hits

martine johansen |oslo

Livet etter paradise

 • 05.02.2018 - 19:58

                  

Det er flere som har ønsket et innlegg om hvordan livet etter paradise har vært. Nå er det snart 1 år siden vår sesong gikk på tv, og snart kommer nye deltagere som annonsørene og media vil ha en bit av. Det åpnet seg en ny verden for meg for 1 år siden. Jeg ble snakket om, tatt bilde av, stoppet på gata, ble dømt, tjente masse penger på å legge ut bilder og jeg fikk betalt for å feste. Er det sånn som mange tror? Kan man melde seg på paradise hotel, ikke gjøre noen ting og tjene masse penger? Absolutt ikke. Jeg skal ikke legge skjul på at det kan være lett å tjene penger tiden programmet går på skjermen, men det er ikke lett for alle og det varer ikke evig. 

 ♦Forhåndsdømt. Jeg kan oppleve at enkelte dømmer meg før de faktisk kjenner meg. Det er ikke sånn at alle som melder seg på paradise hotel er kjempedum og ikke eier selvrespekt. 

 Mindre fritid. Det er selvfølgelig helt opp til meg selv at jeg har mindre fritid, men det å blogge tar tid. Det er mange som tror det bare er å slenge ut et innlegg og noen bilder, men det ligger mye mer arbeid bak. Det er ikke alltid lett å skrive 2-3 interessante innlegg om dagen, spesielt ikke på dager hvor du egentlig har lyst å sette på en film og slappe av. Jeg synes det er utrolig gøy og det er heldigvis mer positive ting å si om blogging enn det er negativt. 

♥ Sosiale medier. Det er faktisk ikke garantert at man får masse følgere av å være med på et tv program, men jeg var heldig. Jeg gikk opp 55 tusen følgere da Paradise gikk på skjermen. Jeg tenker nesten ikke over det nå lengre, men det er helt sykt mange mennesker. Tusen takk dere♥

Spons. Det var utrolig gøy i starten ( det er det fortsatt), så jeg utnyttet meg virkelig av tilbudene. Jeg fikk tilbud om dyre behandlinger som jeg ikke har følt behovet for, men når det var gratis ville jeg plutselig ha ALT. Vippe og hår extensions, spraytan, fillers og fake negler. Jeg fant fort ut at det ikke var alle behandlinger jeg trengte eller ville ha, men det var absolutt gøy å teste det ut.               

Jobbmuligheter. Jeg fikk en utrolig morsom sommerjobb på Rhodos. Jeg "jobbet" i 7 uker, bodde gratis og fikk betalt for å feste. En drøm for en 20 år gammel jente som liker å møte nye mennesker, være i varmen og feste (seff). Dette punket er nok det som er mest "vanlig" å gjøre etter deltagelse på et realityprogram, men jeg er glad jeg ikke hørte på alle rundt meg. 

♥ Venner. Jeg har ikke kontakt med mange fra vår sesong, men jeg har kontakt med de jeg føler jeg trenger. Jeg har virkelig fått venner for livet. 

Som dere ser så har det meste etter paradise vært posititvt, men det hadde jeg egentlig regnet med. Hadde jeg trodd noe annet ville jeg nok aldri takket ja. 

 
All fake ;)

PARADISE HOTEL 2018

 • 27.11.2017 - 17:32

Hei alle sammen. Hvordan har starten på uken deres vært? Mandager pleier av og til å være litt tunge, men dagen min til nå har vært utrolig fin. Jeg har fri fra jobb så i dag har jeg vært med Sofie fra jeg våknet. Vi har trent, tatt bilder, vært i byen, fikset bryn og spist grøt (NAM så godt det var). Nå ser vi gamle episoder fra paradise hotel. Sesongen med Kristin, Dennis, Iselin og Stian, om dere husker? Jeg digger å følge med på reality og kjenner jeg savner Mexico veldig mye nå. Det er veldig mange spekulasjoner for tiden om neste års paradise hotel. Sikkert ikke for alle, men naturlig nok litt i min vennekrets. Jeg er veldig spent på hvem som skal være med, men vet også allerede mer enn jeg kanskje skulle vist. 

Etter jeg la ut et bilde på instagram (det er slettet nå) så var det mange som spurte om jeg skulle være med. Forståelig siden det var et bilde fra paradise og teksten var "håper det blir mindre tåret på ph 2018". Jeg, Andrea og Sofie bestemte oss får å legge ut hvert vårt bilde på tull, men hvem vet? Kanskje dere ser noen av oss på skjermen om noen måneder:)

Kjenner du noen som har meldt seg på i år?

                       
                    Processed with VSCO with jm1 preset

De eldre er av og til de verste.

 • 23.09.2017 - 11:27

God morgen alle sammen! Først må jeg starte med å si tusen takk til dere alle. Det var så mange som la igjen kommentarer og tips til hva jeg kan gjøre. De fleste av dere ville solgt eller gitt den bort, og jeg tror faktisk det er det jeg ender opp med å gjøre. Jeg må først finne meg ny vinterjakke, så skal jeg kvitte meg med den gamle. Noen som vet hvor jeg kan bestille fine vinterjakker? I dag skal jeg ikke skrive så mye om jakker og pels, men om noe annet jeg har irritert meg over en stund. Dere vet de damene og mennene som lever for forumene man finner over alt på nett. Her om dagen havnet jeg i et forum hvor jeg så navnet mitt ( Sannheten er vell egentlig at jeg googlet meg selv, wops ). En av kommentarene var fra en dame på 42 år. Kommentaren handlet om kroppen min og innlegget jeg postet for noen dager siden. Hun mente jeg hadde redigert meg selv tynnere, kun for å skape interesse og flere lesere. Jeg har merkbart mindre lesere nå enn hva jeg hadde da Paradise gikk på skjermen, men aldri i livet om jeg ville gjort noe slikt. Det første jeg tenkte var, hvem er hun til å snakke? Hvorfor bruke tiden sin på å finne på løyner og om jenter som er dobbelt så unge som deg selv. Jeg lurer på hvordan mennesker som dette har det med seg selv. Det er ikke meg det er noe galt i, men de selv. Om det skulle være uklart, så har jeg aldri redigert meg selv tynnere. Ikke på disse bildene eller noen bilder som jeg har lagt ut.

 

Jeg prøvde å holde meg unna både forum og Jodel tiden paradise hotel gikk på skjermen. Jeg klarte å holde meg unna mesteparten av tiden, men det hendte jeg måtte inn å lese. Jeg fikk ingenting godt av å lese negative kommentarer, uansett om det var om meg selv eller vennene mine. Det eneste disse menneskene skriker etter, er et rop om oppmerksomhet. Sjalu for at du ikke hadde like kule ungdomsår som oss? 

Det er mange unge som også bruker forum, men jeg har en tanke om at den største delen er de eldre. Det er i alle fall fra dem jeg har sett det mest negative, fra de gangene jeg har vært inne å lest. Da Paradise fortsatt gikk på skjermen var dette et stort snakketema på mange forum. Mange damer og menn skrev ned sine meninger og de fleste var ikke så positive. De velger å kritisere og dømme ut i fra et bilde dem har i sitt eget hode. Nei du vet ikke alt om meg, faktisk ganske lite om jeg skal være ærlig. Nei jeg er ikke dum og eller eier null selvrespekt bare fordi jeg var med på et realityprogram - Jeg er ikke det og ikke mine venner heller. Hvorfor har Paradise fått dette stempelet? Jeg har aldri sett ned på mennesker som tørr å by på seg selv, som tørr å vise at de ikke bryr seg om hva alle andre mener eller som følger drømmer. Så klart er det veldig mange forskjellige mennesker som er med på et slikt program. Alle deltagerne er håndplukket og de har med alle de forskjellige «typene». Jeg ser uansett ikke grunnen til å kritisere. Velger noen å ha sex på tv, ikke kan noe om politikk eller ikke vet hvem som er konge (lol) i Norge,  så skjønner ikke jeg hvordan dette kan påvirke andre. Hvorfor bruke tiden din på å klage over andre sine "feil"? 

 

Vi må slutte å være så rask med å dømme. 

                         

Paradisememes

 • 07.09.2017 - 10:41

Hei og god morgen flotte lesere! Hvordan har dere det? Jeg ligger fortsatt i sengen og har brukt hele morgenen til å finne ny musikk. Når jeg først starter kan jeg sitte i timevis. Jeg prøver først og fremst å finne bra treningsmusikk, for etter jeg har blogget skal jeg dra å trene. Jeg har endelig kommet meg i gang med treningen og da er ny musikk noe som gir meg mye motivasjon. I går kveld kom jeg over instagramprofilen parramemes. Disse bildene har jeg ikke sett på en stund nå og jeg smilte godt da jeg scrollet nedover feeden. Stor applaus til dem som sitter å lager dette og for kreativiteten deres.

Senere i dag kommer mamma og pappa til Oslo og jeg gleder meg så masse til å se dem! Sist gang vi var sammen var før sommerferien, så det begynner å bli en stund siden nå. De skal bare være i Oslo til i morgen, så jeg får utnytte kvelden og timene vi får i morgen sammen. Planen var jo egentlig å dra hjem til Bodø i September, men nå vet jeg ikke helt om jeg rekker det. Det er så mye jeg vil gjøre og enda vanskeligere å finne ut hva jeg vil mest. Jeg skulle gjerne hatt et par ekstra dager i måneden dette året. 

 

Nå skal jeg spise frokost og komme meg på trening! Kos dere med parramemes til jeg er tilbake igjen<3 


                                                             

                                                        

                                                 
 
     
                                                     

                                                      

                                                                 
                                               

                                                                               
                                                              

                                                                                                                                                                                                                                                                                            


                                                               

                                                                       

                                                           

                                                                                                                   
                                                   

                                          

Første innlegget siden finalefesten.

 • 25.08.2017 - 12:04

                 
     
Hei fine lesere<3 I går før jeg la meg så jeg siste episode av den svenske sesongen av Paradise hotel. Jeg merker hvor annerledes det var å se programmet etter å ha vært deltager selv. Noen tenker vel at det kanskje er kjedeligere, men jeg synes tvert imot. Jeg merker jeg føler veldig med deltagerne, både i valgene dem tar og følelsene. Når jeg så programmet før og noen gråt etter en uke klarte jeg ikke forstå hvorfor, men nå dømmer jeg kanskje ikke lite lett. Det å være med på et slik program er en opplevelse man aldri kan få igjen. Så klart kan man melde seg på på nytt, men jeg tror aldri det blir det samme som første gang man var med. Bilde over ble tatt samme dagen som vi ankom Mexico. Jeg savner den dagen og jeg savner den gjengen. Alt var så nytt og spennende. Vi viste ingenting av hva vi hadde i vente eller hva vi hadde gitt oss ut på. Hvem skulle tro at jeg bare noen dager etterpå skulle møte min bestevenn på luksushotellet? Og hvem hadde trodd at Sofie skulle finne mannen i sitt liv på et realityprogram? Jeg hadde aldri trodd det skulle være så mange fine folk samlet i samme sesong. Nå er det et halvt år siden alle kom hjem til Norge og ting er så klart forandret, men det viste jeg kom til å skje. Alle sier jo hvert år at "gjengen" kommer til å være like spleiset på utsiden som inne på hotellet, men vi vet jo alle at det aldri blir slik. Jeg er glad jeg fortsatt har god kontakt med mange, men også litt trist for å ha mistet kontakt med fler av deltagerne. Noen av deltagerne fikk jeg aldri sjanse å bli kjent med en gang. Jeg merket fort når jeg kom hjem hvem jeg var mest lik og det var kanskje ikke de samme som jeg trodde inne på hotellet. Ta Sofie og Andrea som et eksempel. De to jentene hadde jeg ikke spesielt kontakt med inne på hotellet, men er dem jeg har mest kontakt med nå på utsiden. Når man er inne på hotellet føler man kanskje at man er mer lik enn hva man kanskje er på utsiden. Det samtalene går i er spillet, hva som skjer inne på hotellet eller hva som skjedde uken før - så lite viste vi om hvordan alle var på utsiden. Det er når man kommer hjem man ser hvem som er virkelig venner og hvem man kommer til å holde kontakten med.

 

Jeg er glad jeg fikk oppleve denne reisen med den gjengen som var med. Jeg er sikker på at vår sesong var den sesongen hvor deltagerne kom best overens. For seerne sin del er det kanskje ikke like gøy, for de fleste ønsker jo drama og diskusjoner når man setter på et realityprogram. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan alt endte, til tross for at selve spillet gikk dårlig for min del. Jeg vant så utrolig mye mer og sitter igjen med utrolige fine minner. 


Dette er første innlegget mitt om paradise hotel siden finalefesten, men om det fortsatt er noe dere lurer på kommer jeg til å svare på det! De fleste av jentene fra årets sesong har jo blogg, så det meste er vell allerede svart på. Jeg har hatt x antall innlegg og det har resten av girlsa også hatt, så jeg tviler egentlig på at det er noe dere ikke vet hihi. Det dere ikke har fått vite til nå forblir nok en hemmelighet også. 

Hva tenker jeg om Soph sitt innlegg?

 • 14.06.2017 - 14:27Juupp... Katta er ute av sekken guys! Jeg skrev i innlegget mitt i går at jeg ikke hadde rett til å uttale meg når ingenting av dramaet som har oppstått har handlet om meg. Henote tok det første steget, Lunde og Isabell det neste og nå eskalerte det hele med at Soph uttalte seg.

 

Jeg sitter i en posisjon hvor jeg ikke vil uttale meg for mye da jeg er god venn med begge partene. Jeg skjønner frustrasjonen og jeg skulle ønske alt som har skjedd aldri skjedde. Jeg skulle ønske vi alle kom like godt overens, var snille med hverandre og at alle var venner, men slik blir det nok aldri - det forstår vi alle. Jeg husker når snappene kom ut og jeg ringte bestevenninna mi med en gang. Jeg ville si noe i gruppen, men var kanskje for feig. Jeg takler ikke drama, men jeg takler definitivt ikke mobbing heller. 

 

Jeg synes det er utrolig bra at Sophie står opp for meg selv. Hun er faktisk den sterkeste jenta jeg noen gang har møtt. Tenk så utrolig mye ufortjent hat og drittslenging hun har gått igjennom. Nå tenker jeg ikke bare på det som sto i innlegget for det er så utrolig mye mer. Jeg husker Sophie ringte meg fra Mexico og fortalte hvordan hun hadde hatt det etter jeg røk. Det gjorde utrolig vondt å høre det hun sa og jeg ble sur på meg selv for at jeg røk og ikke var der med henne. Hun kom inn på hotellet igjen bare 4 dager før jeg røk. Vi skulle jo endelig begynne å spille sammen igjen, men så langt kom vi aldri. Jeg kommer alltid til å støtte Sophie for hun er en veldig god person. Jeg er også enig i det Sophie skriver i innlegget sitt at Martine har fått mye unødvendig hat etter finalen. Det er et fuckings spill og at kula ble sluppet måtte faktisk til etter denne sesongen. Jeg unnet virkelig Kevin litt av pengepremien, men de pengene har han jo "heldigvis" fått vipset nå.

 

Fikk dere for lite drama inne på hotellet er det bare å hente popcornet å følge med på utsiden. 


Innlegget til Sophie finner der HER 


                                                                                PIZ AND LOVE  

Drama mellom deltagerne?

 • 13.06.2017 - 12:11Jeg hadde først tenkt å ikke skrive noe om dette, men etter flere spørsmål fra dere tenkte jeg at jeg kunne skrive om det. Paradise er nå over og for å være ærlig føles det ut som en evighet siden for min del. Jeg røk ganske tidlig og var hjemme i Norge allerede 2 Februar. Det er lenge siden jeg sluttet å være med i programmet og nå er programmet også ferdig. Selv om paradise er over er det mange av dere som er nysgjerrige om hva som skjer nå og det skjønner jeg så klart. Dere har fulgt oss alle sammen veldig lenge, men ting er nok ikke det samme som de en gang var. 

 

Det er allerede noen av som har skrevet om "dramaet" mellom oss deltagerne, men de har ikke skrevet om min side av saken. Jeg har fått nok av de fleste deltagerne og jeg takler rett å slett ikke å henge så mye med noen av dem lengre. Neeida haha! Jeg er utrolig glad i mange av dem og det er ingen jeg misliker. Det er noen jeg ikke har sett etter Mexico bortsett ifra premiere og finalefesten, og så er det noen jeg ser flere ganger i uken og noen møter jeg bare tilfeldig. Det har ikke noe personlig med noen av dem å gjøre, men det har rett å slett bare blitt sånn. Vi gjør alle forskjellige ting og det er ikke lett å skal holde kontakten med så mange mennesker. 

 

Jeg kan såvidt jeg vet si at jeg ikke har eller hatt noe drama eller krangler med noen av deltakerne. Jeg har alltid prøvd å holde meg nøytral, spesielt siden det aldri har vært noen store ting som har skjedd. Det er klart at når vi er så mange deltagere så er det ikke alle som går overens like godt. Nå når paradise er over er det kanskje vanskeligere å holde kontakten like godt og spesielt når paradise kanskje var det eneste to personer hadde tilfelles. 

 

Såvidt jeg vet er det ikke drama mellom deltagerne nå, men det er jo ikke alle som er like gode venner. Hvorfor det har blitt slik er det mange grunner til. Vi er forskjellige, er på ulike stadier i livet, bor ikke på samme plass, vi har gått tilbake til gamle rutiner og noen klikker rett å slett bare ikke sammen. 

Vi har selv valgt å være offentlige personer, men jeg synes også det er greit å ha noen ting privat. Det er ikke alt som trenges å skrive om offentlig og jeg er i alle fall ikke i en posisjon der jeg har rett til å uttale meg. Ting som har skjedd har ikke jeg vært innblandet i og derfor kan ikke jeg bestemme hva dere skal få vite og ikke vite. Om jeg skal være ærlig skjønner jeg veldig godt at det ikke skrives om. Om det første skulle blitt skrevet om hadde saken blitt mye større enn den trengte å være. 

Et eksempel på dette er jo dramaet som oppsto for 2 år siden. Det er vel kanskje flere av dere som husker det? Om dere ikke husker det får det bare ligge for jeg vil ikke skrive noe særlig mye rundt det. Saken var at en veldig privat krangel kom ut på nett og begge partene uttalte seg på bloggene sine. Noe som egentlig kunne diskutert på privaten ble til et drama hele Norge plutselig skulle ha en formening om. Det er underholdene for de utenfor, men utrolig slitsom for de som står oppi det hele. 

Jeg føler at det viktigste er å være snill og støtte hverandre. Vi er alle i samme situasjon så hvorfor ikke bare heie på hverandre og ønske at alle skal lykkes med det dem ønsker? Jeg skulle jo først ikke skrive noe om dette, men nå ser jeg at det ble veldig mye tekst. Jeg avslutter her og håper dere skjønner hvorfor ingen vil gå ut med "smådrama" som oppstår av og til. 

Jeg sa over her at Paradise var over, men det er jo faktisk ikke helt sant. Paradise kollektivet holder fortsatt på og en ny episode kom ut i dag. Så for dere som elsker litt drama mellom oss deltagerne bør dere se dagens episode. Episoden ligger ute på viafree. 

Hva skjedde etter jeg røk ut av paradise?

 • 04.06.2017 - 12:21


Nå kan jeg endelig fortelle dere sannheten om hvordan ting endte i Mexico. Det er jo ingen hemmelighet lengre at jeg ikke kom inn igjen på hotellet, så nå kan jeg vise dere hva som skjedde på utsiden. Først og fremst vil jeg bare si at jeg bestemte ikke selv at jeg ikke fikk en ny sjanse. Jeg ville gjort hva som helst for en ny sjanse, men det passet seg kanskje ikke i spillet i år. Jeg setter utrolig stor pris på alle dere som ville ha meg tilbake på hotellet, og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde fått en sjanse til. 

 

Hvorfor var du ikke i juryen, bestemte du selv å ikke sjekke inn igjenJeg tror grunnen til at jeg ikke var med i juryen var på grunn av at jeg røk ganske tidlig. Det er mange som tror vi deltagerne bestemmer selv om vi kan komme inn igjen eller ikke, men det stemmer absolutt ikke. Da jeg røk, fikk jeg beskjed med en gang at jeg skulle hjem til Norge. Jeg fikk beskjed om at snart skulle jeg komme på samme hotell som Rebeccca, så skulle vi reise hjem sammen om noen dager. Det var veldig kjipt at jeg ikke fikk komme inn igjen, og helt ærlig trodde jeg faktisk at jeg skulle det - det trodde de fleste. Men men, slik ble det ikke og jeg har ikke svaret på hvorfor. Jeg og Rebecca filmet mye på utsiden av hotellet, så kommer til å poste en video av oppholdet utenfor snart <3 

 

Dette var det første bilde som ble tatt av meg utenfor hotellet. Da jeg røk ut av hotellet ble jeg kjørt til stedet hvor Rebecca var, men da jeg kom fram var det sent så jeg la meg med en gang. Det var vanskelig å sovne den kvelden, jeg hadde så mye å tenke på. Det jeg gledet meg mest til var å våkne for å overaske Rebecca. Rebecca hadde soverom vegg i vegg til meg, så det første jeg skulle gjøre på morngningen var å banke på. Her hadde jeg nettopp banket på hotellrommet til Rebecca og overrasket henne. Hun skjønte ingenting da hun så det var meg, og det ble en tårevåt velkomst.  

 

 

 
  

 

 

 

 

Første frokosten sammen etter jeg hadde sjekket ut. Frokosten var ikke så ille på utsiden den heller, vi koste oss masse.
Fra stranden som vi tilbringte en del tid på, litt farge måtte vi jo ha før hjemreise. 
Her spilte jeg inn klipp som skulle være med i introen. Bak oss ser dere hotellet, husker hvor tungt det var å stå nede på stranden og vite at alle var oppe på hotellet.  Hotellet vi sov på var ganske øde, så det var ikke så veldig mye å gjøre på kveldene - drikke fikk vi heller ikke lov til, ikke at det var noe stress egentlig. Kveld nummer to var jeg veldig rastløs og cravet snacks. De solgte ikke noe på hotellet, og vi bodde ganske øde. Nærmeste butikk som var åpent på den tiden var langt å gå til, for klokken var rundt 2 på natten. Sta som jeg er skulle jeg jo absolutt på den butikken, til tross for at jeg endte opp med å gå alene. Rebecca mente det var best om vi begge holdt oss på hotellet, men da gikk jeg bare. Tror dere ikke det endte med at jeg så rundt med konstant. Jeg prøvde å finne ut hvorfor jeg egentlig følte meg redd, for så slutte å være redd, men så bli redd igjen. Jeg kom meg til butikken, handlet og gikk tilbake. På tur hjem var det noen meksikanere som ville jeg skulle komme inn i bilen deres. Jeg vet ikke om det blir feil å skrive dette, for det hadde vært like rart om jeg gikk alene på natten i Oslo og det stoppet noen jeg ikke kjente og ville ha meg inn i bilen deres. Anyway, jeg takket pent nei og gikk tilbake til hotellet. Da jeg kom dit ville først ikke Rebecca åpne døren å slippe meg inn, fordi hun trodde det var noen annen. Hun var fast bestemt på at det var Mafia på hotellet, haha... Vi sov kanskje 3 timer den natten, da vi våknet av bråk hvert 20 minutt. Hva skulle vi gjort uten Svandhild denne natten <3
Dette bilde ble tatt kvelden før vi reiste. Gud som jeg savner den kvelden! Vi ble kjørt av Svanhild, som var vår begges favoritt deltageransvarlig. Vi hadde vært å spist middag med noen fra crewet, på restaurant sammen med fler fra crewet. Det var en typisk meksikans spisested, som man ser på film. Vi satt alle ute i mørket med lys kun fra restauranten. Da vi kjørte fra restauranten sto jeg og Rebecca ut av takluken, sang til  sangen "alone" og vinket hade til crewet. Jeg gråt da jeg skulle gå inn på hotellrommet. For da gikk det opp for meg at det var virkelig over. Jeg fikk ikke en ny sjanse. Jeg er så glad jeg fikk tilbringe den siste tiden sammen med becca. Jeg husker vi snakket og tenkte fortsatt mye om hva som skjedde inne på hotellet. Hvem røk på parsermonien? Hva skjedde på pandoras i dag? Har noen hatt sex? Men så tenkte jeg bare mindre og mindre på det. Vi viste jo vi ikke kom til å få noen svar før de eventuelt kom hjem. Det var faktisk veldig rart å være hjemme i Norge, og vite at de andre fortsatt var inne på hotellet. 


 
 

Fra en av kveldene vi spiste middag. Når jeg tenker meg om var det her vi spiste hvert måltid. Her hadde de et utvalg hvor jeg likte alt på menyen. Gode frokoster, lunsjer og middager. Det var det nok flere som var enige i, for det var alltid folk der. 
Her sitter vi på flyet hjem fra Mexico. Når jeg ser tilbake på bildene og tenker tilbake hvordan jeg hadde det den tiden - blir jeg glad. Hadde jeg måttet reist alene, hadde nok tiden på utsiden vært noe dritt. Noe av det første jeg sa til Rebecca var da vi møttes var, karma is a bitch! Da jeg kom på utsiden med Rebecca, føltes det å ryke ut litt bedre. For hadde det ikke vært for meg, hadde hun kanskje ikke vært der og nå var vi der begge to. Hvem vet hva som ville skjedd om jeg ikke gjorde som jeg gjorde, det får vi aldri vite heller. Vi kunne og kan i alle fall le av det i ettertid, det var et spill og ikke ment vondt. 
Bildet under taler vell egentlig for seg selv. Først startet det med at jeg plutselig ikke hadde esta, som man trenger for å fly i USA. Jeg hadde det jo 1 måned før og jeg brukte det jo på vei ned. Men hva som gjorde at det plutselig var borte det vet jeg ikke. Jeg og Rebecca var ganske slitne den dagen i tilegg, så når dette dukket opp - var vi veldig stresset kan man si. Etter en stund fikk vi fikset esta og rakk heldigvis flyet. Da vi var ankommet Amsterdam, hvor vi ikke skulle være så lenge og var påtur til å sjekke inn. Tror dere ikke jeg nå har mistet passet. Jeg leter overalt og tenker det eneste som kunne skjeedd var at det lå igjen på flyet. Vi sprang bort til gaten vi hadde kommet fra å prøvde å få noen til å hjelpe oss. Tilslutt kom en dame og fikk søkt opp flytet. Hun var borte en liten stund og kom tilbake med passet. Fjoh, selv om litt av meg egentlig ville det skulle bli borte. Kanskje jeg kunne vært på ferie til jeg fikk nytt. 

BILDER FRA FINALEFESTEN

 • 02.06.2017 - 11:38Jeg tenkte bare å stikke raskt innom med noen bilder fra gårdagen. Jeg hadde det utrolig gøy i går og finalefesten toppet virkelig premierefesten. Det er så rart at alt er over nå, men også litt godt. Et veldig fint kapittel er over, men reisen har såvidt begynt. Jeg har utrolig mye å se fram til, og jeg gleder meg til tiden framover. Nå har jo Paradise hotel kollektiv startet og det er allerede kommet ut to episoder. Dere finner episodene på viafree. Jeg har også filmet masse til dere i går, så i løpet av de neste dagene kommer det ut en Vlogg. Jeg vil tro det blir gøy for dere å se, da får dere komme litt nærmere inn på deltagerne og festen.  Planen er å dra å kjøpe meg en ny mac i morgen, da kan jeg få redigert den ganske raskt. Nå skal jeg sove litt, vi blogges <3 

Slutt å oppsøke dem.

 • 30.05.2017 - 18:51Vil dere vite en av tingene jeg gjorde før Paradise startet på skjermen? Jeg lastet ned Jodel. Det gjorde vi alle, for vi visste vi kom til å bli skrevet om. For dere som enda ikke vet hva jodel er, så er det en app der hvem som helst kan skrive innlegg og kommentarer anonymt, uten å trenge hverken konto eller et navn. Vi visste det kom til å komme hat og vi visste det kom til å bli fine kommentarer. Det vi kanskje ikke visste var hvordan man selv ville takle å lese alt. Jeg slettet appen etter en stund da jeg ikke følte behovet for å ha den. For uansett hvor mange fine ting det sto om meg eller andre, så satt den ene negative kommentaren igjen litt ekstra. Det er ikke slik at jeg husker noen av de negative nå eller at jeg ble oppriktig lei meg, men jeg så bare ikke grunnen til å oppsøke det - det ga meg jo ingen verdens ting tilbake. 

 

Ja. Jeg kan skjønne hvorfor flere fortsatt har appen, men hvorfor tillate seg selv å føle seg dårlig. Hvorfor la dem vinne? Slutt å oppsøke negative kommentarer, for de vil alltid være der. Om andre bruker sin verdifulle tid på deg, hat eller elsk - har du allerede vunnet. Ja, for tid er verdifult. Du får den aldri igjen, så hvorfor kaste den bort på det negative? Selv om det dukker opp fine komentarer, er som regel Jodel 70% negativitet. Det er blitt "kult" å slenge dritt. Det er blitt "kult" å hate på den personen alle hater på. Seerne endrer favoritter og de dem missliker like fort som nattesøvnen tar. Alt dette kun ut i fra hva de ser på tv, men aller mest hva de leser at andre synes og mener. Jodel er blitt en stor gjeng med flokkdyr, hvor en starter noe negativt og plutselig slenger hele "gjengen" seg etter og er enig.  

 

Hvorfor sløse bort tid på noe som ikke gir deg verdi. Hvorfor søke, scrolle og lese noe som ikke gir deg annet enn en klump i halsen. Legg det bort.

 

Vi må bli flinkere til å ta til oss det fine. De fine ordene, meldingene, bildene og smilene. Det er de fine tilbakemeldingene det er flest av. Hvorfor skal en negativ ting om deg, overgå alle de 10 fine? Jeg synes de som skriver fine ting bør få oppmerksomhet og ros. Det finnes så mange fine tilbakemeldinger som blir oversett på grunn av all negativiteten. Sett pris på det fine og prøv å overse det negative.  

Hun fortjente ikke en finaleplass.

 • 26.05.2017 - 16:17

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg om Paradise hotel. Jeg har bevist holdt med litt unna å skrive om det, men jeg vet at flere av dere er nysgjerrig på mine meninger. Jeg har holdt meg litt unna meningene mine på bloggen, da jeg ikke har hatt lyst å dele de med alle i frykt om at noen ska bli sure eller lei seg. Når jeg tenker meg om så er det jo bare et spil -  meningene mine har ingenting personlig om personenene å gjøre, jeg tenker kun spillmessig når jeg ser programmet nå. 

 

Martine fikk sitteplass da hun klarte demonoppdraget og da var det kun 2 sitteplasser igjen. Det var et sinnsykt bra spill fra hennes side og hun fortjente virkelig plassen. Nå står Morten og Martine sammen og det synes jeg er utrolig gøy. Hvem hadde trodd det? De har begge spillet på hver sin allianse siden dag en, men nå spiller de sammen. Kan de stole på hverandre? Det vil tiden vise. Jeg føler i alle fall de ville stått veldig sterkt sammen i en eventuelt finale, da de begge har jobbet hardt for å bli på hotellet og spilt veldig bra. 

 


 

Når Petter og Teele fra paralell hotell skulle bestemme hvilken gutt som skulle få sitteplass, var det jo ikke noen tvil om at det kom til å stå mellom Morten og Kevin. Jeg føler virkelig at Kevin og Morten er de to guttene som har spilt best denne sesongen. De har klart å spille ærlig, blitt godt likt av de fleste og tatt smarte avgjørelser - for å komme dit dem er i dag. Når kevin fikk sitteplass ble jeg veldig glad, for det var fortjent. Han har virkelig jobbet fra dag 1, lagd mye liv og spilt bra. Han har jo fra starten klar å sende ut oss i la familia en etter en, så noe må han jo ha gjort rett. Jeg skulle såklart ønske Morten fikk den, men han står uansett veldig sterkt nå også. 

 Samtidig som Petter og Teele bestemte en sitteplass til guttene, skulle alle på hotellet få bestemme hvem som skulle få sitteplas av jentene. Utfallet ble ikke helt slik som jeg så for meg, da jeg tenkte at Henote eller Andrea kom til å få den. Grunde viste jo ikke på dette tidspunktet at han ikke kunne stå med Martine på sermonien og står nå svakere enn hva han ville gjort med Henote. Jeg tror valget til de fleste, spesielt guttene var mest taktisk. Det er jo bedre å stå i finalen mot en helt ny enn å stå mot en jente som har vært med fra start. 

 


 

Det er dumt det å være ny på hotellet, for jeg føler ikke de fortjener plassen like mye som de som har vært der lengst. Det er jo synd, for man bestemmer jo faktisk ikke selv når man skal sjekke inn. Hva skal egentlig til for å fortjene en finaleplass? Jeg synes det er vanskelig å bedømme en person som nettopp har kommet inn, om hun fortjener den eller ikke. Det blir  kanskje feil å bare utelukke de nye, da de ikke har hatt annet valg enn å komme inn sent - det er jo slik spillet fungerer. Jeg synes det var dumt å se Henote forlate hotellet i går og jeg skulle gjerne sett henne på en av stolene, på gårsdagen siste parrsermoni. Det som er gøy er jo at to bestevenninner går inn i finaleuken sammen. Hvor kult hadde det ikke vært for dem, om de sto med hver sin partner i finalen? Jeg gleder meg til å se hva som skjer. 

 Jeg skulle ønsket å sett Grunde og Henote sammen inn i finaeluken, men er veldig glad for at Andrea fikk bli hos Kevin i går. At Andrea har klart seg fra dag 1 og helt til finaleuken gjør med utrolig glad! Eneste startjenta som er igjen nå og jeg håper virkelig hun holder seg helt til finalen. #teamandreaogkevin

 

Nå er det bare en uke igjen av årets sesong og jeg gleder meg virkelig til neste uke. Det er kun 4 deltagere som vil stå igjen i slutten av uken, hvem fortjener finaleplassen? 

MINE TANKER I VENTETIDEN FØR PARADISE HOTEL

 • 25.05.2017 - 11:36

Dette innlegget skrev jeg på over en lengre periode, før min deltagelse til Paradise Hotel ikke var bestemt. Jeg tenkte det ville være gøy for dere å lese og jeg har heller ikke sett noen har gjort noe lignende før. Håper dere synes det er interessant å lese om. 

 

26 September 23:00

Hvor skal jeg i det hele tatt begynne? Da var første intervju unnagjort. Jeg følte selv det gikk veldig bra, men kanskje de andre sitter igjen med akkurat samme følelse. Vi hadde gruppeintervju med 13 jenter og noen damer fra tv3. Vi ble stilt spørsmålet om hvem vi trodde kom til å bli vår største konkurrent inne på hotellet, hvis alle kom med. Over halvparten av jentene pekte på meg, det må vel telle bra? I hope so. Jeg vet ikke hva jeg så for meg før jeg dro, men jeg endte opp med å bli positivt overrasket. Det går ikke helt opp for meg hva jeg styrer med for tiden. Nå kan jeg bare vente og håpe. Jeg har en god magefølelse på at det skal gå min vei, men hvem vet?

                            

   
 

9 November 01:55
I dag fikk jeg telefonen! Jeg hadde ikke stått opp av sengen og var fortsatt i halvveis i dvale da den ringte. Jeg hadde mine tvil når jeg våknet siden jeg fikk beskjed om at de skulle ringe før 10.november om jeg kom med. Jeg er nå videre til neste audition, et skritt nærmere et paradis i Mexico. Jeg snakket med Henrikke storesøsteren min om paradise i dag. Hvordan skal jeg forholde meg til tiden framover, hvordan skal jeg fortelle mamma og pappa det og vil jeg virkelig dette? Det er ingen tvil om at jeg vil til Mexico. 

Jeg håper tiden framover til neste intervju går fort. Heldigvis reiser jeg til London om under en uke. Det skal bli godt å koble litt av fra skole og livet her i Oslo. Mye som har skjedd den siste tiden og jeg skulle ønske jeg kunne blogget som vanlig, men jeg føler ikke blogg passer inn i livet mitt for tiden. For hva skal jeg skrive? Jeg vil ikke fortelle dere om personen jeg møter og jeg kan heller ikke fortelle om Paradise. Jaja, bloggingen får gå som den går. Jeg har bestilt time til lege allerede på torsdag, så det skal bli godt å få unnagjort. 

Neste intervju møter jeg flere fra produksjonen. Jeg gruer meg litt, men samtidig gleder jeg meg til å få vite om jeg reiser eller ikke. Jeg sa fra første intervju at blir jeg valgt så reiser jeg uten tvil, men kommer jeg ikke med går det også fint. Jeg tar det tilbake, haha! Nå har jeg giret meg såpass mye opp og fått opp forhåpningene og forventningene til de neste månedene. En hver person ville nok blitt litt skuffet om ting ikke ble som de hadde håpet. Dette er en lang prosess der man virkelig får tenkt seg om. 

Nå ble det plutselig mange tanker her og jeg merker jeg må prøve å tenke på noe annet de neste ukene, det får bli som det blir. Godnatt. (Hvor teit er egentlig ikke dette. Her sitter jeg å skriver ned et innlegg som jeg tenker jeg skal poste ETTER paradise og jeg vet ikke om jeg kommer med en gang) 

 

 

Siste og det avgjørende intervjuet. 24 November 22:20                

Da var det siste intervjuet unnagjort. Jeg trodde jeg skulle være mer nervøs enn jeg var, men det gikk veldig bra. Hele prosessen tok nesten 4 timer og jeg fikk derfor unnagjort litt skolearbeid. Flink student! Vi hadde shoot og tok bilde som skal være på nattbordet inne på paradise, snakket med psykolog og med personer fra tv3. Jeg hadde et lite håp om at jeg skulle møte eller se de andre jentene som også skulle i dag, men det gjorde jeg ikke. Det var veldig strengt og de passet godt på at vi ikke skulle møte på hverandre.

Nå er det bare å vente å se. De sa de kom til å ringe mellom 1-8. desember, uansett om vi er med eller ikke. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har ikke den samme gode magefølelsen som jeg hadde fra første og andre intervju. Kanskje jeg bare ikke vil få opp håpet, i tilfelle jeg ikke blir en av de som blir valgt i år.

Heldigvis er det ikke lenge til jeg får svar på om jeg er med og det er jeg glad for. Jeg gleder meg til å få det endelige svaret om jeg er med eller ikke, for da kan jeg endelig begynne å planlegge på ordentlig. 

Nå er det også bare 2 uker til jeg reiser hjem til mamma og pappa og forhåpentligvis skal jeg fortelle dem nyheten om at jeg reiser, bare få uker etterpå til Mexico. Det blir en rar jul med mye følelser og tanker. Jeg tenker mye på familien når jeg tenker på alt dette, men jeg tenker også at jeg er nødt til å ta valget jeg selv vil. Såklart spiller det en utrolig stor rolle hva familien synes og tenker, men til syvende og sist er det jo mitt valg og mitt liv. åh... nå får jeg dårlig samvittighet  av å tenke på det... Jeg håper så inderlig at de støtter valget mitt og ikke blir alt for sint. 

Nå kommer tankene jeg tror alle tenker. Drar jeg om jeg får muligheten? Hva vil mamma og pappa si? Hva vil besteforeldrene mine tenke? Er det sant det halve befolkningen sier? Er man med på Paradise, er man stokk dum, arveløs og eier null selvrespekt. Jeg tenker nei. Vi lever ett liv, så hvorfor ikke gjøre det man selv vil? Jeg vet jeg nettopp fylte 20 år og er enda i kategorien "ung og dum" men la meg være dum og ta valg utenom det vanlige. Det er meningsløst å skal sitte å tenke over hva alle andre mener hele tiden. Gjør det du vil og det som gjør deg glad, alltid.

 

Jeg er en av deltagerne til Paradise Hotel 2017!! 1 DESEMBER 2016 1400

12:17 Ringte Sandra, som har vært min kontaktperson den siste tiden. JEG ER MED FOR FAEN!! Endelig kan jeg puste ut og glede meg på ordentlig. Jeg trodde ikke jeg skulle bli SÅ glad for å få telefonen om at jeg var med, men herregud det ble jeg. Neste uke skal jeg skrive under kontrakt, ta sprøyer og forhåpentligvis få beskjed om jeg er med fra start eller ikke. Jeg håper jeg kommer inn fra start, om ikke håper jeg på en av de første ukene. Jeg føler det er en fordel å være med fra start. Du blir kjent med gruppen fra dag èn og har derfor en større mulighet til å komme lengre i spille. Jeg har så lyst å ringe og skrive til de nærmeste og fortelle nyheten, men som alle vet er jo ikke det lov. 

Jeg driver allerede å ser på kjoler og sommerklær på nettet. Jeg pakker kofferten som om at jeg skal være fra start til slutt. Derfor trenger jeg en kjole til hver parsermoni og såklart finalekjole. Jeg vil tro at hver deltager hvert år har pakker et finale antrekk, selv om man aldri vet hva som kommer til å skje der inne. Bedre å være på den sikre siden. Haha veldig store forventninger nå. Pappa tror ikke at jeg kommer til å klare å henge med i spillet, men vi får se! Kommer jeg til å angre? Blir dette en fin opplevelse? Jeg er redd for å ikke finne noen jeg klikker med eller bli sendt ut første uken. ææh, NU SKJER DET! 

 

Haha hvor forventningsfull var jeg ikke her da? Er så gøy å se tilbake på. Føles som en evighet ,samtidig som jeg føler jeg alt skjedde nettopp. Intervjuene, telefonene, ventingen.  Nå er det over. Nei det er jo ikke over, men jeg er tilbake til Norge. Jeg er tilbake til gamle rutiner. Jeg har fått være med på et sykt gøy eventyr og møtt utrolig mange fine mennesker. Det er så gøy å se hvor lyst jeg faktisk hadde til å reise, men det hadde jeg jo. Paradise var alt jeg tenkte på de to månedene, det var vanskelig å konsentrere seg om noe annet. Det er virkelig et eventyr man aldri opplever igjen og jeg er så SINNSYKT heldig som ble valgt til startjente. 

 

Jeg angrer ikke.

Hva skjedde med La familia?

 • 18.05.2017 - 17:51 

Uke 10 er snart over på paradise og neste uke er semifinaleuka. Det er sykt hvor fort tiden har gått. Jeg føler det er en evighet siden jeg røk ut og siden paradise startet, men samtidig har det gått veldig fort. (Om det i det hele tatt ga en mening? ) Jeg skulle ønske vi kunne ta tilbake tiden, til dagen før innsjekk. Tilbake til dagene da startjentene var samlet alene på et hotell, forventningsfulle og giret på å møte guttene. Jeg er veldig glad jeg har fått lov å være med i år og hvem vet? Kanskje dere ser meg på skjermen igjen ;) Grunde og Henote har allerede sikret seg en plass i semifinalen og det er noe som gjør meg veldig glad! Begge to er så utrolig snille og elsker de sammen som parr. Nå er det bare å vente å se, hvem blir de andre parrene? Det er gøy å se hvordan ting er på hotellet nå, i forhold til hvordan ting var da jeg røk. Hva skjedde egentlig med La familia og Det hvite hus? Begge alliansene er så å si borte inne på hotellet nå og alle gjør det de må for å overleve. Ida og Teele er satt i fare denne uken, de to nyeste på hotellet. Ble de satt i den posisjonen på grunn av at de er nye eller var det for å svekke Morten og Kevin?  Jeg synes det var lite som skjedde noen uker der inne, men sist uke og denne uken merker man at folk virkelig spiller. Endelig er det mye spilling på paradise hotel. Det tok bare litt lengre tid, vi var jo tross alt en vennegjeng på sydenferie;) 

 

Jeg gleder meg til de to siste ukene på skjermen nå. Semifinalen og finaleuken! Selv om jeg vet hva som skjer, er det like spennende å se på. Jeg tenkte faktisk at det ikke kom til å være like gøy å følge med i år, siden man selv er med og vet det ene og det andre. Tvert i mot! Denne sessongen har vært den gøyeste å følge med på for min del. I fjor så jeg mange episoder, men langt i fra alle. I år blir det noe helt annet - det er jo vennene mine som er på skjermen:D De ukene jeg selv var med var det også gøy å følge med, for man vet jo ikke hva som skjer over alt på hotellet til en hver tid. Det er mye som er blitt sagt og gjort, som jeg aldri kunne tenkt meg til ville skjedd. #Altkanskjepåparadise 

 

Hvem heier du på i år og hvem håper du drar fra Mexico som vinner av paradise? Håper du noen slipper kula? Jeg synes det er så gøy å høre hva dere tenker:D 

Hva lurer dere på om paradise hotel?

 • 07.05.2017 - 15:39

 

I morgen skal jeg spille inn paradise hotel videoen til dere og trenger derfor å vite hva dere vil jeg skal prate om. Jeg vil jo at dere skal få svar på det dere lurer på, så jeg ikke bare babler i vei om ting dere syns er uinteresant. Jeg blir å prate om utsjekken min, hvordan jeg hadde det og om jeg følte jeg røk på en ordentlig måte. Jeg kommer også til å fortelle dere om hele opplevelsen i seg selv - hvordan jeg hadde det før, under og etter innspillingen.

Nå har dere muligheten til å få svar på alt dere lurer på. Alt fra det minste spørsmålet til det største!  (utenom hvem som ryker og hvem som vinner, det har jeg ikke lov å fortelle dere) 

REISEN TIL MEXICO. JEG FØLTE MEG HELDIG!

 • 28.04.2017 - 20:59

 

Jeg så igjennom bildene på mobilen min i går, der fant jeg noen bilder fra 4 måneder siden som virkelig vekte minner. Bildene fra reisen til Mexico. På det første bilde ligger jeg på hotellrommet på Gardemoen, deretter på flyet og så i Mexico. Jeg husker fortsatt alle tankene jeg hadde. Jeg var så utrolig spent og nervøs, men mest glad. Kom jeg til å klikke med noen inne på hotellet eller ikke? Hvordan ville jeg klare meg uten å ha kontakt med de der hjemme. Det var så mange tanker i hodet mitt den natten at jeg sov ikke et eneste sekund. Jeg lå hele natten og bare ventet på at klokken skulle slå 6, så jeg kunne gå ned i lobbyen å møte jentene. Jeg var den eneste som fikk eget hotellrom, de andre delte to og to. Det var i grunn veldig deilig, for da fikk jeg prate med bestevenninna og mamma. Jeg husker jeg så Rebecca først, men vi sa ikke noe annet enn hei og gikk forbi hverandre. Den første jeg hilste på var Andrea. Jeg trodde først hun jobbet i produksjonen, men skjønte kjapt at hun ikke var det, da hun nærmere sprang avgårde etter vi hadde hilset. (Vi hadde fått beskjed om å ikke snakke. Flink som holder reglene haha!)Jeg husker jeg fargela og hørte på musikk nesten hele flyturen. Jeg så litt ut mot himmelen og tenkte. Jeg var nok ikke så sosial med jentene på den turen, men jeg trengte den siste alenetiden min. Jeg liker å drømme meg bort å tenke. For hver gang vi landet et sted, var vi et skritt nærmere. Nå var det ingen vei tilbake, jeg skulle til Mexico å delta i et spill - et realityprogram. Jeg skulle ønske jeg kunne dra tilbake til dagen jeg møtte opp på Gardemoen. Jeg skulle ønske jeg kunne oppleve alt om igjen. 

 
 

Da jeg tok dette bildet kriblet det ekstra i magen min. Jeg var tilbake i Mexico og denne gangen var det ikke kun på ferie. Jeg var i Mexico med vertsfamilien min da jeg bodde i USA. Lite visste jeg at jeg skulle tilbake nesten samme sted, noen år senere. Forventingene til denne turen var så mye større enn hva den var sist. Jeg hadde null aning om hvordan dette skulle bli, hvor lenge jeg skulle bli eller om jeg kom til å trives med folkene. Jeg var en av fem av startjentene, sykt! Jeg følte meg så heldig. Jeg er heldig. Det var rart å møte jentene, for vi kunne jo ikke snakke om hva vi ville. Vi skulle jo ikke bli kjent med hverandre på utsiden. Jeg hadde sommerfugler i magen, nesten som en forelskelse. Det var så uvirkelig at jeg skulle være med Paradise hotel. Jeg skulle være med i det spillet jeg hadde sett  på tv i flere år. Jeg skulle delta i et program jeg alltid hadde drømt om å få være med på. Ja jeg har alltid hatt lyst å være med og når var jeg endelig gammel nok. Jeg husker dagene før innsjekk, da det bare var oss jentene sammen. Jeg husker hvor glad jeg var for at akkurat de jentene ble valgt ut! Jeg likte jo alle, men nå forsto jeg at spillet automatisk kom til å ble tøffere. Jeg husker hvor glad vi var for den jentesiden sammen, sånn var det til og med inne på hotellet. Vi fikk jentefrokost allerede dag 2 og vi var i ekstase, haha! Vi var og er en veldig fin gjeng. På utsiden snakket vi masse om forventingene til guttene. Vi snakket om å backe hverandre, GIRLPOWER. Vi snakket om at det var et spill og at vi ikke måtte ta ting personlig. Jeg synes vi klarte dette veldig godt og det vises nok på skjermen. Noen synes nok denne sesongen er kjedelig, men det må nok vært den beste sesongen å være deltager i. 

 


 

Jeg er så glad jeg fikk denne muligheten. Jeg er så SINNSYKT heldig! 

5 ting du ikke viste om paradise hotel del 2

 • 25.04.2017 - 18:55

 

Hei alle sammen! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Etter jeg har blogget kommer Mathilde hit, så skal vi gå en tur. Treningssenteret fristet ikke så mye i dag og nå er heldigvis været blitt bedre. Det ble veldig populært da jeg laget et innlegg om ting dere ikke viste om paradise hotel sist gang, derfor tenker jeg å kjøre del 2 nå. Håper denne faller like godt i smak hos dere:) I morgen skal jeg og Sofie spille inn en videoblogg, har dere noen forslag så er tiden inne nå! 

 

1. Det er ikke lov med penn og papir inne på hotellet. Alle avtalene må sies høyt. Vi har heller ikke lov å mime ordene med munnen. Det var faktisk noen som ikke holdt reglene for noen sesonger tilbake, det endte med at personen måtte sjekke ut av hotellet. Han var en av finalistene, det må ha vært kjipt.. 

 

2. Sesongen ble spilt inn i fra januar til mars i år.

              

 

3. Når man blir sendt ut av hotellet blir man kjørt til et annet hotell. Det er forskjellig fra deltager til deltager om man blir sendt hjem eller får bli igjen. Planlegger de å sende deg inn igjen er du på utsiden til den tid kommer. Skal du ikke inn på hotellet igjen, blir du sendt hjem til Norge.

 

             

Her spiser jeg frokost utenfor hotellet:)
 

4. Vi velger ikke selv hvem som skal lese brevet. Han som går med brevet får beskjed på forhånd hvem han skal levere brevet til, derfor er det alltid gøy å se hvem som blir den utvalgte. Fått noen kommentarer på at jeg alltid skulle lese brev i starten, men jeg valgte det ikke selv haha! 

 

             

 

5. Alle sermoniene blir filmen for hånd av enkeltpersoner. Det er derfor sermoniene tar så lang tid fordi alt må rigges opp. Når vi ikke har sermonier blir vi kun filmet av kameraene som er rundt omkring på hotellet. Det er også mange som har sport om man blir filmet over alt og det blir man. Det er ingen steder på hotellet man kommer seg unna kameraene. 
 

Et liv uten mobil og internett.

 • 24.04.2017 - 09:46

Mange av dere har spurt meg spørsmålet "Hvordan var det uten mobil og internett?". Nå tenker jeg å svare så godt jeg kan på hvordan jeg følte det var. Jeg vet selv man ikke klarer å forstå det helt, før man sitter i samme situasjon. Det å være uten mobilen var noe av det deiligste jeg har gjort på en ferie. Jeg sov bedre, jeg åpnet øynene mer og levde mer. Hvor mange ganger har du ikke hengt med venner, men stirret ned i hver sin mobiltelefon. Hvor ofte ser man ikke to personer på restaurant som stirrer ned i hvert sitt fang, der de holder mobilen.

Jeg glemte fortere "utsiden" siden jeg ikke hadde kontakt med noen. Jeg våknet opp å slapp å tenke at jeg måtte sjekke instagram, facebook, snapchat og alle de andre sosiale mediene. 

Stressnivået mitt var lavere. Man skulle tro at inne på paradise hotel var stressnivået høyt. Med tanke på at man aldri visste når sin siste dag inne på hotellet var, men det var på en helt annen måte. Stresset om at man måtte gjøre skolearbeid, sjekke mail, dra på jobb, lage mat, oppdatere og alt man vanligvis i det normale liv tenker på hver dag. Nå sporer jeg bort fra mobil og internett delen, men jeg prøver bare å forklare boblen vi levde i. 

Det å kunne sitte på fest uten at mennesker sitter med ansiktet trøkt ned i mobilen, var deilig. Vi brukte mer tid på hverandre og det at vi ikke har tilgang til internett er nok en stor grund til at man blir så rakst knyttet inne på hotellet. 

Jeg tror man blir like godt kjent på 1 uke inne på hotellet, som 3 uker utenfor. Det er ingen distraksjoner på hotellet. Distraksjonene utenfor er så store, det er så mye man skal gjøre.

Jeg likte den "boblen".  Jeg savner alt.

 

                         

FUN FACTS OM PARADISE HOTEL PÅ VIDEO

 • 22.04.2017 - 10:50

God morgen alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg er ganske trøtt og har sovet ganske lite i natt. Jeg sitter her med halvåpne øyne i morgenkåpen, for å skrive til dere. Det er LØRDAG og det betyr videoblogg! Tenk å startet hvert blogginnlegg på lørdager slik? En dag skal det bli en fast ting. I går redigerte jeg filmen til meg Sofie, Andrea og Morten. Fokuset og fargen var utrolig rar når jeg la videoen inn på macen, men den funker. Fokuset kan jeg ikke gjøre så mye med, men jeg følte fargen ble bedre i svart hvit. Nå skal jeg spise frokost og dra å trene. 

Håper dere liker filmen vi har laget til dere! Gjerne kom med forslag til andre videoer dere vil ha, så fikser vi det! Vi blogges<3 

HUSK HD og subscribe til kanalen min<3 

TØRR JEG UTALE MEG OM SOPH SIN UTSJEKK.

 • 21.04.2017 - 13:57

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, fordi jeg vet ikke helt om jeg tørr å starte engang. Jeg er redd for å tråkke på noen sine tær med å uttale meg. Jeg snakker så klart om gårsdagens episode. Jeg var veldig klar over hva som kom til å skje, men at jeg skulle få så vondt i meg hadde jeg aldri trodd. Det er alltid to sider av en sak og det vet jeg, men samtidig føler jeg virkelig på ensomheten til Soph. Det må ha vært vanskelig for Soph å være på hotellet, når absolutt alle prøvde å spille henne ut derifra. 

Jeg synes det er litt skummelt å skal uttale meg, når jeg ikke var der selv. Tv3 kan klippe så mye de vil, men jeg tror ikke det endrer hvordan Soph følte seg de siste to dagene. At hun følte seg utenfor i gruppen er jo ikke noe tvil, alle ville jo ha henne ut. Jeg skjønner jo veldig godt at mange jobbet for å ha Andrea der, det hvite hus var jo i flertall. Jeg skjønner også at Morten måtte ta det valget som ble best for han, for å komme lengst. Jeg får bare så vondt i meg, for jeg ser og vet hvor vondt Soph hadde det inne på hotellet den uken. 

Klipping eller ikke, hun sto uansett svakest og hun visste det selv. Jeg skulle ønske jeg var der, samtidig ikke. Det er et spill og alle må gjøre det som er best for en selv, for å komme lengst. Jeg skulle jo såklart ønske La familia holdt seg og Soph fikk bli. Åhh.. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, fordi jeg vil ikke uttale meg for mye. Jeg er glad vi alle er gode venner i dag og at vi kan huske på at det er et spill.

 Vi må slutte å hate på hverandre. Dere seerne som nå skriver dritt, plis prøv å la vær. Jeg synes synd på begge partene og det blir bare verre når man kommenterer noe negativt. Vær snille med hverandre! 

5 ting du ikke visste om paradise hotel

 • 20.04.2017 - 14:54

 

Hei fine lesere! Nå ligger jeg i sengen med Mathilde og tenkte å oppdatere dere før vi stikker på jobb. Jeg beklager for at videoen ikke er kommet ut enda,  men macen min funker ikke som den skal. Jeg blogger fra Mathilde sin mac nå, men rekker ikke gjøre filmen ferdig før jobb. Jeg har fri i morgen, så da kommer den forhåpentligvis. Jeg får i alle fall låne macen til Mathilde da. 

Som et lite plaster på såret, skal jeg svare på noen av de spørsmålene dere har stilt meg mest! 


Du vet de små klippene hvor dere kommenterer på noe som har skjedd eller om dere vil si noe som helst. Ble dere kalt in rett etter noe hadde skjedd? Eller måtte dere tenke tilbake noen timer senere for å si hva dere tenkte? Lurer liksom på ossen dere gjør det, der virker så morsomt. Lurer veldig på det:D  

Jeg tenker at du snakket om sync, når vi er på greenroom. Vi er alle innom der 1 eller flere ganger daglig. Hvor mange ganger vi er der, har mye å si på spillet. Er det en uke der det handler masse om en spesiell person, er personen der sannsynligvis mer enn en person som er helt sikker ut uken feks. Tror det er sånn, var i alle fall slik jeg følte det. Vi blir ringt av produksjonen når vi skal dit. Vi kan også ønske om å dra, men mesteparten av gangene ble vi ringt. Da ringer de og sier "Martine skal på tur". 

 

Jeg lurer på hva dere gjør i helgene? Er det sånn at dere fortsetter sendingene som en ny uke eller tar dere en sånn pause fra spillet der dere ikke blir filmet go gjør hva dere vil? 

Utrolig mange som har spurt hva vi gjør i helgene faktisk. Deltagerne hvert år skriver om det på bloggene sine, men merker at ikke alle får det med seg haha! Det har seg slik at vi ikke har helger på hotellet. Vi går fra mandag til torsdag. Når vi legger oss på torsdagen, blir det mandag når vi våkner. Altså det er jo ikke "på ordentlig". Vi vet jo egentlig ikke hvordan dag det er. Vi lever bare etter dagene som er inne på hotellet. 

 

Hei jeg lurer på om dere spiser middag på hotellet og evt hva bruker dere å spise? Vi får jo bare se når dere spiser frokost. 

ÅÅ som jeg savner maten der nede!! Vi fikk servert så mye forskjellig og den var så god. Til nesten hvert måltid var det reker som er min favoritt. Vi fikk veldig variert og sunn mat, noe jeg ikke hadde trodd. Masse salat, kylling, biff, pizza, burger, vårruller, scampi u name it! Når vi spiser lunsj og middag er vi off cam. Noen ganger var det irriterende, når vi ville snakke taktikk, men andre ganger var det kjempedeilig. Det å bare kunne koble av spillet og snakke om alt mellom himmel og jord. Vi spiser lunsj og middag samme plass som vi spiser frokost.

      
 

Hva synes du om at Aleksander og Martine lunde er så masse sammen nå og "dater"? I og med du sa du ikke kunne nekte for at du hadde følelser.

Dette er også et spørsmål jeg har fått masse, jeg er ikke overrasket da. Jeg synes det er kjempe koselig at Martine og Aleksander dater. Jeg sier det ikke for å bare si det, men de passer utrolig fint sammen og utfyller hverandre bra virker det som. Inne på hotellet blir alt så forsterket og jeg tror ikke det var ordentlig følelser jeg hadde, annet enn at jeg var veldig glad i han. Jeg er jo fortsatt god venn med både Martine og Aleksander i dag. 

 


 

Jeg har hørt at dere sover på et annet hotel, stemmer det?? 

Dette kan jeg avkrefte med en gang. Overraskende spørsmål som jeg har fått en del ganger.  Haha tenk så stress da?? Hver natt skulle vi blitt kjørt en annen plass for å sove, nei ass.. Vi sover inne på hotellet, på rommene våre. Det er med andre ord ikke lov å sove hvor du vil. Du må sove på ditt eget rom med partneren din. Unntak på allianseuken, da sov vi hvor vi ville.

 

VIDEO PÅ VEI - PARADISE HOTEL

 • 17.04.2017 - 11:59

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Det er deilig å være tilbake i Oslo kjenner jeg, men også litt tomt. Jeg er alene hjemme, guttene er hjemme på påskeferie. Det er deilig å ha leiligheten for seg selv da. Heldigvis kommer de hjem snart. 

I morgen tenkte jeg å spille inn en videoblogg, der jeg snakker om Paradise hotel. Tankene rundt utsjekken min og generelt om mitt opphold. Om dere lurer på noe, er dette tiden for å spørre. Jeg skal prøve å gi dere svare på alt dere lurer på. Det er såklart noe jeg ikke har lov å svare på, men det håper jeg dere forstår. Jeg skal redigere den så fort som mulig, så forhåpentligvis er videoen ute om maks 2 dager. Nå kommer snart Petter på besøk, så skal rydde litt til han kommer. Vi blogges <3

Ute av paradise hotel og hangover

 • 14.04.2017 - 11:18

God morgen fine lesere<3 Nå har jeg nettopp spist frokost og sett gårsdagens parsermoni. Det var utrolig gøy i går, men jeg tok tidlig kveld. Ble litt mye alkohol og jeg tror kroppen min er ganske sliten fortiden. I dag skal jeg bare slappe av og samle opp krefter.

Jeg har alle tingene mine hos bettina, også macen. Derfor blogger jeg fra mobilen nå. Jeg er ganske skjelven i kroppen og tenker derfor skrive et lengre innlegg senere, om alle tankene rundt paradise. Bedre å blogge fra PC i tilegg. Nå skal jeg se TV og ta det med ro! Vi blogges

MEG, LUNDE OG ALEKSANDER.

 • 13.04.2017 - 12:10


Hei og godmorgen fine lesere<3 Jeg nettop laget meg frokost og nå tenker jeg å skrive om gårsdagen, siden flere har spurt. Jeg tenker at alle dere som så gårsdagens epsiode, skjønner hva jeg vil skrive om nå. Trektantdramaet mellom meg, Aleksander og Martine. Jeg synes hele episoden ble klippet litt morsom, men samtidig ble jeg utrolig flau over meg selv. Hvor gammel er vi? Haha.. Jeg driver å sniker på dem hele kvelden, sofie som må stoppe oss. Hvordan de har klippet det som om at jeg smiler til martine, for så å kline med Alex igjen. Noen av dere mener jeg oppførte meg "slemt", men jeg viste ikke om det var noe mellom dem og det var det jo ikke på den tiden. Vi kysset med alle. Vi var alle single, men både meg og martine var nok ekstra glade i å kose med prinsen på hotellet haha! Nå får dere endelig litt drama inne på hotellet, var det ikke det dere ønsket? Jeg ser mange har skrevet det flere plasser. Skrevet at de vil ha mere drama, at vi er for gode venner i år. Kanskje kjedelig for dere, men tidenes sessong for oss å være med i! Herregud som jeg savner alt.

 Vi er alle kjempegode venner i dag, men det var vi jo også under hele oppholdet i Mexico. Til tross for at det kanskje ikke ser sånn ut på episoden. Både jeg og Martine satt nok med et øye igjen, under gårsdagens episode. Soph kom jo også tilbake i går. Det er jeg utrolig glad for! Endelig fikk jeg en jente i la familia igjen. Nå gjenstår det bare å se hva som skjer i kveld, er dere spent? Det er jeg. Vi blogges <3


Processed with VSCO with s2 preset

Ny paradisedeltager

 • 09.04.2017 - 22:04

Hei alle sammen<3 Etter jobb dro jeg til Mathilde, hvor jeg forsåvidt er fortsatt. Vi har sett skam, spist og lagt i sengen siden vi kom. Vi var begge veldig slitne, så det har vært deilig å bare ta det helt med ro.

I morgen er det ny uke på paradise hotell. Noen av dere har kanskje sett den ene påskekyllingen på reklamen. tror dere det kommer en gammel eller en ny deltager inn? Det får dere snart vite! Jeg er jo også alene som jente i la familia nå, hvordan skal dette gå...heldigvis har jeg fortsatt guttene mine som passer på meg. Neste uke er temaet påske. Det kommer til å bli utrolig spennende. Jeg gleder meg hvertfall!

Nå skal jeg snart dra hjem for å dusje og sove. Jobb i morgen også<3 vi blogges

Jeg gråt i 3 timer

 • 07.04.2017 - 13:54

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg må takke alle dere som kom på KJ10 i går:) Herregud så mange som møtte opp og for en bra stemning det var på alle. Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy ute på byen.

Da jeg kom hjem endte kvelden veldig dårlig. Tror dere ikke jeg skulle se episoden da jeg kom hjem full i går. Det skulle jeg aldri gjort. Jeg gråt og "sutret" til alle rundt meg i 3 timer i natt. Jeg hadde en ekkel klump i magen og at jeg var full gjorde ikke saken noe bedre. Det var rart å se gårsdagens episode. Alle følelsene kom tilbake og det var absolutt ingen gode følelser. Paradise hotel var et tungt spill.

Rebecca var min nærmeste der inne, min bestevenninne. Jeg trodde jeg gjorde det rette, men angrer veldig i ettertid. Det er et spill og det må man huske på, men det gjorde og gjør veldig vondt. Jeg klarte ikke stoppe å gråte i går og gråt igjen da jeg så slutten av episoden i dag også. Jeg og Rebecca er fortsatt veldig gode venner og jeg er utrolig glad i henne.

Jeg våknet i dag med hovne øyne og hodepine, haha... Jeg skal på jobb om 1 time og håper formen blir bedre. Nå må jeg prøve å legge is på øynene, så jeg ser bedre ut på jobb... Vi blogges<3

Skitten spiller

 • 05.04.2017 - 22:24

God kveld alle sammen. Nå skal jeg snart se dagens episode for andre gang. Sofie og Andrea har nettop overtatt leiligheten dems og det er der jeg befinner meg nå. Kjempekoselig leilighet og bare 200 meter unna meg, PERFEKT. Jeg likte ikke dagens episode. Jeg satt med en klump i halsen første gang jeg så den og det blir nok ikke bedre denne gangen heller.

Jeg føler meg så slem. Rebecca var min nærmeste der inne, men jeg så ingen annen utvei. Tenker å skrive et lengre innlegg om det i morgen. Følg med! Klarer vi redde hele la familia eller ikke?

SEX PÅ PARADISE HOTEL

 • 04.04.2017 - 14:07

Hei alle sammen<3 Nå har jeg nettop kommet hjem til Sofie. Vi har vært på Artesia spa på Grand hotel med tv2. Hva vi har gjort og bilder kommer i et innlegg senere. Jeg merker allerede på kroppen at jeg trente i går og det er så deilig! Motivasjonen er på topp og håper den holder seg der. 

Jeg tenker å skrive litt om gårsdagen episode, siden jeg har fått en del spørsmål. Jeg hadde faktisk gruet meg litt til akkurat denne episoden. Jeg hadde gruet meg fordi 1: Jeg var veldig full og minne var svakere den kvelden og 2: Man vet aldri hvordan de klipper og hva de tar med. Jeg føler jeg kom meg veldig godt ut av det hele og det ble ikke så ille som jeg trodde. Såklart velger de å legge til noen lyder, slik at det ser ut som vi gjør noe helt annet, men slikt forventer man litt. 

Når jeg meldte meg på paradise hotel var jeg klar over at jeg skulle bli filmet 24/7. Jeg var klar over at jeg ikke kunne velge hva produksjonen skulle ta med. Jeg var også klar over at jeg kom til å bli filmet full forran flere hundre tusen mennesker. Jeg glemte av kamerane veldig tidlig og det gjorde de andre også. Vi ble veldig nære der inne, alle sammen. Det er ikke alltid det kommer så godt fram, fordi de fokuserer mest på spillet i episodene. Forholdet vi jentene og alle de andre deltagerte hadde til hverandre, uavhengig av allianse var veldig sterkt. 

Nå kommer svaret på spørsmålet mange av dere har spurt etter. "Hadde du og Alex sex?" Svaret er nei. Jeg og Aleksander hadde ikke sex på gårsdagens episode.

Jeg tenker også å svare på spørsmålene angående Grunde. Det kom ikke så godt fram i gårsdagens episode, men jeg var veldig glad jeg valgte Grunde sist Torsdag. Jeg har litt dårlig samvitighet over ting jeg har sagt. Så ille som jeg valgte å beskrive han, var han ikke. Grunde er en herlig fyr som det kanskje tok litt ekstra tid å bli ordentlig kjent med. Jeg håper Grunde velger å stole på meg framover inne på hotellet, men vi får se. Det blir bare mer og mer spennende inne på hotellet nå, FØLG MED! Hva synes dere om gårsdagens episode ? 

Behind the scenes from Paradise hotel

 • 28.03.2017 - 10:03

Hei alle sammen. Jeg beklager for dårlig oppdatering, men jeg er ikke i den beste formen for tiden. Jeg har blitt syk og har ikke klart å gjøre så mye annet enn å slappe av. Det er ikke så rart etter den lange partyhelgen jeg hadde. I går var jeg med Martine og Sofie hos Martine. 

Så dere episoden i går? Jeg skjemte her jeg satt... Jeg og Grunde er jo blitt kjempegode venner nå og det var ikke gøy at jeg gikk bak ryggen hans på den måten. Heldigvis vet Grunde nå at jeg ikke mente det noe personlig. 

I dag skal jeg og Sofie spille inn svarene til spørsmålsrunden på video sammen. Svarene tok litt lengre tid enn forventet, siden vi begge har blitt syk. Formen er ikke på topp, men vi klarer å fikse en video til dere! 

Håper dere alle får en fin tirsdag <3 Vi blogges

 

VIPPER OG PÆRRA

 • 22.03.2017 - 22:18

Hei alle sammen. Nå ligger jeg i soffaen med Mathilde og Amailie. Amalie er på besøk og Mathilde har faktisk flyttet hit nå. Jeg har ikke sett Amalie siden jeg dro på besøk hos henne i london, i November. Det er altså godt å være samlet igjen. 

I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg dro til giovaneklinikken i Slepeden da jeg våknet. Der fikk jeg nye vipper og tok spraytan. Jeg har ikke prøvd noen av delene før, så jeg var litt skeptisk først. Jeg ente opp utrolig fornøyd og skjønner når folk sier man blir avhenig. Jeg føler vipper er perfekt for meg som sjeldent sminker meg. 

Deretter møtte jeg Amalie og Mathilde. Vi har sett dagens episode av pærra og slappet av her hjemme. Episoden ble mye bedre enn forventet. Såklart begynner jeg jo å grine IGJEN når jeg ser den, haha... Nå skal jeg legge fra meg macen å henge videre. Følg med på Paradise hotel ikveld, det blir en tårefull pandoras. 

Viser dere vippene i morgen<3 Ha en fin kveld 

#Growsomeballs

 • 22.03.2017 - 10:52

 

Det kommer alltid til å være de som tror de vet

de som tror de forstår, men husk at du vet best

så får de si hva de vil 

 

 

Hashtaggen grosambahls har surret rundt den siste uken på sosiale medier. Jeg sank litt (mye) lengre ned i soffaen da jeg utalte meg sist torsdag. Hva er det jeg sier? Jeg mener jo ikke noe av det og jeg kan i alle fall ikke stå for det i ettertid. JA det ble gråting på parsermonien, mye gråting. Det skal da for faen være lov å vise følelser, uansett situasjon. Jeg sa på episoden at jeg synes det er usexy at gutter gråter, men det er det aldeles ikke. Det er fint å vise følelser. Det er utrolig fint, uansett kjønn. 

Det er ingen som forstår hvordan vi har det. Ingen vil forstå hvor knyttet man blir der inne, på kort tid. Vi har jo bare hverandre, sant?  Vi er "stengt inne" på et hotell på andre siden av jorden. Vi er alle der for samme grunn. Oppleve noe nytt, møte nye mennseker og få et ubeskrivelig fint minne. Ingen vil hjem.

Jeg skjønner jeg kommer til å få kommentarer på episoden i dag, når vi jentene gråter så mye som vi gjør. Det går ikke ann å beskrive hvordan det var og ingen vil forstå heller. Det er en psykisk påkjenning å være der inne. 

Inne på hotellet er det ikke alltid like lett å få fram hva man mener og av og til kommer ting ut feil. Denne episoden har jeg gruet meg veldig til. Jeg er så spent på hvordan alt blir seende ut på episoden. STARTJENTENE

 • 21.03.2017 - 13:26


Jeg fikk tilsendt noen bilder fra sist parsermoni i dag. Here they are! Her er bare startjentene samlet og nå er vi en ekstra jente inne på hotellet. Hva tror dere vil skje? Og hva håper dere vil skje? Det er skummelt å være i fare.
 

SPOILER TIL DAGENS EPISODE

 • 21.03.2017 - 13:14Hei alle sammen! Nå har jeg nettop ryddet litt på rommet og snart kommer Rebecca hit. Vi skal ut i solen å ta noen bilder. Dagens episode gleder jeg meg til, temaet er så kult og spillet er virkelig i gang inne på hotellet nå. For dere som ikke har fått med dere det, sendes episodene på viafree klokken 3 hver dag. Deilig å kunne se episoden tidligere, så slipper jeg å se den så sent. Det er sikkert flere enn meg som gjesper på kvelden for episoden starter jo så sent på tv... 

Noen som kan tenke seg til temaet for kveldens episode er? 

HVORDAN DET VAR Å DELE SENG MED TO GUTTER

 • 15.03.2017 - 20:18


Jeg har fått spørsmål om hvordan det var å dele rom med to gutter, inne på paradise allerede første natten. Jeg har bare en ting å si, det var utrolig gøy. Jeg, Morten og Marcus klikket utrolig godt fra vi ble partnere. Som jeg sa, det beste var å vente til slutt. Det var ingen tvil om at jeg kom til å velge Morten i går og det var det vel ikke for dere heller. Som Marcus sa, han følte jo han var mer partner med Morten enn med meg haha! Marcus viste hele tiden at jeg ikke kom til å velge han. Jeg fortalte han at jeg kom til å hjelpe han om han ikke måtte hjem etter parsplitten og det måtte han jo ikke. Nå får vi se hva som skjer framover... Dagens episode kommer til å bli så spennende. Mye gøy som skjer i dag.

Husk følge med på dagens episode på TV3 22:30


Haha, jeg ser kanskje ikke like happy ut som det jeg var! 

PREMIEREFESTEN

 • 14.03.2017 - 18:22
For en kveld vi alle hadde i går/natt. Alle virket så glade og fornøyde! Festen tok helt av og det var så deilig at alle slapp seg løs og feiret premieren på best mulig måte. Jeg ble litt emosjonell da vi kom inn i salen hvor bildene og episoden skulle vises. Kan være for at jeg hadde en del alkohol innabords, men det er virkelig en fin opplevelse å få være med på. Jeg skulle bare ønske dere der ute kunne forstå hvor mye som ligger bak en sesong, det er sykt. 

Jeg måtte såklart se episoden igjen da jeg våknet i dag tidlig. Jeg fikk med meg episoden, men det var ikke like lett å høre hva alle sa til en hver tid. 

Nå skal jeg gå i dusjen å tilbake i sengen igjen. Jeg kjenner jeg trenger å ta det med ro i dag. Jeg er så sliten i kroppen. Mathilde reiser hjem til Bodø i dag, men heldigvis ikke lenge til hun er tilbake igjen! Og vet dere hva?? Da flytter hun hit og det gleder jeg meg til. Vi blogger i morgen!

 
Så dere premieren i går? Hva synes dere? :D 

PREMIEREFEST

 • 13.03.2017 - 11:55

FØLG MED PÅ TV3 22:30 !


Endelig er dagen kommet. Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid. Jeg husker såvidt hva vi gjorde første dagen inne på hotellet! Snart skal jeg møte alle deltagerne for litt info, deretter skal jeg hjem å gjøre meg klar til premierefest. Premierefesten er på stratos, passer perfekt for meg siden jeg bor rett ved. Jeg håper kvelden blir bra!

Dette blir tidenes sessong av Paradise hotel og det er bare å gjøre dere klar til drama, kjærlighet og tårer.


Kjære "Freia". Paradise hotell er annet enn et billig porrshow

 • 09.03.2017 - 16:41

Tidligere idag fikk jeg tilsendt et leserinnlegg som var publisert i AN. Det var mest rettet mot meg og Morten, men også mot de andre deltakerne. Jeg tenkte derfor at jeg måtte svare på uttalelsene dine, kjære "Freia":)

 Kjære "Freia". Jeg ser du skriver at vi går rett i fella. Hva mener du med det? Hvilken felle? På hvilken måte utnytter TV3 oss? Vi har fått en gratis tur til Mexico. Vi har levd på et luksushotell i 2 måneder. Et hotell du bare kan drømme om å oppleve. Vi har knyttet bånd og blitt kjent med mennesker fra hele Norge. Aldri i livet om jeg ville vært foruten denne opplevelsen. 

Kjære "Freia". Jeg håper du følger med på programmet i år. Jeg håper det irriterer deg å se ungdommer som er sikre på seg selv, tør å vise seg frem, ler, fester, danser og har det gøy. Jeg håper du en dag opplever det samme. 

Kjære "Freia" jeg beklager for at AN valgte å poste en tosiders artikkel om oss og ikke om deg. 

"Kan det være at Martine skal onanere to av guttene samtidig - en såkalt Dobbel Northug foran hele Nordens befolkning?" Haha jeg må bare le. Jeg håper for din del at det skjer, så noe av det du skriver kan stemme og du sitter igjen med en god følelse. 

Du sier alle kvinner bør ta avstand, men det har seg heldigvis slik at kvinner bestemmer over sin egen kropp, og fordi ei jente valgte å ta en northug på tv skjermen betyr det ikke at hennes liv er mindre verdt enn nabo jenta som gjorde det samme på ungdoms rommet. 

Kjære "Freia" jeg håper du ser dette og har et klokt svar å komme med.

#PÆRRA2017

 • 02.03.2017 - 11:50

It's out! Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg. Mange av dere har nok allerede sett hvorfor, men om ikke kan jeg fortelle dere at jeg er med på årets Paradise hotel. For de som kjenner meg, kom ikke dette som det store sjokket. Jeg har flere ganger snakket om å melde meg på, derfor tok jeg sjansen allerede året jeg fylte 20. 

Det er deilig å være tilbake til kalde Norge, men herregud som jeg savner alt.  Om 11 dager er premieren, 13 Mars. Jeg grugleder meg! Det blir rart å se seg selv på tv i så mange forskjellige situasjoner. Jeg tror (vet) at dette blir en syk sessong, så det er bare å glede dere. 

                  

                                


Spente og veldig klar for alt vi hadde i vente. Jentene mine <3   Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere bloggen framover nå, spesielt når programmet starter. Jeg kommer til å poste videoer eller innlegg hver dag og håper dere vil følge meg på reisen. 

 

Skal du følge meg på Paradise hotel i år? 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no