FOR 3 ÅR SIDEN.

 

For 3 år siden bodde jeg i USA.

For 3 år siden savnet jeg Norge.

For 3 år siden var jeg en utvekslingstudent.

For 3 år siden vokste og lærte jeg utrolig mye. 

For 3 år siden gråt jeg en uke i strekk fordi jeg ikke ville forlate stedet. 

For 3 år siden ble jeg overrasket av mine foreldre, noen dager før graduation. 

 

Jeg husker hvor usikker jeg var om jeg skulle flytte til USA eller ikke. Jeg var 16 år og uviten om hva jeg ville gå glipp av, om jeg ikke valgte å reise.  Jeg husker jeg gråt på rommet mitt og sa til pappa at jeg ikke ville dra. Jeg husker mamma prøvde å få meg til å tenke på det positive med å reise, hun skjønte nok jeg hadde angret. Jeg husker også at pappa tok det “best” da jeg ville trekke meg. Nå skjønner jeg jo hvorfor, han var nok bare redd akkurat sånn som jeg var. Jeg skulle flytte til andre siden av jorden, til en ukjent familie som ingen av oss hadde møtt. Jeg er så glad jeg tok muligheten å flyttet. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så støttende foreldre, uten dem hadde jeg aldri hatt muligheten. Om det er ønskelig lager jeg et lengre innlegg om utvekslingsåret mitt en annen dag. Nå skal jeg spise middag og slappe av. Jeg har vært på jobb siden halv 11 i dag, derfor har jeg ikke blogget før nå<3 Vi blogges! 

          
 
 
 
 

 
 

12 kommentarer
    1. Hadde vært så kult om du la ut et lengre innlegg om utvekslingsåret og om du anbefaler det eller ikke. Jeg er inni systemet men eg veldig usikker på om jeg vil trekke meg eller ikke.

    2. Herregud hvor rørende den videoen var! Satt med tårer i øynene, det var sykt fint å se på❤️❤️

    3. Haha jeg var på utveksling samme år som deg og husker denne filmen såå godt! tror den ble lagt ut i en av facebookgruppene for norske utvekslingselever eller noe sånt og at jeg så den der, husker jeg ble helt sønderknust og drit misunnelig på deg når jeg så den, så herlig video herregud

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg