UKEN SOM GIKK

UKENS SANG

 
Jeg elsker virkelig denne sangen, ahh den er så fin! Stemmen, teksten og melodien. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Det kommer vell ikke som et sjokk at det var innlegget om meg og Morten. Dere har lenge lurt på om det var noe i mellom oss og nå fikk dere endelig svaret. Det er jo fortsatt noen som tror det er et PR stunt. Jeg har hørt en historie om at jeg sjekker inn igjen og vi begynner å date inne på hotellet og at det er derfor vi ikke kan fortelle dere det, haha! Jeg og Morten er veldig friendzoned og om dere leser Sofie sin blogg, får dere vite litt om han og henne. Innlegget om meg og Morten finner dere HER


 

 

UKENS TANKE

Jeg er nødt å slappe mere av. Jeg stresser igjennom dagene hver eneste dag. Jeg jobber 100% både på “vanlig” jobb og denne jobben. Dagene ender opp med at jeg må sitte våken til langt på natt for å få gjort alt jeg skal. Det lønner seg ikke når vekkeklokken ringer klokken 8 dagen etterpå, fordi jeg må på jobb igjen… Heldigvis tar jeg ferie i Juli og det skal bli utrolig deilig. 

UKENS NEDTUR

Da jeg kom hjem fra jobb igår fikk jeg beskjed om at en venninne av meg var død.. Vi ble kjent like etter jeg flyttet til Oslo og hun var alltid så god å snill mot meg og alle andre. Jeg snakket med henne for to uker siden og jeg angrer så på at vi ikke møttes. Ta vare på hverandre, livet er urettferdig:( Hvil i fred Teddy<3 

 

UKENS OPPTUR

Det er uten tvil været vi har hatt i Oslo. Tenk at det kan være 23 grader og sol i Mai? Nå misunner jeg de som har vokst opp Sør – Norge, i Bodø er det alltid så kaldt. Nei nå lyver jeg litt. Jeg er glad jeg vokste opp i Nord- Norge haha! 

 

AKKURAT NÅ

Jeg kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden og har nettopp spist middag. Snart skal jeg ut å jogge før jeg skal møte Rebecca. Håper å få redigert ferdig paradisevideoen i løpet av dagen eller i morgen, så jeg kan poste den senest onsdag. Jeg gleder meg sånn til jeg får kjøpt meg ny mac og kan lage filmer oftere. Nå bruker jeg bestevenninna mi sin mac. 

4 kommentarer
  1. Hei, digger deg! Hadde satt stor pris på om du hadde fortalt hvor du den bikinien (svart overdel med en hvit underdel med sløyfer på hver side) som du brukte på paradise episode 12,13 eller 14 er fra? Hadde satt så utrolig pris på om du hadde svart.

  2. Hei! Sign of the times – Harry styles..bra sang.. Hørt den 1 million ganger etter jeg så den her på bloggen din 😉
   Var ikke lett å forstå teksten.. Kan tolkes på mange måtter..mix av politikk love war death .. Som i Romeo&Juliet

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg