MEG, LUNDE OG ALEKSANDER.


Hei og godmorgen fine lesere<3 Jeg nettop laget meg frokost og nå tenker jeg å skrive om gårsdagen, siden flere har spurt. Jeg tenker at alle dere som så gårsdagens epsiode, skjønner hva jeg vil skrive om nå. Trektantdramaet mellom meg, Aleksander og Martine. Jeg synes hele episoden ble klippet litt morsom, men samtidig ble jeg utrolig flau over meg selv. Hvor gammel er vi? Haha.. Jeg driver å sniker på dem hele kvelden, sofie som må stoppe oss. Hvordan de har klippet det som om at jeg smiler til martine, for så å kline med Alex igjen. Noen av dere mener jeg oppførte meg “slemt”, men jeg viste ikke om det var noe mellom dem og det var det jo ikke på den tiden. Vi kysset med alle. Vi var alle single, men både meg og martine var nok ekstra glade i å kose med prinsen på hotellet haha! Nå får dere endelig litt drama inne på hotellet, var det ikke det dere ønsket? Jeg ser mange har skrevet det flere plasser. Skrevet at de vil ha mere drama, at vi er for gode venner i år. Kanskje kjedelig for dere, men tidenes sessong for oss å være med i! Herregud som jeg savner alt.

 

Vi er alle kjempegode venner i dag, men det var vi jo også under hele oppholdet i Mexico. Til tross for at det kanskje ikke ser sånn ut på episoden. Både jeg og Martine satt nok med et øye igjen, under gårsdagens episode. Soph kom jo også tilbake i går. Det er jeg utrolig glad for! Endelig fikk jeg en jente i la familia igjen. Nå gjenstår det bare å se hva som skjer i kveld, er dere spent? Det er jeg. Vi blogges <3


Processed with VSCO with s2 preset

9 kommentarer
  1. Skjønner godt at du koser med Alex, og at han koser med deg <3 du er jo så utrolig mye penere og mer naturlig enn hun andre martine <3

  2. Syntes dere begge er like pene og at alle kan få bruke så mye sminke man vil. Martine L er nydelig uten sminke og det er du Martine og…. heia. Martine og Lunde !

  3. Smaken er som baken- men Martine l bruker så usannsynlig mye sminke. Er jo to forskjellige personer.. hun er vare fake, fake, fake!!

  4. Martine L er ikkje fake, syntes dere bør bryr mer om seg selv ikkje om ka Martine l gjør. Det jo opp til hun ka hun vil gjøre, Selvom hun vil bruker mye sminke, så får hun seff lov til det.

  5. Du va ditt sanne dæ i går Martine! Like horete, bitch og psyko;-) du klar kanskje å lur di du e med nede i Oslo, men oss i Bodø ser rett igjennom dæ

  6. Jeg syns Martine L ser veldig fake ut. Syns hun bruker for mye sminke og at hele hun fremstår som fake. Det er min mening.

  7. Til deg som har kommentert 01:34: stakkars patetiske menneske. Hvordan er det mulig å synke så lavt. #sjalu

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg