FUN FACTS OM PARADISE HOTEL PÅ VIDEO

God morgen alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg er ganske trøtt og har sovet ganske lite i natt. Jeg sitter her med halvåpne øyne i morgenkåpen, for å skrive til dere. Det er LØRDAG og det betyr videoblogg! Tenk å startet hvert blogginnlegg på lørdager slik? En dag skal det bli en fast ting. I går redigerte jeg filmen til meg Sofie, Andrea og Morten. Fokuset og fargen var utrolig rar når jeg la videoen inn på macen, men den funker. Fokuset kan jeg ikke gjøre så mye med, men jeg følte fargen ble bedre i svart hvit. Nå skal jeg spise frokost og dra å trene. 

Håper dere liker filmen vi har laget til dere! Gjerne kom med forslag til andre videoer dere vil ha, så fikser vi det! Vi blogges<3 

HUSK HD og subscribe til kanalen min<3

 

6 kommentarer
  1. jeg vil ha en video med deg og morten hvor dere forteller hva dere liker/ikke-liker med hverandre.. også kan dere filme på rommene deres? fortelle om dere spiser middag sammen osv.

  2. Heihei. Så bra du har fått deg blogg. Artig ar du vlogger også!! Fortsett med det.. artig at dere var flere fra pH med. Vet du bor med Morten osv.. men må spoile en ting: gutten er forelska i deg. Se på filmen hvordan han ser på deg. Han er forelska!! Utrolig søtt !!

  3. Kan du ha en video med Morten om hvordan dere hadde sammen på hotelle og dere forsatt har like bra kontakt som før? Bor dere forsatt sammen? Hvordan var forholde deres før og etter paradise?

  4. Martine, digger deg! Blir så glad av å se deg smile. Du virker som en utrolig bra person. Se hvordan Morten ser på deg i videoen, vet det får mye rykter om at han og Sofie er sammen. Men på videoen ser det Virkelg ut som om han er forelsket i deg<3 ville gjort veldig mye for å ha en gutt som ga meg de blikkene<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg