SNEAKPEEK PÅ NY TATTOVERING

Heihei. Beklager for dårlig blogging igjen, men jeg har ikke fått tid. Eller det er løyn, for jeg har hatt mye tid, men. Hvorfor beklager jeg egentlig? Det er jo min blogg og jeg velger jo selv hvor mye jeg orker å blogge. Det er ingen fasit på at man er nødt å blogge hver dag eller så mye som 3 ganger dagli, for å ha en blogg. Jeg blogger for min egen del. (litt venner og familie da) Blogger for minnene og for at jeg synes det er en gøy hobby å drive med. Noen uker vil det være mye blogging, andre uker ikke. Kommer helt ann på hva jeg gjør og hva jeg husker å dokumentere. 

I går etter skolen starter jeg på tatoveringen på armen og jeg er såå fornøyd. Gleder meg til å gjøre den ferdig, da skal jeg vise dere. 

I dag skulle jeg egentlig stå opp tidlig for å dra å trene, men jeg følte meg ikke helt i form i går kveld. Jeg valgte heller å sove litt ekstra i dag. Jeg laget meg en god frokost i mårrest med omelett og yogurt. Nå skal jeg snart dusje å dra å sette meg på en rolig café å gjøre litt skolarbeid. Jobber mye bedre når jeg ikke sitter hjemme. Kanskje jeg skriver mer senere, kanskje ikke.  

2 kommentarer

Siste innlegg