martine johansen |oslo

UKENS SPØRSMÅL

  • 02.09.2017 - 15:50


Hva var det det beste med Rhodos? 

Det beste med Rhodos var helt klart alle menneskene som var der. Det å kunne våkne til stor sol og 30 grader hver eneste dag var ikke til å klage på heller! Det skjedde konstant noe til en hver tid og jeg likte samholdet vi som jobbet der nede hadde. 

Hvorfor er du i Stockholm? Hvor lenge skal du være? 

Jeg ville på besøk til en kompis og i samme slengen får jeg oppleve en ny by og møte venner igjen. Jeg reiser hjem på mandag! 

Er det noen du ikke har kontakt med fra ph? 

Det er faktisk ganske mange jeg ikke har kontakt med. Jeg vil si det er flere jeg ikke har kontakt med, enn dem jeg faktisk har kontakt med. Det er så klart mange jeg fortsatt er venn med, men ingen av oss er så flinke å holde kontakten. Det er jo umulig å skal oppdatere og snakke med alle sammen. Når vi først ses er ting som de alltid har vært. 

Trives du best med blondt eller brunt hår? 

For å være helt ærlig liker jeg brunt best. Jeg hadde brunt hår for et år siden, men valgte å farge det blondt igjen kun et halvt år etter jeg farget det. Jeg angret egentlig ganske fort, for eneste grunnen til at jeg farget det var på grunn av andre. Hvorfor ha en hårfarge for at andre synes den er finere? Jeg trives best med brunt hår, men ikke se bort i fra at jeg blir blond igjen en gang. 

Hvor skal du bo i Oslo? Og med hvem?

Jeg skal flytte til Grunerløkka med 3 venninner. Dette er venninner jeg er vokst opp med i Bodø og som står meg veldig nært. De siste månedene har jeg vært veldig opptatt, (det føles i alle fall slik) så jeg har ikke rukket å henge så mye med dem. De har også hatt sitt å styre med, skole, kjærester og jobb. Det skal derfor bli veldig godt å flytte inn med dem og tilbringe masse tid sammen. 

Hvordan var det å bo med Morten? Hvorfor flyttet jeg ut?

Det var forferdelig å bo med Morten skal jeg si dere.... Neida jeg savner faktisk veldig å bo der, men jeg gleder meg mer til å flytte inn med jentene mine. 

Er du singel? 

Yes I am;) 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

Jeg har kun vært i et serriøst forhold og det begynner å bli en stund siden.

Har familien din leilighet i Thailand?

Besteforeldrene mine har hus i Hua Hin :D Verdens beste feriested! 

Kunne du deltatt i ex on the beach? 

Hmm.... Veldig vanskelig spørsmål! Jeg tror det er en opplevelse for livet, akkurat som Paradise Hotel. Jeg skulle gjerne deltatt i alle slike program, men kanskje ikke vits å utsette seg selv og familie for det? Jeg vet ikke, men jeg føler ikke for å bli filmet 24/7 igjen. Jeg skulle til å skrive om det er verdt det eller ikke, men det vet jeg det er. Jeg vil tro ex on the beach kanskje er bedre enn Paradise, på grunn av at man ikke trenger å tenke på spill. Nå ble det et langt svar, men nei jeg tror nok ikke jeg kunne deltatt - selv om det høres utrolig gøy ut. 

 

UKENS SPØRSMÅL

  • 25.08.2017 - 20:49Hvordan var første kveld i Mexico? Når ble du vant med rutinene i Mexico? 

De eneste rutinene vi hadde i Mexico var maten, men ellers følte jeg ikke det var noen spesielle rutiner. Vi viste aldri hva vi skulle gjøre eller når vi skulle gjøre noe, derfor ble jeg aldri vant til noen rutiner. Første kveld i Mexico var jeg veldig sliten. Vi hadde reist lenge og jeg ville egentlig bare sjekke inn på realityprogrammet med en gang. Jeg bodde på hotellrom med Rebecca og var veldig spent. Jeg slet veldig med å sove den natten på grunn alle tankene. 

Hva savner du aller mest fra ph? 

Jeg savner helt klart menneskene og samholdet mest. Jeg må ikke glemme den gode maten - NAM! 

Hadde du sex med morten på paradise hotel?

Haha mange som spurte om dette denne gangen. Lurer på hvordan rykter som er ute å går?  Jeg og Morten hadde ikke sex på paradise hotel. 

Hvor høy er du?

Jeg er 163cm høy/lav (?)

Du er kjempe fin, bor du fortsatt med morten? 

Tusen takk snille du! Nei det gjør jeg nok ikke. Min tid i kollektivet med guttene er over. Trist for det var et veldig fint år, men nå er jeg klar for noe nytt! 

Hva er favoritt minnet ditt fra sommeren?

Det er uten tvil Rhodos. For en øy sier jeg bare! Jeg gleder meg til jeg skal tilbake neste sommer. Jeg savner stedet og folkene så utrolig mye. 

Hvor bor du? 

Jeg bor i Oslo og flytter snart til løkka<3 

Er du født og fra lofoten?

Jeg er ikke født i Lofoten, men hele familien min er født og bor der. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten og jeg ser på stedet som mitt andre hjem. 

 

 

har du noen gang vært sjalu på sofie med tanke på morten?

Nei jeg har alltid vært glad på både Morten og Sofie sine vegne. Jeg og Morten har alltid hatt et veldig vennskapelig forhold, så ingenting å være sjalu over. Jeg digger at de fant hverandre og at vi alle kommer så godt overens. 

hvordan var det å dusje naken på tv?

Da jeg skulle dusje på hotellet, dusjet jeg som om jeg var hjemme. Jeg tenkte så klart over at det skulle sendes på tv, men de viser jo ikke alt og som regel viser de bare i noen sekunder. Det gikk altså helt fint å dusje inne på hotellet. Jeg er ikke særlig brydd 

Hvordan er morten i senga?

Altsåå... Jeg burde kanskje ikke uttale meg siden han nå har kjæreste (sorry Sofie) Haha neida, jeg tenker at du lurer på hvordan han er i senga seksuelt? Det vet jeg ikke for vi har aldri hatt sex. 

Har du skilte foreldre? 

Nei mine foreldre er gift og har bodd sammen siden jeg ble født. De ble faktisk sammen for første gang da de var 14-15 år. Jeg er 20 år, snart 21 - HVOR ER MIN DRØMMEMANN? 

Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10-20 år? 

Jeg håper jeg har funnet meg en snill og god mann, kanskje jeg har giftet meg? Jeg håper også at jeg har kjøpt meg noe eget og forhåpentligvis har en unge eller to. 

Hvorfor valgte du å flytte til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo for å gjøre noe nytt. Jeg trengte å komme meg bort og begynte å bli lei av lille Bodø. Jeg startet også på skole, som kanskje var hovedgrunnen til at jeg flyttet. 

 

UKENS SPØRSMÅL

  • 24.06.2017 - 13:43

Kunne du vært kjæreste med samme kjønn? Er du tiltrukket til jenter? Dette spørsmålet har jeg fått overraskende mye, lurer på hvorfor? Jeg er heterofil og ikke tiltrukket av jenter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var det for tenk så mange det hadde vært der ute? 

Kunne du vært sammen med en gutt som ikke hadde tatoveringer? Det kunne jeg. Det er klart jeg synes tatoveringer er tiltrekkende, men finner man den rett så finner man den. Det er ingenting å si om om mannen i mitt liv har tatoveringer eller ikke.


                    

Hva synes Morten om at du skal flytte? Jeg tror han gleder seg veldig! Neida. Vet dere hva? Det vet jeg faktisk ikke, for jeg har egentlig ikke sport. Jeg skal spørre han når jeg møter han senere. Jeg synes det er kjedelig at vi ikke skal bo sammen lengre og det har vært et veldig gøy år sammen. Han er jo den jeg har mest kontakt med av guttene jeg bor med og Morten er en veldig god venn å ha. Han er som en storebror som alltid passer på meg.  

                     


Hvem fra paradise har du lite/ingen kontakt med? Det er mange skal jeg være ærlig. Det er noen jeg ikke har møtt uten om premiere og finalefesten og noen har jeg kun sett et par ganger. Hele gjengen har en snapchatgruppe hvor enkelte er ganske aktive, så jeg får jo med meg litt av hva som skjer i livene til flere av dem. 

Hvor lenge skal du være i Rhodos? Det spørsmålet kan jeg ikke svare på for det vet jeg ikke. Jeg har bestilt enveisbilett så tiden vil vise. Trives jeg godt er planen å være der i hele 2 måneder. 

 

Nå til dags er det ikke alltid man ser om folk har operert, men har du det? Hva tenker du eventuelt om det? Etter jeg har flyttet til Oslo merker jeg faktisk hvor "vanlig" operasjoner er, misforstå meg ikke for det er jo ikke helt normalisert. Det er så mange jeg kjenner eller vet om som har operert seg eller vil/skal operere seg. Jeg har selv aldri operert før og det er ikke noe jeg har lyst eller har hatt lyst til før. Når det kommer til hva jeg tenker om operasjoner, så er det ganske enkelt. Hver enkelt skal få bestemme selv og gjør det du vil og for deg selv, men vær 100% sikker før du tar et inngrep. 

                      

Er du fornøyd med kroppen din? Hva veier du? Ja og nei. Jeg trives i kroppen min og gleder meg til å tre på meg bikinien om bare en uke! Men det er klart at jeg ønsker jeg hadde trent litt mer, kanskje litt rompe og mage haha. Jeg har faktisk ikke veid meg på lenge, så det vet jeg faktisk ikke.

 

Hva trener du og hvor ofte trener du? Det er veldig forskjellig fra uke til uke. Noen ganger 4-5 ganger i uken og noen ganger 1 gang. Før trente jeg kun kondisjon og løp på tredemøllen hver gang jeg trente. Nå har jeg blitt flinkere på styrkeøvelser og fokuserer mer på muskler enn cardio. PT time anbefales om du ikke helt vet hva du driver med når du er på treningssenteret. Jeg har i alle fall lært mye av @solveigmarit. 

 

Hadde du sluppet kulen hvis du og Grunde vant paradise hotel? Det er faktisk en situasjon jeg aldri har tenkt på. Jeg vet helt ærlig ikke. Om noen hadde sport meg direkte, ville jeg nok svart ja for de fleste sier jo de ville sluppet kulen. Jeg tror at hadde jeg vært i situasjonen hadde jeg nok ikke sluppet kulen, men hvem vet? 

                       

Om du skulle endret på utseende ditt, hva ville du gjort? Uhh vanskelig spørsmål. Det trenger vell ikke være drastiske endringer, som å operere? Om ikke ville den største endringen vært å farge håret brunt. Jeg savner å ha brunt hår og hadde det ikke vært for at det er sommer nå ville jeg nok farget det tilbake. Det er lite vits for meg å farge håret brunt rett før jeg reiser til syden, da mitt hår blir utrolig fort solbleiket. 

 

Ukens spørsmål

  • 21.05.2017 - 20:18

Hvor høy er du?

Jeg er 162 cm høy, noen vil nok rette på meg å si liten. Det er ofte når jeg møter mennesker og får høre at dem trodde jeg var høyere enn jeg faktisk er. Det kan ha noe med at man ser større ut på tv og bilder enn man er i virkeligheten.

 

Har du silikon? 

Dette spørsmålet har jeg fått ofte etter ph startet å sendes på tv. Mye kan nok ha med at jeg ikke var så sjenert når det gjaldt kroppen min og det å være naken. Jeg har aldri tenkt så mye over det å vise pupper. Pupper er pupper og det er jo ingen fasit på hvordan de skal se ut, men svar på spørsmålet. Nei, jeg har ikke silikon og har ingen planer om å ta det heller. 

 

 

Har du vært forelsket i Morten?

Jeg har aldri vært forelsket i Morten. Helt siden vi ble kjent har det bare vært et vennskapelig forhold mellom oss. Vi har et lignende søskenforhold, der Morten er storebroren min som passer på meg. Jeg var utrolig takknemlig når jeg så han i Mexico første dagen på hotellet, det var veldig trygt. Var jeg lei meg, var han den første jeg kom til. 

  

Får dere mobilen tilbake med en gang dere sjekker ut av hotellet? Og hvis du får beskjed om at du skal sjekke inn igjen, får du mobilen tilbake da? Når får dere de tilbake? 

Når man sjekker ut av hotellet leverer man inn mobilen. Vi får telefonen tilbake når vi sjekker inn igjen eller når vi skal reise tilbake til Norge. 

 

Skal du ikke bo med Morten lengre? Håper ikke dere har kranglet...

Vi har ikke kranglet, men jeg skal dessverre ikke bo med Morten lengre. (Det har jeg heller ikke gjort siden Mexico nesten, han bor jo så å si hos kjære Sofie haha<33) Jeg flytter ut om en måned, men jeg blir fortsatt boende i Oslo og kommer fortsatt til å ha kontakt med guttene jeg bor med. Jeg har jo snart bodd her i 1 år og har egentlig bare lyst på en forandring. 

 

Er det flere fra Paradise som skal jobbe på GG i Rhodos? 

Jeg vet ikke om noen andre som skal ned fra vår sessong, men jeg vet at det skal deltagere fra den svenske og den danske sessongen. Grabbarne Grus er jo møtestedet for realitydeltagere vært år, haha! Jeg er veldig spent på om jeg kommer til å trives eller ikke. Magefølelsen er utrolig bra i alle fall!

 


 

Har du alltid vært blond? 

Morsomt at du spør, for jeg har faktisk hatt mange forskjellige farger på håret. Jeg farget håret mitt brunt for første gang da jeg gikk i 9ende klasse. Jeg farget det fort tilbake, da jeg ikke syns jeg kledde det så godt på den tiden. Så farget jeg det brunt for 2 år siden og da hadde jeg det slik en god stund. Jeg merker jeg savner fargen og jeg følte virkelig at brunt hår passet til de blåe øynene mine. Vi får se, kanskje jeg farger det tilbake etter sommeren? 

  

Hvor har du kjøpt shortsen og tskjorten? 

T skjorten finner dere HER   //  Shortsen finner dere HER 

 


 

 

Hvor mange tattoveringer har du? Kan du vise alle? 

Jeg ser på sleeven på armen som 1 tattovering og har derfor til sammen 8 tattoveringer. Jeg har tenkt å lage en video til dere hvor viser dere alle tattoveringene, samtidig som jeg forteller når og hvor jeg tok dem. Håper dere vil like den:) 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no