Jeg personlig kunne ikke ha farget håret mitt brunt med det første... Jeg som trodde en periode at jeg aldri skulle gi slipp på det brune. Hva synes dere? Blondt eller brunt? 


 Heihei i dag våknet jeg halv 1... Jeg hater å sove lenge. Føler jeg kaster bort dagen, selv om jeg ikke har mange planer uansett. Formen er litt bedre i dag enn i går. Det er grunnen til dårlig blogging de siste dagene. Formen har ikke vært på topp, så jeg har ikke orket å kommet meg ut av pysjen engang. Jeg vaser rundt her hjemme i hjertebuksen og kakao i handen dagen lang. 

Siden formen mitt er blitt litt bedre i dag, tenkte jeg å få i meg frokost og så gå en lang tur. Jeg har aldri gått mye tur hjemme i Bodø, men etter jeg flyttet hit har jeg gjort det nesten hver dag. Er så koselig og i tilegg blir jeg kjent med område jeg bor i. 

Jeg har også tatt tannbkleking 2 ganger til, Men ser ikke store forskjeller. Skulle tatt før og etter bilde, da hadde jeg iallefall hatt noe å sammenligne tennern mine med nå. Får ta et bilde i dag og så et nytt et, etter fler behandlinger.  

Jeg har også skolearbeid jeg må få gjort i dag. Lurer på om jeg skal starte med det nå etter frokost, så ta en pause og gå tur etter en liten stund. Jepp, that's my plan! Snakkes. 

For lat til å ta noen bilder i dag, så tenkte jeg skulle klare å finne et passende bilde i arkivet. Fant ikke noe jeg kunne "late som" var tatt i dag, heh... Så her får dere en liten trowback av mitt liv som solavhengig. Tipper jeg ikke følte meg brun her engang!!! Ikke de flotteste bildene, men et lite innblikk i min mørke periode får dere iallefall. Kunne vært barbiedop, men heldigvis bare solarium og selvbruning. 

MUSS OG KLEM MARJOH 

Jeg har fått spørsmål om navnet "marjoh"  i kommentarfeltet, men det er ikke kulere enn de tre første bokstavene mine i fornavnet og i etternavnet. Har blitt kalt marjoh så lenge jeg kan huske. Uvant å bli kalt Martine av venner nå. 
My bestfriend. Pizza in bed on a saturday night. 00:10
På lørdag var jeg å shoppet litt med Mathilde og Amalie, de har vært her i helgen. Jeg tenke å poste innkjøpsinnlegg, men så er det vel greit om jeg tester det så jeg kan fortelle dere min mening om produktene. Nå tenkte jeg å skrive min mening om smilelap og ansiktsmasken fra the body shop. Smilelab har jeg prøvd et par ganger før, men har aldri fullført hele behandlingen. I tilegg har de forbedret den og gjort den dyrere (hva faen....) siden jeg prøvde sist. 

Ansiktmaske har jeg tatt et par ganger, men vet ikke om de fra h&m i det hele tatt tels? Husker jeg kjøpte de da jeg var mindre og syns det var så gøy. Spesielt de man kunne rive av. Det er bra å ta vare på huden sin, spesielt nå når jeg er ung. Jeg har blitt mye flinkere med det det siste året. Spesielt når det kommer til solarium. Jeg tar så å si aldri tar sol lengre. Stakkars huden min før og hva den måtte gjennomgå. 


Stripsene er veldig enkle å bruke og behandlingen tar bare 30 minutter.  Jeg så ikke så stor forskjell etter bare 1 gang, men håper å se det etter et par behandlinger til. Gir dere beskjed om hva jeg synes videre!DENNE ansiktsmasken altså!!  Lenge siden jeg har følt meg så ren i huden. Ansiktsmasken ga utrolig mye fuktighet, samtidig som huden ble myk og glødende. No more facial mask from h&m

Ansiktmasken får dere kjøpt  HER

Smilelap får dere kjøpt HER
               
             
               

               
Fotograf: vb Mathilde 
 
14 og fjortizz. har jeg forandret meg? 

SONY DSC
 
Sorry for at den ble litt lang, men håper dere fikk svar på det dere lurte på! HUSK HD

Nå har jeg nettop kommet fra trening og spist kveldsmat. Jeg har vært på skolen i dag, fra halv 9 til halv 5. Da jeg kom hjem fra skolen sov jeg litt og så dro jeg å trente. Ikke så veldig innholdsrik dag med andre ord. Vi snakkes mer i morgen. Skal få spilt inn spørsmålsrunden denne uken (sorry for at jeg er verdens treigeste....) 
hahah hvordan er det mulig å være blind?? 


 2012 - 2014, haha SNAKKES!
 

TUSEN TAKK til browrehab som reddet brynene mine i går. De har vært ulik så lenge jeg kan huske. Kan faktisk ikke huske at de noen gang har vært lik! Jeg har hatt alt fra en tynn strek, sædcelle, shavet og mono. Brynen mine har fått vært igjennom sitt, men endelig er de blitt tvillinger!! LOVING LIFE


 
 

Jeg har ventet på deg

hele livet 

sa jeg

og løy samtidig

for jeg hadde jo ikke det

og det hadde ikke du heller 

men du sa det 

du også

da er vi vel skuls

da

selv om jeg vet at du har ventet

litt lengre

enn meg

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 
 

Jeg har alltid klaget på at jeg ikke har hatt drømmer, ikke som jeg husker neste morgen i alle fall. Når vennene mine fortalte om hva de hadde drømt om, så satt jeg der og det eneste jeg husket var at jeg sovnet, og så plutselig ringte vekkeklokken... De siste ukene, spesielt etter jeg har flyttet til Oslo (Tilfeldig?) har jeg drømt masse, hver eneste natt. Jeg har flere vonde drømmer enn gode da, men det er en annen sak. I går drømte jeg at to av mine venninner døde da vi svømte i havet og en hai kom (jeg kom meg unna med å sloss med den, heh...) I natt hadde jeg en ny drøm og denne klarte jeg verken å skjønne når jeg var i drømmen, eller etter jeg hadde våknet. 

Jeg er gudmor til verdens skjønneste lille jente på 1 og et halvt år. I drømmen fant jeg ut at hele familien hadde lurt meg til å tro at det var tante sin baby, men egentlig var hun min. Jeg var moren til Selma. (som hun heter) Jeg hadde gått gravid og født henne. Tante hadde fått ansvaret da de mente jeg var for ung (tror jeg?) Jeg bodde fortsatt hjemme hos mamma og pappa da jeg fant ut av dette. Jeg gråt, hylte og det gikk ikke an å prate til meg. Hvordan kunne de holde noe så stort hemmelig? Hvorfor fikk jeg ikke lov til å ta vare på min egen unge og hvorfor visste jeg ikke at hun var min datter, før så lenge etterpå? Haha... Jeg skjønte det ikke og skjønner meg ikke helt på drømmen min nå heller. Nå tenker dere sikkert, "men du ville jo merket om du hadde fått en baby", men dere alle vet hvordan drømmer er. I de fleste tilfeller er de ganske så urealistiske.  


Bilde fra google 

I dag har jeg savnet de der hjemme litt ekstra. Tenker jeg må ta meg en tur til Bodø i Oktober. Da har jeg fylt 20, så jeg kan dra ut, og det er halvveis til jeg skal hjem i julen. Gleder meg! 

 

 
Unblogged pictures from our sundaywalk  


 
Nå skal jeg fortelle dere om dagen i går. Det skjedde noe som virkelig fikk meg til å se døden i øynene. (Høres jo faktisk utrolig dramatisk ut, men det var det jo å) Jeg og Ulrik var på en liten roadtrip i går. Vi var på tur over lyskrysset da det kommer en bil i sikkert 120 km i timen mot oss fra siden. Han trodde vell han skulle rekke å komme seg over veien før det ble rødt, noen han langt ifra gjorde. Vi måtte bråstoppe, mens han måtte gasse på mer for å ikke treffe oss. Det var ikke mange centimeter før vi krasjet. Vi var begge i sjokk og stum etter vi kom oss over krysset. Vi var vel ikke de eneste vil jeg tro. Hele trafikken stoppet opp og fikk med seg det som skjedde. Tok et par sekunder før det gikk opp for oss at vi faktisk kom oss hel ut av det. Noen mennesker skulle FAEN ikke hatt lov å være i trafikken!!! Merker jeg blir irritert når jeg skriver om det nå.

Til noe annet. Jeg har vært på loppemarked og tivoli i helgen også.  Jeg har en trang for å alltid kjøpe meg noe når jeg er på marked, så av alt jeg så, endte jeg opp med 2 rosa krystallsteiner... Haha! Jeg satser på at de skal bringe lykke framover. Lørdagenskvelden ble brukt til å se serie og slappe av.


 De hadde også en utstilling der masse gamle biler var til salgs. Hvor kul var ikke denne bobilen? Tenk å kunne dratt på roadtrip med denne på sommeren. ONE DAY!

Denne valgte jeg å betale 90(!!) kroner for å ta, men det var verdt det! GØY. De har plassert goproen helt feil, i forhold til hvor vi som sitter på karusellen ser. Det skumleste var når jeg festet blikket ned mot bakken, da vi var påtur nedover. Lover jeg tenkte vi kom til å treffe bakken nesten hver gang. Jeg skulle ønske jeg var like tøff som jeg var da jeg var mindre. Føler jeg er blitt mer pysete jo eldre jeg blir.


 God morgen fine lesere. Det var så deilig å sove lenge i dag. Hadde det ikke vært for de spreke naboene mine og at det er så lytt i bakgården, hadde jeg nok sove lengre. Jeg våknet brått i dag av høy stønning og roping. Man skulle dro de lå rett utenfor vinduet mitt, så godt hørte jeg dem. Det er ekstremt mye ekko i bakgården vi bor i, som forsterker alle lydene... haha, noen som fikk en bra start på dagen iallefall. 

Nå skal jeg fikse meg litt frokost, så skrives vi senere! Må fortelle dere noe skummelt som skjedde i går...

My face this morning :       


Har dere blitt vekt på samme måte før? 
Ja, vi er kjærester...

Da har jeg redigert og klippet ferdig filmen. Fikk ikke gjort så mye i går, men kom hjem for en liten halvtime siden, så fikk gjort det nå. 

Haha, man skulle nesten tro vi alle 3 var et kjærestepar. Eneste som manglet var et kyss på slutten av filmen, haha.. Låtvalg og redigering vill ikke jobbe på lag denne gangen. Håper dere liker filmen anyway! 


Vil dere ha flere videoer som denne? Eller blir de for meningsløse? 
Guttene er dratt på vorspiel og jeg har leiligheten for meg selv i kveld. Har begynt å redigere en film fra dagen i dag! Håper å bli ferdig med den i kveld, om ikke poster jeg den i morgen. 

Det skal bli deilig å ha leiligheten for meg selv resten av kvelden. Sprade rundt med høy musikk, lage mat, redigere og egentlig bare ha mye meg tid. Bor med utrolig godt selskap, men jeg er glad i meg tid av og til. Skal lage meg litt mat nå så skal jeg redigere. Vi skrives seinere 

 
Hei. Det har vært en rolig morgen i (nora)kollektiv. Det ble litt sent i går så vi alle sov ganske lenge i dag. 

Nå sitter vi i stuen å prøver å finne ut hva vi skal gjøre i dag. Noen forslag? Føler vi har vært på de fleste kjente turistplassene i Oslo. Sikkert ikke, men de vi vet av iallefall. Været er like strålende i dag, så vi vil ut på nye spennende eventyr! TIPS OSS

 
Hei alle sammen. Været er fortsatt like fint her så vi har vær turister i dag også. Vi tok trikken til Bislett og gikk rundt i St. Hansgaugen parken. Jeg hadde aldri vært der før, så det var gøy å få sett litt rundt i område der. Det er jo så mange fine og koselig plasser å dra til i Oslo. Gruer meg til sommeren er over og det blir kaldt ute... Vi orket ikke ta trikk hjem siden det var så fint vær, så tilbaketuren gikk vi igjennom Akerselva.

Når vi var på tur hjem gikk vi innom en tattoveringstudio og nå har både jeg og Trym bestilt time. 28 og 29 September skjer det, jeg gleder meg. Alltid like skummelt når man skal tattovere seg, men jeg har tenkt veldig lenge på hva jeg vil ha nå, så tror det kommer til å bli veldig fint. Gleder meg til å vise dere! 
Mathilde var også med på deler av turen.


Nå har jeg nettop laget meg middag og skal dra å trene etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Frister litt å legge seg i sengen å slappe av ikveld, men det er så mye bedre å komme hjem fra en god treningsøkt å dusje og legge seg.  
Kyllingkjøttdeig, mais, sopp, løk og sweet and sour saus. NAM!
"Det er 1 av 10 som blir fornøyd med bilde, så ikke bli skuffet" hehe... Det hadde han rett i, men hey masse rabatter på meg nå!
Ser ut som jeg nettop har kommet ut av rehab...
NYX soft matte lip cream. Jeg har fargen Cannes og den er perfekt til hverdags. Nå er jeg på tur til skolen for å arbeide litt. Må også skaffe meg studentkort i dag, er det mulig å være treig? Vi skrives senere! 
Godkveld. Nå sitter vi med ansiktsmaske og veldig sliten etter trening. Denne dagen har vært fin og håper jeg får gjort like mye gøy i morgen. Jeg begynner virkelig å føle meg hjemme i leiligheten nå og det er deilig. Rart å si at vi bare har bodd her litt over 1 måned. Føles ut som mange fler. Jeg er heldig som har fått de beste roomisene, hvem klager vell når man bor med 3 gutter. 

Dere som har meg på snap, har vel allerede fått med dere hvordan stemningen er i leiligheten i kveld. Jeg har danset rundt i leiligheten synget for full hals til gamle låter. Jeg ELSKER gamle sanger. Listen som har gått på i kveld er -> GIRLSNIGHT
 
Hei alle flotte lesere. Nå er vi kommet inn i leiligheten etter en kjempefin dag. Etter vi så værmeldingen i går, planla vi å utnytte dagen i dag til å være mye ute. Det er fortsatt sommervær og vi er i midten av September. Jeg elsker Oslo. Jeg angret på at jeg ikke tok på meg shorts i dag, for det var vært så varmt. Vi har vært ordentlig turister i dag og jeg merker hvor fort jeg begynner å bli kjent i byen allerede. 

Jeg vet ikke helt hva resten av dagen skal brukes til, men jeg får vell gjøre litt mer skolearbeid? Heh... Er så mye som frister mer når man er hjemme. Skal dra på skolen i morgen å gjøre litt arbeid, selv om jeg ikke har undervisning. Er 10 ganger mer effektiv når jeg sitter rundt flere studenter og på et roligere sted. 

Håper dere liker bildene!

 
Godmorgen! Eller er det lov å si det når klokken er over 1? Det har vært en rolig morgen her i kollektivet. Det var deilig å få sovet noen ekstra timer i natt, jeg trengte det. Nå sitter Christian og Morten å spiller fifa, mens jeg har startet litt med religion. Det er det eneste faget jeg skal opp i eksamen i år, så jeg vil prøve å jobbe litt ekstra med det dette halve året. 

Det er fortsatt ganske varmt i Oslo om dagene, men det blir ikke på det varmeste før i 3-4 tiden. Derfor skal vi dra en tur til parken senere. Skal ta med kamera og få tatt litt bilder til dere. Nå skal jeg jobbe mer med skole, snakkes senere.
 
Her er mine favoritt apper og hvor dere finner meg, om dere skulle ønske det. 

 @ MARTINEJOH

                                                                                              
                                                                                      @MARTINEJOOH

snapchatqueen til tider. Her oppdaterer jeg ofte, så her får dere et mer innblikk i hverdagen min. 


 


@MARTINEJOH

MIN FAVORITT APP! Her redigerer jeg alltid bildene mine, før jeg legger dem ut på instagram. Var mye mer aktiv med å legge ut bilder her før, men glemmer det ofte av. Bruker appen mest for å redigere. De har jo de fineste filterne. 
Listen jeg hører på mest:  --->  FEELING IT  <---

Andre apper jeg er avhengig av:

RuterReise og RuerBillet (hadde aldri klart å kommet meg rundt i Oslo, uten disse to) 

Quizlet og Itslearning, veldig nødvendig for skolen.

Vipps, DNB, Fitbit og såklart facebook. 

Har dere noen apper å anbefale? 
AKKURAT NÅ 
Facetimer med Mathilde og spiser middag. Etter jeg er ferdig med å skrive dette innlegget til dere, så skal jeg dra nedover på SATS å trene. 

UKENS OPPTUR
Jeg har vært uten snus i snart 5(!!!) dager og det går mye bedre enn forventet faktisk. Endelig har det gått opp for meg at jeg bare har kastet bort penger på tull..

                                           

UKENS BILDE


No caption needed.

UKENS NEDTUR

Da vi var ute på fredagen møtte vi på en uteligger som jeg selvfølgelig ble sittende å prate med. Det endte opp med et par tårer fra min side, og at jeg uten tvil skulle prøve å hjelpe h*n. Her i Oslo har de et sted (husker ikke navnet nå) der uteliggere kan få tilbringe natten sin. Det koster 20 kroner per natt, men de har innetid og er nødt til å komme dit før klokken 23. Klokken var vel rundt 23.30 da vi gikk forbi. Typisk.. De hadde fortsatt åpent da vi gikk forbi, og vakten som passet på stedet satt RETT innfor døren med en pc på fanget. Jeg prøvde såklart å få h*n inn, men ble nektet av vakten. Så da gikk vi å fikk ordnet ett teppe slik at h*n i det minste kunne holde seg varm iløpet av natten. Vakten ga oss klar beskjed at h*n ikke fikk lov å komme inn før tidlig neste morgen. Håper bare det ordnet seg for vedkommende!

UKENS FAVORITT


Every week kanskje? Hun kommer om 1 uke, gleder meg! 
 

UKENS SANG
Denne går på repeat et par ganger daglig her i kollektivet. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG 
Bildryss fra lørdagen
http://martinejoh.blogg.no/1473495171_taket_steen__strm.html


UKENS FLAUSE 
Hm... Det eneste jeg kommer på nå i farta må være en episode fra onsdagen da jeg var på skolen. Jeg skulle gjøre lekser så bestemte meg for å sette meg i en "bås" som de har her. Der kan man sitte å gjøre skolearbeid eller hva man måtte ønske. Jeg hadde musikk på ørene og glemte helt av at det satt mange folk rundt meg, så jeg begynte å synge høyt. Kom plutselig på hvor jeg var å løftet blikket opp. Da var det en del folk som satt å stirret på meg, hehe... Flaks for meg at jeg ikke blir så fort flau da! 
Innflytningsfest hos Nora i helgen. Ble tatt så sinnsykt mange bilder så var vanskelig å skulle velge ut noen... Her får dokker et lite innblikk av kvelden. Utrolig morsom kveld, men nå trenger kroppen noen uker hvile haha! Flipcup, GØY.  
God kveld. Nå sitter jeg i stuen å ser fotballkamp, spiser frokost/lunsj/middag/kvelds og facetimer med Mathilde. Jeg har ikke gjort annet enn å sitte her, siden jeg kom fra Drammen. Jeg har begynt å se over bildene fra i går, men de kommer ikke ut før i morgen. Vi bloggees

Jeg må bli flinkere å lage middag selv. 
En fin søndag. Jeg har festet (mye) hele helgen, men formen er selv om på topp. 

Jeg kom hjem fra Drammen for ikke så lenge siden. Jeg har koset meg i den fine byen og håper jeg får med meg noen tilbake dit snart. Jeg husker hvor mye jeg hatet alenetid før. I frykt om å sitte med negative tanker, ville jeg helst omringe meg med venner eller familie så ofte som mulig. Nå elsker jeg alenetid. I dag har jeg gått rundt i en helt ny by alene, med musikk på ørene og koset meg. Jeg spiste lunsj i parken og satt å tenkte litt over hvor mye livet mitt har forandret seg, den siste tiden. Jeg tilater meg endelig å føle lykke og føle meg bra. Jeg er lykkelig. Det er lenge siden jeg har følt meg slik. Livet er jævlig bra. 

Jeg har sovet minimalt i natt så jeg skal ta igjen litt tapt søvn nå. Jeg tok forresten masse bilder i går som kommer ut i kveld om jeg orker å se igjennom alle. Vi skrives!  


Godmorgen herlige lesere<3 Nå er jeg straks på tur ut døren, men tenkte å slenge inn et innlegg til dere først. Gårdagen var utrolig gøy, men jeg er så utrolig sliten nå. Snakkes når jeg kommer hjem fra Drammen.
Jeg klarer aldri å stelle meg, legge meg i sengen min, kle av meg klærne eller skoene når jeg kommer hjem fra byen. Jeg våknet opp med alle klærne på nede i stuen klokken 7 i dag. Jeg er snrt 20 år, jeg må lære meg å drikke med måte. 

FUCK alkohol. 

Nå skal jeg se mere serie, ville bare stikke innom å vise ansikt. bye


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits