5 ting du ikke viste om paradise hotel del 2

 

Hei alle sammen! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Etter jeg har blogget kommer Mathilde hit, så skal vi gå en tur. Treningssenteret fristet ikke så mye i dag og nå er heldigvis været blitt bedre. Det ble veldig populært da jeg laget et innlegg om ting dere ikke viste om paradise hotel sist gang, derfor tenker jeg å kjøre del 2 nå. Håper denne faller like godt i smak hos dere:) I morgen skal jeg og Sofie spille inn en videoblogg, har dere noen forslag så er tiden inne nå! 

 

1. Det er ikke lov med penn og papir inne på hotellet. Alle avtalene må sies høyt. Vi har heller ikke lov å mime ordene med munnen. Det var faktisk noen som ikke holdt reglene for noen sesonger tilbake, det endte med at personen måtte sjekke ut av hotellet. Han var en av finalistene, det må ha vært kjipt.. 

 

2. Sesongen ble spilt inn i fra januar til mars i år.

              

 

3. Når man blir sendt ut av hotellet blir man kjørt til et annet hotell. Det er forskjellig fra deltager til deltager om man blir sendt hjem eller får bli igjen. Planlegger de å sende deg inn igjen er du på utsiden til den tid kommer. Skal du ikke inn på hotellet igjen, blir du sendt hjem til Norge.

 

             

Her spiser jeg frokost utenfor hotellet:)
 

4. Vi velger ikke selv hvem som skal lese brevet. Han som går med brevet får beskjed på forhånd hvem han skal levere brevet til, derfor er det alltid gøy å se hvem som blir den utvalgte. Fått noen kommentarer på at jeg alltid skulle lese brev i starten, men jeg valgte det ikke selv haha! 

 

             

 

5. Alle sermoniene blir filmen for hånd av enkeltpersoner. Det er derfor sermoniene tar så lang tid fordi alt må rigges opp. Når vi ikke har sermonier blir vi kun filmet av kameraene som er rundt omkring på hotellet. Det er også mange som har sport om man blir filmet over alt og det blir man. Det er ingen steder på hotellet man kommer seg unna kameraene. 
 

7 kommentarer
  1. Alltid gøy å lese om hva som skjer “behind the scenes”, så gjerne fortsett med disse innleggene!
   Jeg har faktisk et par spørsmål som jeg har lurt på:
   1. Når dere får kostymer, har dere prøvd de på forhånd eller bare gjetter produsentene seg frem til hvilken størrelse som passer til hvem?
   2. Hvordan foregår egentlig filmingen under for eksempel parseremonier eller parsplitter? Stopper man midt i en seremoni, eller blir alt filmen inn før eller etterpå? Med tanke på at deltakerne plutselig snakker midt inni.
   3. Er det noe spesielt som bestemmer om en person blir sendt inn igjen på hotellet, eller er det helt tilfeldig?
   4. Er dette den første sesongen hvor dere har fått lov å ha med mobiltelefoner inn på hotellet (ikke for å tekste eller ringe, men for å gjøre disse challengene)? Og hvor mange telefoner fikk dere?
   You go girl, følger deg

  2. Du avslører jo på en måte at du kanskje skal sjekke inn igjen ved å legge med bildet av at du spiser frokost på utsiden av hotellet, samtidig som du skriver at de som ryker ut enten blir sendt hjem til Norge eller blir holdt igjen på utsiden av hotellet til til kanskje får sjekke inn igjen. Heh

  3. Nr 3 så e det bilde at du spiser utenfor hotellet da betyr jo det at du kommer inn i gjen, siden de som skal inn i gjen er på et hotell og de som skal hjem blir sendt rett hjem

  4. Hallo- det gjør hun da ikke. Det er jo ikke slik at føyet står å venter når ho sjekker ut.. TV3 må jo sikkert bestille fly, samt ta en vurdering på hvorvidt personen skal komme inn igjen. Alle som sjekker ut tilbringer sikkert et par dager på hotell først.

  5. Kan du Plis skrive et innlegg om deg og Morten.. vet dere er kjærester.. han har innrømt det på Snapchat

  6. Min teori er at årsaken til at du og Grunde er så gode venner i dag, er fordi dere var på et hotell utenfor Paradise samtidig. Jeg håper det stemmer og at begge kommer inn igjen snart. Håper du kan skrive et innlegg om dette senere, når det ikke er hemmelig 🙂 Heier på dere to!

  7. Det er jo ikke like gøy å vite at det er filmet for en stund siden det er bedre vis man får tro at det e filmet nylig

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg