Jeg skulle jeg ønske jeg hadde fri.

(EDIT. Innlegget skulle egentlig bli publisert med en gang, men har ikke blitt publisert på grunn av innstillinger! BEKLAGER) Hei alle sammen. Nå sitter jeg på t banen på tur på jobb. Jeg skulle ønske jeg hadde fri som de fleste i dag, men såklart jobber jeg på en så fin dag som dette. Heldigvis er det rød dag og jeg kommer ikke til å angre på at jeg jobber så mye når juni lønnen kommer.

 

Jeg møtte Andrea og tok noen bilder, før vi måtte dra hjem til henne så jeg rakk å legge over bildene før jobb. Jeg føler fortsatt ikke at formen er helt på topp, men jeg overlever. Jeg er tom for p-piller så det er nok mensensmerter. Jeg har hoppet over alt for mange måneder nå så det er kanskje like greit. Det må nok være det eneste som er dumt med å være jente. Det å føde er nok verre, men det skjer ikke hver måned og du får jo et barn – tenk så fint! Jeg trenger heldigvis ikke tenke på å føde nå, det er jo lenge til.

 

Jeg håper alle dere som bor i Oslo utnytter dagen til å være ute, for herregud for et vær vi har i dag! Det er utrolig varmt og null skyer på himmelen. Jeg angret fort på klesvalget da vi skulle ta bilder, jeg ble så varm der vi sto. Jeg måtte uansett få tatt bilder i jakken siden jeg skal ha konkuranse der en av dere kan vinne en lik jakke ved å delta. Jakken er fra pinkyswear og er den er så fin.  Jeg informerer dere når jeg legger ut konkurransen, men den blir i løpet av uken! Jeg håper dere alle får en fin dag, uansett vær! Dere er best. Vi blogges<3 

1 kommentar
  1. Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat – som om jeg ikke følger opp dette – men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat – en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat – ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg