UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ 
Facetimer med Mathilde og spiser middag. Etter jeg er ferdig med å skrive dette innlegget til dere, så skal jeg dra nedover på SATS å trene. 

UKENS OPPTUR
Jeg har vært uten snus i snart 5(!!!) dager og det går mye bedre enn forventet faktisk. Endelig har det gått opp for meg at jeg bare har kastet bort penger på tull..

                                           

UKENS BILDE


No caption needed.

UKENS NEDTUR

Da vi var ute på fredagen møtte vi på en uteligger som jeg selvfølgelig ble sittende å prate med. Det endte opp med et par tårer fra min side, og at jeg uten tvil skulle prøve å hjelpe h*n. Her i Oslo har de et sted (husker ikke navnet nå) der uteliggere kan få tilbringe natten sin. Det koster 20 kroner per natt, men de har innetid og er nødt til å komme dit før klokken 23. Klokken var vel rundt 23.30 da vi gikk forbi. Typisk.. De hadde fortsatt åpent da vi gikk forbi, og vakten som passet på stedet satt RETT innfor døren med en pc på fanget. Jeg prøvde såklart å få h*n inn, men ble nektet av vakten. Så da gikk vi å fikk ordnet ett teppe slik at h*n i det minste kunne holde seg varm iløpet av natten. Vakten ga oss klar beskjed at h*n ikke fikk lov å komme inn før tidlig neste morgen. Håper bare det ordnet seg for vedkommende!

UKENS FAVORITT


Every week kanskje? Hun kommer om 1 uke, gleder meg! 
 

UKENS SANG
Denne går på repeat et par ganger daglig her i kollektivet. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG 
Bildryss fra lørdagen
http://martinejoh.blogg.no/1473495171_taket_steen__strm.html

UKENS FLAUSE 
Hm… Det eneste jeg kommer på nå i farta må være en episode fra onsdagen da jeg var på skolen. Jeg skulle gjøre lekser så bestemte meg for å sette meg i en “bås” som de har her. Der kan man sitte å gjøre skolearbeid eller hva man måtte ønske. Jeg hadde musikk på ørene og glemte helt av at det satt mange folk rundt meg, så jeg begynte å synge høyt. Kom plutselig på hvor jeg var å løftet blikket opp. Da var det en del folk som satt å stirret på meg, hehe… Flaks for meg at jeg ikke blir så fort flau da! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg