martine johansen |oslo

Flyttet 7 ganger og bodd i 4 land på 20 år

 • 24.06.2017 - 17:25

                                Jeg er født og oppvokst i Norge, men jeg har flyttet 7 ganger i løpet av mine 20 år.      

                            

 Først bodde jeg i Sentrum av Bodø. Så flyttet jeg til England, så Danmark, tilbake til Bodø igjen, så til USA, deretter tilbake til Bodø og nå bor jeg i Oslo.  

 

Norge, Bodø

Jeg ble født i Bodø, men bodde ikke i Norge i 1 år en gang før jeg flyttet med familien. Jeg er oppvokst litt utenfor byen, men bodde veldig sentralt uansett. Det var kort vei til alt jeg skulle på og kunne gå eller sykle dit jeg ville. Jeg er veldig glad i Bodø og det var en veldig fin by å vokse opp i. Det var trygt og godt. Jeg drev på med fotball, handball og dans i mange år og det var alltid noe å finne på på fritiden. Jeg brukte mye av tiden min i idrettshaller og var sosial så ofte jeg kunne.  

 

England

Hele familien flyttet til England fordi pappa skulle spille fotball for Southampton. Vi bodde i et hus i Southampton i et veldig fint nabolag. Det er i alle fall hva jeg har sett ut i fra bilder og videoer. Først bodde i faktisk på hotell i flere måneder. Jeg fylte mitt første år på det hotellet. Jeg har sett bilder og de stelte virkelig i stand en koselig feiring til meg. Jeg husker ikke så mye fra jeg bodde der, på grunn av at jeg var ganske liten. Jeg kan huske noe av det, men jeg vet ikke om det er super  hukommelse (noe jeg langt i fra har) eller at jeg tror jeg husker ting fordi jeg har sett bilder. 

 

Danmark
Nok en gang pakket hele familien og flyttet. Pappa skulle nå spille for et nytt fotballag, Helsingborg. Han spilte i Svergie, men vi bodde i Danmark. Det går båt som krysser grensen ofte og hvorfor vi bodde i Danmark i stedet for er jeg litt usikker. Vi bodde i en by mellom Hornbach og Helsingør. Danmark husker jeg litt mere fra. Her gikk jeg i barnehage og en funfact; Jeg snakket faktisk dansk. Når jeg var 4 år flyttet vi tilbake til Bodø igjen. Jeg var fortsatt preget av dansken da jeg startet i barnehage i Bodø og det hendte at de voksne måtte ringe mamma og spørre hva jeg spurte dem om. 

 

USA  

Jeg flyttet til USA da jeg var 16 år på utveksling. Helt alene til en ukjent familie som jeg kun hadde mailet med et par ganger. Når jeg tenker tilbake på det blir jeg stolt, for jeg var tross alt ganske ung. Jeg bodde i byen Show Low i Arizona i kun 1 år fordi jeg måtte tilbake å fullføre skolen. Jeg har startet på et innlegg fra utvekslingsåret mitt og det kommer ut i løpet av uken. Jeg vet det er mange som lurer på det, spesielt siden jeg har en del yngre lesere. Kanskje dere blir litt inspirert til å gjøre det samme? 

 

Norge, Oslo

Nå har jeg snart bodd i Oslo 1 år og jeg trives utrolig godt. Jeg føler jeg har kommet meg på plass. Jeg føler litt på ironien, med tanke på at jeg ikke har boplass snart haha. Jeg har så utrolig mange fine mennesker rundt meg hver eneste dag, både nye og gamle venner. Jeg er allerede blitt ganske så kjent med byen, men finner nye steder og besøke ofte. Jeg har lyst å se og oppleve mer av Oslo før jeg velger å flytte. Jeg kunne godt tenkt meg å flytte bort et halvt år eller 3 måneder, men jeg vil tilbake til Oslo etterpå. 

 

Jeg er veldig glad og føler meg heldig som har fått lov å oppleve så mye allerede i en alder av 20. En ting er sikkert og det er at jeg skal flytte mer i løpet av livet mitt. 

SPØRSMÅLASRUNDE

 • 23.06.2017 - 15:49

Jeg var innom youtube kontoen min tidligere i dag og la merke til en ting. Det er 3-4 måneder siden jeg la ut min forrige spørsmålsrunde og det er mye som har skjedd siden da. Sist spørsmålsrunde hadde jeg med Sofie og da vi spilte inn var vi begge syk og veldig slitne. Jeg svarer på video i løpet av helgen, så nå har dere noen dager på å spørre hva dere måtte ønske! 


Now you know.

 • 19.06.2017 - 21:36Sorry for dårlig blogging de siste dagene, men dette har vært en av grunnene til det. 

10 rare fakta om meg + Funfacts

 • 08.06.2017 - 07:00


 

 1. Jeg elsker makrell i tomat. Faktisk så er jeg så glad i det at jeg ofte kan kjøpe en boks kun for å spise rett fra boksen med en gaffel. Nam, det er digg og sunt ikke minst. Funfact: Da jeg var liten ble jeg fortalt det var bestefar som hadde laget makrell i tomaten. Det var nok det som fikk meg hektet, for jeg skulle jo alltid ha det bestefar hadde laget på brødskiven. Det tok lang tid før jeg faktisk skjønte at dette stemte jo ikke litt engang, haha!

   
 2. Jeg har vært med på Putti Plutti Pott. Det er kanskje ikke alle dere som har hørt om det, men det er en teater/danse forestillingen som er rundt omkring i landet hvert år. Jeg var nissekone og reinsdyr. Det var faktisk første gangen jeg tjente egne penger, så dere skal tro jeg var ganske så stolt da jeg fikk konvolutten med penger etter forestillingen. Funfact: Det var en dag inne på hotellet vi jentene pratet om hva vi kunne gjøre på miss paradise, da jeg og Martine sa på ganske likt at vi kunne steppe. Vi skjønte sekundet den ene sa det at vi begge hadde vært med på det samme, nemlig reinsdyr og nissekone på Putti Plutti Pott. Kjipt jeg ikke kom meg til miss og mr paradiseuken, da ville dere fått seg meg i steppeaction :D

   
 3. Jeg er en veldig laid back person, men det har dere kanskje merket. Jeg kan kanskje fremstå som veldig chill i klesstilen, da jeg mesteparten av tiden går i streetwear klær og sminker meg så lite som mulig. Jeg elsker å gå i kosebukse, hettegenser og sneakers, men det gjør det jo bare ekstra gøyere når jeg først steller meg fra topp til tå. Funfact: Da jeg og Rebecca delte rom før vi sjekket inn i Mexico fikk hun sjokk da hun så klærne mine i kofferten. Hun hadde aldri sett for seg at jeg hadde så mange kjoler med meg, hun trodde jeg var alt for guttete i stilen til det. Hun hadde jo klagd over sin dårlige pakking, så jeg tror hun ble veldig glad da hun så at jeg hadde med meg litt ekstra.

   
 4. Jeg er utrolig lat i matveien. Det hender jeg dropper å lage middag og heller kjøper meg godis på butikken, huff. Dette må jeg slutte med. Det er jo ikke sunt for kroppen og det gir meg null energi. 


   
 5. Den første ordentlige tatoveringen jeg tok, trosset jeg foreldrene mine og tok den 2 uker før jeg fylte 18 år. Jeg måtte gå med langermet i 2 uker og var livredd for at de skulle se at jeg hadde tatt den. Jeg dro på besøk til bestemor i løpet av den perioden og der gikk jeg i hva jeg ville, uten å tenke på at noen skulle se den. Bestemor ble nok ikke så begeistret over tatoveringen, men smilet litt ekstra da jeg fortalte om den slue planen min. Funfact: Det er jo faktisk ikke lovlig å ta tatovering før man er fylt 18 år, uten samtykke av foreldrene sine. Derfor måtte jeg få noen til å fake at de var moren min slik at jeg skulle få tatovert på dagen. (Sorry mamma) Nå i ettertid skjønner jeg ikke hva jeg stresset med, det var jo faktisk bare snakk om to uker.

   
 6. De første gangene jeg brukte min første bh, måtte jeg alltid skjule at jeg hadde den på meg. Jeg kunne ikke ha på meg stramme klær i frykt om at noen skulle se stroppene. Var jeg så uheldig å glemme at jeg hadde på meg bh da jeg tok av den varme hettegenseren og hadde kun singlet under, var dette krise. Fikk jeg spørsmål om bh'en kunne det nesten ta en uke før jeg brukte den igjen. Funfact: Gøy å tenke på hvordan ting forandret seg igjennom årene. Noen år senere var det pushup for alle pengene, til stramme og utringete singletter/gensere.

   
 7. Hver gang jeg drikker alkohol drikker jeg alltid det samme, og da mener jeg alltid. Sprit og husholdningssaft. Alltid den samme saften og spriten endrer seg bare fra 20% til 40%. Jeg kan faktisk ikke huske når jeg startet med dette, men jeg har ikke byttet ut drinken på flere år. Jeg skulle gjerne drukket litt vin eller øl en gang i blant, men dette klarer jeg maks 1-2 glass av. Jeg er ikke så fan av vin, så der må jeg bare prøve meg fram. Det kommer seg saktere men sikkert, snart bytter jeg ut spriten med vinen - vil det da si at jeg er voksen?

   
 8. Da jeg var liten ble jeg alltid fortalt at jeg måtte være adoptert, på grunn av at jeg ikke lignet mamma eller pappa. Så klart var dette noe storesøsteren min elsket å tulle om. En gang diktet hun opp en historie om at jeg var adoptert og hvorfor hun, mamma og pappa aldri hadde fortalt meg det. Det endte nesten i tårer og en stresset versjon av meg. Søskenkjærlighet<3 Nå derimot ligner jeg veldig på mammaen min og det er jeg veldig glad for. Historien hun fortalte inneholdt at jeg var fra en annen planet, det sier jo litt om hvor ung jeg var. 


   
 9. Jeg konfirmerte meg i Lofoten. Jeg hadde all konfirmasjonsundervisning i Bodø, men valgte å konfirmere meg i Lofoten. Det er i Lofoten hele familien min bor og det er der jeg er døpt også. Funfact: Jeg og Mathilde endte opp i samme konfirmasjonsgruppe og har siden da vært bestevenner. Vi var alltid så slue hver undervisning og fant alltid en unnskylding for å dra tidlig, for at vi var sein eller for at vi ikke kunne komme. Skulle en av oss noe annet den dagen, ditchet den andre undervisningen.    
 10. Jeg har hatt hull i tungen, men bare noen måneder. Jeg og en venninne tok det sammen da jeg bodde i USA! Jeg synes det er kult, men valgte å ta den ut på grunn av at mamma ikke likte den<3 

Dette irriterer meg

 • 31.05.2017 - 15:32


Ting som irriterer meg 

 

♥ Folk som sitter KONSTANT på mobiltelefonen. Hvorfor vil du finne på noe, om du ikke engang gidder å få med deg hva jeg sier - for du er for opptatt av det som skjer på skjermen. Dette punktet har jeg øverst, og med GOD grunn. 

 

♥ Når jeg har brukt lang tid på å skrive et innlegg, for så å klare å trykke meg ut av det, å miste alt.. Ahh, det er ingenting som irriterer meg mer! Spesielt hvis det er ett innlegg jeg ble veldig fornøyd med. Dette skjer oftere enn dere tror, omkring 3 ganger i uken. 

 

♥ Når jeg har avtale med noen, og personen ikke er klar før 1 time senere. Jeg er så utålmodig av meg. hvis vi har en avtale om å trene kl 4, så mener jeg virkelig klokken 4. hvorfor ikke planlegge ett annet klokkeslett, om man vet at man ikke er klar til den tid. man har bedre ting å bruke tiden sin på enn å vente på andre til en hver tid. vil tro det er mange som er enige, og kanskje kjenner seg igjen? tid er noe av det dyrebareste man har, så ikke kast den bort!!  

 

♥ Om jeg har tatt på meg treningsklær, går ned til Sats, for så å finne ut av at det er stengt! HVORFOR stenger de så utrolig tidlig? Nå på sommeren går det jo bra, for da kan jeg jo bare trene ute. Når det derimot snør, regner og er kaldt ute, så frister det lite å ta seg en løpetur. 

 

♥ Når jeg har gledet meg lenge til en fest, arrangemant, date eller egentlig hva som helst, og verken sminken eller håret går min vei. Hvorfor er man alltid finest når man ikke møter noen og har null planer, men når man skal noe blir man aldri like fin. det er noe som virkelig er irriterende!!! noen som er enige?

 

♥ Når jeg planlegger å stå opp tidlig for å gjøre noe, men sover over vekkeklokken og våkner brått midt på dagen. Altså, jeg hater å sove lenge å kaste bort dagene mine i sengen. Det blir ikke noe bedre av at jeg våkner opp til 26 grader og sol ute, ahh.. 

 

♥ Folk som er dømmende. Folk som dømmer ut ifra hvordan man ser ut, kler seg eller har hørt fra andre! Bli kjent med personen og gjør deg en formening etter det!  

 

 Om jeg har hatt dårlig tid på morgenen og ikke finner nøkkelen til leiligheten. Det ender opp meg at jeg må gå rundt i hele Oslo for å finne noen av guttene, for å låne nøkkelen slik at jeg kan komme meg inn. Det har hendt at jeg har stjelt nøkkelen til Morten, da har han endt opp i min situasjon. Det har ikke alltid blitt tatt like godt imot. Sorry VB <3 

 

Dette gjør meg glad

 • 29.05.2017 - 10:38


                       


Jeg har samlet noen punker over ting som gjør meg glad. Dette var et litt vanskelig innlegg, for det finnes så utrolig mye der ute som gjør meg oppriktig glad. Jeg kunne skrevet ned punkter i flere timer, men det er det ingen som orker å lese, og jeg orker ikke skrive ned alt heller haha. Jeg har valgt ut noen "få" punker til dere, enjoy<3

 

Festivaler på sommeren. Konserter, drinker, godt selskap og fint vær. Kan det bli bedre? Nå gleder jeg meg masse til sommeren for jeg har allerede to festivaler planlagt i år.

 

En god frokost eller kvelds. En god forkost i et varmt land med fin utsikt til, ahh. Fikk et bilde av mamma og pappa i går av at de satt på ballkongen å spiste frokost på cruiset de er på, DET så deilig ut. 

 

Roadtrip. Er det noe jeg savner fra Bodø, så er det virkelig bilen til mamma og pappa. Det å plukke opp venner etter en lang dag for å kjøre tur er magiskt. Spesilt mens gamle klassikere spilles og snacks. 

 

Positive tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for. Det er så godt å få skryt noen ganger, det gir meg så mye motivasjon! 

 

Når jeg ser tilbake på gamler bilder, og mimrer tilbake på alt jeg har gjort og opplevd. Jeg er så glad jeg alltid har vært flink og likt å ta bilder, med bilder og filmer kan jeg reise litt tilbake i tid.

 

Gode samtaler betyr så mye for meg, og gir meg så mye. 

 

Venner. Jeg er så heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt. Det er så godt å vite at man har hverandre, selv om man ikke ser hverandre på en stund. Jeg blir så glad når vi alle tilbringer tid sammen, om det er å dra på byen eller har en chill kveld hjemme spiller ingen rolle. 

 

Bodø. Det vil alltid være hjemme, trygt og godt. 

 

KJÆRLIGHET! Er det egentlig noe som er bedre enn kjærlighet? Nyforelsket og smile av den minste og uviktigste tekstmelding fra den spesielle. 

 

Nytt og rent sengetøy. Hvor deilig er det ikke å komme hjem fra en lang dag, dusje og legge seg i nytt sengetøy. 

 

Tanken på framtiden. Jeg tror det er bra å ha drømmer, og drømmer blir aldri for store. The best is yet to come!

 

Følelsen etter en god treningsøkt.

 

Musikk. Jeg finner mye glede og trøst i sanger. Jeg liker mye forskjellige, men aller mest r&b og hip hop. Jeg brenner for sanger med en god og dyp tekst. 

 

Reiser. Om det er å reiste til en annen by i Norge, eller å reise til andre siden av jorden. Det er så deilig å sette seg på et fly og tenke på alt man har i vente.  

 

Stå opp tidlig, selv om jeg har fri. Jeg hater å sove bort dagene, og blir derfor veldig glad når jeg klarer å våkne tidlig. Stå opp av sengen og spise frokost, for så å komme seg ut å gjøre noe.

 

Når det går bra med bloggen. Jeg elsker de dagene jeg har masse å skrive om, og aldri går tom for ideer. Da blir jeg automatisk mye gladere og får masse energi. 

 

Planer. Når jeg vet jeg har ting å se fram mot, en reise, en fest eller en jentekveld. Jeg liker å være spontan, men det er så godt å ha noe å se fram mot. 

                            

Jeg kysset mitt største kjendiscrush

 • 20.05.2017 - 18:23Jeg har hatt bloggen noen år nå, men får flere og nye lesere hver dag. Derfor tenker jeg at et "ting dere kanskje ikke visste om meg" innlegg ville vært gøy for dere nye lesere. Sikkert noe dere "gamle" lesere heller ikke visste. 

 

♥ Jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå og jeg elsker det! Jeg føler virkelig jeg kan gjøre hva jeg vil og når jeg vil, uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Jeg tror for eksempel ikke at jeg ville reist til Hellas i 2 måneder om jeg hadde hatt en kjæreste. Når sant skal sies, hvis den rette dukker opp lar jeg ikke sjansen gå, men så kresen som jeg er - blir det nok lenge til.

  ♥ Jeg er helt avhengig av fake-vipper når jeg skal ut på byen. Det er ikke så altfor lenge siden jeg startet med det, men nå klarer jeg ikke å dra på byen uten. Føler meg liksom litt naken, haha. Rart at man kan være så opptatt av en så overfladisk ting. 


♥ Jeg er venstrehendt og høyrehendt. Jeg skriver kun med venstre, men bruker begge hendene når jeg feks sminker meg, pusser tennene eller bowler, haha.


♥ ​Før kjøpte jeg flere klær i en størrelse mindre enn jeg bruker, slik at jeg skulle få motivasjon til å trene og at de skulle passe bedre. ER DET MULIG? haha... Det endte opp med at klærne aldri ble brukt og ble lagt bakerst i skapet.


  ♥ Jeg har aldri vært fan av middag, men ELSKER frokost og kvelds. Jeg kunne levd på rundstykker og pålegg til hvert måltid om det var mulig. Jeg er alltid den siste som er ferdig når vi spiser frokost eller kvelds, og slik har det vært helt siden jeg var lita. Får aldri nok av brødmat, haha. Heldig som har en familie som alltid har vært, og fortsatt er glad i å stelle i stand frokostbord.
 
  ♥ Jeg trives i mitt eget selskap. Jeg kan godt være alene en fredagskveld, spise potetgull og slappe av med en film. Når det skal sies er det kun i små doser. Er jeg alene en kveld er jeg veldig klar for å være sosial neste dag.

♥ Jeg har kysset mitt største kjendiscrush;)   

 

Noe av dette visste dere nok fra før, men var det noe dere ikke visste? Er vi like på noen punkter? Haha, hva skjedde med armen her da 
 

7 Dårlige egenskaper og vaner

 • 05.05.2017 - 14:55 

1. Jeg har dårlig tålmodighet. Jeg er en person som gjør ting veldig raskt. Om det er å dusje, sminke meg eller kle på meg - så bruker jeg veldig liten tid. Det er som regel alltid jeg som er ferdig først av vennene mine, når vi skal gjøre noe eller dra et sted. Jeg satt virkelig tålmodigheten min på prøve nede i Mexico, for der var det venting hver eneste dag. Av en eller annen grunn gjorde den ventingen ikke så mye. Det var deilig å koble litt av, men av og til ble det for lenge å vente.. 
 

2. SNUS. Jeg har snuset nå i snart 4 år. (Jeg snuset ikke det året jeg var i USA) Tenk hvor mye penger jeg har brukt på å kjøpe en boks hver 3 dag! Heldigvis er jeg blitt flinkere i det siste å bruke mindre. Skal jeg en plass i noen timer, legger jeg heller igjen boksen hjemme. Målet mitt er å slutte i løpet av 2017. 

 

3. Ubesluttsom. Jeg klarer sjeldent å bestemme meg for noe. Jeg er så sinnsykt ubesluttsom når det gjelder det meste. Det ene sekundet kan jeg være helt sikker på at jeg skal gjøre noe eller vil noe, men plutselig endrer jeg mening og vil gjøre det helt motsatte. Jeg har en indre diskusjon med meg selv flere ganger i uken, om jeg skal ta noen valg. Haha høres jo helt sykt ut, men slik har det alltid vært. 

 

4. Jeg roter alltid vekk nøklene mine. Jeg bruker jo forskjellige jakker, gensere og vesker hver dag, så det er jo egentlig ikke så rart. Det ender opp med at jeg må forlate huset uten nøkkel noen ganger, for så å være avhengig av at noen er hjemme når jeg kommer hjem. Hvordan skal jeg klare å bo alene, når jeg ikke klarer å holde styr på nøkkelen en gang? Jeg må bli flinkere å legge den på samme plass hver gang jeg kommer inn døren hjemme. 

 

5. Vanskeligheter for å stole på mennesker. Jeg blir fort kjent med mennesker, men sliter med å tro at alle vil meg godt. Jeg er det helt motsatte av naiv med andre ord. Det er både en bra og en dårlig egenskap, for det er ikke alltid at de man tror vil deg godt - virkelig vil deg det beste. Jeg er redd for å åpne meg for mye til nye mennesker, spesielt gutter. Det har nok mye med fortid å gjøre. Jeg har skrevet litt om det her

 

6. Rot i klesskapet. Det er nesten ikke vits å rydde i klærne mine. Når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg, drar jeg ut et plagg og legger det øverst igjen. Det er ikke alltid jeg har så god tid, så når jeg først stresser ender klærne opp overalt. 

 

7. Blir utrolig fort lei. Jeg blir utrolig fort lei av ting. Jeg mister konsentrasjonen og blir rastløs. Dette er nok en av grunnene til at jeg ikke får skole nå. Jeg har jo også skrevet om det før, det at jeg har hatt rundt 5 blogger. Hver gang jeg har startet opp, har jeg sluttet før det har gått et år. Denne gangen er ting annerledes. (håper jeg) Motivasjonen er på topp og jeg elsker hva jeg gjør. Jeg tror mye av grunnen til dette er at jeg har dere. Jeg har aldri hatt så mye lesere og respons som jeg har nå og det gjør det også mye gøyere å blogge. Jeg har også mange venner som blogger, som gjør det lettere å dra å ta bilder og finne på ting. Det er ikke alltid like gøy å skal dra opp kamera hver gang man er med venner som ikke er så "fan" å bli lagt ut bilder på nett, det skjønner jeg såklart - man er jo forskjellige. Det er derfor ikke alt jeg legger ut på nett. 
 

10 ting dere kanskje ikke viste om meg.

 • 27.04.2017 - 13:39


1. Jeg har bodd i England, Norge og Danmark.

 

2. Jeg blir fort kjent med nye mennesker og er veldig utadvendt. Jeg har mange venner som er veldig lik meg, men også venner som er det totalt motsatte av meg. jeg føler selv jeg er flink å tilpasse meg. 

 

3. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten, hvor nesten hele familien min bor. Det er bare min familie og tante sin som bor i Bodø.

 

4. Jeg har spillet fotball og handball i 10 år og danset i nesten like mange år.


 

5. Da jeg bodde i USA spilte jeg fotball og fikk scholarship for å spille på college gratis. Jeg gjorde det veldig bra, men kunne ikke takke ja da jeg måtte hjem til Norge å fullføre videregående.

 


 

6. Bestefar har hus i Thailand og jeg har derfor vært der maange ganger. Jeg var i Thailand julen 2004 da Tsunamien inntraff. Hele familien min feiret julen der nede og jeg er så utrolig takknemlig for at det gikk bra med alle. Jeg husker pappa dro meg opp av bassenget og kastet meg på skuldrene - før vi hoppet inn i en tuk tuk (taxi i thailand) og opp på fjellet. På fjellet var vi hele dagen til det var trygt å komme ned igjen. 

 

7. For noen år tilbake var jeg veldig A menneske. Når jeg sov hos venninner våknet jeg alltid mange timer før dem. Jeg tipper de var i ekstase de få gangene jeg sov litt lengre og ikke vekte dem. Jeg klarte heller ikke være våken lenge, da ble jeg i dårlig form. Haha verdens verste å ha på overnatting? I guess jeg trenkte mer søvn enn de fleste på min alder. 

 


 

8. Over halvparten av mine nærmeste bor i Oslo og det er utrolig deilig. Vi flyttet en etter en fra Bodø og hit. Det er godt å ha de vennene man har hatt mange år og som alltid kommer til å være der. 

 


 

9. Jeg er utrolig glad i dyr. Når vi er i Thailand bruker jeg, mamma og pappa å kjøpe masse hundemat og dele ut til gatehunder. Mitt favorittdyr er ape! Åå de er så søte. Jeg elsker å være rundt apene når jeg er i Thailand. 

 


 

10. Jeg er utrolig familiekjær og veldig avhengig av foreldrene mine. Jeg snakker med mamma og pappa nesten hver dag og noen dager fler ganger daglig. 

FOR 3 ÅR SIDEN.

 • 23.04.2017 - 19:47

 

For 3 år siden bodde jeg i USA.

For 3 år siden savnet jeg Norge.

For 3 år siden var jeg en utvekslingstudent.

For 3 år siden vokste og lærte jeg utrolig mye. 

For 3 år siden gråt jeg en uke i strekk fordi jeg ikke ville forlate stedet. 

For 3 år siden ble jeg overrasket av mine foreldre, noen dager før graduation. 

 

Jeg husker hvor usikker jeg var om jeg skulle flytte til USA eller ikke. Jeg var 16 år og uviten om hva jeg ville gå glipp av, om jeg ikke valgte å reise.  Jeg husker jeg gråt på rommet mitt og sa til pappa at jeg ikke ville dra. Jeg husker mamma prøvde å få meg til å tenke på det positive med å reise, hun skjønte nok jeg hadde angret. Jeg husker også at pappa tok det "best" da jeg ville trekke meg. Nå skjønner jeg jo hvorfor, han var nok bare redd akkurat sånn som jeg var. Jeg skulle flytte til andre siden av jorden, til en ukjent familie som ingen av oss hadde møtt. Jeg er så glad jeg tok muligheten å flyttet. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så støttende foreldre, uten dem hadde jeg aldri hatt muligheten. Om det er ønskelig lager jeg et lengre innlegg om utvekslingsåret mitt en annen dag. Nå skal jeg spise middag og slappe av. Jeg har vært på jobb siden halv 11 i dag, derfor har jeg ikke blogget før nå<3 Vi blogges! 

          
 
 
 
 

 
 


FUCK JANTELOVEN

 • 29.09.2016 - 12:06

Jeg personlig kunne ikke ha farget håret mitt brunt med det første... Jeg som trodde en periode at jeg aldri skulle gi slipp på det brune. Hva synes dere? Blondt eller brunt? 


 

FAVORITT APPER

 • 13.09.2016 - 19:35

Her er mine favoritt apper og hvor dere finner meg, om dere skulle ønske det. 

 @ MARTINEJOH

                                                                                              
                                                                                      @MARTINEJOOH

snapchatqueen til tider. Her oppdaterer jeg ofte, så her får dere et mer innblikk i hverdagen min. 


 


@MARTINEJOH

MIN FAVORITT APP! Her redigerer jeg alltid bildene mine, før jeg legger dem ut på instagram. Var mye mer aktiv med å legge ut bilder her før, men glemmer det ofte av. Bruker appen mest for å redigere. De har jo de fineste filterne. 
Listen jeg hører på mest:  --->  FEELING IT  <---

Andre apper jeg er avhengig av:

RuterReise og RuerBillet (hadde aldri klart å kommet meg rundt i Oslo, uten disse to) 

Quizlet og Itslearning, veldig nødvendig for skolen.

Vipps, DNB, Fitbit og såklart facebook. 

Har dere noen apper å anbefale? 

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • 22.08.2016 - 10:59

 

Godmorgen! I skrivene stund ligger jeg i sengen og har nettop spist frokost. Siden jeg nettop har startet opp bloggen igjen, tenkte jeg at et innlegg som dette ville vært interessant. 10 ting du kanskje ikke visste om meg, here you go! 

 

 1. Jeg har bodd i USA, England, Danmark.
  Et av de fineste minnene i livet mitt til nå.(sorry for dårlig kvalitet, lastet filmen opp feil på youtube.)
   
 2. Er 162 cm høy. 
 3. Har drevet med fotball, handball og dans i flere år.
  Video fra den siste turen jeg hadde med laget, før jeg flyttet til Arizona.
   
 4. Jeg har nettop flyttet fra Bodø til Oslo for å gå Sonans.
 5. Gråter lett. Jeg kan lett begynne å gråte om jeg ser noen av mine nærmeste gråte (til og med før jeg vet hvorfor de gråter) 
 6. Jeg lå på 1plass i Bodø, da jeg blogget for 3 år siden. Sluttet når jeg flyttet til USA, hadde ikke inernett hjemme og orket ikke bruke mye energi på blogg den gang. 
 7. Bloggen jeg skriver på nå, ble jeg sponset av Junkyard. Dere vil tro jeg var i ekstase når jeg fikk mail hos dem og fikk beskjed om gratise klær imot et innlegg, haha. 


  BLOGGPIA
 8. Jeg bor med 3 gutter i kollektiv mitt i sentrum Oslo. 
 9. Har 7 tattoveringer.


   
 10. Jeg snakker med mamma og pappa flere ganger dagli på Facetime. Uansett hva det gjelder og når.


I dag er planen først å fremst og få opp hyllene og organisert litt på rommet. Jeg har et ganske lite rom, men tror det blir koselig her når jeg får fikset alt jeg har planlagt. Får vise dere senere, når alt er fikset.

Senere tenkte jeg å komme meg bortover til SATS og få trent litt. Får alltid mye mer energi til å gjøre ting resten av dagen om jeg trener tidlig.(Tidlig og tidlig, blir litt senere enn planlagt idag) Og vil komme tilbake i en god treningsperiode. Spesielt nå, når jeg skal starte å studere igjen er det godt å få seg opp om morgenen, så jeg både får tid til skolearbeid og andre ting. 

Vil dere ha flere innlegg som dette? 

 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no