Min nye favorittmaske

//spons

For noen dager siden testet jeg The Incredible Face Mask fra maybeauty og jeg er utrolig fornøyd. Jeg har lenge hatt lyst å teste den ut fordi jeg har hørt så mye bra om den. Nå har jeg endelig fått testet den ut og den kommer definitivt til å bli godt brukt framover. Perfekt nå mot sommeren når jeg skal gå med lite sminke.  

7 Gode grunner til å bruke The Incredible Face Mask

 

 • Face mask suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling.

 •  Forebygger Acne

 •  Fjerner hudormer

 • Heiser bort død hud og urenheter fra din hud

 • Gir deg veldig rent og strålende hud!

 • Ikke testet på dyr og innholder kun naturlige ingredienser

 • Siden masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden får man jevnere og mer langvarig brunfarge når man bruker ansiktsmasken før man soler seg – perfekt nå før man soler.
   

Den er veldig utrolig lett å påføre, spesielt med penselen som følges med. Unngår unødvendig gris og penselen vaskes lett av etter bruk. 

 Etter jeg hadde påført masken satt jeg meg ned med druer, pepsi og skam på skjermen. Det er så deilig å koble av å pleie seg selv av og til. Jeg føler jeg stresser fra A til B hver eneste dag, så litt alenetid på kvelden setter jeg utrolig stor pris på. Nå er jo en ny skam sessong tilbake på skjermen og jeg elsker at Sana fikk hovedrollen, jeg lærer mye av denne tvserien. 

 


Etter 30-45 minutter var masken tørr og klar til å fjernes. Jeg trengte ikke ta tiden da det var lett å merke når den var klar til å ta av. Masken ble gummiaktig og tørr. Det føles utrolig deilig å ta den av og jeg merket hvor myk og glødende huden ble med en gang.


 

Ikke det flotteste bilde å skal se på, men se så kult. Man kan se hudormene igjen på masken, da vet man virkelig at den fungerer. (og litt ansiktshår, haha) 

 

Se hvor fin og ren huden ble da. Huden ble så ekstremt frisk, glødende og sinnsykt myk. Jeg digget den ansiktsmasken! Mine eneste forventninger til masken var at den skulle få bort noen av de sorte prikkene i nesepartiet, noe den absolutt gjorde! Så jeg kan faktisk ærlig si at jeg er ganske fornøyd og imponert over denne masken og kommer nok til å fortsette å bruke den 1 gang i uken fremover. 

 


Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode.  Bruk koden: martinemask eller kjøp ved å trykke på linken HER

3 kommentarer
  1. Hvis man kjøper testpakken, blir man bundet opp til et abonnement etter det? Eller er det stopp etter den første med mindre man bestiller fler?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg