SIDEN SIST

Heihei. Lenge siden nå, beklager (or nah). Tenkte å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort den siste tiden. Føles ut som jeg ikke har blogget på en måned, men er jo ikke så lenge siden jeg la  ut noe her. 

Jeg har ikke orket å prioritere bloggen den siste uken. Jeg har hatt masse besøk, vært på skolen, og mye på farten. I know you guys still love me<333 

 

Fylt 20 år og drukket masse.  I need a break now! 

Feiret bursdag. TUUSEN TAKK til alle mine fantastiske venner som tok seg turen. Dette var den beste helgen i Oslo til nå. Jeg føler meg så heldig som har så fine og gode venner. 

Fortsettet på tattoveringen. Nå er nesten hele forsiden ferdig. Er sååå fornøyd og gleder meg til å gjøre undersiden ferdig. Pengene må bare komme i boks først! 

Reist hjem til Bodø. Jeg kom i går med siste flyet og blir her til søndag. Veldig deilig å være hjemme igjen, kjøre bil, møte venner, familie og ikke minst slippe å betale maten min selv. 


Fått meg ny mobil. ENDELIG! Dette er vel den 3 mobilen på kort tid nå og håper det blir den siste på en god stund. Har kjøpt idiotforsikring heldigvis. Typpisk at når man først kjøper forsikring, ødelegger man den ikke. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg