hits

martine johansen |oslo

VIDEO - 3 Beauty hacks

 • 25.08.2017 - 16:01

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og skal snart begynne å sminke meg. I dag har jeg hatt min første treningsøkt på veldig mange uker. Det ble bare en halvtime joggetur ute i det fine været, men det føltes utrolig godt etterpå! Jeg er så glad for at hverdagen begynner å komme tilbake. Sommeren er snart over, men jeg gleder meg veldig til høsten også. Jeg har jo bursdag på høsten og hva er vell bedre enn bursdag? Lite hihi. Etter jeg har sminket meg skal jeg dra å møte Sofie og Andrea. Vi har ikke hengt sammen på en stund nå, så det gleder jeg meg veldig til. Fine, gode venninnene mine<3 Nå må jeg bare legge fra meg macen så jeg blir ferdig fortest mulig. Vi blogges i kveld <3


 Jeg gjør ting jeg egentlig ikke kan... Enjoy! Husk HD 

Jeg savner kroppen hans.

 • 24.08.2017 - 11:58

Har du noen gang savnet noen? Savnet noen du ikke kan møte på en stund? På grunn av avstand eller på grunn av feil tid? Det har jeg. Mange ganger. 


 

Noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke reiste så mye som jeg gjør, men da ville jeg aldri opplevd alt jeg har fått opplevd. Jeg er glad jeg har fått mulighet til å reise så mye som jeg har. Jeg er glad jeg har fått mulighet til å lære å kjenne så mange fine mennesker, men trist for at jeg forlater dem kort tid etterpå. Jeg er glad jeg har opplevd sommerfuglene når jeg har reist, men trist for at jeg trekker meg unna fort når jeg merker dem. Jeg er glad jeg vet man klarer om man vil og jeg er glad jeg fint kan bestille en flybillett å reise tilbake.  

Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg aldri ender opp med det jeg hadde planlagt. Jeg hadde jo planen ganske klar, men så kom du og gjorde meg usikker. På kort tid fikk du meg til å glemme. Glemme planene og følelsene. Jeg vet at magefølelsen som regel har rett, men denne gangen var jeg forvirret. Jeg tok et valg og angrer ikke på valget i dag. Jeg er bare 20 år og har hele livet foran meg. Kjærlighet er mer enn forelskelse og denne gangen var det ingen av delene. Det ble for kort tid, men du gjorde meg glad.  

Jeg syntes det var skummelt å være nær deg. Det var ikke deg jeg ble redd av å være nær, men meg selv. Jeg merket det kun var snakk om tid og jeg ville ikke falle, for det var jo ikke planen? Noen ganger lurer jeg på om det kanskje var planen. En god venninne sa til meg en dag; Alt skjer for en grunn og det tror jeg virkelig er sant.  

Nå er jeg hjemme igjen. Hjemme i Norge - på rommet til bestevenninna i sengen. Klokken er nettopp passert 11 og det føles tomt å ligge alene. Så klart føles ting annerledes, men det er mest fordi alt føles så fjernt. Jeg ser ikke ikke for meg at det skal bli oss, men hvem vet? 
Jeg savner nærheten. 

who would have thought

 • 19.08.2017 - 11:05
Hei og god morgen alle sammen<3 Hvordan var deres start på helgen? Findings er godt i gang og helgen min har vært super til nå. Over ser dere outfits fra gårdagen, all black som vanlig og noen bilder vi knipset i bakgården før vi dro til festivalen.  Jeg ville egentlig poste noen fra selve festivalen også, men begge jentene ligger fortsatt å sover ved siden av meg og det var med deres mobil jeg knipset med hele natten. Fornuftig som vi er dro vi rett hjem etter festivalen og droppet å ta den helt ut i går, vi har tross alt en dag i dag også. Jeg gleder meg veldig til artistene som skal på scenen i dag og da spesielt avslutningsnummeret - Karpe Diem. I går var den beste konserten Sushi x Kobe, men det var mest på grunn av tenker feil. Det var veldig godt stemning da vi sto fremst ved scenen å danset og sang.

 

Nå vurderer jeg å gå i dusjen eller legge meg ned å sove som resten av gjengen. Jeg føler meg veldig uthvilt så tipper det blir første nevnte. Jeg vil også spise frokost snart for nå begynner magen min å rumle. Vi blogges før jeg drar noen steder igjen <3

Bilder som ikke kom på bloggen #2

 • 18.08.2017 - 11:05                                                                 Ikke alltid like lett å være klar på alle bildene. 

God morgen fine lesere <3 Kort oppdatering før jeg må springe til trikken, men hey - bedre enn ingenting? Jeg har nettopp kommet tilbake til Mathilde etter å ha hentet en venninne som kom med flyet i dag tidlig. Nå skal vi dra å hente ut festivalbandene før vi drar hjem å begynner å stelle oss. Skal prøve å ta masse bilder fra helgen, men det er ikke så lett uten mobil og kamera vil jeg ikke ta med meg ut. Jeg gleder meg så mye til i kveld og egentlig til hele helgen. Jeg tror det kommer til å bli veldig gøy, spesielt å møte alle sammen igjen. Nå får jeg bare krysse fingrene for at det blir oppholdsvær. Nå må jeg gå, vi blogges <3 

Ny favorittjakke

 • 17.08.2017 - 20:32                                                    Jakke - Pull & Bear   //   Bukse - Bershka   //   Body - Pull & Bear   //   Sko - Junkyard 


Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har hatt en utrolig fin dag og våknet med utrolig godt humør i dag. Det er så deilig å være hjemme i igjen og enda deiligere å møte venner. Jeg har savnet dem så utrolig mye! Da jeg våknet i dag dro jeg å møtte Morten, før vi senere dro til Sofie hvor jeg møtte fler kjente. Når Mathilde var ferdig på jobb dro vi til vegan loving hot og spiste middag. Min absolutt favoritt restaurant i Oslo og som jeg også har savnet når jeg har vært bortreist. Jeg merker jeg savner Rhodos litt når jeg ser venner legger ut bilder og story på snap, men akkurat nå føles det veldig godt å være tilbake i Oslo igjen. Om det var noe som overasket meg over øya så var det shoppingsmulighetene. Jeg har kjøpt meg så mye fint og de hadde så mange brae butikkene der. Bershka, Pull & Bear og Zara er noen av mine favorittbutikker - så at disse butikkene fantes på øyen gjorde meg glad. Alt jeg har på meg i dag kjøpte jeg i Rhodos faktisk. Jeg tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser alle innkjøpene mine snart. Jeg får se om jeg rekker det i helgen, men jeg ser for meg at det blir noen travle dager på grunn av festivalen. Nå skal jeg og Mathilde dra å kjøpe hårfarge, så skal vi hjem å farge håret mitt. Jeg fikk aldri tid å dra tilbake til frisøren i Rhodos og jeg er ikke helt fornøyd med hvordan fargen er nå. Da jeg var brunette sist, farget jeg alltid håret hjemme. Det er det beste med å ha brunt hår. Det er mye lettere å fikse opp i ettervekst og farge, for man klarer å gjøre det selv hjem. Vi blogges fine lesere <3

Gravid eller mensen?

 • 17.08.2017 - 12:02

Hei alle sammen og god morgen <3 Jeg ligger fortsatt i sengen og det er ikke alt for lenge siden jeg klarte å holde øynene oppe lengre enn 10 sekunder. Mathilde dro på jobb for noen timer siden, så jeg ligger her helt alene. For å være ærlig er det veldig uvant. Jeg har nesten ikke vært alene på flere uker, men helt alene er kanskje ikke helt sant. Det første jeg gjorde da jeg våknet var å ringe Mathilde på facetime, så litt selskap har jeg her jeg ligger å blogger. Jeg har ikke sovet så godt i natt, til tross for den deilige sengen jeg ligger i . Jeg har våknet mange ganger på grunn av mageknipe. Jeg har hatt vondt siden jeg forlot Rhodos og smertene er der fortsatt. De er ikke der hele tiden, men kommer i bølger. I går da vi var ute å gikk tur var jeg nødt å sette meg på huk i noen minutter fordi jeg hadde så vondt. Håper det går over i løpet av dagen, for jeg vil føle meg på topp på findings. Jeg begynner alltid å tenke det verste, så i går satt jeg å søkte på symptomer for graviditet og så klart kom kvalme og mageknipe opp haha. Sååå enten er jeg gravid eller skal jeg snart få mensen. Jeg håper på sistenevnte og tviler egentlig på første. I dag er planene å dra å møte Sofie som foresten også ligger sengeliggende. Vi skulle kanskje tatt det med ro å droppet avtalene, men jeg føler jeg har vært borte i en evighet og det jeg har jo også. 7 uker er lenge. Det blir nok ikke et lang møte, men vi får i alle fall sett hverandre. Kjenner jeg oss rett blir vi nok å ses litt lengre enn forventet. Vi har alt for mye å snakke om! 

 

I går fikset Mathilde nachos til oss og wow det var godt. Første måltidet på norsk jord kunne ikke vært bedre! Jeg har spist på restaurant de siste 7 ukene, så at jeg fikk servert middagen i sengen var luksus. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for dagen. Vi blogges senere <3

 Ikke så lett å ta bilder med en gang man våkner og når man er syk å må nyse hvert minutt. Me right now:

 

Hvem av leserne mine skal på findings i år? :D

Reisen endte i tårer.

 • 16.08.2017 - 20:48

00:57 - Hotell i Göteborg.
 

Det kjennes godt å komme til skandinavia i alle fall, men hva gjør jeg i Sverige? Hvorfor booket jeg ikke bare billett direkte til Oslo. Siste gang jeg bestiller flybilletter på fest. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har følt meg veldig lost siden jeg ankom Göteborg for noen timer siden. Jeg er ikke kjent i denne byen og jeg visste ikke hvor jeg skulle gå eller ta veien. Jeg er også fortsatt uten mobil og det gjorde ikke saken noe bedre. Det regnet ute og jeg ble stående i regnet noen minutter før jeg fant ut hvilken flybuss jeg skulle ta. Denne dagen har føltes utrolig lang og ikke minst kjip. Jeg har heldigvis bare meg selv å takke.

Jeg tok bussen fra flyplassen og inn til sentrum, hvor bussterminalen ligger. Jeg ble sittende en stund der å snakke på facetime med to gode venninner, før macen plutselig gikk tom for strøm. Alle ladestasjonene var skrudd av og jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre de neste timene, før bussen hjem til Oslo gikk. Jeg tok derfor sekken på ryggen og fant et hotell hvor jeg fikk lov å sitte i lobbyen. Nå ligger jeg i en sofa i lobbyen, hører på musikk og blogger. Ting føles bedre, men jeg gleder meg så til å komme hjem. Det frister litt å booke et rom for natten og helle reise hjem i morgen, men hvorfor utsette reisen? Nå er jeg allerede godt i gang og jeg vet jeg kommer til å være glad for å komme hjem til Oslo i natt.

OOG der gikk det opp for meg at jeg hadde glemt noe, noe veldig viktig. 2 timer etter jeg gikk av flybussen. Jeg klappen igjen macen, pakket sekken og sprang. Jeg klaget allerede her, men lite visste jeg at natten snart skulle bli verre.

Video filmet med macen. Så nok veldig smart ut der jeg vandret ute i regnet:)

 

                                                       

Kan dere forstå min panikk? Haha, alt jeg ville var å komme meg hjem til Norge så fort som mulig.

03:00 - Bussen på vei til Oslo

Som dere kanskje så var ikke dette min beste natt. Nå sitter jeg endelig på bussen på vei hjem til Norge. For en dag det har vært. Da jeg oppdaget at jeg ikke hadde koffert på hotellet prøvde damen i resepsjonen å ringe terminalen hvor flybussene var, men de tok den ikke siden de stengte 11. Hun ba meg ringe klokken 8 dagen etterpå og kanskje kunne de sende kofferten til Norge. Allerede da begynte jeg å stresse og ville egentlig bare legge meg ned å gråte. Det er bare en koffert, men jeg følte meg så mislykket og dum. Flaks at alt endte så bra. Da jeg kom til bussen gjennomvåt og skulle prøve å bestille en billett, var dette plutselig ikke mulig. Man var nødt å forhåndsbestille eller kjøpe via internett. Jeg har jo ikke mobil som sagt, så når jeg skulle betale kom det opp at jeg trengte bank id - noe som jeg kun har på mobilen. Jeg fikk ikke komme på bussen først, men rett før den skulle kjøre kom sjåføren og sa jeg bare skulle sette meg på. Altså noen mennesker er så himla gode!! Tusen takk til sjåføren som lot meg komme på uten billett og tusen takk til sjåføren som hjalp til å lete i mange bussen i regnet etter kofferten min. Dere hjalp virkelig denne dagen til å ikke gå til helt i bunn. Nå skal jeg legge fra meg macen og sove litt. Snart er jeg hjemme i Oslo med bestevenninna og ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.

Forlot Sverige etter 4 timer.

 • 16.08.2017 - 14:00

Norsk jord - Jeg er hjemme igjen. Det føles ut som jeg nettopp forlot, men når jeg tenker over alt jeg har gjort i sommer kjennes det ut som en evighet. Jeg kom fram til Oslo klokken 6 i dag tidlig og har sovet fram til nå. Det har vært en utrolig lang reise og jeg angrer litt på valget av flybilletter. Jeg fikk tilbringe ekstra tid med Maria og slapp å reise hele turen alene, men jeg var på reisefot i nesten et døgn. Sverigeturen ble kortere enn planlagt som dere kanskje merket. Jeg forlot allerede 4 timer etter jeg kom. Planen var å være i Göteborg i 2 dager, men så fant jeg en direktebuss hjem til Oslo og det fristet mer. Det føltes rett å dra hjem og jeg er veldig glad for det i dag. Reisen endte opp i tårer, men jeg forteller dere alt i et innlegg senere i kveld. Jeg skal bare redigere en video som følger med til innlegget. I videoen får dere se en veldig ekte og sliten versjon av meg. Nå befinner jeg meg i Oslo uten boplass, men det føles alltid som hjemme hos bestevenninna. Jeg er heldig som har deg, Mathilde.

 

Jeg har filmet litt fra reisen vår, men vet ikke om det blir nok materiale til en hel film. Vi hadde planlagt å lage en vlogg fra vi våknet til vi kom fram, men ting går aldri etter planen i Rhodos kjennes det ut som. Jeg våknet brått 30 minutter før vi skulle forlate hotellet og til flyplassen. Jeg hadde ikke pakket, var fortsatt påvirket av alkoholen og ikke i det beste humøret, med tanke på at jeg skulle forlate alle sammen. Stress, følelser, lite søvn og alkohol er en dårlig kombo. Starten av vloggen er fra taxituren til hotellet og da var det lite ord som kom ut av meg og mest tårer. Det var tungt å forlate alle sammen, selv om jeg gledet meg veldig til å komme hjem.

Denne sommeren har flydd forbi, men slik føles det nesten vært eneste år. Heldigvis er ikke sommeren helt over, for til helgen er findingsfestivalen. Hvem skulle tro jeg var giret på en helg med fest, rett etter en partytur i Rhodos? Haha gjett om det blir mange rolige helger etter denne helgen. Jeg har sett fram til denne helgen siden Findings i fjor og i år er artistere mye bedre og jeg skal med mange gode venner. I fjor hadde jeg en utrolig gøy helg og kjente kanskje 4 mennesker som var der. I år skal jeg med noen av mine beste venner som jeg ikke har hengt med på lenge, så det kan ikke bli annet enn perfekt.

 

Nå er jeg veldig klar for å komme tilbake til gamle rutiner. Jeg gleder meg til å begynne å trene. Jeg gleder meg til å møte venner og kompiser. Jeg gleder meg til å spise sunn og hjemmelaget mat, men mest av alt gleder jeg meg til å kunne gi mer av meg til dere. Det er ikke til å legge skjul på at bloggingen har vært dårligere i Rhodos, men det så jeg for meg før jeg dro også. Dagene gikk så fort der nede og jeg prøvde å utnytte tiden fult ut. Jeg ville lære å kjenne flest mulig og oppleve mest mulig. Festing ødelegger også mye av konsentrasjonen og energien, så å skulle skrive noe når tankene ikke ville fungere var ikke alltid like lett. Nå er jeg klar for å komme meg på plass i Oslo igjen. 

 

You wish

 • 14.08.2017 - 13:34


Jeg blir trist av å tenke på det.

 • 14.08.2017 - 12:21God morgen alle sammen. Dere husker jeg fortalte dere at jeg hadde mye jeg ville gjøre før jeg dro? I dag hadde vi vekkeklokke på klokken 10, men gjett hvem som våknet nå? Haha heldigvis var det ikke uten grunn da. Jeg klarte å ødelegge den eneste viften vi har på rommet i går kveld, så det var umulig å sove. Vi drakk ikke og vi festet ikke i går og det gjorde saken bare enda vanskeligere. Vi la oss klokken 3 og siste gang jeg så på klokken var den 8 på morgenen. Vi prøvde alt fra å dusje, åpne døren (nå har vi tusen flere myggstikk) og gå en tur, men ingenting hjalp. Vi sovnet begge to tilslutt og trengte nok de ekstra timene med søvn i dag. I dag er også siste dagen "endelig" her. I morgen forlater jeg Rhodos og blir nok ikke å komme tilbake på en stund. Jeg tenker tilbake til tiden da jeg var usikker på om jeg skulle dra. Usikkerheten kom fra mennesker rundt, for det jeg hørte var at Rhodos var en harry plass å dra til - spesielt etter man har deltatt på paradise hotel. Jeg ler av alt jeg ble fortalt og er så glad jeg valgte å dra. Jeg har opplevd så utrolig mye fint denne sommeren. Jeg har lært å kjenne utrolige mange fine mennesker, blitt kjent med en helt ny øy, hatt en svensk sommerflørt og ikke minst funnet en sommerjobb jeg mest sannsynlig kommer til å ha neste sommer også. 

 

Jeg blir trist av å tenke på at jeg nå har kommet til slutten, men det skal også blir utrolig godt å komme hjem. Hjem til venner, familie, rutiner og Norge. Selv om jeg gleder meg masse til å komme hjem, vet jeg at etter en uke hjemme kommer jeg til å lengte tilbake igjen. Jeg skulle ønske jeg kunne være her lengre, men jeg har planer framover i Norge og snart er det ingen igjen her. Sesongen er over og det må man nok bare innse. Jeg kjenner jeg blir litt stresset av tanken på å komme hjem også. Hva skal jeg gjøre? Hva vil jeg gjøre? Hvor skal jeg bo? Jeg har mange tanker, men klarer ikke helt å bestemme eller vite hva jeg vil mest. Jeg håper jeg finner ut av det når jeg kommer hjem. Det meste er lettere når man får landet litt og er rundt rolige omgivelser. Denne sommeren har vært en sommer jeg mest sannsynlig kommer til å huske i lang tid. Takk Rhodos. Tusen takk for at du tok meg så godt i mot og ga meg kjærlighet, vennskap, latter og glede. 

 

I dag skal jeg tilbringe tid med venner, spise god mat, pakke og i kveld skal vi ha avslutningsfest. Vi blogges fine lesere <3

Sunset

 • 13.08.2017 - 19:48I dag har jeg og Maria tatt masse bilder i solnedgangen. Jeg viser dere flere i morgen, men her får dere en liten sneakpeek. Jeg ble så fornøyd med bildene så gleder meg til å vise dere! Nå må jeg springe til en restaurant hvor vi skal møte noen venner<3 Skriver til dere i morgen! Ha det best 

Bilder som ikke kom på bloggen #1

 • 13.08.2017 - 16:44

Hei alle sammen<3 Hvordan har dere det? Jeg har egentlig ikke så god tid til å sitte å skrive et langt innlegg nå, men følte jeg måtte stikke innom å si hei i alle fall. Bedre enn ingenting, eller?  De to siste dagene jeg har igjen her nede er fullbooket og jeg vet ikke selv hvordan jeg skal rekke alt jeg vil gjøre før jeg reiser. Når man skal være et sted lenge bruker man alltid unnskyldingen "jeg gjør det før jeg drar hjem" til nesten alt. Plutselig har ukene flydd forbi og man står igjen dagen før med alt for masse planer. Jeg skal prøve å være effektiv, men vet selv at jeg surrer litt for mye til å skulle klare å gjøre alt. Jeg får gjøre det viktigste og så tar jeg resten neste sommer når jeg kommer tilbake. 

 

Jeg tenke å komme med en ny spalte her på bloggen. Jeg har sett flere bloggere som har hatt det, og har også fått kommentarer på at det er noe dere ønsker her på min blogg også. Jeg har egentlig bare ingen bilder å vise dere av dagen min i dag og orker ikke lade kamera, neida. Fra spøk til alvor så synes jeg innlegg som dette er gøy å lese, så jeg håper dere også vil like det.  Siden det er søndag i dag kan jeg kanskje sette søndager som dagen jeg poster denne spalten. Jeg glemmer det nok til neste søndag, men jeg skal prøve å huske det! En gang i uken skal jeg uansett klare! Er det noe dere ønsker? Let me know <3 

Nå skal jeg dra å kjøpe meg mat med noen venner! Vi blogges senere <3 Kos dere med blinkskuddene imens ;) 

Et bilde som ble tatt for at jeg skulle se hvordan hårfargen var i dagslys. Verken servitøren eller jeg var så berett på dette bilde.


Jeg lar bilde tale for seg selv.


Gjør meg klar for photoshoot i vannet.  Ikke lett å dyppe håret samtidig som man har solbriller på! 


Skulle prøve å ta bilde av de røde øynene mine. Her hadde jeg kun litt på det ene øye, så fikk jeg på begge to og nå har jeg kun på det ene. Det jeg ikke hadde i starten:( Typisk at dette skjer når man vil se best mulig ut på ferie... 


Dette må være det beste bilde denne uken. Altså, hva skjer med håret?? Det var så utrolig slitt og ødelagt :( Nå er de 15 verste cm borte i alle fall. Bilder til annonseinnlegg som ikke ble så vellykket.

 

Hva synes dere? Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med? :D 

Jeg angret meg.

 • 12.08.2017 - 18:05

Hei alle sammen<3 Hvordan har dere det? Jeg ligger i sengen, spiser potetgull (som alltid her nede) og kom nesten nettopp kommet hjem fra beach fest. Det var gøy, men jeg angret meg sekundet jeg kom. Jeg sov ikke mye i natt og det siste jeg ville da jeg våknet var å feste. Jeg tvingte med selv opp av sengen og 20 minutter etterpå var jeg omringet av fulle turister og alkohol over hele meg. Jeg tok jo selvfølgelig ikke med meg mer penger enn inngang, da det er gratis buss, drikke og mat på festen. Null penger til taxi betydde at jeg måtte være der helt til det var ferdig og bussene skulle hente oss. De første 3 timene la jeg meg alene i en sofa og latet som jeg sov når noen kom bort. (beklager men noen ganger må jeg samle kroppen og tankene alene haha) Det var min siste beach fest og jeg hadde det selvfølgelig gøy. Jeg skulle bare ønske jeg sov noen timer ekstra i natt, slik at jeg kunne være mer pigg enn jeg var i dag tidlig. 

 

Jeg tok bilder hos frisøren i går, så nå får dere se meg for siste gang med blondt hår (neida) og prosessbildene. Jeg fikset foresten håret mitt på The dollhouse som ligger nær bargaten. Det var et veldig koselig lokalet, men jeg ville nok ikke dratt tilbake til samme frisør. Jeg skal tilbake dit å farge håret igjen i morgen siden det ble grønt noen steder og ikke jevn farge. Kjedelig å bruke så lang tid i en frisørstol og ikke være fornøyd når man forlater. Jeg håper han har fri i morgen og noen andre skal farge håret mitt, for han var utrolig hardhendt og forsto meg ikke når jeg prøvde å fortelle han det. Jeg hadde hørt så utrolig mye bra om denne salongen og den skulle vist være den beste her på Rhodos. Jeg må si jeg er skuffet med mitt besøk, men håper de ordner opp i hårfargen i morgen i alle fall. 

 

Det føles så godt med en forandring og jeg føler meg kjempefin, til tross for at de fleste syntes jeg kledde blondt best haha! Jeg føler øynene mine popper mer nå med brunt hår og det var faktisk en av grunnene til at jeg ville farge det igjen. Forhåpentligvis blir håret mitt tykkere og holder seg sunt framover. Jeg føler bare det blir tynnere og tynnere hele tiden og jeg ville gjort alt for et tykt hår. 

 

Nå skal jeg snart sove siesta før jeg skal dra ut å spise middag med noen venner<3 Vi blogges! 


Pipe and dinner with bae + ETTERBILDER

 • 11.08.2017 - 19:58

Hei alle sammen<3 I dag har jeg hatt en utrolig fin og avslappende dag. Jeg har hengt ved poolen med noen venner, spist masse god mat, fikset litt på utseende;) hehe og tilbringt tid med bae. I morgen skal jeg og Maria kjøre til de fineste strendene på øyen for å ta masse bilder. Stranden hvor de fleste turistene oppholder seg på kan ikke sammenlignes med dem som ligger gjemt rundt på øyen. Noen av de fineste strendene kan dere se på filmen jeg postet for en uke siden. (HER) Nå skal jeg snart begynne å sminke meg og gjøre meg klar for kvelden. I dag blir nok den siste ordentlige festen før jeg reiser hjem. På lørdager har de fleste som jobber her fri, så på fredager er dagene hvor vi fester mest. Det er ladies night på Grabbarne, som betyr strippere og syk stemning på klubben. I 2 tiden i natt skal vi på paradiso, som er en nattklubb som ligger 10 minutter unna bargaten. Der blir vi nok til langt på natt! Det er så fint der og kanskje klarer jeg å være der til soloppgangen som alle snakker om. Jeg drar alltid hjem lenge før den tid, men i dag skal jeg klare det. Tenk så fint! Nattklubben ligger ved stranden og de fleste som jeg har blitt kjent med her nede skal dit i kveld. Det kommer til å bli en fin avslutning. 

 

Jeg merker det begynner å bli mindre og mindre mennesker her nede. Det er fortsatt en del turister, men de kommer og går hele tiden. Alle som har jobbet her reiser hjem en etter en og man merker at sesongen begynner å ta slutt nå. Dette har vært en veldig veldig fin sommer og ikke minst lærerikt. 

 

Det var faktisk flere av dere som klarte å gjette riktig på hva jeg skulle gjøre. Hva jeg har gjort ser dere fort på bildene under hihi! Vi blogges i morgen <3Hva synes dere? Kler jeg brunt eller blondt best? Selv elsker jeg å være brunette!

En forandring på utseende

 • 11.08.2017 - 15:43

                          

Hei alle sammen! Hvordan går det? Nå er jeg innom hotellet en rask tur før jeg må dra til en booking. Klokken 5 har jeg booket time og jeg merker jeg begynner å bli litt nervøs. Hva om jeg angrer meg? Jeg har hatt lyst til dette en stund, så når får jeg bare satse på at jeg har valgt rett. I dag er humøret mye bedre enn i går og jeg har masse energi i kroppen. Jeg tror det er fordi jeg har holdt med litt rolig i noen dager nå. Jeg har ikke festet på 4 dager (Det er ingenting hjemme, men her er det noe annet) Jeg har vært på bargaten en tur, men null inntak av alkohol. Det føles godt og jeg tror alkohol absolutt ikke er bra for kroppen. Det ødelegger så utrolig mye og jeg føler meg allerede mye bedre etter 4 dager uten. Nå må jeg løpe! Sorry for et kort innlegg, men jeg oppdaterer dere mer senere <3 Noen som kan klarer å gjette hva jeg skal gjøre? 

Mine luksusproblemer om dagene

 • 10.08.2017 - 18:24Hei flotte lesere<3 I dag har jeg for å være ærlig kastet bort hele dagen på ingenting. Det har vært litt deilig, men i morgen er jeg klar for å ha planer fra morgen til kveld. Jeg sto opp ganske sent og våknet svett og mer trøtt enn hva jeg var da jeg la meg. Det er slik det blir når man sover for lenge. Jeg hater dager som bare starter dårlig uten grunn. For hvilken grunn har jeg egentlig til å ikke være glad? Jeg er omringet av fantastiske mennesker på ferie i et varmt land. Uansett hvor mange grunner man har til å smile og være lykkelig, vil det alltid komme dager der man ikke føler seg på topp. Da jeg våknet dro jeg innom et vaskeri å leverte inn en stor pose meg klær til vask. Det var veldig nødvendig, for jeg har nå kun 1 truse som er ren og null sokker rene. Jeg gikk hjem å la meg i sengen en liten stund etterpå før jeg dro å møtte noen venner for å spise middag. I dag føles det ut som det eneste som kan løse noen av problemene mine er å reise hjem. Det er langt ifra sannheten, for det er bare små justeringer som skal til for å ordne opp i mye.  I dag er en dag jeg har lyst til å ligge i sengen helt til jeg legger meg igjen. Jeg vil helst ikke møte noen og jeg vil absolutt ikke feste.. Jeg begynner å få litt mer energi i kroppen, men jeg håper dagen blir bedre snart. Klokken er allerede halv 8, men det føles ut som klokken bare er 4. Jeg begynte å skrive ned noen punkter som kanskje ville vært gøy for dere å lese. Jeg kaller dem luksusproblemer, for disse punktene ville jeg selv død for for 2 måneder siden. Punktene under er ting jeg er lei av nå, men som jeg kommer til å savne en uke etter jeg kommer hjem igjen. 

 

Alt for varmt. Jeg elsker jo egentlig at det er varmt og det er lite jeg hater mer enn kulden. Jeg er bare lei av å svette bort når jeg sover, miste energien etter 1 time i solen eller at sminken jeg nettopp har brukt 1 time på renner av med en gang. 
Sover for mye. Jeg sover utrolig mye om dagene, spesielt den siste uken. I går dro jeg hjem fra byen halv 1 og jeg sov til klokken 3 i dag. Jeg hater å kaste bort dagene i sengen, men jeg sliter så utrolig med å klare å våkne. Jeg har heller ikke hatt mobil den siste tiden, så jeg kan ikke ha alarm for å våkne. Jeg sover til langt på dagen hver dag:( Jeg må skjerpe meg. Fargen blir jo borte før jeg kommer hjem. Kroppen og sjela er utslitt og jeg gleder meg så til å komme hjem! 

Lei av maten. Jeg trodde ikke jeg skulle bli lei av å spise ute hver eneste dag, men det er jeg. Jeg har lyst å sitte i sofaen med venner hjemme i Oslo, sette en film på skjermen og spise norsk taco.

Jeg er aldri alene. Jeg elsker jo å være sosial og er så glad jeg alltid har noen å være med her nede. Jeg begynner bare å bli utrolig trøtt på å være sosial 24/7. Til og med mitt natten når jeg ligger i dyp søvn kommer det mennesker løpene inn på rommet... Haha noen gang må jeg le og andre ganger vil jeg slenge dynen over hode og rope høyt. 
Jeg kan ikke bruke halvparten av klærne mine. Jeg savner å kunne kle på meg en genser og en bukse. Jeg har prøvd å tatt på meg bukse 2 ganger på byen her, men endt opp med å måtte dra hjem å skifte 30 minutter senere på grunn av at det er for varmt. 

 

Vi lever så utrolig godt her nede, likevel er vi eksperter på å klage. Vi glemmer fort hvor godt vi egentlig har det , vi klager og irriterer oss over småting som egentlig ikke har en stor betydning. Jeg vet at grunnen til at jeg begynner å klage på ting jeg egentlig ville hoppet av glede over før, er fordi jeg er lei. Jeg er lei av å være uten mobil å ikke kunne ringe venner eller familie når jeg vil. Jeg er lei av å aldri ha full energi. Jeg er lei av å late som jeg vil snakke med mennesker jeg ikke vil prate med, men mest av alt er jeg er lei av å være lei. Noen dager er verre enn andre og i dag er en dag jeg skulle ønske jeg allerede var i Sverige. Det er 6 dager til jeg sitter på flyet nå og dere vet nok like godt som meg, hvor mye jeg gleder meg. Jeg kommer nok aldri til å forstå hvorfor jeg ville hjem her i fra når jeg kommer tilbake til Oslo. Jeg kommer til å sitte som et stort spørsmålstegn om jeg leser dette igjen om 1 måned, det vet jeg med sikkert. 


Samme problemet som på paradise hotel.

 • 09.08.2017 - 19:38

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg håper dere fortsatt har en kjempefin sommer og at dere tilbringer dagene med mennesker og gjør ting som gjør dere glad. Livet er for kort til å kaste bort tiden på noe eller noen som ikke gjør deg lykkelig. Jeg ligger nå nydusjet i sengen og skal snart begynne å gjøre meg klar for kvelden. Jeg har ryddet og begynt å pakke ned alle tingene mine i dag og det føles godt. Det er ikke lenge til jeg reiser og jeg vil ha alt klart før dagen plutselig er her. En ting som jeg går å irriterer meg over er at mange av klærne mine er forsvunnet. Hvordan kan shortser, kjoler, topper, sko og ikke minst sminke bli borte??? AHH! Det er til og med ting jeg har handlet her nede som jeg ikke finner. Jeg husker jeg hadde det samme problemet når jeg skulle hjem fra Mexico. Jeg hadde mye mindre klær i kofferten når jeg kom hjem, enn hva jeg hadde da jeg dro ned. Det føles nesten ut som de fleste her har det samme problemet, men noen må jo sitte igjen med noen ekstra kilo i kofferten i slutten av sesongen det er helt klart. Lucky girl. Jeg kan ikke gjøre så mye annet enn å prøve å lete, men jeg har jo kun oppholdt meg på et soverom siden jeg kom hit. Da jeg var i Mexico byttet jeg i alle fall rom en del og vaskedamene klarte nok ikke holde styr på hvem som bodde hvor da de vasket klærne, men her må jeg vell bare skylde på meg selv- Selv om jeg ikke klarer å forstå hvor tingene har tatt veien:(

 

Det er ikke bare misting av klær som Rhodos minner meg om Paradise. Jeg føler ofte på boblen her nede. Den paradiseboblen som ingen andre enn oss som har vært der kan skjønne seg på. Nå er det en ny boble, Rhodosboblen. Hvilken boble som er best lurer dere kanskje på, men det vet jeg ikke. De er så forskjellige, men samtidig  er  det mye som er likt. Den største forskjellen må jo være antall av mennesker. Denne boblen er enorm og det skjer noe hver eneste dag. Jeg tror en 24/7 tvserie fra Rhodos, ville sprengt seertallet til paradise. Kanskje noe jeg skal satse på å begynne å regissere? Haha too much drama and love.  

 

Her ser dere hvordan vi har plassert viften på rommet, som jeg fortalte i går. Det første en av oss gjør når den ene sovner, er å vende viften mot seg selv haha! Vi tenkte å dra å kjøpe en til, men det er så kort tid til vi reiser så vi klarer oss. (Egentlig ikke) Som dere kanskje har forstått så har jeg bodd i på et rom med 30 varmegrader og null aircondition i over 1 måned nå:):) Min nye samboer

 • 08.08.2017 - 18:31

Hei babes og boys! Nå er jeg nettopp kommet inn på rommet og ligger nydusjet i sengen. Det er ingenting som er bedre enn å ta en dusj, ta på seg nytt undertøy og legge seg i rent sengetøy etter en lang dag på stranden. Det står på rolig r&b i bakgrunnen og jeg kommer sovne når som helst.  Jeg merker hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem nå. Det skal bli gøy å være i Sverige også, men å komme hjem til Oslo blir nok best. Jeg savner vennene mine så utrolig mye! Jeg skulle ønske jeg rakk å komme til Bodø en tur å møte familie og venner før jeg dro til Oslo, men det får bli en annen gang. Nå er jeg nødt å komme meg til Oslo å komme meg på plass. Tilbake til gamle rutiner. Tilbake til døgnrytme, trening, jobb og ekstremt mye mindre festing. Gud som vi har festet her. Jeg sa før jeg dro ned hit at jeg ikke kom til å feste så mye. Jeg kunne godt være i bargaten mye, men jeg kom nok ikke til å feste. Haha hvem prøver jeg å lure? Jeg er 20 år, jobber på en bar og  tjener en del. Jeg har hatt en fantastisk fin tid her, men livet er ikke bare en fest. Jeg må komme meg tilbake til gamle rutiner nå.

Jeg fortalte dere jo tidligere i dag at jeg hadde fått meg ny samboer da Malin reiste hjem til Norge igjen. Jeg viste dere ikke hvem det var, but here she is. Hun er svensk og gutter, she is single ;)Nå har jeg booket billett, men ikke til Norge.

 • 08.08.2017 - 13:24

Hei alle sammen <3 Jeg skulle prøve å oppdatere i går, men verken minnekortet eller internettet ville fungere. Jeg merker det skal bli deilig å komme hjem til norsk internett! For en halv time siden kom en kompis med frokost på sengen, så nå har vi nettopp spist og skal snart dra ned til stranden. Jeg har sovet så utrolig lenge og godt i natt. Det er ikke uten grunn til at jeg har sovet så godt i natt - jeg har nemlig skaffet meg en vifte! Den står mitt i mellom begge sengene og bare 30 cm fra ansiktet mitt når jeg sov. Vanskelig å forklare, men tar bilde og viser dere senere. Bra å løse problemet med at det er så varmt rett før man skal dra hjem, i stedet for 1 måned siden haha *klapp på skuldra* Jeg har altså ikke sovet så godt som jeg gjorde i natt på lenge og er derfor veldig uhvilt i dag.
 


På Søndag booket jeg endelig billett! Det er litt trist, men nå er det snart tid for å dra hjem. Om 7 dager skal jeg forlate denne fantastiske øyen. Jeg begynner å grue meg til å forlate alle sammen, men gleder meg også utrolig til å komme hjem. Jeg har booket billett fra Rhodos, men ikke hjem til Norge. Jeg reiser nemlig til Sverige, rettere sagt Gøteborg. Haha sånt som skjer når man drikker og skal begynne å bestille billetter. Jeg blir ikke lenge i Sverige, men jeg får i alle fall hilset på noen venner som jeg har lært å kjenne her i Hellas. Jeg skal jo som dere vet på findingsfestivalen, så planen er å være i Sverige kun 2 dager. Jeg reiser ikke hjem alene, men med Maria. Hun har jeg kanskje ikke fortalt dere om? Da Malin reiste hjem fikk jeg meg en ny roomie. Planen var jo nok en gang å bo alene, men jeg blir fort selskapssyk og hun ville helst ikke bo i en leilighet mitt i bargaten. Nå har vi vært samboere en ukes tid og vi har det veldig gøy sammen. Billettene til Oslo var også dobbelt så dyre som de til Sverige og det er jo bare et par timer med tog hjem til Oslo, så jeg sparer penger og slipper å reise alene. Det blir en litt lengre reise da, men det er gjør ingenting.  

 

Nå skal jeg ta på meg bikinien og dra til stranden. Håper dere får en kjempefin dag <3 Vi blogges senere!

Sannheten bak brunfargen

 • 06.08.2017 - 12:21

//Annonse 

Hei alle sammen! Jeg har fått mange spørsmål den siste tiden om hvordan jeg har klart å bli så brun. Jeg har alltid fått farge fort, men denne gangen har jeg merket forskjell på huden min. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har sovet mye når jeg har vært her nede. Det har vært dager (mange dager) hvor jeg har sovet helt til klokken 4 på dagen og jeg går derfor glipp av utrolig mye soling. Dette produktet jeg skal vise dere bidrar til normal hudpigmentering, så selv om man ikke skal på ferie eller skal være så mye i solen kan man bruke TANCARE for å få en gylden farge. Jeg startet å ta pillene 2 uker før jeg reiste ned hit og fortsatte med å ta én tablett hver dag siden. Det er lite som får meg til å føle meg mer fresh enn en fin brunfarge. Jeg synes fargen man får ute i solen er så mye finere enn hva man får av selvbruning og spraytan. I år har jeg virkelig gått inn for å ta vare på huden min. Jeg har brukt solkrem og tatt én kapsel av TANCARE hver dag, så i år skal ikke fargen få forsvinne like lett. Flere av dere har kanskje allerede hørt om dette produktet før, men det er ikke uten grunn. Jeg fikk produktet sponset, men kommer absolutt til å bestille flere pakker framover. Jeg har fått en så utrolig fin og dyp brunfarge denne sommeren. Det er en og en halv måned siden jeg startet på produktet og jeg merker allerede store resultater. Jeg ble mye raskere brun, jeg har ikke blitt solbrent og brunfargen jeg har fått er mye dypere og jevnere. Jeg har slitt litt med at jeg alltid har blitt brunere på kroppen enn i ansiktet, men denne gangen har jeg fått masse farge i ansiktet også. Det er så deilig å slippe å sminke seg her nede og jeg våkner opp klar til å gå ut døren hver morgen.


Tancare gir deg deg de rette næringsstoffene for en naturlig glød og brunfarge, etter kun én tablett hver dag. Jeg har brettet liggende på nattbordet, så det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å ta en kapsel. For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du fortsetter hver dag, både under og etter ferien.  

  Hvordan du bruker produktet  

Ta én tablett daglig minimum en uke før du skal ut i solen, helst litt lengre i forveien. Da er huden 
din optimal til soleksponeringen. Fortsett med 1 dose daglig når du er på ferie og pass på å få i deg en tablett om dagen også etter soletiden er over, og brunfargen på plass. Tancare hjelper deg med å bevare den dype brunfargen så lenge som overhode mulig. Det er så kjedelig å miste fargen en uke etter man kommer hjem fra ferie, er dere ikke enig?

 

 Via den unike tilbudslinken jeg har fått får dere 40% rabatt på første leveranse. Husk å bestille før det er tomt. Link til produktet finner du HER ♥

Gud sender meg tegn.

 • 04.08.2017 - 15:42Hei alle sammen. Hvordan går det med dere? Jeg har det fortsatt supert til tross for at jeg nå har fått betennelse på øyet. Er det mulig? :( Gud sender tegn på at det er på tide å dra hjem, men jeg får bare mer og mer lyst å være her lengre nå. Jeg vet jeg kommer til å savne Rhodos om jeg drar hjem, så jeg blir nok her så lenge jeg kan. Jeg har vært syk og sliten flere ganger, men det er lite som er bedre enn å tilbringe dagene sine her nede i varmen. Jeg vil utnytte tiden jeg har igjen her og ikke sløse den bort på å klage. I dag våknet jeg tidlig med masse energi, så jeg har jobbet en del. Det er deilig de dagene jeg kommer meg opp tidlig og får med meg dagen. Jeg føler meg alltid mye bedre da, i stedet for å ligge i sengen hele ettermiddagen. Rebecca reiser hjem i morgen og i kveld er ladies night og artist på Grabbarne, så det kan ikke bli annet en bra. I morgen skal hele crewet på en stor vannpark og det gleder jeg meg masse til! Jeg har aldri vært der før, men det er mange fra crewet som har vært der både i år og de andre årene. Jeg tar med meg kamera så jeg lover å lage en film fra dagen til dere. 

 

Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for å dra ut å spise. Rebecca reiser jo i morgen, så vi skal utnytte den siste dagen vi har sammen her<3 Håper dere får en super fredag!

Jeg spiste kjøtt for første gang på lenge.

 • 02.08.2017 - 12:45Hei flotte lesere! Hvordan har dere det? Jeg har helt glemt å fortelle dere noe som skjedde for snart 1 uke siden. Jeg og Malin har som regel alltid knekkebrød og ost liggende på hotellrommet. Det er så deilig med mat når man kommer hjem og spesielt etter man har drukket alkohol. Jeg prøver å la pengeboken min ligge hjemme når jeg drar ut, så slipper jeg å miste den eller bruke unødvendige penger. Det meste er jo gratis her nede uansett. Anyway! Da jeg kom hjem en natt var det tomt for ost og det eneste vi hadde var smør, majones, knekkebrød og salami. Salamien var ikke min mat en gang, men gjett hvem som knasket på det 10 minutter etter jeg kom inn døren? Jeg våknet til og med med et uspist knekkebrød ved siden av meg i sengen. Flaks at majonesen fortsatt lå perfekt oppå knekkebrødet og ikke gnidd ut i sengen. Haha jeg må bare le! Jeg viste at den første gangen jeg skulle spise kjøtt måtte være på fylla. Det var første gang på snart 4 måneder og jeg har ikke spist noe mer siden den natten. Jeg merket ingenting på kroppen og jeg våknet ikke med angst dagen derpå, men jeg trives veldig som pescetarianer og kommer nok til å fortsette. Er det noen av dere som ikke spiser kjøtt eller har hatt en periode der dere ikke spiste kjøtt? Har dere i så fall glemt dere av noen ganger, slik som meg? 

Nå skal jeg kle på meg bikini og komme meg ut i solen. Jeg er i veldig godt humør i dag og jeg er så glad jeg fortsatt oppholder meg i Rhodos. Jeg føler meg heldig. Vi blogges senere <3


 

SNAPS FROM TODAY

 • 01.08.2017 - 18:49

Siden jeg ikke har tilgang til mobil før jeg kommer hjem til Norge, får jeg ikke oppdatert instagram og snap når jeg legger ut innlegg. Så om dere vil få varsel om når jeg poster noe, kan dere følge facebooksiden min<3 Facebooksiden min finner dere her HER

Dere ødelegger for andre.

 • 01.08.2017 - 15:02

Hei alle sammen. Nå er klokken 4 i Rhodos og jeg kom nesten nettopp på hotellrommet og ligger nå i sengen. Jeg våknet tidlig i dag og har vært ute i solen til nå. I går var jeg en liten tur ute på Grabbarne, men valgte å dra tidlig hjem. For de som kjenner meg så vet dere at jeg trenger pause snart. Min kropp og sjel klarer ikke av 2 måneder med festing og jeg klarer sjeldent også å si nei til en fest. Jeg skal være med på alt, alltid. Det er blitt mindre festing de siste dagene, men lange dager er det selv om. Jeg merker nå hvor deilig det er å sitte alene på rommet og blogge. Det er sol ute og jeg skulle vell egentlig gjerne solet meg nå, men det kan jeg gjøre en annen dag. I dag trengte jeg en liten stund for meg selv på rommet med musikk. Jeg har fortsatt mange dager med sol igjen og dessuten forsvinner fargen så fort man kommer hjem til Norge igjen.Nå skal jeg være helt ærlig med dere. Jeg tenkte først å ikke skrive noe om det, men forhåpentligvis vil dere forstå meg. Jeg begynner å bli så utrolig lei av mange av turistene. Jeg blir hver eneste dag tafset på, dregd i armene og tatt snikbilder av. Jeg vil ikke framstille det som at jeg er tidenes kjendis her nede og at jeg aldri får være i fred. Jeg snakker bare om hvordan jeg føler det er på bargaten. Det er mest norske her og mange av dem jeg møter ute er fulle, veldig fulle. Det er vell da de fleste har mest guts til å komme fram? Og kanskje gjøre seg litt ekstra til for kompisene som står å "heier" ved siden av.  I går ble jeg tatt snikbilde på og personen jeg hadde en samtale med endte opp med å gå der i fra, for alle synes faktisk ikke noe om å bli tatt bilde av folk de ikke kjenner og det er det heller ikke. Jeg gikk bort til personen og sa hyggelig i fra at jeg skulle gjerne ønsket han spurte først. Jeg har kanskje sagt 2 ganger nei om å være på et bilde siden jeg kom hit og det har vært på grunn av enkelte situasjoner der jeg faktisk har vært opptatt med noe. Jeg synes det er dumt at det er noen som skal ødelegge. Dere som ikke kan oppføre dere ødelegger for dem som faktisk klarer å oppføre seg. Det er noen som alltid skal tøffe seg for gjengen de er med, med å nesten tvinge på seg et kyss, en hand på rompa eller bare å være frekk. På tiden jeg har vært her nede har jeg også møtt utrolig mange snille og kule turister. Det har kommet opp mennesker for å ta bilde og etter en liten samtale har vi endt opp med å henge litt vær dag til dem dro hjem. Jeg sier sjeldent nei til en samtale, men kommer dere opp til meg grabber tak i rompa mi og prøver å kysse meg - kommer jeg til å si i ifra. Det var også noen i går som absolutt skulle ha et kyss og da jeg sa nei fikk jeg spørsmålet om jeg hadde kjæreste. Da jeg svarte at jeg var singel kunne du ikke forstå hvorfor jeg ikke bare kunne kysse dem? Altså trenger man kjæreste for å få lov til å si nei til et kyss? Det synes jeg absolutt ikke.

 

Dette innlegget var ikke ment som et klageinnlegg, men det ble nok det likevel. Jeg begynner bare å bli sliten og lei. Jeg har mindre energi nå om dagene en hva jeg hadde da jeg først kom hit, så det skal ikke så mye shit til for at jeg går lei. Jeg dro i alle fall tidlig hjem i går, men i dag er det event på Grabbarne og Tix skal spille - derfor skal vi feste igjen i dag. Jeg får se hvor lenge jeg klarer meg ute i dag, men jeg føler med i alle fall mye bedre i dag enn i går. Jeg håper dere fortsatt vil komme bort for en prat og ikke blir alt for skremt av dette innlegget. Det er heldigvis mest snille og gode mennesker jeg møter her nede, det er bare dumt den lille delen skal ødelegge. 

 

Tusen takk til alle dere som trykker dere inn på bloggen min hver eneste dag. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på dere alle og jeg lover at denne ferien er snart over. Snart er jeg tilbake til Norge igjen og tilbake til gamle rutiner. Dere er virkelig best! <3 Jeg skulle ønske jeg kunne møte dere alle sammen og spesielt dere som skriver til meg på sosiale medier. Det betyr mye at dere føler dere kan åpne dere for meg. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi like mye, om ikke mer tilbake. Vi blogges!  
Mysigt

 • 31.07.2017 - 12:24

God morgen fine lesere<3 Nå ligger jeg i sengen og venter på Rebecca. Vi skal ned til stranden for å sole oss og slappe av. Jeg har faktisk bare vært på stranden 3 ganger siden jeg kom hit og det er snart gått 1 måned. Det er veldig uvant til å være meg for jeg pleier alltid å være på stranden i syden. Jeg har faktisk ikke prioritert verken soling eller bading denne sydenferien. Denne gangen har alt vær annerledes, men det skjønte jeg det kom til å bli. Jeg som alle andre blir jo også lei av de typiske "feriedagene" med frokost, stranda, hjem å dusje, stelle seg, dra ut å spise og så ut på kvelden. Jeg har vært her i 1 måned, men samtidig føles det ikke slik. Det føles ut som jeg har vært her i en evighet, men samtidig kom nettopp. Jeg begynner å tenke på å komme meg hjem. Jeg trives godt her nede, men jeg er sliten og savner familie/venner. Jeg har mest lyst å reise direkte til Bodø, være hjemme 1 uke og så reise til Oslo igjen. Akkurat nå er alle flybillettene ganske dyre, både til Bodø og til Oslo. Jeg skal prøve å sjekke litt på nettet hver dag framover. Jeg ser for meg at jeg reiser om 1 uke eller 2. Nå kom Rebecca så jeg må legge fra meg macen. Vi blogges mer senere <3

Hvem kan være på kjærlighetsøyen uten en liten flørt? Han reiste hjem i går da, men vi bor heldigvis ikke langt unna hverandre hjemme i Norge/Sverige. 

Video ute nå!

 • 30.07.2017 - 17:50
Roadtrip, drinker, strender og godt selskap! Enjoy 

Ny video fra Rhodos

 • 30.07.2017 - 11:35

Hei og god morgen alle sammen. Jeg har nesten nettopp våknet og skal ut i solen etter jeg har oppdatert dere. Formen begynner å bli bedre og endelig klarer jeg å sove noen timer uten å våkne og hoste. I dag er det mange som reiser hjem fra øya, så i går var siste festen med fler jeg har blitt kjent med her nede. Vi startet dagen med beachparty og avsluttet i bargaten. Det var en utrolig bra dag og som dere sikkert merket så ble det ingen oppdatering i går. Snapchat og instagram har jeg ikke tilgang til siden jeg ikke har mobil og jeg var ikke hjemme i leiligheten før langt på natt og jeg forlot allerede klokken 11. Jeg merker jeg blir litt trist av at noen reiser hjem. Jeg skulle ønske alle skulle være like lenge og at dette kapittelet varte mye lengre enn det gjør. Heldigvis bor man ikke langt unna hverandre hjemme og kanskje drar man tilbake hit til neste år også? Vi satser på det. 

 

På fredag var vi på roadtrip. Vi kjørte til noen av de fineste strendene de har på Rhodos, vi drakk drinker og hørte på musikk. Det var nok en av de fineste dagene jeg har hatt siden jeg kom. Det var så deilig å komme seg bort og jeg er så glad jeg får se mer av Rhodos. Jeg har jo allerede kjørt rundt hele øyen, men da stoppet vi ikke innom så mange steder. Det finnes så utrolig mye mer å se enn hva man går forbi i sentrum. Jeg prøver å fortelle turistene at de må komme seg ut av sentrum en dag for det er så mye man ikke vil gå glipp av. Jeg blir bare mer og mer forelsket i denne øyen. Det er forståelig hvorfor noen velger å jobbe her år etter år. Jeg tok også med goproen og brukte den for første gang. Jeg er glad jeg investerte i et bra kamera før jeg reiste ned hit! Jeg har allerede begynt å redigere filmen og jeg gleder meg veldig til dere får se. Nå skal jeg kle på meg bikinien og dra ut å få litt mere sol på kroppen. Jeg vil prøve å makse fargen her nede. Jeg lurer på hvor brun jeg kan bli? Jeg har i alle fall fått veldig mye farge til nå. Det er lite som får meg til å føle meg mer fresh enn litt farge på kroppen. Vi blogges mer senere <3 Dere er best! 


 

Mobilfri og hjemlengsel.

 • 27.07.2017 - 16:09

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på hotellrommet mitt, blogger og hører på musikk. Malin og Petter dro nettopp for å kjøpe vifte, så jeg utnytter alenetiden til å skrive litt. Jeg savner å ha mer alenetid enn hva jeg har nå. Jeg er omringet av mennesker hele tiden og for meg blir det mye i lengden. Om jeg skal være ærlig med dere så har jeg utrolig mye hjemlengsel i dag. Jeg skulle ønske jeg skulle hjem i løpet av neste uke og det kan godt hende jeg skal det også. Jeg har sett på billetter siden jeg våknet i dag, men tørr ikke å bestille før i morgen. Jeg er så opp og ned på hva jeg vil så jeg vil ikke forhaste meg med noe. Jeg får se hva jeg føler og tenker i morgen, men nå føles det rette å dra hjem. Jeg merket fort da jeg våknet i dag at ikke humøret var på topp. Jeg har gråte en tåre (uten grunn), ringt hjem og holdt meg litt alene. Jeg er nok i dårlig humør i dag mest på grunn av at jeg nå sitter uten mobiltelefon og på grunn av en hendelse i går. Folk kan være så sinnsykt jævlige. Jeg har ikke ord! Alle ødelegger jo også mobilene sine her nede. Hvorfor gjorde jeg ikke det jeg gjorde i starten? La telefonen på hotellrommet når jeg skulle ut. Det er lett å være etterpåklok.

 

Klokken er allerede 5, men jeg sitter fortsatt i sengen, Jeg er nødt å dra å kjøpe meg noe mat, så forhåpentligvis blir humøret litt bedre. Det er tross alt bare en mobil og hun i går er utestengt. Noe så lite skal ikke få ødelegge for verken ferien eller dagen min. Det ordner seg nok! 

Vi blogges mer senere <3 Nå skal jeg dra å spise

Dobbeldate

 • 26.07.2017 - 21:27Hei alle sammen! Nå sitter jeg på hotellrommet med Rebecca og Malin. Vi har alle sammen fikset oss og er klare for å dra ned til bargaten. I går tok jeg et par drinker, men i dag blir det nok en rolig kveld. Jeg merker at formen begynner å bli bedre, så forhåpentligvis hjelper det med en rolig dag i kveld. I dag har jeg vært mye ute i solen og vært på farten siden jeg våknet. Jeg har vært ved bassenget, på stranden, kjørt ring i havet, kjørt tur og vært på dobbeldate! Jeg begynner å bli litt trøtt på maten her nede, men jeg skal ikke klage for fort. Det er luksus å spise på resturant hver dag og det er mye å velge i mellom. Noen dager skulle jeg bare ønske jeg kunne fått norsk taco eller laksewok av pappa. Lever i luksus, men finner alltid noe å klage på. (Som egentlig ikke er noe å klage over?

I går var jeg og Malin på et marked som ligger rett ved hotellet vårt. Det var superkoselig der, så vi blir nok å ta turen tilbake i løpet av uken. Nå blir det en rask avslutning her for Rebecca og Malin er klare for å dra! Jeg er alltid veldig rask å stelle meg, så jeg rakk i alle fall en liten oppdatering til dere! Vi skrives i morgen <3 Dere er best. 

 

Jeg har ikke et hjem

 • 25.07.2017 - 14:30Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg har det fortsatt utrolig bra i Rhodos, men det ser dere kanskje. Jeg prøver å være flink til å oppdatere dere på instastory, spesielt her nede når jeg ikke er så flink å oppdatere bloggen like ofte. Det er gøy at fortsatt så mange av dere følger med, til tross for at jeg ikke har gitt 100% den siste tiden. Jeg har en liten gladnyhet til dere! Jeg har nå virkelig gått inn for å feste mindre her nede. Jeg kommer så klart til å ta meg en fest av og til og fortsatt henge i bargaten, men jeg vil bare prøve å komme inn i bedre rutiner. Det har vært mye festing de siste 3 ukene og det merkes virkelig på kroppen. Jeg går på antibiotika nå og har vell kjørt kroppen litt for langt. Det har vært lite søvn og lange kvelder. Jeg føler meg mye bedre etter bare to dager på kur og null alkohol, så forhåpentligvis er jeg snart helt frisk igjen. Mindre festing betyr veldig mye mer fokus på andre ting. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere dere, ta bilder og gjøre ting som får meg til å føle meg bra. Vet dere hva jeg og Malin gjorde i natt klokken 3? Vi hadde kommet hjem til hotellet, men hadde fortsatt masse energi. Vi kledde derfor på oss treningsklær og jogget i en halvtime. Det var overraskende utrolig deilig, så kanskje treningen blir å skje på natten framover? Det er i alle fall mye kaldere da. (Og vi lurer fortsatt på hvorfor vi ikke blir frisk haha) Jeg føler meg alltid bedre når jeg trener og er aktiv, så jeg vil derfor fortsette med det her nede også. Selvbilde og kroppen har veldig godt av det. Jeg vil ikke kalle dette en ferie lengre, for jeg skal være her så lenge. Så klart er det en liten ferie siden jobben ikke er så kjedelig, men jeg bare tenker på at det er snakk om så lang tid. Jeg føler av og til at jeg har flyttet hit, for jeg sa jo faktisk opp boplassen min da jeg reiste hit. 


Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Jeg har kanskje vært litt flau over det? Jeg har følt meg litt alene, selv om jeg vet det er mange i samme situasjon. Jeg sitter i samme situasjon som mange andre på min alder, spesielt nå på denne tiden av året. For sannheten er at jeg ikke har et hjem lengre. Jeg har selvfølgelig alltid et hjem hjemme hos mamma og pappa, men det er ikke et alternativ nå. Jeg hadde elsket å bo hjemme med mamma pappa. Bodd gratis, fått masse god mat, bil og kjærlighet ikke minst - det er ikke det. Jeg vil bo i Oslo og trives alt for godt i storbyen. Jeg vil fortsette å bo i Oslo, men akkurat nå vet jeg ikke hvor. Jeg vet ikke hvem jeg skal flytte med eller hvor jeg skal flytte. Jeg tenkte en periode å finne meg en hybel helt alene, men prisene på en hybel i Oslo er gange høy og hadde det vært verdt det? Jeg er dessuten litt husredd og tørr sjeldent å være hjemme alene. Jeg vil heller spare penger og flytte til utlandet så fort som mulig for jeg begynner å bli rastløs. Jeg elsker jo å være sosial og ha mennesker rundt meg, så hvorfor flytte alene? 

Om noen av dere kjenner eller vet om noen som leier ut i Oslo, let me know! Noen av dere lurer kanskje på om jeg ikke har venner jeg kan bo med i Oslo og det har jeg absolutt, men nå har det seg sånn at de fleste har bodd der en stund og er fortsatt bundet til sitt. Jeg er åpen for det meste! De eneste kravene jeg har er at du/dere er snille, ikke fester hver dag, renslig og helst innenfor ring 1. Ikke la paradisestemplet lure dere! Jeg er en rolig jente på 20 år som elsker å spise taco og se film en lørdagskveld, i stedet for å feste. Jeg er åpen for å bli kjent med nye mennesker og om leiligheten er på Frogner eller Brugata, spiller ingen rolle for meg! Håper noen av dere kan hjelpe meg <3

Jeg savner hjemme

 • 23.07.2017 - 10:26

God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg fikk meg ikke inn på blogg.no. Noen av dere fikk det kanskje med seg, med tanke på at jeg postet en instagramstory om det. Vet ikke hva det var, men det kom opp teknisk feil hver gang. Da jeg våknet i dag prøvde jeg å logge meg inn og nå sitter jeg i sengen og siden fungerer endelig. 
 

I dag skal jeg sole meg, spise mat og henge med venner. Slik som hver eneste dag her nede. Jeg har virkelig lite å klage på for tiden. Først reiste jeg 2 måneder til Mexico i Januar og nå 2 måneder til Hellas. Gratis ferie, varme og godt selskap - Det er luksus. Det er luksus, men i går var også første dagen siden jeg kom at jeg savnet litt å være hjemme. Jeg skulle ønske jeg kunne reist hjem en uke og så komme tilbake igjen. Når jeg skriver hjemme, så mener jeg Bodø. Jeg tror det kan ha med å gjøre at vi fester en del her nede. Når jeg blir sliten er foreldrene mine alltid den tryggeste plassen å dra. Hos mamma og pappa er det stedet jeg kan senke skuldrene mest og det er der jeg samler opp mest krefter. Jeg savner også vennene mine hjemme, spesielt nå når jeg ser dem har ferie. Jeg blir ikke å dra hjem, men det var bare en tanke som fristet i går da jeg lå i sengen. Jeg skal fortsette å nyte dagene her nede og prøve å ta det litt ekstra med ro noen ganger. Jeg kommer tidsnok hjem igjen og da regner jeg med at jeg vil savne Rhodos fort. Jeg har det virkelig fint her nede. Nå skal jeg spise frokost og legge meg ute i solen. Håper dere alle får en kjempefin dag<3 Dere er best!


Jordskjelv og forkjølelse

 • 21.07.2017 - 18:08

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg beklager for null oppdatering i går, men jeg var veldig sliten og sov ganske lenge. Da jeg først våknet begynte vi å spille beerpong. Det ble altså drinker til frokost haha - Only in Rhodos! Vi spilte et par runder før vi dro å spiste middag. På kvelden dro jeg ut igjen og det var veldig gøy som vanlig, selv om jeg tok tidlig kveld. Det var altså en veldig travel og morsom dag så jeg tok meg ikke tid til å dra hjem å sette meg forran macen. Slik blir det noen dager her nede, men det har dere forståelse for håper jeg. Jeg begynner også å bli syk og jeg hater det. Jeg har vell vært litt småforkjølet siden jeg kom, men i natt var det virkelig ille. Jeg våknet hver time av hosteanfall og klarte ikke ligge ned i sengen. Nesen min var også helt tett så det gjorde ikke saken noe bedre. 

 

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag. Jeg og Bettina dro til et bassengområde som ligger kun 5 minutter fra hotellet vårt. Vi har spist litt mat, solet oss, sovet litt og bablet shit. Det har vært veldig deilig med en dag med avslappning, spesielt etter formen i natt. 

 

Jeg har det i alle fall fortsatt veldig fint i Rhodos. Jeg hadde ikke strøm på mobilen min i går, men da jeg skrudde den på i dag tidlig tikket det inn med meldinger på face, snap og instagram. Det var da jeg faktisk innså at det hadde vært jordskjelv i natt. Hvordan kunne jeg oversett det? Jeg er litt glad jeg ikke merket det for da hadde jeg nok vært mer redd enn hva jeg er nå. Jeg er i alle fall veldig glad det gikk bra med alle mine her nede, men det har fortsatt vært en litt tung dag. Jeg sender varme klemmer tanker går ut til alle pårørende. I Tyrkia er 70 mennesker skadd. Det er helt forferdelig!  

Nå var det min tur - fengsel.

 • 19.07.2017 - 18:45

Hei alle sammen! Sorry for sen oppdatering, men dagen i dag har vært kaos fra morgen til kveld. Jeg våkner med tidenes kul i hode og skrubbsår i pannen. Det skjedde et lite uhell ute på klubben i går, men det gikk heldigvis bra. Da jeg våknet i dag dro jeg å hentet Rebecca. Rebecca er forresten kommet ned hit og skal jobbe sammen med oss, så det skal bli veldig gøy! Vi skulle dra å kjøpe frokost for så å dra å legge oss på stranden, men så langt kom vi aldri. Vi kom oss 200 meter fra hotellet før politiet stoppet oss og 5 minutter senere satt vi i politibilen på vei til stasjonen. Jeg så for meg en liten halvtime på stasjonen og så skulle vi få gå, men neida! Vi fikk først vite at vi skulle få gå etter 30 minutter, men plutselig ombestemte de seg og valgte å sette oss inn i fengselet. Det var ikke et fengsel som vi har i Norge. Dette var et fengsel som man ser på film og serie. 


Jeg fikk lov å ha mobiltelefonen min helt til vi ble buret inne, men når vi skulle inn tok de den i fra oss. Jeg skulle ønske jeg kunne beholdt mobilen så jeg fikk vise dere hvordan det var - for hvordan er egentlig gresk fengsel? For dere som har sett Prison Break så er fengselet der mye finere enn hva vi kom til. Jeg har jo hørt av folk her nede som har havnet der hvordan det var, men man kan aldri forestille seg på ordentlig hvordan det er. Da vi kom inn var det første jeg møtte en familie med både 7 og 10 år gamle barn. For det første - hvem setter barn i fengsel ??? Det sto også mange menn tett inntil gitterne og stirret på oss i det vi tredde inn døren. Det var kun et gitter som stengte oss kvinnene fra mennene og GUD jeg er glad jeg ikke er gutt. Jeg vet ikke om jeg hadde taklet å vært der mennene var. Jeg syntes til og med det var litt skummelt å stå på den andre siden av gittergjerdet. Vi i Norge har det så bra og jeg kan ikke tro at dette er realiteten i mange land. 

 

Jeg prøvde å spørre han ene politimannen hvor lenge jeg skulle være der og hvorfor jeg måtte sitte inne. Er det å kjøre uten hjem virkelig nok grunn til å sette noen i fengsel? Svaret jeg fikk var "I don't know and I couldn't care less" Før han smalt døren igjen etter seg. Siden vi ikke viste hvor lenge vi skulle være eller om vi måtte sove over (som faktisk har skjedd en del ganger med norsker/svensker her nede) prøvde jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg snakket derfor litt med en dame som var der, mest av ren nysgjerrighet. Hun fikk ikke lov å være ute i det store rommet eller i bakgården med oss andre fordi hun satt inne for mye verre ting som jeg forsto det. Hun var innelåst i en egen celle og dere vil ikke tro hvordan det så ut. Denne damen var 30 år og hadde nå bodd i den cellen i 8 år. Hun skulle sitte inne i 10 år, men slapp kanskje ut om 2 måneder om hun var "heldig". 

 

Jeg pratet også litt med familien som var der og ungene, men kommunikasjonen var ikke så lett når de ikke kunne så mye engelsk. Ungene så ut til å kjede seg enormt (forståelig), men var fortsatt veldig blide. De satt inne med mødrene og om jeg forsto rett så var de flyktninger. Jeg skulle ønske kommunikasjonen var bedre slik at jeg kunne hørt mer om livene deres, men det var ikke så lett. Samtalene gikk for det meste i tegnespråk, noen få ord og smil. Jeg følte meg heldigvis ikke redd med de jeg var omringet med og det er jeg glad for. I rommene vi var på var det madrasser rundt om kring som sikkert var 10 år gamle. De var nedslitte, skitne og det luktet så utrolig vondt! Politimennene som jobbet der var dessuten så utrolig frekke og respektløse. De lo av venninnen min da hun begynte å gråte og gjorde alt for å prøve å få oss sinte eller redde. Det var ikke et lite smil å se. 

 

I løpet av tiden vi var der var det også middagstid for noen av de innsatte. Mennene kom samlet til gitterne og politimannen ga dem mat igjennom døren en etter en. Jeg følte i noen sekunder at det ikke var på ekte. Det var så surrealistisk, men dette ER realiteten og det er så klart mennesker som var der som fortjene å bo på et så jævlig sted. Det eneste jeg ikke kunne forstå var hvordan de kunne plassere oss der. Vi brøt loven og kjørte uten hjelm, men å sette oss i fengselet på grunn av det? Jeg må skjerpe meg og skaffe meg hjelm eller bare slutte å kjøre. Politet tok scooteren min og har den nå og jeg vet ikke om jeg tørr å dra tilbake for å hente den med det første heller. Jeg skulle prøve å hente den da jeg slapp ut, men da kjeftet de på meg og skrek at jeg måtte komme meg ut. Jeg trengte ikke tenke lenge før jeg snudde i døren og gikk rask til hotellet igjen. 

 

Nå har dere i alle fall fått høre litt om min dag i fengsel. Det var mange som spurte spørsmål etter jeg la ut snappen tidligere i dag. Jeg er ute igjen og jeg har det bra! Jeg var bare inne i noen timer, men det var mer enn lenge nok. Nå har jeg fått oppleve gresk fengsel og har nå en morsom historie og fortelle mine barnebarn - om jeg er så heldig å får det en dag. Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å stelle meg. Jeg skal ut å spise middag med noen venner og så skal jeg på barhopping i kveld. Vi blogges mer i morgen<3 Dere er best. Jeg hater menn som

 • 18.07.2017 - 18:38

Hei alle sammen! Nå ligger jeg nydusjet i sengen og hører på musikk. Det er nok ikke vits å nevne for dere at jeg er sliten lengre for det forteller jeg dere hver dag. Jeg og Malin var hjemme halv 7 i dag tidlig og sov til klokken halv 2, så jeg har egentlig kun meg selv å takke. Da jeg våknet dro jeg å møtte Bettina og noen venninner av henne for å spise lunsj, etter det har jeg hengt med crewet og for en time siden var jeg og Petter på stranden og kjørte ring. En ring som spinner rundt og rundt etter en båt. Det var så gøy! Skal kjøpe bildene neste gang vi gjør det så får dere se. Gjett hvem som også har fikset seg scooter? MEG! Jeg tok meg selv i å kjøre scooteren når jeg kun skulle et par hundre meter ned i gaten tidligere i dag...Wops! Jeg får prøve å ikke bruke den hele tiden. 

 

Jeg tenkte å ta opp et tema som jeg egentlig begynner å bli litt lei av, men som jeg også føler aldri blir noe bedre. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har blitt befølt her nede. Befølt mot min vilje. Det har kommet menn (godt voksne menn) og kysset meg bakfra på halsen. Det har vært menn som har befølt meg fra topp til tå. Det har vært menn som har dratt i meg for så å ta tak i rompa mi. En mann som jobber her nede nekter til og med å gjøre en tjeneste uten at jeg må kysse han på kinnet. Altså hva faen? Nei takk. Det største problemet er ikke turistene som er stupfulle i bargaten, men ekle gamle menn som ikke eier skam. 

 

I går da jeg og Malin skulle gå hjem fra byen, gikk vi en liten omvei så vi kunne dra å kjøpe noe å spise. Vi gikk langs veien da jeg plutselig kjente noen skvise puppen min hardt. Da var det en gammel mann som kjørte forbi på scooter og i fart tok han tak i puppen min, klemte den hardt og blinket jævlig usexy til oss. Åh! Dere skulle bare vist hvor mye det boblet inni meg. Jeg blir så sur og hadde han stoppet opp hadde jeg smekket til han. Hvor fan er respekten? 

 

Jeg vet det ikke bare er meg som irriterer meg over dette. Jeg vet også at det skjer med mange jenter her nede. Jeg skulle også ønske de kunne forstå hatet vårt mot dem da de tenker på å prøve seg. Du er 60 år og jeg er 20 år. Du har godt voksne barn og jeg var ikke født da ditt første barn ble født. Jeg kjenner ikke deg og da vil jeg absolutt ikke ha din kropp tett inntil min - gå bort.  Jeg er så lei av å møte på dere, men jeg kommer nok fortsatt til å møte dere ofte. Dere er faen meg over alt. En ting er sikkert! Før jeg drar hjem skal hver og en av dere som prøver dere få klar beskjed fra meg, om at dere kan holde dere til helvette borte fra meg og min kropp. 

Jeg hater menn som faen ikke klarer å oppføre seg rundt kvinner. 

YOU<3

 • 17.07.2017 - 10:54

A journey is best measured in friends, rather than miles.
UKENS SPØRSMÅL - RHODOS

 • 16.07.2017 - 19:09Hvor lenge skal du være der? 

Det er et spørsmål jeg ikke kan svare på. Jeg kan være her til September om jeg vil, men om jeg orker er et annet spørsmål. Planen er å komme hjem til Oslo før siste helgen i August når Findings er, men så har jeg også lyst å være her de to første ukene i September... Det blir fort dyrt om jeg skal hjem til Findings og så tilbake hit igjen, så det tviler jeg på at jeg gjør. Jeg får egentlig bare ta det som det kommer! 

Hva jobber du som og hvor jobber du? 
Jeg jobber på Grabbarne Grus og jobber med litt forskjellig. Jeg selger billetter til events, promoterer, står i baren og mingler. Vet ikke med dere, men dette er en beste sommerjobben jeg har hatt.

Får du godt betalt? 

Jeg får godt betalt om man regner på hvor "lite" jeg jobber. Jeg kunne nok tjent mer penger på en annen jobb, men da måtte jeg jo også jobbe 3-4 ganger så mye som jeg gjør nå.  Jeg er veldig fornøyd med lønnen, men hvor mye jeg tjener er nok hemmelig. Jeg kan si en ting og det er at jeg klarer meg godt! Jeg kan også jobbe mer og tjene dobbelt så mye som jeg gjør. Jeg har vært litt lat til nå om jeg skal være ærlig, men framover skal jeg jobbe mer og da kan jeg spar opp en del. Hvorfor gjør jeg det?

Det var så mange som var negative til Rhodos og det var heller ikke mange fra årets sesong som ville dra. Det har vært reportere jeg har snakket med og det har vært venner som har ledd når jeg har fortalt hva jeg skulle gjøre. Jeg har vært på 1 partytur før denne og jeg føler meg langt fra ferdig. Jeg har hørt og sett fler gjøre det samme som jeg gjør nå og det hørtes jo så gøy ut! Jeg ser fram til tiden framover og jeg er veldig glad jeg bestemte med for å bruke sommeren her. Så klart er ikke dette en sommerjobb jeg ser for meg å ha vært år. Kanskje om jeg trives? Jeg skal ikke si noe for fort. Jeg ser i alle fall på dette som en av de beste sommerjobbene jeg har hatt. Så ja, Hvorfor jeg gjør det har jeg ikke et enkelt svar på, for det er så utrolig mange grunner til at jeg valgte å gjøre dette. 

Drikker du hver eneste dag? 

Nei jeg drikker eller fester ikke hver eneste dag, selv om jeg jobber på en bar. Jeg kan dra ut uten å drikke og jeg velger lett en filmkveld ovenfor barstreet. Det blir så klart oftere at man drar ut enn at man holder seg på hotellet, men det er bare gøy. Det er veldig sosialt og gøy å feste med alle her nede. 

 

Har du blitt kjent med noen? 

Ja mange. Den eneste jeg kjente når jeg kom var jo Petter så det er klart jeg har fått meg mange nye venner allerede. Jeg blir lett kjent med mennesker og alle her nede er veldig åpne og utadvendt. Det føles ut som jeg har vært her mye lengre enn jeg har, for jeg har allerede rukket å knytte sterke bånd til fler.

 

"Exen din er på Rhodos"

 • 16.07.2017 - 11:26

God morgen fine lesere<3 Jeg våknet for ikke lenge siden og skal snart kle på meg og komme meg ut i solen. Jeg fikk ikke mye soltid i går så jeg har litt tid å ta igjen i dag. Faktisk så har jeg bare solet meg en og en halv dag siden jeg kom, men jeg stresser heller ikke. Det er deilig å være brun, men jeg vil heller bruke tiden min på morsomme ting. Brunfargen går jo bort med en gang man kommer hjem, men minner har du hele livet. Jeg skal jo uansett være her lenge så brun blir jeg nok uansett. Anyway! I går drakk jeg ikke og var heller ikke ute. ( Jeg klarte selv om ikke å sovne før halv 6.... Mulig?! ) Det var så deilig å slappe av og ligge i sengen. Jeg dro en tur på kino med noen folk, men dro der i fra før filmen i det hele tatt var ferdig. Det var for det første 3 filmen av en filmserie. For det andre forstod jeg ikke halvparten av hva de sa. De snakket engelsk, men apene i filmen hadde sitt eget språk og da var det tekstet på gresk, så man forsto altså ikke halvparten av hva de sa. For det tredje liker jeg egentlig ikke å dra på kino. Jeg kan dra om det er en veldig bra film jeg skal se, men om ikke orker jeg ikke. Det er jo så mye deiligere å kunne legge seg hjemme i sofaen eller i sengen og sette på en film. Da kan du pause når du vil og du slipper å høre på knaskingen til halvparten av folkene i salen. (Noe som jeg irritert meg litt for mye over) Jeg dro i alle fall tidligere hjem og lå heller i sengen å så på serie resten av kvelden. 

Jeg må fortelle dere noe som skjedde fredag. Jeg lå å solet meg ved bassenget da en av guttene jeg har blitt kjent med her nede og som jeg jobber med kom opp til meg. Han fortalte han nettopp hadde møt exen min og kompisgjengen hans. De hadde stått å pratet en stund før de hadde fortalt at jeg var exen til en av guttene. De møtte ikke bare gjengen en gang, men to ganger. Begge gangene var jeg og "exen" et snakketema. Haha hvor kommer dette fra? Min ex er ikke i Rhodos og det fikk jeg avkreftet ganske fort. Først spile han med på at han hadde vært i Rhodos, men hadde nå reist hjem igjen. Han innrømte til slutt at han bare spilte med for å lure meg. Guttegjengen de hadde møtt har jeg ingen aning på hvem er og denne "exen" som jeg har er en gutt jeg aldri har hørt om. Hvorfor lyge om å være exen til noen du aldri har møtt? Haha folk altså.

 

Nå skal jeg komme meg ut i solen! Vi blogges mer senere<3 suss 

Jeg har fått meg samboer!

 • 15.07.2017 - 18:24

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Nå ligger jeg i sengen med potetgullposen ved siden av meg. Her har jeg nesten oppholdt meg hele dagen, om man ser bort i fra de 40 minuttene med soling på stranden og når jeg spiste middag. Jeg har ingen planer om å røyse meg enda heller, men det er helt lov noen ganger. Det er lørdag, men her nede har dagene ingenting å si. Dagene går i ett og hver dag er en helg. I går hadde jeg den lengste kvelden siden jeg kom og jeg var ikke hjemme før klokken var over 6. (Shitt det er lenge til å være meg!) Rettere sagt blir vell vi, for jeg har nemlig fått meg samboer nå. Jeg bor ikke lengre alene, men med Malin. Malin fra fjorårets sesong av paradise, hun husker kanskje flere av dere? Jeg som trivdes så godt alene... Neida! Det er så koselig å ha noen å bo med og spesielt når det ble Malin. Jeg vet ikke hvorfor jeg ville bo alene, men det er veldig sosialt og gøy å bo sammen med noen. Nå skal vi ikke bo så lenge sammen da hun også får eget rom snart. Tror planen er at hun skal bo her en uke så det skal bli gøy:D Selv om vi snart får hvert vårt rom skal man ikke se bort i fra at det blir en del kvelder med sleepover på oss.  Nå er jeg faktisk alene en liten stund siden hun er ute å tar noen bilder med en venninne. 

 

I dag har vært en veldig slapp dag. Vi våknet klokken 2 og kom oss ikke ut av rommet før nærmere 3. Jeg har vært veldig sliten og jeg vil bare ligge i sengen. Jeg har også klart å fått strekk i begge leggene. Det er i alle fall slik det føles ut som for det gjør så vondt å gå og jeg er utrolig øm. Grunnen til dette er nok på grunn av all dansingen i går. Jeg satt ikke i ro i et sekund og jeg og Bettina hadde danseshow etter show til de andre hele kvelden. Gøy var det i alle fall, men om det var verdt det i dag er en annen sak. I kveld skal jeg kjøpe meg godis, skrive litt og være med folk fra crewet. Nå holder jeg på å sovne så vi blogges i morgen! Nå trenger jeg en time eller 2 med søvn. Dere er best! 

 

Tiden går litt for fort.

 • 15.07.2017 - 13:14

Flere enn meg som ikke liker å bli eldre? Jeg elsker å ha bursdag, men å fylle et år eldre? Nei takk. Jeg kunne gjerne vært 20 år for alltid, men hvor lei ville ikke jeg blitt etter noen år. Jeg skulle til å skrive at da ville jeg jo aldri blitt feks bestemor eller pensjonert meg, men det er jo uansett ikke en selvfølge. Jeg ville nok hatet å være 20 år for alltid. Jeg føler det var mye som var bedre når man var yngre, men det er også mye som er bedre nå. Det føles ut som det var mindre bekymringer før, men jeg husker vell mest sannsynlig feil. Jeg hadde bekymringer og ting jeg stresset med da jeg var yngre også, men det var nok helt andre ting enn hva jeg stresser over nå.
Før var ikke spørsmålet hva vi skulle spise på hytteturen eller hvor vi skulle dra på ferie, men om vi faktisk fikk lov å reise eller om noen kunne kjøre oss. Det hadde ingenting å si at ingen av oss jobbet og hadde pengene. Sa mamma og pappa nei var valget allerede tatt for oss. Jeg savner å være 16 år, men samtidig er det veldig deilig å være noen år eldre. Det var gøy den tiden man måtte holde ting skjult og når alt var nytt. Jeg kunne godt vært 16 for en dag igjen, men bare en dag. Da jeg var 16 år trodde jeg at jeg visste alt. Jeg trodde jeg var voksen nok til å drikke alkohol. Jeg trodde jeg visste best om hva jeg skulle velge og jeg trodde ingenting på at mamma og pappa ville mitt beste da de sa nei til ting. "Alle" vennene mine fikk jo lov, så hvorfor ikke jeg? tenkte jeg. Det stemte jo egentlig ikke. De fleste vennene mine fikk jo ikke lov til alt, det var jo bare noe vi sa - i håp om at vi skulle få viljen vår. Tiden går så utrolig fort, nesten litt for fort noen ganger.Tenk om man kunne gå tilbake i tid og fortelle seg selv hva man burde gjøre og hva man ikke burde gjøre? Hadde man da aldri tråkket feil eller ville man valgt andre veier og selv om "angret". Jeg angrer ikke på noe spesielt i livet, men det er så klart ting jeg kunne gjort annerledes. Jeg er den jeg er i dag på grunn av valgene jeg har tatt. Jeg lurer på hvordan ting ville sett ut om jeg hadde tatt en liten vending et sted i livet? Rart å tenke på. Jeg ville kanskje vært et helt annet sted akkurat nå. Det er trist, men også litt godt å vokse opp. Det er mye jeg skulle ønske jeg kunne oppleve igjen, men det er mye jeg ser fram til å oppleve. Om jeg fortsatt lever i morgen da, for det er jo heller ikke en selvfølge. 


Video fra gårsdagens date

 • 14.07.2017 - 18:37

Hei alle sammen! Nå er jeg bare en rask tur innom hotellet for å poste videoen til dere. Jeg skal snart ut å spise middag med Petter før vi tar turen ut. Nei jeg og Petter er ikke kjærester for dere som fortsatt lurer på det. Vi er begge her nede for å jobbe og henger derfor mye sammen. Videoen er endelig ferdig redigert så nå kan jeg fortelle dere om daten jeg var på i går. Jeg og Bettina pakket sekken på morningen og kjørte rundt hele Rhodos. FOR EN DAG! Jeg er så glad vi gjorde det for nå har jeg virkelig fått sett hvor stor og fin øyen er. Vi stoppet mange ganger på turen, noe som var veldig nødvendig. Vi stoppet for å drikke, bade, spise og se på de fine stedene vi kjørte forbi. Om du skal eller er i Rhodos anbefaler jeg virkelig å leie en bil eller en scooter for å oppleve mer av øyen. Det er så mange som reiser til Rhodos og bare ser barstreet og sentrum stranden. Da kan jeg forstå at Rhodos kanskje ikke er det fineste stedet, men det er jo så mye mer å se og gjøre. Vi kjørte i over 6 timer til sammen og det var så verdt det! Vi tenkte først å kjøre hver vår scooter, men endte opp med å kjøre kun en. Det er jeg også veldig glad for, for da hadde vi muligheten til å prate hele turen.

Noen vil sikkert påpeke at vi ikke brukte hjelm og det forstår jeg veldig godt. Det er IDIOTISK (sorry språkbruket), men samtidig gjorde vi ikke noe med det. Jeg er nok nødt å skaffe meg hjelm her nede om jeg skal kjøre mer. Per dags dato har jeg enda ikke skaffet meg scooter og jeg er ikke sikker på at jeg kommer til å gjøre det heller. Det er veldig kort i mellom avstandene og jeg merker hvor lat man blir av scooter her nede. De fleste kjører når de bare skal 500 meter bort i gaten. Jeg tenker det er bedre å ikke skaffe seg scooter, så kan jeg heller gå litt. Håper dere liker filmen! Vi blogges <3 (Videoen tok foresten 5 timer å laste opp så jeg håper jeg finner en plass hvor de har bedre nett neste gang...) 


Er han interessert?

 • 14.07.2017 - 10:56

Vi har vell alle vært interessert i noen før og vi har vell alle vært usikker på om personen har vært interessert tilbake. sant? 

Du tror kanskje ikke han vil ha deg og han tror kanskje ikke du vil ha han. 
Livet er alt for kort til å ikke vise eller fortelle hva du føler. Hva så om han kanskje ikke føler det samme? Verdt et forsøk er det uansett. Det er så mange som hinter, later som og over tenker. Du skulle vell ønske du du var bedre på å bedømme om noen var tiltrukket til deg eller ikke? Da ville du kanskje tort å fortelle hva du følte. Du ville så klart aldri fortalt han det om det ikke var gjensidig? Eller? Om det er en ting jeg har lært så er det at man kommer ingen vei ved å tie. Vi jenter vil kanskje oftes at gutten skal ta det første steget, men hvorfor? Det er like mye din oppgave som hans. Jeg føler at jenter kan kanskje være flinkere til å vise følelser enn hva gutter er, men det gjelder så klart ikke alle. Er han uinteressert eller bare sjenert? Tørr å ta en sjanse. Du sier du ikke vil kaste bort tiden din, men det er akkurat det du gjør nå. Du venter og du tenker. Denne tiden kunne blitt brukt på noen andre eller på å vite at følelsene kanskje var gjensidig. Det er viktig å tørre å ta det første steget når man er forelsket.

Denne daten blir vanskelig å slå

 • 13.07.2017 - 19:15

Hei søtiser! Nå er jeg nettopp kommet til Bettina. Jeg jobber med henne og hun bor på hotell bare 5 minutter unna meg. Vi ligger begge nydusjet i sengen og er klare for å ta kvelden helt med ro. I dag har jeg hatt den fineste dagen i Rhodos til nå. Gud som jeg har koset meg og opplevd mye. Jeg pakket sekken i morges klokken 10 og kom ikke hjem før ca 1 time siden. Nå er klokken 8 så det sier seg selv at denne dagen har vært lang. Denne daten blir veldig vanskelig å slå. Jeg setter kravene høyt til den neste gutten som vil spørre meg ut. Hva jeg har gjort blir en liten overraskelse. Jeg har nemlig filmet i hele dag så denne daten skal dere også få lov til å være med på. Jeg er glad jeg filmet masse for jeg vil selv oppleve dagen litt på nytt. Jeg kan gi dere et lite hint; Jeg har sett myye i dag. 

 

Kvelden skal tilbringes hos Bettina og akkurat nå føles det ut som vi blir liggende i sengen hele kvelden. Vi er begge veldig slitne og det skjer jo noe hele tiden, derfor er det godt med kvelder som dette noen ganger. Jeg skal også begynne å redigere filmen til dere så den kommer ut i løpet av uken. Snart tenker vi oss ned på butikken en tur for å kjøpe litt godis, så tar vi turen tilbake hit for å se film. Vi blogges mer i morgen<3

Klarer noen gjette hva jeg har gjort i dag? Petter havnet i fengsel

 • 13.07.2017 - 09:14

God morgen fine lesere! Hvordan har dere det? Jeg føler meg uthvilt i dag og jeg er glad jeg tok det rolig i går. Nå har det blitt to rolige dager på rad og det er deilig for i morgen er det LADIES NIGHT! Favoritteventet mitt her nede til nå. Hvem liker vell ikke strippere? Haha det verste er jo at det ikke er så profesjonelt, men heller på gøy. Det er jo gutter fra crewet som danser og det er jo ikke alle som prøver å leke deilig, men heller gjør hele showet til en gøy greie. 

 

Anyway! Jeg må fortelle dere om noe som skjedde i går. Det var nemlig en veldig hektisk dag for crewet til grabbarne. En etter en ble hentet inn av politiet og satt i fengsel. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte da Petter plutselig sendte snap av at han satt inne. Han klarte selvfølgelig å kjøre inn feil vei og havnet i en enveiskjørt gate. Politiet så han og buret han inne, haha... Det kan ikke vært så ille da! Det var det jævligste (sorry språkbruket) fengselet jeg noen gang har sett, men telefon og røyk fikk de lov å ha meg seg. Petter slapp ut etter en stund med en bot på 500 euro. Kunne vært verre. Jeg har hørt at dette er noe som skjer her nede, men i går var det kaos i gatene. En etter en ble tatt og nå kommer nok alle til å kjøre mer forsiktig framover. Jeg tørr såvidt å kjøre scooter noe mer. Det er vell egentlig ikke noe problem å kjøre, så lenge man følger reglene. 

 

Lifetip; Leier du bil/scooter i utlandet, KJØR PENT!
(ps: det burde man alltid gjøre.) 
Jeg kjenner meg ikke igjen

 • 12.07.2017 - 17:42

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg håper det er blitt sommer der dere bor og at dere nyter ferien. Nå ligger jeg i sengen på hotellet og knasker på litt potetgull. Jeg har nettopp spist middag med Bettina og hengt litt med crewet. I dag har jeg bare tatt det med ro og samlet opp litt krefter. Det har vært deilig å være litt alene på rommet og sett på serie. I går var faktisk første gangen siden jeg kom hit at jeg ikke festet. Jeg var ute en liten tur siden der var event på grabbarne, men jeg drakk ikke. Jeg skjønner ikke hva varmen gjør med meg, men dette er ikke slik jeg pleier å være. Hjemme i Norge drar jeg ut en gang i uken og sjeldent giret på å gjøre noe dagen etter en tur på byen. Spesielt ikke når man fester til 8 på morgenen. Her derimot fester jeg hver dag. Ikke nok med at jeg fester hver eneste dag, men jeg fester lenge og våkner tidlig. Jeg ser ikke ikke noe problem i å feste mye heller da. Så lenge jeg fester fordi jeg føler for det og ikke for at jeg må, kommer jeg nok til å fortsette med det. Alle er jo i bargaten hver kveld uansett så det er jo veldig sosialt. + jeg er jo bare 20 år! Dette er jo tiden i livet for å feste. 

 

Nå skal jeg se litt på leiligheter på finn, så skal jeg dusje og deretter sove en time. Det er kanskje ikke vits å si jeg skal sove på dagen lengre, for alle gangene jeg har skrevet her at jeg skal sove eller sagt til venner at jeg skal sove har jeg aldri endt opp med å sove. Jeg er ikke en person som liker å sove på dagen. Den eneste tiden jeg sov på dagen var da jeg gikk skole, da var soving det beste jeg visste! Jeg funket ikke etter skolen før jeg hadde sovet minst 1 time. Jeg skal i alle fall dusje nå så får vi se hva jeg gjør. Vi blogges<3

Siden sist

 • 12.07.2017 - 12:44

Hei fine lesere. Nå er det to dager siden sist dere hørte fra meg. I alle fall her på bloggen. Jeg tok meg en liten ukes pause fra skrivingen og det har vært deilig. Det har skjedd noe hver eneste dag siden jeg kom ned hit og jeg har prøvd å fått vært med på mest mulig. Nå føler jeg at jeg har kommet meg på plass og vil da klare å finne tid til å oppdatere dere. Jeg ville nok klart å finne tid til å skrive siden jeg kom, men jeg har rett så slett prioritert litt andre ting nå i starten av oppholdet. Nå starter jeg opp igjen i alle fall! 

 

Hva har jeg gjort? 

På mandag fikk jeg som sagt besøk av mitt søskenbarn og hennes venninne. Vi hadde en veldig fin dag og vi gjorde noe fra de kom til de dro. Vi kjørte opp til "knullebenken" som den kalles, vi tok bilder,  shoppet, spiste mat og dro en liten tur på barstreet. Jeg hadde det i alle fall veldig gøy og det tror jeg nok de også hadde! På kvelden dro jeg ut (som hver dag haha...) og det ble en ganske sen kveld og jeg sov veldig dårlig den natten. En av grunnene var at jeg fortsatt ikke har kjøpt meg vifte for å ha på rommet så det er derfor varmere på rommet mitt enn det er ute på natten... I dag er jeg nødt å dra å kjøpe en.

I går da jeg våknet dro jeg å la meg på stranden i noen timer. Det var faktisk første gang jeg var på stranden siden jeg kom, veldig uvanlig til å være meg som elsker stranden. Det var så deilig å høre på musikk, bade og sole seg. Jeg har ikke stresset med soling og bading siden jeg vet jeg har mange dager på å gjøre det.

 

Etter noen timer dro jeg og Bettina å spiste middag. Det var så deilig med litt jentetid og at vi dro litt utenfor byen. Det var da vi satt å spiste at vi innså vi var nødt til å ta tak i livene våre haha... Derfor dro vi rett hjem etter vi hadde spist ferdig å dusjet, sminket oss og dro ut å tok masse bilder. Vi tok nesten 400 bilder og det ble så mange kule! Jeg gleder meg til å vise dere dem. Nå har vi planlagt å ta bilder minst 2 ganger i uken og oppdatere blogg minst 1 gang om dagen. Det vet jeg at jeg skal klare!  Hvordan har jeg det? 

Jeg har det utrolig bra for tiden. Jeg trives veldig og er glad jeg dro ned hit. Nå skjønner jeg utrolig godt hvorfor de fleste kommer tilbake å jobber år etter år. Jeg har blitt kjent med utrolig mange kule mennesker og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Det er over 30 grader hver eneste dag og det er ikke noe tvil om at humøret er bedre i varmen. Vi spiser også på restaurant hver dag og det er lite som er bedre enn å få servert mat. Jeg har det i alle fall veldig bra og det føles ikke ut som en jobb, men en eviglang ferie. 

Hva gjør jeg nå?

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og skal snart spise litt lunsj. Jeg var på butikken i stad å kjøpte knekkebrød, ost og sjokkomelk så det er det jeg skal kose meg med. Klokken er halv 2 og jeg har ikke fått gjort noe spesielt i dag. Jeg sov til klokken 12, men det var også veldig nødvendig. Det er ikke alltid jeg "rekker" å sove så lenge her nede. Vi legger oss ofte sent å prøver å komme oss opp i normal tid. Det verste jeg vet er å sove bort dagene, uansett om jeg er på ferie eller er hjemme. 

Body shadow

 • 09.07.2017 - 19:00

Hei alle sammen. Nå sitter jeg nede i lobbyen på hotellet. Jeg har ikke nett på rommet mitt så jeg må sitte her nede når jeg skal oppdatere dere. Tror jeg er den eneste som ikke har nett på rommet, men jeg skal ikke klage for jeg er å den eneste med som har fått rom alene. Jeg har nettopp ryddet rommet og det er blitt superkoselig nå! Jeg slo sammen sengene til en dobbelseng, hengte opp alle klærne i klesskapet og ryddet. Angrer på at jeg ikke tok førbilder, men dere får se i morgen hvordan det ser ut nå i alle fall. Det er blitt litt hjemmekoselig og det er godt når jeg skal være såpas lenge der. Det blir fort veldig rot  og uoversiktlig om man skal leve i en koffert, så jeg pakket like gjerne ut alt. Mamma gjør alltid det uansett om hun bare skal være borte en uke, så der har jeg noe å lære! Jeg tenker alltid at det tar lang tid, men man har jo så mye mer oversikt over hva man har når man pakker ut. 

I morgen kommer søskenbarnet mitt og venninnen hennes på besøk. Først er planen å shoppe litt før vi så tar turen til barstreet på kvelden. Jeg gleder meg til å vise utelivet til dem. I kveld blir jeg nok ikke å dra ut og skal bare slappe av og ligge i sengen hele kvelden. Jeg må nok holde meg edru i morgen også så kan ha litt kontroll på girlsa haha. Jeg gleder meg masse til å få besøk og til de skal få lov å være med å teste ut utelivet her. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg i sengen igjen. Det er søndag så hva er vell bedre enn å tilbringe den med serie og godis. Vi blogges i morgen<3

 

Min dag i bilder

 • 09.07.2017 - 12:10Ladies night

 • 07.07.2017 - 12:03Hei alle sammen. Hvordan har dere det? I går ble en rolig kveld da jeg sakte men sikkert begynte å miste stemmen min. Stemmen sprakk og jeg snakket bare lavere og lavere jo senere det ble. Jeg er glad jeg tok det rolig i går for formen er mye bedre i dag. Alle her nede har blitt syk i starten av oppholdet, men så går det som regel fort over. I dag er det ladies night på grabbarne og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det er gutter fra crewet som skal strippe og jentestrippere har vi leid inn profosjonelt. Det er det største arrangemante vi har her nede så i kveld er det full fest på øya. 

 

Nå skal jeg ut i solen så vi blogges mer senere <3

Øyen jeg ikke ville reise til

 • 06.07.2017 - 17:19

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på hotellet og har nettopp kommet hjem fra en restaurant med en gjeng fra crewet. Jeg prøver å samle opp litt krefter og sove litt. I dag har jeg bare kost meg og vært rundt om kring på øyen. Jeg har shoppet litt, solet meg, spist og kjørt scooter. (Jeg skal prøve å bli flinkere å bruke hjelm mamma) Jeg har det så fint her nede og jeg er så glad jeg ikke hørte på de personene som rådet meg å ikke gjøre det. Det var vel aldri noen som sa jeg ikke skulle gjøre det, men man merker når mennesker tenker negativt om noe. Det er i alle fall mye å gjøre, mye å se og utrolig mange fine mennesker. Det er en utrolig fin gjeng jeg skal jobbe med her nede og jobbe "mot". Jeg trives utrolig mye med andre ord. 

Nå er det snart 2 år siden jeg og venninnene mine skulle på vår første 18 års tur. Vi ville reise et sted hvor det var fint, men også et sted hvor vi kunne feste. Hvor skulle vi reise? Rhodos ble fort nedprioritert og nå kan jeg kan ikke forstå hvorfor. Vi endte opp på i IOS en annen øy i Hellas så jeg skal ikke klage. To helt forskjellige øyer som kanskje ikke kan sammenlignes, men fint er det på begge stedene. Det er gøy å oppleve noe nytt i alle fall. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg litt på sengen. Vi ses <3 

 Hun hadde rett

 • 06.07.2017 - 11:11

God morgen alle sammen. Gjett hvem som nettopp våknet og forsov seg til møte? Jo det var nok meg. Jeg sitter nå i lobbyen å irriterer meg over at jeg begynner å bli syk. Sara fortalte meg at alle blir syk her nede og at det bare  var et spørsmål om tid. Hun hadde rett. Jeg trodde bare jeg hadde litt mer flaks, men det er bare dag 2 og formen min begynner allerede å falle. Det er bare halsen som verker så jeg håper den ikke blir verre. De sier det er på grunn av at vi kjører rundt på scooter dagen lang, og derfor blir det stor forskjell på temperaturen fra vi kjører til vi står i ro. Jeg håper formen ikke blir verre i alle fall. 

 

Dere husker vell jeg sa jeg skulle ta det rolig i går? Slik ble dert altså ikke. Haha hvem prøver jeg å lure? Jeg må jo i alle fall få med meg alle 3 eventene som vi har før jeg sier jeg skal ta det rolig. Det var utrolig gøy med bar hopping og nå er det heldigvis en dag pause før det er nytt event. På fredag er det ladies night og da skal vi ha både mannlige og jentestrippere på klubben. 

 

I går dro jeg til gamlebyen med tante og familien + et vennepar av dem, og venninner til søskenbarnet mitt. Det er så fint der og jeg er så glad jeg skal være her nede lenge. Jeg føler meg heldig! Vi spiste middag sammen og gikk litt i butikker. Det er superkoselig å møte familie her nede, spesielt når jeg ikke ser dem så ofte. Vi skal nok møtes flere ganger da de ikke bort så alt for langt unna her jeg bor. Jeg fikk litt sjokk da jeg skulle hjem i går. Først stresset jeg med at Petter måtte hente meg på scooter, men han er jo umulig å få tak i her nede. Jeg ventet en stund, men når klokken nesten var halv 10 en halvtime etter jeg skulle startet på jobb (fan....) bestemte jeg meg for å gå. Alle her nede er virkelig blitt late etter vi fikk scooter! Det tok maks 10 minutter og det var så godt å gå. Jeg føler jeg legger merke til mer når jeg går enn når jeg kjører. Når vi først snakker om scooter så kom jeg på at jeg er nødt å fikse meg en selv. Kanskje de har fått inn noen ledige nå? Skal dra å sjekke. 


                         Nå skal jeg opp på rommet og ta meg en dusj og finne noe å spise til frokost, vi blogges <3

Hvordan var utelivet?

 • 05.07.2017 - 16:07Hei alle sammen! Nå sitter jeg i lobbyen på hotellet. Vi har nettopp hatt møte og nå fant jeg litt tid til å oppdatere dere. Jeg hadde planer om å poste et innlegg i dag tidlig, men ingenting var ferdigskrevet og jeg har jobbet siden jeg våknet. Senere i dag skal jeg møte litt familiemedlemmer som er her nede før jeg tar turen ut igjen. 

Første festen min gikk over all forventning. Det var en utrolig gøy kveld og så koselig å møte flere av dere ute. Vi hadde event på Grabbarne så det var utrolig masse folk der i går. Det var free bar på alle, så dere kan tenke dere hvor fort festen tok av haha. Det er så gøy at alle klubbene ligger tett i tett. Det var nesten like mye festing i bargaten som det var inne på klubben. Det ble en sen kveld og jeg sov maks 2 timer før vi skulle ha møte klokken 10 i dag tidlig. Det beste med å feste i varmen er at jeg aldri blir dårlig. Formen er utrolig fin i dag, men jeg merker jeg begynner å bli ganske trøtt nå. 

Nå må jeg legge fra meg macen og begynne å stelle meg. Jeg skal dra å møte tante og familien for å spise om under en time, så jeg begynner egentlig å få litt dårlig tid. Etter jeg har vært med dem går turen til Grabbarne igjen for et nytt event. Det blir nok ikke en lang kveld i dag, med tanke på kvelden i går. Jeg tror jeg trenger litt mer søvn i natt, eller jeg vet jeg trenger det. Jeg skal også få spilt inn en vlogg i løpet av uken, så får dere et nærmere innblikk på hvordan dagene mine ser ut her nede. 

Vi blogges mer i morgen<3 

Bilder fra Rhodos

 • 04.07.2017 - 19:17

Hei alle sammen. I dag har jeg bare kost meg, vært i solen og hengt mye med Petter. Han har vist meg rundt på øyen og vi har kjørt scooter rundt om kring i sentrum. Petter kom for en uke siden så han kjenner allerede øyen ganske så godt. Jeg skulle fikse meg scooter tidligere i dag, men det var så klart tomt der vi leier. Jeg får dra tilbake om noen dager så forhåpentligvis fins det noen ledige da. 

 

Det er så deilig å være i varmen igjen. Jeg var ikke klar over hvor mange ungdommer det var her nede, men vi er over alt haha. Vi har bare sett en del av Rhodos i dag, men det er fortsatt masse å utforske. Jeg vet ikke va jeg så fort meg, men jeg trodde ikke Rhodos var så stort. Jeg så fort meg en liten by med noen få butikker, men byen er faktisk ganske stor. Jeg har allerede gjort meg et godt inntrykk av øyen og jeg gleder meg til tiden framover. Vi som jobber på Grabbarne bor alle sammen på samme hotell så det vil nok gjøre oppholdet ekstra gøy.  
Vi kjørte scooter opp på fjellet og der fant vi en ensom geit og en høne. Petter var veldig glad da han så høna og prøvde å gjøre alt fordi han ville klappe den. Det klarte han dessverre ikke, men geiten fikk holde for i dag. 

Nå sitter jeg i lobbyen og skal opp å dusje etter jeg har publisert dette innlegget. I kveld er det første festen for meg i alle fall og jeg gleder meg enormt. Jeg får møte alle jeg skal jobbe med og sjekke ut utelivet. Er det så gøy som alle skal ha det til? Jeg forteller dere i morgen. 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no