Mine favorittapper på mobilen

  
 

Øverst har jeg sortert noen apper som passer sammen, som jeg skal vise dere lengre ned i innlegget. Raden under er alt jeg bruker hver eneste dag. Jeg sjekker mail, youtube og bloggen flere ganger dagli. Notatappen bruker jeg når jeg kommer på en idé til et innlegg eller vil skrive uten at jeg har nett, da kan jeg skrive der og så skrive inn på bloggen senere. Det er som oftes når jeg sitter uten nett og hører på musikk at de beste ideene kommer opp. 

Nederse raden er de jeg bruker mest. Egenlig bruker jeg ikke den mailen så mye, men gmailen mest – har bare ikke endret på de. (gjør det med en gang) Instagram er definitivt den appen jeg bruker mest tid på når jeg er på mobilen. Jeg er ikke så aktiv på snapchat, bortsett fra å legge ut innlegg fra bloggen på story. Jeg kan være veeldig aktiv de gangene jeg først starter å poste på story når jeg er ute på byen, men det er en annen sak. Jeg bruker den ikke mye til å sende snapper til personer. 

 


 


Appene jeg bruker for å kontakte folk og oppdatere meg på hva familie og venner gjør. 

 

Appene jeg bruker for bilder og kamera. Når jeg tenker meg om bruker jeg egentlig bare de 3 øverste, men layout og imovie en sjelden gang. Jeg redigerer nesten alle bildene mine til instagram på vsco. De bildene jeg har på bloggen som er tatt med mobilen, er som regel også redigert i vsco. Jeg elsker filterene de har der. 

 

 

mCASH og mobilepay er perfekt for meg som roter bort bankkortet mitt hele tiden. Med de appene kan jeg betale fra mobilen, perfekt! De har reddet meg mange ganger. Jeg synes man skulle kunne brukt disse appene til å betale i alle butikker, i alle fall matbutikker – de er så geniale! 

 


Appene jeg bruker når jeg skal komme meg fra a til b. Google maps er jeg avhengig av når jeg går alene på nye steder og skal prøve å finne fram, jeg roter meg alltid bort. Heldigvis begynner jeg å bli ganske så kjent i Oslo, så jeg trenger ikke bruke den så mye her. Rutereise appen ELSKER jeg! Skriver bare inn hvor jeg skal, så finner den fram hvor jeg skal ta buss/trikk fra og når de går. 
 

Jeg håper dere likte innlegget og fikk noen tips til hvordan apper dere skal bruke, for å komme dere igjennom hverdagene;) Haha! Nå skal jeg spise frokost og så møte Andrea. Jeg er ikke helt i form i dag vet ikke helt hvorfor, men jeg håper den blir bedre i løpet av dagen. Jeg skal jo på jobb senere, hater å ikke føle meg på topp da. Skriver til dere før jeg stikker på jobb<3 Ha det fint! 

 

11 kommentarer
    1. Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat – som om jeg ikke følger opp dette – men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat – en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat – ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg