martine johansen |oslo

Jeg savner hjemme

 • 23.07.2017 - 10:26

God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg fikk meg ikke inn på blogg.no. Noen av dere fikk det kanskje med seg, med tanke på at jeg postet en instagramstory om det. Vet ikke hva det var, men det kom opp teknisk feil hver gang. Da jeg våknet i dag prøvde jeg å logge meg inn og nå sitter jeg i sengen og siden fungerer endelig. 
 

I dag skal jeg sole meg, spise mat og henge med venner. Slik som hver eneste dag her nede. Jeg har virkelig lite å klage på for tiden. Først reiste jeg 2 måneder til Mexico i Januar og nå 2 måneder til Hellas. Gratis ferie, varme og godt selskap - Det er luksus. Det er luksus, men i går var også første dagen siden jeg kom at jeg savnet litt å være hjemme. Jeg skulle ønske jeg kunne reist hjem en uke og så komme tilbake igjen. Når jeg skriver hjemme, så mener jeg Bodø. Jeg tror det kan ha med å gjøre at vi fester en del her nede. Når jeg blir sliten er foreldrene mine alltid den tryggeste plassen å dra. Hos mamma og pappa er det stedet jeg kan senke skuldrene mest og det er der jeg samler opp mest krefter. Jeg savner også vennene mine hjemme, spesielt nå når jeg ser dem har ferie. Jeg blir ikke å dra hjem, men det var bare en tanke som fristet i går da jeg lå i sengen. Jeg skal fortsette å nyte dagene her nede og prøve å ta det litt ekstra med ro noen ganger. Jeg kommer tidsnok hjem igjen og da regner jeg med at jeg vil savne Rhodos fort. Jeg har det virkelig fint her nede. Nå skal jeg spise frokost og legge meg ute i solen. Håper dere alle får en kjempefin dag<3 Dere er best!


Jordskjelv og forkjølelse

 • 21.07.2017 - 18:08

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg beklager for null oppdatering i går, men jeg var veldig sliten og sov ganske lenge. Da jeg først våknet begynte vi å spille beerpong. Det ble altså drinker til frokost haha - Only in Rhodos! Vi spilte et par runder før vi dro å spiste middag. På kvelden dro jeg ut igjen og det var veldig gøy som vanlig, selv om jeg tok tidlig kveld. Det var altså en veldig travel og morsom dag så jeg tok meg ikke tid til å dra hjem å sette meg forran macen. Slik blir det noen dager her nede, men det har dere forståelse for håper jeg. Jeg begynner også å bli syk og jeg hater det. Jeg har vell vært litt småforkjølet siden jeg kom, men i natt var det virkelig ille. Jeg våknet hver time av hosteanfall og klarte ikke ligge ned i sengen. Nesen min var også helt tett så det gjorde ikke saken noe bedre. 

 

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag. Jeg og Bettina dro til et bassengområde som ligger kun 5 minutter fra hotellet vårt. Vi har spist litt mat, solet oss, sovet litt og bablet shit. Det har vært veldig deilig med en dag med avslappning, spesielt etter formen i natt. 

 

Jeg har det i alle fall fortsatt veldig fint i Rhodos. Jeg hadde ikke strøm på mobilen min i går, men da jeg skrudde den på i dag tidlig tikket det inn med meldinger på face, snap og instagram. Det var da jeg faktisk innså at det hadde vært jordskjelv i natt. Hvordan kunne jeg oversett det? Jeg er litt glad jeg ikke merket det for da hadde jeg nok vært mer redd enn hva jeg er nå. Jeg er i alle fall veldig glad det gikk bra med alle mine her nede, men det har fortsatt vært en litt tung dag. Jeg sender varme klemmer tanker går ut til alle pårørende. I Tyrkia er 70 mennesker skadd. Det er helt forferdelig!  

Nå var det min tur - fengsel.

 • 19.07.2017 - 18:45

Hei alle sammen! Sorry for sen oppdatering, men dagen i dag har vært kaos fra morgen til kveld. Jeg våkner med tidenes kul i hode og skrubbsår i pannen. Det skjedde et lite uhell ute på klubben i går, men det gikk heldigvis bra. Da jeg våknet i dag dro jeg å hentet Rebecca. Rebecca er forresten kommet ned hit og skal jobbe sammen med oss, så det skal bli veldig gøy! Vi skulle dra å kjøpe frokost for så å dra å legge oss på stranden, men så langt kom vi aldri. Vi kom oss 200 meter fra hotellet før politiet stoppet oss og 5 minutter senere satt vi i politibilen på vei til stasjonen. Jeg så for meg en liten halvtime på stasjonen og så skulle vi få gå, men neida! Vi fikk først vite at vi skulle få gå etter 30 minutter, men plutselig ombestemte de seg og valgte å sette oss inn i fengselet. Det var ikke et fengsel som vi har i Norge. Dette var et fengsel som man ser på film og serie. 


Jeg fikk lov å ha mobiltelefonen min helt til vi ble buret inne, men når vi skulle inn tok de den i fra oss. Jeg skulle ønske jeg kunne beholdt mobilen så jeg fikk vise dere hvordan det var - for hvordan er egentlig gresk fengsel? For dere som har sett Prison Break så er fengselet der mye finere enn hva vi kom til. Jeg har jo hørt av folk her nede som har havnet der hvordan det var, men man kan aldri forestille seg på ordentlig hvordan det er. Da vi kom inn var det første jeg møtte en familie med både 7 og 10 år gamle barn. For det første - hvem setter barn i fengsel ??? Det sto også mange menn tett inntil gitterne og stirret på oss i det vi tredde inn døren. Det var kun et gitter som stengte oss kvinnene fra mennene og GUD jeg er glad jeg ikke er gutt. Jeg vet ikke om jeg hadde taklet å vært der mennene var. Jeg syntes til og med det var litt skummelt å stå på den andre siden av gittergjerdet. Vi i Norge har det så bra og jeg kan ikke tro at dette er realiteten i mange land. 

 

Jeg prøvde å spørre han ene politimannen hvor lenge jeg skulle være der og hvorfor jeg måtte sitte inne. Er det å kjøre uten hjem virkelig nok grunn til å sette noen i fengsel? Svaret jeg fikk var "I don't know and I couldn't care less" Før han smalt døren igjen etter seg. Siden vi ikke viste hvor lenge vi skulle være eller om vi måtte sove over (som faktisk har skjedd en del ganger med norsker/svensker her nede) prøvde jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg snakket derfor litt med en dame som var der, mest av ren nysgjerrighet. Hun fikk ikke lov å være ute i det store rommet eller i bakgården med oss andre fordi hun satt inne for mye verre ting som jeg forsto det. Hun var innelåst i en egen celle og dere vil ikke tro hvordan det så ut. Denne damen var 30 år og hadde nå bodd i den cellen i 8 år. Hun skulle sitte inne i 10 år, men slapp kanskje ut om 2 måneder om hun var "heldig". 

 

Jeg pratet også litt med familien som var der og ungene, men kommunikasjonen var ikke så lett når de ikke kunne så mye engelsk. Ungene så ut til å kjede seg enormt (forståelig), men var fortsatt veldig blide. De satt inne med mødrene og om jeg forsto rett så var de flyktninger. Jeg skulle ønske kommunikasjonen var bedre slik at jeg kunne hørt mer om livene deres, men det var ikke så lett. Samtalene gikk for det meste i tegnespråk, noen få ord og smil. Jeg følte meg heldigvis ikke redd med de jeg var omringet med og det er jeg glad for. I rommene vi var på var det madrasser rundt om kring som sikkert var 10 år gamle. De var nedslitte, skitne og det luktet så utrolig vondt! Politimennene som jobbet der var dessuten så utrolig frekke og respektløse. De lo av venninnen min da hun begynte å gråte og gjorde alt for å prøve å få oss sinte eller redde. Det var ikke et lite smil å se. 

 

I løpet av tiden vi var der var det også middagstid for noen av de innsatte. Mennene kom samlet til gitterne og politimannen ga dem mat igjennom døren en etter en. Jeg følte i noen sekunder at det ikke var på ekte. Det var så surrealistisk, men dette ER realiteten og det er så klart mennesker som var der som fortjene å bo på et så jævlig sted. Det eneste jeg ikke kunne forstå var hvordan de kunne plassere oss der. Vi brøt loven og kjørte uten hjelm, men å sette oss i fengselet på grunn av det? Jeg må skjerpe meg og skaffe meg hjelm eller bare slutte å kjøre. Politet tok scooteren min og har den nå og jeg vet ikke om jeg tørr å dra tilbake for å hente den med det første heller. Jeg skulle prøve å hente den da jeg slapp ut, men da kjeftet de på meg og skrek at jeg måtte komme meg ut. Jeg trengte ikke tenke lenge før jeg snudde i døren og gikk rask til hotellet igjen. 

 

Nå har dere i alle fall fått høre litt om min dag i fengsel. Det var mange som spurte spørsmål etter jeg la ut snappen tidligere i dag. Jeg er ute igjen og jeg har det bra! Jeg var bare inne i noen timer, men det var mer enn lenge nok. Nå har jeg fått oppleve gresk fengsel og har nå en morsom historie og fortelle mine barnebarn - om jeg er så heldig å får det en dag. Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å stelle meg. Jeg skal ut å spise middag med noen venner og så skal jeg på barhopping i kveld. Vi blogges mer i morgen<3 Dere er best. Jeg hater menn som

 • 18.07.2017 - 18:38

Hei alle sammen! Nå ligger jeg nydusjet i sengen og hører på musikk. Det er nok ikke vits å nevne for dere at jeg er sliten lengre for det forteller jeg dere hver dag. Jeg og Malin var hjemme halv 7 i dag tidlig og sov til klokken halv 2, så jeg har egentlig kun meg selv å takke. Da jeg våknet dro jeg å møtte Bettina og noen venninner av henne for å spise lunsj, etter det har jeg hengt med crewet og for en time siden var jeg og Petter på stranden og kjørte ring. En ring som spinner rundt og rundt etter en båt. Det var så gøy! Skal kjøpe bildene neste gang vi gjør det så får dere se. Gjett hvem som også har fikset seg scooter? MEG! Jeg tok meg selv i å kjøre scooteren når jeg kun skulle et par hundre meter ned i gaten tidligere i dag...Wops! Jeg får prøve å ikke bruke den hele tiden. 

 

Jeg tenkte å ta opp et tema som jeg egentlig begynner å bli litt lei av, men som jeg også føler aldri blir noe bedre. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har blitt befølt her nede. Befølt mot min vilje. Det har kommet menn (godt voksne menn) og kysset meg bakfra på halsen. Det har vært menn som har befølt meg fra topp til tå. Det har vært menn som har dratt i meg for så å ta tak i rompa mi. En mann som jobber her nede nekter til og med å gjøre en tjeneste uten at jeg må kysse han på kinnet. Altså hva faen? Nei takk. Det største problemet er ikke turistene som er stupfulle i bargaten, men ekle gamle menn som ikke eier skam. 

 

I går da jeg og Malin skulle gå hjem fra byen, gikk vi en liten omvei så vi kunne dra å kjøpe noe å spise. Vi gikk langs veien da jeg plutselig kjente noen skvise puppen min hardt. Da var det en gammel mann som kjørte forbi på scooter og i fart tok han tak i puppen min, klemte den hardt og blinket jævlig usexy til oss. Åh! Dere skulle bare vist hvor mye det boblet inni meg. Jeg blir så sur og hadde han stoppet opp hadde jeg smekket til han. Hvor fan er respekten? 

 

Jeg vet det ikke bare er meg som irriterer meg over dette. Jeg vet også at det skjer med mange jenter her nede. Jeg skulle også ønske de kunne forstå hatet vårt mot dem da de tenker på å prøve seg. Du er 60 år og jeg er 20 år. Du har godt voksne barn og jeg var ikke født da ditt første barn ble født. Jeg kjenner ikke deg og da vil jeg absolutt ikke ha din kropp tett inntil min - gå bort.  Jeg er så lei av å møte på dere, men jeg kommer nok fortsatt til å møte dere ofte. Dere er faen meg over alt. En ting er sikkert! Før jeg drar hjem skal hver og en av dere som prøver dere få klar beskjed fra meg, om at dere kan holde dere til helvette borte fra meg og min kropp. 

Jeg hater menn som faen ikke klarer å oppføre seg rundt kvinner. 

YOU<3

 • 17.07.2017 - 10:54

A journey is best measured in friends, rather than miles.
UKENS SPØRSMÅL - RHODOS

 • 16.07.2017 - 19:09Hvor lenge skal du være der? 

Det er et spørsmål jeg ikke kan svare på. Jeg kan være her til September om jeg vil, men om jeg orker er et annet spørsmål. Planen er å komme hjem til Oslo før siste helgen i August når Findings er, men så har jeg også lyst å være her de to første ukene i September... Det blir fort dyrt om jeg skal hjem til Findings og så tilbake hit igjen, så det tviler jeg på at jeg gjør. Jeg får egentlig bare ta det som det kommer! 

Hva jobber du som og hvor jobber du? 
Jeg jobber på Grabbarne Grus og jobber med litt forskjellig. Jeg selger billetter til events, promoterer, står i baren og mingler. Vet ikke med dere, men dette er en beste sommerjobben jeg har hatt.

Får du godt betalt? 

Jeg får godt betalt om man regner på hvor "lite" jeg jobber. Jeg kunne nok tjent mer penger på en annen jobb, men da måtte jeg jo også jobbe 3-4 ganger så mye som jeg gjør nå.  Jeg er veldig fornøyd med lønnen, men hvor mye jeg tjener er nok hemmelig. Jeg kan si en ting og det er at jeg klarer meg godt! Jeg kan også jobbe mer og tjene dobbelt så mye som jeg gjør. Jeg har vært litt lat til nå om jeg skal være ærlig, men framover skal jeg jobbe mer og da kan jeg spar opp en del. Hvorfor gjør jeg det?

Det var så mange som var negative til Rhodos og det var heller ikke mange fra årets sesong som ville dra. Det har vært reportere jeg har snakket med og det har vært venner som har ledd når jeg har fortalt hva jeg skulle gjøre. Jeg har vært på 1 partytur før denne og jeg føler meg langt fra ferdig. Jeg har hørt og sett fler gjøre det samme som jeg gjør nå og det hørtes jo så gøy ut! Jeg ser fram til tiden framover og jeg er veldig glad jeg bestemte med for å bruke sommeren her. Så klart er ikke dette en sommerjobb jeg ser for meg å ha vært år. Kanskje om jeg trives? Jeg skal ikke si noe for fort. Jeg ser i alle fall på dette som en av de beste sommerjobbene jeg har hatt. Så ja, Hvorfor jeg gjør det har jeg ikke et enkelt svar på, for det er så utrolig mange grunner til at jeg valgte å gjøre dette. 

Drikker du hver eneste dag? 

Nei jeg drikker eller fester ikke hver eneste dag, selv om jeg jobber på en bar. Jeg kan dra ut uten å drikke og jeg velger lett en filmkveld ovenfor barstreet. Det blir så klart oftere at man drar ut enn at man holder seg på hotellet, men det er bare gøy. Det er veldig sosialt og gøy å feste med alle her nede. 

 

Har du blitt kjent med noen? 

Ja mange. Den eneste jeg kjente når jeg kom var jo Petter så det er klart jeg har fått meg mange nye venner allerede. Jeg blir lett kjent med mennesker og alle her nede er veldig åpne og utadvendt. Det føles ut som jeg har vært her mye lengre enn jeg har, for jeg har allerede rukket å knytte sterke bånd til fler.

 

"Exen din er på Rhodos"

 • 16.07.2017 - 11:26

God morgen fine lesere<3 Jeg våknet for ikke lenge siden og skal snart kle på meg og komme meg ut i solen. Jeg fikk ikke mye soltid i går så jeg har litt tid å ta igjen i dag. Faktisk så har jeg bare solet meg en og en halv dag siden jeg kom, men jeg stresser heller ikke. Det er deilig å være brun, men jeg vil heller bruke tiden min på morsomme ting. Brunfargen går jo bort med en gang man kommer hjem, men minner har du hele livet. Jeg skal jo uansett være her lenge så brun blir jeg nok uansett. Anyway! I går drakk jeg ikke og var heller ikke ute. ( Jeg klarte selv om ikke å sovne før halv 6.... Mulig?! ) Det var så deilig å slappe av og ligge i sengen. Jeg dro en tur på kino med noen folk, men dro der i fra før filmen i det hele tatt var ferdig. Det var for det første 3 filmen av en filmserie. For det andre forstod jeg ikke halvparten av hva de sa. De snakket engelsk, men apene i filmen hadde sitt eget språk og da var det tekstet på gresk, så man forsto altså ikke halvparten av hva de sa. For det tredje liker jeg egentlig ikke å dra på kino. Jeg kan dra om det er en veldig bra film jeg skal se, men om ikke orker jeg ikke. Det er jo så mye deiligere å kunne legge seg hjemme i sofaen eller i sengen og sette på en film. Da kan du pause når du vil og du slipper å høre på knaskingen til halvparten av folkene i salen. (Noe som jeg irritert meg litt for mye over) Jeg dro i alle fall tidligere hjem og lå heller i sengen å så på serie resten av kvelden. 

Jeg må fortelle dere noe som skjedde fredag. Jeg lå å solet meg ved bassenget da en av guttene jeg har blitt kjent med her nede og som jeg jobber med kom opp til meg. Han fortalte han nettopp hadde møt exen min og kompisgjengen hans. De hadde stått å pratet en stund før de hadde fortalt at jeg var exen til en av guttene. De møtte ikke bare gjengen en gang, men to ganger. Begge gangene var jeg og "exen" et snakketema. Haha hvor kommer dette fra? Min ex er ikke i Rhodos og det fikk jeg avkreftet ganske fort. Først spile han med på at han hadde vært i Rhodos, men hadde nå reist hjem igjen. Han innrømte til slutt at han bare spilte med for å lure meg. Guttegjengen de hadde møtt har jeg ingen aning på hvem er og denne "exen" som jeg har er en gutt jeg aldri har hørt om. Hvorfor lyge om å være exen til noen du aldri har møtt? Haha folk altså.

 

Nå skal jeg komme meg ut i solen! Vi blogges mer senere<3 suss 

Jeg har fått meg samboer!

 • 15.07.2017 - 18:24

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Nå ligger jeg i sengen med potetgullposen ved siden av meg. Her har jeg nesten oppholdt meg hele dagen, om man ser bort i fra de 40 minuttene med soling på stranden og når jeg spiste middag. Jeg har ingen planer om å røyse meg enda heller, men det er helt lov noen ganger. Det er lørdag, men her nede har dagene ingenting å si. Dagene går i ett og hver dag er en helg. I går hadde jeg den lengste kvelden siden jeg kom og jeg var ikke hjemme før klokken var over 6. (Shitt det er lenge til å være meg!) Rettere sagt blir vell vi, for jeg har nemlig fått meg samboer nå. Jeg bor ikke lengre alene, men med Malin. Malin fra fjorårets sesong av paradise, hun husker kanskje flere av dere? Jeg som trivdes så godt alene... Neida! Det er så koselig å ha noen å bo med og spesielt når det ble Malin. Jeg vet ikke hvorfor jeg ville bo alene, men det er veldig sosialt og gøy å bo sammen med noen. Nå skal vi ikke bo så lenge sammen da hun også får eget rom snart. Tror planen er at hun skal bo her en uke så det skal bli gøy:D Selv om vi snart får hvert vårt rom skal man ikke se bort i fra at det blir en del kvelder med sleepover på oss.  Nå er jeg faktisk alene en liten stund siden hun er ute å tar noen bilder med en venninne. 

 

I dag har vært en veldig slapp dag. Vi våknet klokken 2 og kom oss ikke ut av rommet før nærmere 3. Jeg har vært veldig sliten og jeg vil bare ligge i sengen. Jeg har også klart å fått strekk i begge leggene. Det er i alle fall slik det føles ut som for det gjør så vondt å gå og jeg er utrolig øm. Grunnen til dette er nok på grunn av all dansingen i går. Jeg satt ikke i ro i et sekund og jeg og Bettina hadde danseshow etter show til de andre hele kvelden. Gøy var det i alle fall, men om det var verdt det i dag er en annen sak. I kveld skal jeg kjøpe meg godis, skrive litt og være med folk fra crewet. Nå holder jeg på å sovne så vi blogges i morgen! Nå trenger jeg en time eller 2 med søvn. Dere er best! 

 

Tiden går litt for fort.

 • 15.07.2017 - 13:14

Flere enn meg som ikke liker å bli eldre? Jeg elsker å ha bursdag, men å fylle et år eldre? Nei takk. Jeg kunne gjerne vært 20 år for alltid, men hvor lei ville ikke jeg blitt etter noen år. Jeg skulle til å skrive at da ville jeg jo aldri blitt feks bestemor eller pensjonert meg, men det er jo uansett ikke en selvfølge. Jeg ville nok hatet å være 20 år for alltid. Jeg føler det var mye som var bedre når man var yngre, men det er også mye som er bedre nå. Det føles ut som det var mindre bekymringer før, men jeg husker vell mest sannsynlig feil. Jeg hadde bekymringer og ting jeg stresset med da jeg var yngre også, men det var nok helt andre ting enn hva jeg stresser over nå.
Før var ikke spørsmålet hva vi skulle spise på hytteturen eller hvor vi skulle dra på ferie, men om vi faktisk fikk lov å reise eller om noen kunne kjøre oss. Det hadde ingenting å si at ingen av oss jobbet og hadde pengene. Sa mamma og pappa nei var valget allerede tatt for oss. Jeg savner å være 16 år, men samtidig er det veldig deilig å være noen år eldre. Det var gøy den tiden man måtte holde ting skjult og når alt var nytt. Jeg kunne godt vært 16 for en dag igjen, men bare en dag. Da jeg var 16 år trodde jeg at jeg visste alt. Jeg trodde jeg var voksen nok til å drikke alkohol. Jeg trodde jeg visste best om hva jeg skulle velge og jeg trodde ingenting på at mamma og pappa ville mitt beste da de sa nei til ting. "Alle" vennene mine fikk jo lov, så hvorfor ikke jeg? tenkte jeg. Det stemte jo egentlig ikke. De fleste vennene mine fikk jo ikke lov til alt, det var jo bare noe vi sa - i håp om at vi skulle få viljen vår. Tiden går så utrolig fort, nesten litt for fort noen ganger.Tenk om man kunne gå tilbake i tid og fortelle seg selv hva man burde gjøre og hva man ikke burde gjøre? Hadde man da aldri tråkket feil eller ville man valgt andre veier og selv om "angret". Jeg angrer ikke på noe spesielt i livet, men det er så klart ting jeg kunne gjort annerledes. Jeg er den jeg er i dag på grunn av valgene jeg har tatt. Jeg lurer på hvordan ting ville sett ut om jeg hadde tatt en liten vending et sted i livet? Rart å tenke på. Jeg ville kanskje vært et helt annet sted akkurat nå. Det er trist, men også litt godt å vokse opp. Det er mye jeg skulle ønske jeg kunne oppleve igjen, men det er mye jeg ser fram til å oppleve. Om jeg fortsatt lever i morgen da, for det er jo heller ikke en selvfølge. 


Video fra gårsdagens date

 • 14.07.2017 - 18:37

Hei alle sammen! Nå er jeg bare en rask tur innom hotellet for å poste videoen til dere. Jeg skal snart ut å spise middag med Petter før vi tar turen ut. Nei jeg og Petter er ikke kjærester for dere som fortsatt lurer på det. Vi er begge her nede for å jobbe og henger derfor mye sammen. Videoen er endelig ferdig redigert så nå kan jeg fortelle dere om daten jeg var på i går. Jeg og Bettina pakket sekken på morningen og kjørte rundt hele Rhodos. FOR EN DAG! Jeg er så glad vi gjorde det for nå har jeg virkelig fått sett hvor stor og fin øyen er. Vi stoppet mange ganger på turen, noe som var veldig nødvendig. Vi stoppet for å drikke, bade, spise og se på de fine stedene vi kjørte forbi. Om du skal eller er i Rhodos anbefaler jeg virkelig å leie en bil eller en scooter for å oppleve mer av øyen. Det er så mange som reiser til Rhodos og bare ser barstreet og sentrum stranden. Da kan jeg forstå at Rhodos kanskje ikke er det fineste stedet, men det er jo så mye mer å se og gjøre. Vi kjørte i over 6 timer til sammen og det var så verdt det! Vi tenkte først å kjøre hver vår scooter, men endte opp med å kjøre kun en. Det er jeg også veldig glad for, for da hadde vi muligheten til å prate hele turen.

Noen vil sikkert påpeke at vi ikke brukte hjelm og det forstår jeg veldig godt. Det er IDIOTISK (sorry språkbruket), men samtidig gjorde vi ikke noe med det. Jeg er nok nødt å skaffe meg hjelm her nede om jeg skal kjøre mer. Per dags dato har jeg enda ikke skaffet meg scooter og jeg er ikke sikker på at jeg kommer til å gjøre det heller. Det er veldig kort i mellom avstandene og jeg merker hvor lat man blir av scooter her nede. De fleste kjører når de bare skal 500 meter bort i gaten. Jeg tenker det er bedre å ikke skaffe seg scooter, så kan jeg heller gå litt. Håper dere liker filmen! Vi blogges <3 (Videoen tok foresten 5 timer å laste opp så jeg håper jeg finner en plass hvor de har bedre nett neste gang...) 


Er han interessert?

 • 14.07.2017 - 10:56

Vi har vell alle vært interessert i noen før og vi har vell alle vært usikker på om personen har vært interessert tilbake. sant? 

Du tror kanskje ikke han vil ha deg og han tror kanskje ikke du vil ha han. 
Livet er alt for kort til å ikke vise eller fortelle hva du føler. Hva så om han kanskje ikke føler det samme? Verdt et forsøk er det uansett. Det er så mange som hinter, later som og over tenker. Du skulle vell ønske du du var bedre på å bedømme om noen var tiltrukket til deg eller ikke? Da ville du kanskje tort å fortelle hva du følte. Du ville så klart aldri fortalt han det om det ikke var gjensidig? Eller? Om det er en ting jeg har lært så er det at man kommer ingen vei ved å tie. Vi jenter vil kanskje oftes at gutten skal ta det første steget, men hvorfor? Det er like mye din oppgave som hans. Jeg føler at jenter kan kanskje være flinkere til å vise følelser enn hva gutter er, men det gjelder så klart ikke alle. Er han uinteressert eller bare sjenert? Tørr å ta en sjanse. Du sier du ikke vil kaste bort tiden din, men det er akkurat det du gjør nå. Du venter og du tenker. Denne tiden kunne blitt brukt på noen andre eller på å vite at følelsene kanskje var gjensidig. Det er viktig å tørre å ta det første steget når man er forelsket.

Denne daten blir vanskelig å slå

 • 13.07.2017 - 19:15

Hei søtiser! Nå er jeg nettopp kommet til Bettina. Jeg jobber med henne og hun bor på hotell bare 5 minutter unna meg. Vi ligger begge nydusjet i sengen og er klare for å ta kvelden helt med ro. I dag har jeg hatt den fineste dagen i Rhodos til nå. Gud som jeg har koset meg og opplevd mye. Jeg pakket sekken i morges klokken 10 og kom ikke hjem før ca 1 time siden. Nå er klokken 8 så det sier seg selv at denne dagen har vært lang. Denne daten blir veldig vanskelig å slå. Jeg setter kravene høyt til den neste gutten som vil spørre meg ut. Hva jeg har gjort blir en liten overraskelse. Jeg har nemlig filmet i hele dag så denne daten skal dere også få lov til å være med på. Jeg er glad jeg filmet masse for jeg vil selv oppleve dagen litt på nytt. Jeg kan gi dere et lite hint; Jeg har sett myye i dag. 

 

Kvelden skal tilbringes hos Bettina og akkurat nå føles det ut som vi blir liggende i sengen hele kvelden. Vi er begge veldig slitne og det skjer jo noe hele tiden, derfor er det godt med kvelder som dette noen ganger. Jeg skal også begynne å redigere filmen til dere så den kommer ut i løpet av uken. Snart tenker vi oss ned på butikken en tur for å kjøpe litt godis, så tar vi turen tilbake hit for å se film. Vi blogges mer i morgen<3

Klarer noen gjette hva jeg har gjort i dag? Petter havnet i fengsel

 • 13.07.2017 - 09:14

God morgen fine lesere! Hvordan har dere det? Jeg føler meg uthvilt i dag og jeg er glad jeg tok det rolig i går. Nå har det blitt to rolige dager på rad og det er deilig for i morgen er det LADIES NIGHT! Favoritteventet mitt her nede til nå. Hvem liker vell ikke strippere? Haha det verste er jo at det ikke er så profesjonelt, men heller på gøy. Det er jo gutter fra crewet som danser og det er jo ikke alle som prøver å leke deilig, men heller gjør hele showet til en gøy greie. 

 

Anyway! Jeg må fortelle dere om noe som skjedde i går. Det var nemlig en veldig hektisk dag for crewet til grabbarne. En etter en ble hentet inn av politiet og satt i fengsel. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte da Petter plutselig sendte snap av at han satt inne. Han klarte selvfølgelig å kjøre inn feil vei og havnet i en enveiskjørt gate. Politiet så han og buret han inne, haha... Det kan ikke vært så ille da! Det var det jævligste (sorry språkbruket) fengselet jeg noen gang har sett, men telefon og røyk fikk de lov å ha meg seg. Petter slapp ut etter en stund med en bot på 500 euro. Kunne vært verre. Jeg har hørt at dette er noe som skjer her nede, men i går var det kaos i gatene. En etter en ble tatt og nå kommer nok alle til å kjøre mer forsiktig framover. Jeg tørr såvidt å kjøre scooter noe mer. Det er vell egentlig ikke noe problem å kjøre, så lenge man følger reglene. 

 

Lifetip; Leier du bil/scooter i utlandet, KJØR PENT!
(ps: det burde man alltid gjøre.) 
Jeg kjenner meg ikke igjen

 • 12.07.2017 - 17:42

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg håper det er blitt sommer der dere bor og at dere nyter ferien. Nå ligger jeg i sengen på hotellet og knasker på litt potetgull. Jeg har nettopp spist middag med Bettina og hengt litt med crewet. I dag har jeg bare tatt det med ro og samlet opp litt krefter. Det har vært deilig å være litt alene på rommet og sett på serie. I går var faktisk første gangen siden jeg kom hit at jeg ikke festet. Jeg var ute en liten tur siden der var event på grabbarne, men jeg drakk ikke. Jeg skjønner ikke hva varmen gjør med meg, men dette er ikke slik jeg pleier å være. Hjemme i Norge drar jeg ut en gang i uken og sjeldent giret på å gjøre noe dagen etter en tur på byen. Spesielt ikke når man fester til 8 på morgenen. Her derimot fester jeg hver dag. Ikke nok med at jeg fester hver eneste dag, men jeg fester lenge og våkner tidlig. Jeg ser ikke ikke noe problem i å feste mye heller da. Så lenge jeg fester fordi jeg føler for det og ikke for at jeg må, kommer jeg nok til å fortsette med det. Alle er jo i bargaten hver kveld uansett så det er jo veldig sosialt. + jeg er jo bare 20 år! Dette er jo tiden i livet for å feste. 

 

Nå skal jeg se litt på leiligheter på finn, så skal jeg dusje og deretter sove en time. Det er kanskje ikke vits å si jeg skal sove på dagen lengre, for alle gangene jeg har skrevet her at jeg skal sove eller sagt til venner at jeg skal sove har jeg aldri endt opp med å sove. Jeg er ikke en person som liker å sove på dagen. Den eneste tiden jeg sov på dagen var da jeg gikk skole, da var soving det beste jeg visste! Jeg funket ikke etter skolen før jeg hadde sovet minst 1 time. Jeg skal i alle fall dusje nå så får vi se hva jeg gjør. Vi blogges<3

Siden sist

 • 12.07.2017 - 12:44

Hei fine lesere. Nå er det to dager siden sist dere hørte fra meg. I alle fall her på bloggen. Jeg tok meg en liten ukes pause fra skrivingen og det har vært deilig. Det har skjedd noe hver eneste dag siden jeg kom ned hit og jeg har prøvd å fått vært med på mest mulig. Nå føler jeg at jeg har kommet meg på plass og vil da klare å finne tid til å oppdatere dere. Jeg ville nok klart å finne tid til å skrive siden jeg kom, men jeg har rett så slett prioritert litt andre ting nå i starten av oppholdet. Nå starter jeg opp igjen i alle fall! 

 

Hva har jeg gjort? 

På mandag fikk jeg som sagt besøk av mitt søskenbarn og hennes venninne. Vi hadde en veldig fin dag og vi gjorde noe fra de kom til de dro. Vi kjørte opp til "knullebenken" som den kalles, vi tok bilder,  shoppet, spiste mat og dro en liten tur på barstreet. Jeg hadde det i alle fall veldig gøy og det tror jeg nok de også hadde! På kvelden dro jeg ut (som hver dag haha...) og det ble en ganske sen kveld og jeg sov veldig dårlig den natten. En av grunnene var at jeg fortsatt ikke har kjøpt meg vifte for å ha på rommet så det er derfor varmere på rommet mitt enn det er ute på natten... I dag er jeg nødt å dra å kjøpe en.

I går da jeg våknet dro jeg å la meg på stranden i noen timer. Det var faktisk første gang jeg var på stranden siden jeg kom, veldig uvanlig til å være meg som elsker stranden. Det var så deilig å høre på musikk, bade og sole seg. Jeg har ikke stresset med soling og bading siden jeg vet jeg har mange dager på å gjøre det.

 

Etter noen timer dro jeg og Bettina å spiste middag. Det var så deilig med litt jentetid og at vi dro litt utenfor byen. Det var da vi satt å spiste at vi innså vi var nødt til å ta tak i livene våre haha... Derfor dro vi rett hjem etter vi hadde spist ferdig å dusjet, sminket oss og dro ut å tok masse bilder. Vi tok nesten 400 bilder og det ble så mange kule! Jeg gleder meg til å vise dere dem. Nå har vi planlagt å ta bilder minst 2 ganger i uken og oppdatere blogg minst 1 gang om dagen. Det vet jeg at jeg skal klare!  Hvordan har jeg det? 

Jeg har det utrolig bra for tiden. Jeg trives veldig og er glad jeg dro ned hit. Nå skjønner jeg utrolig godt hvorfor de fleste kommer tilbake å jobber år etter år. Jeg har blitt kjent med utrolig mange kule mennesker og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Det er over 30 grader hver eneste dag og det er ikke noe tvil om at humøret er bedre i varmen. Vi spiser også på restaurant hver dag og det er lite som er bedre enn å få servert mat. Jeg har det i alle fall veldig bra og det føles ikke ut som en jobb, men en eviglang ferie. 

Hva gjør jeg nå?

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og skal snart spise litt lunsj. Jeg var på butikken i stad å kjøpte knekkebrød, ost og sjokkomelk så det er det jeg skal kose meg med. Klokken er halv 2 og jeg har ikke fått gjort noe spesielt i dag. Jeg sov til klokken 12, men det var også veldig nødvendig. Det er ikke alltid jeg "rekker" å sove så lenge her nede. Vi legger oss ofte sent å prøver å komme oss opp i normal tid. Det verste jeg vet er å sove bort dagene, uansett om jeg er på ferie eller er hjemme. 

Body shadow

 • 09.07.2017 - 19:00

Hei alle sammen. Nå sitter jeg nede i lobbyen på hotellet. Jeg har ikke nett på rommet mitt så jeg må sitte her nede når jeg skal oppdatere dere. Tror jeg er den eneste som ikke har nett på rommet, men jeg skal ikke klage for jeg er å den eneste med som har fått rom alene. Jeg har nettopp ryddet rommet og det er blitt superkoselig nå! Jeg slo sammen sengene til en dobbelseng, hengte opp alle klærne i klesskapet og ryddet. Angrer på at jeg ikke tok førbilder, men dere får se i morgen hvordan det ser ut nå i alle fall. Det er blitt litt hjemmekoselig og det er godt når jeg skal være såpas lenge der. Det blir fort veldig rot  og uoversiktlig om man skal leve i en koffert, så jeg pakket like gjerne ut alt. Mamma gjør alltid det uansett om hun bare skal være borte en uke, så der har jeg noe å lære! Jeg tenker alltid at det tar lang tid, men man har jo så mye mer oversikt over hva man har når man pakker ut. 

I morgen kommer søskenbarnet mitt og venninnen hennes på besøk. Først er planen å shoppe litt før vi så tar turen til barstreet på kvelden. Jeg gleder meg til å vise utelivet til dem. I kveld blir jeg nok ikke å dra ut og skal bare slappe av og ligge i sengen hele kvelden. Jeg må nok holde meg edru i morgen også så kan ha litt kontroll på girlsa haha. Jeg gleder meg masse til å få besøk og til de skal få lov å være med å teste ut utelivet her. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg i sengen igjen. Det er søndag så hva er vell bedre enn å tilbringe den med serie og godis. Vi blogges i morgen<3

 

Min dag i bilder

 • 09.07.2017 - 12:10Ladies night

 • 07.07.2017 - 12:03Hei alle sammen. Hvordan har dere det? I går ble en rolig kveld da jeg sakte men sikkert begynte å miste stemmen min. Stemmen sprakk og jeg snakket bare lavere og lavere jo senere det ble. Jeg er glad jeg tok det rolig i går for formen er mye bedre i dag. Alle her nede har blitt syk i starten av oppholdet, men så går det som regel fort over. I dag er det ladies night på grabbarne og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det er gutter fra crewet som skal strippe og jentestrippere har vi leid inn profosjonelt. Det er det største arrangemante vi har her nede så i kveld er det full fest på øya. 

 

Nå skal jeg ut i solen så vi blogges mer senere <3

Øyen jeg ikke ville reise til

 • 06.07.2017 - 17:19

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på hotellet og har nettopp kommet hjem fra en restaurant med en gjeng fra crewet. Jeg prøver å samle opp litt krefter og sove litt. I dag har jeg bare kost meg og vært rundt om kring på øyen. Jeg har shoppet litt, solet meg, spist og kjørt scooter. (Jeg skal prøve å bli flinkere å bruke hjelm mamma) Jeg har det så fint her nede og jeg er så glad jeg ikke hørte på de personene som rådet meg å ikke gjøre det. Det var vel aldri noen som sa jeg ikke skulle gjøre det, men man merker når mennesker tenker negativt om noe. Det er i alle fall mye å gjøre, mye å se og utrolig mange fine mennesker. Det er en utrolig fin gjeng jeg skal jobbe med her nede og jobbe "mot". Jeg trives utrolig mye med andre ord. 

Nå er det snart 2 år siden jeg og venninnene mine skulle på vår første 18 års tur. Vi ville reise et sted hvor det var fint, men også et sted hvor vi kunne feste. Hvor skulle vi reise? Rhodos ble fort nedprioritert og nå kan jeg kan ikke forstå hvorfor. Vi endte opp på i IOS en annen øy i Hellas så jeg skal ikke klage. To helt forskjellige øyer som kanskje ikke kan sammenlignes, men fint er det på begge stedene. Det er gøy å oppleve noe nytt i alle fall. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg litt på sengen. Vi ses <3 

 Hun hadde rett

 • 06.07.2017 - 11:11

God morgen alle sammen. Gjett hvem som nettopp våknet og forsov seg til møte? Jo det var nok meg. Jeg sitter nå i lobbyen å irriterer meg over at jeg begynner å bli syk. Sara fortalte meg at alle blir syk her nede og at det bare  var et spørsmål om tid. Hun hadde rett. Jeg trodde bare jeg hadde litt mer flaks, men det er bare dag 2 og formen min begynner allerede å falle. Det er bare halsen som verker så jeg håper den ikke blir verre. De sier det er på grunn av at vi kjører rundt på scooter dagen lang, og derfor blir det stor forskjell på temperaturen fra vi kjører til vi står i ro. Jeg håper formen ikke blir verre i alle fall. 

 

Dere husker vell jeg sa jeg skulle ta det rolig i går? Slik ble dert altså ikke. Haha hvem prøver jeg å lure? Jeg må jo i alle fall få med meg alle 3 eventene som vi har før jeg sier jeg skal ta det rolig. Det var utrolig gøy med bar hopping og nå er det heldigvis en dag pause før det er nytt event. På fredag er det ladies night og da skal vi ha både mannlige og jentestrippere på klubben. 

 

I går dro jeg til gamlebyen med tante og familien + et vennepar av dem, og venninner til søskenbarnet mitt. Det er så fint der og jeg er så glad jeg skal være her nede lenge. Jeg føler meg heldig! Vi spiste middag sammen og gikk litt i butikker. Det er superkoselig å møte familie her nede, spesielt når jeg ikke ser dem så ofte. Vi skal nok møtes flere ganger da de ikke bort så alt for langt unna her jeg bor. Jeg fikk litt sjokk da jeg skulle hjem i går. Først stresset jeg med at Petter måtte hente meg på scooter, men han er jo umulig å få tak i her nede. Jeg ventet en stund, men når klokken nesten var halv 10 en halvtime etter jeg skulle startet på jobb (fan....) bestemte jeg meg for å gå. Alle her nede er virkelig blitt late etter vi fikk scooter! Det tok maks 10 minutter og det var så godt å gå. Jeg føler jeg legger merke til mer når jeg går enn når jeg kjører. Når vi først snakker om scooter så kom jeg på at jeg er nødt å fikse meg en selv. Kanskje de har fått inn noen ledige nå? Skal dra å sjekke. 


                         Nå skal jeg opp på rommet og ta meg en dusj og finne noe å spise til frokost, vi blogges <3

Hvordan var utelivet?

 • 05.07.2017 - 16:07Hei alle sammen! Nå sitter jeg i lobbyen på hotellet. Vi har nettopp hatt møte og nå fant jeg litt tid til å oppdatere dere. Jeg hadde planer om å poste et innlegg i dag tidlig, men ingenting var ferdigskrevet og jeg har jobbet siden jeg våknet. Senere i dag skal jeg møte litt familiemedlemmer som er her nede før jeg tar turen ut igjen. 

Første festen min gikk over all forventning. Det var en utrolig gøy kveld og så koselig å møte flere av dere ute. Vi hadde event på Grabbarne så det var utrolig masse folk der i går. Det var free bar på alle, så dere kan tenke dere hvor fort festen tok av haha. Det er så gøy at alle klubbene ligger tett i tett. Det var nesten like mye festing i bargaten som det var inne på klubben. Det ble en sen kveld og jeg sov maks 2 timer før vi skulle ha møte klokken 10 i dag tidlig. Det beste med å feste i varmen er at jeg aldri blir dårlig. Formen er utrolig fin i dag, men jeg merker jeg begynner å bli ganske trøtt nå. 

Nå må jeg legge fra meg macen og begynne å stelle meg. Jeg skal dra å møte tante og familien for å spise om under en time, så jeg begynner egentlig å få litt dårlig tid. Etter jeg har vært med dem går turen til Grabbarne igjen for et nytt event. Det blir nok ikke en lang kveld i dag, med tanke på kvelden i går. Jeg tror jeg trenger litt mer søvn i natt, eller jeg vet jeg trenger det. Jeg skal også få spilt inn en vlogg i løpet av uken, så får dere et nærmere innblikk på hvordan dagene mine ser ut her nede. 

Vi blogges mer i morgen<3 

Bilder fra Rhodos

 • 04.07.2017 - 19:17

Hei alle sammen. I dag har jeg bare kost meg, vært i solen og hengt mye med Petter. Han har vist meg rundt på øyen og vi har kjørt scooter rundt om kring i sentrum. Petter kom for en uke siden så han kjenner allerede øyen ganske så godt. Jeg skulle fikse meg scooter tidligere i dag, men det var så klart tomt der vi leier. Jeg får dra tilbake om noen dager så forhåpentligvis fins det noen ledige da. 

 

Det er så deilig å være i varmen igjen. Jeg var ikke klar over hvor mange ungdommer det var her nede, men vi er over alt haha. Vi har bare sett en del av Rhodos i dag, men det er fortsatt masse å utforske. Jeg vet ikke va jeg så fort meg, men jeg trodde ikke Rhodos var så stort. Jeg så fort meg en liten by med noen få butikker, men byen er faktisk ganske stor. Jeg har allerede gjort meg et godt inntrykk av øyen og jeg gleder meg til tiden framover. Vi som jobber på Grabbarne bor alle sammen på samme hotell så det vil nok gjøre oppholdet ekstra gøy.  
Vi kjørte scooter opp på fjellet og der fant vi en ensom geit og en høne. Petter var veldig glad da han så høna og prøvde å gjøre alt fordi han ville klappe den. Det klarte han dessverre ikke, men geiten fikk holde for i dag. 

Nå sitter jeg i lobbyen og skal opp å dusje etter jeg har publisert dette innlegget. I kveld er det første festen for meg i alle fall og jeg gleder meg enormt. Jeg får møte alle jeg skal jobbe med og sjekke ut utelivet. Er det så gøy som alle skal ha det til? Jeg forteller dere i morgen. 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no