hits

martine johansen |oslo

Mine verste uvaner DEL 2

 • 03.02.2018 - 10:43

Så gøy at dere likte disse innleggene og bra det var gøy å skrive dem også. Her har dere del to♥ 

Denne listen skulle egentlig bli publisert i går, men så trengte de meg på jobb helt til halv 11. Jeg kom derfor hjem mye senere enn planlagt og da var første pri helt klart mat. Jeg er så heldig som kom hjem til tente stearinlys, taco og godt selskap. Sofie er en reddende engel! Nå har jeg nettopp våknet å sitter i stuen å hører på musikk. Jeg skal snart komme meg på trening og i kveld skal jeg på jobb. Det er med andre ord ingenting spesielle ting som skjer i dag bortsett i fra det, men det er godt med helger som dette også. For noen dager siden skrev jeg et personlig innlegg som jeg tror jeg kommer til å poste senere. Det er et sårt tema, men jeg tror flere av dere har godt av å høre mye av det. Jeg vet at mange av dere er eller har vært i samme situasjon, så jeg håper noe av det vil hjelpe. Det er litt rart å dele noe så sårbart med så mange mennesker, men også betryggende at dere alltid er så støttende. Tusen takk for at dere er verdens beste lesere♥

Jeg er veldig ubesluttsom. Til tider er dette utrolig irriterende, eller egentlig hele tiden.

♦ Lett påvirkelig. Dette punktet passer godt med det over. Det må være lett å være venn med meg, for jeg sier som regel ja til det meste. 

♦ Snakker for fort. Om jeg er stresset, lei meg eller giret så har jeg en tendens til å snakke utrolig fort. Jeg snakket ikke bare fort, men jeg blander ordene og kanskje hopper over ord. Vennene mine står alltid som et stort spørsmålstegn etterpå. 

♦ Vasker håret hver dag. Den siste tiden har jeg faktisk blitt flinkere på dette, men jeg vasker håret så å si hver eneste dag. Det er ikke sunt for håret og håret mitt blir serriøst fett etter en dag. Det er en ond sirkel 

♦ Ikke legge meg når jeg er trøtt. Jeg kan være kjempetrøtt og holde øynene oppe kan være en kamp på kveldstid, MEN jeg velger selvom å trykke videre på en til serie, scrolle på instagram eller høre en til episode podscast. 

♦ Sammenligner meg med andre. Jeg blir irritert hver kan jeg tar meg selv å tenke "jeg skulle ønske jeg var som hun. Det kommer aldri til å skje, så hvorfor bruke tid på å ønske man var noen andre? Det eneste jeg kan gjøre er å være den beste versjonen av meg selv og det er mer enn godt nok. 

Holde meg til en godterbit. Spiser jeg en sjokoladebit kan jeg finne på å dra å kjøpe meg en hel pose senere. Siden jeg allerede har spirt godteri, så hvorfor ikke kjøre på. Den logikken er jo faktisk helt på tryne haha

Del 2 finner dere HER 

Mine verste uvaner DEL 1

 • 02.02.2018 - 11:19

Jeg har nettopp vært på trening og snart skal jeg og Sofie begynne å vaske leiligheten. De som kjenner meg vet nok hvor kjedelig jeg synes dette er, men må man så må man. Det blir uansett utrolig deilig å komme hjem fra jobb og til nyvasket leilighet. Nå sitter jeg å spiser frokost med Morten og ser på youtubefilmer. En veldig rolig og deilig morgen, akkurat som jeg liker det! En liste over uvanene mine har jeg aldri hatt før, så jeg tenkte det kunne vært gøy å dele med dere. Denne listen var faktisk utrolig morsom å lage, så når jeg først var i gang fant jeg mange uvaner. Jeg velger derfor å dele opp innlegget i 2 deler, så slipper dere å få alt det negative med en gang haha... Del 2 er ferdig, så neste innlegg kommer allerede i kveld ♥

 

Rutiner på trening Jeg kan være utrolig flink å trene en uke, men uken etter kan jeg droppe treningen hver dag. Jeg savner de rutinene jeg hadde da jeg drev med idrett. Jeg trenger noen som pusher meg litt. Det er derfor veldig godt å bo med Sofie som faktisk kommer seg på trening selv om hun egentlig ikke har så lyst. Jeg er i en god periode nå, så jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde på de gode rutiner. 

 

♦ Rydde opp etter meg Jeg har faktisk blitt mye flinkere etter jeg flyttet inn med Sofie og Andrea, men det er ikke perfekt enda. Soverommet mitt er derfor bombet med klær over alt haha...

 

Sitte pent på en stol. Jeg har en tendens til å alltid måtte ta opp den ene foten min når jeg sitter. Jeg blir for rastløs til å sitte rett opp og ned. Jeg blir dessuten høyere med å ta opp den ene foten, så det er egentlig win win. Det passer seg ikke alltid å sitte med en fot oppe og det er da merker jeg at det er blitt til en uvane.

 

♦ Ikke holde meg til planen Jeg kan legge tusen planer før jeg går å legger meg, men bryter dem allerede da vekkeklokken ringer og jeg skrur den av og fortsetter å sove. 

 

Snus. Jeg er så forbanna sur på meg selv fordi jeg startet igjen. Jeg sluttet jo en liten periode før jeg reiste til Thailand, men så var det den der feriesnusen jeg absolutt skulle kjøpe. Jeg cravet derfor snus resten av ferien og kjøpte så klart 2 ruller på tax free på vei tilbake. Da jeg var i Thailand lastet jeg til og med jodel for å se om noen hadde snus, men så følte jeg meg dum og slettet appen igjen. 

 

♦ Å svare meldinger. Jeg er elendig på dette punktet. Jeg kan lese en melding og tror jeg svarer, men plutselig en uke senere skal skrive til personen oppdager jeg det. Det må være utrolig slitsomt haha

Møte venner. Dette er kanskje ikke en uvane, men mer noe jeg irriterer meg over. Jeg føler ikke tiden strekker til og det er alltid noen jeg savner, til og med de som bor i samme by som meg. Det er vel bare slik det blir når man blir eldre. Alle jobber med sitt og har derfor ikke like mye tid som før

Til Martine 13 år.

 • 01.02.2018 - 12:25

 SONY DSC

Jeg kom over dette bilde i arkivet og oppdaget hvor mye som har forandret seg. Det er når jeg ser på gamle bilder at jeg ser hvor mye jeg har vokst. Det kan av og til føles som om jeg har vært lik hele livet, men så tenker jeg på alt jeg har lært og da vet jeg at det er feil. Jeg lærer nye ting hver dag og jeg skulle av og til ønske jeg kunne gå tilbake i tid, tilbake til denne tiden. Bildet over ble knipset da jeg og bestevenninna var i Trondheim på besøk hos tante. Jeg kjøpte mine første stringtruser den helgen og følte meg så voksen. De hello kitty trusene fra h&m. Vi tok bilder og poset med mocca snus og øl, for det var det som var det kule på den tiden. Vi hadde ikke begynt å drikke på denne tiden, men jeg hadde smått fått øynene opp for eldre gutter. Om jeg bare viste da alt jeg vet nå. Det hadde kanskje ikke vært like morro å vite svarene på alt og det er jo av feilene jeg har lært. Nå har jeg kommet med en liste jeg skulle gitt til 13 år gamle Martine. 


♥ Fortsett å gjør det bra på idretten og ikke slutt før du føler deg helt klar. Du har store opplevelser i vente! 

♥ Mamma og pappa er ikke så strenge som du skal ha det til. Du får lov til mye og tøyer grensene kanskje litt for ofte. Vær snill og sett pris på alt dem gjør for deg. Det er ikke mange år til du skal klare deg på egenhånd, nesten i alle fall.

♥ Du kommer til å møte gutter som ikke er bra nok for deg. Ikke la deg bli trampet på eller behandlet dårlig. 

♥ Prøv å ikke bruk så mye tid på å bli likt. Du har så utrolig mange gode og snille venner rundt deg. Bruk heller tid på dem som er verdt tiden din.

♥ Du trenger ikke bruke all din fritid på skolen, men litt ekstra enn det du gjør nå klarer du. Jeg vet du har mye annet å tenke på, men jeg vet også at du kan om du vil. Du kommer til å sette så utrolig stor pris på det. 
♥ Fortsett å stol på deg selv og drømmene dine. Tørr å ta sjanser og vil du fortsatt melde deg på paradise hotel når du blir 20 år, meld deg på. 

♥ Drikk litt mindre og litt saktere.

♥ Stol på deg selv og ikke la noen fortelle deg at du ikke kan.

♥ Husk at hvor fin du er definerer ikke hvor tynn du er. 

♥ De jentene som snakker nedlatende om deg er bare sjalu. Du vil om noen år oppdage at dem plutselig vil være venn med deg.

Dette har jeg holdt hemmelig for dere.

 • 29.01.2018 - 13:08

HEMMELIGHETER JEG ALDRI HAR FORTALT 

♥ Noen dager kan jeg slite ekstremt med selvtilliten. Det kan være alt fra personligheten min til utseende. Jeg har generelt ganske grei selvtilit, men av en eller annen grunn kan den bli borte fra tid til annen. Det er godt med gode venner på dager som dette, for de minner meg på hvor sterk psykisk jeg egentlig er. Dette punktet tror jeg de fleste kan kjenne seg igjen i.

♥ Jeg strøyk på oppkjøringen til bil 2 ganger. Den andre ganger var den verste og jeg var helt sikker på at jeg skulle gi opp. Jeg gjorde ikke det og det er jeg glad for i dag. Skal du klare noe må du jobbe for det! 

♥ Jeg er husredd. Jeg inviterer derfor alltid venner på overnatting om jeg er alene hjemme. Jeg får en følelse om at jeg ikke er alene eller at det skal komme noen uvedkommende. Den minste lyden kan freake meg ut og må derfor snakke med noen i telefonen eller holde meg opptatt om jeg først er alene.


♥ Jeg møter bestevenninna mi hver eneste dag, enten det er på jobb eller på fritiden (hun er sjefen min). Selv om vi henger mye sammen, ringer vi også hverandre flere ganger om dagen. Det virker som det aldri finnes en ende på hva vi har å snakke om. 

♥ Om jeg først blir interessert i en gutt blir jeg veldig interessert. Vennene mine ler alltid av meg når jeg begynner å bable i vei om en ny gutt og sier alltid det samme "Sier du det samme om en måned, så kan vi begynne å interesse oss sammen med deg". Jeg blir fort lei og finner noe som er lite tiltrekkende eller noe jeg aldri kunne sett for meg noe langvarig med. So judgmental :// 

♥  Jeg sliter med konsentrasjonen min og kan sjeldent gjøre flere ting samtidig. Blogger jeg må jeg ha veldig lav musikk eller null musikk. Står tv på i bakgrunnen klarer jeg ikke få med meg begge tingene, for jeg må fokusere på en ting av gangen. Har jeg holdt på med en ting for lenge trenger jeg som regel et lite avbrekk. Det kan være alt fra å ta meg noe å drikke, scrolle litt på mobilen eller bare gå en runde i stuen haha.


♥ Jeg teller og regner alltid med hjelp av fingrene. Jeg er ikke så god i matte, så denne teknikken har jeg gjort siden jeg lærte den på barneskolen.

♥  Jeg er nattens dronning og det er lite som er kjedeligere enn å legge seg på kveldene. Jeg har alltid mest energi og mest motivasjon på kveldene, men jeg prøver å bli flinkere til å legge med tidligere. Det har ikke alltid vært slik, for da jeg var yngre var det helt motsatt. Jeg var alltid den på jentekvelder som la meg først og sto opp først. Jeg kunne til og med finne på å legge meg før vi rakk å sette på en film. 

♥ Jeg har mistet mensen. Jeg har ikke hatt mensen siden Oktober. De siste månedene har jeg konstant trodd at jeg har vært gravid. Jeg har tatt 4 graviditetstester og vært hos legen, så gravid er jeg mest sannsynlig ikke. Jeg har ikke turt å fortelle dere det før jeg hadde vært hos legen i tilfelle jeg var gravid. Jeg fikk vite at grunnen er nok at jeg har sluttet på p-piller. Jeg skal snart sette inn pstav, så da kommer nok mensen tilbake (uheldigvis).

 

Noe dere ikke viste fra før? 

30 kjappe om privatlivet mitt

 • 24.11.2017 - 19:23

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
At jeg gleder meg til å farge håret og ta av extensionene 

2. Hvem tenker du på akkurat nå?

Jeg tenker på Andrea. Håper hun kommer hjem fra jobb snart så vi kan begynne å lage taco.

3.Bryr du om hva andre syns om deg?

Ja og nei. Jeg brydde meg mer før, men det hender at jeg tenker over hva andre ville tenkt. Vi er alle forskjellige og alle kan ikke like alle. Jeg prøver å tenke minst mulig på hva andre tenker for da har jeg det bedre med meg selv.

4. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?

En mørk gutt, fint smil, tatovering, jordnær og varm person. Det er viktig at han ikke tar seg selv høytidlig og viser interesse for meg og mitt. Jeg elsker gutter med stil og humor. 

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?

Et ukjent nummer, som alle fra anrop-listen min. Jeg har rundt 10-15 kontakter, fordi jeg glemmer alltid å lagre eller legge til folk. 

6. Hvem liker du ikke speiselt mye om dagen?

Jeg kommer faktisk ikke på en eneste jeg misliker. 

7. Hva har du på deg?

Nike sett, du finner det HER 

8. Hvordan hilser du på folk?

Det kommer veldig ann på hvilken type mennesker jeg møter! Jeg er veldig glad i den klemmehilsingen, men det er ikke alltid den passer seg helt. Den vanlige handhilsingen er vel den jeg bruker mest:D Jeg er ofte den som går bort å hilser på nye mennesker på fest, om jeg ikke har treffet dem før. 

9. Hvilket merke er det på skoene dine?

Jeg har ikke på meg sko nå, men kom til Sofie i Timberland skoene mine. 

10. Mye penger og lite venner eller lite penger og mange venner?
Veldig vanskelig spørsmål! Jeg velger venner foran penger anytime, men for meg handler det ikke om å ha mange venner. Jeg vil heller ha få ekte venner, enn mange fake. Jeg klarer ikke svare på spørsmålet! 

11. Hvem digger du aller mest om dagen?

Mamma. Hun får meg alltid i bedre humør. 

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i?

Haha den største, eller så setter jeg dem begge sammen til en. 

13. Hva gjorde du rundt midnatt for to dager siden?

Da satt jeg i sengen å så stranger things. 

14. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din?

Haha hva annet enn black friday reklame. De 6 øverste meldingene er faktisk Black friday reklamer

15. Hvem er den siste personen du så i dag?

Jeg sitter i stuen til Sofie nå og ser på at hun dekorerer leiligheten. 

16. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen?

"e det mulig"

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det?

Jeg kan ikke huske sist gang noen sa elsker deg, men mamma sa gla i deg da vi snakket i telefonen. Jeg er litt usikker hvem som sa elsker deg til meg sist. 

18.Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? 

Jeg er sjeldent alene, men i de siste har tiden gått til blogging og sosiale medier. 

19. Hvem var den siste du hadde sex med?

Det var en fyr jeg drev å møtte etter sommeren, så det er en stund siden.

20. Har noen av vennene dine sviktet deg?

Helt ærlig så kommer jeg ikke på noe spesielt som har skjedd. Jeg har vært veldig heldig med dem jeg har møtt og blitt kjent med. 

21. Din favorittalder i livet så langt?
Den jeg er i nå :D FOREVER 21 

22. Hvem er din verste fiende?

Kulden.

23. Hva har du som skjermbilde på Pc/Mac?

Jeg har enda ikke byttet fra da jeg kjøpte macen, så det er fortsatt bilde av fjell.

24. Hva er det siste du sa til noen i dag?
Ja, jeg leste det på se & hør. (Sladdersnakking med Sofie)

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly.
Fly, lett!

26. Liker du noen?
Liker jo alle mine nærmeste og familien min, men det er ingen jeg liker på den kjærestemåten.

27. Siste sangen du hørte på?
Make the bed - Jason Derulo 

28. Liker du utseendet ditt?

Ja mesteparten av tiden! Jeg har så klart dårlige dager som alle andre, men jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut. 

29. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med i graven?

Hmm... Det er så klart hemmeligheter ikke alle får vite, men jeg tror ikke jeg har så mange som ikke mine nærmeste vet om. Jeg er veldig åpen om det meste! 

30. Hva kommer du aldri til å gjøre?

Jeg kommer aldri til å dykke. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier, så det er noe jeg vil holde meg unna! Fallskjerm er nok like farlig, men det er selv om noe jeg vil teste før jeg dør! 

Disse situasjonene gjør meg usikker.

 • 09.11.2017 - 11:49


 

Jeg tror de fleste har noe i livet som gjør dem usikker, sjenert eller ukomfortable. Det kan enten være noe med utseende, noen rare vaner eller situasjoner som kan oppstå. Jeg satt meg ned for å skrive en liste i går da jeg så på serie og det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd. Det er lett når en situasjon oppstår, men det å skulle skrive dem ned var noe helt annet. Jeg har klart å finne noen situasjoner som gjør meg usikker, så nå får dere høre om dem. Jeg merker også at jeg blir mer sikker på meg selv jo eldre jeg blir, men helt selvsikker er jeg ikke på alle punkter enda. Det har vært ting jeg har vært usikker på før, men som jeg ikke kunne brydd meg om nå lengre. Jeg håper dette innlegget kan være litt interessant å lese og kanskje vi er like på noen av punktene? 

 

SKOLE. Jeg har sjeldent følt meg veldig flink i mange fag på skolen og har derfor blitt usikker i forskjellige situasjoner. Jeg kan være helt sikker på at jeg kan svaret på det læreren spør om, men tørr selv om ikke rekke opp hånda - i frykt om at det er helt feil. Jeg skjønner ikke hvorfor, for det er jo ingenting galt med å svare feil. 

- Når noen gjør narr av dialekten min. Det kommer veldig ann på hvem som etterligner og hva de sier, men enkelte mennesker har faktisk snakke nedlatende til meg - og dette på grunn av en dialekt? Jeg har fått kommentarer om at enkelte syntes jeg var pen helt til de så youtubevideoene mine og hørte jeg snakket nordnorsk. Jeg ble også nektet inngang på en russebuss på Tryvann på grunn av dialekten min. Jeg digger at jeg har dialekt, men enkelte ganger altså... Haha så blir jeg også litt irritert på meg selv for at jeg lar meg påvirke.  

- Om jeg er ute å går og tryner (spesielt når jeg er alene), men prøver å late som ingenting å gå videre. Man merker menneskene rundt seg stirrer og jeg gjør da alt for at ingen skal få øyekontakt med meg haha.

- Når jeg får munnsår. Jeg føler jeg er den eneste i hele verden som sliter med det, men sannheten er jo at det er flere som har det enn som ikke får det. Jeg dropper fort avtaler (Ja, jeg vet jeg er sær), å gjøre noe eller møte nye mennesker om jeg plutselig skulle fått munnsår en morgen. Hva er det egentlig jeg er redd for? At noen skal dømme meg ut i fra et sår på munnen haha?

 

- Når noen tror at bare fordi jeg har deltatt i et realityprogram, får jeg forskjellsbehandling. Det har faktisk skjedd et par ganger at jeg har stått i kø i en uteplass og noen har ropt ut "Hun har vært med i paradise, kan vi slippe køen" DETTE KAN KOMME FRA FOLK JEG IKKE KJENNER ENGANG?! Er det mulig... Jeg kunne aldri brukt "tittelen" min til noe sånt, eller trodd at det skulle hatt en innvirkning på vakter eller i andre situasjoner. Når dette har skjedd har jeg gjort alt for å gjemme meg i håp om at ingen hørte hva som ble sagt.  

 

- Ukomfortable klær! Jeg har noen klær i klesskapet som absolutt ikke passer lengre, men til tross for at jeg vet det kan jeg finne på å ta det på meg. Jeg angrer alltid like fort om jeg går hjemmefra, for det føles som om alle merker at buksa/genseren sitter litt for trangt. Jeg må akseptere at noen av favorittbuksene/genserene mine har jeg dessverre vokst ut av. 
- Når jeg er et sted å plutselig finner ut at personen jeg nettopp hadde en lang samtale med, ikke var en jeg kjente. Det er lett at praten går uten at man ser hvem man snakker til. Dette skjer faktisk oftere enn dere tror! Jeg må passe på å se hvem jeg snakker med, eller så må vennene mine slutte å gå fra meg mitt i en samtale haha.

 

- Når folk jeg ikke har så godt kjennskap til leser innleggene mine, eller ser videobloggene mine når jeg er tilstede. Jeg dør av kleinhet i disse situasjonene! Spesielt om det er gamle innlegg og videoer. 

- Når jeg liker et instagrambilde med et uhell. Trenger jeg si mer? haha 

 

Kjenner du deg igjen i noen av punktene eller har lyst å dele noen ting som gjør dere usikker eller ukomfortable? Det hadde vært interessant å lese om!

Vi er åpenbart venner, så hvorfor snakke stygt om h*n til meg?

 • 02.10.2017 - 15:25

Hei alle sammen. Nå sitter jeg hos Sofie og Andrea! Vi har nettopp planlagt en del ting som skal ordnes til bursdagen og jeg har bestilt ny kjole. Jeg håper virkelig jeg får den før feiringen og at den ser like fin ut på som på bildet. Nå er det bare en liten uke til bursdagen og jeg merker hvor mye jeg gleder meg. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg feiret sist, men det er jo faktisk et helt år siden. Det er mye som har endret seg, men gjestelisten vil jeg si er ganske så lik bortsett ifra noen ekstra + alle vennene til Andrea. Det beste med å feire er jo helt klart at man samler alle sine nærmere. Det er flere som kommer reisende til Oslo, så de neste dagene kan ikke gå fortere. Nå skal jeg spise mat og dra på trening<3 I går skrev jeg ned en liste over ting som irriterer meg. Listen finner dere under↓ Vi blogges i kveld flotte lesere 

         

 10 ting som irriterer meg i hverdagen, let's go! 
 

 1. Når noen snakker stygt om mine venner og de åpenbart vet at vi er venner. Uansett om jeg er venninne med personen eller ikke, irriterer det meg når folk skal kommentere. «Hun er ikke fin, hvordan klarte han og kapre henne?  Hun var finere før! Hun kan ikke kle seg" Det kan umulig få deg til å føle deg bedre ved å snakke nedlatende om andre. Enkelte mennesker kan se på den vakreste jenten i verden, men selv om slenge ut en kommentar som "hun er jo ikke så fin da" Jeg synes det er viktig å rose andre og være sjalu kommer man ingen vei. Tror du at du blir penere av å si at andre er stygg? 

   
 2. Tom for dopapir. Hvem har ikke kommet løpende inn døren for å rekke toalettet, etter en lang dag med skole eller jobb. Det er ikke ofte jeg setter meg ned uten å sjekke om det er papir, men det hender! Haha da var det bare å rope etter hjelp om jeg er så heldig å ikke være alene. 

   
 3. Bøter jeg lett kunne unngått. Når det er bilettkontroll og jeg er overbevist om at jeg har billett, men finner ut at den gikk ut 2 timer før kontrollen. Det skjer noen ganger at man møter de snille som lar deg kjøpe ny billett, men så har vi dem som gledelig deler ut boten på 1200 i hendene på deg. 
   
 4. Smuler i sengen. Når skal jeg lære å ikke spise mat som smuler i sengen? Det er litt vanskelig når favorittsnacksen min er potetgull, haha!
   
 5.  Dårlig tid før jeg skal ut. Jeg er en person som hater å stresse. Det verste som finnes er jo å ha 1 time maks på å finne outfit, sminke seg og fikse håret. Det som skjer i slike situasjoner er at jeg alltid kommer forseint.
   
 6. Tom for strøm på mobilen. Jeg hater å være tom og angrer hver gang jeg er en plass uten lader at jeg ikke har ladebank med meg. Ladebank er genialt, men jeg lærer tydeligvis aldri. 
   
 7. Folk som ikke klarer å unne andre suksess. Hvordan kan man ikke være glad på andre sine vegne? Vil du det samme som denne personen, men enda ikke klart å komme deg i mål? Jobb hardere. Du kommer ingen vei med å klage over hva andre får til. Hadde du kanskje brukt litt av den energien du bruker på å irritere deg over andre sin suksess, ville du kanskje nådd malet ditt du også;) 

   
 8. Mennesker som alltid skal finne feil. Jeg er vegetarianer, men det er ikke godt nok for alle. Jeg har veske laget av pels og jeg eier en jakke med pels, så da bryr jeg meg tydeligvis ikke nok. Jeg gjør i alle fall noe og ingen er perfekte.

   
 9. Mennesker som alltid har seg selv i fokus. Du klager over alle andre, men ser ikke at du selv kanskje er problemet av og til. Det gjør ingenting om andre feiler, så lenge det er en vinnsituasjon for din del. Jeg tror man kommer lengst i livet med å bry seg om de rundt seg, for hvem vil være rundt mennesker som kun bryr seg om seg selv? 
   
 10. Jentedrama. Finnes det noe mer irriterende enn teit jentedrama? Jenter er veldig flinke til å diskutere og 1 fjær blit plutselig til 10 høns. Hva så om hun ikke ville komme på jentekvelden, men heller være med noen andre venninner? Man trenger ikke ta alt så personlig. Jeg liker deg og du har ikke gjort meg noe, selv om jeg valgte å avlyse den ene avtalen vi laget for 2 uker siden. 

 

Minner fra instagram.

 • 20.09.2017 - 14:16

Her om dagen oppdaget jeg en ny funksjon på Instagram. Eller det var ikke jeg, men Mathilde som fortalte meg om den. Nå kan man legge bildene sine i et arkiv hvor bare man selv kan se dem. Du kan også poste de tilbake til der de var når du vil. Jeg har av og til tenkt at det var bilder jeg hatt hatt lyst å slette, og nå kan jeg gjøre det uten å være redd for å angre. Jeg begynte å bla, men endte opp med å ikke ville fjerne noen. Den eneste grunnen til at jeg ville fjerne et par bilder var jo fordi:  "jeg var ikke fin på disse bildene" var det jeg tenkte, men haha! Hvem bryr seg sånn egentlig? 

La oss starte nederst. Jeg var 15 år på de nederste bildene, så her finnes bilder fra nesten 6 år av livet mitt - kult å tenke på! Jeg var veldig tidlig med å lage meg konto, men viste ikke helt hva appen sin funksjon gikk ut på i starten. Jeg la ut bilder hele tiden og ofte mange selfies på rad, bare med forskjellige filter. Jeg trodde det var en redigerings app, så jeg visste ikke at jeg faktisk postet bildene. Etter en liten stund merket vennene mine og meg at personer likte bildene våre, så ble Instagram populær og plutselig hadde hele klassen appen. Jeg har slettet de første bildene for flere år siden, så de har jeg dessverre ikke lengre. Jeg ser mange som sletter gamle bilder i feeden, men jeg har aldri skjønt hvorfor. Det er jo så gøy å kunne bla tilbake på! So let's begin ♥
1. Rett etter jeg hadde tatt piercing i navelen. Endelig fikk jeg lov til å gjøre noe jeg hadde gledet meg lenge til! 
2. Her hadde vi nettopp hatt avslutning på 10. klasse og var klar for sommerferie og ny skole - videregående. 
3. Fra en ferie i Thailand og nok en gang Hua Hin (haha elsker det stedet). Vi var en veldig stor gjeng nede samtidig og feiret både jul og nyttår. Det ser kanskje ut som vi festet mye der nede, men alt dette var på en kveld. #kultådrikkepåferie.
1. Jeg og 4 venninner reiste til Hemavan for å stå slalåm. Vi leide hytte, var mye i bakken og hadde det utrolig gøy. Ser dere emojiene jeg brukte på bildeteksten? Jeg var ikke så smart på denne tiden, haha. Jeg fikk ikke lov å drikke alkohol på denne tiden, men jeg la ikke skjul på det på verken Facebook eller Instagram. Jeg forstår nå i ettertid hvorfor mamma og pappa visste mer om festingen min, enn hva jeg forsto på den tiden. 
2. Ef-camp før jeg skulle flytte til USA. Der møtte jeg mange andre som skulle på utveksling og vi fikk mye informasjon om hva vi hadde i vente. Det var godt å bli kjent med ungdommer som var i samme situasjon som meg. Jeg ble tryggere på å reise etter den helgen. 
3. Det var både jeg og en venninne fra handballaget som skulle på utveksling. En dag trodde jeg at jeg skulle ut å spise, men plutselig hadde hele laget fikset supriseparty til oss. Så utrolig snilt! 

1. Fra vi var å spilte handballturnering i Barcelona med handballaget. Det må være det morsomste minne jeg har fra handballen. Det var også det siste gjorde med handballen, bortsett fra noen ganger bare på gøy. Jeg flyttet til USA denne sommeren og når jeg kom tilbake føltes ikke ting det samme.
2. Dagen jeg flyttet til Arizona. Tenk så forventningsfull jeg måtte ha vært denne dagen. Jeg hadde aldri møtt familien jeg skulle bo hos og nå skulle jeg reise til andre siden av jorden alene. Jeg var nervøs, men husker jeg gledet meg mest. 
3. Dette er også fra en EF camp, 2 timer utenfor New York. Jeg var her i 2 uker før jeg flyttet til vertsfamilien. Det var utrolig gøy og jeg lærte å kjenne utrolig mange fine mennesker. 


 

1. Fra jeg skulle spille min første amerikanske fotballkamp. En gang i året spiller alle seniors og juniors mot hverandre, kun jentene. Det gikk faktisk mye røffere til enn man skulle tenkt seg, haha. 
2. Hele vertsfamilien dro til Mexico på Springbreak. Privatfly og stort hus meg havet - luksus! 
3. Mitt første og sikkert siste prom. Det var en utrolig gøy og minnerik kveld. Jeg er så glad jeg har fått oppleve dager som den dagen. 

1. Jeg la ut dette bilde da hunden vår Arja døde. Jeg husker hvor trist jeg var da pappa ringte og fortalte det. Jeg var hjemme fra skolen én dag og satt bare inne å så på bilder/videoer av henne. 
2. Mamma og pappa kom å overrasket meg på skolen. Det er en av de fineste dagene i mitt liv. Jeg har lagt ut en video fra da de overrasket meg HER 
3. Rett etter graduation. Jeg var så trist på slutten av året. Jeg gledet meg til å komme hjem, men jeg vil ikke forlate alle jeg hadde knyttet sterke bånd til. Jeg snakker ikke med mange lengre, men jeg savner tiden ofte.1. Første gang jeg var i New York og den eneste haha.. Jeg har så lyst å dra tilbake!
2.Hele jentegjengen reiste ned til IOS sammen, en partyøy i Hellas. Det var første jenteturen vi hadde sammen. Det var noen utrolige fine og morsomme, men også slitsomme 2 uker. Det er en ferie jeg aldri kommer til å glemme. 
3. Min første synlige tatovering. Jeg har jo som kanskje noen av dere vet en tatovering under leppen også, som jeg tok da jeg var i IOS. Her tok jeg carpe diem på armen. Jeg liker det ordtaket, selv om kanskje mange mener det er oppbrukt. Det minner meg om pappa også. Han skrev alltid lapper til meg og la i matpakken min da jeg fortsatt bodde hjemme. "Ha en fin dag, carpie diem" eller gla i dæ<3 carpe diem" Det var alltid koselig å åpne matpakken å lese hva han hadde skrevet den dagen. Jeg setter fortsatt stor pris på at han alltid fikset meg frokost og matpakke om jeg ville. 

1. Fra min 18 årsdag! Denne dagen var en stor dag for meg. Jeg er født sendt på året, men endelig kunne jeg bli med på byen med jentene. Jeg kunne også til min store glede kjøpe snus selv. Det var de tingene jeg gledet meg mest til på denne tiden. 
2. Tatovering nummer 3. 
 3. Russetiden. Det var noen utrolig morsomme uker, både på tryvann og hjemme i Bodø. For å være ærlig, syntes jeg det var gøyest å være hjemme. Tryvann var gøy, men det er noe med å feire med sine nærmeste venner. Russetiden handler jo om å feire at man avslutter 13 års skolegang. Hvilken bedre måte feirer man det med enn de man har tilbrakt de årene med? 
1. Siste skoledag på videregående. Denne dagen var faktisk ikke en gøy dag for min del. Jeg besto ikke alle fag, så for meg føltes det ikke som en avslutning. Jeg hadde heller ikke turt å fortelle så mange om dette. Jeg var sur på meg selv fordi jeg ikke hadde jobbet mer, men viste jeg bare måtte jobbe hardere framover. Samme dag festet jeg hele natten og prøvde å drikke bort tankene, om man kan si det slik. Det hjalp ingenting, men man lærer så lenge man lever.
2. Henrikke, storesøsteren min hadde nettopp kommet hjem med et nytt familiemedlem. Jeg sa jeg ikke ville knytte meg til en hund etter jeg mistet Arja, men umulig etter å ha møtt henne.
3. Fra en utrolig fin kveld, men som ikke endte så utrolig bra. Skrevet et innlegg om denne dagen HER. 

1. Fra sist gang jeg var i Thailand. Nå gleder jeg meg til å dra tilbake!
2. Jeg var på besøk hos to gode venninner som bodde i USA på denne tiden. Hollywood er virkelig det stedet man skal dra til om man vil møte kjendiser. 
3. Jeg dro også til Arizona en tur å møtte vertsbroren min og en venninne. Jeg savner dem! 


1. Dette var ikke så lenge siden etter vi hadde flyttet til Oslo. Rart å tenke på hvor mye som har skjedd siden da. På denne tiden visste jeg såvidt hvordan jeg skulle komme meg fra Brugata til Oslo s, haha. For dere som ikke er kjent i Oslo, så ligger disse stedene under 5 minutter fra hverandre. 
2. Fullført nederste delen på sleeven.  
3. Jeg og Helene testet ut latex før en halloweenfest. Jeg syntes vi klarte det ganske bra, I alle fall til å være første gangen.  
1. På besøk hos Marte og Amalie i London. Mathilde kom også ned å overrasket Amalie, storesøsteren hennes. Det var en av de ukene som fløy forbi på et blunk. Det skjer fort når man er omringet med sine nærmeste i en slik by.
2. Dagen deltagerne ble sluppet. Det var utrolig mange som hadde tanker om at jeg hadde vært med, men nå kunne jeg endelig fortelle. 
3. Blixbox fra premierefesten. 

1-2 Fra Mexico. Jeg savner den tiden. Null bekymringer og omringet av fine mennesker 24/7. 
3. Jeg fikk et lite sammenbrudd denne dagen. Jeg vet ikke hva det kom fra, men jeg var nok bare sliten. Det var mange forskjellige meninger, press om å prestere og mye nytt som skjedde på denne tiden. Jeg dro å møtte en venninne, kjøpte is og satt oss på taket og pratet. Om det er noen personer som klarer å sorterte tankene og få meg rolig så er det henne. Tenk at vi har kjent hverandre siden vi var 5 år. Det er et vennskap jeg setter stor pris på!

 

Wow det var mange fine minner<3 Instagram har og vil for alltid være min favoritt app. Det er veldig mye overfladisk der, men også utrolig mye gøy å følge med på. Kanskje jeg skal vise dere mine favorittkontoer en gang? Nå fikk dere også muligheten til å bli litt bedre kjent med meg:D  

Dette har du lært meg.

 • 19.09.2017 - 14:31

♥ Søvn er viktig. Den viktigste søvnen er før klokken 12 og minst 8 timer. Lite søvn gir deg dårlig konsentrasjon og lite energi. 
♥ Alltid ha troen på meg selv. Uansett hvor lang veien kan føles av og til, klarer man det meste - om man bare vil nok.

♥ Nå er tiden for å oppleve og reise. Jeg er bare ung en gang og hva man vil bruke tiden sin på er opp til en selv. Du har lært meg å reise er det beste man gjør for å lære og oppleve. Uten dere ville jeg nok aldri flyttet til USA som 16 åring. 

♥ Du har lært meg at det er viktig å ta vare på gamle venner, selv om man får mange nye. Man får venner så lenge man lever, men med barndomsvennene vil det alltid være noe spesielt med. Jeg er så glad jeg har fortsatt har kontakt med mange av mine gode venner fra oppveksten. 

♥ Kjærligheten er uendelig. Er det ekte vil det nok vare, men ikke la noen ting hindre deg for å følge drømmene dine. 

♥ Tørr å ta sjanser. Det er ikke alltid ting føles så lett og noen valg kan være litt skumle, men til syvende og sist er det slike muligheter som får deg til å vokse. Gjøre ting som kanskje er litt utenfor komfortsonen og tørr å ta sjanser. 

♥ Du har lært meg at det ikke finnes noen enkle veier til suksess. Det hjelper ikke starte å øve på en prøve dagen før, det hjelper ikke å starte en blogg å ta seg pauser her og der og det hjelper heller ikke med lite mat for å oppleve resultater fortere. 

♥ Du har lært meg at det alltid vil være mennesker som ikke vil meg godt. Mennesker som behandler meg dårlig er menneskene jeg lett kutter ut av livet mitt. 

♥ Du har lært meg å stole på magefølelsen. Ingen andre enn meg selv vet hva som er det beste for meg. 

♥ Du har lært meg at ting ordner seg alltid. Uansett hvor kjipt livet kan føles, er det alltid en lys ende i tunnelen. Aldri gi opp.

 

Dere har vist meg at dere alltid vil være der for meg og lære meg mer. Jeg håper jeg en dag får barn slik at de kan få møte de kuleste og snilleste besteforeldrene.

 

Takk mamma og pappa, dere har lært meg mye. 

Når tankene er klarest.

 • 15.09.2017 - 14:02             ♥   Liste over ting som gjør meg glad  ♥ 

 

× Når jeg får tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for, uansett om det er konstruktiv kritikk eller positivt. Det betyr bare at noen bryr seg og viser interesse i det du gjør. 
 

× Dyr, da spesielt mine egen husdyr. Jeg er oppvokst med en Schaefer som jeg var utrolig glad i, men som døde da jeg bodde i USA. Jeg har holdt rundt henne x antall ganger når jeg har vært lei meg og ting føltes plutselig bedre etterpå. Søsteren min kjøpte seg egen hund for 2 år siden og hun gir meg også utrolig mye glede. Jeg synes dyr generelt er jo gledesspredere. 

×
 Når jeg rekker alt jeg skal gjøre i løpet av en dag og ikke bruker tiden på å late i sengen å se serie. 


×
Besteforeldrene mine. Ingen gir meg så mye glede og kjærlighet som dem!
 

× Når jeg møter mennesker og klikker med dem fra første sekund. 


×Bloggmotivasjon. De dagene jeg setter meg ned og har mange ideer på hva jeg vil og kan skrive om. 


 × Sparing. Jeg har blitt flinkere, men ikke helt i mål med pengebruken. Jeg blir så glad de gangen jeg logger inn på nettbanken og legger penger til sparing. Jeg vet at mulighetene vokser når jeg er flink til å spare - Det gir meg muligheten til å være spontan å reise mer. 


×
 Nyvasket rom og nytt sengetøy. Det er lite som slår dette! Når ting er ryddig rundt meg, faller liksom alt på plass. Jeg får mer motivasjon til å gjøre ting og jeg tenker bedre. Er jeg den eneste som har det slikt?


× Når jeg kommer hjem til Bodø og åpner kjøleskapet. Mamma og pappa har alltid fult kjøleskap med alt jeg kan tenke meg. 

× Vennene mine. Uansett hvor kjipt livet kan føles eller om jeg har en dårlig dag, får alltid vennene mine meg til å føle meg bedre. Det trenger ikke være mer enn å sitte i hver vår side av sofaen å sette på en film. Det er ikke alltid samtaler som hjelper, noen ganger er det bare nærheten.


Jeg kunne skrevet et uendelig lang liste, men dette er noen av punktene. Jeg liker å skrive lister som dette, for da blir jeg mer ops på hva som faktisk gjør meg glad. Jeg prøver hver dag og gjøre ting som gjør meg glad og kun fokusere på det. Så klart handler livet om å gjøre ting som ikke alltid er like gøy, men det forstår hva jeg mener. Hvorfor bruke tid på ting eller mennesker som ikke får deg til å føle deg bra? 

Har du noen gang - Spørsmål og svar

 • 14.09.2017 - 18:35


Blitt mobbet?  

Jeg hadde formspring på ungdomsskolen hvor jeg fikk veldig mye negativt slengt mot meg, men bortsett ifra det så nei. 

Blitt kastet ut av et utested?

Haha ja det har jeg! Aldri i Oslo, men i Bodø har det skjedd et par ganger. Året jeg fylte 18 drakk jeg mest mulig på vors, slik at jeg ikke trengte bruke så mye penger på byen. Jeg er blitt mye flinkere med å håndtere alkoholen nå enn det jeg var da jeg startet - heldigvis.

Har du noen gang forlatt et one night stand før de sto opp? 

Haha jeg skulle ønske jeg hadde en kul historie å fortelle dere, men dessverre... Jeg har aldri vært en person som har tatt med noen hjem fra byen, eller blitt med noen hjem fra byen. Jeg klarer ikke skjønne hvor bekjente finner alle disse menneskene? Jeg er for opptatt av nattmat og vennene mine når jeg fester. 

Møtt eller vurdert å møte noen som kontakter deg på sosiale medier? 
Ja og det har faktisk hendt også :D 

Vært forelsket?

Ja, veldig også.  

Vært utro eller at noen var utro mot deg?

Jeg har aldri vært utro, det hadde jeg aldri hatt samvittigheten til. Det har hendt flere ganger at gutter har vært utro mot meg. Fuckboys for life, eller ikke! Bra man lærer så lenge man lever:) 

Løyet om din egen alder?

Denne var faktisk litt vanskelig, for først tenkte jeg nei med en gang.  Jeg måtte lyve om min egen alder når jeg skulle kjøpe snus og når jeg skulle komme meg inn på utesteder i USA. Jeg har aldri løyet om min egen alder utenom det, ikke som jeg husker i alle fall. 

Spist en hel sjokolade plate på en dag?

Haha every time! Håper ikke jeg er den eneste som spiser ett tonn med godis hver dag:)) Jeg kan kjøpe masse godteri og tenke jeg skal ha det til hele helgen(uken haha), men når jeg legger meg er alt tomt. Jeg er elendig på å porsjonere meg. Når jeg først startet, klarer jeg ikke slutte. 

Prompet å gitt skylden på noen andre? 

Haha yes I have ;)

Sagt elsker deg uten å mene det?

Det hender jo at man plutselig finner en ny bestis på byen og sier elsker deg, men jeg har aldri sagt det til noen ellers uten å mene det på ordentlig.

Hatt sex?

Ja 

Angret på at du meldte deg på paradise? 

Det har aldri vært en tanke en gang! Alt som har skjedd på grunn av ph har vært noe jeg har satt stor pris på.

Hatt sex med noen fra paradise hotel? 

Nei 

Løyet til foreldrene dine?

Maange ganger! Haha neida, men jeg likte å tøye grensene når jeg var yngre. Jeg tror de fleste unge har løyet til foreldrene sine en eller flere ganger. Jeg sa ofte jeg skulle på jentekveld, når planen egentlig var å festen hele natten. Jeg trodde selv jeg var ganske smart, men jeg tror nok de visste sannheten oftere enn jeg forsto. 

Tulleringt? 

Jeg kan huske at dette var noe som var utrolig gøy da man var mindre, men plutselig var det ikke en greie man gjorde lengre. Jeg og noen venninner gjorde det for noen månder siden og det er faktisk fortsatt LIKE gøy, haha! 

Ønsket å rømme langt vekk? 

Aldri noe serriøst, men en gang pakket jeg faktisk en bag og var på tur til å stikke av. Jeg bodde fortsatt hjemme hos mamma og pappa, men verken dem eller vennene mine visste om dette. Jeg ville komme meg fortest mulig bort fra byen. Jeg brydde meg ikke hvor jeg dro - eneste jeg visste var at jeg ville komme meg bort. Jeg sjekket når første toget gikk og hvor langt jeg kunne komme meg. Trondheim, det hørtes smart ut der og da, men jeg hadde ikke penger og heller ingen å kontakte i Trondheim. Det er sånt som skjer når du nettopp har blitt screwed over av den du trodde var ditt livs store kjærlighet. Heldigvis tok 16 år gamle meg til fornuften og forlot aldri døren hjemmefra engang. Nå skulle jeg ønske jeg forlot og kunne fortalt dere historien om hvordan alt endte. 

12 RASKE

 • 10.09.2017 - 11:51

                        

Hvor gammel er du? 
20 

Hvor er du oppvokst?  Jeg er født i Bodø, men flyttet til England før jeg fylte 1 år. Jeg flyttet til Danmark etter 1 år og flyttet hjem til Norge (Bodø) igjen når jeg var 4. Grunnen til at vi flyttet var fordi pappa spilte fotball og ble kjøpt av diverse fotballklubber. Vi har bodd i samme hus siden da og mamma og pappa bor der fortsatt. Jeg vil si jeg er oppvokst mest i Bodø. Resten av slekten vår er fra Lofoten, så jeg har tilbragt en del tid der også. Jeg kommer nok alltid til å se på Lofoten som mitt andre hjem.          
Hva jobber du med? 
 Jeg jobber med sosiale medier - instagram, blogg og youtube.  Jeg jobber også på pizzabakeren et par ganger i uken. Jeg vet aldri hvor mye jeg tjener her, så da er det viktig for meg å vite at jeg har faste inntekter i måneden. Jeg prøver også å spare opp en del, slik at jeg har mulighet å gjøre noe i starten av 2018. 

Kan du leve av bloggen? Ja jeg kunne nok klart meg på inntektene jeg får på bloggen, men jeg vet aldri hvor lenge det vil vare - eller om jeg kommer til å tjene noe en måned. Det er veldig forskjellig fra måned til måned hvor mye man tjener. 

Hvor er du om 5 år? Dette må jo være verdens vanskeligste spørsmål, for jeg vet jo nesten ikke hva jeg vil om 1 år. Jeg håper jeg har vokst og lært mer om meg selv. Jeg håper jeg har opplevd å bo i 2 land til og at jeg er lykkelig. Jeg håper også jeg eier noe eget og snart begynner å tenke på mann og barn - eller det er vell kanskje om 10 år? haha.                                                             

Nattklubb eller fest? Hmm, om det er hjemmefest det er snakk om så velger jeg det, selv om jeg ikke kan huske sist jeg var på en. Hjemmefester minner meg om tiden vi begynte å drikke i Bodø - Ta meg tilbake i tid! Nattklubb kan også være veldig gøy, men det er ofte mye kaos på utesteder. Uansett hvor man drar handler det egentlig i hovedsak hvem man drar med, om kvelden blir bra eller ikke. 

Favoritt snacks? Hmm... Nachos og dip eller godis fra yummy heaven!

Singel eller kjæreste? Jeg har kun vært i et forhold og uten om det har jeg for det meste vært helt singel, men jeg trives best med å ha noen der - så må vel kanskje svare kjæreste.

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Denne var vanskelig! Jeg føler jeg har opplevd mye som jeg anser som store opplevelser. Det å flytte til USA som 16 åring vil jeg si er en av de største opplevelsene jeg har hatt til nå. Det å få være med på paradise hotel er så klart en stor opplevelse, men å flytte til Arizona var den største.                     

Hva spiser du helst til frokost? Det varierer veldig! Noen ganger spiser jeg ikke frokost og andre ganger spiser jeg som om det skulle vært middag. Favoritt frokosten er rundstykker med egg, kaviar og laks! NAM. Skal jeg spise kort frokost før jeg skal noe spesielt, spiser jeg alltid knekkebrød med ost + grillkrydder (Håper ikke jeg er den eneste som har grillkrydder på osten selv om den ikke er smeltet? )

Hva bruker du helst penger på? Jeg skulle ønske jeg var flinkere å spare penger eller brukte pengene mine fornuftig, men her må jeg nok svare mat. Når det kommer til matbutikker så er jeg utrolig dårlig når jeg skal handle. Jeg kan dra på butikken for å kjøpe egg og komme ut med 2 store handleposer... Haha, men mat er viktig og det er vell noe de fleste bruker mest penger på? Nå fikk dere ikke svar på spørsmålet, men jeg bruker helst penger på ferier.

Hva irriterer deg mest? Hmm er det nå jeg skal begynne å ramse opp masse greier? haha neida. Jeg hater å vente på noen, spesielt om man har en avtale. Jeg hater mennesker som genuint ikke er snille, drama, smatting og enkelte blikk.  Det mest irriterende som finnes må jo være å forsove seg på de dagene du vil se best ut og har dårlig med tid. 

                 

10 ting jeg savner

 • 07.09.2017 - 15:39

                              

♥  Jeg savner Bodø - Selma som jeg er gudmor til, tante, mamma og pappa, storesøsteren min, hunden hennes, vennenne mine, bilen og rommet mitt. 
 

♥ Jeg savner sushi. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har spist det før denne sommeren? Nå craver jeg det nesten litt for ofte. 
 

♥ Jeg savner å være yngre. Jeg savner spenningen, løgnene for å få lov til å gjøre det man selv ville, ungdomsskolen, eldre gutter og festing. Si hei til 15 år gamle Martine som trodde hun var voksen og visste alt om livet. 

                          SONY DSC

♥ Jeg savner å føle noe sterkt. Jeg føler meg ofte litt tom. Tenker hele tiden, men føler ikke like mye. Når det kommer til kjærlighet er jeg er redd for å føle for sterkt, men det er kanskje ikke så rart når han var den siste. 


♥ Jeg savner Bodøsommer. Hele denne sommeren var jeg i Oslo og på Rhodos. I fjor var jeg mye i Bodø, med unntak av 1 måned i USA. Jeg elsker byen min på sommeren og til neste år skal jeg tilbringe mer tid hjemme. Paddleboard i solnedgangen i Nord er det lite som slår. 

                        

♥  Jeg savner kondisjonen jeg en gang hadde. Jeg kunne på en tid springe en mil lett som bare det. Nå blir jeg sliten etter halvveis haha. Det er bare en ting å gjøre med det og det er å trene mer.

♥ Jeg savner å sprade rundt i bikini. Selv om jeg elsker høsten, så skulle det gjerne vært noen grader varmere. Det verste jeg vet er å fryse og så heldig som jeg er gjør jeg det hele tiden. Jeg er den personen som dusjer i like varmt vann som andre ville brent seg på. Jeg liker også ha vinduene igjen og varmen på det sterkeste når jeg sover. 

                        

♥ Jeg savner å skrive. Funfact; Jeg har mekket 3 rappelåter som kun mine nærmeste har hørt. 

♥ Jeg savner paradise-kollektivet. Vi var alle veldig slitne og leie av å bli filmet på den tiden, men det var selv om en veldig fin tid. Det var aldri en kjedelig dag og vi fikk bo sammen i en toppleilighet mitt i Oslo + alt var gratis;) Hvem kan klage på det?

             

♥Jeg savner tiden før PH. Jeg savner ikke livet før ph, men spenningen fram til vi reiste. Bilde under ble tatt på min siste og avgjørende intervju i Desember. Jeg var så spent og hadde så mange forventninger til tiden framover. Jeg var så glad da jeg fikk telefonen noen dager etter om at jeg var startjente! For en reise det har vært etter den telefonsamtalen. 
                                                                                                                                                                                                        

Hvordan var jeg på skolen?

 • 27.08.2017 - 17:16

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg var på skolen. Fikk jeg gode karakterer? Lærte jeg fort? Trivdes jeg på skolen og var jeg populær? Jeg kan starte med å si at jeg trivdes veldig på skolen. Jeg merket fort når jeg var ferdig på videregående hvor mye jeg savnet det. Jeg savnet kanskje ikke stresset over prøver, lekser og innlevering, men samholdet man hadde. Skole er veldig sosialt og jeg møtte jo alle vennene mine der hver dag. I løpet av mine 3 år på videregående gikk jeg i 3 forskjellige klasser. Jeg startet første året i klasse med de som drev med sport. Vi var en idrettsklasse hvor vi hadde handball i gymtimene, i stedet for vanlig gym. Andre året mitt flyttet jeg til USA og gikk high school og siste året kom jeg inn i en ny klasse hvor mange av mine bestevenninner gikk. Det var 3 veldig forskjellige, men minnerike år. Mitt favoritt år var helt klart andre året mitt da jeg bodde i USA.


                                        

 Jeg har alltid startet vært år med mye motivasjon. Det er noe jeg føler de fleste gjør. Hvem har ikke hatt i tankene at i år skal jeg gjøre det bedre enn noen gang. Jeg har aldri vært en 6er elev, men helt ok var jeg. Mitt første år på videregående gjorde jeg det ganske bra. Jeg besto i alle fag og var lite borte fra skolen. Da jeg var i USA var det veldig lett, men ingen av karakterene mine ble overført til Norge. Det var enten bestått eller ikke bestått på papirene som ble sendt til den norske skolen. Litt kjedelig, for det var jo i USA jeg fikk de beste karakterene. Mitt siste år på videregående startet også veldig bra, men jeg falt mer og mer ut jo lengre inn i skoleåret jeg kom. Jeg klarte ikke konsentrere meg og tankene var på helt andre steder. Jeg var mye borte og spesielt de siste månedene. De skjedde mye i livet mitt på privaten som gjorde at hodet ikke var på rett sted. Jeg angrer utrolig mye på det den dag i dag, men prøver å innse at jeg ikke kan gjøre noe med det nå. Jeg får bare stå på å fortsette med skole når jeg føler meg 100% klar for det. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid å fortelle meg selv at det kommer til å være verdt det. De to timene jeg kunne brukt på skole i stedet for serie eller krangle med kjæresten ville vært verdt det. 

                            


Dere spør også om jeg var populær. Hva vil det egentlig si å være populær? Jeg hadde mange venner og trengte aldri å være alene, med mindre jeg ville. Jeg synes ordet populær høres litt negativt ut og ingenting man burde dømme en person ut i fra. Når man var yngre var det å være populær kanskje et større tema, enn hva det blir når etterhvert. Å være eller bli populær er ikke noe man burde strevet etter, for hvem bryr seg sånn egentlig. Det viktigste er at man har det bra, har venner og trives der man er. 

 

Skole er viktig og jeg skulle ønske jeg jobbet mer da jeg gikk videregående. Det er lett å være etterpåklok. Skole er ikke for alle til en hver tid. Noen trenger lenger tid enn andre og jeg trengte litt fri etter videregående. Jeg ville jobbe, reise og gjøre andre ting før jeg startet på utdannelse. Jeg lurer på når jeg skal gå skole igjen?

10 hemmeligheter jeg aldri har fortalt

 • 23.08.2017 - 13:56Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist lunsj og skal etter dette innlegget ut å gå en tur. Jeg har blitt litt forkjølet etter helgen, men ikke alt for ille. Bedre å ta det med ro når man er i startfasen enn å bryte kroppen mer ned. I dag har jeg brukt mesteparten av dagen foran macen. Jeg har svart på mailer, gjort klar noen blogginnlegg og redigert litt bilder. Det er deilig med rolige dager som dette og spesielt når jeg føler jeg har klart å være effektiv samtidig. Jeg bor fortsatt hos Mathilde og hun dro på jobb i dag tidlig. Jeg har vært alene i hele dag og for å være ærlig har det vært litt rart, men samtidig veldig godt. Jeg har ikke vært alene på en stund og det er når jeg er alene at jeg tenker best og klarest. For noen uker siden kom jeg over et innlegg som dette og jeg syntes det var utrolig gøy å lese, derfor tenkte jeg å dele noen av mine hemmeligheter med dere. Nå får dere sjansen til å bli litt bedre kjent med meg. Kanskje dere til og med visste noe om dette fra før av? 


                 10 hemmeligheter jeg aldri har fortalt dere 

 

k1.  Jeg tror aldri jeg har datet en gutt med blondt hår. Jeg faller som regel for dem med mørkt utseende.

 

2.  Jeg var på tur til å droppe å følge drømmen min og flytte til USA, for å være med min daværende kjæreste. En ex som aldri hadde planer om å kun være med meg en gang. Glad jeg fulgte magefølelsen og flyttet.

 

3. Jeg løy til dere i videoen hvor jeg viste dere alle tatoveringene mine. Jeg har en tatovering til som jeg ikke har vist dere enda og det var en av de første tatoveringene jeg tok. 

 

4. Jeg synes gutter som snakker svensk automatisk blir noen hakk finere. Det kan ha noe med min egen dialekt å gjøre. Jeg føler at mange ikke synes den er så fin her i sør, selv om jeg egentlig ikke kunne brydd meg så mye. Jeg er glad jeg snakker som jeg gjør. 


5. Jeg åpner meg utrolig lett for mennesker og knytter veldig fort sterke bånd. 

 

6. Jeg droppet Sverigeturen på grunn av en annen gutt. 

 

7. Det var en periode i livet mitt der jeg unfollowet alle på instagram, utenom 10 venner. Jeg hadde det slik i et halvt år for å få opp selvtilliten. Det hjalp faktisk utrolig mye. 

 

8. Før kjøpte jeg alltid en skostørrelse mindre enn hva jeg brukte, bare fordi jeg ville ha mindre føtter. Haha ikke spør hvorfor, for hva har det å si? Jeg har i tilllegg ganske småe føtter fra før av. 

 

9. Jeg hater gutter (og menn) som tar seg friheten til å ta på en, uten at man verken kjenner eller vet hvem personen er. Nei jeg synes ikke det er sexy når at du grabber tak i rompa mi på dansegulvet. 

 

10.  Jo eldre jeg blir, jo mer selvsikker blir jeg. Det er så utrolig deilig å vokse å finne ut hva som virkelig betyr noe i livet og hva som ikke gjør det.

 

Var det noen av punktene du visste fra før eller noen vi kanskje er like på? Jeg har kanskje til og med nevnt noe av dette på bloggen før, det er ikke alltid like lett å henge med.

Flyttet 7 ganger og bodd i 4 land på 20 år

 • 24.06.2017 - 17:25

                                Jeg er født og oppvokst i Norge, men jeg har flyttet 7 ganger i løpet av mine 20 år.      

                            

 Først bodde jeg i Sentrum av Bodø. Så flyttet jeg til England, så Danmark, tilbake til Bodø igjen, så til USA, deretter tilbake til Bodø og nå bor jeg i Oslo.  

 

Norge, Bodø

Jeg ble født i Bodø, men bodde ikke i Norge i 1 år en gang før jeg flyttet med familien. Jeg er oppvokst litt utenfor byen, men bodde veldig sentralt uansett. Det var kort vei til alt jeg skulle på og kunne gå eller sykle dit jeg ville. Jeg er veldig glad i Bodø og det var en veldig fin by å vokse opp i. Det var trygt og godt. Jeg drev på med fotball, handball og dans i mange år og det var alltid noe å finne på på fritiden. Jeg brukte mye av tiden min i idrettshaller og var sosial så ofte jeg kunne.  

 

England

Hele familien flyttet til England fordi pappa skulle spille fotball for Southampton. Vi bodde i et hus i Southampton i et veldig fint nabolag. Det er i alle fall hva jeg har sett ut i fra bilder og videoer. Først bodde i faktisk på hotell i flere måneder. Jeg fylte mitt første år på det hotellet. Jeg har sett bilder og de stelte virkelig i stand en koselig feiring til meg. Jeg husker ikke så mye fra jeg bodde der, på grunn av at jeg var ganske liten. Jeg kan huske noe av det, men jeg vet ikke om det er super  hukommelse (noe jeg langt i fra har) eller at jeg tror jeg husker ting fordi jeg har sett bilder. 

 

Danmark
Nok en gang pakket hele familien og flyttet. Pappa skulle nå spille for et nytt fotballag, Helsingborg. Han spilte i Svergie, men vi bodde i Danmark. Det går båt som krysser grensen ofte og hvorfor vi bodde i Danmark i stedet for er jeg litt usikker. Vi bodde i en by mellom Hornbach og Helsingør. Danmark husker jeg litt mere fra. Her gikk jeg i barnehage og en funfact; Jeg snakket faktisk dansk. Når jeg var 4 år flyttet vi tilbake til Bodø igjen. Jeg var fortsatt preget av dansken da jeg startet i barnehage i Bodø og det hendte at de voksne måtte ringe mamma og spørre hva jeg spurte dem om. 

 

USA  

Jeg flyttet til USA da jeg var 16 år på utveksling. Helt alene til en ukjent familie som jeg kun hadde mailet med et par ganger. Når jeg tenker tilbake på det blir jeg stolt, for jeg var tross alt ganske ung. Jeg bodde i byen Show Low i Arizona i kun 1 år fordi jeg måtte tilbake å fullføre skolen. Jeg har startet på et innlegg fra utvekslingsåret mitt og det kommer ut i løpet av uken. Jeg vet det er mange som lurer på det, spesielt siden jeg har en del yngre lesere. Kanskje dere blir litt inspirert til å gjøre det samme? 

 

Norge, Oslo

Nå har jeg snart bodd i Oslo 1 år og jeg trives utrolig godt. Jeg føler jeg har kommet meg på plass. Jeg føler litt på ironien, med tanke på at jeg ikke har boplass snart haha. Jeg har så utrolig mange fine mennesker rundt meg hver eneste dag, både nye og gamle venner. Jeg er allerede blitt ganske så kjent med byen, men finner nye steder og besøke ofte. Jeg har lyst å se og oppleve mer av Oslo før jeg velger å flytte. Jeg kunne godt tenkt meg å flytte bort et halvt år eller 3 måneder, men jeg vil tilbake til Oslo etterpå. 

 

Jeg er veldig glad og føler meg heldig som har fått lov å oppleve så mye allerede i en alder av 20. En ting er sikkert og det er at jeg skal flytte mer i løpet av livet mitt. 

SPØRSMÅLASRUNDE

 • 23.06.2017 - 15:49

Jeg var innom youtube kontoen min tidligere i dag og la merke til en ting. Det er 3-4 måneder siden jeg la ut min forrige spørsmålsrunde og det er mye som har skjedd siden da. Sist spørsmålsrunde hadde jeg med Sofie og da vi spilte inn var vi begge syk og veldig slitne. Jeg svarer på video i løpet av helgen, så nå har dere noen dager på å spørre hva dere måtte ønske! 


Now you know.

 • 19.06.2017 - 21:36Sorry for dårlig blogging de siste dagene, men dette har vært en av grunnene til det. 

10 rare fakta om meg + Funfacts

 • 08.06.2017 - 07:00


 

 1. Jeg elsker makrell i tomat. Faktisk så er jeg så glad i det at jeg ofte kan kjøpe en boks kun for å spise rett fra boksen med en gaffel. Nam, det er digg og sunt ikke minst. Funfact: Da jeg var liten ble jeg fortalt det var bestefar som hadde laget makrell i tomaten. Det var nok det som fikk meg hektet, for jeg skulle jo alltid ha det bestefar hadde laget på brødskiven. Det tok lang tid før jeg faktisk skjønte at dette stemte jo ikke litt engang, haha!

   
 2. Jeg har vært med på Putti Plutti Pott. Det er kanskje ikke alle dere som har hørt om det, men det er en teater/danse forestillingen som er rundt omkring i landet hvert år. Jeg var nissekone og reinsdyr. Det var faktisk første gangen jeg tjente egne penger, så dere skal tro jeg var ganske så stolt da jeg fikk konvolutten med penger etter forestillingen. Funfact: Det var en dag inne på hotellet vi jentene pratet om hva vi kunne gjøre på miss paradise, da jeg og Martine sa på ganske likt at vi kunne steppe. Vi skjønte sekundet den ene sa det at vi begge hadde vært med på det samme, nemlig reinsdyr og nissekone på Putti Plutti Pott. Kjipt jeg ikke kom meg til miss og mr paradiseuken, da ville dere fått seg meg i steppeaction :D

   
 3. Jeg er en veldig laid back person, men det har dere kanskje merket. Jeg kan kanskje fremstå som veldig chill i klesstilen, da jeg mesteparten av tiden går i streetwear klær og sminker meg så lite som mulig. Jeg elsker å gå i kosebukse, hettegenser og sneakers, men det gjør det jo bare ekstra gøyere når jeg først steller meg fra topp til tå. Funfact: Da jeg og Rebecca delte rom før vi sjekket inn i Mexico fikk hun sjokk da hun så klærne mine i kofferten. Hun hadde aldri sett for seg at jeg hadde så mange kjoler med meg, hun trodde jeg var alt for guttete i stilen til det. Hun hadde jo klagd over sin dårlige pakking, så jeg tror hun ble veldig glad da hun så at jeg hadde med meg litt ekstra.

   
 4. Jeg er utrolig lat i matveien. Det hender jeg dropper å lage middag og heller kjøper meg godis på butikken, huff. Dette må jeg slutte med. Det er jo ikke sunt for kroppen og det gir meg null energi. 


   
 5. Den første ordentlige tatoveringen jeg tok, trosset jeg foreldrene mine og tok den 2 uker før jeg fylte 18 år. Jeg måtte gå med langermet i 2 uker og var livredd for at de skulle se at jeg hadde tatt den. Jeg dro på besøk til bestemor i løpet av den perioden og der gikk jeg i hva jeg ville, uten å tenke på at noen skulle se den. Bestemor ble nok ikke så begeistret over tatoveringen, men smilet litt ekstra da jeg fortalte om den slue planen min. Funfact: Det er jo faktisk ikke lovlig å ta tatovering før man er fylt 18 år, uten samtykke av foreldrene sine. Derfor måtte jeg få noen til å fake at de var moren min slik at jeg skulle få tatovert på dagen. (Sorry mamma) Nå i ettertid skjønner jeg ikke hva jeg stresset med, det var jo faktisk bare snakk om to uker.

   
 6. De første gangene jeg brukte min første bh, måtte jeg alltid skjule at jeg hadde den på meg. Jeg kunne ikke ha på meg stramme klær i frykt om at noen skulle se stroppene. Var jeg så uheldig å glemme at jeg hadde på meg bh da jeg tok av den varme hettegenseren og hadde kun singlet under, var dette krise. Fikk jeg spørsmål om bh'en kunne det nesten ta en uke før jeg brukte den igjen. Funfact: Gøy å tenke på hvordan ting forandret seg igjennom årene. Noen år senere var det pushup for alle pengene, til stramme og utringete singletter/gensere.

   
 7. Hver gang jeg drikker alkohol drikker jeg alltid det samme, og da mener jeg alltid. Sprit og husholdningssaft. Alltid den samme saften og spriten endrer seg bare fra 20% til 40%. Jeg kan faktisk ikke huske når jeg startet med dette, men jeg har ikke byttet ut drinken på flere år. Jeg skulle gjerne drukket litt vin eller øl en gang i blant, men dette klarer jeg maks 1-2 glass av. Jeg er ikke så fan av vin, så der må jeg bare prøve meg fram. Det kommer seg saktere men sikkert, snart bytter jeg ut spriten med vinen - vil det da si at jeg er voksen?

   
 8. Da jeg var liten ble jeg alltid fortalt at jeg måtte være adoptert, på grunn av at jeg ikke lignet mamma eller pappa. Så klart var dette noe storesøsteren min elsket å tulle om. En gang diktet hun opp en historie om at jeg var adoptert og hvorfor hun, mamma og pappa aldri hadde fortalt meg det. Det endte nesten i tårer og en stresset versjon av meg. Søskenkjærlighet<3 Nå derimot ligner jeg veldig på mammaen min og det er jeg veldig glad for. Historien hun fortalte inneholdt at jeg var fra en annen planet, det sier jo litt om hvor ung jeg var. 


   
 9. Jeg konfirmerte meg i Lofoten. Jeg hadde all konfirmasjonsundervisning i Bodø, men valgte å konfirmere meg i Lofoten. Det er i Lofoten hele familien min bor og det er der jeg er døpt også. Funfact: Jeg og Mathilde endte opp i samme konfirmasjonsgruppe og har siden da vært bestevenner. Vi var alltid så slue hver undervisning og fant alltid en unnskylding for å dra tidlig, for at vi var sein eller for at vi ikke kunne komme. Skulle en av oss noe annet den dagen, ditchet den andre undervisningen.    
 10. Jeg har hatt hull i tungen, men bare noen måneder. Jeg og en venninne tok det sammen da jeg bodde i USA! Jeg synes det er kult, men valgte å ta den ut på grunn av at mamma ikke likte den<3 

Dette irriterer meg

 • 31.05.2017 - 15:32


Ting som irriterer meg 

 

♥ Folk som sitter KONSTANT på mobiltelefonen. Hvorfor vil du finne på noe, om du ikke engang gidder å få med deg hva jeg sier - for du er for opptatt av det som skjer på skjermen. Dette punktet har jeg øverst, og med GOD grunn. 

 

♥ Når jeg har brukt lang tid på å skrive et innlegg, for så å klare å trykke meg ut av det, å miste alt.. Ahh, det er ingenting som irriterer meg mer! Spesielt hvis det er ett innlegg jeg ble veldig fornøyd med. Dette skjer oftere enn dere tror, omkring 3 ganger i uken. 

 

♥ Når jeg har avtale med noen, og personen ikke er klar før 1 time senere. Jeg er så utålmodig av meg. hvis vi har en avtale om å trene kl 4, så mener jeg virkelig klokken 4. hvorfor ikke planlegge ett annet klokkeslett, om man vet at man ikke er klar til den tid. man har bedre ting å bruke tiden sin på enn å vente på andre til en hver tid. vil tro det er mange som er enige, og kanskje kjenner seg igjen? tid er noe av det dyrebareste man har, så ikke kast den bort!!  

 

♥ Om jeg har tatt på meg treningsklær, går ned til Sats, for så å finne ut av at det er stengt! HVORFOR stenger de så utrolig tidlig? Nå på sommeren går det jo bra, for da kan jeg jo bare trene ute. Når det derimot snør, regner og er kaldt ute, så frister det lite å ta seg en løpetur. 

 

♥ Når jeg har gledet meg lenge til en fest, arrangemant, date eller egentlig hva som helst, og verken sminken eller håret går min vei. Hvorfor er man alltid finest når man ikke møter noen og har null planer, men når man skal noe blir man aldri like fin. det er noe som virkelig er irriterende!!! noen som er enige?

 

♥ Når jeg planlegger å stå opp tidlig for å gjøre noe, men sover over vekkeklokken og våkner brått midt på dagen. Altså, jeg hater å sove lenge å kaste bort dagene mine i sengen. Det blir ikke noe bedre av at jeg våkner opp til 26 grader og sol ute, ahh.. 

 

♥ Folk som er dømmende. Folk som dømmer ut ifra hvordan man ser ut, kler seg eller har hørt fra andre! Bli kjent med personen og gjør deg en formening etter det!  

 

 Om jeg har hatt dårlig tid på morgenen og ikke finner nøkkelen til leiligheten. Det ender opp meg at jeg må gå rundt i hele Oslo for å finne noen av guttene, for å låne nøkkelen slik at jeg kan komme meg inn. Det har hendt at jeg har stjelt nøkkelen til Morten, da har han endt opp i min situasjon. Det har ikke alltid blitt tatt like godt imot. Sorry VB <3 

 

Dette gjør meg glad

 • 29.05.2017 - 10:38


                       


Jeg har samlet noen punker over ting som gjør meg glad. Dette var et litt vanskelig innlegg, for det finnes så utrolig mye der ute som gjør meg oppriktig glad. Jeg kunne skrevet ned punkter i flere timer, men det er det ingen som orker å lese, og jeg orker ikke skrive ned alt heller haha. Jeg har valgt ut noen "få" punker til dere, enjoy<3

 

Festivaler på sommeren. Konserter, drinker, godt selskap og fint vær. Kan det bli bedre? Nå gleder jeg meg masse til sommeren for jeg har allerede to festivaler planlagt i år.

 

En god frokost eller kvelds. En god forkost i et varmt land med fin utsikt til, ahh. Fikk et bilde av mamma og pappa i går av at de satt på ballkongen å spiste frokost på cruiset de er på, DET så deilig ut. 

 

Roadtrip. Er det noe jeg savner fra Bodø, så er det virkelig bilen til mamma og pappa. Det å plukke opp venner etter en lang dag for å kjøre tur er magiskt. Spesilt mens gamle klassikere spilles og snacks. 

 

Positive tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for. Det er så godt å få skryt noen ganger, det gir meg så mye motivasjon! 

 

Når jeg ser tilbake på gamler bilder, og mimrer tilbake på alt jeg har gjort og opplevd. Jeg er så glad jeg alltid har vært flink og likt å ta bilder, med bilder og filmer kan jeg reise litt tilbake i tid.

 

Gode samtaler betyr så mye for meg, og gir meg så mye. 

 

Venner. Jeg er så heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt. Det er så godt å vite at man har hverandre, selv om man ikke ser hverandre på en stund. Jeg blir så glad når vi alle tilbringer tid sammen, om det er å dra på byen eller har en chill kveld hjemme spiller ingen rolle. 

 

Bodø. Det vil alltid være hjemme, trygt og godt. 

 

KJÆRLIGHET! Er det egentlig noe som er bedre enn kjærlighet? Nyforelsket og smile av den minste og uviktigste tekstmelding fra den spesielle. 

 

Nytt og rent sengetøy. Hvor deilig er det ikke å komme hjem fra en lang dag, dusje og legge seg i nytt sengetøy. 

 

Tanken på framtiden. Jeg tror det er bra å ha drømmer, og drømmer blir aldri for store. The best is yet to come!

 

Følelsen etter en god treningsøkt.

 

Musikk. Jeg finner mye glede og trøst i sanger. Jeg liker mye forskjellige, men aller mest r&b og hip hop. Jeg brenner for sanger med en god og dyp tekst. 

 

Reiser. Om det er å reiste til en annen by i Norge, eller å reise til andre siden av jorden. Det er så deilig å sette seg på et fly og tenke på alt man har i vente.  

 

Stå opp tidlig, selv om jeg har fri. Jeg hater å sove bort dagene, og blir derfor veldig glad når jeg klarer å våkne tidlig. Stå opp av sengen og spise frokost, for så å komme seg ut å gjøre noe.

 

Når det går bra med bloggen. Jeg elsker de dagene jeg har masse å skrive om, og aldri går tom for ideer. Da blir jeg automatisk mye gladere og får masse energi. 

 

Planer. Når jeg vet jeg har ting å se fram mot, en reise, en fest eller en jentekveld. Jeg liker å være spontan, men det er så godt å ha noe å se fram mot. 

                            

Jeg kysset mitt største kjendiscrush

 • 20.05.2017 - 18:23Jeg har hatt bloggen noen år nå, men får flere og nye lesere hver dag. Derfor tenker jeg at et "ting dere kanskje ikke visste om meg" innlegg ville vært gøy for dere nye lesere. Sikkert noe dere "gamle" lesere heller ikke visste. 

 

♥ Jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå og jeg elsker det! Jeg føler virkelig jeg kan gjøre hva jeg vil og når jeg vil, uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Jeg tror for eksempel ikke at jeg ville reist til Hellas i 2 måneder om jeg hadde hatt en kjæreste. Når sant skal sies, hvis den rette dukker opp lar jeg ikke sjansen gå, men så kresen som jeg er - blir det nok lenge til.

  ♥ Jeg er helt avhengig av fake-vipper når jeg skal ut på byen. Det er ikke så altfor lenge siden jeg startet med det, men nå klarer jeg ikke å dra på byen uten. Føler meg liksom litt naken, haha. Rart at man kan være så opptatt av en så overfladisk ting. 


♥ Jeg er venstrehendt og høyrehendt. Jeg skriver kun med venstre, men bruker begge hendene når jeg feks sminker meg, pusser tennene eller bowler, haha.


♥ ​Før kjøpte jeg flere klær i en størrelse mindre enn jeg bruker, slik at jeg skulle få motivasjon til å trene og at de skulle passe bedre. ER DET MULIG? haha... Det endte opp med at klærne aldri ble brukt og ble lagt bakerst i skapet.


  ♥ Jeg har aldri vært fan av middag, men ELSKER frokost og kvelds. Jeg kunne levd på rundstykker og pålegg til hvert måltid om det var mulig. Jeg er alltid den siste som er ferdig når vi spiser frokost eller kvelds, og slik har det vært helt siden jeg var lita. Får aldri nok av brødmat, haha. Heldig som har en familie som alltid har vært, og fortsatt er glad i å stelle i stand frokostbord.
 
  ♥ Jeg trives i mitt eget selskap. Jeg kan godt være alene en fredagskveld, spise potetgull og slappe av med en film. Når det skal sies er det kun i små doser. Er jeg alene en kveld er jeg veldig klar for å være sosial neste dag.

♥ Jeg har kysset mitt største kjendiscrush;)   

 

Noe av dette visste dere nok fra før, men var det noe dere ikke visste? Er vi like på noen punkter? Haha, hva skjedde med armen her da 
 

7 Dårlige egenskaper og vaner

 • 05.05.2017 - 14:55 

1. Jeg har dårlig tålmodighet. Jeg er en person som gjør ting veldig raskt. Om det er å dusje, sminke meg eller kle på meg - så bruker jeg veldig liten tid. Det er som regel alltid jeg som er ferdig først av vennene mine, når vi skal gjøre noe eller dra et sted. Jeg satt virkelig tålmodigheten min på prøve nede i Mexico, for der var det venting hver eneste dag. Av en eller annen grunn gjorde den ventingen ikke så mye. Det var deilig å koble litt av, men av og til ble det for lenge å vente.. 
 

2. SNUS. Jeg har snuset nå i snart 4 år. (Jeg snuset ikke det året jeg var i USA) Tenk hvor mye penger jeg har brukt på å kjøpe en boks hver 3 dag! Heldigvis er jeg blitt flinkere i det siste å bruke mindre. Skal jeg en plass i noen timer, legger jeg heller igjen boksen hjemme. Målet mitt er å slutte i løpet av 2017. 

 

3. Ubesluttsom. Jeg klarer sjeldent å bestemme meg for noe. Jeg er så sinnsykt ubesluttsom når det gjelder det meste. Det ene sekundet kan jeg være helt sikker på at jeg skal gjøre noe eller vil noe, men plutselig endrer jeg mening og vil gjøre det helt motsatte. Jeg har en indre diskusjon med meg selv flere ganger i uken, om jeg skal ta noen valg. Haha høres jo helt sykt ut, men slik har det alltid vært. 

 

4. Jeg roter alltid vekk nøklene mine. Jeg bruker jo forskjellige jakker, gensere og vesker hver dag, så det er jo egentlig ikke så rart. Det ender opp med at jeg må forlate huset uten nøkkel noen ganger, for så å være avhengig av at noen er hjemme når jeg kommer hjem. Hvordan skal jeg klare å bo alene, når jeg ikke klarer å holde styr på nøkkelen en gang? Jeg må bli flinkere å legge den på samme plass hver gang jeg kommer inn døren hjemme. 

 

5. Vanskeligheter for å stole på mennesker. Jeg blir fort kjent med mennesker, men sliter med å tro at alle vil meg godt. Jeg er det helt motsatte av naiv med andre ord. Det er både en bra og en dårlig egenskap, for det er ikke alltid at de man tror vil deg godt - virkelig vil deg det beste. Jeg er redd for å åpne meg for mye til nye mennesker, spesielt gutter. Det har nok mye med fortid å gjøre. Jeg har skrevet litt om det her

 

6. Rot i klesskapet. Det er nesten ikke vits å rydde i klærne mine. Når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg, drar jeg ut et plagg og legger det øverst igjen. Det er ikke alltid jeg har så god tid, så når jeg først stresser ender klærne opp overalt. 

 

7. Blir utrolig fort lei. Jeg blir utrolig fort lei av ting. Jeg mister konsentrasjonen og blir rastløs. Dette er nok en av grunnene til at jeg ikke får skole nå. Jeg har jo også skrevet om det før, det at jeg har hatt rundt 5 blogger. Hver gang jeg har startet opp, har jeg sluttet før det har gått et år. Denne gangen er ting annerledes. (håper jeg) Motivasjonen er på topp og jeg elsker hva jeg gjør. Jeg tror mye av grunnen til dette er at jeg har dere. Jeg har aldri hatt så mye lesere og respons som jeg har nå og det gjør det også mye gøyere å blogge. Jeg har også mange venner som blogger, som gjør det lettere å dra å ta bilder og finne på ting. Det er ikke alltid like gøy å skal dra opp kamera hver gang man er med venner som ikke er så "fan" å bli lagt ut bilder på nett, det skjønner jeg såklart - man er jo forskjellige. Det er derfor ikke alt jeg legger ut på nett. 
 

10 ting dere kanskje ikke viste om meg.

 • 27.04.2017 - 13:39


1. Jeg har bodd i England, Norge og Danmark.

 

2. Jeg blir fort kjent med nye mennesker og er veldig utadvendt. Jeg har mange venner som er veldig lik meg, men også venner som er det totalt motsatte av meg. jeg føler selv jeg er flink å tilpasse meg. 

 

3. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten, hvor nesten hele familien min bor. Det er bare min familie og tante sin som bor i Bodø.

 

4. Jeg har spillet fotball og handball i 10 år og danset i nesten like mange år.


 

5. Da jeg bodde i USA spilte jeg fotball og fikk scholarship for å spille på college gratis. Jeg gjorde det veldig bra, men kunne ikke takke ja da jeg måtte hjem til Norge å fullføre videregående.

 


 

6. Bestefar har hus i Thailand og jeg har derfor vært der maange ganger. Jeg var i Thailand julen 2004 da Tsunamien inntraff. Hele familien min feiret julen der nede og jeg er så utrolig takknemlig for at det gikk bra med alle. Jeg husker pappa dro meg opp av bassenget og kastet meg på skuldrene - før vi hoppet inn i en tuk tuk (taxi i thailand) og opp på fjellet. På fjellet var vi hele dagen til det var trygt å komme ned igjen. 

 

7. For noen år tilbake var jeg veldig A menneske. Når jeg sov hos venninner våknet jeg alltid mange timer før dem. Jeg tipper de var i ekstase de få gangene jeg sov litt lengre og ikke vekte dem. Jeg klarte heller ikke være våken lenge, da ble jeg i dårlig form. Haha verdens verste å ha på overnatting? I guess jeg trenkte mer søvn enn de fleste på min alder. 

 


 

8. Over halvparten av mine nærmeste bor i Oslo og det er utrolig deilig. Vi flyttet en etter en fra Bodø og hit. Det er godt å ha de vennene man har hatt mange år og som alltid kommer til å være der. 

 


 

9. Jeg er utrolig glad i dyr. Når vi er i Thailand bruker jeg, mamma og pappa å kjøpe masse hundemat og dele ut til gatehunder. Mitt favorittdyr er ape! Åå de er så søte. Jeg elsker å være rundt apene når jeg er i Thailand. 

 


 

10. Jeg er utrolig familiekjær og veldig avhengig av foreldrene mine. Jeg snakker med mamma og pappa nesten hver dag og noen dager fler ganger daglig. 

FOR 3 ÅR SIDEN.

 • 23.04.2017 - 19:47

 

For 3 år siden bodde jeg i USA.

For 3 år siden savnet jeg Norge.

For 3 år siden var jeg en utvekslingstudent.

For 3 år siden vokste og lærte jeg utrolig mye. 

For 3 år siden gråt jeg en uke i strekk fordi jeg ikke ville forlate stedet. 

For 3 år siden ble jeg overrasket av mine foreldre, noen dager før graduation. 

 

Jeg husker hvor usikker jeg var om jeg skulle flytte til USA eller ikke. Jeg var 16 år og uviten om hva jeg ville gå glipp av, om jeg ikke valgte å reise.  Jeg husker jeg gråt på rommet mitt og sa til pappa at jeg ikke ville dra. Jeg husker mamma prøvde å få meg til å tenke på det positive med å reise, hun skjønte nok jeg hadde angret. Jeg husker også at pappa tok det "best" da jeg ville trekke meg. Nå skjønner jeg jo hvorfor, han var nok bare redd akkurat sånn som jeg var. Jeg skulle flytte til andre siden av jorden, til en ukjent familie som ingen av oss hadde møtt. Jeg er så glad jeg tok muligheten å flyttet. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så støttende foreldre, uten dem hadde jeg aldri hatt muligheten. Om det er ønskelig lager jeg et lengre innlegg om utvekslingsåret mitt en annen dag. Nå skal jeg spise middag og slappe av. Jeg har vært på jobb siden halv 11 i dag, derfor har jeg ikke blogget før nå<3 Vi blogges! 

          
 
 
 
 

 
 


FUCK JANTELOVEN

 • 29.09.2016 - 12:06

Jeg personlig kunne ikke ha farget håret mitt brunt med det første... Jeg som trodde en periode at jeg aldri skulle gi slipp på det brune. Hva synes dere? Blondt eller brunt? 


 

FAVORITT APPER

 • 13.09.2016 - 19:35

Her er mine favoritt apper og hvor dere finner meg, om dere skulle ønske det. 

 @ MARTINEJOH

                                                                                              
                                                                                      @MARTINEJOOH

snapchatqueen til tider. Her oppdaterer jeg ofte, så her får dere et mer innblikk i hverdagen min. 


 


@MARTINEJOH

MIN FAVORITT APP! Her redigerer jeg alltid bildene mine, før jeg legger dem ut på instagram. Var mye mer aktiv med å legge ut bilder her før, men glemmer det ofte av. Bruker appen mest for å redigere. De har jo de fineste filterne. 
Listen jeg hører på mest:  --->  FEELING IT  <---

Andre apper jeg er avhengig av:

RuterReise og RuerBillet (hadde aldri klart å kommet meg rundt i Oslo, uten disse to) 

Quizlet og Itslearning, veldig nødvendig for skolen.

Vipps, DNB, Fitbit og såklart facebook. 

Har dere noen apper å anbefale? 

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • 22.08.2016 - 10:59

 

Godmorgen! I skrivene stund ligger jeg i sengen og har nettop spist frokost. Siden jeg nettop har startet opp bloggen igjen, tenkte jeg at et innlegg som dette ville vært interessant. 10 ting du kanskje ikke visste om meg, here you go! 

 

 1. Jeg har bodd i USA, England, Danmark.
  Et av de fineste minnene i livet mitt til nå.(sorry for dårlig kvalitet, lastet filmen opp feil på youtube.)
   
 2. Er 162 cm høy. 
 3. Har drevet med fotball, handball og dans i flere år.
  Video fra den siste turen jeg hadde med laget, før jeg flyttet til Arizona.
   
 4. Jeg har nettop flyttet fra Bodø til Oslo for å gå Sonans.
 5. Gråter lett. Jeg kan lett begynne å gråte om jeg ser noen av mine nærmeste gråte (til og med før jeg vet hvorfor de gråter) 
 6. Jeg lå på 1plass i Bodø, da jeg blogget for 3 år siden. Sluttet når jeg flyttet til USA, hadde ikke inernett hjemme og orket ikke bruke mye energi på blogg den gang. 
 7. Bloggen jeg skriver på nå, ble jeg sponset av Junkyard. Dere vil tro jeg var i ekstase når jeg fikk mail hos dem og fikk beskjed om gratise klær imot et innlegg, haha. 


  BLOGGPIA
 8. Jeg bor med 3 gutter i kollektiv mitt i sentrum Oslo. 
 9. Har 7 tattoveringer.


   
 10. Jeg snakker med mamma og pappa flere ganger dagli på Facetime. Uansett hva det gjelder og når.


I dag er planen først å fremst og få opp hyllene og organisert litt på rommet. Jeg har et ganske lite rom, men tror det blir koselig her når jeg får fikset alt jeg har planlagt. Får vise dere senere, når alt er fikset.

Senere tenkte jeg å komme meg bortover til SATS og få trent litt. Får alltid mye mer energi til å gjøre ting resten av dagen om jeg trener tidlig.(Tidlig og tidlig, blir litt senere enn planlagt idag) Og vil komme tilbake i en god treningsperiode. Spesielt nå, når jeg skal starte å studere igjen er det godt å få seg opp om morgenen, så jeg både får tid til skolearbeid og andre ting. 

Vil dere ha flere innlegg som dette? 

 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no