GOD MORGEN

 

Heihei! Nå har jeg nettop spist frokost og lagt meg igjen. Planen var egentlig å dusje og stelle meg etter frokost, men sengen fristet mer. I dag reiser jeg på hyttetur og jeg gleder meg masse. Det skal bli deilig å koble av litt utenfor byen og være med venner. 

I går feiret jeg bursdag med familie og venner her hjemme. Er så deilig å møte alle igjen og jeg er glad jeg valgte å dra en tur hjem nå og ikke vente helt til julen. Planen var egentlig å legge seg tidlig i går, men jeg dro heller ut på byen med en kompis (edru vell å merke). Endte opp med å bli en veldig bra kveld OG jeg ble 800 kroner rikere. Rich bitch! Fikk betalt for å kjøre en fyr fra Bodø til Saltstraumen. Passet bra når jeg hadde så fint selskap og at jeg elsker å kjøre tur. Vi ville nok sikkert kjørt en times tid etter byen uansett. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg. Om noen timer er de jeg reiser med ferdig på jobb og da kjører vi. Vi ses i løpet av helgen babes. 

 


Foodpics<33 

Siden jeg nettop har fylt 20, har jeg aldri prøvd ut utestedene her i Bodø. Vi var på damadi i går og jeg ELSKET det stedet. De hadde en sittegruppe med en gang man kom inn og vi var rask med å sette oss der. Masse puter, røkelse, og utrolig kule lamper. Hipsterstyle. Jeg lurer på hvordan det er der på lørdager? Jeg hadde elsket å kunne tilbringt en hel lørdag på gulvet her. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg