hits

martine johansen |oslo

03:07 Tårer og en drøss av følelser

 • 30.12.2017 - 11:48

                                        Jeg vil ikke se tilbake på denne tiden og angre hvem og hva jeg brukte tiden min på.


Jeg har nettopp tørket bort den siste tåren. Klokken er 03:07 og jeg er på flyet hjem fra Thailand. Hvor alle disse følelsene plutselig kom fra vet jeg ikke, men jeg kjenner at det er godt å føle på dem. Jeg ligger på mitt eget sete og de to ledige ved siden av meg. Jeg skulle til å legge meg for en time siden, men så kom tankene å tok overhånd. Ironien i at jeg skrev på bloggen at jeg kun husker å ha grått 2 ganger i løpet av 2017. Nå skulle jeg kanskje på nytt prøvd få meg litt søvn, men trenger å sette ord på noe av det jeg føler først. Jeg ligger derfor her og skriver på notater på mobilen i stedet, til deg som leser dette - om jeg noen gang kommer til å publisere dette.

Jeg er redd jeg ikke tar de rette valgene. Jeg er redd jeg ikke gjør det som gjør meg genuint lykkelig. Jeg er redd for å miste noen av dem som står meg nært. Jeg er redd jeg tror jeg gjør det beste for meg selv, men at valgene e basert på andre ting. Jeg er redd jeg ikke er nok med dem som betyr mest for meg.

Jeg har dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for at jeg ikke ser besteforeldrene mine mer. Dårlig samvittighet for at jeg ikke ser gudmorungen min mer. Dårlig samvittighet for all bekymringen jeg har påført foreldrene mine. Dårlig samvittighet for at jeg ikke elsker meg selv. Dårlig samvittighet for at jeg føler livet mitt er et kaos, når det egentlig er ganske fint. Dårlig samvittighet over at jeg klager over været i Thailand, når jeg egentlig har vunnet i Lotto bare av å kunne reise dit. Dårlig samvittighet for alle dyrene og menneskene som ikke har det bra og fordi jeg har det alt for bra, men fortsatt klager fra tid til annen. 

 

Trenger en person virkelig 8 biler, 2 villaer og 2 fly? Tenk om vi som har så mye kunne hjulpet litt mer. Jeg har nettopp vært et sted der fattigdom er mer synlig enn hjemme i Norge. Det var hunder i gatene som var så syke eller tynne at jeg må lukke øynene. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre mer enn jeg kan. 
 

Jeg tror man blir flinkere jo eldre man blir, på å finne ut hva som er det viktigste i livet. Jeg setter i alle fall pris på andre ting nå enn hva jeg gjorde før. Jeg setter mer pris på foreldrene mine og alt de gjør for meg. Jeg har vokst opp i en utrolig trygg og fin familie. Jeg har fått alt jeg ønsker meg og litt mer, spesielt i form av kjærligheten. I dagens samfunn skal alt handle så mye om hva man har, hva man gjør, hvordan man ser ut eller hva som er det neste. Jeg tror vi glemmer å lever i nuet av og til, jeg gjør det å. Jeg tror også vi glemmer å gjøre det vi selv vil. Jeg er redd jeg mister meg selv oppi det hele. Jeg skulle ønske livet var enkelt. Jeg skulle ønske jeg viste hva jeg ville og jeg skulle ønske tiden aldri tok slutt. Jeg skulle ønske jeg kunne være rundt alle dem jeg bryr meg om døgnet rundt, men mest av alt skulle jeg ønske jeg viste hva som gjorde meg lykkelig. Og der tørker jeg bort den siste tåren, igjen.

Godnatt.

Hei fra Bangkok

 • 28.12.2017 - 17:08Hei babes! Nå har jeg nettopp satt meg ved gaten min og flyet mitt går om 2 timer. Jeg kom til flyplassen for 3 timer siden, så jeg har allerede vært her en stund nå. Jeg liker å ha god tid nå jeg reiser og spesielt på store flyplasser som dette. Det er nesten blitt en tradisjon å spise på Burger King når vi reiser herifra så der har jeg vært fram til nå. Jeg gleder meg så til gå ombord på flyet, til å sove og komme hjem til vennene mine. Klokken er 23:00, men det føles som mye senere. Jeg er glad jeg reiser sent, for da sover jeg forhåpentligvis en del timer og turen vil føles kortere. 


Det tar 4 timer med bil fra Hua Hin til Bangkok, så jeg har allerede reist en stund. De åpnet faktisk en flyplass i Hua Hin, men stengte den før man så å si fant ut at den var åpnet. De ga vel opp fordi ingen kjøpte billetter, men prøvde heller ikke så lenge vil jeg si. Taxituren gikk heldigvis fort og det var så fint å se ut når vi nærmet oss sentrum! 
Jeg var lykkelig da jeg så de hadde fått vegetarburger her, noe de enda ikke har fått på Burger King i Norge! Denne smakte faktisk bedre enn den de selger på macern, men eneste ulempen var at man ikke kunne bestille enkel. Sikkert for få som kjøper den enda. Jeg ble mett i alle fall, så nå kommer jeg til å sove godt på flyet. 
Haha jeg ble så lei av å ta av og på meg sekken, så jeg endte opp med å gå rundt sånn her. Veldig praktisk egentlig! 

Haha multitasker eller? Jeg føler meg så ensom når jeg sitter alene og spiser, men ikke når jeg fikk opp en film på mobilen. Nettet her er ikke så bra, så jeg ser filmer som er nedlastet fra Netflix. Jeg fant ut at man kunne gjøre dette for 3 uker siden, hvorfor har ingen fortalt meg om dette før? Håper jeg ikke er den eneste som viste at man kunne gjøre dette. Nå ser jeg Juleprinsen og den er så koselig. Litt julestemning selv om julen snart er over! Vi snakkes når jeg er i Norge<3 

Jeg takker for meg

 • 28.12.2017 - 10:41

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og snart kommer taxien å henter meg. Tenk at jeg reiser hjem i dag! Denne ferien har gått så utrolig fort, men det er ikke så rart ettersom jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg koser meg alltid på familieferie, men jeg kjenner også at det skal bli veldig godt å møte venner igjen. Jeg føler alltid at det er masse jeg ikke fikk gjort, men som jeg sa jeg skulle gjøre før jeg dro. Jeg kan umulig være den eneste som ofte sier på ferie "Ja det må vi gjøre før vi drar" og til slutt er dagen man reiser kommet, men du har kanskje ikke rukket å gjøre halvparten av det du hadde sagt. Jeg lider ikke for å si det sånn, for det har skjedd noe hver eneste dag. Jeg vet jo også helt sikkert at jeg skal tilbake hit. 

Det regner faktisk fortsatt i dag, noe som egentlig suger... Hadde håpet på litt sol den siste dagen, men sånn ble det altså ikke. Jeg har fått gjort andre ting og surret litt rundt på huset i stedet. Jeg og pappa kjørte også på fjellet en siste gang og matet apene. Nå må jeg dra, for nå stå taxien klar utenfor! Vi snakkes fra flyplassen 

Og igjen har jeg surret med innstillingene på kamera, så beklager for litt tynne bilder... 


Haha jeg ler av disse to bildene! Skulle jo få til et fint bilde av meg og apen, men dette ble resultatet! Bedre lykke neste gang:) 

Bildene som havnet i papirkurven

 • 27.12.2017 - 17:38

Det har blitt tatt masse bilder denne ferien ferien og nå får dere se noen av dem;) De som ikke ble alt for heldige Haha shitt hvor bleik jeg var da jeg kom hit! Dette var på flyplassen da vi nettopp hadde landet. 
Siste dag i regnet

 • 27.12.2017 - 15:54

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra sentrum med mamma og pappa. Jeg har spist min siste middag i Thailand for denne gang, for i morgen reiser jeg hjem til Norge. Dagene har gått så utrolig fort og jeg skulle gjerne vært her noen dager lengre. I dag ble vi hentet tidlig på morgenen å kjørt en time unna Hua Hin, til grensen til Burma. Derifra har vi syklet 4 mil og stoppet innom flere steder på veien. Vi var faktisk heldig med været, for det startet ikke å regne før den siste halvtimen av turen. Det har regnet siden for å si det sånn, se alle videoene mine på snapchat. Det var en kjempefin tur og at det regnet var ikke det verste som kunne skjedd, selv om jeg skulle ønske det var sol på min siste hele dag. Det var uansett godt å gjøre noe annet enn å shoppe eller være på huset. 
 

Det gikk faktisk ikke opp for meg at jeg skulle reise i morgen, før i dag da vi syklet. Jeg husker ikke hvordan vi kom inn på temaet, men mamma nevnte i alle fall at jeg skulle reise i morgen. "I morgen?!?" Tenkte jeg. Det hadde jeg ikke lagt opp i beregningen min, for jeg trodde nemlig at jeg hadde en hel ekstra dag her. Er jeg den eneste som surrer litt når man er på ferie med foreldre? De ordner og fikser så mye, så jeg føler hjernen min også tar en ferie av og til. (Håper jeg ikke er den eneste haha) Jeg føler meg aldri helt klar for å avslutte en ferie, men det skal også bli veldig godt å komme hjem til vennene mine. 

Kan dere plis krysse fingrer og tær for at det blir sol i morgen for meg? Jeg vil på stranden en siste gang. Takk på forhånd. Nå skal jeg legge meg for jeg holder på å sovne her jeg sitter i sengen. Vi snakkes <3 

 

Grensen til Burma, som vi ikke fikk lov å krysse! Jeg har nettopp søkt og lest mye og det som foregår i det landet er helt sykt... 


Alle stilkene dere ser er ananas! 
Jeg må alltid ta bilde av dyr jeg møter på. Det var masse valper på første stopp, se så søte!
Haha halve kamerarullen <333 Dette gjorde utrolig vondt i hjertet... De holdt på å rense "hjemme" deres så det var derfor lite vann, men uansett helt sykt at de har lar dem leve der. Jeg måtte gå derifra for dette synes ikke jeg var greit... 


Fikk også vite at det finnes dobbelt så store EKTE haier enn dette?? Havet er skummelt. Ja, jeg fryser i Thailand.

 • 26.12.2017 - 17:11

Hei squad! Nå ligger jeg i sengen og skal etter jeg har blogget prøve å sovne til podcast. Jeg har ikke hørt på podcaster før denne ferien, men nå hører jeg på det hver eneste kveld. Jeg har funnet så mange kule kanaler å følge og jeg sovner så mye fortere. Endelig har jeg funnet noe bedre enn å tvinge øynene til å se serie hver kveld (Jeg er udugelig på å legge fra meg macen på natten og kan ligge med et øye igjen sikkert 1 time, før jeg til slutt sovner). Siden sist innlegg har jeg sett på musikkvideoer på youtube og stappet i meg mentos. Det koster foresten bare 25 kroner for en stor eske med mentos her, så det er vanskelig å holde seg unna. Det er uansett ferie så da har man love å kose seg litt ekstra. I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye. Jeg har vært litt fram og tilbake fra kjøpesenteret og hengt hjemme. Jeg reiser til Thailand nesten hvert eneste år, men det er lenge siden jeg har opplevd denne kulden. I dag har jeg hatt på meg tracksuit eller holdt meg innendørs hele dagen. Når jeg sier det er kaldt så mener jeg rundt 20 grader haha. Det er lett å bli litt for bortskjemt på varmen. Hadde det vært samme temperatur i Norge ville jeg sikkert hoppet av glede. 

I kveld har jeg fått unnagjort litt jobb og slappet av i sengen. Jeg og mamma valgte også å spise på huset for første gang og det var faktisk utrolig deilig. Jeg skulle nok egentlig brukt denne dagen på å pakke, men så klart utsetter jeg det. Kjenner jeg meg selv rett pakker jeg sikkert ikke før dagen jeg reiser. 

Jeg håper bare det blir finere vær i morgen og fram til fredag. Jeg trenger mer sol før jeg reiser hjemover! I morgen skal vi på en lang sykkeltur og jeg krysser fingrene for at det ikke blir regn i alle fall. Jeg regner med mange av dere har gjort dere klar for fest i kveld eller skal gjøre dere klar snart. Jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke var sjalu, men jeg hadde vært mer sjalu på mamma og pappa om jeg hadde vært hjemme og dem her. Jeg får kose meg de siste dagene jeg har her, så får jeg møte venner og ta igjen romjulsfestingen når jeg kommer hjem. Håper dere får en kjempefin kveld<3 Vi snakkes i morgen! 


Jeg nekter å skamme meg.

 • 26.12.2017 - 13:29Vet dere hva det verste med utroskap er? Skammen bak utroskap. Utroskap er utrolig vanlig og skjer nok oftere enn man kan tenke seg, men fortsatt er det så utrolig tabubelagt å snakke omHvordan enkelte (meg inkludert) tillater seg selv å bli et offer, der man til slutt sitter å skammer seg over seg selv er så utrolig trist. Jeg gjorde i alle fall det og det vet jeg venner i samme situasjon også gjorde, både jente og guttevenner. Det kan sikkert føles verre for guttene av og til, for med dem er dette virkelig et tema som ikke snakkes så høyt om. Jeg husker hvordan jeg følte meg da jeg fikk vite at han hadde vært med en annen. Jeg husker hvor vondt det gjorde i starten, men så kom det jeg nesten så på som det verste problemet. Nå måtte jeg fortelle det til mine nærmeste. Hva skulle jeg si? Jeg skjemtes og følte meg så utrolig liten. Jeg følte at alt var min feil. Jeg var nesten flau over å fortelle det til min aller beste venninne. Jeg hadde feilet. Jeg kunne ikke gi han det han trengte, tenkte jeg. Først å fremst må vi må slutte å tro at det har noe med personen som er blitt utro mot. De fleste tilfellene kunne man nok ikke gjort noe annerledes. Jeg tror ikke det er deg valget alltid er basert på. 

 

Om ikke skammen man sitter igjen med er ille nok, så kommer situasjonen du blir satt i etterpå. Det er ikke sosialt akseptabelt å tilgi personen som er utro. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har hørt fra mennesker "Du må aldri tilgi, ikke snakk med h*n igjen, det blir uansett å skje igjen". De samme menneskene som uttaler seg er som regel også de samme menneskene til å tilgi selv. For vet man egentlig hva man ville gjort i samme situasjon? Mest sannsynlig ikke. Jeg vil ikke oppfordre folk til se forbi utroskap, men jeg prøver bare å si at du vet best. Ingen kan fortelle hva som er det beste valget for deg. Lurer du på hvor lang tid det tar å komme seg over det? Så tror jeg aldri du kommer helt over det, men du lærer deg å leve med det. Det er også viktig å tenke på en ting; Nei man trenger ikke være en jævlig person, selv om man tar et jævlig dårlig valg.

Jeg vet i alle fall en ting til neste gang, om jeg uheldigvis skulle havne i samme situasjon igjen. Jeg skal aldri tillate meg å skamme meg selv igjen. Jeg er bra nok. Ingen skal kunne gjøre noe for at jeg skal føle meg liten og udugelig igjen. For vet dere en ting jenter og gutter? Er kjæresten din utro mot deg er det mere synd i h*n enn deg. De føler seg ikke bra nok, har behovet etter bekreftelse fra en annen enn partneren eller så er følelsene rett og slett ikke der. Er grunnen sistenevnte så er det uansett ikke noe å samle på. Uansett grunn føles utroskap like ille og min mening noe av det styggeste man kan gjøre mot en man er glad i :)


Kjærlighet til alle mine flotte lesere<3 Håper dere aldri opplever utroskap og har dere allerede gjort det, håper jeg dere aldri opplever det igjen. Kjærligheten skal være behagelig og enkel ikke komplisert og stressende. Husk det. 

 

Hvordan feiret vi julen i Thailand?

 • 25.12.2017 - 17:52

Hei flotte lesere<3 Jeg lovet å fortelle om hvordan vi feiret julaften her, så nå skal dere få se og høre. Starten på dagen kan dere se bilder fra HER.  Vi dro å spiste middag på favorittrestauranten vår, Moon Smile. Maten var amazing som alltid og det virket som alle hadde det veldig koselig. Det var faktisk veldig deilig at min første julaften som veggis var i Thailand. Min familie spiser pinnekjøtt på julaften, men naturlig nok kommer ikke jeg til å spise det noe mer. I år ble det ikke tradisjonell julemat og det var egentlig like greit for min del. 
 

Etter vi hadde spist dro vi til en bar å tok et par drinker og spillet biljard. Senere på kvelden dro vi videre på en nattklubb. Det var første gangen jeg drakk på det utestedet, men det var utrolig morsomt! Vi møtte noen norsker jenter som vi hang en del med, så det gjorde også kvelden fin. Jeg skal til og med møte noen av dem i morgen. Vi danset i mange timer og hadde virkelig en super julefeiring. Da vi kom hjem i 3-4 tiden var det første jeg gjorde å blogge. Det er faktisk første gang jeg har blogget i beruset tilstand, så jeg følte egentlig det gikk ganske fint. Eller jeg har blogget før, men aldri postet noe. Jeg hadde litt angst da jeg våknet og skulle sjekke bloggen, men heldigvis ble det et kort og enkelt innlegg. Alt i alt sitter jeg igjen med masse fine minner etter gårsdagen.


Nå er klokken 12 på kvelden så jeg tenker jeg skal legge meg straks! Jeg sovnet ikke før klokken 6 i dag tidlig, så jeg merker at jeg er litt trøtt nå. Jeg satt våken lenge med bloggen og når jeg først skulle legge meg, oppdaget jeg tusen myggstikk over hele kroppen. Det å være overtrøtt, litt beruset + oppdage myggstikk var en dårlig kombinasjon. Det holdt på å klikke for meg i natt!! Haha... Jeg fikk et par timer søvn på stranden, men langt i fra nok så vi snakkes mer i morgen <3
Resultatet etter mange timer med dansing på et tett dansegulv i 30 grader... Haha krise! 

Holder frykten borte.

 • 25.12.2017 - 11:54

Hei babes! Nå skulle jeg egentlig vise dere bilder fra juleferingen, men siden de fleste bildene ikke bare er av meg må jeg vente. Alle jeg reiser med vil nok ikke ha alt ute på nettet, så jeg er nødt å spørre først. Det gjør heldigvis ingenting å vente med de bildene, for jeg har masse andre bilder å vise dere. Vi har vært turister i dag og vi har matet aper. Jeg har også ligget å solet meg i mange timer, som hver eneste dag her nede. 
 

Etter noen timer på stranden dro jeg og pappa til apeberget, men det ble ikke lange turen. Vi gikk i trappene å så på utsikten, men droppet å mate apene. Jeg føler bare det blir fler og fler aper for hvert år, så å mate dem er en umulig oppgave. Vi så på noen som gjorde det, men det ble bare til at man måtte kaste alt i luften. Jeg hadde sikkert hatt 20 aper på meg om jeg tok fram mat. Jeg har jo null skrekk for aper nå, så jeg tenker vi holder det slik. Jeg og pappa dro heller på fjellet like ved huset vårt etter stranden. Der er det ikke i nærheten av like mange, så da blir det automatisk mye hyggeligere.

Nå skal jeg til byen med mamma og pappa for å spise middag vi snakkes senere<3JULEANREKKET

 • 24.12.2017 - 20:49

Hei babes<3 Jeg er i topp form nå og skulle ønske julaften ikke var helt over enda. For dere hjemme i Norge er den nok ikke helt ferdig, men for meg begynner jeg å se en ende på dagen. Vi kom nesten nettopp hjem etter en sinnsykt morsom feiring. Jeg har tatt masse bilder, så viser dere i morgen<3 Klokken er 3 på natten og jeg er den eneste som fortsatt sitter våken. Resten av familien ligger i typ søvn allerede, men jeg ville vise dere juleantrekket før jeg også gikk å la meg. Forhåpentligvis synker promillen min litt også, så slipper jeg å bli så bakis i morgen. Jumpsuiten kjøpte jeg i går på senteret uten å prøve på, men den satt som et skudd. Dere vil ikke tro meg når jeg forteller hva den kostet, for den kostet under 100 kroner!! Det er syke priser her nede og jeg digger det. Jeg holder på å sovne av her jeg sitter, så jeg forteller dere mer om dagen i morgen<3 Håper alle har hatt en kjempefin dag til nå og fortsatt får en fin kveld. Dere er best! 

Den beste julefeiringen

 • 24.12.2017 - 12:37

Hei flotte lesere! Nå sitter resten av gjengen å drikker vin og prater rundt bordet, mens jeg sitter litt ved siden av å prøver å blogge. Jeg hater egentlig å gjøre dette for jeg føler meg så usosial, men jeg vil jo oppdatere dere så da får jeg ofre litt av og til. Klokken er halv 7 og siden vi kom fra stranden har tiden gått i et. Jeg skulle kanskje dratt litt tidligere fra stranden, for da hadde jeg kanskje rukket alt jeg ville gjøre.Jeg sitter fortsatt med vått hår, men det tørker uansett fort i varmen. Jeg orker heller ikke prøve å slette det, for etter kort tid er det bølgete igjen. Jeg kjøpte en kjempefin jumpsuit i går som jeg har på meg i dag. Den er vinrød med blonder på! Viser dere bilder i morgen, den er så fin. Det har vært en utrolig fin dag til nå og snart skal vi dra å spise middag. Jeg våknet opp til julestrømpe og frokost, så syklet jeg og mamma til stranden. Vi har prøvd sofa på vannet, spist julelunsj, (thai versjonen i alle fall) sett på show og hørt på julemusikk. Jeg har prøvd vannleker utallige mange ganger, både her og andre steder, men jeg kan ikke huske at det har gått så fort før. Thaiene er gale haha! Det var gøy å gjøre noe nytt i dag siden det er julaften. Sofaen skal jeg definitivt gjøre flere ganger før jeg reiser også. 

Nå skal jeg legge fra meg macen og kose meg med familien og venner<3 Vi snakkes senere! GOD JUL

Lillejulaten

 • 23.12.2017 - 11:06


Æhh tenk at det er lillejulaften allerede!! Jeg sitter nå nydusjet i sofaen etter en lang dag på stranden. De andre har allerede dratt på kjøpesenteret, men jeg ville oppdatere dere først. Det er lange dager her nede, så jeg er nødt å blogge på denne tiden om jeg vil være med på det meste. Jeg har heldigvis klart å finne en god rutine på det nå. Internettet funker foresten igjen så det er et stort pluss. Mange har spurt om jeg har fått julestemning og om jeg skal være ærlig, så har jeg faktisk det. Det hadde dere kanskje ikke trodd? Det trenger ikke være masse snø og kulde for at jeg skal få julestemning. Det er så klart ikke det samme som jul hjemme i Norge, men det gjør meg ingenting. Jeg har jo også feiret jul her et par år nå, så det er ikke så mye nytt. 

Klokken er 5 og til nå har jeg tilbragt dagen på stranden. Veldig alternativ julefeiring med andre ord. Nå skal jeg kle på meg klær og ringe etter en taxi. Jeg vil dra å møte familien å shoppe litt, før vi skal ut å spise. Vi snakkes senere 
Derfor blokket jeg han på snapchat.

 • 22.12.2017 - 16:50

Grunnen til at jeg skriver han i overskriften er fordi jeg opplever mest trakassering fra menn/gutter. Det har så klart skjedd at jenter har sendt meg noe som har fått meg til å blokkere dem, men gutter derimot. Listen er lang over grunner til at jeg har valgt å slette visse personer. Har du hatt meg på Snapchat før, men ikke har meg nå lenger? Da er sikkert en av grunnene under her hvorfor jeg blokkerte deg. 


♥ Han sendte meg et bilde av penisen din.

♥ Han spurt om jeg kan sende nudes.


♥ Han sendte en snap med teksten «Når skal jeg få et bilde av piercingene i niplene dine»

♥ Han ba meg om å trene mer for da ville han kanskje fått lyst på meg.

♥ Han hadde kjæreste, men valgte å sende upassende meldinger til meg. Tror du jeg blir smigret? Hadde du plutselig blitt singel ville jeg nok heller ikke hatt lyst på deg. Kan du være utro mot en, kan du være det mot en annen også. 

♥ Hun filmet tissen sin mens hun fingret seg selv. Altså hvem gjør sånt? Til en helt fremmed?

♥ Hun sa hun likte meg minst av deltagerne på grunn av utseende. Why follow me then? 

♥ Hun klikket på meg fordi hun mente jeg hadde hatt sex med kjæresten hennes. Jeg vet verken hvem hun er eller kjæresten var, men hun ville sikkert bare ha oppmerksomheten min.

♥ Han disset meg og bloggen min.

♥ Han ble sur og frekk fordi jeg ikke ville møte han. Jeg viste ikke hvem det var, hvor han kom fra eller hvor gammel han var.

♥ Hun svarte på storyen min kun for å snakke stygt om vennene mine på storyen.

Jeg heter forresten martinejooh på snapchat, om du tørr å legge meg til etter denne listen. Oppfør deg som et oppegående menneske og jeg vil for evig og alltid ha deg som venn, på snapchat i alle fall<<3

De trodde han var hjernedød i 12 år.

 • 22.12.2017 - 11:02Hei og god morgen alle sammen. Klokken er halv 5 og jeg kom hjem fra stranden for ikke så lenge siden. Det er så deilig å tenke på det er desember og snart jul. Det er enda deiligere å vite at jeg har absolutt ingenting å stresse over. Jeg ser mange av dere gjør det hjemme i Norge og man lærer tydeligvis aldri fra årene før. Alt skal skje i siste liten! Det er faktisk en av grunnene til at jeg liker å feire jul borte, man slipper julestresset + jeg liker jo også varmen best (Jeg har vel egentlig aldri stresset selv i julen, men jeg ser mange rundt meg gjør det). Jeg har foresten fått en utrolig fin brunfarge nå. Jeg har fortsatt en uke igjen, så jeg gleder meg til å se hva jeg får til den siste tiden. Glad jeg har foreldre med gode pigmenter. 

 

Jeg nevnte i går at jeg hadde lest ferdig en bok. Det er faktisk andre boken jeg har lest i år. Begge gangene jeg har lest har jeg nesten blitt litt sjokkert, for jeg liker jo egentlig godt å lese. Jeg glemmer av følelsen av å lese en bra bok, men jeg må vel bare bli flinkere på å lete etter gode bøker. Anyway! Boken Da jeg var usynlig er en selvbiografi. Martin som han heter skriver om hvordan det var å være fanget i sin egen kropp. Hvor alle trodde han var hjernedød, men at han skjønte alt de sa. I 9 år hadde han full bevissthet, men ingen kunne se det. Han ble syk som tolvåring, falt i koma og 4 år etter begynte bevisstheten å komme tilbake. Det var ikke før han fylte 25 at de oppdaget at han forsto mer enn dem trodde. Han skriver om hvordan det var å se sine nærmeste se rett forbi han, og i verste fall ønske han dø. Han forteller hvordan det var å bli elsket, mishandlet, sett forbi og hvordan det var å leve på pleiehjem. Tenk å sitte ved siden av din egen familie uten å kunne kommunisere? De vet ikke at du er der. De ser kroppen din, men ikke deg.

Anbefaler virkelig denne boken! Den ga meg så mye. Den er lett å lese og ikke alt for lang heller, så passer for deg som ikke leser så ofte også. Nå skal jeg hoppe i dusjen å dra ned til senteret. Vi snakkes senere<3  

10 TING JEG SETTER PRIS PÅ

 • 21.12.2017 - 18:00

                          ♥ 10 TING SOM JEG HAR SATT PRIS PÅ DE SISTE DAGENE ♥♥ At jeg får feire julaften med familien min og komme hjem til nyttårsaften til vennene mine. 

♥ Jeg har ferie og null forpliktelser før 6 Januar.

♥ Jeg leste nettopp ut en utrolig fin, men trist bok. Forteller mer om den i morgen!♥  Alle dyrene i Thailand, spesielt hundene og apene. Det er lite som gjør meg mer lykkelig! 

♥ At jeg fortsatt har over 1 uke igjen i Thailand. 

♥ Dere. Den siste tiden har jeg fått veldig mange fine tilbakemeldinger og kommentarer. Jeg setter så utrolig stor pris på dem! ♥ Kroppen og tatoveringene mine. Jeg digger dem! 

♥ Telefonsamtalen med bestevenninna tidligere i dag. Jeg savner henne! 

♥ At familien og mine nærmeste er frisk. 

Thaiboxing 08.00

 • 21.12.2017 - 17:15

Jeg har allerede delt en video på Instagram, men nå får dere se litt bilder også. Hvem hadde trodd at thaiboxing skulle være så gøy? Kommunikasjonen er som så med thaiene siden de ikke er så god i engelsk, men det er sykt hvor mye man forstår ut i fra et par ord og kroppspråk. Det var en deilig start på morgenen og faktisk første ordentlige treningsøkten siden jeg kom. Det var 5 andre thaiere (heter det egentlig det?) med i starten, men da thaiboxingen startet ble det kun meg og pappa. Vi fikk derfor lært utrolig mye på kort tid så det var et stort pluss. 

Treningen er på fjellet like ved der vi bor, så jeg blir nok å delta på en til økt snart! 

Den beste feriedagen til nå.

 • 21.12.2017 - 10:45

Hei babes! Nå har jeg nettopp lastet opp alle bildene og gjett om dette blir et koselig innlegg. Det synes i alle fall jeg. Jeg blir så glad av bildene jeg skal vise dere. I går startet dagen med powerwalk opp på fjellet, hvor vi hadde utsikt over hele Hua Hin. Bilder fra turen finner dere HER. Jeg spiste deretter frokost før jeg og pappa kjørte ut med scooteren igjen. Pappa handler alltid inn hundemat når vi er her, så først matet vi hundene og deretter apene. Noe som gleder hjertet mitt er at det er utrolig mye mindre løshunder her. De første årene var det hunder over alt, men nå er det heldigvis ikke i nærheten av hva det var. Jeg får så vondt i meg av dyrene som ikke har et hjem og jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet mer enn jeg gjør. Jeg vet i alle fall hva jeg skal donere litt penger til om jeg vinner i lotto. Det var også første gang jeg matet apene i år og det var som alltid utrolig gøy. Det er lenge siden jeg har ledd og kost meg så mye. De første årene kunne jeg bli litt redd, for skal jeg være ærlig? De kan være litt skumle i starten, spesielt om det kommer mange av dem. Nå kan jeg holde ut hendene for å løfte dem opp, så det er veldig store kontraster. Jeg elsker å være omringet av dyr og at det er villdyr gjør det bare mye morsommere.  

 

Da vi kom hjem igjen dro vi å spiste lunsj på en restaurant like ved der vi bor. Senere på kvelden dro vi på marked og så på Hilton å spiste middag. Maten var utrolig god og utsikten var ikke til å klage på. Pappa lo litt og følte det hele ble litt for stivt, i alle fall for oss her i Thailand. Vi drar som regel på steder som er det helt motsatte av dette. Hele familien spiser mest thaimat når vi er her, så da drar vi ikke på de typiske europeiske restaurantene. Maten smaker som regel alltid mye bedre på slike steder, men gøy er det å dra på litt finere restauranter av og til.

Gjør dere klar for en dryss med bilder fylt med kjærlighet. Hjertet mitt blør av å se på disse bildene. Jeg er så lykkelig!
  


HAHA!! Jeg lo så utrolig mye når disse to bildene ble tatt. Ser dere dere? Kan være litt vanskelig å se på bilde, men jeg kan vise dere en film på Instagram straks! 

Jeg vet ikke helt hva som skjedde med noen av bildene, men mest sannsynlig en innstilling på kameraet. Det er ikke sikkert dere la merke til det en gang, men noen av bildene er ganske små i forhold til de øverste. Jeg har ikke lært meg alle funksjonene enda, så jeg beklager for det! 

The devil wears Prada

 • 20.12.2017 - 16:46

Jeg har glemt å fortelle dere om en ting. Den siste tiden har synet mitt bare blitt verre og verre, tror jeg. Jeg har i alle fall vært mer ops på problemet den siste tiden. Jeg husker at jeg allerede på ungdomsskolen så litt dårlig, spesielt om jeg satt bakerst i klasserommet. Jeg tok synstest og fikk meg briller, men tror dere dem ble brukt? Nei. Jeg fulgte kanskje ikke med i timen uansett eller så var det kanskje litt teit å bruke briller? Jeg husker ikke, men jeg vet i alle fall ikke hvor de brillene er den dag i dag. Tenk at det kunne være teit å bruke briller? Teit å kunne se bedre? lol haha... Nå gleder jeg meg til å bruke brillene mine!

Det var egentlig ikke før jeg var på handballkamp med mamma, at jeg virkelig følte trangen for å skaffe meg briller. Mamma ba meg se om jeg så noen kjentfolk, men det var en helt umulig oppgave. Jeg hadde ikke sjans til å se ansiktene til noen, men så testet jeg mamma sine briller. Plutselig kunne jeg se alt mye klarere. Jeg trodde ikke man var i stand til å se ansikter så langt unna, men der tok jeg feil. Jeg trenger ikke briller hele tiden, men når jeg kjører bil eller er ute å går kan det være godt. Når jeg først skulle kjøpe meg briller, så var de gøy å kunne legge et par ekstra lapper ned i noen fine. Jeg skal jo tross alt ha dem en god stund. Jeg er så fornøyd med de jeg plukket ut! 


Jeg føler meg både sexy og smart i de nye brillene mine. Hva synes dere? Er det verdt å bruke så mye penger på briller, for meg som har helt ok syn? 
MORNING WALK

 • 20.12.2017 - 07:52                                          
                       Hua Hin  


HER BOR JEG - FERIEPARADIS.

 • 20.12.2017 - 06:51


God morgen babes! Nå er klokken snart 1 i Thailand, hjemme i Norge er den bare 7 på morgenen. I dag før frokost gikk vi opp på fjellet som ligger like ved der vi bor. Til tross for at turen ikke tar så lang tid og at det er rett ved oss, så har jeg ikke vært der på noen år. Etter å ha sett utsikten igjen og alle apene blir jeg nok å gå opp dit på morgenen flere ganger. Jeg viser dere bilder straks! 
 

Det var mange som var interessert i å se hvordan vi bor, så nå skal dere få se. Det er virkelig et ferieparadis her. Jeg knipset noen raske bilder av både huset og nabolaget. Jeg er så glad for at vi har dette stedet å komme til. Noen har kanskje ikke hørt om Hua Hin før, men det hadde ikke jeg heller før far kjøpte hus her. For mange år tilbake pleide vi å dra til Phuket, men etter tsunamien tror jeg vi trengte et nytt sted å dra. Det var for mange vonde minner fra den byen og mye var dessuten veldig ødelagt etter bølgene. 

Nå står pappa klar og venter på meg ved scooteren. Vi skal dra å mate apene, ahh som jeg gleder meg!                                                                          Et av soverommene. Dette er mitt rom! 

Løgner du har blitt fortalt. DEL 2

 • 19.12.2017 - 10:59

Del 1 finner dere HER

Alt du lærer på skolen er viktig. Mye av det på skolen er ikke så viktig, men mye du lærer får du aldri bruk for. Det er mye man lærer utenfor skolen som er mye viktigere.


Sex er bedre om penisen er større. Neineinei. Stakkars de guttene uten monsterpenis som får høre dette, spesielt kanskje når man er ung. Størrelsen trenger ikke ha noe å si under samleie.
 

Kjører du fortere, kommer du raskere fram. Teoretisk sett ja, men i de fleste tilfellene vil det ikke være merkbart. Det er også farligere om dere kjører over fartsgrensen, så better safe than sorry 

 

Du blir lykkelig av penger. Penger gir ikke lykke, men stabilitet.
 

Den beste tiden i livet ditt er nå. Man vet aldri når den beste tiden er/var, før man faktisk har levd livet ut. Jeg vil tro det er morro å være ungdom, men hey pensjonisttiden min skal være langt fra kjedelig. Kanskje dagen du blir mamma/pappa? Gifter deg? Kjøper deg hus? Det er mye som kan skje.

 

Du blir ikke gravid om du går på p-piller. Du minsker sjansen for å bli gravid, men du kan ikke utelukke det. Jeg har hørt om fler som har blitt gravid på p-piller.
 

En løgn fra engelsktalende « I love you!!». Nei du elsker meg ikke, du ble bare glad fordi jeg hjalp det. Hehe sorry jeg kunne ikke la meg selv være. Jeg er tom for løyner nå

 

Nå stikker jeg på shopping med mamma, vi snakkes senere ♥

Flaut å innrømme

 • 18.12.2017 - 18:10

Hei flotte lesere<3 Kamera mitt er tom for strøm så i kveld har jeg kun brukt mobilen. Jeg har vært aktiv på både snap og Instagram, så om dere vil se bilder og videoer fra i dag finner dere det der. Nå er klokken 12 på kvelden og vi kom hjem for ikke så lenge siden. Jeg trenger kanskje ikke fortelle dere hvor jeg er nå, for det skjønner dere nok allerede. I dag har jeg tatt massasje, spist og shoppet litt. Det viktigste innkjøpet i dag ble kamerastativ. Endelig har jeg kjøpt det og jeg skjønner ikke hva jeg har ventet med. Jeg kan ikke skryte at de i familien er så flink til å ta bilder, så nå kan jeg styre med den delen selv. Jeg prøver å ta de fleste bildene selv, men de stiller som regel alltid opp når jeg spør. Jeg tar meg selv i å bli irritert om de ikke knipser et bilde slik jeg vil, men så kan jeg jo ikke forvente at de gjør det på min måte. Det er jo veldig hyggelig at de i det hele tatt gidder, for jeg tror ikke interessen er like stor hos dem som hos meg. Det gjør nok ingenting, for bilder trenger ikke alltid være så perfekte. Nå har jeg i alle fall fikset stativ, så jeg skal prøve å få tatt noen kule bilder til dere! 


Jeg kom over disse bildene fra kamerarullen, da jeg skulle finne et bilde til dette innlegget. Gjett hva jeg gjorde rett før jeg knipset bildene? Stappet SOKKER i sportstoppen haha!! Altså dere skal tro jeg følte meg dum etterpå. Jeg liker jo puppene mine og selv om de ble usynlige i toppen så bryr jeg meg jo egentlig ikke. Jeg gjorde det kun for bildene sin skyld, men så ble jeg flau av meg selv etterpå. Jeg droppet derfor å poste dem noen steder. Nå vet dere sannheten bak bildene, så da kan jeg like gjerne poste dem. Nå skal jeg komme meg hjem å sove <3 Vi snakkes i morgen 


 Løgner du har blitt fortalt. DEL 1

 • 18.12.2017 - 11:35

Hei alle sammen. Nå sitter jeg nydusjet hos naboen, i garasjen som vanlig. Jeg har vist dere "kontoret" mitt på snap om dere vil se, martinejooh heter jeg. I dag har jeg fått masse farge på kroppen, men også klart å brenne meg litt... Jeg klarte selvfølgelig å glemme at jeg ikke hadde smurt meg, så jeg fikk ikke solkrem på kroppen før rundt klokken 1. Den sterkeste solen er allerede forbi på den tiden så det hjalp kanskje ikke så mye, eller jeg lindret det til å bli verre i alle fall. Heldigvis blir jeg ikke fort eller mye brent, så det går nok over til i morgen. Jeg fant fram enda et innlegg som jeg skrev på flyet som jeg tenkte jeg skulle dele. Jeg er så glad jeg gjorde litt for arbeid før jeg kom hit. Jeg prøver å tilbringe mest mulig tid med familien her, siden jeg ikke ser dem så ofte nå når jeg bor i Oslo. Jeg flytter jo også om ikke lenge så jeg får ikke sett dem på en stund etter ferien heller. Vi kom hjem fra stranden for en stund siden og straks skal jeg hjem å fikse meg. Klokken er halv 6 og i kveld skal vi spise i sentrum, som hver eneste kveld. Dere hører fra meg senere <3

 

 

Reality tv er reality. Nei ikke all reality. Det er mye mer manus enn man kanskje tror! (Nei vi hadde ikke manus på parasdise hotel som mange liker å tro haha)

Du kommer til å få pupper når du blir eldre. Plutselig kan pupper komme og de slutter vel ikke å vokse før man er rundt 25 år(?), MEN det betyr ikke alle får pupper. Har du små pupper nå som 15 åring, kan det hende de er lik om 10 år også. Pupper er pupper og jeg synes både små og store er fine. Føler egentlig det er mer fordeler med å ha små pupper da, men det er min mening. 

 

Dropper du solkremen blir du brunere. Nei ikke nødvendigvis. Brunfargen blir mye finere og dypere med brunfarge + den holder også mye lengre med solkrem. Jeg blir bare flinkere og flinkere å bruke med årene. ( Ironien i at jeg glemte det i dag:)) )

 

Du kan få til akkurat det du vil i livet og du kan bli hva du vil. Nei det kan du dessverre ikke og jeg beklager om jeg var den som måtte si det. Du kan klare utrolig mye det skal jeg ikke legge skjul på, men alt? Nei dessverre. Idretter feks. Det er ikke alle type idretter som passer for alle. Det er også jobber og ting du kanskje vil gjøre som ikke kan oppfylles. 
 

Dropper du ut av skolen vil det ikke bli noe av deg. Nei alle trenger ikke gå skole for å bli noe, men det hjelper så klart. Det hjelper mye. Jeg kjenner mange suksessfulle mennesker som ikke har studert. Selv vet jeg ikke hva jeg vil studere, men stresser ikke i det hele tatt. 

 

Du får dårlig syn av å sitte nærme TV-skjermen eller for mye på data. Det kan være ubehagelig og ikke minst et tegn på at du trenger briller, men farlig er det ikke. Du får heller ikke dårlige syn av det.

 

Alt ordner seg for snille piker. Stort sett ordner det seg like mye for både snille og slemme piker;) Du kommer lengst må å være snill da (håper jeg) 

MAT MED GOD SAMVITTIGHET

 • 17.12.2017 - 17:03God kveld babes! Jeg skulle til å skrive ettermiddag for klokken er jo snart 5 i Norge, men det føles vel som kveld nå på mørketiden hos dere uansett. Gjett hvor jeg sitter? HOS NABOEN helt alene, mens resten av gjengen sover. Ikke at det gjør meg noe for jeg jobber egentlig bedre alene. Nå syklet nettopp vakten forbi meg og hilset. De sykler rundt i nabolaget å sjekker av og til, så det føles veldig trygt å bo her. Det er hyggelig når de kommer forbi, de virker alltid så glade. I tillegg til vaktene er det også en tykk og høy mur rundt hele nabolaget, men det kan jeg vise dere en annen dag. Klokken er 11 og vi kom hjem fra et marked for snart 2 timer siden. Heldigvis er jeg hjemme litt tidligere enn i går, for jeg er ikke noe mindre trøtt i dag. Jeg avslutter dagen på samme måte som i går, poster et innlegg med bilder fra dagen til dere. Det har blitt en koselig slutt på kveldene her og jeg håper dere setter pris på dem! Jeg prøver i alle fall å være flink til å oppdatere både snap, Instagram og bloggen om dagene. 

 

I går sovnet jeg ikke før rundt halv 4, så jeg var ganske trøtt da pappa vekte meg i dag tidlig. Jeg ga beskjed om at jeg ikke orket å dra på stranden, men etter kort tid var jeg oppe av sengen. Det er så kjedelig å miste soldager og spesielt for å ligge i sengen. Jeg tenkte jeg kunne sove litt på dagen i dag, men som vanlig har timene flydd forbi. Jeg er derfor veldig trøtt her jeg sitter, så snart skal jeg traske hjemover. Jeg kommer til å sovne sekundet jeg legger hode på puten. 


Vi var på et marked i kveld og for en matopplevelse. Middagen var utrolig god, men dessertene her nede var noe helt annet. Det er nesten som jeg dropper middagen neste gang og bare spiser dessert. Markedet har kun åpent i helgene så nå er det en hel uke til neste gang. Jeg kan huske smaken fra i fjor da vi var på samme marked, men da nøyt jeg verken middagen eller desserten. Denne ferien får jeg virkelig spist mat med god samvittighet. Sticky rice og mango eller kokospannekakene ( de veldig småe) er mine favoritter. Har noen av dere testet Sticky rice før?

Nå forlater jeg naboen og drar hjem å sover<3 Godnatt flotte lesere, dere hører fra meg i morgen!  
 

FLASHBACK FRA LA!

 • 16.12.2017 - 19:21

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos naboen igjen. Vi dro å skulle fikse nett i dag, men tror dere ikke det tar en uke før det nye er installert? Typisk... Jeg er heldigvis så heldig som får låne nette her, men nå på kvelden suger det å sitte ute. Jeg tok til og med på meg hettegenser og bukse i denne varmen, men jeg blir seriøst spist opp av mygg her jeg sitter. Siden jeg satt meg her for 40 minutter siden har jeg klart å fått 7 myggstikk på føttene, jeg kødder ikke engang:( Jeg føler alltid jeg er den som blir spist opp av myggen, uansett hvor mye myggspray jeg sprayer på. I morgen skal jeg spraye meg vært 10 minutt, for dette holder meg våken om nettene :@

 

Klokken er nå halv 2 på natten og resten av familien ligger å sover. Hadde det ikke vært for at jeg ville oppdatere dere, så ville jeg nok også sovet nå. Bildene har jeg lastet opp allerede, så jeg tror jeg springer hjem for å skrive ferdig innlegget. Nettet fungerer når jeg kun skal skrive, men å laste opp bilder tar sin tid. Jeg har tatt masse bilder i dag så nå får dere se litt av det jeg har gjort.Se den fine inngangen til kjøpesenteret! Det var overskyet da vi våknet i dag tidlig, så vi brukte tiden til å dra innom det nye senteret. Vi var det ikke lenge siden vi skulle på stranden, men jeg blir å dra mange ganger tilbake. Thaiene er så flink til å pynte til jul, så jeg er nødt å vise dere all julepynten de har over alt. Spesielt på begge kjøpesenterene, det er så fint!


FLASBACK FRA LA. Dette drakk jeg nesten hver eneste dag da jeg var på ferie i LA. Drikken heter macha tee og det er serriøst så godt. Jeg skal prøve å finne et sted hvor de selger selve pulveret, for denne gangen skal jeg kjøpe å ta med meg hjem. Hvorfor selger de ikke dette på Starbucks i Norge? Eller ikke som jeg vet om! Noen av dere som har sett det? Vi blir som alle thaiene når vi er her nede. Jeg, mamma og pappa har kruset rundt på scooteren i dag. Vi dro til og med og handlet. Dere kan se for dere oss 3 på scooteren + masse handleposer! Haha for et syn.Som hver eneste kveld ble det sjømat på meg. Jeg skulle til å bestille reker igjen, men tenkte jeg måtte teste noe nytt! Det var godt, men jeg angret på at jeg ikke valgte en rett med reker haha. Det er kanskje kjedelig å spise det samme hver eneste dag, men jeg blir jo heller aldri lei så hvorfor ikke?Jeg er hjemme i stuen, men nå må jeg legge meg før jeg sovner på sofaen. Dere hører fra meg i morgen<3 

Hemmeligheter og fakta DEL 2

 • 16.12.2017 - 12:25♦ Jeg har bodd i USA, men engelsken tilsvares dessverre ikke det. Jeg flytter snart til et sted hvor de snakker engelsk, så det skal bli godt å få snakket språket igjen. Hjemme i Norge snakker man jo nesten aldri engelsk, men den kommer vel fort tilbake. Jeg hadde veldig bra uttale når jeg bodde i USA, men den ble mer og mer borte når jeg ikke snakket språket. 

 

♦ Jeg velger sneakers over hæler anytime. 
 

♦ Jeg har blitt mye mer jålete og opptatt av eget utseende i 2017. Det er kanskje ikke uten grunn når jeg plutselig får ting gratis eller sponset. Jeg skal ikke klage for det er ganske deilig å kunne dra til frisøren ofte, eller fikse bryn og negler.  
 

♦ Jeg stresser og overtenker alt for mye noen dager over sosiale medier. Jeg jobber jo med det, så det er kanskje ikke så rart. Jeg kan plutselig en dag ikke ha lyst å blogge for eksempel. Jeg kan føle at jeg blir sett på som veldig selvopptatt. Av og til kanskje til det punket at det blir for mye om dere skjønner? Altså når man blogger, så blogger man jo om seg selv. Selvfølgelig ikke alle bloggere, men jeg har en en livsstilsblogg «Hei dette spiste jeg til middag. Se hva jeg har kjøpt, gjort og fått. Fakta om meg, hemmeligheter om meg, dette liker jeg og dette liker jeg ikke» Dere skjønner tegningen. Heldigvis tenker jeg positivt og elsker det jeg driver med mesteparten av tiden. Det er veldig kjedelig når jeg har slike dager, for da merker jeg det veldig på statistikken og på bloggen... Innleggene blir ikke like personlige eller morsomme, men heldigvis skjer det ikke ofte.  

♦ Da jeg tok min første store tatovering (den på ribbeina) fikk jeg panikk da jeg kom hjem. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å gå opp på rommet, tok av meg tskjorten og stilte meg foran speilet. Jeg ble plutselig kjempevarm og det føltes nesten ut som jeg skulle besvime. Jeg måtte åpne alle vinduene på rommet og stakk hode ut i vinterkulden. Jeg måtte puste mange dype pust i noen minutter for så å se på tatoveringen igjen. HVA HADDE JEG GJORT tenkte jeg. Etterpå gikk det plutselig helt greit for den var (er) jo ganske kul. Det var bare veldig stort for meg å skulle tatovere noe så stort på kroppen. Jeg angrer heldigvis ikke den dag i dag. 

♦ Jeg, en kompis og en venninne sprang fra politiet en gang. Vi endte opp på en stor hjemmefest da politiet kom uventet på «besøk». Festen var et sted vi kanskje egentlig ikke skulle ha vært + vi var alt for unge til å feste, så politet tok derfor navnet til alle og ringte hjem til foreldrene. Mamma og pappa var ikke i Bodø den helgen så jeg fikk full panikk. Kompisen min hadde vært der før, så han viste om han bakvei. Vi hoppet derfor ut et lite vindu på baksiden av huset. Plutselig står politiet rett foran oss og ba oss komme til forsiden. Vi så på hverandre, så på politet og sprang motsatt retning. Dere kan bare tenkte dere til hvor lettet vi ble, da vi oppdaget at vi hadde klart å komme oss unna. Det er når man er ung man lager de beste minnene, eller tar jeg feil? Vi kan ikke vært gamle på denne tiden, kanskje 16 år. 
 

♦ En dårlig egenskap jeg har er å tenke negativt om andre sine tanker, men kun om folk jeg ikke kjenner så godt. Jeg kan ofte føle at folk misliker meg, synes jeg gjør noe rart, er rar eller snakker om meg når jeg går ut døren. Det kan være veldig irriterende noen ganger. Jeg bruker derfor ofte unødvendig energi på å føle meg dårlig, når sannheten sikkert var at jeg ikke gjorde noe dumt. Hvorfor skulle andre brukt tid å henge med meg om de ikke likte meg? Jeg skal definitivt jobbe mer med meg selv i 2018, for tanker som dette er jo bare teit. Skjerping! Jeg har ingen grunn til å føle meg sånn.
 

♦ Jeg tror de eneste gangene jeg har grått i 2017 var inne på paradise hotel. Når du er inne på hotellet er følelsene dine virkelig et stort kaos. Jo jeg gråt også da jeg skulle forlate Rhodos haha. 

Nå kan ferien endelig starte!

 • 15.12.2017 - 16:14Hei babes! Klokken er 10 på kvelden her og jeg sitter nå på verandaen til naboen å blogger. Nettet vårt har ikke vært helt på topp siden vi kom, så da er det godt med snille naboer. Vi skal fikse raskere nett i morgen, men fram til da fikk jeg heldigvis låne litt nett her. Dagen i dag har vært utrolig fin, men det trenger jeg nesten ikke påpeke lengre. Jeg har lite å klage på om dagene og jeg føler meg genuint lykkelig her. Naboene som jeg blogger hos er pensjonister og har faktisk flyttet hit. Dere skal ikke se bort i fra at jeg gjør det samme når jeg blir gammel. Varme året rundt + at alt er så mye billigere enn hjemme i Norge, kan det bli bedre? 
 

I dag kom også mamma og pappa, så nå kan endelig ferien starte på ordentlig! Tenk at det snart er 5 år siden hele familien var samlet på ferie? Jeg har vært på ferie med mamma og pappa, men da har ikke søsteren min kunne reist samtidig som oss. Nå har jeg også noen som vil være med på bilder og som faktisk liker å ta bilder haha... Søsteren min er ikke så fan av verken første eller det sistenevnte, men det må jeg vel bare godta. Jeg kan ikke helt forså hvorfor da, for jeg elsker jo alt som har med sosiale medier å gjøre. 

Siden det var mamma og pappa sin første dag måtte vi så klart dra på Moon Smile igjen. Jeg hadde glemt hva retten jeg spiste i dag het, men heldigvis husket mamma det. Dette spiste jeg nesten hver gang vi var på denne restauranten i fjor og de skuffer aldri. Jeg kan ikke få nok av reker så jeg spiser det nesten til hvert måltid her. Det er jo så godt og noe jeg ikke spiser hver dag hjemme i Norge heller. Tante la igjen en del flyteleker da de var her sist, så de prøvde vi å luft i da vi kom hjem. Vi fant ikke pumpen, så da var det bare å starte å blåse med munnen. Jeg og mamma ga relativt tidlig opp og venter heller til vi får kjøpt ny pumpe. Det virket også veldig meningsløst og skulle bruke masse tid på å blåse den opp, for vi vet jo ikke om det kan ha kommet noen hull i den fra sist. Pappa derimot. Han fikk nok ekstra motivasjon når vi ga opp, så han blåse opp hele dyret han startet på. Nå har vi i alle fall en flyteleke til stranden i morgen, så takk pappa<3                                                                               Fine foreldrene mine <3 Dette var det vi ble møtt til når vi kom hjem. Nabokatten skulle absolutt inn til oss, men vi kunne ikke slippe henne inn. Om vi først hadde gitt henne mat eller sluppet henne inn, ville hun nok ikke dratt igjen. Jeg ble sittende en stund ute for å kose med henne da. Egentlig er jeg ikke så fan av katter, (hunder derimot elsker jeg) men denne var skikkelig søt og kosete. 

Nå skal jeg gå hjem å se ferdig en film jeg startet på i går. Vi snakkes i morgen <3

Hovedrollen i ny film.

 • 15.12.2017 - 09:40

Det sykeste skjedde nettopp!! Jeg drømte at jeg var hos Sofie og Andrea og vi satt i sengen på soverommet til Sofie. Sofie satt på facetime med morten, mens jeg og Andrea satt med hver vår mac. Jeg kan jo også tilføye at macen min var ødelagt og den kjøpte jeg for under et halvt år siden. Den var knust og kunne ikke holde seg oppe av seg selv. Jeg måtte lene den inntil noen puter, så allerede da stresset jeg. Plutselig snur Morten kamera på facetime og viser oss en rakleme fra en ny film som skulle komme ut. Gjett hvem som var på skjermen? MEG! Plutselig var reklamen ferdig og starten på filmen startet. Jeg skjønte absolutt ingenting. « jeg har ikke vært med på det her, når skjedde dette??, hææ» ropte jeg stresset til dem. På filmen var jeg på en gård eller jeg tror det var en gård, men ikke en gård som på farmen. Det så dystert ut og det eneste som egentlig tydet på at de var en gård var alt høyet i kjelleren jeg var i. Det virket nesten som et skrekkfilm, men jeg er litt usikker hva det var. Jeg hadde hovedrollen tror jeg, men jeg var også den eneste personen jeg fikk se på skjermen. Det føltes egentlig ikke ut som meg heller. Det var min stemme og mitt utseende, men alt hun/jeg sa var så langt fra hva jeg ville gjort. (kanskje ikke så rart om det var en film) Det var en utrolig ekkel følelse. Sofie og Andrea syntes dette var utrolig morsomt og lo fordi jeg ikke "husket" det. De tenkte nok jeg husket det, men bare tullet. De begynte dermed og filme meg på snap samtidig som de lo, haha jeg kan fortsatt huske frustrasjonen min. Jeg tok opp mobilen min for å ringe mamma, men da våknet jeg. Det var en utrolig rar drøm og jeg vet ikke om jeg skal kalle det et mareritt eller bare en drøm. 

Det var et mareritt med tanke på at jeg så meg selv på skjermen, uten å vite at jeg hadde vært med på dette. Tidlig Alzheimers kanskje? Jeg følte meg lost og i full panikk, men kan nok kalle det en drøm fordi det ikke skjedde noe farlig. 

Dette har jeg notert ned på macen i natt klokken 3. Jeg glemmer alltid og da mener jeg ALLTID drømmene mine kort tid etter jeg våkner. Jeg rekker dessverre aldri å gjenfortelle til venner alt det syke jeg drømmer om. Jeg kan fortelle meg en gang jeg våkner at jeg har drømt noe, men når jeg skal begynne å fortelle er drømmen allerede glemt. Denne gangen var jeg rask med å ta opp macen før jeg sovnet, så jeg kunne fortelle dere. Nå er klokken halv 4 her og vi kom fra stranden for en time siden. Nå skal jeg hoppe i dusjen for snart kommer to mennesker jeg har savnet masse!! Jeg gleder meg. 

Hemmeligheter og fakta DEL 1

 • 14.12.2017 - 16:13

                    

På en 11 times lang flytur måtte jeg ha noe å gjøre, så nå har jeg masse morsomme innlegg på lager. Jeg har skrevet ned punkter hvor jeg forteller hemmeligheter og fakta om meg selv. Når jeg først var i gang kom jeg på utrolig mye, så jeg var nødt å dele opp innlegget i 2 deler. Her får dere første del♥

 

♦ Jeg har fortsatt en liten crush på en jeg møtte i fjor. Jeg spøker ofte om det til bestevenninna om at det en dag kommer bli oss igjen. Det er lov å håpe, men jeg tror de bruene er ganske så brent dessverre haha! 
 

♦  Jeg lyver (hvitløgn) ofte om at jeg har noe jeg må gjøre om jeg får spørsmål om å henge. Sannheten er som regel at jeg bare vil være alene eller har mye jobb å ta igjen haha. Skjønner ikke hvorfor det er vanskelig å bare si nei, men det kan føles litt slemt av og til. Spesielt om jeg ikke har sett personen på en stund!
 

♦ Det ble sendt inn to søknader av meg til Paradise hotel. Jeg sendte selv inn en søknad ganske tidlig og noen uker sendere sendte noen kompiser inn ny søknad. Jeg tror det var søknaden kompisene mine skrev som fikk meg inn på intervju. Thank you guys!
 

♦ Samme dag som jeg hadde vært på et dyr frisørbesøk, klippet bestevenninna håret mitt med en gang jeg kom hjem. Haha jeg kan bare tenke meg hvor oppgitt mamma var. Jeg så ikke forskjellen etter de hadde klippet meg hos frisøren, men resultatet var nok mye bedre før bestevenninna klippet det. Dette er mange år siden naturlig nok.

♦ Jeg viste hva som kom til å skje første dagen inne på paradise hotel. Jeg var med å spille inn en reklamefilm og der lå litt av programmet framme. Det var nok aldri ment for meg å lese, men manuset jeg fikk var i samme hefte. Det jeg viste var at guttene skulle sjekke inn først og at jentene skulle velge partner ut i fra bilder. Jeg sa ingenting til de andre jentene fordi for alt jeg viste så hadde de endret manuset. De andre jentene var så nysgjerrige på hva som kom til å skje, for det eneste vi ble fortalt var at vi skulle sjekke inn. Jeg lo godt inni meg da vi var på tur til hotellet og jeg allerede skjulte en liten hemmelighet. Spillet startet tidlig for meg haha 
                      

♦ Jeg viste også alderen på alle jentene før innsjekk. Slu som jeg er sneik jeg litt da vi fylte ut skjemaene på flyturen. Da vi skulle ha konkurranse på utsiden om hvor gamle vi trodde alle var, innrømte jeg at jeg allerede viste alle sin alder. Jeg fikk ikke lov å fortelle noe av deltageransvarlig for vi skulle egentlig ikke vite fasiten før sjekket inn. Ikke det at alder har så mye å si, men det var bare gøy å se hvor gamle alle trodde hverandre egentlig var. De fleste jentene trodde jeg var eldst og Rebecca yngst, så så feil kan man ta haha.
 

♦ Jeg er elendig på å drikke vann. Jeg drikker sikkert ikke mer enn 1 eller 2 liter i uken! Skjerpings
 

♦ Jeg gikk fra å ikke bruke sminke, gå i treningsklær og null utringning til det helt motsatte. Plutselig kom jeg på skolen en dag med masse sminke, puppene pushet så langt det rakk og singlet. Det kom som et sjokk for mange og jeg husker det ble mye kommentarer om det på formspring, om noen av dere husker eller vet hva det var. Å være ungdom kan være ganske forvirrende til tider, men man finner seg selv mer og mer med alderen. Jeg er ikke helt der enda, men på god vei. 
 

♦ Jeg sluttet i hovedsak på fotball på grunn av en spesiell hendelse,  som jeg fortsatt kan tenke på fra tid til annen den dag i dag. Jeg hadde tenkt en stund å satse på handballen og da den tingen skjedde fikk jeg nok. Jeg kom aldri tilbake etter det
 

♦ Criminals av Britney Spears er en sang som vekker gamle minner i meg. Jeg var forelsket i en gutt og plutselig gikk det rykter om at han hadde røyket hasj. På denne tiden viste jeg såvidt hva det var og ble utrolig redd, men det var også en liten spenning bak det hele. Jeg så kanskje ikke for meg en framtid med denne gutten, men dere vet hvordan mange av oss jenter kan være. Vil helst ha det umulige for å prøve å være den som "endrer" badboyen haha. «but mamma I'm in love with a criminal» går refrenget.
 

Del 2 kommer ut i morgen <3 

Våken før solen

 • 14.12.2017 - 12:46

For en deilig dag det har vært til nå. Jeg våknet av meg selv klokken 5 og allerede klokken 7 var vi på stranden. Verken meg eller søsteren min klarte å sove mer, så da var det ingen grunn til å være på huset lengre. Jeg har aldri vært så tidlig ute på stranden før og vi var en av de første som kom utenom thaiene. Vi lå på stranden til halv 5 og det merkes veldig på kroppen. Sykt hvor mye energi det tar å ligge i solen!
 

Til dere som følger meg på snap har allerede fått med dere treningsøkten min i dag, men om ikke må jeg fortelle. Dette var jo en av tingene jeg ikke skulle gjøre denne ferien, men jeg må lære på den harde måten igjen. ( Jeg heter martinejooh der, følg meg om du vil. Jeg prøver å oppdatere mye når jeg er på ferie. ) Vi lå på den ene enden av stranden og jeg gikk nesten hele veien til andre siden. 2 timer gåtur når solen er på sitt sterkeste var kanskje ikke så lurt? Jeg smurte meg med solkrem før jeg dro hjemmefra, men skulle nok smurt meg en ekstra gang før jeg vandret bortover. Jeg ble heldigvis ikke så brent som jeg trodde så det skal nok gå bra til i morgen, men kjipt å brenne seg uansett. Det er absolutt ikke bra for huden min. Jeg satt på musikk på ørene og følte en stor lykkerus da jeg vandret bortover stranden. Det er så deilig å jogge eller gå i vannkanten og det er noe jeg gjør nesten hver eneste dag her nede.
 

Nå har jeg nettopp dusjet og hører på en podkast mens jeg blogger. Sword and Scale episode 105 er så spennende! Det var søsteren min som tipset om den på stranden, men da sovnet jeg plutselig mitt i episoden. Nå skal jeg høre den ferdig for jeg klarer ikke legge den fra meg. Den handler om en gutt som brøt seg inn i et fremmed sitt hjem, knivstikker og spiser på dem. Det hele er helt surrealistisk og jeg kan ikke forså at dette er realitet. Rettsaken holder fortsatt på i USA og jeg er spent på hva som skjer videre. Det skjer så mye sykt i denne verden vi lever i. 

Nå skal jeg fikse meg og dra til sentrum for å spise middag<3 vi ses
Til lunsj spiste jeg fried rice med reker og det er såå godt. Jeg skjønner ikke hvorfor den retten ikke er populær i Norge. Jeg kan ikke huske sist jeg så retten på en meny en gang. Det virker utrolig lett å lage, så det skal jeg prøve meg på når jeg kommer hjem igjen. Ahh, jeg elsker thaimat. 
Det beste med Thailand.

 • 13.12.2017 - 17:38

                                                                                          KJOLE/HOODIE HER 

Hei fine dere! Nå er klokken halv 12 på kvelden og hjemme i Norge er den bare halv 6. Jeg kom hjem for snart 2 timer siden og har lastet opp bilder helt fram til nå. Det eneste jeg savner fra Norge nå er faktisk internettet, men om tregt nett er det eneste jeg har å klage på så har jeg det egentlig ganske fint. Jeg avsluttet sist innlegg med å fortelle at jeg skulle ta meg en dusj, men slik ble det altså ikke. 10 minutter senere lå jeg i dyp søvn på soverommet. Jeg pleier som regel alltid å holde meg våken til kvelden dagen jeg kommer, men i dag klarte jeg ikke. Det gjorde egentlig ikke noe med litt søvn for jeg merker fortsatt at det skal bli godt å legge seg etterpå. 

 

Jeg og søsteren min sov et par timer tidligere i dag, så da vi våknet var vi ikke spesielt giret på å gjøre masse. Vi har jo reist lenge og var egentlig mest sulten. Vi dro til Moon smile for å spise, som er min favoritt restaurant her i Hua Hin. Sist gang jeg var her var restauranten mye mindre og det var kun en kokk der. Nå har de flyttet restauranten og gjort den større, så det sier jo litt om hvor populær den er. Det er ikke den fineste restauranten utseendemessig, men det kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Alt jeg har spist der har vært utrolig godt og i dag var ingen unntak. Skal du til Hua Hin en gang anbefaler jeg å spise på Moon Smile. Etter middagen gikk vi på et marked, før vi dro å fikk massasje. Det må være noe av det beste med Thailand! Når jeg er her nede tar jeg massasje flere ganger i uken, men hjemme kunne jeg aldri gjort det med tanke på de dyre prisene. Kroppen føles plutselig så mye lettere ut etter en time med massasje. 

 

Jeg har knipset litt bilder av huset vårt og nabolaget, så de finner dere nederst i innlegget. Det var flere som ønsket å se hvordan vi bor, så jeg viser dere mer senere<3 Nå er jeg nødt til å sove litt for jeg klarer ikke holde øynene oppe lengre. I morgen skal vi opp tidlig å dra på stranden og det ser jeg veldig fram til. Jeg liker meg bedre på stranden enn rundt et basseng. Det er uansett umulig å ligge ved huset hele dagen for det blir alt for varmt. Jeg har aldri vært så glad i å bade i basseng heller, så jeg har faktisk ikke badet enda. I morgen skal jeg springe rett ut i havet når vi kommer på stranden! Vi snakkes i morgen dere<3 

Dag en i Thailand

 • 13.12.2017 - 09:17

Hei alle sammen!! Skrivende stund sitter jeg på solsengen utenfor huset. Jeg våknet nettopp og i noen sekunder skjønte jeg ingenting da jeg åpnet øynene. Shitt jeg er i Thailand og shitt hvor godt jeg har det. Jeg er endelig framme i varmen dere og i dag har jeg ingenting å klage på. Fra jeg dro hjemmefra til jeg kom hit var jeg på reisefot i nesten 19 timer, så det var godt å låse seg inn i dag tidlig. Flyturen tok ca 11 timer, taxi hit 3-4 timer og så kom all ventingen i mellom. Nå er klokken halv 4 på dagen her og hjemme i Norge er den bare halv 10, så tidsforskjellen er ganske stor. 

Flyturen gikk bra, men vi endte opp foran et gammelt ektepar som ikke lot oss røre stolene. Vi måtte sitte rett opp og ned hele flyturen, så jeg klarte derfor ikke sove så bra. Jeg så 4 filmer, sov litt og spiste resten av tiden. Flyturen gikk faktisk raskere enn den vanligvis har gjort så det var deilig. Ikke raskere i tid, men det føltes plutselig mye kortere ut. Det er kun meg og søsteren min her nå, men mamma og pappa kommer om 2 dager. Det er deilig med litt alenetid før dem kommer, men jeg gleder meg også masse til alle skal samles. 

I dag skal vi ta det med ro ved huset og i kveld stikker vi inn til sentrum. Vi drar alltid hvert år på samme restaurant første dagen, så vi skal ikke droppe tradisjonene i år heller. Jeg gleder meg masse og jeg vet allerede nå hva jeg skal bestille meg! Jeg merker også at jeg begynner å bli utrolig trøtt. Jeg sov ikke mye på flyet, så jeg har jo teknisk sett døgnet i natt. Planen er å legge oss tidlig i dag slik at vi kommer oss tidlig opp og til stranden i morgen. Jeg hater å sove lenge og da spesielt i syden. Jeg må opp tidlig for å få med meg alle de beste soltimene<3


Pakket å klar klokken 8 på morgenen.


Nam! Flymat er serriøst ganske godt. Jeg lurer kanskje på om det er fordi man sitter i et fly at det smaker digg? Jeg kjeder meg nok litt ekstra, så maten blir et lite høydepunkt på reisen. Jeg liker i alle fall all mat jeg får på flyturer, men jeg hadde nok ikke blitt like begeistret om jeg fikk servert samme mat hjemme på en restaurant.
haha hvorfor føler jeg plutselig at jeg ble dobbelt så blek når jeg kom hit?? Det skal bli veeeldig deilig med litt D-vitaminer 
.
Her ser dere litt av huset og naboen i bakgrunnen. Om det er noen som vil se hvordan det er her jeg bor,  så let me know<3


OOOG til slutt. Herregud så varmt det er! Dette var meg med en gang jeg kom inn døren fra reisen. Rett til airconditionen for å fange litt ekstra luft. Jeg glemmer nesten av hvor varmt det er fra gang til gang jeg er her. Jeg skal ikke klage for kroppen min og sjela mi trives nok best i varmen. De neste ukene skal nytes! 

Nå skal jeg ta en dusj før jeg sovner. Jeg er så trøtt nå og det som frister mest er egentlig å legge seg for å sove litt, men det kan jeg ikke gjøre. Da får jeg ikke sove i natt og da kommer jeg meg aldri tidlig opp.... Eller hvorfor gidder jeg stresse? lol jeg er jo på ferie og burde gjøre det som føles best og mest komfortabel ut. Jeg går å tar meg en liten time på øye før vi drar ut. Vi ses <3

NÅ reiser jeg!

 • 12.12.2017 - 12:14

Hei babes! Nå har jeg sjekket inn, møtt Henrikke og satt meg på en café på Gardemoen. Om 1 time går flyet og jeg gleder meg så til å boarding. Lange flyturer begynner jeg å bli ganske så vant med, så tiden i luften er faktisk ikke så ille lengre.  Jeg skal se film, spise flymat (Jeg virker som den eneste til å like flymat haha) og gjøre klar noen blogginnlegg. Jeg vet av erfaring at det er mindre tid til blogg på ferie, men jeg skal klare å oppdatere dere daglig i alle fall. Jeg var nettopp på taxfreen for å handle en foundation, men så klarte jeg å glemme boardingkortet da jeg skulle betale... Jeg la fra meg foundation og gikk tilbake å hentet boardingkortet, men da jeg var tilbake var den borte. Det var den siste de hadde igjen i min farge, så jeg får vell bare vente til jeg kommer fram. Jeg trenger vel egentlig ikke foundation i Thailand uansett, for i varmen går jeg mest uten sminke. 
 

I går var vi en gjeng å spiste på Pincho Nation. Husker dere den restauranten jeg var på da jeg var i Stockholm? Den kule med alle tapas rettene og de gode godteri drinkene? Nå har de fått samme restaurant i Oslo. Det var et koselig besøk sist gang og denne gangen var minst like bra, om ikke bedre. God mat med gode venner er noe som alltid er koselig! Jeg hadde en utrolig fin kveld med jentene mine og jeg kommer til å savne dem masse når jeg er borte. Mine favorittretter er quesadilla, søtpotet fries, skalldyrpasta og hvitløkstekte sjampinjonger ( Vi testet og smakte på myye forskjellig i går, så I know the menu know;) ). Til dessert er favoritten créme buleé eller vaffel med is, nam. De har så utrolig mye gode retter på menyen, både for de som spiser og ikke spiser kjøtt! Hurra for mye veggis retter. 

Nå skal jeg snart gå ombord på flyet. Om noen timer er jeg tilbake i kjære Hua Hin. Jeg har stor kjærlighet for den byen og jeg har savnet stedet veldig. Besteforeldrene mine har hus der nede, så antall ganger vi har reist dit begynner å bli mange. Det begynner å bli en stund siden vi feiret jul der nå og siden jeg var der med søsteren min, så denne gangen skal bli ekstra gøy. Det skal bli veldig deilig med familietid. 

Ses når jeg er i Thailand <3


 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no