VIDEOBLOGG PÅ VEIHei alle sammen<3 I dag da jeg våknet dro jeg og Sofie å trente, det var deilig det. Det er lenge siden jeg har trent og jeg merker hvor mye mer energi jeg får av det. Etter treningen dro jeg hjem å dusjet og dro tilbake til Sofie og Andrea. Jeg, Morten, Andrea og Sofie har spilt inn videoblogg til dere. Noen som har noen ideer om hva den handler om? Jeg gir dere et hint; Paradise hotel;)  

Nå sitter vi alle 3 med hver vår pc og blogger. Noen venninner av Andrea er på besøk, men synes litt synd i dem nå haha. For en gjeng vi er å være med, alle stirrer ned i pcen. Jeg blogger mer senere, nå skal jeg legge fra meg macen. Jeg drar hjem om ikke så alt for lenge å begynner å redigere til dere.  Jeg vet jeg har lovet en annen video, men den utsetter jeg litt. Jeg lover den kommer en dag. Dette blir siste gangen jeg sier jeg skal gjøre noe, før jeg vet jeg kommer til å gjøre det raskt. 


Håper dere alle får en fin fredag! Jeg skal i alle fall ta det rolig. Dette er første fridagen min denne uken, derfor er det deilig å slappe av når kan. Vi blogges<3


 

  1. Så skjønn unge du har og mamma er å utrolig nydelig å søt nydelig unge skjønne unge kjempe fint bilde 😊😍😍❤❤ men nå må du seriøst gå å sjekke inn igjen på PH dritt kjedelig å se på det uten dæ

  2. synes foreldrene dine det er bra eller dumt at du var med på ph? Og hvilket inntrykk har du fått at Lord Audun?

  3. Martine + Morten = venner og samboere
   Sofie + Morten = kjærester
   De røpte seg på livesending på instagram i går

  4. Det tror jeg kkke. Morten og Martine er kjærester. Det har morgen fortalt meg. De har nok bare tulla i den direktesendinga.

  5. Det er Morten og Martine som er kjærester😄❤️ Bare følg med på paradise- Martine nommer inn igjen, så blir det hooking.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg