hits

martine johansen |oslo

Mysigt

 • 31.07.2017 - 12:24

God morgen fine lesere<3 Nå ligger jeg i sengen og venter på Rebecca. Vi skal ned til stranden for å sole oss og slappe av. Jeg har faktisk bare vært på stranden 3 ganger siden jeg kom hit og det er snart gått 1 måned. Det er veldig uvant til å være meg for jeg pleier alltid å være på stranden i syden. Jeg har faktisk ikke prioritert verken soling eller bading denne sydenferien. Denne gangen har alt vær annerledes, men det skjønte jeg det kom til å bli. Jeg som alle andre blir jo også lei av de typiske "feriedagene" med frokost, stranda, hjem å dusje, stelle seg, dra ut å spise og så ut på kvelden. Jeg har vært her i 1 måned, men samtidig føles det ikke slik. Det føles ut som jeg har vært her i en evighet, men samtidig kom nettopp. Jeg begynner å tenke på å komme meg hjem. Jeg trives godt her nede, men jeg er sliten og savner familie/venner. Jeg har mest lyst å reise direkte til Bodø, være hjemme 1 uke og så reise til Oslo igjen. Akkurat nå er alle flybillettene ganske dyre, både til Bodø og til Oslo. Jeg skal prøve å sjekke litt på nettet hver dag framover. Jeg ser for meg at jeg reiser om 1 uke eller 2. Nå kom Rebecca så jeg må legge fra meg macen. Vi blogges mer senere <3

Hvem kan være på kjærlighetsøyen uten en liten flørt? Han reiste hjem i går da, men vi bor heldigvis ikke langt unna hverandre hjemme i Norge/Sverige. 

Video ute nå!

 • 30.07.2017 - 17:50
Roadtrip, drinker, strender og godt selskap! Enjoy 

Ny video fra Rhodos

 • 30.07.2017 - 11:35

Hei og god morgen alle sammen. Jeg har nesten nettopp våknet og skal ut i solen etter jeg har oppdatert dere. Formen begynner å bli bedre og endelig klarer jeg å sove noen timer uten å våkne og hoste. I dag er det mange som reiser hjem fra øya, så i går var siste festen med fler jeg har blitt kjent med her nede. Vi startet dagen med beachparty og avsluttet i bargaten. Det var en utrolig bra dag og som dere sikkert merket så ble det ingen oppdatering i går. Snapchat og instagram har jeg ikke tilgang til siden jeg ikke har mobil og jeg var ikke hjemme i leiligheten før langt på natt og jeg forlot allerede klokken 11. Jeg merker jeg blir litt trist av at noen reiser hjem. Jeg skulle ønske alle skulle være like lenge og at dette kapittelet varte mye lengre enn det gjør. Heldigvis bor man ikke langt unna hverandre hjemme og kanskje drar man tilbake hit til neste år også? Vi satser på det. 

 

På fredag var vi på roadtrip. Vi kjørte til noen av de fineste strendene de har på Rhodos, vi drakk drinker og hørte på musikk. Det var nok en av de fineste dagene jeg har hatt siden jeg kom. Det var så deilig å komme seg bort og jeg er så glad jeg får se mer av Rhodos. Jeg har jo allerede kjørt rundt hele øyen, men da stoppet vi ikke innom så mange steder. Det finnes så utrolig mye mer å se enn hva man går forbi i sentrum. Jeg prøver å fortelle turistene at de må komme seg ut av sentrum en dag for det er så mye man ikke vil gå glipp av. Jeg blir bare mer og mer forelsket i denne øyen. Det er forståelig hvorfor noen velger å jobbe her år etter år. Jeg tok også med goproen og brukte den for første gang. Jeg er glad jeg investerte i et bra kamera før jeg reiste ned hit! Jeg har allerede begynt å redigere filmen og jeg gleder meg veldig til dere får se. Nå skal jeg kle på meg bikinien og dra ut å få litt mere sol på kroppen. Jeg vil prøve å makse fargen her nede. Jeg lurer på hvor brun jeg kan bli? Jeg har i alle fall fått veldig mye farge til nå. Det er lite som får meg til å føle meg mer fresh enn litt farge på kroppen. Vi blogges mer senere <3 Dere er best! 


 

Mobilfri og hjemlengsel.

 • 27.07.2017 - 16:09

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på hotellrommet mitt, blogger og hører på musikk. Malin og Petter dro nettopp for å kjøpe vifte, så jeg utnytter alenetiden til å skrive litt. Jeg savner å ha mer alenetid enn hva jeg har nå. Jeg er omringet av mennesker hele tiden og for meg blir det mye i lengden. Om jeg skal være ærlig med dere så har jeg utrolig mye hjemlengsel i dag. Jeg skulle ønske jeg skulle hjem i løpet av neste uke og det kan godt hende jeg skal det også. Jeg har sett på billetter siden jeg våknet i dag, men tørr ikke å bestille før i morgen. Jeg er så opp og ned på hva jeg vil så jeg vil ikke forhaste meg med noe. Jeg får se hva jeg føler og tenker i morgen, men nå føles det rette å dra hjem. Jeg merket fort da jeg våknet i dag at ikke humøret var på topp. Jeg har gråte en tåre (uten grunn), ringt hjem og holdt meg litt alene. Jeg er nok i dårlig humør i dag mest på grunn av at jeg nå sitter uten mobiltelefon og på grunn av en hendelse i går. Folk kan være så sinnsykt jævlige. Jeg har ikke ord! Alle ødelegger jo også mobilene sine her nede. Hvorfor gjorde jeg ikke det jeg gjorde i starten? La telefonen på hotellrommet når jeg skulle ut. Det er lett å være etterpåklok.

 

Klokken er allerede 5, men jeg sitter fortsatt i sengen, Jeg er nødt å dra å kjøpe meg noe mat, så forhåpentligvis blir humøret litt bedre. Det er tross alt bare en mobil og hun i går er utestengt. Noe så lite skal ikke få ødelegge for verken ferien eller dagen min. Det ordner seg nok! 

Vi blogges mer senere <3 Nå skal jeg dra å spise

Dobbeldate

 • 26.07.2017 - 21:27Hei alle sammen! Nå sitter jeg på hotellrommet med Rebecca og Malin. Vi har alle sammen fikset oss og er klare for å dra ned til bargaten. I går tok jeg et par drinker, men i dag blir det nok en rolig kveld. Jeg merker at formen begynner å bli bedre, så forhåpentligvis hjelper det med en rolig dag i kveld. I dag har jeg vært mye ute i solen og vært på farten siden jeg våknet. Jeg har vært ved bassenget, på stranden, kjørt ring i havet, kjørt tur og vært på dobbeldate! Jeg begynner å bli litt trøtt på maten her nede, men jeg skal ikke klage for fort. Det er luksus å spise på resturant hver dag og det er mye å velge i mellom. Noen dager skulle jeg bare ønske jeg kunne fått norsk taco eller laksewok av pappa. Lever i luksus, men finner alltid noe å klage på. (Som egentlig ikke er noe å klage over?

I går var jeg og Malin på et marked som ligger rett ved hotellet vårt. Det var superkoselig der, så vi blir nok å ta turen tilbake i løpet av uken. Nå blir det en rask avslutning her for Rebecca og Malin er klare for å dra! Jeg er alltid veldig rask å stelle meg, så jeg rakk i alle fall en liten oppdatering til dere! Vi skrives i morgen <3 Dere er best. 

 

Jeg har ikke et hjem

 • 25.07.2017 - 14:30Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg har det fortsatt utrolig bra i Rhodos, men det ser dere kanskje. Jeg prøver å være flink til å oppdatere dere på instastory, spesielt her nede når jeg ikke er så flink å oppdatere bloggen like ofte. Det er gøy at fortsatt så mange av dere følger med, til tross for at jeg ikke har gitt 100% den siste tiden. Jeg har en liten gladnyhet til dere! Jeg har nå virkelig gått inn for å feste mindre her nede. Jeg kommer så klart til å ta meg en fest av og til og fortsatt henge i bargaten, men jeg vil bare prøve å komme inn i bedre rutiner. Det har vært mye festing de siste 3 ukene og det merkes virkelig på kroppen. Jeg går på antibiotika nå og har vell kjørt kroppen litt for langt. Det har vært lite søvn og lange kvelder. Jeg føler meg mye bedre etter bare to dager på kur og null alkohol, så forhåpentligvis er jeg snart helt frisk igjen. Mindre festing betyr veldig mye mer fokus på andre ting. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere dere, ta bilder og gjøre ting som får meg til å føle meg bra. Vet dere hva jeg og Malin gjorde i natt klokken 3? Vi hadde kommet hjem til hotellet, men hadde fortsatt masse energi. Vi kledde derfor på oss treningsklær og jogget i en halvtime. Det var overraskende utrolig deilig, så kanskje treningen blir å skje på natten framover? Det er i alle fall mye kaldere da. (Og vi lurer fortsatt på hvorfor vi ikke blir frisk haha) Jeg føler meg alltid bedre når jeg trener og er aktiv, så jeg vil derfor fortsette med det her nede også. Selvbilde og kroppen har veldig godt av det. Jeg vil ikke kalle dette en ferie lengre, for jeg skal være her så lenge. Så klart er det en liten ferie siden jobben ikke er så kjedelig, men jeg bare tenker på at det er snakk om så lang tid. Jeg føler av og til at jeg har flyttet hit, for jeg sa jo faktisk opp boplassen min da jeg reiste hit. 


Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Jeg har kanskje vært litt flau over det? Jeg har følt meg litt alene, selv om jeg vet det er mange i samme situasjon. Jeg sitter i samme situasjon som mange andre på min alder, spesielt nå på denne tiden av året. For sannheten er at jeg ikke har et hjem lengre. Jeg har selvfølgelig alltid et hjem hjemme hos mamma og pappa, men det er ikke et alternativ nå. Jeg hadde elsket å bo hjemme med mamma pappa. Bodd gratis, fått masse god mat, bil og kjærlighet ikke minst - det er ikke det. Jeg vil bo i Oslo og trives alt for godt i storbyen. Jeg vil fortsette å bo i Oslo, men akkurat nå vet jeg ikke hvor. Jeg vet ikke hvem jeg skal flytte med eller hvor jeg skal flytte. Jeg tenkte en periode å finne meg en hybel helt alene, men prisene på en hybel i Oslo er gange høy og hadde det vært verdt det? Jeg er dessuten litt husredd og tørr sjeldent å være hjemme alene. Jeg vil heller spare penger og flytte til utlandet så fort som mulig for jeg begynner å bli rastløs. Jeg elsker jo å være sosial og ha mennesker rundt meg, så hvorfor flytte alene? 

Om noen av dere kjenner eller vet om noen som leier ut i Oslo, let me know! Noen av dere lurer kanskje på om jeg ikke har venner jeg kan bo med i Oslo og det har jeg absolutt, men nå har det seg sånn at de fleste har bodd der en stund og er fortsatt bundet til sitt. Jeg er åpen for det meste! De eneste kravene jeg har er at du/dere er snille, ikke fester hver dag, renslig og helst innenfor ring 1. Ikke la paradisestemplet lure dere! Jeg er en rolig jente på 20 år som elsker å spise taco og se film en lørdagskveld, i stedet for å feste. Jeg er åpen for å bli kjent med nye mennesker og om leiligheten er på Frogner eller Brugata, spiller ingen rolle for meg! Håper noen av dere kan hjelpe meg <3

Jeg savner hjemme

 • 23.07.2017 - 10:26

God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg fikk meg ikke inn på blogg.no. Noen av dere fikk det kanskje med seg, med tanke på at jeg postet en instagramstory om det. Vet ikke hva det var, men det kom opp teknisk feil hver gang. Da jeg våknet i dag prøvde jeg å logge meg inn og nå sitter jeg i sengen og siden fungerer endelig. 
 

I dag skal jeg sole meg, spise mat og henge med venner. Slik som hver eneste dag her nede. Jeg har virkelig lite å klage på for tiden. Først reiste jeg 2 måneder til Mexico i Januar og nå 2 måneder til Hellas. Gratis ferie, varme og godt selskap - Det er luksus. Det er luksus, men i går var også første dagen siden jeg kom at jeg savnet litt å være hjemme. Jeg skulle ønske jeg kunne reist hjem en uke og så komme tilbake igjen. Når jeg skriver hjemme, så mener jeg Bodø. Jeg tror det kan ha med å gjøre at vi fester en del her nede. Når jeg blir sliten er foreldrene mine alltid den tryggeste plassen å dra. Hos mamma og pappa er det stedet jeg kan senke skuldrene mest og det er der jeg samler opp mest krefter. Jeg savner også vennene mine hjemme, spesielt nå når jeg ser dem har ferie. Jeg blir ikke å dra hjem, men det var bare en tanke som fristet i går da jeg lå i sengen. Jeg skal fortsette å nyte dagene her nede og prøve å ta det litt ekstra med ro noen ganger. Jeg kommer tidsnok hjem igjen og da regner jeg med at jeg vil savne Rhodos fort. Jeg har det virkelig fint her nede. Nå skal jeg spise frokost og legge meg ute i solen. Håper dere alle får en kjempefin dag<3 Dere er best!


Jordskjelv og forkjølelse

 • 21.07.2017 - 18:08

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg beklager for null oppdatering i går, men jeg var veldig sliten og sov ganske lenge. Da jeg først våknet begynte vi å spille beerpong. Det ble altså drinker til frokost haha - Only in Rhodos! Vi spilte et par runder før vi dro å spiste middag. På kvelden dro jeg ut igjen og det var veldig gøy som vanlig, selv om jeg tok tidlig kveld. Det var altså en veldig travel og morsom dag så jeg tok meg ikke tid til å dra hjem å sette meg forran macen. Slik blir det noen dager her nede, men det har dere forståelse for håper jeg. Jeg begynner også å bli syk og jeg hater det. Jeg har vell vært litt småforkjølet siden jeg kom, men i natt var det virkelig ille. Jeg våknet hver time av hosteanfall og klarte ikke ligge ned i sengen. Nesen min var også helt tett så det gjorde ikke saken noe bedre. 

 

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag. Jeg og Bettina dro til et bassengområde som ligger kun 5 minutter fra hotellet vårt. Vi har spist litt mat, solet oss, sovet litt og bablet shit. Det har vært veldig deilig med en dag med avslappning, spesielt etter formen i natt. 

 

Jeg har det i alle fall fortsatt veldig fint i Rhodos. Jeg hadde ikke strøm på mobilen min i går, men da jeg skrudde den på i dag tidlig tikket det inn med meldinger på face, snap og instagram. Det var da jeg faktisk innså at det hadde vært jordskjelv i natt. Hvordan kunne jeg oversett det? Jeg er litt glad jeg ikke merket det for da hadde jeg nok vært mer redd enn hva jeg er nå. Jeg er i alle fall veldig glad det gikk bra med alle mine her nede, men det har fortsatt vært en litt tung dag. Jeg sender varme klemmer tanker går ut til alle pårørende. I Tyrkia er 70 mennesker skadd. Det er helt forferdelig!  

Nå var det min tur - fengsel.

 • 19.07.2017 - 18:45

Hei alle sammen! Sorry for sen oppdatering, men dagen i dag har vært kaos fra morgen til kveld. Jeg våkner med tidenes kul i hode og skrubbsår i pannen. Det skjedde et lite uhell ute på klubben i går, men det gikk heldigvis bra. Da jeg våknet i dag dro jeg å hentet Rebecca. Rebecca er forresten kommet ned hit og skal jobbe sammen med oss, så det skal bli veldig gøy! Vi skulle dra å kjøpe frokost for så å dra å legge oss på stranden, men så langt kom vi aldri. Vi kom oss 200 meter fra hotellet før politiet stoppet oss og 5 minutter senere satt vi i politibilen på vei til stasjonen. Jeg så for meg en liten halvtime på stasjonen og så skulle vi få gå, men neida! Vi fikk først vite at vi skulle få gå etter 30 minutter, men plutselig ombestemte de seg og valgte å sette oss inn i fengselet. Det var ikke et fengsel som vi har i Norge. Dette var et fengsel som man ser på film og serie. 


Jeg fikk lov å ha mobiltelefonen min helt til vi ble buret inne, men når vi skulle inn tok de den i fra oss. Jeg skulle ønske jeg kunne beholdt mobilen så jeg fikk vise dere hvordan det var - for hvordan er egentlig gresk fengsel? For dere som har sett Prison Break så er fengselet der mye finere enn hva vi kom til. Jeg har jo hørt av folk her nede som har havnet der hvordan det var, men man kan aldri forestille seg på ordentlig hvordan det er. Da vi kom inn var det første jeg møtte en familie med både 7 og 10 år gamle barn. For det første - hvem setter barn i fengsel ??? Det sto også mange menn tett inntil gitterne og stirret på oss i det vi tredde inn døren. Det var kun et gitter som stengte oss kvinnene fra mennene og GUD jeg er glad jeg ikke er gutt. Jeg vet ikke om jeg hadde taklet å vært der mennene var. Jeg syntes til og med det var litt skummelt å stå på den andre siden av gittergjerdet. Vi i Norge har det så bra og jeg kan ikke tro at dette er realiteten i mange land. 

 

Jeg prøvde å spørre han ene politimannen hvor lenge jeg skulle være der og hvorfor jeg måtte sitte inne. Er det å kjøre uten hjem virkelig nok grunn til å sette noen i fengsel? Svaret jeg fikk var "I don't know and I couldn't care less" Før han smalt døren igjen etter seg. Siden vi ikke viste hvor lenge vi skulle være eller om vi måtte sove over (som faktisk har skjedd en del ganger med norsker/svensker her nede) prøvde jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg snakket derfor litt med en dame som var der, mest av ren nysgjerrighet. Hun fikk ikke lov å være ute i det store rommet eller i bakgården med oss andre fordi hun satt inne for mye verre ting som jeg forsto det. Hun var innelåst i en egen celle og dere vil ikke tro hvordan det så ut. Denne damen var 30 år og hadde nå bodd i den cellen i 8 år. Hun skulle sitte inne i 10 år, men slapp kanskje ut om 2 måneder om hun var "heldig". 

 

Jeg pratet også litt med familien som var der og ungene, men kommunikasjonen var ikke så lett når de ikke kunne så mye engelsk. Ungene så ut til å kjede seg enormt (forståelig), men var fortsatt veldig blide. De satt inne med mødrene og om jeg forsto rett så var de flyktninger. Jeg skulle ønske kommunikasjonen var bedre slik at jeg kunne hørt mer om livene deres, men det var ikke så lett. Samtalene gikk for det meste i tegnespråk, noen få ord og smil. Jeg følte meg heldigvis ikke redd med de jeg var omringet med og det er jeg glad for. I rommene vi var på var det madrasser rundt om kring som sikkert var 10 år gamle. De var nedslitte, skitne og det luktet så utrolig vondt! Politimennene som jobbet der var dessuten så utrolig frekke og respektløse. De lo av venninnen min da hun begynte å gråte og gjorde alt for å prøve å få oss sinte eller redde. Det var ikke et lite smil å se. 

 

I løpet av tiden vi var der var det også middagstid for noen av de innsatte. Mennene kom samlet til gitterne og politimannen ga dem mat igjennom døren en etter en. Jeg følte i noen sekunder at det ikke var på ekte. Det var så surrealistisk, men dette ER realiteten og det er så klart mennesker som var der som fortjene å bo på et så jævlig sted. Det eneste jeg ikke kunne forstå var hvordan de kunne plassere oss der. Vi brøt loven og kjørte uten hjelm, men å sette oss i fengselet på grunn av det? Jeg må skjerpe meg og skaffe meg hjelm eller bare slutte å kjøre. Politet tok scooteren min og har den nå og jeg vet ikke om jeg tørr å dra tilbake for å hente den med det første heller. Jeg skulle prøve å hente den da jeg slapp ut, men da kjeftet de på meg og skrek at jeg måtte komme meg ut. Jeg trengte ikke tenke lenge før jeg snudde i døren og gikk rask til hotellet igjen. 

 

Nå har dere i alle fall fått høre litt om min dag i fengsel. Det var mange som spurte spørsmål etter jeg la ut snappen tidligere i dag. Jeg er ute igjen og jeg har det bra! Jeg var bare inne i noen timer, men det var mer enn lenge nok. Nå har jeg fått oppleve gresk fengsel og har nå en morsom historie og fortelle mine barnebarn - om jeg er så heldig å får det en dag. Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å stelle meg. Jeg skal ut å spise middag med noen venner og så skal jeg på barhopping i kveld. Vi blogges mer i morgen<3 Dere er best. Jeg hater menn som

 • 18.07.2017 - 18:38

Hei alle sammen! Nå ligger jeg nydusjet i sengen og hører på musikk. Det er nok ikke vits å nevne for dere at jeg er sliten lengre for det forteller jeg dere hver dag. Jeg og Malin var hjemme halv 7 i dag tidlig og sov til klokken halv 2, så jeg har egentlig kun meg selv å takke. Da jeg våknet dro jeg å møtte Bettina og noen venninner av henne for å spise lunsj, etter det har jeg hengt med crewet og for en time siden var jeg og Petter på stranden og kjørte ring. En ring som spinner rundt og rundt etter en båt. Det var så gøy! Skal kjøpe bildene neste gang vi gjør det så får dere se. Gjett hvem som også har fikset seg scooter? MEG! Jeg tok meg selv i å kjøre scooteren når jeg kun skulle et par hundre meter ned i gaten tidligere i dag...Wops! Jeg får prøve å ikke bruke den hele tiden. 

 

Jeg tenkte å ta opp et tema som jeg egentlig begynner å bli litt lei av, men som jeg også føler aldri blir noe bedre. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har blitt befølt her nede. Befølt mot min vilje. Det har kommet menn (godt voksne menn) og kysset meg bakfra på halsen. Det har vært menn som har befølt meg fra topp til tå. Det har vært menn som har dratt i meg for så å ta tak i rompa mi. En mann som jobber her nede nekter til og med å gjøre en tjeneste uten at jeg må kysse han på kinnet. Altså hva faen? Nei takk. Det største problemet er ikke turistene som er stupfulle i bargaten, men ekle gamle menn som ikke eier skam. 

 

I går da jeg og Malin skulle gå hjem fra byen, gikk vi en liten omvei så vi kunne dra å kjøpe noe å spise. Vi gikk langs veien da jeg plutselig kjente noen skvise puppen min hardt. Da var det en gammel mann som kjørte forbi på scooter og i fart tok han tak i puppen min, klemte den hardt og blinket jævlig usexy til oss. Åh! Dere skulle bare vist hvor mye det boblet inni meg. Jeg blir så sur og hadde han stoppet opp hadde jeg smekket til han. Hvor fan er respekten? 

 

Jeg vet det ikke bare er meg som irriterer meg over dette. Jeg vet også at det skjer med mange jenter her nede. Jeg skulle også ønske de kunne forstå hatet vårt mot dem da de tenker på å prøve seg. Du er 60 år og jeg er 20 år. Du har godt voksne barn og jeg var ikke født da ditt første barn ble født. Jeg kjenner ikke deg og da vil jeg absolutt ikke ha din kropp tett inntil min - gå bort.  Jeg er så lei av å møte på dere, men jeg kommer nok fortsatt til å møte dere ofte. Dere er faen meg over alt. En ting er sikkert! Før jeg drar hjem skal hver og en av dere som prøver dere få klar beskjed fra meg, om at dere kan holde dere til helvette borte fra meg og min kropp. 

Jeg hater menn som faen ikke klarer å oppføre seg rundt kvinner. 

YOU<3

 • 17.07.2017 - 10:54

A journey is best measured in friends, rather than miles.
UKENS SPØRSMÅL - RHODOS

 • 16.07.2017 - 19:09Hvor lenge skal du være der? 

Det er et spørsmål jeg ikke kan svare på. Jeg kan være her til September om jeg vil, men om jeg orker er et annet spørsmål. Planen er å komme hjem til Oslo før siste helgen i August når Findings er, men så har jeg også lyst å være her de to første ukene i September... Det blir fort dyrt om jeg skal hjem til Findings og så tilbake hit igjen, så det tviler jeg på at jeg gjør. Jeg får egentlig bare ta det som det kommer! 

Hva jobber du som og hvor jobber du? 
Jeg jobber på Grabbarne Grus og jobber med litt forskjellig. Jeg selger billetter til events, promoterer, står i baren og mingler. Vet ikke med dere, men dette er en beste sommerjobben jeg har hatt.

Får du godt betalt? 

Jeg får godt betalt om man regner på hvor "lite" jeg jobber. Jeg kunne nok tjent mer penger på en annen jobb, men da måtte jeg jo også jobbe 3-4 ganger så mye som jeg gjør nå.  Jeg er veldig fornøyd med lønnen, men hvor mye jeg tjener er nok hemmelig. Jeg kan si en ting og det er at jeg klarer meg godt! Jeg kan også jobbe mer og tjene dobbelt så mye som jeg gjør. Jeg har vært litt lat til nå om jeg skal være ærlig, men framover skal jeg jobbe mer og da kan jeg spar opp en del. Hvorfor gjør jeg det?

Det var så mange som var negative til Rhodos og det var heller ikke mange fra årets sesong som ville dra. Det har vært reportere jeg har snakket med og det har vært venner som har ledd når jeg har fortalt hva jeg skulle gjøre. Jeg har vært på 1 partytur før denne og jeg føler meg langt fra ferdig. Jeg har hørt og sett fler gjøre det samme som jeg gjør nå og det hørtes jo så gøy ut! Jeg ser fram til tiden framover og jeg er veldig glad jeg bestemte med for å bruke sommeren her. Så klart er ikke dette en sommerjobb jeg ser for meg å ha vært år. Kanskje om jeg trives? Jeg skal ikke si noe for fort. Jeg ser i alle fall på dette som en av de beste sommerjobbene jeg har hatt. Så ja, Hvorfor jeg gjør det har jeg ikke et enkelt svar på, for det er så utrolig mange grunner til at jeg valgte å gjøre dette. 

Drikker du hver eneste dag? 

Nei jeg drikker eller fester ikke hver eneste dag, selv om jeg jobber på en bar. Jeg kan dra ut uten å drikke og jeg velger lett en filmkveld ovenfor barstreet. Det blir så klart oftere at man drar ut enn at man holder seg på hotellet, men det er bare gøy. Det er veldig sosialt og gøy å feste med alle her nede. 

 

Har du blitt kjent med noen? 

Ja mange. Den eneste jeg kjente når jeg kom var jo Petter så det er klart jeg har fått meg mange nye venner allerede. Jeg blir lett kjent med mennesker og alle her nede er veldig åpne og utadvendt. Det føles ut som jeg har vært her mye lengre enn jeg har, for jeg har allerede rukket å knytte sterke bånd til fler.

 

"Exen din er på Rhodos"

 • 16.07.2017 - 11:26

God morgen fine lesere<3 Jeg våknet for ikke lenge siden og skal snart kle på meg og komme meg ut i solen. Jeg fikk ikke mye soltid i går så jeg har litt tid å ta igjen i dag. Faktisk så har jeg bare solet meg en og en halv dag siden jeg kom, men jeg stresser heller ikke. Det er deilig å være brun, men jeg vil heller bruke tiden min på morsomme ting. Brunfargen går jo bort med en gang man kommer hjem, men minner har du hele livet. Jeg skal jo uansett være her lenge så brun blir jeg nok uansett. Anyway! I går drakk jeg ikke og var heller ikke ute. ( Jeg klarte selv om ikke å sovne før halv 6.... Mulig?! ) Det var så deilig å slappe av og ligge i sengen. Jeg dro en tur på kino med noen folk, men dro der i fra før filmen i det hele tatt var ferdig. Det var for det første 3 filmen av en filmserie. For det andre forstod jeg ikke halvparten av hva de sa. De snakket engelsk, men apene i filmen hadde sitt eget språk og da var det tekstet på gresk, så man forsto altså ikke halvparten av hva de sa. For det tredje liker jeg egentlig ikke å dra på kino. Jeg kan dra om det er en veldig bra film jeg skal se, men om ikke orker jeg ikke. Det er jo så mye deiligere å kunne legge seg hjemme i sofaen eller i sengen og sette på en film. Da kan du pause når du vil og du slipper å høre på knaskingen til halvparten av folkene i salen. (Noe som jeg irritert meg litt for mye over) Jeg dro i alle fall tidligere hjem og lå heller i sengen å så på serie resten av kvelden. 

Jeg må fortelle dere noe som skjedde fredag. Jeg lå å solet meg ved bassenget da en av guttene jeg har blitt kjent med her nede og som jeg jobber med kom opp til meg. Han fortalte han nettopp hadde møt exen min og kompisgjengen hans. De hadde stått å pratet en stund før de hadde fortalt at jeg var exen til en av guttene. De møtte ikke bare gjengen en gang, men to ganger. Begge gangene var jeg og "exen" et snakketema. Haha hvor kommer dette fra? Min ex er ikke i Rhodos og det fikk jeg avkreftet ganske fort. Først spile han med på at han hadde vært i Rhodos, men hadde nå reist hjem igjen. Han innrømte til slutt at han bare spilte med for å lure meg. Guttegjengen de hadde møtt har jeg ingen aning på hvem er og denne "exen" som jeg har er en gutt jeg aldri har hørt om. Hvorfor lyge om å være exen til noen du aldri har møtt? Haha folk altså.

 

Nå skal jeg komme meg ut i solen! Vi blogges mer senere<3 suss 

Jeg har fått meg samboer!

 • 15.07.2017 - 18:24

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Nå ligger jeg i sengen med potetgullposen ved siden av meg. Her har jeg nesten oppholdt meg hele dagen, om man ser bort i fra de 40 minuttene med soling på stranden og når jeg spiste middag. Jeg har ingen planer om å røyse meg enda heller, men det er helt lov noen ganger. Det er lørdag, men her nede har dagene ingenting å si. Dagene går i ett og hver dag er en helg. I går hadde jeg den lengste kvelden siden jeg kom og jeg var ikke hjemme før klokken var over 6. (Shitt det er lenge til å være meg!) Rettere sagt blir vell vi, for jeg har nemlig fått meg samboer nå. Jeg bor ikke lengre alene, men med Malin. Malin fra fjorårets sesong av paradise, hun husker kanskje flere av dere? Jeg som trivdes så godt alene... Neida! Det er så koselig å ha noen å bo med og spesielt når det ble Malin. Jeg vet ikke hvorfor jeg ville bo alene, men det er veldig sosialt og gøy å bo sammen med noen. Nå skal vi ikke bo så lenge sammen da hun også får eget rom snart. Tror planen er at hun skal bo her en uke så det skal bli gøy:D Selv om vi snart får hvert vårt rom skal man ikke se bort i fra at det blir en del kvelder med sleepover på oss.  Nå er jeg faktisk alene en liten stund siden hun er ute å tar noen bilder med en venninne. 

 

I dag har vært en veldig slapp dag. Vi våknet klokken 2 og kom oss ikke ut av rommet før nærmere 3. Jeg har vært veldig sliten og jeg vil bare ligge i sengen. Jeg har også klart å fått strekk i begge leggene. Det er i alle fall slik det føles ut som for det gjør så vondt å gå og jeg er utrolig øm. Grunnen til dette er nok på grunn av all dansingen i går. Jeg satt ikke i ro i et sekund og jeg og Bettina hadde danseshow etter show til de andre hele kvelden. Gøy var det i alle fall, men om det var verdt det i dag er en annen sak. I kveld skal jeg kjøpe meg godis, skrive litt og være med folk fra crewet. Nå holder jeg på å sovne så vi blogges i morgen! Nå trenger jeg en time eller 2 med søvn. Dere er best! 

 

Tiden går litt for fort.

 • 15.07.2017 - 13:14

Flere enn meg som ikke liker å bli eldre? Jeg elsker å ha bursdag, men å fylle et år eldre? Nei takk. Jeg kunne gjerne vært 20 år for alltid, men hvor lei ville ikke jeg blitt etter noen år. Jeg skulle til å skrive at da ville jeg jo aldri blitt feks bestemor eller pensjonert meg, men det er jo uansett ikke en selvfølge. Jeg ville nok hatet å være 20 år for alltid. Jeg føler det var mye som var bedre når man var yngre, men det er også mye som er bedre nå. Det føles ut som det var mindre bekymringer før, men jeg husker vell mest sannsynlig feil. Jeg hadde bekymringer og ting jeg stresset med da jeg var yngre også, men det var nok helt andre ting enn hva jeg stresser over nå.
Før var ikke spørsmålet hva vi skulle spise på hytteturen eller hvor vi skulle dra på ferie, men om vi faktisk fikk lov å reise eller om noen kunne kjøre oss. Det hadde ingenting å si at ingen av oss jobbet og hadde pengene. Sa mamma og pappa nei var valget allerede tatt for oss. Jeg savner å være 16 år, men samtidig er det veldig deilig å være noen år eldre. Det var gøy den tiden man måtte holde ting skjult og når alt var nytt. Jeg kunne godt vært 16 for en dag igjen, men bare en dag. Da jeg var 16 år trodde jeg at jeg visste alt. Jeg trodde jeg var voksen nok til å drikke alkohol. Jeg trodde jeg visste best om hva jeg skulle velge og jeg trodde ingenting på at mamma og pappa ville mitt beste da de sa nei til ting. "Alle" vennene mine fikk jo lov, så hvorfor ikke jeg? tenkte jeg. Det stemte jo egentlig ikke. De fleste vennene mine fikk jo ikke lov til alt, det var jo bare noe vi sa - i håp om at vi skulle få viljen vår. Tiden går så utrolig fort, nesten litt for fort noen ganger.Tenk om man kunne gå tilbake i tid og fortelle seg selv hva man burde gjøre og hva man ikke burde gjøre? Hadde man da aldri tråkket feil eller ville man valgt andre veier og selv om "angret". Jeg angrer ikke på noe spesielt i livet, men det er så klart ting jeg kunne gjort annerledes. Jeg er den jeg er i dag på grunn av valgene jeg har tatt. Jeg lurer på hvordan ting ville sett ut om jeg hadde tatt en liten vending et sted i livet? Rart å tenke på. Jeg ville kanskje vært et helt annet sted akkurat nå. Det er trist, men også litt godt å vokse opp. Det er mye jeg skulle ønske jeg kunne oppleve igjen, men det er mye jeg ser fram til å oppleve. Om jeg fortsatt lever i morgen da, for det er jo heller ikke en selvfølge. 


Video fra gårsdagens date

 • 14.07.2017 - 18:37

Hei alle sammen! Nå er jeg bare en rask tur innom hotellet for å poste videoen til dere. Jeg skal snart ut å spise middag med Petter før vi tar turen ut. Nei jeg og Petter er ikke kjærester for dere som fortsatt lurer på det. Vi er begge her nede for å jobbe og henger derfor mye sammen. Videoen er endelig ferdig redigert så nå kan jeg fortelle dere om daten jeg var på i går. Jeg og Bettina pakket sekken på morningen og kjørte rundt hele Rhodos. FOR EN DAG! Jeg er så glad vi gjorde det for nå har jeg virkelig fått sett hvor stor og fin øyen er. Vi stoppet mange ganger på turen, noe som var veldig nødvendig. Vi stoppet for å drikke, bade, spise og se på de fine stedene vi kjørte forbi. Om du skal eller er i Rhodos anbefaler jeg virkelig å leie en bil eller en scooter for å oppleve mer av øyen. Det er så mange som reiser til Rhodos og bare ser barstreet og sentrum stranden. Da kan jeg forstå at Rhodos kanskje ikke er det fineste stedet, men det er jo så mye mer å se og gjøre. Vi kjørte i over 6 timer til sammen og det var så verdt det! Vi tenkte først å kjøre hver vår scooter, men endte opp med å kjøre kun en. Det er jeg også veldig glad for, for da hadde vi muligheten til å prate hele turen.

Noen vil sikkert påpeke at vi ikke brukte hjelm og det forstår jeg veldig godt. Det er IDIOTISK (sorry språkbruket), men samtidig gjorde vi ikke noe med det. Jeg er nok nødt å skaffe meg hjelm her nede om jeg skal kjøre mer. Per dags dato har jeg enda ikke skaffet meg scooter og jeg er ikke sikker på at jeg kommer til å gjøre det heller. Det er veldig kort i mellom avstandene og jeg merker hvor lat man blir av scooter her nede. De fleste kjører når de bare skal 500 meter bort i gaten. Jeg tenker det er bedre å ikke skaffe seg scooter, så kan jeg heller gå litt. Håper dere liker filmen! Vi blogges <3 (Videoen tok foresten 5 timer å laste opp så jeg håper jeg finner en plass hvor de har bedre nett neste gang...) 


Er han interessert?

 • 14.07.2017 - 10:56

Vi har vell alle vært interessert i noen før og vi har vell alle vært usikker på om personen har vært interessert tilbake. sant? 

Du tror kanskje ikke han vil ha deg og han tror kanskje ikke du vil ha han. 
Livet er alt for kort til å ikke vise eller fortelle hva du føler. Hva så om han kanskje ikke føler det samme? Verdt et forsøk er det uansett. Det er så mange som hinter, later som og over tenker. Du skulle vell ønske du du var bedre på å bedømme om noen var tiltrukket til deg eller ikke? Da ville du kanskje tort å fortelle hva du følte. Du ville så klart aldri fortalt han det om det ikke var gjensidig? Eller? Om det er en ting jeg har lært så er det at man kommer ingen vei ved å tie. Vi jenter vil kanskje oftes at gutten skal ta det første steget, men hvorfor? Det er like mye din oppgave som hans. Jeg føler at jenter kan kanskje være flinkere til å vise følelser enn hva gutter er, men det gjelder så klart ikke alle. Er han uinteressert eller bare sjenert? Tørr å ta en sjanse. Du sier du ikke vil kaste bort tiden din, men det er akkurat det du gjør nå. Du venter og du tenker. Denne tiden kunne blitt brukt på noen andre eller på å vite at følelsene kanskje var gjensidig. Det er viktig å tørre å ta det første steget når man er forelsket.

Denne daten blir vanskelig å slå

 • 13.07.2017 - 19:15

Hei søtiser! Nå er jeg nettopp kommet til Bettina. Jeg jobber med henne og hun bor på hotell bare 5 minutter unna meg. Vi ligger begge nydusjet i sengen og er klare for å ta kvelden helt med ro. I dag har jeg hatt den fineste dagen i Rhodos til nå. Gud som jeg har koset meg og opplevd mye. Jeg pakket sekken i morges klokken 10 og kom ikke hjem før ca 1 time siden. Nå er klokken 8 så det sier seg selv at denne dagen har vært lang. Denne daten blir veldig vanskelig å slå. Jeg setter kravene høyt til den neste gutten som vil spørre meg ut. Hva jeg har gjort blir en liten overraskelse. Jeg har nemlig filmet i hele dag så denne daten skal dere også få lov til å være med på. Jeg er glad jeg filmet masse for jeg vil selv oppleve dagen litt på nytt. Jeg kan gi dere et lite hint; Jeg har sett myye i dag. 

 

Kvelden skal tilbringes hos Bettina og akkurat nå føles det ut som vi blir liggende i sengen hele kvelden. Vi er begge veldig slitne og det skjer jo noe hele tiden, derfor er det godt med kvelder som dette noen ganger. Jeg skal også begynne å redigere filmen til dere så den kommer ut i løpet av uken. Snart tenker vi oss ned på butikken en tur for å kjøpe litt godis, så tar vi turen tilbake hit for å se film. Vi blogges mer i morgen<3

Klarer noen gjette hva jeg har gjort i dag? Petter havnet i fengsel

 • 13.07.2017 - 09:14

God morgen fine lesere! Hvordan har dere det? Jeg føler meg uthvilt i dag og jeg er glad jeg tok det rolig i går. Nå har det blitt to rolige dager på rad og det er deilig for i morgen er det LADIES NIGHT! Favoritteventet mitt her nede til nå. Hvem liker vell ikke strippere? Haha det verste er jo at det ikke er så profesjonelt, men heller på gøy. Det er jo gutter fra crewet som danser og det er jo ikke alle som prøver å leke deilig, men heller gjør hele showet til en gøy greie. 

 

Anyway! Jeg må fortelle dere om noe som skjedde i går. Det var nemlig en veldig hektisk dag for crewet til grabbarne. En etter en ble hentet inn av politiet og satt i fengsel. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte da Petter plutselig sendte snap av at han satt inne. Han klarte selvfølgelig å kjøre inn feil vei og havnet i en enveiskjørt gate. Politiet så han og buret han inne, haha... Det kan ikke vært så ille da! Det var det jævligste (sorry språkbruket) fengselet jeg noen gang har sett, men telefon og røyk fikk de lov å ha meg seg. Petter slapp ut etter en stund med en bot på 500 euro. Kunne vært verre. Jeg har hørt at dette er noe som skjer her nede, men i går var det kaos i gatene. En etter en ble tatt og nå kommer nok alle til å kjøre mer forsiktig framover. Jeg tørr såvidt å kjøre scooter noe mer. Det er vell egentlig ikke noe problem å kjøre, så lenge man følger reglene. 

 

Lifetip; Leier du bil/scooter i utlandet, KJØR PENT!
(ps: det burde man alltid gjøre.) 
Jeg kjenner meg ikke igjen

 • 12.07.2017 - 17:42

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg håper det er blitt sommer der dere bor og at dere nyter ferien. Nå ligger jeg i sengen på hotellet og knasker på litt potetgull. Jeg har nettopp spist middag med Bettina og hengt litt med crewet. I dag har jeg bare tatt det med ro og samlet opp litt krefter. Det har vært deilig å være litt alene på rommet og sett på serie. I går var faktisk første gangen siden jeg kom hit at jeg ikke festet. Jeg var ute en liten tur siden der var event på grabbarne, men jeg drakk ikke. Jeg skjønner ikke hva varmen gjør med meg, men dette er ikke slik jeg pleier å være. Hjemme i Norge drar jeg ut en gang i uken og sjeldent giret på å gjøre noe dagen etter en tur på byen. Spesielt ikke når man fester til 8 på morgenen. Her derimot fester jeg hver dag. Ikke nok med at jeg fester hver eneste dag, men jeg fester lenge og våkner tidlig. Jeg ser ikke ikke noe problem i å feste mye heller da. Så lenge jeg fester fordi jeg føler for det og ikke for at jeg må, kommer jeg nok til å fortsette med det. Alle er jo i bargaten hver kveld uansett så det er jo veldig sosialt. + jeg er jo bare 20 år! Dette er jo tiden i livet for å feste. 

 

Nå skal jeg se litt på leiligheter på finn, så skal jeg dusje og deretter sove en time. Det er kanskje ikke vits å si jeg skal sove på dagen lengre, for alle gangene jeg har skrevet her at jeg skal sove eller sagt til venner at jeg skal sove har jeg aldri endt opp med å sove. Jeg er ikke en person som liker å sove på dagen. Den eneste tiden jeg sov på dagen var da jeg gikk skole, da var soving det beste jeg visste! Jeg funket ikke etter skolen før jeg hadde sovet minst 1 time. Jeg skal i alle fall dusje nå så får vi se hva jeg gjør. Vi blogges<3

Siden sist

 • 12.07.2017 - 12:44

Hei fine lesere. Nå er det to dager siden sist dere hørte fra meg. I alle fall her på bloggen. Jeg tok meg en liten ukes pause fra skrivingen og det har vært deilig. Det har skjedd noe hver eneste dag siden jeg kom ned hit og jeg har prøvd å fått vært med på mest mulig. Nå føler jeg at jeg har kommet meg på plass og vil da klare å finne tid til å oppdatere dere. Jeg ville nok klart å finne tid til å skrive siden jeg kom, men jeg har rett så slett prioritert litt andre ting nå i starten av oppholdet. Nå starter jeg opp igjen i alle fall! 

 

Hva har jeg gjort? 

På mandag fikk jeg som sagt besøk av mitt søskenbarn og hennes venninne. Vi hadde en veldig fin dag og vi gjorde noe fra de kom til de dro. Vi kjørte opp til "knullebenken" som den kalles, vi tok bilder,  shoppet, spiste mat og dro en liten tur på barstreet. Jeg hadde det i alle fall veldig gøy og det tror jeg nok de også hadde! På kvelden dro jeg ut (som hver dag haha...) og det ble en ganske sen kveld og jeg sov veldig dårlig den natten. En av grunnene var at jeg fortsatt ikke har kjøpt meg vifte for å ha på rommet så det er derfor varmere på rommet mitt enn det er ute på natten... I dag er jeg nødt å dra å kjøpe en.

I går da jeg våknet dro jeg å la meg på stranden i noen timer. Det var faktisk første gang jeg var på stranden siden jeg kom, veldig uvanlig til å være meg som elsker stranden. Det var så deilig å høre på musikk, bade og sole seg. Jeg har ikke stresset med soling og bading siden jeg vet jeg har mange dager på å gjøre det.

 

Etter noen timer dro jeg og Bettina å spiste middag. Det var så deilig med litt jentetid og at vi dro litt utenfor byen. Det var da vi satt å spiste at vi innså vi var nødt til å ta tak i livene våre haha... Derfor dro vi rett hjem etter vi hadde spist ferdig å dusjet, sminket oss og dro ut å tok masse bilder. Vi tok nesten 400 bilder og det ble så mange kule! Jeg gleder meg til å vise dere dem. Nå har vi planlagt å ta bilder minst 2 ganger i uken og oppdatere blogg minst 1 gang om dagen. Det vet jeg at jeg skal klare!  Hvordan har jeg det? 

Jeg har det utrolig bra for tiden. Jeg trives veldig og er glad jeg dro ned hit. Nå skjønner jeg utrolig godt hvorfor de fleste kommer tilbake å jobber år etter år. Jeg har blitt kjent med utrolig mange kule mennesker og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Det er over 30 grader hver eneste dag og det er ikke noe tvil om at humøret er bedre i varmen. Vi spiser også på restaurant hver dag og det er lite som er bedre enn å få servert mat. Jeg har det i alle fall veldig bra og det føles ikke ut som en jobb, men en eviglang ferie. 

Hva gjør jeg nå?

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og skal snart spise litt lunsj. Jeg var på butikken i stad å kjøpte knekkebrød, ost og sjokkomelk så det er det jeg skal kose meg med. Klokken er halv 2 og jeg har ikke fått gjort noe spesielt i dag. Jeg sov til klokken 12, men det var også veldig nødvendig. Det er ikke alltid jeg "rekker" å sove så lenge her nede. Vi legger oss ofte sent å prøver å komme oss opp i normal tid. Det verste jeg vet er å sove bort dagene, uansett om jeg er på ferie eller er hjemme. 

Body shadow

 • 09.07.2017 - 19:00

Hei alle sammen. Nå sitter jeg nede i lobbyen på hotellet. Jeg har ikke nett på rommet mitt så jeg må sitte her nede når jeg skal oppdatere dere. Tror jeg er den eneste som ikke har nett på rommet, men jeg skal ikke klage for jeg er å den eneste med som har fått rom alene. Jeg har nettopp ryddet rommet og det er blitt superkoselig nå! Jeg slo sammen sengene til en dobbelseng, hengte opp alle klærne i klesskapet og ryddet. Angrer på at jeg ikke tok førbilder, men dere får se i morgen hvordan det ser ut nå i alle fall. Det er blitt litt hjemmekoselig og det er godt når jeg skal være såpas lenge der. Det blir fort veldig rot  og uoversiktlig om man skal leve i en koffert, så jeg pakket like gjerne ut alt. Mamma gjør alltid det uansett om hun bare skal være borte en uke, så der har jeg noe å lære! Jeg tenker alltid at det tar lang tid, men man har jo så mye mer oversikt over hva man har når man pakker ut. 

I morgen kommer søskenbarnet mitt og venninnen hennes på besøk. Først er planen å shoppe litt før vi så tar turen til barstreet på kvelden. Jeg gleder meg til å vise utelivet til dem. I kveld blir jeg nok ikke å dra ut og skal bare slappe av og ligge i sengen hele kvelden. Jeg må nok holde meg edru i morgen også så kan ha litt kontroll på girlsa haha. Jeg gleder meg masse til å få besøk og til de skal få lov å være med å teste ut utelivet her. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg i sengen igjen. Det er søndag så hva er vell bedre enn å tilbringe den med serie og godis. Vi blogges i morgen<3

 

Min dag i bilder

 • 09.07.2017 - 12:10Ladies night

 • 07.07.2017 - 12:03Hei alle sammen. Hvordan har dere det? I går ble en rolig kveld da jeg sakte men sikkert begynte å miste stemmen min. Stemmen sprakk og jeg snakket bare lavere og lavere jo senere det ble. Jeg er glad jeg tok det rolig i går for formen er mye bedre i dag. Alle her nede har blitt syk i starten av oppholdet, men så går det som regel fort over. I dag er det ladies night på grabbarne og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det er gutter fra crewet som skal strippe og jentestrippere har vi leid inn profosjonelt. Det er det største arrangemante vi har her nede så i kveld er det full fest på øya. 

 

Nå skal jeg ut i solen så vi blogges mer senere <3

Øyen jeg ikke ville reise til

 • 06.07.2017 - 17:19

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på hotellet og har nettopp kommet hjem fra en restaurant med en gjeng fra crewet. Jeg prøver å samle opp litt krefter og sove litt. I dag har jeg bare kost meg og vært rundt om kring på øyen. Jeg har shoppet litt, solet meg, spist og kjørt scooter. (Jeg skal prøve å bli flinkere å bruke hjelm mamma) Jeg har det så fint her nede og jeg er så glad jeg ikke hørte på de personene som rådet meg å ikke gjøre det. Det var vel aldri noen som sa jeg ikke skulle gjøre det, men man merker når mennesker tenker negativt om noe. Det er i alle fall mye å gjøre, mye å se og utrolig mange fine mennesker. Det er en utrolig fin gjeng jeg skal jobbe med her nede og jobbe "mot". Jeg trives utrolig mye med andre ord. 

Nå er det snart 2 år siden jeg og venninnene mine skulle på vår første 18 års tur. Vi ville reise et sted hvor det var fint, men også et sted hvor vi kunne feste. Hvor skulle vi reise? Rhodos ble fort nedprioritert og nå kan jeg kan ikke forstå hvorfor. Vi endte opp på i IOS en annen øy i Hellas så jeg skal ikke klage. To helt forskjellige øyer som kanskje ikke kan sammenlignes, men fint er det på begge stedene. Det er gøy å oppleve noe nytt i alle fall. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg litt på sengen. Vi ses <3 

 Hun hadde rett

 • 06.07.2017 - 11:11

God morgen alle sammen. Gjett hvem som nettopp våknet og forsov seg til møte? Jo det var nok meg. Jeg sitter nå i lobbyen å irriterer meg over at jeg begynner å bli syk. Sara fortalte meg at alle blir syk her nede og at det bare  var et spørsmål om tid. Hun hadde rett. Jeg trodde bare jeg hadde litt mer flaks, men det er bare dag 2 og formen min begynner allerede å falle. Det er bare halsen som verker så jeg håper den ikke blir verre. De sier det er på grunn av at vi kjører rundt på scooter dagen lang, og derfor blir det stor forskjell på temperaturen fra vi kjører til vi står i ro. Jeg håper formen ikke blir verre i alle fall. 

 

Dere husker vell jeg sa jeg skulle ta det rolig i går? Slik ble dert altså ikke. Haha hvem prøver jeg å lure? Jeg må jo i alle fall få med meg alle 3 eventene som vi har før jeg sier jeg skal ta det rolig. Det var utrolig gøy med bar hopping og nå er det heldigvis en dag pause før det er nytt event. På fredag er det ladies night og da skal vi ha både mannlige og jentestrippere på klubben. 

 

I går dro jeg til gamlebyen med tante og familien + et vennepar av dem, og venninner til søskenbarnet mitt. Det er så fint der og jeg er så glad jeg skal være her nede lenge. Jeg føler meg heldig! Vi spiste middag sammen og gikk litt i butikker. Det er superkoselig å møte familie her nede, spesielt når jeg ikke ser dem så ofte. Vi skal nok møtes flere ganger da de ikke bort så alt for langt unna her jeg bor. Jeg fikk litt sjokk da jeg skulle hjem i går. Først stresset jeg med at Petter måtte hente meg på scooter, men han er jo umulig å få tak i her nede. Jeg ventet en stund, men når klokken nesten var halv 10 en halvtime etter jeg skulle startet på jobb (fan....) bestemte jeg meg for å gå. Alle her nede er virkelig blitt late etter vi fikk scooter! Det tok maks 10 minutter og det var så godt å gå. Jeg føler jeg legger merke til mer når jeg går enn når jeg kjører. Når vi først snakker om scooter så kom jeg på at jeg er nødt å fikse meg en selv. Kanskje de har fått inn noen ledige nå? Skal dra å sjekke. 


                         Nå skal jeg opp på rommet og ta meg en dusj og finne noe å spise til frokost, vi blogges <3

Hvordan var utelivet?

 • 05.07.2017 - 16:07Hei alle sammen! Nå sitter jeg i lobbyen på hotellet. Vi har nettopp hatt møte og nå fant jeg litt tid til å oppdatere dere. Jeg hadde planer om å poste et innlegg i dag tidlig, men ingenting var ferdigskrevet og jeg har jobbet siden jeg våknet. Senere i dag skal jeg møte litt familiemedlemmer som er her nede før jeg tar turen ut igjen. 

Første festen min gikk over all forventning. Det var en utrolig gøy kveld og så koselig å møte flere av dere ute. Vi hadde event på Grabbarne så det var utrolig masse folk der i går. Det var free bar på alle, så dere kan tenke dere hvor fort festen tok av haha. Det er så gøy at alle klubbene ligger tett i tett. Det var nesten like mye festing i bargaten som det var inne på klubben. Det ble en sen kveld og jeg sov maks 2 timer før vi skulle ha møte klokken 10 i dag tidlig. Det beste med å feste i varmen er at jeg aldri blir dårlig. Formen er utrolig fin i dag, men jeg merker jeg begynner å bli ganske trøtt nå. 

Nå må jeg legge fra meg macen og begynne å stelle meg. Jeg skal dra å møte tante og familien for å spise om under en time, så jeg begynner egentlig å få litt dårlig tid. Etter jeg har vært med dem går turen til Grabbarne igjen for et nytt event. Det blir nok ikke en lang kveld i dag, med tanke på kvelden i går. Jeg tror jeg trenger litt mer søvn i natt, eller jeg vet jeg trenger det. Jeg skal også få spilt inn en vlogg i løpet av uken, så får dere et nærmere innblikk på hvordan dagene mine ser ut her nede. 

Vi blogges mer i morgen<3 

Bilder fra Rhodos

 • 04.07.2017 - 19:17

Hei alle sammen. I dag har jeg bare kost meg, vært i solen og hengt mye med Petter. Han har vist meg rundt på øyen og vi har kjørt scooter rundt om kring i sentrum. Petter kom for en uke siden så han kjenner allerede øyen ganske så godt. Jeg skulle fikse meg scooter tidligere i dag, men det var så klart tomt der vi leier. Jeg får dra tilbake om noen dager så forhåpentligvis fins det noen ledige da. 

 

Det er så deilig å være i varmen igjen. Jeg var ikke klar over hvor mange ungdommer det var her nede, men vi er over alt haha. Vi har bare sett en del av Rhodos i dag, men det er fortsatt masse å utforske. Jeg vet ikke va jeg så fort meg, men jeg trodde ikke Rhodos var så stort. Jeg så fort meg en liten by med noen få butikker, men byen er faktisk ganske stor. Jeg har allerede gjort meg et godt inntrykk av øyen og jeg gleder meg til tiden framover. Vi som jobber på Grabbarne bor alle sammen på samme hotell så det vil nok gjøre oppholdet ekstra gøy.  
Vi kjørte scooter opp på fjellet og der fant vi en ensom geit og en høne. Petter var veldig glad da han så høna og prøvde å gjøre alt fordi han ville klappe den. Det klarte han dessverre ikke, men geiten fikk holde for i dag. 

Nå sitter jeg i lobbyen og skal opp å dusje etter jeg har publisert dette innlegget. I kveld er det første festen for meg i alle fall og jeg gleder meg enormt. Jeg får møte alle jeg skal jobbe med og sjekke ut utelivet. Er det så gøy som alle skal ha det til? Jeg forteller dere i morgen. 

Første natten kunne vært bedre

 • 04.07.2017 - 11:22

Klokken er 07:00 her i Rhodos og gjett hvem som ikke har sovet enda? Meg. Jeg ligger i sengen og prøver egentlig å finne ut hva jeg skal gjøre med det.  Flyturen gikk utrolig fint om man ser bort i fra den siste halv timen da det var ganske kaldt. Jeg angret også sekundet jeg byttet setebetet fra vinduet til ytterste, men familien fikk i alle fall sitte sammen. Det er ikke nett her jeg bor og jeg klarer heller ikke å dele mobilnettet. Kjedelig å ikke kunne blogge på kveldene eller morningene... 

 

Da jeg landet på flyplassen ble jeg hentet av 3 av dem jeg skal jobbe med. De hadde kjørt scooter dit så jeg tok taxi til hotellet. Det virker som scootere er veldig populært her nede så kanskje jeg skal skaffe meg en selv. Jeg har jo kjørt scooter i 4 år og det er jo så utrolig deilig i varmen.

 

Nå bor jeg på et hotell rett ved barstreet sammen med mange av de jeg skal jobbe med. Jeg skulle kanskje prøvd å sovet litt i stedet for å blogge nå, men jeg har prøvd. Virkelig prøvd. På den korte tiden jeg har vært her har jeg fått rundt 10 myggstikk. Kombiner kløing med at man er overtrøtt og du får en veldig dårlig match.  

Nå merker jeg det ble mye klaging, men det skyldes nok at jeg ikke har sovet noe i natt. Jeg vurderer å stå opp av sengen og finne en internettcafè for å poste innlegget til dere, men jeg er redd jeg ikke vil finne veien tilbake til hotellet etterpå. Jeg regner med jeg er en av de få som faktisk er våken nå så jeg finnner nok heller ingen til å vise meg. 

 

Dag 1 kort oppsumert: Jeg har ikke sett noe av Rhodos fordi det var mørkt da jeg kom, jeg har møtt 3 jeg skal jobbe med og de var kjempe hyggelige, har ikke fått sovet, 10 myggstikk og null internett.

En ting som er bra det er at det kan bare gå oppover! Jeg smiler litt når jeg skriver fordi jeg syter sånn. Sånn på ekte så har jeg det egentlig ganske greit. Jeg har tross alt fått eget hotellrom med sminkebord, det er 30 grader og jeg kan være her nede i hele 2 måneder om jeg vil. Livet er flott! 

Halv time etter jeg la fra meg macen sovnet jeg og våknet nå. Klokken er 12 så jeg tenkte bare å oppdatere dere før jeg drar nedover til stranden<3 Jeg har nettopp hatt snakket med sjefen min og funnet ut hva jeg skal gjøre her nede. Dette høres utrolig gøy ut! Noen av problemene mine er også løst allerede. Jeg har kjøpt myggspray, krem for kløe og jeg har fått internettpassordet :D:D Jeg har også møtt mange fler jeg skal jobbe med og alle virker så herlige!  

Flytte til Rhodos?

 • 03.07.2017 - 22:10

Etter mitt forrige innlegg fikk jeg noen meldinger der dere lurte på om jeg skulle flytte til Rhodos. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg ikke nevnte noe om hvor jeg faktisk skal flytte. Sannheten er at jeg faktisk ikke vet hvor jeg skal bo. Det er bare en liten stund siden jeg luftet tankene om å flytte hjem til Bodø igjen. Men både jeg og mamma fant ut at det ville blitt for kjedelig for meg. Det ville bare resultert i at jeg hadde reist til Oslo annen hver helg. Jeg trives i Oslo, så hvorfor flytte? Grunnen til å flytte hjem var jo veldig klar. Jeg ville spare penger slik at jeg kan flytte til USA om noen måneder. Sparing skal jeg nok klare veldig fint i Oslo også! 

 

Jeg blir boende i Oslo når jeg kommer hjem, men eksakt hvor får tiden vise. Forteller dere mer når jeg vet mere selv. For å være ærlig har dette vært noe som har stresset meg den siste tiden. Jeg har per dags dato ikke en boplass. Man kan vel kanskje si at jeg flytter til Rhodos for en stund. I Rhodos blir jeg boende i to måneder, og det føles utrolig godt. Jeg føler jeg har rukket å gjøre alt jeg skulle gjøre. Nå ser jeg fram til en lang "ferie" i varmen.

 

Nå sitter jeg på flyplassen med en venninne. Hennes fly var forsinket så vi holder hverandre med selskap en liten stund. Jeg stresser jo så klart med at jeg må rekke Tax-free, men Rikke mener jeg har all verdens av tid. Det er litt over en time til flyet mitt går, og jeg kan umulig være den eneste som ville stresset nå. Jeg har masse jeg skal kjøpe så uansett hva hun sier går jeg nå haha... Vi skulle holde hverandre med selskap, men her sitter jeg nå med macen på fanget. Av og til synes jeg litt synd på vennene mine som må vente på at jeg skal blogge. 

 

Vi snakkes når jeg er kommet fram til varme strøk <3

 

Jeg har flyttet ut

 • 03.07.2017 - 10:55

God morgen alle sammen. Gjett hvilken dag det er i dag? Det er endelig dagen jeg drar til Rhodos. Jeg sitter nå i sengen hos Mathilde og det er her jeg har bodd de siste to dagene. Det har jo skjedd en stor endring som jeg ikke har fortalt dere om. Jeg har flyttet ut av leiligheten! Det føles rart og trist, men også veldig godt. Jeg var innom å hentet noen ting i går kveld som jeg hadde glemt igjen og det var rart å ikke skulle sove der. Det er jo første leiligheten etter jeg flyttet hjemmefra og det har vært et veldig fint år med guttene. Jeg føler meg klar til å flytte det er ikke det, men det har selv om vært et veldig fint og trykt sted å bo. 

 

Nå satt jeg nettopp på en vask med klær og snart skal jeg dra å møte Andrea og Sofie. Det verste med å flytte må jo faktisk være å flytte bort fra dem. Det har vært en drøm og ha de som naboer og henge der. Jeg kommer til å savne å ha dem så nært meg. (Jeg lover å komme like mye på besøk, om ikke mer) 

Over til noe gøy! Jeg reiser i dag:D:D Endelig. Jeg har litt reisefeber, men det er ikke uvanlig. Flyet mitt går ikke før sent i kveld så jeg skal prøve å bruke dagen fornuftig. Jeg har pakket og kjøpt det meste jeg trenger så det eneste som gjenstår er nok å være rundt venner. Det er jo vennene mine jeg kommer til å savne når jeg skal være borte så lenge. Jeg skulle ønske hele gjengen pakket kofferten å ble med meg. DET hadde vært noe! Jeg gleder meg så til å komme ned i varmen og jeg har allerede fler som venter på meg når jeg kommer fram. Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg litt. Vi blogges senere<3

 

                                          

                                         

                                          

                                          

                                          

                                         

                                         Processed with VSCO with jm1 preset

                                                               

                                                  Noen minner fra leiligheten som jeg fant i arkivet. Det har vært et fint år! 

Tips til en bedre søndag

 • 02.07.2017 - 12:48

                     


For mange føles det ut som at helgen er over når lørdagskvelden begynner å ta slutt, men det er den langt ifra. Søndager er den dagen flest har fri og den dagen man sitter med minst planer. Det er deilig å ha en dag med null planer og bare ligge hjemme å se film/serie, men det er også gøy å finne på noe den siste dagen i helgen. Jeg har samplet noen punkter dere kanskje får bruk for i dag, let's go! 


7 TIPS TIL EN BEDRE SØNDAG

 


♥ Lag en deilig middag. De gangene jeg er ute ender jeg alltid med å kjøpe med take away og feit mat fordi let's be honest, det er det som frister mest. Sannheten er at når man lager mat hjemme og litt sunnere så føler i alle fall jeg meg mye bedre etterpå. 

♥ Hjemmespa. Rens huden, ta ansiktsmaske, tannbleking, barbere leggene og vandre rundt i morgenkåpen. Gjør det som får deg til å føle deg fresh og ekstra klar til en ny uke. 

♥ Rydd og sorter klesskapet. Det er lite som er bedre enn når man har sortert i alle klærne sine og så tar det egentlig ikke så lang tid som man tror. 

♥ Gå en tur, kjør, ta buss eller trikk til et turområde. Ta med deg en venn, prat og nyt at sommeren er her. 

♥ Se en film eller dra på kino. Søndager er perfekte dager for filmkveld, alene eller med venner. Kutt opp grønnsaker og lag en dipp og sett på yndlingsfilmen din. Mine favoritter på søndager er helt klar disneyfilmer! Tarzan eller løvenes konge blir jeg aldri lei av. 

♥ Planlegg uken som kommer. Jeg liker å vite på forhånd hva jeg skal gjøre de neste dagene, slik at jeg rekker alt jeg skal og vil gjøre. Det er snart ny uke med jobb og noen har kanskje ferie allerede. Planlegg slik at du både rekker å være å gjøre det du skal og være sosial.  


 

Video fra Pride Parade

 • 01.07.2017 - 22:38
Jeg filmet faktisk mye mer enn dette, men måtte kutte bort utrolig masse. Jeg så ikke hvor jeg filmet på grunn av solen, så jeg presterte å filme bakken mesteparten av tiden. Jeg har i alle fall fått satt sammen noen små klipp som ble helt greie. Paraden var så utrolig gøy å se på, og til neste år har jeg lyst å gå selv. Jeg følte meg så lykkelig der jeg sto. Det var musikk, fint vær og alle virket så utrolig glade. Det har vi all grunn til<3 #alterlove

Å elske er en menneskerett

 • 01.07.2017 - 21:14

Hei alle sammen. Nå ligger jeg på sofaen i stua. Her blir jeg liggende i noen timer om jeg ikke står opp snarest. Du vet når man først slapper av i kroppen og det føles ut som du aldri skal få slappet nok av. Slik har jeg hatt det den siste halv timen siden jeg sto opp. Jeg kom hjem for ca 2 timer siden og planen var egentlig å oppdatere dere med en gang. Jeg la meg i sofaen og kan ikke huske at jeg sovnet engang. Jeg var utrolig trøtt, så de to timene med søvn var veldig deilig. Det er ikke rart at jeg ble sliten etter dagen. Det har vært så utrolig varmt og jeg har stått rett opp og ned i ganske mange timer i solen. Jeg skal ikke klage så mye på været når dagen har vært så fin som den har vært. 

 

Da jeg våknet i dag sminket jeg meg, pakket de siste tingene mine og dro å møtte noen venner. Vi har sett på toget, spist på fridays og hengt i pride park. Det har vært så utrolig varmt i dag og jeg visste faktisk ikke at det kunne bli så varmt i Oslo... Det føltes virkelig ut som jeg var i Thailand noen tider av dagen i dag. Nå skal jeg skifte klær og så vet jeg faktisk ikke va planen er. Jeg er i alle fall klar for å feire pride. Uansett om det er med fest på byen eller edru hjemme. 

 

HAPPY      PRID

Jeg har også fått handlet inn Gopro i dag og føler meg veldig klar for ferie. Jeg kan ikke love dere fler blogginnlegg om dagen i Rhodos, men filmer skal det bli mer av framover. Det vet jeg fler av dere liker å se! 

Det dere har ventet på

 • 01.07.2017 - 11:03

Nå har jeg endelig startet på et innlegg jeg vet mange av dere har ventet på. Mitt år som utvekslingstudent. Jeg har begynt med del 1 og det blir nok både del 2 og del 3. Det er mye jeg vil vise og mye som skjedde på året jeg bodde i Arizona. Om det er noe spesielt dere lurer på så må dere bare spørre så skal jeg svare på det i innleggene. Jeg vet jeg har en del yngre lesere og det er nok dere som har ønsket et innlegg om året mest. Kanskje jeg kan inspirere dere til å gjøre det samme? Jeg sitter i alle fall igjen med utrolig mange fine minner som jeg aldri ville vært foruten. Å dra på utveksling fikk meg til å vokse og lære mye. Jeg er så utrolig glad jeg turte å gjøre det. 

Nå skal jeg sminke meg å møte noen venner for å se pridetoget. Jeg gleder meg til å se på for jeg har aldri sett det før. Feiringen har aldri vært like stor hjemme i Bodø så dagen i dag har jeg gledet meg til. Jeg har ikke bestemt meg helt om jeg skal gå i toget eller bare se på, men jeg regner med jeg gjør begge delene kanskje. Jeg må spise og sminke meg nå så jeg rekker det før jeg skal møte de andre. Vi blogges <3 

 

Til innleggene er ferdig får dere en liten smakebit med bildene under↓


MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no