hits

martine johansen |oslo

Jeg reiser igjen

 • 31.08.2017 - 10:52 

Hallo fine lesere. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og skal snart begynne å fikse meg. Dagen startet med trening i stuen med Andrea og "Mi Gente" spilte i bakgrunnen. Sangen minner meg om Rhodos og den er perfekt å gjøre øvelser til. Hvem skulle tro jeg hadde så mye energi klokken halv 8 på morningen når jeg la meg klokken 4 i natt, haha noe er galt med meg! I dag skal jeg ut å reise igjen og jeg gleder meg masse. Jeg skal til en by som jeg aldri har vært i før, men alltid hatt lyst å besøke. Reisen ble litt spontan, men det er som alt i livet mitt for tiden. Jeg skulle gjerne forteller dere alt, men for nå får dere bare vente! Jeg rekker ikke skrive så mye for jeg er allerede ganske sent ute. Jeg sto egentlig opp i veldig god tid, men har klart å sløset bort tiden som alltid! 

 Gjett hvem som klarte å miste barberhøvelen på tåa i dag? ME.

Noen som klarer å gjette hvor jeg skal? 

Den siste drikken var kanskje ikke så lur.

 • 31.08.2017 - 02:24

Hei til alle nattemennesker som meg! Nå befinner jeg meg i stuen til Sofie og Andrea, liggende på sofaen. Jeg trives her, spesielt når det blir mørkt ute og leiligheten blir fylt med stearinlys av Sofie. Det er superkoselig skal jeg si dere! Både Morten og begge jentene har lagt seg så jeg sitter nok en kveld alene. Jeg har noe å lære av dem der. Jeg har blitt sittende som sistemann i seng siden jeg flyttet inn. Jeg føler alltid jeg har mer energi på kveldene og det er nå jeg plutselig får lyst å gjøre alt mulig rart. Jeg er også effektiv på kveldene og den følelsen liker jeg. Jeg kan være trøtt kjempetidlig, rundt 8-9, men så fort det blir litt sent vil jeg ikke legge meg. Lakenstrekk kanskje? Jeg liker jo å stå opp tidlig, men med døgnrytmen er det litt vanskelig. Kombinasjonen med å legge seg sent og stå opp tidlig er vel kanskje ikke den beste. Som regel klarer jeg å våkne og gå opp av sengen tidlig, men ender opp med å sovne noen timer etterpå - Det er håpløst. 

 

Det er kanskje ikke så lurt å begynne å drikke masse Nocco med koffein sent på kvelden heller. Det at jeg sitter på macen, med alle lysene på og hører på musikk gjør det nok heller ikke bedre. Den siste timen har jeg tatt ansiktsmaske, pakket kofferten min, gjort klar noen innlegg, farget bryn og til og med øyenvippene! Jeg kjøpte kun farge til bryn, men jammen funket den til vippene også. Jeg vil ikke anbefale dette, for jeg så på pakken etterpå at man ikke burde få fargen nært øye. Det gikk heldigvis fint og nå føler jeg meg mye freshere uten sminke. Det er ikke så mye som skal til og en liten spakveld før man skal ut å reise slå aldri feil. Jeg savner litt å ha vippe extensions,  men tror nok ikke jeg blir å ha det igjen. Jeg klarer ikke ta vare på dem og da holder dem seg heller ikke fin. Jeg sover for urolig om natten og jeg alt for gla i å gni meg i øynene<33

 

Hvem tar ansiktsmaske og starter å farge bryn klokken 2 midt på natten, natten før man skal ut å reise? Jeg får sove noen timer når jeg kommer fram i morgen. 


Jeg skulle ønske jeg tok førbilder av både bryn og vipper, så skulle jeg vist dere forskjellen! Det ble faktisk mye bedre enn forventet. 


 

Youtubeklippet dere ser i bakgrunnen er en av ynglinsklippene mine på youtube. Jeg synes opptreden er så sinnsykt rå og for et talent på dem begge to. Det var bestekompisen min som viste meg klippet for ca et år siden og jeg blir aldri lei! Er det et talent jeg skulle ønske jeg hadde, så må det være å ha en god sangstemme. Dere kan se opptredenen HER 

 

Nå skal jeg legge meg, for i morgen må jeg også opp tidlig! Jeg skal jo reise og vil derfor rekke å dusje, spise og fikse meg litt. Vi blogges når jeg har sovet <3 

Tjen enkle penger hjemmefra

 • 30.08.2017 - 20:56

                                                                                                                                                     ANNONSE 

 

Nå skal jeg tipse dere om en nettside som jeg selv ble tipset om av på en blogg noen måneder tilbake. Jeg så en blogger skrive et innlegg om det, så jeg fant ut at jeg ville teste det selv. Jeg laget meg enkelt en bruker på Meningstorget.no og etter det har jeg svart på et par undersøkelser i uken. Hvor mange av dere blir ikke oppringt av mennesker som vil gjøre en markedsundersøkelse over telefonen? Når dem ringer har i alle fall jeg som regel dårlig tid, noe annet å styre med eller så gidder jeg rett å slett ikke - Man vet aldri hvor lang tid disse undersøkelsene vil ta heller. På denne nettsiden kan du selv bestemme hvilken undersøkelser du vil svare på OG tjene penger på det. Luksus spør du meg! Tenk å tjene penger hjemmefra? Det er nok en drøm de fleste har hatt eller har. 

 

 

For hver undersøkelse du svarer på tjener du opp poeng. Poengene kan du bruke til akkurat hva du selv ønsker, noe som jeg synes er veldig bra. Du kan få dem tilsendt direkte til din PayPal konto, shoppe på nett, donere til veldedighet eller få gavekort på store kjeder som Zalando, H&M, Kicks og Amazon. En av veldedighetene du kan donere penger til er World animal protection. Det føles godt å kunne bidra til noe bra, spesielt til dem som ikke har en stemme selv. Du kan også få tilsendt gratis produkter hjem for å teste dem og gi din vurdering av produktet. Konseptet deres er altså veldig bra og lettvint. 

 

Jeg synes denne nettsiden er utrolig genial, synes ikke dere? Jeg er veldig glad jeg klikket meg inn på innlegget til bloggeren, som skrev om denne nettsiden for noen måneder siden. Neste gang du kjeder deg eller det er 10 minutter til din favorittserie kommer ut med ny episode, kan du enkelt klikke deg inn her og tjene litt ekstra penger. Dette er også en enkel måte å spare litt ekstra penger nå fram mot juletider. Kanskje du kan tjene opp nok poeng til gave både til din bestevenn og søsknene dine? 

 

 

Register deg enkelt HER!

PS: Du må være 18 år eller eldre for å kunne registrere seg og kunne tjene penger/poeng/gavekort 

Denne gangen blir bedre enn sist.

 • 30.08.2017 - 09:25

God morgen alle sammen<3 I dag er jeg tidlig oppe, men jeg hadde ikke noe valg heller. Jeg skal på jobb om ikke så lenge og om jeg skal være ærlig så føles det litt rart. Jeg har ikke vært på jobb på 2 måneder og det føles ut som en evighet. Jeg håper jeg fortsatt husker alt jeg skal gjøre og ikke føler meg helt hjelpesløs, neida. Det skal nok gå helt fint og det skal bli veldig godt å føle seg produktiv i flere timer. Jeg har faktisk savnet å jobbe om det er lov å si? Jeg kommer sikkert til å savne å ha fri etter en stund, men i dag gleder jeg meg litt. Jeg trenger heldigvis ikke jobbe så mye framover, så jeg rekker egentlig aldri å bli ordentlig lei.  Jeg har savnet kollegaene mine, lage pizza, kjøre bil og bare ha oppgaver jeg MÅ gjøre i noen timer. Hør på jobbpia! Nå djingser jeg sikkert meg selv og jobbdagen blir den verste til nå, let's hope not haha! 

 

 I natt drømte jeg at jeg var i Thailand. Vi var på stranden og det var snart jul, om det ikke allerede var jul. Det var i alle fall pyntet fint med lys og jeg var omringet av familie og venner. I det ene sekundet var jeg på stranden og plutselig satt jeg i flyet på vei hjem. Jeg var så glad da jeg våknet og fant ut at jeg fortsatt var hjemme i Norge. Trur dere det er noen som gleder seg til å reise eller? Jeg gleder meg så til å komme ned til varmen igjen, men før den tid har jeg heldigvis en del planer og prosjekter på gang! 


                     

Vi har basseng i hagen og som vil si 20 skritt unna mitt soverom. Jeg gleder meg sånn til å kunne kle på meg bikinien og hoppe rett i bassenget. Det føles ut som det er lenger siden jeg kom hjem fra Rhodos, men det er jo bare litt over 2 uker siden. Jeg har ingenting klage på, men det er ikke til å legge skjul på at jeg trives best i varmen! 

                    

Noen vil kanskje si at å feire julaften i et annet land ikke blir det samme, men jeg mener tvert i mot. Etter å ha feiret både jul og nyttår i Thailand mange ganger, vil jeg si at jeg minst får like mye julefølelse i varmen som hjemme. Nå har jeg feiret jul hjemme i Norge 2 år på rad, så det skal bli veldig deilig å dra nedover i år. En forandring er alltid godt. Jeg og søsteren min bestemte oss for at vi skal reise hjem noen dager etter julaften og feire nyttårsaften hjemme i Norge. Jeg kunne gjerne feiret nyttår i Thailand, men i år føltes det riktig å skulle feire med di fine vennene mine. 

                    

Denne gangen skal også min kjære storesøster være med. Det er lenge siden vi har vært samtidig i Thailand, så det skal bli utrolig gøy. Jeg trives veldig på ferie med kun mamma og pappa, men når søster er med blir det automatisk noen hakk bedre! Bilde under tror jeg kan være sist gang vi var sammen der nede. Dette var julen i 2012-2013. Shitt som tiden flyr! Jeg var faktisk ikke klar over at det var å så lenge siden. Her var jeg 16 år syntes nok det var veldig stas å drikke breezer på familieferie. (Her hadde vi dratt fra mamma og pappa, så jeg vet faktisk ikke om de vet om dette hehe) Jeg fikk også litt sjokk over hvor langt hår jeg pleide å ha. Nå skal jeg begynne å spare igjen! 

                  

Noe av det jeg gleder meg mest til er å dra på apeberget, sjokk at jeg vil være rundt dyr. Jeg drar som regel alltid et par ganger dit i løpet av ferien, men sist gang dro jeg kun to ganger. Det er ikke alle i familien som er like begeistret av å være der som meg, men jeg tvang pappa opp en dag selv om. Når vi først kom opp til berget koste han seg like mye som meg selv, hvem blir ikke glad av å se på bilde under? De fleste jeg møter der er som regel redd apene, men er du rolig med dem er de bare snille. 

                   

Nå må jeg løpe til t-banen. Vi blogges når jeg er tilbake fine lesere <3 

En annerledes morgen

 • 29.08.2017 - 10:44

Hei fine lesere. Jeg ligger fortsatt i sengen, men med veldig god grunn. Andrea har verdens deiligste seng. Hvorfor har jeg ikke kommet på sleepover før? Jeg har sovet så utrolig godt i natt og våknet kanskje enda bedre. Aldri har jeg blitt vekt slik jeg ble i dag, men det måtte jo være Andrea som hadde en vekkeklokke som dette. Jeg måtte ikke stå opp i dag tidlig da vekkeklokken gikk av, men følte nesten en liten trang til å våkne uansett. Første melodi på vekkeklokken var en klassisk og rolig sang. Null tekst, kun melodi. En melodi jeg selv aldri kunne valgt å våkne til. Jeg sover som regel veldig tungt og kan sove over mye. Hadde jeg hatt samme vekkeklokke hjemme, ville jeg sovet over den gang på gang. Så rolig og fredfull var den. (Hvem tror dere måtte bli vekt til skolen hver dag? Me.) Andrea skrudde den av og vi begge sovnet igjen. 15 minutter senere startet en ny alarm og det måtte jo være favorittartisten hennes. Taylor Swift - I knew you were trouble? Dere vet den "Once upon a time a few mistakes ago, I was in your sights, you got me alone". Haha sangen fikk meg i alle fall fort opp av sengen. En veldig annerledes morgen, men det var deilig å komme i gang tidlig med dagen. Det føles godt å stå opp tidlig, så takk til Andrea for perfekt vekkeklokke i dag halv 8. 
 

                          
 

Som dere forstår så delte jeg seng med Andrea i natt. Jeg skal sove her til torsdag, før jeg pakker kofferten og forlater enda en gang. Jeg føler meg litt lost i Oslo akkurat nå, men snart kommer alt på plass. Jeg er heldig som har så fine venner som passer på meg i alle fall. Jeg måtte le litt i går da jeg kom. For 2 måneder siden bar jeg kofferten ned fra Andra og Sofie, og i går bar jeg akkurat samme koffert inn igjen. Nå er den også 10kg tyngre, så dere skulle sett meg når jeg bar den opp trappen. De bor i andre etasje, men jeg brukte nok 5 minutter opp den de stegene haha. 

 

Nå skal jeg stå opp av sengen og høre om Sofie blir med på trening. Vi blogges <3 

Kunne jeg datet en gutt uten tatoveringer?

 • 28.08.2017 - 19:47

Er det en ting jeg får ofte spørsmål om, så er det tatoveringene mine. Det er kanskje ikke så rart siden det er noe av det første man ser og jeg har allerede en del blekk på kroppen. Tatoveringer er blitt veldig populært de siste årene, spesielt i min generasjon. De fleste har en eller flere og mange snakker om å tatovere seg. 


Noen dager skulle jeg ønske jeg ikke hadde en eneste tatovering og andre dager elsker jeg dem og har lyst på flere. Det er heldigvis veldig sjeldent jeg skulle ønske jeg ikke hadde dem. Jeg trives veldig godt med de jeg har og jeg synes absolutt alle tatoveringene mine er så utrolig fine. Jeg har ikke en eneste jeg angrer på, men jeg ønsker meg ikke flere akkurat nå. Jeg er bare 20 år og vil derfor vente noen år. Kjedelig å bruke opp all plassen på 2 år og jeg vet heller ikke hvor på kroppen jeg skulle ha tatovert meg. Eneste plassen jeg kommer på er under foten, men det er nok bare fordi at da vet jeg at den ikke vil synes så godt. 


Jeg har også fått spørsmål om jeg kunne datet noen uten tatoveringer og noen ganger tenker jeg faktisk over det. Kunne jeg datet noen uten tatovering? Egentlig er det jo et veldig teit spørsmål for det er jo bare noe som er på utsiden. Det sier jo ingen verdens ting om hvordan en person er. Jeg vet det er mange som dømmer folk ut i fra tatoveringer. Jeg skal ikke lyve, jeg har gjort det selv.. Jeg liker å tro at tatoveringer ikke har så mye å si, men det har kanskje det? Alle jeg har datet i eldre alder har hatt tatoveringer. Det blir spennende å se hvem jeg ender opp med. 

 

nude in nature

 • 28.08.2017 - 11:01God morgen alle sammen! Jeg har nettopp sett ferdig filmen jeg startet å se i går, Step up 2. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett de filmene før? De er jo så gøye og gode filmer. Nå har jeg sett 2 av filmene og har bare 2 igjen. Kjenner jeg meg selv rett er begge filmene sett i løpet av kvelden haha. I dag har jeg absolutt null planer, så dagen i dag vil bli brukt på å skrive masse innlegg. Jeg får besøk i løpet av uken og vil helst få unnagjort mest mulig før den tid. Det vet jeg at jeg skal klare. Over ser dere noen bilder fra powerwalken til meg og Mathilde i går kveld. Nå skal jeg lage meg frokost og gå en ny tur. Vi blogges <3

Hvordan var jeg på skolen?

 • 27.08.2017 - 17:16

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg var på skolen. Fikk jeg gode karakterer? Lærte jeg fort? Trivdes jeg på skolen og var jeg populær? Jeg kan starte med å si at jeg trivdes veldig på skolen. Jeg merket fort når jeg var ferdig på videregående hvor mye jeg savnet det. Jeg savnet kanskje ikke stresset over prøver, lekser og innlevering, men samholdet man hadde. Skole er veldig sosialt og jeg møtte jo alle vennene mine der hver dag. I løpet av mine 3 år på videregående gikk jeg i 3 forskjellige klasser. Jeg startet første året i klasse med de som drev med sport. Vi var en idrettsklasse hvor vi hadde handball i gymtimene, i stedet for vanlig gym. Andre året mitt flyttet jeg til USA og gikk high school og siste året kom jeg inn i en ny klasse hvor mange av mine bestevenninner gikk. Det var 3 veldig forskjellige, men minnerike år. Mitt favoritt år var helt klart andre året mitt da jeg bodde i USA.


                                        

 Jeg har alltid startet vært år med mye motivasjon. Det er noe jeg føler de fleste gjør. Hvem har ikke hatt i tankene at i år skal jeg gjøre det bedre enn noen gang. Jeg har aldri vært en 6er elev, men helt ok var jeg. Mitt første år på videregående gjorde jeg det ganske bra. Jeg besto i alle fag og var lite borte fra skolen. Da jeg var i USA var det veldig lett, men ingen av karakterene mine ble overført til Norge. Det var enten bestått eller ikke bestått på papirene som ble sendt til den norske skolen. Litt kjedelig, for det var jo i USA jeg fikk de beste karakterene. Mitt siste år på videregående startet også veldig bra, men jeg falt mer og mer ut jo lengre inn i skoleåret jeg kom. Jeg klarte ikke konsentrere meg og tankene var på helt andre steder. Jeg var mye borte og spesielt de siste månedene. De skjedde mye i livet mitt på privaten som gjorde at hodet ikke var på rett sted. Jeg angrer utrolig mye på det den dag i dag, men prøver å innse at jeg ikke kan gjøre noe med det nå. Jeg får bare stå på å fortsette med skole når jeg føler meg 100% klar for det. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid å fortelle meg selv at det kommer til å være verdt det. De to timene jeg kunne brukt på skole i stedet for serie eller krangle med kjæresten ville vært verdt det. 

                            


Dere spør også om jeg var populær. Hva vil det egentlig si å være populær? Jeg hadde mange venner og trengte aldri å være alene, med mindre jeg ville. Jeg synes ordet populær høres litt negativt ut og ingenting man burde dømme en person ut i fra. Når man var yngre var det å være populær kanskje et større tema, enn hva det blir når etterhvert. Å være eller bli populær er ikke noe man burde strevet etter, for hvem bryr seg sånn egentlig. Det viktigste er at man har det bra, har venner og trives der man er. 

 

Skole er viktig og jeg skulle ønske jeg jobbet mer da jeg gikk videregående. Det er lett å være etterpåklok. Skole er ikke for alle til en hver tid. Noen trenger lenger tid enn andre og jeg trengte litt fri etter videregående. Jeg ville jobbe, reise og gjøre andre ting før jeg startet på utdannelse. Jeg lurer på når jeg skal gå skole igjen?

Jeg ble invitert til samme vors som Justin Bieber.

 • 27.08.2017 - 13:55

Hei fine lesere. Jeg føler alltid jeg skriver rett etter jeg har spist eller når jeg spiser haha, og i dag er ikke et unntak. Jeg har nettopp laget meg en god søndagslunsj og satt på favorittlisten min på Spotify. Jeg har ikke mange planer i dag, men skal møte en venninne som jeg ikke har sett på lenge. Da jeg våknet i dag begynte jeg å scrolle igjennom bildene jeg var tagget i på Facebook. Når jeg trenger inspirasjon til bloggen pleier jeg å gjøre det, for jeg finner alltid så mye forskjellig. Bilde over ble tatt sist sommer og jeg husker kvelden utrolig godt. 

 

Vi hadde blitt invitert på vorspiel hos Neymar jr og på denne tiden viste ikke jeg hvem dette var en gang. Jeg måtte søke han opp, men ikke etter å ha sett et bilde kjente jeg han igjen. Kanskje like greit at det ikke var en kjendis jeg var kjempefan av, så slapp jeg å bli starstruck på en av mine første kvelder i Hollywood. Den eneste jeg er så fan av er Miley Cyrus, men det er en annen sak. Vi var sent ute så før vi kom dro både Neymar og Justin Bieber ut for å spise, så vi fikk aldri vorset der samtidig. Neymar kom på utestedet og på nachspielet sitt, men Justin Bieber så vi ikke noe til den kvelden. Gøy hvordan det å henge eller se kjente personer er så fjernt her i Norge, men der nede ser man på dem over alt. Når man leser på nettet at en person er havnet på rehab, men samme kvelden ser man dem på utestedet og fester - Da vet man at man ikke skal tro alt man leser på nett. 

 

Jeg har to gode venninner som bodde mitt oppi det hele i et halvt år. Dere kan bare tenke dere til hvor mange syke historier jeg har hørt! Jeg skulle gjerne bodd der sammen med dem, men jeg fikk i alle fall kommet på besøk. Noen ganger tenker jeg på hvordan det er å være kjent. Kjent på ordentlig. De menneskene som ikke kan være noen som helst steder i verden uten at de blir kjent igjen. "Her spotter du kjendisene i Los Angeles!" eller  "Her spiser, trener og sover kjendisene" Leser man ofte på nettsider. Tenk så slitsomt!

 

I løpet av 2018 har jeg, Sofie og Andrea planlagt å flytte noen måneder til LA. Reiser ikke dem, reiser jeg alene. En av mine beste venninner flytter også ned snart. Nå virker det som jeg vil reise kun på grunn av kjendiser og fester, men det er sinnsykt mye mer å se og gjøre! Sitte på stranden i solnedgangen, gå turer, roadtrip, shopping og møte nye mennesker. Noe av det beste jeg synes med USA er folkene. De er så åpne, hjelpsomme og snille. De dømmer ikke lett og er veldig ulike fra hvordan vi er i Norge. LA må jo også være det mest bloggvennlige stede å flytte til. Tenk å få lov å ta dere med på en slik reise? Jeg gleder meg. 

Jeg klarte ikke mer. Tom for ord

 • 26.08.2017 - 18:48

//Lørdag 12:13 

 

Jeg ligger fortsatt i sengen. Det er lørdag og klokken har allerede passert 12. Det er helg og da er sene morgener i sengen veldig deilig. I går startet jeg på en film, men måtte avslutte den når jeg kom halvveis. Jeg klarte ikke mer og trengte noen timer søvn og pause fra hva jeg så, før jeg kunne se den ferdig. Dette er første filmen jeg noen gang har sett som jeg har måttet se på over to dager. Nå har jeg sett filmen ferdig og jeg er tom for ord. For en sterk og trist film. Jeg har hørt om filmen før, men av en eller annen grunn har jeg aldri sett den før nå. Jeg er glad jeg aldri så den på kino, for jeg vet ikke om jeg ville klart det. På kino er det ikke like lett å skru ned lyden eller sette på pause. Jeg vurderte å ikke se hele fordi det gjorde så vondt, men det er en film som er viktig å se. Jeg lærte mye om hvordan det var før og selv om det var tungt hjelper det ikke alltid å lukke øynene. 
 

Hvordan kunne mennesker være så onde? Det gikk virkelig opp for meg hvor mange mennesker som måtte slite for livet sitt og hvor stort raseskille var før verden. Mørkhudede ble ikke behandlet som mennesker og hadde for noen ingen verdi. Jeg syns det er helt hjerteskjærende. Hvordan klarte dem? Hvor var samvittigheten. Jeg har aldri følt så mye etter å ha sett en film. Trist, sint og sjokkert. Filmen vant Golden Globe for beste drama og det er så fortjent. Vi har fortsatt ikke vunnet kampen, men er på god vei. Når jeg ser rasisme i dagens samfunn blir jeg sjokkert. Hvordan verden lever disse menneskene i? 

 

12 Years a slave

Det er noen år siden den kom ut så det er kanskje fler av dere som allerede har sett den. Har du ikke sett den, anbefaler jeg den på det sterkeste. Det er en tøff film å se, men utrolig lærerik. Den er basert på en sann historie, så dette var realiteten før. Det er helt uvirkelig.

Jeg tenkte det kom til å bli ubehagelig.

 • 26.08.2017 - 14:18

Hei fine lesere <3 Nå har jeg nettop spist litt lunsj og skal snart dra til Sofie og Andrea. Jeg klarte å glemme mobilladeren min hos dem i går og planen var å egentlig å trene med en gang jeg våknet. På grunn av at jeg har lånemobil, finnes det nesten heller ingen med samme lader som meg. Jeg må dra å lade den, så skal jeg dra å trene sammen med dem. I går hadde jeg en utrolig koselig dag. For en gangs skyld har jeg vært ute å tatt masse bilder. Det ble lite av det i Rhodos, men blir nok mer framover her i Oslo. Jeg, Andrea og Sofie utgjør et bra team. Jeg har savnet å være på shoot med dem. Bloggjentene, hihi. Jeg tenkte det kom til å bli ubehagelig når vi skulle ta bilder midt i Karl Johan, men da vi først var der gjorde det ingenting. Det var mange som tok bilder på samme sted og hvorfor skulle det gjøre noe å ta bilder der? Jeg må slutte å tenke at alle rundt bryr seg så mye, for det er egentlig bare meg selv som setter sperrene. Etter vi hadde vandret litt rundt i sentrum, dro vi hjem til dem å laget tapas. NAM! Det er lenge siden jeg har spist så mye godt. Veggisboller, veggispølser, asparagus, søtpotet, frukt, tzatziki og aioli (favoritt)


Jeg har tenkt å se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna alkohol, så det ble kun pepsi max på meg i går. *bank i bordet*. Jeg skulle egentlig ikke skrive eller fortelle om det, for jeg tenkte det ville gå best om jeg ikke gjorde det. Ikke spør hvorfor, men jeg føler jeg djingser det. Haha nå høres jeg nok ut som en som drikker alt for mye, men det har blitt mye den siste tiden. I Rhodos var det veldig mye festing og her hjemme i Oslo skjer det noe hver helg. Jeg er bare 20 år og vet at nå er tiden man kanskje fester mest, men man kan jo fortsatt dra ut uten å drikke alkohol. Jeg droppet festivalen som er nå i helgen og vil heller bruke tiden på noe produktivt. Alkohol er gift til kroppen og jeg vil tro at etter noen uker, vil jeg sitte igjen med mye overskudd om jeg holder meg unna. Når jeg fester en natt blir jeg alltid ødelagt 2 dager etterpå. Det er ikke verdt det, spesielt ikke nå når jeg vil fokusere på andre ting. 

 

Jeg hadde i alle fall en veldig fin dag med Andrea og Sofie i går. Det var godt å få oppdatert hverandre og bare henge sammen igjen. Det er lenge siden det bare har vært oss tre, så kvelden i går var veldig nødvendig. Jeg merker jeg er så glad for at jeg fortsatt skal bo nær dem, nå når jeg flytter. Jeg skal bo under 10 minutter gåavstand fra dem. Før kunne jeg bare gå over gaten, så det blir så klart en liten forandring på hvordan vi hadde det før. Nå skal jeg kle på meg og ta trikken til sentrum. Vi blogges <3


Denne kvelden hadde jeg ventet lenge på

 • 26.08.2017 - 11:07

For en fin dag jeg hadde i går. Jeg har virkelig savnet dem.

 
UKENS SPØRSMÅL

 • 25.08.2017 - 20:49Hvordan var første kveld i Mexico? Når ble du vant med rutinene i Mexico? 

De eneste rutinene vi hadde i Mexico var maten, men ellers følte jeg ikke det var noen spesielle rutiner. Vi viste aldri hva vi skulle gjøre eller når vi skulle gjøre noe, derfor ble jeg aldri vant til noen rutiner. Første kveld i Mexico var jeg veldig sliten. Vi hadde reist lenge og jeg ville egentlig bare sjekke inn på realityprogrammet med en gang. Jeg bodde på hotellrom med Rebecca og var veldig spent. Jeg slet veldig med å sove den natten på grunn alle tankene. 

Hva savner du aller mest fra ph? 

Jeg savner helt klart menneskene og samholdet mest. Jeg må ikke glemme den gode maten - NAM! 

Hadde du sex med morten på paradise hotel?

Haha mange som spurte om dette denne gangen. Lurer på hvordan rykter som er ute å går?  Jeg og Morten hadde ikke sex på paradise hotel. 

Hvor høy er du?

Jeg er 163cm høy/lav (?)

Du er kjempe fin, bor du fortsatt med morten? 

Tusen takk snille du! Nei det gjør jeg nok ikke. Min tid i kollektivet med guttene er over. Trist for det var et veldig fint år, men nå er jeg klar for noe nytt! 

Hva er favoritt minnet ditt fra sommeren?

Det er uten tvil Rhodos. For en øy sier jeg bare! Jeg gleder meg til jeg skal tilbake neste sommer. Jeg savner stedet og folkene så utrolig mye. 

Hvor bor du? 

Jeg bor i Oslo og flytter snart til løkka<3 

Er du født og fra lofoten?

Jeg er ikke født i Lofoten, men hele familien min er født og bor der. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten og jeg ser på stedet som mitt andre hjem. 

 

 

har du noen gang vært sjalu på sofie med tanke på morten?

Nei jeg har alltid vært glad på både Morten og Sofie sine vegne. Jeg og Morten har alltid hatt et veldig vennskapelig forhold, så ingenting å være sjalu over. Jeg digger at de fant hverandre og at vi alle kommer så godt overens. 

hvordan var det å dusje naken på tv?

Da jeg skulle dusje på hotellet, dusjet jeg som om jeg var hjemme. Jeg tenkte så klart over at det skulle sendes på tv, men de viser jo ikke alt og som regel viser de bare i noen sekunder. Det gikk altså helt fint å dusje inne på hotellet. Jeg er ikke særlig brydd 

Hvordan er morten i senga?

Altsåå... Jeg burde kanskje ikke uttale meg siden han nå har kjæreste (sorry Sofie) Haha neida, jeg tenker at du lurer på hvordan han er i senga seksuelt? Det vet jeg ikke for vi har aldri hatt sex. 

Har du skilte foreldre? 

Nei mine foreldre er gift og har bodd sammen siden jeg ble født. De ble faktisk sammen for første gang da de var 14-15 år. Jeg er 20 år, snart 21 - HVOR ER MIN DRØMMEMANN? 

Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10-20 år? 

Jeg håper jeg har funnet meg en snill og god mann, kanskje jeg har giftet meg? Jeg håper også at jeg har kjøpt meg noe eget og forhåpentligvis har en unge eller to. 

Hvorfor valgte du å flytte til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo for å gjøre noe nytt. Jeg trengte å komme meg bort og begynte å bli lei av lille Bodø. Jeg startet også på skole, som kanskje var hovedgrunnen til at jeg flyttet. 

 

VIDEO - 3 Beauty hacks

 • 25.08.2017 - 16:01

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og skal snart begynne å sminke meg. I dag har jeg hatt min første treningsøkt på veldig mange uker. Det ble bare en halvtime joggetur ute i det fine været, men det føltes utrolig godt etterpå! Jeg er så glad for at hverdagen begynner å komme tilbake. Sommeren er snart over, men jeg gleder meg veldig til høsten også. Jeg har jo bursdag på høsten og hva er vell bedre enn bursdag? Lite hihi. Etter jeg har sminket meg skal jeg dra å møte Sofie og Andrea. Vi har ikke hengt sammen på en stund nå, så det gleder jeg meg veldig til. Fine, gode venninnene mine<3 Nå må jeg bare legge fra meg macen så jeg blir ferdig fortest mulig. Vi blogges i kveld <3


 Jeg gjør ting jeg egentlig ikke kan... Enjoy! Husk HD 

Første innlegget siden finalefesten.

 • 25.08.2017 - 12:04

                 
     
Hei fine lesere<3 I går før jeg la meg så jeg siste episode av den svenske sesongen av Paradise hotel. Jeg merker hvor annerledes det var å se programmet etter å ha vært deltager selv. Noen tenker vel at det kanskje er kjedeligere, men jeg synes tvert imot. Jeg merker jeg føler veldig med deltagerne, både i valgene dem tar og følelsene. Når jeg så programmet før og noen gråt etter en uke klarte jeg ikke forstå hvorfor, men nå dømmer jeg kanskje ikke lite lett. Det å være med på et slik program er en opplevelse man aldri kan få igjen. Så klart kan man melde seg på på nytt, men jeg tror aldri det blir det samme som første gang man var med. Bilde over ble tatt samme dagen som vi ankom Mexico. Jeg savner den dagen og jeg savner den gjengen. Alt var så nytt og spennende. Vi viste ingenting av hva vi hadde i vente eller hva vi hadde gitt oss ut på. Hvem skulle tro at jeg bare noen dager etterpå skulle møte min bestevenn på luksushotellet? Og hvem hadde trodd at Sofie skulle finne mannen i sitt liv på et realityprogram? Jeg hadde aldri trodd det skulle være så mange fine folk samlet i samme sesong. Nå er det et halvt år siden alle kom hjem til Norge og ting er så klart forandret, men det viste jeg kom til å skje. Alle sier jo hvert år at "gjengen" kommer til å være like spleiset på utsiden som inne på hotellet, men vi vet jo alle at det aldri blir slik. Jeg er glad jeg fortsatt har god kontakt med mange, men også litt trist for å ha mistet kontakt med fler av deltagerne. Noen av deltagerne fikk jeg aldri sjanse å bli kjent med en gang. Jeg merket fort når jeg kom hjem hvem jeg var mest lik og det var kanskje ikke de samme som jeg trodde inne på hotellet. Ta Sofie og Andrea som et eksempel. De to jentene hadde jeg ikke spesielt kontakt med inne på hotellet, men er dem jeg har mest kontakt med nå på utsiden. Når man er inne på hotellet føler man kanskje at man er mer lik enn hva man kanskje er på utsiden. Det samtalene går i er spillet, hva som skjer inne på hotellet eller hva som skjedde uken før - så lite viste vi om hvordan alle var på utsiden. Det er når man kommer hjem man ser hvem som er virkelig venner og hvem man kommer til å holde kontakten med.

 

Jeg er glad jeg fikk oppleve denne reisen med den gjengen som var med. Jeg er sikker på at vår sesong var den sesongen hvor deltagerne kom best overens. For seerne sin del er det kanskje ikke like gøy, for de fleste ønsker jo drama og diskusjoner når man setter på et realityprogram. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan alt endte, til tross for at selve spillet gikk dårlig for min del. Jeg vant så utrolig mye mer og sitter igjen med utrolige fine minner. 


Dette er første innlegget mitt om paradise hotel siden finalefesten, men om det fortsatt er noe dere lurer på kommer jeg til å svare på det! De fleste av jentene fra årets sesong har jo blogg, så det meste er vell allerede svart på. Jeg har hatt x antall innlegg og det har resten av girlsa også hatt, så jeg tviler egentlig på at det er noe dere ikke vet hihi. Det dere ikke har fått vite til nå forblir nok en hemmelighet også. 

Jeg kjøpte feil kondom:(

 • 24.08.2017 - 14:10

Hei fine lesere! Hvordan er det å være tilbake til skole og jobb? Jeg merker det er litt trist at sommeren er over, samtidig som det er veldig godt å komme tilbake til rutiner igjen. I dag har jeg spilt inn en videoblogg til dere som kommer ut i løpet av de neste dagene. Jeg skal begynne å redigere den i dag og jeg tror ikke den skal ta så lang tid å gjøre klar. Hva jeg har laget video om blir en liten overraskelse, men på bilde over får dere en liten sneak peek på hva dere har i vente. I videoen jeg spilte inn skulle jeg bruke en kondom til en av punktene, men klarte selvfølgelig å kjøpe feil. Jeg kjøpte med glidemiddel, men trengte en uten - Applaus til meg! Nå skal jeg sminke meg ferdig og dra ned til byen. I kveld skal jeg på kino med en kompis og se Annabelle 2. Jeg har hørt den skal være veldig bra og skummel, så jeg gleder meg. Jeg elsker jo skrekkfilmer og syntes førstefilmen var veldig bra, så håper denne filmen er minst like skummel. Vi blogges <3

 

Noen som klarer å gjette hva jeg har spilt inn video om?

Jeg savner kroppen hans.

 • 24.08.2017 - 11:58

Har du noen gang savnet noen? Savnet noen du ikke kan møte på en stund? På grunn av avstand eller på grunn av feil tid? Det har jeg. Mange ganger. 


 

Noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke reiste så mye som jeg gjør, men da ville jeg aldri opplevd alt jeg har fått opplevd. Jeg er glad jeg har fått mulighet til å reise så mye som jeg har. Jeg er glad jeg har fått mulighet til å lære å kjenne så mange fine mennesker, men trist for at jeg forlater dem kort tid etterpå. Jeg er glad jeg har opplevd sommerfuglene når jeg har reist, men trist for at jeg trekker meg unna fort når jeg merker dem. Jeg er glad jeg vet man klarer om man vil og jeg er glad jeg fint kan bestille en flybillett å reise tilbake.  

Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg aldri ender opp med det jeg hadde planlagt. Jeg hadde jo planen ganske klar, men så kom du og gjorde meg usikker. På kort tid fikk du meg til å glemme. Glemme planene og følelsene. Jeg vet at magefølelsen som regel har rett, men denne gangen var jeg forvirret. Jeg tok et valg og angrer ikke på valget i dag. Jeg er bare 20 år og har hele livet foran meg. Kjærlighet er mer enn forelskelse og denne gangen var det ingen av delene. Det ble for kort tid, men du gjorde meg glad.  

Jeg syntes det var skummelt å være nær deg. Det var ikke deg jeg ble redd av å være nær, men meg selv. Jeg merket det kun var snakk om tid og jeg ville ikke falle, for det var jo ikke planen? Noen ganger lurer jeg på om det kanskje var planen. En god venninne sa til meg en dag; Alt skjer for en grunn og det tror jeg virkelig er sant.  

Nå er jeg hjemme igjen. Hjemme i Norge - på rommet til bestevenninna i sengen. Klokken er nettopp passert 11 og det føles tomt å ligge alene. Så klart føles ting annerledes, men det er mest fordi alt føles så fjernt. Jeg ser ikke ikke for meg at det skal bli oss, men hvem vet? 
Jeg savner nærheten. 

10 hemmeligheter jeg aldri har fortalt

 • 23.08.2017 - 13:56Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist lunsj og skal etter dette innlegget ut å gå en tur. Jeg har blitt litt forkjølet etter helgen, men ikke alt for ille. Bedre å ta det med ro når man er i startfasen enn å bryte kroppen mer ned. I dag har jeg brukt mesteparten av dagen foran macen. Jeg har svart på mailer, gjort klar noen blogginnlegg og redigert litt bilder. Det er deilig med rolige dager som dette og spesielt når jeg føler jeg har klart å være effektiv samtidig. Jeg bor fortsatt hos Mathilde og hun dro på jobb i dag tidlig. Jeg har vært alene i hele dag og for å være ærlig har det vært litt rart, men samtidig veldig godt. Jeg har ikke vært alene på en stund og det er når jeg er alene at jeg tenker best og klarest. For noen uker siden kom jeg over et innlegg som dette og jeg syntes det var utrolig gøy å lese, derfor tenkte jeg å dele noen av mine hemmeligheter med dere. Nå får dere sjansen til å bli litt bedre kjent med meg. Kanskje dere til og med visste noe om dette fra før av? 


                 10 hemmeligheter jeg aldri har fortalt dere 

 

k1.  Jeg tror aldri jeg har datet en gutt med blondt hår. Jeg faller som regel for dem med mørkt utseende.

 

2.  Jeg var på tur til å droppe å følge drømmen min og flytte til USA, for å være med min daværende kjæreste. En ex som aldri hadde planer om å kun være med meg en gang. Glad jeg fulgte magefølelsen og flyttet.

 

3. Jeg løy til dere i videoen hvor jeg viste dere alle tatoveringene mine. Jeg har en tatovering til som jeg ikke har vist dere enda og det var en av de første tatoveringene jeg tok. 

 

4. Jeg synes gutter som snakker svensk automatisk blir noen hakk finere. Det kan ha noe med min egen dialekt å gjøre. Jeg føler at mange ikke synes den er så fin her i sør, selv om jeg egentlig ikke kunne brydd meg så mye. Jeg er glad jeg snakker som jeg gjør. 


5. Jeg åpner meg utrolig lett for mennesker og knytter veldig fort sterke bånd. 

 

6. Jeg droppet Sverigeturen på grunn av en annen gutt. 

 

7. Det var en periode i livet mitt der jeg unfollowet alle på instagram, utenom 10 venner. Jeg hadde det slik i et halvt år for å få opp selvtilliten. Det hjalp faktisk utrolig mye. 

 

8. Før kjøpte jeg alltid en skostørrelse mindre enn hva jeg brukte, bare fordi jeg ville ha mindre føtter. Haha ikke spør hvorfor, for hva har det å si? Jeg har i tilllegg ganske småe føtter fra før av. 

 

9. Jeg hater gutter (og menn) som tar seg friheten til å ta på en, uten at man verken kjenner eller vet hvem personen er. Nei jeg synes ikke det er sexy når at du grabber tak i rompa mi på dansegulvet. 

 

10.  Jo eldre jeg blir, jo mer selvsikker blir jeg. Det er så utrolig deilig å vokse å finne ut hva som virkelig betyr noe i livet og hva som ikke gjør det.

 

Var det noen av punktene du visste fra før eller noen vi kanskje er like på? Jeg har kanskje til og med nevnt noe av dette på bloggen før, det er ikke alltid like lett å henge med.

Hvorfor slo hun meg?

 • 23.08.2017 - 09:07

Hei og god morgen fine lesere. Endelig oppe til normal tid og det føles godt. I dag er planene å trene, møte noen venninner og gjøre klar en video. Da jeg våknet var det første jeg gjorde å sjekke macen. Det er noe av det første jeg gjør vær morgen, spesielt nå etter jeg må bruke lånemobil. Jeg bruker den nesten ikke til facebook engang, da den ikke funker så bra. Jeg gikk inn på blogg.no og der hadde jeg fått nok en kommentar på noe jeg egentlig ikke hadde tenkt å kommentere på bloggen. Jeg slettet kommentaren og velger heller å svare her, i håp om at det ikke blir flere spørsmål rundt det. 


Jeg vet det er flere som lurer og jeg vet det er mange som ikke kommer til å skjønne noen ting av dette innlegget. Jeg kommer nok til å snakke litt i kodeord, men slik får det bare bli denne gangen. Jeg velger å gjøre saken kort, men samtidig stå opp for meg selv å fortelle sannheten. Når det kommer personer opp til meg på byen og spør "Hvordan gikk det med slosskampen?" eller  "Hvorfor slo hun deg?" må jeg bare le. Hvorfor lyge om at man har slått en person? Jeg har ikke blitt slått, rørt eller dyttet. Jeg kom opp i en liten krangel for en stund tilbake og én fjær ble til ti høns. Hva og med hvem har jeg ikke tenkt å skrive om, for det er ingenting noen andre har noe med. Jeg er ferdig med saken og det var jeg fra dagen det startet også.  Jeg har fått kommentarer på bloggen om dette før, men valgt å slette de ganske så fort. Noen ting føler jeg ikke trenger å komme på nett, men når personer går rundt å forteller at hun har slått meg for å virke kul - føler jeg at jeg har rett til å forsvare meg. 

 

Dette er første og siste gang jeg kommer til å kommentere denne saken og jeg håper dere også vil la det ligge. Nå skal jeg lage meg frokost og sminke meg! Vi blogges senere<3

Jeg likte det ikke før jeg møtte han.

 • 22.08.2017 - 20:21

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem til Mathilde. Vi har vandret rundt i Oslo i snart 2 timer og det var veldig godt å røre litt på seg. Starter smått og i morgen skal jeg komme meg en tur på SATS for en treningsøkt. Det har vært lite trening i sommer, så det skal bli godt å komme tilbake i form igjen. 

 

Noe jeg lærte meg å like i Rhodos var sushi. Det var faktisk noe jeg aldri trodde jeg kom til å like og noe jeg ikke ville smake på om noen spurte engang. Jeg hadde smakt det en gang før, men det var kun én bit som jeg ikke spiste opp engang. Jeg ble kjent med en gutt som også var kokk nede i Rhodos. Han laget meg sushi en kveld og etter det var jeg frelst. Jeg var litt skeptisk først, men glad han fikk meg til å smake. Jeg smakte sushi nesten rett før jeg skulle reise hjem, så jeg fikk ikke spist det så mye der nede. Jeg har cravet det siden jeg kom til Norge og i dag har jeg endelig vært å handlet inn til middag. Nå skal jeg kose meg med sushi og svenske paradise. Jeg var jo nesten nødt å starte å se sesongen da jeg kom hjem. Jeg ble kjent med mange fra sesongen i fjor i Rhodos og nå blir det enda gøyere å følge med. Vi blogges <3

Realistiske drømmer

 • 22.08.2017 - 16:08

Hei alle sammen. Nå er jeg endelig tilbake. Godt å se at noen har savnet meg i alle fall! Tilbake til bloggen og klar for å skrive til dere igjen. Dette er ikke første gang på de siste 3 dagene at jeg har satt meg ned for å skrive, men det er første gang fingrene går av seg selv på tastaturet. De siste dagene har bestått av å spise og sove MYE. Jeg vet jeg trengte det etter ukene som har vært, for det har vært noen tunge uker for både kropp og sjel. Lite søvn og mye festing i 7 uker for så å komme hjem til en lang helg med festival. 

 

I dag sto jeg opp litt over 3. Wow 15 timer med søvn. Det rareste skjedde også med meg i natt. Da jeg våknet klokken 3 fikk jeg egentlig litt sjokk og spratt fort opp av sengen. Jeg klarte ikke sove mer og jeg visste jeg hadde sovet lenge nok. Jeg har drømt 3 ganger at jeg har stått opp av sengen i natt. Jeg har drømt at jeg har dusjet, dratt til byen, jeg har trent og jeg har laget de gode frokostene. Jeg skal love dere jeg ble litt skuffet da jeg våknet hver gang og jeg fortsatt lå i sengen. De første gangene jeg våknet opp av drømmen sovnet jeg med en gang igjen, men nå fikk jeg sjokk da jeg så på klokken og klarte ikke å legge meg igjen. Jeg har drømt så mye i det siste og drømmer føles alltid så utrolig realistiske. Det verste er jo når man skal på jobb eller skole og man drømmer at man har stått opp og dratt, så våkner man brått hjemme og finner ut at man har forsovet seg. Har det skjedd med noen av dere før? Det er i alle fall noe jeg husker jeg har opplevd. Jaja nok om søvn og drømmer. Nå er jeg i alle fall våken (om ikke dette også er en drøm) og klar for å gjøre noe med denne dagen. 

 

I dag skal jeg spille inn en videoblogg til dere. Jeg skal teste ut en beauty hacks og tenkte det ville vært gøy å teste sammen med dere. Jeg er veldig spent på produktet og håper det funker, for det ville hjulpet meg veldig i hverdagen. Jeg har sett pop up reklamer på facebook om det, men aldri sett eller hørt om noen som har testet det - så dette skal bli gøy!  

 

I går hadde vi en liten sightseeing-dag i Oslo. Lise har vært på besøk i helgen og reiste hjem til Bodø i går. Kjedelig at helgen gikk så fort, men vi hadde det utrolig gøy! Vi dro tidlig til byen og kom hjem ganske sent. Da vi kom hjem satt jeg meg forran macen og begynte å skrive, men sovnet etter 5 minutter. Jeg vet ikke om dere ser det så godt på bildene for jeg tok ikke så mange med av meg, men jeg var så trøtt hele dagen haha. Da jeg våknet var klokken veldig sent, så da endte det opp med at jeg bare sov til neste dag - altså i dag. Jeg håper virkelig at kroppen har fått hvilt seg etter alle de harde sommerukene som har vært nå. Jeg er klar for rutiner. 

 

who would have thought

 • 19.08.2017 - 11:05
Hei og god morgen alle sammen<3 Hvordan var deres start på helgen? Findings er godt i gang og helgen min har vært super til nå. Over ser dere outfits fra gårdagen, all black som vanlig og noen bilder vi knipset i bakgården før vi dro til festivalen.  Jeg ville egentlig poste noen fra selve festivalen også, men begge jentene ligger fortsatt å sover ved siden av meg og det var med deres mobil jeg knipset med hele natten. Fornuftig som vi er dro vi rett hjem etter festivalen og droppet å ta den helt ut i går, vi har tross alt en dag i dag også. Jeg gleder meg veldig til artistene som skal på scenen i dag og da spesielt avslutningsnummeret - Karpe Diem. I går var den beste konserten Sushi x Kobe, men det var mest på grunn av tenker feil. Det var veldig godt stemning da vi sto fremst ved scenen å danset og sang.

 

Nå vurderer jeg å gå i dusjen eller legge meg ned å sove som resten av gjengen. Jeg føler meg veldig uthvilt så tipper det blir første nevnte. Jeg vil også spise frokost snart for nå begynner magen min å rumle. Vi blogges før jeg drar noen steder igjen <3

Bilder som ikke kom på bloggen #2

 • 18.08.2017 - 11:05                                                                 Ikke alltid like lett å være klar på alle bildene. 

God morgen fine lesere <3 Kort oppdatering før jeg må springe til trikken, men hey - bedre enn ingenting? Jeg har nettopp kommet tilbake til Mathilde etter å ha hentet en venninne som kom med flyet i dag tidlig. Nå skal vi dra å hente ut festivalbandene før vi drar hjem å begynner å stelle oss. Skal prøve å ta masse bilder fra helgen, men det er ikke så lett uten mobil og kamera vil jeg ikke ta med meg ut. Jeg gleder meg så mye til i kveld og egentlig til hele helgen. Jeg tror det kommer til å bli veldig gøy, spesielt å møte alle sammen igjen. Nå får jeg bare krysse fingrene for at det blir oppholdsvær. Nå må jeg gå, vi blogges <3 

Ny favorittjakke

 • 17.08.2017 - 20:32                                                    Jakke - Pull & Bear   //   Bukse - Bershka   //   Body - Pull & Bear   //   Sko - Junkyard 


Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har hatt en utrolig fin dag og våknet med utrolig godt humør i dag. Det er så deilig å være hjemme i igjen og enda deiligere å møte venner. Jeg har savnet dem så utrolig mye! Da jeg våknet i dag dro jeg å møtte Morten, før vi senere dro til Sofie hvor jeg møtte fler kjente. Når Mathilde var ferdig på jobb dro vi til vegan loving hot og spiste middag. Min absolutt favoritt restaurant i Oslo og som jeg også har savnet når jeg har vært bortreist. Jeg merker jeg savner Rhodos litt når jeg ser venner legger ut bilder og story på snap, men akkurat nå føles det veldig godt å være tilbake i Oslo igjen. Om det var noe som overasket meg over øya så var det shoppingsmulighetene. Jeg har kjøpt meg så mye fint og de hadde så mange brae butikkene der. Bershka, Pull & Bear og Zara er noen av mine favorittbutikker - så at disse butikkene fantes på øyen gjorde meg glad. Alt jeg har på meg i dag kjøpte jeg i Rhodos faktisk. Jeg tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser alle innkjøpene mine snart. Jeg får se om jeg rekker det i helgen, men jeg ser for meg at det blir noen travle dager på grunn av festivalen. Nå skal jeg og Mathilde dra å kjøpe hårfarge, så skal vi hjem å farge håret mitt. Jeg fikk aldri tid å dra tilbake til frisøren i Rhodos og jeg er ikke helt fornøyd med hvordan fargen er nå. Da jeg var brunette sist, farget jeg alltid håret hjemme. Det er det beste med å ha brunt hår. Det er mye lettere å fikse opp i ettervekst og farge, for man klarer å gjøre det selv hjem. Vi blogges fine lesere <3

Gravid eller mensen?

 • 17.08.2017 - 12:02

Hei alle sammen og god morgen <3 Jeg ligger fortsatt i sengen og det er ikke alt for lenge siden jeg klarte å holde øynene oppe lengre enn 10 sekunder. Mathilde dro på jobb for noen timer siden, så jeg ligger her helt alene. For å være ærlig er det veldig uvant. Jeg har nesten ikke vært alene på flere uker, men helt alene er kanskje ikke helt sant. Det første jeg gjorde da jeg våknet var å ringe Mathilde på facetime, så litt selskap har jeg her jeg ligger å blogger. Jeg har ikke sovet så godt i natt, til tross for den deilige sengen jeg ligger i . Jeg har våknet mange ganger på grunn av mageknipe. Jeg har hatt vondt siden jeg forlot Rhodos og smertene er der fortsatt. De er ikke der hele tiden, men kommer i bølger. I går da vi var ute å gikk tur var jeg nødt å sette meg på huk i noen minutter fordi jeg hadde så vondt. Håper det går over i løpet av dagen, for jeg vil føle meg på topp på findings. Jeg begynner alltid å tenke det verste, så i går satt jeg å søkte på symptomer for graviditet og så klart kom kvalme og mageknipe opp haha. Sååå enten er jeg gravid eller skal jeg snart få mensen. Jeg håper på sistenevnte og tviler egentlig på første. I dag er planene å dra å møte Sofie som foresten også ligger sengeliggende. Vi skulle kanskje tatt det med ro å droppet avtalene, men jeg føler jeg har vært borte i en evighet og det jeg har jo også. 7 uker er lenge. Det blir nok ikke et lang møte, men vi får i alle fall sett hverandre. Kjenner jeg oss rett blir vi nok å ses litt lengre enn forventet. Vi har alt for mye å snakke om! 

 

I går fikset Mathilde nachos til oss og wow det var godt. Første måltidet på norsk jord kunne ikke vært bedre! Jeg har spist på restaurant de siste 7 ukene, så at jeg fikk servert middagen i sengen var luksus. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for dagen. Vi blogges senere <3

 Ikke så lett å ta bilder med en gang man våkner og når man er syk å må nyse hvert minutt. Me right now:

 

Hvem av leserne mine skal på findings i år? :D

Reisen endte i tårer.

 • 16.08.2017 - 20:48

00:57 - Hotell i Göteborg.
 

Det kjennes godt å komme til skandinavia i alle fall, men hva gjør jeg i Sverige? Hvorfor booket jeg ikke bare billett direkte til Oslo. Siste gang jeg bestiller flybilletter på fest. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har følt meg veldig lost siden jeg ankom Göteborg for noen timer siden. Jeg er ikke kjent i denne byen og jeg visste ikke hvor jeg skulle gå eller ta veien. Jeg er også fortsatt uten mobil og det gjorde ikke saken noe bedre. Det regnet ute og jeg ble stående i regnet noen minutter før jeg fant ut hvilken flybuss jeg skulle ta. Denne dagen har føltes utrolig lang og ikke minst kjip. Jeg har heldigvis bare meg selv å takke.

Jeg tok bussen fra flyplassen og inn til sentrum, hvor bussterminalen ligger. Jeg ble sittende en stund der å snakke på facetime med to gode venninner, før macen plutselig gikk tom for strøm. Alle ladestasjonene var skrudd av og jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre de neste timene, før bussen hjem til Oslo gikk. Jeg tok derfor sekken på ryggen og fant et hotell hvor jeg fikk lov å sitte i lobbyen. Nå ligger jeg i en sofa i lobbyen, hører på musikk og blogger. Ting føles bedre, men jeg gleder meg så til å komme hjem. Det frister litt å booke et rom for natten og helle reise hjem i morgen, men hvorfor utsette reisen? Nå er jeg allerede godt i gang og jeg vet jeg kommer til å være glad for å komme hjem til Oslo i natt.

OOG der gikk det opp for meg at jeg hadde glemt noe, noe veldig viktig. 2 timer etter jeg gikk av flybussen. Jeg klappen igjen macen, pakket sekken og sprang. Jeg klaget allerede her, men lite visste jeg at natten snart skulle bli verre.

Video filmet med macen. Så nok veldig smart ut der jeg vandret ute i regnet:)

 

                                                       

Kan dere forstå min panikk? Haha, alt jeg ville var å komme meg hjem til Norge så fort som mulig.

03:00 - Bussen på vei til Oslo

Som dere kanskje så var ikke dette min beste natt. Nå sitter jeg endelig på bussen på vei hjem til Norge. For en dag det har vært. Da jeg oppdaget at jeg ikke hadde koffert på hotellet prøvde damen i resepsjonen å ringe terminalen hvor flybussene var, men de tok den ikke siden de stengte 11. Hun ba meg ringe klokken 8 dagen etterpå og kanskje kunne de sende kofferten til Norge. Allerede da begynte jeg å stresse og ville egentlig bare legge meg ned å gråte. Det er bare en koffert, men jeg følte meg så mislykket og dum. Flaks at alt endte så bra. Da jeg kom til bussen gjennomvåt og skulle prøve å bestille en billett, var dette plutselig ikke mulig. Man var nødt å forhåndsbestille eller kjøpe via internett. Jeg har jo ikke mobil som sagt, så når jeg skulle betale kom det opp at jeg trengte bank id - noe som jeg kun har på mobilen. Jeg fikk ikke komme på bussen først, men rett før den skulle kjøre kom sjåføren og sa jeg bare skulle sette meg på. Altså noen mennesker er så himla gode!! Tusen takk til sjåføren som lot meg komme på uten billett og tusen takk til sjåføren som hjalp til å lete i mange bussen i regnet etter kofferten min. Dere hjalp virkelig denne dagen til å ikke gå til helt i bunn. Nå skal jeg legge fra meg macen og sove litt. Snart er jeg hjemme i Oslo med bestevenninna og ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.

Forlot Sverige etter 4 timer.

 • 16.08.2017 - 14:00

Norsk jord - Jeg er hjemme igjen. Det føles ut som jeg nettopp forlot, men når jeg tenker over alt jeg har gjort i sommer kjennes det ut som en evighet. Jeg kom fram til Oslo klokken 6 i dag tidlig og har sovet fram til nå. Det har vært en utrolig lang reise og jeg angrer litt på valget av flybilletter. Jeg fikk tilbringe ekstra tid med Maria og slapp å reise hele turen alene, men jeg var på reisefot i nesten et døgn. Sverigeturen ble kortere enn planlagt som dere kanskje merket. Jeg forlot allerede 4 timer etter jeg kom. Planen var å være i Göteborg i 2 dager, men så fant jeg en direktebuss hjem til Oslo og det fristet mer. Det føltes rett å dra hjem og jeg er veldig glad for det i dag. Reisen endte opp i tårer, men jeg forteller dere alt i et innlegg senere i kveld. Jeg skal bare redigere en video som følger med til innlegget. I videoen får dere se en veldig ekte og sliten versjon av meg. Nå befinner jeg meg i Oslo uten boplass, men det føles alltid som hjemme hos bestevenninna. Jeg er heldig som har deg, Mathilde.

 

Jeg har filmet litt fra reisen vår, men vet ikke om det blir nok materiale til en hel film. Vi hadde planlagt å lage en vlogg fra vi våknet til vi kom fram, men ting går aldri etter planen i Rhodos kjennes det ut som. Jeg våknet brått 30 minutter før vi skulle forlate hotellet og til flyplassen. Jeg hadde ikke pakket, var fortsatt påvirket av alkoholen og ikke i det beste humøret, med tanke på at jeg skulle forlate alle sammen. Stress, følelser, lite søvn og alkohol er en dårlig kombo. Starten av vloggen er fra taxituren til hotellet og da var det lite ord som kom ut av meg og mest tårer. Det var tungt å forlate alle sammen, selv om jeg gledet meg veldig til å komme hjem.

Denne sommeren har flydd forbi, men slik føles det nesten vært eneste år. Heldigvis er ikke sommeren helt over, for til helgen er findingsfestivalen. Hvem skulle tro jeg var giret på en helg med fest, rett etter en partytur i Rhodos? Haha gjett om det blir mange rolige helger etter denne helgen. Jeg har sett fram til denne helgen siden Findings i fjor og i år er artistere mye bedre og jeg skal med mange gode venner. I fjor hadde jeg en utrolig gøy helg og kjente kanskje 4 mennesker som var der. I år skal jeg med noen av mine beste venner som jeg ikke har hengt med på lenge, så det kan ikke bli annet enn perfekt.

 

Nå er jeg veldig klar for å komme tilbake til gamle rutiner. Jeg gleder meg til å begynne å trene. Jeg gleder meg til å møte venner og kompiser. Jeg gleder meg til å spise sunn og hjemmelaget mat, men mest av alt gleder jeg meg til å kunne gi mer av meg til dere. Det er ikke til å legge skjul på at bloggingen har vært dårligere i Rhodos, men det så jeg for meg før jeg dro også. Dagene gikk så fort der nede og jeg prøvde å utnytte tiden fult ut. Jeg ville lære å kjenne flest mulig og oppleve mest mulig. Festing ødelegger også mye av konsentrasjonen og energien, så å skulle skrive noe når tankene ikke ville fungere var ikke alltid like lett. Nå er jeg klar for å komme meg på plass i Oslo igjen. 

 

You wish

 • 14.08.2017 - 13:34


Jeg blir trist av å tenke på det.

 • 14.08.2017 - 12:21God morgen alle sammen. Dere husker jeg fortalte dere at jeg hadde mye jeg ville gjøre før jeg dro? I dag hadde vi vekkeklokke på klokken 10, men gjett hvem som våknet nå? Haha heldigvis var det ikke uten grunn da. Jeg klarte å ødelegge den eneste viften vi har på rommet i går kveld, så det var umulig å sove. Vi drakk ikke og vi festet ikke i går og det gjorde saken bare enda vanskeligere. Vi la oss klokken 3 og siste gang jeg så på klokken var den 8 på morgenen. Vi prøvde alt fra å dusje, åpne døren (nå har vi tusen flere myggstikk) og gå en tur, men ingenting hjalp. Vi sovnet begge to tilslutt og trengte nok de ekstra timene med søvn i dag. I dag er også siste dagen "endelig" her. I morgen forlater jeg Rhodos og blir nok ikke å komme tilbake på en stund. Jeg tenker tilbake til tiden da jeg var usikker på om jeg skulle dra. Usikkerheten kom fra mennesker rundt, for det jeg hørte var at Rhodos var en harry plass å dra til - spesielt etter man har deltatt på paradise hotel. Jeg ler av alt jeg ble fortalt og er så glad jeg valgte å dra. Jeg har opplevd så utrolig mye fint denne sommeren. Jeg har lært å kjenne utrolige mange fine mennesker, blitt kjent med en helt ny øy, hatt en svensk sommerflørt og ikke minst funnet en sommerjobb jeg mest sannsynlig kommer til å ha neste sommer også. 

 

Jeg blir trist av å tenke på at jeg nå har kommet til slutten, men det skal også blir utrolig godt å komme hjem. Hjem til venner, familie, rutiner og Norge. Selv om jeg gleder meg masse til å komme hjem, vet jeg at etter en uke hjemme kommer jeg til å lengte tilbake igjen. Jeg skulle ønske jeg kunne være her lengre, men jeg har planer framover i Norge og snart er det ingen igjen her. Sesongen er over og det må man nok bare innse. Jeg kjenner jeg blir litt stresset av tanken på å komme hjem også. Hva skal jeg gjøre? Hva vil jeg gjøre? Hvor skal jeg bo? Jeg har mange tanker, men klarer ikke helt å bestemme eller vite hva jeg vil mest. Jeg håper jeg finner ut av det når jeg kommer hjem. Det meste er lettere når man får landet litt og er rundt rolige omgivelser. Denne sommeren har vært en sommer jeg mest sannsynlig kommer til å huske i lang tid. Takk Rhodos. Tusen takk for at du tok meg så godt i mot og ga meg kjærlighet, vennskap, latter og glede. 

 

I dag skal jeg tilbringe tid med venner, spise god mat, pakke og i kveld skal vi ha avslutningsfest. Vi blogges fine lesere <3

Sunset

 • 13.08.2017 - 19:48I dag har jeg og Maria tatt masse bilder i solnedgangen. Jeg viser dere flere i morgen, men her får dere en liten sneakpeek. Jeg ble så fornøyd med bildene så gleder meg til å vise dere! Nå må jeg springe til en restaurant hvor vi skal møte noen venner<3 Skriver til dere i morgen! Ha det best 

Bilder som ikke kom på bloggen #1

 • 13.08.2017 - 16:44

Hei alle sammen<3 Hvordan har dere det? Jeg har egentlig ikke så god tid til å sitte å skrive et langt innlegg nå, men følte jeg måtte stikke innom å si hei i alle fall. Bedre enn ingenting, eller?  De to siste dagene jeg har igjen her nede er fullbooket og jeg vet ikke selv hvordan jeg skal rekke alt jeg vil gjøre før jeg reiser. Når man skal være et sted lenge bruker man alltid unnskyldingen "jeg gjør det før jeg drar hjem" til nesten alt. Plutselig har ukene flydd forbi og man står igjen dagen før med alt for masse planer. Jeg skal prøve å være effektiv, men vet selv at jeg surrer litt for mye til å skulle klare å gjøre alt. Jeg får gjøre det viktigste og så tar jeg resten neste sommer når jeg kommer tilbake. 

 

Jeg tenke å komme med en ny spalte her på bloggen. Jeg har sett flere bloggere som har hatt det, og har også fått kommentarer på at det er noe dere ønsker her på min blogg også. Jeg har egentlig bare ingen bilder å vise dere av dagen min i dag og orker ikke lade kamera, neida. Fra spøk til alvor så synes jeg innlegg som dette er gøy å lese, så jeg håper dere også vil like det.  Siden det er søndag i dag kan jeg kanskje sette søndager som dagen jeg poster denne spalten. Jeg glemmer det nok til neste søndag, men jeg skal prøve å huske det! En gang i uken skal jeg uansett klare! Er det noe dere ønsker? Let me know <3 

Nå skal jeg dra å kjøpe meg mat med noen venner! Vi blogges senere <3 Kos dere med blinkskuddene imens ;) 

Et bilde som ble tatt for at jeg skulle se hvordan hårfargen var i dagslys. Verken servitøren eller jeg var så berett på dette bilde.


Jeg lar bilde tale for seg selv.


Gjør meg klar for photoshoot i vannet.  Ikke lett å dyppe håret samtidig som man har solbriller på! 


Skulle prøve å ta bilde av de røde øynene mine. Her hadde jeg kun litt på det ene øye, så fikk jeg på begge to og nå har jeg kun på det ene. Det jeg ikke hadde i starten:( Typisk at dette skjer når man vil se best mulig ut på ferie... 


Dette må være det beste bilde denne uken. Altså, hva skjer med håret?? Det var så utrolig slitt og ødelagt :( Nå er de 15 verste cm borte i alle fall. Bilder til annonseinnlegg som ikke ble så vellykket.

 

Hva synes dere? Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med? :D 

Jeg angret meg.

 • 12.08.2017 - 18:05

Hei alle sammen<3 Hvordan har dere det? Jeg ligger i sengen, spiser potetgull (som alltid her nede) og kom nesten nettopp kommet hjem fra beach fest. Det var gøy, men jeg angret meg sekundet jeg kom. Jeg sov ikke mye i natt og det siste jeg ville da jeg våknet var å feste. Jeg tvingte med selv opp av sengen og 20 minutter etterpå var jeg omringet av fulle turister og alkohol over hele meg. Jeg tok jo selvfølgelig ikke med meg mer penger enn inngang, da det er gratis buss, drikke og mat på festen. Null penger til taxi betydde at jeg måtte være der helt til det var ferdig og bussene skulle hente oss. De første 3 timene la jeg meg alene i en sofa og latet som jeg sov når noen kom bort. (beklager men noen ganger må jeg samle kroppen og tankene alene haha) Det var min siste beach fest og jeg hadde det selvfølgelig gøy. Jeg skulle bare ønske jeg sov noen timer ekstra i natt, slik at jeg kunne være mer pigg enn jeg var i dag tidlig. 

 

Jeg tok bilder hos frisøren i går, så nå får dere se meg for siste gang med blondt hår (neida) og prosessbildene. Jeg fikset foresten håret mitt på The dollhouse som ligger nær bargaten. Det var et veldig koselig lokalet, men jeg ville nok ikke dratt tilbake til samme frisør. Jeg skal tilbake dit å farge håret igjen i morgen siden det ble grønt noen steder og ikke jevn farge. Kjedelig å bruke så lang tid i en frisørstol og ikke være fornøyd når man forlater. Jeg håper han har fri i morgen og noen andre skal farge håret mitt, for han var utrolig hardhendt og forsto meg ikke når jeg prøvde å fortelle han det. Jeg hadde hørt så utrolig mye bra om denne salongen og den skulle vist være den beste her på Rhodos. Jeg må si jeg er skuffet med mitt besøk, men håper de ordner opp i hårfargen i morgen i alle fall. 

 

Det føles så godt med en forandring og jeg føler meg kjempefin, til tross for at de fleste syntes jeg kledde blondt best haha! Jeg føler øynene mine popper mer nå med brunt hår og det var faktisk en av grunnene til at jeg ville farge det igjen. Forhåpentligvis blir håret mitt tykkere og holder seg sunt framover. Jeg føler bare det blir tynnere og tynnere hele tiden og jeg ville gjort alt for et tykt hår. 

 

Nå skal jeg snart sove siesta før jeg skal dra ut å spise middag med noen venner<3 Vi blogges! 


Pipe and dinner with bae + ETTERBILDER

 • 11.08.2017 - 19:58

Hei alle sammen<3 I dag har jeg hatt en utrolig fin og avslappende dag. Jeg har hengt ved poolen med noen venner, spist masse god mat, fikset litt på utseende;) hehe og tilbringt tid med bae. I morgen skal jeg og Maria kjøre til de fineste strendene på øyen for å ta masse bilder. Stranden hvor de fleste turistene oppholder seg på kan ikke sammenlignes med dem som ligger gjemt rundt på øyen. Noen av de fineste strendene kan dere se på filmen jeg postet for en uke siden. (HER) Nå skal jeg snart begynne å sminke meg og gjøre meg klar for kvelden. I dag blir nok den siste ordentlige festen før jeg reiser hjem. På lørdager har de fleste som jobber her fri, så på fredager er dagene hvor vi fester mest. Det er ladies night på Grabbarne, som betyr strippere og syk stemning på klubben. I 2 tiden i natt skal vi på paradiso, som er en nattklubb som ligger 10 minutter unna bargaten. Der blir vi nok til langt på natt! Det er så fint der og kanskje klarer jeg å være der til soloppgangen som alle snakker om. Jeg drar alltid hjem lenge før den tid, men i dag skal jeg klare det. Tenk så fint! Nattklubben ligger ved stranden og de fleste som jeg har blitt kjent med her nede skal dit i kveld. Det kommer til å bli en fin avslutning. 

 

Jeg merker det begynner å bli mindre og mindre mennesker her nede. Det er fortsatt en del turister, men de kommer og går hele tiden. Alle som har jobbet her reiser hjem en etter en og man merker at sesongen begynner å ta slutt nå. Dette har vært en veldig veldig fin sommer og ikke minst lærerikt. 

 

Det var faktisk flere av dere som klarte å gjette riktig på hva jeg skulle gjøre. Hva jeg har gjort ser dere fort på bildene under hihi! Vi blogges i morgen <3Hva synes dere? Kler jeg brunt eller blondt best? Selv elsker jeg å være brunette!

En forandring på utseende

 • 11.08.2017 - 15:43

                          

Hei alle sammen! Hvordan går det? Nå er jeg innom hotellet en rask tur før jeg må dra til en booking. Klokken 5 har jeg booket time og jeg merker jeg begynner å bli litt nervøs. Hva om jeg angrer meg? Jeg har hatt lyst til dette en stund, så når får jeg bare satse på at jeg har valgt rett. I dag er humøret mye bedre enn i går og jeg har masse energi i kroppen. Jeg tror det er fordi jeg har holdt med litt rolig i noen dager nå. Jeg har ikke festet på 4 dager (Det er ingenting hjemme, men her er det noe annet) Jeg har vært på bargaten en tur, men null inntak av alkohol. Det føles godt og jeg tror alkohol absolutt ikke er bra for kroppen. Det ødelegger så utrolig mye og jeg føler meg allerede mye bedre etter 4 dager uten. Nå må jeg løpe! Sorry for et kort innlegg, men jeg oppdaterer dere mer senere <3 Noen som kan klarer å gjette hva jeg skal gjøre? 

Mine luksusproblemer om dagene

 • 10.08.2017 - 18:24Hei flotte lesere<3 I dag har jeg for å være ærlig kastet bort hele dagen på ingenting. Det har vært litt deilig, men i morgen er jeg klar for å ha planer fra morgen til kveld. Jeg sto opp ganske sent og våknet svett og mer trøtt enn hva jeg var da jeg la meg. Det er slik det blir når man sover for lenge. Jeg hater dager som bare starter dårlig uten grunn. For hvilken grunn har jeg egentlig til å ikke være glad? Jeg er omringet av fantastiske mennesker på ferie i et varmt land. Uansett hvor mange grunner man har til å smile og være lykkelig, vil det alltid komme dager der man ikke føler seg på topp. Da jeg våknet dro jeg innom et vaskeri å leverte inn en stor pose meg klær til vask. Det var veldig nødvendig, for jeg har nå kun 1 truse som er ren og null sokker rene. Jeg gikk hjem å la meg i sengen en liten stund etterpå før jeg dro å møtte noen venner for å spise middag. I dag føles det ut som det eneste som kan løse noen av problemene mine er å reise hjem. Det er langt ifra sannheten, for det er bare små justeringer som skal til for å ordne opp i mye.  I dag er en dag jeg har lyst til å ligge i sengen helt til jeg legger meg igjen. Jeg vil helst ikke møte noen og jeg vil absolutt ikke feste.. Jeg begynner å få litt mer energi i kroppen, men jeg håper dagen blir bedre snart. Klokken er allerede halv 8, men det føles ut som klokken bare er 4. Jeg begynte å skrive ned noen punkter som kanskje ville vært gøy for dere å lese. Jeg kaller dem luksusproblemer, for disse punktene ville jeg selv død for for 2 måneder siden. Punktene under er ting jeg er lei av nå, men som jeg kommer til å savne en uke etter jeg kommer hjem igjen. 

 

Alt for varmt. Jeg elsker jo egentlig at det er varmt og det er lite jeg hater mer enn kulden. Jeg er bare lei av å svette bort når jeg sover, miste energien etter 1 time i solen eller at sminken jeg nettopp har brukt 1 time på renner av med en gang. 
Sover for mye. Jeg sover utrolig mye om dagene, spesielt den siste uken. I går dro jeg hjem fra byen halv 1 og jeg sov til klokken 3 i dag. Jeg hater å kaste bort dagene i sengen, men jeg sliter så utrolig med å klare å våkne. Jeg har heller ikke hatt mobil den siste tiden, så jeg kan ikke ha alarm for å våkne. Jeg sover til langt på dagen hver dag:( Jeg må skjerpe meg. Fargen blir jo borte før jeg kommer hjem. Kroppen og sjela er utslitt og jeg gleder meg så til å komme hjem! 

Lei av maten. Jeg trodde ikke jeg skulle bli lei av å spise ute hver eneste dag, men det er jeg. Jeg har lyst å sitte i sofaen med venner hjemme i Oslo, sette en film på skjermen og spise norsk taco.

Jeg er aldri alene. Jeg elsker jo å være sosial og er så glad jeg alltid har noen å være med her nede. Jeg begynner bare å bli utrolig trøtt på å være sosial 24/7. Til og med mitt natten når jeg ligger i dyp søvn kommer det mennesker løpene inn på rommet... Haha noen gang må jeg le og andre ganger vil jeg slenge dynen over hode og rope høyt. 
Jeg kan ikke bruke halvparten av klærne mine. Jeg savner å kunne kle på meg en genser og en bukse. Jeg har prøvd å tatt på meg bukse 2 ganger på byen her, men endt opp med å måtte dra hjem å skifte 30 minutter senere på grunn av at det er for varmt. 

 

Vi lever så utrolig godt her nede, likevel er vi eksperter på å klage. Vi glemmer fort hvor godt vi egentlig har det , vi klager og irriterer oss over småting som egentlig ikke har en stor betydning. Jeg vet at grunnen til at jeg begynner å klage på ting jeg egentlig ville hoppet av glede over før, er fordi jeg er lei. Jeg er lei av å være uten mobil å ikke kunne ringe venner eller familie når jeg vil. Jeg er lei av å aldri ha full energi. Jeg er lei av å late som jeg vil snakke med mennesker jeg ikke vil prate med, men mest av alt er jeg er lei av å være lei. Noen dager er verre enn andre og i dag er en dag jeg skulle ønske jeg allerede var i Sverige. Det er 6 dager til jeg sitter på flyet nå og dere vet nok like godt som meg, hvor mye jeg gleder meg. Jeg kommer nok aldri til å forstå hvorfor jeg ville hjem her i fra når jeg kommer tilbake til Oslo. Jeg kommer til å sitte som et stort spørsmålstegn om jeg leser dette igjen om 1 måned, det vet jeg med sikkert. 


Samme problemet som på paradise hotel.

 • 09.08.2017 - 19:38

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg håper dere fortsatt har en kjempefin sommer og at dere tilbringer dagene med mennesker og gjør ting som gjør dere glad. Livet er for kort til å kaste bort tiden på noe eller noen som ikke gjør deg lykkelig. Jeg ligger nå nydusjet i sengen og skal snart begynne å gjøre meg klar for kvelden. Jeg har ryddet og begynt å pakke ned alle tingene mine i dag og det føles godt. Det er ikke lenge til jeg reiser og jeg vil ha alt klart før dagen plutselig er her. En ting som jeg går å irriterer meg over er at mange av klærne mine er forsvunnet. Hvordan kan shortser, kjoler, topper, sko og ikke minst sminke bli borte??? AHH! Det er til og med ting jeg har handlet her nede som jeg ikke finner. Jeg husker jeg hadde det samme problemet når jeg skulle hjem fra Mexico. Jeg hadde mye mindre klær i kofferten når jeg kom hjem, enn hva jeg hadde da jeg dro ned. Det føles nesten ut som de fleste her har det samme problemet, men noen må jo sitte igjen med noen ekstra kilo i kofferten i slutten av sesongen det er helt klart. Lucky girl. Jeg kan ikke gjøre så mye annet enn å prøve å lete, men jeg har jo kun oppholdt meg på et soverom siden jeg kom hit. Da jeg var i Mexico byttet jeg i alle fall rom en del og vaskedamene klarte nok ikke holde styr på hvem som bodde hvor da de vasket klærne, men her må jeg vell bare skylde på meg selv- Selv om jeg ikke klarer å forstå hvor tingene har tatt veien:(

 

Det er ikke bare misting av klær som Rhodos minner meg om Paradise. Jeg føler ofte på boblen her nede. Den paradiseboblen som ingen andre enn oss som har vært der kan skjønne seg på. Nå er det en ny boble, Rhodosboblen. Hvilken boble som er best lurer dere kanskje på, men det vet jeg ikke. De er så forskjellige, men samtidig  er  det mye som er likt. Den største forskjellen må jo være antall av mennesker. Denne boblen er enorm og det skjer noe hver eneste dag. Jeg tror en 24/7 tvserie fra Rhodos, ville sprengt seertallet til paradise. Kanskje noe jeg skal satse på å begynne å regissere? Haha too much drama and love.  

 

Her ser dere hvordan vi har plassert viften på rommet, som jeg fortalte i går. Det første en av oss gjør når den ene sovner, er å vende viften mot seg selv haha! Vi tenkte å dra å kjøpe en til, men det er så kort tid til vi reiser så vi klarer oss. (Egentlig ikke) Som dere kanskje har forstått så har jeg bodd i på et rom med 30 varmegrader og null aircondition i over 1 måned nå:):) Min nye samboer

 • 08.08.2017 - 18:31

Hei babes og boys! Nå er jeg nettopp kommet inn på rommet og ligger nydusjet i sengen. Det er ingenting som er bedre enn å ta en dusj, ta på seg nytt undertøy og legge seg i rent sengetøy etter en lang dag på stranden. Det står på rolig r&b i bakgrunnen og jeg kommer sovne når som helst.  Jeg merker hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem nå. Det skal bli gøy å være i Sverige også, men å komme hjem til Oslo blir nok best. Jeg savner vennene mine så utrolig mye! Jeg skulle ønske jeg rakk å komme til Bodø en tur å møte familie og venner før jeg dro til Oslo, men det får bli en annen gang. Nå er jeg nødt å komme meg til Oslo å komme meg på plass. Tilbake til gamle rutiner. Tilbake til døgnrytme, trening, jobb og ekstremt mye mindre festing. Gud som vi har festet her. Jeg sa før jeg dro ned hit at jeg ikke kom til å feste så mye. Jeg kunne godt være i bargaten mye, men jeg kom nok ikke til å feste. Haha hvem prøver jeg å lure? Jeg er 20 år, jobber på en bar og  tjener en del. Jeg har hatt en fantastisk fin tid her, men livet er ikke bare en fest. Jeg må komme meg tilbake til gamle rutiner nå.

Jeg fortalte dere jo tidligere i dag at jeg hadde fått meg ny samboer da Malin reiste hjem til Norge igjen. Jeg viste dere ikke hvem det var, but here she is. Hun er svensk og gutter, she is single ;)Nå har jeg booket billett, men ikke til Norge.

 • 08.08.2017 - 13:24

Hei alle sammen <3 Jeg skulle prøve å oppdatere i går, men verken minnekortet eller internettet ville fungere. Jeg merker det skal bli deilig å komme hjem til norsk internett! For en halv time siden kom en kompis med frokost på sengen, så nå har vi nettopp spist og skal snart dra ned til stranden. Jeg har sovet så utrolig lenge og godt i natt. Det er ikke uten grunn til at jeg har sovet så godt i natt - jeg har nemlig skaffet meg en vifte! Den står mitt i mellom begge sengene og bare 30 cm fra ansiktet mitt når jeg sov. Vanskelig å forklare, men tar bilde og viser dere senere. Bra å løse problemet med at det er så varmt rett før man skal dra hjem, i stedet for 1 måned siden haha *klapp på skuldra* Jeg har altså ikke sovet så godt som jeg gjorde i natt på lenge og er derfor veldig uhvilt i dag.
 


På Søndag booket jeg endelig billett! Det er litt trist, men nå er det snart tid for å dra hjem. Om 7 dager skal jeg forlate denne fantastiske øyen. Jeg begynner å grue meg til å forlate alle sammen, men gleder meg også utrolig til å komme hjem. Jeg har booket billett fra Rhodos, men ikke hjem til Norge. Jeg reiser nemlig til Sverige, rettere sagt Gøteborg. Haha sånt som skjer når man drikker og skal begynne å bestille billetter. Jeg blir ikke lenge i Sverige, men jeg får i alle fall hilset på noen venner som jeg har lært å kjenne her i Hellas. Jeg skal jo som dere vet på findingsfestivalen, så planen er å være i Sverige kun 2 dager. Jeg reiser ikke hjem alene, men med Maria. Hun har jeg kanskje ikke fortalt dere om? Da Malin reiste hjem fikk jeg meg en ny roomie. Planen var jo nok en gang å bo alene, men jeg blir fort selskapssyk og hun ville helst ikke bo i en leilighet mitt i bargaten. Nå har vi vært samboere en ukes tid og vi har det veldig gøy sammen. Billettene til Oslo var også dobbelt så dyre som de til Sverige og det er jo bare et par timer med tog hjem til Oslo, så jeg sparer penger og slipper å reise alene. Det blir en litt lengre reise da, men det er gjør ingenting.  

 

Nå skal jeg ta på meg bikinien og dra til stranden. Håper dere får en kjempefin dag <3 Vi blogges senere!

Sannheten bak brunfargen

 • 06.08.2017 - 12:21

//Annonse 

Hei alle sammen! Jeg har fått mange spørsmål den siste tiden om hvordan jeg har klart å bli så brun. Jeg har alltid fått farge fort, men denne gangen har jeg merket forskjell på huden min. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har sovet mye når jeg har vært her nede. Det har vært dager (mange dager) hvor jeg har sovet helt til klokken 4 på dagen og jeg går derfor glipp av utrolig mye soling. Dette produktet jeg skal vise dere bidrar til normal hudpigmentering, så selv om man ikke skal på ferie eller skal være så mye i solen kan man bruke TANCARE for å få en gylden farge. Jeg startet å ta pillene 2 uker før jeg reiste ned hit og fortsatte med å ta én tablett hver dag siden. Det er lite som får meg til å føle meg mer fresh enn en fin brunfarge. Jeg synes fargen man får ute i solen er så mye finere enn hva man får av selvbruning og spraytan. I år har jeg virkelig gått inn for å ta vare på huden min. Jeg har brukt solkrem og tatt én kapsel av TANCARE hver dag, så i år skal ikke fargen få forsvinne like lett. Flere av dere har kanskje allerede hørt om dette produktet før, men det er ikke uten grunn. Jeg fikk produktet sponset, men kommer absolutt til å bestille flere pakker framover. Jeg har fått en så utrolig fin og dyp brunfarge denne sommeren. Det er en og en halv måned siden jeg startet på produktet og jeg merker allerede store resultater. Jeg ble mye raskere brun, jeg har ikke blitt solbrent og brunfargen jeg har fått er mye dypere og jevnere. Jeg har slitt litt med at jeg alltid har blitt brunere på kroppen enn i ansiktet, men denne gangen har jeg fått masse farge i ansiktet også. Det er så deilig å slippe å sminke seg her nede og jeg våkner opp klar til å gå ut døren hver morgen.


Tancare gir deg deg de rette næringsstoffene for en naturlig glød og brunfarge, etter kun én tablett hver dag. Jeg har brettet liggende på nattbordet, så det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å ta en kapsel. For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du fortsetter hver dag, både under og etter ferien.  

  Hvordan du bruker produktet  

Ta én tablett daglig minimum en uke før du skal ut i solen, helst litt lengre i forveien. Da er huden 
din optimal til soleksponeringen. Fortsett med 1 dose daglig når du er på ferie og pass på å få i deg en tablett om dagen også etter soletiden er over, og brunfargen på plass. Tancare hjelper deg med å bevare den dype brunfargen så lenge som overhode mulig. Det er så kjedelig å miste fargen en uke etter man kommer hjem fra ferie, er dere ikke enig?

 

 Via den unike tilbudslinken jeg har fått får dere 40% rabatt på første leveranse. Husk å bestille før det er tomt. Link til produktet finner du HER ♥

Gud sender meg tegn.

 • 04.08.2017 - 15:42Hei alle sammen. Hvordan går det med dere? Jeg har det fortsatt supert til tross for at jeg nå har fått betennelse på øyet. Er det mulig? :( Gud sender tegn på at det er på tide å dra hjem, men jeg får bare mer og mer lyst å være her lengre nå. Jeg vet jeg kommer til å savne Rhodos om jeg drar hjem, så jeg blir nok her så lenge jeg kan. Jeg har vært syk og sliten flere ganger, men det er lite som er bedre enn å tilbringe dagene sine her nede i varmen. Jeg vil utnytte tiden jeg har igjen her og ikke sløse den bort på å klage. I dag våknet jeg tidlig med masse energi, så jeg har jobbet en del. Det er deilig de dagene jeg kommer meg opp tidlig og får med meg dagen. Jeg føler meg alltid mye bedre da, i stedet for å ligge i sengen hele ettermiddagen. Rebecca reiser hjem i morgen og i kveld er ladies night og artist på Grabbarne, så det kan ikke bli annet en bra. I morgen skal hele crewet på en stor vannpark og det gleder jeg meg masse til! Jeg har aldri vært der før, men det er mange fra crewet som har vært der både i år og de andre årene. Jeg tar med meg kamera så jeg lover å lage en film fra dagen til dere. 

 

Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for å dra ut å spise. Rebecca reiser jo i morgen, så vi skal utnytte den siste dagen vi har sammen her<3 Håper dere får en super fredag!

Jeg spiste kjøtt for første gang på lenge.

 • 02.08.2017 - 12:45Hei flotte lesere! Hvordan har dere det? Jeg har helt glemt å fortelle dere noe som skjedde for snart 1 uke siden. Jeg og Malin har som regel alltid knekkebrød og ost liggende på hotellrommet. Det er så deilig med mat når man kommer hjem og spesielt etter man har drukket alkohol. Jeg prøver å la pengeboken min ligge hjemme når jeg drar ut, så slipper jeg å miste den eller bruke unødvendige penger. Det meste er jo gratis her nede uansett. Anyway! Da jeg kom hjem en natt var det tomt for ost og det eneste vi hadde var smør, majones, knekkebrød og salami. Salamien var ikke min mat en gang, men gjett hvem som knasket på det 10 minutter etter jeg kom inn døren? Jeg våknet til og med med et uspist knekkebrød ved siden av meg i sengen. Flaks at majonesen fortsatt lå perfekt oppå knekkebrødet og ikke gnidd ut i sengen. Haha jeg må bare le! Jeg viste at den første gangen jeg skulle spise kjøtt måtte være på fylla. Det var første gang på snart 4 måneder og jeg har ikke spist noe mer siden den natten. Jeg merket ingenting på kroppen og jeg våknet ikke med angst dagen derpå, men jeg trives veldig som pescetarianer og kommer nok til å fortsette. Er det noen av dere som ikke spiser kjøtt eller har hatt en periode der dere ikke spiste kjøtt? Har dere i så fall glemt dere av noen ganger, slik som meg? 

Nå skal jeg kle på meg bikini og komme meg ut i solen. Jeg er i veldig godt humør i dag og jeg er så glad jeg fortsatt oppholder meg i Rhodos. Jeg føler meg heldig. Vi blogges senere <3


 

SNAPS FROM TODAY

 • 01.08.2017 - 18:49

Siden jeg ikke har tilgang til mobil før jeg kommer hjem til Norge, får jeg ikke oppdatert instagram og snap når jeg legger ut innlegg. Så om dere vil få varsel om når jeg poster noe, kan dere følge facebooksiden min<3 Facebooksiden min finner dere her HER

Dere ødelegger for andre.

 • 01.08.2017 - 15:02

Hei alle sammen. Nå er klokken 4 i Rhodos og jeg kom nesten nettopp på hotellrommet og ligger nå i sengen. Jeg våknet tidlig i dag og har vært ute i solen til nå. I går var jeg en liten tur ute på Grabbarne, men valgte å dra tidlig hjem. For de som kjenner meg så vet dere at jeg trenger pause snart. Min kropp og sjel klarer ikke av 2 måneder med festing og jeg klarer sjeldent også å si nei til en fest. Jeg skal være med på alt, alltid. Det er blitt mindre festing de siste dagene, men lange dager er det selv om. Jeg merker nå hvor deilig det er å sitte alene på rommet og blogge. Det er sol ute og jeg skulle vell egentlig gjerne solet meg nå, men det kan jeg gjøre en annen dag. I dag trengte jeg en liten stund for meg selv på rommet med musikk. Jeg har fortsatt mange dager med sol igjen og dessuten forsvinner fargen så fort man kommer hjem til Norge igjen.Nå skal jeg være helt ærlig med dere. Jeg tenkte først å ikke skrive noe om det, men forhåpentligvis vil dere forstå meg. Jeg begynner å bli så utrolig lei av mange av turistene. Jeg blir hver eneste dag tafset på, dregd i armene og tatt snikbilder av. Jeg vil ikke framstille det som at jeg er tidenes kjendis her nede og at jeg aldri får være i fred. Jeg snakker bare om hvordan jeg føler det er på bargaten. Det er mest norske her og mange av dem jeg møter ute er fulle, veldig fulle. Det er vell da de fleste har mest guts til å komme fram? Og kanskje gjøre seg litt ekstra til for kompisene som står å "heier" ved siden av.  I går ble jeg tatt snikbilde på og personen jeg hadde en samtale med endte opp med å gå der i fra, for alle synes faktisk ikke noe om å bli tatt bilde av folk de ikke kjenner og det er det heller ikke. Jeg gikk bort til personen og sa hyggelig i fra at jeg skulle gjerne ønsket han spurte først. Jeg har kanskje sagt 2 ganger nei om å være på et bilde siden jeg kom hit og det har vært på grunn av enkelte situasjoner der jeg faktisk har vært opptatt med noe. Jeg synes det er dumt at det er noen som skal ødelegge. Dere som ikke kan oppføre dere ødelegger for dem som faktisk klarer å oppføre seg. Det er noen som alltid skal tøffe seg for gjengen de er med, med å nesten tvinge på seg et kyss, en hand på rompa eller bare å være frekk. På tiden jeg har vært her nede har jeg også møtt utrolig mange snille og kule turister. Det har kommet opp mennesker for å ta bilde og etter en liten samtale har vi endt opp med å henge litt vær dag til dem dro hjem. Jeg sier sjeldent nei til en samtale, men kommer dere opp til meg grabber tak i rompa mi og prøver å kysse meg - kommer jeg til å si i ifra. Det var også noen i går som absolutt skulle ha et kyss og da jeg sa nei fikk jeg spørsmålet om jeg hadde kjæreste. Da jeg svarte at jeg var singel kunne du ikke forstå hvorfor jeg ikke bare kunne kysse dem? Altså trenger man kjæreste for å få lov til å si nei til et kyss? Det synes jeg absolutt ikke.

 

Dette innlegget var ikke ment som et klageinnlegg, men det ble nok det likevel. Jeg begynner bare å bli sliten og lei. Jeg har mindre energi nå om dagene en hva jeg hadde da jeg først kom hit, så det skal ikke så mye shit til for at jeg går lei. Jeg dro i alle fall tidlig hjem i går, men i dag er det event på Grabbarne og Tix skal spille - derfor skal vi feste igjen i dag. Jeg får se hvor lenge jeg klarer meg ute i dag, men jeg føler med i alle fall mye bedre i dag enn i går. Jeg håper dere fortsatt vil komme bort for en prat og ikke blir alt for skremt av dette innlegget. Det er heldigvis mest snille og gode mennesker jeg møter her nede, det er bare dumt den lille delen skal ødelegge. 

 

Tusen takk til alle dere som trykker dere inn på bloggen min hver eneste dag. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på dere alle og jeg lover at denne ferien er snart over. Snart er jeg tilbake til Norge igjen og tilbake til gamle rutiner. Dere er virkelig best! <3 Jeg skulle ønske jeg kunne møte dere alle sammen og spesielt dere som skriver til meg på sosiale medier. Det betyr mye at dere føler dere kan åpne dere for meg. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi like mye, om ikke mer tilbake. Vi blogges!  
MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no