hits

martine johansen |oslo

Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 16 år.

 • 31.10.2017 - 15:17

                    
                                                                        TO BILDER JEG POSTET PÅ BLOGGEN SOM BLE TATT DAGEN JEG FLYTTET. 

Jeg var 16 år da jeg flyttet hjemmefra, men allerede 14 eller yngre da jeg hadde bestemt meg. Jeg hadde egentlig alltid bestemt meg for å reise uansett hva, men det var så klart kvelder der jeg ville droppe alt. Jeg husker godt en kveld jeg satt på rommet å gråt og stresset over at jeg skulle forlate. Jeg ville plutselig ikke reise og jeg spurte pappa og de kunne droppe alt eller om det var for sent. Så klart var det ikke for sent og så klart kunne jeg få lov å bli igjen hjemme. Det var egentlig for sent, men det holdt de hemmelig. De var alltid på mitt lag og jeg kunne nok droppet det hele samme dag om jeg ville. De gangene jeg følte på at jeg ville trekke meg var det godt å ha en familie som pushet meg litt. De kjenner meg best og de viste at dette var noe for meg og noe jeg ville angret på om jeg ikke tok sjansen. Jeg hadde jo dessuten alltid snakket om at jeg skulle reise, så det var bare nervene som sa noe annet. 

 

Jeg er stolt over meg selv som turte å reise i så ung alder. Jeg viste ikke hva jeg hadde i vente eller hvem jeg skulle møte. Jeg hadde aldri snakket eller sett familien jeg skulle bo oss, bortsett fra to mailer med et par bilder av dem. Hvem var de? Kom vi til å komme overens? Kom jeg til å få meg venner? Hvordan skulle jeg klare å snakke engelsk? Jeg var verken god eller glad i å snakke språket. Hvordan skulle jeg klare meg et sted hvor jeg kun måtte snakke et annet språk? Jeg stresser mye mer enn jeg hadde trengt for lite viste jeg at året jeg hadde i vente, kom til å bli et av mine beste åt. Alt var så nytt og jeg lærte utrolig mye om meg selv og andre. Hvordan kunne jeg stresse over engelsken? Etter bare noen måneder drømte jeg til og med på engelsk! Jeg som nesten ikke kunne snakke språket da jeg kom.

 

Jeg vet jeg har en del yngre lesere og det er kanskje derfor jeg skriver dette. Jeg får ofte kommentarer som handler om utveksling og at dere også har lyst å reise. Jeg vet av erfaring at det var skummelt og ikke minst vanskelig å bestemme seg. Min største tips er å tørre å ta sjanser. Det verste som kan skje er at du ikke trives å må bytte familie. I verste fall flytte hjem til Norge igjen. Har du alltid hatt lyst å reise, men har plutselig fått deg kjæreste nå? Reis uansett. Følg magefølelsen og er han den rette vil han også være der når du kommer hjem igjen. Du er for ung til å la livet ditt stå på vent for en annen. Jeg hadde selv en gutt når jeg flyttet, men gjett hvem jeg ble sammen med igjen når jeg kom tilbake? Samme gutten. Du tenker kanskje du er redd for at ting skal endre seg mens du er borte, men jeg kan love deg en ting. Det eneste som kommer til å endre seg på de 10 månedene du er borte er deg selv. 


Takk mamma og pappa for at dere ga meg mulighet. Takk søster som viste støtte og ga meg råd. Takk for at dere viste meg at dere var redde, men samtidig unnet meg det dere selv ønsket dere gjorde.  
                                           
                 SISTE KVELDEN HELE FAMILIEN VAR SAMLET. VI DRO UT Å SPISTE OG JEG HUSKER DET VAR SURREALISTISK AT JEG SKULLE FLYTTE FRA DEM. 

There are two types of girls on halloween

 • 30.10.2017 - 14:23Hei alle sammen! Da var nok en halloweenfeiring overstått! Selve halloween er ikke før på tirsdag, men det virket som de eldste har feiret ferdig i helgen. Det var så kult å se alle sine kostymer ute på lørdag og morsomt at det var så mange som hadde kledd seg ut. Planen var egentlig å dra på halloweenfest før byen, men vi fant fort ut at vi ikke hadde så god tid til så vi droppet det. Jeg jobbet litt sent og sminken tok lang tid, så jeg og Mathilde hadde vårt eget lille vors hjemme hos henne. Vi hadde en utrolig gøy og lang kveld og i går jobbet jeg 8 timer, så jeg skal love dere jeg kjenner det i kroppen i dag. I dag er planen å  en gå tur, kanskje rundt Sognsvannet! Vi har begge fri så mulighetene er store. Nå må vi i alle fall få i oss frokost, så vi ses! <3 


 

Årets halloween look

 • 29.10.2017 - 10:57

                                                 BINDERS, FAKESÅR, LATEX, BLOD OG LINSER. DRESS LIKE ME

 • 28.10.2017 - 12:33

annonselenker 

For noen uker siden fikk jeg en mail som gjorde meg overlykkelig. Nelly ville starte et samarbeid og det passet meg perfekt. Nelly er en av nettsidene jeg handler mest på, så jeg ble utrolig glad da de tok kontakt. Det er mange av dere som har ønsker mer outfit bilder fra meg, så det skal jeg bli flinkere på framover. I dag tenkte jeg å vise dere noe av mitt seneste innkjøp som jeg ble så fornøyd med. 

Det er forresten stort salg på Nelly nå! Direktelink til salget finner du HER. Koden TREAT gir det 20% på alt på Nelly, utenom det som allerede er satt ned i pris. Shop i vei girls!


                                                        KJOLE HER / SKO HER / VESKE HER 

                                                                            KJOLE/HETTEGENSER HER 
                                                          GENSER HER / SLENGBUKSE HER 


                                                                        BODY HER 

            COZY DRESS HER Jeg elsker denne og går i den nesten hver eneste dag. Verdens beste stoff!!
 

For 1 uke siden begynte jeg på dette vippe og brynsserumet. Jeg har tatt førbilde av vippene, så jeg gleder meg til å se om det funker. Jeg føler allerede jeg ser en liten forskjell, men jeg skal vente litt til før jeg viser dere resultatet. Jeg har i alle fall hørt mye bra om serumet. Det beste er at det ikke er så dyrt som mange andre merker. Nå får du det for kun 159 kroner med rabattkoden. Serumet finner du HER 

 

 

UKENS SPØRSMÅL

 • 28.10.2017 - 11:16

HVEM SKAL DU TIL THAILAND MED?

Jeg skal med min kjære familie. Mamma, pappa og søsteren min. 

 

ER DU OG MARTINE FORTSATT UVENNER PÅ GRUNN AV ALEKSANDER? 

Haha du er ikke første personen som spør, men nei. Jeg har aldri vært uvenn med verken Aleksander og Martine. Vi har ikke så mye kontakt nå lengre, men sier hei og prater om vi ses. Jeg kan forstå at noen kanskje trudde jeg var litt bitter da de kom hjem fra Mexico, men om jeg skal være ærlig falt alt på plass ganske naturlig. Jeg kom hjem nesten en måned tidligere til Norge og de var så å si et par da de kom hjem. Da de kom hjem spilte vi også alle 3 inn et nytt program sammen og da hang vi jo en del. 

HVA VEIDE DU PÅ DITT TYNNESTE?

Helt ærlig så vet jeg ikke helt. Jeg sluttet å veie meg en periode og jeg klarte aldri helt selv å se hvor tynn jeg hadde blitt. Det eneste jeg vet nå er at vekten min var langt i fra sunn. 

VILLE DU TAKKET JA TIL Å BLI MED PÅ PARADISE TIL NESTE ÅR? 

Jeg er litt usikker, men jeg tror ikke det. Jeg føler at det blir mer spesielt om det bare skjer en gang. Jeg vet jo allerede hva det går ut på, hvordan det er, hvordan hotellet og spillet er. Det hadde nok vært utrolig deilig å komme tilbake og være med i spillet igjen, men en gang holder for min del. 

HVORDAN GÅR DET PÅ VEGETARFRONTEN? 

Veldig bra! For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle mislykke kjøtt på den måten jeg gjør nå. Jeg tror helt ærlig ikke jeg kunne sluttet å være vegetarianer. Jeg spiser minimalt med meieriprodukter for tiden også. Egg og melk er noe jeg ikke har hatt i kjøleskapet på en stund, men kan spise om jeg får det servert. Jeg trives veldig med kostholdet mitt og kroppen føles veldig mye lettere, om det gir mening? 

HVORDAN BLOGGERE LESER DU?

Det er mange skal jeg si deg! Når jeg ikke har noe spesielt å gjøre kan jeg stikke innom mange på topplisten. Mine favoritter er Anniken Jørgensen og Sophie Elise. Jeg får kanskje ikke med meg alt i bloggverden, men det meste! 

GODTAR DU ALLE KOMMENTARENE? 

Jeg godtar nesten alle. Det har hendt at jeg har fått stygge kommentarer om venner eller bekjente og da godtar jeg sjeldent. Jeg vil ikke at min plattform skal brukes til å rakke ned på andre. En ting er når folk skriver om meg, men når mennesker plutselig drar inn dem jeg er glad i er det langt i fra greit. Til deg som liker å rakke ned på enkelte deltagere fra paradise; Kommentarene dine kommer aldri til å bli publisert noen sted, så det er bare å gi opp å skrive. 

SKAL DU OGSÅ BLI BLOND IGJEN? 

Jeg nevnte det kort i et innlegg at jeg skulle få en forandring på håret snart. Jeg skal ikke bli helt blond, men mye lysere enn jeg er nå. Jeg starter allerede neste måned å farge det, så jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg trives jo veldig med det mørke håret, men jeg kjenner at jeg vil ha en forandring. Jeg håper bare ikke jeg angrer med en gang, for jeg kan ikke fortsette å farge det hele tiden. HELDIGVIS er jeg blitt mye flinkere med håret mitt den siste tiden. Jeg kurer det ofte, bruker ikke hårføner eller slettetang like ofte og sover med flette hver eneste natt. 

                  

 

Ikke igjen....

 • 27.10.2017 - 18:15

Hei alle sammen. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og alt jeg tenker på nå er mat. Jeg er så sinnsykt sulten og det har jeg egentlig vært i hele dag, men jeg har ikke fått kjøpt mat før nå. Gjett hvem som har mistet bankkortet sitt for 3 gang siden sommeren? MEG. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig... Jeg holdt kortet i handa da jeg skulle dra fra Sofie og Andrea i går, la det i lommen og 2 minutter etterpå var det borte. Jeg tror jeg kan ha mistet det på bakken, men det lå ikke der når jeg skulle gå tilbake å se. Sist gang fant jeg kortet dagen før jeg fikk et nytt og det samme skjer vell denne gangen... 

 

Nå sitter jeg hos Mathilde som nettopp har kommet hjem fra Dublin. Det var godt å få henne hjem, selv om hun ikke har vært borte så lenge. Vi har litt separasjonsangst og jeg lurer på hva vi skal gjøre når en av oss får seg kjæreste. Leser min neste kjæreste dette så må du være klar over en ting. Dater du meg, får du også en ekstra person med på kjøpet:) Ganske grei pakkepris eller? Snart skal vi dra på butikken slik at hun får tatt ut kontanter til meg, så skal jeg dra på festmagasinet å finne kostyme til i morgen. Jeg har en liten plan om hva jeg vil kle meg ut som, men jeg må innom å se hva de har før jeg er helt sikker. Vi blogges senere <3

Halloween make up

 • 26.10.2017 - 16:14

På tirsdag er det halloween, men jeg regner med at de fleste feiringene skjer allerede helgen - i alle fall for oss over 18. Halloween må ha vært en av mine favorittdager da jeg var yngre. Gleden i øynene da jeg kom hjem fra knask eller knep å skulle se og telle over alt jeg hadde fått. Nå forbinder jeg ikke halloween med godteri lengre, men heller en utrolig gøy fest. Jeg vet enda ikke hva jeg skal kle meg ut som, men noe kult skal jeg få til! Typisk at jeg alltid starter i siste liten, men det skal da ikke være så vanskelig å finne noe. I fjor testet jeg for første gang latex og det var faktisk mye lettere enn forventet. Jeg føler selv det ble ganske bra til å være første gang, men noen småjusteringer kunne vi kanskje gjort. Jeg håper årets kostyme slår fjorårets. Hva skal dere være på halloween? 


                              Processed with VSCO with c1 preset

                              Processed with VSCO with f2 preset
 
                             Processed with VSCO with c1 preset

Endelig er formen på topp!

 • 26.10.2017 - 11:57

Hei flotte lesere. Nå sitter jeg i stuen og har nettopp pratet med mamma på facetime. Jeg har fri i dag, men hadde selv om vekkeklokken på klokken 9. Jeg synes alltid det er lettere å våkne når jeg har fri, men når jeg jobber kan jeg slumre til siste minutt. Da jeg våknet gikk jeg ned i stuen å laget meg smoothie til frokost. Det gjør alltid morningene litt bedre og spesielt når matlysten ikke er på topp så tidlig. Jeg satt meg ned for å skrive et innlegg, men før jeg fikk skrevet ned et eneste ord hadde jeg sovnet nærmest sittende. Jeg våknet 1 time senere og følte meg mye mer uthvilt. Jeg trengte nok litt ekstra søvn siden jeg la meg ganske sent i går. 

 

Nå skal jeg snart skifte til treningsklær og komme meg på sats. Det er en stund siden jeg har trent så jeg merker jeg grugleder meg litt. Jeg har vært syk siden bursdagen min, men nå er formen endelig på topp. Jeg føler alltid man blir syk på denne tiden av året, men nå håper jeg at jeg holder meg frisk til jeg reiser. Det er forresten bare en og en halv måned til jeg reiser til Thailand. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Jeg elsker å være på ferie med familien. 


Jeg hadde nesten glemt deg og følelsene.

 • 25.10.2017 - 09:13

Jeg hadde nesten glemt deg, men så tok jeg deg opp fra en av flytteeskene i går. Jeg tørket bort støvet og begynte å lese. 

Jeg tror jeg har fortrengt alle følelsene for alt virket plutselig så fjernt. Jeg kjøpte min første ordentlig dagbok i 2014 og mye har skjedd fram til nå, snart 4 år senere. Alt som står i boken er privat og det er kun jeg som leser og skriver. Jeg ville aldri husket alle følelsene den dag i dag om jeg ikke hadde det nedskrevet. 14 september 2014 feks. Jeg har fortrengt deg og følelsene den dagen. Det er godt å bla tilbake i boken å lese gamle innlegg å se hvor langt jeg har kommet. Jeg er blitt mer sikker på meg selv og hva jeg vil. Jeg er ikke like trist og dyster som jeg noen ganger var på den tiden jeg startet å skrive. Når det skal sies, så finner jeg det lettere å skrive om det vonde enn det gode noen ganger. Det er nok også en av grunnene til at de fleste innleggene er om de triste følelsene og hendelsene. Jeg skrev og skriver sjeldent om den fine jentekvelden eller ferien med familien. Det er ting jeg kunne snakke med om andre og da føler jeg kanskje ikke det behovet. Det jeg skriver i boken er som regel noe jeg vil holde for meg selv. Det er som en liten terapi for å samle tankene.

Nå er det noen måneder siden sist jeg skrev og mye har forandret seg. Den har blitt litt bortglemt i all flyttingen, men nå skal jeg ta den i bruk igjen. Sist innlegg var om en gutt jeg traff i fjor, men som jeg ikke har så veldig mye kontakt med nå. En liten flørt som aldri ble noe spesielt mer enn det. Det er ikke det siste innlegget nå, for i natt skrev jeg igjen.

Du er god å ha når ingen andre forstår. Du vet de dypeste tankene og følelsene mine og du dømmer dem aldri. 

                                              

Jeg vurderer å dele et av innleggene mine med dere, men er fortsatt litt usikker. Det er skummelt å skulle dele noe så personlig. Det står skrevet mye om kjærlighet, mat, kropp, sex, venner og familie.

 

Et avsnitt fra et av innlegget går slik; Jeg gikk gråtende ut, satt meg på scooteren og kjørte hjemover. Jeg angret og gråt mer sekundet jeg kom hjem. Han var så mange ganger utro mot meg og nå var han utro med meg. Dette var en stor wake up call for min del til å komme meg videre. Det er på tide å starte på nytt. Jeg kan ikke fortsette som dette. 

Et annet avsnitt går slik; Hvorfor skriver man dagbok? Det er ingen som får lese og det er ingen som kan komme med respons, til mitt rop om hjelp. Jeg tenkte først å fremst å få ut tankene om at jeg nå har gått opp 7 kilo på en uke. 46 til 53. Er det mulig. Jeg trenger deg, men jeg hater deg også. Jeg trenger deg til å minne meg på å alltid være i fokus. Jeg trenger at du forteller meg at jeg er svak og at mat løser ingenting. Du er den som forstår meg best, men det var du allerede. Det er jo derfor du har tatt kontroll over livet mitt. Når skal jeg lære meg å kontrollere deg? Vil jeg egentlig kontrollere deg? 

                                      

Noe dere kunne tenkt dere å høre fortsettelsen på? Uansett om du er glad i å skrive eller ikke, så anbefaler jeg deg å skrive noen minner eller følelser ned. Jeg vet jeg kommer til å sette pris på det om noen år, for jeg gjør det allerede. 

KVELDSRUTINER + FUNFACTS PÅ VIDEO

 • 24.10.2017 - 09:42

 

 
Link til ansiktsmasken HER 

Link til tannblekingen HER 

Link til vippe og brynserum HER

VIDEO - GET TO KNOW ME TAG

 • 23.10.2017 - 10:41
Etter 16 timer med opplastning er videoen endelig ute! Det tok sin tid haha... 

Noe av det kjedeligste jeg vet om!

 • 22.10.2017 - 20:04

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i stuen å ser på skal vi danse. Jeg var ute igår så har ikke sett siste episode før nå. Formen var ikke helt på topp da jeg våknet i dag, men nå har jeg endelig klart å fått i meg litt mat. Mathilde kom på besøk etter jobb og så bestilte vi Max burger fra foodora. Vi testet begge halloumi burgeren og den var utrolig god. Det blir definitivt noe jeg bestiller igjen!  

I går spilte jeg inn en get to know me tag til dere og den er allerede redigert ferdig. Nå er det snart en time siden jeg begynte å laste opp på youtube, og den har kun lastet 10%. Jeg håper nettet blir litt bedre i løpet av dagen, for det pleier å være litt av og på. Tregt nett er noe av det kjedeligste jeg vet om! Jaja uheldigvis ikke så mye jeg kan gjøre med det enn å vente. Videoen kommer ut i løpet av kvelden eller i morgen tidlig i alle fall! 

 

Nå skal vi se nyeste episode av Riverdale. Det er en Netflix serie som jeg blitt hekta på. Hele første sesong er ute, men kun 2 episoder av sesong 2. Vi blogges i morgen eller senere om filmen får lastet opp! 

 

Skal jeg godta at kjæresten min er utro?

 • 21.10.2017 - 12:27

Hva skjer om jeg ikke godtar det han har gjort og forlater han? Hva om det bare blir denne ene gangen? Det var jo det han sa. Det skulle ikke skje igjen. Jeg godtok det aldri, jeg ga han bare en ny sjanse. Og en til etter det.

Tørr jeg å ta sjansen på at jeg noen gang vil finne en ny? Vil jeg klare å elske noen på samme måte som jeg elsker og har elsket han? Hvorfor satt han meg i den situasjonen og hvordan gadd jeg i det hele tatt lage en situasjon av det? Var ikke svaret allerede ganske enkelt? Jeg ville ikke være med noen som ikke bare vil være med meg, men fortsatt var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre. Han sa det jeg ville høre og han sa det så bra. Han sa det aldri skulle skje igjen, men så skjedde det igjen. Og igjen. 

 

Jeg lå alene hjemme hos han, men han kom aldri tilbake. Timene gikk og jeg angret mer og mer på at jeg ikke ble med ut. Jeg skulle blitt med for å passe på. Jeg lå våken lenge den natten å ventet, selv om jeg visste han ikke kom. Det kom et lite håp i meg hver gang mobilen vibrerte. Det måtte jo være han en av gangene, men han ringte aldri. Det var ikke første gang han ikke kom hjem så dette var ikke noe nytt. Det sluttet å gjøre vondt på samme måte. Tårene sluttet å komme og plutselig ligger følelsene veldig dypt. Det gjorde vondt på en helt annen måte. Jeg kunne ikke beskrive følelsen, men til slutt kunne man se den. 

 

Det var min feil. Jeg skulle ikke tatt den ekstra vakten på jobb, for da hadde jeg kanskje orket å feste. Jeg skulle blitt med ut, selv om jeg ikke hadde lyst. Jeg skulle blitt med for å passe på. Jeg skulle passet på at han bare var min og at det var min kropp han la seg inntil på kvelden. Jeg skulle vært tynnere, penere, kulere. Jeg skulle fortalt han at jeg var trøtt og var på tur å sovne, så slapp han tro jeg var med noen andre. Jeg vet nå han bare sa det for å rettferdiggjøre det han selv hadde gjort, men kjærlighet gjør blind. Han utnyttet meg til å tro det var min feil, men det var det så langt i fra. 

Til slutt kom det til det punktet at jeg sluttet å spørre hvor han hadde vært, for uansett hva han sa kom jeg til å tilgi han. Selv om jeg viste at alt var en løgn.

 

Det er lett å si du ikke ville gjort det samme, men man vet aldri hvordan man reagerer. Jeg har lært og jeg håper ikke du må gå samme vei for å lære. 

Ny favoritt vegetarpizza

 • 19.10.2017 - 17:41

Hei flotte lesere<3 Nå har jeg nettopp spist middag, sovet litt og sett bloggerne. Kjærlighet, drama, og reiser kan man vel ikke mislike å følge med på? Det har vært en bra sesong i år, men jeg skulle ønske de kom ut med lengre eller flere episoder. Årets sesong er allerede over og det føles som den nettopp startet. Det kan sikkert ha noe med at det er flere med i sesongene hvert år. 

 

Nå tenkte jeg å tipse dere om en utrolig god middag og som er blitt min favoritt allerede. Jeg og Mathilde laget denne pizzaen på tirsdag og den var så god! Så god at vi laget den allerede på onsdag igjen. Halsanskøk sitt merke er så bra og filebitene var utrolig gode. Noen kommer sikkert til å kommentere at den så litt kjedelig ut, med tanke på mye mais og mye sopp. Vi begge elsker de to tingene så hvorfor ikke doble dem begge opp på. Nå skal jeg se ferdig episoden som spilles på tv og ta meg en dusj. Det ender sikkert med at jeg trykker meg til neste episode og blir liggende her (som vanlig).

 

Vi blogges <3Leker med livet i Dubai.

 • 19.10.2017 - 15:02
Jeg har ikke ord etter å ha sett denne videoen! Jeg lurer på om jeg noen gang ville turt å hoppe eller om jeg hadde fryst helt om jeg kom meg opp dit. Jeg tror mest på sistenevnte! Det går jo fint 9/10 ganger, (ren hoderegning for vet ikke fasit) men så er det den ene delen hvor det kan gå galt... Til tross for at det sikkert er utrolig gøy med adrenalinet, så leker man med livet. Fallskjerm og dykking er to ting jeg alltid har hatt lyst å gjøre, men som jeg er usikker på om jeg noen gang vil fullføre. Det er mye man ikke har kontroll over av ting man gjør, men det er grenser på hvilken ting man velger å gjøre. Ville dere turt å hoppe fra verdens nest høyeste bygning?


 

VLOGG - BLI MED BACKSTAGE PÅ TALKSHOW

 • 18.10.2017 - 15:53

Abonnerer du ikke på  youtubekanalen min enda, go and do it <3 Da får dere oppdateringer hver gang jeg poster en ny video. 

 

Den ekte versjonen av meg var sjokkerende.

 • 18.10.2017 - 11:15

Samarbeid.

God morgen flotte lesere! Jeg fortalte dere i går at jeg var nødt å vise dere bilde av mitt ekte håret, så nå skal dere få se. Da jeg først satte på extensions syntes jeg det var utrolig tykt og langt ikke minst. Jeg slet med å sette håret i hestehale og det å egentlig gjøre noe som helst med det var vanskelig. Etterhvert som jeg hadde det føles det tynnere og mye lettere. Det har ikke fysisk blitt mindre hår, men det føles bare slik. Jeg har i alle fall blitt ganske vant til håret og det føles som mitt eget. Det sier seg seg selv at jeg fikk et lite sjokk i går da jeg tok alle klipsene av. Håret føltes så utrolig utrolig tynt og kort. Jeg har aldri sett håret mitt på den måten før! Det var ikke at jeg ikke likte det, for kort hårfrisyre synes jeg er dødskult. Jeg vurdere faktisk noen minutter å ikke sette på håret igjen fordi det var så deilig med kort hår, men når jeg først tok det på igjen - ville jeg ikke ta det av. Jeg skal ta det av når jeg reiser til Thailand i Desember og det er ikke så lenge til. Jeg er en person som er mere under vann enn over vann på strandferie, så løshår er ikke den beste matchen for meg i syden.Altså wow!! Ser dere hvor ille det så ut... Når det skal sies så var lyset rett over veldig sterkt, så det var ikke så ille i virkeligheten but still! Det var en liten wake up call for min del. Når jeg tar ut extensione i julen skal jeg være flink å kure håret masse. 


@VILDEHELENEE på Hendrix Hair Frogner 


Se så fint og fyldig håret ble. Vi satt noen av tapene litt lengre fram denne gangen, så jeg håper det er noe jeg blir fornøyd med! Det er litt vanskeligere å sette i hestehale nå, men håret ser også mye fyldigere ut framme. Jeg er kjempe fornøyd som alltid :D 

Jeg var gjest på praktisk info med Jon Almaas

 • 17.10.2017 - 21:06Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et langt besøk hos frisøren. Jeg skulle til å taste bort hjem, men jeg er hos Mathilde og det føles som hjemme. Home is where your heart is? Er det ikke det det heter. I dag har jeg prøvd å få ting på plass hjemme i leiligheten og jeg har vært hos frisøren. Det var så deilig å få fikset på håret igjen! Det var mange av festene som ikke satt helt som de skal og i tillegg hadde håret mitt vokst litt. Jeg ble litt sjokket da jeg skulle gå og fant ut at jeg hadde vært der i hele 3 og en halv time. Tiden går fort i godt selskap + vi hadde også en liten photoshoot på slutten, så håret tok ikke så lang tid. Endelig er håret på plass der det skal og jeg følte meg så fin da jeg forlot. Jeg skal vise dere i morgen hvordan håret mitt så ut da vi tok ut extensione haha! Det var ganske ille skal jeg si dere. Jeg fikser håret mitt på Hendrix Hair på Frogner hos @vildehelenee. She's the best!

 

Jeg fortalte dere i går at jeg skulle være med på et program og allerede i dag sendes det på tv! Programmet jeg var gjest i var talkshowet til Jon Almaas, praktisk info. Jeg vlogget hele dagen og filmen er snart redigert ferdig. Jeg redigerte nesten hele i går, så i morgen får dere se. Nå skal vi dra på butikken så hjem å lage mat og så slå på praktisk info. Vi blogges <3

TVNORGE KLOKKEN 22:00 !! 

Tetris i kjøleskapet.

 • 17.10.2017 - 15:04

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist en kjempegod frokost, smoothie og laks på knekkebrød. Jeg prøver å bli sunnere i matveien og har derfor vært på storhandling i dag. Jeg har kjøpt et par middager, men også mye godt til både lunsj, frokost og kvelds. Nå slipper jeg de korte butikkturene som jeg ofte drar på hver eneste dag. Nå sparer jeg masse tid og ikke minst penger! 
Jeg har til og meg kjøpt meg laks i dag! Det har jeg ikke spist siden jeg var hjemme hos mamma og pappa. Nam, det er mitt all time favorite pålegg. 
Det var ikke bare bare å skulle plassere alle varene i kjøleskapet. Det var som spillet tetris. Jeg måtte bytte og snu på varene for å få plass til alt. Etter en liten stund var alt pakket inn i kjøleskapet og det var ikke en centimeter med luft igjen haha... Livet i kollektiv med et kjøleskap. 
Planen var egentlig å dra å trene da jeg våknet, men formen er fortsatt ikke på topp så jeg droppet det. Nå vil jeg bare bli helt frisk sånn at jeg kan trene og føle meg bra igjen. Om 2 timer skal jeg til frisøren så nå skal jeg sminke meg og rydde litt på rommet. Vi blogges senere <3 

Stress dagen før dagen.

 • 16.10.2017 - 10:41God morgen alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha hentet litt klær hos Andrea. Jeg er virkelig nødt å hente resten av eskene mine som ligger i boden dems. Jeg kan ikke fortsette å hente et og et klesplag hver gang jeg trenger nytt... I morgen har jeg hele dagen fri, så da tenker jeg det passer fint å innrede det nye rommet mitt. Jeg har allerede filmet hvordan rommet ser ut nå, så dere skal få se en before and after video! I går var planen å legge meg tidlig, men så ble jeg sittende et par timer å stirre inn i macen. Jeg fikk plutselig for meg at jeg skulle søke, se klipp og finne mest mulig informasjon om det jeg skulle i dag. Hvem starter dagen før med å skaffe seg litt info? Jeg har jo vist om det en stund nå, men typpisk meg å starte i siste liten. Jeg er litt nervøs, men mest spent til dagen. Det skal bli gøy å delta på noe jeg aldri har gjort før og nå begynner jeg å glede meg!

 

Jeg har allerede begynt å filme og jeg tror vloggen i dag blir utrolig morsom. Jeg kan gi dere et lite hint og det er at dere snart ser meg på tv-skjermen igjen. Nå skal jeg dra på butikken å kjøpe meg frokost! Vi blogges <3 


Find someone who

 • 16.10.2017 - 10:01

Find someone who makes you realize three things; One, that home is not a place, but a feeling. Two, that time is not measured by a clock, but by moments. And three, that heartbreaks are not heard, but felt and shared.

  

My happy moment.

 • 15.10.2017 - 12:54

Hei alle sammen. Jeg har nettopp spist en sen frokost og snart skal jeg på jobb. I helgen har jeg jobbet en del og det har føltes veldig produktivt. Jeg hadde fri en liten periode og dagene gikk plutselig i ett. Jeg trives veldig godt i jobben min, så framover skal jeg bli flinkere å jobbe oftere. Det er ingenting som er bedre enn å spare opp litt ekstra penger også. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre i 2018 og med litt penger spart er mulighetene store. I morgen har jeg fri og da skal jeg gjøre noe veldig gøy. Jeg kan ikke fortelle hva jeg skal gjøre enda, men jeg tenker å vlogge hele dagen så får dere bli med på fridagen min.  I går hadde vertsbroren min bursdag og det fikk meg til å tenke litt ekstra på min amerikanske familie. Jeg snakket med dem på facetime i går og da gikk det opp for meg hvor lenge siden jeg har sett dem. Jeg må få til å besøke dem i l løpet av 2018. Jeg savner å høre om deres happy moments. Hver dag før middagen sa alle i familien hvert sitt happy moment. Det kunne vært alt fra at noen hadde sagt noe fint til deg, du hadde møtt en gammel venn, eller man kunne velge å si hele dagen. Jeg synes det var en utrolig koselig ting å gjøre, spesielt på dårlige dager. Uansett hvor dårlig dagen føltes, klarte man alltid å finne happy moments og sette pris på dem. Jeg husker jeg syntes det var litt rart i starten, men til slutt var jeg også den som sa bordbønnen. For ja, vi ba også før hvert måltid. Jeg trodde ikke før jeg flyttet til USA at en bønn kunne være så enkel. Jeg trodde man trenge å vite litt om religion for å kunne be, men neida til og med jeg satt i gang bordbønnen flere ganger i uken. Rart hvor påvirket man blir av kulturen og hvor lett det var å tilpasse seg. Jeg måtte aldri gjøre disse tingene, men valgte det helt selv. Jeg har aldri vært religiøs av meg, men ting som dette satte jeg stor pris på. Det var en koselig ting å gjøre sammen med familien. Er du på utveksling eller skal på utveksling anbefaler jeg deg til å teste ut mest mulig! Prøv en sport du aldri har testet, Tørr å takke ja til daten du ble spurt på, dra med vennenne dine i kirken, (Det er faktisk mye gøyere i USA enn hva det er i Norge.) og vær sosial så ofte du kan. Tiden kommer til å gå fortere enn du tror og før du vet ordet av det er du hjemme igjen. 

 

Nå gleder jeg meg til å reise til Thailand og oppleve mer av mine happy moments. 

                           

Overskrifter for å provosere

 • 14.10.2017 - 12:56

Det første jeg som regel gjør hver morgen er å sette meg foran macen. Uansett om jeg er på ferie, hos en venn eller har fri, så er det det første jeg tenker på når jeg våkner. Jeg må publisere nytt innhold på bloggen og det må være interessant innhold, i alle fall et av innleggene om dagen. Hva vil leserne mine lese om og hva vil jeg skrive eller starte en debatt om? Overskriften må dra leserne og overskriften må passe til innholdet. Clickbait er blitt vanlig for oss bloggere og nettopp fordi vi er nødt å provosere for å engasjere. Jeg tar meg selv i klage over andre og jeg skulle ønske jeg ikke trengte å skrive oss, men sannheten er at jeg også bruker clickbait av og til og jeg er like god som alle andre.

 

Det hjelper ikke slenge ut et innlegg med overskriften "Dag 2" og så fortsette med "dag 3" dagen etter. Det hjelper ikke å poste et innlegg uten å reklamere på sosiale medier. Det hjelper ikke for meg i alle fall, ikke akkurat nå. Jeg kan forstå når folk klager over Instagram og snapchatstoryen min, men jeg kan heller ikke beklage meg for det. Jeg må bruke ressursene jeg har til å komme meg dit jeg vil og jeg jobber ikke bare med blogg, men Instagram/snapchat/facebook er blitt en stor del av jobben. 

 

Nå sitter jeg her med null ideer til hva jeg vil skrive om. Jeg har nettopp tatt en paracet i håp om at hodepinen skal gå bort, laget meg kakao som alltid får meg til å føle meg litt bedre og vasket sengetøyet mitt som jeg skal legge på i kveld. Jeg er aldri syk, men når jeg først er det føler jeg meg så hjelpesløs. Kroppen blir utmattet og jeg skulle ønske jeg ikke hadde noen ting jeg måtte gjøre. Jeg jobbet i 14 timer i går og om noen timer skal jeg på jobb igjen. 

 

Kamera står på lading oppe, men i dag ble det mobilbilder i stedet. Noen dager trenger ikke alt være så perfekt. 

"I dag vurderer jeg å slutte å blogge" Kan være en tanke på morgenen av og til, men så kommer jeg til fornuft og setter meg ned for å skrive uansett. Jeg trives jo utrolig godt med det jeg gjør og jeg vil ikke gi opp. Det vil alltid komme dårlige perioder, men det er da det er viktig å fortsette. Nå skal jeg vaske mer klær og fortsette å se Farmen. Vi blogges<3

 

VIDEO FRA USA - CALIFORNIA & ARIZONA

 • 13.10.2017 - 08:10
God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? Tenk at det er helg allerede! Denne uken har flydd forbi og det føles ut som bursdagsfeiringen var i går. Jeg har hatt fri siden helgen, men nå skal de neste dagene brukes til å jobbe. Formen er ikke helt på topp, men jeg håper den blir bedre etterhvert. Jeg har jo nettopp våknet og det føles aldri verst ut på morgenen. Jeg skal jobbe fra 10 til 23 i dag, så kroppen har ikke annet valg enn å kvikne litt til. 
 
Nå skal jeg kle på meg og gå ned til T-banen. Jeg har ikke tatt bilder de siste dagene da øynene mine er røde og nesen renner hele tiden, så nå får dere se en video fra sommeren i fjor! Noen av dere husker kanskje at jeg har snakket om den turen? 1 måned i USA hvor jeg både var i California for å treffe noen venninner, men også Arizona. Det var en utrolig bra ferie og gud som jeg savner det nå! Kos dere med filmen, så snakkes vi i morgen<3 

Innlegg som dette likte dere

 • 12.10.2017 - 13:27

Innlegg med gamle bilder fra arkivet ble godt tatt imot fra dere sist, så nå har jeg satt sammen et nytt innlegg. Det er gøy å se hvordan jeg redigerte og tok bildene mine før i forhold til nå. De fleste bildene har jeg selv tatt og fra soverommet hjemme. Jeg plasserte alltid en stol mitt i sengen, satt kamera på stolen og brukte en fjernkontroll til å knipse bilder av meg selv. Jeg er fortsatt veldig lik meg selv, men man ser godt at det er et par år siden. Det øverste bilde er snart 6 år siden det ble tatt! Jeg liker egentlig ikke å telle årene for det er da jeg merker hvor fort tiden går. En ting jeg la ekstra godt merke til på bildene er håret mitt. Jeg har alltid hatt tykt og langt hår - hva skjedde?? Jeg har heldigvis blitt flinkere det siste året med å pleie håret, så jeg håper jeg en dag kan få tykt hår igjen. Jeg bruker også samme kamera da som nå og jeg er fortsatt like fornøyd.

På alle bildene under er jeg 15 og 16 år, enjoy!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Dette er så typisk.

 • 12.10.2017 - 12:38

God morgen alle sammen. Ja jeg vet det er sent, men shit det var vanskelig å bevege kroppen da vekkeklokken ringte i dag tidlig. Jeg har nettopp kommet meg opp av sengen og ned i stuen, men egentlig har jeg lyst å gå rett opp trappen igjen å legge meg. Hele kroppen føles tett og stemmen er svak og vond. Dette er så typisk! I dag skal jeg på jobb for første gang på lenge og nå skal jeg plutselig bli syk. Jeg merket at formen ikke var på topp da jeg våknet i går, men da hadde jeg bursdag og tillot ikke meg selv å ligge hjemme hele dagen. Jeg angrer litt i dag, men det var også verdt det. Jeg hadde det utrolig koselig ute med jentene. Vi spiste god mat og satt lenge å pratet, før vi tilslutt gikk hjem å satt på Truls og Helstrøm sin nye serie. Jeg anbefaler den på det sterkeste! Så utrolig morsom. Jeg synes alle programmene Truls er med i er morsom da!

 

Nå skal jeg spise frokost, rydde rommet og bytte på sengen. Det beste som fins er rent sengetøy og spesielt når formen ikke er på topp. Nå skulle jeg virke veldig fornuftig, men sannheten til at jeg skal skifte sengetøy er ikke kun fordi jeg er syk. Hovedgrunnen er at halve sengen er fylt med smeltet sjokolade. Det er slikt som skjer når man spiser sjokolade i sengen og sovner med godteriposen halvveis under dynen. Når skal jeg lære meg å ikke spise mat i sengen?? Haha... Vi blogges senere! 

IT'S MY BIRTHDAY TODAY!!

 • 11.10.2017 - 10:19
God morgen flotte lesere!  Jeg ligger fortsatt i sengen og sliter med å få opp øynene helt. Det ble en sen kveld i går, men jeg ville ikke sove bort dagen så jeg satt på vekkeklokken klokken 9. I dag har jeg bursdag(!!), så jeg vil utnytte fridagen fult og gjøre ting og være med mennesker som gjør meg glad. Jeg elsker å ha bursdag og humøret mitt er alltid på topp fra jeg våkner. Jeg liker å tenke på alt jeg har gjort i løpet av alle årene jeg har vært til og når jeg tenker over det, så har jeg gjort utrolig mye på mine 21 år. En del av meg liker ikke å bli eldre, men en positiv ting er at jeg i alle fall har bursdag sent på året. Før var det alltid kjipt å ha bursdag sent, men framover kommer det bare til å være positivt. Jeg er en av de siste i gjengen som fyller 40;) Det er fortsatt lenge til, men jeg husker vi pleide å si det da vi var yngre (og fortsatt) Uansett hvordan resten av dagen blir, vet jeg den blir fin. Snart skal jeg spise frokost med jentene, så skal jeg dra å trene. Senere i dag skal jeg ut å spise med vennenne mine og det gleder jeg meg supermasse til<3 Vi blogges 

Kjære 3 klassing på vgs.

 • 10.10.2017 - 19:20

Kjære 3 klassing på vgs. Jeg skulle ønske jeg kunne nå ut til alle dere som var som meg da jeg gikk mitt siste år på videregående. Nå ut til dere som synes det er vanskelig å konsentrere seg hjemme. Til dere som krangler med kjæresten og som aller helst vil dra hjem fra skolen med en gang. Til dere som fryser konstant og prøver å komme med en unnskylding for å slippe å spise lunsjen. Til dere som føler dere dårlig på skolen, fordi dere vet at dere henger langt etter klasse-vennene deres. For dere som har lyst å gi opp, men fortsetter og tror det holder med å kun møte opp på skolen. Det holder ikke med å kun møte opp. Du er nødt å jobbe den siste tiden. Hold ut, jeg lover det vil være verdt det. 

Hva har du i vente dette året? Russetiden, eksamen, tentamen, avslutninger, søke på ny skole og i det hele oppstår det mest sannsynlig kjærlighet, drama og diskusjoner, uvennskap og stress.

Du er nå kommet til ditt siste år på videregående skole og om noen måneder er det vitnemålsutdeling. Det er ikke lenge igjen til du kan velge helt selv hva du vil gjøre med resten av livet ditt. Hvor du vil flytte, hva du vil gå eller om du velger å ta deg en pause. Det er helt opp til deg å bestemme, men jeg lover deg at du vil sette pris på et vitnemål! Jeg kan fortelle deg allerede nå at det kommer til å bli tungt, spesielt når du kommer lengre inn i året. Lær deg å porsjonere tiden din bra og prøv å ikke bry deg om alt for uviktige ting. Kunne jeg gått tilbake i tid er det mye jeg ville gjort annerledes. Jeg ville ikke stresset over å få med meg alle festene, sitte i kantina med den andre klassen selv om jeg selv hadde time, ta toget til kjæresten før skolen var ferdig, ligge hjemme med bestevenninna, jeg ville nok droppet å se serie i historietimene og jeg ville møtt opp i spansktimene. Men det hjelper ikke å angre på hvordan jeg brukte tiden min da, for det er ingenting jeg kan gjøre med det nå. Det jeg prøver å gjøre med dette innlegget er å gi dere litt informasjon, i håp om at dere ikke gjør samme feil som meg. 

Det er bare noen måneder igjen. Du vil spare masse tid og ikke minst penger på å gjøre en ekstra innsats nå. Jeg skal love deg at det ikke vær særlig kult for meg siste skoledag, da alle utenom meg og en til i klassen fikk vitnemålet. Hele klassen gikk opp en etter en og fikk sitt vitnemål, men jeg visste at vitnemålet mitt ikke var gyldig da navnet mitt ble ropt opp. Jeg tror ikke alle visste om at jeg ikke besto, men jeg ville nok ikke lage en stor deal av det heller. Jeg husker ikke om jeg fortalte det til mamma og pappa den dagen, for jeg var rask med å feste samme kvelden uten å prate om det. Jeg var sur, lei meg og irritert. 

Jeg er bare 21 år så helt galt har ikke livet gått. Jeg har fortsatt god tid på å fullføre og bygge videre på studiet, men det er bare kjedelig at alt blir satt på vent og at jeg nå må ta igjen alt. Jeg kan ikke søke på skole som alle andre eller plutselig ta et år med skole i utlandet. Dette er ting jeg har lyst å gjøre, men som jeg ikke kan på grunn av mine prioriteringer i ungdomstiden. Jeg kan ikke gjøre noe videre før jeg fullfører de siste fagene som jeg ikke besto. Tenk om jeg bare hadde gitt litt mer innsats siste året på videregående. Kanskje jeg nå kunne bodd i USA og snart vært ferdig med litt av utdanningen min? Tenk at om noen måneder står du forhåpentligvis med vitnemålet i armene dine. 

Bildene som havnet i papirkurven

 • 10.10.2017 - 13:46

Hei alle sammen. Nå er det lenge siden jeg har postet et innlegg som dette, så i dag tenkte jeg det kunne være en fin start på dagen. For å være ærlig så har jeg flere mislykkede enn jeg har fine bilder lagret på macen. Innlegg som dette har dere ønsket mer av og jeg har tusenvis av fler bilder haha! Det er ikke alltid like lett å holde konsentrasjonen oppe når man tar bilder, spesielt ikke om man har holdt på en lang stund. Nå får jeg i alle fall bruk for de jeg ikke likte. I dag har jeg bare vært hjemme i leiligheten, men snart tenker jeg å dra til Andrea. Vi skal spille inn en videoblogg og kanskje ta litt bilder. Om det er noe spesielt dere vil vi skal prate om eller ta opp i videobloggen, rop ut! Jeg skal også dra å hente flere esker og klær til leiligheten. Jeg har bodd her i 1 uke nå, men det er fortsatt kaos på rommet mitt. Det er en del som må fikses før det blir hjemmekoselig. Jeg skal jo bare bo her noen måneder, så litt kjipt å bruke alt for lang tid på å flytte inn. 

 

Vet dere forresten hvilken dag det er i morgen? Det er bursdagen min :D:D Jeg hadde faktisk glemt det litt før en venninne spurte om vi skulle dra ut å spise. Jeg føler jeg har feiret litt ferdig, men det er jo alltid koselig å dra på restaurant med venner. Jeg skulle ønske jeg hadde fri og kunne reist til Bodø i dag, men det går dessverre ikke. Jeg har savnet hjembyen mye i det siste, men det er kanskje ikke så rart siden jeg ikke har vært der siden før sommeren. Jeg får bestille flybilletter å reise neste gang jeg har litt lengre fri. Nå skal jeg sminke meg og finne outfit! Vi blogges <3 

UKENS SPØRSMÅL

 • 09.10.2017 - 17:25

Hvem overrasket dere med stripperne i bursdagsgave ? 

Alle de gale vennene til Andrea + Sofie og Morten! Haha tidenes bursdagsgave :D 

Hva tjener du på bloggen? 

Det er veldig varierende fra måned til måned. Noen ganger kunne jeg klart meg veldig godt på kun bloggen og andre måneder ikke. Jeg jobber også på pizzabakeren, slik at jeg er sikker på at jeg har nok til å betale alle regningene mine. 

Røyker eller snuser du?

Jeg snuser, men har faktisk ikke kjøpt snus siden fredag. Jeg og Mathilde prøver å slutte og første dagen uten snus er i dag. Jeg oppdaterer dere hvordan det går! 

Har du mistet kontakten med Andrea og Sofie i det siste? 

Nei jeg har ikke mistet kontakten med noen av dem. Sofie reiser en del, jeg jobber en del og Andrea jobber også, men vi møtes så ofte vi kan. Vi poster heller ikke bilder eller skriver overalt at vi er sammen når vi møtes. 

Bor du fortsatt i Oslo? Når flyttet du til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo August 2016. Jeg har bodd her siden den gang! 

Fikk dere lov å ha med snus inn på hotellet? 

Ja vi fikk lov å ha med så mye snus vi ville. 

Når begynte du å blogge? 

Jeg startet for første gang på blogg.no da jeg var 15 år. Jeg har hatt andre blogger på andre nettsider, men husker ikke hvor gammel jeg var. Kanskje 13-14? 

Er du bifil? 

Nei jeg er heterofil. Noen ganger har jeg faktisk tenkt over spørsmålet en ekstra gang, men jeg har aldri vært forelsket i en annen jente. 

Mistet du jomfrudommen din til din kjæreste? 

Nei, jeg og gutten det skjedde med var ikke kjærester. Jeg var dødsforelsket, men ble dumpet kort tid etter. Ung og dum. Jeg skulle kanskje ønsket jeg ventet, men det er ingenting jeg tenker på den dag i dag. 

En video av seg selv beruset på nett.

 • 09.10.2017 - 13:28

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Det er ny uke og jeg har masse motivasjon og ideer for de neste dagene. Jeg har hatt en fin motivasjon den siste tiden og det føles utrolig godt. Nå sitter jeg i stuen med jentene og en kompis er på besøk. Jeg har enda ikke spist frokost så det må jeg også gjøre snart. Frokost er jo mitt favorittmåltid, men jeg er litt treg med å finne ut hva jeg vil ha på morgenen. Nå frister havregrøt eller ostesmørbrød så tenker jeg handler inn til det på butikken snart. Jeg må også handle inn mat til hele uken i dag. Jeg er ikke så flink med storhandel, men det lønner seg virkelig i lengden. Jeg er lei av å dra ofte på butikken og i tillegg sparer man masse penger, ved å droppe de korte stoppene innom butikken hver dag. 

 

Da jeg våknet i dag hadde jeg fått to ny snapper av noen venner. "Når kommer videoen ut?, Kan alle se den? skal den på bloggen?" Filmen de spør etter er filmen fra selve feiringen på fredag. Som jeg forklarte dere i går var det en mann som filmet i bursdagen og som nå driver å lager en liten aftermovie. Det er gøy å se forskjellen på meg og Andrea kontra vennene våre. Flere av dem har allerede sendt melding til han og bedt han om å klippe dem ut av filmen og flere sprang avgårde på festen om kamera kom. Jeg tror jeg kunne funnet på å gjort det før, men tror kanskje det er Paradise som har endret det hele. Eller jeg var ikke kamerasky før Paradise heller, så det handler nok mest om at vi alle er forskjellig. Hele Norge har allerede sett meg i diverse vinklene og er det virkelig ille får jeg det bare slettet etterpå. Vi respekterer at ikke alle vil vise seg selv i alle mulige situasjoner på internettet. Jeg spør derfor alltid vennene mine om det er greit at jeg poster bilder av dem på bloggen om jeg først skal poste noe. Jeg merker også at det er sjeldnere jeg tar med meg kamera når jeg skal møte venninner, faktisk på grunn av dette. Ville du likt om det kom en video av deg selv beruset på internett? Jeg tror de fleste ville brydd seg, men det kommer sikkert også helt an på hvilken type klipp det er snakk om. Jeg er spent på filmen i alle fall. 

 

Det var fortsatt mange som fortsatt var interessert i gutten på snap, så her får dere et til bilde av kjekkasen;) Hvem var gutten på snapchat?

 • 08.10.2017 - 16:34

                            

Hei flotte lesere! Jeg fått utrolig mange spørsmål om gutten jeg la ut snap med på fredag. Jeg har prøvd å svart dere på DM, her på bloggen og på Snapchat, men jeg merker at det fortsatt er noen som er nysgjerrige! Han heter Erik Hagen og er en god kompis av meg. Vi jobber sammen og ble kjent like etter jeg flyttet til Oslo. Til dere som tror jeg har fått meg en ny flørt, så stemmer det altså ikke. Han er homo, så dette kysset var kun vennskapelig. Til dere som lurte på hvor jeg var på den snappen så var jeg på Nox. En uteplass som ligger på Solli. 

 

Nå har jeg nettopp lagt meg i sengen for å se svenske paradise. Jeg henger litt etter i sesongen, så resten av dagen skal jeg bruke tiden min i sengen og ta igjen alle episodene. En rolig og avslappende Søndag. Jeg hadde en rolig lørdag også, men det føles godt å ha en lik dag i dag. Vi blogges senere<3

VLOGG FRA FEIRINGEN

 • 08.10.2017 - 14:19

Hei alle sammen! Nå har jeg redigert ferdig vloggen fra lørdag. Planen var egentlig å ta med kamera i selve bursdagen også, men jeg er glad jeg droppet det. Vi hadde en kameramann som filmet fra bursdagen, så da får dere se mer fra selv feiringen i den videoen. Tror den skal være ferdig i løpet av dagen eller i morgen :D Det var mange som lurte på når jeg har bursdag og om det var nå på fredagen, men det var det ikke. Jeg har bursdag 11 Oktober som er på Onsdag. Snart blir jeg 21 år og kan lovlig drikke alkohol og komme meg inn på casino i USA. Hva mer er det som er kult med å fylle 21? Det er det eneste jeg kommer på i alle fall haha. 
 

Nå skal jeg dra på butikken å kjøpe meg frokost. Jeg har sovet lenge i dag og redigert vloggen siden jeg våknet, så nå rumler magen veldig. Vi blogges <3

 

Strippeshow 10/10

 • 07.10.2017 - 19:21


              Merket forresten etter Andrea hadde tatt bildene at jeg holdt tallet feil vei. Lett å bomme litt etter et par drinker.

Hei alle sammen! En sen oppdatering fra meg i dag, men jeg har ikke gjort annet enn å ligge på sengen og vært hos Sofie og Andrea en kort tur. Formen er veldig redusert etter feiringen i går, men herregud det var verdt det! Jeg hadde en utrolig morsom kveld og den tok aldri slutt. Halv 11 i dag tidlig kom jeg og Mathilde traskende inn i leiligheten, så det sier vell sitt. Den beste bursdagsgaven var helt klart strippeshowet som jeg og Andrea fikk. Mange av dere har nok sett snapper, for jeg merket at vi ble filmet fra alle vinkler.  Jeg vlogget i går, så videoen skal jeg redigere nå og er ferdig senest mandag. Planen var jo egentlig å filme litt i selve bursdagen, men jeg tok aldri med meg kamera og det var like greit. Vi hadde med kameramann, så dere får vlogg fra dagen og se en egen film kun fra festen. Gled dere! 

Nå skal jeg dra på butikken og kjøpe meg litt mer mat. Jeg føler det eneste jeg har gjort i dag er å spise og sove, men det er slik det blir dagen derpå. Det sykeste er jo kanskje at jeg vurderer å dra ut i kveld igjen, men vi får se! Nå skal jeg legge meg i sofaen med de andre, så vi blogges <3

Pust inn, knips bilde, pust ut.

 • 06.10.2017 - 11:35

Pust inn, ut med rompa, opp med haken, inn med magen, ut med brystet, pose, knips bilde. Pust ut. 

 

Jeg skulle ta et speilbilde i går og tok meg selv i å gjøre rutinen jeg beskrev over. Shitt så dum jeg følte meg der jeg sto, men vi alle har nok havnet der en gang. De fleste vil jo helst se best mulig ut på bilder og gjør derfor seg ekstra til når kamera kommer fram. Mange har lært seg hvordan side de ser best ut fra og fra hvilken vinkel de beste sidene av kroppen kommer fram. Hvem kan ikke scrolle seg nedover Instagram og la seg inspirere? Du finner jenter i alle fasonger og jeg kan ikke drømme om at du aldri har sett noen du har latt deg inspirere av. Uansett hvor lite vi sier vi blir påvirket, så påvirker det oss. Det er menneskelig og vi alle gjør det. Det vi må huske på er at disse menneskene er også mennesker slik som oss. De vil på lik linje som oss få fram det beste med seg selv. Mange av de største profilene redigerer på seg flatere mage, større rompe, større bryst, større muskler, smalere midje og gud vet hva mer mennesker retusjerer. Kjære gutter og jenter. Tenk deg om neste gang du drømmer om et uoppnåelig utseende som du så på Instagram. Alt er ikke som det ser ut som og alt på nett er ikke virkeligheten.

 

La meg sette dette på spissen og vise dere 6 bilder av kroppen min. Alle bildene er tatt samme dag og fra samme vinkel. Forskjellen på bildene er lyset, jeg strammer, holder inne magen, presser ut rompa og poser. Ser det for en enorm stor forskjell det virkelig er?  

 

Sunn og enkel lunsj

 • 05.10.2017 - 15:57

Hei alle sammen. Treningen ble utsatt i dag, så nå har jeg nettopp spist en supergod lunsj og fortsatt på en dokumentarserie som jeg har startet på for 1 uke siden. Forteller dere mer om den i morgen. Jeg ble overrasket over hvor varmt det var ute da jeg gikk på butikken tidligere i dag. Solen skinner og jeg var varm til tross for at jeg gikk uten jakke! Jeg håper det ikke er en gangs tilfelle, men at vi får flere fine dager framover. Jeg håper i alle fall det holder seg fint til helgen er over, da hadde jeg vært superfornøyd. I dag har jeg bare sett serie, spist is og slappet av i leiligheten. Tenk at feiringen allerede er i morgen! Det er det eneste jeg har tenkt på de siste dagene og uken har faktisk sklidd forbi, så jeg skal ikke klage. Jeg gleder meg sånn til å se alle sammen og til å feste! Det har jeg ikke gjort ordentlig i Norge på lenge. 

 

Nå skal jeg dra på trening (6 timer senere enn planlagt, wops) og så skal jeg dra å farge håret til Mathilde. Vi blogges<3    ♥ Sopp ♥ mais ♥ soppburger ♥ avocado ♥ salat ♥ sweet chili ♥

Dette fikk fram barnet i meg!

 • 05.10.2017 - 12:01Jeg er fortsatt i lykkerus etter den utrolige morsomme dagen i går. Jeg har hatt lyst å dra dit siden jeg flyttet til Oslo, men har ikke vært der før nå. Lillesøsteren til Nora på 13 år er på besøk og det var ingen tvil om hvor hun ville dra når hun var her. Vi hadde en utrolig morsom dag og jeg kan ikke forstå at jeg ikke har dratt dit før. Det var flere av dere som lurte på hvor jeg var og jeg var på Rush, et trampolineland som ligger 20 minutter fra sentrum i Oslo. Til tross for at jeg, Mathilde og Nora mest sannsynlig var de eldste der kommer vi nok til å dra tilbake. Jeg ble mer svett på den ene timen på Rush enn jeg ble på treningsøkten jeg hadde tidligere på dagen. Utrolig bra trening og så gøy! Jeg følte meg som en liten unge der jeg hoppet fram og tilbake.

 

Jeg merket også hvor mye tøffere jeg ble etterhvert. I starten drev jeg bare å hoppet fram og tilbake, plutselig gjorde jeg frontflip hele tiden og de siste 5 minuttene turte jeg å prøve meg på en backflip. Jeg vil bli flinkere å tørre å satse, så det er også en stor grunn til å dra tilbake. Jeg syntes ting som dette var utrolig gøy da jeg var yngre og det har ikke endret seg med årene. Jeg sto ofte i hagen og øvet på å slå hjul og andre akrobatiske øvelser. Det eneste som har endret seg er at jeg har blitt mer pysete. Når man er yngre tenker man ikke over konsekvensene like mye og da tørr man å teste ut mere. Det er det samme som på tivoli. Jeg var aldri redd når jeg var mindre, men nå kribler det litt (mye) ekstra i magen om jeg setter meg i en karusell. Rart å tenke på hvor mange hemninger man får nå man blir eldre.

Nå skal jeg kle på meg treningsklær og dra på trening, vi blogges <3Dramatisk morgen.

 • 05.10.2017 - 11:42

God morgen alle sammen! Det ble en sen kveld i går så i dag har jeg sovet litt lengre enn til vanlig. Jentene har også fri, så det er deilig å kunne starte morgenen sammen. Som regel jobber noen eller er på skolen, så det er sjeldent at vi tilbringer tid sammen på denne tiden. Jeg hadde nettopp startet på innlegget da jeg hører Marte hyle fra kjøkkenet. Dette var synet som møtte meg hahhaha, er det mulig? 

Nå skal jeg lage meg frokost og se på bildene som vi tok i går. Jeg hadde en så gøy dag i går og jeg gleder meg til å fortelle dere hva vi gjorde og vise bilder. Det er en av de gøyeste plassene jeg har vært her i Oslo og som jeg definitivt må dra tilbake til. Jeg kommer til å poste et innlegg med masse bilder snart. Fram til da får dere en liten smakebit på hvordan morningene kan se ut her i leiligheten haha. Jeg ler fortsatt bare av å se på bildene!

Et elendig kosthold kan ikke repareres med trening.

 • 04.10.2017 - 13:16

Hei alle sammen! Nå sitter jeg nydusjet i sofaen etter å ha vært på trening. Jeg begynner endelig å merke på kroppen at jeg begynner å komme i form og ingenting er deiligere enn den følelsen. Jeg prøver å ikke trene for mye i starten for da kan jeg fort bli lei. 4 ganger i uken er mer enn godt nok! Visste dere forresten at forskning viser at at 70% er kosthold og 30% er trening? Noen tenker at nå skal de begynne å trene, men fortsetter å ha crappy kosthold, men et elendig kosthold kan ikke repareres med trening. Vil du oppnå resultater fort er kosthold definitivt det viktigste.
 

Et innlegg som dette har dere ønsket en stund nå, så i går prøvde jeg å dokumentere litt av dagen min. Jeg har savnet å skrive hverdagsinnlegg, men sannheten er at hverdagen kanskje ikke er så interessant hver eneste dag. Jeg skal prøve å bli flinkere å ta bilder i hverdagen til tross for at kanskje ikke skjer noe spesielt den ene dagen. Nå får dere i alle fall et lite innblikk av dagen min i går. Det var en veldig fin dag vil jeg si! Da jeg våknet sminket jeg meg, spiste frokost og dro å møtte Andrea. Vi fikk handlet inn det siste vi trengte til bursdagen, så nå er vi helt klar til Fredag. Æhh jeg gleder meg så mye!Innkjøpet tok veldig kort tid, så vi rakk å ta et par bloggbilder før vi måtte dra videre. Andrea skulle til frisøren, så jeg ble med for å holde henne med selskap. Jeg fikk også fikset noen fester i mitt hår, så det passet egentlig veldig bra at jeg ble med! Det var like koselig å være innom nå som sist. Jeg er alltid så avslappet når jeg er hos frisøren, så på slutten satt jeg og Andrea og gjespet til hverandre og klarte ikke stoppe. Er jeg den eneste som blir trøtt av å være hos frisøren? Det er jo så behagelig å bli dullet med. 

 
Etter frisørbesøket dro vi til Joe & the juice for en veldig koselig bloggdate. Hit skal jeg definitivt dra tilbake! Jeg klarer å konsentrere meg bedre enn når jeg er hjemme og i til legg har de verdens beste avocado sandwich og smoothier. 

 Andrea skulle på vippetime, så da dro jeg å møtte Sofie. Vi fikk tatt litt flere bilder og gått litt rundt i sentrum og pratet. Planen var egentlig å dra å trene på kvelden, men sekundet jeg kom inn døren hjemme la jeg meg på sofaen. Det tok ikke lange tiden før jeg lå å snorket og da jeg våknet var alle jentene kommet hjem, så da var det tvkveld på hele gjengen resten av kvelden. Jeg trives så godt i den nye leiligheten og jeg skulle ønske jeg kunne bo her lengre enn desember... Jeg leier rommet til en venninne som skal reise bort, så allerede i Januar må jeg finne meg et nytt bosted. Jeg angrer kanskje litt på at jeg gjorde denne løsningen, men nå har jeg i alle fall bedre tid til å finne noe. Jeg får også bodd sammen med gode venninner fram til da, så det gjør saken mye bedre. 

 

Nå skal jeg stelle meg og dra på trampoline! Jeg har hatt lyst å dra dit siden jeg flyttet til Oslo, så i dag får jeg endelig testet ut stedet. Vi blogges <3 

Avoid pain.

 • 04.10.2017 - 09:47

"Let's be shameless. Be greedy. Pursue pleasure. Avoid pain. Wear and touch and eat and drink what we feel like. Tolerate other women's choices. Seek out the sex we want and fight fiercely against the sex we do not want. Choose our own causes And once we break through and change the rules so our sense of our own beauty cannot be shaken, sing that beauty and dress it up and flaunt it and revel in it"

                                                                             - Naomi Wolf 
Mitt første kyss på over 4 måneder.

 • 03.10.2017 - 15:14

Et innlegg jeg skrev i sommer da jeg var i Rhodos, men aldri postet. 

 

Det er lørdag og jeg har nettopp lagt meg i sengen på rommet. Jeg er helt alene, men det var veldig deilig for en gangs skyld. Fra jeg står opp til jeg legger meg er jeg omringet av mennesker hele tiden, så når jeg først er alene er det godt å slappe helt av. Nå hører jeg på musikk, skriver og knasker i meg potetgull. Jeg liker denne alenetiden, men blir også fort rastløs. Jeg blir nok liggende en liten stund til, men kjenner jeg meg selv rett må jeg sosialisere meg senere. Klokken er allerede 1 på natten, men til å være Rhodos er det tidlig. Jeg kan fint dra ut etterpå og det vil fortsatt være mange timer med folk i bargaten. Det er aldri stress her nede og dagene er veldig fleksible - det liker jeg.

 

Hva skal man si? De hadde rett. Det er noe med denne øyen. Mitt første kyss på over 4 måneder fikk jeg her. Litt romantisk med tanke på hvilken navn denne øyen har fått, kjærlighetens øy.

Når jeg først er singel så er jeg virkelig singel. Jeg snakker sjeldent med gutter og sist jeg møtte en gutt for en date var September i fjor. Det var ikke en date en gang, men det var sist jeg møtte noen jeg var interessert i. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg dropper fort å møte nye om jeg aldri har møtt personen før. Jeg har alltid merket fort om jeg er interessert eller ikke og de fleste tilfellene er jeg ikke det. De gangene jeg er interessert, mister jeg interessen nesten like fort som jeg fikk den. De gangene det har vært rett har det føltes rett fra starten og disse personene er vanskelig å finne. 

 

Jeg har lastet ned tinder et par ganger, men egentlig med null hensikter. Når gutter skriver har jeg en tendens til å ikke svare eller slette matchen. Det trenger ikke ha noe med gutten å gjøre, for han kan være så fin som bare det. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir stresset av tanken på å møte ukjente. Jeg liker å møte gutter igjennom venner, på eventer, i en bursdag, på ferie og ikke på tinder eller andre sosiale medier. Per dags dato har jeg ikke tinder og jeg kan heller ikke huske sist gang jeg hadde appen.

 

Dette er ikke et innlegg som er ment for en søknad. «Hey alle single gutter, ta kontakt» for sannsynligheten for at jeg møter deg om du tar kontakt er veldig liten. Jeg er kanskje sær på det punktet, men det er sannheten. Jeg er kanskje litt feig når det gjelder gutter. Hvorfor er jeg det egentlig? Hva er det verste som kan skje? Var han ikke den rette trenger jeg aldri møte han igjen. Jeg tror hovedgrunnen er at jeg ikke har det behovet for en flørt. Jeg er bare 20 år og kun ha meg selv å tenke på er utrolig godt til tider. Jeg er sikker på at det finnes noen der ute, uansett om jeg venter 1 eller 5 år. Jeg tror også at det ikke bare finnes en for alle, men fler. Jeg tror jeg er en vanskelig person å date, om jeg først dater. Jeg kan vise utrolig stor interesse en uke, men plutselig endre helt mening og trekker meg unna uken etter. Det kan være forvirrende for dem jeg møter, men det beste er å alltid gjøre det som føles rett for seg selv. Jeg har mange guttevenner i livet mitt og det holder i massevis for meg.

 

Jeg har flere venninner som alltid har kjæreste, som alltid dater og/eller som regel alltid har noen i kikerten. Så har vi meg da, fikk mitt første kyss på over 4 måneder her på kjærlighetens øy. Litt romantisk at det først skjer når jeg er her, men om det blir noe mer får tiden vise. Jeg begynner å kjenne meg selv kanskje godt, så jeg er nok like singel når jeg er tilbake til Norge igjen.

 

Jeg hadde rett. 

Min Instagram i 2012.

 • 03.10.2017 - 09:39

God morgen flotte lesere. Jeg har nesten nettopp stått opp av sengen og gått ned trappen og satt meg i sofaen. Internettet på rommet mitt funker ikke helt som det skal enda, så jeg har allerede skaffet meg en liten bloggespot i stuen. Jeg håper det ordner seg snart, for jeg savner å kunne ligge i sengen å se serie og blogge. En liten del av meg skulle kanskje ønske vi ikke fikk internett oppe, for da ville jeg nok sovet bedre om nettene. Nå legger jeg fra meg macen nede og når jeg først legger meg i sengen, så legger jeg meg for å sove. Et lite tips til dere som sliter med å sovne; Legg fra deg alt av elektronikk minst 1 time før leggetid, det hjelper utrolig mye. Jeg sover så utrolig mye bedre så jeg skal prøve å fortsette med å legge meg tidlig på kveldene, selv om vi får internett oppe. Nå skal jeg lage meg frokost snart, sminke meg og så dra å møte Andrea. Vi skal handle inn en del ting til feiringen og så håper jeg vi rekker å ta litt bilder. 

Kamera og minnekortet mitt ligger hos Mathilde og begge harddiskene hos Andrea. Jeg skulle derfor prøve å finne et bilde fra arkivet jeg kunne bruke til innlegget. Jeg kom over disse to screenshottene og jeg tenkte det kunne være gøy for dere å se. Nå ser jeg at jeg har slettet flere bilder enn jeg trodde, men glad jeg har latt noen være igjen. Speilet på rommet ble ofte brukt til selfies som dere kanskje ser og alle bildene er tatt med iphone. En liten kontrast fra hvordan feeden min ser ut nå. Nå tar jeg nesten bare bilder med ordentlig kamera for så å legge over til mobilen og så Instagram. Følgerne har også økt utrolig siden den tid takket være paradise. Nå må jeg sminke me for om 20 minutter skal jeg møte Andrea! Vi blogges <3

                                                                    

Vi er åpenbart venner, så hvorfor snakke stygt om h*n til meg?

 • 02.10.2017 - 15:25

Hei alle sammen. Nå sitter jeg hos Sofie og Andrea! Vi har nettopp planlagt en del ting som skal ordnes til bursdagen og jeg har bestilt ny kjole. Jeg håper virkelig jeg får den før feiringen og at den ser like fin ut på som på bildet. Nå er det bare en liten uke til bursdagen og jeg merker hvor mye jeg gleder meg. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg feiret sist, men det er jo faktisk et helt år siden. Det er mye som har endret seg, men gjestelisten vil jeg si er ganske så lik bortsett ifra noen ekstra + alle vennene til Andrea. Det beste med å feire er jo helt klart at man samler alle sine nærmere. Det er flere som kommer reisende til Oslo, så de neste dagene kan ikke gå fortere. Nå skal jeg spise mat og dra på trening<3 I går skrev jeg ned en liste over ting som irriterer meg. Listen finner dere under↓ Vi blogges i kveld flotte lesere 

         

 10 ting som irriterer meg i hverdagen, let's go! 
 

 1. Når noen snakker stygt om mine venner og de åpenbart vet at vi er venner. Uansett om jeg er venninne med personen eller ikke, irriterer det meg når folk skal kommentere. «Hun er ikke fin, hvordan klarte han og kapre henne?  Hun var finere før! Hun kan ikke kle seg" Det kan umulig få deg til å føle deg bedre ved å snakke nedlatende om andre. Enkelte mennesker kan se på den vakreste jenten i verden, men selv om slenge ut en kommentar som "hun er jo ikke så fin da" Jeg synes det er viktig å rose andre og være sjalu kommer man ingen vei. Tror du at du blir penere av å si at andre er stygg? 

   
 2. Tom for dopapir. Hvem har ikke kommet løpende inn døren for å rekke toalettet, etter en lang dag med skole eller jobb. Det er ikke ofte jeg setter meg ned uten å sjekke om det er papir, men det hender! Haha da var det bare å rope etter hjelp om jeg er så heldig å ikke være alene. 

   
 3. Bøter jeg lett kunne unngått. Når det er bilettkontroll og jeg er overbevist om at jeg har billett, men finner ut at den gikk ut 2 timer før kontrollen. Det skjer noen ganger at man møter de snille som lar deg kjøpe ny billett, men så har vi dem som gledelig deler ut boten på 1200 i hendene på deg. 
   
 4. Smuler i sengen. Når skal jeg lære å ikke spise mat som smuler i sengen? Det er litt vanskelig når favorittsnacksen min er potetgull, haha!
   
 5.  Dårlig tid før jeg skal ut. Jeg er en person som hater å stresse. Det verste som finnes er jo å ha 1 time maks på å finne outfit, sminke seg og fikse håret. Det som skjer i slike situasjoner er at jeg alltid kommer forseint.
   
 6. Tom for strøm på mobilen. Jeg hater å være tom og angrer hver gang jeg er en plass uten lader at jeg ikke har ladebank med meg. Ladebank er genialt, men jeg lærer tydeligvis aldri. 
   
 7. Folk som ikke klarer å unne andre suksess. Hvordan kan man ikke være glad på andre sine vegne? Vil du det samme som denne personen, men enda ikke klart å komme deg i mål? Jobb hardere. Du kommer ingen vei med å klage over hva andre får til. Hadde du kanskje brukt litt av den energien du bruker på å irritere deg over andre sin suksess, ville du kanskje nådd malet ditt du også;) 

   
 8. Mennesker som alltid skal finne feil. Jeg er vegetarianer, men det er ikke godt nok for alle. Jeg har veske laget av pels og jeg eier en jakke med pels, så da bryr jeg meg tydeligvis ikke nok. Jeg gjør i alle fall noe og ingen er perfekte.

   
 9. Mennesker som alltid har seg selv i fokus. Du klager over alle andre, men ser ikke at du selv kanskje er problemet av og til. Det gjør ingenting om andre feiler, så lenge det er en vinnsituasjon for din del. Jeg tror man kommer lengst i livet med å bry seg om de rundt seg, for hvem vil være rundt mennesker som kun bryr seg om seg selv? 
   
 10. Jentedrama. Finnes det noe mer irriterende enn teit jentedrama? Jenter er veldig flinke til å diskutere og 1 fjær blit plutselig til 10 høns. Hva så om hun ikke ville komme på jentekvelden, men heller være med noen andre venninner? Man trenger ikke ta alt så personlig. Jeg liker deg og du har ikke gjort meg noe, selv om jeg valgte å avlyse den ene avtalen vi laget for 2 uker siden. 

 

DU HAR DET IKKE BRA OG DET ER HELT GREIT

 • 02.10.2017 - 11:33

du har det ikke bra 

og det er helt greit 

du trenger ikke føle skyld 

fordi du ikke har det fint 

hele tiden 

det er lov å være litt lei 

litt sliten og oppgitt 

det er greit å ligge nede ibland 

for du kommer til 

å reise deg 

vi skal reise oss sammen.

 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no