ER DET MULIG!

Idag tok vi trikken til Vigelandsparken. Jeg har ikke vært der siden jeg var liten, og Mathilde har aldri vært der før. Derfor tenkte jeg at det hadde vært koselig å gjøre sammen. Vi gikk inn i parken og skulle ta noen fine bilder. Gjett hva som skjedde? Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme batteriet OG minnekortet til kameraet.. Typisk meg! Jaja, det får holde med mobilbilder idag. 

Kan ikke huske at “Sinnataggen” var så liten, haha.. Men det er spennende å se på slike statuer. Lurer litt hvorfor kunsteren har valgt å lage alle menneskene nakne, men tror også det er derfor parken er så kjent. Uansett, været har vært helt nydelig idag så vi har stoorkoset oss! Planen for resten av dagen er å dra til Vegan loving hut å bestille mat, deretter skal vi bare dra hjem til leiligheten og slappe av. Gleder meg til å teste ut ny mat! 

Kan ikke få sagt nok hvor deilig det er å ha bestevenninna på besøk!! Skulle bare ønske at hun ikke måtte dra tilbake imorgen allerede.. Heldigvis kommer hun tilbake neste måned så da har jeg noe å se fram til. 

Det er veldig mange kule skulpturer i Frognerparken, men den jeg liker aller best er den som ligger øverst og innerst. Det er en skulptur der mange mennesker er “klemt” inn i hverandre og lager et høyt tårn.  

Har dere noen gang vært i Vigelandsparken før? Hvis ikke så anbefaler jeg dere til å ta turen innom!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg