hits

martine johansen |oslo

UKEN SOM GIKK

  • 08.05.2017 - 18:38

UKENS SANG

 
Jeg elsker virkelig denne sangen, ahh den er så fin! Stemmen, teksten og melodien. 


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Det kommer vell ikke som et sjokk at det var innlegget om meg og Morten. Dere har lenge lurt på om det var noe i mellom oss og nå fikk dere endelig svaret. Det er jo fortsatt noen som tror det er et PR stunt. Jeg har hørt en historie om at jeg sjekker inn igjen og vi begynner å date inne på hotellet og at det er derfor vi ikke kan fortelle dere det, haha! Jeg og Morten er veldig friendzoned og om dere leser Sofie sin blogg, får dere vite litt om han og henne. Innlegget om meg og Morten finner dere HER


 

 

UKENS TANKE

Jeg er nødt å slappe mere av. Jeg stresser igjennom dagene hver eneste dag. Jeg jobber 100% både på "vanlig" jobb og denne jobben. Dagene ender opp med at jeg må sitte våken til langt på natt for å få gjort alt jeg skal. Det lønner seg ikke når vekkeklokken ringer klokken 8 dagen etterpå, fordi jeg må på jobb igjen... Heldigvis tar jeg ferie i Juli og det skal bli utrolig deilig. UKENS NEDTUR

Da jeg kom hjem fra jobb igår fikk jeg beskjed om at en venninne av meg var død.. Vi ble kjent like etter jeg flyttet til Oslo og hun var alltid så god å snill mot meg og alle andre. Jeg snakket med henne for to uker siden og jeg angrer så på at vi ikke møttes. Ta vare på hverandre, livet er urettferdig:( Hvil i fred Teddy<3 

 

UKENS OPPTUR

Det er uten tvil været vi har hatt i Oslo. Tenk at det kan være 23 grader og sol i Mai? Nå misunner jeg de som har vokst opp Sør - Norge, i Bodø er det alltid så kaldt. Nei nå lyver jeg litt. Jeg er glad jeg vokste opp i Nord- Norge haha!  

AKKURAT NÅ

Jeg kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden og har nettopp spist middag. Snart skal jeg ut å jogge før jeg skal møte Rebecca. Håper å få redigert ferdig paradisevideoen i løpet av dagen eller i morgen, så jeg kan poste den senest onsdag. Jeg gleder meg sånn til jeg får kjøpt meg ny mac og kan lage filmer oftere. Nå bruker jeg bestevenninna mi sin mac. 

UKEN SOM GIKK

  • 12.09.2016 - 19:33

AKKURAT NÅ 
Facetimer med Mathilde og spiser middag. Etter jeg er ferdig med å skrive dette innlegget til dere, så skal jeg dra nedover på SATS å trene. 

UKENS OPPTUR
Jeg har vært uten snus i snart 5(!!!) dager og det går mye bedre enn forventet faktisk. Endelig har det gått opp for meg at jeg bare har kastet bort penger på tull..

                                           

UKENS BILDE


No caption needed.

UKENS NEDTUR

Da vi var ute på fredagen møtte vi på en uteligger som jeg selvfølgelig ble sittende å prate med. Det endte opp med et par tårer fra min side, og at jeg uten tvil skulle prøve å hjelpe h*n. Her i Oslo har de et sted (husker ikke navnet nå) der uteliggere kan få tilbringe natten sin. Det koster 20 kroner per natt, men de har innetid og er nødt til å komme dit før klokken 23. Klokken var vel rundt 23.30 da vi gikk forbi. Typisk.. De hadde fortsatt åpent da vi gikk forbi, og vakten som passet på stedet satt RETT innfor døren med en pc på fanget. Jeg prøvde såklart å få h*n inn, men ble nektet av vakten. Så da gikk vi å fikk ordnet ett teppe slik at h*n i det minste kunne holde seg varm iløpet av natten. Vakten ga oss klar beskjed at h*n ikke fikk lov å komme inn før tidlig neste morgen. Håper bare det ordnet seg for vedkommende!

UKENS FAVORITT


Every week kanskje? Hun kommer om 1 uke, gleder meg! 
 

UKENS SANG
Denne går på repeat et par ganger daglig her i kollektivet. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG 
Bildryss fra lørdagen
http://martinejoh.blogg.no/1473495171_taket_steen__strm.html


UKENS FLAUSE 
Hm... Det eneste jeg kommer på nå i farta må være en episode fra onsdagen da jeg var på skolen. Jeg skulle gjøre lekser så bestemte meg for å sette meg i en "bås" som de har her. Der kan man sitte å gjøre skolearbeid eller hva man måtte ønske. Jeg hadde musikk på ørene og glemte helt av at det satt mange folk rundt meg, så jeg begynte å synge høyt. Kom plutselig på hvor jeg var å løftet blikket opp. Da var det en del folk som satt å stirret på meg, hehe... Flaks for meg at jeg ikke blir så fort flau da! 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no