Jeg nekter å gi kundene mine rabatt!

Hei! Nå sitter jeg på t-banen igjen, på tur hjem fra jobb. Mobilblogging og musikk på ørene som vanlig. Jeg merker jeg er ekstra trøtt i dag. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg var oppe så sent og sto opp tidlig. I dag på jobb kom det en mann innom med kuponger. Han ga meg en bunke med rabattkuponger til Sirkus her i Oslo! Jeg tok dem imot, så strekte han ut handen enda en gang og ga meg en større bunke og ba meg dele de ut til kunder.

Jeg skal ikke lyve å si at jeg aldri har vært på sirkus, for det har jeg. Jeg har støttet det flere ganger, men ikke på noen år. Etter jeg leste et innlegg fra en toppblogger, begynte jeg å lese meg opp. Jeg har sett dokumentarer og lest rundt for å prøve å finne ut hva dyrene går igjennom. Jeg har funnet utrolig mye fakta. Det er alt for lett å finne ut hva som foregår bak "kullissene" til at sirkus faktisk fortsatt får lov å holde på i år 2017. Plis ikke støtt dem!

Jeg synes det er helt grusomt at mennesker kan gjøre så mye vondt mot et stakkars, uskyldig dyr. De kan på ingen måte forsvare seg, og si "nei dette vil jeg ikke". Tenker de aldri på at dyr har også tanker og følelser? Jeg blir rett å slett lei meg når jeg ser en sirkus-plakat. Kjære lesere tenk dere om en ekstra gang neste gang dere vil kjøpe et sirkusbilett.

Jeg skulle likt å sett at et menneske hadde klart å bli behandlet på den måten, uten å se like miserabel ut som dyrene på sirkus gjør. Lenket fast hver dag, blitt pisket hvis de ikke klarte et triks og reise mange timer i et lite bur.

Jeg nekter å gi mine kunder rabatt

Jeg nekter å være medvirkende til at folk skal støtte denne galskapen.

Jeg støtter dyrenes rettigheter!

//Google.

  1. Er helt enig at dyr har blitt behandlet dårlig på sirkus, men jeg tror ikke sikrus har så mange dyr lengre? Har du skjekket Arnardo sitt program før du hengte dem ut på bloggen?

  2. Det er så bra at du tar opp dette temaet, for det er så viktig. Spesielt nå når våren er her og sirkusene er rundt omkring i landet.
   Ja til sirkus uten dyr!

  3. Takk for at du setter fokus på et så viktig tema! Denne grusomme industrien burde vært nedlagt for lenge siden.

  4. Ja enig der fælt at folk mishandler dyr men hva kan man forvente av folk ingenting skjønner ikke hvordan en hjerne kan funke uten hjerne celler nå er jeg glad jeg ikke har vært på sirkus på over 20 år ☺ hadde jeg vet det hadde de fått samme behandling

  5. Det meste du finner på nett om mishandling av dyr i I sirkus er vel neppe norske sirkus. De norske sirkusene har knapt nok dyr lenger, og de har såpass mange kontroller fra Mattilsynet at hadde det vært tilfellet at de behandlet dyrene sine Så dårlig som du sier her, hadde de fått lås på døren for lenge siden.. trist at folk slenger ut slike innlegg uten å sjekke fakta 100% først.. er selvfølgelig helg enig i at dyremishandling i sirkus er fælt, men ikke dra alle under en kam 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg