Min første spons

Jeg satt i går å bladde igjennom arkivet på bloggen. Der fant jeg mange gamle og minnerike bilder. Jeg la best merke til bildene under. Selv om jeg ikke hadde hatt denne bloggen lenge, hadde jeg en del lesere daglig. Jeg ble sponset av Junkyard.

Jeg kan fortsatt huske hvor stolt og glad jeg var da jeg skulle hente pakken. Jeg hadde fått gratis klær og jeg gledet meg til å ta bilder å vise leserne.  

Man kan se på redigeringen og bildene at jeg var ganske ny i gamet;) Haha til tross for noen fordommer mot bloggen, gjorde jeg det og jeg digger at jeg ikke brydde meg om hva alle andre sa. 

          

3 kommentarer
    1. Hvis dette er sponset, så skulle vel innlegget vært merket med annonse eller lignende? Det er viktig å følge reglene, for Forbrukerombudet gir bøter til alle som driver med skjult reklame.

    2. Kan du skive et innlegg om deg og morten, hvordan dere kjenner hverandre, hvorfor dere bodde sammen, når dere ble kjærester osv. Dere er så utrolig søte sammen❤ Ble skikkelig trist idag når han kysset Rebecca😫😭 heier på deg👍🏼👏🏼😊😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg