LYKKELIG.

 

Jeg skulle så ønske jeg kunne fortelle, forklare og vise dere. 

Hadde noen fortalt meg hvordan ting skulle være nå for et halvt år siden, ville jeg aldri trodd personen. Jeg er så lykkelig og glad for at jeg flyttet til Oslo. Jeg har som dere sett ikke blogget like ofte som jeg gjorde da jeg startet opp bloggen igjen. Det har sine grunner, men hvem vet? Kanskje jeg velger å blogge for fult en dag. 

Mye skjer om dagene og jeg våkner hver dag med et smil om munnen. (nesten heh) Denne perioden i livet mitt har jeg lyst å dokumentere, men ikke for “alle”. Jeg har tatt i bruk dagboken min igjen og jeg skriver i den nesten hver dag. Jeg elsker å skrive og se tilbake på følelser og tanker jeg har hatt. 

Over til noe mer overfladisk. JEG HAR VÆRT HOS FRISØREN! såå fornøyd med fargen og har for andre gang i livet mitt krøller. Jeg skulle ønske jeg klarte å krølle håret mitt selv for denne looken likte jeg! Blir kanskje feil å si at jeg skulle ønske, når jeg ikke engang har prøvd ordentlig. Litt for lat kanskje? Nå skal jeg lage meg noe digg å spise, vi skrives <3 


 

5 kommentarer

Siste innlegg