Jeg er sliten.

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på flyet på tur hjem til Oslo. Jeg sitter med blandet følelser med at jeg reiser hjem allerede, dagene har fløget forbi. Jeg føler ikke jeg har hatt nok tid med verken familien eller venner. Sånn blir det noen ganger, nå må jeg komme meg hjem å jobbe. Jeg merker hvor deilig det er å reise hjem, når man har flyttet ut. Frokost og middag servert hver eneste dag. Jeg har noen som lager nattmat til meg, når jeg kommer hjem full og sliten etter en fest. (takk mamma<3) Jeg setter virkelig pris på tiden hjemme, med familien og vennene mine. Selv om jeg har planer fra jeg står opp nesten og alltid er på farten, er det deilig de timene jeg bare slapper helt av hjemme. Henrikke storesøsteren min er i Thailand, så jeg fikk ikke møtt henne når jeg var hjemme. Kjedelig, men jeg vet heldigvis at hun har det fint på ferie.

Det har vært to sinnsykt gøye bursdager mens jeg har vært hjemme. For dere som har meg på snap, har nok fått med dere det. Jeg spammet ned story i går haha! Følg meg martinejooh, for oftere oppdateringer. Jeg har det så fint når jeg er omringet av gode venner. Det er fort at ting kan bli litt overfladisk i Oslo noen ganger. Hjemme i Bodø tenker jeg ikke så mye. Jeg stresser ikke med gjesteliste, hvor jeg skal dra eller om jeg flauer meg litt ut på byen. Her har jeg mine nærmeste, som ikke bryr seg om følgerne eller "famen". Jeg er heldig som har to hjem.

Jeg lurer på når jeg er tilbake neste gang. Jeg håper det ikke er så lenge til, selv om jeg sikkert ikke er tilbake før sommeren. Framover skal jeg fokusere mye på bloggen, jobb, komme meg i form og bruke tiden min fornuftig.

Nå skal jeg prøve å sove litt, jeg er så sliten. Vi blogges i kveld<3

    1. Digger bloggen din! Skjønner at det er trist å reise fra familie, har det selv sånn. Mye av familien min bor i Tromsø siden jeg selv er der fra! Bor nå i Oslo området og ser de bare en til to ganger i året! Ps:Håper du kommer inn på paradise igjen!<3 Heier på deg og Morten!

    2. Martine:( jeg leser bloggen din mange ganger daglig og ser skikkelig opp til deg og Morten. Morten sa for noen uker siden at dere var sammen, men i går sa Markus at dere ikke var det. Kan du være så snill å skrive et innlegg om dere to, og forholdet deres i dag.. vær så snill. Plis Plis!! Ville betydd alt for meg..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg