martine johansen |oslo

UKENS SPØRSMÅL

 • 13.11.2017 - 18:23

Ser at du har nippelpiercing, kan du fortelle litt om det? Var det vondt, angrer du? 

Det var vondt å ta dem, men ikke noe mer enn da jeg piercet navelen egentlig. Det var veldig vondt i en time etterpå og da angret jeg, men det var bare fordi jeg skulle i bursdag samme kveld. Jeg klarte ikke stå oppreist og ville helst ligge hele tiden. Det gikk heldigvis fort over for samme kveld dro jeg ut å festet. Jeg angrer ikke nå i ettertid. Jeg synes det er finere med stive nipler enn ikke stive og mine er halvveis stive hele tiden.

Hei! Så fine brynene ble! Har selv veldig lite hår på brynene mine og de slutter selvfølgelig ikke så langt "inn" som jeg vil, i tillegg er de veldig lyse. Ser at du har fått mye fyldigere bryn på etter-bildet, så jeg er bare veldig nysgjerrig på hva du egentlig har gjort? Og om du kan si noe ca pris på det og hvor man evt får gjort det haha. Takk for svar!

Jeg går til brow rehab å velger brynsløft. Grunnen til at de ser fyldigere ut er fordi de farger brynene enkelt å greit! Brynene ser også fyldigere ut i starten på grunn av at fargen ligger igjen på huden. Jeg elsker hvordan brynene er rett etter en brynstime. Heldigvis holder fargen lenge, så jeg trenger ikke tegne dem så mye.

Er pelsjakken fra junkyard varm og hvor ble bildene tatt? 

Bildene ble tatt på festningen i Trondheim. Jakken er faktisk utrolig varm! Jeg bruker den ofte på kalde dager. Det beste er at den er lang og varmer rompa også!

Hvilken tatovering er din favoritt? 

Denne er litt vanskelig! Min favoritt er nok hele armen, men den jeg har med søsteren min betyr nok mest. Jeg liker også den under leppa fordi det er et fint minne og palmen jeg tok i USA. Det er umulig å velge en når jeg er fornøyd med alle. 

Savner du det blonde håret? 

Både ja og nei! Jeg trives meg begge fargene, men føler meg litt kulere med brunt. Det er vanskelig å forklare eller sette ord på hvorfor jeg liker det brune best, men jeg har alltid følt meg finere med brunt. Jeg hører ofte folk sier det motsatte, men det viktigste er vel at jeg selv er fornøyd. Jeg skal faktisk farge det litt lysere snart, men ikke blondt. 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

Jeg har kun hatt en ordentlig kjæreste. 

Har du holdt på med en jente før? 

Nei 
Bor du fortsatt med Morten og hvordan var det? 

Nei det gjør jeg ikke. Det begynner å bli en stund siden jeg flyttet ut nå! Jeg savner tiden jeg bodde der og vi hadde det veldig fint. Det var meg, Morten og 2 kompiser. Vi var alle ny i Oslo, så det var en veldig spennende tid! Gøy å se hvor mye som har forandret seg siden da.  
             
Når hadde du sex sist? 

Haha det er mye folk er interessert i å vite om! Det begynner å bli noen uker siden. September en gang. 

Tjener du penger på bloggen?

Ja det gjør jeg. 

Har du noen gang blitt forelsket i en god kompis? 

Nei det tror jeg faktisk aldri har skjedd. Jeg har så klart vært venn med personen jeg har blitt forelsket i, men aldri hatt noe godt forhold til dem jeg har holdt på med før vi begynte å date. 

Hvordan program redigerer du filmene dine i? 

Jeg redigerer på Imovie. Gratisprogram på mac 
Hvem har du best kontakt med av jentene fra ph? 

Andrea, Sofie  og Rebecca snakker jeg med mest, men det hender jeg og Sophie catcher up! 
           

Hva savner du mest med ungdomsskolen? 

Nå begynner det å bli en stund siden jeg gikk på ungdomsskolen, men jeg savner at alt var så nytt og spennende. Gutter, festing, mensen, sex, og nye venner. Jeg husker hvor voksen jeg følte jeg var, spesielt i 9 og 10ende klassen. Når jeg ser tilbake på tiden så innser jeg at jeg viste ganske lite om livet og meg selv haha. 

Hva tenker du når noen spør om å ta bilde med deg? Er det ikke litt irriterende? 

Det er langt i fra irriterende. Jeg elsker når folk tørr å komme bort, i stedet for å ta snikbilder. Jeg merker når folk tar snikbilde (som regel), men det er hyggeligere å være forberedt på et bilde.            
Hvor i Thailand skal du? 

Jeg skal til Hua Hin :D 

Hvem fortalte du at du var kommet med på paradise først? 

Den første jeg ringte var bestevenninna mi, Mathilde! 

Hva skal til for å komme med på ph? 

Jeg er faktisk usikker, men mitt beste tips er å være seg selv. Det er ikke slik at visse personer blir valgt ut og visse ikke. De plukker jo som regel ut litt forskjellige type mennesker. Er du blitt invitert på intervju så tørr å si det du mener og ikke vær redd for å vise hvem du er. 
Når tatoverte du sleeven? 

Jeg tatoverte meg i Oktober i fjor. Den er altså litt over et år gammel! 

                              Processed with VSCO with f2 preset

UKENS SPØRSMÅL

 • 06.11.2017 - 12:48

Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men ble ikke ferdig før sent på kveld. Dette er spørsmålene fra sist uken, men bedre sent enn aldri?  

Vil du bo i Oslo for alltid? 

Nei det har jeg ingen planer om. Om jeg noen gang får meg mann og barn tror jeg at jeg vil bo i Bodø, med mindre mannen min og jeg finner ut av en annen plan. Jeg har alltid hatt lyst å bo i et varmt land igjen, så det er jeg sikker på at jeg også kommer til å gjøre. 

Herregud for et flott sted! Hvor er bildet tatt? 

Det er tatt i Arizona i fjor sommer! Ca 2 timer fra byen jeg bodde i 1 år og gikk high school.

Snakker du med mange fra paradise? 

Om jeg skal være ærlig så nei. De fleste har gått tilbake til gamle rutiner og det er ikke alle jeg er så lik med! Jeg føler jeg har funnet ut hvem som er verdt å ha kontakt med og dem jeg liker å omgås med. Når det skal sies så liker jeg så å si alle som jeg ble kjent med og det er god stemning om vi ses.

Når gråt du sist? 

Wow det kan jeg faktisk ikke huske! Det er flere uker siden, men tror det kan være når jeg så 12 years a slave filmen for snart 1 måned siden. Fint å være på et sted i livet hvor jeg ikke føler behovet for å felle en tåre eller to.

Hvordan ser ditt naturlige hår ut? Uten extensions?

Det er veldig stor forskjell som dere ser! Jeg trives med begge frisyrene, kort og langt. Jeg liker nok det lange håret best, men når jeg skal til Thailand skal jeg ta ut extensione for ferien. Det skal bli veldig deilig! 

Hvordan går det på vegetarfronten? 

Jeg er ikke vegetarianer eller veganer, men pescetarianer om man vil kalle det noe! Jeg har ikke spist kjøtt på snart 8 måneder (bort sett ifra 2 ganger i Rhodos...), men jeg spiser fortsatt sjømat. Jeg føler kroppen er mye lettere og jeg trives veldig med kostholdet mitt for tiden. Jeg kunne aldri sett for meg å begynne med kjøtt igjen. I starten spiste jeg det ikke for at jeg skulle teste ut hvordan det var. Nå holder jeg meg unna fordi jeg ikke klarer tanken haha. Det er vanskelig å forstå for mennesker som spiser kjøtt, men slik har det altså blitt  for meg med tiden!

                       

Ser du på deg selv som toppblogger? 

Jeg tjener penger på bloggen og i dag ligger jeg på 30.plass på topplisten. Jeg ligger ikke helt på toppen, men det kan vell kalles toppblogger uansett? Jeg vet ikke helt. Jeg hadde aldri introdusert meg selv for nye mennesker med å fortelle at jeg er toppblogger akkurat, men haha vanskelig spørsmål! 

Hva skal jeg gjøre hvis man blir utesteng av sine beste venner?

Blir du utestengt av dine beste venner uten grunn, så er ikke dette noen venner å ta vare på. Uansett om det hadde vært en grunn, så kan man alltid ordne opp i saker. Venner skal være der for hverandre uansett hva! 

Elsket den røde genseren din? Hvor er den fra? 

Den er fra na-kd

            

Har du operert deg før? 
Nei og håper jeg aldri trenger det. Håper jeg forblir frisk til jeg dør! :D (og aldri får lyst å operere på utseende mitt)

Hvor høy er du?

Jeg er 162 cm. 

Skal du farge håret blondt igjen?

Dette spørsmålet kommer for evig til å være et dilemma for meg! Jeg elsker det brune håret mitt, men en del av meg vil farge det litt blondere igjen. Jeg er redd jeg kommer til å angre og jeg vil ikke ødelegge håret mitt enda mer... Jeg føler selv jeg ser eldre og finere ut med brunt, men jeg har jo også gang på gang fått høre at jeg kler blondt best. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre! For 2 uker siden hadde jeg bestemt meg for å farge det lysere før jeg reiste til Thailand, men nå er jeg usikker på om jeg kommer til å gjøre det. 

                                         

Hei... Jeg er utrolig fin av deg helt siden ph, men det er en ting jeg lurer på. Skal du være med i sesong 10? Håper du kan svare på dette<3 

Snille! Tusen takk<3 Nei det skal jeg nok ikke. Jeg hadde elsket å være med igjen, men jeg har ikke blitt spurt igjen og ville nok ikke takket ja uansett. Jeg føler det holder mer en nok med å være med en gang. 

Hvor er den sorte toppen med blomster som du hadde på deg på byen i går fra? Den var kjempefin! 

Tusen takk! Det er en body fra Carlings. Jeg fikk den i bursdagsgave av en venninne og jeg elsker den! Såå fin. Kanskje ikke så heldig at jeg må passe på at ikke piercinge ikke stikker fram (kan ikke bruke bh under), men det ble fort glemt etter et par drinker... Jaja det er jo bare nipler og en piercing.

                            

                                            

UKENS SPØRSMÅL

 • 28.10.2017 - 11:16

HVEM SKAL DU TIL THAILAND MED?

Jeg skal med min kjære familie. Mamma, pappa og søsteren min. 

 

ER DU OG MARTINE FORTSATT UVENNER PÅ GRUNN AV ALEKSANDER? 

Haha du er ikke første personen som spør, men nei. Jeg har aldri vært uvenn med verken Aleksander og Martine. Vi har ikke så mye kontakt nå lengre, men sier hei og prater om vi ses. Jeg kan forstå at noen kanskje trudde jeg var litt bitter da de kom hjem fra Mexico, men om jeg skal være ærlig falt alt på plass ganske naturlig. Jeg kom hjem nesten en måned tidligere til Norge og de var så å si et par da de kom hjem. Da de kom hjem spilte vi også alle 3 inn et nytt program sammen og da hang vi jo en del. 

HVA VEIDE DU PÅ DITT TYNNESTE?

Helt ærlig så vet jeg ikke helt. Jeg sluttet å veie meg en periode og jeg klarte aldri helt selv å se hvor tynn jeg hadde blitt. Det eneste jeg vet nå er at vekten min var langt i fra sunn. 

VILLE DU TAKKET JA TIL Å BLI MED PÅ PARADISE TIL NESTE ÅR? 

Jeg er litt usikker, men jeg tror ikke det. Jeg føler at det blir mer spesielt om det bare skjer en gang. Jeg vet jo allerede hva det går ut på, hvordan det er, hvordan hotellet og spillet er. Det hadde nok vært utrolig deilig å komme tilbake og være med i spillet igjen, men en gang holder for min del. 

HVORDAN GÅR DET PÅ VEGETARFRONTEN? 

Veldig bra! For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle mislykke kjøtt på den måten jeg gjør nå. Jeg tror helt ærlig ikke jeg kunne sluttet å være vegetarianer. Jeg spiser minimalt med meieriprodukter for tiden også. Egg og melk er noe jeg ikke har hatt i kjøleskapet på en stund, men kan spise om jeg får det servert. Jeg trives veldig med kostholdet mitt og kroppen føles veldig mye lettere, om det gir mening? 

HVORDAN BLOGGERE LESER DU?

Det er mange skal jeg si deg! Når jeg ikke har noe spesielt å gjøre kan jeg stikke innom mange på topplisten. Mine favoritter er Anniken Jørgensen og Sophie Elise. Jeg får kanskje ikke med meg alt i bloggverden, men det meste! 

GODTAR DU ALLE KOMMENTARENE? 

Jeg godtar nesten alle. Det har hendt at jeg har fått stygge kommentarer om venner eller bekjente og da godtar jeg sjeldent. Jeg vil ikke at min plattform skal brukes til å rakke ned på andre. En ting er når folk skriver om meg, men når mennesker plutselig drar inn dem jeg er glad i er det langt i fra greit. Til deg som liker å rakke ned på enkelte deltagere fra paradise; Kommentarene dine kommer aldri til å bli publisert noen sted, så det er bare å gi opp å skrive. 

SKAL DU OGSÅ BLI BLOND IGJEN? 

Jeg nevnte det kort i et innlegg at jeg skulle få en forandring på håret snart. Jeg skal ikke bli helt blond, men mye lysere enn jeg er nå. Jeg starter allerede neste måned å farge det, så jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg trives jo veldig med det mørke håret, men jeg kjenner at jeg vil ha en forandring. Jeg håper bare ikke jeg angrer med en gang, for jeg kan ikke fortsette å farge det hele tiden. HELDIGVIS er jeg blitt mye flinkere med håret mitt den siste tiden. Jeg kurer det ofte, bruker ikke hårføner eller slettetang like ofte og sover med flette hver eneste natt. 

                  

 

UKENS SPØRSMÅL

 • 09.10.2017 - 17:25

Hvem overrasket dere med stripperne i bursdagsgave ? 

Alle de gale vennene til Andrea + Sofie og Morten! Haha tidenes bursdagsgave :D 

Hva tjener du på bloggen? 

Det er veldig varierende fra måned til måned. Noen ganger kunne jeg klart meg veldig godt på kun bloggen og andre måneder ikke. Jeg jobber også på pizzabakeren, slik at jeg er sikker på at jeg har nok til å betale alle regningene mine. 

Røyker eller snuser du?

Jeg snuser, men har faktisk ikke kjøpt snus siden fredag. Jeg og Mathilde prøver å slutte og første dagen uten snus er i dag. Jeg oppdaterer dere hvordan det går! 

Har du mistet kontakten med Andrea og Sofie i det siste? 

Nei jeg har ikke mistet kontakten med noen av dem. Sofie reiser en del, jeg jobber en del og Andrea jobber også, men vi møtes så ofte vi kan. Vi poster heller ikke bilder eller skriver overalt at vi er sammen når vi møtes. 

Bor du fortsatt i Oslo? Når flyttet du til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo August 2016. Jeg har bodd her siden den gang! 

Fikk dere lov å ha med snus inn på hotellet? 

Ja vi fikk lov å ha med så mye snus vi ville. 

Når begynte du å blogge? 

Jeg startet for første gang på blogg.no da jeg var 15 år. Jeg har hatt andre blogger på andre nettsider, men husker ikke hvor gammel jeg var. Kanskje 13-14? 

Er du bifil? 

Nei jeg er heterofil. Noen ganger har jeg faktisk tenkt over spørsmålet en ekstra gang, men jeg har aldri vært forelsket i en annen jente. 

Mistet du jomfrudommen din til din kjæreste? 

Nei, jeg og gutten det skjedde med var ikke kjærester. Jeg var dødsforelsket, men ble dumpet kort tid etter. Ung og dum. Jeg skulle kanskje ønsket jeg ventet, men det er ingenting jeg tenker på den dag i dag. 

UKENS SPØRSMÅL

 • 30.09.2017 - 10:35

                      

Hvem savner du mest fra paradise? 

Det er ikke noen spesielle jeg savner mer enn andre, men jeg savner samholdet vi alle hadde. Jeg føler jeg har god kontakt med de jeg trenger, men så klart er det hyggelig når jeg først møter resten av gjengen. Jeg føler meg heldig som fikk være med i årets sesong, for det var virkelig en fin gjeng som ble valgt ut. 

Hvordan hadde livet sett ut om du ikke hadde vært med på paradise hotel?

Jeg tror livet mitt ville sett ganske så slikt ut. Jeg ville kanskje ikke hatt muligheten til å reise så mye, hatt like mange følgere på sosiale medier og blitt gjenkjent på gata. Bortsett i fra disse tingene ville livet mitt sett ganske likt ut. 

Hva synes du om utroskap?

Det er det verste jeg hører om. Hvorfor gidder noen å være i et forhold om de ikke klarer å holde seg til én? Det må jo være slitsomt for den personen som alltid er utro - disse menneskene lever jo et dobbeltliv fordi de må skjule såpas mye hele tiden. 

Hva synes du om folk som spiser kjøtt? 

Nå kan du spise pølse som ikke er pølse, så da skjønner jeg ikke hvorfor du skal spise ekte pølse. Neida (joda), folk får vel gjøre som de vil på lik linje som jeg gjør som jeg vil.

(vegansk)

Når kunne du tenkt deg å stifte familie?

Jeg har alltid tenkt at jeg ville ha unger tidlig, men jeg har endret litt på det synet de siste årene. Jeg har så mye jeg vil gjøre og oppleve før den tid kommer. Har jeg hatt en fast partner over en lang periode, vil jeg ha unger før jeg er 30. 

Hvordan klarer du å holde selvtilliten oppe hele tiden?

Jeg som alle andre har gode og dårlige dager. Det beste man kan gjøre er å ikke tenke negativt om seg selv. Er du misfornøyd med kroppen din? Prøv å spis litt sunnere og kom deg på trening. Er det noe du ikke kan endre på så må man lære seg å akseptere seg selv (operasjoner er ikke et alternativ for meg en gang). Jeg vet det kan være vanskelig, men helt ærlig så er ikke utseende alt her i livet. Det beste rådet jeg kan gi dere med dårlig selvtillit er å ikke sammenligne deg selv med andre, for du er fin nok som du er. Du er og vil alltid være den største kritikeren i livet ditt.  

Kunne du hatt sex med en 00'er?

Jeg tenkte først å ikke ta med dette spørsmålet, for hva er egentlig det å spørre noen om. Sex og gutter er noe dere spør ofte om og spesielt om jeg kunne vært med yngre. Det er kanskje ikke så rart med tanke på de er de yngre jeg når mest ut til. For å svare på spørsmålet ditt/deres, så kunne jeg aldri hatt sex med en 00'er. Kanskje om 10 år, men det er for stor aldersforskjell enda.  

Er du singel? 

Det var mange som var nysgjerrige på dette spørsmålet denne uken, men ja jeg er fortsatt singel. 

UKENS SPØRSMÅL

 • 02.09.2017 - 15:50


Hva var det det beste med Rhodos? 

Det beste med Rhodos var helt klart alle menneskene som var der. Det å kunne våkne til stor sol og 30 grader hver eneste dag var ikke til å klage på heller! Det skjedde konstant noe til en hver tid og jeg likte samholdet vi som jobbet der nede hadde. 

Hvorfor er du i Stockholm? Hvor lenge skal du være? 

Jeg ville på besøk til en kompis og i samme slengen får jeg oppleve en ny by og møte venner igjen. Jeg reiser hjem på mandag! 

Er det noen du ikke har kontakt med fra ph? 

Det er faktisk ganske mange jeg ikke har kontakt med. Jeg vil si det er flere jeg ikke har kontakt med, enn dem jeg faktisk har kontakt med. Det er så klart mange jeg fortsatt er venn med, men ingen av oss er så flinke å holde kontakten. Det er jo umulig å skal oppdatere og snakke med alle sammen. Når vi først ses er ting som de alltid har vært. 

Trives du best med blondt eller brunt hår? 

For å være helt ærlig liker jeg brunt best. Jeg hadde brunt hår for et år siden, men valgte å farge det blondt igjen kun et halvt år etter jeg farget det. Jeg angret egentlig ganske fort, for eneste grunnen til at jeg farget det var på grunn av andre. Hvorfor ha en hårfarge for at andre synes den er finere? Jeg trives best med brunt hår, men ikke se bort i fra at jeg blir blond igjen en gang. 

Hvor skal du bo i Oslo? Og med hvem?

Jeg skal flytte til Grunerløkka med 3 venninner. Dette er venninner jeg er vokst opp med i Bodø og som står meg veldig nært. De siste månedene har jeg vært veldig opptatt, (det føles i alle fall slik) så jeg har ikke rukket å henge så mye med dem. De har også hatt sitt å styre med, skole, kjærester og jobb. Det skal derfor bli veldig godt å flytte inn med dem og tilbringe masse tid sammen. 

Hvordan var det å bo med Morten? Hvorfor flyttet jeg ut?

Det var forferdelig å bo med Morten skal jeg si dere.... Neida jeg savner faktisk veldig å bo der, men jeg gleder meg mer til å flytte inn med jentene mine. 

Er du singel? 

Yes I am;) 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

Jeg har kun vært i et serriøst forhold og det begynner å bli en stund siden.

Har familien din leilighet i Thailand?

Besteforeldrene mine har hus i Hua Hin :D Verdens beste feriested! 

Kunne du deltatt i ex on the beach? 

Hmm.... Veldig vanskelig spørsmål! Jeg tror det er en opplevelse for livet, akkurat som Paradise Hotel. Jeg skulle gjerne deltatt i alle slike program, men kanskje ikke vits å utsette seg selv og familie for det? Jeg vet ikke, men jeg føler ikke for å bli filmet 24/7 igjen. Jeg skulle til å skrive om det er verdt det eller ikke, men det vet jeg det er. Jeg vil tro ex on the beach kanskje er bedre enn Paradise, på grunn av at man ikke trenger å tenke på spill. Nå ble det et langt svar, men nei jeg tror nok ikke jeg kunne deltatt - selv om det høres utrolig gøy ut. 

 

UKENS SPØRSMÅL

 • 25.08.2017 - 20:49Hvordan var første kveld i Mexico? Når ble du vant med rutinene i Mexico? 

De eneste rutinene vi hadde i Mexico var maten, men ellers følte jeg ikke det var noen spesielle rutiner. Vi viste aldri hva vi skulle gjøre eller når vi skulle gjøre noe, derfor ble jeg aldri vant til noen rutiner. Første kveld i Mexico var jeg veldig sliten. Vi hadde reist lenge og jeg ville egentlig bare sjekke inn på realityprogrammet med en gang. Jeg bodde på hotellrom med Rebecca og var veldig spent. Jeg slet veldig med å sove den natten på grunn alle tankene. 

Hva savner du aller mest fra ph? 

Jeg savner helt klart menneskene og samholdet mest. Jeg må ikke glemme den gode maten - NAM! 

Hadde du sex med morten på paradise hotel?

Haha mange som spurte om dette denne gangen. Lurer på hvordan rykter som er ute å går?  Jeg og Morten hadde ikke sex på paradise hotel. 

Hvor høy er du?

Jeg er 163cm høy/lav (?)

Du er kjempe fin, bor du fortsatt med morten? 

Tusen takk snille du! Nei det gjør jeg nok ikke. Min tid i kollektivet med guttene er over. Trist for det var et veldig fint år, men nå er jeg klar for noe nytt! 

Hva er favoritt minnet ditt fra sommeren?

Det er uten tvil Rhodos. For en øy sier jeg bare! Jeg gleder meg til jeg skal tilbake neste sommer. Jeg savner stedet og folkene så utrolig mye. 

Hvor bor du? 

Jeg bor i Oslo og flytter snart til løkka<3 

Er du født og fra lofoten?

Jeg er ikke født i Lofoten, men hele familien min er født og bor der. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten og jeg ser på stedet som mitt andre hjem. 

 

 

har du noen gang vært sjalu på sofie med tanke på morten?

Nei jeg har alltid vært glad på både Morten og Sofie sine vegne. Jeg og Morten har alltid hatt et veldig vennskapelig forhold, så ingenting å være sjalu over. Jeg digger at de fant hverandre og at vi alle kommer så godt overens. 

hvordan var det å dusje naken på tv?

Da jeg skulle dusje på hotellet, dusjet jeg som om jeg var hjemme. Jeg tenkte så klart over at det skulle sendes på tv, men de viser jo ikke alt og som regel viser de bare i noen sekunder. Det gikk altså helt fint å dusje inne på hotellet. Jeg er ikke særlig brydd 

Hvordan er morten i senga?

Altsåå... Jeg burde kanskje ikke uttale meg siden han nå har kjæreste (sorry Sofie) Haha neida, jeg tenker at du lurer på hvordan han er i senga seksuelt? Det vet jeg ikke for vi har aldri hatt sex. 

Har du skilte foreldre? 

Nei mine foreldre er gift og har bodd sammen siden jeg ble født. De ble faktisk sammen for første gang da de var 14-15 år. Jeg er 20 år, snart 21 - HVOR ER MIN DRØMMEMANN? 

Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10-20 år? 

Jeg håper jeg har funnet meg en snill og god mann, kanskje jeg har giftet meg? Jeg håper også at jeg har kjøpt meg noe eget og forhåpentligvis har en unge eller to. 

Hvorfor valgte du å flytte til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo for å gjøre noe nytt. Jeg trengte å komme meg bort og begynte å bli lei av lille Bodø. Jeg startet også på skole, som kanskje var hovedgrunnen til at jeg flyttet. 

 

UKENS SPØRSMÅL

 • 24.06.2017 - 13:43

Kunne du vært kjæreste med samme kjønn? Er du tiltrukket til jenter? Dette spørsmålet har jeg fått overraskende mye, lurer på hvorfor? Jeg er heterofil og ikke tiltrukket av jenter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var det for tenk så mange det hadde vært der ute? 

Kunne du vært sammen med en gutt som ikke hadde tatoveringer? Det kunne jeg. Det er klart jeg synes tatoveringer er tiltrekkende, men finner man den rett så finner man den. Det er ingenting å si om om mannen i mitt liv har tatoveringer eller ikke.


                    

Hva synes Morten om at du skal flytte? Jeg tror han gleder seg veldig! Neida. Vet dere hva? Det vet jeg faktisk ikke, for jeg har egentlig ikke sport. Jeg skal spørre han når jeg møter han senere. Jeg synes det er kjedelig at vi ikke skal bo sammen lengre og det har vært et veldig gøy år sammen. Han er jo den jeg har mest kontakt med av guttene jeg bor med og Morten er en veldig god venn å ha. Han er som en storebror som alltid passer på meg.  

                     


Hvem fra paradise har du lite/ingen kontakt med? Det er mange skal jeg være ærlig. Det er noen jeg ikke har møtt uten om premiere og finalefesten og noen har jeg kun sett et par ganger. Hele gjengen har en snapchatgruppe hvor enkelte er ganske aktive, så jeg får jo med meg litt av hva som skjer i livene til flere av dem. 

Hvor lenge skal du være i Rhodos? Det spørsmålet kan jeg ikke svare på for det vet jeg ikke. Jeg har bestilt enveisbilett så tiden vil vise. Trives jeg godt er planen å være der i hele 2 måneder. 

 

Nå til dags er det ikke alltid man ser om folk har operert, men har du det? Hva tenker du eventuelt om det? Etter jeg har flyttet til Oslo merker jeg faktisk hvor "vanlig" operasjoner er, misforstå meg ikke for det er jo ikke helt normalisert. Det er så mange jeg kjenner eller vet om som har operert seg eller vil/skal operere seg. Jeg har selv aldri operert før og det er ikke noe jeg har lyst eller har hatt lyst til før. Når det kommer til hva jeg tenker om operasjoner, så er det ganske enkelt. Hver enkelt skal få bestemme selv og gjør det du vil og for deg selv, men vær 100% sikker før du tar et inngrep. 

                      

Er du fornøyd med kroppen din? Hva veier du? Ja og nei. Jeg trives i kroppen min og gleder meg til å tre på meg bikinien om bare en uke! Men det er klart at jeg ønsker jeg hadde trent litt mer, kanskje litt rompe og mage haha. Jeg har faktisk ikke veid meg på lenge, så det vet jeg faktisk ikke.

 

Hva trener du og hvor ofte trener du? Det er veldig forskjellig fra uke til uke. Noen ganger 4-5 ganger i uken og noen ganger 1 gang. Før trente jeg kun kondisjon og løp på tredemøllen hver gang jeg trente. Nå har jeg blitt flinkere på styrkeøvelser og fokuserer mer på muskler enn cardio. PT time anbefales om du ikke helt vet hva du driver med når du er på treningssenteret. Jeg har i alle fall lært mye av @solveigmarit. 

 

Hadde du sluppet kulen hvis du og Grunde vant paradise hotel? Det er faktisk en situasjon jeg aldri har tenkt på. Jeg vet helt ærlig ikke. Om noen hadde sport meg direkte, ville jeg nok svart ja for de fleste sier jo de ville sluppet kulen. Jeg tror at hadde jeg vært i situasjonen hadde jeg nok ikke sluppet kulen, men hvem vet? 

                       

Om du skulle endret på utseende ditt, hva ville du gjort? Uhh vanskelig spørsmål. Det trenger vell ikke være drastiske endringer, som å operere? Om ikke ville den største endringen vært å farge håret brunt. Jeg savner å ha brunt hår og hadde det ikke vært for at det er sommer nå ville jeg nok farget det tilbake. Det er lite vits for meg å farge håret brunt rett før jeg reiser til syden, da mitt hår blir utrolig fort solbleiket. 

 

Ukens spørsmål

 • 21.05.2017 - 20:18

Hvor høy er du?

Jeg er 162 cm høy, noen vil nok rette på meg å si liten. Det er ofte når jeg møter mennesker og får høre at dem trodde jeg var høyere enn jeg faktisk er. Det kan ha noe med at man ser større ut på tv og bilder enn man er i virkeligheten.

 

Har du silikon? 

Dette spørsmålet har jeg fått ofte etter ph startet å sendes på tv. Mye kan nok ha med at jeg ikke var så sjenert når det gjaldt kroppen min og det å være naken. Jeg har aldri tenkt så mye over det å vise pupper. Pupper er pupper og det er jo ingen fasit på hvordan de skal se ut, men svar på spørsmålet. Nei, jeg har ikke silikon og har ingen planer om å ta det heller. 

 

 

Har du vært forelsket i Morten?

Jeg har aldri vært forelsket i Morten. Helt siden vi ble kjent har det bare vært et vennskapelig forhold mellom oss. Vi har et lignende søskenforhold, der Morten er storebroren min som passer på meg. Jeg var utrolig takknemlig når jeg så han i Mexico første dagen på hotellet, det var veldig trygt. Var jeg lei meg, var han den første jeg kom til. 

  

Får dere mobilen tilbake med en gang dere sjekker ut av hotellet? Og hvis du får beskjed om at du skal sjekke inn igjen, får du mobilen tilbake da? Når får dere de tilbake? 

Når man sjekker ut av hotellet leverer man inn mobilen. Vi får telefonen tilbake når vi sjekker inn igjen eller når vi skal reise tilbake til Norge. 

 

Skal du ikke bo med Morten lengre? Håper ikke dere har kranglet...

Vi har ikke kranglet, men jeg skal dessverre ikke bo med Morten lengre. (Det har jeg heller ikke gjort siden Mexico nesten, han bor jo så å si hos kjære Sofie haha<33) Jeg flytter ut om en måned, men jeg blir fortsatt boende i Oslo og kommer fortsatt til å ha kontakt med guttene jeg bor med. Jeg har jo snart bodd her i 1 år og har egentlig bare lyst på en forandring. 

 

Er det flere fra Paradise som skal jobbe på GG i Rhodos? 

Jeg vet ikke om noen andre som skal ned fra vår sessong, men jeg vet at det skal deltagere fra den svenske og den danske sessongen. Grabbarne Grus er jo møtestedet for realitydeltagere vært år, haha! Jeg er veldig spent på om jeg kommer til å trives eller ikke. Magefølelsen er utrolig bra i alle fall!

 


 

Har du alltid vært blond? 

Morsomt at du spør, for jeg har faktisk hatt mange forskjellige farger på håret. Jeg farget håret mitt brunt for første gang da jeg gikk i 9ende klasse. Jeg farget det fort tilbake, da jeg ikke syns jeg kledde det så godt på den tiden. Så farget jeg det brunt for 2 år siden og da hadde jeg det slik en god stund. Jeg merker jeg savner fargen og jeg følte virkelig at brunt hår passet til de blåe øynene mine. Vi får se, kanskje jeg farger det tilbake etter sommeren? 

  

Hvor har du kjøpt shortsen og tskjorten? 

T skjorten finner dere HER   //  Shortsen finner dere HER 

 


 

 

Hvor mange tattoveringer har du? Kan du vise alle? 

Jeg ser på sleeven på armen som 1 tattovering og har derfor til sammen 8 tattoveringer. Jeg har tenkt å lage en video til dere hvor viser dere alle tattoveringene, samtidig som jeg forteller når og hvor jeg tok dem. Håper dere vil like den:) 

MartineJohansen

20 år fra Oslo

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no