PRODUKTIV DAG

Hei! Denne dagen har vært utrolig fin. Det har vært så varmt og fint vær i hele dag. Jeg har fått sett rundt på skolen, skrudd på hyllene, (ikke helt ferdig…) trenet og hengt med venner. Skulle ønske jeg kunne våkne til dette været hver dag, det gjør noe med humøret mitt. Jeg håper jeg får muligheten de neste årene å flytte tilbake til USA, kanskje neste år? Det får tiden vise. Til nå storkoser jeg meg veldig, med å bo i hovedstaden. 
okeiokei, nå skal dere få høre! For det første, er dette noe av det kjedeligste jeg gjør. (Glad jeg snart er ferdig) Etter mye skruing og jeg tror jeg begynner å se en slutt på dette prosjektet. Tror dere ikke jeg har skrudd fast de som skal holde opp hyllen, på feil side??? Så jeg måtte skru hver eneste skrue opp igjen og starte helt pånytt… Er det mulig! 


Jeg har enda ikke fått opp hyllene, siden jeg manglet noe som trengtes i veggen, før skruene skulle skrues inn. I morgen skal jeg dra å kjøpe borrmaskin, skal få de opp da. 

Har nettop kommet hjem fra Grunerløkka, har stellet meg og er klar for å legge meg. Tidlig opp for PT time i morgen. Vi snakkes!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg