Behind the scenes from Paradise hotel

Hei alle sammen. Jeg beklager for dårlig oppdatering, men jeg er ikke i den beste formen for tiden. Jeg har blitt syk og har ikke klart å gjøre så mye annet enn å slappe av. Det er ikke så rart etter den lange partyhelgen jeg hadde. I går var jeg med Martine og Sofie hos Martine. 

Så dere episoden i går? Jeg skjemte her jeg satt… Jeg og Grunde er jo blitt kjempegode venner nå og det var ikke gøy at jeg gikk bak ryggen hans på den måten. Heldigvis vet Grunde nå at jeg ikke mente det noe personlig. 

I dag skal jeg og Sofie spille inn svarene til spørsmålsrunden på video sammen. Svarene tok litt lengre tid enn forventet, siden vi begge har blitt syk. Formen er ikke på topp, men vi klarer å fikse en video til dere! 

Håper dere alle får en fin tirsdag <3 Vi blogges

 

5 kommentarer
    1. Du oppfører det så sinnsykt falskt inne på paradise. Det her helt fælt å se på. At du klarer å oppføre deg så dårlig mot Grunde er faktisk helt drøyt. Jeg velger å snakke i stikkord når jeg skal beskrive deg nå: avskylig, slem, arrogant. Jeg velger faktisk og uttale meg om deg på denne måten fordi du faktisk ikke bare spiller men gjør ting for å være slem!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg