Jeg har hatt bloggen noen år nå, men får flere og nye lesere hver dag. Derfor tenker jeg at et "ting dere kanskje ikke visste om meg" innlegg ville vært gøy for dere nye lesere. Sikkert noe dere "gamle" lesere heller ikke visste. 

 

♥ Jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå og jeg elsker det! Jeg føler virkelig jeg kan gjøre hva jeg vil og når jeg vil, uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Jeg tror for eksempel ikke at jeg ville reist til Hellas i 2 måneder om jeg hadde hatt en kjæreste. Når sant skal sies, hvis den rette dukker opp lar jeg ikke sjansen gå, men så kresen som jeg er - blir det nok lenge til.

  ♥ Jeg er helt avhengig av fake-vipper når jeg skal ut på byen. Det er ikke så altfor lenge siden jeg startet med det, men nå klarer jeg ikke å dra på byen uten. Føler meg liksom litt naken, haha. Rart at man kan være så opptatt av en så overfladisk ting. 


♥ Jeg er venstrehendt og høyrehendt. Jeg skriver kun med venstre, men bruker begge hendene når jeg feks sminker meg, pusser tennene eller bowler, haha.


♥ ​Før kjøpte jeg flere klær i en størrelse mindre enn jeg bruker, slik at jeg skulle få motivasjon til å trene og at de skulle passe bedre. ER DET MULIG? haha... Det endte opp med at klærne aldri ble brukt og ble lagt bakerst i skapet.


  ♥ Jeg har aldri vært fan av middag, men ELSKER frokost og kvelds. Jeg kunne levd på rundstykker og pålegg til hvert måltid om det var mulig. Jeg er alltid den siste som er ferdig når vi spiser frokost eller kvelds, og slik har det vært helt siden jeg var lita. Får aldri nok av brødmat, haha. Heldig som har en familie som alltid har vært, og fortsatt er glad i å stelle i stand frokostbord.
 
  ♥ Jeg trives i mitt eget selskap. Jeg kan godt være alene en fredagskveld, spise potetgull og slappe av med en film. Når det skal sies er det kun i små doser. Er jeg alene en kveld er jeg veldig klar for å være sosial neste dag.

♥ Jeg har kysset mitt største kjendiscrush;)   

 

Noe av dette visste dere nok fra før, men var det noe dere ikke visste? Er vi like på noen punkter? Haha, hva skjedde med armen her da 
 


 

1. Jeg har dårlig tålmodighet. Jeg er en person som gjør ting veldig raskt. Om det er å dusje, sminke meg eller kle på meg - så bruker jeg veldig liten tid. Det er som regel alltid jeg som er ferdig først av vennene mine, når vi skal gjøre noe eller dra et sted. Jeg satt virkelig tålmodigheten min på prøve nede i Mexico, for der var det venting hver eneste dag. Av en eller annen grunn gjorde den ventingen ikke så mye. Det var deilig å koble litt av, men av og til ble det for lenge å vente.. 
 

2. SNUS. Jeg har snuset nå i snart 4 år. (Jeg snuset ikke det året jeg var i USA) Tenk hvor mye penger jeg har brukt på å kjøpe en boks hver 3 dag! Heldigvis er jeg blitt flinkere i det siste å bruke mindre. Skal jeg en plass i noen timer, legger jeg heller igjen boksen hjemme. Målet mitt er å slutte i løpet av 2017. 

 

3. Ubesluttsom. Jeg klarer sjeldent å bestemme meg for noe. Jeg er så sinnsykt ubesluttsom når det gjelder det meste. Det ene sekundet kan jeg være helt sikker på at jeg skal gjøre noe eller vil noe, men plutselig endrer jeg mening og vil gjøre det helt motsatte. Jeg har en indre diskusjon med meg selv flere ganger i uken, om jeg skal ta noen valg. Haha høres jo helt sykt ut, men slik har det alltid vært. 

 

4. Jeg roter alltid vekk nøklene mine. Jeg bruker jo forskjellige jakker, gensere og vesker hver dag, så det er jo egentlig ikke så rart. Det ender opp med at jeg må forlate huset uten nøkkel noen ganger, for så å være avhengig av at noen er hjemme når jeg kommer hjem. Hvordan skal jeg klare å bo alene, når jeg ikke klarer å holde styr på nøkkelen en gang? Jeg må bli flinkere å legge den på samme plass hver gang jeg kommer inn døren hjemme. 

 

5. Vanskeligheter for å stole på mennesker. Jeg blir fort kjent med mennesker, men sliter med å tro at alle vil meg godt. Jeg er det helt motsatte av naiv med andre ord. Det er både en bra og en dårlig egenskap, for det er ikke alltid at de man tror vil deg godt - virkelig vil deg det beste. Jeg er redd for å åpne meg for mye til nye mennesker, spesielt gutter. Det har nok mye med fortid å gjøre. Jeg har skrevet litt om det her

 

6. Rot i klesskapet. Det er nesten ikke vits å rydde i klærne mine. Når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg, drar jeg ut et plagg og legger det øverst igjen. Det er ikke alltid jeg har så god tid, så når jeg først stresser ender klærne opp overalt. 

 

7. Blir utrolig fort lei. Jeg blir utrolig fort lei av ting. Jeg mister konsentrasjonen og blir rastløs. Dette er nok en av grunnene til at jeg ikke får skole nå. Jeg har jo også skrevet om det før, det at jeg har hatt rundt 5 blogger. Hver gang jeg har startet opp, har jeg sluttet før det har gått et år. Denne gangen er ting annerledes. (håper jeg) Motivasjonen er på topp og jeg elsker hva jeg gjør. Jeg tror mye av grunnen til dette er at jeg har dere. Jeg har aldri hatt så mye lesere og respons som jeg har nå og det gjør det også mye gøyere å blogge. Jeg har også mange venner som blogger, som gjør det lettere å dra å ta bilder og finne på ting. Det er ikke alltid like gøy å skal dra opp kamera hver gang man er med venner som ikke er så "fan" å bli lagt ut bilder på nett, det skjønner jeg såklart - man er jo forskjellige. Det er derfor ikke alt jeg legger ut på nett. 
 

1. Jeg har bodd i England, Norge og Danmark.

 

2. Jeg blir fort kjent med nye mennesker og er veldig utadvendt. Jeg har mange venner som er veldig lik meg, men også venner som er det totalt motsatte av meg. jeg føler selv jeg er flink å tilpasse meg. 

 

3. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten, hvor nesten hele familien min bor. Det er bare min familie og tante sin som bor i Bodø.

 

4. Jeg har spillet fotball og handball i 10 år og danset i nesten like mange år.


 

5. Da jeg bodde i USA spilte jeg fotball og fikk scholarship for å spille på college gratis. Jeg gjorde det veldig bra, men kunne ikke takke ja da jeg måtte hjem til Norge å fullføre videregående.

 


 

6. Bestefar har hus i Thailand og jeg har derfor vært der maange ganger. Jeg var i Thailand julen 2004 da Tsunamien inntraff. Hele familien min feiret julen der nede og jeg er så utrolig takknemlig for at det gikk bra med alle. Jeg husker pappa dro meg opp av bassenget og kastet meg på skuldrene - før vi hoppet inn i en tuk tuk (taxi i thailand) og opp på fjellet. På fjellet var vi hele dagen til det var trygt å komme ned igjen. 

 

7. For noen år tilbake var jeg veldig A menneske. Når jeg sov hos venninner våknet jeg alltid mange timer før dem. Jeg tipper de var i ekstase de få gangene jeg sov litt lengre og ikke vekte dem. Jeg klarte heller ikke være våken lenge, da ble jeg i dårlig form. Haha verdens verste å ha på overnatting? I guess jeg trenkte mer søvn enn de fleste på min alder. 

 


 

8. Over halvparten av mine nærmeste bor i Oslo og det er utrolig deilig. Vi flyttet en etter en fra Bodø og hit. Det er godt å ha de vennene man har hatt mange år og som alltid kommer til å være der. 

 


 

9. Jeg er utrolig glad i dyr. Når vi er i Thailand bruker jeg, mamma og pappa å kjøpe masse hundemat og dele ut til gatehunder. Mitt favorittdyr er ape! Åå de er så søte. Jeg elsker å være rundt apene når jeg er i Thailand. 

 


 

10. Jeg er utrolig familiekjær og veldig avhengig av foreldrene mine. Jeg snakker med mamma og pappa nesten hver dag og noen dager fler ganger daglig. 
 

For 3 år siden bodde jeg i USA.

For 3 år siden savnet jeg Norge.

For 3 år siden var jeg en utvekslingstudent.

For 3 år siden vokste og lærte jeg utrolig mye. 

For 3 år siden gråt jeg en uke i strekk fordi jeg ikke ville forlate stedet. 

For 3 år siden ble jeg overrasket av mine foreldre, noen dager før graduation. 

 

Jeg husker hvor usikker jeg var om jeg skulle flytte til USA eller ikke. Jeg var 16 år og uviten om hva jeg ville gå glipp av, om jeg ikke valgte å reise.  Jeg husker jeg gråt på rommet mitt og sa til pappa at jeg ikke ville dra. Jeg husker mamma prøvde å få meg til å tenke på det positive med å reise, hun skjønte nok jeg hadde angret. Jeg husker også at pappa tok det "best" da jeg ville trekke meg. Nå skjønner jeg jo hvorfor, han var nok bare redd akkurat sånn som jeg var. Jeg skulle flytte til andre siden av jorden, til en ukjent familie som ingen av oss hadde møtt. Jeg er så glad jeg tok muligheten å flyttet. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så støttende foreldre, uten dem hadde jeg aldri hatt muligheten. Om det er ønskelig lager jeg et lengre innlegg om utvekslingsåret mitt en annen dag. Nå skal jeg spise middag og slappe av. Jeg har vært på jobb siden halv 11 i dag, derfor har jeg ikke blogget før nå<3 Vi blogges! 

 
 
 
 

 
 

Jeg personlig kunne ikke ha farget håret mitt brunt med det første... Jeg som trodde en periode at jeg aldri skulle gi slipp på det brune. Hva synes dere? Blondt eller brunt? 


 
Her er mine favoritt apper og hvor dere finner meg, om dere skulle ønske det. 

 @ MARTINEJOH

                                                                                              
                                                                                      @MARTINEJOOH

snapchatqueen til tider. Her oppdaterer jeg ofte, så her får dere et mer innblikk i hverdagen min. 


 


@MARTINEJOH

MIN FAVORITT APP! Her redigerer jeg alltid bildene mine, før jeg legger dem ut på instagram. Var mye mer aktiv med å legge ut bilder her før, men glemmer det ofte av. Bruker appen mest for å redigere. De har jo de fineste filterne. 
Listen jeg hører på mest:  --->  FEELING IT  <---

Andre apper jeg er avhengig av:

RuterReise og RuerBillet (hadde aldri klart å kommet meg rundt i Oslo, uten disse to) 

Quizlet og Itslearning, veldig nødvendig for skolen.

Vipps, DNB, Fitbit og såklart facebook. 

Har dere noen apper å anbefale? 
 

Godmorgen! I skrivene stund ligger jeg i sengen og har nettop spist frokost. Siden jeg nettop har startet opp bloggen igjen, tenkte jeg at et innlegg som dette ville vært interessant. 10 ting du kanskje ikke visste om meg, here you go! 

 

 1. Jeg har bodd i USA, England, Danmark.
  Et av de fineste minnene i livet mitt til nå.(sorry for dårlig kvalitet, lastet filmen opp feil på youtube.)
   
 2. Er 162 cm høy. 
 3. Har drevet med fotball, handball og dans i flere år.
  Video fra den siste turen jeg hadde med laget, før jeg flyttet til Arizona.
   
 4. Jeg har nettop flyttet fra Bodø til Oslo for å gå Sonans.
 5. Gråter lett. Jeg kan lett begynne å gråte om jeg ser noen av mine nærmeste gråte (til og med før jeg vet hvorfor de gråter) 
 6. Jeg lå på 1plass i Bodø, da jeg blogget for 3 år siden. Sluttet når jeg flyttet til USA, hadde ikke inernett hjemme og orket ikke bruke mye energi på blogg den gang. 
 7. Bloggen jeg skriver på nå, ble jeg sponset av Junkyard. Dere vil tro jeg var i ekstase når jeg fikk mail hos dem og fikk beskjed om gratise klær imot et innlegg, haha. 


  BLOGGPIA
 8. Jeg bor med 3 gutter i kollektiv mitt i sentrum Oslo. 
 9. Har 7 tattoveringer.


   
 10. Jeg snakker med mamma og pappa flere ganger dagli på Facetime. Uansett hva det gjelder og når.


I dag er planen først å fremst og få opp hyllene og organisert litt på rommet. Jeg har et ganske lite rom, men tror det blir koselig her når jeg får fikset alt jeg har planlagt. Får vise dere senere, når alt er fikset.

Senere tenkte jeg å komme meg bortover til SATS og få trent litt. Får alltid mye mer energi til å gjøre ting resten av dagen om jeg trener tidlig.(Tidlig og tidlig, blir litt senere enn planlagt idag) Og vil komme tilbake i en god treningsperiode. Spesielt nå, når jeg skal starte å studere igjen er det godt å få seg opp om morgenen, så jeg både får tid til skolearbeid og andre ting. 

Vil dere ha flere innlegg som dette? 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits