STARTER OPP IGJEN!

 

Ny by, nytt hjem og nye omgivelser. Jeg har hatt tanken på å starte opp bloggen en stund nå, spesielt på grunn av at jeg har flyttet til Oslo. Oppdater de der hjemme om hva jeg gjør om dagene, ha en side jeg kan se tilbake på minner, reiser og gøye ting som kommer til å skje framover. Jeg er vell over gjennomnitte glad i å ta bilder og har over lengre perioder skrevet dagbok, så det å ha et sted hvor jeg får poste og skrive hva jeg vil, passer perfekt. 

Jeg trives allerede utrolig mye og gleder meg til å se hva dette året har å bringe. Håper på mye nye bekjentskaper, sene kvelder, byturer og ikke bare fullføre fagene jeg tar opp, men også oppnå de karakterene jeg jobber mot. Fagene jeg skal ta opp er norsk, nynorsk, spansk, historie, religion. Jeg tar religion på et halv år og resten på 1 år. Blir rart å skal starte på skolen igjen, men jeg gleder meg utrolig masse og motivasjonen er på topp! 

Skrivende stund sitter jeg i sengen min, hører på kardashians, spiser pizza og ser litt på bilder fra helgen. Har kun vært oppe av sengen 2 ganger i dag. Den ene gangen måtte jeg på do, den andre gangen for å dra på butikken. Normal søndag? I alle fall for meg, om jeg har vært ute natten før.

 

Noe spesielt dere vil jeg skal skrive eller lage videoblogg om? Kom med tips, så lager jeg! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg