Jeg sov bedre før.

                   

 

God morgen alle sammen:) Jeg håper dere har sovet bedre enn hva jeg har. Jeg har våknet hver halvtime siden klokken 6 i dag. Jeg er så redd for å forsove meg, derfor holder jeg på sånn her ofte når jeg har åpning. På morningene savner jeg alltid tiden før, hvor jeg kunne sove til jeg våknet. Jeg sov alltid bedre da, det var ingenting å stresse over. Jeg savner det, men samtidig føltes dagene veldig meningsløse på den tiden. Jeg sov så lenge jeg ville og hadde ingenting å stå opp til. Jeg hadde ikke klart å hatt det slik i lengden. I går var jeg hos Mathilde og Julie. Vi spiste vegetariansk taco, noe som var veldig godt. Jeg husker ikke hva det het, men det var stekt ost istedenfor kjøtt. Om jeg har noen vegetarianere som leser bloggen min vet dere nok hva jeg snakker om! Jeg dro hjem i 11 tiden for å legge med tidlig, men ble såklart liggene våken i 2 timer før jeg la meg. 

Tbanen går om 15 minutter og jeg har enda ikke stått opp av sengen… Det er så deilig å bare ligge her! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne ligget her i 2 døgn, uten å måtte gjøre noe. Neida jeg burde ikke klage, men jeg har mistet mange timer søvn i det siste. Jeg føler jeg er på etterskudd og kommer til å sovne stående snart. Etter jobb skal jeg sove, uten tvil. Det sier jeg jo alltid på morningene da, at så fort jeg får sjansen skal jeg tilbake til sengen. Jeg vil jo holde dere oppdatert også og ikke bare ligge i sengen og jobbe hver dag. Derfor drar jeg ut tar bilder etter jobb om det fortsatt er sol ute. Ingenting er som en blogg med mobilbilder og gamle bilder i hvert innlegg, der er vi alle enig? Jeg skal bli flinkere;)

Hele innlegget handler jo bare om at jeg ikke vil stå opp. Jeg regner med flere av dere forstår meg! Jeg er nettopp våknet og skylder på det:) Nå skal jeg stå opp å stelle meg litt før jeg går til tbanen<3 Vi blogges senere (Om jeg ikke sover igjen) 

    1. Matine- kan du bli flinkere til å legge ut bilder fra bloggen på instragram? Syns du legger ut så lite der.. dette bildet f.eks- kan du legge det ut på instagrammen din??

    2. Kan du ha en spørsmålsrunde snart hvor du faktisk svarer på spm.. lurer veldig på deg og Morten.. og det er det mange andre som også gjør.. men du svarer ikke

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg