Slettet bildet etter 10 minutter.


Jakke – Zara // Bukse – Carlings // Tskjorte finner dere HER  // Sko – Junkyard  

 

Hei alle sammen<3 Nå er jeg nettopp kommet på jobb og skal være her til klokken 5. Jeg har begynt å redigere paradisefilmen til dere, så den kommer nok ut i løpet av kvelden. Det snør i Oslo og det er så typpisk… Sist helg jobbet jeg hver eneste dag, men denne helgen har jeg selvfølgelig fri hver dag. Jaja, det blir nok deilig med fri uansett. Jeg har booket hotell fra fredag til lørdag og jeg gleder meg. Det er så deilig å sove på hotell! Hotellfrokost og gode senger, er det lite som slår. 

 

I går postet jeg et bilde på instagram, men valgte å slette det etter 10 minutter. Jeg turte ikke la det ligge lengre ute da jeg var redd for kritikken. Jeg lå å tenkte på det i natt og jeg kom fram til at det er jo bare et bilde? Det er jo ikke alt som trengs å realiserer. Jeg ser ofte bilder på nett og så prøver jeg å ta like. På den måten kan jeg bruke mine egne bilder og ikke andres, om det gir mening? Jeg blir i alle fall å skrive et lengre innlegg om det senere, så får jeg høre hva dere syns. 

Nå skal jeg fortsette å jobbe, så blogges vi i kveld <3 Jeg merker hvor mye jeg gleder meg til ferie nå, slik at jeg får jobbet mer med bloggen. Jeg har følt at jeg har blogget veldig halveis den siste tiden og det beklager jeg for. Jeg vil jo ta bloggen og dere serriøst, men det er ikke barebare når man jobber. Jeg får se hva framtiden bringer og håpe på det beste! Vi blogges. Dere er best 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg