GIR OPP FØR DAG 2

Hei! Nå er jeg halvveis ut i dag 2 på skolen. Vi har nettop fått lunsj og jeg sitter på klasserommet å spiser nå. Jeg trives allerede veldig godt og lærerne er så flinke! Jeg får lyst å lære av de og det er noe helt annet, fra hva jeg er vant med fra videregående. Til nå er yndlingslæreren min han jeg har i Spansk. Han gjør timene utrolig gøy, og jeg har etter 7 timer lært utrolig masse. 

Det er andre dag og jeg går allerde i hettegenser og kosebukse. Jeg hater å gå i stramme bukser, spesielt når jeg skal sitte i ro lenge. Jeg kastet eller la igjen mesteparten av koseklærne mine da jeg flyttet. Jeg hadde som mål å prøve å stelle meg mer, enn hva jeg gjorde før. Hvem prøver jeg å lure? I mårrest tok jeg på meg en bukse og en topp først, men rett før jeg gikk ut døren skiftet jeg. Mye mer behagelig og jeg slipper å glede meg til å komme hjem, for å skifte. Hjemme går jeg mest i shorts eller store tskjorter, digg. 

Senere skal jeg dra å kjøpe strømpebukser, så får jeg begynne å gå med kjole på skolen. Kjole er faktisk mer behagelig å gå med enn kosebukse. 

Hva synes du om å stelle seg på skolen? 

2 kommentarer
    1. Prøv å finn en mellomting, jeg har nesten sluttet helt med jeans og andre bukser som strammer, og byttet de ut med typ “jogge-dress-bukser” eller hva jeg skal kalle det 😀 da føler jeg meg ikke som en “dass” samtidig som det ikke er ubehagelig 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg