PENGER FOR SEX OG PENISBILDER.

 

Nå er det snart 2 måneder siden deltagerne ble sluppet, og jeg har siden da fått meldinger tikket inn på sosiale mediaer – hver dag. De fleste meldingene jeg får er oppmuntrende meldinger om paradisedeltagelsen min og om meg som person, men så har vi den delen jeg ikke bruker et sekund på å svare – de jeg blokkerer med en gang. De meldingene/snapchattene med de omtalte “dickpics” og sextilbudene. For det første når skal gutter/menn forstå at aboslutt INGENTING er sexy med de bildene. Jeg skjønner ikke hva som får dere menn til å tro at bare for at jeg har vært med på paradise hotel og er blitt en offentlig person, er det greit av dere å spørre etter blowjobs – eller sex. Jeg vet at man kan få et stempel av være med på paradise hotel, men jeg er faen ikke et objekt som kan brukes for penger. Det er gutter så langt ned som i 13 års alderen og opp til 50 år, som spør om dette. Jeg skjønner ikke hva som går igjennom hodene til enkelte mennesker. Jeg blir mest opprørt når det er småe gutter, hvor er foreldrene?? Da jeg var 13 år hadde foreldrene mine mere oversikt over hva jeg gjorde på nett, enn hva enkelte har den dag i dag. Jeg er dritt lei disse meldingene. 

Jeg har fått tilbydd penger. Masse penger, for å “stille opp” for disse mennene. En sexscene hvor jeg skulle få 10k per 2 minutt, haha nei takk! Da jobber jeg heller noen ekstra helger for penger, enn å stille opp for dere. Jeg håper noen av dere menn leser dette og tenker dere en ekstra gang, før dere spyr ut meldinger om dette. Det er ingen jenter som skal behandles som et objekt eller noe som kan kjøpes. Det er ikke slik at man skal godta eller synes det er greit, bare fordi at man er blitt en offentlig person. 

 

FACEBOOKSIDEN MIN 

  1. Vet at dette ikke er relevant til innlegget, men hvor er den rosa kjolen fra? Den på dialektchallenge-innlegget 🙂

  2. Du er flink til å sette ord på hva du mener og føler, noe som er veldig bra! Jeg er 100% enig i det du skriver, så det er godt at noen faktisk får det frem i lyset.
   Utenom det: Herregud så flott du er. Selv kjenner jeg deg ikke, men du virker som et fantastisk vesen å være rundt. Vakker, herlig, omtenksom, morsom and so on. Jeg ønsker deg det beste for fremtiden, og lurer i samme slengen på om du har noen store fremtidsplaner? Ikke som du nødvendigvis skal fullføre, men som ligger som et ønske i bakhodet. U go girl, jeg digger deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg