hits

martine johansen |oslo

VIDEOBLOGG!

 • 31.08.2016 - 21:22

Hei. 3 innlegget idag, flink? Jeg har prøvd å redigere 7 seconds challenge filmen siden Mathilde dro. Den ble aldri bra. Alt for lang og kjedelig, men jeg har klippet noe av det og laget en liten film alikavell. Da slipper hele filmingen å være til waste! 

ENJOY

SPONTANTUR TIL LONDON

 • 31.08.2016 - 19:02

Hei herlige lesere. En ting jeg elsker med å bo i Oslo, er at det er så mye billigere å reise utenlands. Jeg satt nettop å så på biletter til London, siden Marte bor der og nå er turen bestilt. Det tok ikke lengre enn 10 minutter før jeg tenkte jeg ville dra, til bilettene var bestilt. Lenge leve spontaniteten! 

Marte vet enda ikke at jeg har bestilt og jeg gleder meg til å fortelle henne det! (håper du ikke leser dette før jeg får snakket med deg;) )

Jeg reiser ikke før 15 November. Hun blir 20 år 17.November og jeg gleder meg til å feire dagen med henne. 

GLEDER MEG TIL Å SE DEG VENNEN!!

Har du vært i London før? 

ALL PINK

 • 31.08.2016 - 14:18

Hei. I dag sto jeg tidlig opp å dro på skolen. Har fått kjøpt inn litt skolesaker og skrevet ut hefter jeg trenger fremover. Merket at det ble veldig mye rosa da jeg valgte ut skolesakene, men hvem liker ikke rosa? Jeg har kun kjøpt norskboken til nå. I løpet av uken skal jeg få kjøpt de andre jeg trenger også. 

Jeg spiste lunsj i stad og skal nå sette meg ned, for å gjøre litt skolearbeid. Selv om jeg kun har 2 dager med undervisning, har jeg masse jeg må gjøre på egenhånd. Greit å få gjort litt skolearbeid hver dag. Da slipper jeg å måtte repitere alt i slutten av året.  

Senere i dag tenkte jeg å dra på SATS. Jeg har ikke fått trenet på noen dager nå og det merkes. Får så utrolig mye mer energi av å trene og sover mye bedre om natten da. Flere som har det slik? Vi skrives ikveld.  

GIR OPP FØR DAG 2

 • 30.08.2016 - 12:24

Hei! Nå er jeg halvveis ut i dag 2 på skolen. Vi har nettop fått lunsj og jeg sitter på klasserommet å spiser nå. Jeg trives allerede veldig godt og lærerne er så flinke! Jeg får lyst å lære av de og det er noe helt annet, fra hva jeg er vant med fra videregående. Til nå er yndlingslæreren min han jeg har i Spansk. Han gjør timene utrolig gøy, og jeg har etter 7 timer lært utrolig masse. 

Det er andre dag og jeg går allerde i hettegenser og kosebukse. Jeg hater å gå i stramme bukser, spesielt når jeg skal sitte i ro lenge. Jeg kastet eller la igjen mesteparten av koseklærne mine da jeg flyttet. Jeg hadde som mål å prøve å stelle meg mer, enn hva jeg gjorde før. Hvem prøver jeg å lure? I mårrest tok jeg på meg en bukse og en topp først, men rett før jeg gikk ut døren skiftet jeg. Mye mer behagelig og jeg slipper å glede meg til å komme hjem, for å skifte. Hjemme går jeg mest i shorts eller store tskjorter, digg. 

Senere skal jeg dra å kjøpe strømpebukser, så får jeg begynne å gå med kjole på skolen. Kjole er faktisk mer behagelig å gå med enn kosebukse. Hva synes du om å stelle seg på skolen? 

LIP READING CHALLENGE

 • 29.08.2016 - 07:12

Godmorgen alle dere. Først må jeg starte med å si tusen takk, for all den fine responsen jeg fikk i går. Det var skummelt å trykke på "post" knappen, men dere gjorde det mye lettere. Til dere som spør, så har jeg det veldig fint nå. Blir trist når jenter skriver til meg, og forteller de kjenner seg igjen. Ingen bør føle seg dårlig behandlet og er du en av de, ikke godta det. 

Nå har jeg her nettop stellet meg og spist frokost. I dag er første skoledag og jeg grugleder meg. Litt skummelt når man ikke kjenner noen, men kommer nok til å gå helt fint. Har full skoledag i dag, fra halv 9 til 4. 

Det var rart å gå tilbake til leiligheten igår, uten Mathilde. Har det så bra når vi er sammen og alltid like trist når vi skal si hade igjen. Heldigvis kommer hun tilbake snart. På lørdagen spilte vi inn to videoblogger, Lip reading challenge og 7 second challenge. Her kommer den ene, den andre skal jeg redigere og kommer ut i løpet av uken. 
 Vil dere ha flere challenges? Hvilken? Kom med forslag! 

NÅR VERDEN RASER SAMMEN

 • 28.08.2016 - 16:33


"Dette innlegget er et av de første innleggene jeg skriver. Jeg skriver det mest for meg selv, for å få ut tankene og følelsene mine. Det er et innlegg jeg er veldig usikker på om jeg noen gang kommer til å publisere."

Det hender at jeg fortsatt våkner på grunn av deg. Våkner av en vond drøm. Jeg svetter, vil gråte, panikken slår inn og jeg tørr ikke legge meg igjen. Det skjedde igjen, i natt.

Løgner, sviker, taper. Hvilket ord? Egentlig gir jeg faen nå, du er ikke verdt min tid lengre.


 
       
Hvordan skal jeg klare å elske noen igjen? Hvordan skal jeg klare å ha en person i livet mitt, som jeg trenger så sårt? Hvorfor skal jeg stole på den neste? Vil jeg klare å åpne meg til noen, knytte meg til noen, eller bruke tiden min på en ny? 

Det var slitsomt. Fysisk og psykisk. Hvorfor prøvde jeg å være noen jeg ikke er? Hvorfor raste jeg ned i vekt? Gjorde jeg det for å føle meg bedre? Nei. Jeg var desperat. Desperat etter bekrefelse om at jeg var god nok.

Hvor var du da jeg trengte deg mest?. Hva skjedde med "bare dæ"?.

Alle undret på hvorfor. Hvorfor jeg ikke kunne la deg gå og aldri snakke med deg igjen. Jeg klarte det ikke. Du hadde en kontroll over meg. En kontroll som førte til at det alltid var jeg som måtte beklage. Det var jeg som satt igjen å gråt. Det var jeg som ble syk.

"Love makes you blind"
 Når kjærligheten inntreffer blir man blind for alt. Man ser håp, lykke og en spennende fremtid. Jeg var redd. Redd for at jeg aldri skulle finne noen å elske på samme måte. Jeg trodde (egentlig ikke) at hver gang var den siste. Jeg var redd for at jeg aldri skulle klare å komme meg over deg. Jeg tok feil og glad er jeg for det.  

"Det er så vanskelig for den som elsker å gå ved siden av den som bare er glad i."


  


For alle gangene jeg lå våken om natten. For alle gangene jeg måtte lyve til familie og venner. For alle gangene jeg lå alene å gråt og for alle gangene jeg måtte late som alt var helt fint. FUCK DEG.

Jeg er så glad for at jeg ikke trenger å late som lengre. Jeg våkner opp glad. Jeg drar ut med vennene mine, går på skolen, spiser, ler og er oppriktig glad i livet. Nå er jeg kun meg! Og vet dere hva? Det er mer enn godt nok.


              
       


TAKK. Takk for alt dere er. Takk for at dere alltid stiller opp og er der for meg.

Jeg har det så bra nå, bedre enn på lenge faktisk.

     
"Every challenge makes you stronger" 


 

ER DET MULIG!

 • 27.08.2016 - 18:45Idag tok vi trikken til Vigelandsparken. Jeg har ikke vært der siden jeg var liten, og Mathilde har aldri vært der før. Derfor tenkte jeg at det hadde vært koselig å gjøre sammen. Vi gikk inn i parken og skulle ta noen fine bilder. Gjett hva som skjedde? Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme batteriet OG minnekortet til kameraet.. Typisk meg! Jaja, det får holde med mobilbilder idag. 

Kan ikke huske at "Sinnataggen" var så liten, haha.. Men det er spennende å se på slike statuer. Lurer litt hvorfor kunsteren har valgt å lage alle menneskene nakne, men tror også det er derfor parken er så kjent. Uansett, været har vært helt nydelig idag så vi har stoorkoset oss! Planen for resten av dagen er å dra til Vegan loving hut å bestille mat, deretter skal vi bare dra hjem til leiligheten og slappe av. Gleder meg til å teste ut ny mat! 

Kan ikke få sagt nok hvor deilig det er å ha bestevenninna på besøk!! Skulle bare ønske at hun ikke måtte dra tilbake imorgen allerede.. Heldigvis kommer hun tilbake neste måned så da har jeg noe å se fram til. 

Det er veldig mange kule skulpturer i Frognerparken, men den jeg liker aller best er den som ligger øverst og innerst. Det er en skulptur der mange mennesker er "klemt" inn i hverandre og lager et høyt tårn.  

Har dere noen gang vært i Vigelandsparken før? Hvis ikke så anbefaler jeg dere til å ta turen innom!

HUN ER KOMMET!

 • 27.08.2016 - 14:55

Endelig i samme by igjen! Siden hun kom så sent på kvelden, ble gårdagen brukt til en god kveldsmat, kveldstur og film. I dag skal vi dra til byen en tur og slappe av resten av kvelden. No alcohol for us!
Vi snakkes senere!

GET READY WITH ME!

 • 26.08.2016 - 19:03


Heihei. I dag har jeg fått sovet litt, spillet inn video, redigert og facetimet mye med Mathilde. Om en time kommer hun, jeg gleder meg så sinnsykt mye.

HUSK HD.

Hva synes du om filmen? 
 

CRAZY STALKER!

 • 26.08.2016 - 13:46

Jeg har blokkert han, så har han laget seg ny bruker. Han spør meg om jeg vil at han skal slutte, jeg svarer ja og han fortsetter selvom. Han har sendt meg nøyaktig adresse på hvor han bor og daglie bilder av seg selv naken. Dette har pågått nå i noen uker og jeg begynner å bli ganske lei. 

Tips til hva man kan gjøre?? Hjelper jo ikke blokke, da han uansett lager ny bruker.

 

NATTVIDEO

 • 26.08.2016 - 05:05
                   video:img6375

Jeg trenger søvn. 

Tips til å bli trøtt? Har prøvd alt i natt. La bort mobilen og macen, men ble liggende å se ut av vinduet og i taket nesten 2 timer. Jeg håper dette hjelper! 

 

VERDENS BESTE NYHET!

 • 25.08.2016 - 21:44


Nå sitter jeg i stuen og har nettop laget meg middag. Enkel og rask "fishbowl". Dagen i dag har vært ganske rolig. Vi har alle vært hjemme, helt til vi dro å trenet. 

Når jeg kom hjem fra trening, fikk jeg en melding av bestevenninna. Mathilde kommer på besøk!!! Jeg tror ikke dere skjønner hvor glad jeg ble av meldingen. Gleder meg sånn til helgen nå. Hadde egentlig ingen planer, men nå når hun kommer skal vi fylle dagene med mye gøy. Det blir så bra. 
 
 


Hva har dere gjort idag? 
 

VIDEOBLOGG!

 • 25.08.2016 - 14:18

ENDELIG! Dette tok mye lengre tid enn forventet. Har måttet overføre absolutt alle filmene og bildene jeg hadde på på macen, til en hard disk. Tok meg 2 timer, men det var på tide. Har ikke gjort det siden jeg kjøpte macen. Etter jeg hadde slettet alt og skulle prøve å laste opp filmen pånytt, måtte jeg plutselig lage alt om igjen... Er det mulig?? Vet ikke hva som skjedde. (Og nei, slettet selvfølgelig ikke videoklippene fra filmen.) Skal prøve å reformatere den senere og forhåpentligvis blir den raskere etter det. Håper dere liker filmen! Husk HD.


 

Noe dere ønsker jeg skal videoblogge om? 

FRA ET NYDELIG TIL ET GRUSOMT SYN

 • 24.08.2016 - 16:38

Hei! Nå har jeg nettop kommet inn døren. Har levert ut litt søknader idag, vandret rundt i Grunerløkka og endte tilslutt opp ved Akerselva. Jeg hadde kjøpt med meg loff og ble stående å mate alle fuglene som var der, i nesten 1 time. Synes det er fascinerende hvordan dyr oppfører seg. Hvordan de er mot mennesker, de små "krigene" de har imellom og hvordan de generelt er. I starten kom de ikke nærmere enn 5 meter og til slutt turte de å spise brødet, mens jeg hold i det. Elsker parkene i Oslo! (de fleste gangene i alle fall) TILBAKE TIL OVERSKRIFTEN! Da jeg sto og matet endene, satt det 4 personer, 10 meter bak meg. Det var ikke før jeg snudde meg og skulle gå hjem, at jeg la ordentlig merke til dem. Det jeg så i sidesynet, var ikke det jeg forventet meg, langt ifra. To damer og en barnevogn (der jeg er ganske sikker på, at en baby lå) Hun ene satt med buksen nede, med en sprøyte i låret. Jeg tror jeg stoppet opp og frøys i et sekund, mens jeg stirret. De la ikke merke til meg, så jeg valgte å bli stående et par sekunder til, mens jeg knipset et lite snikbilde (Føltes rart å ta opp mobilen for å ta bilde, men håper det var det rette).  

Har sendt mail, med bilde til politiet. Jeg håper at det ordner seg. Håper politiet svarer med at de vet hvem det er og at det ikke var en unge der... Men jeg tror ikke det er det svaret jeg kommer til å få. Jeg sitter fortsatt med en diger klump i halsen, når jeg skrivet dette. Huff!! Jeg merket at flere gikk forbi dem og at ingen reagerte, eller så lite som kastet et blikk bort på dem. Kanskje man blir vant til syn som dette i Oslo? Idiotisk. Jeg håper jeg aldri blir "vant" til det. 

Huff... Håper jeg ikke må være vitne til det samme igjen...
 

PRODUKTIV DAG

 • 23.08.2016 - 23:45

Hei! Denne dagen har vært utrolig fin. Det har vært så varmt og fint vær i hele dag. Jeg har fått sett rundt på skolen, skrudd på hyllene, (ikke helt ferdig...) trenet og hengt med venner. Skulle ønske jeg kunne våkne til dette været hver dag, det gjør noe med humøret mitt. Jeg håper jeg får muligheten de neste årene å flytte tilbake til USA, kanskje neste år? Det får tiden vise. Til nå storkoser jeg meg veldig, med å bo i hovedstaden. 
okeiokei, nå skal dere få høre! For det første, er dette noe av det kjedeligste jeg gjør. (Glad jeg snart er ferdig) Etter mye skruing og jeg tror jeg begynner å se en slutt på dette prosjektet. Tror dere ikke jeg har skrudd fast de som skal holde opp hyllen, på feil side??? Så jeg måtte skru hver eneste skrue opp igjen og starte helt pånytt... Er det mulig! 
Jeg har enda ikke fått opp hyllene, siden jeg manglet noe som trengtes i veggen, før skruene skulle skrues inn. I morgen skal jeg dra å kjøpe borrmaskin, skal få de opp da. Har nettop kommet hjem fra Grunerløkka, har stellet meg og er klar for å legge meg. Tidlig opp for PT time i morgen. Vi snakkes!

ROLIG MORGEN

 • 23.08.2016 - 13:09

 

Har nettop spist lunsj og sitter nå å drikker te, mens jeg ser på Keeping up with the Kardashians. (favoritt serie!) Har de siste ukene snart sett igjennom alt. Kan ikke tro at jeg ikke har sett på dette før?? 

Er snart på tur ut døren, skal dra med en venninne til Sonans. Vil se hvor det ligger, hvor klassene mine skal være og bli kjent med område før jeg begynner. De jeg bor med har allerede startet på skolen, så har vært en rolig morgen i leiligheten, deeilig. Nå er det ikke lenge til skolen starter og jeg gleder meg overraskende utrolig mye. 
      
Snakkes senere! 

MANDAGSMILEN

 • 22.08.2016 - 20:35

 

Nå sitter jeg nydusjet i sengen og har nettop spist middag. Dagen i dag ble ikke helt som planlagt. Fikk ikke opp hyllene på rommet idag heller... Må få gjort det snart! Hater at ting er halvferdig, får ikke gjort det like koselig og pyntet som jeg vil nå. Får prøve igjen i morgen. 

Fikk trenet idag og dere skal tro jeg var glad, da milen ikke var så lang som jeg hadde trodd. Elsker å løpe når jeg trener, men merker at jeg trenger litt mer muskeltrening framover. På onsdag har jeg fått oppsatt en PT time, så håper å få lært mange nye øvelser. Skal ha 3 PT timer framover, så får vell sotte opp et program som jeg kan fortsette med utover høsten. 

(rip macen som jeg har klart å ødelagt på den ene siden... Blakk student, så får bare leve med det) 


Nå skal jeg kle på meg skoene og ta trikken opp til Grunerløkka for å møte jentene, som også flyttet hit for å studere i år. Er så glad for at jeg har så mange gode venner i samme by. 

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • 22.08.2016 - 10:59

 

Godmorgen! I skrivene stund ligger jeg i sengen og har nettop spist frokost. Siden jeg nettop har startet opp bloggen igjen, tenkte jeg at et innlegg som dette ville vært interessant. 10 ting du kanskje ikke visste om meg, here you go! 

 

 1. Jeg har bodd i USA, England, Danmark.
  Et av de fineste minnene i livet mitt til nå.(sorry for dårlig kvalitet, lastet filmen opp feil på youtube.)
   
 2. Er 162 cm høy. 
 3. Har drevet med fotball, handball og dans i flere år.
  Video fra den siste turen jeg hadde med laget, før jeg flyttet til Arizona.
   
 4. Jeg har nettop flyttet fra Bodø til Oslo for å gå Sonans.
 5. Gråter lett. Jeg kan lett begynne å gråte om jeg ser noen av mine nærmeste gråte (til og med før jeg vet hvorfor de gråter) 
 6. Jeg lå på 1plass i Bodø, da jeg blogget for 3 år siden. Sluttet når jeg flyttet til USA, hadde ikke inernett hjemme og orket ikke bruke mye energi på blogg den gang. 
 7. Bloggen jeg skriver på nå, ble jeg sponset av Junkyard. Dere vil tro jeg var i ekstase når jeg fikk mail hos dem og fikk beskjed om gratise klær imot et innlegg, haha. 


  BLOGGPIA
 8. Jeg bor med 3 gutter i kollektiv mitt i sentrum Oslo. 
 9. Har 7 tattoveringer.


   
 10. Jeg snakker med mamma og pappa flere ganger dagli på Facetime. Uansett hva det gjelder og når.


I dag er planen først å fremst og få opp hyllene og organisert litt på rommet. Jeg har et ganske lite rom, men tror det blir koselig her når jeg får fikset alt jeg har planlagt. Får vise dere senere, når alt er fikset.

Senere tenkte jeg å komme meg bortover til SATS og få trent litt. Får alltid mye mer energi til å gjøre ting resten av dagen om jeg trener tidlig.(Tidlig og tidlig, blir litt senere enn planlagt idag) Og vil komme tilbake i en god treningsperiode. Spesielt nå, når jeg skal starte å studere igjen er det godt å få seg opp om morgenen, så jeg både får tid til skolearbeid og andre ting. 

Vil dere ha flere innlegg som dette? 

 

FINDINGS

 • 21.08.2016 - 16:56

Herregud for en helg!!!

Helgen som var droppet jeg Parken i Bodø og dro på findings, med de jeg bor med. Jeg har hatt det så gøy denne helgen, fra morgen til kveld. Jeg fant ut 2 uker før jeg flyttet at jeg skulle droppe Parken og heller dra hit og jeg angrer ikke et sekund. For et show det var! Ble kjent med så mange kule mennesker (hva noen av de het og hvor jeg finner de igjen, vet jeg ikke. Får vel bare  satse på å ses av tilfeldigheter igjen.)

I skrivende stund sitter jeg med de samme tankene som jeg hadde sist helg. Skal jeg slutte å drikke? No joke. Jeg hater dagene etter jeg har vært ute. Fyllenerver, slapp,  skjelven og null energi. Kanskje jeg ikke trenger å slutte, bare passe på inntaket litt bedre? haha... Om litt over 1 måned blir jeg 20år. En ting som er ganske så sikkert, er at fram til da, skal denne frøkna holde seg edru. 

Fredagen dro jeg rett fra Findings og hjem, mens igår møtte jeg på en gjeng og stakk på byen. Resten av dagen i dag skal gå til Kardashians og spise godis. Vi skrives i morgen.Var du på Findings eller har vært? 

STARTER OPP IGJEN!

 • 21.08.2016 - 16:31

 

Ny by, nytt hjem og nye omgivelser. Jeg har hatt tanken på å starte opp bloggen en stund nå, spesielt på grunn av at jeg har flyttet til Oslo. Oppdater de der hjemme om hva jeg gjør om dagene, ha en side jeg kan se tilbake på minner, reiser og gøye ting som kommer til å skje framover. Jeg er vell over gjennomnitte glad i å ta bilder og har over lengre perioder skrevet dagbok, så det å ha et sted hvor jeg får poste og skrive hva jeg vil, passer perfekt. 

Jeg trives allerede utrolig mye og gleder meg til å se hva dette året har å bringe. Håper på mye nye bekjentskaper, sene kvelder, byturer og ikke bare fullføre fagene jeg tar opp, men også oppnå de karakterene jeg jobber mot. Fagene jeg skal ta opp er norsk, nynorsk, spansk, historie, religion. Jeg tar religion på et halv år og resten på 1 år. Blir rart å skal starte på skolen igjen, men jeg gleder meg utrolig masse og motivasjonen er på topp! 

Skrivende stund sitter jeg i sengen min, hører på kardashians, spiser pizza og ser litt på bilder fra helgen. Har kun vært oppe av sengen 2 ganger i dag. Den ene gangen måtte jeg på do, den andre gangen for å dra på butikken. Normal søndag? I alle fall for meg, om jeg har vært ute natten før.

 
Noe spesielt dere vil jeg skal skrive eller lage videoblogg om? Kom med tips, så lager jeg! 

 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no