hits

martine johansen |oslo

Noen mennesker er så jævla onde.

 • 30.11.2017 - 19:59

                              OM DET FINNES EN GUD DER UTE BER JEG OM HJELP. 


Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte en gang, for jeg trodde ikke dette kunne skje. Hva strømmer igjennom hode på disse menneskene? Ikke mye har jeg lagt merke til. I går ble jeg liggende våken til langt på natt på grunn av dette. Jeg leste artikler, søkte på nett, så videosnutter og bilder. Jeg blir sint, men mest av alt oppgitt. Hvorfor skriver ikke media mer om dette? For opptatt av klikk og dette selger tydeligvis ikke nok. De skriver om hva Kim kardashian hadde på seg på butikken, treningstips, hvordan man skal kle seg eller en ny artikkel om Trump. Penger, penger, penger. Hvorfor deler vi ikke mer og hva kan vi gjøre for å stoppe dette. 

Da jeg kom over en artikkel om det, trodde jeg først det var gammelt. Jeg trodde ikke dette fortsatt skjedde, men så feil kan man ta. Det er helt sykt at mennesker i 2017 FORTSATT har auksjoner hvor dem selger mennesker. De selger dem for så å enten drepe dem, torturerer dem eller arbeider dem i hjel.

På auksjonen roper de ut kvalifikasjoner enkelte av mennene hadde, så får kjøperne komme med bud, prisen stiger og i løpet av kort tid er mennene solgt og overlevert til sin nye "eier". 

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan mennesker bare kan lukke øynene. Hvordan noen kan scrolle forbi et klipp, et bilde, en tekst som handler om dette. Hvordan kan folk ikke ville vite mer? Hjelpe til? Spre ordet? Det gjør vondt langt inn i kroppen når jeg tenker på alle der ute som trenger hjelp. 

Jeg redder kanskje ingen med å skrive dette innlegget, men jeg sprer ordet og DET kan redde liv. 

                    

memories that dance underneath your skin.

 • 30.11.2017 - 18:18                                                       Trust that some of the best days of your life haven't even happened yet.

There are going to be parties that leave you dancing until 6am,

spontaneous adventures that teach you more than you ever learned in a classroom.

There are going to be nights that will stay burned beneath your eyelids, 

memories that dance underneath your skin.

Life is going to exceed your expectations,

it is going to astonish you with its timing. 

The wold still has so much left for you. 

Lite matlyst, jobb og nytt hår

 • 30.11.2017 - 09:42


                                             BUKSE HER  // TOPP HER  //  GENSER HER  
 

God morgen babes! Først må jeg bare si; Jeg elsker settet fra nike over. Det har så utrolig deilig stoff, er fint og ble en favoritt da jeg fikk det i posten for en stund siden. Jeg tror nesten jeg må bestille et til sett bare i en annen farge, så mye liker jeg det. Jeg våknet for en liten stund siden, men har bare scrollet litt på sosiale medier og hørt på musikk til nå. Jeg fikk sjokk da jeg så meg selv i speilet i dag. Jeg var blitt så vant med det lange håret og nå er plutselig alt borte. I går var jeg litt (mye) fram og tilbake om jeg likte det eller ikke og for å være ærlig, så var det en stund jeg ikke likte det i det hele tatt. Nå digger jeg det og det er jeg så glad for. Tenk om jeg måtte farget det igjen eller følt at jeg måtte ha i extensions? Heldigvis ikke. Det er gøy å ha en frisyre man aldri har hatt før og fargen ble jo utrolig fin. Jeg har hatt tusen forskjellig hårfarger, men balayge har jeg aldri hatt før nå. Jeg vlogget faktisk hele dagen i går, men jeg er usikker på om det blir nok klipp til en hel vlogg. Jeg glemte å filme mye på dagtid, men da satt jeg for det meste bare hos Sofie og Andrea som vanlig. Jeg skal prøve å klippe den, så får vi se hvor langt jeg kommer meg! Nå skal jeg snart på jobb, men først må jeg innom butikken å kjøpe meg frokost. Matlysten er ikke på topp om dagen, så jeg prøver å unne meg litt gode frokoster eller lunsjer. Det er lite som er bedre enn en god start på dagen. Ha en fin dag alle sammen, vi blogges<3 

Mitt nye hår

 • 29.11.2017 - 18:23

                                                  Sponset behandling

                ♥ Det var deilig med en forandring. Kortere & Lysere ♥
                     Frisør; @vildehelenee hos hendrix hair Frogner Jeg gråt på vei til jobb

 • 29.11.2017 - 13:02

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos frisøren, drikker kakao og prater litt sladder. Vilde holder på å legge farge i håret mitt, så da utnytter jeg tiden til å blogge litt. Jeg fikk som forventet litt sjokk da jeg tok av extensione og jeg var på gråten i noen sekunder (hahalol). Tenk at hår kan ha så mye å si? Det er jo bare hår - et utseende. Jeg prøver å vende meg til mitt ekte hår, for nå skal ikke extensione på igjen - ikke på en stund i alle fall. Det blir nok kjempedeilig og jeg kjenner faktisk allerede at det korte håret var deilig. 

 

Jeg må tipse dere om en instagramkonto jeg nettopp oppdaget, eller jeg fant den ikke selv. Det var Mathilde som viste med den da vi satt på t-banen på vei til jobb. Jeg lo så mye at jeg gråt. Enkelte poster syntes jeg var utrolig morsomme, så jeg er spent på hva dere synes. Det finnes jo utrolig mye forskjellig type humor, men dette falt jeg for! 
 

Jeg har valgt ut noen av mine favorittposter til dere! Enjoy 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


       

PHOTO BOOTH

 • 29.11.2017 - 10:09

God morgen babes! Nå spiser jeg frokost, smoothie og riskaker (de tynne med parmesan fra rema, NAM). Snart skal jeg til frisøren og det skal bli så godt med en liten forandring. Ja, jeg vet jeg er alt for ubesluttsom og kommer til å miste håret mitt snart - det som er igjen. Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre i dag, men en stor forandring blir det nok. Jeg håper bare ikke jeg får helt panikk når vi skal ta av extensione. Jeg har blitt så vant med det lange og tykke håret, føler jeg har glemt hvordan mitt ekte hår ser ut. Jeg får heldigvis svaret på det om ikke lenge. Gleder meg til å vise dere! ses 

De siste bildene

 • 28.11.2017 - 13:56

Nå sitter jeg i stua til Sofie og Andrea å blogger. Morten ligger med Celine på sofaen, Andrea dro til byen en tur og Sofie sitter også å blogger. Det er godt å henge med folk som driver med det samme som meg, for da slipper jeg dårlig samvittighet om jeg må være litt usosial en stund. Når jeg, Sofie og Andrea henger sammen kan det fort gå noen timer uten snakking og kun tasting på tastaturet. Vi skjønner hverandre så da er det liksom ikke noe stress å ikke være sosiale, selv om vi er i samme rom. Jeg ville sjeldent tatt fram macen og blogget om jeg hang med venner som ikke driver med dette. Det er vanskelig for folk "utenfor" å forstå, men dette tar mer tid enn de fleste tror. 

I dag har jeg ikke å så mange planer annet enn at jeg skal på jobb. Jeg jobber med bestevenninna, så jeg gleder meg som vanlig! I morgen skal jeg til frisøren, så dette er de siste ordentlige bildene tatt av meg med langt hår (på en stund i alle fall). Jeg skal gjøre en stor forandring med håret mitt og jeg gleder meg til å vise dere. Jeg skulle egentlig dratt til frisøren for en uke siden, for jeg blir bare galere for hver dag som går av klipsene haha. Det er umulig å fikse håret, så jeg går for det meste med hestehale eller tott. Det positive er at jeg vet at håret mitt har vokst, så det blir spennende å se uten extensions. Sove eller holde avtalen?

 • 28.11.2017 - 09:10

Hei og god morgen flotte dere. Nå skulle jeg egentlig vært på trening med Sofie, men i dag klarte ingen av oss å holde avtalen vår haha. Jeg la meg sent i går og slet derfor veldig med å stå opp i dag, men nå er jeg heldigvis lys våken. Jeg snakket nettopp med Andrea og hun fortalte at Sofie også fortsatt sov, men at hun selv var på tur på trening allerede. Avtalen var at vi skulle møtes klokken 9, men det ser ut som det blir klokken 10 i stedet for. Deilig med litt ekstra søvn noen dager og spesielt når jeg ikke la meg før nærmere halv 3... 

I går var jeg hos Sofie og Andrea hele kvelden og vi hadde det superkoselig. Vi spiste grøt, så film, drakk kakao, spiste klementiner/mandariner (noen som vet forskjellen?) og hadde veldig gode samtaler som alltid. En liten funfact om oss; Vi har aldri sett en hel film eller episode sammen, jeg, Sofie eller Andrea. Vi prater alt for mye til å kunne klare å følge med, men jeg liker sånne forhold da. Det er så ekte. Jeg er glad jeg har de jentene! De er gull verdt<3 

                                     BILDER FRA KVELDEN I GÅR 

SISTE MULIGHET!

 • 27.11.2017 - 20:57

CYBER MONDAY

Uken og spesielt helgen som var, var det kaos i butikkene. Black friday er dagen hvor flest mennesker er utenfor hjemme sitt og shopper. Jeg vet ikke med sikkerhet at det er dagen, men etter en tur på 5 minutter på Oslo city fikk jeg klaus. Det var folk over alt! Jeg er ikke så glad i å handle i butikker, spesielt ikke om det er mye folk eller i Norge. Jeg synes handling på nett er mye gøyere! Jeg kan fort glemme at jeg har bestilt noe og da føles det plutselig ut som en gave, når pakken kommer. I dag har Nelly siste salget for denne gang, så jeg tenkte å stikke innom å vise dere noen av mine favoritter. Desto flere plagg du handler, desto billigere blir det! Handler du 2 plagg får du 15%, handler du 5 plagg får du 30%!

Salget varer kun i 3 timer til :D                                                            1 HER / 2 HER / 3 HER                                                              1 HER / 2 HER / 3 HER                                                             1 HER / 2 HER / 3 HER                                                             1 HER / 2 HER / 3 HER 

PARADISE HOTEL 2018

 • 27.11.2017 - 17:32

Hei alle sammen. Hvordan har starten på uken deres vært? Mandager pleier av og til å være litt tunge, men dagen min til nå har vært utrolig fin. Jeg har fri fra jobb så i dag har jeg vært med Sofie fra jeg våknet. Vi har trent, tatt bilder, vært i byen, fikset bryn og spist grøt (NAM så godt det var). Nå ser vi gamle episoder fra paradise hotel. Sesongen med Kristin, Dennis, Iselin og Stian, om dere husker? Jeg digger å følge med på reality og kjenner jeg savner Mexico veldig mye nå. Det er veldig mange spekulasjoner for tiden om neste års paradise hotel. Sikkert ikke for alle, men naturlig nok litt i min vennekrets. Jeg er veldig spent på hvem som skal være med, men vet også allerede mer enn jeg kanskje skulle vist. 

Etter jeg la ut et bilde på instagram (det er slettet nå) så var det mange som spurte om jeg skulle være med. Forståelig siden det var et bilde fra paradise og teksten var "håper det blir mindre tåret på ph 2018". Jeg, Andrea og Sofie bestemte oss får å legge ut hvert vårt bilde på tull, men hvem vet? Kanskje dere ser noen av oss på skjermen om noen måneder:)

Kjenner du noen som har meldt seg på i år?

                       
                    Processed with VSCO with jm1 preset

Jeg trengte å lese dette.

 • 27.11.2017 - 08:55

can't be life.

sadly, so many people

are setting the bar really low

in terms of their personal lives

working a job they hate

content with struggling

settling for relationships

life for so many is not living at all

and that's the problem

you get what you allow

watching others live life

instead of living your best life

and they wonder why everyone

is self-medicating

suppressing their pain

pretending to be happy

instead of trying to cultivate

a lifestyle that brings them peace.

the control.

and that's how they control you

they make everything appear impossible

they force you to believe

that you're almost average at best

they force you to forget about your magic

and with this, you forget about your worth

we are more prone to accept a little

or nothing as opposed to have it all

we're content with small sums

of what will add up to being without value

in our last days of life

our desire to achieve more

has been buried beneath

the ideals set by those

threatened by an above-average ambition

don't let them control you

don't let them define

and or set your limitations

Jeg trengte å lese dette diktet for noen dager siden, på bloggen til en av bestevenninnene mine HER. Håper dere likte det like godt som meg gjorde. 

DET HAR KOSTET MEG 100.000 KRONER!!

 • 26.11.2017 - 18:25

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive om dette (før jeg faktisk klarer det), men det har vært i tankene mine mye de siste dagene. Jeg har sluttet (heh prøver) å snuse. Sist jeg tok en snus var onsdag og det føles som en evighet siden. Jeg angrer så utrolig mye på at jeg startet for noen år siden. Det er ikke bra for meg, er veldig uattraktivt og utrolig dyrt. Det er etter jeg har spist mat jeg sliter mest, men denne gangen skal jeg klare det! Jeg tok et kort regnestykke nettopp for å finne ut ca hvor mye jeg har brukt på denne avhengigheten min. Jeg regnet ut 3 bokser i uken siden jeg var 15 år og et er rundt 100 tusen kroner... Shitt det er mye penger jeg kunne brukt på noe annet:( Jeg ville neppe hatt ekstra penger i måneden om jeg ikke hadde snuset, men det er uansett kjedelige å vite summen på noe så idiotisk. 

 

Throwback til 2012 og første gang jeg kjøpte snus på butikken selv.  Jeg var 15 år og på besøk hos familien i Lofoten, så mulighetene var ikke så store. Det var faktisk første gangen jeg turte å prøve også, så dere kan tro jeg var stolt;) Jeg knipset bildet med en gang jeg kom hjem og postet det i en facebookgruppe vi i jentegjengen har.                                                                            
                          

Blir man løsere der nede om man har mye sex?

 • 26.11.2017 - 09:36

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos Sofie og om en liten halvtime er jeg nødt å dra på jobb. Jeg skulle ønske jeg kunne sittet her lengre, for det var ganske underholdene å følge med på Sofie. Det ruller en disneyfilm på tv og Sofie lever seg så inn i karakterene. Kommenterer alt dem gjør og svarer dem til og med haha. Jeg klarer ikke følge med på filmen og blogge samtidig og jeg er nødt å gjøre klart innlegget, så filmen får jeg se en annen gang. Jeg fikk et spørsmål på DM for noen dager siden, som jeg tenkte ville vært gøy å dele det med dere. Hun som spurte er kanskje ikke den eneste som lurer på dette, så kanskje dere får svar på noe dere også lurer på. Jeg viste selv ikke svaret da jeg var yngre, men etter litt søking på nett fikk jeg vite fakta. Spørsmålet som kom i DM var "Jeg får høre at jeg ikke er trang fordi jeg har hatt sex meg mange, men er det sånn at tissen blir løsere av mye sex?" 

Er jeg den eneste som fikk høre om dette da jeg var yngre? En kommentar fra noen i klassen om hvor løs enkelte jenter var og at de ikke var trange lengre. Det høres jo ikke logisk rett ut, men kroppen kan jo være litt komplisert å forstå seg på noen ganger. Er det en myte at man får større åpning med å ha mye sex eller er det faktisk fakta? 
 

Fakta er; Nei, mye sex gjør ikke at tissen blir løsere.

Det kan skje at man i perioder i livet er mer anstrengt når man har sex, og det vil derfor virke strammere, men det vil på ingen måte si at sex gjør tissen din løsere, heller hvert i mot! Jeg leste også at skjeden kanskje er den mest fleksible delen av kroppen vår - altså den tilpasser seg rett og slett. Tenk bare på dette: Tissen din kan stramme rundt en finger den ene dagen, føde et barn den andre og ikke mange ukene etter fødsel kan man igjen stramme rundt en finger. Viste du at et barn har en hodeomkrets på rundt 35cm? Shitt kvinnekroppen er fantastisk. 

Sofie og jeg snakket om dette i går og da sa hun noe jeg ikke hadde hørt før. Sofie mener tissen tilpasser seg penisen om man har sex med samme person over lengre tid. Jeg har aldri hørt dette, men kan det kanskje stemme? Haha det høres jo i så fall helt sykt ut. Jeg skal vente med å søke det opp før jeg hører hva dere tror! EDIT; Skulle blitt postet i går. 

                       

De bruker deg.

 • 25.11.2017 - 10:54

                                     Jeg har flere tusen følgere, venner og likes, påvirker dette privatlivet mitt? 

                                

Etter paradise hotel endret mye i livet seg og jeg blitt mer "populær" det siste året. Eller hva vil det si å være populær? Jeg er i alle fall blitt 
mer ettertraktet. Jeg blir ofte invitert på arrangementer og nye mennesker prøver å få kontakt med meg hver eneste dag. Det er ikke alltid gode hensikter, men jeg prøver å tenke positivt til det motsatte er bevist. De fleste jeg møter er snille, men så møter jeg de som ikke kunne brydd seg verken om meg, hvordan jeg har det eller hvordan jeg er. De ser bare fasaden. Noen ekstra følgere, likes, blikk og status. Oslo. Det er annerledes i storbyer, det er ikke som hjemme, men jeg begynner å venne meg til det. Mennesker som plutselig dukker opp i livet ditt som vil deg alt det beste. Som vil hjelpe deg, være med på det du gjør og ringer når det trengs. Sannheten bak det hele er at de til syvende og sist kun gjør det for dem selv. De bruker deg som brikke for å oppnå det dem selv ønsker.
 

Sjalusi. Faen for en ekkel følelse. Vi jenter er ekstreme på dette og vi er for alt for dårlige på girl power. Vi er alt for dårlige til å bygge hverandre opp, større hverandre og hjelpe til. Det er ikke en konkurranse om å bli best og det hjelper ikke å trykke andre ned for å komme lengre selv. Hjelper man hverandre er sannsynligheten for at begge lykkes bedre, enn om man ikke gjør det. 

 

Du vet de menneskene som skal komme å ramse opp alt de har gjort for deg? Gjør du noe fint for en person, gjør du det for at du vil og ikke for at du forventer noe tilbake. Ikke tolk meg feil. Så klart er det koselig og snilt å kan gjøre noe tilbake for noen, spesielt om personen har hjulpet deg eller gjort noe for deg. Men halve gleden blir jo faktisk borte når den andre personen forventer det. 

 

1. Personen har aldri tid til deg, men du ser h*n henger med andre ofte. 
2. Legger ikke merke til hele deg og hvordan du har det.

3. Du er den eneste som prøver å holde vennskapet i sjakk.  

4. Dem holder ikke på hemmeligheter.

5. Forlater deg sekundet det kommer noe bedre og mer spennende i deres eget liv. 

6. Hakker ned på deg. Snakker nedlatende, for å føle seg selv bedre.

7. Skal alltid sette seg selv i en bedre situasjon enn deg. 
8. Prøver å gjøre deg sjalu.

 

Det er de som er der på godt og vondt du tar med deg livet ut. Ikke de som plutselig dukker opp i livet ditt når alt er fint og flott og de selv "tjener" noe på deg. Takk for meg

30 kjappe om privatlivet mitt

 • 24.11.2017 - 19:23

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
At jeg gleder meg til å farge håret og ta av extensionene 

2. Hvem tenker du på akkurat nå?

Jeg tenker på Andrea. Håper hun kommer hjem fra jobb snart så vi kan begynne å lage taco.

3.Bryr du om hva andre syns om deg?

Ja og nei. Jeg brydde meg mer før, men det hender at jeg tenker over hva andre ville tenkt. Vi er alle forskjellige og alle kan ikke like alle. Jeg prøver å tenke minst mulig på hva andre tenker for da har jeg det bedre med meg selv.

4. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?

En mørk gutt, fint smil, tatovering, jordnær og varm person. Det er viktig at han ikke tar seg selv høytidlig og viser interesse for meg og mitt. Jeg elsker gutter med stil og humor. 

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?

Et ukjent nummer, som alle fra anrop-listen min. Jeg har rundt 10-15 kontakter, fordi jeg glemmer alltid å lagre eller legge til folk. 

6. Hvem liker du ikke speiselt mye om dagen?

Jeg kommer faktisk ikke på en eneste jeg misliker. 

7. Hva har du på deg?

Nike sett, du finner det HER 

8. Hvordan hilser du på folk?

Det kommer veldig ann på hvilken type mennesker jeg møter! Jeg er veldig glad i den klemmehilsingen, men det er ikke alltid den passer seg helt. Den vanlige handhilsingen er vel den jeg bruker mest:D Jeg er ofte den som går bort å hilser på nye mennesker på fest, om jeg ikke har treffet dem før. 

9. Hvilket merke er det på skoene dine?

Jeg har ikke på meg sko nå, men kom til Sofie i Timberland skoene mine. 

10. Mye penger og lite venner eller lite penger og mange venner?
Veldig vanskelig spørsmål! Jeg velger venner foran penger anytime, men for meg handler det ikke om å ha mange venner. Jeg vil heller ha få ekte venner, enn mange fake. Jeg klarer ikke svare på spørsmålet! 

11. Hvem digger du aller mest om dagen?

Mamma. Hun får meg alltid i bedre humør. 

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i?

Haha den største, eller så setter jeg dem begge sammen til en. 

13. Hva gjorde du rundt midnatt for to dager siden?

Da satt jeg i sengen å så stranger things. 

14. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din?

Haha hva annet enn black friday reklame. De 6 øverste meldingene er faktisk Black friday reklamer

15. Hvem er den siste personen du så i dag?

Jeg sitter i stuen til Sofie nå og ser på at hun dekorerer leiligheten. 

16. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen?

"e det mulig"

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det?

Jeg kan ikke huske sist gang noen sa elsker deg, men mamma sa gla i deg da vi snakket i telefonen. Jeg er litt usikker hvem som sa elsker deg til meg sist. 

18.Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? 

Jeg er sjeldent alene, men i de siste har tiden gått til blogging og sosiale medier. 

19. Hvem var den siste du hadde sex med?

Det var en fyr jeg drev å møtte etter sommeren, så det er en stund siden.

20. Har noen av vennene dine sviktet deg?

Helt ærlig så kommer jeg ikke på noe spesielt som har skjedd. Jeg har vært veldig heldig med dem jeg har møtt og blitt kjent med. 

21. Din favorittalder i livet så langt?
Den jeg er i nå :D FOREVER 21 

22. Hvem er din verste fiende?

Kulden.

23. Hva har du som skjermbilde på Pc/Mac?

Jeg har enda ikke byttet fra da jeg kjøpte macen, så det er fortsatt bilde av fjell.

24. Hva er det siste du sa til noen i dag?
Ja, jeg leste det på se & hør. (Sladdersnakking med Sofie)

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly.
Fly, lett!

26. Liker du noen?
Liker jo alle mine nærmeste og familien min, men det er ingen jeg liker på den kjærestemåten.

27. Siste sangen du hørte på?
Make the bed - Jason Derulo 

28. Liker du utseendet ditt?

Ja mesteparten av tiden! Jeg har så klart dårlige dager som alle andre, men jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut. 

29. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med i graven?

Hmm... Det er så klart hemmeligheter ikke alle får vite, men jeg tror ikke jeg har så mange som ikke mine nærmeste vet om. Jeg er veldig åpen om det meste! 

30. Hva kommer du aldri til å gjøre?

Jeg kommer aldri til å dykke. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier, så det er noe jeg vil holde meg unna! Fallskjerm er nok like farlig, men det er selv om noe jeg vil teste før jeg dør! 

Ikke lengre enn forventet.

 • 24.11.2017 - 12:43

Det tok ikke lang tid før jeg var tilbake igjen, men det regnet jeg ikke med det skulle gjøre heller. Det var deilig med noen dager fri og jeg tror jeg trengte det. Selv om jeg har vært borte fra bloggen, så har jeg tenkt på dere og den like mye de siste dagene som vanlig om ikke mer. Det er vanskelig å forklare hvordan jeg av og til føler det, spesielt om du ikke har følt det samme før. Det var avslappende og godt å ikke poste noe, men det skulle ikke så mye til før jeg ville tilbake igjen. Jeg har i alle fall savnet dere, selv om det ikke er så lenge siden. Dere har spurt meg om hva planene mine til nyåret er, men skal jeg være ærlig så vet jeg faktisk ikke helt. Jeg er så usikker på hva jeg vil gjøre, hvor jeg vil bo eller om jeg vil flytte fra Oslo. Sistenevnte kommer nok ikke til å skje, men det hadde vært en mulighet. Jeg håper ting faller på plass snart, for tiden begynner å gå i fra meg. Jeg var på min første visning i går, noen sinne faktisk. Det var en fin visning og både menneskene og leiligheten virket bra. Vi skulle sende melding om vi var interessert, men jeg sendte ikke melding. Jeg vet ikke hvorfor, men det føles skummelt å skulle velge noe. Det føltes ikke helt som hjemme og hva om jeg angrer? Jeg har innsett at jeg snart er nødt til å bestemme meg for noe. Jeg kan ikke være uten boplass, men jeg føler bare det er et veldig vanskelig valg... 

 

Over til noe positivt! :D Noen som ikke har fått med seg at det er black friday? Tviler. Jeg elsker salg og spesielt salg på nettet! I dag finnes det utrolig mange gode tilbud, men min favoritt er som alltid Nelly. Jeg tipper 60% av klærne mine er fra nelly og ikke uten grunn. De får inn utrolig mye kult og jeg klikker ofte hjem noe derifra. Nå har de 20% på alt og hver time lanseres det en timedeal! FRA 12:00 - 13:00 ER DET 30-70& PARTY PIECES

Direktelink til Nellysalget HER!

Favorittkjolen min er på salg. Denne går jeg i nesten hver eneste morgen. Utrolig deilig stoff og varmer faktisk veldig godt! Direktelink HER!


KJOLE HER    //    SKO HER    //   VESKE HER 


BUKSE HER    //    GUL GENSER HER     //     VELVET BODY HER   //     GUL KJOLE HER 

Forvirret.

 • 21.11.2017 - 14:48

Jeg har snart brukt 3 timer på å skrive. Ikke på å skrive dette innlegget, men bare det å starte å skrive. Jeg tok fram macen da jeg våknet, men ingenting av det jeg ville skrive om fikk jeg ut. Jeg tenker fortsatt på drømmen jeg hadde i natt, som fortsatt ikke virker som en drøm. Det må ha vært en drøm for det som skjedde var ikke virkelighet. Det eneste som var virkelig i drømmen var rommet. Jeg har hørt folk snakke om søvnparalyse før, men hva det egentlig er er jeg litt usikker på. Det eneste jeg vet er at jeg turte eller klarte ikke bevege meg eller snakke. Jeg sov over hos Mathilde i natt og våknet da hun dro på jobb. Jeg hadde allerede sovet dårlig fram til da og det første jeg sa til henne var "jeg har ikke sovet godt i natt". Jeg kan ikke ha sovet mer enn 15 minutter mellom hver gang jeg våknet. Jeg sovnet igjen da hun dro og det var da de verste følelsene kom. Det var som om noen var her, men jeg klarer ikke beskrive hva. Jeg hørte lyder og dette var fra en dør til et kott, hvor det mest sannsynlig ikke befant seg noen. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette, for det var sikkert bare en drøm. En alt for virkelig drøm.

 

Jeg har lyst å skrive om alt jeg gjorde i Bodø. Jeg vil fortelle dere om hvor mye jeg savnet å spille handball da jeg var på kamp med mamma. Jeg har lyst å skrive om hvor mye som har forandret seg siden jeg flyttet. Jeg har lyst å skrive om hvor rart det var å se søskene til venner og bekjente. Jeg blir jo eldre for hver gang jeg er hjemme, men når man møter dem som er yngre enn seg selv legger man ekstra merke til det. Jeg vil skrive om hvor godt det var å spise middag med familien, hvor godt og trygt alt føltes hjemme. Jeg vil dele erfaringer, historier og tips med dere. Jeg vil dele erfaringer om hvordan jeg fant mine ekte venner og kvittet meg med falske. Jeg vil skrive om hvor mye jeg gleder meg til å reise til Thailand, men så ender jeg opp med å skrive ingen av tingene. Jeg har skrevet masse i dagboken min den siste tiden, men lite her på bloggen. Dagboken har jeg fortalt dere om før og jeg sa jeg skulle poste noen sider til dere, men det skjedde aldri. Jeg ville plutselig ikke dele noe så privat med så mange. 

 

Jeg vet det kanskje bare er en dårlig dag, dårlig periode eller fordi at jeg mest sannsynlig får mensen i dag, men jeg vil legge bort sosiale medier en stund. Noen dager får jeg panikk over alt jeg har delt og vil inn å slette i arkivet. Bilder, tanker, følelser, vonde perioder og gode perioder. Jeg har ikke delt halvparten av livet mitt, men selv om kan jeg av og til føle at jeg har delt for mye. Jeg får dårlig samvittighet for dere som trykker dere inn og ingen nye innlegg er ute, men samtidig klarer jeg ikke levere når jeg føler det er noe jeg må. Dette har jeg tenkt på å gjøre før, men denne gangen gjør jeg det. Jeg vet at alt vil bli bedre etter litt avstand, for jeg har jo egentlig ingen problemer med å dele. Jeg er en veldig åpen person, men jeg trenger også å gjøre ting for meg selv av og til. Jeg vet at man må jobbe hardt for å nå målene sine, men det viktigste for meg er at jeg selv har det bra. Jeg har drevet av og på med blogg siden jeg var 15 år, så dette er ikke slutten på det hele. Jeg trenger bare motivasjonen tilbake, for dette er noe jeg gjør og har gjort fordi jeg har hatt lyst. I dag er ikke en sånn dag og jeg beklager. Når jeg er tilbake vet jeg ikke, men dere hører fra meg! xx

 

                                                              

Siden sist

 • 20.11.2017 - 16:02

Søndag
19:20

Spiste godteri, drakk sjokkomelk og sov resten av flyturen. Angret litt på at jeg dro på nach natten før, men jeg hadde det gøy så det var vell ingenting å angre på. Hadde ikke gjort meg noe å fått en ekstra natt i Bodø, men det skulle bli godt å komme hjem også.


22:20 

Mathilde tok meg imot på Oslo s. Vi dro å handlet inn mat, dro hjem til meg, snakket og så Stranger things. 
Mandag
09:16

Våkner på grunn av at jeg hoster så mye (Jeg håper jeg blir friskere nå og ikke syk igjen...). Jeg og Mathilde hadde begge sovnet på sofaen da vi så serie i går kveld. Det var ikke så rart for ingen av oss hadde sovet noe særlig natten før. Jeg sto opp, ryddet bort maten som fortsatt sto på bordet, spiste de to siste pizzastykkene, gikk opp på do for så å gå ned å legge meg på sofaen igjen. Haha snakk om å være i halvsøvne, men sofaen vår er ikke så verst å sove i da. 

14:30

Marte kom hjem fra skolen og vi innså at vi kanskje hadde sovet nok. Vi gikk på butikken å handlet inn pålegg til frokost. Mamma baket rundstykker og pakket med meg i kofferten før jeg reiste, så det ble en veldig god frokost/lunsj.


15:10

Mathilde måtte plutselig løpe for å rekke t-banen til jobb. Jeg hadde egentlig fri i dag, men tok en vakt like vell. Jeg følte jeg trengte å komme meg tilbake på jobb og føle meg litt produktiv. Vakten er jo også med bestevenninna, så jobbdagen blir nok mer enn ok+. 


16:05 

Nå må jeg fjerne restene av mascaraen under øyet, kle på meg og komme meg på jobb! Vi snakkes<3 

Takk for meg!

 • 19.11.2017 - 17:09

Snart er det klart for hjemreise, men først skal jeg sove et par timer til. Det ble en lang kveld i går, men også utrolig morsom! I dag skal jeg prøve å legge bort alt av sosiale medier, så dette blir første og siste gang dere hører fra meg i dag. Jeg skal samle litt krefter og tanker til den nye uken. Håper alle har hatt en kjempefin helg<3 Det er i alle fall lenge siden jeg har kost meg like mye som jeg gjorde på byen i går. Bodø, takk for meg! Ses snart igjen 

BYTUR

 • 18.11.2017 - 16:01Nå er jeg hjemme etter en bytur med mamma og mor. Jeg fikk også møtt to av tantene mine og litt kjentfolk. Det er så godt å være med familien å være hjemme i Bodø. Jeg synes byen bare blir mindre for hver gang jeg kommer, men det vel egentlig motsatt haha. Jeg kunne ikke sett for meg å flytte hjem de neste årene, men om jeg en dag skal stifte familie hadde det nok vært et alternativ. Jeg synes i alle fall det var en perfekt by å vokse opp i. Jeg har prøvd å fått tid til å gjøre det meste jeg ville gjøre, men jeg merker at dagene ikke strekker helt til. I kveld skal jeg ut med noen venner, så det ser jeg fram til! Nå må jeg kle på meg skoene å dra å hente en kompis. Vi snakkes i morgen <3


Bildene som havnet i papirkurven

 • 18.11.2017 - 12:14

Jeg vet dere liker disse innleggene, så nå slenger jeg et ut et innlegg til. Kos dere med mange bilder som egentlig skulle vært i papirkurven fortsatt! TOPPER TIL UNDER 300 KRONER!

 • 17.11.2017 - 15:24

Inneholder annonselenker

GIRLS THIS IS FOR YOU 

 

Tenk at vi allerede er halvveis i November? Dette året har gått så utrolig fort. Jeg kan ikke forstå at det snart er 1 år siden jeg var i Mexico og siden Paradise hotel startet. Det er snart tid for den koseligste tiden i året (synes jeg), nemlig jul. Jeg skal til Thailand i julen, så jeg har derfor startet tidlig med å kjøpe inn gaver. Jeg har et par igjen, men de skal jeg få unnagjort i løpet av helgen. For hva er vell bedre enn å få unnagjort julegavehandlingen tidlig? Jeg har nå brukt lang tid inne på nelly for å plukke ut noen favoritter til dere. Jeg har selv noen av plaggene under og noen er allerede på vei hjem til meg. Jeg fant så mange fine topper og til en billig pris. Perfekt gave til venner, familie eller kanskje en gave til deg selv fra nissen. Shop i vei girls! Linker til plaggene finner du under bildene.


1 HER / 2 HER / 3 HER (1 har jeg bestilt. Perfekt under gjennomsiktige topper eller på sommeren)

1 HER / 2 HER / 3 HER (1 og 2 har jeg bestilt)


1 HER / 2 HER / 3 HER (Bestilt nr 3)

 

1 HER / 2 HER / 3 HER  (Alle disse 3 har jeg allerede bestilt og brukt en del)


1 HER / 2 HER / 3 HER (Nr 2 har jeg)

 

Alt jeg ønsket meg.

 • 17.11.2017 - 13:42

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra tur og er tilbake hos mamma og pappa. Henrikke, storesøsteren min og jeg ser nå en gammel episode fra prosjekt oppussing. De pusser opp en hytte på Risvær, en liten øy i Lofoten. Far (bestefar) har også hytte på samme øy, så det er gøy å se hvordan det blir. Det er en av mine favoritt steder å reise til på sommeren. Jeg var ikke der i år, men jeg kjenner nå at jeg vil tilbake til neste år. Det er så fint der! 

 

Det er kommet masse snø til Bodø og jeg digger det! Jeg hadde jo ønsket meg masse snø til jeg kom på besøk, så det kunne ikke blitt bedre. Det var så fint ute da vi gikk tur til tross for at det var en del vind. Mor (Bestemor) kom på besøk i går og om noen timer kommer også tante med familien på besøk. Jeg gleder meg masse til å treffe alle igjen og til å spise lutefisk. Jeg har spist fisk hver dag siden jeg kom hjem og kunne spist det hver dag til jeg reiser igjen. Det er utrolig deilig å være hjemme og jeg skulle ønske dagene ikke gikk så fort. Nå skal jeg legge fra meg macen å følge med på ekstrem oppussing. Vi snakkes <3

Dette misliker jeg.

 • 16.11.2017 - 12:58I dag ble jeg vekt av mamma klokken 10. Mamma sier hun vekte meg før, men det hadde jeg allerede glemt som vanlig. Jeg sover så godt hjemme og skulle ønske jeg kunne sovet i flere døgn i strekk. Planen var egentlig å dra på trening da jeg våknet, men så minte mamma meg på tannlegetimen min. Ååh som jeg misliker å dra til tannlegen. Grunnen kan jo være at jeg ofte har hatt hull som liten. Jeg har emaljefeil, som har gjort at jeg har fått hull i tennene fortere. Jeg er også mester på å spise mitt på natten, så jeg skal vel egentlig ikke klage. En liten funfact om meg som barn; Jeg kunne sovne lett som bare det hos tannlegen, til og med når legen borret. Nå derimot klarer jeg ikke slappe av en gang... Tannlegetimen gikk heldigvis fort, for denne gangen hadde jeg faktisk null hull. Dagen ble automatisk mye bedre, så nå har jeg nettopp spist litt mat og skal snart til byen. Nå er jeg nødt å dra, så vi ses<3

Jeg skulle åpnet meg for deg.

 • 16.11.2017 - 10:45

Jeg skulle åpnet meg for deg.

Hvorfor fortalte jeg deg aldri hva jeg egentlig følte? Jeg viste jo godt jeg begynte å falle for deg.

Hvorfor var jeg redd for å åpne meg for deg? Jeg ville ikke bli såret igjen, så jeg prøvde heller å stenge ute følelsene.

Hvorfor sa jeg du kunne treffe andre da jeg dro? Jeg ville jo egentlig ikke det. Jeg traff selv en ny, så vi var vell like god.

 

Hvorfor er man redd for å si hva man føler? 

Hvorfor tenker jeg fortsatt på deg av og til? Det kunne aldri blitt oss to nå.


Jeg fortalte ikke om deg til mange, så heldigvis slapp jeg å forklare hva som skjedde. Jeg lurer noen ganger på hvordan livet ville sett ut om jeg ikke reiste. Hadde du gått lei eller ville ting vær det samme, som den en gang var? Noen ganger lurer jeg også på om jeg kanskje bare vil ha det jeg ikke kan få.

Jeg har ikke økonomien til dette.

 • 15.11.2017 - 14:03

Wow dette var mye deiligere enn jeg hadde tenkt meg. Jeg har ikke vært hjemme på nesten et halvt år, så dere skal tro jeg sov godt i sengen min i natt. Jeg har savnet å sove i denne sengen og jeg har savnet å være hjemme. Mamma og pappa sto klar på flyplassen da jeg landet i går og det var så godt å se dem igjen. Som mamma sa så ser vi jo hverandre hver eneste dag på facetime, så vi hadde nesten glemt når vi så hverandre sist i virkeligheten. Nå har jeg nettopp spist mat og det var en drøm å åpne døren til et fult kjøleskap. Jeg har plutselig masse mat å velge av. Jeg fikk litt sjokk da jeg kom inn på rommet og badet mitt i går. Er det rart jeg har vært kresen når jeg har sett på boplass i Oslo den siste tiden? Jeg har nesten glemt hvor fint og godt jeg hadde det hos mamma og pappa, men heldigvis har jeg innsett at jeg ikke har økonomien til å ha det slik jeg hadde det hjemme. 

Det er ikke store forskjellen på rommet mitt nå fra da jeg bodde der selv, men klærne mine er borte og mamma har plassert litt småting rundt omkring. Jeg har så mange minner fra dette rommet og nå er jeg endelig hjemme igjen. Hjemme på ordentlig. Det føles utrolig godt! 


Søsteren min flyttet ut da hun var 18 år, så jeg hadde også eget bad de siste 6 årene jeg bodde hjemme. Jeg tenkte ikke så mye over dette da jeg fortsatt bodde hjemme, men jeg ser nå at jeg var ganske heldig. Jeg vet hvem som skal fylle badekaret å bade i kveld i alle fall! Mamma og pappa fikset til og med tvstue oppe, men tror dere den ble brukt? Nei. Jeg klarer ikke forstå hvorfor, for det var jo en perfekt tv stue om jeg ville ha besøk. Jeg var heller den som tro på besøk til venner, i stedet for å invitere dem hjem. Spesielt om det var gutter jeg skulle møte, da ville jeg i alle fall ikke ha dem her. Hvor teit er ikke det? Jeg kunne gjort alt for å fått rommet, badet og tv stuen til Oslo. Nå skal jeg kle på meg turklær å hente hunden til søsteren min, vi snakkes senere<3

Er kjæresten din trofast når han drikker?

 • 15.11.2017 - 12:53

Er du redd for at kjæresten din ikke er trofast når han drikker? Vrir det seg i magen hver gang han er ute å pilser med gutta? Har han gjort noe før som gjør at du tviler? Eller har du kanskje av tidligere erfaringer lært at du må passe litt ekstra på? Jeg hadde en samtale med en venninne i går om kjærlighet og forhold, så jeg tenkte det kunne vært gøy å høre om deres tanker rundt dette temaet. Jeg er langt fra ekspert når det kommer til forhold, men jeg tror jeg er ganske klar over hvordan jeg vil ha det (om drømmemannen plutselig dukker opp). Det har ikke alltid vært gutten jeg har møtt som har vært problemet, men hvordan man forholder seg til en annen person i et forhold.

 

Det finnes utallige mange type forhold og ingenting er mer rett eller galt. Det som passer for deg, passer kanskje ikke for noen andre. Jeg har venner hvor det ikke går mer enn en time før de snakker med kjæresten og jeg har venner som kan sende én tekstmelding i løpet av dagen. Når vi var inne på dette temaet begynte jeg å tenke på hvordan jeg selv er i et forhold, men så ga jeg opp. Jeg vet ikke hvordan jeg ville vært eller er lengre. Jeg har kun vært i et forhold og det begynner å bli noen år siden. Jeg har forandret meg mye siden da. Jeg er ikke en person som trenger mye bekreftelse, men å vise kjærlighet når man ses eller en liten tekstmelding er noe jeg setter pris på.

 

Hva tenker dere når kjæresten er på byen uten dere? Jeg vet det er mange som stresser over dette, spesielt i vårt samfunn hvor utroskap er vanligere enn forhold (nesten). Jeg har alltid tenkt så enkelt som; Stol på kjæresten din. For hva er vell et forhold uten tillit? Har han vært utro før, men du valgte å tilgi han for det? Da føler jeg man må gå videre og du valgte selv å godta, så skal du bruke det imot deg selv eller han resten av forholdet? Hvorfor skal kvelden din bli ødelagt fordi du stresser over at kjæresten din kanskje er med en annen? Jeg kan forstå at man i starten kan være litt usikker på om han er den rette, men er han ikke det så finner du fort ut av det. Er det ikke bedre å gå all in i et forhold? Stole på hverandre, ha frie tøyler og ha en god kommunikasjon. Ødelegger en av dere forholdet med å være med en annen, så er det ingenting å ta vare på. Jo friere tøyler dere har, jo enklere er det å finne ut om personen er den rette eller ikke. Det er sikkert veldig lett for meg å si som er singel og som ikke har hatt noen der på en stund, men jeg vet at der er flere av mine venner som har det slik. 

 

Er kjæresten din på byen å pilser med gutta? Så vil han helt sikkert bruke tiden sin på dem. Dere er jo sammen nesten hver dag ellers og da regner jeg med han ikke sitter i telefonen med gutta hver kveld? Det er jo så klart forskjell på forhold og vennskap, men det er viktig å ta vare på de begge når man finner noen. Hadde jeg fått en kjæreste som ikke lot meg feste med jentene eller ringe hver halvtime for å sjekke om alt var okei, ville det blitt for mye for meg i lengden. Jeg tror det er viktig å kunne bruke tid på venner og seg selv, selv om man er i et forhold. Jeg tror også det er viktig å prøve å stole på hverandre og gjør du det vil du automatisk føle og ha det bedre. Hva tenker dere? 

En fin flashback

 • 14.11.2017 - 21:24Luen som dere ser på bildet er (var) den eneste luen jeg eide, men den klarte jeg selvfølgelig å glemme igjen på flytoget... Jeg fikk den av tante til jul i fjor, så jeg får dra å se i gjenglemt når jeg er hjemme i Oslo igjen. Nå har jeg nettopp satt meg ned ved gaten og om 15 minutter er det boarding. Jeg sitter på gate 22 og her har jeg kun vært en gang før, i 2014 da jeg skulle på min første sydentur uten foreldre. Vi var en jentegjeng på 13 og vi satt her i maaange timer siden flyet vårt var veldig forsinket. Det var godt gjort at vi klarte å holde humøret oppe, til tross for at ingenting virket å gå vår vei. Vi fikk tilslutt et hotellrom hvor vi kunne sove og slappe av, men det er en helt annen historie. Jeg fikk i alle fall en fin flashback da jeg gikk ned trappen. Jeg har kjøpt inn pepsi, sjokoladenøtter og drops så jeg gleder meg til gå ombord. Finnes det noen som ikke klarer å kjøpe noe før man skal reise? Uansett hvor kort turen er kjøper jeg alltid noe jeg kan spise på. Nå er det borading! Snakkes i Bodø. JEG GLEDER MEG TIL Å KOMME HJEM! 

JÆVLA VINTER.

 • 14.11.2017 - 16:09

Nå har jeg nettopp dusjet, spist og kledd på meg favorittkjolen. Etter jeg har blogget må jeg pakke for i kveld reiser jeg hjem. Ååh som jeg gleder meg til å se venner og familie igjen. Jeg har ikke vært i Bodø siden starten av Juni, så det begynner å bli et par måneder siden. Da jeg våknet i dag ble jeg liggende i sengen en stund og som alltid sjekket jeg sosiale medier. Det er blitt en vane å trykke på mobilen fra jeg våkner til jeg legger meg. Synd å si det, men det er sannheten. 

Jeg sjekker alltid Instagram først, så Snapchat. De fleste storyene som er lagt ut i dag er av snøen som har kommet. Det er samme rutine hvert eneste år og alle poster bilder av snøen, som om ingen andre har sett den. Jeg gjorde det selv, men jeg kunne ikke la være når det var så fint ute. Det var 50/50 om de jeg fulgte var glad for at snøen var kommet og ikke. Det var interessant å se forskjellen fra jævla vinter til endelig er snøen her. 

 

Jeg kan ikke forstå hvordan noen ikke kan like vinteren? Det var så fint da jeg var ute å gikk i dag tidlig og luften virket så frisk. Jeg kan ikke si at jeg er så stor fan av vinteren selv og skulle gjerne bodd en plass hvor det var varmt året rundt. Eneste grunnen til at vinteren ikke er en favoritt er fordi jeg hater å fryse. Det handler jo egentlig bare å ha på seg rette klær når man først skal ut døren, for da er vinteren ikke så verst likevel! Jeg håper det kommer masse snø hjemme i Bodø, for da skal jeg ta med meg venner i bakken for å ake! Det er noe jeg aldri blir for gammel for og noe som bare blir gøyere med alderen. Nå skal jeg pakke, så snakkes vi fra flyplassen! 
UKENS SPØRSMÅL

 • 13.11.2017 - 18:23

Ser at du har nippelpiercing, kan du fortelle litt om det? Var det vondt, angrer du? 

Det var vondt å ta dem, men ikke noe mer enn da jeg piercet navelen egentlig. Det var veldig vondt i en time etterpå og da angret jeg, men det var bare fordi jeg skulle i bursdag samme kveld. Jeg klarte ikke stå oppreist og ville helst ligge hele tiden. Det gikk heldigvis fort over for samme kveld dro jeg ut å festet. Jeg angrer ikke nå i ettertid. Jeg synes det er finere med stive nipler enn ikke stive og mine er halvveis stive hele tiden.

Hei! Så fine brynene ble! Har selv veldig lite hår på brynene mine og de slutter selvfølgelig ikke så langt "inn" som jeg vil, i tillegg er de veldig lyse. Ser at du har fått mye fyldigere bryn på etter-bildet, så jeg er bare veldig nysgjerrig på hva du egentlig har gjort? Og om du kan si noe ca pris på det og hvor man evt får gjort det haha. Takk for svar!

Jeg går til brow rehab å velger brynsløft. Grunnen til at de ser fyldigere ut er fordi de farger brynene enkelt å greit! Brynene ser også fyldigere ut i starten på grunn av at fargen ligger igjen på huden. Jeg elsker hvordan brynene er rett etter en brynstime. Heldigvis holder fargen lenge, så jeg trenger ikke tegne dem så mye.

Er pelsjakken fra junkyard varm og hvor ble bildene tatt? 

Bildene ble tatt på festningen i Trondheim. Jakken er faktisk utrolig varm! Jeg bruker den ofte på kalde dager. Det beste er at den er lang og varmer rompa også!

Hvilken tatovering er din favoritt? 

Denne er litt vanskelig! Min favoritt er nok hele armen, men den jeg har med søsteren min betyr nok mest. Jeg liker også den under leppa fordi det er et fint minne og palmen jeg tok i USA. Det er umulig å velge en når jeg er fornøyd med alle. 

Savner du det blonde håret? 

Både ja og nei! Jeg trives meg begge fargene, men føler meg litt kulere med brunt. Det er vanskelig å forklare eller sette ord på hvorfor jeg liker det brune best, men jeg har alltid følt meg finere med brunt. Jeg hører ofte folk sier det motsatte, men det viktigste er vel at jeg selv er fornøyd. Jeg skal faktisk farge det litt lysere snart, men ikke blondt. 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

Jeg har kun hatt en ordentlig kjæreste. 

Har du holdt på med en jente før? 

Nei 
Bor du fortsatt med Morten og hvordan var det? 

Nei det gjør jeg ikke. Det begynner å bli en stund siden jeg flyttet ut nå! Jeg savner tiden jeg bodde der og vi hadde det veldig fint. Det var meg, Morten og 2 kompiser. Vi var alle ny i Oslo, så det var en veldig spennende tid! Gøy å se hvor mye som har forandret seg siden da.  
             
Når hadde du sex sist? 

Haha det er mye folk er interessert i å vite om! Det begynner å bli noen uker siden. September en gang. 

Tjener du penger på bloggen?

Ja det gjør jeg. 

Har du noen gang blitt forelsket i en god kompis? 

Nei det tror jeg faktisk aldri har skjedd. Jeg har så klart vært venn med personen jeg har blitt forelsket i, men aldri hatt noe godt forhold til dem jeg har holdt på med før vi begynte å date. 

Hvordan program redigerer du filmene dine i? 

Jeg redigerer på Imovie. Gratisprogram på mac 
Hvem har du best kontakt med av jentene fra ph? 

Andrea, Sofie  og Rebecca snakker jeg med mest, men det hender jeg og Sophie catcher up! 
           

Hva savner du mest med ungdomsskolen? 

Nå begynner det å bli en stund siden jeg gikk på ungdomsskolen, men jeg savner at alt var så nytt og spennende. Gutter, festing, mensen, sex, og nye venner. Jeg husker hvor voksen jeg følte jeg var, spesielt i 9 og 10ende klassen. Når jeg ser tilbake på tiden så innser jeg at jeg viste ganske lite om livet og meg selv haha. 

Hva tenker du når noen spør om å ta bilde med deg? Er det ikke litt irriterende? 

Det er langt i fra irriterende. Jeg elsker når folk tørr å komme bort, i stedet for å ta snikbilder. Jeg merker når folk tar snikbilde (som regel), men det er hyggeligere å være forberedt på et bilde.            
Hvor i Thailand skal du? 

Jeg skal til Hua Hin :D 

Hvem fortalte du at du var kommet med på paradise først? 

Den første jeg ringte var bestevenninna mi, Mathilde! 

Hva skal til for å komme med på ph? 

Jeg er faktisk usikker, men mitt beste tips er å være seg selv. Det er ikke slik at visse personer blir valgt ut og visse ikke. De plukker jo som regel ut litt forskjellige type mennesker. Er du blitt invitert på intervju så tørr å si det du mener og ikke vær redd for å vise hvem du er. 
Når tatoverte du sleeven? 

Jeg tatoverte meg i Oktober i fjor. Den er altså litt over et år gammel! 

                              Processed with VSCO with f2 preset

ALT VAR BEDRE FØR.

 • 12.11.2017 - 19:12

Hvor mange ganger har du ikke sittet med dine venner å lengtet tilbake i tid? Det har jeg. Mange ganger også! Dere som følger meg på Instagram fikk kanskje med dere alle mystoryene mine i går. Jeg satt med frysninger i nesten en time da jeg bladde igjennom gamle bilder og filmer. Det er noe spesielt med tiden før er det ikke? Det er så klart individuelt, men jeg hører ofte folk sier de savner hvordan det var førDer er nok en fin ting å savne noe, for det betyr jo bare at man har hatt det fint og det skal man ikke ta forgitt! 

 

Da jeg gikk på ungdomsskolen lengtet jeg tilbake til barneskolen. Ungdomsskolen var gøy i starten, men det er det som regel alltid når man starter med noe nytt. Jeg hadde gledet meg lenge til å starte på ungdomsskolen. Jeg startet både i ny klasse og ny skole. Jeg fikk endelig gå på samme skole som fler av mine venner, men halvveis inn i 9ende klasse var jeg lei. Jeg var lei av karakterer og fravær. Jeg var lei av å ha klasserom utenfor selve skolen, i en brakke. Jeg ville gå videregående med de eldre vennene mine. Jeg ville være med på kule fester, sitte i kantina, gå på skole i byen og jeg var lei av at mamma og pappa skulle bestemme. Jeg kunne ikke bli 18 år fort nok. Jeg savnet hvordan livet var da jeg gikk på barneskolen. Når ble gutter, festing og drama en del av hverdagen? Hadde jeg bekymringer før? Livet var kanskje ikke så ille på barneskolen likevel. 

 

Plutselig var de 3 årene flydd forbi og alle gikk hver sin vei. Et av det viktigste valget i livet mitt fikk jeg da. Hvilken linje skulle jeg velge? Hva ville jeg bli? Jeg måtte ta et valg for framtiden, men det eneste jeg tenkte på var hvordan jeg skulle komme meg på utveksling. Det ble derfor et ganske enkelt valg, almennfag. Det var den eneste linjen jeg kunne ta om jeg ville reise. Jeg var ikke glad i almenn fag, men det var helt ok. 

Da jeg gikk på videregående lengtet jeg tilbake til ungdomsskolen. Jeg skulle satt pris på fagene jeg hadde på ungdomsskolen. Plutselig hadde vi ikke lengre de kosefagene som jeg elsket. Jeg lengtet tilbake til tiden jeg ikke fikk lov å feste. Hvor mye mer spennende var det ikke da vi ikke kunne fortelle alt? Selv om foreldre skjønner mer enn vi forstår, så var det en spenning bak det hele. "Jeg stikker til Mathilde på jentekveld. Og forresten, jeg sover over til i morgen". Planene var aldri å dra til Mathilde og planen var aldri en jentekveld.

 

Mitt første år på vgs var spennende og jeg var så fornøyd med klassen jeg kom i. Mitt andre år gikk jeg high school i Arizona og det var alt jeg kunne ønske meg. Mitt siste år på vgs var både det beste, men også det verste. Jeg var mer skolelei enn noen gang og jeg hadde nok å styre med på fritiden. Uansett hvor mye jeg trivdes kunne jeg ikke vente med å bli ferdig. Hvorfor klarte jeg ikke konsentrere meg og hvorfor virket ungdomsskolen så mye bedre? Jeg var lei av å høre om hva alle ville bli, for jeg hadde ingen aning. Jeg skulle ikke valgt almenn for jeg skjønte ikke fagene. Det var for vanskelig. Det var for mye og jeg var lei. Jeg gledet meg til videregående var over. 

 

Plutselig hadde de 3 årene flydd forbi og alle gikk hver sin vei igjen. Jeg skulle satt mer pris på å bo i samme by som alle mine venner. Det var godt å flytte ut, men jeg tok maten jeg fikk servert daglig forgitt. Det er ingen som lager meg frokost eller middag lengre. Hvem skal jeg syte til når jeg er syk? Jeg kan jo så klart ringe mamma og pappa, men det blir ikke det samme som å være hjemme. Nå må jeg vaske klærne mine selv og jeg må betale regninger. Tiden jeg gikk videregående var kanskje ikke så ille likevel. Nå må jeg avtale møter med venner om vi skal se hverandre. Jeg savner kantina.  

Om noen år kommer jeg nok til å lengte tilbake til denne tiden. Jeg prøver så godt jeg kan å nyte tiden jeg er ung, men det er umulig å ikke kjenne på savnet. Jeg vet jeg hadde ting å stresse over på barneskolen, ungdomsskolen og videregående, men man sitter som regel igjen med de fineste minnene. Jeg gjør i alle fall det og det er en fin ting, synes jeg. Det er nok derfor tiden før er koselig å se tilbake på.

Til tross for at jeg lengter tilbake til alt dette, så ville jeg aldri gått tilbake i tid. Jeg elsker å være i den alderen jeg er i nå. Jeg har det fint og det er ikke mye i livet jeg tenker kunne vært annerledes. Det er bare trist å tenke på hvor fort tiden går. Det er både fint og trist å bli eldre, men jeg liker også utviklingen min. Jeg var ikke like selvsikker på meg selv før og jeg har lært å kjenne meg selv bedre. Livet var bra før, men det er ikke så ille nå heller. Livet handlet ofte om det som skal skje eller det som har skjedd. Jeg skal bli flinkere å leve i nuet og sette pris på alt jeg får oppleve og gjøre. 

Mitt største ønske til jul

 • 11.11.2017 - 13:48

 

Det er lenge siden jeg har smilet så mye av noen bilder. AH JEG ELSKER DYR. Se på dette gullet! Jeg ler så mye hver gang jeg ser bildene av bestemor og apen. Den kom fra intet sted og slengte seg fast i både armer og ben. Disse bildene begynner å bli et par år siden, men stedet ligger ikke langt unna der vi (bestefar) har hus. Jeg er litt usikker hvordan forholdene er med dyrene der, så jeg er litt usikker om jeg blir å dra tilbake i år. Jeg vil tro denne apen har det fint - for den fikk lov å gjøre som den vil så det ut som, men man vet jo aldri! De verste stedene kan fort være de som ser ut som de beste utenfra. Jeg lengter i alle fall veldig til å komme meg ned til Thailand og til å se alle de eksotiske dyrene som er der. Jeg trenger ikke dra på show eller betale meg inn noen steder for å se aper, for de kommer faktisk ned på stranden der vi kan ligge å sole oss! Mitt største ønske til jul er å flytte til et varmt land å kjøpe en ape. Jeg hadde ikke trengt noe mer i livet da haha

Jeg gleder meg til helgen er over.

 • 11.11.2017 - 12:33

SKO HER // GENSER HER // BUKSE GINA TRICOT 

 

Hei og god morgen alle sammen. I dag har jeg sovet lenge og jeg skjønte ingenting da jeg våknet for en time siden... Jeg hadde vekkeklokken på klokken 10, men jeg har nok skrudd den av i søvne. Jeg ble liggende i sengen en stund å scrolle nedover instagram, men nå har jeg endelig kommet meg opp av sengen og ned i stuen. Jeg skal snart lage meg frokost og så tenkte jeg å ta meg en treningsøkt.  I dag har jeg har ikke så mange andre planer enn å dra på jobb om noen timer. For første gang på lenge gleder meg faktisk til helgen er over, for på tirsdag reiser jeg til Bodø. Jeg savner alle hjemme så utrolig mye. Jeg har ikke vært hjemme siden Mai og denne gangen blir jeg hjemme en hel uke. Det er faktisk ikke mange av mine nærmeste venner som fortsatt bor der, men det er noen jeg gleder meg til å se! Nå rumler magen, så jeg er nødt å lage meg litt frokost. Vi snakkes<3

FOODPORN

 • 10.11.2017 - 15:06

Hei alle sammen. Nå sitter jeg i sofaen med Andrea og som vanlig blogger vi begge. Vi skal på jobb klokken 4 og rakk heldigvis å ta litt bilder ute, men ikke så mange siden det plutselig skulle begynne å regne. Jeg gruer meg til det blir ordentlig vinter, for jeg fryser bare av å ta bilder ute nå. Outfitbilder er ikke like gøy å se på om man må ha tykk vinterjakke på seg hele tiden. Jeg skal heldigvis til varmen om en måned, så da skal jeg utnytte været til det fulle! 

 

Til lunsj dro jeg og noen av jentene i gjengen å spiste på mathallen. Har du ikke vært der og bor eller skal til Oslo, bør du teste ut maten der! Jeg har nå testet ut ganske mye forskjellig og jeg har elsket alt. De har så mye forskjellige type matretter der og atmosfæren er så fin. Det er et sted mamma alltid vil dra til når hun er på besøk. Jeg spiste chévre salat (Chévre er en ost) og den var så god! Jeg testet også ut rødbetter for første gang og som all mat likte jeg det også. Jeg er veldig lite kresen i matveien og liker det meste smaker. Nå kommer jeg ikke på en eneste ting jeg ikke liker... Eller jo! Brunost, men det er det eneste. Nå må jeg gå til t-banen så jeg rekker jobb, vi snakkes<3

Happiness

 • 10.11.2017 - 12:08Hei alle sammen! I dag startet jeg dagen med smoothie og en god treningsøkt, så jeg føler meg veldig opplagt nå. Tenk at det allerede er helg? Jeg føler det nettopp var fredag og jeg var på tur til Trondheim med Sofie. Nå har jeg nettopp sminket meg og gjort meg klar for å spise lunsj med jentene. Julie skal bare være hjemme til søndag, men reiser til Lillestrøm med kjæresten i dag. Jeg jobber på søndag, så dette blir siste adjø (igjen) før hun reiser tilbake. Jeg fikk en kommentar fra en leser i går som fikk meg til å reflektere litt. h*n spurte om hvordan jeg hadde det, fordi jeg så så glad ut for tiden - I alle fall på bilder og måten jeg har framstått her på bloggen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det eller hvorfor det har blitt sånn, men jeg har det faktisk utrolig fint om dagene. Det var derfor utrolig koselig at noen faktisk legger merke til de små tingene. Jeg trives veldig her jeg bor, jeg står på med bloggen, jobber mye, skal snart reise hjem til Bodø og har verdens beste mennesker rundt meg i hverdagen. 

 

Jeg tror også jeg begynner å bli flinkere å sette av tid til meg selv. Jeg prøver å ikke tenke negativt om meg selv og fokusere mer på målene mine. Det er lett å tenke at ting aldri er bra nok, og at alt kunne vært bedre. Det er bare tankegangen man må endre på og gjør du det vil du automatisk føle deg lykkeligere. Selv om livet ditt ikke er akkurat slik du ønsker deg nå, så sett pris på det som gjør deg glad. Alt vil ikke alltid være perfekt og du vil ikke klare alt du vil på et blunk. Jobb hardt, gjør ting som gjør deg glad og viktigst av alt - omring deg med mennesker som vil deg godt og som du har det fint med. Nå står Marte og Sofie klar i gangen til å gå, så vi snakkes! <3

JEG SKAL VÆRE MED I EX ON THE BEACH

 • 10.11.2017 - 08:55

Vil dere høre reaksjonen til mamma når jeg forteller henne at jeg skal delta på ex on the beach? Trykk på bildet for å komme til videoen og gjerne abonner på kanalen min. Husk HD og enjoy!

HUN KOM Å OVERRASKET OSS!

 • 09.11.2017 - 21:43Jeg kunne ikke fortelle dere om dette før nå, for Julie skulle overraske resten av gjengen først. Jeg har fortalt dere om henne og hva hun skulle/skal gjøre på bloggen før, men det har kanskje ikke alle fått med seg. Det er hennes rom jeg låner til hun kommer tilbake igjen og hun er den eldste og første bestevenninna mi. Vi har kjent hverandre siden jeg flyttet tilbake til Norge og startet i samme barnehage! Hun reiste for en stund siden for å seile over Atlanterhavet, men hadde noen dager fri på land før hun skulle fortsette reisen. Hun skulle egentlig vært i Afrika nå, men tror dere ikke hun kommer innom noen dager på overraskelse? Jeg skjønte ingenting da jeg kom hjem fra trening og hun plutselig kom ned trappen. Hun har ikke kommet halvveis på reisen enda, men sjekk den brunfargen! Jeg klarer ikke å se for meg hvordan hun kommer til å se ut når hun er tilbake igjen. Ååh det var så godt å se henne igjen. Love you!!!   

Throwback thursday

 • 09.11.2017 - 17:22

Aah som jeg drømmer meg bort når jeg ser disse bildene. Heldigvis er det ikke mer enn en måned til jeg er tilbake til varmen. Jeg føler ikke det er så lenge siden vi planla Thailandturen og nå er det ikke lenge til vi reiser. I går kveld så jeg igjennom alle bildene jeg tok i sommer da jeg var på Rhodos. Tenk at jeg først var usikker på om jeg ville reise eller ikke. Jeg fikk så mange tips om å ikke dra på grunn av mye fyll, fordi det var stedet alle drar på sin første sydenreise. Jeg skal ikke legge skjul på at det var mye festing der nede, men de fineste minnene jeg har er uten alkohol. Et fint minne jeg har er fra en kveld jeg og sommerflørten (som jeg har fortalt kort om før) hadde. Vi satt på stranden å så solnedgangen sammen, snakket og hørte på musikk. Det var så koselig og noe jeg har lyst å oppleve igjen! Jeg tok også utrolig mange kule bilder og filmer, kjørte rundt hele øyen på scooter (HER), spiste på fine restauranter og bare hadde det utrolig fint med alle jeg var med. Jeg gleder meg allerede til 2018, for da skal jeg definitivt dra tilbake. Jeg ble kjent med så mange flotte mennesker og det beste er at mange også skal tilbake. De fleste jeg møtte hadde allerede vært der et par sesonger før, men de har enda ikke klart å bli lei av øyen. Verdens beste sommerjobb spør du meg!

 

Nå har jeg nettopp spist middag og sitter i sofaen med Marte og Nora. Vi ser på grey's anatomy og det virker faktisk utrolig spennende! Jeg har aldri sett serien før, men vet at mamma og flere av mine venninner elsker det. Det er så mange gode serier der ute og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal rekke å se alt. Akkurat nå har jeg 4 serier jeg følger med på, så grey's anatomy får vente til jeg har tid. Nå skal jeg spille inn en videoblogg til dere. Jeg tror den kommer til å bli morsom for dere å se og jeg skal prøve å gjøre den ferdig i dag. På grunn av nettet så må den sikkert laste opp i natt, så den er nok ikke ute før i morgen. Jeg sier i ifra! Vi snakkes<3

Disse situasjonene gjør meg usikker.

 • 09.11.2017 - 11:49


 

Jeg tror de fleste har noe i livet som gjør dem usikker, sjenert eller ukomfortable. Det kan enten være noe med utseende, noen rare vaner eller situasjoner som kan oppstå. Jeg satt meg ned for å skrive en liste i går da jeg så på serie og det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det er lett når en situasjon oppstår, men det å skulle skrive dem ned var noe helt annet. Jeg har klart å finne noen situasjoner som gjør meg usikker, så nå får dere høre om dem. Jeg merker også at jeg blir mer sikker på meg selv jo eldre jeg blir, men helt selvsikker er jeg ikke på alle punkter enda. Det har vært ting jeg har vært usikker på før, men som jeg ikke kunne brydd meg om nå lengre. Jeg håper dette innlegget kan være litt interessant å lese og kanskje vi er like på noen av punktene? 

 

SKOLE. Jeg har sjeldent følt meg veldig flink i mange fag på skolen og har derfor blitt usikker i forskjellige situasjoner. Jeg kan være helt sikker på at jeg kan svaret på det læreren spør om, men tørr selv om ikke rekke opp hånda - i frykt om at det er helt feil. Jeg skjønner ikke hvorfor, for det er jo ingenting galt med å svare feil. 

- Når noen gjør narr av dialekten min. Det kommer veldig ann på hvem som etterligner og hva de sier, men enkelte mennesker har faktisk snakke nedlatende til meg - og dette på grunn av en dialekt? Jeg har fått kommentarer om at enkelte syntes jeg var pen helt til de så youtubevideoene mine og hørte jeg snakket nordnorsk. Jeg ble også nektet inngang på en russebuss på Tryvann på grunn av dialekten min. Jeg digger at jeg har dialekt, men enkelte ganger altså... Haha så blir jeg også litt irritert på meg selv for at jeg lar meg påvirke.  

- Om jeg er ute å går og tryner (spesielt når jeg er alene), men prøver å late som ingenting å gå videre. Man merker menneskene rundt seg stirrer og jeg gjør da alt for at ingen skal få øyekontakt med meg haha.

- Når jeg får munnsår. Jeg føler jeg er den eneste i hele verden som sliter med det, men sannheten er jo at det er flere som har det enn som ikke får det. Jeg dropper fort avtaler (Ja, jeg vet jeg er sær), å gjøre noe eller møte nye mennesker om jeg plutselig skulle fått munnsår en morgen. Hva er det egentlig jeg er redd for? At noen skal dømme meg ut i fra et sår på munnen haha?

 

- Når noen tror at bare fordi jeg har deltatt i et realityprogram, får jeg forskjellsbehandling. Det har faktisk skjedd et par ganger at jeg har stått i kø i en uteplass og noen har ropt ut "Hun har vært med i paradise, kan vi slippe køen" DETTE KAN KOMME FRA FOLK JEG IKKE KJENNER ENGANG?! Er det mulig... Jeg kunne aldri brukt "tittelen" min til noe sånt, eller trodd at det skulle hatt en innvirkning på vakter eller i andre situasjoner. Når dette har skjedd har jeg gjort alt for å gjemme meg i håp om at ingen hørte hva som ble sagt.  

 

- Ukomfortable klær! Jeg har noen klær i klesskapet som absolutt ikke passer lengre, men til tross for at jeg vet det kan jeg finne på å ta det på meg. Jeg angrer alltid like fort om jeg går hjemmefra, for det føles som om alle merker at buksa/genseren sitter litt for trangt. Jeg må akseptere at noen av favorittbuksene/genserene mine har jeg dessverre vokst ut av. 
- Når jeg er et sted å plutselig finner ut at personen jeg nettopp hadde en lang samtale med, ikke var en jeg kjente. Det er lett at praten går uten at man ser hvem man snakker til. Dette skjer faktisk oftere enn dere tror! Jeg må passe på å se hvem jeg snakker med, eller så må vennene mine slutte å gå fra meg mitt i en samtale haha.

 

- Når folk jeg ikke har så godt kjennskap til leser innleggene mine, eller ser videobloggene mine når jeg er tilstede. Jeg dør av kleinhet i disse situasjonene! Spesielt om det er gamle innlegg og videoer. 

- Når jeg liker et instagrambilde med et uhell. Trenger jeg si mer? haha 

 

Kjenner du deg igjen i noen av punktene eller har lyst å dele noen ting som gjør dere usikker eller ukomfortable? Det hadde vært interessant å lese om!

Fin på vin?

 • 08.11.2017 - 23:00

                           

Et lite natta innlegg fra meg på en ellers kjedelig onsdag. Jeg håper dere har hatt en fin dag og om ikke, så håper jeg disse bildene kan hjelpe dere. Jeg vet ikke om jeg burde le eller gråte av disse bildene, men jeg velger å le! Godnatt flotte lesere. 

                   

                                                                                                                                                                                                  

Surrehue.

 • 08.11.2017 - 19:32

Denne dagen altså... Jeg har nettopp spist og sitter nå i sofaen klar til å se farmen. I dag har jeg vært på jobb og kanskje ikke vært helt på stasjonen. Jeg har ikke godt av noen dager fri for i dag har jeg surret alt for mye. Det startet da jeg skulle ta t-banen på jobb. Jeg hørte på musikk som jeg alltid gjør når jeg tar kollektivtransport, så jeg fulgte ikke helt med på hvor jeg var. Plutselig var t banen på siste stopp og det merket jeg ikke før jeg var den eneste som satt igjen. Jeg var heldigvis tidlig ute i dag, så jeg rakk å ta t-banen tilbake å rakk jobb. Det var egentlig en ganske kjedelig dag på jobb også, for første kunde kom ikke før klokken 4. Jeg var ferdig 5, så jeg hadde altså kun to kunder på en helg arbeidsdag!

 

Når jeg var ferdig på jobb tok jeg t-banen til sentrum, handlet masse mat og satt meg på trikken hjem (trodde jeg). Jeg fant ut at jeg var på feil trikk, men ikke før 2 trikkestopp for sent. Jeg hoppet av trikken og i stedet for å ta trikken to stopp tilbake og bytte, valgte jeg å gå. Det var kanskje ikke den beste ideen siden jeg aldri hadde vært i det strøket. Jeg hadde 8 prosent strøm på mobilen da jeg søkte opp adressen min og 5 minutter senere døde den. Når man har lader tilgjengelig kan mobilen være på 5 prosent å vare i en halvtime, men typisk når det gjelder dør den på 4%. Jeg var ikke lengre enn 10 minutter hjemmefra, men endte opp med å måtte spørre etter veien 2 ganger! Jeg eier ikke retningssans og mørkt var det også blitt. Det positive med feilen min var at Marte, hun jeg bor med trengte et par varer som jeg fikk handlet. Jeg var på tur hjem da hun sendte meldingen, men siden jeg tok feil trikk var det masse butikker på veien der jeg gikk. 

Nå skal jeg se farmen med kjæresteparret. Vi er 4 som bor her og 2 har kjærester, så jeg er ganske vant med å være tredje hjulet her hjemme. Vi snakkes<3

                  

Jeg trenger boplass, IGJEN

 • 08.11.2017 - 18:17

Haha jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller hvordan jeg skal skrive dette innlegget! Jeg hadde egentlig håpet jeg skulle klare det på egen hånd denne gangen, men nå begynner jeg å stresse litt. For dere som har fulgt med på boplass situasjonen min, så vet dere at jeg kun skal bo her jeg bor nå ut året. Om under 2 måneder trenger jeg altså ny boplass igjen og jeg håper noen av dere kan hjelpe! Jeg fikk utrolig mye hjelp i sommer av dere, så derfor spør jeg pent igjen. Denne gangen er jeg på utkikk etter et sted jeg kan bo lenge, i alle fall 1 år. Jeg begynner å bli litt smålei av å ikke komme meg på plass noen steder. Jeg er åpen for å bo de fleste stedene i Oslo, så lenge det er sånn høvelig sentralt. Jeg er ofte inne på både finn.no og hybel.no å leter, men det skal ikke være lett. Oslo trenger flere boplasser for oss som ikke har råd å betale over 10 tusen i måneden. 

 

Jeg trenger altså boplass fra 1 januar 2018 i Oslo. Leilighet, hybel eller kollektiv! Send meg mail eller skriv til meg på facebook om du vet om noe! Tusen takk på forhånd <3

Home again

 • 08.11.2017 - 08:52Hei og god morgen flotte lesere!  Jeg har nettopp spist frokost og laget meg kakao. Jeg er hjemme i Oslo igjen og det var faktisk veldig godt å komme inn i leiligheten i går.  Alle jentene var hjemme da jeg kom inn døren, så det var en fin velkomst. Kvelden ble brukt til masse prat i stua, før jeg til slutt sovnet helt uvitende i sengen. Jeg var utrolig sulten da jeg kom hjem og det eneste jeg hadde av mat var; en kaviartube, en pakke med egg, majones og knekkebrød. Jeg har ikke spist egg siden jeg var i Stockholm som er over en måned siden, men i går laget jeg meg eggerøre igjen. Jeg har bevist latt være å røre eggene jeg har kjøpt, men er jeg sulten nok spiser jeg det meste - så lenge det ikke er kjøtt. Det var godt, men jeg tror ikke jeg blir å kjøpe det igjen. Nå blir nok mamma fortvilet for at jeg heller ikke vil spise egg, med tanke på proteiner og alt mulig! Men mamma, jeg spiser mer enn nok av proteiner fra annen mat :D

 

Jeg må faktisk også få lov å skryte litt over pakkingen min til Trondheim! Jeg har aldri pakket så bra som jeg gjorde denne ferien. Jeg har brukt alt jeg hadde i kofferten og jeg har hatt forskjellig outfit hver eneste dag. Jeg prøvde å legge fram outfit da jeg pakket (noe mamma har lært meg) og jeg brukte akkurat det jeg hadde tenkt, til og med det jeg dro ut på byen med. Som regel vil man jo plutselig ikke ha det man hadde tenkt, eller så har man et skjørt med seg som ikke passer til noen av toppene. Et lite tips til deg som skal ut å reise snart, Pakk ned outfit! 

Nå er jeg nødt å komme meg avgårde så jeg rekker jobb. Håper dere får en kjempefin dag og så snakkes vi i kveld<3 

Jeg skal vel egentlig ikke klage.

 • 07.11.2017 - 15:32Hei alle sammen! Nå er det snart tid for hjemreise etter noen fine dager i Trondheim. Det har vært veldig godt med en liten avbrekk fra Oslo, men jeg føler meg selv om ikke helt klar for å reise hjem enda. Jeg har både jobb og venner som venter hjemme på meg, så jeg skal vel egentlig ikke klage. Jeg har hatt det så fint her og følt meg utrolig glad. Jeg har reist sammen med Sofie, som jeg aldri har reist med siden Mexico. Jeg har kommet nærmere Julie bestevenninna hennes og blitt kjent med fler av vennene til Sofie. Jeg har møtt venner jeg ikke har sett på lenge og jeg har vært veldig produktiv, spesielt med bloggen. Jeg har blogget bedre enn jeg har gjort på lenge og det gjør meg veldig glad. Jeg har stått opp tidlig til tross for ingen spesielle planer, spist bra mat som får meg til å fungere best mulig og bare vært genuint glad. Tenk hvor lite som skal til før man føler seg litt lykkeligere? Den eneste som stopper deg fra å føle deg bra og lykkelig er kun deg selv. Jeg har bestemt meg for at 2018 er et år jeg skal jobbe hardt og gjøre det jeg kan for å nå målene mine. Jeg vet jeg får til det meste bare jeg legger ned nok energi og tid. Motivasjonen er i alle fall på topp om dagen!


 

Så hvordan har dere det egentlig? Jeg lurer ofte på hvem de som trykker seg inn på bloggen min er. Hvor gamle dere er, hvor dere bor og historiene deres. Jeg prøver å godt jeg kan å holde en dialog om dere kontakter meg på sosiale medier, men så klart er det ikke alltid jeg rekker å svare alle. Jeg skulle ønske jeg fikk mulighet til å bli bedre kjent med dere eller finne en måte jeg kan gi noe tilbake. Jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen og dere lyser ofte opp en dårlig dag.

 

Den første jeg skal møte når jeg kommer hjem er Mathilde (det kom vel ikke som et sjokk haha). Vi har ikke sett hverandre på noen dager, så jeg gleder meg til å høre om alt som har skjedd. Man skulle kanskje trodd det ikke var så mye å prate om etter kun en langhelg, men som alltid med oss er det mye. Det skal faktisk bli litt godt å komme hjem likevel! Vi snakkes når jeg er i Oslo babes 

Hvor mye og hvor ofte spiser jeg?

 • 07.11.2017 - 09:27Er du en av dem som lurer på hva jeg spiser? Les under.

Dette innlegget er til min største målgruppe, til mine yngre lesere. Jeg får daglig spørsmål om mat og nå tenkte jeg å forklare litt om hvorfor jeg unngår å svare dere alle. Dere spør meg om hva jeg spiser, hvor mye jeg spiser, hvor ofte og hvordan man kan trene for å få en kropp som min. Jeg vet av erfaring at man lettere lar seg påvirke som ung og derfor ikke svart dere. Jeg har selv blitt påvirket, men merker jo eldre jeg blir - desto mer sikker blir jeg også på meg selv. Jeg husker jeg leste et innlegg til en blogger jeg så veldig opp til da jeg var yngre. Hun la ut sine matrutiner når hun skulle ned i vekt og hun skrev hun ville komme seg inn i XS igjen. Hvem tror dere også begynte å følge samme planen? Meg selv. Det var ikke en plan for meg, for jeg trente jo både fotball og handball nesten hver eneste dag. Jeg trengte derfor mye mere mat. En størrelse er ikke lengre et mål for meg, men å være fornøyd med slik jeg ser ut er et mål. Det som funker for meg, funker nødvendigvis ikke for deg. Jeg kunne hatt nøyaktig samme kosthold og treningsplan som en venninne, men endt opp med to helt forskjellige resultater. Vi er alle forskjellig og det er viktig å tenke på. Jeg merker det er enkelte bloggere som elsker å påpeke størrelser eller matrutiner, men sikkert mest for å provosere. Provosere for å få litt ekstra lesere? Plis prøv å tenk litt lengre da.

 

I går sendte jeg en mail til dem som arbeider med sunn fornuft plakaten og jeg er spent på svaret deres. Punkt nummer 2 på plakaten går slik; Unngå å være for bastant når du skriver om positive eller negative sider ved en enkelt matvare eller en livsstil. Husk at du skriver fra egen erfaring og ikke er fagperson. Det som er bra for deg er ikke nødvendigvis bra for alle andre. Jeg blogger sjeldent om kosthold og trening, men har valgt å skrive et par innlegg om fordeler med vegetarisk kosthold. Jeg føler selv ikke det er en negativ påvirkning på unge, men det går nok også i mot et av punktene på plakaten. Jeg håper selv om der er plass til meg, til tross for at jeg kanskje ikke utfyller alle krav hele tiden. Jeg prøver så godt jeg kan og det håper jeg alle som når ut til en viss gruppe også gjør. 

 

Grunnen til at dette prosjektet startet er for bloggere som i stor grad er i alderen 18-34 år. Deres lesere og målgruppen er nettopp de unge (15-34 år). Det er også den mest rammede gruppen av spiseforstyrrelser i Norge. Utover de som er klinisk syke finnes det også en stor gruppe unge som har et anstrengt forhold til egen kropp, vekt og mat. Sunn fornuft-plakaten (HERer til for en liten veiledning for bloggere om å være en positiv innflytelse når det gjelder kropp og helse for leserne. 

Jenter og gutter; Ikke tro på alt dere leser på nett! Dere er fine som dere er og en sunn kropp får deg mye lengre enn en usunn. 

UKENS SPØRSMÅL

 • 06.11.2017 - 12:48

Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men ble ikke ferdig før sent på kveld. Dette er spørsmålene fra sist uken, men bedre sent enn aldri?  

Vil du bo i Oslo for alltid? 

Nei det har jeg ingen planer om. Om jeg noen gang får meg mann og barn tror jeg at jeg vil bo i Bodø, med mindre mannen min og jeg finner ut av en annen plan. Jeg har alltid hatt lyst å bo i et varmt land igjen, så det er jeg sikker på at jeg også kommer til å gjøre. 

Herregud for et flott sted! Hvor er bildet tatt? 

Det er tatt i Arizona i fjor sommer! Ca 2 timer fra byen jeg bodde i 1 år og gikk high school.

Snakker du med mange fra paradise? 

Om jeg skal være ærlig så nei. De fleste har gått tilbake til gamle rutiner og det er ikke alle jeg er så lik med! Jeg føler jeg har funnet ut hvem som er verdt å ha kontakt med og dem jeg liker å omgås med. Når det skal sies så liker jeg så å si alle som jeg ble kjent med og det er god stemning om vi ses.

Når gråt du sist? 

Wow det kan jeg faktisk ikke huske! Det er flere uker siden, men tror det kan være når jeg så 12 years a slave filmen for snart 1 måned siden. Fint å være på et sted i livet hvor jeg ikke føler behovet for å felle en tåre eller to.

Hvordan ser ditt naturlige hår ut? Uten extensions?

Det er veldig stor forskjell som dere ser! Jeg trives med begge frisyrene, kort og langt. Jeg liker nok det lange håret best, men når jeg skal til Thailand skal jeg ta ut extensione for ferien. Det skal bli veldig deilig! 

Hvordan går det på vegetarfronten? 

Jeg er ikke vegetarianer eller veganer, men pescetarianer om man vil kalle det noe! Jeg har ikke spist kjøtt på snart 8 måneder (bort sett ifra 2 ganger i Rhodos...), men jeg spiser fortsatt sjømat. Jeg føler kroppen er mye lettere og jeg trives veldig med kostholdet mitt for tiden. Jeg kunne aldri sett for meg å begynne med kjøtt igjen. I starten spiste jeg det ikke for at jeg skulle teste ut hvordan det var. Nå holder jeg meg unna fordi jeg ikke klarer tanken haha. Det er vanskelig å forstå for mennesker som spiser kjøtt, men slik har det altså blitt  for meg med tiden!

                       

Ser du på deg selv som toppblogger? 

Jeg tjener penger på bloggen og i dag ligger jeg på 30.plass på topplisten. Jeg ligger ikke helt på toppen, men det kan vell kalles toppblogger uansett? Jeg vet ikke helt. Jeg hadde aldri introdusert meg selv for nye mennesker med å fortelle at jeg er toppblogger akkurat, men haha vanskelig spørsmål! 

Hva skal jeg gjøre hvis man blir utesteng av sine beste venner?

Blir du utestengt av dine beste venner uten grunn, så er ikke dette noen venner å ta vare på. Uansett om det hadde vært en grunn, så kan man alltid ordne opp i saker. Venner skal være der for hverandre uansett hva! 

Elsket den røde genseren din? Hvor er den fra? 

Den er fra na-kd

            

Har du operert deg før? 
Nei og håper jeg aldri trenger det. Håper jeg forblir frisk til jeg dør! :D (og aldri får lyst å operere på utseende mitt)

Hvor høy er du?

Jeg er 162 cm. 

Skal du farge håret blondt igjen?

Dette spørsmålet kommer for evig til å være et dilemma for meg! Jeg elsker det brune håret mitt, men en del av meg vil farge det litt blondere igjen. Jeg er redd jeg kommer til å angre og jeg vil ikke ødelegge håret mitt enda mer... Jeg føler selv jeg ser eldre og finere ut med brunt, men jeg har jo også gang på gang fått høre at jeg kler blondt best. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre! For 2 uker siden hadde jeg bestemt meg for å farge det lysere før jeg reiste til Thailand, men nå er jeg usikker på om jeg kommer til å gjøre det. 

                                         

Hei... Jeg er utrolig fin av deg helt siden ph, men det er en ting jeg lurer på. Skal du være med i sesong 10? Håper du kan svare på dette<3 

Snille! Tusen takk<3 Nei det skal jeg nok ikke. Jeg hadde elsket å være med igjen, men jeg har ikke blitt spurt igjen og ville nok ikke takket ja uansett. Jeg føler det holder mer en nok med å være med en gang. 

Hvor er den sorte toppen med blomster som du hadde på deg på byen i går fra? Den var kjempefin! 

Tusen takk! Det er en body fra Carlings. Jeg fikk den i bursdagsgave av en venninne og jeg elsker den! Såå fin. Kanskje ikke så heldig at jeg må passe på at ikke piercinge ikke stikker fram (kan ikke bruke bh under), men det ble fort glemt etter et par drinker... Jaja det er jo bare nipler og en piercing.

                            

                                            

10 KILO SIDEN

 • 06.11.2017 - 11:16

Hei og god morgen fine dere! Jeg våknet for ikke lenge siden og sitter nå i sofaen, mens jeg spiser de siste bitene av godteriposen. I går kveld satt jeg å så igjennom logger på facebook mellom meg og venner. Jeg fant utrolig mye morsomme bilder og under får dere se to av dem. Jeg plukker jo som regel ut de fineste bildene av meg til bloggen, men nå tråkker jeg litt ut av komfortsonen å poster noe jeg ikke har postet før. Jeg var ikke beskjeden på smør mengden kan dere se haha!  Jeg husker godt den tiden av utvekslingsåret mitt. Selvtilliten var kanskje ikke helt på topp, men kan den noen gang bli helt perfekt? Tror ikke det. Nå skal jeg også være helt ærlig med dere om en ting! Når jeg ser tilbake på den tiden følte jeg aldri at de ekstra kiloene gjorde meg noe. Så klart var det ikke kult å merke at klærne ble trangere og trangere eller til og med for små, men det var ikke før jeg kom hjem til Norge at stresset kom. Det første jeg sa da mamma og pappa kom til USA var at jeg følte meg tjukk. Jeg sa jeg var nødt å miste kiloene før jeg kom hjem til Norge igjen (Som om det var mulig på 3 uker haha). Sykt hvor mye miljøet kan ha å si på hvordan man føler seg. Jeg trengte heldigvis ikke gjøre så mye for å miste kiloene, siden vi har utrolig mye sunnere mat i Norge. Normalt kosthold + litt trening, så var jeg tilbake etter kort tid. Jeg kan nesten ikke forså hvorfor jeg poster dette bildet, men så kom jeg til å tenke på en ting! Til syvende å sist er det egentlig ingen andre enn meg selv som bryr seg på den måten. Det er jo bare et bilde og jeg digger når andre tørr å poste bilder som ikke alltid er on point. Håper dette fikk dere til å smile litt ekstra på en ellers litt kjedelig mandags morgen<3

                        

         

"HVOR ER SOFIE?!"

 • 05.11.2017 - 21:30

Hei alle sammen! Nå har vi nettopp kommet tilbake til Julie og vært på butikken og handlet inn masse godteri. Planen var jo hele tiden å dra ut, men rolig kveld hjemme fristet mye mer. Cavasøndagen som Sofie har snakket om i evigheter får vi ta en annen gang haha. I dag har vi hatt en veldig rolig, men koselig dag. Vi dro en gjeng å spiste på Frida, en restaurant i sentrum. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på maten! Det var så mye godt og det er nesten som jeg vil dra tilbake i morgen allerede. Et lite tips til dere om dere er i Trondheim en gang. Det er en meksikansk restaurant og jeg spiste en kjempegod scampi rett + litt rester fra Sofie og Julie hehe... Flere som ikke klarer å la være å småspise om det står mat foran seg på bordet? 

 

Jeg har helt glemt å fortelle dere om starten på dagen vår! Det var ikke en rolig morgen for meg og Julie. Jeg hadde sovnet på sofaen med både jakke og skoene på og Julie hadde sloknet fort etter vi kom hjem i natt. I dag tidlig kom Julie løpende inn i stuen samtidig som hun roper ut HVOR ER SOFIE. Hun var ingen sted å finne i leiligheten og tror dere hun tok mobilen da vi ringte? nei. Etter en par telefoner fikk vi endelig tak i henne og hun hadde heldigvis bare dratt til en venninne i natt. Julie hadde til og med sagt hade og låst døren da hun dro, men det er ikke alt man klarer å huske dagen etterpå. Det var nok ikke det lureste ideen å gjøre for Sofie, for hun endte opp med å måtte sitte ute i nesten 3 timer + bruke over 2000 kroner på taxi...Hun har skrevet om kvelden HER. Nå skal vi se film og kose oss med 1 kg godteri hver. Vi snakkes i morgen<3

                                                       
  FLER BILDER FRA KVELDEN I GÅR! 
Søstrene Karlsen

 • 05.11.2017 - 16:10Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Det er søndag allerede og denne helgen har flydd forbi. Det er kanskje ikke så rart etter de fine dagene jeg har hatt. Jeg gikk i hele går å trodde uteplassen vi skulle til het Søstrene Grene (ja jeg vet det er en butikk som heter det), men den het Søstrene Karlsen. Flott at ingen fortalte meg det før jeg postet over alt hvor jeg trodde jeg skulle haha! Jeg så noen av dere la merke til feilen min, men nå har jeg rettet opp i den! 

 

Her har dere noen bilder fra den fine dagen dagen i går. Fler kommer senere! Jeg trives veldig i Trondheim og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har vært her på 3 år. Det er en utrolig fin by og alt virker litt roligere her, i forhold til hjemme i Oslo. Jeg er ikke helt på nivået til Sofie som faktisk vil flytte hit, men en fin by å dra på helgetur til er det absolutt! I dag var planen egentlig å dra på cavasøndag, men det virker ikke som noen er så veldig giret lengre. Formen min er veldig bra, faktisk så bra at det føles ikke ut som vi var ute i går. Jeg drakk lite på byen og klarte å holde meg fin i formen hele kvelden! Applaus til meg som ikke alltid klarer det når jeg er ute å reiser. Nå rumler magen så jeg er nødt å få i meg litt mat. Vi snakkes senere flotte dere<3

New brows

 • 04.11.2017 - 15:57

Hei fininger! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen med Sofie og Julie. Vi har handlet inn til i kveld, fikset bryn og spist lunsj. Jeg har ikke fikset brynene mine siden i fjor, dagen før jeg reiste til Mexico. Jeg har farget dem selv hjemme, men ikke profesjonelt. Hun jeg gikk til i Oslo var gravid og skulle ut i mammapermisjon da jeg var tilbake igjen, så det var grunnen til at jeg sluttet. Hun er nok tilbake i jobb igjen nå, men jeg har ikke fått bestilt ny time hos henne enda. Sofie hadde time her i Trondheim så da ble jeg like gjerne med. Det er lite som er bedre enn freshe bryn og jeg føler meg veldig fin nå! 

Nå skal jeg pakke tingene mine, for vi skal snart til en venninne av Julie og Sofie. Det blir tapas og drikke før turen går videre til Søstrene Grene i kveld! Jeg har kun vært ute i Trondheim en gang og da hadde jeg nettopp fylt 18. Jeg vil tro og håper Søstrene blir bedre enn Karma. Vi snakkes mer i morgen! Kanskje vi ses? 

 

 FØR:
      

UNDER: ETTER:
 

Hvorfor gråter du fortsatt over han?

 • 04.11.2017 - 11:11

Hvorfor gråter du fortsatt over han? Du er nødt å avslutte det. Ikke snakk med han! Sier de. Det hjelper ikke hva de sier for jeg vet du ikke vil høre - det ville ikke jeg heller. Jeg forstår deg og jeg føler på smerten din. Ord er så mye lettere sagt enn handlinger. Jeg skulle ønske man kunne hjelpe, men det er ikke alltid de utenfor kan gjøre noe. Uansett om det handler om en du liker eller noe helt annet. 

                           

Jeg husker tiden da jeg var i min egen lille boble. Jeg løy til de rundt meg for å skjule hans handlinger, og jeg trakk meg unna de som bare ville meg godt. Hvorfor lurer du sikkert på? Fordi de pushet meg til å velge bort noen som betydde mye for meg, men som også såret meg mer enn noen hadde gjort. Når jeg vil noe, så vil jeg det - uavhengig om mine venner ikke alltid er enig eller ikke. Jeg ville aldri vært den jeg er eller der jeg er i dag om jeg skulle hørt på alle rundt meg. Så klart visste jeg at han ikke var bra for meg. Så klart visste jeg at jeg kom til å finne meg en ny, men det hjalp lite når det bare var han jeg ville ha.

Jeg forstår dere bare ville meg det beste. Jeg forstår det gjorde dere vondt å se meg gråte. Jeg forstår frustrasjonen deres når jeg ikke ville høre. Jeg forstår dere ville hjelpe og jeg beklager jeg ikke ville høre, men jeg håper dere forstår at jeg satt pris på alt. Jeg satt pris på at dere ville hjelpe, men sterke følelser endrer seg bare ikke så lett.

Jeg tror det er viktig å ta til seg det venner og familie sier, men til syvende å sist er det ditt valg og dine følelser du må følge. Feiler du? Hva så? Jeg tror mange har feil oppfatning over hva å feile virkelig betyr. De fleste frykter det, de prøver ikke engang på grunn av sjansen for ikke å lykkes. Og det er derfor de aldri ser at deres drømmer blir til virkelighet. Sannheten er at fiasko er en verdifull gave. Det er et skritt på vei til suksess, og noen ganger må du ta et skritt mer enn en gang. Og noen ganger aldri ta samme skritt igjen. Og vet dere hva det beste er? Jeg har aldri tatt samme skritt igjen.

Lær av feilene du har gjort, de hjelper å drive deg fremover til å oppnå dine mål i fremtiden. Det vil være tider i livet når vi ikke klarer, men det vi lærer av våre feil er ekstremt viktig. 

Det kom til et punkt hvor nok var nok for meg også og den tid kommer for deg å. Snart håper jeg.

4 timer igjen

 • 03.11.2017 - 16:42

Hei alle sammen! Vi har nettopp begynt å kjøre igjen etter et stopp på en time. Det var godt å strekke litt på bena, tisse(!!) og spise litt. Vi er halvveis til Trondheim og turen til nå har gått overraskende fort. Nettet har vært litt av og på, så jeg bruker muligheten til å skrive til dere nå som jeg kan. Jeg vet ikke hvor lenge jeg tørr å skrive før jeg publiserer, for nettet har vært nede mesteparten av tiden. Jeg har egentlig ikke så mye mer på hjerte enn å dele litt flere bilder med dere. Jeg la igjen kamera mitt hjemme, så nå bruker jeg Sofie sitt og har fått ansvaret for fotograferingen denne helgen (jeg ga meg selv ansvaret). Jeg lover dere masse bilder og oppdateringer de neste dagene! Jeg er jo med bloggdronningen selv, så dere forventet kanskje ikke noe annet? haha. Jeg har forresten startet å se gossip girl igjen, som alltid har vært en av mine favorittserier. Det var lenge siden jeg har så noen episoder, så det var gøy å starte på sesong 1... OG der gikk nettet igjen! For å ikke bruke alt for mye mobildata stopper jeg her. Vi blogges mer når jeg kommer fram. Dere er best

 
 

Nå reiser vi!

 • 03.11.2017 - 11:57

Jakke HER / Sko HER / Genser HER / Bukse HER

Hei alle sammen. Nå sitter vi på bussen og har snart kjørt ut fra Oslo. For dere som ikke har fått med dere hvor vi er på vei, så kan jeg nå fortelle at vi skal til Trondheim (Vinneren har blitt kontaktet på mail. Gratulerer!). Vi har med hunden til Sofie og derfor passet det best med buss. Ingen av oss har noe i mot å sitte et par timer i buss heller, spesielt ikke når vi har 5 seter på deling. Jeg gleder meg masse til denne helgen og til bussturen faktisk, se serie og nyte utsikten over fjellet. Jeg har alltid vært glad i å kjøre bil eller sitte på og spesielt med venner. I natt sov jeg over hos Sofie og i dag tidlig hadde vi vekkeklokken på allerede 7. Vi var med andre ord vært våken noen timer allerede. Vi har trent, gått tur med Celine og handlet litt. Det har vært en veldig deilig start på helgen! Jeg gleder meg til å komme fram til Trondheim, som jeg ikke har vært i på snart 3 år. Shitt tiden går fort! Jeg har også mange venner i Trondheim som jeg håper jeg rekker å møte, så jeg merker at humøret er virkelig på topp i dag. 

 

Dette er også første gang jeg og Sofie reiser sammen noen sted, bortsett ifra Mexico! Endelig får jeg bli med på cavasøndag som hun har snakket om siden vi møttes for snart 1 år siden. Nå skal jeg sette på en serie, så vi blogges senere. God helg!

Har jeg billett å vise kontrolløren?

 • 02.11.2017 - 18:34

Hei kjære lesere! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter trening og jobb. Da jeg satt på t-banen fra jobb kom billettkontrolløren for å sjekke om jeg hadde billett. Jeg hadde headsett på og merket ikke at de gikk rundt før han plutselig sto rett foran meg. Jeg vet jo at jeg har billett, men av en eller annen grunn vrir hele magen seg når jeg leter den fram. Hva om noe har skjedd så den ikke er der? Har jeg fortsatt billetten eller har den kanskje gått ut? Det er en veldig kjedelig bot å bruke penger på, men det er jo heller ikke vanskeligere enn å bare kjøpe billett. Jeg hadde selvfølgelig billett, så det var ikke noe problem (Bare jeg som følte det ble litt for ofte bruk av ordet billett? haha) Det har nok bare blitt slik etter jeg fikk en bot for noen måneder siden. Er jeg den eneste som føler det slik når de spør etter billett? Over til noe helt annet! Etter jeg har skrevet ferdig må jeg pakke for i morgen tidlig skal jeg ut å reise! Jeg har jobbet en del i det siste, så det skal bli veldig godt med noen dager helt fri. Jeg har en lang dag foran meg i morgen, hele 8 timer med reise. Det blir første gang jeg faktisk gleder meg til en så lang reise, men det er ikke så rart med tanke på reisepartneren min Sofie

 

Jeg tenkte det kunne være gøy med en liten konkurranse i dag, så nå har dere mulighet til å vinne en goodiebag til verdi av 600 kroner! Det eneste dere må gjøre er å gjette hvor vi skal ut å reise. Den første som får rett svar vinner. Enkelt å greit:) Husk epostadresse eller telefonnummer, så jeg vet hvor jeg kan kontakte deg om du er den heldige. Lykke til! 

                    
              HAHA BEGGE TO SOM ABSOLUTT SKULLE FARGE HÅRET BRUNT OG NÅ SKAL FARGE DET BLONDT IGJEN. BLONDES HAVE MORE FUN? 

ÅRETS VINTERFAVORITTER

 • 02.11.2017 - 09:07

Hei og god morgen flotte lesere! Nå har jeg nettopp stått opp av sengen og skal snart møte Sofie. Vi skal trene sammen før jeg må dra på jobb. Det føles deilig å være oppe tidlig og det skal bli enda deiligere å bli ferdig med treningsøkten tidlig på dagen. Er det bare meg som føler at vinteren kom veldig fort i år? Det føles nok slik hvert år, men i år var jeg ikke helt forberedt. Jeg har nettopp bestilt meg vinterjakke, men fikk en kjempefin faux jakke i posten i går så jeg klarer meg. Jeg vet det kan være vanskelig å finne hva man vil ha, så nå tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt vinterjakker fra Nelly! De har fått så utrolig mye fint i år og jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe alt. Jeg er så klart opptatt av å ha en fin jakke, men det viktigste er at den også skal varme. 

Det beste med alle jakkene under er at alle er uten ekte pels! Jeg kan ikke forså at folk fortsatt kjøper ekte pels når man vet så mye om hvor ille det er for dyrene. Jeg kjøpte for 4 år siden en canada goose jakke og som jeg nå anser som et veldig dårlig kjøp. Jeg kjøpte den vel i hovedgrunn for at det var "kult" på den tiden og tenkte ikke så mye over pelsen. Den har holdt seg godt og ser fortsatt fin ut, men når tok den opp av flytteesken la jeg den fort ned igjen. Den kommer nok ikke til å bli brukt verken denne vinteren eller neste. Hva jeg gjør med den vet jeg ikke enda, men jeg vil i alle fall ikke være med på å reklamere for pels. Tenk så mange jakker man kan kjøpe til samme pris som en med ekte pels. Jeg synes det er mye morsommere å kunne unne seg en ny jakke i året, i stedet for å kjøpe en dyr jakke du føler du må ha i flere år. 


#neitilpels


1. HER 579,- 2. HER 1.395,- 3. HER 995,-


1. HER 1.095,- 2. HER 799,- 3. HER 699,- 

1. HER 699,- 2. HER 995,- 3. HER 345,- (SALG 50%)

Jeg følte meg utrolig liten.

 • 01.11.2017 - 18:18

Altså wow. Jeg blir ordløs hver gang jeg ser på bilder av natur som dette! Da jeg gikk igjennom harddisken min for å finne bilder fra USA til dere, kom jeg over disse bildene. De ble tatt i fjor sommer da jeg var på ferie i Arizona. Dette er bare noen av mange bilder jeg tok den ferien og en av mange steder vi dro til. Har dere sett en så fin natur? Tenk å kunne gått søndagsturer en gang i uken her? Det er virkelig balsam for sjela. Liten kontrast fra hva vi er vandt med i Norge. Jeg husker fortsatt følelsen jeg fikk da jeg satt meg på kanten å så utover naturen. Jeg følte meg fri og så utrolig liten. Alt rundt meg virket så stort, men det er jo akkurat det er. Tenk så mye forskjellig natur og steder man kan besøke i verden. Jeg håper jeg får muligheten å se mest mulig naturopplevelser som dette før jeg dør. Jeg sitter igjen med så mange følelser etter en slik opplevelse, kontra typiske turistattraksjoner. Jeg har postet en film fra turen som dere finner HER. 

LITT MOBILBILDER FRA USA

 • 01.11.2017 - 14:291-3:  FAMILIEN JEG BODDE HOS HADDE PRIVATFLY! DERE KAN TRO JEG FØLTE MEG KUL DA VI SKULLE FLY.1-3: REISE TIL MEXICO I SPRINGBREAK MED FAMILIEN.1: REISE TIL CALIFORNIA. 2: SENIOR NIGHT. 3: FOTBALLKAMP1: FRA EN FEST 2: UTKLEDNING PÅ SKOLEN. 3: FOTBALLTRENING1: FAMILIEN HADDE SENDT OVER GAVE FRA NORGE. 2-3: SENIOR NIGHT. SENIOR OG JUNIOR JENTENE SPILTE AMERIKANSK FOTBALLKAMP EN GANG I ÅRET. 1: BURSDAGSFEIRING TIL MEG OG ELDSTE VERTSBROREN MIN. 2: TYPISK AMERIKANSK FROKOST. 3: GYMTIME1: FRA EN FEST. 2: DETTE HADDE JEG SOM PROFILBILDE. FINE ØYENBRYN? 3: AMERIKANSK FOTBALLKAMP.1: JEG GIKK FORT OPP I VEKT OG SÅ VELDIG OPPLÅST UT, OM MAN KAN SI DET SLIK. 2: FRA AVISEN DAGEN ETTER JEG KOM. 3:TENK AT BARE 3 TIMER UNNA DER JEG BODDE VAR DET 40 GRADER ÅRET RUNDT? GODT MED LITT KLIMAFORANDRINGER.1: JULEN. 2: BAKGÅRDEN TIL VERTSBESTEFORELDRENE MINE I PHOENIX. 3: MILEY CYRUS KONSERT I PHOENIX.

1: FØRSTE SKOLEDAG. 2: JEG HADDE TENKT Å PIERCE MEG NEDERST PÅ RYGGEN! GLAD JEG ALDRI GJORDE DET. 3: JEG OG EN VENNINNE PIERCET HULL I TUNGEN. 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no