God morgen fine lesere<3 I går kveld fant jeg en kort videosnutt fra natten før jeg reiste til Mexico. Jeg kan høre på stemmen og husker fortsatt hvor spent jeg var. Når jeg ser filmen nå, føles det ut som en evighet siden! Det er snart 5 måneder siden, sykt hvor fort tiden går. Hode mitt var helt tomt og jeg sov ikke et eneste sekund den natten - Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. 
 
Jeg har en del videoer på mobilen fra Mexico, så tenker å samle de alle i en film snart. Håper dere liker filmen!  ENDELIG! Jeg beklager for at den har tatt så lang tid<3 Husk å subscribe 
  ENDELIG:D:D Etter mange timer med tregt nett er videoen endelig ute. Jeg har irritert meg over hvor lang tid det tok i hele dag, så nå kan jeg endelig puste ut og slappe av! Håper dere liker filmen og fikk svar på spørsmålene dere har stilt:) 

 

Husk å subscribe til youtoube kontoen min, der kommer videoene mine ut før de kommer på bloggen. Jeg setter også stor pris på om dere kommer med forslag til innlegg og videoer dere ønsker fra meg, på forhånd takk<3 Nå er jeg på jobb og skal være her til i kveld. Siste vakt denne uken, det skal bli deilig med en frihelg. Jeg håper været snur seg og at det blir varmere og finere enn hva det er meldt til nå. Det er så typisk at når jeg først har fri er det dårlig vær og når jeg har jobb fra morgen til kveld, er det 23 grader og sommervær ute... Sommeren kan ikke komme fort nok! Snart skal jeg fortelle dere mine sommerplaner - det gleder jeg meg til. Den

 

ER DET MULIG????? åå jeg orker ikke mer. Den kommer ut så fort som det lar seg gjøre. 

 
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetDette innlegget er nok det mest etterspurte innlegget siden Paradise hotel. Jeg og Morten har daglig fått spørsmål om forholdet vårt. Er vi kjærester eller venner og bor vi fortsatt sammen? Svarene får dere NÅ. HUSK HD!

 


 


 
 

Jeg beklager for dårlig kvalitet. Jeg så ikke før etter jeg hadde lagt den ut på youtube, at kvalitetet var såppas dårlig. Jeg spilte inn fra mobilen siden jeg ikke har minnekort til kamera og photobooth ville ikke fungere i dag. Jeg lover dere to videoblogger i neste uke og det skal jeg klare. Jeg skrev jo før i dag at jeg skulle ta pause fra bloggen resten at dagen, men vi ser hvordan det gikk. Formen begynner endelig å bli bedre og en videoblogg tar jo ikke lange tiden å spille inn. Håper dere liker den<3

 


 
 


  
ENDELIG! Dere vil ikke tro hvor lang tid jeg og Sofie har brukt på denne videoen. Først spilte vi videobloggen inn, så klarte jeg å selvfølgelig å slette den. Deretter spilte vi den inn på nytt og redigerte den. Såklart klarte vi å overføre til imovie rett fra minnekortet, så vi fikk ikke lagret den på macen... Dere som følger oss på snap fikk nok med dere dette i går. I dag har vi redigert den PÅ NYTT og nettop ventet 4 (!!)timer for at den skulle lastes opp på youtube...  Håper neste videoblogg blir mindre stress! 
  

Hei alle flotte lesere! Jeg er utrolig sliten etter premierefesten i går. HERREGUD for en kveld! Kommer med et innlegg om alt senere, nå skal jeg sove litt mer. Til da kan dere kose dere med chillichallengen til meg og Marte. Vi ses:) 


  

Hei flotte lesere. Nå har jeg nettop dusjet og sett igjennom bildene fra i går. Ble ikke mange brukbare, men de jeg legger ut for holde. jeg hadde en super kveld hos Tim med Thea og Mia. Thea kom til Oslo i går og reiste allerede klokken 5 i mårrest til Sverige. Vi drakk vin, spiste pizza, danset og koset oss hele kvelden. 

Jeg dro hjem da de andre dro på byen, men gjorde ikke så mye da jeg uansett var veldig trøtt. Sovnet av med en gang jeg la meg i sengen. 

I dag har jeg ingen andre planer enn å spise mat, se film og slappe av. Deilig å ta det rolig denne lørdagen, siden jeg skal feire bursdagen min neste helg og alle jentene kommer.

 
Sorry for at den ble litt lang, men håper dere fikk svar på det dere lurte på! HUSK HD
Ja, vi er kjærester...

Da har jeg redigert og klippet ferdig filmen. Fikk ikke gjort så mye i går, men kom hjem for en liten halvtime siden, så fikk gjort det nå. 

Haha, man skulle nesten tro vi alle 3 var et kjærestepar. Eneste som manglet var et kyss på slutten av filmen, haha.. Låtvalg og redigering vill ikke jobbe på lag denne gangen. Håper dere liker filmen anyway! 


Vil dere ha flere videoer som denne? Eller blir de for meningsløse? 
Hei. 3 innlegget idag, flink? Jeg har prøvd å redigere 7 seconds challenge filmen siden Mathilde dro. Den ble aldri bra. Alt for lang og kjedelig, men jeg har klippet noe av det og laget en liten film alikavell. Da slipper hele filmingen å være til waste! 

ENJOY
Godmorgen alle dere. Først må jeg starte med å si tusen takk, for all den fine responsen jeg fikk i går. Det var skummelt å trykke på "post" knappen, men dere gjorde det mye lettere. Til dere som spør, så har jeg det veldig fint nå. Blir trist når jenter skriver til meg, og forteller de kjenner seg igjen. Ingen bør føle seg dårlig behandlet og er du en av de, ikke godta det. 

Nå har jeg her nettop stellet meg og spist frokost. I dag er første skoledag og jeg grugleder meg. Litt skummelt når man ikke kjenner noen, men kommer nok til å gå helt fint. Har full skoledag i dag, fra halv 9 til 4. 

Det var rart å gå tilbake til leiligheten igår, uten Mathilde. Har det så bra når vi er sammen og alltid like trist når vi skal si hade igjen. Heldigvis kommer hun tilbake snart. På lørdagen spilte vi inn to videoblogger, Lip reading challenge og 7 second challenge. Her kommer den ene, den andre skal jeg redigere og kommer ut i løpet av uken. 
 Vil dere ha flere challenges? Hvilken? Kom med forslag! 
Heihei. I dag har jeg fått sovet litt, spillet inn video, redigert og facetimet mye med Mathilde. Om en time kommer hun, jeg gleder meg så sinnsykt mye.

HUSK HD.

Hva synes du om filmen? 
 
Jeg trenger søvn. 

Tips til å bli trøtt? Har prøvd alt i natt. La bort mobilen og macen, men ble liggende å se ut av vinduet og i taket nesten 2 timer. Jeg håper dette hjelper! 

 
ENDELIG! Dette tok mye lengre tid enn forventet. Har måttet overføre absolutt alle filmene og bildene jeg hadde på på macen, til en hard disk. Tok meg 2 timer, men det var på tide. Har ikke gjort det siden jeg kjøpte macen. Etter jeg hadde slettet alt og skulle prøve å laste opp filmen pånytt, måtte jeg plutselig lage alt om igjen... Er det mulig?? Vet ikke hva som skjedde. (Og nei, slettet selvfølgelig ikke videoklippene fra filmen.) Skal prøve å reformatere den senere og forhåpentligvis blir den raskere etter det. Håper dere liker filmen! Husk HD.

Noe dere ønsker jeg skal videoblogge om? 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits