Når kjærligheten ikke kan beskrives med ord.

I går hadde to av de som står meg nærmest bursdag. Mammaen min og gudmorungen min. På slike dager kjenner jeg på savnet hjem litt ekstra. Jeg skulle ønske jeg kunne være med de og gi de begge en stor klem. 

 

Mamma er den jeg alltid ringer og den dama jeg ser mest opp til. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne ved min side, hver eneste dag. Jeg får så mye støtte, omsorg, trøst og glede fra henne. Jeg er så stolt av å ha en mamma som alltid har stilt opp. Hun var treneren min i alle år på handball. Hun var med på alle reiser, kamper og treninger. Trening hadde vi nesten hver dag og turer var det flere helger i måneden. Hun har alltid stått på sidelinjen å heiet på meg, uansett hva jeg har gjort – det er jeg utrolig takknemmlig for. Hun gir meg så mye motivasjon og håp. Hun er den som får det negative til å bli positivt og en vond dag til å bli en bra. Det å få høre at jeg ligner på mammaen min, er noe av det fineste komplimentet jeg får. Jeg håper jeg ser like bra ut og blir like kul som deg, når jeg blir like gammel. Du stråler mamma<3 Gratatulerer så mye med dagen til den flotteste dama på jord. Jeg elsker deg! 


Jeg husker fortsatt dagen tante spurte meg om å bli gudmor. Jeg husker hvor stolt og glad jeg ble. Jeg husker hvordan livet mitt var på den tiden og det å bli gudmor til Selma endret så utrolig mye. Jeg var så takknemmlig. Jeg følte lykke på en helt annen måte – hun gir meg så mye lykke. Jeg følte meg så voksen. Jeg følte et ansvar. Et ansvar om å være der for noen og muligheten til å være der for noen.   

Sist jeg var hjemme i Bodø fikk jeg ikke møtt henne så lenge, siden de skulle reise på påskeferie. Når jeg skulle si hade begynte jeg å gråte og typisk meg begynner jeg å gråte igjen nå. Jeg føler jeg går glipp av så mye, hun vokser for fort. Fra hver gang jeg møter henne, er hun blitt noen måneder eldre. Når man er små er noen måneder en evighet. Hun er noe av det nydeligste jeg har møtt og jeg håper hun får alt hun ønsker seg i livet og litt mer. Gratulerer så mye med dagen gudmor sitt gull. Jeg elsker deg! 

 


 

2 kommentarer
  1. Du publiserte nylig noe som bryter med Facebooks retningslinjer, så du har blitt midlertidig blokkert fra å bruke denne funksjonen. Du finner mer informasjon i hjelpesenteret. For ikke å bli blokkert flere ganger bør du passe på at du har lest og forstått Facebooks standarder. Blokkeringen vil være aktiv i 7 dager til.

  2. Så nydelig skrevet, og du er den kuleste og beste gudmora i verden. 😘
   Selma hilsa og sir “love you so much”!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg