke klarer å innse hvor viktig det er å høre på seg selv. Hvorfor er du redd for å si hva du synes? Hvorfor vil du heller ligge oppe om natta og tenke på alle tingene du kunne ha sagt? Du fortjener å være ærlig med følelsene dine. Ikke kast bort tiden din på mennesker som ikke en gang vil prøve å forstå deg. Mennesker som ikke vil gi like mye av seg selv som du gir av deg. Det fortjener du ikke. Du fortjener ikke å sitte der å se tilbake på livet ditt, og tenke på hvor mye unødvendig tid og energi du brukte på noen som ikke fortjente det. Og selv om du innser da at det faktisk var andre som fortjente din latter, gråt og glede - så har du mistet mange fine stunder som kunne ha vært. Vær så snill å prøv å se verdien din akkurat nå.

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå, hvor mye det gir deg når du innser at du faktisk kan gjøre det du vil. Du kan flytte til andre siden av verden eller du kan starte ditt eget firma. Du kan følge den drømmen og du kan få den jobben. Vi lever i en verden full av mennesker - mennesker med helt lik verdi, men som fortsetter å lever i den troa om at noen er mer verdt enn andre. Og hvem har skapt det synet? Oss. Vi. Mennesker. Det er bullshit. Det e bullshit og jeg hater at unge mennesker vokser opp i en verden som dette uten at noen kan fortelle dem hvordan det virkelig er. Hvordan Kim Kardashian ikke er noen du burde streve etter å bli som, hvordan "relationship goals" ikke er det du burde lengte etter, hvordan du kaster bort tiden din på å ville ha store pupper når du har små og prøve å se ut som hun du ser crushet ditt like på instagram. Faen heller. Hvordan ble dette så jævlig viktig? 

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå at de fineste menneskene jeg vet om er de som jeg kan prate med. Prate ordentlig med. Ikke om modelljobbing, ikke om trening, ikke om klær eller sminke. Mennesker som forstår hva som egentlig er viktig. Mennesker jeg kan lære av, og som kan lære av meg. Samtaler som gir meg noe. Mennesker som kan gjøre meg så irritert og så lykkelig. Mennesker som klarer å få fram sterke følelser i meg. Følelser er viktig. Spesielt når man lever i en så følelsesløs verden. Dette er mennesker jeg trenger i livet mitt for å ikke bli dratt med i denne overfladiske bobla som alle ser ut til å leve i. Når ble det teit å snakke om livet? Når ble det teit å snakke om drømmer? Ikke minst, når ble det teit å følge de? Hvordan verden er det vi lever i når unger vokser opp i den troa om at et mål og en drøm det er verdt å følge er å bli kjendis på instagram fordi det er kult, men ikke å bli statsminister fordi det virker uoppnåelig? 

Sist, men ikke minst, jeg skulle ønske dere kunne innse hvor viktig det er å tenke på seg selv. Å gjøre ting for deg selv. Det er ditt liv - og det er du som kommer til å sitte igjen å angre på sjansene du ikke tok og drømmene du ikke fulgte. Du kan ikke legge ansvaret på noen andre. Det er ikke kjæresten din sin feil at du ikke fikk den muligheten du ville fordi du valgte å gå samme vei som han. Det er ikke bestevenninna de sin feil fordi du dro dit hun dro. Det er ikke foreldrene dine sin feil fordi de presset deg til noe du egentlig ikke ville. Du er din egen person og du har din egen stemme. Du har rett til å si nei og du har rett til å leve ditt liv akkurat som du vil.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg skulle så gjerne ønske dere kunne forstå...

last day :(

 • 11.06.2017 - 15:57

Hei alle sammen <3 Jeg sitter nå i sengen med Mathilde og Marte. Vi har nettopp spist mat og snart blir det godis og film. Formen er overraskende bra etter i går og jeg hadde en veldig fin kveld. Vi vorset hos en kompis jeg jobber med og dro videre på NOX etterpå. For å være ærlig var vorset bedre enn selve byen. Jeg begynner å bli litt lei av NOX og føler alt skal handle om status der. Jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hvordan bord man har, hva man drikker eller hvordan type folk man er med. Jeg er med de jeg har det gøy med og da er jeg egentlig mer enn fornøyd. Anyways, jeg sov hos en venninne i natt og våknet veldig sent i dag. Jeg kom til Mathilde i halv 3 tiden og har siden da lagt i sengen. Resten av søndagen skal tilbringes med jentene, spesielt siden Marte reiser i morgen:( 
 

Jeg har også fått spørsmål om bilen jeg la ut på snapchat i går. Det gikk fint og heldigvis var det ikke min feil. Jeg tenkte å skrive et innlegg om det senere, så kan jeg forklare hele hendelsen. 


Nå skal jeg legge fra meg macen å se film, vi blogges senere <3

Blottlegger jeg meg?

 • 10.06.2017 - 16:02


                                   

                                        Free the nipple 

Jeg fikk ofte og får fortsatt spørsmål om hvordan det var å vise seg naken på tv. Når vi skriver under kontrakten for å være med på paradise hotel gir man fra seg alt av rettigheter. Vi får ikke bestemme hva som blir vist på tv og vi har ingenting vi skulle sagt om klippingen. Jeg skjønner helt ærlig ikke hvorfor det er en så stor snakkis. Det er mennesker som synes jeg blotter meg med å melde meg på et slikt program. Hvorfor velge frivillig å vise seg naken foran en stor del av Norge? Jeg tenker at mange hadde et mer naturlig forhold til kropp før enn hva man kanskje har i dag. Ut i fra det jeg har hørt var det for eksempel mye vanligere å gå uten bikinitopp på stranden før enn det er nå. Jeg personlig velger heller å sole meg toppløs enn å få bikiniskiller.

 

En naken kropp i dag kan fort forbindes med sex. Vi blir nå utsatt for mye bilder av kropp i media, og vi velger også selv å legge ut bilder. Vi ser kropper overalt. Vi ser bilder/videoer på tv, filmer, reklame, blar og på nett. Til tross for hvor naturlig kropp er, velger mange å heller dusje hjemme enn på treningsenteret etter trening. Naturlig nakenhet er blitt veldig unaturlig og det kan virke som mange skammer seg over hvordan man ser ut. Jeg tror hovedgrunnen til at det er blitt som det har blitt er på grunn av kroppspresset. Kroppsidealet i dag er uoppnåelig, men mange strever hver dag etter det "perfekte". Det mange ser på som kroppsideal er en kropp som er blitt retusjert og fikset på, det er altså ikke kroppen som er virkelighet. 


Du er bra nok som du er. #postitgeriljaen

En forandring

 • 10.06.2017 - 11:33

God morgen alle sammen<3 Jeg ligger nå i sengen med Marte og Mathilde. Vi våknet for en time siden og skal snart på polet. Jeg har egentlig bare lyst å sove resten av dagen, men vi har ting vi må gjøre før kvelden kommer. I går dro vi ut på dattera til hagen. Jeg hadde aldri vært der før, så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Jeg drar jo nesten alltid ut på de samme utestedene i Oslo, men etter i går blir det en forandring på det. Jeg elsker jo uteplasser hvor man faktisk kan snakke uten at man må rope til hverandre. Jeg hadde en utrolig gøy kveld på byen i går og det hadde jentene også! Jeg skal definitivt tilbake dit igjen. 

Jeg tenkte bare å stikke kjapt innom før vi stikker til byen. Vi har allerede begynt å filme litt, så forhåpentligvis blir det en vlogg av dagen vår om vi husker å filme. Nå skal jeg legge fra meg macen for nå venter jentene på meg. Vi blogges senere <3 









 

Jeg blir flau av meg selv.

 • 09.06.2017 - 22:02


Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har hatt en kjempefin dag til tross for at været ikke har vært på topp. Jeg sto opp ganske sent som dere vet og surret egentlig bare rundt i leiligheten til klokken 5 tiden. Da møtte jeg Mathilde og Marte for å spise middag. Vi dro å spiste på vegan loving hut. Jeg blir like overrasket hver gang jeg bestiller mat der i fra, for det smaker så utrolig godt! Hvem skulle tro det var helt vegansk og hvordan klarer de å lage "kjøttet" så godt. Uansett om dere spiser kjøtt eller ikke, anbefaler jeg virkelig denne resturanten. Det er ikke så stort der, men veldig koselig - spesielt de som jobber der, de er alltid så glade. 

 

Etter vi hadde spist dro jeg å møtte Ulrik og Tine, de jeg skal flytte inn med. Jeg kjørte dem til Drammen og kjørte tilbake til Oslo igjen. Jeg kødder ikke når jeg sier jeg har surret rundt i 40 minutter i sentrum da jeg var tilbake. Jeg klarte jo selvfølgelig å kjøre feil første utkjøring og slet derfor veldig med å finne veien til Majorstuen... Jeg som trodde google maps ville hjelpe meg, men neida. Jeg klarte meg hele veien fra Drammen til Oslo på kortere tid enn hva jeg brukte fra sentrum til Majorstuen. Haha litt flaut å innrømme, men det er ikke barebare å kjøre her i Oslo. Anyway! Nå er jeg hos Mathilde med Marte. Snart skal vi en tur på byen. Planen var egentlig å holde seg edru, men det endret seg fort da jeg kom hit. Jeg har jo ikke sett Marte på lenge og vil derfor ikke droppe å bli med dem ut<3 Vi blogges i morgen 

 

Det var foresten jeg og Marte som startet å blogge samtidig. Vi startet i samme klasse på vgs og laget hver vår blogg på skolen en dag. Hun har blogget siden da, mens jeg har vært litt av og på. Nå har hun nettop byttet bloggplatform, på grunn av at hun bor i London og skriver på engelsk. Bloggen hennes finner HER 
*funfact: hun er faktisk ekskjæresten til Morten;) det var henne jeg fortalte Rebecca om inne på hotellet. 





NÅ ER JEG SÅ FORBANNA LEI.

 • 09.06.2017 - 16:04

                                                        LOVE SHOULDN'T HURT 


Jeg håper du leser dette. Føler du deg truffet er det nok en grunn til det - se til helvette å skjerp deg. For vet dere hva? Nå er jeg DRITT LEI av å høre om at dere ikke kan oppføre dere. Jeg blir lei meg, trist og forbannet. Jeg var ikke klar over at det fantes så mange fæle mennesker, men etter jeg flyttet til Oslo dukker dem bare opp en etter en. Nei det er faen ikke greit å slå. Nei det er faen ikke greit å ta tak i dama de, uansett hvordan situasjon som har oppstått. Jeg håper seriøst menn som ikke klarer å behandle damer rett, får pikken sin kappet av og blir buret inne. 

 

Hvordan kan et menneske tro det er greit? Greit å gjøre et annet menneske så vondt. Hvordan kan du elske noen, men samtidig la dem gråte på grunn av deg. Hvordan klarer du å se inn i øynene på den du elsker å gjøre personen så vondt? Jeg er i sjokk over hvor mange dette skjer med. For å være ærlig har jeg aldri hørt om dette før jeg flyttet til Oslo, kun på nett og i filmer. Jeg vet det skjer i småbyer også, men her hører jeg om det oftere. Om det er på byen, eller at noen spør meg om hjelp på innboks, eller venner som forteller meg det. 

Kanskje det er fordi jeg er blitt eldre at jeg hører mer om det? Er det virkelig så mye vold blant kvinner i Norge. Jeg klarer ikke å overse, men vet heller ikke hva jeg skal gjøre. For hva skal man gjøre i en slik situasjon? Jeg kan være en støttespiller og gi råd, men jeg kan ikke tvinge deg/dere til gå fra vedkommende.

 

Jeg har ikke troen på at det vil gi seg om han først starter. Om du som leser dette noen gang har vært i en situasjon, eller kommer i en situasjon hvor en gutt/mann/kvinne/jente gjør deg noe vondt - Kom deg til helvette bort fra personen. Anmeld, blokk og ikke føl at noe er din feil. Uansett situasjon er det ALDRI greit med vold. Jeg håper du klarer å komme deg bort for det er faen ikke greit. 


//Bilde tatt fra flickr. 

Hvorfor skal jeg flytte fra Morten?

 • 09.06.2017 - 13:16



Hei og god morgen alle sammen<3 Jeg våknet ikke før nå, men det er kanskje ikke så rart når jeg la meg klokken 5 i natt. Marte er på besøk og vi satt derfor våken hos Mathilde til ganske sent i går. Når jeg kom hjem i natt og egentlig bare skulle lagt meg med en gang, fristet jo så klart ex on the beach mere... Derfor ble jeg liggende i natt for å se en episode, så en til. Så sovnet jeg til slutt. Planen i dag vet jeg enda ikke, men noe må vi finne på. Om dere har noen ideer på hva vi kan gjøre i regnet - ROP UT! Det er så kjedelig at været ikke er på topp. Jeg hadde sett fram til at Marte skulle komme og vi kunne tilbringe dagene i parken. Heldigvis er det meldt fint vær i morgen så jeg får håpe det holder seg slik. 

 

Jeg fikk en kommentar på blogger i går og personen lurte på om jeg ikke skulle bo med Morten lengre. Har vi kranglet? Jeg kan starte med å si at vi ikke har kranglet og det har jeg ikke med noen av guttene jeg bor med. Jeg er fortsatt like god venn med de alle, men akkurat nå føles det å flytte ut som det beste valget. Om 3 uker pakker jeg sakene mine å reiser bort i 2 måneder til Rhodos. Derfor er det jo litt kjedelig å skulle betalte boplass to måneder uten at jeg skal være her. Jeg er så heldig som har en kompis som kan overta leiligheten og gjør det mulig for meg å flytte ut så raskt. Jeg trives veldig med de jeg bor med og jeg kan ærlig innrømme at det skal bli rart og trist å flytte fra dem, vi har jo tross alt bodd sammen i 1 år. Nå bor jeg også rett ved siden av Andrea og Sofie så det blir også trist å skal flytte i fra dem. Heldigvis er det utrolig lett å komme seg fra A til B her i Oslo og det kommer derfor ikke til å bli et problem.

 

Selv om det kommer til å bli rart å flytte, gleder jeg meg veldig til å komme inn i ny leilighet. Jeg gleder meg til å bo på andre siden av Oslo og bli bedre kjent med de jeg skal flytte med. Jeg flytter ikke inn i ny leilighet før i September, så det er jo fortsatt en god stund til. Jeg sier opp leiligheten min etter Juni og neste uke er jeg nødt til å begynne å pakke. Jeg skal heldigvis ikke ta med meg så mye annet enn klærne mine, et speil, et nattbord og litt småting. Jeg tenkte veldig mye fram og tilbake i starten om jeg skulle flytte eller ikke, men nå er valget tatt og jeg sitter igjen med en god magefølelse. Det skal bli rart å bo med nye mennesker, men jeg ser veldig fram til å bo i nye omgivelser.

 

Nå skal jeg lage meg frokost og komme meg til Majorstuen, hvor Marte og Mathilde holder til. Vi blogges<3

Produktene som er verdt å teste - Decrusto

 • 08.06.2017 - 19:52

                                                                                                                                    //Samarbeid med Decrusto
 
Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har nettopp redigert ferdig en film til dere og denne kommer dere til å elske. Dere skal få en anbefaling av meg til to ansiktsmasker som jeg har vært så heldig å fått testet ut. Jeg er utrolig fornøyd, så jeg har virkelig gledet meg til å vise dere produktene. Jeg er bare blitt mer og mer forsiktig med huden min den siste tiden for det er jo så utrolig viktig - spesielt nå mot sommeren. Hvem vil ikke ha frisk og ren hud når man skal på stranden i ferien? Flere av mine venninner har fått testet ut maskene og det tok ikke lang tid før de bestilte hjem produktene selv.

 

 

Beauty Ghost 

Utrolig enkel å bruke: Rist tuben - smør masken på - vent til masken er helt tørr - peel off.

Ansiktsmasken fra Decrusto har unike ingredienser som gir huden næring, oksygen, strammer og gir ekstra boost. Masken har peel off effekt, men den fjerner ikke hudormer siden dette er en næringsmaske. Beauty Ghost stimulerer huden, gir den ny glød og gjør det lille ekstra for huden. Denne masken og masken under passer alle aldre, jenter og gutter. Jeg anbefaler å bruke masken 1-2 ganger i uken for det beste resultatet. Masken var utrolig lett å påføre og like lett å ta av. En liten funfact til dere: Dette er den første masken i verden med stabilisert Oksygen!

 

The Original Black Peel Off Mask

Denne masken fra Decrusto fjerner hudormer og urenheter. Denne masken påfører jeg ikke i hele ansiktet, men i T-sonen (panne, nese og hake) Denne masken bør du unngå å få nært øyne, hårfestet og øyenbryn. La masken virke i 25-30 minutter, til du ser at den er helt tørr. Denne anbefaler jeg også 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat. Etter jeg har brukt denne masken et par ganger, har jeg en renere og sunnere hud uten hudormer.


Akkurat nå er det over 30% rabatt på alle produktene hos Decrusto 

Den hvite masken finner der her og den svarte finner dere her! 

Alle produktene inneholder ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er vegansk. Verken produktet eller ingrediensene er testet på dyr, noe som jeg synes er veldig viktig. Bruk ansiktsmaskene for en hyggelig, nyttig og morsom stund med venner eller alene. 

#decrusto #peeloffmask #BeautyGhost #spøkelsesmaske #skincare #hvitmaske #whitemask #oxygenmask #mydecrusto

10 rare fakta om meg + Funfacts

 • 08.06.2017 - 07:00


 

 1. Jeg elsker makrell i tomat. Faktisk så er jeg så glad i det at jeg ofte kan kjøpe en boks kun for å spise rett fra boksen med en gaffel. Nam, det er digg og sunt ikke minst. Funfact: Da jeg var liten ble jeg fortalt det var bestefar som hadde laget makrell i tomaten. Det var nok det som fikk meg hektet, for jeg skulle jo alltid ha det bestefar hadde laget på brødskiven. Det tok lang tid før jeg faktisk skjønte at dette stemte jo ikke litt engang, haha!

   
 2. Jeg har vært med på Putti Plutti Pott. Det er kanskje ikke alle dere som har hørt om det, men det er en teater/danse forestillingen som er rundt omkring i landet hvert år. Jeg var nissekone og reinsdyr. Det var faktisk første gangen jeg tjente egne penger, så dere skal tro jeg var ganske så stolt da jeg fikk konvolutten med penger etter forestillingen. Funfact: Det var en dag inne på hotellet vi jentene pratet om hva vi kunne gjøre på miss paradise, da jeg og Martine sa på ganske likt at vi kunne steppe. Vi skjønte sekundet den ene sa det at vi begge hadde vært med på det samme, nemlig reinsdyr og nissekone på Putti Plutti Pott. Kjipt jeg ikke kom meg til miss og mr paradiseuken, da ville dere fått seg meg i steppeaction :D

   
 3. Jeg er en veldig laid back person, men det har dere kanskje merket. Jeg kan kanskje fremstå som veldig chill i klesstilen, da jeg mesteparten av tiden går i streetwear klær og sminker meg så lite som mulig. Jeg elsker å gå i kosebukse, hettegenser og sneakers, men det gjør det jo bare ekstra gøyere når jeg først steller meg fra topp til tå. Funfact: Da jeg og Rebecca delte rom før vi sjekket inn i Mexico fikk hun sjokk da hun så klærne mine i kofferten. Hun hadde aldri sett for seg at jeg hadde så mange kjoler med meg, hun trodde jeg var alt for guttete i stilen til det. Hun hadde jo klagd over sin dårlige pakking, så jeg tror hun ble veldig glad da hun så at jeg hadde med meg litt ekstra.

   
 4. Jeg er utrolig lat i matveien. Det hender jeg dropper å lage middag og heller kjøper meg godis på butikken, huff. Dette må jeg slutte med. Det er jo ikke sunt for kroppen og det gir meg null energi. 


   
 5. Den første ordentlige tatoveringen jeg tok, trosset jeg foreldrene mine og tok den 2 uker før jeg fylte 18 år. Jeg måtte gå med langermet i 2 uker og var livredd for at de skulle se at jeg hadde tatt den. Jeg dro på besøk til bestemor i løpet av den perioden og der gikk jeg i hva jeg ville, uten å tenke på at noen skulle se den. Bestemor ble nok ikke så begeistret over tatoveringen, men smilet litt ekstra da jeg fortalte om den slue planen min. Funfact: Det er jo faktisk ikke lovlig å ta tatovering før man er fylt 18 år, uten samtykke av foreldrene sine. Derfor måtte jeg få noen til å fake at de var moren min slik at jeg skulle få tatovert på dagen. (Sorry mamma) Nå i ettertid skjønner jeg ikke hva jeg stresset med, det var jo faktisk bare snakk om to uker.

   
 6. De første gangene jeg brukte min første bh, måtte jeg alltid skjule at jeg hadde den på meg. Jeg kunne ikke ha på meg stramme klær i frykt om at noen skulle se stroppene. Var jeg så uheldig å glemme at jeg hadde på meg bh da jeg tok av den varme hettegenseren og hadde kun singlet under, var dette krise. Fikk jeg spørsmål om bh'en kunne det nesten ta en uke før jeg brukte den igjen. Funfact: Gøy å tenke på hvordan ting forandret seg igjennom årene. Noen år senere var det pushup for alle pengene, til stramme og utringete singletter/gensere.

   
 7. Hver gang jeg drikker alkohol drikker jeg alltid det samme, og da mener jeg alltid. Sprit og husholdningssaft. Alltid den samme saften og spriten endrer seg bare fra 20% til 40%. Jeg kan faktisk ikke huske når jeg startet med dette, men jeg har ikke byttet ut drinken på flere år. Jeg skulle gjerne drukket litt vin eller øl en gang i blant, men dette klarer jeg maks 1-2 glass av. Jeg er ikke så fan av vin, så der må jeg bare prøve meg fram. Det kommer seg saktere men sikkert, snart bytter jeg ut spriten med vinen - vil det da si at jeg er voksen?

   
 8. Da jeg var liten ble jeg alltid fortalt at jeg måtte være adoptert, på grunn av at jeg ikke lignet mamma eller pappa. Så klart var dette noe storesøsteren min elsket å tulle om. En gang diktet hun opp en historie om at jeg var adoptert og hvorfor hun, mamma og pappa aldri hadde fortalt meg det. Det endte nesten i tårer og en stresset versjon av meg. Søskenkjærlighet<3 Nå derimot ligner jeg veldig på mammaen min og det er jeg veldig glad for. Historien hun fortalte inneholdt at jeg var fra en annen planet, det sier jo litt om hvor ung jeg var. 


   
 9. Jeg konfirmerte meg i Lofoten. Jeg hadde all konfirmasjonsundervisning i Bodø, men valgte å konfirmere meg i Lofoten. Det er i Lofoten hele familien min bor og det er der jeg er døpt også. Funfact: Jeg og Mathilde endte opp i samme konfirmasjonsgruppe og har siden da vært bestevenner. Vi var alltid så slue hver undervisning og fant alltid en unnskylding for å dra tidlig, for at vi var sein eller for at vi ikke kunne komme. Skulle en av oss noe annet den dagen, ditchet den andre undervisningen. 



   
 10. Jeg har hatt hull i tungen, men bare noen måneder. Jeg og en venninne tok det sammen da jeg bodde i USA! Jeg synes det er kult, men valgte å ta den ut på grunn av at mamma ikke likte den<3 

Tatoveringene mine på video

 • 07.06.2017 - 21:09

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra min første pt time. Jeg tenkte egentlig å lage meg mat med en gang jeg kom hjem, men så kom jeg på at jeg hadde en video klar til dere. Pt timen gikk utrolig bra og jeg gleder meg allerede masse til neste økt. Jeg kommer til å trene med Solveig - @solveigmarit (insta), som er en venninne fra Bodø. Hun er utrolig flink og vet virkelig hva hun driver med, det er nok en av grunnene til at jeg gleder meg ekstra til tiden framover. Nå skal denne pia få litt muskler på kroppen, det holder ikke bare å løpe hver økt. Været har ikke vært på topp i i dag, så det å ta bilder ute var egentlig bare å glemme. Jeg valgte heller å bruke dagen på å spille inn en video til dere. Jeg har fått mange spørsmål om tatoveringene mine og nå får dere endelig se dem alle. Håper dere liker filmen :) Husk HD på filmen.

                      

Hvor føler du deg trygg?

 • 07.06.2017 - 12:42

Det er bare ett sted som er et virkelig hjem. Og det er der hvor et menneske føler seg helt trygg. 

 




 

Nærmere englene kommer vi ikke

 • 07.06.2017 - 07:00

//Skrevet på flyet fra Bodø til Oslo

 

Når jeg først sitter fastspent i flyet, da er det greit. For nærmere englene kommer vi jo ikke. 

Nå sitter jeg på flyet hjem, til mitt andre hjem. Det har vært noen fine dager i Bodø og jeg er veldig glad jeg dro hjem. Nå står en del jobbing på planen, møte venner og pakking. Jeg reiser jo til Rhodos om ikke lenge, men før det skal jeg jo flytte ut av leiligheten. Shitt tiden flyr, det er allerede et halvt år siden jeg reiste til Mexico. Det går egentlig helt fint at tiden går fort, for jeg gleder meg veldig til å reise bort igjen. Tiden får bare ikke lov å gå alt for fort, jeg vil fortsatt leve i nuet og oppleve ting før jeg reiser. 




Jeg var en av de første som sjekket inn på flyet og valgte et sete på en helt ledig rad, det innerste sete med vinduet. Jeg var også en av de siste som gikk inn på flyet. Jeg stresser aldri med å være den første, vi har jo alle fått tildelt hvert vårt sete uansett - så hvorfor springe å prøve å komme først i køen. Det var masse folk og flyet var helt fult, trodde jeg i alle fall. Neida, gjett hvem som fikk 3 seter for seg selv - MEG! De eneste to ledige setene igjen på flyet. Jeg var ganske trøtt og så for meg å sitte rett opp og ned, men nå kan jeg strekke meg over den gode plassen jeg har. 

 



Jeg har ofte en dårlig følelse når jeg setter meg på et fly, kanskje spesielt de gangene jeg reiser alene. Jeg klarer ikke forstå hvordan en maskin kan bære så tungt. Men det er jo faktisk sant det de sier, fly er mindre risiko enn å kjøre en bil. Det har jo alltid gått bra, så jeg må bare legge fra meg tankene om at det ikke gjør det. Jeg har ikke flyskrekk for da hadde jeg nok ikke klart å holde meg så rolig som jeg gjør, men å ta fly er nok ikke det gøyeste jeg vet om.

 





Nå sitter jeg med ryggen inntil vinduet, macen på fanget og føttene godt plassert i setene ved siden av. I dag hadde jeg flaks, for denne flyturen ble bedre enn forventet.

Jeg gleder meg veldig til å komme hjem, spesielt siden bestevenninna står klar for å henge. Jeg har ikke sett henne på litt over en uke, men det er uansett lenge til å være oss. Jeg savner alltid noen når jeg drar et sted, for alle de som står meg nært vil nok aldri være på samme sted. Litt trist å tenke på, men da er det ekstra godt når vi først sees. 

Behind the scenes - Paradise kollektivet

 • 06.06.2017 - 17:11
 
Det er tirsdag som betyr nu episode av Paradise hotel kollektivet. Jeg savner å bo i leilighet med alle sammen, spise frokost sammen, se episodene sammen og være med hverandre hver dag. Toppleilighet med balkong i Oslo var perfekt og spesielt med de menneskene. I dagens episode feirer Sofie bursdag og til anledningen kommer mange deltagere på besøk. Det var en utrolig morsom feiring og alle koste seg hele kvelden. Det var rart å plutselig være hjemme i Norge og samtidig bli filmet, men vi er alle ganske vant med å ha kamera rundt oss. Det kommer til å skje mye gøy framover på episodene, så det er bare å følge med! 
Episoden kan dere se gratis på viafree. Det kommer ny episode hver Tirsdag og Onsdag 













Jeg forelsket meg

 • 06.06.2017 - 16:46

Hei alle sammen. Siste dag i Bodø kunne jo nesten ikke blitt bedre. Det er kjempefint vær ute og varmeste dagen på lenge. Det er ikke som i Oslo, men det forventer man ikke så tidlig i Nord. Da jeg våknet i dag dro jeg til byen med mamma, før jeg dro på besøk hos en venninne etterpå. Bettina er en av mine beste venninner og hun har nettopp kjøpt seg hund, som kjæresten hentet bare for 2 dager siden. Jeg forelsket meg i henne på sekundet, noe så søtt skal du lete lenge etter! Jeg skulle ønske jeg hadde tid til et husdyr, for da hadde jeg kjøpt meg en hund med en gang. Jeg er vokst opp med hund, og det er nesten ingenting som er bedre enn å møte en søt og logrende hund da man kommer hjem. Bare det å kunne gå en tur blir automatisk mye gøyere om man har en hund med seg. Uansett hvor mye jeg har lyst å kjøpe nå, vet jeg at jeg ikke har tid til det. Jeg er alt for mye borte og jeg vet jo heller ikke hva jeg kommer til å gjøre de neste årene. Hund og leilighet får komme når jeg setter meg litt til ro. 

 

Nå driver mamma og pappa og griller burger (fiskeburger til meg), så jeg skal snart ut å sette meg og tilbringe litt tid med familien. Det er så fint vær her i Bodø, så det å skal dra hjem i dag er noe jeg har lite lyst til... Får håpe været i Oslo snur seg og blir bedre. Jeg har hatt det utrolig fint hjemme og fått møtt mange jeg ikke har sett på lenge. Tiden går alltid så fort når jeg er her, så jeg er veldig glad jeg valgte å være litt lengre enn sist. Nå skal jeg spise middag med familien, så vi blogges senere <3

 











Wannabe-rik

 • 06.06.2017 - 12:03

For noen dager siden leste jeg et innlegg hos Andrea. Hvor hun skrev om dyr champagne på byen. Mennesker (spesielt menn) som kjøper masse dyr champagne på byen og som elsker å vise det fram. I de fleste tilfeller er dette kanskje menn som egentlig ikke har "råd" til det. Jeg føler det av og til er de med minst penger, som kanskje har det største behover for å vise frem hva de har.

 

Jeg liker ikke når noen føler de må bruke dyre materielle ting for å "vise" seg fram. Særlig når de kanskje ikke har økonomi til dette. Hvorfor skal du lyve om hva du har, hvor mye du har og hva du skal få. For å bli bedre likt? Blir du bedre likt ut i fra hva du har, omringer du deg allerede meg feile mennesker.

 

Jeg har aldri vært en person som har vært interessert i merker. Jeg har aldri tenkt over hvor jeg har kjøpt klær eller hvordan type klær jeg har hatt. Nei nå lyver jeg litt, der var en periode jeg var litt opptatt av det. Det varte ikke lenge og jeg brukte ikke mye penger.

Perioden varte heldigvis ikke lenge. Jeg vokste og innså vell hva som var viktig og ikke var det. Jeg gjorde det jo aldri egentlig for meg selv, det var jo kun for å passe inn. Dette var på barneskolen hvor man kanskje av og til gjorde ting for å passe inn, eller kanskje føle seg litt ekstra kul? Hva vet vel jeg, jeg følte meg i alle fall litt kulere de gangene jeg tok på meg DC tskjorten min.

 

Faktisk så hadde jeg en dyr veske en gang, en veldig dyr en. Den valgte jeg å selge og bruke pengene på noe annet. Rett å slett fordi jeg skjemtes. Jeg følte det var dumt å vandre rundt med en veske som kunne fått meg på ferie sikkert 3 ganger. Jeg følte det ble dumt for meg å ha en veske jeg likte like godt som de billige veskene mine. Jeg brukte den lite og de gangene jeg brukte den, følte jeg at folk stirret. Blikk som ikke fikk meg til å følge meg så bra. Jeg ville ikke bli framstilt på den måten, for den vesken var jo ikke noe jeg hadde hatt råd til selv. Jeg slet allerde skjøl med å finne ut hvordan neste husleie skulle betales. Eller om jeg hadde råd til å både spise ute og dra ut på byen til helgen. Hadde kanskje ikke følt så mye for akkurat denne vesken om jeg hadde hatt råd til den på dette tidspunktet.

 

Jeg kan skjønne at det er mange som interesserer seg i merker. Jeg har mange venner som sparer lenge, for så å unne seg noe de har ønsket seg lenge. Det er jo også veldig mange som velger å bruke pengene sine på dyre merker for da vet de at de holder seg lengre. Kvalitet forran kvantitet. Jeg synes det er greit å handle dyre klær, sko og vesker, men det er også greit å ikke bruke penger på dette. Det er vanskelig å skal forklare meg helt her kjenner jeg.

Det er jo alltid den gjengen som har en trang om å poste bilde hver gang merkeklær kjøpes. Zoomer inn og knipser bilder. Vises ikke logoen, må bilde taes om igjen. 

 

Ville du kjøpt det uten å vise den fram til noen og uten at noen viste at du hadde den? Jeg vet ikke om noe av det jeg skriver gir mening, men jeg håper dere forstår hvor jeg vil. Jeg føler det er så mange som har en trang til å vise pengene de har, eller de de eventuelt ikke har. Så hovedpoenget som jeg prøver å formidle må være at kjøp deg det du ønsker, men ha penger til det og ikke gjør det for andre.

SONY DSC

Dette har jeg ikke gjort på lenge

 • 05.06.2017 - 23:15


Hei alle sammen! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem og ligger som et slakt i sengen med Julie. I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye da været ikke har vært på topp. Jeg har redigert litt på en film fra Mexico da jeg og Rebecca var på utsiden, vært en tur i bursdag til søskenbarnet mitt og nå nettopp kommet hjem fra fisketur. Vi planla i går at vi skulle dra å fiske i dag, men var veldig i tvil da det aldri ville slutte å regne. Vi kledde på oss å kjørte til Saltstraumen selv om været ikke var på topp da vi dro hjemmefra. Saltstraumen er en ganske kjent plass i Norge, og det er alltid mange turister som kommer hit hver sommer. Regner med flere av dere kanskje har hørt om stedet? 

 

Det sluttet å regne da vi kom fram og vi hadde det veldig koselig på tur. Jeg har sikkert ikke fisket på snart 2 år, så det var derfor veldig gøy å gjøre det i dag. Vi jentene fikk 4 helt greie store fisker, mens Vegard fisket opp 3 fisker på størrelse med kroken! Gjett hvem som var storfornøyde da vi forlot. Siden vi ikke hadde tenkt spise eller bruke fisken til noe, valgte vi å kaste de ut en etter en da vi fisket de opp. Jeg synes det er unødvendig og drepe fisken bare for å gjøre det.  I dag skal jeg prøve å legge meg tidligere enn hva jeg har gjort de siste dagene. Jeg reiser jo i morgen, så jeg har ikke lyst å sove bort hele dagen. Jeg sjekket værmeldingen før i dag og det er så klart meldt dårlig vær resten av uken i Oslo, mens her i Bodø er det nesten sommertemperatur... Dårlig planlegging fra min side, skulle bestilt hjemreisen senere til uken. Jaja, det skal bli godt å komme hjem igjen <3 Jeg savner vennene mine i Oslo! 















Haha er det mulig... Her hadde jeg stilt opp kamera og tatt på selvutløser. Etter to bilder var tatt holdt kamera på å falle ned fra steinen som jeg satt det på. Jeg var heldig som rakk det, for vist ikke ville det falt i havet. 

NORD - NORGE

 • 05.06.2017 - 15:36






 

3 bilder fra i går da vi var å kjørte tur. Her var jeg med 3 gode venninner jeg har kjent nesten hele livet. Vi vokste opp sammen, gikk samme fotballlag, handballag, klasse og bor i samme gate. Det er godt å være hjemme å møte venner man har kjent lenge. Vi gjør alle forskjellige ting, og såklart møter ikke jeg dem like mye jeg en gang gjorde. Uansett hvordan veier man velger å ta i livet, er det godt å catche up når vi først er i samme by. Det er en ting jeg merker hver gang jeg reiser bort og kommer hjem til Bodø. Jeg satt med samme følelese når jeg flyttet til USA og kom tilbake, og jeg sitter med samme følelse nå etter jeg har flyttet til Oslo. Det er ingenting som er forandret her, og det føles ut som jeg flyttet for 1 måned siden. Den største forskjellen er nok at fler har flyttet og ikke lengre bor her. Jeg er en person som aldri ville klart å bodd på et sted hele livet. Jeg tror det er viktig å oppleve mer, det er viktig å oppleve. Det er når jeg har reist, flyttet og utfordret meg selv jeg har lært mest. Jeg ville ikke vært foruten noe av det jeg har gjort i livet mitt til nå. Jeg er også glad det fortsatt er mange av vennene mine som bor her, for da er det ekstra godt å komme hjem. Det hadde jo vært ganske kjedelig om jeg ikke hadde noen igjen i denne byen. 
 

Jeg er en person som blir utrolig lett kjent med mennesker, og fort glad i folk. Jeg elsker å gjøre ting på egenhånd, for da vet jeg at jeg kommer til å bli kjent med flere og oppleve mer. Jeg synes det er viktig å ta vare på de vennene man alltid har hatt, og sette pris på tiden man hadde og har framover sammen. Jeg blir nok ikke å flytte hjem til Bodø med de første årene, men Bodø vil alltid være hjemme. Jeg kunne sett for meg å flytte tilbake når jeg er klar for familieliv, men fram til da vil jeg oppleve, flytte og reise masse. 

Hva ønsker dere framover?

 • 05.06.2017 - 12:50

God morgen fine lesere. Mobilen min ble fri for strøm i natt og jeg våknet ikke før nå, typisk når jeg først hadde planer om å stå opp tidlig for å finne på noe. Jeg trengte nok de ekstra timene med søv og føler meg veldig uthvilt nå. Først må jeg starte med å si tusen takk for all den fine responsen jeg fikk på vloggen jeg la ut i i går. Det er veldig gøy at så mange likte videoen, og vil jeg skal lage fler. Nå har jeg jo kjøpt meg ny mac, så jeg lover det blir mange videoer framover. Jeg elsker å redigere, og ønsker bare å bli flinkere og flinkere. Om det er noen spesielle videoer dere vil se, så gjerne kom med forslag! Jeg har et par ideer til et par videoer som kommer ut, men det er alltid gøy å se hva dere ønsker. Jeg beklager også for dere som trykte dere inn den første timen da videoen lå ute, for da kunne den ikke spilles av. Jeg var ute å kjørte da jeg fikk en snap av at den ikke kunne spilles av, og jeg var rask med å snu å kjøre rett hjem å fikse. Jeg hater når jeg gjør feil som det der... Er jo ingenting som er kjedeligere enn å trykke seg inn, og videoen man vil se ikke kan sees. 

 

I morgen reiser jeg hjem til Oslo og jeg kjenner jeg gleder meg. Jeg har det utrolig bra her i Bodø, og jeg føler virkelig jeg klarer å slappe av. Det eneste jeg stresser med er nesten det å komme meg hjem, for jeg vet jeg har en del ting som skal gjøres. Jeg slapper kanskje litt for mye av når jeg er her. Det er alltid noe som skjer hjemme i Oslo, så når jeg er her merker jeg hvor sliten jeg faktisk er. Nå har jeg fått hentet inn mye energi og motiviasjon, derfor skal det bli deilig å dra tilbake i morgen. I dag skal jeg bruke mye av dagen min på å være med venner. Barndomsvennene mine bor fortsatt her i Bodø og det er ikke så ofte jeg ser dem - derfor vil jeg prøve å bruke mest mulig tid med dem nå når jeg kan. Jeg tror ikke jeg kommer hjem til Bodø på en stund nå, på grunn av at jeg har en del planer. Jeg vil derfor prøve å bruke tiden godt, men det er jo heller ikke alltid så lett - spesielt ikke når man sover til halv 1 eller senere hver dag. haha, jeg får prøve så godt jeg kan. Nå skal jeg stelle meg og komme meg ut, vi blogges <3 

 

VLOGG - FINALEFEST OG BODØ

 • 04.06.2017 - 21:04
HUSK HD<3 


 

Hva skjedde etter jeg røk ut av paradise?

 • 04.06.2017 - 12:21


Nå kan jeg endelig fortelle dere sannheten om hvordan ting endte i Mexico. Det er jo ingen hemmelighet lengre at jeg ikke kom inn igjen på hotellet, så nå kan jeg vise dere hva som skjedde på utsiden. Først og fremst vil jeg bare si at jeg bestemte ikke selv at jeg ikke fikk en ny sjanse. Jeg ville gjort hva som helst for en ny sjanse, men det passet seg kanskje ikke i spillet i år. Jeg setter utrolig stor pris på alle dere som ville ha meg tilbake på hotellet, og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde fått en sjanse til. 

 

Hvorfor var du ikke i juryen, bestemte du selv å ikke sjekke inn igjenJeg tror grunnen til at jeg ikke var med i juryen var på grunn av at jeg røk ganske tidlig. Det er mange som tror vi deltagerne bestemmer selv om vi kan komme inn igjen eller ikke, men det stemmer absolutt ikke. Da jeg røk, fikk jeg beskjed med en gang at jeg skulle hjem til Norge. Jeg fikk beskjed om at snart skulle jeg komme på samme hotell som Rebeccca, så skulle vi reise hjem sammen om noen dager. Det var veldig kjipt at jeg ikke fikk komme inn igjen, og helt ærlig trodde jeg faktisk at jeg skulle det - det trodde de fleste. Men men, slik ble det ikke og jeg har ikke svaret på hvorfor. Jeg og Rebecca filmet mye på utsiden av hotellet, så kommer til å poste en video av oppholdet utenfor snart <3 

 

Dette var det første bilde som ble tatt av meg utenfor hotellet. Da jeg røk ut av hotellet ble jeg kjørt til stedet hvor Rebecca var, men da jeg kom fram var det sent så jeg la meg med en gang. Det var vanskelig å sovne den kvelden, jeg hadde så mye å tenke på. Det jeg gledet meg mest til var å våkne for å overaske Rebecca. Rebecca hadde soverom vegg i vegg til meg, så det første jeg skulle gjøre på morngningen var å banke på. Her hadde jeg nettopp banket på hotellrommet til Rebecca og overrasket henne. Hun skjønte ingenting da hun så det var meg, og det ble en tårevåt velkomst. 



 

 

 

 
































 



 

 

 

 

 

Første frokosten sammen etter jeg hadde sjekket ut. Frokosten var ikke så ille på utsiden den heller, vi koste oss masse.




Fra stranden som vi tilbringte en del tid på, litt farge måtte vi jo ha før hjemreise. 




Her spilte jeg inn klipp som skulle være med i introen. Bak oss ser dere hotellet, husker hvor tungt det var å stå nede på stranden og vite at alle var oppe på hotellet.  



Hotellet vi sov på var ganske øde, så det var ikke så veldig mye å gjøre på kveldene - drikke fikk vi heller ikke lov til, ikke at det var noe stress egentlig. Kveld nummer to var jeg veldig rastløs og cravet snacks. De solgte ikke noe på hotellet, og vi bodde ganske øde. Nærmeste butikk som var åpent på den tiden var langt å gå til, for klokken var rundt 2 på natten. Sta som jeg er skulle jeg jo absolutt på den butikken, til tross for at jeg endte opp med å gå alene. Rebecca mente det var best om vi begge holdt oss på hotellet, men da gikk jeg bare. Tror dere ikke det endte med at jeg så rundt med konstant. Jeg prøvde å finne ut hvorfor jeg egentlig følte meg redd, for så slutte å være redd, men så bli redd igjen. Jeg kom meg til butikken, handlet og gikk tilbake. På tur hjem var det noen meksikanere som ville jeg skulle komme inn i bilen deres. Jeg vet ikke om det blir feil å skrive dette, for det hadde vært like rart om jeg gikk alene på natten i Oslo og det stoppet noen jeg ikke kjente og ville ha meg inn i bilen deres. Anyway, jeg takket pent nei og gikk tilbake til hotellet. Da jeg kom dit ville først ikke Rebecca åpne døren å slippe meg inn, fordi hun trodde det var noen annen. Hun var fast bestemt på at det var Mafia på hotellet, haha... Vi sov kanskje 3 timer den natten, da vi våknet av bråk hvert 20 minutt. Hva skulle vi gjort uten Svandhild denne natten <3




Dette bilde ble tatt kvelden før vi reiste. Gud som jeg savner den kvelden! Vi ble kjørt av Svanhild, som var vår begges favoritt deltageransvarlig. Vi hadde vært å spist middag med noen fra crewet, på restaurant sammen med fler fra crewet. Det var en typisk meksikans spisested, som man ser på film. Vi satt alle ute i mørket med lys kun fra restauranten. Da vi kjørte fra restauranten sto jeg og Rebecca ut av takluken, sang til  sangen "alone" og vinket hade til crewet. Jeg gråt da jeg skulle gå inn på hotellrommet. For da gikk det opp for meg at det var virkelig over. Jeg fikk ikke en ny sjanse. 



Jeg er så glad jeg fikk tilbringe den siste tiden sammen med becca. Jeg husker vi snakket og tenkte fortsatt mye om hva som skjedde inne på hotellet. Hvem røk på parsermonien? Hva skjedde på pandoras i dag? Har noen hatt sex? Men så tenkte jeg bare mindre og mindre på det. Vi viste jo vi ikke kom til å få noen svar før de eventuelt kom hjem. Det var faktisk veldig rart å være hjemme i Norge, og vite at de andre fortsatt var inne på hotellet. 


 
 

Fra en av kveldene vi spiste middag. Når jeg tenker meg om var det her vi spiste hvert måltid. Her hadde de et utvalg hvor jeg likte alt på menyen. Gode frokoster, lunsjer og middager. Det var det nok flere som var enige i, for det var alltid folk der. 




Her sitter vi på flyet hjem fra Mexico. Når jeg ser tilbake på bildene og tenker tilbake hvordan jeg hadde det den tiden - blir jeg glad. Hadde jeg måttet reist alene, hadde nok tiden på utsiden vært noe dritt. Noe av det første jeg sa til Rebecca var da vi møttes var, karma is a bitch! Da jeg kom på utsiden med Rebecca, føltes det å ryke ut litt bedre. For hadde det ikke vært for meg, hadde hun kanskje ikke vært der og nå var vi der begge to. Hvem vet hva som ville skjedd om jeg ikke gjorde som jeg gjorde, det får vi aldri vite heller. Vi kunne og kan i alle fall le av det i ettertid, det var et spill og ikke ment vondt. 




Bildet under taler vell egentlig for seg selv. Først startet det med at jeg plutselig ikke hadde esta, som man trenger for å fly i USA. Jeg hadde det jo 1 måned før og jeg brukte det jo på vei ned. Men hva som gjorde at det plutselig var borte det vet jeg ikke. Jeg og Rebecca var ganske slitne den dagen i tilegg, så når dette dukket opp - var vi veldig stresset kan man si. Etter en stund fikk vi fikset esta og rakk heldigvis flyet. Da vi var ankommet Amsterdam, hvor vi ikke skulle være så lenge og var påtur til å sjekke inn. Tror dere ikke jeg nå har mistet passet. Jeg leter overalt og tenker det eneste som kunne skjeedd var at det lå igjen på flyet. Vi sprang bort til gaten vi hadde kommet fra å prøvde å få noen til å hjelpe oss. Tilslutt kom en dame og fikk søkt opp flytet. Hun var borte en liten stund og kom tilbake med passet. Fjoh, selv om litt av meg egentlig ville det skulle bli borte. Kanskje jeg kunne vært på ferie til jeg fikk nytt. 

Vegetar fajita - step by step

 • 03.06.2017 - 21:12













Paprika, løk, krydder, rømme, salsa og guacamole 

 

Hei fine lesere. Nå har jeg nettopp spist middag med familien, deilig vegetar fajita. Vegetar til meg selv, resten av gjengen laget vanlig med kylling. Jeg hadde aldri testet ut OUMPH sitt merke, men ble veldig fornøyd. Det var lite smak før vi tilsatte krydder, men når det var gjort smakte det utrolig godt. Jeg har sovet noen timer i dag, så nå føler jeg meg litt mer opplagt til å finne på noe. Eller jeg er litt både og, om jeg orker eller om jeg skal legge meg i sengen å se serie. Jeg kan kanskje ikke bruke dagen hjemme, når det er en del jeg vil møte før jeg drar tilbake til Oslo igjen. En ting er sikkert og det er at jeg ikke skal ut i dag, så det blir en rolig kveld. Regner med jeg tar meg en kjøretur snart. Jeg må bare få sagt igjen hvor deilig det er med ny mac! Det er en drøm å skrive, og til tross for overprising er den verdt hver eneste krone.  Håper dere får en fin lørdag, vi blogges <3

Endelig har jeg kjøpt den

 • 03.06.2017 - 17:06


 

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen å ser fotballkamp, og guess what! Jeg blogger fra en helt ny macbook pro, åå jeg kunne ikke vært mer glad! Da jeg våknet i dag dro jeg, mamma og pappa til byen for å finne en mac, kort tid etterpå var den kjøpt og betalt. Det svir litt å bruke så mye penger på en gang, men det var virkelig nøvendig. Nå slipper dere å høre meg klage på det ene og det andre, for nå blir jeg å passe på denne som min egen baby. Jeg lover det blir masse videoer framover! Jeg har allerede begynt å redigere på en, woho dette blir så bra. Jeg klarer ikke beskrive forskjellen fra å blogge fra den gamle til den nye, men det er virkelig en drøm å skrive nå. 

Nå er jeg nødt å sove merker jeg. Jeg har vært på underskudd med søvn i noen dager, og nå merker jeg at det er vanskelig å holde øynene oppe. Jeg skal sove, og så finne på noe - tror jeg. Jeg er jo bare i Bodø noen få dager, men selv om føler jeg for å slappe av og ikke gjøre så mye. Jeg merker at jeg klarer å slappe mere av her i Bodø, enn jeg noen gang har gjort i Oslo. Jeg føler meg så trygg her, og det er godt å være med familien. Jeg holder på å sovne mens jeg skriver, så vi blogges mer senere <3 Take a look on my baby!!

 







Bak ser dere min gamle Mac. Den ser faktisk litt bedre ut enn den er. Jeg er så glad jeg slipper å blogge fra den framover, nå blir alt så mye enklere. 

Jeg måtte lyve til dere.

 • 03.06.2017 - 14:23





Hei alle sammen <3 Nå sitter jeg i stuen, hjemme hos mamma og pappa i Bodø. At jeg skulle reise hit var faktisk ikke en spontan tur, jeg har bare ikke kunne fortalt dere om det.  Formen i dag er utrolig bra, heldige meg som sjeldent er hangover. Jeg skal være her noen ekstra dager denne gangen, før jeg drar tilbake til Oslo. Det skal bli utrolig deilig å være  hjemme og jeg gleder meg masse til å ha null planer og bare slappe av. Grunnen til at jeg ikke kunne fortelle dere at jeg skulle hjem, var fordi det var en overaskelse. Storesøsteren min hadde stelt i stand overaskelsesbursdag for mamma og pappa i går, og derfor måtte jeg holde skjult om at jeg skulle komme. I hele går var jeg kun inne hos en kompis, da jeg var ganske redd for å bli sett av noen som ville fortalt mamma eller pappa det. Jeg fikk også veldig dårlig tid med de mest i går, og fikk derfor ikke oppdatert dere. De fant ikke ut at jeg hadde kommet hjem, så da gjorde jeg en god jobb. Mamma fylte nettopp 45, og pappa fyller snart 45. Jeg er heldig som har så unge og spreke foreldre. 

 

Det var utrolig gøy, og mamma som alltid har kontroll på alt ble faktisk lurt. Hun ringte meg  ca 1 time før festen og spurte om jeg ikke kunne komme hjem snart, spesielt siden jeg skal være borte meste parten av sommeren. 1 time senere var vi alle samlet, og det var virkelig et stort smil på pappa og mamma da de tok av seg båndet. Det var venner og familie fra bodø, og fler hadde reist fra lofoten. Jeg hadde ikke sett mange av familien siden i fjor, og det var nok derfor ekstra godt å ta seg en lang fest sammen. Det virket som de fleste hadde en veldig bra kveld, men ikke så vanskelig med alle de fine menneskene. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg koste meg så mye på en fest.

 

Jeg hadde det i alle fall veldig gøy i går, og formen er fortsatt på topp i dag. Hvem skulle tro det etter en 2 dagers. Nå skal jeg spise rundstykker og feire mitt siste innkjøp! Det svei i lommeboka, men det føles sinnsykt deilig og veldig nødvendig! Viser dere etterpå, noen som kan tenke seg til hva jeg har kjøpt? 

 

Og klarer dere gjette hvilket tema vi hadde i bursdagen? 

























BILDER FRA FINALEFESTEN

 • 02.06.2017 - 11:38















Jeg tenkte bare å stikke raskt innom med noen bilder fra gårdagen. Jeg hadde det utrolig gøy i går og finalefesten toppet virkelig premierefesten. Det er så rart at alt er over nå, men også litt godt. Et veldig fint kapittel er over, men reisen har såvidt begynt. Jeg har utrolig mye å se fram til, og jeg gleder meg til tiden framover. Nå har jo Paradise hotel kollektiv startet og det er allerede kommet ut to episoder. Dere finner episodene på viafree. Jeg har også filmet masse til dere i går, så i løpet av de neste dagene kommer det ut en Vlogg. Jeg vil tro det blir gøy for dere å se, da får dere komme litt nærmere inn på deltagerne og festen.  Planen er å dra å kjøpe meg en ny mac i morgen, da kan jeg få redigert den ganske raskt. Nå skal jeg sove litt, vi blogges <3 

FINALEFEST

 • 01.06.2017 - 14:13






Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og har nå alt klart til i kveld. Har kjøpt meg nye sko, vin og kjole får jeg låne av Sofie. Jeg gleder meg masse til festen, spesielt nå når finværet er tilbake. Jeg får besøk av en venninne som er makeup artist senere som skal sminke meg for kvelden, for er det noe jeg ikke er flink til - så er det nettopp sminke. Jeg skulle så ønske jeg kunne tegne den rette eyeliner og legge den perfekte øyeskyggen, men sannheten er vel at det er gørr kjedelig. Jeg sminker meg så lite som mulig, og når jeg først sminker meg sover jeg som regel med den haha. Alt med sminke er stress, eneste positive er jo at man ser finere ut. Jeg er blitt flinkere enn jeg var for ca to år siden såklart, men det er fortsatt en lang vei å gå. Jeg  Jeg er i alle fall veldig glad for at noen skal hjelpe meg med looken i kveld.

 

Nå skal jeg komme med i dusjen og spise litt mat, Vi blogges senere <3

Baywatch førpremiere

 • 01.06.2017 - 11:48
























Hei alle sammen og god morgen! Jeg våknet for en liten time siden, da jeg ikke sovnet før ganske sent i går. Over ser dere noen bilder og en liten snutt fra kvelden i går. Jeg tok over 300 bilder, (shitt) så det var ikke lett å plukke ut noen. Disse var de eneste jeg la over i innlegget i går, og jeg glemte selvfølgelig minnekortet mitt hos Andrea... Derfor har jeg ikke flere bilder her, så kanskje det kommer noen flere senere om det er ønskelig. I går var vi en gjeng som dro samlet på førpremieren til Baywatch. Jeg har aldri sett den gamle Baywatch serien, men har såklart hørt og vist hva det var. Plakaten av Pamela i rød badedrakt har kanskje flere av dere sett på plakater på gutterommet og sikkert noen jenterom?  Haha det har i allefall jeg.


Jeg har faktisk aldri vært på en førpremiere, eller premiere til en kino før. Jeg har egentlig aldri vært så veldig glad i å dra på kino, men etter i går kommer jeg definitivt til å dra igjen. Ikke bare pågrunn av den lille fesen vi hadde før filmen, men pågrunn av kinosalen. Det var så god plass med setene og den beste kinoen jeg har vært på siden USA. 
 
Jeg hadde det utrolig gøy i går. Alle gikk rundt å smilte og lo, så det virket som de fleste hadde en veldig bra kveld. Før filmen startet var det loddtrekning og gjett hvem sitt sete som ble ropt opp? Mitt! Haha, jeg var så glad da jeg sprang ned og hentet premieren. Lite som skulle til for å glede meg i går, da jeg allerede var i veldig godt humør. 
 
 
Filmen Baywatch får nok ikke høyeste terningkast fra min side, men den var fordeom utrolig morsom. Det var en veldig humoristisk og spennende film. Det beste med filmen var jo å kunne se på Zac Efron i bar overkropp i nesten 2 timer, hvem klager på det? 

Alt i alt så hadde jeg en utrolig fin og morsom kveld! Nå kommer Rebecca snart, så skal vi dra en tur til byen for å handle inn litt til i kveld. Det er jo finalefest i dag og jeg gleder meg masse. Det er trist og godt på samme tid at alt er ferdig, og jeg håper virkelig at festen i kveld blir gøy. Det tror jeg nok den blir uansett, da vi er en utrolig fin gjeng som feirer sammen. Jeg lover å ta masse bilder til dere, så dere får se i morgen. Kanskje jeg også lager en liten film? Jeg skal i alle fall ha med kamera, så får vi se hva jeg finner ut av<3 Vi blogges senere, dere er best! 
MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no