6 TING JEG SER FRAM TIL

 

1. BURSDAGEN MIN, 11 OKTOBER! Å være Oktoberbarn er ikke alltid like gøy året man fyller 18 og 20 år. Heldigvis bodde jeg i USA første halvår når vennene mine fylte 18, så gikk egentlig helt greit. Dette året derimot… Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har droppet å dratt ut, klaget og prøvd å sneke meg inn på byen til nå.(kids, don’t do it) Gleder meg til å sjekke ut utelivet i Oslo framover! 

2. FORTSETTE PÅ TATOVERINGEN

3. FÅ BESØK AV VENNER. Herregud så heldig og takknemlig jeg er for at jeg har så fantastiske venner. Jeg og Trym skal feire bursdagen vår her i Oslo neste lørdag. Vi innviterte venner som nå bor rundt omkring i landet. Bergen,Tromsø, Narvik, Bodø, Trondheim. Og det er 70 som kommer! Hvor sykt er ikke det?? Når venner ringte meg å fortalte de hadde bestilt fly og hotell, hoppet jeg av glede. I’m blessed!

4. BURSDAGSFEIRING 14 OKTOBER. Når jeg endelig blir 20 år må det jo feires. Vi har leid Horgans fra klokken 8 til 11, etter det kan hvem som helst komme inn. Gleder meg til å samle alle herlige menneskene vi har innvitert. Jeg tipper det kommer til å bli min beste helg i Oslo til nå. Jeg har sett fram til denne helgen så lenge og nå er det bare 1 uke igjen! Bildene er fra min sweet sixteen. Tenk at det er 4 år siden? Shitt tiden går alt for fort. Dritunge.

5. HJEM TIL BODØ, 18 OKTOBER. Jeg drar hjem tirsdag og blir til søndag. Jeg gleder meg såå til å komme hjem til mamma og pappa. Få servert middag og kose meg i deres selskap. Jeg gleder meg også masse til å besøke familie, venner og kjøre bil igjen. 


 

6. REISE TIL MARTE I LONDON 15 November! Nå er det utrolig lenge siden jeg har sett henne, og jeg gleder meg såå mye til å komme på besøk. Vi er veldig like på mange ting og vi finner alltid på mye gøy sammen. Hun fyller 20 år når jeg er der, så bursdagsfeiring skal vi også ha. JEG GLEDER MEG. Funfact: Vi startet blogg samtidig 1 vgs, da vi gikk i samme klasse og brukte mye av fritimene vi hadde til photoshoot og blogging. Jeg tok pause året etter da jeg flyttet (eller sluttet heh) og hun har faktisk holdt på siden da. Bloggen finner dere HER.


 

3 kommentarer
  1. http://www.blogglista.no
   Jeg har gleden av å introdusere en ny tjeneste som viser live statistikk og ranking på din blogg, sammenlignet mot andre norske blogger. Statistikken er basert på skandinavisk trafikk. Nettsiden er for øyeblikket i betaversjon, men skal realiseres iløpet av måneden(Her vil det komme bloggforum og mye annet). Betaversjonen ble lansert for noen minutter siden og det er allerede nå muligheter for å starte registreringen. Er du tidlig ute, kan dette gi deg mye trafikk til din blogg 🙂
   Det som må gjøres er:
   1. Lim inn fullstendig URL fra forsiden til din blogg.
   (Gå inn på nettsiden og kopier url fra forsiden)
   2. Velg navn på blogg og kategori.
   3. Du får en verifikasjonsfil, denne må lastes opp i root på nettsiden din. (Er du tidlig ute, kan jeg veilede deg om dette er vanskelig, bare kontakt meg her på facebook.)
   4. Legg til en liten kodesnutt, som du får etter registrering. (Innenfor , ligger som oftest i footer.php)
   Denne må plasseres innenfor bloggens hovedside, ettersom at det er denne koden som starter analysen av din trafikk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg